Top Banner
Kirkecenteret apostolsk kirke | vejle Vendepunktet Min vandring med Gud og Guds kald i mit liv s. 6-8 Kirken = Værdifulde venskaber s. 3-4 Nyt fra Ung- domsforeningen s. 9 Program for “Fristedet” s. 5 apirl - maj 2013
12

Vendepunktet 2013 2

Mar 21, 2016

Download

Documents

Kirken: Værdifulde venskaber. Min vandring med Gud og Guds kald i mit liv (Tina Espensen). Nyt fra Ungdomsforeningen.
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: Vendepunktet 2013 2

Kirkecenteretapostolsk kirke | vejle

Vendepunktet

Min vandring med Gudog Guds kald i mit livs. 6-8

Kirken = Værdifulde venskabers. 3-4

Nyt fra Ung-domsforeningens. 9

Program for “Fristedet”s. 5

apirl - maj 2013

Page 2: Vendepunktet 2013 2

Kirke-info

Fokus på MISSION... Kirkecenteret Vejle og Apostolsk Kirke på landsplan støtter en del missionsprojekter. Vær med til at bede - og til at støtte økonomisk:

VendepunktetVendepunktet udgives af Kirkecen-teret Vejle. Bladet er stilet til menig-hedens medlemmer og andre, som måtte være interesseret i kirkecente-rets aktiviteter.Vendepunktet udkommer 6 gange om året i 250 eksemplarer.Ønsker du at få bladet tilsendt, så skriv en mail til:[email protected].

Kirkecenterets kontorVardevej 1067100 VejleTlf.: 7572 5100Fax: 7572 [email protected]

Åbent mandag-fredag kl. 9.00 - 12.00

Kasserer: Johannes BechSekretærfunktion: Bodil V.

RedaktionSøren Viftrup(se ledelses-info)

Orla Fredensborg Mø[email protected]. 3115 4890

Jette [email protected]. 2216 3795

Jonathan [email protected]

Søren Viftrup // SeniorpræstTelefon: 7572 5131 Mobil: 2395 2386E-mail: [email protected] Joan S. Højberg // LovsangspræstTelefon: 4028 9503Email: [email protected] Ralph Kristensen:Telefon: 7589 9330E-mail: [email protected]

Claus H. Jørgensen:Telefon: 7587 2773Mobil: 6074 9089E-mail: [email protected]

Erik ChristiansenTelefon: 2422 9235Email: [email protected]

LederTeam:

Forsidefoto: Hygge ved Skærtorsdagsmåltidet i Kirkecenteret 2013. Foto: Orla FM.

Annoncer, artikler og meddelelser sendes til bladet sendes til Orla F. Møller.Deadline for næste udgivelse er d. 15. maj 2013.

- Grønland- Rumænien / Moldavien- Israel- Nepal- Sri Lanka- Zambia- Malawi- Sydafrika

s. 2

Page 3: Vendepunktet 2013 2

Fra praestens skrivebord

Det blev en vidunderlig fejring her pal-mesøndag, hvor de første syv unge blev velsignet. En skøn dag, fyldt med lovsang og glæde og med en altid udfordrende Al-lan Høyer, der talte over emnet: ”Friends for ever.” Vi ser frem til velsignelsen af de næste 6 unge søndag den 7. april.

Livet i velfærdsdanmark er under presVi lever i en tid, hvor der ofte er pres

på i hjemmene. 40 % voksne bor alene, mange har børn - og der er mange udfor-dringer på dette område. Familier, hvor begge forældre er sammen, oplever ligele-des stort pres. Vi må til stadighed arbejde på at løfte og være til stede for hinanden. Udfordringerne er ikke altid ens, men alle har brug for nære venner - nogen man omgås hyppigt - også uden for møder i kirken og uden for arbejdstiden.Hos Jesus er der ikke personsanseelse. Han ser den enkelte - og han forstår. Men, når han gerne vil bruge os til at være nær-værende for hinanden, så sker det ikke sjældent, at vi overlistes af kommunika-tionsbrist eller fejl-læsning af hinanden. Eller - det sker, at vi slet ikke ’ser’ hinan-den. For nogle betyder det oplevelse af ensomhed. Ved fælles hjælp kan vi alle være med til at udvikle på netop dette. Måtte vi finde plads til ’en mere’ ved ’spi-sebordet’ og ’kaminilden’. Kærlighed og fællesskab vokser, hvor det bliver givet.

