Top Banner
parrasvalo OHJELMISTO SYKSY 2016 - KEVÄT 2017
24

Mikkelin Teatteri Parrasvalo 2/2016

Aug 04, 2016

Download

Documents

Mainostoimisto Kixit Oy
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: Mikkelin Teatteri Parrasvalo 2/2016

parrasvaloOHJELMISTO SYKSY 2016 - KEVÄT 2017

Page 2: Mikkelin Teatteri Parrasvalo 2/2016

Parrasvalo on Mikkelin Teatterin ohjelmistoesite.Julkaisija: Mikkelin TeatteriTaitto: Mainostoimisto Kixit OyPaino: Teroprint Oy • 6/2016

Mikkeli on keskisuuri kaupunki, jossa on keskisuuri teatteri. Asukaslukuun nähden mikkeliläiset ovat kovia teatterissakävijöitä: 2015 oli teatterille keski- verto vuosi, jolloin katsojia kävi n. 44 000. Se on aikamoinen määrä kaupun-gissa, jossa asukkaita on n. 48 000. Se on merkittävä luku ihan koko maan mittakaavassa!

Mutta ei tässä vielä kaikki: erilaisiin yleisötyö- ja muihin tapahtumiin osal-listui tuhansia ihmisiä. Oli avoimia harjoituksia, Teatterikeskiviikkoja, taiteilija-tapaamisia, työhön tutustumista. Teatteri myös vieraili kesällä Mikkelin torilla taiteilijatapaamisten merkeissä.

Keväällä 2016 ovet avautuivat neljälle kehitysvammaisten luovan toimin-nan ryhmälle Hyppy! -tapahtumassa. Tästä tapahtumasta on tarkoitus tehdä jokavuotinen.

Monenlaisia yhteistyökuvioita on syntynyt ja syntymässä: Teatterikuratointi on tuottanut uusia kohtaamisia nuorten ja koululaisten kanssa. Syksyllä teat-terin lavalle nousee puolestaan joukko kamppailulajien harrastajia sekä kaksi kehitysvammaista nuorta naista rinta rinnan talon omien näyttelijöiden kanssa. Yhteislauluja pääsee laulamaan myös tulevina kesinä. Ja klubin ohjelmat perheen pienimmille jatkuvat, kun joulun alla Pipanaklubin valloittavat metsän eläimet, jotka ratkaisevat Kadonneen tähtitaivaan arvoitusta. Ja tietysti Teatteri- klubi tarjoaa monenlaista kiinnostavaa ja monipuolista ohjelmistoa jatkossakin. Ja aivan pienimmille on luvassa vauvateatteria.

Yhteistyö on jatkunut myös Revyyteatterin kanssa. Kirjasto, orkesteri ja teatteri ovat lyömässä hynttyitä yhteen keväällä 2017. Jukurien kanssa on myös yhteisiä suunnitelmia.

Voi siis hyvällä syyllä sanoa, että Mikkelin Teatteri on koko kansan teatteri. Mitä kaikkea vielä ehtiikään tapahtua seuraavien vuosien aikana? Toivottavasti paljon!

Katriina Honkanenteatterinjohtaja

Koko kansan teatteri

Page 3: Mikkelin Teatteri Parrasvalo 2/2016
Page 4: Mikkelin Teatteri Parrasvalo 2/2016

KAIKKI TAHTOO RAKASTAA

ENSI-ILTA 17.9.2016

Hauska ja koskettava musiikkiteatteriesitys, jonka kertomukset ovat Mikkelin alueen ihmisten

kirjoittamia tai kertomia. Se on esitys risteyksistä, mullistuksista, tärkeimmistä käänteistä,

päätöksistä ja sattumuksista, jotka muuttavat kertojansa elämän suunnan. Ne ovat pieniä

ja suuria, kepeitä ja painavia, lohdullisia ja lohduttomia - välähdyksiä ihmiselosta. Äänen

saa mm. kotiseudulleen palaava mies, biologista isäänsä etsivä rouva, suuren

rakkauden kohdannut ja menettänyt nuori perheenäiti ja pitkää elämäänsä

muisteleva entinen pikkulotta, jonka perheen kaikki jäsenet

ovat syntyneet karkausvuonna.

Esityksessä kuullaan sekä

tuttuja että upouusia

lauluja.

”Nämä tarinat ovat ihmisen kokoisia,

oikeasta elämästä kertovia.”

Page 5: Mikkelin Teatteri Parrasvalo 2/2016

Dramaturgi Titta HalinenIloa ja isoja tunteita: Näyttämöllä sykkivät aidot elämäntarinat

Dramaturgi Titta Halinen on luonut kiinnostavan koostenäytelmän varsin erikoisesta aineistosta. Mikkelin seudun ihmisiltä pyydettiin kerto-muksia heidän omista elämänkohtaloistaan, iloisista ja haastavista sattumuksista. Syntyi musiikkinäytelmä Kaikki tahtoo rakastaa.

Dramaturgin työnä on siirtää tekstit kerto-viksi näyttämökuviksi ja tavoittaviksi sanoiksi. Hän tuo esiin kunkin tarinan ytimen. Mikkelin seudun ihmisiltä saatu materiaali oli runsas ja monipuolinen. Sitä oli kiinnostavaa työstää. Välillä dramaturgi itse-kin liikuttui.

- Ihmiset olivat yllättävän halukkaita kertomaan henkilökohtaisista kokemuksistaan, Titta Halinen toteaa. – Kaikki liittyy tietysti tavalla tai toisella rakastamiseen. Ihmis- suhteet nousevat väistämättä esiin, kun ihmiset kertovat tärkeistä elämänkäänteis-tään. Monet tarinat olivat hyvin koskettavia ja monet myös hillittömän hauskoja.

Näytelmän syntykuukausien aikana dramaturgin haasteena oli tavoittaa kunkin kertojan autenttinen ääni ja luoda erilaisista aineksista kiinnostava, tunteita ja tunnelmia välittävä kokonaisuus. Näytelmässä on paljon musiikkia, joka kuvittaa ja solmii tarinoiden kangasta. Musiikkivalinnoista vastaa ohjaaja Katriina Honkanen, joka säveltää mukaan omiakin laulujaan.

Tarinoiden aiheet liikkuvat eläkeikäisen naisen isän etsinnästä lapsen rakkauden ikävään ja onnelliseen tarinaan tytöstä, joka tajusi vasta synnytyksen alettua olevansa raskaana. – Mannerheimkin pujahti mukaan, automaattisesti, Mikkelissä kun ollaan, Halinen tunnustaa. – Osa kirjoittajista kun oli sen verran iäkkäitä, että heillä oli omia muistikuvia marsalkasta.

