Kozaldoor - Stell Door

Post on 21-Mar-2016

215 Views

Category:

Documents

1 Downloads

Preview:

Click to see full reader

DESCRIPTION

Samsun Organize Sanayii Bölgesi

Transcript

1

2

K a t a l o g i çe r i s i n d e k i ü r ü n l e r ü z e r i n e b a s k ı e s n a s ı n d a o l u ş a b i l e c e k r e n k , d e s e n f a r k l ı l ı k l a r ı n d a n d o l a y ı o l u ş a b i l e ce k s ı k ı n t ı l a r d a KO Z A L D O O R s o r u m l u l u k ka b u l e t m e z . KO Z A L D O O R b u ka t a l o g i çe r i s i n d e y e r a l a n h e r ü r ü n ü z e r i n d e ö n ce d e n h a b e r v e r m e k s i z i n h e r t ü r l ü d e ğ i ş i k l i k ya p m a h a k k ı n a s a h i p t i r. K a t a l o g i çe r i s i n d e y e r a l a n t ü m ü r ü n l e r d e k i a k s a m l a r m ü ş t e r i t e r c i h i n e g ö r e d e ğ i ş e b i l m e k t e d i r. . .

3

4

Firma faaliyetlerimizi belirtmiş olduğumuz kalite politikamız doğrultusunda yürütmek.

Güvenilirliğiyle, Kalitesiyle ve Farkıyla Sektörde bir dünya markası haline gelebilmek.

Sektörde yapılan her yenilikte ve atılan her adımda KOZALDOOR imzasının olması.

Kaynaklarımızı en etkin şekilde kullanarak, ülke gelişimine katkı sağlamak.

Çevreye duyarlı, düşük maliyetli, etik şartlarda rekabet edebilir kalitede üretim yapmak.

Yenilik ve gelişmelere açık, ülke ekonomisine katkıda bulunan öncü bir kuruluş olmaktır.

MİSYONUMUZ - VİZ YONUMUZ

5

Mevcut üretim potansiyelimizi verimli ve etkin bir şekilde kullanmak.Her geçen gün üretim kapasitesini arttırmak ve kaliteli ürünü zamanında teslim etmek.

Stratejimizi belirlerken müşteri istek ve beklentilerini dikkate almak.Tedarikçilerimize ve müşterilerimize çözüm ortağı olmak.

Uygun zamanda ve zeminde sürekli büyüme ve gelişmeyi sağlamaktır.

İş güvenliği ve işçi sağlığını en üst düzeyde tutmak.Coşkulu, özverili ve tam katılımlı ekip çalışmasını sürekli kılmak.

Tasarrufa önem vermek.Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmak.

Sürekli iyileştirmeyi, yenilikçiliği ve müspet yönde gelişmeyi esas almak.Sosyal beklentilere önem vermek.

Topluma katkıda bulunan adil olarak tüm faaliyetlerimizde İNSAN’A ve DOĞAYA DEĞER VERMEK’tir.

KOZALDOOR Samsun’da Kurulu EKİNPEN PVC AKS. İML. LTD. ŞTİ. kuruluşudur...