’The meal is a big deal.’Påskens budskab er spækket med spæn-ding, forventning, drama, krimi, justits-mord, brutal adfærd og - midt i dette

Kære læsere og kære menighed!Vi er midt i fejringen af de unge, der nu det sidste halve år er mødtes her i huset for at forberede sig til ungdom-mens år - og til festdagen. Det er skønne, livlige og dygtige unge og det er en stor glæde og previlegium at få lov at undervise dem og at høre deres synspunkter og overvejelser.Anne-Mette Klemmensen har delta-get i undervisningen - også flere an-dre har været inde og belyse forskel-lige områder.

Kirken: Værdifulde venskaber i en udfordrende hverdag

s. 3

Page 4: Vendepunktet 2013 2

Fra praestens skrivebord

- vises Guds kærlighed helt ud til den yderste grænse. Guds Søn, Jesus Kristus, der frivillig gik ind til alt dette og lod Faderens udfordring til ham blive ført ud i livet - og ind i døden. Vores jord har ved disse handlinger fået et levende håb. Syndens byrde af skyld og skam blev lagt på Jesus. Ingen af os kunne redde os selv. Men - efter at Jesus har taget vor skyld og skam på sig, ja så tilbyder han os tilgi-velse, nyt liv og nyt håb, - både her i tiden og ind i evigheden. Jesus sluttede ikke på det forhånede kors, men han opstod påskemorgen. Gud stad-fæstede dermed, at alt, hvad Jesus havde sagt forud om hans lidelse og død og op-standelse - havde bund i realiteter. Sådan

var det dengang. Gud har ikke forandret sig. Han er virkelig ’al Håbs Gud’.Opstandelseskraften er stadig i virksom-hed...!

Rigtig skøn påske

Kærlige hilsner, Søren Viftrup.

Tillykke til de unge,

der blev

Ungdomsvelsignet

i marts/april 2013

s. 4

August Høgh

Jonas H. Pedersen

Carl Emil Krag

Jakob Stidsen

Rebekka Dietrich Sofie MarcherJonathan Myhre

David Andreasen

Markus Christiansen

Helene Juhl

Mirjam Sloth-H.

Jakob Pedersen

Nika Bagheri

Page 5: Vendepunktet 2013 2

Annoncer

Yderligere information fås hos Magnus Hedegaard på tlf. 7585 3679

Lis Gimm, 65 år den 8. april Hvesager 24, 7300 Jelling

Ole Holm, 60 år den 22. april Jørgensens Allé, 8722 Hedensted

Helge Gimm, 65 år den 6. maj Hvesager 24, 7300 Jelling

Edith Boutrup, 85 år den 12. maj Ternevej 5, 8723 Løsning

Bodil Viftrup, 65 år den 25. maj Broagervej 4, 7100 Vejle

TILLYKKE!

April (torsdage kl. 14-16.00)

04. april: Georg Berthelsen, Horsens ”Tab ikke målet af syne”

11. april: Kristian Holm, Vejle ”Lad ilden brænde!”

18. april: Fristedet besøger Lukas-Skolen i Vejle. Mødetid: Præcis kl. 13:30 på Vardevej 106 25. april: Ellen og Erik Hedelund, Odense ”Inden det er for sent”

Maj2. maj: Jens Chr. Kristensen, Nykøbing Mors”Min vandring med Gud”

9. maj: Kristi Himmelfartintet møde

16. maj: Udflugt

Program for FRISTEDET

Fællesskab og relationer er i centrum når Apostolsk Kirke Vejle afholder menighedslejr d. 26.-28. april 2013. Husk tilmelding til Marcela [email protected] senest d. 7. april.

Menighedslejr på Lyngsbo

Gaver modtages med tak. Indsættes på konto: 1569 640 57 45363.

