Top Banner
EVANKELIUMI KAIKKIIN MAIHIN 4/2011 Keräyskohteet Intia, Indonesia, Sri Lanka, Israel s. 3 Enokset kertovat Ihmeitä ja Jumalan huolenpitoa s. 4 Pääkirjoitus Tärkeimpänä lähetystyö s. 2 Thaimaa RAAMATTUKOULU CHIANG MAISSA TULVAN VALLASSA
8

Lähetysnäky 4/2011

Mar 03, 2016

Download

Documents

EKM - Evankeliumi Kaikkiin Maihin ry:n ilmainen tiedotuslehti 4/2011.
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: Lähetysnäky 4/2011

E v a n k E l i u m i k a i k k i i n m a i h i n

4 / 2 0 1 1

keräyskohteetInt ia , Indonesia ,

Sr i Lanka, Israel s . 3

Enokset kertovat Ihmeitä ja Jumalan

huolenpi toa s . 4

Pääki r jo i tusTärkeimpänä

lähetystyö s . 2

ThaimaaraamaTTukoulu Chiang maissa

Tulvan vallassa

Page 2: Lähetysnäky 4/2011

Sivu 2 Lähetysnäky 4/2011

l ä h e t y s n ä k y4 / 2 0 1 1Lähetys jär jestö EKM -

Evanke l iumi Kaikk i in

Maih in ry:n i lmainen

t iedotus leht i

Pääto imi t ta ja :

Tom L ipk in

2 PÄÄk irJo iTusTä rke impänä l ähe tys työ

3 kErÄYskohTEETI n t i a , S r i Lanka , I ndones ia , I s rae l

4 EnoksET kErTovaT I hme i t ä j a Juma lan huo l enp i t oa

6 rukouksEsTa osa 2Ku inka ruko i l l a saavu t tamat tom ien kansanryhm ien puo les ta?

Tämän lehden tek i jö i tä :

Tom L ipk in

Ank i Sandv ik

Dav id Ster l ing

Jukka Laamanen

Kat i L i l lbacka

Tai t to : Kat i L i l lbacka

Ti laukset , pa laute ja

oso i t teenmuutokset :

EKM, Myl lykatu 15

65100 VAASA

Puh ja tekst iv iest i t :

044 017 6000

[email protected]

www.ekm.nu

Pankkiyhteydet :

IBAN: FI04 4970 1020 0178 32

BIC: HELSFIHH tai

IBAN: FI22 8000 1670 3201 92

BIC: DABAFIHH

keräys lupanumero :

2020/2010/4094

Ahvenanmaa: 328 K12

Paino:

KTMP Ykkös Offset

4 /2011

Lähe t ysnäkys i s Ä l l Y s

Lukiessasi Uutta Testamenttia ja erityisesti Paavalin kirjeitä et löy-dä kovin monta kehotusta lähe-

tystyöhön. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että lähetystyötä olisi tuolloin pi-detty vähemmän tärkeänä. Päinvastoin; koko alkuseurakunta oli täynnä intoa viedä evankeliumin ilosanomaa eteen-päin. Lähetystyö oli ihana hedelmä uu-desta elämästä Kristuksessa.

Näin myös tänään. Seurakunnat, lähe-tysjärjestöt ja uskovat kaikkialla haluvat suurella innolla levittää evankeliumia. Perusajatuksena on varmasti kuuliai-suus lähetyskäskylle, mutta kuten kaik-kea kristillistä työtä, myös lähetystyötä tulee tehdä ”sydämestä” – ei ”velvolli-suudesta”.

Kuvittele mielessäsi sitä iloa, mitä tai-vaassa koettiin Isän lähettäessä sekä Poikansa että Hengen maan päälle. Sama ilo on sekä lähetystyöntekijöiden että sanoman lähettämisessä. Room. 10:15 lukee: ”Kuinka suloiset ovat nii-den jalat, jotka hyvää sanomaa julista-vat!” Siksi niin harvat asiat innostavat seurakuntaa ja uskovia yhtä paljon kuin lähetystyö.

Kun yhdistämme voimamme lähetys-työssä ja evankelioinnissa, unohdamme helpommin meitä erottavat asiat. Voim-me yhdessä löytää Jumalan lähetystyöl-le sykkivän sydämen. Edelleenkin noin 2/3 maailman väestöstä elää alueilla, joissa kristinusko ei ole juuri lainkaan tai ollenkaan saanut sijaa. Jumalan sy-dän ojentautuu yhtä paljon näiden ih-misten puoleen kuin meidänkin.