K ALİTE POLİTİK AMIZ

DEĞERLERİMİZ

6

SE

RT

İFİK

ALA

R

7

SE

RT

İFİK

ALA

R

8

İÇİN

DE

KİL

ER

10 18 26 32

ELEG

AN

CE

AVA

NTG

ARD

E

LUXU

RY

OTT

OM

AN

9

İÇİN

DE

KİLE

R

38 48 66 72

NAT

URE

L

GO

LD

AD

VAN

TAG

E

FIRE

EXI

T

10

ELE

GA

NC

E

11

ELEGANCE

ELE

GA

NC

E

12ELG - 101

ELE

GA

NC

E

13

ELG - 102

14

ELG - 103

ELE

GA

NC

E

15

ELG - 104

ELE

GA

NC

E

16

ELG - 105

ELE

GA

NC

E

17

ELG - 106

ELE

GA

NC

E

18

Avantgarde seri kapılar için teknik detaylar:Sac aksamı : Bu seri kapılarmızda kasalar 2mm kanatlarda 1.5 mm dkp sac kullanılacaktır. Kanat içlerinde 20mmx40mmx1mm kalınlığında profil iskelet oluşturulup profil üzerine iki taraflı olarak 1.5mm yekpare sac kaynak ile tutturulmaktadır. İsteğe bağlı olarak kanat çevresinde krom çerceve veya alüminyum çerceve kullanılmaktadır. Kasa içlerinde kapalı kilit kutuları kullanılarak kilit milleri korunmaktadır. İsteğe bağlı olarak sac kasa imalatlarda oval pervaz yapılır.Cam aksamı : Kapı kanatlarında 10mm temperli cam kullanılacaktır.Güvenlik aksamı : Standart olarak 2 adet kilit kullanılmaktadır. Alt kilit bilyeli barelli 5 anahtarlı olup, üst kilit cerman barelli 3 anahtarlı olmaktadır.Aksesuar aksamı : Aksesuar olarak 30cm boru kol, 2 adet barel koruyucu zırh, geniş açılı dürbün, rozetli kol ve gizli emniyet kiliti kullanılmaktadır.Yalıtım aksamı : Kapı içlerinde taş yünü kullanılmaktadır, kasa çevresinde ses ve ısı yalıtımı için 1. Sınıf kauçuk veya epdm fitil kullanılmaktadır.Menteşe aksamı : Kapı ağırlığı hesaplanarak 3 adet ayarlanabilir alyanlı menteşe kullanılmaktadır.Statik boya aksamı : Ürünlerimiz 220 derecede fırınlanarak boyanmaktadır.Ambalaj aksamı : Ürunlerimiz karton ambalaj içerisinde sevk edilmektedir. Kapı ve ambalaj arasında aşınmayı ve çizilmeyi önlemek amacıyla 2mm şilte kullanılmaktadır. Aksesuarlar için ayrıca bir aksesuar kutusu oluşturulup kapı üzerinde sevk edilmektedir.

AVANTGARDE

19

AV

AN

TG

AR

DE

20

AVD - 201

AV

AN

TG

AR

DE

21AVD - 202

22

AVD - 203

AV

AN

TG

AR

DE

23AVD - 204

AV

AN

TG

AR

DE

24

AVD - 205

AV

AN

TG

AR

DE

25

AVD - 206

AVD - 207

AV

AN

TG

AR

DE

26

Luxury kapılar için teknik detaylar :Sac aksamı : Bu seri kapılarmızda kasa ve kanatlarda 1.5 mm dkp sac kullanılacaktır. Kanat içlerinde 20mmx40mmx1mm kalınlığında profil iskelet oluşturulup profil üzerine ara sacı 1mm yekpare sac kaynak ile tutturulmaktadır. İsteğe bağlı olarak kanat çevresinde krom çerceve de kullanılmaktadır. Kasa içlerinde kapalı kilit kutuları kullanılarak kilit milleri korunmaktadır. İsteğe bağlı olarak sac kasa imalatlarda oval pervaz yapılır.Ahsap aksamı : Kapı kanatlarında 10mm Laminant kaplı mdf kullanılmaktadır. Kanat ön yüz ahşapları desenli, arka yüz ahşapları düz (desensiz) olmaktadır. Kasa kaplamalı imalatlarda kasa ve pervazlarda 4mm mdf kullanılmaktadır. Kanatta mdf alttan geçme sistemi ile monte edildiğinden herhangi bir deformasyon durumunda değiştirilebilme imkanı sağlanmıştır.Güvenlik aksamı : Standart olarak 2 adet kilit kullanılmaktadır. Alt kilit bilyelı barelli 5 anahtarlı olup, üst kilit cerman barelli 3 anahtarlı olmaktadır.Aksesuar aksamı : Aksesuar olarak büyük hilal kol, 2 adet barel koruyucu zırh, mobax model tak tak, dürbün, rozetli kol ve gizli emniyet kiliti kullanılmaktadır. Yalıtım aksamı : Kapı içlerinde taş yünü kullanılmaktadır, kasa çevresinde ses ve ısı yalıtımı için 1. Sınıf kauçuk veya epdm fitil kullanılmaktadır.Menteşe aksamı : Kapı ağırlığı hesaplanarak 3 adet yağlanabilir menteşe kullanılmaktadır.Statik boya aksamı : Ürünlerimiz 220 derece de fırınlanarak boyanmaktadır. İsteğe bağlı olarak kanat üzerindeki Laminat desenine uygun desenlı boya yapılabilmektedir.Ambalaj aksamı : Ürünlerimiz karton ambalaj içerisinde sevk edilmektedır. Kapı ve ambalaj arasında aşınmayı ve çizilmeyi önlemek amacıyla 2mm şilte kullanılmaktadır. Aksesuarlar için ayrıca bir aksesuar kutusu oluşturulup kapı üzerinde sevk edilmektedir.

