Top Banner
64

VAŠ PROFIT APRIL 2013

Mar 22, 2016

Download

Documents

gradnja, dom in prosti čas
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
  • Pozdravljeni!

    Ko nartujemo novogradnjo ali elimo urediti nao okolico hie, teraso ali vrt je dobro, da premislimo kaj si elimo, da bo na kotiek sprostitve zadovoljil nae zahteve in potrebe. e o tem razmiljamo dovolj zgodaj, potem imamo dovolj asa, da lahko premiljeno nartujemo, pridobimo ustrezne ponudbe in izberemo pravega ponudnika. Vzemite si as in naredite izvedbeni nart, kaj boste postorili, da bo va vrt ali okolica hie lepa in urejena. V tej izdaji smo vam e posebej pribliali ponudbo ograj. Le ta vam daje intimo e je na vrtu bazen ali prostor za sonenje in druenje, nudi varnost in lepo zakljuuje vrt.

    Pred vami je nova izdaja brezplanika za gradnjo, dom in prosti as. Va pro t izhaja vsak mesec in je odlien pripomoek za iskanje in izbor ponudnika ob gradnji ali obnovi vaega doma. Vsak mesec vam je izdaja na voljo v vseh TUEVIH TRGOVINAH po Sloveniji. Na izhodu trgovine vzemite trenutno aktualno izdajo in DOBRO IZBERITE!

    elimo vam veliko dobrih in koristnih informacij ter posledino dobrih odloitev.

    Tanja Gostennik, dipl. ekon

    Odgovorna urednica

    NAROI SE: Vse, ki bi eleli izdajo Va pro t vsak mesec prejemati po poti na va naslov, nas lahko pokliete. Letna naronina za 10 tevilk znaa 10,00 z DDV z vkljueno potnino.

    IZDAJATELJ: Va pro t d.o.o., Gortina 145b, 2366 MUTA, Telefon 02 87 23 338, Fax: 02 87 23 337, E-mail: info@vas-pro t.si, Web: www.vas-pro t.siPOKRITOST: Podroje SlovenijeTISK: Delo revijeNAKLADA: 100.000 izvodovDISTRIBUCIJA: Odjemna mesta trgovine TU (40.000 izvodov), Pota Slovenije (60.000 izvodov)PRIPOROEN OGLASNI ZAKUP: 5 zaporednih objav/izdaj. S tem enkrat pokrijete 275.000 hinih gospodinjstev, 30.000 podjetij (Pota Slovenije) in doseete dodatnih 195.000 potencialnih strank iz mestnih sredi (trgovine TU).

    STAVBNO POHITVO

    NOTRANJA OPREMA

    ZUNANJA OPREMA

    GRADNJA IN OBNOVA

    TESARSTVO IN KROVSTVO

    OGREVANJE

    VOZILA IN STROJI

    17

    24

    27

    33

    40

    42

    50

    TURIZEM IN PROSTI AS

    59

    ZUNANJA UREDITEV

    5TEMA MESECA

    BREZPLANIK ZA GRADNJO, DOM IN PROSTI AS

    Prelistajte zadnjo izdajo:

    ..

  • 4ZUNANJA UREDITEVTema meseca:

  • Panelna ograja je odlina reitev za ograjevanje. Je tudi cenovno zelo ugodna reitev, sploh kadar je potrebno ograditi veje povrine. Panelna ograja ima mnoge prednosti. Je enostavna za postavitev, odlikuje jih velika obstojnost in stabilnost. Paneli so zaiteni proti rji in ne potrebu-jejo nikakrnega vzdrevanja - barvanja. V kolikor ni na ograji nikakrnih fizinih pokodb (odrgnin, udarcev) nudimo 10 letno garancijo na rjavenje. Za privatne stanovanjske hie se priporoajo viine med 1000 mm, 1200 mm in 1500 mm.. Ograje so na voljo v zelena in siva, vse ostale barve po RAL lestvici pa se dobijo po naroilu. Nudimo kakovostno montao. Montao si lahko zagotovite tudi sami. V kolikor vas zanima ponudba za ograditev vae hie ali drugih objektov nas pokliite.