Lähetysnäky pyrkii innostamaan sinua aktiivisempaan rukoukseen, että evan-keliumi leviäisi laajemmalle. Ruko-uksessa löydämme helpommin myös oikean tärkeysjärjestyksen elämämme asioille. Rukouksen kautta uskomme lupaukseen siitä, että eräänä päivänä evankeliumi on saarnattu kaikille kan-soille kaikkialla maailmassa (Matt. 24:14).

Elämme kaikesta huolimatta rikkaassa maanosassa. Antakaamme sen näkyä siinä, miten tärkeänä pidämme lähe-tystyötä. •

P u h e e n j o h t a j a n s y d ä m e l t ä

Tom Lipkin

Tärkeimpänä lähetystyö

Page 3: Lähetysnäky 4/2011

Sivu 3Lähetysnäky 4/2011

2. israel

Las tenko t i , s l umm ikou l u -p ro j ek t i t , human i t ää r i nen avus tus työ .

4 €/kk voit auttaa yhtä slummilasta.• 20 €/kk kattaa yhden lapsen elatuksen lastenkodissa• 60 €/kk kattaa yhden sairaanhoitajan kuukausipalkan ja lääkkeet• 80 €/kk on uuden vastaperustetun seurakunnan pastorin tai evankelistan palkka• Vesipumpun kaivaminen noin 120 metrin syvyyteen maksaa noin 450 €•

1. int ia, New Delhi

4. indonesia

kErÄYskohTEET nYT . T i l i s i i r t o l ehden vä l i s sä .auTa mE iTÄ auTTamaan !

v i i t en ro :1 1002

3. sri lanka

Evankelioinnin tukikohta. Eri puolilta maail-• maa saapuvat ryhmät pitävät Dugitia katue-vankeliointinsa tukikohtana Tel Avivissa.Tarjoaa mm. messiaanista, painettua materi-• aalia evankelioinnin tarpeisiin eri kielillä.

lähe tyskeskus Dug i t

v i i t en ro :10443

Be i t hayeshuaPastori Zvi Rendelmanin johta-• ma Beit Hayeshua -työ tavoittaa narkomaaneja ja alkoholisteja evankeliumilla. Tavoitteena on nähdä näiden miesten pelastu-van, kasvavan Kristuksessa ja antautuvan opetuslapseuteen.

kampan ja Sri Lankan pohjoisosissa maaliskuun 1. - 4. päivä 2012 järjestettävän kam-panjan valmistelut on jo aloitettu. Kampanja järjestetään alueella, jossa Sri Lankan sisällissodan viimeiset tais-telut käytiin. Alueella on paljon ihmi-siä, joilla ei sodan tähden ole vielä ollut mahdollisuutta kuulla evankeliumia.

v i i t en ro :1012

v i i t en ro :1012

lähetystyöntek i jä t go la & Esther T i runehvievät evankeliumin ilosanomaa Indonesian kyliin ja kau-punkeihin. He evankelioivat ja opettavat seurakunnissa pe-rustamansa Gospel Transformation -järjestön kautta.

lähe tys työn tek i j ä susan hoove rjulistaa evankeliumia suurissa nuorille suunnatuissa tapahtu-missa eri puolilla Indonesiaa. Hän johtaa myös Medanissa toimivaa raamattukoulua. •

Page 4: Lähetysnäky 4/2011

Marvin ja Anna Enos, WIBI:n (World Impact Bible Institute) perustajat ja johtajat Chiang

Maissa Thaimaassa ovat saaneet lähe-tyskentällä eläessään kokea Jumalan huolenpitoa ja uskollisuutta kerta toi-sensa jälkeen.

Raamattukoulun vaikutusalue ulottuu koko maahan, ja Jumala tekee voimal-lisia asioita ihmisten elämässä. Erilaiset haasteet kohtaavat heitä kuitenkin usein ja yhä uudelleen. Anna ja Marvin Enos kertovat joistakin niistä haasteista ja ru-kousvastauksista, joita he ovat saaneet kohdata kaikkien vuosien aikana.