Lopullisen hahmonsa näytelmä saa harjoitusten aikana. Titta Halinen odottaa onnistunutta esitystä. – Nämä tarinat ovat ihmisen kokoisia, oikeasta elämästä kertovia. Ne koskettavat. Näyttelijät ovat innostuneita ja osaavat myös laulaa. Hekin tahtovat rakastaa!

Ensi-ilta 17.9.2016Ohjaus Katriina HonkanenDramatisointi Titta HalinenKoreografia Sami SaikkonenRooleissa Tuomas Turkka, Vintte Viitanen, Tuukka Jukola, Tuuli Anikari, Marjaana Viitanen, Tiina Bolz, Aapo Oranen, Sanna Kontinen ja Leena TarssanenTanssiryhmässä mm. Iiro Memonen, Elina Kotro, Joni Ahvenainen, Virve Ehnrooth, Mona Lindfors, Liisa Koskenalho ja Marjo-Riikka RomoBändi Jani Luoma, Aapo Oranen ja Tuukka JukolaLiput Ennakkonäytös 16.9. klo 19, kaikki liput 18 €.• Nopsaliput (myös ryhmille) voit varata mihin tahansa esitykseen. Nopsaliput on lunastettava 17.9. mennessä.• 23.-30.9. kaikki liput 22 € • 1.10.- 10.12. liput 27 €/25 €• Ryhmäliput 23 € (yli 20 hlöä)

Page 6: Mikkelin Teatteri Parrasvalo 2/2016

Francis VeberENSI-ILTA 22.10.2016

Page 7: Mikkelin Teatteri Parrasvalo 2/2016

Pierre ystävineen harrastaa illallisia, joille jokainen vuorollaan tuo mahdollisimman hölmön vieraan. Muut illallisvieraat pääsevät pilailemaan mahdollisimman ilkeästi tämän kustannuksella.

Juuri ennen illallisia Pierre saa noidannuolen ja samassa hötäkässä vaimo jättää hänet. Vaimon ensimmäinen mies ja Pierren rakastaja-tar saapuvat yllättäen paikalle. Ja siitähän soppa syntyy! Kaaosta pahentaa ”illan mäntti”, Francois, totuuksia lipsautteleva verovirkailija.

Francois luulee Pierrea uudeksi ystäväkseen, kunnes illalliskutsun perimmäinen tarkoitus käy ilmi. Kuka nyt nauraa ja kenelle?

Ohjaaja Pertti SveholmKepeää ranskalaista tunnelmaa lavalle

Syksyn iloisimpia teatterielämyksiä Mikkelissä tarjoaa Francis Veberin kirjoittama huvinäytelmä Joka toiselle kuoppaa kaivaa. Tarinassa illallis-seurueen jäsenet tuovat kukin vuorollaan mukaan hölmön vieraan, jota muut ivaavat. Mutta kuka lopulta onkaan pilkan kohteena? Yhteiskunnallisia kysymyksiä tässä tarinassa ei pohdita, enemmänkin ihmistä ja valheen seurauksia.

- Tarinassa törmäilevät toisiinsa mahdottomat asiat, kevyesti, ilmavasti ja nokkelasti niin kuin ranskalaisessa huumorissa yleensäkin, kuvailee vieraileva ohjaaja Pertti Sveholm, Ranskan harras ystävä. – Viihdyn hyvin ranskalaisten ihmisten kanssa, vaikka kielitaitoni onkin vajavainen. Ei se ole kommunikointia haitannut!

Sveholm on tunnettu ennen kaikkea näytte–lijänä, teattereista, elokuvista ja televisiosta. – Mieluisia rooleja on kertynyt iso liuta, monilta alueilta. Mieleenpainuvin taisi olla rooli Suomen-linnassa esitetyssä spektaakkelissa Taru sormus-ten herrasta. Se on jäänyt esiintyjien ja varmasti katsojienkin sydämiin.

- Syvin identiteettini liittyy näyttelemiseen, mutta mieluista on myös ohjaaminen, Sveholm kertoo. – Oikeastaan ne työt tukevat toisiaan hienosti. On antoisaa ja avartavaa päästä kokeile-maan aina uusia asioita, jopa oopperan ohjausta!

- Kiinnostavaa päästä tekemään työtä Mik-kelin teatterin ihmisten kanssa, Sveholm toteaa. – Hyvä näytelmä on saanut osuvan roolituksen. Kohta näyttämöllä kipunoi ja säteilee, ranskalai-sen elegantisti.

Ensi-ilta 22.10.2016Ohjaus Pertti SveholmRooleissa Jimmy Asikainen, Riina Uimonen, Tuomas Turkka, Ismo Sievinen, Tuukka Jukola, Tuuli Anikari ja Vintte ViitanenSuomennos Satu MilonoffLiput Ennakkonäytös 21.10. klo 19, kaikki liput 18 €.• Nopsaliput 20 € (myös ryhmille) voit varata mihin tahansa esitykseen. Nopsaliput on lunastettava 22.10. mennessä.• 28.10.- 19.11. kaikki liput 22 € • 24.11.–31.12. liput 27 €/25 €• Ryhmäliput 23 € (yli 20 hlöä)

Kuva

: Kat

i Lei

none

n

Page 8: Mikkelin Teatteri Parrasvalo 2/2016

”Ohjaaja Katriina Honkanen ja esi-tyksen mies Vintte Viitanen, ovat onnis-tuneet virittämään ehyen ja ajatukselli-sen lauluillan.Viitanen myös eläy-tyy sisäiseen tulkin-taan vaivattomasti. Esittäjä hallitsee myös huumorin, jota hän viljelee juuri sopivin annoksin.” Timo Heimonen, Länsi-Savo 15.3.2016

Mielensäpahoittajasta tutun Risto Kopperin esittämä Patomäen Pavarotti perustuu Ilmari Rajolan teksteihin laulavasta taksikuskista. Se on koominen ja koskettava, vahvasti musiikilla höystetty kertomus siitä, miten taksikuskista tuli laulaja.

”Kopperi osaa myös laulamisen salat. Laulava taksi- kuski kiskaisee laajalla asteikolla jatsista tangoon ja rilluttelusta oopperaan. Nauruunhan siinä meinaa pakahtua.” Timo Heimonen,

Länsi-Savo 9.2.2016

Ohjaus Helena RytiEsitykset la 1.10. klo 19 ja pe 7.10. klo 13Ensi-ilta oli 4.2.2016Roolissa Risto KopperiMusiikin sovitus ja säestys Roope KopperiLiput 22 € / 20 € • Ryhmäliput 18 € (yli 20 hlöä)Kesto n. 1 t 45 min väliaikoineen.

PATOMÄENPAVAROTTI

Ilmari Rajola

”Menkää

hyvä ihmiset

katsomaan

Patomäen

Pavarotti!