    OGRAJA - OKRAS HIE

    Panelna ograja

    Topli dnevi so tu!. Mesec maj je pravi as, da poskrbite za ureditev okolice. Ko se odloamo za ograjo je najbolj pomembno, da bo le ta estetsko izpopolnila izgled vae hie ter nudila dovolj varnosti. Ob nakupu pa nikar ne spreglejte dejstva, da ograjo kupujemo za dalje obdobje, zato je pomembno, da izberemo takno, ki ne potrebuje velikega vzdrevanja. Masivna, pletena, panelna, Izberite si vao.

    ZUNANJA UREDITEVZUNANJA UREDITEVZUNANJA UREDITEVTema meseca:

    obdobje, zato je pomembno, da izberemo takno, ki ne potrebuje velikega vzdrevanja. Masivna, pletena, panelna, Izberite si vao.Foto: Ograje Klannik

    OGRAJA - OKRAS HIEOGRAJA - OKRAS HIEFoto: Ograje Klannik

    OGRAJA - OKRAS HIEOGRAJA - OKRAS HIEOGRAJA - OKRAS HIE

    Masivna ograja Prestiege. Ograja izjemno lepega izgleda in cenovno ugodna reitev za ograditev vae hie. Foto: Ograje KlannikMasivna ograja Prestiege. Ograja izjemno lepega izgleda

  • TEMA MESECA / ZUNANJA UREDITEV 6

  • TEMA MESECA / ZUNANJA UREDITEV 7

    V podjetju KOVI LES mamo ve kot 15 let delovnih izkuenj . Pri nas je stranka na prvem mestu, zato se trudimo zagotoviti kar najvijo stopnjo kvalitete izvedb in sto-ritev. Dela izvajamo z visoko stopnjo strok-ovnosti in natannosti. Inox ograje so ne-rjavee in obstojne, zato ni nobenih potreb po vzdrevanju. Oblike cevi, so odvisne od elje stranke oz. naronika. Gradimo in postavljamo vse vrste ograj, tako za dom, kot tudi za poslovne objekte, lokale, trgovine itd... Poleg kakovosti izdelkov, je pomembna tudi sama montaa, kateri namenimo veliko pozornosti in doseemo, da se ograja kar najbolj zlije z okolico, ter jo poivi in olepa. Nae podjetje prav tako zagotavlja izgradnjo in montao vseh inox ter lesnih izdelkov.

    Prava izbira je poljsko podjetje WINIOWSKI, ki je med najvejimi evrops-kimi proizvajalci ograj in garanih vrat za stanovanjske in industrijske objekte. Og-raje in vrata izdelujejo po najsodobnejih tehnologijah in standardih kvalitete ter v skoraj vseh barvah iz RAL lestvice. Glede varnosti so v celoti upotevane zahteve iz evropske direktive EN 13241 - 1, kar potrju-je tudi oznaka CE na vseh proizvodih. Ograjni elementi so lahko v standardnih velikostih od 2500mm - 3000mm irine in od 900mm - 1750mm viine. Za specialne velikosti je najveja irina 3000mm, viina pa od 1750mm - 1950mm.

    Inox ograja

    Ograjni sistemi Conect

    Ne rjavi, ne trohni, ne poka in je ne napada lesni rv, ne vpija vlaga, je ni potrebno barvati ima dolgo ivljenjsko dobo in je UV odpornaPVC ograje ni potrebno vzdrevati. Zamud-no, nadleno in drago obnavljanje opleska zato odpade. V primerjavi z navadnimi lesenimi ograjami nekoliko vija zaetna investicija se hitro in bogato povrne.Pokodovano, unieno ali iz drugih razl-ogov neuporabno ograjo lahko proizva-jalci manj zahtevnih plastinih izdelkov zmeljejo v granulat, ki ga uporabijo v svoji ekstruziji.Proizvodnja PVC ograj je ekoloko neoporena. Z odloitvijo za plastino ograjo postajamo ekoloko osveeni kupci, ki skrbijo za ohranjanje gozdov in s tem za bolj zdravo okolje.Pokliite za brezplano svetovanje in izmero: 041/683-929

    Zakaj PVC ograja?