Husk giver-nr./mærke.

Kirken har brug for din givertjeneste

Johannes Bech - kasserer

Angelika og Jette med skør lejr TV-Avis

s. 5

Page 6: Vendepunktet 2013 2

s. 6

Min vandring med Gud og Gud´s kald i mit livI starten af januar 2013 oplevede jeg, at Gud satte mig fri af fortiden, og jeg bad til Gud om, at jeg må tjene Ham. Jeg er klar over, at kun Han kan gøre det igen-nem mig, i mig selv kan jeg intet. Der kom en fornyet nød på mit hjerte, og en længsel efter, at Gud måtte lede mig i den tjeneste, Han havde til mig. Sidst i januar følte jeg en overbevisning om, at jeg nu er KLAR.

Mit l iv med Gud

Af Tina Espensen

Den første kristne bog jeg læste hedder “Sidde, Vandre, Stå” skrevet af Watchman Nee, han skriver:

• at sidde = at begynde sit åndelige liv ud fra dette hvilested,• at vandre = at blive udfordret til at vise en adfærd i vor kristne vandring og• at stå = nøglen til vores holdning over- for fjenden, og vor endelige sejr.

Det genkender jeg, for sådan har min van-dring været indtil nu, og jeg glæder mig til meget mere.

AT SIDDEJeg kom for første gang her i kirken for ca. 5 år siden, der kunne jeg ikke se an-det end mørke, men jeg hørte, at der ville være lys forude.

Gud tog fat i mig, og jeg kom på Højsko-len i Kolding, hvor planen var 3 måneder, men jeg var der i 1 1/2 år.

Det har været 5 svære år, hvor jeg tro-ede, at jeg ikke havde nogen værdi, at jeg ikke duede til noget, og det værste, at Gud ikke kunne bruge mig.

Men samtidig var det også 5 meget lære-rige år. Gud har lært mig:• At nedbryde det forsvar, jeg havde sat op omkring mig selv for at overleve, og dermed åbne mig for Gud og mennesker.• At afgive kontrol og sætte mig selv til side.• At stole på Ham og vente, for Han ved, hvad der er bedst for mig.

Page 7: Vendepunktet 2013 2

s. 7Forskell ige input

Jeg lærte at Gud er trofast! Han har åbnet vinduer til fortiden og har lært mig at leve i nuet og have tro på Ham for fremtiden.

I tiden på Højskolen blev det mere og mere klart for mig, hvad Gud vil bruge mig til. Han gav mig tro, styrke, mod og udholdenhed.

Jeg tror på, at Gud ikke tillader, at vi udsættes for mere end vi kan bære, men samtidig tror jeg også, at Gud bruger det, vi hver især er og har været igennem i livet.

AT VANDREJeg erfarede, at der er mange måder Gud taler på:• en tanke uden for sammenhæng,• direkte og tydelig tale i mine tanker,• igennem sit ord,• en direkte følelse af Hans nærvær,• gennem drømme og visioner,• gennem andre mennesker,• ord der giver en vished, en overbevis- ning, og som har en sammenhæng med, hvad jeg lige nu oplever i mit liv.

Gud gør det på sådan en måde, at jeg ikke skal være stolt, men altid være afhængig af Ham, og Han gør langt ud over alt, hvad jeg beder om eller forstår.

Der har været mange ting, der pegede i den retning, jeg skal gå. Noget jeg gerne vil fremhæve, er to profetier, som har væ-ret retningsgivende.

I forbindelse med min flytning sidste år, var jeg ved at rydde op, og fandt den pro-feti, der blev givet mig til min voksendåb i 1994: “Du skal hjælpe andre ud af nød, for de sår, som du har haft, dem har jeg lægt. Derfor har jeg sat dig i stand til at nå mennesker i nød!”

I 2010 var jeg med Højskolen i Zambia, og der fik jeg en profeti, som fuldt ud komplimenterede den første 16 år tidli-gere.