Huippuesitys”

”Ns. taiteellisia

ansioita en kykene

arvioimaan, mutta

Patomäen Pavarotti

viihdytti kyllä

koko rahan edestä.

Kiitos.”

”Kiitos Kopperin

Risto ja Roope.

Patomäen

Pavarotti oli

huikean

hieno esitys.”

EILEN KUN MÄ TIENNYT ENVintte Viitasen esittämä lauluilta on kertomus erään miehen elämästä, lapsuuden kautta kohti aikuistumista, iloja ja myös kipupisteitä.

Ohjaus Katriina Honkanen • Roolissa Vintte Viitanen • Säestys Mikko Paavilainen • Ensi-ilta oli 10.3.2016ke 31.8 klo 19 pieni näyttämöpe 2.9. klo 19 pieni näyttämöLiput 15 € • Kesto n. 1 t 30 min väliaikoineen.

VAUVAKUUVauvateatteriesitys ”Vauvakuu” on vauvantahtinen ja vuorovaikutteinen esitys perheen pienimmille. Tällä yhteisellä aistielämysmatkalla ihmetellään ja ihastellaan kuukausia aina tammikuusta joulukuu-hun lorujen, värien, laulujen ja leikin kautta.Esitys soveltuu 4-12 kuukauden ikäisille vauvoille vanhempineen. Esityksen on toteuttanut teatteri- ilmaisun ohjaaja Salla Sillanpää.Kesto n. 30 minLiput 5 €Vauvateatteri pienellä näyttämöllä.ma 10.10. klo 10ti 11.10. klo 10ke 12.10. klo 10to 13.10. klo 10pe 14.10. klo 10

Page 9: Mikkelin Teatteri Parrasvalo 2/2016

Ensi-ilta 5.12. • Dramatisointi ja ohjaus Samuli Reunanen • Rooleissa Janne Kyyhkynen • Liput Ennakkonäytös 3.12. klo 19, kaikki liput 15 € • Nopsaliput 16 € (myös ryhmille) voit varata mihin tahansa esitykseen. Nopsaliput on lunastettava 5.12. mennessä. • 8.12. - 16.12. kaikki liput 17 € • 5.1. – 29.4. liput 22 €/ 20 € • Ryhmäliput 18 €

Tuntemattoman sotilaan hahmoista marssitetaan lavalle kymmenkunta, jotka yksin tai yhdessä ovat teokselle keskeisissä tilanteissa.

Koska sodasta on kysymys, on esimerkiksi pelko hyvinkin kattava teema. Huumoria tietenkään unohtamatta. Suuri tarina vaatii rohkean kertojan ja

sellainen on nyt Janne Kyyhkynen. Hän on lukenut Tuntemattoman sotilaan ensimmäisen kerran 12-vuotiaana. Siitä lähtien kirja on kulkenut hänen mukanaan.

Väinö Linna

Page 10: Mikkelin Teatteri Parrasvalo 2/2016

Dickensin rakastettu kertomus itsekkäästä ja läpeensä paatuneesta Scroogesta palaa ohjelmistoon!

Ohjaus Katriina Honkanen • Ensi-ilta oli 30.10.2015Rooleissa Ismo Sievinen, Risto Kopperi, Vintte Viitanen, Marjaana Viitanen, Tuuli Anikari,

Jimmy Asikainen, Tuomas Turkka, Tuukka Jukola, Mimmi Rantala, Minttu Tamski, Marjo Häkkinen, Kasperi Hulkkonen, Mikael Vitikainen ja Aaron Liukkonen

Liput 27 €/ 25 € • Ryhmäliput 23 € (yli 20 hlöä). Edullinen perhelippu 80 € (4 hlöä, joista vähintään yksi lapsi). Perhelippua ei voi yhdistää ryhmävarauksiin.

Kesto n. 2 t väliaikoineen.

Joulu- tunnelmaa kaikille yli

7-vuotiaille!

”Kiitos Mikkelin Teatterille sadunomaisesta Saiturin joulu -näytelmästä. Puvustus ja lavastus ihastuttivat. Aihe oli koskettava ja joulumieli tuli.”

”Saiturin joulu! Parasta, kauneinta ja hyvää teatteria pitkästä aikaa. Ja lavasteet, puvut, kuoro, kaikki aivan superia. Hienoa työtä kaikilta.”

Charles Dickens • Tommi Auvinen

Katsojien kommentteja:

”Mikkelin Teatterin ehyt ja koskettava esitys virittää katsojansa

oikeudenmukaisen ja inhimillisen joulun

odotuksiin.” Timo Heimonen,

Länsi-Savo 4.11.2015

Page 11: Mikkelin Teatteri Parrasvalo 2/2016

Red Nose Club

PUNAINEN VIIVAKlovnit Mike (Tuukka Vasama) ja Zin (Timo Ruuskanen) kuljettavat katsojat kainuulaiseen korpimai-semaan aseinaan sähkökitara ja haitari. Punainen viiva on esitys äänestämisestä, tasa-arvosta ja politiikan mahdottomuudesta – pilke silmäkulmassa.

Liput 26 €Kesto n. 2 t väliaikoineen.Ikäsuositus 14-vuotiaista ylöspäin

Tähti- vierailut

Mielenkääntäjä Pete Poskiparta – Mentalisti 2.0Tätä ei voi selittää, tämä pitää kokea!Mentalisti Pete Poskiparran uusi show on entistäkin hauskempi ja hämmästyttävämpi!

Mielenkääntäjä pitää yleisön otteessaan alusta loppuun. Vuoden taikuriksikin valittu Pete Poski-parta heittää kaikki ässät pöytään. Näet ja koet ajatustenlukua, ohjattua intuitiota ja muita mielen-ihmeitä. Koko kakku kuorrutetaan huumorilla sekä uskomattomalla muistiesityksellä, jossa mentalisti näyttää mihin aivomme todella pystyvät!

Liput 22 €Kesto 1 h 40 min väliaikoineen

Maria Jones

KIVIÄ TASKUSSALoppuunmyyty jo 14 vuotta kotinäyttämöllään Helsingin Kaupunginteatterissa ja vierailuilla ympäri Suomen!

Näytelmä kertoo kahdesta surkimuksesta, jotka pestautuvat pienessä irlantilaiskylässä amerikkalaisen elokuvan avustajiksi ennalta arvaamattomin seurauk-sin. Martti Suosalo ja Mika Nuojua näyttelevät kaikki viisitoista roolia äijänkäppänästä tähtinäyttelijättä-reen.

Liput 34 €Kesto n. 2 t 30 min väliaikoineen

MA 3.10. klo 19 ja TI 4.10. klo 13

LA 24.9. klo 19

”Mitä parhainta teatteria: hauska,

viihdyttävä ja ajattelemaan

paneva.” TS, Irmeli Haapanen

”Tilannekomiikkaa antaumuksella. Ajankohtaista.