  • TEMA MESECA / ZUNANJA UREDITEV 9

    Osnovna dejavnost podjetja Kljuavniarstvo Andrej Kozel je izdelava in montaa kovinskih ograj, lajih in srednje tekih jeklenih konstrukcij, nadstrekov, kovinskih stopni. V naem podjetju na osnovi osnutka pomagamo pri svetovanju, iemo razline reitve glede izvedbe. Glede na zahtevnost projekta naredimo nart, skico in ponudimo ceno celotne izvedbe. Izdelke antikorozivno zaitimo, glede na vae zahteve (osnovno pobarvamo ali damo vroe pocinkat). Izdelke tudi konno pobarvamo po elji patiniramo (starinski videz). Trudimo se izpeljati celoten projekt, zato pomagamo najti reitve za gradbena dela in imamo zanesljivega partnerja za izvedbo avtoma-tizacije dvorinih vrat. Trudimo se, da smo strankam kar najbolj pristopni, smo prilagodljivi in zanesljivi saj nam zado-voljne stranke potrjujejo kvaliteto.

    Trenutno so modni hit tako imenovane kamnite ograje, ki so izdelane iz panel-nih mre v razlinih irinah, viinah in dolinah ter napolnjene s razlinim vrstam kamenja. Te ograje dajo poseben videz, nekako kliejo nazaj k naravi. Ta ograja lah-ko deluje kot nadomestek prejnji karpi. Lahko jih obsadimo z raznimi plezalkami, kar daje zelo doma, rustikalen videz.Mislimo, da je trenutno kamnita ograja najoptimalneja izbira glede na ceno, kvaliteto ter ostale pogoje. Pokliite nas, poslali vam bomo prospekte in pripravili ponudbo. Po potrebi pa vas bo obiskal na tehnik in vam svetoval optimalne monosti. Dobavni roki za panelne ograje so takojnji, saj imamo blago vedno na zalogi, koare za kamnite ograje pa vam izdelamo po elenih merah v dobavnem roku po dogovoru z vami.

    Kovinska ograja

    Kamnita ograja

    Kovatvo je obdelovanje kovin, zlasti eleza in jekla, v toplem ali hladnem stan-ju z razlinimi tehnolokimi postopki. V preteklosti je bil to cenjen in iskan poklic. Z razvojem industrije in predvsem novih materialov pa je vse bolj zamiral, dokler ob koncu prejnjega stoletja ni povsem izginil. Vendar pa se je e enkrat pokazalo, da imajo tradicionalni in zgodovinski izdelki doloeno vrednost, ki ne bo nikoli zamrla. Vse bolj se namre vraajo kovani izdelki nazaj na nae domove, eprav je tu e vedno dosti industrijskih (mnoino proizvedenih) elementov, pa ima le rono kovatvo unikatno vrednost. Pri podjetju MAPEM s.p. se trudimo, da je vsak na rono kovan izdelek unikat, s katerim boste dobili pridih nostalgije in tradicije.

    Rono kovanje

  • Ena najstarejih in najbolj raznolikih obrti. Kovai so bili univerzalni mojstri za vse kovin-ske predmete, ki so bili oblikovani in obdelani s pomojo visoke temperature.Vsak veji kraj je imel tudi po ve kovaev. Kovai so se delili v dve veji skupini, orodne in podkovske kovae, nekateri so obvladali tudi obe veini. Vsi kovinski izdelki iz tistega asa so bili delo kovaev, od podkovanja konj, izdelovanja poljedelskega in ostalega orodja, kovanih delov vozov in sani, najrazlinejih ebljev do kovanih okenskih mre, kriev in ograj, kljuavnic, lestencev, in ostalih okra-snih predmetov.Kovake obrti so bile tradicionalne nada-ljevale so se iz roda v rod, kar je pomenilo stalen posel, ter s tem tudi dober zasluek. Za opravljanje kovatva je bilo potrebno imeti tudi mojstrski oziroma pomoniki izpit , kar pri drugih obrteh ni bilo pravilo. e posebej podkovski kovai, saj so poleg podkovanja ivali opravljali tudi delo ivinozdravnika. Znailnost kovaije sta ognjie in velik meh. V srediu kovanice se je vedno nahajalo ognjie za kovanje. Kurilo se je po navadi s premogom ali lesom in s pomojo velikega meha za podpih ognja. Veji in manji deli eleza so se potem s pomojo kovakih kladiv in kle oblikovali na nakovalu. Z razvojem industrije pa je konec 20. stoletja kovatvo v veliki veini zamrlo. V zadnjem asu se je ponovno uveljavilo tako imenovano UMETNOSTNO KOVATVO, saj ljudje ponovno teimo k tradicionalnemu masivnemu izgle-du, predvsem raznih ograj in vrat. Kovako kladivo in kovaka roka sta tako ponovno vse bolj cenjena in ne bosta la nikoli v pozabo.