“Bed for mennesker! Gud vil bruge dig til at helbrede de brudte hjerter (Esajas 61,1-2). Gud vil hjælpe dig til at bringe mennesker tilbage fra depression, når an-dre giver op, vil du blive givet medfølelse/passionen til at gå videre, og ikke give op.

Gud vil give i overflod fra dit hjerte, og du vil da opleve glæde. Gud vil give dig visdom i de svære tilfælde. Du må stole på visdom i rådgivningen!”

Nu, hvor jeg sidder og skriver dette vid-nesbyrd, kan jeg se, at Gud allerede for 16 år siden vidste, at jeg senere skulle igen-nem 5 svære år, men, at Han havde fuld kontrol og en plan for mit liv.

Efter opholdet på Højskolen gav Gud mig et arbejde, og Han gav mig også mu-ligheden for at starte på en kristen råd-giveruddannelse. Efter 2 år, sagde Gud til mig, at nu havde jeg læst nok bøger, fra nu af ville Han lære mig resten.

International Apostolsk Højskole i Kolding

[Fortsættes på næste side]

Page 8: Vendepunktet 2013 2

Rådgivning/Sjælsorg

Menighedens ledelse tager med taknemmelighed imod Tina Espen-sens gave som rådgiver i menighe-den. Hvis du har problemer og ønsker at dele det med nogen, er du velkom-men til at ringe til den nye rådgiver tlf 28920525. Den vil være i funk-tion sidst i April. Tina vil så ringe tilbage og aftale videre med dig.

Anita Dodds, Omsorg & Relationer

AT STÅGud greb almægtigt ind i mit liv sidste år, hvor Han ledte mig til salg af mit hus i Vejle, og til en ny bolig tættere på mit ar-bejde. Gud havde sagt til mig, at jeg skulle have et nyt liv:

“Men nu skal det være ander-ledes! For jeg vil slå en streg over fortiden og begynde på ny!”

Zakarias 8,11

Der skete dog ikke rigtigt noget i den ret-ning efter flytningen. Så kom jeg i kontakt med dejlige mennesker fra Blåhøj, og jeg troede, at Gud ville, at jeg skulle komme der – at det var løftet om en ny begyn-delse?

I starten af januar 2013 oplever jeg, at Gud sætter mig helt fri af fortiden, og jeg beder til Gud om, at jeg må tjene Ham. To personer fra Apostolsk Kirke i Vejle kon-takter mig i anden anledning, og min søn siger: “Mor, det er godt nok at høre præ-dikener på nettet og læse bøger, men det drejer sig også om relationer!”

Så jeg orienterer mig om fremtidige møder på nettet. På vej til kirke har jeg en voldsom hjertebanken, og jeg bruger det, jeg har lært, at proklamere, at Gud er større end fjenden, der er i verden. Straks oplever jeg fred, og glæder mig til at komme i menigheden i Vejle, hjem til min familie.

Jeg mødte op med en bøn i mit hjerte, at Gud ville vise mig næste skridt i Hans plan for mit kald. På vej ud af kirken kom-mer en person til mig, som jeg aldrig har set før, og giver mig et syn, hun har haft. Det bekræfter mig!

Til gudstjenesten først i februar opfor-drer Claus Jørgensen os til, at være stille ind for Gud, og der hører jeg “STIL DIG TIL RÅDIGHED”! Jeg handler på ordet, og fortæller det til mine ledere i kirken.

Guds veje er uransaglige! Det viser sig, at Gud har forberedt en tjeneste til mig! Det er Guds nåde og kærlighed, for nu op-lever jeg en glæde, som jeg ikke har kendt de sidste fem år. Jeg oplever, at jeg er på rette plads i Guds rige, og jeg ved, at Guds løfte til mig, er kommet meget nærmere.