Tu l va tVoimakkaita tulvia on esiintynyt use-ampaankin kertaan. Kuusi vuotta sitten tulviin ei ollut varauduttu kylliksi, ja taloudelliset tappiot olivat merkittävät

(n. 7 400 euroa). Myös pastoripariskun-nan oma talo oli tuolloin vaarassa. Anna kertoo hänen ja Linda Bowden, heidän kanadalaisen työtoverinsa, rukoilleen yhdessä veden pysähtymistä talon ulko-puolelle. Vedenpinnan lähestyessä kyn-nystä Anna puhui vedelle. Hän käski vettä pysähtymään – mikä tapahtuikin – juuri ennen kynnystä!

Tänä vuonna suurten tulvien yllättäessä niihin oli paremmin varauduttu ja jopa raamattukoulun toimintaa voitiin jatkaa. Henkilökunta joutui kuitenkin kahlaa-maan vyötärön korkeudelle ulottuvassa vedessä noutamaan vettä ja ruokaa raa-mattukoulun oppilaille. Myös taloudel-liset vahingot jäivät nyt pienemmiksi, kun tulvavesi voitiin johtaa pois aiem-min hankittujen pumppujen ja putkien avulla.

mu i ta i hme i t äJumalan apu on ollut konkreettinen myös aivan hiljattain, kun henkilö-kunnan ja raamattukoululaisten asut-taman yhden rakennuksen vuokraso-pimus irtisanottiin yllättäen kymme-nen vuoden vuokrasuhteen jälkeen. Talo aiottiin purkaa, ja sen tuli olla tyhjä hyvin lyhyellä varoitusajalla. Kun tarpeita ilmenee, ensimmäinen

tehtävä on kääntyä Herran puo-leen, ja myös tällä kertaa Hän

vastasi heidän rukoukseensa. Lähistöllä oleva talo saatiin vuokrattua hyvin edulli-seen hintaan (n. 60 e/kk). Raamattukoulun kuukau-sikustannukset ovat suu-ret, ja edullinen vuokra auttaa rahoja riittämään muihin kustannuksiin.

Jumala pitää

huolen

Lähetysnäky 4/2011

Teks t i : Ank i Sandv ik

Lähetystyöntek i jä tmarv in ja anna Enos (Tha imaa)

ovat saaneet nähdä Jumalan

usko l l isuuden kerta to isena

jä lkeen.

Sivu 4

Page 5: Lähetysnäky 4/2011

Sivu 5

Ekm rukousvas tuksenaVuosien aikana Anna ja Marvin ovat saaneet nähdä monia talo-udellisia ihmeitä. Yksi viimeai-kaisista tällaisista ihmeistä oli ti-lanne, jossa ei ollut varaa maksaa työntekijöiden palkkoja, vuokria tai muita juoksevia kustannuksia. Jälleen kerran käännyttiin ruko-uksessa Herran puoleen, ja ru-kousvastaus tuli EKM:n lähettä-essä isomman tuen WIBI:n tilille. Anna kertoo, että he elävät Raa-matun kylvämisen ja niittämisen periaatteen mukaan (2. Kor. 9:6), ja ovat nähneet Jumalan pitävän heistä huolta lähetyskentällä kaik-kina vuosina.

ha lu nähdä i hm i s tenpe las tuvanRaamattukoulun oppilaat pala-vat halusta levittää evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta. Syys-kuussa Anna haastatteli kaikkia ensimmäisen vuosikurssin opis-kelijoita ja kysyi, mikä heidän sydämessään paloi Jumalan val-takuntaa ajatellen. Vastauksena oli ihmisten voittaminen Jeesuk-selle ovelta ovelle evankelioinnin kautta.

Juuri ennen joulua noin 40 ihmis-tä (osa henkilökuntaa ja opiskeli-joita) lähtee noin viikon kestäväl-le matkalle evankeliumia julista-maan ja odotukset ovat korkealla. Monet raamattukoulusta valmis-tuneista palvelevat Herraa koko-aikaisesti, ja raamattukoulun työ kantaa hedelmää kaikkialla Thai-maassa. •

Ekm auttaa Sri Lankassa

Pastor i Dharmarathna Pr iyantha perhe ineen.