    Kovaka obrt

    TEMA MESECA / ZUNANJA UREDITEV 11

    Foto: UMETNO KOVATVO KRAMPL Foto: UMETNO KOVATVO KRAMPL

    Foto: UMETNO KOVATVO KRAMPL

    Foto: UMETNO KOVATVO KRAMPL

  • TEMA MESECA / ZUNANJA UREDITEV 12

  • TEMA MESECA / ZUNANJA UREDITEV 13

    V podjetju CIPRO se e 25 let ukvarjamo z izdelavo vrtnega programa. Na vrt kot kraj dobrega poutja in obnavljanja ivljenjske energije, vam s svojimi naravnimi izdelki (vrtnimi hiicami,pergolami,ograjami, vrtnimi savnami, terasnimi vrtnimi garnit-urami ) vnaamo dopolnitev,harmonijo in toplino lesa.Uporabljamo masiven ali lepljen les iglavcev in ostale vrste lesa, ki je zaiten z globinsko impregnacijo ali z raznimi naravnimi olji in ostalimi premazi za trajno zaito lesa in estetski videz.Objekte po elji naronika tudi prekrijemo z ustrezno kritino in opremimo s kleparskimi izdelki. Mona je tudi samo dobava elemen-tov brez nae montae. V naem progra-mu so tudi konstrukcijsko in estetsko bolj zahtevni objekti sonne elektrarne,hlevi, skladia,ebelnjaki,...)

    Toplina lesa na vaem vrtu.

    Verjetno ni nikogar, ki bi se slabo poutil med posedanjem v vrtu, medtem ko zadii z ara. Ali ko se v pizza pei sveti razbeljena erjavica, ki nato poskrbi, da je hrana iz takne pei e posebej okusna. Kamini in pei so vir naravne toplote, mesto doivetij in sprostitve, hkrati pa lep dekoracijski ele-ment.V druinskem podjetju Kamini Koevar imajo e 30-letno tradicijo izdelovanja kaminov. V njihovi ponudbi najdete tipske vrtne kamine in vrtne kamine izdelane po naroilu, pizza pei in pei za pripravo hrane ter letne kuhinje . Udobje, ki ga sodoben uporabnik vrtnih kaminov priakuje, pri Kaminih Koevar zagotavljajo s svojimi boga-timi izkunjami in ob sodelovanju s tujimi poslovnimi partnerji.V ponudbi podjetja so vam na voljo tevilne monosti kaminov, pei in kuri za vrt. Sestavljiv program elementov vam omogoa, da po lastni potrebi sestavite vrtni kamin po vaih potrebah, saj lahko poleg kamina izbirate e element z umivalnikom, plinskim gorilnikom in odlagalno povrino po lastnih potrebah .Novost na triu je program kaminov Sunday One, kjer lahko v istem kuriu za peko uporabljate plin ali oglje, pri nekat-erih modelih celo drva. Plinski gorilec lahko namre spremenite v pladenj za oglje ter iz-berete nain peke, ki vam v danem trenutku ustreza. V mesecu aprilu lahko izkoristite 15% popust na tipske vrtne kamine. Poleg vrtnih kaminov vam v podjetju Kamini Koevar ponujajo tudi bogat izbor notranjih kaminov in pei. Veliko ponudbo oblik, velikosti, funkcij in tehnik si lahko ogledate tudi na spletni strani www.kamini.si.

    Ko na vrtu zadii...

    UIVAJTE NA VRTUSte e polni zamisli, kako boste uredili vao teraso, okolico hie? Urejanje okolice, vrta, terase so aktivnosti, ki se jih bomo lotevali v prihajajoih dneh. Zagotovite si uitek in sprostitev pri vas doma in postorite, kar lahko postorite e danes. Prijetna vrtna hika, igralo za nae najmlaje, pokoena zelenica z vrtnim kaminom na urejeni terasi as piknikov in druenja je tu.

  • ......