”For Hans værk er vi, skabt i Kristus Jesus til gode gerninger, som Gud forud har lagt til rette for os at vandre i.” (Efeserne 2,10)

s. 8 Radgivning/Sjaelesorg

Page 9: Vendepunktet 2013 2

Ved kirkens børne- og ungdomsfor-enings (i AKBU regi) generalforsamling mandag den 18. februar 2013 skete der flere omrokeringer i bestyrelsen, og konstitueringen blev som følger:

Konstituering af Ungdomsforeningens bestyrelse i Kirkecenteret Vejle:

Formand: Elise LindbækNæstformand: Helle Fredensborg MøllerKasser: Jette JuhlChristina JuhlTobias JakobsenGorm LindbækDaniel Hansen

Dermed udtræder, efter eget ønske, et meget aktivt ægtepar, som i flere år har ydet et stort bidrag til kirkens børne- og ungdomsarbejde.

Ungdoms-foreningens historie

I 1973 blev Ungdomsforeningen i Apostolsk Kirke i Vejle dannet. Mange forskellige har siddet i bestyrelsen - i den spæde start sad bl. a. Laila og Jør-gen Jeppesen samt Vagn Kristensen.

I årenes løb har mange forskellige været på bestyrelsesposterne, vi kan dog ikke huske alle, men kan nævne bl.a. Birte og Andreas Slot-Henriksen, Birthe Ekkendal samt mig som bestyrelsesformand.

Jan og jeg har været med i bestyrelsen à to gange. Først i en seks-års periode fra sidst i halvfemserne og nu i en periode på ca. fire år. Jeg har været bestyrelsesfor-mand begge gange og Jan har været me-nigt bestyrelsesmedlem.

Foreningens arbejde består primært i at hente lokaletilskud og aktivitetstilskud fra kommunen, samt at fordele pengene imellem de forskellige grupper i forenin-gen. (Pt. Presence, Meeting-Point/Teen-Cell, Hyggeren, Børnekirke, Minikirke)

Vi giver også tilskud til at få børn og unge på Påruplejr og Kongelejren.

Desuden har foreningen til formål at skaffe tilskud til lederuddannelse, så vores børne- og ungdomsmedarbejdere og -ledere kan komme på diverse kurser så som BørneMedarbejderKonference (BMK).

Af Bodil Aakjær

Tak til Bodil og Jan Aakjær - for jeres indsats i foreningen. Må Gud velsigne jer i årene frem over, og må I med Guds vis-dom træde ind i nye kald, han lægger til rette for jer.

NYT FRA UNGDOMSFORENINGEN

Bodil og Jan Aakjær

Elise Lindbæk

s. 9Unge i k irken

Page 10: Vendepunktet 2013 2

Om tiende, gaver, velsignelse og tro...At give til Guds Rige handler om tro, lydighed, udholden-hed og ofre og - om velsignelse.

William Franklin Graham jr. (født 7. november 1918), bed-re kendt som Billy Graham, er en amerikansk baptistisk præst, vækkelsesprædikant og forfatter.

Billy voksede op i et gen-nemført kristent hjem i Char-lotte, South Carolina, men som hans teenage-år skred frem, skænkede Billy færre og færre tanker til Gud. Han

levede verdens liv, og blev god til at sælge børster fra dør til dør.

Da Billy var en 16-17 år ryg-tedes det, at der kom en kendt evangelist til Charlotte, hvor der ellers ikke skete det store. Billys forældre bad meget for at få Billy til at komme med, og gjorde deres bedste for at overtale ham. Billy besluttede sig for at tage af sted og over-

talte to venner til at tage med til vækkelsesmødet, der fore-gik i et telt med plads til 5000 mennesker, og der var fyldt til randen.

Evangelisten var Mordecai Ham, en ottende-generations

Billy Grahams omvendelse

Når vi opfordrer til at give en lille del af ens indtægt til kirkens arbejde, bygger vi på en stærk Bibelsk tradition. Abraham troede Gud, betalte tiende til Melkizedek (Hebr. 7,2) og fik gennem tro og ud-holdenhed de løfter opfyldt, som Gud havde givet ham. Og Guds velsignelse blev stor over Ham og hele hans slægt. Der står om Abraham: Han troede (adlød) Gud - og det blev regnet ham til retfærdig-hed (Rom. 4,3).

At give handler altså om tro – det handler om Guds løfter og om at gøre det, Gud siger.