Sri Lankan seurakunta tarvitsee kipeästi apua! Kristityt elävät ja työskentelevät pienenä vä-

hemmistönä buddhalaisten (n. 70 %) ja hindujen ja muslimien (yht. n. 15 %) keskuudessa. Arvioiden mukaan vain noin 3 % Sri Lankan väestöstä on evan-kelisia, uudestisyntyneitä kristittyjä, jotka saavat osakseen vainoa ja painos-tusta, ei ainoastaan muiden uskontojen taholta, vaan myös roomalaiskatoliselta kirkolta, joka on vaikuttanut Sri Lan-kassa jo 1700-luvulta lähtien. Suurten evankeliumikampanjoiden järjestämi-nen sekä pastoreiden ja johtajien kou-luttaminen on avain pimeydessä elävien saavuttamiseksi.

EKM:n Sri Lankan kontakti maan toi-seksi suurimmassa kaupungissa, Kan-dyssä, pastori Dharmarathna Priyantha, kantaa vahvaa näkyä oman kansansa saavuttamiseksi. Hän itse on järjestä-nyt yli 50 kampanjaa eri puolilla Sri Lankaa. Evankeliumia julistetaan sys-temaattisesti monille eri ihmisryhmille pohjoisesta etelään ja läpi koko tämän eksoottisen saaren siten, että kaikki sai-sivat mahdollisuuden kuulla totuuden Jeesuksen ristillä täytetystä työstä.

Haluamme olla mukana kouluttamas-sa ja nostamassa esiin työntekijöitä Sri Lankan sadonkorjuuseen. Siksi EKM on mukana tukemassa Sri Lankassa kahta

eri koulutuskeskusta, joita Dharmarathna Priyantha johtaa ja valvoo. Myös sinun esirukouksesi ja ta-loudellinen tukesi on tarpeen! •

Lähetysnäky 4/2011

Teks t i j a kuva : Dav id S te r l i ng

Page 6: Lähetysnäky 4/2011

Sivu 6 Lähetysnäky 4/2011

Kuinka rukoi l la

saavuttamattomien kansanryhmien puolesta?

seurakunta ympäri maailmaaA. seurakunta saavuttamattomissa kansanryhmissä/kansoissaB. rukoile erityisesti saavuttamattomien ryhmien pelastuksen puolestaC.

A. Seurakunta ympäri maailmaaJeesuksen Kristuksen seurakunnan tehtävä on viedä pelastuksen evan-keliumi maailman kansoille. Sen täh-den, kun rukoilemme, meidän tulee rukoilla, että Kristuksen seurakunta ympäri maailmaa ottaa Suuren Teh-täväksiannon, lähetyskäskyn, (Matt. 28:18-20) kirjaimellisesti.

Rukoile, että seurakunta lähettää •lähetystyöntekijöitä. Tuskin löy-tyy seurakuntaa, jolla ei ole varaa lähettää ja varustaa ainakin yhtä lähetystyöntekijää, vaikka vain ly-hytaikaisia lähetystyöntekijöitä. On tuhansia seurakuntia, jotka voivat lähettää ja huolehtia kahdesta tai useammasta lähetystyöntekijästä. Rukoile, että yhä useampi seura-kunnan jäsen, jota Jumala on kut-

sunut osa-aikaiseen tai kokoaikai-seen lähetystyöhön, on uskollinen kutsulleen. Jumala kutsuu tarpeek-si monia, ongelmana on, että liian harvat vastaavat kutsuun. Rukoile, että seurakunta antaa ra-•hoituksen evankeliumin viemiseen saavuttamattomille. Nykyisellään seurakunta ympäri maailmaa an-taa keskimäärin 10 senttiä jäsentä kohti viikossa saavuttamattomien tavoittamiseen. Rukoile, että tämä summa kasvaa dramaattisesti.Rukoile, että seurakunta saa ru-•kousnäyn ja ymmärtää esirukouk-sen voiman ja että jokainen seu-rakunta sisällyttää viikottaiseen ohjelmaansa esirukousta saavutta-mattomien puolesta.Rukoile, että seurakunta ymmärtää, •

osa 2. art ikke l in ens immäinen

osa ju lka is t i in lähetysnäyn

numerossa 3/2011 .

Lähde: Joy Damsonin k i r janen

Pray for the unevange l ized

(Rukoi le evanke l io imattomien

puo lesta) .

Kun ruko i l laan saavut tamattomien kanso jen puo lesta syvemmin, tu l is i k i inn i t tää huomiota ko lmeen perusas iaan:

To im i t tanu t Jukka LaamanenKäännös U l la Soze laAlkuperä inen eng lann ink ie l inen art ikke l i Jer icho Wal ls In ternat iona l Prayer Network,

Art ic les on prayer : How to pray for unreached groups/nat ions

Osa 2

mikä etuoikeus on viedä evankeliumi maailman saavuttamattomille kansoille. On seurakunnan tehtävä ja etuoi-•keus yhdessä Jeesuksen Kristuksen kanssa rukoilla kansojen vapautus-ta. (Hebr. 7:25)Jumalalla on auktoriteetti yli kan-•sojen, sen tähden Herran lasten tulisi huutaa Jumalaa pelastamaan nämä. (Job 12:23, Jes. 52:10)Seurakunnan tulee rukoilla, että •Jumalan suunnitelma kunkin maa-ilman kansan kohdalla toteutuu. (Ilm. 5:9, Ps. 22:28-29)Seurakunnan tulee rukoilla siitä tie-•toisuudesta käsin, että Hän, joka on meissä, on suurempi kuin hän, joka on maailmassa. (1. Joh. 4:4)Kristuksen seurakunnan tulisi uu-•delleen nöyrtyä Jumalan edessä,

Page 7: Lähetysnäky 4/2011

Sivu 7

Hebr 7:25; 1. Joh. 4:4; Luuk. 11:13; Apt. 4:31; Ef. 5:18; Job 12:23; Jes.

52:10; Ilm. 5:9; Ps. 22:28-29

Lähetysnäky 4/2011

sillä tähän asti se on ottanut Hänen suuren tehtävänsä niin kevyesti.Meidän täytyy tunnustaa rakkaudet-•tomuutemme ja erimielisyytemme. Meidän tulee rukoilla Kristuksen ruumiin ja sen jäsenien yhteyttä, että saavuttamattomat voivat hy-väksyä meidän uskottavuutemme ja voimme täyttää tehtävän yhte-näisenä rintamana. Rukoile miesten ja naisten puolesta, •joilla on näky ja kyky mobilisoida seurakunta ja ohjata se täyttämään Herran tehtävä, joka on viedä evan-keliumi maan ääriin.Rukoile, että miehet ja naiset, jotka •menevät sadonkorjuupelloille, ovat Pyhällä Hengellä täytettyjä. (Luuk. 11:13, Ef. 5:18)Rukoile lähetystyöntekijöiden •puolesta, jotka menevät vieraisiin maihin, että he sopeutuvat helpos-ti ja nopeasti, oppivat paikallisen kielen, tietävät ja ymmärtävät pai-kallisen kulttuurin ja tavat ja että he kykenevät elämään kansan keskel-lä kristityn viisaudessa ja pyhyy-dessä. Rukoile, että olisi tarpeeksi resurs-•seja välittää evankeliumi saavutta-mattomille tehokkaasti, esimerkik-si mediatyö. TV ja radio, video- ja äänikasetit, Raamatut ja kirjallisuus alkuperäiskielellä, kirje-kurssit jne.Rukoile erityisesti lisää •kasvua nuorten työhön.Rukoile, että seurakunnat •ja eri lähetysjärjestöt al-kavat verkostoitua ja tehdä yhteis-työtä useiden saavuttamattomien kansojen saavuttamiseksi. Yhtey-den puute on luultavasti suurin syy seurakunnan vaikeuteen saavuttaa vielä-saavuttamattomat kansanryh-mät.Rukoile monikulttuurisia lähe-•tystyöntekijöitä ja erityisesti, että teltantekijöitä ja kristittyjä menisi työskentelemään omissa amma-teissaan saavuttamattomien ryh-mien keskelle. Rukoile, että he saavat töitä strategisista paikoista ja siten valmistavat tietä aktio-

ryhmille ja Jeesus-filmin näyttä-miselle. Rukoile, että muut ryh-mät tulisivat sinne lähetystyöhön myöhemmin.

B. Seurakunta saavuttamattomissa kansanryhmissä/kansoissaMonissa maissa ja suurimpaan osaan saavuttamattomia ryhmiä on jo pe-rustettu pieni joukko kristillisiä seu-rakuntia, ja joissakin tapauksissa pieni uskovien joukko kokoontuu yhteen. Meidän tulisi rukoilla näi-den pienien seurakuntien ja ryhmien puolesta jatkuvasti. He tuovat jo toi-von säteen saavuttamattoman kansan ympäröivään pimeyteen.

Rukoile johtajuuden kehittymistä •tuollaisissa seurakunnissa ja ryh-missä. Hyvä johtajuus on elintär-keää terveelle seurakunnan kasvul-le. Rukoile, että uskovat kasvavat nopeasti hengellisessä elämässään tullakseen kypsiksi Kristuksen opetuslapsiksi. Rukoile, että Juma-lan Henki avaa kirjoitukset heille, että he ymmärtävät ne hyvin ja tie-tävät selvästi, kuinka soveltaa niitä käytännöllisesti päivittäin.Rukoile kestävyyttä vainoissa. •Kristillistä uskoa ei oikein suvaita

maissa, joissa islam, hindulaisuus, buddhalaisuus jne. ovat pääus-kontoja. Ihmiset, jotka kääntyvät näistä uskonnoista kristityiksi, ovat usein vainottuja ja karkotettuja pai-kallisesta yhteisöstä.Rukoile, että Herra täyttää lapsensa •Pyhällä Hengellään saavuttamatto-mien kansojen keskuudessa ja in-spiroi heitä innolla lähetystyöhön. Rukoile, että nämä uskovat ym-märtävät vastuunsa eivätkä vetäydy haasteiden edessä tai vastustuksen tai pelon vuoksi.Rukoile etteivät kääntyneet muut-•

To im i t tanu t Jukka LaamanenKäännös U l la Soze laAlkuperä inen eng lann ink ie l inen art ikke l i Jer icho Wal ls In ternat iona l Prayer Network,

Art ic les on prayer : How to pray for unreached groups/nat ions

taisi maastaan pois, sillä se hei-kentää kristittyjen todistusta noissa ryhmissä ja noilla alueilla. Rukoile pienryhmien yhteyttä ja •rukoile harhaoppeja vastaan, jotka usein päästessään sisään tuhoavat nuoren seurakunnan. Rukoile, että heille suodaan vapa-•us kokoontua yhteen ylistämään Jumalaa ja saarnaamaan evanke-liumia. On valitettava tosiasia, että useimmat saavuttamattomista ryhmistä elävät maissa tai alueilla, joissa evankeliumin julistamiselle on asetettu rajoituksia.Rukoile erityistä Pyhän Hengen •vuodatusta näihin pieniin seu-rakuntiin. (Apt. 4:31). Vuonna 1992 sadoissa Egyptin kylissä oli valtava herätys. Sen tulokse-na yli 25 000 muslimia kääntyi kristityksi 8 kuukauden aikana. Herätys eri kaupungeissa lähti liikkeelle pienistä seurakunnista. Rukoile, että nämä uskovat panos-•tavat esirukoukseen. •

art ikke l in ko lmas ja

v i ime inen osa ju lka is taan

lähetysnäyn numerossa 1/2012.

Lähde: Joy Damsonin

k i r janen Pray for the

unevange l ized (Rukoi le

evanke l io imattomien puo lesta) .

Page 8: Lähetysnäky 4/2011

Colin Urquhart

lupausten kirja

Todellinenlupausten kirja

True-series

Todellinen

- R

he lmimedia.com • 050 5 431 431 • t i l au s@he lmimedia.com

Meidän siunaukseemme Kristuksessa kuuluu myös parantuminen ja terveys. Elämän ja terveyden lähde on yksinomaan Kristuksessa, ei kenessäkään ihmisessä. Vaikka Herra antoi Simpsonille laajan parantamisen palvelutehtä-vän, hän kieltäytyi tyrkyttämästä näkemyksiään parantumisesta muille. Hän yksinkertaisesti toivoi välittävänsä Jumalan Sanan totuudet lukijoille, niin kuin hän oli ne itse oivaltanut.

Todellinen armoTodellinen lupausten kirjaTodellinen elämäTodellinen seurakuntaTodellinen herätysTodellinen auktoriteettiTodellinen pelastusTodellinen johtajuus

Colin Urquhart (norm. 12,-/kirja)Todellinen-sarja

Kaikki, mikä ei ole sopusoinnussa Raamatun ilmoituksen kanssa totuudesta, on väärää; se on virheellistä, harhaoppia, eksytystä. Tässä kirjassa Colin Urquhart tuo esiin eksytyksen on-gelman, osoittaa, kuinka sillä voi olla vaikutusta jokaiseen meistä, ja selittää, kuinka me voim-me Kristuksessa elää vapaina eksytyksestä.