Isoa komediaa!” HBL, Welander

LA 12.11. klo 19Ku

va: R

ed N

ose

Club

/Ter

o Ah

onen

Page 12: Mikkelin Teatteri Parrasvalo 2/2016

Vincent Peirani & Emile Parisien ”Belle Epoque” ke 12.10. klo 19 • Liput 12 €

Ranskalaisduo Vincent Peirani & Emile Parisien on valloittanut viime aikoina festivaalien ja konserttisalien lavoja ympäri maailmaa huu-maten yleisön energiallaan ja luovuudellaan. Molemmat on palkittu sekä Ranskassa että Saksassa vuoden artisteina sekä parhaana yhtyeenä.

Vincent Peirani - harmonikkaEmile Parisien - sopraanosaksofoni

Kiertuetta tukevat Adami, Spedidam ja Ranskan Instituutti.

Poikkinaintike 5.10. klo 19 • Liput 12 €

Ella ja Laina ovat yli viisikymppiset, hyvin lapsekkaat siskokset jossain pohjoisen Suomen maaseudulla. Vanhempien kuoltua tytöt ovat jääneet kahden kotitaloonsa. He ovat naimat-tomia eikä kummastakaan ole ollut koskaan oikein mihinkään työhön

Ella ja Laina ovat elämäänsä hyvin tyyty-väisiä ja odottavat tulevaisuudelta vielä paljon: kun naapurin Teukan tuomasta lehdestä löytyy ilmoitus naapurikylän Poikkinainti-tapahtu-masta, tytöt päättävät lähteä sinne hakemaan itselleen miehet. Bussia odotellessa aika kuluu lapsuutta muistellessa, laulellessa ja tanssia ja vitsejä opetellessa.

Poikkinainti on iloinen ja elämänmyön- teinen esitys, joka sisältää kauniita ja hauskoja musiikkinumeroita. Suuren suosion saanut esi-tys nähdään nyt vielä kerran Mikkelin Teatteri- klubilla.

Rooleissa:Ella - Katriina HonkanenLaina - Tiia HonkanenMuusikot:Tuija Rantalainen - pianoIlkka Tenhunen - kitarat

Page 13: Mikkelin Teatteri Parrasvalo 2/2016

Suloiset pulun- myrkyttäjät vol. 2KE 30.11. klo 19 • Liput 12 €

Murhaavan hyvää musiikkia Freddie Mercurystä Tom Lehreriin!Katriina ja Maija ovat nähneet valtavasti vaivaa Teidän vuok-senne ja tehneet uuden, päivitetyn tutkimuksen ihmisten kiin-nostuksen kohteista naistenlehtien, television, radion ja netin kiehtovassa maailmassa.

Eikä monikaan asia muutu… viimeisin TOP 10 lista:1. Seksi2. Väkivalta3. Kuolema4. Julkkisten töppäilyt5. Kauneusleikkaukset6. Ihmissuhdesotkut7. Tavisten töppäilyt8. Uusmoralismi9. Huumesotkut10. Julkkisten lemmikkieläimet

Jos aihepiiri alkaa ahdistaa, niin ehkä Pulunmyrkyttäjät voivat lohduttaa tämän Tom Lehrerin (suom. Katriina Honkanen) laulun sanoin:”Kun pommi putoo päähän mun,se taatusti myös löytää sunja ystäväs ja perhees,kaikki katoaa!” PULUNMYRKYTTÄJÄTTÄRETKatriina Honkanen – laulu, ukuleleMaija Ruuskanen – laulu, piano

Teatteri Fennica:Aappolan Pojat goes jouluke 14.12. klo 19 • Liput 12 € • kesto n. 40 min

Aappolan poikien show tekee kunniaa perinteille. Kahden miehen musiikillinen esitys virittää teidät hyvään joulu- tunnelmaan.

Kaksi ”musiikkiterapeuttia” Aappolasta luo lupsakkaan tunnelman, esittelemällä musiikin syntyhistoriaa ja musii-kin parantavaa voimaa. Jouluspesiaalissa Aappolan pojat esittävät oman versionsa perinteisestä tiernapojista sekä virittää katsojat hartaaseen joulutunnelmaan. Savolaispojat kirvoittaa hymyn huulille tarinoillaan ja uskomattoman taita-villa lauluillaan. Ehdottoman hyväntuulinen esitys. Aappolan pojat ovat vuodesta 2000 asti vienyt musiikiin ilosanomaa ympäri Suomea.

Esiintyjät, ohjaus, käsikirjoitus: Mika Juusela ja Antti Kemppainen

Reetta-karhu ja kadonneen tähtitaivaan arvoitusTO 24.11. klo 10 • MA 28.11. klo 10 • TI 29.11. klo 10

Joulu on tulossa ja metsäneläimet kokoontuvat sitä yhdessä viettämään. Laulu soi, metsä on kaunis, lumi narskuu tassu-jen alla ja jouluherkut tuoksuvat, mutta miksi on niin kovin pimeää? Tähdet ovat kadonneet!

Reetta-karhu, Peetu-pupu ja Maisa-majava lähtevät yhdessä selvittämään tähtien kohtaloa ja kysymään neuvoa vanhalta viisaalta sammakolta. Kuinka he selviävät vaikeasta matkasta Korpirämeelle? Mitä tähtitaivaalle on tapahtunut?Jouluinen tarina ystävyydestä, erilaisuudesta, rohkeudesta ja tähtiin tuijottelun tärkeydestä perheen pienimmille.

Rooleissa Riina Uimonen, Tuomas Turkka ja Marjo-Riikka Romo Kesto n. 30 min. Liput 5 €

-klubi K a i k i l l e a l l e 6 - v u o t i a i l l e :

Kuva

: Ilk

ka T

enhu

nen

Page 14: Mikkelin Teatteri Parrasvalo 2/2016

Kevät 2017

Talonmies Martti Huttusella, sinivalkoisen urheilun super- isällä, on unelma ja tavoite. Suomi takaisin kestävyys-juoksun maailmankartalle! Takaisin Lasse Virénin, Kaarlo Maaningan ja Martti Vainion mitalimaininkeihin.

Hän haluaa valmentaa pojastaan Jarkosta Suomen kestävyysjuoksun maineen palauttajan. Kun Jarkko yllättäen katoaa Ruotsin-laivalla, jää isä tyhjän päälle. Perheen teini-ikäinen tytär Heidi päättää pelastaa surun murtaman isänsä ja tarjoutuu uudeksi valmennettavaksi. Pian projekti alkaa saada yhä hur-jempia piirteitä tavallisen arjen jäädessä taka-alalle. Mitalin kiilto silmissään isä kehittelee toinen toistaan hurjempia valmennusmenetelmiä, joihin Heidi suostuu tehdäkseen isälle mieliksi. Huumorin puolellehan sitä mennään niin että rytisee, kun ihminen ottaa itsensä ja elämäntehtävänsä niin kuolemanvakavasti kuin valmentajaisä Huttunen!