    TEMA MESECA / ZUNANJA UREDITEV 14

  • Po napornem dnevu v slubi odpihnite stres, aktivnem vikendu sprostite miice ali pa preprosto uivajte v masanem bazenu. Masane bazene HotSpring odlikuje s certifikatom potrjena energetska varnost, stoodstotna 24 urna filtracija vode brez bypassa, kvalitetna izolacija, neslino delo-vanje obtone rpalke, kakovost vgrajenih delov in zanesljivost delovanja. Pri izbiri pravega masanega bazena je pomembna tudi raznolikost masanih sistemov, kjer vsako masano mesto ponuja drugano vrsto masae, preprosta uporaba in cen-ovno ugodno vzdrevanje. Poleg tega vam nudimo kvalitetno skrb za uporabnika in v redkih primerih okvare hitro odzivnost servisne ekipe. Pridruite se veliki druini, ki teje ve kot milijon zadovoljnih upora-bnikov po vsem svetu in 900 slovenskim druinam, ki se razvajajo v domaem centru sprostitve.

    Sprostitev in masaa

    V podjetju KUMPLAST d.o.o. zaupamo tradi-cionalnim vrednotam in e dve desetletji se kot druinsko podjetje uspeno ukvarjamo s predelavo plastinih mas.Verjamemo v sinergijo lesa, kovine in plas-tike, zato smo razvili iroko paleto izdelkov, brizgane in ekstrudirane plastike in kovine.Eden od naih glavnih produktov je vrtni program (rastlinjaki, tople grede, kompost-niki, oporniki za paradinik, oporniki za sadno drevje, tople grede, tuneli).Vremenske razmere v Sloveniji so iz leta v leto bolj nepredvidljive. Prav zato ima pridelava zelenjave v rastlinjaku ali topli gredi vse vejo prednost pred vzgojo na prostem. Za uspeno pridelavo zelenjave v rastlinjaku je pomembno, da je dovolj odporen na vreme (sonce, de, toa, veter, sneg) in da ima enostavno uporabnost (dostop in prezraevanje).

    Zelenjava zdomaega vrta

    TEMA MESECA / ZUNANJA UREDITEV 15

  • TEMA MESECA / ZUNANJA UREDITEV 16

  • STAVBNO POHITVO ... tudi na www.nidani.si 17

  • STAVBNO POHITVO ... tudi na www.nidani.si 18

  • STAVBNO POHITVO ... tudi na www.nidani.si 20

    .......

  • STAVBNO POHITVO ... tudi na www.nidani.si 22

  • NOTRANJA OPREMA ... tudi na www.nidani.si 24

  • NOTRANJA OPREMA ... tudi na www.nidani.si 26

  • ZUNANJA OPREMA IN UREDITEV ... tudi na www.nidani.si 28

  • ZUNANJA OPREMA IN UREDITEV ... tudi na www.nidani.si 30

  • ZUNANJA OPREMA IN UREDITEV ... tudi na www.nidani.si 32

  • GRADNJA IN OBNOVA ... tudi na www.nidani.si 34

  • GRADNJA IN OBNOVA ... tudi na www.nidani.si 35

  • GRADNJA IN OBNOVA ... tudi na www.nidani.si 36

  • GRADNJA IN OBNOVA ... tudi na www.nidani.si 37

  • GRADNJA IN OBNOVA ... tudi na www.nidani.si 38

  • GRADNJA IN OBNOVA ... tudi na www.nidani.si 39

  • TESARSTVO IN KROVSTVO ... tudi na www.nidani.si 40

  • TESARSTVO IN KROVSTVO ... tudi na www.nidani.si 41

  • OGREVANJE ... tudi na www.nidani.si 42

  • OGREVANJE ... tudi na www.nidani.si 44

    BRANKO REISMAN s.p.

    BEZENA 74, 2342 RUE

    Vodovodne intalacije

    Ostala visoko kvalitetna

    dela na podroju strojnih

    intalacij

    ~

    ~

    ~

    Ogrevalne intalacije

    041 619 008

    VA PARTNER NA PODROJU INTALACIJ

  • OGREVANJE ... tudi na www.nidani.si 46

  • OGREVANJE ... tudi na www.nidani.si 47

  • OGREVANJE ... tudi na www.nidani.si 48

  • VOZILA, STROJI IN OPREMA ... tudi na www.nidani.si 50

  • VOZILA, STROJI IN OPREMA ... tudi na www.nidani.si 54

  • VOZILA, STROJI IN OPREMA ... tudi na www.nidani.si 56

  • 57

  • VOZILA, STROJI IN OPREMA ... tudi na www.nidani.si 58

  • VOZILA IN STROJI VULKANIZERSTVO, SERVIS VOZIL, MENJAVA VETROBRANSKIH STEKEL VZDREVANJE IN POPRAVILA MOTORNIH VOZIL AUTUS D.O.O. Stare sledi 1, 2391 PREVALJE, T: 02 823 23 32, 041 740 123, www.autus.si

    INTERNETNA PRODAJA PNEVMATIK IN PLATI VSEH ZNAMK! VULKANIZERSTVO IN AVTOPRALNICA IVIC, Milan ivic s.p., kale 97, 3320 VELENJE,G: 031 340 850, 070 875 244, [email protected], www.gume-zivic.com

    TESARSTVO IN KROVSTVO IZDELAVA IN MONTAA OSTREIJ, GARA, NADSTREKOV, KOZOLCEV, MONTAA LESENIH OBLOG OPAA KROVSTVO IN TESARSTVO, ZAMERNIK MIRKO s.p., Krnica 5, 3334 LUE, T: 03 58 44 626 G: 041 549 214, info: [email protected]

    KROVSTVO IN KLEPARSTVO, PROIZVODNJA POHITVA - prekrivanje streh z vsemi kritinami, proizvodnja kopalnic in kuhinj, globinsko impregniranje lesa. LESARSTVO VIDLES, BOGDAN UREJ S.P., PLEIVEC 30, 3320 VELENJE. T: 03 5 893 786, G: 041 671 824, [email protected], www.lesarstvo-ursej.com, Dela izvajamo po vsej Sloveniji. UGODNE CENE KRITIN IN MONTAE!

    OGREVANJECISTERNE ZA KURILNO OLJE, KOMBINIRANE PEI (TRDA GORIVA IN KURILNO OLJE), BOJLERJI, OLJNI JAKI, ZALOGOVNIKI ZA SHRANJEVANJE ODVENE TOPLOTE KOB KOELJ ANDREJ s.p., Kolodvorska ulica 8, 3230 entjur, T:03 749 25 90, G: 041 620 721, [email protected], www.kob-kozelj.si AKCIJA

    BOJLERJEV, ZALOGOVNIKOV IN PEI.

    MOJSTRI MONTAA STAVBNEGA POHITVA IN NOTRANJE OPREME, montaa oken, vrat tudi notranjih, spalnic, kuhinj, otrokih sob, kopalnic, omar in ostalega vrhunskega notranjega pohitva. Vrhunska kvaliteta in celovita reitev na enem mestu (svetovanje, izmere, montaa). Pavel Grm s.p., Dobrava 42, 3214 ZREE, T: 041 418 298, E-mail: [email protected]

    NOTRANJA OPREMAROLETE, ALUZIJE, ZAVESE, LAMELE IZDELAVA IN MONTAA SENIL, ROLETARSTVO PRAZNIK. Mirko enjaj s.p. Dobja vas 79, 2390 RAVNE NA KOROKEM, T:02 82 22 765 G: 041 769 765

    PARKETI, TALNE OBLOGE - PRODAJA IN VGRADNJA IZDELKOV IZ BAMBUSA, HERMAN GABROVEK s.p., Ljubljanska cesta 15, 1354 Horjul, G: 031 762 415, www.bambus-parket.si

    ZUNANJA OPREMAKOVATVO MIHELIN PRAVI NASLOV ZA VSA KOVAKA DELA IN KOVANE IZDELKE PO MERI! Izdelovanje kovanih vrtnih, balkonskih in stopninih ograj, drsnih enokrilnih ali dvokrilnih vrat z avtomatiko ali brez, okenskih reetk, karnis, postelj, nagrobnih kriev in ostalih kovanih izdelkov po naroilu UMETNO KOVATVO, Mihelin Mirko, s.p., Podgorje 94, 1241 KAMNIK, T: 01 831 14 94 G: 041 208 543, [email protected], www.kovastvo-mihelin.com

    STAVBNO POHITVONOTRANJA IN ZUNANJA VRATA. Izdelovanje vhodnih, garanih, stanovanjskih in notranjih vrat iz masivnega lesa smreke, hrasta in macesna. Kvalitetna izdelava tipskih vrat ali vrat po eljah in merah kupca! Monost svetovanja izvajalca demontae starih in montae novih vrat! MIZARSTVO ASL, RAJKO ASL, s.p., Prihova 46, 3331 Nazarje - T: 03 839 46 09, G: 041 785 462, www.mizarstvo-casl.si, [email protected].

  • april_2013_zadnji.P29april_2013_zadnji.P43