LUXURY

27

LU

XU

RY

28

LUX - 301

LU

XU

RY

29

LUX - 302

LUX - 303

30

LUX - 304

LU

XU

RY

31

LUX - 305

LUX - 306

LU

XU

RY

32

Ottoman kapılar için teknik detaylar :Sac aksamı : Bu seri kapılarmızda kasa ve kanatlarda 1.5 mm dkp sac kullanılacaktır. Kanat içlerinde 20mmx40mmx1mm kalınlığında profil iskelet oluşturulup profil üzerine ara sacı 1mm yekpare sac kaynak ile tutturulmaktadır. İsteğe bağlı olarak kanat çevresinde krom çercevede kullanılmaktadır. Kasa içlerinde kapalı kilit kutuları kullanılarak kilit milleri korunmaktadır. İsteğe bağlı olarak sac kasa imalatlarda oval pervaz yapılır.Ahsap aksamı : Kapı kanatlarında 10mm doğal ahşap veya membran kaplı mdf kullanılmaktadır. Kanat ön yüz ahşapları desenli, arka yüz ahşapları düz (desensiz) olmaktadır. Kanat ön yüzlerinde 10mm MDF üzerine desen ve model seçeneklerine göre 10mm ve 6mm MDF ile kabartma modeller uygulanmaktadır. Kasa kaplamalı imalatlar da kasa ve pervazlarda 4mm mdf kullanılmaktadır. Kanatta mdf alttan geçme sistemi ile monte edildiğinden herhangi bir deformasyon durumunda değiştirilebilme imkanı sağlanmıştır.Güvenlik aksamı : Standart olarak 2 adet kılıt kullanılmaktadır. Alt kilit bilyeli barelli 5 anahtarlı olup, üst kilit cerman barelli 3 anahtarlı olmaktadır.Aksesuar aksamı : Aksesuar olarak büyük hilal kol, 2 adet barel koruyucu zırh, mobax model tak tak, dürbün, rozetli kol ve gizli emniyet kiliti kullanılmaktadır.Yalıtım aksamı : Kapı içlerinde taş yünü kullanılmaktadır, kasa çevresinde ses ve ısı yalıtımı için 1. Sınıf kauçuk veya epdm fitil kullanılmaktadır.Menteşe aksamı : Kapı ağırlığı hesaplanarak 3 adet yağlanabilir menteşe kullanılmaktadır.Statik boya aksamı : Ürünlerimiz 220 derece de fırınlanarak boyanmaktadır. İstege bağlı olarak kanat üzerindeki kaplama desenine uygun desenli boya yapılabilmektedir.Ambalaj aksamı : Ürünlerimiz karton ambalaj icerisinde sevk edilmektedir. Kapı ve ambalaj arasında aşınmayı ve çizilmeyi önlemek amacıyla 2mm şilte kullanılmaktadır. Aksesuarlar için ayrıca bir aksesuar kutusu oluşturulup kapı üzerinde sevk edilmektedir.

OT TOMAN

33

OT

TO

MA

N

34

OTM - 401

OT

TO

MA

N

35

OTM - 402

36

OTM - 403

OT

TO

MA

N

37

OTM - 404

OTM - 405

OT

TO

MA

N

38

Naturel kapılar için teknik detaylar :Sac aksamı : Bu seri kapılarmızda kasa ve kanatlarda 1.5 mm dkp sac kullanılacaktır. Kanat içlerinde 20mmx40mmx1mm kalınlığında profil iskelet oluşturulup profil üzerine ara sacı 1mm yekpare sac kaynak ile tutturulmaktadır. İsteğe bağlı olarak kanat çevresinde krom çercevede kullanılmaktadır. Kasa içlerinde kapalı kilit kutuları kullanılarak kilit milleri korunmaktadır. İsteğe bağlı olarak sac kasa imalatlarda oval pervaz yapılır.Ahsap aksamı : Kapı kanatlarında 10mm doğal ahşap veya membran kaplı mdf kullanılmaktadır. Ahşap yüzeylerde doğal kaplamanın üzerine krom ve alüminyum çıta ile desen uygulaması da yapılabilir. Kanat ön yüz ahşapları desenli, arka yüz ahşapları düz (desensiz) olmaktadır. Kasa kaplamalı imalatlar da kasa ve pervazlarda 4mm mdf kullanılmaktadır. Kanatta mdf alttan geçme sistemi ile monte edildiğinden herhangi bir deformasyon durumunda değiştirilebilme imkanı sağlanmıştır.Güvenlik aksamı : Standart olarak 2 adet kılıt kullanılmaktadır. Alt kilit bilyeli barelli 5 anahtarlı olup, üst kilit cerman barelli 3 anahtarlı olmaktadır.Aksesuar aksamı : Aksesuar olarak büyük hilal kol, 2 adet barel koruyucu zırh, mobax model tak tak, dürbün, rozetli kol ve gizli emniyet kiliti kullanılmaktadır.Yalıtım aksamı : Kapı içlerinde taş yünü kullanılmaktadır, kasa çevresinde ses ve ısı yalıtımı için 1. Sınıf kauçuk veya epdm fitil kullanılmaktadır.Menteşe aksamı : Kapı ağırlığı hesaplanarak 3 adet yağlanabilir menteşe kullanılmaktadır.Statik boya aksamı : Ürünlerimiz 220 derece de fırınlanarak boyanmaktadır. İstege bağlı olarak kanat üzerindeki kaplama desenine uygun desenli boya yapılabilmektedir.Ambalaj aksamı : Ürünlerimiz karton ambalaj icerisinde sevk edilmektedir. Kapı ve ambalaj arasında aşınmayı ve çizilmeyi önlemek amacıyla 2mm şilte kullanılmaktadır. Aksesuarlar için ayrıca bir aksesuar kutusu oluşturulup kapı üzerinde sevk edilmektedir.

NATUREL

39

NA

TU

RE

L

40

NTR - 501

NA

TU

RE

L

41

NTR - 502

42

NTR - 503

NA

TU

RE

L

43

NTR - 504

NA

TU

RE

L

44

NTR - 505

NA

TU

RE

L

45

NTR - 506

NA

TU

RE

L

46

NTR - 507

NA

TU

RE

L

47NTR - 508

NA

TU

RE

L

48

Gold kapılar için teknik detaylar :Sac aksamı : Bu seri kapılarmızda kasa ve kanatlarda 1.2 mm dkp sac kullanılacaktır. Kanat içlerinde 20mmx40mmx1mm kalınlığında profil iskelet oluşturulup aralarına 10cm’lik sac kuşaklar döşenerek desteklenecektir. Kasa tipi tercihe bağlı olarak ayarlı kasa, sabit kasa ve özel ölçülü kasa olarak imal edilebilmektedir. Kasa içlerinde kapalı kilit kutuları kullanılarak kilit milleri korunmaktadır. İsteğe bağlı olarak sac kasa imalatlarda oval pervaz yapılır.Ahşap aksamı : 10mm mdf kullanılmakta olup, bu mdf isteğe bağlı olarak ahşap kaplamalı, lam kaplamalı yada film boyalı olabilmektedir. Ahşaplarımız kendi bunyemizde CNC tezgahlarda desenlendiğinden renk ve desen seçeneklerinde geniş bir ürün yelpazesi vardır.Güvenlik aksamı : Standart olarak 3 anahtarlı monoblok kilit kullanılmaktadır, üst kilit olarak cermen barelli 3 anahtarlı kilit kullanılmaktadır. Ayrıca gizli emniyet kilidi de bulunmaktadır. Bunlarla birlikte menteşe tarafında 3 adet sabitleme pimi ve pim yuvalarıda vardır.Aksesuar aksamı : Aksesuar olarak büyük hilal kol, 2 adet barel koruyucu zırh, kumru model tak tak, 50x75 dürbün, kumru modeli rozetli kol kullanılmaktadır. Bütün aksesuarlar saten renkte alüminyumdur, isteğe bağlı olarak değiştirilebilir.Yalıtım aksamı : Kapı içlerinde izocam marka taş yünü kullanılmaktadır, kasa çevresinde ses ve ısı yalıtımı için 1. Sınıf kauçuk veya epdm fitil kullanılmaktadır.Menteşe aksamı : Kapı ağırlığı hesaplanarak 3 adet yağlanabilir menteşe kullanılmaktadır.Statik boya aksamı : Ürünlerimiz 220 derece de fırınlanarak boyanmaktadır. İsteğe bağlı olarak desenli boya yapılabilmektedir.Ambalaj aksamı : Ürünlerimiz karton ambalaj içerisinde sevk edilmektedir. Aksesuarlar için ayrıca bir aksesuar kutusu oluşturulup kapı üzerinde sevk edilmektedir.

GOLD

49

GO

LD

50

GLD - 601

GO

LD

51

GLD - 602

GLD - 603

52

GLD - 604

GO

LD

53

GLD - 605

GLD - 606

GO

LD

54GLD - 607

GO

LD

55

GLD - 608

GLD - 609

GO

LD

56

GLD - 610

GO

LD

57GLD - 611

GLD - 612

GO

LD

58

GLD - 613

GO

LD

59

GLD - 614

GLD - 615

GO

LD

60

GLD - 616

GO

LD

61

GLD - 617

GLD - 618

GO

LD

62

GLD - 619

GO

LD

63

GLD - 620

GLD - 621

GO

LD

64

GLD - 622

GO

LD

65

GLD - 623

GLD - 624

GO

LD

66

Advantage kapılar için teknik detaylar : Sac aksamı : Bu seri kapılarmızda kasa ve kanatlarda 1.2 mm dkp sac kullanılacaktır. Kanat içlerinde 2 adet 1mm ara sıkıştırma sacı kullanılacaktır. Kasa tipi tercihe bağlı olarak ayarlı kasa ve özel ölçülü kasa olarak imal edilebilmektedir. Kasa içlerinde kapalı kilit kutuları kullanılarak kilit milleri korunmaktadır.Ahşap aksamı : 10mm mdf kullanılmakta olup, bu mdf isteğe bağlı olarak ahşap kaplamalı, lam kaplamalı yada film boyalı olabilmektedir. Ahşaplarımız kendi bünyemizde CNC tezgahlarda desenlendiğinden renk ve desen seçeneklerinde geniş bir ürün yelpazesi vardır.Güvenlik aksamı : Standart olarak 3 anahtarlı monoblok kilit kullanılmaktadır, üst kilit olarak cermen barelli 3 anahtarlı kilit kullanılmaktadır. Bununla birlikte menteşe tarafında 3 adet sabitleme pimi ve pim yuvalarıda vardır.Aksesuar aksamı : Aksesuar olarak monoblok gömme seri kapılarda küçük hilal kol, 2 adet barel koruyucu zırh, kumru model tak tak, 50x75 dürbün, kumru modeli rozetli kol kullanılmaktadır. Çivi kilit kapılarda ise barel koruyucu zırh yerine fiyam rozet kullanılacak, kumru modeli rozetli kol yerine yine kumru modeli aynalı kol kullanılacaktır. Bütün aksesuarlar saten renkte alüminyumdur, isteğe bağlı olarak değiştirilebilir.Yalıtım aksamı : Kasa çevresinde ses ve ısı yalıtımı için 1. Sınıf kauçuk veya epdm fitil kullanılmaktadır.Menteşe aksamı : Kapı ağırlığı hesaplanarak 3 adet 18’lik yağlanabilir menteşe kullanılmaktadır.Statik boya aksamı : Ürünlerimiz 220 derece de fırınlanarak boyanmaktadır.Ambalaj aksamı : Ürünlerimiz karton ambalaj içerisinde sevk edilmektedir. Aksesuarlar için ayrıca bir aksesuar kutusu oluşturulup kapı üzerinde sevk edilmektedir.

ADVANTAGE

67

AD

VA

NT

AG

E

68

EKO - 701

EKO - 702

AD

VA

NT

AG

E

69

EKO - 703

EKO - 704

EKO - 705

70

EKO - 706

EKO - 707

AD

VA

NT

AG

E

71

EKO - 708

EKO - 709

EKO - 710

AD

VA

NT

AG

E

72

Fire Exit kapılar için teknik detaylar :Sac aksamı : Bu seri kapılarmızda kasa ve kanatlarda 1.5 mm dkp sac kullanılacaktır. Kanat içlerinde 3 adet 10cm destek kuşağı bulunmaktadır.Güvenlik aksamı : İsteğe bağlı olarak İto, Hok veya Kale markalı panik bar kullanılmaktadır. Ayrıca yine isteğe bağlı olarak içeriden açma kolu ve otomatik kapı kapama hidroliği imalatlar dahilindedir.Yalıtım aksamı : Kapı içlerinde izocam marka taş yünü kullanılmaktadır, kasa çevresinde ses, ısı ve duman yalıtımı için yanmayı geciktirici 1. Sınıf fitil kullanılmaktadır.Menteşe aksamı : Kapı ağırlığı hesaplanarak 3 adet yağlanabilir menteşe kullanılmaktadır.Statik boya aksamı : Ürünlerimiz 220 derece de fırınlanarak boyanmaktadır.Ambalaj aksamı : Ürünlerimiz karton ambalaj içerisinde sevk edilmektedir.

FIRE EXIT

73

FIR

E E

XIT

74

YNG - 801 YNG - 802

FIR

E E

XIT

75

YNG - 803

K apı H idrol iği

Panik Bar

R E N K S E Ç E N E K L E R İ

Yangın Çık ış K apıs ı

Si l indir

İç K ısmı çel ik , S iyah renk l i a lev almaz k apı kolu

76

top related