Jesus lærte os i en særlig bøn, at bede ”...Ske din vilje, på jorden, som den sker i himlen. Giv os i dag vort daglige brød, og forlad os vor skyld … For

DIT er riget, magten og æren, i al evighed. Amen (= ja, sådan skal det ske).”

Jesus siger: Giv så kejseren det, der er hans, og giv også Gud det, der er hans. (Matt. 22,21). Han siger også, at både barmhjertighed, kærlig-hed og giversind er nødven-dige i vore liv! (Matt. 23,23).

To familiers historier:

Familie 1: Begyndte at kom-me i en frikirke. Tiende, var ikke tidligere kendt og der syntes langt fra 1.2 % til 10 %.

De henvendte sig til kirken og meddelte, at de ville følge princippet, - ’først lære at kravle, siden at gå.’ De beslut-tede at tage første skridt ved at give 5% i tiende - og give med glæde. De var glade og

tilfredse. De måtte nu og da ofre nogle vaneindkøbsting, men opdagede, at de til gen-gæld var ’meget velsignet’.

Familie 2: De kom ligeledes ind i en frikirke. Detvirkede helt uoverskueligt at skulle til at give 10%, så de lod det hele ligge. De gav af og til lidt i kol-lekten, men de tænkte ofte på om det kunne blive anderle-des. De ville jo egentlig gerne, så sig selv som generøse... de elskede også Gud... Så en dag talte de med Familie 1 - og så kom de i gang.... og opdagede, at de blev ’mere end velsignet’.__________________________________

Har du lyst til at vide mere, så ring gerne til mig. Vær med så vi sammen kan række ud til vores by. At øve retfærdighed, barmhjertighed og troskab – det fører velsignelse med sig. Både for dig og dem, du mø-der. / Søren Viftrup

s. 10 Givertjeneste

Page 11: Vendepunktet 2013 2

BOGANMELDELSE

”PÅ VEJ HJEM”

Man kunne jo umiddelbart fri-stes til at tro, at bogen er skre-vet til folk som er godt oppe i alderen, for i På vej hjem indvier den 94-årige Billy Gra-ham os i sin egen oplevelse af at blive gammel. Efter at have læst den, vil jeg gerne korri-gere den tanke. Bogen er også skrevet til folk oppe i alderen, men den er absolut ikke irre-levant og uvedkommende for yngre generationer.

”Intet har overrasket mig så meget i livet som dét at blive gammel”, siger forfatteren. Alderdommen er ikke for tø-

Jeg havde egentligt købt bogen til min far i julegave, men min mor kom mig i forkøbet… Så tænkte jeg, at det jo nok ikke ville skade selv at læse den. Den er jo trods alt skre-vet af den verdenskendte og meget afholdte og respekte-rede evangelist Billy Graham.

sedrenge! Netop derfor er det vigtigt at forberede sig så godt som muligt. At sikre sig, at man har et godt fundament! Og det må man hellere gå i gang med i god tid.

”På vej hjem” er en livsbe-kræftende bog, som både pe-ger hen imod det fantastiske håb, som ligger på den anden side af døden, men som også giver meget konkrete råd til, hvordan vi får det bedste ud af livet på denne side.

”At ældes i krop og sind er en naturlig proces. At ældes

med værdighed er derimod et valg,” siger Billy Graham. ”Det er muligt for alle, når man har hjerte og sind rettet mod ham, som er fuld af nåde, Herren Jesus Kristus.”

Bogen kan købes i kirkens bogsalg. Jeg vil varmt anbe-fale denne bog både til unge, gamle og alle os midt i mel-lem. God læselyst.

Af Joan Sonne Højberg

baptist-prædikant. Han valgte, at aftenens prædiken skulle være over det spørgsmål, som Pontius Pilatus stillede den jødiske mængde Langfredag: ”Hvad skal jeg da gøre med Jesus, som kaldes Kristus?” (Matthæus 27:22)

Mordecai Hams tale var fuld af Ånd og kraft, og ramte Billys samvittighed meget stærkt.

Den næste aften tog Billy og hans to venner atter til Mor-dechai Hams møde i teltet.