MIIKA NOUSIAINEN

Jokaisen urheiluhullun – ja ei urheiluhullun –

on tämä nähtävä!

Pentti Kotkaniemen sovitus Miika Nousiaisen suosi- tusta romaanista käsittelee meille suomalaisille elämääkin suurempaa aihetta – urheilua. Huttus-isän pakkomielteinen suhde kestävyysjuok-suun ravistelee roisisti sitä suomalaisuuden sym-bolia, jonka varaan kansakuntamme identiteettiä on aikojen saatossa rakennettu.

Ohjaus Miko JaakkolaEnsi-ilta 11.2.2017Liput Ennakkonäytös 10.2. klo 19, kaikki liput 18 €.• Nopsaliput 20 € (myös ryhmille) voit varata mihin tahansa esitykseen. Nopsaliput on lunastettava 11.2. mennessä. • 16.-24.2. kaikki liput 22 € • 25.2.-29.4. liput 27 €/ 25 € • Ryhmäliput 23 € (yli 20 hlöä)

Kuva ja kuvankäsittely Miko Jaakkola

Page 15: Mikkelin Teatteri Parrasvalo 2/2016

VAHTIKOIRAN VIERAANVARAVeikko järjestää juhlat. Mitä siellä tarjo-taankaan? Minkälaista ohjelmaa Veikko järjestää? Miksi aika aina kiiruhtaa kun on kivaa?

Vahtikoiran vieraanvara jatkaa duon aiempien esitysten osallistavaa linjaa: lapset saavat laulaa ja leikkiä mukana.

Ikäsuositus yli 3 vuotiaat • 3.-5.4.2017

Hillitön farssi mainoskiertueella olevasta kirjailija-pariskunnasta. Bestseller-kirjailija Heikki Ikosen ja hänen vaimonsa välit ovat viileähköt. Rouvan intressit suhteessa liittyvätkin pitkälti miehen kirjasta saataviin myyntituottoihin.

Kesken kiertueen pariskunta majoitetaan hotelli-huoneeseen, johon on tehty päällekkäisvaraus. Ikosten kanssa samaan hotellihuoneeseen majoitetaan konser- vatiivinen ja perhearvoja korostava ministeri Kyösti Kataja sekä hänen lööppijulkisuutta tavoitteleva rakastajattarensa. Katastrofi on valmis, kun paikalle osuu vielä skandaaleja kärkkyvä talk show -juontaja.

Tässä nopeatempoisessa komediassa ovet käyvät ja väärinkäsitykset toistuvat. Esityksen lukuisissa rooleissa nähdään Mika ja Tuija Nuojua, jotka siviilissä ovat olleet avioliitossa pienen ikuisuuden.

PHILLIP LAZEBNIK JA KINGSLEY DAY

Ohjaus Mika Nuojua Vain 8 esitystä 13.1.-22.4. Suomennos Timo Mikkola Tuotanto Teatteri Rio Liput 27 €/ 25 € • Ryhmäliput 23 € Kesto n. 2 t sisältäen väliajan.

KALAHARIKalahari on bootcamp, johon tuodaan koulukiusaajia. Tyttöjä ja poikia. Tavallisia nuoria. Kalaharista ei pääse pois, se on loppusijoituspaikka niille, jotka ovat jatka-neet kiusaamista äärirajoille saakka.

Mitä tapahtuu, kun kiusaajat ovat yhdessä? Muodostuuko uusia kiusaajia ja kiusattuja? Kuinka pitkälle he ovat valmii-ta menemään?

Kalaharissa tehdään tehtäviä. Äärim- mäisiä tehtäviä. Valvonta on tiukka. Vartijat näkevät kaiken, valehdella ei voi.

Mikkelin Teatterin, Mikkelin kaupungin- orkesterin, Mikkelin Tyttöteatterin ja Mikkelin Poikateatterin ainutlaatuinen, yhteinen teos.

Vain kymmenen esitystä! Ensi-ilta 6.5.

Kevät 2017

Kuva

: Anj

a Er

ämaj

a

Page 16: Mikkelin Teatteri Parrasvalo 2/2016

Teatteritreffit torilla Cafe Wanhalaituri

Teatteritreffit Teatteriravintolassa:

Teatteriravintola Mikkelin Teatterin 2. kerroksessa • Vapaa pääsy!

ke 24.8. klo 13:00 Kaikki tahtoo rakastaaOhjaaja Katriina Honkanen ja työryhmä kertovat Kaikki tahtoo rakastaa musiikkiteatteri-esityksestä.

ke 5.10. klo 18:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaa Ohjaaja Pertti Sveholm

Tule tapaamaan tekijöitä!

OHJELMISTO

ELOKUUke 31.8. 19:00 Eilen kun mä tiennyt en (pieni näyttämö)

SYYSKUUpe 2.9. 19:00 Eilen kun mä tiennyt en (pieni näyttämö)pe 16.9. 19:00 Kaikki tahtoo rakastaa, (ennakkonäytös) la 17.9. 19:00 Kaikki tahtoo rakastaa (ensi-ilta)pe 23.9. 13:00 Kaikki tahtoo rakastaa 19:00 Kaikki tahtoo rakastaa la 24.9. 13:00 Kaikki tahtoo rakastaa 19:00 Vierailuesitys: Mielen- kääntäjä Pete Poskiparta: Mentalisti 2.0 pe 30.9. 13:00 Kaikki tahtoo rakastaa 19:00 Kaikki tahtoo rakastaa

LOKAKUUla 1.10. 13:00 Kaikki tahtoo rakastaa 19:00 Patomäen Pavarottima 3.10. 19:00 Vierailuesitys: Kiviä taskussati 4.10. 13:00 Vierailuesitys: Kiviä taskussake 5.10. 19:00 Teatteriklubi Poikkinaintipe 7.10. 13:00 Patomäen Pavarotti 19:00 Kaikki tahtoo rakastaala 8.10. 13:00 Kaikki tahtoo rakastaa 19:00 Kaikki tahtoo rakastaa

ma 10.10. 10:00 Vauvakuu (pieni näyttämö)ti 11.10 10:00 Vauvakuu (pieni näyttämö)ke 12.10. 10:00 Vauvakuu (pieni näyttämö) 19:00 Teatteriklubi Peirani ja Parisien jazzduoto 13.10. 10:00 Vauvakuu (pieni näyttämö)pe 14.10. 10:00 Vauvakuu (pieni näyttämö) 19:00 Kaikki tahtoo rakastaala 15.10. 13:00 Kaikki tahtoo rakastaa 19:00 Kaikki tahtoo rakastaape 21.10. 19:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaa (ennakkonäytös)la 22.10. 19:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaa (ensi-ilta)pe 28.10. 13:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaa 19:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaala 29.10. 13:00 Kaikki tahtoo rakastaa 19:00 Kaikki tahtoo rakastaa

MARRASKUUto 3.11. 18:00 Saiturin joulupe 4.11. 13:00 Kaikki tahtoo rakastaa 19:00 Kaikki tahtoo rakastaama 7.11. 10:00 Saiturin joulupe 11.11. 13:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaa 19:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaala 12.11. 13:00 Saiturin joulu 19:00 Vierailuesitys: Punainen viiva, Red Nose Clubto 17.11. 19:00 Kaikki tahtoo rakastaa

syksy 2016kevät 2017Muutokset mahdollisia,

jopa todennäköisiä.

ke 16.11. klo 18:00 Tuntematon sotilas Ohjaaja Samuli Reunanen ja näyttelijä Janne Kyyhkynen

pe 18.11. 13:00 Kaikki tahtoo rakastaa 18:00 Saiturin joulula 19.11. 13:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaa 19:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaato 24.11. 10:00 Pipanaklubi Reetta-karhu ja kadon- neen tähtitaivaan arvoitus 19:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaape 25.11. 13:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaa 19:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaala 26.11. 13:00 Saiturin joulu 19:00 Kaikki tahtoo rakastaama 28.11. 10:00 Pipanaklubi Reetta-karhu ja kadon- neen tähtitaivaan arvoitus 19:00 Joka toiselleti 29.11. 10:00 Pipanaklubi Reetta-karhu ja kadon- neen tähtitaivaan arvoitus 19:00 Joka toiselleke 30.11. 19:00 Teatteriklubi Suloiset pulunmyrkyttäjät

JOULUKUUla 3.12. 19:00 Tuntematon sotilas (ennakkonäytös)ma 5.12. 19:00 Tuntematon sotilas (ensi-ilta)ke 7.12. 19:00 Kaikki tahtoo rakastaato 8.12. 19:00 Tuntematon sotilaspe 9.12. 13:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaa 19:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaala 10.12. 13:00 Saiturin joulula 10.12. 19:00 Kaikki tahtoo rakastaake 14.12. 19:00 Teatteriklubi Aappolan Pojat goes jouluto 15.12. 19:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaape 16.12. 13:00 Tuntematon sotilas 18:00 Saiturin joulu

Page 17: Mikkelin Teatteri Parrasvalo 2/2016

Tutustu esityksiin: mikkelinteatteri.fi

» MIKKELIN TEATTERIN LIPPUMYYMÄLÄSTÄ: » LIPPUPISTEESTÄ:

» NETISTÄ:

Avoinna teatterin ala-aulassa ti-pe klo 12-17 ja tuntia ennen näytöksiä.p. (015) 4110 440 Ryhmävaraukset (yli 20 hlöä) ti-pe klo 11–14 p. (015) 4110 444

Lippuja voi ostaa kaikista Lippupisteen toimipaikoista. Mikkelissä kauppakeskus Stellan Stella-kioskista, Prismasta ja K-Citymarketista. Ostaessasi lipun ilman varausta R-kioskista, tarvitset näytelmän tapahtumanumeron.

Liput voi ostaa verkosta lippu.fi tai mikkelinteatteri.fi

Varatut liput on lunastettava viimeistään kaksi päivää ennen esitystä. Ryhmäliput on vahvistettava kolme viikkoa ennen esitystä. Vierailuesitysten liput on lunastettava 7 päivän kuluessa varauksesta. • Pyörätuolia käyttävästä asiakkaasta pyydämme ilmoit-tamaan lippua varattaessa. Pyörätuolipaikat ovat katsomon ensimmäisellä rivillä.

Mikkelin Teatterissa voi maksaa myös arvoseteleillä:• Virikeseteli • Tyky-kuntoseteli • Virikekortti • E-passi • Kulttuuriseteli • Smartum saldo

Monta tapaa ostaa liput!

la 17.12. 13:00 Saiturin joulu 18:00 Saiturin joulula 31.12. 13:00 Saiturin joulu 19:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaa

TAMMIKUUto 5.1. 13:00 Tuntematon sotilas 19:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaala 7.1. 13:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaato 12.1. 19:00 Tuntematon sotilaspe 13.1. 19:00 Vierailuesitys: Avioliitto on ikuistala 14.1. 13:00 Vierailuesitys: Avioliitto on ikuistape 20.1. 13:00 Tuntematon sotilas 19:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaala 21.1. 13:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaa 19:00 Tuntematon sotilas

Työväen Näyttämöpäivät 27. – 29.1.2016

HELMIKUUpe 3.2. 13:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaa 19:00 Tuntematon sotilas la 4.2. 13:00 Tuntematon sotilas 19:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaape 10.2. 19:00 Maaninkavaara (ennakkonäytös)la 11.2. 19:00 Maaninkavaara (ensi-ilta)to 16.2. 19:00 Maaninkavaarape 17.2. 13:00 Maaninkavaara 19:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaala 18.2. 13:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaa 19:00 Tuntematon sotilasto 23.2. 19:00 Tuntematon sotilaspe 24.2. 13:00 Maaninkavaara 19:00 Maaninkavaara

la 25.2. 13:00 Maaninkavaara 19:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaa

MAALISKUUpe 3.3. 13:00 Maaninkavaara 19:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaa la 4.3. 13:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaa 19:00 Maaninkavaara pe 10.3. 13:00 Tuntematon sotilas 19:00 Maaninkavaara la 11.3. 13:00 Maaninkavaara 19:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaato 16.3. 19:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaape 17.3. 13:00 Joka toiselle kuoppaa kaivaa (viimeinen esitys) 19:00 Maaninkavaarala 18.3. 13:00 Maaninkavaara 19:00 Tuntematon sotilasto 23.3. 19:00 Vierailuesitys: Avioliitto on ikuistape 24.3. 13:00 Vierailuesitys: Avioliitto on ikuista 19:00 Maaninkavaarala 25.3. 13:00 Maaninkavaara 19:00 Tuntematon sotilasto 30.3. 19:00 Maaninkavaarape 31.3. 13:00 Tuntematon sotilas 19:00 Vierailuesitys: Avioliitto on ikuista

HUHTIKUUla 1.4. 13:00 Vierailuesitys: Avioliitto on ikuista 19:00 Maaninkavaarama 3.4. 10:00 Vierailuesitys: Vahtikoiran vieraanvara 18:00 Vierailuesitys: Vahtikoiran vieraanvarati 4.4. 10:00 Vierailuesitys: Vahtikoiran vieraanvara 18:00 Vierailuesitys: Vahtikoiran vieraanvara

ke 5.4. 10:00 Vierailuesitys: Vahtikoiran vieraanvarake 5.4. 19:00 Teatteriklubi Meidän tyttömme merelläto 6.4. 13:00 Teatteriklubi Meidän tyttömme merellä 19:00 Teatteriklubi Meidän tyttömme merelläpe 7.4. 13:00 Maaninkavaara 19:00 Tuntematon sotilasla 08.4. 13:00 Tuntematon sotilas 19:00 Maaninkavaarake 19.4. 18:00 Hyppy! -tapahtumato 20.4. 18:00 Hyppy! -tapahtumape 21.4. 13:00 Maaninkavaara 19:00 Vierailuesitys: Avioliitto on ikuistala 22.4. 13:00 Vierailuesitys: Avioliitto on ikuista 19:00 Tuntematon sotilaspe 28.4. 13:00 Maaninkavaara 19:00 Tuntematon sotilasla 29.4. 13:00 Tuntematon sotilas 19:00 Maaninkavaara

TOUKOKUUPe 5.5. 19:00 Kalahari (Ennakkonäytös)La 6.5. 19:00 Kalahari (Ensi-ilta)Ti 9.5. 13:00 KalahariTi 9.5. 19:00 KalahariKe 10.5. 19:00 KalahariTo 11.5. 13:00 KalahariTo 11.5. 19:00 Kalahari Pe 12.5. 19:00 KalahariLa 13.5. 13:00 KalahariLa 13.5. 19:00 Kalahari

Page 18: Mikkelin Teatteri Parrasvalo 2/2016

KAKSI HISTORIALLISTA MAAILMAN-ENSI-ILTAAVietä ikioma viikonloppu liigakiekon ja teatterin parissa!

16.-17.9 Mikkelissä esitetään kaksi maailmanensi-iltaa. Jukurien historiallinen liigaviikonloppu ja

Mikkelin Teatterin Kaikki tahtoo rakastaa -näytös takaavat sinulle ikimuistoiset ensi-illat.

Tervetuloa viihtymään!

Y L P E Ä N Ä E S I T Ä M M E

Ota kulta mukaan tai kerää kaverit kasaan. Elämysviikonloppu Mikkeliin kannattaa varata nyt heti!

PERJANTAINA16.9.

Mikkelin Teatterissa klo 19.00

KAIKKI TAHTOO RAKASTAA

Ennakkoesitys

Ikioma Areenalla klo 18.30ensimmäinen liigaottelu

Jukurit - Vaasan Sport

Ikioma Areenalla klo 17.00Jukurit - Kalpa

KAIKKI TAHTOO RAKASTAA

LAUANTAINA17.9.

Mikkelin Teatterissa klo 19.00upea ensi-ilta:

Ensi-ilta

Istumapaikkaliput alk. 19 €

Liput 18 €

Liput alk. 23 €

Istumapaikkaliput alk. 19 €

Page 19: Mikkelin Teatteri Parrasvalo 2/2016
Page 20: Mikkelin Teatteri Parrasvalo 2/2016

SYYSKESÄN ILTATUNNELMIAto 25.8.2016 klo 14, Mikkeli-sali, kaupunginkirjastoto 25.8.2016 klo 19, Ihastjärven koulupe 26.8.2016 klo 19, Suomenniemen kirkko Jyrki Lasonpalo, konserttimestari

ROMANTIIKAN HEHKUAke 7.9.2016 klo 19, MikaeliPetri Sakari, kapellimestari Jenni Lättilä, sopraanoR. Strauss, Wagner, Janáček

SYKSYN SÄVELIÄpe 16.9.2016 klo 19, MikaeliKari Kanto, Tuukka Lehtonen ja Jonna Kuivalainen, lauluJanne Palmiola, pianoJyrki Lasonpalo, konserttimestariTunnelmallisia ooppera-aarioita, napolilaissävelmiä ja ikivihreitä

SAIMAA SINFONIETTA - MUST ON SAIMAA ke 21.9.2016 klo 19, MikaeliLappeenrannan kaupungin- orkesterin kanssaOlli Mustonen, kapellimestari ja pianosolistiBeethoven, Mozart, Mustonen

BAROKIN AARTEITA to 6.10.2016 klo 19, MikaeliJyrki Lasonpalo, konserttimestariKaupunginorkesterin omat solistitVivaldi, Bach, Pachelbel, Händel, Corelli

PIETARISTA BERLIINIINto 13.10.2016 klo 19, MikaeliDaniel Raiskin, kapellimestariIrina Zahharenkova, piano Mendelssohn, Glazunov, Górecki, Šostakovitš

SÄVELVALINTOJEN ÄÄRELLÄke 26.10.2016 klo 19, MikaeliJyrki Lasonpalo, konserttimestariRoi Ruottinen, selloLeif Segerstam, pianoDvořák, Segerstam (ke.), Vivaldi

PYHÄINPÄIVÄN REQUIEMti 1.11.2016 klo 19, MikaeliJyväskylä Sinfonian kanssaVille Matvejeff, kapellimestariSuvi Väyrynen, Ena Pongrac,Simo Mäkinen, Tapani PlathanMusica-kuoro, valm. Pekka KostiainenPekka Kostiainen: Requiem

MUSIIKKIOPISTON NUORET SOLISTITto 10.11.2016 klo 18, Mikaeli Jyrki Lasonpalo, kapellimestariMikkelin musiikkiopiston nuoret solistit

VIRTUOOSI IRTI!to 1.12.2016 klo 19, Mikaeli Erkki Lasonpalo, kapellimestariIngolf Turban, viuluPaganini, Sarasate, Sivori, Mendelssohn, Stravinsky

JOULUKONSERTTI MUSIIKKILUOKKIEN KANSSAto 15.12.2016 klo 18, MikaeliMikkelin musiikkiluokat

JOULUTERVEHDYSpe 16.12.2016 klo 12 ja klo 14, Kauppakeskus Stella

LISÄTIEDOT - www.mikkelinkaupunginorkesteri.fi LIPUT - www.ticketmaster.fi ja Mikaelin lipunmyynti

Kenkäveronlähiruokaravintolassa

MENUTRYHMILLEalk. 13 € / hlö

* * * * *

Kahvi &kahvileipäalk. 7 € / hlö

Katamme vaikka kahdelle!ENEMMÄNELÄMYKSIÄTEATTERI-MATKALLE

Pursialankatu 6, Mikkelipuh. 0440 162 270ma-pe 10-18, la 10-16, su 10-18myyntipalvelu@kenkavero.� www.kenkavero.�

Avoinna

joka päivä! Designmyymälästäihanat kasviaiheiset

Ebba Masalin -tuotteetPussilakanat, kasvitaulut, kaitaliinat, keittiöpyyhkeet, kahvipurkit, servetit...

Page 21: Mikkelin Teatteri Parrasvalo 2/2016

Talli palvelee arkisin klo 9–15 jatilauksesta iltaisin ja lauantaisin.

Noutopöytälounas tarjolla arkisin klo 11–14 alkaen 10,50 €.Tilausmenut alkaen 15 €.Kysy tarjous ryhmällesi!

Patteristonkatu 2, Mikkeliwww.ravintolatalli.fipuh. 015 3557 419 [email protected]

Hyviin hetkiin, onnistuneisiintilaisuuksiin

LUMOAAtunnelmallaan

Tervetuloa nauttimaan teatterikahvit ja virvokkeita herkullisten leivonnaisten kera.

Mikkelin Teatterikerhon ylläpitämässä Teatteriravintolassa on A-oikeudet ja se palvelee ennen esityksiä ja väliajalla.

Ennakkotilauksesta valmistamme ryhmille myös esimerkiksi iltapalaa.

MIKKELIN TE AT TERIKERHOEmäntä Hannele Hakkarainen, p. 050 9181976

[email protected]

TE AT TERIRAVINTOL A

Page 22: Mikkelin Teatteri Parrasvalo 2/2016

Rakkauden syksy

Lippumyymälä, p. 044 364 8830 varkaudenteatteri.fi • Ticketmaster • Liput alk. 5-35 €

Hurmurimusikaali BroadwayltaPoikamiesboksi ensi-ilta 15.10.

Uunituore parisuhdekomedia Täydelliset häät ensi-ilta 24.9.Kantaesitys ystävyydestä & ikääntymisestä Sirkka ja Sylvi ensiaamu 19.10. Rakastettu Eemeli metkuileeEemeli metkuilee

Värikäs ja hymyilevä. Laadukas ja palveleva. Mukava ja mutkaton. Savonlinja tarjoaa Suomen mukaansatempaavimmat kyydit kaikille teille!

UUDISTAMME SUOMIKUVAA

S U O M E N E L Ä M Ä N M A K U I S I N B U S S I Y H T I Ö

savonlinja.fi/tilausajot

TILAA BUSSI PIHAAN!

Kun kaipaat kyytiä!

Suomikutsuu!

Page 23: Mikkelin Teatteri Parrasvalo 2/2016

Nuku

hyvin

alkaen:59,-

HOTELLI UUSIKUU Raviradantie 13, 50100 Mikkeli Puh. 015 221 5420 [email protected] www.uusikuu.fi

Nanda Lounas

Leivonnaiset Erikoiskahvit Smoothiet Raakakakut

Savilahdenkatu 12,

50100 Mikkeli 044 304 7104

Kesä-elokuu ma-pe 10-16 Syys-toukokuu ma-pe 9-17,

la 10-16

Page 24: Mikkelin Teatteri Parrasvalo 2/2016

1

11

21

31

41

51

61

2

12

22

32

42

52

62

3

13

23

33

43

53

63

4

14

24

34

44

54

64

5

15

25

35

45

55

65

6

16

26

36

46

56

66

7

17

27

37

47

57

67

8

18

28

38

48

58

68

9

19

29

39

49

59

69

10

20

30

40

50

60

70Mahdollisuus myös järjestää klubi-iltoja, yksityistilaisuuksia ja muita tapahtumia, jolloin tilaan voidaan sijoittaa esim. 12 kpl 4 hengen pöytiä (48 paikkaa)

PIENEN NÄYTTÄMÖN PAIKKAJÄRJESTYS

Rivi 1

Rivi 2

Rivi 3

Rivi 4

Rivi 5

Rivi 6

Rivi 7

Rivi 8

Rivi 9

Rivi 10

Rivi 11

Rivi 12

Rivi 13

Rivi 14

Rivi 15

Rivi 16

Rivi 17

Rivi 18

Rivi 19

Rivi 20

33

50

67

84

101

118

135

152

231

248

265

282

299

17

34

51

68

85

102

119

136

153

232

249

266

283

300

2

18

35

52

69

86

103

120

137

154

217

233

250

267

284

301

3

19

36

53

70

87

104

121

138

155

169

181

193

205

218

234

251

268

285

302

4

20

37

54

71

88

105

122

139

156

170

182

194

206

219

235

252

269

286

303

5

21

38

55

72

89

106

123

140

157

171

183

195

207

220

236

253

270

287

304

6

22

39

56

73

90

107

124

141

158

172

184

196

208

221

237

254

271

288

305

7

23

40

57

74

91

108

125

142

159

173

185

197

209

222

238

255

272

289

306

8

24

41

58

75

92

109

126

143

160

174

186

198

210

223

239

256

273

290

307

9

25

42

59

76

93

110

127

144

161

175

187

199

211

224

240

257

274

291

308

10

26

43

60

77

94

111

128

145

162

176

188

200

212

225

241

258

275

292

309

11

27

44

61

78

95

112

129

146

163

177

189

201

213

226

242

259

276

293

310

12

28

45

62

79

96

113

130

147

164

178

190

202

214

227

243

260

277

294

311

13

29

46

63

80

97

114

131

148

165

179 180

191 192

203 204

215 216

228

244

261

278

295

312

14

30

47

64

81

98

115

132

149

166

229 230

245

262

279

296

313

15

31 32

48

65

82

99

116

133

150

167

246

263

280

297

314

49

66

83

100

117

134

151

168

247

264

281

298

315

NÄYTTÄMÖN PAIKKAJÄRJESTYS

Rivi 1

Rivi 2

Rivi 3

Rivi 4

Rivi 5

Rivi 6

Rivi 7

MIKKELIN TEATTERI

SUURI NÄYTTÄMÖ

Toimi nopeasti ja varmista paikkasi varaamalla!

313 AITIOPAIKKAA

Savilahdenkatu 11, 50100 Mikkeli • Varaukset (015) 411 0440 • mikkelinteatteri.fi

Osoitelähde: Mikkelin Teatterin postituslista

Olethan mukana Mikkelin Teatterin postituslistalla?

Postituslistalle liittymällä saat ohjelmistoesitteemme

maksutta postitse kotiisi!

Kannatetaan yhdessä

Mikkelin Teatteri menestykseen!

Liity kannatusyhdistyksen jäseneksi. Täytä lomake osoitteessa www.mikkelinteatteri.fi/hae-kannatusjaseneksi

tai täytä lomake lippumyymälässä.

Postituslistalle voit liittyä osoitteessa mikkelinteatteri.fi tai jättämällä yhteys-

tietosi teatterin lippumyymälään

Savilahdenkatu 1150100 Mikkeli

100789