Colin Urquhart (norm. 15,-, 84 s.)

Eksytys

Tämä kirja puhuu uhrista, anteeksiannosta, hyväksymisestä, voitosta, huolenpidosta, vapaudesta ja monesta muusta ihanasta, meille kuuluvasta asiasta.Jeesus ei tullut vain kertomaan meille Jumalan valtakunnasta, vaan tekemään meille mahdolliseksi kuulumi-sen tuohon valtakuntaan. Hänen veressään on todella ihmeitä tekevä voima!

Colin Urquhart (norm. 13,-, 82 s.) Veri puhuu

A. B. Simpson (norm. 16,-, 128 s.) Parantumisen evankeliumi

Kun pelastustyö oli valmis ja veri oli puhdistanut syntimme, Jeesus Kristus astui ylös Taivaaseen. Vasta silloin Hän pystyi tuomaan täyden evanke-liumin! Tässä kirjassa tulet huomaamaan, miksi Jumalan salaisuus paljastettiin vasta sen jälkeen, kun Pyhä Henki oli tullut, ja kuinka Hän nyt puhuu Taivaasta.

Åge Åleskjaer (norm. 18,-, 152 s.) Nyt Hän puhuu taivaasta

Raamatun talous on ainutlaatuinen kristilli-set arvot omaavien käsikirja ja opas hyvään taloudenhoitoon. Miten uskovan tulisi järjestää yksityistaloutensa, miten perustaa yritys ja miten hoitaa sitä, tai mikä talousjärjestelmä maassa pitäisi olla. Kirjassa myös aiheista: Ri-kas vai köyhä - mikä on Jumalan tahto?, Lainan antaminen ja ottaminen, Vakuutukset - pitääkö kristityn ottaa niitä? ja paljon muuta.

P-O & J-G Eurell (norm. 24,-, 288 s.) Raamatun talous

Onko yleisesti hyväksytty käsitys, että ihmis-kunnan tekemän synnin vuoksi ihmisten on nyt maksettava rikkomuksistaan fyysisellä kärsimyksellä, puutteella ja köyhtymisen häpeällä? Tällainen teologia ei ymmärrä hyvän uutisen ydintä. Lue kokeneen lähetyspioneerin rohkaisevaa sanomaa ja elä rohkeasti NYT - se on Jumalan unelma sinulle!

T.L. Osborn (norm. 22,-, 224 s.)

Elä rohkeasti NY T - Jumalan unelma sinulle

Kun pääsemme eroon uskonnollisesta suorit-tamisesta, silloin nautimme todellisesta uskon levosta. Åge M. Åleskjaer osoittaa upealla tavalla kirjassaan, kuinka olemme osallisia täydellisen vapauden laista. Esiin tulee selkäs-ti se suuri ero Siinain ja Golgatan välillä.

Åge Åleskjaer (norm. 22,-, 220 s.)

Täydellinen vapaus

Kuinka Jeesus Kristus voi elää uskovissa tänä päivänä? Miten jokainen voi sanoa apostoli Paa-valin kanssa: ”Enää en elä minä, vaan Kristus elää minussa!” Tämä kirja ei vain täytä sinua uskolla; se osoittaa sinulle, kuinka tuo usko voidaan ilmaista myönteisenä toimintana, joka mahdollistaa Jumalan suunnitelman toteutumi-sen elämässäsi.

Colin Urquhart (Norm. 13,-, 132 s.)

Suuri Ilmestys

Taivaskoodin voimakas ja upea ylistys-CD tempaa mukaansa! Kyse Sinusta on, Jeesus -levyllä on Matt Redmanin, mutta myös muiden kansainvälisesti tunnettujen ylistyk-senjohtajien (Martin Smith, Paul Oakley, Tim Hughes) parhaimpia lauluja suomeksi.

Taivaskoodi (norm. 16,-)

Kyse sinusta on Jeesus

J o u lu n jä l ke e n p a lve le mm e ma 2 .1.2012 a l k ae n.

i

16,

i

16,

i

10,

i

10,

i

6,

i

9,

i

6,

i

5,

/kirja

TAMMIALE ALKOI!

i

8,

i

6,