Denne aften lød der pludse-lig andre toner fra Mordecai Ham, der talte om Guds kær-lighed: ”Thi således elskede Gud verden, at han gav sin Søn den enbårne...” (Johannes 3:16) Billys forhærdede hjerte var smeltet aftenen før, og nu forstod han til fulde præ-dikantens ord om, hvor højt Gud elskede fortabte syndere, og at de kunne frelses af Jesu Kristi blod.

Nu var tiden kommet til, at syndere kunne træde frem til

platformen og overgive deres liv til Frelseren. Billy kunne imidlertid ikke få sig selv til det, han sad som limet til sto-len. Der kom nu en af evan-gelistens hjælpere, en lokal mand, og drevet af Helligån-den sagde han til unge Billy: ”Du ved, hvad du har at gøre, Billy. Gør det i aften, udsæt det ikke længere.” Billy og hans to venner rejste sig resolut, gik frem til flokken foran platfor-men, og bad om forbøn.

http://christsassembly.com

s. 11Boganmeldelse

Page 12: Vendepunktet 2013 2

Telefonl isteTelefonl isteFunktionsgruppeledere:Økonomi/administration: Johannes Bech .................................................. 20 93 67 81Lovsang/musik: Joan Sonne Højberg ........................................ 40 28 95 03Teknik/IT: Ralph Kristensen ............................................. 75 89 93 30Omsorg/Relationer: Anita Dodds ....................................................... 50 53 17 80Kommunikation og Synliggørelse: Orla F. Møller ..................................................... 31 15 48 90Børnekirken: Ruth M. Jørgensen ........................................... 75 87 27 73Ejendom/diakoni Erik Christiansen ............................................ 35 12 33 86

Arbejdsgruppeledere:Netværksgruppeleder: Claus Jørgensen ............................................... 60 74 90 89Lyd/teknik: Jens Kristensen ................................................ 30 11 08 61Kasserer: Johannes Bech .................................................. 20 93 67 81Tiende-regnskab: Vagn Kristensen ............................................... 75 83 48 95Indsamlinger: Grete Wind ([email protected]) ... 75 83 13 91Diakonisseleder: Elna Hedegaard................................................ 75 85 36 79Diakonleder: Jan Stidsen ......................................................... 75 72 71 49Rådgiver: Tina Espensen .................................................. 28 92 05 25Mission - forbedere: Grete Wind ......................................................... 75 83 13 91TurningPoint Erik Christiansen ............................................ 35 12 33 86Alpha/Beta-kursus: Anita Dodds / Erik Christiansen .............. 50 53 17 80/35 12 33 86Ungdomsforeningen, fmd.: Elise Lindbæk ................................................... 51 28 08 17Ungdomsgruppen ’Presence’: Anne-Mette Klemmensen ............................ 20 26 90 10Teenagegrp. ’Meeting-Point’: Lone Jacobsen/Michael Ploug ................... 23 44 45 16Teenagegrp. ’Teen-Cell’: Lone Jacobsen/Michael Ploug ................... 23 44 45 16Juniorgruppen ’Hyggeren’: Sunita Kristensen ............................................ 40 14 61 64Hjemmeside/web-master: Jan Aakjær .......................................................... 20 86 44 77Børnekoret: Jette Juhl .............................................................. 41 81 56 38Organist: Vagn Kristensen ............................................... 75 83 48 95Fristedet: Magnus Hedegaard ........................................ 75 85 36 79Forbønsgruppen: Grethe Hansen .................................................. 75 83 74 37Bedehus.dk: Evald Nielsen .................................................... 76 62 09 09MiniCafé: Hanne Nielsen .................................................. 20 72 63 86Pedel: Evald Nielsen .................................................... 76 62 09 09Bogsalg: Anita Dodds ....................................................... 50 53 17 80Tirsdagstræf/banko: Gitte Holm/ Johanna Nielsen ..................... 75 89 07 83/75 82 45 15Udlejning af lokaler: Bodil Viftrup ...................................................... 28 91 99 51

[email protected]

Tilmeld dig vores nyhedsm

ail og vær op-

dateret på, hvad der foregår i Kirkecenteret: