Top Banner
TEMMUZ / AĞUSTOS 2014 HAYALLERİNİZ, İLHAM KAYNAĞIMIZ Güzelliklerle dolu bir Ramazan sizinle olsun...
19

İş & Güzellik Dergisi Temmuz & Ağustos 2014

Apr 03, 2016

Download

Documents

Oriflame EMEA

İş & Güzellik Dergisi Temmuz & Ağustos 2014
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: İş & Güzellik Dergisi Temmuz & Ağustos 2014

TEM

MUZ

/ AĞ

USTO

S 20

14

HAYALLERİNİZ, İLHAM KAYNAĞIMIZ™

Güzelliklerle dolu bir Ramazan sizinle olsun...

Page 2: İş & Güzellik Dergisi Temmuz & Ağustos 2014

Güzel ve Sağlıklı Bir Cildin Önemi:Sağlıkla ışıldayan, mükemmel bir cilt herkes için önemlidir. Yaşı kaç olursa olsun herkes, sağlıklı, bakımlı ve güzel bir cilde sahip olmak ister. Vücudun bakıma en çok ihtiyaç duyan bölümü olan cildiniz, hangi hızda yaşlandığınızı, ona iyi bakıp bakmadığınızı net bir biçimde gösterir. Bu yüzden cildinize düzenli olarak bakmanız, geleceğe yönelik yaptığınız bir yatırımdır.

Oriflame’in Cilt Bakımındaki Gücü Nereden Geliyor?Cilt bakımı araştırmalarına ara vermeden devam eden İsveçli bilim adamları, Doğadan Gelen Özler ile Bilim ve Teknolojinin Gücü’nü birleştirerek Oriflame Cilt Bakım Ürünlerini geliştiriyor ve sizlere sunuyorlar.

Kime, Ne Önermeliyim?“Çok Bilen Çok Kazanır” ilkesinden yola çıkarak, ürünlerin doğru kullanımını, hangi yaş gruplarına ve cilt tiplerine uygun olduklarını öğrenirseniz, tüketicilerinizin beklentilerini daha doğru karşılarsınız. Bunun için hazırlanmış olan Kişiye Özel Cilt Bakım Analizi doğru ürünü doğru kişiye sunmak adına en büyük yardımcınız olacaktır.

Doğru cilt bakımı doğru tavsiyeyle, yani sizinle başlar! Bunun için İşe Başlarken Eğitim Seti’nin içinde yer alan Cilt Tipi Analiz Bantları işinizi müthiş kolaylaştıracak.

1)Analiz Et 2)Öğren 3)Tavsiye EtCilt tipine uygun çözümler sunabilmen için;

İmtiyaz Sahibi: Kemal Kaya Sorumlu Yazı İşleri Müdürü: Ebru Erkan Yönetim Yeri, Adresi: Oriflame Kozmetik Harmancı Giz Plaza, Harman Sokak No: 5 Zemin Kat 34394 Levent/İstanbul Tel : 0212 371 26 00 Yayının Adı: Danışman Dergisi Sayı: Danışman Dergisi, Mart - Nisan 2014 Yayın Türü: Yaygın Yayın Basım Yeri, Adresi: Promat Basım Yayın, Sanayi Mahallesi,1673. Sk. No: 34 Esenyurt / İstanbul Tel : 0212 622 63 22

Sevgili Danışmanlarımız,

Sabırsızlıkla beklenilen Ramazan ayına girmiş bulunuyoruz. Geniş ailelerin toplandığı, güzel iftar yemeklerinin verildiği, içimizin huzur ve sevinçle dolduğu, güzellik dolu bir ay bu.

Ramazan’da hepimiz sevdiklerimize yakın olmaya, aile birliğimizi pekiştirmeye gayret ederiz. Bizim için aile birliği, aile sevgisi ve dayanışması çok önemli değerlerdir ve biz bu değerleri korumaya ve yükseltmeye gayret ederiz. Ramazan ayı bu değerleri bir kez daha hatırlamak, ailelerimizin mutlu geleceği için sarf ettiğimiz çabaları artırmak için iyi bir zamandır. Bu anlamda Oriflame Ramazan fırsatlarını mutlaka değerlendirmeli, satışlarımızı ve iyi bir gelecek umudumuzu yükseltmek için ekstra gayret sarf etmeliyiz.

Aynı zamanda Bayram hazırlıklarının sürdüğü, insanların sevdiklerine, yakınlarına hediyeler aradığı keyifli bir dönem bu. Oriflame ürünlerinin son derece kişisel, kaliteli ve insanları mutlu eden birer hediye seçeneği olduğunu etrafımıza sık sık hatırlatmalı, hediye seçeneklerini tatlı bir dille sıralamalıyız. ‘Ramazan boyunca güzellik sizinle olsun’ temasını işlediğimiz Ramazan kataloğumuz bu konuda size harika ipuçları sunuyor ve satışlarınızı artırmanız için güzel bir fırsat yaratıyor.

Yaz demek tatil demek, deniz demek. Ama tüm bir yılın yorgunluğunu attığımız bu güzel yerlerde öylece oturacak mıyız? Hayır tabi ki, yazın ve güneşin enerjisiyle çabalarımızı artıracağız, plaj çantamızda kataloğumuzu taşıyacağız, yazlık komşularımızla keyifli sohbetler esnasında ürünlerimizi tanıtacağız, hem onlara güzellik hem de kazancımıza kazanç katacağız...

Üstelik biliyorsunuz, Oriflame 2. adres uygulamasıyla nerede olursanız olun siparişleriniz yine ayağınıza geliyor!

Son bir güzel bilgi; Temmuz ve Ağustos aylarında, adrese teslim için 50 BP sipariş vermeniz yeterli olacaktır!

Herkesin Ramazan ayını, Ramazan Bayramı’nı içtenlikle kutlar, keyifli ve bol satışlı tatiller dilerim.

Saygılarımla

Kemal KayaOriflame TürkiyeGenel Müdürü

2 3

A

B

C

Yanak Alın

Kolay ve Hızlı TestYeşil renkli şeridi yanağınıza, gri renkli şeridi alnınıza 15 saniye boyunca basılı tutun. Şeritteki değişiklikleri aşağıdaki tabloyla karşılaştırın. En iyi sonucu almak için testten bir saat kadar önce cildinizi temizleyin ama cildinize bakım kremi uygulamayın.

A) Kuru Cilt : Test şeritlerinin yüzeyinde gözle görülür herhangi bir değişiklik yok.B) Karma Cilt : Alında kullanılan test şeridinde, yanakta kullanılan test şeridindekinden daha fazla değişiklik var.C) Yağlı Cilt : Hem alın hem de yanakta kullanılan test şeritlerinde yoğun miktarda değişiklik var.

Cilt Tipleri

Kişiye Özel Cilt Bakım Analizi

Banttaki sonuçları değerlendirirkencilt tipleri konusundaki şu temel bilgileri unutmayın!

Yağlı Cilt- Yüzün tamamında parlama

görülür.- Gözenekler açık, içleri doludur.- Siyah nokta ve sivilce

görülebilir.- Genelde diğer ciltlere oranla

daha kalın ve pürüzlüdür.- Sarkmaya eğilimlidir.- Sık yıkama ihtiyacı hissedilir.- Makyaj kısa sürede

bozulmaya başlar.

Karma Cilt- T bölgesi (alın, burun, çene)

yağlı, yanaklar kuru veya normaldir.

- T bölgesinde gözenekler yanaklara oranla daha açıktır.

- Yanaklarda nemsizlik görülebilir.

- T bölgesinde parlama görülür.- T bölgesinde makyaj

bozulmaya eğilimlidir.

Kuru Cilt- Yeterince yağ üretemez.- Mat bir görünüme sahiptir.- Pullanmaya eğilimlidir.- Nemsizlik ve gerginlik yaşanır.- Gözenekler küçük ve kapalı

görünümdedir.- Kırışıklık görülebilir.

Normal Cilt- Yeterince yağ ve neme sahiptir.- Gözenekler belirsizdir.- Canlı, sağlıklı bir görünüme

sahiptir.- Belirgin bir sorunu yoktur.

Biz insanların hayallerine inanan bir şirketiz ve bu hayallerin gerçeğe dönüşmesi için çalışmayı görev biliyor ve “hayallerinizden ilham alıyoruz”. Sizin hayalleriniz nedir? Sizin, kendiniz ve aileniz için hayalleriniz ne? Başarı Planı’nda hayallerinize ulaşmanızı sağlayacak unvan hangisi?

Hayallerinize ulaşmak için;

İstek: Bir isteğinizin olması önemlidir. Bu daha fazla para kazanmak, daha karlı bir iş sahibi olmak, aile ile geçirmek için daha fazla zamana sahip olmak, yeni bir ev ya da araba almak olabilir. Eğer içinizde yanan böyle güçlü bir istek varsa, başka hiçbir şeyin önemi yoktur, çünkü başarının anahtarı budur. Karar: Hedeflerinize ulaşmak için kararlı olun. Binlerce arzusu olan birçok kişi olsa da, çoğu bunları başarmak için gerekli kararlılığı göstermez. Bu nedenle de pek azı istediklerini başarabilirler.

Bu kararı da verdikten sonra sıra, tüm Danışmanların yapması gerekenlere geliyor:

Göster; Kataloğu etkin olarak gösterin ve düzenli olarak 20 müşteriden sipariş alın. Davet Et; Her gün en az 3 kişiyle Oriflame fırsatı ve ürünleri hakkında heyecanla konuşun. Katıl; Her zaman referans isteyerek, toplantılara davet edin. %12 ve üzerine ulaştığınızda artık bir Lider olursunuz. Liderlerin görevleri farklıdır. Danışmanlar için daha önce belirttiğimiz Göster, Davet Et ve Katıl sorumluluklarına ek olarak Liderlerin üç etkinliği daha vardır.

• Danışmanları Kaydetmek ve Aktifleştirmek; kaydedilen her Danışmana Fırsat Toplantısı düzenleyip, İşe Başlangıç Eğitimi verirler. • Yeni Liderleri Eğitmek ve Geliştirmek; kutlayıp, ilham verip ve yol göstererek, örnek almalarını sağlayıp ve eğitimler düzenlerler. • Hedefler Belirlemek ve Çekirdek Takımla birlikte takip ederek hedeflerine doğru yol alırlar.

Yaz aylarında planlı bir çalışmayla başarıyı yakalayın!

İşte hayallere giden yolda yapılması gerekenler bu kadar kolay... Tek yapmanız gereken önümüzdeki yaz aylarında da aynı kararlılıkla bunları sürdürmek...

Page 3: İş & Güzellik Dergisi Temmuz & Ağustos 2014

4 5

Nisan kataloğumuzda satışa sunduğumuz yeni makyaj markamız The ONE’ı tüm Türkiye ile tanıştırdığınız için teşekkürler!

Nisan ayı boyunca The ONE markası ürünlerinden en fazla satış yapan ekipler için organize ettiğimiz ‘Makyaj Sanatçısı Rıfat Yüzüak’tan Makyaj Eğitimi’ yarışmamız büyük bir ilgiyle karşılandı. Bu eğitimde ekiplerimiz Rıfat Yüzüak’ın makyaj taktiklerini uygulamalı olarak izleme, ve öğrenme imkanı buldular, aynı zamanda makyaj ürünlerini satma konusunda harika ipuçları yakaladılar. Keyifle gerçekleşen bu eğitimlere gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize bir kez daha teşekkür ederiz.

Makyajın tüm inceliklerini

Ustasından öğrendik!

Tesadüfen makyajla tanışan Rıfat Yüzüak, bugün Türkiye’de yapılan tüm Fashion Week ve Fashionable defilelerinin makyaj tasarım ve karar alma aşamalarında yer alan, aynı zamanda sahne arkasında görevler üstlenen, vazgeçilmez bir Makyaj Sanatçısı haline gelmiştir. Vivienne, Westwood, Roberto Cavalli, Missoni, Salvatore Ferragamo, Gianfranco, Ferre gibi yabancı markalar ve birçok ünlü Türk modacıyla çalışan Rıfat Yüzüak, sahne şovlarının yanı sıra sayısız ünlünün fotoğraf çekimlerinde makyaj tasarımcısı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Rıfat Yüzüak Kimdir?Imagination Edt30122

Yeni yaz parfümümüz Imagination’ın Williams armudunun muhteşem kokusunu temel notalarında bulundurduğunu...TemmuzSayfa: 69

Diamond CellularÇok Yönlü Göz Bakımı22419

Genç görünen, aydınlık bir cilt isteyen tüketicilerinize elmas tozu içeren cilt bakım serimiz Diamonds’ı önerebileceğinizi...

TemmuzSayfa: 79

Diamond CellularGece OnarıcıBakım18437

Diamond CellularTemizleme Solüsyonu21339

Ecollogen KırışıklıkGörünümünü DüzgünleştiriciGündüz Kremi SPF 1526685

Bitki kök hücreleri içeren Ecollagen serisinin, kolajen üretimini %200’e varan oranda arttırarak cilde daha genç ve pürüzsüz bir görünüm kazandırdığını...

TemmuzSayfa: 77

Ecollogen KırışıklıkGörünümünü DüzgünleştiriciGece Kremi26686

Ecollogen KırışıklıkGörünümünü DüzgünleştiriciGöz Kremi26687

Oriflame Cilt Bakım Enstitüsünde Dr. Alain Mavon ve ekibinin araştırmaları sonucunda geliştirilen Bioclinic Sivilceye Meyilli Yetişkin Ciltler Gündüz/Gece Kremi’nin akne görünümünde %65 oranında bir azalma sağladığını...

Bioclinic Sivilceye Meyilli Yetişkin Ciltler İçin Gündüz/Gece Kremi23770

Patentli antioksidan teknolojisi kullanılarak geliştirilen Optimals’ın YENİ serisi Vital Definition’ın 50 yaş ve üzeri ciltlerde gözle görülür bir toparlanma ve yüz hatlarında belirginleşme sağladığını...

TemmuzSayfa: 85

TemmuzSayfa: 81

Optimals Vital Definition Gece Kremi25209

Optimals Vital Definition Gündüz Kremi SPF 1025208

TemmuzSayfa: 95

AğustosSayfa:19

HairX KoparakDökülmelere KarşıGüçlendirici Şampuan30181 Maya proteini içeren,

saç derisini besleyen Hair X Koparak Dökülmelere Karşı Güçlendirici serisi ile 30 gün içerisinde saçlarınızın daha güçlü ve canlı bir görünüm kazanacağını ve koparak dökülmelerin %81 oranında azalacağını...

HairX KoparakDökülmelere KarşıGüçlendirici Saç Bakım Serumu30182

VoyagerWoman EdT30411

Ağustos kataloğumuzdan 25 TL’lik alışveriş yapan herkesin %60 indirimle yeni bayan parfümümüz Voyager’a sahip olabileceğini...

17-18 Haziran tarihlerinde Kocaeli Wellborn Luxury SPA Hotel’de gerçekleştirilen Oriflame Türkiye 2014 TOP 15 toplantısında Oriflame Türkiye Üst Yönetimi , TOP 15 Liderimiz ve eşleri ile biraraya geldiler. “You Are The ONE” temasında gerçekleştirilen toplantının ilk gününde; 2014 yılının değerlendirimesi yapılırken, yılının ikinci yarısına ait şirket planları konuşuldu. Ünlü Makyaj sanatçısı Rıfat Yüzüak’ın katıldığı bölümde kendisinden tüyolar alan Liderlerimiz programlarına akşam yemeği ile devam ettiler. Trio dinletisi ile başlayan akşam yemeği keyifli şarkılar eşliğinde devam etti. İkinci sabah, “Direktörlüğe Giden Yolda Danışmanlara Öneriler” konulu grup çalışması yapan Direktörlerimiz ödül töreninin ardından jip safari yaparak Menekşe yaylasına çıktılar ve burada dağ çileği topladılar. Yine yaylada yenen öğle yemeğinin ardından büyük bir enerji ile yeni hedeflere ulaşma sözü vererek toplatıdan ayrıldılar.

Oriflame Türkiye2014 Top 15 Toplantısı

Page 4: İş & Güzellik Dergisi Temmuz & Ağustos 2014

76

Sevda Kaya ............................. İstanbul Avrupa Sibel Özkan .............................................SakaryaSinan Yeşiltaş ........................................TekirdağSomay Çoban ...........................................Konya

Süveyla Dirlik ...........................................Ankara Şenay Tunç ....................................................İzmir Şennur Aslan.......................İstanbul Anadolu Şükran Cıvış ...........................................Şanlıurfa

Tülay Gökdeniz .........................................AydınUrkuş Bağatır ...........................................Ankara Yasemin Erdoğan ................................KırıkkaleYasemin Küçük .......................................... Bursa

Yasemin Ören....................İstanbul Anadolu Zinnet Aden .................................................İzmir

%15 Seviyesine Yükselenler

Adalet Et ..................................................AksarayAli Gümüş ...................................................KonyaArife Kanak ............................ İstanbul Avrupa Arzu Aydın ...........................İstanbul Anadolu Arzu Bağır ............................... İstanbul Avrupa Arzu Civelek ....................................ZonguldakAslı Mısıroğulları ..................................TekirdağAslı Toka ...............................İstanbul Anadolu Ayla Erime .............................. İstanbul Avrupa Aynur Tokmak ........................................Ankara Aysun Yiyitalp ...............................................İzmir Ayşe Gül Yalımer ....................................KonyaAyşe Şimşek .......................... İstanbul Avrupa Bilge Arıkan ....................................................... İçelBilge Yaman .............................................HakkariBirol Koca ...............................................EskişehirCanan Ata ......................................................İzmir Canan Çömlekçi ....................................... BursaCemile Karakaş ..........................................HatayCemile Süder.............................................. BursaÇiğdem Korgönül ...................................AdanaÇiğdem Yildiz .....................İstanbul Anadolu Demet Pulat .............................................KayseriDemet Uyar .......................... İstanbul Avrupa Derya Arık ................................................Ankara Derya Karadağ .............................................SivasDilber Çağıran.........................................KayseriDilek Saygılı ........................................OsmaniyeDurdane Gündüz .................................SamsunDurdane Karagöz ....................................KonyaDuygu Uz .....................................................HatayEbru Diri .................................. İstanbul Avrupa Elen Demirbaş ................................................ İçelElif Çetin .......................................................KonyaElmas Yemenli.........................................KocaeliElvan Mullaoğlu .......................................KayseriEmel Elden ................................................KayseriEmine Bolat .........................İstanbul Anadolu Emine Ezgi Büyüköztürk .....................AdanaErol Darıcılı ...............................................Ankara Esen Tan .........................................................İzmir Esin Taşcı ................................ İstanbul Avrupa Esma Deveci ............................................Ankara Esra Gökçe ..................................................HatayEvin Acar ...........................................................VanEylem Keskin ............................................Ankara

Eyüp Yiğit ................................ İstanbul Avrupa Fadime Akdeniz ......................................AdanaFaize Şaman .................................................HatayFatıma Karagüllü .................. İstanbul Avrupa Fatih Şimşek..............................................Ankara Fatma Baş ..................................................... BursaFatma Ceylan .........................................AmasyaFatma Ekinci ............................................BatmanFatma Erkan................................................KonyaFatma Işlamaz ...................................OsmaniyeFatma Yılmaz ...........................................KayseriFerhan Şener ......................İstanbul Anadolu Feyyaz Erdemir ............................................İzmir Feyza Baybars .................................................. İçelFunda Ulus ...................................................HatayGamze Parlar ...........................................Ankara Gamze Zenginöz Avlık ... KahramanmaraşGanimet Arslan .....................................AntalyaGökhan Ardıç ....................... İstanbul Avrupa Gönül Aslantaş .......................................KayseriGözde Ertürk Işık ................................EskişehirGül Akay ....................................................Ankara Gül İmen ................................. İstanbul Avrupa Gülay Çamur ......................İstanbul Anadolu Gülnaz Torun .......................................TekirdağGülnur Aras ............................................BalıkesirGülseren Yırtar ................... KahramanmaraşGülsüm Çiçek .........................................BatmanGülsün Polat.......................... İstanbul Avrupa Gülşah Taysi .............................................Ankara Gülşen Gündüz .........................................HatayGülten Karazeybek ............................... ManisaHakime Koyuncu .....................................BilecikHalise Doğan ...........................................MardinHanife Acar ...................................................İzmir Hatice Alkan ............................................Ankara Hatice Atalay ............................................. MuğlaHatice Çandar ...................... İstanbul Avrupa Hatice Demirci ............................................SivasHatice Polat ..............................................KayseriHatice Topal ............................................Ankara Havva Özmert ..................... İstanbul Avrupa Havva Türkyılmaz .............İstanbul Anadolu Hayrıye Kesmen ..................................... DenizliHayriye Zorbazoğlu .............................Ankara Hilal Bayar .............................. İstanbul Avrupa

Hülya Çataloğlu .............................KastamonuHülya Gören ......................... İstanbul Avrupa Hülya Karataş ....................... KahramanmaraşHümeyra Eroğlu Topçu ..........................İzmir İdilnur Mutlu ..................................................... İçelİnayet Yasan ........................İstanbul Anadolu İsmail Mutlu ................................................Konyaİsmail Tarağan.......................................TekirdağKader Türegün .............................................İzmir Kadriye Altun ........................ İstanbul Avrupa Melis Nazlıkaya .......................................Ankara Menduha Gündüz ....................................HatayMerve Altunsoy.........................................TokatMesut Aydemir.................... İstanbul Avrupa Mukadder Kaymazaslan .. İstanbul Avrupa Mükerrem Kartal....................................Ankara Münevver Karlık ...................................BalıkesirMüyet Gökçek .....................................KırklareliNazife Aksekili...................... İstanbul Avrupa Necla Öz ................................ İstanbul Avrupa Necla Sezer ...........................................TekirdağNeriman Kılınç ...................İstanbul Anadolu Nesrin Tutaş .................................................SivasNevin Bostancı ............................................İzmir Nigar Sarıbaş ............................................KocaeliNihal Yılmaz .............................................KocaeliNilgün Cücü ..................................................İzmir Nilüfer Özdemir ................. İstanbul Avrupa Nuray Karabudak .............İstanbul Anadolu Nuray Turan ..........................................BalıkesirNurcan Asal .............................................Ankara Nurcan Töman .......................................Ankara Nurgül Ünlü .......................... İstanbul Avrupa Nuriye Şahin ............................................... BursaNurten Durdağ ......................................KocaeliOktay Olgun .........................................TekirdağÖzlem Akdaş ....................... KahramanmaraşÖzlem Esencan ...................................EskişehirRabia Efe ....................................................KocaeliRengin Aslan ......................... İstanbul Avrupa Rumeyse Babacan .................................Ankara Rüştü Alan ............................İstanbul Anadolu Saadet Kar ............................. KahramanmaraşSaime Öz ....................................................AdanaSeçil Aslan ......................................................İzmir Seda Obalı ............................. İstanbul Avrupa

Sedef Gün .............................. İstanbul Avrupa Sefanur Korkmaz ..............İstanbul Anadolu Sehar Aydemir .................... KahramanmaraşSeher Çeçen ......................... İstanbul Avrupa Selma Salmaz ...........................................KayseriSema Gül Yıldız ......................................Ankara Semiha Selim ................................................İzmir Semra Badıllı ..........................................ŞanlıurfaSena Nur Deniz ....................................KırşehirSerap Çelik................................................KocaeliSerkan Baştimar ..........................................İzmir Sevim Gündeşli ............................................İzmir Seyhan Demirtürk ...........İstanbul Anadolu Seyhan Karaman ....................................Ankara Sibel Bol .........................................................HataySibel Mirioğlu ..............................................HataySüreyya Fakioğlu ............................................ İçelŞefika Nil Türe Türker ..İstanbul Anadolu Şule Borçak ....................................................İzmir Tuğba Savan ......................... KahramanmaraşTuncay Arız ..............................................Ankara Uğur Gümüş ..............................................KonyaÜlkü Tepe ....................................................HatayÜmran Çelik ............................................SamsunÜnal Akça ...........................................GaziantepÜnsal Yeyen ............................................. ManisaVahide Tümkaya .......................................HatayVeliye Bahçeci ............................................HatayVeysi Tali .............................................DiyarbakırVolkan Çelebi .................................................VanYasemin Bayoğlu ...................................Ankara Yeliz Bayraktar ..................... İstanbul Avrupa Yeliz Erdi .........................................................İzmir Yeşim Işık ...................................................... BursaYıldız Çekerekli .................... İstanbul Avrupa Yurdagül Doğan .....................................Ankara Yusuf Emre Kuzucan ...........................Ankara Zehra Özdemir ......................................Ankara Zehra Umutlu .........................................KocaeliZekiye Kan ...................................................AydınZeynep Demirci ................ KahramanmaraşZeynep Ören .....................İstanbul Anadolu Zeynur Yılmaz ....................İstanbul Anadolu Zuhal Dağcı ...........................................Eskişehir

%12 Seviyesine Yükselenler

Asiye Ünal .................................................Ankara Aslı Sefer ...............................İstanbul Anadolu Aysel Yılmaz ...........................................KırıkkaleBedrettin Tuluğ Gür .................................İzmir Cansu Karabağlı ................... İstanbul Avrupa Çiğdem Siner ................................................SivasDerya Şahin .........................İstanbul Anadolu Dilber Çağlar ........................................Tekirdağ

Dilek Akçelik ............................................... BursaEmine Keskin.........................................EskişehirGülden Carus ..........................................Ankara Gülpınar Öztek................................GaziantepKiraz Akpınar ...........................................Ankara Leyla Gülsu ..........................İstanbul Anadolu Melek Özkan ..............................................AydınMelike Alkan .........................................Eskişehir

Mesude Dikmen ....................................Ankara Mustafa Çetin ...........................................DüzceNaki Üzüm ............................ KahramanmaraşNilüfer Çalışkan ......................................Ankara Öznur Karaduman .............................ŞanlıurfaRukiye Ayazer ....................İstanbul Anadolu Sema Atay ......................................................İzmir Semra Çelik ...................................................İzmir

Suna Eral ....................................................Ankara Şemsi Evci ..................................................Ankara Turgay Ergün ........................ İstanbul Avrupa Tülay Altunkaynak .........................GaziantepTülin Özsoy ........................... İstanbul Avrupa Zehra Baykal ..........................................KarabükZeliha Aydinç .......................................Tekirdağ

Alime Çelebi ..............................................KonyaGülcan Kıyak ..............................................Konya

Habibe Filiz Güler ..........................GaziantepSaliha Aydos .............................................Ankara

Tuğçe Erin .................................................Ankara Züleyha Eraslan ........................................Konya

YENİ Seviyeler ve Unvanlar - Nisan Kataloğu*

%18 Seviyesine Yükselenler

%21 Seviyesine Yükselenler

Adalet Topraklık ................. İstanbul Avrupa Aslı Purtaş .............................. KahramanmaraşAyfer Özalp ...........................................EskişehirAynur Daldal............................................Ankara Ayşe Aygün ...................................................İzmir Ayşe Çetinkaya .......................................KocaeliAyşe Kapaklı .............................................Ankara Ayşenur Genç .........................................KayseriAyten Altan ..............................................KayseriBanu Yazar ..............................................KırıkkaleBediha Keskin ........................................KırıkkaleBeyaz Aktı .............................. İstanbul Avrupa Binnaz Maden ...............................................İzmir Bircan Şahin .........................İstanbul Anadolu Birsen Küçük .........................................KırklareliBurçin Kurtaran .............................KastamonuCemile Erğin..................................................İzmir Ceren Seltan .......................İstanbul Anadolu Çağrı Koparal ............................................. MuğlaDerya Ağca ..................................................HatayDerya Güneçıkan .............. KahramanmaraşDerya Pınar ..............................................SamsunDidem Aydemir .........................................Elazığ

Dilek Akay ......................................................İzmir Döner Aras ..............................................Ankara Elif Balçık ................................İstanbul Anadolu Elif Çap ...................................İstanbul Anadolu Elif Gökçe ...............................................ŞanlıurfaEmel Kuzucan ..........................................Ankara Emine Dumlu ....................... İstanbul Avrupa Emine Köse ............................................KırklareliEmine Soydemir ....................................Ankara Eylem İpek .............................. İstanbul Avrupa Fadime Nurgün Öden ..........................KonyaFatma Ayneli .........................................ŞanlıurfaFatma Baydar ......................İstanbul Anadolu Fatma Ercan ........................... İstanbul Avrupa Fatma Gürüz ......................... İstanbul Avrupa Gönül Cömert ..........................................KonyaGülçin Çömlek ...................İstanbul Anadolu Gülistan Ülger ...................... İstanbul Avrupa Gülsüm Niyazoğlu ................................Ankara Gülten Güher ..........................................Ankara Gülten Yeşilkuşak .................................SamsunHamiyet Gönendik ...............................Ankara Hatice Altundal ....................................Kırıkkale

Hatice Ordu ......................... KahramanmaraşHatice Soydan ...................... İstanbul Avrupa Hatice Türkmen ............................................. İçelHatiye Okumuş ...................................KırklareliHikmet Büşra Kantarcı .................GaziantepIşıl Mandalı .................................................... Bursaİlknur Beyoğlu ............................................. Bursaİlknur Irgal ............................... İstanbul Avrupa İlknur Irmak ..................................................HatayKadriye İlhan ........................İstanbul Anadolu Kaniye Özser ........................................TekirdağKudret Balamir ..................... İstanbul Avrupa Lale İbek ................................İstanbul Anadolu Mehmet Veyve ......................................... MuğlaMehtap Akbulut ................İstanbul Anadolu Mehtap Çakır ........................ İstanbul Avrupa Mehtap Iğdelioğlu ............... İstanbul Avrupa Mehtap Özer ..................................KastamonuMelek Bakır ....................................................İzmir Melike Denişik Başhan ........................Ankara Meral Başyiğit ................................................UşakMercan Başaran ......................................Ankara Meryem Kandil.....................................Trabzon

Mualla Ertunç ........................................EskişehirMuhammed Furkan Ardıç ................Ankara Muhbet Bulak ....................... İstanbul Avrupa Nagihan Bozkurt ....................................... BursaNagihan Güçin .............................................İzmir Nazile Yılmaz ........................ İstanbul Avrupa Nedime Beyazlı .................İstanbul Anadolu Neriman Oruç .....................................TekirdağNesrin Tok ..............................................BalıkesirNeşe Altınova ........................................AntalyaNuray Taşkıran .......................................KocaeliÖzgül Gümüş .............................................HatayÖzlem Erdoğan .................İstanbul Anadolu Pınar Kaya ..................................................Ankara Pınar Kırmacı ........................ KahramanmaraşRüveyda Yıldırım ....................................KayseriSabire Gören ......................İstanbul Anadolu Sadiye Açıkalın ........................................KayseriSeda Sülahi ................................................AnkaraSelma Tunçer .....................İstanbul Anadolu Semra Deveci .......................................TekirdağSemra Kahraman ...................................... BursaSerpil Ak ...................................................Amasya

%15 Seviyesine Yükselenler

* Bu Tablo Nisan 2014 kapanışına göre hazırlanmıştır.

Özden Gül Eski ...........................................İzmir

Saliha Şanal ..........................İstanbul Anadolu

Kadriye Öner ...........................................Ankara Yıldız Aburşu ...........................................Kayseri

Gurbet Gültekin..........................................İzmir Gülsen Gündü .............................................Sivas Perran Özmen .............................................İzmir Sevda Alemdaroğlu .............................Sakarya

Binnaz Güngör ........................................Ankara Birgül Aydemir ........................................Ankara Gülay Temekoğlu ...............................Eskişehir

Hasibe Tuncer ................................................ İçelHatice Muslu .................................................İzmir Mehmet Kilisli .............................................Hatay

Mesude Güntürkün ...........................KırklareliNihal Öztürk ...............................................HataySakine Canpolat .....................................Ankara

Sultan Arkan................................................ Bursa

Elmas Executive Direktör

Çift Elmas Direktör

Elmas Direktör

Üst Altın Direktör

Altın Direktör

DirektörAhmet Bülbül ..........................................KayseriAhmet Göktaş ........................................KayseriAlev Özdemir ...................... İstanbul Avrupa Ayla Örgün ...............................................Ankara Ayşe Çakır .................................................Ankara Ayşe Demirtaş .................................DiyarbakırAyşe Erpolat............................................BatmanAyşe Fakıoğlu ...........................................Ankara Ayşe Özyol ............................ İstanbul Avrupa Elif Esentürk .............................................. ManisaEmine Albak ..........................................KırklareliEmine Sancaklı ..................... İstanbul Avrupa Emoş Özdoğan ...........................................İzmir Enes Berkay Küçüközcan....................Düzce

Enise Şuheda Duymaz .......................AntalyaErşan Korkmaz ..........................................KonyaEsma Ertan ......................................... AdıyamanFatih Aktepe................................................AydınFatma Albayrak .................... İstanbul Avrupa Fatma Altuntaş...................İstanbul Anadolu Feride Örgüç ......................İstanbul Anadolu Gamze Çelik .........................................EskişehirHacer Korkmaz ......................................KayseriHakan Büyük ............................................KayseriHasan Koçak ...............................................HatayHatice Şahin .............................................KayseriLeyla Sayın ......................................................İzmir Mehtap Zayim ........................................Ankara

Melek Zeynep Esenyel ........................YalovaMeltem Şebnem Özmen İstanbul Anadolu Meral Türkmen................................GaziantepMeryem Kulak .........................................Ankara Mesude Kara .................................................... İçelNaile Mullaoğlu ......................................KayseriNevin Yurtsever .........................................İzmir Özlem Şenoğlu ....................................EskişehirRamazan Oktay Akdeniz ..................KocaeliSeher Arslan...........................................KırıkkaleSelma Atagün ..........................................KayseriSemiha Musayın ........................................ BursaSemire Buz ...................................................HataySevcan Bozkurt .......................................... Bursa

Sevinç Kandemir ............................ZonguldakSibel Doğru .................................................HataySüleyman Çelik ............................................İzmir Şerife Aydoğan .......................................Ankara Tülay Öztürk .....................................GaziantepTülay Yeşil .................................................KayseriVahide Şimşek ............................................HatayYazar Erdoğan Günay ..... KahramanmaraşYılmaz Anıl Günbekler ......................... MuğlaZehra Kantarcıoğlu ...............................KayseriZeynep Akman ...........................................İzmir Zübeyde Kant ....................İstanbul Anadolu Züleyha Yazıcı ...................... İstanbul Avrupa

Page 5: İş & Güzellik Dergisi Temmuz & Ağustos 2014

8 9

1960 Sivas doğumluyum. Emrah ve Erengül adında 2 çocuğum ve Poyraz adında dünya tatlısı torunum var. Benim Oriflame serüvenim Halk Eğitim Merkezinde çalıştığım dönemde başladı. Kendi ürünlerimi indirimli almak için kaydoldum. Direktörüm satış ve kayıt yapmamı söyledi. Ne söylendiyse yaptım. Çift Elmas Direktörüm sayın Nilgün Kayserili’yle tanıştıktan sonra hayatım değişti. Elleri elimde, kalbi kalbimdeydi. Hızla yükseliyordum, kazancım çoktu. Okulu bıraktım, t bijuteri ve butik ticaretine atıldım. Zor bir işe girmiştim. Diğer işimde risk olduğundan Oriflame’i ikinci plana attım. Oriflame’i sadece seminerlere katılmak için yapıyordum. Ticaretin zorluğunu görmüştüm. Bütün güzellikler Oriflame’deydi. Elmas Direktör olmaya karar verdim. Unvanları arka arkaya almalıydım. Basamakları kendimden emin adımlarla tırmanmaya başladım. Güçlü, başarılı, azimli, istikrarlı, işini aşkla

yapan bir ekip oluşturdum ve SARPIO’yu uygulamaya başladım. Canım eşim diyenim oldu, canım annem diyenim oldu. Yaşama sevincim yavrularım. Bunun yanı sıra siz bizim hayat ağacımsınız diyen muhteşem ekibim oldu. Benim gururum, umudum olacak dallarım oldular. Yüzlerce insanın kalbine umut ışığı koyuyorum. Ben Oriflame fanatiğiyim. İşinizi çok severek yaparsanız fanatik olursunuz. Kazanmak çok güzel ama kazandırmak daha da güzel... Bu işte bana emeği geçen Çift Elmas Direktörüm sayın Nilgün Kayserili’ye, en büyük zenginliğim pozitif ve enerji dolu olan ekibim sayın Ayfer Karadayı, Neşe Özcanikli, Yasemin Doğanokçu, Yasemin Görgülü, canım kızım Erengül Güneş, Hatice Kurt ve her bir inci tanelerime binlerce kez teşekkür

ediyorum. Çok yakında dergide yazısı çıkacak çok Direktörüm var. Safir ve Elmas Direktör yazımda görüşmek dileğiyle, sevgiyle ve Oriflame’le kalın...

Üst Altın Direktör

“SARPIO’yu uygulamaya başladım”

Kayıt Tarihi 25.04.1996Direktör 31.03.1998Altın Direktör 30.06.2011Üst Altın Direktör 30.04.2014

GÜLSEN GÜNDÜSİVAS

3.000$Ü Ç B İ N D O L A R

Ü S T A L T I N D İ R E K T Ö R

N A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhabalar,Ben İzmir Karşıyaka’dan Perran Özmen. Oriflame’le 2009’da tanıştım. Ürünlerin doğal bitki özleri içermesi ve hayvanlar üzerinde test edilmemesi beni çok etkiledi. Ürünleri kullandıkça her birine hayran kaldım. Oriflame’e kayıt olduğum dönemde bir şirkette çalışıyordum. Bu şirket hayallerimi karşılayamadığından ayrıldım. Her yerde Oriflame’i anlatmaya başladım. Başarı yolculuğunda bıkmadan, sabırla istemenin önemli olduğunu çok iyi biliyordum. Şirketimin eğitimleri işimi geliştirmem için çok faydalı oldu. Her birine en az 3 kez katıldım, ekibimde işimizi ilerletmek isteyenlerin gitmesini sağladım. Ekip başarıda çok önemli olduğundan kişiliğine güvendiğim insanlarla çalıştım. Ege Güneşleri, sonuna kadar güvendiğim insanlardan oluşuyor. Her birini çok seviyorum. Biz SARPIO’yu uygulayan ve çok seven bir ekip olduk. Başarımız

SARPIO’yu uygularken gösterdiğimiz kararlılıktan beslendi. Oriflame’de yüksek unvanlar isteyen herkese tavsiyem; şirketimize, ürünlerimize ve kendinize güvenin. Şirketimize sırtınızı rahatça yaslayacak kadar, ürünlere başka bir ürün kullanamayacak kadar, kendinize dünyanın diğer ucuna gitseniz tekrar yapabilecek kadar güvenin. Ben şirketimi çok seviyorum ve dünyanın en güzel işini yaptığım için çok mutluyum. Dokunduğum hayatların değişmesi, insanların gözünde kahraman olma duygusu ve ütopik bir dünyada yaşayabileceğim her şeyin Oriflame’de mümkün olması beni işime çok bağladı. Başarı yolculuğumda çok değerli anneme ve babama beni sevgi dolu bir ortamda büyüttükleri, eşim Erdal Özmen’e Oriflame’i en az benim

kadar sevdiği ve destek olduğu, ablam Nalan Talimciler’e ekibine çok güzel rol model olduğu için ve ekibimdeki hepsi birbirinden değerli, geleceğin Başkan Direktör adaylarına, Oriflame’le tanışmamı sağlayan Nurten Sarıtaş’a çok teşekkür ederim.

Üst Altın Direktör

“Şirketimin eğitimleri işimi geliştirmem için çok faydalı oldu”

Kayıt Tarihi 14.04.2009Direktör 28.04.2011Altın Direktör 30.06.2013Üst Altın Direktör 30.04.2014

PERRAN ÖZMENİZMİR

3.000$Ü Ç B İ N D O L A R

Ü S T A L T I N D İ R E K T Ö R

N A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

43 yaşında, rutin ev işleriyle uğraşan bir ev hanımıyken eşimden gelen bir telefonla hayatım değişti. Benden diploma istemeyen, yaşımı sorun etmeyen Oriflame’e, Elmas Direktörüm Sevim İnce ile evet dedim. Kayıt olduğum andan itibaren bunu bir iş olarak gördüm. Şirketimin tüm eğitimlerini ekiplerimle almaya özen gösterdim. Bana çevremdekiler inanmadı fakat ben kendime inandım, ekibime güvendim. Pes etmeyi düşündüğüm zamanlarda canım annem ve babam hep yanımda oldular ve beni desteklediler, “asla pes etme” dediler. Ürünleri kullandım ve kullandırdım. Ekiplerime çokça ürün eğitimi verdim. Hayalini kuramayacağım İsveç ve Dubai’ye gittim. Bir ev ve araba

sahibi oldum. Sigortam var ve kızımın sigortasını da ödüyorum. Çıktığım bu yolda ekibimin bir adı var. Favori ürünüm gıda takviyemiz Nutrishake. Ülkemize girdiği ilk günden beri zinde yaşam elçisi olarak başladım ve hiç aralıksız kullanıyorum. Enerjimi, zindeliğimi bu ürüne borçluyum. Sevda’nın başaranları Direktörlerim Ayfer Demir, Ayşe Maviş, Vildan Yaşar, Birgül Akay’a, Liderlerim ve tüm Danışmanlarıma teşekkür ediyorum. Eşim Fikri, kızlarım Şevval ve Beril’e gösterdikleri sabır için teşekkürler. Hayatımı değiştiren insan Sevim İnce, iyi ki Direktörümsün. İşimi seviyorum, şirketime

aşığım. Oriflame benim için bir tutku. En kısa zamanda yeni unvan yazımda görüşmek üzere...

Üst Altın Direktör

“Şirketimin tüm eğitimlerini ekiplerimle almaya özen gösterdim”

Kayıt Tarihi 05.06.2009Direktör 31.01.2011Altın Direktör 30.04.2013Üst Altın Direktör 30.04.2014

SEVDA ALEMDAROĞLUSAKARYA

3.000$Ü Ç B İ N D O L A R

Ü S T A L T I N D İ R E K T Ö R

N A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Türkiye’nin güçlü Oriflame kadınlarına merhaba,Evli, 2 çocuk annesiyim. Oriflame bana ilk teklif edildiğinde defalarca hayır demiştim. Fakat arkadaşımın ısrarları üzerine kayıt oldum. İlk başta kataloğa bile bakmadım. Oriflame’e başladığımda bir çocuk mağazam vardı. Fakat hayatımı değiştiren 2 güçlü kadın Nilgün Barış ve Ayşe Eryılmaz bana inandılar. Oriflame işini öğrenince hayran kaldım. Ürünlere, sisteme, şirketime... Bir yılda Direktör oldum. Önceleri Direktör geliri beni bir hayli mutlu ederken daha çok gelir elde edebileceğimi farkettim ve 2 yıl önce ani bir kararla mağazamı kapattım. Rabbime şükürler olsun, hayatımın en doğru kararını vermiştim. O günden bugüne peş peşe unvanlar aldım. İlk başladığımda Elmas Direktör olmanın çok zor olduğunu düşünürken, şu anda anlıyorum ki düzenli ve programlı

çalışarak her şeyin üstesinden gelebiliriz. Bizim başarımızın sırrı da SARPIO’da gizli. Şimdi Oriflame ile bütün hayallerimin gerçekleşeceğine gönülden inanıyorum. Hayalim çocuklarıma iyi bir eğitim olanağı sunmaktı, Oriflame sayesinde bunu da gerçekleştirdim. Oğlum özel bir üniversiteden mezun oldu, kızım ise özel bir okulda eğitimine devam ediyor. Ayrıca önceden hayal bile edemediğim yurtdışı seyahatlerine katılıyorum. Bu işte kendi hayatınızı değiştirirken, birçok kişinin de hayatına dokunuyorsunuz. Bu çok büyük bir mutluluk. Tabi ki bu başarı tek başına olmuyor. Oriflame bir ekip işidir. Benim de çok güçlü bir ekibim var ; RENGARENK EKİBİ... Bütün ekibime çok teşekkür ediyorum.

Onları çok seviyorum...Güçlü Elmaslar geleceğine inanıyorum...

Elmas Direktör

“Hayallerimin gerçekleşeceğine gönülden inanıyorum”

Kayıt Tarihi 12.05.2008Direktör 31.05.2010Altın Direktör 31.08.2012Üst Altın Direktör 30.09.2012Safir Direktör 31.03.2013Elmas Direktör 30.04.2014

KADRİYE ÖNERANKARA

6.000$S E K İ Z B İ N D O L A R

E L M A S D İ R E K T Ö R

N A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba yeni günlere, yepyeni yaşamlara, muhteşem geleceğe güzel gözlerle bakan tüm gönüllere. Ben İzmir’den Gurbet Gültekin. 29 yasında, evli, 1 çocuk annesiyim. Üst Altın Direktör unvanımı 2 yılım dolmadan aldım. Hayatımdaki bir çok ilki Oriflame ile yaşadım. Katıldığım yurtdışı ve yurtiçi seminerler hayatıma anlam ve renk kattı. Kendimle beraber dokuduğum hayatları da değiştirdim. Beni geliştiren, eğiten aynı zamanda ciddi kazançlar elde ettiren bir firmada çalıştığım için gurur duyuyorum. Doğal İsveç kozmetiği, harika görünmemizi sağlayan, yenilikçi, doğadan ilham alan, doğal bileşenlerin özünü içeren ürünlerimiz var. “Güzellik doğamızda var” diyen şirket eğitimlerine önem vererek katılım sağlayıp işimi büyütüyorum. Başarımızın sırrı ekip birlikteliğini korumak ve SARPIO uygulamak. Ev toplantısı, sahada stant ve

aylık büyük toplantılar. Bu 4 uygulamayı bir arada yaparsak başarılamayacak hedef, ulaşılamayacak unvan olmaz. İçtenlik ve samimiyetle işimi büyütüyorum. Başarmak istiyorsanız Liderinizi, Direktörlerinizi çok iyi dinleyin, her işinizi kendiniz yapmaya çalışın. Ekiplerinizi takip ve tebrik edin. Başarı bir ekip işidir. Ekibimde olan ve en kısa zamanda da üst unvanlarda görmeyi dilediğim Direktörlerim Leyla Sayın, Nurgül Deniz, Sema Başbuga, Üst Danışmanlarım Evrim Aslanlı, Havva Kızıltoprak, Liderlerim Fatma Özkan, Özgül Göllü ve ekibimdeki tüm Lider ekipleri ve mutlu Danışmanlarıma teşekkür ediyorum. Hep iyi bir dinleyici olduğum için ve dinlemekten asla pişman olmadığım 3 başarılı kadın, Türkiye 2. miz Özden

Gül Eski’ye, Safir Dirketörüm Süheyla Kıvrak’a, Altın Dirketörüm Seval Elitaş’a teşekkür ederim. Destekleri sayesinde başarıyı yakaladığım eşim Eren Gültekin ve aileme sonsuz teşekkürler.

Üst Altın Direktör

“Başarımızın sırrı ekip birlikteliğini korumak ve SARPIO uygulamak”

Kayıt Tarihi 16.05.2012Direktör 28.02.2013Altın Direktör 30.06.2013Üst Altın Direktör 30.04.2014

GURBET GÜLTEKİNİZMİR

3.000$Ü Ç B İ N D O L A R

Ü S T A L T I N D İ R E K T Ö R

N A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba Oriflame Türkiye, merhaba Elmaslar grubum, 1964 Ordu doğumluyum. 1997’de Sponsorum Öznur Akyüz aracılığıyla kendi ihtiyaçlarımı almak için kaydoldum. Hesabımda para görene dek bir işe adım attığımın farkında değildim. İşimle ilgili bilgileri firmamız eğitmenlerinden aldım ve ekibimle paylaştım. Lider gördüklerimle yaptığım görüşmelerde haftalık, aylık planları oluşturduk. Başarılı olanlara aynı şekilde devam etmelerini söyleyip, küçük ödüller verdim ve başarıya giden yolun aslında tam da bunları yapmak olduğunu öğrendim. Hala aynı yolda ilerliyorum. Her ay mutlaka büyük toplantı yapar, %3’den itibaren her yükseleni hediye ve çiçekle kutlar, sonraki ay hedeflediği seviyeyi not alır, toplantıyı eğlenceyle bitiririm. Ekibime benim yolumda ilerlemeleri için tam destek veririm. Oriflame benim için çok iyi kazanç sağlayan, dokunduğumuz hayatları güzelleştiren, mutlu ve çok renkli bir dünya. Her ay yenilenen katalogla benim hayatım da renklenir. Hedef ve hayallerinize ulaşmak istiyorsanız, Oriflame ürünleri ve sistemine güvenin. Planlı, programlı çalışın ve her zaman işinizin başında

olun. En önemlisi Oriflame’in kazanç fırsatlarını herkese anlatın. Oriflame’le bir çok dostluklarım, büyük bir ekibim oldu. Dünyanın pek çok ülkesini gezip gördüm. Oriflame ile hayatım değişti. Büyük bir evimiz, arabamız, yazlığımız, çok güzel kazancımız var. Çocuklarımızı iyi okullarda okutup onlara iyi bir gelecek hazırladık. İyi de bir miras bırakacağımızı biliyoruz. Oriflame’le kazanmak isteyenlere Lider ve Direktörlerini iyi dinleyip sözlerinden çıkmamalarını öneriyorum. Bilmediğinizi, anlamadığınızı sorup öğrenin. Ekibinizi takip edin, kendi işinizin başında, işinizin patronu olun. Kızım, Betül’üm bana faydalı olmak için elinden geleni yaparak çabalar ve ben her heyecanımı onunla paylaşırım. Oğlum Burak Serdar ihtiyacım olduğunda toplantılara yetişmeye çalışan, stresli olduğumda beni yatıştıran bir güç oldu. Başarımda, her ihtiyacım olduğunda, aldığım yeni kararlarda, sıkıntı, üzüntü, sevinç ve heyecanımda bana destek veren, takdir eden sevgili eşim Hüseyin Şanal’ın payı büyük. Ekibimdeki Direktörlerimin her biri

altın değerinde, başarılı ve istekli. Dileğim yakın zamanda hepsini üst unvanlarda görmek. Çalışkan Elmas adaylarım, Aysun Ergil, Necla Han, Serap Alan, Seda Kaya, Nevin Kızal, Seher Şahin, Gülsemin Çakmakkaya, Nermin Çoban, Meltem Özmen, Havva Bağcı ve Pınar Kuşçu ve adını yazamadığım Direktör adaylarıma çok teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğim gibi “Yürekten İste, Beyinde Bitir”. Sevgilerimle.

Çift Elmas Direktör

“Her ay yenilenen katalogla benim hayatım da renklenir”

Merhabalar,Ben Nihal Öztürk. Hatay-İskenderunluyum. 4 çocuk annesiyim. Sekiz sene önce Oriflame ailesiyle komşumun ısrarı üzerine tanıştım ve inanmayarak kayıt oldum. İlk duyduğumda böyle imkanlar olur mu diye düşünmedim değil doğrusu. İyice araştırdım ve kendime bir şans verip Direktörümün ev toplantısına katıldım. Direktörüm bana sattığımın karını ve ekip kurduğumda iskonto alabileceğimi söyledi. Kendi paramı kazanabilecektim, bu benim için çok büyük bir imkandı. Direktörüm ne söylediyse yaptım. Arsamı, arabamı aldım.

Çocuklarımın eğitimine katkıda bulunuyorum. Şimdiki hayalim arsama hayalimdeki evi yaptırmak. Bu işin sırrı inanmak, pes etmemek, sabır ve ev toplantısı yapmak. Bana desteği olan Direktörüm Hatice Saydam ve inci tanelerim Serpil Ateş ve Vahide Şimşek, destekçim eşim ve kızlarım İlknur’um ve Ceren’ime teşekkür ederim. En kısa zamanda hedefim Safirlik. Safir Direktörlük yazısıyla tekrar buluşmak dileğiyle...

Altın Direktör

“İnanmak, pes etmemek, sabır ve ev toplantısı yapmak”

Kayıt Tarihi 14.06.2006Direktör 31.08.2009Altın Direktör 30.04.2014

NİHAL ÖZTÜRKHATAY

2.000$İ K İ B İ N D O L A R

A L T I N D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Kayıt Tarihi 06.03.1997Direktör 28.02.1998Altın Direktör 30.11.2002Üst Altın Direktör 31.01.2008Safir Direktör 28.02.2006Elmas Direktör 31.12.2009Üst Elmas Direktör 31.07.2012Çift Elmas Direktör 30.04.2014

SALİHA SANALİSTANBUL ANADOLU

10.000$O N B İ N D O L A R

Ç İ F T E L M A S D İ R E K T Ö R

N A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Page 6: İş & Güzellik Dergisi Temmuz & Ağustos 2014

10 11

Merhaba Oriflame Türkiye, Merhaba Mor Menekşelerim... Oriflame, hayallerinizden ilham alarak hayallerinizi gerçeğe dönüştüren bir efsane! Kaliteli, sağlıklı, ihtiyacım olan ürünleri indirimli almak için başladığım bu yolda şimdi Altın Direktörlük yazımı yazıyorum. Bu işi yapmaya karar verdiğimde her engelin kararlılığımı daha da güçlendirdiğini fark ettim. İşimde başarılı, ekibime faydalı olmak için firmamın bütün eğitimlerine katıldım. SARPIO’yu ekibime uyguladım. Aldığım eğitimler kendime güvenimi ve bilgi birikimimi arttırdı. Hayata bakış açımı değiştirdi. Hayallerime biraz da olsa ulaşmamı sağladı. Çocuklarımı özel okula gönderme fırsatını verdi. İşimi doğru öğrendim. Öğrendiğim bilgileri heyecanla, zevkle, tutkuyla ekibime öğrettim. Bir su damlasıydım, deniz oldum. Mor Menekşeler olarak “Okyanus” olma yolundayız. Kendinize güvenip hedef koyduğunuzda, derin bilinciniz

sizi başarıya götürecek ve hayalinize ulaşmanızı sağlayacaktır. Ev toplantıları, saha ve zevkli geçen stant çalışmaları, ekibinizi daha da büyütmenize katkıda bulunacaktır. Mor Menekşeler Ekibi olarak “Her taşın altında bir mor menekşe açacak” sloganıyla çıktık bu yola. Mor Menekşeler Ekibimle gurur duyuyorum. Bu bir ekip işi. Beni bu yolda yalnız bırakmayan Direktörlerim Tülay Dağdaş, Ayşe Çakırtorun, Üst Danışmanlarım Gülcan Asil, Meral Akyıldırım, Liderlerim Güllü Şenlik, Gülden Şahin, Hülya Caner, Sevim Karabulut, Selma Sarısakaloğlu, Yeliz Hamurcu, Hülya Bilsel, Gamze Parlar, Funda Karaarslan, Ayşe Topçu, Burcu Arslan, Ayşegül Doğu adını yazamadığım güzel Mor Menekşelerime, desteğini esirgemeyen eşim Ahmet Fatih Canpolat’a, çocuklarım Mustafa, Gökçe

ve Göksu‘ya, çocuklarıma bakarak, destek veren ablam Şerife Canpolat’a çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız, iyi ki benimlesiniz. Mor Menekşeler Ekibi olarak, güzel unvanlarda buluşmak dileğiyle...

Altın Direktör

“Aldığım eğitimler kendime olan güvenimi ve bilgi birikimimi artırdı”

Kayıt Tarihi 21.09.2011Direktör 30.11.2012Altın Direktör 30.04.2014

SAKİNE CANPOLATANKARA

2.000$İ K İ B İ N D O L A R

A L T I N D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba, ben Hasibe Tuncer. 1981 doğumluyum, 3 çocuk annesiyim. Oriflame’e yengemin ısrarıyla kendi ürünlerimi almak için kaydoldum. Ürünleri çok beğendim ve bendeki değişimi fark edenlere önerdim. Direktörüm Zuhal Gündüz’le tanıştıktan sonra sırf eğlencesine her hafta evimde cilt bakımı günleri yaptım, 3 yıldır da yapıyorum. Hem eğleniyordum, hem de artan bir kazancım olmaya başlamıştı. Benim için mucize olan kadınlar Nimet Pak ve Zuhal Gündüz hayatımı değiştirecek işi bana öğretmeye başladılar. Oriflame’de büyümeye başladıktan sonra eşim çalışamaz hale geldi ve ben 3 çocuğumla kala kaldım. Oriflame hayatıma ışık tutmuştu. Hiç bıkmadan SARPIO sistemini uygulayarak kendimi çoğalttım. Hayallerime, Kıbrıs seminerinde başladım. Orda cruise gemisi için start verildiğinde “ben de orda olmalıyım” dedim ve çalışmaya başladım.

Ancak ailevi olumsuzluklar çöküşüme sebep oldu. Son Kasım ayı kalmıştı ve 2 Üst Danışman, 1 kişisel yapmak zorundaydım. Mavi seyahat avucumdan kayıp gidiyordu. Birden karar verdim, ya başaracaktım ya da “vicdanım rahat, denedim olmadı” diyecektim. Evet başardım ve artık o gemiye bir Direktörümle birlikte gitmenin heyecanı içindeyim. Tek başıma kaldığım bu hayatta Oriflame sayesinde ayaktayım, hayal bile edemediğim hayatı yaşamaya başladım. Şimdi hayalim Elmas olmak. Sadece kendinize güvenin, düşünün ve başarın diyorum. Siz kazanırken başkalarına da kazandırtmanın mutluluğunu yaşayın.Hep yanımda olan Altın Direktörüm Zuhal Gündüz ve Üst Altın Direktörüm Nimet Pak’a, benimle bu yolda unvanlara doğru ilerleyen Direktörlerim Mesude Kara ve Rabiya Mafer’e

Liderlerim Züleyha Uğran, Rukiye Alşan, Banu Genç, Handan Fildiş, Sultan Kargı ve Gurbet Polat’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizleri çok seviyorum. Elmaslık yolunda ilerlerken hepinize bol şans diliyorum.

Altın Direktör

“Sadece kendinize güvenin, düşünün ve başarın diyorum”

Kayıt Tarihi 01.03.2011Direktör 28.02.2013Altın Direktör 30.04.2014

HASİBE TUNCERİÇEL

2.000$İ K İ B İ N D O L A R

A L T I N D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Herkese tekrar merhaba, kısa bir ayrılıktan sonra yeni bir unvan yazısıyla yine beraberiz. Divine EdT’nin sadık müşterisi olarak başladı Oriflame serüvenim, aşık olduğum bu kokudan sonra (Divine aşkı öyle bir aşktı ki ben stokladıkça satın almak isteyen müşterilere bile vermeye kıyamaz oldum :))) Milk Honey, Time Reversing ve diğer muhteşem ürünlerimiz hayatımın vazgeçilmezleri oldu. Bu ürünleri arkadaşlarıma önerdikçe hem almak hem de satmak isteyenlerden kocaman bir grubum olmuştu kısa bir süre sonra. Ekibimin eğitimleri, toplantılar derken asıl mesleğim olan mali müşavirlikten Oriflame kariyerine odaklandığımı farkettim ve kariyer hedeflerimi belirleyerek odaklanmaya başladım. Pek çok hayal kurdum ve bu hayallerden biri de Cruise gemisi ile Avrupa’da 3 ülke gezebilme hayaliydi. Büyük bir mutlulukla söyleyebilirim ki hayalime

kavuştum, Eylül ayında şirketimin davetlisi olarak 2 Direktörümle beraber Altın Konferansında olacağım.Oriflame Danışmanı olduktan ve kariyer basamaklarını tırmanmaya başladıktan sonra hayatımı çok daha keyifli yaşamaya başladım ve tüm ekibimin de hakettikleri unvanları almaları için onlara elimden gelen her türlü desteği vermekten büyük mutluluk duyuyorum. Başarımın sırrı çok güzel bir çalışma şeklinde saklı, bu çalışma tabi ki SARPIO, doğru uyguladığınızda mucizeler yaratıyorsunuz, ek olarak ekibinizle kurduğunuz sıcak ilişkiler, markanıza olan tutkunuz ve tüm Oriflame ailesiyle olan birlikteliğiniz. Başarımda büyük katkısı ve işe devam etmemde ki ısrarları için Üst Altın Direktörüm ve kızkardeşim Semire Özdemir’e,

Direktörlerim Semire Ertaş ve Semire Buz’a, tüm ekibime ve beni hiç bir zaman yalnız bırakmayan ve çok yakında onunda unvanını kutlayacağımız eşim Ferit’e teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürüm ve en büyük alkış tabi ki sana Oriflame.

Altın Direktör

“Hayatımı çok daha keyifli yaşamaya başladım”

Kayıt Tarihi 11.08.2009Direktör 30.06.2013Altın Direktör 30.04.2014

MEHMET KİLİSLİHATAY

2.000$İ K İ B İ N D O L A R

A L T I N D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Bursa’dan tüm Oriflame ailesine kucak dolusu sevgiler. Bu satırları sizinle ikinci kez paylaşmanın verdiği mutlulukla yazıyorum. Herkes gibi kendi ihtiyaçlarımı karşılamak için üye olduğum Oriflame sayesinde, hayatımın bu kadar değişeceğini, hayallerime her geçen gün daha fazla yaklaşabileceğimi tahmin etmemiştim. İşte şimdi o tahmin edemediğim hayatı

yaşıyorum...Oriflame’in bana sağladığı kazancın dışında, manevi anlamda da hiç kaybetmek istemediğim dostluklar edindim. Bir sürü güzel anılarım oldu, olmaya da devam edecek Allah’ın izniyle. Oriflame anlatılmaz, yaşanır...Bu günlere gelmemde bana yardımcı olan alt ekibim, Direktörüme çok teşekkür ediyorum. Daha yüksek unvanlarda görüşmek üzere...

Altın Direktör

“Manevi anlamda hiç kaybetmek istemediğim dostluklar edindim”

Kayıt Tarihi 06.01.2011Direktör 31.05.2013Altın Direktör 30.04.2014

SULTAN ARKANBURSA

2.000$İ K İ B İ N D O L A R

A L T I N D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba Oriflame Türkiye, Merhaba Gökkuşağı ekibinin Elmasları... Çok değil bundan 4 yıl önce kendi ürünlerimi indirimli alırım diye üye olmuştum. Önceleri iş olarak görmedim açıkçası. Kozmetikten ev, araba alınacağına inanmadım ve zaman kaybettim. Benimle başlayanlar unvanlar aldı. 2 yıldır SARPIO sistemini uygulayarak ev toplantıları ve şirket müdürlerimin rehberliğinde şu anki unvanımı aldım ve bir üst unvana da başladım. Hanımlar umarım bu yazım sizde bir ışık yakar ve unvanlara birlikte gideriz. Oriflame bizden bir şeyin icadını istemiyor. Kurulmuş ve kanıtlanmış bir sistemi hayata geçirmemizi ve para ile unvan kazanmamızı istiyor. Bu da SARPIO. -Muhteşem ve doğal ürünleri kullanmak ve

herkesin kullanmasını sağlamak-Sürekli ve çok sayıda kayıt yapıp bunları eğitmek, ekiplerimizi büyütmek -Şirketimizin, Direktörlerimizin yaptığı eğitim ve toplantılara katılmak -En önemlisi güvenmek; Sponsorunuza, Liderinize ve Direktörlerinize, şirketimize, ürünlerine, kazanç ve İsveç adaletine! İyi ki hayatıma dokundular. Lütfen bu işte başarılı insanların yazılarını okuyun, sizlere ilham olsun. Direktörlerinizin sözünü dinleyin. Ev toplantıları yapın, yaptırın, ekiplerinizi büyütün başarı kaçınılmaz inanın. Gökkuşağı ekibimin sevgili Direktörleri, Üst Danışmanları ve Liderleri sizleri çok seviyorum.

Hedeflerinize en kısa zamanda ulaşmanız dileğiyle, sevgiler...

Altın Direktör

“Ekiplerinizi büyütün başarı kaçınılmaz inanın”

Kayıt Tarihi 01.06.2010Direktör 30.06.2012Altın Direktör 30.04.2014

BİNNAZ GÜNGÖRANKARA

2.000$İ K İ B İ N D O L A R

A L T I N D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Oriflame Türkiye ailesi merhaba,Doğup büyüdüğüm şehir olan Ankara’dan birçok ilde bulunan sizlere ulaşmak çok güzel. Yazımı okuyan Oriflame Danışmanı değilseniz kaydolmanızı kesinlikle tavsiye ediyorum. Kayıtlı Ddanışmansanız da başarı merdiveninde unvanlar almanızı dilerim. Ne kadar güzel ve heyecanlı bir işimiz var. Şirketimiz üç fırsat sunuyor; “Harika görün, para kazan ve eğlen”. Böyle başka bir iş yok. Ailenizi ve sevdiklerinizi ihmal etmeden sermayesiz yüksek kazanca ve kariyere ulaşıyorsunuz. Patron sizsiniz. Ben Oriflame işimi sevgi, tutku ve sadakatle yapıyorum. Ürünlerimizi ve şirketimi seviyorum. Çalışırken bana tattırdığı duygular muhteşem. Bazen bir öğrenci, bir öğretmen, işveren, başarılarım kutlanırken de bir yıldız gibiyim. Yani rengarenk bir hayat. Lütfen

gayretle ve sabırla ekibinizi büyütün. Heyecanınızı yitirmediğiniz sürece birçok kişi sizinle aynı yolda olacaktır. Başarı tesadüf değildir. İnandığınız ve çaba gösterdiğiniz sürece mükafatınızı alıyorsunuz. Ürünler harika, şirketimizin alt yapısı çok güçlü. O zaman durmak yok. Oriflame cildimize ve hayatımıza güzellikler sunuyor. Bu yüzden kayıtsız kalmayın... Gurur duyduğumuz Başkan Direktörümüz Özgül Cingil’e, Ankara’da bize ilham veren sevgili Emine Saraç’a, bana Oriflame den ışık getiren Elmas Direktörüm Kadriye Öner’e, sayın Nilgün Barış ve Ayşe Eryılmaz’a,”Rengarenk Güller” ekibimden Direktörlerim Dilek Gonca, Canan Bedir, Gülay Yılmaz, Demet Demirel,

Bahar Erol, Safiye Taşpınar’a, Liderlerime ve tüm Danışmanlarıma sevgiler. Eşime desteğinden ve sabrından dolayı, anneciğime dualarından dolayı ayrıca teşekkürlerimi sunarım.

Altın Direktör

“İnandığınız ve çaba gösterdiğiniz sürece mükafatınızı alıyorsunuz”

Kayıt Tarihi 06.10.2009Direktör 31.07.2012Altın Direktör 30.04.2014

BİRGÜL AYDEMİRANKARA

2.000$İ K İ B İ N D O L A R

A L T I N D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Oriflame, herkese eşit iş ve kazanç fırsatı sunan harika bir şirket. Ben de bu fırsatlardan yararlanabilmek için Oriflame üyesi oldum ve hayatım maddi ve manevi olarak değişti. Oriflame sayesinde hayal kurmaya ve bu hayallerimin peşinden koşmaya başladım. Ekibimle birlikte çıktığım bu yolda, hepimiz kendimize koyduğumuz hedeflerle başarının tadına vardık. Oriflame bir ekip işi ve başarı ise düzenli ev toplantıları, eğitim ve saha çalışmaları ile geliyor. Fırsat sunum dosyasını okurken insanlara hayallerini soruyorum, “Kimse bana hayallerimi sormamıştı” cevabını aldığımda Oriflame’i bir kez daha alkışlamak

istedim. Oriflame hepimizin hayatlarına dokundu. Oriflame ile tanışmamı sağlayan sevgili Executive Direktörüm Sevgi Kaymaz’a teşekkürlerimi sunuyorum. Benimle bu yolda ilerleyen sevgili Direktörlerim Meral Şendağ ve Gamze Çelik, sizleri çok seviyor ve teşekkür ediyorum. Ekibimdeki Üst Danışman Sibel Tezal, sevgili Liderlerim ve daha sayamadığım ekip arkadaşlarım, hepinizi çok seviyorum. Ve benim meleklerim, kızlarım Cansu ve Sıla, iyi ki varsınız. Hayallerimin mimarı, teşekkürler Oriflame...

Altın Direktör

“Başarı düzenli ev toplantıları, eğitim ve saha çalışmaları ile geliyor”

Kayıt Tarihi 18.05.2000Direktör 30.06.2011Altın Direktör 30.04.2014

GÜLAY TEMEKOĞLUESKİŞEHİR

2.000$İ K İ B İ N D O L A R

A L T I N D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Page 7: İş & Güzellik Dergisi Temmuz & Ağustos 2014

12 13

Merhaba Oriflame ailesi. Daha önce hiç Oriflame ürünü kullanmamıştım. Sadece yardım olsun diyerek kaydoldum. Bir hafta sonra katıldığım firma toplantısında hayretler içinde kaldım. Sahneye çıkanlar büyük paralar ve seyahatlerden bahsediyordu. Kendimde inanmasam da bu işi yapmaya karar verdim. On dört ayda Direktör oldum. Hedefim kısa zamanda Altın Direktör olmak. Sonrasında yükseliş basamağındaki her rengi tatmak istiyorum. Öncesinde ev hanımı iken şu anda Oriflame Kozmetik’te çalışan bir bayanım. Eskiden sınırlı sayıda kişiyi tanıyorken

şu anda çok sayıda sevdiğim saydığım dostlarım, arkadaşlarım ve çevrem var. Firma toplantıların da “bu bir takım işi, ekip işi” diyorlardı, hakikaten öyle imiş. Ekibimdeki Hülya Bilsel, Gülşen Yurtpınar, Yeliz Hamurcu, Yeliz Demirel, Ayşe Seyfi, Yasemin Tasım, Sabire Nur Gürbüz, Selma Sakaloğlu, Halime Karaman, Gözde Hamurcu, Efsun Yavuz ve ismini sayamadığım sevgili Danışmanlarıma teşekkür ediyorum. Oriflame’le hayaller kurun, Oriflame hayallerinizi gerçekleştirsin…

Direktör

Ev hanımı iken şu anda Oriflame Kozmetik’te çalışan bir bayanım”

Kayıt Tarihi 19.02.2013Direktör 30.04.2014

AYŞE ÇAKIRANKARA

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba Oriflame ailesi. Ben Ayşe Demirtaş, evli ve üç çocuk annesiyim. Oriflame ile tanışalı bir yıl oldu. Direktörüm Zeynep Akar sayesinde tanıştım. Bana teklif ettiği zaman çok önemsemedim ve bir toplantıya katıldım.Orada kendimi denemek istedim ve Oriflame’i yapmaya karar verdim. Yoğun şekilde çalışmaya başladım, her ay seviye atladım karını daha çok görmeye başlayınca artık “bu benim işim” dedim.Oriflame denince akla bir tek para kazanmak gelmesin, öyle güzel arkadaşlık ve dostluklar

yakalıyorsunuz ki, o duygu her şeye bedel. Şu anda bütün ekibime ve bana büyük destek sunan eşime sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Oriflame yapmaya karar veren herkese kendi işleri gibiymiş görmelerini öneriyor ve çok çalışan çabuk yol alır diyorum. Daha güzel şeyler başaracağıma ve yeni unvanlar alacağıma inanıyorum.Teşekürler Oriflame ailesi. İyi ki varsınız diyorum.

Direktör

“Daha güzel şeyler başaracağıma inanıyorum”

Kayıt Tarihi 11.05.2013Direktör 30.04.2014

AYŞE DEMİRTAŞDİYARBAKIR

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhabalar ; Ben Emine Sancaklı. 1972 doğumlu, evli ve 2 çocuk annesiyim. Kalitesi ve doğallığına inandığım Oriflame’e kendi ürünlerimi almak için kaydoldum. Ama bunun hayalimdeki iş olduğunu bilmiyordum. Hayalim her zaman çalışan, kendi işinin patronu, güçlü bir kadın olmaktı. Katıldığım ev toplantısında Safir Direktörüm Nermin Sorhun’u dinledikten sonra bu işi yapmaya karar verdim. Bizim işimizin en önemli noktası istemek ve karar vermek. O gün karar verdiğim Oriflame’de bugün kendi işimin patronuyum ve çok mutluyum. Başardım, çünkü başarının sırrının Direktörünü dinlemek ve SARPIO olduğunu çok iyi öğrendim. Ev toplantılarına, fırsat

sunumlarına, işe başlarken eğitimi ve isim listesi kullanmaya çok dikkat ediyorum. Bu yazıyı yazarken çok heyecanlıyım, çünkü Oriflame hikayem şimdi başlıyor. Bu unvan benim için yeni bir başlangıç. İşimiz Birliktelik, Ruh ve Tutku. Biz ekip işi yapıyoruz. Ben hayallerimin peşini bırakmışken şimdi çok güzel bir ekiple hayallerimizin peşinden koşuyoruz. Safir Direktörüm Nermin Sorhun’a, tüm ekip arkadaşlarıma, destekleriyle yanımda olan eşime, kızıma ve oğluma çok teşekkür ederim. Yaşadıklarınız hayallerinizden büyük, kavuştuklarınız umutlarınızdan güzel olsun. Hayal kurmayı bırakmayın, çünkü

Oriflame hayallerinizden ilham alır. İyi ki varsın Oriflame.

Direktör

“Direktörünü dinlemek ve SARPIO olduğunu çok iyi öğrendim”

Kayıt Tarihi 15.01.2013Direktör 30.04.2014

EMİNE SANCAKLIİSTANBUL AVRUPA

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba Oriflame ailesi. Ben Emine Albak. Evliyim, bir kızım var. Oriflame ailesine kendi ihtiyaçlarımı karşılamak için katıldım. Bir süre kendi ihtiyaçlarımı aldım. Daha sonra 9 adet Lavanta kolonyası sipariş aldığımda bu işten para kazanacağımı anladım. Kızımla çalışabileceğim bir iş arıyordum. Oriflame toplantılarına katılmaya başladım. Ev toplantıları ve saha çalışmaları yaparak yükselmeye başladım. Oriflame’in benim çalışabileceğim en güzel kazanç fırsatı olduğunu anladım. Oriflame ile hayatım değişti. % 21 seviyesine geldiğimde eşimi Antalya’ya tatile götürdüm. Ağustos 2014 ayında gemi seyahatine hak kazandım. Oriflame ile hayal bile edemeyeceğim gemi ile yurt dışı seyahatine

çıkacağım. İlk işe başladığımda, eşim benim bu işi yapmama karşı çıkmıştı. Benim kararlı ve başarılı çalışarak kendi işimin patronu olduğumu gördü. Oriflame’in bu kadar çabuk para kazandırdığını anladı ve Oriflame ailesine katıldı. Şimdi hedefi Direktör olmak. Benim her zaman yanımda olan Altın Direktörüm Mesude Güntürkün’e, Eşim Mehmet Albak’a, kızıma ve her zaman bana destek olan anneme çok teşekkür ederim. İyi ki varsın Oriflame... Sayende hayatım değişti, güzelleşti. Tüm Danışmanlarıma çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.. İlk hedefim Altın Direktörlük. Durmak yok, Oriflame ile daima ileri!

Direktör

“Daha güzel şeyler başaracağıma inanıyorum”

Kayıt Tarihi 03.06.2010Direktör 30.04.2014

EMİNE ALBAKKIRKLARELİ

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhabalar, ben Asuman Kılıç Korkmaz. 47 yaşında, evli bir kız, bir erkek çocuk annesiyim. Yaklaşık 1 yıl önce küllerinden yeniden doğduğum bir zamanda, güzelliklerin hepsinin birden geldiği bir anda geldin Oriflame. Tüm güzellikleri de beraberinde getirdin, mutluluğumu ve başarılarımı taçlandırdın. İyi ki geldin. Oriflame hayatıma sebep olan Nurgün Öden’e , bu işi bana öğreten Çift Elmas Direktör Nurten Sarıtaş’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Öyle güzel şeyler fısıldadı ki kulağıma, bana başkalarına para kazandırmanın zevkini tattırdı. En doğru şekliyle öğrettiğin için teşekkürler. Canım annem ve babama, desteğini esirgemeyip bana anlayış gösteren eşime, Ezgim ve Ozan’ıma çok

teşekkür ediyorum. Oriflame ürünlerini gönül rahatlığıyla kullanıyor ve herkesi bu güzel ürünlerle buluşturmaktan çok keyif alıyorum. İlk unvanımı alırken Başak gurubundaki tüm yol arkadaşlarımı kutluyor, toprak tadında, buğday bereketinde yıllar diliyorum. Başarımı SARPIO’ya, kararlı, çalışkan ve dürüst olmaya, hedefli şekilde doğru Sponsorla çalışmaya borçluyum. Hayalim olan 2. evimi Oriflame sayesinde aldım. Favori ürünüm Milk Honey serisi ama The ONE serisine de bayıldım. Yolum Elmaslık yolu. Bu yolda güçlü bir şirketle çalışıyor olmanın gururunu taşıyorum. İyi ki varsın Oriflame.

Direktör

“Her istikrarlı büyümenin ardında mutlaka eğitimli bir ekip vardır”

Kayıt Tarihi 26.06.2013Direktör 30.04.2014

ERŞAN KORKMAZKONYA

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Kırklareli’den kucak dolusu sevgiler,Ben Mesude Güntürkün. 10 ve 16 yaşlarında 2 kızım var. Oriflame ile tanışmam bundan 4,5 yıl önce sadece kendi ürünlerimi alma düşüncesiyle başladı. Ben o zamanlar bilemezdim ki Oriflame sayesinde hayatım değişecek, bana birçok maaşlı çalışandan daha fazla para kazandıracak, eşimle yurtiçi ve yurtdışında seyahatlere gönderecek, hayallerimi bir bir gerçekleştitecek... asla bilemezdim. Böylelikle ne kadar doğru bir iş yaptığımı, ne kadar doğru bir yerde olduğumu anladım. Oriflame sihirli bir değnek. Dokunduğu hayalleri gerçekleştiriyor. “Merhaba” dediğim herkese adil iş fırsatı sunan işimden gururla bahsediyorum. Şirketimize sonsuz inanıyor ve güveniyorum. Bize ne vaadettiyse gerçekleştiğini görüyorum. Disiplinli, planlı çalıştığımızda, SARPIO ve

olmazsa olmaz ev toplantıları ile başarı kaçınılmaz oluyor. Kendi işinin patronu olmak isteyenlere verilmiş en güzel fırsat. Şirketin düzenlediği eğitimlere ve Direktörlerin ev toplantılarına katılmak dönüm noktanız olacaktır. Artık hedefim Oriflame başarı merdivenlerini tüm ekibimle birlikte tek tek tırmanarak en üst seviyelere çıkmak. Öncelikle benim hayatımı tıpkı bir sihirbaz gibi değiştiren sevgili Sponsorum, Safir Direktörüm Nedret Güçlü’ye, her zaman yanımda olan motivasyon kaynağım eşim Murat Güntürkün’e, anlayışlarından dolayı kızlarım Merve ve Melis’e, başarı basamağında ilk günlerden itibaren omuz omuza yürüdüğümüz sevgili Direktörlerim Tülay Kayan ve Emine Albak’a, torun Direktörlerime,

Liderlerime, Kırklareli içinde ve dışındaki tüm Danışmanlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki sizleri tanımışım...

Altın Direktör

“Eğitimlere ve ev toplantılarına katılmak dönüm noktanız olacaktır”

Kayıt Tarihi 07.01.2010Direktör 28.02.2011Altın Direktör 30.04.2014

MESUDE GÜNTÜRKÜNKIRKLARELİ

2.000$İ K İ B İ N D O L A R

A L T I N D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

MerhabalarBen Burcu MUSLU. 29 yaşındayım, matematik öğrtemenliği ve Oriflame Direktörlüğünü birlikte yürütüyorum. Oriflame yolculuğum 4 yıl önce bir kuaförde Nurten Sarıtaş’la tanışmamla başladı. HairX şampuanlarını o kadar güzel tanıtmıştı ki bana, merak edip kaydoldum. Ürünlerin son kullanma tarihinin olması ve ihtiyaçlarımı daha uygun fiyata almak fikri hoşuma gitmişti. Oriflame’i iş olarak hiç düşünmemiştim.Taa ki ailem bir yazlık yaptırmak isteyene kadar. Onlara destek olmak için 1 yıldır Danışmanlığını yaptığım Oriflame’de kazanç elde etmeye karar verdim. Üst Direktörüm Nurten Sarıtaş’ın bu işteki başarıları ve sürekliliği işe inancımı arttıran en önemli faktördü. Kararlı olmak, düzenli çalışmak, şirketin ve Üst Direktörümün toplantılarına ekibimle birlikte katılmak, eğitim ve toplantılarda her

seviyeyi çok iyi dinlemek ve öğrendiğim herşeyi ekibimle paylaşmak, eleştiriye ve kendimi yenilemeye açık olmak Oriflame işinde elde ettiğim başarıların en önemli sırları. Oriflame’de Direktörlük ünvanı aldığımdan bu yana artık ayın 5’ini bekleyen bir memur değilim. Ailemin yazlığını hayallerindekinden daha da güzel yaptırdık. Şimdi hayalim mutlu olmak için maddi durumun engel olduğu herşeyi kendi hayatımdan ve bana inanan tüm ekibimin hayatından çıkarmak. Beni sabırla eğiten ve destekleyen Üst Direktörüm Nurten Sarıtaş’a hayatımı değiştirmeme sebep olduğu için minnettarım. Bana inanıp kendi masallarına adım atan değerli Direktörlerim Semra Türkeli Lüleci, Perihan Küçükdeğirmenci ve ekipleri başta olmak üzere tüm Simurg

Ekininin Altın Direktörlük unvanını yürekten kutluyorum. Birlikte daha büyük unvanlara ulaşacağımıza eminim. Sevgiler...

Altın Direktör

“Artık ayın 5’ini bekleyen bir memur değilim”

Kayıt Tarihi 25.05.2010Direktör 22.02.2012Altın Direktör 30.04.2014

HATİCE MUSLUİZMİR

2.000$İ K İ B İ N D O L A R

A L T I N D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba Oriflame’in akıllı kadınları. Ben Mesude Kara.1982 Mersin doğumluyum, 2 çocuk annesiyim. Oriflame’le Direktörüm Hasibe Tuncer sayesinde tanıştım. Hem onun ısrarları hem de Optimals Evenout serisini indirimli almak için kaydoldum. Katıldığım toplantılarda olayın sadece kendi çevremle sınırlı olmadığını gördüm. Başarmaya karar verdim. Direktörümün ve şirketin tüm eğitimlerine katıldım. Başarılı bir Direktör olmak ve başarılı bir ekip kurmak için eğitimin şart olduğunu biliyordum. Tüm zorluklara rağmen pes etmedim, çünkü ben bir anneydim çocuklarımla ilgili hayallerim vardı ve bunun için mutlaka başarmalıydım. Dergilerdeki Direktörlük

yazıları en büyük esin kaynaklarımdan biriydi ve şu an ben de kendi yazımı yazıyorum. Oriflame sayesinde Cruise ile yurtdışına gitmek, kendi işimi kurmak ve çocuklarıma daha fazla zaman ayırmak hayallerim gerçekleşiyor. Bu mükemmel iş fırsatı için Oriflame’e, Direktörüm Hasibe Tuncer’e, Üst Danışmanım Ayşe Yavuz Seyrek, Liderim Nida Öztürk, Meltem Geçitli, Hamide Şahbudak, Raziye Önder, Bedriye İncesoy ve adını sayamadığım bana inanıp benimle yürüyen bütün ekibime, annem ve kardeşlerime, motivasyon kaynağım eşime çok teşekkür ediyorum. Oriflame ile hayallerim bir bir

gerçekleşmeye başladı, Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Teşekkürler Oriflame.

Direktör

“Başarılı olmak için eğitimin şart olduğunu biliyordum”

Kayıt Tarihi 13.11.2011Direktör 30.04.2014

MESUDE KARAİÇEL

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Page 8: İş & Güzellik Dergisi Temmuz & Ağustos 2014

14 15

“Hayalim en üst hedefe ulaşmakOriflame’e teşekkürler”

Kayıt Tarihi 07.12.1998Direktör 31.01.2014

FERİDE ÖRGÜÇİSTANBUL ANADOLU

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Kullanıcılara sağlıklı ve kaliteli ürünler sunduğu için! Oriflame’e teşekkürler, Danışmanlarına çok adaletli ve çok kazançlı bir sistemle ekmek kapısı olduğu için! Oriflame’e teşekkürler, Bizlere sevgi ve dayanışma dolu çok büyük bir aile içinde olma imkanı sağladığı için! Tüm ürünlerini sonsuz bir güven ve beğeni ile kullandığım

için sevdiklerimle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Başarımın sırrına gelince; sevgi dolu bir kalp, düzenli çalışma ve sabır. Bu süreçte daima yanımda olan eşime, değerli çift Elmas Direktörüm Nilgün Kayserili’ye ve birlikte çalıştığım alt ekibime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hayalim en üst hedefe ulaşmak.

Direktör

Merhabalar,Ben Gamze Çelik. İki çocuk annesiyim. Yaklaşık 8 ay önce Oriflame’e kayıt oldum. Direktörüm bu işi bana teklif ettiğinde “acaba yapabilir miyim” diye endişelenmiştim. İkinci ayımda SARPIO eğitimi aldıktan sonra bakış açım değişti ve kısa sürede Direktör unvanını aldım. Hedefim ilk etapta Altın Direktörlük ve inşallah gerisi de gelecek. Oriflame sayesinde hem para kazanıyorum hem de çok istediğim yurt dışı seyahat ödülünü kazandım. Bu işte takım ruhu ve birliktelik çok önemli. Buradan tüm ekibime,

Liderlerime ve ayrıca Direktörüme çok teşekkür ederim. Benim favori ürünüm Activelle 24 Saat Etkili Anti-Perspirant deodorant ve sprey deodorantları. Bu ürünler süper bir şey. Kullanınca farkı göreceksiniz. Uzun süre koruma sağlıyor, ne ter kokusu ne de iz bırakıyor. Çok memnunum, herkese tavsiye ederim. Oriflame’in sunduğu fırsatları kaçırmayınız. Oriflame daima yanınızda!

Direktör

“Bu işte takım ruhu ve birliktelik çok önemli”

Kayıt Tarihi 01.10.2013Direktör 30.04.2014

GAMZE ÇELİKESKİŞEHİR

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba sevgili Oriflame ailesi, 23 yaşında öğrenciyim, matematik okuyorum. 2 yıllık Oriflame geçmişimde o kadar çok öğrendim ve öğrettim ki... Çok sevdiğim S8 Night parfüm için kayıt olup hayallerine ulaşan ve şu andaysa insanların hayallerine ulaşmasını sağlayan mükemmel bir işe sahibim. Bir buçuk sene önce %9 iken kurduğum Cruise hayalime şu an ulaştım, yapılabiliyormuş. Şu anki hedefim Executive olmak ve bunun yürüttüğüm SARPIO sistemi ile yapılabileceğini biliyorum. Direktörlerim Semire Özdemir, Zarif Bilgin, Şaban Yarcan’a bana bu iş fırsatını sundukları

için teşekkür ediyorum. Ekibimdeki Liderlerim Mehmet Sönmez, Eda Yılmaz, Ela Çetin, Şirin Çetin, Gamze Yılmaz, Belgin Döner, Semira Gündüz, Meryem Gündüz ve çekirdek ekiplerim Gamze Can Bulgurcu, Burcu Bulgurcu, Sema Kondakçı, Betül Köse, Aylin Boran, Mehmet Şeref, Nazlı Güzelkokar, Ebru Bilgin, Seyran Öter ve daha ismini sayamadığım bir sürü Danışmanım, hepinize sonsuz teşekkürler... Herkese artan başarılar dilerim.

Direktör

“Şu anki hedefim’e SARPIO sistemi ile ulaşabileceğimi biliyorum”

Kayıt Tarihi 25.03.2012Direktör 30.04.2014

HASAN KOÇAKHATAY

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba Oriflame Türkiye’nin güzel insanları…Ben Hatice Şahin. Evli ve dünyalar tatlısı 2 çocuk annesiyim. Oriflame’e kendi ürünlerimi almak için kaydolmuşken Kayseri’de katıldığım büyük şirket toplantısında ben de başarabilirim diye karar verdim. Sevgili Direktörüm canım Tülay Bozdoğan’la kar kış demeden, hiç yılmadan, bıkmadan azimle çalıştık ve başardık. Oriflame ile birlikte hayallerim gerçek olmaya başladı. İlk Oriflame kazancımla birlikte kendime ait arabamı aldım. Oriflame sihirli bir değnek gibi dokunduğu

hayatları tamamen değiştiriyor.Bana her zaman destek olan ve emeğini hiç esirgemeyen eşim Gürol Şahin’e, kızım Buse’me ve oğluşum Gürkan’ıma, Altın Direktörüm Bahar Hasoğlu’na, Direktörüm Tülay Bozdoğan’a ve çok değerli iş ortaklarıma, sevgili ekibime, bütün değerli incilerime sonsuz teşekkürler ederken yolumuz en az Elmaslık olsun diyorum…

Direktör

“Oriflame ile birlikte hayallerim gerçek olmaya başladı”

Kayıt Tarihi 17.09.2012Direktör 30.04.2014

HATİCE ŞAHİNKAYSERİ

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba Oriflame ailesi,Ben İzmir’den Leyla Sayın. Evliyim, 31 yaşındayım. İşletme Fakültesi mezunuyum. 6 yıldır tayinimin çıkması için hayat ile cebelleşirken, Direktörüm Nurgül Deniz’in ısrarı ile, onu kırmamak için kayıt oldum. Ürünleri kullandım. Favori ürünüm Tender Care, çok memnun kaldım. İş olarak yapmaya karar verdim. Kendime Cruise gemi hedefi koydum. Ekip ruhu ve birlikteliği ile SARPIO’yu da uygulayarak 10 ay gibi kısa sürede ekip olarak bu unvana ulaştık. Emeği geçen Liderlerime, annem Saliha - Numan Ertörün’e, Nesrin Ercimet, Fahriye Küçük, Yılmaz Şimşek, Ümran Yurdayan, Ayşegül Yurdayan, Figen Cebeci, Fatma Kalaycı, Sunay Gökhan, Özge Yol’a

ve Danışmanlarıma çok teşekkür ederim. Türkiye’nin parlayan yıldızı Başkanım Özden Gül Eski’ye, Safir Direktörüm Süheyla Kıvrak’a, Altın Direktörüm Seval Elitaş’a Direktörüm Nurgül Deniz’e ve Üst Altın Direktörüm Gurbet Gültekin’e sürekli yanımda olup destek oldukları için çok teşekkür ederim. Bu unvana ulaşmam için maddi ve manevi desteğini esirgemeyen babam Faik Ertörün’e ve eşim Savaş Sayın’a işimin her karesinde yanımda oldukları için oğlum Turan ve kızım Saliha’ya çok teşekkür ederim. En yakın zamanda Altınlık yazımda buluşmak üzere. Sevgilerle.

Direktör

“10 ay gibi kısa sürede ekip olarak bu unvana ulaştık”

Kayıt Tarihi 24.07.2012Direktör 30.04.2014

LEYLA SAYINİZMİR

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba Oriflame ailesi,Ben Vahide Şimşek. Evli, üç çocuk annesiyim. Oriflame ailesine bundan 5 yıl önce katıldım. %12 seviyesine geldim, sağlık sorunlarından dolayı bırakmak zorunda kaldım. Bu dönem içinde bir çok iş deneyimim oldu. Bir restoranda masa örtüsü ve tabaklarını yıkıyordum ve asgari ücret alıyordum. Direktörüm Nihal Öztürk Oriflame’de iş fırsatı teklif etti ve kayıt oldum. Günlük iki saatlik çalışma ile şu an

Direktörüm. 1 yılda Direktör oldum. Oriflame’den sağladığım kazanç ile evimi aldım, taksitlerimi ödüyorum. Hayal bile edemediğim yurt dışı gezisi Gold Cruise ile yurt dışı seyahatini kazandım. Şu anki hayalim en kısa zamanda Altın unvanımı aldığımda görüşmek üzere. Desteklerinden dolayı aileme ve ekibime teşekkür ediyorum.

Direktör

“Oriflame’den sağladığım kazanç ile evimi aldım”

Kayıt Tarihi 14.03.2013Direktör 30.04.2014

VAHİDE ŞİMŞEKHATAY

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Sevgili Oriflame Ailesi,1,5 yıl önce Oriflame ile tanıştığımda sınırsız kazanç imkanı, kendi işinin sahibi olmak ve özgür çalışma yöntemi beni çok motive etti ve denemek üzere başladım. Hedeflerimi ilk etapta çok yüksek tutmadım, adım adım ilerledim, durakladığım dönemler oldu ama hiç vazgeçmedim, sabırla yoluma devam ettim. Cruise gemisi ise Direktörlük hedefime ulaşmamda muazzam bir itici güç oldu. Hedefi büyük koyduğumuzda onu gözümüzde çok büyütebiliyoruz, onu küçük küçük parçalara bölmek yolu kaybetmemek için çakıl taşlarını takip etmek gibi, bizi yolda tutuyor ve eve götürüyor. Bu işi severek yapıyorum çünkü; insana verdiği

değer, gösterdiği saygı, takdir, güvenilirlik, kalite, güç, liderlik yaklaşımı, kişisel gelişim için gösterdiği çaba, izlediği metotlarla Oriflame’e güveniyorum. Bu işi severek yapıyorum çünkü; birçok insana ve hayata dokunuyorum. Hayatlarında yeni bir pencere açılmasına vesile oluyorum. Gerçek hayatın içinde yaşadığımı hissediyorum. Çok şey öğreniyor, öğretiyorum. Küçük bir adımla başladığım bu uzun yolda yanımda olup destek veren herkese ve ekibime çok teşekkür ediyorum. Yolumuz açık, rüzgarımız kuvvetli olsun.

Direktör

“Birçok insana ve hayata dokunuyorum”

Kayıt Tarihi 29.07.2012Direktör 30.04.2014

MELTEM ÖZMENİSTANBUL ANADOLU

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhabalar ;İsmim Semiha Musayın ,evliyim ve 4 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var, aynı zamanda özel bir şirkette çalışıyorum. Oriflame ile 1 yıl önce yakın arkadaşım Özlem Öze sayesinde tanıştım. Direktörüm Semra Şengül’den de Oriflame’in muhteşem fırsatlarını öğrendim. Direktörüm bana ekip kurarak, toplantılara katılarak ve ekibimi eğiterek büyüyebileceğimi anlattı. Ben de söz dinleyen bir öğrenciydim, elimden geleni yaptım ve 5. ayımda Üst Danışman çıktım. Bu süre zarfında elbette olumsuzluklar da oldu ama direktörüm bana bir telefon kadar yakındı. Omzum her yıkıldığında yanımda olduğun için teşekkürler Semra Şengül. Ayrıca bu yolda

benden desteğini esirgemeyen sevgili eşim Emrah Musayın’a da teşekkür etmek istiyorum. Bazılarımız Danışmalık teklifini hemen kabul eder, bazılarımız da benim gibi 4 ay sonra. Oriflame’de büyümenin sırrı pes etmemek, sürekli teklif etmek ve olumsuzluklara takılmadan istekli, pozitif kişilerle yolumuza devam etmek. Değerli ekibim, hepinizi çok seviyorum ve sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerin de bu muhteşem duyguyu tadarak Direktörlük yazınızı yazmanızı diliyorum. Hepinizde bu kabiliyet var, biliyorum. Ben tek başıma bir Kar Tanesiydim sizinle birlikte çığ oldum, şimdi

sıra sizlerin de çığ olmasında. Birlikte kocaman bir çığ olmaya var mısınız Kar Tanelerim?

Direktör

“Oriflame’de büyümenin sırrı pes etmemek”

Kayıt Tarihi 08.06.2013Direktör 30.04.2014

SEMİHA MUSAYINBURSA

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba Oriflame ailesi, Ben Emoş Özdoğan. 1979 Tunceli/Nazimiye doğumluyum. İzmir’de yaşamaktayım. Evliyim, 9 yaşında Eren, 6yaşında Erdem isminde 2 oğlum var. Bundan 3 yıl önce bir arkadaşımın ısrarı üzerine Oriflame ürünleriyle tanıştım. Sadece kendi ürünlerimi indirimli almak için kayıt olmuştum. Benim için ciddi bir gelir kaynağı olduğunu görmem bundan 7 ay önce Üst Altın Direktörüm Perran Özmen’in “artık var mısın?” demesiyle başladı. Benim için umutlarımın ve hayallerimin gerçekleşeceği bu yolda hiç pes etmeyen, bana bu yolda koçluk yapan ve desteğini hiç

bir zaman esirgemeyen ve bu konuda beni bilgilendiren, eğitim almamda yardımcı olup profsonel olarak beni hazırlayan Üst Altın Direktörüm Perran Özmen’e sonsuz teşekkür ederim. Ayrıca Oriflame Deniz Yıldızları ekibimde adını sayamadığım tüm alt gruplarıma tek tek teşekkür ediyorum. Hiç bir başarı tesadüf değildir. İnanmak başarının yarısıdır.İnandık ve başardık, başarmaya da devam edeceğiz. Her istikrarlı büyümenin ardında mutlaka eğitimli bir ekip vardır. Teşekkürler Oriflame.

Direktör

“Her istikrarlı büyümenin ardında mutlaka eğitimli bir ekip vardır”

Kayıt Tarihi 01.11.2010Direktör 30.04.2014

EMOŞ ÖZDOĞANİZMİR

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Page 9: İş & Güzellik Dergisi Temmuz & Ağustos 2014

16 17

Değerli Oriflame ailesi, Kayseri’den hepinize sevgiler. Ben Naile Mullaoğlu. Evli ve 3 erkek çocuk annesiyim. Oriflame ile tanışmam 5 yıl önce değerli bir ablamın bana bu işe girdiğini anlatıp beni Sponsorumla tanıştırmasıyla oldu. Onu kırmamak için peki dedim ama daha önce Oriflame’in adını bile duymamıştım. Katalogdan satışa hiç sıcak bakmıyordum. Benim dünyam evim ve çocuklarımın etrafındaydı. Yine de Sponsorumuza gittik. Ben zaten istemediğimden “nasıl ürün bunlar, nerede üretiliyor, adını duymadım” gibi sorular sordum. Sponsorum ürünleri, içeriğini, kalitesini anlatınca çok etkilendim. Katalogdan bir ürün siparişi verdim, kullanınca çok beğendim ve gördüğüm herkese

denettim. Neticede bugüne geldim. Oriflame’in benim hayatıma kattığı maddi kazanç dışında bugün kendine güvenen, sosyal, başarmış bir iş kadınıyım. Bunun maddi bir karşılığı yok. Benden desteğini esirgemeyen eşim ve çocuklarıma çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız. Kol kola, yılmadan beraber çalıştığım sevgili Liderlerim Özden Mandal, Hatice Bekar, Ayşe Duran, Dönüş Taşkesen ve tüm ekip arkadaşlarıma benimle oldukları için minnettarım, hepsini kucaklıyorum. Oriflame benim için tutku, her gün kayıt yaparken, sipariş verirken, kolimi açarken inanılmaz bir heyecan duyuyor ve yenileniyorum.

İyi ki varsın Oriflame.

Direktör

“Bugün kendine güvenen, sosyal, başarmış bir iş kadınıyım”

Kayıt Tarihi 04.06.2009Direktör 30.04.2014

NAİLE MULLAOĞLUKAYSERİ

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba Oriflame severler ve kullananlar,Kozmetiği çok sevdiğimden kendi ürünlerimi almak için üye oldum. Bu arada farklı sektörlerde çalışıyordum fakat mutlu ve huzurlu değildim. Farklı bir dokunuş, beni ben yapacak bir iş gerekliydi. Bu arayışım Üst Altın Direktörüm Zeynep Evirgen’le tanışıncaya kadar sürdü. Bana işin sırrını anlatınca “tamam, benim işim bu” dedim ve başladım. Söz dinleyen biriyim, işin sırrı iyi bir dinleyici olabilmek ve şirketin eğitimlerine katılmak. SARPIO’yla başarı garanti. Hedefim bir sonraki unvan. Bunun için yoğun çalışma içindeyim. Kendinize engel koymadığınız

sürece başarı kaçınılmaz. Oriflame’le ben doktorumun ısrarla kullan dediği depresyon ilaçlarımı attım ve burada terapi gördüm. Çok iyiyim şimdi. Binlerce teşekkür benden... Aile desteği çok önemli. Öncelikle aileme, yol arkadaşım Sakine Demir, Aynur Turhan, Aysel Yıldırım, Şengül Görer, Gülseren Koçhan, Selma Uzunboylu, Halide Kopal, Dilek Uslu, sevgili Ayşe Benli, Özlem Kesa, tüm Danışman arkadaşlarıma teşekkür ediyor, bol kazanç ve başarı diliyorum.Oriflame’le başarımız bol olsun...

Direktör

“SARPIO’yla başarı garanti”Kayıt Tarihi 12.03.2012Direktör 30.04.2014

NEVİN YURTSEVERİZMİR

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Selam canlar,Ben Özlem Şenoğlu. 1974 Eskişehir doğumluyum. Oriflame’le 18 yıl önce tanıştım. Ürünlerimizin kalitesi, doğallığı, çevreye verdiği önem beni cok etkiledi. İsveç’te en son yöntem ve trendlerle üretilmesi, modanın takip edilmesi, kaliteden ödün verilmemesi çok güzel.Oriflame sadece bayanlar için değil, erkek ve çocuk ürünleriyle tüm ailemizin bakımına özen gösteriyor. Hayatımın her döneminde beni mutlu eden ürünleriyle karşılaştım. Ailemden sonraki vazgeçilmezim diyebilirim. İlk olarak maskara ve kalemlerini kullandım. Çok memnun kaldığım için sevdiklerime de tavsiye ettim. Sonra Royal Velvet ve Divine vazgeçilmezlerim oldu. Sıkı bir

Oriflame kullanıcısıyken sevgili Elmas Direktörüm Emine Yılmazdoğan ile tanışarak Oriflame’in kazançlarını, esnek çalışma saatlerini anladım, yöneticilik kabiliyetimin gelişmesine verdiği destekle özgüvenimi arttırdı. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. Ben Anadolu Üniversitesi Seramik Bölümü mezunuyum. Mesleğimi yapamamak beni her zaman üzmekteydi. Oriflame ile kendi işim oldu. Yeter ki isteyin, hayatta yapamayacağınız hiçbir şey yoktur. Oriflame beni buna inandırdı. Sevgili Elmas Direktörüm Emine Yılmazdoğan başta olmak üzere tüm alt ekibime destekleri

için çok teşekkür ederim. Oriflame’in dediği gibi; Bizimkisi bir aşk hikayesi.

Direktör

“Oriflame ile kendi işim oldu”Kayıt Tarihi 20.01.2011Direktör 30.04.2014

ÖZLEM ŞENOĞLUESKİŞEHİR

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhabalar Oriflame ailesi,Ben Meral Türkmen. Evliyim, 14 yaşında bir kızım, 6 yaşında biri kız biri erkek ikiz çocuklarım var. Özel sektörde çalışmak çok zor olduğundan çocuklarımı ihmal etmeden nasıl bir iş yapabilirim arayışı içindeyken, çok uzaktan tanıdğım birinin telefonuyla, sırf kırmamak adına üye oldum. Oriflame fırsatlarını öğrenince “neden olmasın, denemekten birşey olmaz” diyerek başladım ve bu işin aslında aradığım iş olduğuna karar verdim. İnsanlarla iletişimi seviyorum, gezmeyi seviyorum. Oriflemin yurtdışı seyahatlerini

duyunca “ben bunu yapabilirim” dedim ve 1 yıl gibi kısa bir sürede hayalimi gerçekleştirdim. Cruise gemisiyle seyahat etme şansını yakaladım. Bu yolda beni asla yalnız bırakmayarak her zorlukta yanımda olan, bende emeği çok olan Üst Altın Direktörüm Berlin Dağıstanlı’ya, her zaman yanımda bana destek olan eşim Şahin Türkmen’e ve ilk günden beri benimle birlikte çalışan yol arkadaşlarıma teşekkür ederim, iyi ki varsınız...

Direktör

“1 yıl gibi kısa bir sürede hayalimi gerçekleştirdim”

Kayıt Tarihi 19.02.2013Direktör 30.04.2014

MERAL TÜRKMENGAZİANTEP

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba,Ben 37 yaşında, bir erkek çocuk annesiyim. Oriflame’in sağlıklı ürünlerini indirimli alabilmek için kayıt olmuştum. İki yıl zaman zaman sipariş vererek geçti. 2013 yılı Ocak ayında Direktörüm Kadriye Öner iş fırsatını anlattı ve değerlendirmeye başladım. O günlerde çok inanmadım bir kazanca dönüşeceğine. Fakat Kadriye Hanım’ın söylediklerini de uygulamaya çalıştım. Sık sık ev toplantısı düzenledim, şirketin verdiği eğitimlere ve düzenlediği toplantılara katıldım ve katılıyorum.

İş fırsatında beni en çok etkileyen kariyer yapabilme fırsatım olmuştu o günlerde. Evet ilk kariyerime ulaştım. Oriflame herkesi hayallerine ve hayal edemediklerine kavuşturur. Siz yeter ki isteyin ve harekete geçin. Beni her zaman destekleyen sevgili eşim Harun Zayim’e, canım oğlum Seçkin’e, değerli Elmas Direktörüm Kadriye Öner’e ve Rengarenk ekibine sonsuz teşekkürler...Sevgiyle ve Oriflame ile kalın...

Direktör

“Oriflame herkesi hayallerine ve hayal edemediklerine kavuşturur”

Kayıt Tarihi 25.01.2011Direktör 30.04.2014

MEHTAP ZAYIMANKARA

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Sevgili Oriflame Ailesi,Aranızda olmaktan mutluyum. 1969 Antakya-Hatay doğumluyum. 2 çocuk annesiyim. Mali Müşavirlik yapmaktayım. Oriflame’e 2012’de sevgili Sevil Kilisli Sürmeli aracılığıyla üye oldum. İlk üye olduğumda mesleğime alternatif olabileceğini düşünerek sunumlarda anlatılan kazançlara erişilebilirliği araştırdım. Karın yüksekliği, çalışılan oranda gelirin artması, emeğin bolca ödüllendirilmesi, adil ve teşvik edici bir sistem olması bu işi asıl iş olarak benimsememe neden oldu. Daha önce ürünlerini kullandığım için kalitesinden de emindim. Oriflame ailesine katılmam yoğun ve sıkıcı iş ortamından uzaklaşma, stressiz, eğlenip gezerken çalışabilme,

çalışma saatlerime kendi irademle karar verme, yeni insanlar tanıma ve hayal edemediğim seyahatlere katılma olanağı sağladı. Şu anda Direktörlük unvanımı aldım. Önümüzdeki zamanlarda bu iş asıl işim olacak ve bu dergide bolca yer alacağım. Desteğini ve inancını benden esirgemeyen sevgili (unvanını yazmıyorum benim için Elmas Başkan) Semire Özdemir’e, sevgili arkadaşım, yoldaşım, meslektaşım (unvan olarak anmak istemiyorum, inanıyorum en tepede olacak) Sevil Kilisli Sürmeli’ye çok teşekkür ederim. Ekibimde bulunan her bir Danışmanıma sonsuz teşekkürler. Umarım

hepinizin unvan yazılarını okuyacağız. Hepinizi çok seviyorum. Teşekkürler Oriflame.

Direktör

“Bu iş asıl işim olacak ve bu dergide bolca yer alacağım”

Kayıt Tarihi 20.08.2012Direktör 30.04.2014

SEMİRE BUZHATAY

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba Oriflame ailesi. Ben Bursa’dan Sevcan Bozkurt. Evli ve 2 çocuk annesiyim. Bu işe kızım Selen’in ısrarıyla başladım. İsteksiz başladığım bu işte ilk ayımda %15 oldum. %18, %21 derken tam 1 yıl sonra direktör oldum. Beni iş sahibi yaptığı için önce kızıma, sonra Sponsorum Sultan Arkan’a ve çok değerli ekibime sonsuz teşekkürler. Oriflame hayatıma hem maddi hem de manevi anlamda değer kattı. Ödül olarak Cruise Avrupa seyahati kazandım. Şimdi ben ve ailem tam bir Oriflame tutkunuyuz. Kozmetikte tüm markaları kullandım ama Oriflame gibi kaliteli ürün görmedim. Bu işi herkese tavsiye

ederim. Çünkü çalışma saatlerimi ben belirliyorum. Evimi ve çocuklarımı ihmal etmeden çalışıyorum. Kısacası geziyorum, eğleniyorum, para kazanıyorum. İşimi çok seviyorum. Benim en büyük destekçim kızım Selay’ımla hala ilk günkü heyecanla siparişlerimizi verip yine aynı heyecanla kolilerimizi açıyoruz. Bu heyecanı sizin de yaşamanızı isterim. Sanki Oriflame’de sihirli bir değnek var.Hayallerinizi gerçeğe dönüştürüyor. İsteyin, inanın, Oriflame’e güvenin...

Direktör

“Bu işi herkese tavsiye ederim”Kayıt Tarihi 22.03.2013Direktör 30.04.2014

SEVCAN BOZKURTBURSA

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Hayatımın dönüm noktası Oriflame… Ev toplantısıyla yaşamımın değişmesini sağlayan Oriflame ile hayal gibi başlayan kariyer yolculuğumun gerçeğe dönüşmesinde yanımda olan Saime ve Havva Hanım’a teşekkür ediyorum. Oriflame ürünlerinden Optimals kullanmaya başladıktan sonra cildimdeki değişim hayatıma olumlu yönde etki etti, insanlara karşı pozitif bir enerji ile yaklaşmamı sağladı. Gün geçtikçe kendimi iyi hissediyor ve çevremdeki insanlara Oriflame ürünlerini tavsiye etmeye başlıyordum. Kısa bir süre sonra hayatımdaki bu değişim ile neden para kazanmayayım ki diye düşünerek Oriflame ailesi içerisinde artık ben de varım dedim. Direktörlerim

Havva Kel, Saime Esim ve Özay Çakmak ile sosyalleştikçe eğlendiren, kariyer sahibi olmamızı sağlayan çalışmalara başladık. Böylece para kazanmanın gururunu yaşadım. Beyler, bayanlar Oriflame yolunda limit kendinizsiniz. Ben yapamam, bana göre değil demeyin. Oriflame kariyerinizde hedefiniz ne olursa, inandığınız sürece başarabilirsiniz. Bu işe gönül vermiş herkes hayallerine ulaşabilir. Ben yoluma bir çok hayallerimle devam ediyorum ve hepsini gerçekleştireceğim. Oriflame ile hayalleriniz her zaman gerçekleşebilir. Önce kendinize sonra ekibinize inanın...

Direktör

“Kariyerinizde hedefiniz ne olursa, inandığınız sürece başarabilirsiniz”

Kayıt Tarihi 17.02.2012Direktör 30.04.2014

SEVİNÇ KANDEMİRZONGULDAK

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Page 10: İş & Güzellik Dergisi Temmuz & Ağustos 2014

18 19

Merhaba; Ben Tülay Yeşil. 45 yasında evli ve 2 çocuk annesiyim. Oriflame’le 10 yıl önce tanıştım. Ürünler ve kazanç sistemiyle ilgili bilgim olmadan, ihtiyaçlarımı alıp sistemden çıkıyordum. Bu dünya ile asıl tanışmam Direktörüm Kamuran Efe’nin 2 yıl boyunca beni kaydetmeye çalışmasıyla oldu. Her seferinde hayır dedim. Kendisini son kez dinleyecegime dair anlaştığımız buluşmaya Cruise posteriyle geldi. Bu ödül için sadece 2 ayımız vardı. O gün bu hedefle ilgili yapabileceklerimizi konuşurken buldum kendimi. Cevabım evet olmuştu. 2 ay her gün çalıştık. 2.ci ayımda Üst Danışman 7.ci ayımda Direktör olarak Cruise Altın Konferansı’na katılmaya hak kazandım.

Başarının sırrı ısrarla istemek. Çok önemli olan 3 unsur ; sistemli çalışmak, hedef koymak ve istemek. Ama vazgeçmeden, ısrarla istemek. Bu masal gibi yolculukta bana inanıp yanımda olan sevgili Altın Direktörüm Kamuran Efe, yol arkadaşlarım sevgili Liderlerim Sevda Ayaydın, Süheyla Elbir, Yeliz Ertürk, Vildan Tuba Toprak, Serpil-Serap Ataseven, Emine Dinç, Ayten Yüksel, Didem Budak Tanguç, Dilek Avcı, kızkardeşim Gülay Doğan ve ismini yazamadığım tüm Danışmanlarım, hepinizi kucaklıyorum. İnşallah yolunuz Elmas Direktörlük olsun. Hepinize Rabbim bu duyguyu tattırsın.

İyi ki hayatımdasınız iyi ki benimlesiniz, hep var olun!

Direktör

“Başarının sırrı ısrarla istemek”Kayıt Tarihi 01.10.2013Direktör 30.04.2014

TÜLAY YEŞİLKAYSERİ

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Anıl Günbekler. 21 yaşında, İstanbul doğumluyum. Muğla Üniversitesi’nde öğrenciyim. Komşumuz Yasemin Gök hanımın işi anlatmasıyla ben de çevremdeki arkadaşlarıma yol gösterdım. 2 ayda %21 oldum. Derslerimin yoğunluğundan dolayı biraz ara verdim. Annemin de desteğiyle yaptığım bu işle hayal bile edemeyeceğim güzellikler yaşadım. Kendi ürünlerimizi almak için başladığım Oriflame’de çok şükür Direktör oldum. Arabamı aldım. Şimdi hayalim Altın Direktör olabilmek. İnanmak, istek ve asla vazgeçmemek bu işin sırrı... Toplantılara katılmak, saha çalışması yapmak, Direktörümüzü dinlemek ve tavsiyeleriyle hareket etmek dahil. Eğer

yaşama dair hayalleriniz varsa hemen kayıt olun...(tabi ki bana :)) Ekibinizi kurun, kazanmaya, kazandırmaya başlayın. Oriflame fırsatlarını bana anlatıp hayata bakış açımın değişmesine sebep olan Elmas’ım Yasemin Gök hanıma, Türkiye genelindeki tüm ekibime, Üst Danışmanlarıma ve Liderlerime çok teşekkür ederim. Öncelikle annem Çiğdem Günbekler’e, anneannem Nuran Güngör’e ve kardeşim Orçun Günbekler’e bana hep destek oldukları için sonsuz teşekkür ederim. BAŞARI HEPİMİZİN... Başarı ve takdir görmek biz gençler için çok önemli. Teşekkürler Oriflame...

Bana bu duyguları yaşattığın için...

Direktör

“Eğer yaşama dair hayalleriniz varsa hemen kayıt olun”

Kayıt Tarihi 03.09.2012Direktör 30.04.2014

YILMAZ ANIL GÜNBEKLER

MUĞLA

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba Oriflame ailesi. Ben Zeynep Akman. 34 yaşındayım, 2 oğlum var. Ben 8 yıl boyunca bir firmada takım öncüsü olrak çalıştım. 90 kişilik ekibim vardı ve aylık ciromuz 15.000 idi. Ekibimle yaptıgım bu satıştan sadece 350 TL kazanıyordum. 3 yıl önce Oriflame ile tanışmam bir tanecik Direktörüm Gülten Ayten sayesinde oldu. Bana Oriflame’i teklif ederken bunun hayallerime kavuşacağım yol olduğunu söyledi ve öyle de oldu. Ev toplantıları, stant çalışmaları yaptık ve ben gerçekten hayallerime kavuştum. Küçük hayalim

olan lap-top bilgisayarımı aldım, büyük hayalim olan arabamı yine Oriflame’den kazandığım parayla aldım. Çok mutluyum. Şu anki hedefim Üst Altın Direktörlük ve evimi almak. Bu hayalimi de gerçekleştireceğime inanıyorum. Favori ürünümüz Oriflame’in kolonyaları. Bana emek veren sevgili Direktörüm Gülten Ayten’e çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın, iyi ki hayatıma dokundun. Seni çok seviyorum. Teşekkürler Oriflame.

Direktör

“Ben gerçekten hayallerime kavuştum”

Kayıt Tarihi 18.03.2011Direktör 30.04.2014

ZEYNEP AKMANİZMİR

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba,Canım arkadaşım, dostum, her şeyim annem için diye çıktığım bu yolculuğa şimdi “benim işim” diye devam ediyorum. Önceleri hiç inanmadığım, vazgeçmesi için elimden geleni yaptığım Direktör unvanlı annemin en güçlü destekçisiyim şu sıralar... Büyük şirketler, mağaza müdürlükleri, yoğun ve yıpratan mesai saatlerinin ardından Oriflame ile sürekli bir tatil havasında, dilediğimiz saatte, dilediğimiz insanlarla, dilediğimiz koşullarda hayal gibi çalışmanın zevkini sürüyoruz. Hayatı ertelemeden istediğim

yerde, istediğim yol arkadaşlarımla birlikte gezerek eğlenerek ve kesinlikle zorunluluk olmaksızın çalışıyoruz. En büyük değişimi mecburi bir rutinden çalışma koşullarımı benim belirlediğim özgürlğüne taşıyarak yaşadım. Sizinle birlikte yola çıkan insanların hayatlarının adım adım değiştiğine şahit olamanın verdiği heyecan ise paha biçilemez. Öylesine diye başladığım Oriflame şimdi vazgeçilmezim. Değişimin koşulsuz adresi :) hayale en kestirme yol.

Direktör

“Öylesine diye başladığım Oriflame şimdi vazgeçilmezim”

Kayıt Tarihi 04.04.2012Direktör 30.04.2014

ENİSE ŞUHEDAANTALYA

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba Oriflame ailesi,Ben Meryem Kulak. 1986 doğumlu, 2 çocuk annesiyim. Oriflame ile Direktörüm Leyla Dağ sayesinde tanıştım. Oriflame’in iş olduğuna aslında bir süre inanmadım. Hem Direktörüm hem de görümcem olan Leyla Dağ’ın hatırını kıramadığım için bir kere denemeye karar verdim. Stantlar ve ev toplantıları, Nezime Arslan’ın ve firmanın verdiği eğitimlerle kısa bir sürede alt ekibimi oluşturmaya ve seviyeler atlamaya başladım. Bir yıl içerisinde Direktörlüğümü aldım. Bana inanıp beni destekledikleri için eşime ve kayınvalideme çok

teşekkür ediyorum. Başarı merdivenlerini çıkmamda yardımcı olan Ayla Gültekin, Sevcan Yavaşer, Leyla Dağ, Ayşe Gerdan, Süheyla Dirlik, Sevil Uğraş, Gülcan Köylü, Sinem Yıldız, Sevinç Şahin, Nazife Aydaşoğlu ve ismini sayamadığım tüm ekibime teşekkür ediyorum. Tüm Oriflame camiasında çalışan arkadaşlara ve özellikle sebat@ ekibine başarılar dilerim. Sevgili ekibim yolunuz açık olsun, Elmaslık sizin hedefiniz olsun.

Direktör

“Bir yıl içerisinde Direktörlüğümü aldım”

Kayıt Tarihi 23.11.2012Direktör 30.04.2014

MERYEM KULAKANKARA

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhabalar sevgili Oriflame ailesi,45 yaşında, iki erkek çocuk annesiyim. Sevgili Direktörüm Kadriye Öner’in Oriflame’in eşsiz ve güzel iş fırsatını anlatmasıyla başladım. Kendime bir şans vermem gerektiğine inandım. Oriflame’in dokunduğu hayatlara iyi bir gelecek, sevgi ve saygınlık getirdiğini gördüm. Şu

anda Direktör unvanıyla kendi işimin patronuyum. En büyük destekçim olan eşim Salim Aydoğan’a, oğullarım Hasan ve Hüseyin’e, Elmas Direktörüm Kadriye Öner’e ve Rengarenk ekibine çok teşekkür ediyorum. Herkese başarılar diliyorum...

Direktör

“Oriflame’in iyi bir gelecek, sevgi ve saygınlık getirdiğini gördüm”

Kayıt Tarihi 05.05.2011Direktör 30.04.2014

ŞERİFE AYDOĞANANKARA

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Sevgili Oriflame ailesi,Ben Esma Ertan. Evli, üç çocuk annesiyim. Oriflame ile 2 yıl önce tanıştım. Bu işe önce kendi ürünlerimi almak için girdim ve daha sonra bunun çok güzel bir kazanç kapısı olduğunu gördüm. İki yıl içerisinde çok güzel yerlere geldim; Direktör oldum, güzel bir gelirim var ve evime katkıda bulunuyorum. Daha iyi yerlere

geleceğime, daha iyi kazançlar elde edeciğime inanıyorum. Oriflame ailesinin bir parçası olmaktan çok mutluyum. Beni Oriflame ailesine kazandıran Direktörüm Cennet Kılıç’a ve benden yardımını esirgemeyen Elmas Direktörüm Kadriye Öner’e ve ayrıca eşime sonsuz teşekkür ediyorum.

Direktör

“Güzel bir gelirim var ve evime katkıda bulunuyorum”

Kayıt Tarihi 10.07.2012Direktör 30.04.2014

ESMA ERTANADIYAMAN

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba Oriflame tutkunları,Bugün bir hayalim daha gerçek oldu, artık ailemle hayalini kurduğum tatili yapabilirim çünkü 1000 Dolarım bugün hesabıma yattı. Nasıl oldu? Hayalini kurdum, inandım, pes etmedim, çalıştım ve aldım. Ben sevgili Elmas Direktörüm Sevin İnce’nin hayatındaki maddi - manevi birçok değişikliği yakınen gördüm ve onun yaşadığı tüm güzellikleri yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerini, güzel bir ev, araba, kariyer imkanını 10 yıldan fazla çalışmış olmama rağmen elde edemedim ve edemeyeceğimi geç de olsa fark ettim. Bunlara kavuşmak, daha rahat bir hayat yaşamak ve sevdiklerime de yaşatmak istiyorsam Oriflame ailesine ben de katılmalıydım

ve öyle de yaptım. Direktör olmak ilk hayalimdi, bundan sonraki hayallerim sevdiklerim için. Hayatıma dokunduğu, emeğimin karşılığını bana hakkıyla verdiği, beni takdir edip şımarttığı ve hayallerle yola çıkıp hayallerimize kavuşmamıza vesile olduğu için şirketim Oriflame ve kurucularına, beni bu yolda yalnız bırakmayan Elmas Direktörüm Sevim İnce’ye, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen sevgili eşime, anlayışları için canlarım kızım Nilay ve oğlum Alper’e, bana inadıkları ve güvendkleri için tüm ekibime ve aileme sonsuz teşekkürler. İyi ki varsın Oriflame. Unutmayın hayalleriniz

Oriflame ile daima bir adım yakınınızda. Sevgiyle kalın.

Direktör

“Unutmayın hayalleriniz Oriflame ile daima bir adım yakınınızda”

Kayıt Tarihi 18.03.2012Direktör 30.04.2014

AYLA ÖRGÜNANKARA

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Ben 14 yıllık evli, 1 çocuk annesi, üniversite mezunu bir ev hanımıyım. Hayatımda bir şeyleri kendim için yapmalıyım diye çıktığım bu yolculuk, beni bu günlere getirdi. Yaşadığım bu küçücük yerde en zevk aldığım konuyu seçtim belki de. Hayatta her şey istemekle, umut etmekle başlar. Belki ben de sadece istedim. Bir ruj, bir rimel gibi başlayan Oriflame serüvenimde sloganım ‘’Kozmetik sadece bundan ibaret değildir’’ oldu. Kime, nasıl ulaşacağımı düşünürken, küçük gibi görünen dünyamda birçok satış stratejisi ve alışveriş sırları biriktirdiğimi fark ettim. Oriflame’in bana ne çok dost biriktirdiğimi, beni onurlandıran anlar yaşattığını asla unutmayacağım. Hayatımın neredeyse

tamamını değiştirmesini, yeni insanlar tanımayı, başardıkça yüceltilmeyi ve önemli olmayı, örnek gösterilmeyi hayatıma kattığı için teşekkürler. Hayatıma sihirli değnek gibi dokunan ve bana birçok duyguyu bir arada yaşatan Oriflame’e sonsuz teşekkürler. En büyük destekçim olup, elimi hiç bırakmayan sevgili eşime, küçük dokunuşlarıyla bana yardım eden, arkadaşlarına da Oriflame’i tanıtan canım oğluma, beni kırmamak için başladığı bu serüvende yanımda olan, yanında olmaya çalıştığım, her şeyi beraber sırtlandığımız canım dostum, biricik Liderim İlknur Erdoğan’a ve tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

Direktör

“Unutmayın hayalleriniz Oriflame ile daima bir adım yakınınızda”

Kayıt Tarihi 29.08.2013Direktör 30.04.2014

ELİF ESENTÜRKMANİSA

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Page 11: İş & Güzellik Dergisi Temmuz & Ağustos 2014

20 21

Merhaba Oriflame ailesi,Ben Ayşe Fakıoğlu. 33 yaşında, evli, iki kız çocuk annesiyim. Kendi harçlığımı kazanmak ve ürünlerimi indirimli almak için girdiğim bu iş benim hayatımı değiştirdi ve şimdi Direktörlük yazımı yazıyorum. Üst Altın Direktörüm olan ablam Fatma Köse’nin bu işi yapıyor olması ve Oriflame ile yüksek kazanç sağlaması beni etkiledi. Direktörünüzün sözünü dinlemek, şirketin eğitimlerine katılmak ve bir hayalinizin olması bu işi başarmanızı sağlar. Bu güne

gelmemde desteğini esirgemeyen biricik annem ve kayınvalideme, ablalarım Rukiye ve Sariye’ye, ağabeyime ve küçük kardeşim Tuğba’ya en içten sevgilerimi gönderiyorum. Oriflame benim için başarının anahtarı, güzel dostlukların başlangıcı oldu. Sevgili ekibime teşekkür ediyorum. Hepsinin yolları açık olsun..Hayal edin- karar verin - sebat edin, mutlaka olacaktır... Sevgi ve Saygılarımla..

Direktör

“Oriflame başarının anahtarı, güzel dostlukların başlangıcı oldu”

Kayıt Tarihi 13.07.2012Direktör 30.04.2014

AYŞE FAKIOĞLUANKARA

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Adım Fatma Altuntaş. 30 yaşındayım, 12 yıllık evliyim. Oriflame’den önce bir muhasebe firmasında çalıştım. İnanılmaz yorulduğum halde emeğimin karşılığını alamıyordum. Tam işten ayrıldığım sırada sevgili arkadaşım can yoldaşım şimdi ise Altınım Semra Ceyhan’la iş hayatımızda da yol arkadaşı olmaya karar verdik. Onun enerjisi bana vizyonu gösterdi, “benimle var mısın” dedi “varım” dedim. Şimdi ise tüm ekip arkadaşlarıma “benimle var mısınız” diyorum. Tüm ekip arkadaşlarımı, sevgili Üst Altınım Nurten Can’ı, Ganime Hanımı, sevgili Üst Başkanımız Özgül Cingil’i çok seviyor ve

saygılarımı sunuyorum. Oriflame başlıca vizyon, gelecek, ödüller, tatiller, eğlence... Hayatınızda kendinize jest yapmak istiyorsanız Oriflame ile tanışın ve hatta birilerine de vesile olun, çünkü bir gün çok dua alacaksınız. İşin vizyonunu görmek isteyen herkese öncelikle sesleniyorum; SARPIO, SARPIO... İşte o zaman kimse sizi tutamaz, kısa sürede hayallere doğru yol alırsınız... inandığım kelime “birlikten kuvvet doğar”.Takımın ruhu budur.

Direktör

“Oriflame ile tanışın ve hatta birilerine de vesile olun”

Kayıt Tarihi 01.12.2012Direktör 30.04.2014

FATMA ALTUNTAŞİSTANBUL ANADOLU

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba Oriflame ailesi, Ben Sibel Doğru. Evliyim, 9 yaşında bir oğlum var. Oriflame’e Ocak 2013’de sevgili Üst Altın Direktörüm Hatice Saydam’ın ısrarları üzerine kaydoldum. Kesinlikle geçici olarak düşünüyordum. Fırsat broşüründeki seyahat setini çok beğenmiştim, onları kazanabilmek için 6 kayıt yapmam gerekiyordu. İlk toplantıda kendi ailemden 6 kayıt yapmıştım. Hediyeleri alır almaz bırakırım düşüncesi vardı, ta ki faturalarımdaki düşüşü görene kadar. İşte o zaman Oriflame’den para kazanılacağına inandım ve iş olarak görmeye başladım. Sevgili Üst Altın Direktörüm Hatice Saydam’ın koçluğuyla basamakları daha hızlı çıkmaya başladım. Şu anda kocaman bir ailem var. Oriflame öyle bir iş fırsatı

ki; para kazanıyorum, kazandırıyorum, eğleniyorum, yurt içi ve yurt dışı seyahat etme fırsatları yakalıyorum, en güzel yanı da kendi işimin patronuyum. Oriflame hayalimdeki iş fırsatım oldu. Ailemi ihmal etmeden yapabileceğim başka bir iş düşünemiyorum. Oriflame ailesine Üst Altın Direktörüm Hatice Saydam’a ve ekibimde olan tüm Liderlerime çok teşekkür ediyorum. Şimdiki hedefim Altın Direktörlük. Favori Oriflame ürünüm Giordani White Gold EdP. Muhteşem bir koku. Liderlerimin unvan yazılarını okumak dileğiyle. Sevgilerimle

Direktör

“Oriflame hayalimdeki iş fırsatım oldu”

Kayıt Tarihi 07.01.2013Direktör 30.04.2014

SİBEL DOĞRUHATAY

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba Oriflame Türkiye, Ben Kayseri’den Ahmet Göktaş. Evli, 1 çocuk babasıyım. Bir çok network sistemiyle uğraştım. Oriflame’le tanışmam bir arkadaşımın hediye almak için beni üye yapmasıyla başladı. Başta diğer sistemler gibi düşündüm. Fakat Direktörlerim Ülkü ve Altan Irmak’la tanışınca işin farklı kazançlarını öğrendim. Ürünleri kullanmaya, çevremdekilere kullandırtmaya başladım. Çok sevdik, özellikle Eclat Sport EdT favorilerim arasında. Çevremdekiler erkeklerin yapamayacağını söylediler. Belki haklılardı, umutsuzluğa düştüğüm de oldu. Ama Oriflame ailesine girdikten sonra kendimi farklı bir dünyada buldum. İstek, sabır ve azimle,

hedefimi yüksek tutarak beklemediğim noktalara geldim. Daha yolun başındayım. Ek iş olarak düşündüğüm Oriflame asıl işim oldu. Şimdi sokakta, çarşıda, markette gördüğüm herkes benim için Oriflame kullanıcısı, Danışman adayı. İnsanlara Oriflame’den, bahsetmeden geçemiyorum. Başarmak için isteğinizi hiç bir zaman kaybetmeyin, hayırlar sizi yıldırmasın. Siz istedikten sonra gelemeyeceğiniz nokta yoktur. Benim hedefim Elmas Direktör olmak. Bu güzel ailede olmanın gururunu yaşıyorum. Beni bu yolda yalnız bırakmayan aileme, Direktörlerim Ülkü hanıma, Altan abime,

Liderlerime, tüm Danışmanlarıma, şirketime çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın Oriflame!

Direktör

“Ek iş olarak düşündüğüm Oriflame asıl işim oldu”

Kayıt Tarihi 11.03.2013Direktör 30.04.2014

AHMET GÖKTAŞKAYSERİ

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhabalar;Ben Hakan Büyük. Oriflame’le 2010’da sevgili eşim Emel hanımın hayatıma girmesiyle tanıştım. 1972 Yozgat doğumluyum, Kayseri’de turizmle uğraşmaktayım. Oriflame, başlarda eşimin işiydi ve ben ona destek olmaya çalışıyordum. Zamanla kendimi işin içinde buldum. Eşleriyle koordineli çalışanların daha başarılı ve istikrarlı olduklarını gördüm. Oriflame işini ailemizin işi haline getirdik ve birlikte ileriye yürüyoruz. İşimizi seviyor ve bu ailede çok güzel yerlere gelmeyi umuyoruz. Bu seviyeye ulaşmamda büyük katkıları olan sevgili eşim Emel hanıma beni bu işle tanıştırdığı ve hayatımda olduğu için şükranlarımı iletiyorum. Bize güvenen, bizi dinleyip tavsiyelerimizi eksiksiz uygulayan,

isimlerini burada tek tek sayamadığım ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu başarı hepimizin ve hep beraber daha nice başarılar elde edeceğimize eminim. Ayrıca bize her zaman destek olan, bir abla şefkatiyle yaklaşan, üzerimizde çok hakkı olan Sayın Yıldız hanıma çok teşekkür ediyor, acil şifalar diliyorum. Son olarak eşimle örnek aldığımız, bu işte başarılı olmamıza yardımcı olan ve bize her zaman inanıp destek olan sayın Füsun hanım ve eşi Murat Erbatuk’a da çok teşekkür ediyorum. Oriflame ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı mutluluğumu belirtir, herkese sevgi ve saygılar sunarım.

Direktör

“Eşleriyle koordineli çalışanların daha başarılı olduklarını gördüm”

Kayıt Tarihi 25.01.2011Direktör 30.04.2014

HAKAN BÜYÜKKAYSERİ

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhabalar sevgili Oriflame ailesi, Ben Kayseri’den Selma Atagün. İşletme Fakültesi mezunuyum, kendi iş yerimde ticaret ile uğraşmaktayım. Evli ve 2 çocuk annesiyim. Bu işe hem aileme katkıda bulunmak hem de bir uğraş olması amacıyla sevgili Safir Direktörüm Ülkü Irmak’ın teklifiyle başladım. İlk gittiğim toplantılardan ve eğitimlerden büyük zevk alarak bu işe daha sıkı sarılmaya

karar verdim. Bu çalışma döneminde eşim ve çocuklarımın çok desteğini gördüm. Bugüne kadar hayalim Direktör olmaktı ve bunu başardım. Artık hedeflerimi biraz daha yükselterek Altın Direktör olmak istiyorum. Bu başarı sadece benim değil tüm ekibimin başarısıdır. Bana yoldaş olan tüm ekibime teşekkür ederim. İyi ki varsın Oriflame...

Direktör

Kayıt Tarihi 19.04.2010Direktör 30.04.2014

SELMA ATAGÜNKAYSERİ

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

“Eğitimlerden büyük zevk alarak bu işe daha sıkı sarılmaya karar verdim”

Merhaba Oriflame ailesi,Ben 1970 Gaziantep doğumlu 5 çocuk annesi Tülay Öztürk. Oriflame ürünlerini geliş fiyatı ile alırım derken kendimi çok güzel bir iş fırsatı ile tanışmış buldum. Bir ev hanımı iken şimdi kendini ispatlamış güzel bir geliri ve sigortası olan başarılı Oriflame Direktörüyüm. Hayatımı güzelleştiren ve hayallerimizin gerçekleşmesini sağlayan Oriflame ailesine, bu başarı yolunda birlik ve beraberlik içinde ilerlememizi sağlayan,

destekleyen tüm ekibime, Liderlerime ve bana yol gösteren Altın Direktörüm Ece Gezer Can ile Çift Elmas Direktörüm Nurten Sarıtaş’a sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız. Ben de sonuna kadar varım Altın Direktörlük unvan yazısında görüşmek dileğiyle. Azimle kararlılık başarıya giden tek yoldur...

Direktör

“Bir ev hanımı iken başarılı Oriflame Direktörüyüm”

Kayıt Tarihi 31.03.2011Direktör 30.04.2014

TÜLAY ÖZTÜRKGAZİANTEP

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Ben Yazar Erdoğan Günay, Oriflame ailesine katılalı 2 yıl oldu. Bana bu iş ilk teklif edildiğinde hobi olarak yapılabilecek bir uğraş olarak düşündüm ve olumsuz baktım. Ta ki sevgili Dilek Şahindaş Çevik gelip bunun çok kazançlı bir iş olduğunu anlatıncaya kadar. Gerçekten vazgeçmediğiniz ve mücadele ettiğiniz müddetçe mükemmel kazancı var. Kendi işinizin patronu sizsiniz, ne zaman ne kadar ve kiminle çalışacağınızı siz belirliyorsunuz. Maddi kazançlarının yanında sosyal ortamları, olanakları muhteşem... Bir yıl içerisinde Kıbrıs seyahati

2 kez Antalya seyahatimiz oldu. İnşallah Eylül’de Cruise gemisiyle 3 ülke 9 şehir gezeceğiz. Oriflame’de olmak bir ayrıcalık, benden ümidini kesmeyen, her zaman psikolojik meleğim olan ve ekibinde olmaktan ve birlikte çalışmaktan gurur duyduğum Dilek’ciğim, emeğine sağlık. Seni çok seviyorum. Ayrıca tüm ekibime de teşekkür ediyorum. Elinize, yüreğinize sağlık. İnşallah en kısa zamanda sizlerin de burada başarı yazılarınızı okumayı Rabbim nasip etsin.

Direktör

“Maddi kazançlarının yanında sosyal ortamları, olanakları muhteşem”

Kayıt Tarihi 13.02.2012Direktör 30.04.2014

YAZAR ERDOĞAN GÜNAY KAHRAMANMARAŞ

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba. Ben İzmir’den Süleyman Çelik. Evliyim, Aliye Su (11) ve Begüm Aybala (6) isimli 2 kızım var. Oriflame ile 10 ay önce hediye olarak aldığım Soul Edt sayesinde tanıştım. Başlarken olumsuz yaklaşanlar oldu mutlaka ama bu durum beni pek etkilemedi. Öncelikle evde tamamen Oriflame ürünlerini kullandım, daha sonra da çevremdeki insanlara tavsiye etmeye başladım. O günden beri son sürat çalışıyorum. Her ne kadar ev toplantısı yapamamak gibi bir dezavantaja sahip olsam da bu açığı daha çok satış yaparak kapatmaya çalışıyorum. Aslında Oriflame ile ilgili çabalarım tamamen

kızlarımın geleceği üzerine kurulu, bu işin gizli öznesi onlar. Onlara işi devredebilmek benim için en önemli detay. Hedefim ilk etapta Altın. Hırslı bir yapıya sahibim, hedeflerime ulaşma konusunda çok zorlanacağımı sanmıyorum. Bu hedeflere giderken desteklerini esirgemeyen Elmas Direktörüm Gülseren Durak’a ve eşim Mükerreme Çelik’e teşekkür ediyorum. Oriflame ailesine selamlarımı gönderiyorum.

Direktör

“Hedefim ilk etapta Altın”Kayıt Tarihi 20.07.2013Direktör 30.04.2014

SÜLEYMAN ÇELİKİZMİR

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Page 12: İş & Güzellik Dergisi Temmuz & Ağustos 2014

22 23

10-24 Nisan tarihleri arasında, Gaziantep, Ankara, Kayseri, İstanbul Anadolu Yakası / Avrupa Yakası, Adana, Konya, Samsun, İzmir, Tekirdağ, Kocaeli ve Bursa’da gerçekleşen Elmas Günleri, Danışmanlarımıza kariyerlerine yön vermeleri konusunda oldukça ilham verici geçti. Bu günlere katılan konuşmacı Elmas Direktörler kendi başarı hikayelerini, formüllerini anlatırken, şirket yetkilileri ise doğrudan satış sektöründe Oriflame markasının farkını, başarı planını, seyahatleri, kazanç fırsatlarını ve ödülleri anlattı.

Çok önemli ipuçlarının paylaşıldığı, başarı planlarının yapıldığı Elmas Günleri’ne sadece %6 ve üzeri seviyedeki Danışmanlar katılabildi.

Oriflame’in fırsatlar dünyasına güçlü bir giriş yapın! Harika görünüp, harika hissetmek mi istiyorsunuz? Daha fazla para mı kazanmak istiyorsunuz? Aileniz ve arkadaşlarınızla daha fazla mı vakit geçirmek istiyorsunuz? Dünyayı dolaşmayı mı hayal ediyorsunuz? Bunların hepsini gerçekleştirmeniz Oriflame’de mümkün!

Yenilenen Fırsat Sunum Dosyası’nda detaylıca keşfedeceğiniz Oriflame iş fırsatıyla, kendinizi hayallerinizdeki yaşama daha yakın hissedeceksiniz.

Oriflame ile tam zamanlı işinizi kurunOriflame ile sabit bir gelire sahip olmak, uluslararası konferanslara katılarak dünyayı gezmek, satışlarınıza ve sponsorluk gelirinize ek olarak 1.000.000 $’a kadar uzanan nakit ödül kazanmak bu fırsatların en başta gelenleri... Daha fazlasını elde etmek, kendi işinizi yönetmek sizin elinizde. Bugün başlayın ve hayalinizdeki hayatı yaşayın.

Kariyer Gelişimi Eğitimleri Yenilendi!Oriflame Danışmanları, kariyerlerinin her aşamasında destekleniyor ve eğitimler sayesinde gelişmeye devam ediyorlar. Şimdi yenilenen Kariyer Gelişimi Eğitimleri sayesinde, tüm Liderler (%12 ve üstü), en hızlı büyüyen Liderlerin ve Top Liderlerin deneyimlerini metodlar ve araçlar aracılığıyla öğrenme fırsatına sahip oluyor. SARPIO eğitimleriyle tam anlamıyla bütünleşen yeni eğitim yapısında her şey, Liderin görev ve sorumluluklarına cevap verir nitelikte hazırlandı.

Yenilenen görseller, canlandırmalarla hem eğlendirici hem öğretici eğitimler, başarılı Liderlerin deneyimlerinden, Top 15 Liderlerinden deneyim ve tavsiyelerinden oluşurken, Ekonomik bağımsızlığın önemine de odaklanıyor (Altın Direktör unvanı). Hayalinizdeki işi kurmak için metotların ve araçların, ayrıca online çalışma metotlarının anlatıldığı eğitim, 4 modülden oluşuyor. “Liderin Görev ve Sorumlulukları”, “Çekirdek Takımın Oluşturulması”, “Aday Bulma Metodları”, “Oriflame Fırsat Sunum Toplantısı Düzenlemek” başlıkları adı altında birbirinden değerli bilgilerin ve yöntemlerin paylaşıldığı Kariyer Gelişimi 1 Eğitimini (KG1) www.oriflame.tr’den satın alabilir, kariyerinize en doğru yönü vermek için harekete geçebilirsiniz.

1.Adım Eğitimi ile hayallerinize daha yakınsınız!Oriflame’de güzelliğin ve kazancın kapılarını aralamak, işinizi geliştirmek ve heyecan verici bir kariyere sahip olmak çok kolay! Yenilenen görselleri ile 1.Adım Eğitimi’ne katılın, Oriflame Danışmanı olmanın avantajlarını öğrenin ve hayallerinize adım adım yaklaşın.

Müthiş faydalı bilgilerle dolu bu eğitimde, Oriflame ürün yelpazesinde neler olduğunu, müşteriler ile nasıl iletişime geçilmesi gerektiğini, ürünleri nasıl tavsiye edeceğinizi öğrenirsiniz. Kataloglara her ay eklenen yeni ürünlerle işiniz

kolaylaşır. Ayrıca müşterilerinize kendinizi nasıl tanıtacağınız, hangi kilit cümlelerle hitap edeceğiniz hakkında bir fikir edinebilirsiniz.

Güzelliği işe dönüştürmenin keyfi ve kazancınızın getirdiği mutlulukla hayatı doyasıya yaşamak için 1.Adım Eğitimi’ne mutlaka katılın!

Oriflame’deki yükseliş hikayeleri dinleyen herkese ilham veriyor, başarıya daha da fazla yaklaştırıyor. Şimdi siz de Oriflame Executive Direktörleri’den dinleyeceğiniz başarı hikayeleriyle kendi hayallerinize daha fazla yaklaşabilir, onları gerçeğe dönüştürmek için önemli ipuçları öğrenebilirsiniz.

3-25 Ekim tarihleri arasında 11 ilde (Antalya, Balıkesir, Adana, Konya, Ankara, İzmir, Trabzon, Samsun, Bursa, İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Avrupa Yakası) gerçekleşecek olan forumlarda önce Executive Direktörlerimiz, Özgül Cingil, Özden Gül Eski, Emine Saraç, Füsun- Urat Erbatuk, Fatma Gölcük, Mert - Elçin Yıldız ve Zeynep Soylu, nasıl çalıştıklarını, bu başarıya nasıl ulaştıklarını, kendilerine has formüllerini paylaşacak ve daha sonra katılımcılardan gelen soruları cevaplayacaklar. Bu çok özel forumlara katılabilmek için Danışmanların, 2014 Eylül ayı kapanışında %6 seviyesi ve üzerinde olması gerekiyor.

Executive Direktörler 11 ildebaşarının formülünü anlatacak!

ÖZGÜL CİNGİLBAŞKAN DİREKTÖR

FÜSUN - MURAT ERBATUKALTIN EXECUTİVE DİREKTÖR

MERT - ELÇİN YILDIZEXECUTİVE DİREKTÖR

ZEYNEP SOYLUEXECUTİVE DİREKTÖR

FATMA GÖLCÜKEXECUTİVE DİREKTÖR

ÖZDEN GÜL ESKİELMAS EXECUTİVE DİREKTÖR

Elmas ışıltısında bir kariyer!

EMİNE SARAÇSAFİR EXECUTİVE DİREKTÖR

Page 13: İş & Güzellik Dergisi Temmuz & Ağustos 2014

24 25

Ali Akgöllü .............................. İstanbul Avrupa Alim Yılmaz ....................................................BoluAliye Şahin.............................. İstanbul Avrupa Arzu Bulut ...............................................KarabükAslı Purtaş .............................. KahramanmaraşAyşe Aygün ...................................................İzmir Ayşe Çetinkaya .......................................Ankara Ayşegül İçöz .............................................KayseriAyşenur Genç .........................................KayseriAyten Dal ...........................................DiyarbakırAzime Şen ...............................................KütahyaBetül Altuntaş .....................İstanbul Anadolu Burçin Kurtaran .............................KastamonuBüşra Güzdolu ........................................KocaeliCanan Baykal ........................ İstanbul Avrupa Deniz Poyraz ........................ İstanbul Avrupa Derya Güneçıkan .............. KahramanmaraşDerya Koç .................................................Ankara Derya Pınar ..............................................SamsunElif Ünal .......................................................Ankara Emel Genç ................................................KocaeliEmine Domurcuk ...............................ŞanlıurfaEmine Köse ............................................KırklareliEmine Vural ..............................................Ankara Esen Tan .........................................................İzmir Esra Bahçeci ................................................HatayEsra Gündoğdu ..........................................ElazığEsra Seven ............................İstanbul Anadolu

Eylem İpek .............................. İstanbul Avrupa Fatma Abay .........................İstanbul Anadolu Fatma Çaycı ................................................. BursaFatma Sevgi...............................................Ankara Fazilet Kocabaş .................... İstanbul Avrupa Füsun Çakmak....................İstanbul Anadolu Gamze Zenginöz Avlık ... KahramanmaraşGülay Kocaosmanoğlu ..... İstanbul Avrupa Gülsen Şahin ......................... İstanbul Avrupa Gülser Öncüler ...................................EskişehirHabibe Alan ..........................................EskişehirHalim Aydın ..........................................KırklareliHanife Arslan ......................İstanbul Anadolu Hatice Ceylan ....................... İstanbul Avrupa Hatice Kesgin .............................................KonyaHatice Kırma ........................ KahramanmaraşHatice Nazlı ........................... İstanbul Avrupa Hatice Soydan ...................... İstanbul Avrupa Hatice Türkmen ............................................. İçelHatice Yaman........................................KütahyaHava Temiz ........................... İstanbul Avrupa Hayriye Zaloğlu .................İstanbul Anadolu Hilal Gürses ........................... İstanbul Avrupa Hulusi Kara ......................................... Adıyamanİlknur Alagaş ..............................................AdanaKudret Ayaz ...............................................BilecikLeyla Damat .............................................Ankara Leyla Güngör ..................................................Van

Mahmut Falay .......................................ŞanlıurfaMehmet Veyve ......................................... MuğlaMehtap Akbulut ................İstanbul Anadolu Mehtap Yurtsever .................................Ankara Melek Elmalı .......................... İstanbul Avrupa Meltem Danacıoğlu ..............................Ankara Mercan Başaran ......................................Ankara Meryem Kumcu .................. İstanbul Avrupa Muhammet Esim ...........................ZonguldakMürşide Altınışık .......................................HatayNagihan Bozkurt ....................................... BursaNazife Pançak ...............................................İzmir Nazile Yılmaz ........................ İstanbul Avrupa Nazlı Görgülü ..........................................Ankara Nazmiye Acay .........................................Ankara Necla Teknaz .................................................VanNesibe Akdemir .................................ŞanlıurfaNezahat Şahin ......................................TekirdağNuray Kara ...........................İstanbul Anadolu Nuray Liman ...........................................SamsunNuriye Tükenmez .............. İstanbul Avrupa Orhan Bahçeci ...........................................HatayÖzlem Aksoy...........................................Ankara Pınar Kaya ..................................................Ankara Redife Demir .............................................. BursaRemziye Altıntoprak .....................DiyarbakırRızan Bayan ........................... İstanbul Avrupa Saliha Ertörün ........................................... Isparta

Sedef Aksoy ...........................................KarabükSelma Sarısakaloğlu ..............................Ankara Sema Yergök ........................ İstanbul Avrupa Semra Çaluk .............................................Ankara Serpil Ak ...................................................AmasyaSevgi Kurum ............................................... MuğlaSevgi Soyalp .............................................Ankara Sevgi Talaş .................................................Ankara Sevim Iğnak ...............................................Ankara Sevim Kıran ..............................................SamsunSibel Özkan .............................................SakaryaSibel Özkul ........................................................ İçelSibel Özlem Pehlivan ....... İstanbul Avrupa Songül Erdoğan ................... İstanbul Avrupa Sonnur Erdem .........................................Ankara Şentürk Esmeray ....................................KocaeliŞerife Kaplan ..............................................KonyaŞükran Cıvış ...........................................ŞanlıurfaUfuk Soyman ................................................İzmir Ümmü Gülsüm Şentürk .................... DenizliÜmran Şendil ................................................İzmir Yasemin Akyazıcı ..................................SamsunYeşim Coşdu .............................................KonyaZerife Özel ............................................ŞanlıurfaZühal Erdem ............................................Ankara

* Bu Tablo Mayıs 2014 kapanışına göre hazırlanmıştır.

YENİ Seviyeler ve Unvanlar - Mayıs Kataloğu*

Oya İzgi ..................................İstanbul Anadolu

Gülay İlter ............................... İstanbul Avrupa

Aynur Canarslan .................................EskişehirEbru Özedincik .................... İstanbul Avrupa

Hatice Deliküçük ............................OsmaniyeHüseyin Solmaz ......................................Çorum

Kamuran Efe .............................................KayseriZühal Gündüz ................................................. İçel

Derya Avcı ............................ KahramanmaraşEbru Demirci ........................ İstanbul Avrupa Emine Dinler .................................................... İçelEmine Sekman ..................... İstanbul Avrupa Ferah Gören .................................................İzmir

Gülay Kahriman ....................................AmasyaHayriye Gündüz ....................................BatmanHüseyin Fahri Sağlav ............................KocaeliMelek Şahan ..........................................ŞanlıurfaMeryem Bozdoğan .............................Aksaray

Naciye Akca ...........................................KütahyaNejla Demirel..........................................ÇorumRabiye Mafer .................................................... İçelSaniye Mantıcı .........................................KayseriSemra Türkeli Lüleci .................................İzmir

Sevinç Çetin ............................................SakaryaŞenay Çankaya ...........................................BartınVildan Kayapınar .................................EskişehirZeliha Doğan Şahindaş .. KahramanmaraşZeynep Türkay Kısa ..................................İzmir

Aynur Baygül......................... İstanbul Avrupa Ayşe Böcek ....................................................İzmir Dilek Akçelik ............................................... BursaDilek Erdoğan..........................................Ankara Elif Gökçe ...............................................ŞanlıurfaElize Aslan ....................................................HatayEsra Aktan .................................................Ankara Evrim Aslanlı..................................................İzmir Fadime Nurgün Öden ..........................KonyaFatma Akbaş ..............................................BilecikFatma Şimşek .............................................KonyaFatmagül Tut ......................... İstanbul Avrupa

Ferhan Akorhan ..................................KırklareliFiliz Özoğul .............................................BalıkesirFiliz Yılmaz ................................AfyonkarahisarGülden Çoban ..................... İstanbul Avrupa Gülfer Nazlı .............................................SamsunGülseren Güler .......................................MardinHanife Turhan ..............................................İzmir Hatice Akgöllü ..................... İstanbul Avrupa Hatice Ateş ..................................................HatayHatun Şen .............................. İstanbul Avrupa Hava Kızıltoprak ..........................................İzmir Hediye Nurcan Pınar .................................. İçel

İlknur Beyoğlu ............................................. Bursaİlknur Irgal ............................... İstanbul Avrupa Kamile Aral ........................................... KaramanMahperi Gök ........................ İstanbul Avrupa Meryem Acar ....................... İstanbul Avrupa Mesude Dikmen ....................................Ankara Muhterem Aksu .....................................Ankara Naki Üzüm ............................ KahramanmaraşNeriman Etiker .........................................KonyaNeşe Altınova ........................................AntalyaÖzlem Karakuş ............................................... İçelÖznur Karaduman .............................Şanlıurfa

Perihan Soyman ..........................................İzmir Raziye Yanık ......................... KahramanmaraşRukiye Ünlütürk .................. İstanbul Avrupa Suna Eral ....................................................Ankara Süreyya Sarıkaya .................................EskişehirŞerife Tural ...............................................KayseriTuba Çelik ..............................................ŞanlıurfaTülay Ertürk .......................................GaziantepTürkan Özefe .....................İstanbul Anadolu Zafer Çakır ................................................Ankara Zeliha Dursunlar ................. İstanbul Avrupa Zübeyde Karataş ................ İstanbul Avrupa

Adalet Topraklık ................. İstanbul Avrupa Ali Kamacı ............................... İstanbul Avrupa Cemile Çelik .................................................İzmir Emine Göçmen ...........................................İzmir Esra Koşar .....................................................HatayEsra Polat ........................................................İzmir Filiz Yaşar ...................................................Kayseri

Gül Doğru ....................................................HatayGülay Akay.............................................TekirdağGülsün Çetinkaya ................................BalıkesirHandan Gök .................................................... İçelHülya Kevser Çınar .............AfyonkarahisarHümeyra Zararsız .................................Ankara Işıl Mandalı .................................................... Bursa

Kübra Yılmaz ............................................MardinLatife Kadam ......................... İstanbul Avrupa Nevin Arı ................................ İstanbul Avrupa Nezahat Bozgaç ............................................. İçelNilüfer Çalışkan ......................................Ankara Nurgül Kurtuluş ................... İstanbul Avrupa Saime Sezer ................................................Bilecik

Serpil Gülhan ........................................ŞanlıurfaSerpil Tan ....................................................KonyaSevil Karataş ............................................SakaryaZeynep Münteha Karaduman ........Ankara Zeynep Şahin Karadağ ................................ İçel

Çift Elmas Direktör

Safir Direktör

Altın Direktör

Direktör

Üst Danışman Seviyesine Yükselenler

%21 Seviyesine Yükselenler

%18 Seviyesine Yükselenler

Abdulmuttalip Özen ................................SivasAdem Erdoğan .......................................Ankara Ali Ersüren ................................................. EdirneAli Gümüş ...................................................KonyaAliye Üstün ...............................................KayseriAlmast Çenşi .................................................KarsArife Kanak ............................ İstanbul Avrupa Arzu Civelek ....................................ZonguldakArzu Çağ ...................................................SakaryaArzu Güler .....................................................İzmir Arzu Yasan ................................................... BursaAslı Dağlar .............................. İstanbul Avrupa Aslı Karasülüman ................ İstanbul Avrupa Aslı Toka ...............................İstanbul Anadolu Aynur Tokmak ........................................Ankara Aynur Turan..................................................İzmir Aysel Camcı ...............................................KonyaAysel Düngel ................................................İzmir Aysel Yıldırım................................................İzmir Aysun Ayan ...................................................İzmir Ayşe Aybir ............................. İstanbul Avrupa Ayşe Ersoy ...............................................SakaryaAyşe Ertuğrul ........................ İstanbul Avrupa Ayşe Özavşar ..........................................KayseriAyşe Şimşek .......................... İstanbul Avrupa Ayşe Yavaş ................................................... BursaAyşegül Kızılkan ......................................ÇorumAyten Duralı ............................................KayseriBelma Güldoğan ....................................... BursaBerna Yılmaz ...............................................HatayBetul Yılmaz .............................................KayseriBilge Arıkan ....................................................... İçelBircan Kaya ...............................................KocaeliBirol Koca ...............................................EskişehirBüşra Şencan ...........................................KocaeliCansu Bayram .........................................KayseriCemile Baysal .................................................. İçelÇağla Deniz .................................................HatayÇiçek Gençer ............................................. BursaDamla Öztürk ....................İstanbul Anadolu Demet Uyar .......................... İstanbul Avrupa Derya Alper ...................................... AdıyamanDılfuza Turayeva ................. İstanbul Avrupa Dilek Demir............................................BalıkesirDilek Gerçek............................................KayseriDilek Işık ................................İstanbul Anadolu Durdane Gündüz .................................SamsunEbru Bezci .................................................Ankara Ebru Sözer ..............................................BalıkesirEda Acar .......................................................NiğdeElen Demirbaş ................................................ İçelElif Ciğer ................................İstanbul Anadolu Elif Çetin .......................................................KonyaElif Demir ...................................................Ankara Elif Lale ...................................İstanbul Anadolu Elif Nur Uludağ .......................................Ankara Elmas Yemenli.........................................Kocaeli

Emel Erdem .................................................TokatEmine Erkurt ............................................... BursaEmine Güler ............................................SamsunEmine Koçak ..............................................KonyaEmine Özden ........................................BalıkesirEmine Ürdem .........................................SakaryaEsma Atılkan ............................................Ankara Eylem Keskin ............................................Ankara Ezgi Yılmaz ...............................................SakaryaFatma Ceylan .........................................AmasyaFatma Ekinci ............................................BatmanFatma Kaya .............................................EskişehirFatma Özünal .........................................SamsunFatma Ural .....................................................İzmir Fatma Üveyik ....................... KahramanmaraşFatma Yıldırım ...........................................KonyaFatma Yılmaz ....................... KahramanmaraşFeyza Baybars .................................................. İçelFeyza Çelen .............................................. ManisaFigen Tuğba Kavalcılar .....................ŞanlıurfaGamze Ayla Gökdemir .....AfyonkarahisarGamze Karaman ................. İstanbul Avrupa Gamze Parlar ...........................................Ankara Gül İmen ................................. İstanbul Avrupa Gülbahar Özarslan ...............................KayseriGülcan Köylü ...........................................Ankara Gülcan Tekgöz ...........................................HatayGülçin Kılıç..............................................TekirdağGülfidan Şahin ....................İstanbul Anadolu Güllü Şenlik ...............................................Ankara Gülseren Kara ....................İstanbul Anadolu Gülsüm Çiçek .........................................BatmanGülten Oğuz .................................................İzmir Gülten Okay ...............................................HatayGüngör Erdoğan ....................................Ankara Habibe Gürler .........................................Ankara Hacer Bağatır ...........................................Ankara Hacer Yılmaz ...........................................KayseriHakime Koyuncu .....................................BilecikHalil Ersöz..................................................Ankara Halise Doğan ...........................................MardinHandan Esmer .............................................İzmir Hanım Yüksel .......................................... DenizliHatice Sağlam........................................... EdirneHatice Şahin ....................................................VanHavva Türkyılmaz .............İstanbul Anadolu Havva Yamak.................................................BoluHicran Baran ....................................ZonguldakHilal Koca .....................................................KonyaHülya Atabek ..........................................SakaryaHülya Çataloğlu .............................KastamonuHülya Çiçek ............................................BalıkesirHülya Gören ......................... İstanbul Avrupa Hülya Karataş ....................... KahramanmaraşHülya Onuray .......................................TekirdağHülya Samda ............................................... BursaHülya Usta ............................. İstanbul Avrupa

Hülya Yılmaz ..............................................NiğdeHüsniye Kurt ......................... İstanbul Avrupa İdilnur Mutlu ..................................................... İçelİlknur Aydıner .........................................Samsunİnci Aslan .....................................................Adanaİsmail Mutlu ................................................KonyaKadir Alacakuş ..................................DiyarbakırKerime Leventer ......................................KonyaKezban Cerrahoğlu ..............................Ankara Kezban Korkmaz ..................................BalıkesirKübra Topçu ......................... İstanbul Avrupa Latif Kaya ...................................................SamsunMaliye Korkmaz ...................................TekirdağMedine Köksal .........................................Ankara Mehmet Ali Özcan ..................................AydınMelek Ok .....................................................KonyaMeliha Yücel.............................................Ankara Melike Akman .......................................BalıkesirMelis Nazlıkaya .......................................Ankara Meltem Poyraz .......................................Ankara Meral Yıldırım ...................................DiyarbakırMeryem Kamçılı .................. İstanbul Avrupa Meyase Ekinci .........................................BatmanMünevver Çelik ................... İstanbul Avrupa Münevver Müge Aslantekin İstanbul Anadolu Müyet Gökçek .....................................KırklareliNazife Uzun ............................................. DenizliNecibe Çulhaoğlu ................................... MuğlaNermin Erdemir .........................................İzmir Nesrin Gökçe .......................................KırklareliNevin Üçdağ .........................................ŞanlıurfaNihal Solak .............................................EskişehirNihal Yılmaz .............................................KocaeliNilüfer Özdemir ................. İstanbul Avrupa Nimet Ortapınar ...................................Ankara Nimet Şabançelebi ..........İstanbul Anadolu Niymet Şeker .......................................TekirdağNur Vinç .....................................................Ankara Nurcan Çalışkan .................. İstanbul Avrupa Nuriye Şahin ............................................... BursaNurten Çığır ......................................GaziantepOğuz Acar ...................................................NiğdeÖzlem Çetin .........................................TrabzonÖzlem Esencan ...................................EskişehirÖzlem Yılmaz ........................................BalıkesirRabia Efe ....................................................KocaeliRabia Meriç ..............................................SamsunRahma Pınar ..............................................AdanaRodıca Özbay.....................İstanbul Anadolu Rukiye Köse ...................................................... İçelRumeyse Babacan .................................Ankara Saadet Kar ............................. KahramanmaraşSafinaz Karaaslan.......................................HataySeçil Aslan ......................................................İzmir Seda Demirel...........................................Ankara Seda Obalı ............................. İstanbul Avrupa Sedef Gün .............................. İstanbul Avrupa

Sehar Aydemir .................... KahramanmaraşSeher Duran ..............................................KonyaSelda Özkapı .....................................GaziantepSelime Yıldırım ..................... İstanbul Avrupa Sema Turgay .........................................ŞanlıurfaSerap Seven ............................................. ManisaSerhat Tayfun Yılmaz .........................SakaryaSerpil Yaprak ..............................................KonyaSevda Çalışkan .............................................İzmir Sevgi Mahmutoğlu ............. İstanbul Avrupa Sevim Altunbay ........................................KonyaSevim Deynez ...........................................KonyaSıtar Kaya ..........................................................VanSibel Erdoğan...............................................ElazığSongül Bayrak ..........................................Ankara Songül Çelikel.......................................EskişehirSongül Harmanşah ....................................... İçelSultan Çığır.........................................GaziantepSultan Künarcı ......................................... DenizliSuna Özcan ........................... İstanbul Avrupa Süreyya Fakioğlu ............................................ İçelŞazime Yılmaz ........................................SakaryaŞefika Nil Türe Türker ..İstanbul Anadolu Şenay Tekinasa .....................................AmasyaŞenay Ünal ..............................................BalıkesirŞerife Baloğlu .........................................KırıkkaleŞule Borçak ....................................................İzmir Şükriye Demirhan .................................Ankara Tuğba Ataman ........................................Ankara Tuğba Cerrahoğlu .................................Ankara Tuğba Savan ......................... KahramanmaraşTuğba Şahinoğlu Özcan...................KarabükTuncay Arız ..............................................Ankara Tuncer Selçuk ............................................HatayTülay Eginay.........................İstanbul Anadolu Türkan Gendigelenoğlu ...........................BoluUğur Gümüş ..............................................KonyaÜmmühan Güngören ......................... DenizliÜmmühan Pak .................... KahramanmaraşÜmran Çelik ............................................SamsunVeysi Tali .............................................DiyarbakırVolkan Çelebi .................................................VanYurdagül Duran ...................................TekirdağZehra Karaduran ...................................Ankara Zehra Öbelik ........................................... DenizliZehra Umutlu .........................................KocaeliZeliha Ada ................................................Ankara Zeliha Seçen ...........................................AntalyaZeynep Çakır..............................................HatayZeynep Çiftçi ........................................... DenizliZeynep Demirci ................ KahramanmaraşZihni Güldal ...................................................İzmir Zübeyde Gökçül ............................DiyarbakırZüleyha Ergül........................ İstanbul Avrupa Züleyha Tekpınar ............... İstanbul Avrupa Züleyha Uğran ................................................ İçel

%15 Seviyesine Yükselenler

Afiye Karaman .............................................İzmir Ahmet Köse ...........................................KütahyaAhu Türkmen ..........................................KayseriAjda Boyanta ...........................................Ankara Alev Arslan ............................................TekirdağAli Biçici .................................. KahramanmaraşAliye Öztürk............................................... MuğlaArzu Gündoğdu .........................................ElazığArzu İçingir ............................. İstanbul Avrupa Aslı Zeytun ..........................İstanbul Anadolu Asuman Çetinkaya ....................................İzmir Ayça Kaya ..................................................Ankara Ayça Kocaman ...................İstanbul Anadolu Ayla Birdal ................................................... MuğlaAylin Akçay ...............................................Ankara Aynur Kocaman ................İstanbul Anadolu

Aynur Ökten ........................................KırklareliAysel Cibooğlu ..................İstanbul Anadolu Aysel Öz ...................................................SakaryaAysun Narcıoğlu ....................................Ankara Aysun Odabaşı ......................................SamsunAysun Yavuz .........................................EskişehirAyşe Çevik ............................ KahramanmaraşAyşe Çıracı .............................................ŞanlıurfaAyşe Deniziçi ................................................... İçelAyşe Hatipoğlu .........................................KonyaAyşe Karakuzu ........................................Ankara Ayşe Karslıoğlu........................................Ankara Ayşe Köker .............................................KırıkkaleAyşe Mantıcı.............................................KayseriAyşe Mucuk ..............................................Ankara Ayşe Oyar .................................................Kayseri

Ayşe Urulu ...........................İstanbul Anadolu Ayşen Bozer .............................................Ankara Ayten Arslan ..................................... AdıyamanBahar Albeni .................................................İzmir Banu Öç Tankoç ........................................İzmir Bedia Ekinci ....................................................İzmir Betül Koçak ...............................................KayseriBilge Topcu ............................ İstanbul Avrupa Bircan Sezer ..................................................İzmir Birgül Gül ............................... KahramanmaraşBirgül Güneş .............................................ÇorumBulut Tunç Kubilay .....................................İzmir Burcu Özkan ............................................KocaeliBurcu Türkmen ...............................ÇanakkaleBuse Akbaba .....................................ÇanakkaleBuse Kocabaş........................ İstanbul Avrupa

Büşra Gül .........................................................BoluBüşra Günbaş ..........................................KocaeliCahide Artan ........................................ŞanlıurfaCanan Çelik ........................... İstanbul Avrupa Canan Uc .......................................................ElazığCemile Bayrak ................................................. İçelÇiğdem Apaydın .................................EskişehirÇiğdem Erol ............................................. ManisaÇiğden Durmuş .................. İstanbul Avrupa Çilem Altun ..............................................Ankara Damla Ağat .................................................TokatDemet Balık...............................................AdanaDemet Kudret............................................HatayDerya Koç .............................. İstanbul Avrupa Derya Tezcan .......................................... BurdurDilara Akar ...................................................Hatay

%12 Seviyesine Yükselenler

Page 14: İş & Güzellik Dergisi Temmuz & Ağustos 2014

26 27

Dilay Gül ................................. İstanbul Avrupa Dilek Aslan ...................................................HatayDilek Bal .....................................................Ankara Dilek Çiçek ..............................................AntalyaDilek Göksel ............................................Ankara Dilek İleri .............................................ÇanakkaleDilgeş Ece ..................................................MardinDönüş Taşkesen ....................................Ankara Dudu Gül Tekincan ...............................KonyaDurdaniye Yurdakul .............................Ankara Dursaniye Yararsoy ................................ MuğlaDursun Kıllı...............................................SamsunDuygu Topcu ..........................................Ankara Ebru Eren ................................ İstanbul Avrupa Eda Sal ........................................................SamsunEda Yılmaz ....................................................HatayEdibe Yıldırım ...................................GaziantepElif Can ................................................................ İçelElif Kayar ....................................................... MuğlaElif Telli ........................................................ ManisaElif Topçu................................ İstanbul Avrupa Emel Elmas ............................. İstanbul Avrupa Emel Üyenarık ................................................. İçelEmine Demirçelik ..............................NevşehirEmine Kılıçalan ................................................ İçelEmine Özkartal .................... İstanbul Avrupa Emine Toklu .............................................KayseriEmine Tokmak...................İstanbul Anadolu Emine Ünsal ........................İstanbul Anadolu Emine Yüksel .............................................. BursaEmrullah Erdinç .................İstanbul Anadolu Ender Ece Ünal ............................................SivasErdal Deniz ........................................ AdıyamanEsin Bobur ................................................. DenizliEsin Kurtman ............................................... BursaEsma Erkmen .............................................KonyaEsma Gül Kaftan ..................................... DenizliEsme Karslı .......................................................SiirtEsra Baştürk .........................İstanbul Anadolu Esra Özcan .............................................EskişehirEsra Zümrütpınar ...............................EskişehirEzgi Kılıç ................................... İstanbul Avrupa Fadime Şahin..............................................KonyaFatma Akar ........................... KahramanmaraşFatma Akgün .........................................TrabzonFatma Akgün ..........................................BalıkesirFatma Ataman ..................... İstanbul Avrupa Fatma Ergür ................................................. BursaFatma Gülle ..............................................Ankara Fatma İnat ....................................................KonyaFatma Kaya .................................................. MuğlaFatma Keser .............................................KayseriFatma Kızılkaya .......................................... MuğlaFatma Mete ..............................................Ankara Fatma Özçayan.....................................AmasyaFatma Tenha ...........................................SakaryaFatma Üzgün ........................ KahramanmaraşFerhan Arslan ...................... KahramanmaraşFethiye Koyuncu ............................................ İçelFıgen Özbülbül .......................................KayseriFikriye Altunalan ...................................SamsunFiliz Karaboğa ........................ İstanbul Avrupa Filiz Zenginöz ....................... KahramanmaraşFirdes Yalçın ............................................... MuğlaFiruze Korkmaz ............................................İzmir Funda Karaarslan....................................Ankara Füsun Çiçekçi........................ İstanbul Avrupa Gonca Sür ......................................................İzmir Gökhan Özçelik ......................................DüzceGöknur Bolat ........................ İstanbul Avrupa Gölge Soydan ............................................ MuğlaGülay Can ..............................................ŞanlıurfaGülbahar Çiftçi .......................................Ankara Gülcan Badıllı ........................................ŞanlıurfaGülcan Koban........................................BalıkesirGüldeniz Özen ............................................SivasGüler Ustacık ........................ İstanbul Avrupa Gülistan Caymaz ................. İstanbul Avrupa Gülizar Işık .............................. İstanbul Avrupa Gülnaz Polat .............................................KayseriGülnur Kartal ........................................Eskişehir

Gülsen Sert ..................................................HatayGülsen Şenseçer .........................................İzmir Gülseven Yanar ........................................ MuğlaGülsüm Beceren .........................................İzmir Gülsüm Sevcan Doğan... KahramanmaraşGülsüm Tezer .........................................Ankara Gülsün Yüksel Topuz ...............................İzmir Gülşah Hayaloğlu ................................BalıkesirGülşen Arabacı .......................................Ankara Gülşen Kör ................................................Ankara Güner Akıncı ........................ İstanbul Avrupa Gürbüz Sezer .......................................EskişehirHacer Çelik ...............................................Ankara Halide Kopal..................................................İzmir Halime Üyür............................................... ŞırnakHamide Bayazan ...................................AntalyaHanım Alkan ...........................................SamsunHatice Ağcakaya ....................................KayseriHatice Altun ...............................................KonyaHatice Daş .........................................GaziantepHatice İnce .................................................AdanaHatice Kaya ...............................................Ankara Hatice Kılıç .............................................ŞanlıurfaHatice Memiş ............................................KonyaHatice Orhan ............................................. BursaHatice Şekerci ...........................................KonyaHavva Nur Töke......................................KonyaHavva Turan ..............................................KonyaHavva Uluova .............................................AydınHayriye Horoz ...........................................HatayHilal Camdan ..........................................MalatyaHuriye Çağlağan.................. İstanbul Avrupa Huzur Aysel Çavuş ...............................Ankara Hülya Ege ................................................TekirdağHülya Karakoçak ....................................ÇorumHülya Tosun ..........................................EskişehirIrmak Berhe ..............................................Ankara İbrahim Ergün .........................................Antalyaİlkay Erdoğan..............................................Niğdeİpek Uruş ................................................Kırklareliİpek Yener ......................................................İzmir İrfet Nurlu ......................................................İzmir Kadriye Şaylı .............................................TunceliKamile Önder .......................................... BurdurKamile Özdemir ....................................AntalyaKerime Solmaz .............................................İzmir Kevser Köşker ..................... KahramanmaraşKevser Yalpır ..............................................KonyaKezban Öztürk .........................................KonyaKeziban Keskin ........................................Ankara Kiymet Yıldırım ................................DiyarbakırKumru Ertürk ................................................... İçelKübra Günbaş .........................................KocaeliKübra Koçer .............................................KayseriLale Kaplan Yoldaş .....................................İzmir Lütfiye Akan ................................................HatayMasrure Aslan ................................................. İçelMaviş Coşdu ..............................................KonyaMedine Ürenlioğlu .....................................İzmir Mehtap Biçer ........................................... ManisaMehtap Talan .......................................TekirdağMelahat Bağdu ......................................KütahyaMeliha Büyükçapar ........... KahramanmaraşMelike Alperen .......................................Ankara Meltem Gülüşah Yolgiden İstanbul Avrupa Meltem Yılmaz ..........................................BilecikMerva Daşkıran .................İstanbul Anadolu Meryem Sarı ...............................................KonyaMihrican Özdemir .................................MardinMirbey Anık ........................... İstanbul Avrupa Mukaddes Sultan Güzel ..............OsmaniyeMurat Zeren ......................... İstanbul Avrupa Mülkinaz Arkan .................... İstanbul Avrupa Müşerref Nayır ....................................EskişehirNaci İbrahim Büyükhatipoğlu ..............İzmir Naciye Uludağ ........................................KocaeliNadiye Yücel ........................ İstanbul Avrupa Nebahat Kalkmaz ..................................KocaeliNecati Ardıç ......................... KahramanmaraşNecime Çağlar................................................ İçelNecla Turkak ...........................................Ankara

Nejla Aslan.............................................TekirdağNermin Kaymak ...........................................BitlisNeslihan Uysal ........................................... BursaNeşe Arıca .........................................GaziantepNeşe Aydın..........................İstanbul Anadolu Neşe Çetin .................................................KonyaNevin Akdeniz ..................... İstanbul Avrupa Nevin Demir ......................... İstanbul Avrupa Nevin Türegün ............................................İzmir Neziha Erdoğan ..........................................SivasNigar Alacalı .......................... İstanbul Avrupa Nihal Çokoylu ......................................EskişehirNihal Rabia Bulut ..................................AntalyaNilgün Horoz .............................................HatayNilüfer Göçmen .................. İstanbul Avrupa Nimet Çaça ..............................................Ankara Nimet Çayan .............................................KonyaNur Altunbey ................................................KarsNuraet Nurlu Kartal..........................KırklareliNural Salar ...........................İstanbul Anadolu Nuran Yıldız ..................................................... İçelNuray Kuşcu ............................................ DenizliNurcan Öztürk ....................................TekirdağNurivet Bayrakdar............İstanbul Anadolu Nuriye Gedik ................................................İzmir Nurten Kayı ...........................................TekirdağOlcay Özkarabacak ...................................... İçelÖzdem Günsan ..................................TekirdağÖzen Sert .......................................................İzmir Özge Gülmedi ..................... İstanbul Avrupa Özlem Kavak ......................İstanbul Anadolu Özlem Ocak ......................... İstanbul Avrupa Özlem Orhan ..........................................Ankara Özlem Öcal ..............................................Ankara Öznur Çetinkaya ...................................Ankara Perihan Esmer ..............................................İzmir Pınar Atabey ......................... İstanbul Avrupa Pınar Çan ........................................................İzmir Pınar Erkol ...............................................BalıkesirPınar Gezici ............................................... ManisaRabia Altunyaldız .....................................KonyaRabia Çal ......................................................KonyaRabia Çataloğlu .............................KastamonuRabia Doğan ........................ KahramanmaraşRahşan Elevli .........................................TekirdağRefika Özgül Ördek..................................İzmir Reyhan Turan ............................................ MuğlaRukiye Akbulak .................... İstanbul Avrupa Rukiye Şimşir..............................................KonyaSabrı Demırel ........................................KütahyaSakine Demiray .................İstanbul Anadolu Saniye Alkaç ................................................HataySebiha Yaşar ...............................................NiğdeSefa Yetiş ...................................................Ankara Seher Çelik .................................................KonyaSeher Sarı .......................................................... İçelSelda Altuner ........................ İstanbul Avrupa Selda Poyraz ........................İstanbul Anadolu Selma Koca ........................... KahramanmaraşSemra Demir ..........................................SamsunSemra Ervan .......................... İstanbul Avrupa Semra İbşir ................................................ ManisaSemra Özbey .......................................KırklareliSemra Tarçınoğlu ....................................KonyaSerap Ermiş Şahin ............İstanbul Anadolu Serpil Boylu .................................................. BursaSerpil Okumuş .................... KahramanmaraşSerpil Soylu ............................................ArdahanSerpil Uz .....................................................Ankara Sevgi Koçak ...............................................KayseriSevil Güney.................................................NiğdeSevil Karaburçak ....................................... MuğlaSevinç Şahin..............................................Ankara Sevsen Aktaş ...............................................HataySeyhan Uyan .......................İstanbul Anadolu Sıddıka Renklidağ .....................................KonyaSibel Onar ..............................................TekirdağSibel Pek .................................. İstanbul Avrupa Sinem Emre ................................................. BursaSinem Mete ..............................................Ankara Songül Özer .....................................Zonguldak

Sultan Bekem........................................EskişehirSultan Çavuş ............................................Ankara Sümeyra Mızırak..................................ŞanlıurfaŞemse Akdemir ...................................ŞanlıurfaŞemsi Mutlu ........................... İstanbul Avrupa Şengül Karaca ....................... İstanbul Avrupa Şennur Dizman....................................TekirdağŞeref Kestam .........................................TekirdağŞerife Nalinci ..............................................KonyaŞeyda Sema Solak ...................................KonyaŞeyma Sevim ....................... KahramanmaraşŞeyma Uyanıkoğlu .............................ŞanlıurfaŞükran Batur .................................................... İçelŞükran Kurtuluş Çalık .......................KırklareliŞükran Sert .......................................ZonguldakŞükriye Banyocu...................................BalıkesirTaner Cebeci ......................İstanbul Anadolu Taner Solak............................................EskişehirTuba Balkış ............................. İstanbul Avrupa Tuçe Çataklı .......................... İstanbul Avrupa Tuğba Akçay ..............................................KonyaTuğba Bilge ..............................................SamsunTuğba Pişirici ......................... İstanbul Avrupa Türkan Karaca .......................................BalıkesirTürkan Örgün ......................................KırklareliTürkan Şentürk ................................DiyarbakırÜlkü Akın ..............................İstanbul Anadolu Ümmühan Tutun ...................................AdanaVehbiye Akçay ........................................MardinVehbiye Deniz .............................................İzmir Vildan Nurlu Abdel-Elhafız....................İzmir Yasemin Bilik .............................................. ŞırnakYasemin Coşkun ...............İstanbul Anadolu Yasemin İvenç .........................................MardinYasemin Kahraman ...........................KırklareliYasemin Kılıç .......................İstanbul Anadolu Yasemin Yalçın.................................OsmaniyeYeliz Güven .........................İstanbul Anadolu Yeliz Hamurcu ........................................Ankara Yıldız Akgün ..........................................ŞanlıurfaYüksel Alğan .................................................... İçelYüksel Hasarpa .......................................KayseriZafer Polat ................................................KayseriZehra Kayacan ...................İstanbul Anadolu Zehra Öteken ........................................AntalyaZekiye Bıyıklı ......................... İstanbul Avrupa Zemzem Akalın ......................................Ankara Zeynep Abdi...........................................SamsunZeynep Ardıç ...................... KahramanmaraşZeynep Başar ..........................................KayseriZeynep Bilaloğlu ...................................AntalyaZeynep Canpolat .......................................... İçelZeynep Duvan..................... İstanbul Avrupa Zeynep Gündüz .................. İstanbul Avrupa Zühal Çağlarsu .................... KahramanmaraşZühal Yüksel .......................İstanbul Anadolu

%12 Seviyesine YükselenlerMerhaba Oriflame ailesi ve sevgili kraliçeler ekibim,1992 yılında kendi ihtiyaçlarımı almak için Oriflame’e kayıt oldum. Başka bir şirkette çalışıyordum ve Oriflame’in nasıl büyük bir iş fırsatı olduğunu yıllar sonra anladım. Bu işte büyümenin anahtarın ‘’kayıt’’ olduğunu anladığımda kayıtlar yapmaya başladım. Çalıştığım halde işi öğrenebileceğim her toplantıya katılmaya çalıştım. Sistemi ve ürünlerin kalitesini öğrenince daha fazla kayıt yapmaya ve onlara da sistemi öğretmeye başladım. Kaydol-Kaydet / Sat-Sattır / Öğren-Öğret. Ama bunu her gün yap. Sisteme ve ürünün kalitesine inanmak çok önemli. Bir hayal kur, en çok ne istiyorsun? Yurtdışı gezileri mi? Kariyer mi? Çok para kazanmak mı? Hangisini seçerseniz bilin ki o

hedefe giderken hayalini kurmadıklarınız da sizin olacak. Hedef koy; Hangi yılda, hangi ayda, hangi unvanda olacaksınız bu tarihleri belirlemelisiniz. Kararlı ol; Sizi engellemeye çalışanlar olabilir, bazı zorluklar olabilir. Hiçbir zorluk sizi yolunuzdan çevirmemeli. Bilin ki hepimiz bir çok zorluğu kararlı olduğumuz için aşarak geldik. Sistemli çalış; Her gün kaç saatini ayırabiliyorsun planını yap. İsimi listeni oluştur ve günde 3 kişiye mutlaka Oriflame’den bahset. Bu günün işini yarına bırakma. İşini anlat ama bunu her gün yap. Oriflame’e inan, hayalini kur, hedefini koy, planlı çalış. O zaman başarı zaten gelecektir.

Oriflame bir aşktır ve aşk emek ister.Sevgiler...

Çift Elmas Direktör

“Oriflame’e inan, hayalini kur, hedefini koy, planlı çalış”

Kayıt Tarihi 01.10.1992Direktör 28.02.1995Altın Direktör 31.01.1996Üst Altın Direktör -Safir Direktör 31.03.1997Elmas Direktör 02.12.2007Üst Elmas Direktör 30.06.2011Çift Elmas Direktör 31.05.2014

OYA İZGİİSTANBUL ANADOLU

10.000$O N B İ N D O L A R

Ç İ F T E L M A S D İ R E K T Ö R

N A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Sevgili Oriflame Ailesi Merhaba,Şu anda dergideki bu yazımı okuyorsanız size de Oriflame’in sihirli değneği dokunmuş demektir.İstanbul’da yaşıyorum, 40 yaşındayım, iki delikanlı annesiyim. Ben de yaklaşık 10 yıl önce annemin Direktörü Özgül Cingil sayesinde Oriflame’in sihirli dünyasına girdim. Bu işte para kazanılacağına asla inanmazken başarı planındaki kazancı, kariyeri ve gezileri duyduğumda fikrim değişti ve “neden olmasın, ben de şansımı deneyeceğim” dedim. Eşimin “Hayır yapamazsın” demesi üzerine çalışmalarıma gizli devam ettim. Bu nedenle ilk bir yılımı kayıp olarak düşünüyorum. Bu yıl üniversiteden mezun olacak olan oğlumun o zamanki dershane taksitlerini ödemeye başladığımda eşim bu işten para kazanıldığını kabul

etti. Sabırla pes etmeden devam etmem, benim ve çocuklarımın hayatını değiştirdi. Direktör olmadan hemen önce eşimi bir trafik kazasında kaybettiğimizde Oriflame sayesinde hayatımızı devam ettirdik. Evimi ve arabamı Oriflame kazancı ile aldım, bir çok ülkeyi gezdim. Çocuklarım bu kazanç sayesinde gerekli eğitimleri en iyi şekilde alıyorlar. Bu yolda benimle birlikte olan başta Direktörlerim, Liderlerim; Aysel Martı, Zekiye Kaya, Derya Abay, Gönül Sezen, Hamiyet Kırmızı, Zeynep Bircan, onların alt ekiplerindeki tüm Danışmanlara ve tabii ki Oriflame perim, Üst Başkan Direktörüm Özgül Cingil’e teşekkürlerimi ve saygılarımı gönderiyorum. Şimdiki hedefim daha çok kişinin

hayatına dokunmak ve onların hayallerini gerçeğe dönüştürmek için destek olmak. Bir sonraki unvan yazımı hayalimdeki İstanbul Boğazını gören evimden yazmak dileğiyle, sevgiyle, Oriflame ile kalın.

Safir Direktör

“Şimdiki hedefim daha çok kişinin hayatına dokunmak”

Kayıt Tarihi 30.04.2004Direktör 19.11.2006Altın Direktör 19.10.2008Üst Altın Direktör 28.04.2011Safir Direktör 31.05.2014

GÜLAY İLTERİSTANBUL AVRUPA

4.000$D Ö R T B İ N D O L A R

S A F İ R D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Değerli Oriflame ailesine selam ve sevgilerimi bu defa Altın Direktör unvanıyla iletmenin heyecanı, mutluluğu ve gururu içerisindeyim. Sade bir ev hanımıyken bugün Oriflame sayesinde kariyer ve unvan sahibi başarılı bir iş kadınıyım. Yalnızca kızlarıma doğal ürünler kullandırmak ve evimin ihtiyaçlarını karşılamak için başladığım bu iş şimdi hayatımın merkezi olmuş durumda. Oriflame, tereddütsüz güvenebileceğiniz dürüst, ilkeli, doğayı, hayvanları koruyan ve doğallığı benimseyen, kaybolmaya yüz tutmuş toplumsal değerlerimizi canlandıran bir değerler bütünü. Hedefim, bu işte mümkün olduğunca yükselebilmek, yurt dışı seyahatlerine katılmak, Hac görevimi kendi kazancımla yerine

getirebilmek ve çocuklarımın geleceğine katkı sağlayabilmek. Oriflame’in benim için en vazgeçilmez ürünü doğal ve organik aile içeceğimiz Welness by Oriflame: Nutrishake. Bana bütün bu fırsatları sunan, güzellikleri yaşatan başta şirketim olmak üzere, Oriflame ile tanışmamı sağlayan Fadime Çalgın’a, yol arkadaşlarım Esbiye Taşyürek, Zehra Sarıer, Nermin Dizgin ve bütün ekibime, bize sevgi ve sebatla bu yolda yürümeyi öğreten Executive Direktörüm Sevgi Kaymaz’a yürekten teşekkürlerimi sunarım. Tüm Oriflame ailesine sevgilerle...

Altın Direktör

“Bu iş şimdi hayatımın merkezi olmuş durumda”

Kayıt Tarihi 21.12.2006Direktör 31.12.2009Altın Direktör 31.05.2014

AYNUR CANARSLANESKİŞEHİR

2.000$Ü Ç B İ N D O L A R

A L T I N D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba Oriflame’e gönül veren Liderler,Adım Ebru Özedincik. 39 yaşında ve 2 çocuk annesiyim. Yıllarca süren aktif iş hayatımdan sonra hayallerim ve hedeflerim için artık farklı bir kulvardayım. Şimdi büyük ve güçlü bir ekibim var. Bizim adımız: Orifiteam “Biz birlikte Güçlüyüz”.Bu işteki hikayem hatır için gittiğim bir ev toplantısı ile başladı. İşi öğrendiğimde ise çok sıkı bir şekilde disiplinli, kararlı ve istikrarlı ilerledim ve ilerlemeye devam ediyorum. Başarımın en büyük etkeni düzenli yaptığım ev toplantım olması ve kesinlikle söz dinleyerek ilerlememdir. Biz ekipçe eğitime fazlasıyla önem veriyoruz. Eğitim varsa her şeyi bir kenara bırakıp gidebilmek için çırpınıyoruz. Eğitim başarının anahtarı ise bunu uygulamalı ve uygulatılmalı. SARPIO adımlarını harfiyen

uygulayarak ilerlemek en temel ilkemdir. Siz ne yaparsanız ekibiniz de onu yapacaktır. Siz doğru örnek olun, SARPIO’yu uygulayın bakın nasıl büyümeye başlıyorsunuz. Buradan Orifteam takım arkadaşlarım Direktörüm Hava Işık, Üst Danışmanlarım Sevinç Bolat ve Dilek Ebrinç, Liderlerimiz Rukiye Parmak, Demet Davran, Şebnem Bay, Ayşegül Kızılkan ve ismini sayamadığım Orifteam takımını oluşturan değerli Danışmanlarım, her birinizi çok seviyorum. Eminim ki en kısa sürede sizler de Direktörlük yazılarınızı yazacaksınız. Bana işimde verdiği destek için çok sevgili yol arkadaşım eşim Zafer Özedincik ve beni hiç yalnız bırakmayan canım anneme buradan çok teşekkür

ediyorum. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere...Hedefine ulaşana kadar pes etme, çünkü süreklilik ve kararlılık kesinlikle başarı getirir...

Altın Direktör

“SARPIO’yu uygulayın bakın nasıl büyümeye başlıyorsunuz”

Kayıt Tarihi 17.06.2011Direktör 30.09.2012Altın Direktör 31.05.2014

EBRU ÖZEDİNCİKİSTANBUL AVRUPA

2.000$Ü Ç B İ N D O L A R

A L T I N D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Page 15: İş & Güzellik Dergisi Temmuz & Ağustos 2014

28 29

Merhabalar Oriflame ile hayatı değişen ya da değişecek olanlar. Evli ve 2 çoçuk annesiyim. Yıllar önce bu işe dahil olurken, başarı hikayelerini okuyup kimden ne kapabilirim düşüncesiyle elime aldığım bu dergide, şimdi Altınlık unvanı almış birisi olarak 2. yazımı yazıyorum. Beni motive eden şeylerden biri olan dergi yazılarını kesip dolabıma yapıştırdığım günleri unutmadım. Oriflame benim için bir dönüm noktası, hayallerimin gerçeğe dönüştüğü tek yer. Oriflame’den önce kendimi kurs ve eğitimlere vererek tatmin etmeye çalışıyordum. Böyle bir süreçteyken Oriflame başıma gelen en güzel şey oldu. Rab’bimin bana verdiği en güzel hediye, hayatıma sunduğu en güzel fırsat kapısıydı. Şu an yaşadığım maddi manevi tüm güzellikler; seyahatler, dolar ödülleri, özgüven, takdir, alkış, sosyal güvence ve çoçuklarıma miras birakabileceğim bir işin

sahibi olmak, birilerinin hayatına dokunup onların da bu güzellikleri yaşamasına vesile olmak, her şey Oriflame sayesinde. Benim size tavsiyem Başkanımız Özgül Cingil’in dediği gibi bıkmadan, usanmadan duyacağınız yüzlerce hayıra rağmen işinize sarılmak ve önceliğinizi işinize vermek, bu zaten sizi başarıya götürecektir. Sizi aşağıya çekmek isteyenlere vereceğiniz en güzel cevap başarılarınız olacak. İnsanların sizi kırmasına ve hayallerinizin katili olmasına asla izin vermeyin. Sonucu getiren bizim inançlarımızdır aslında. Başlama sebebinizi asla unutmayın. Oriflame, hayallerimin gerçeğe dönüştüğü tek yer. Beni bu yolda yalnız bırakmayan ekibime, bu işe ve bana inanarak Altınlığımı alış sebebim Direktörlerim Hasibe

Tuncer ve Hayriye Gündüz’e, Liderlerime ve sevgili eşime ve çoçuklarıma sonsuz teşekkürler. En kısa zamanda yeni unvanlarla bu dergide buluşmak dileğiyle.

Altın Direktör

“Oriflame hayallerimin gerçeğe dönüştüğü tek yer”

Kayıt Tarihi 27.10.2010Direktör 22.02.2012Altın Direktör 31.05.2014

ZÜHAL GÜNDÜZ İÇEL

2.000$Ü Ç B İ N D O L A R

A L T I N D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhabalar Oriflame ailesi... Ben Derya Avcı. Evliyim, 2 çocuk annesiyim. Oriflme’i yapmaya başlayalı yaklaşık 15 ay oldu. Bir arkadaş vasıtası ile kayıt oldum. Evimde yapmış olduğum toplantıda Dilek Şahindaş Çevik’ten çok etkilendim. Direktörüm Zeliha Doğan Şahindaş’a benim nasıl olabileceğimi sordum. Bana ilk olarak %6 seviyesini çizdi ve ilk ayımda %9 oldum. Sahneye çıkıp beni kutladıklarında daha da hırslandım. Eşim hep önüme engeller koydu. O engel koydukça ben daha da hırslandım. Kızım ve Direktörüm Zeliha ile

bol bol ev toplantıları yaptık. 8 ayda Üst Danışmanlık seviyesine geldim bu işe 400 TL kazanmak için girdim ve şu anda 3 katını kazanıyorum. İyi ki Oriflame ile tanışmışım. En azından kendi ayaklarım üzerinde durmayı öğrendim. Geç olsa da yanımda olan eşime, Dilek Şahindaş Çevik’e, Zeliha Doğan Şahindaş’a ekibimdeki tüm ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum, yolları açık olsun. Benim de sonum Altınlık, Elmaslık olsun...

Direktör

“Kendi ayaklarım üzerinde durmayı öğrendim”

Kayıt Tarihi 23.02.2013Direktör 31.05.2014

DERYA AVCIKAHRAMANMARAŞ

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhabalar Oriflame’in güçlü ve bir o kadar da güzel kadınları: Ben İçel’den Emine Dinler. 46 yaşında, 2 çocuk annesiyim. Oriflame’le 10 -15 yıl önce tanıştım. Kaliteli, doğal ve hesaplı cilt bakımı ürünleri kullanmak istiyordum. Araştırmalarım sonucunda Oriflame ailesinin bir üyesi oldum. Bu firmada ürünler hiç bir zaman beni yanıltmadı. Çocuklarımın üniversiteyi kazanmasıyla Oriflame’i iş olarak kabul ettim. Direktörüm Leyla Toros beni çekirdek takımına aldı. Saha, kapı çalma, ev toplantıları sonucunda Direktörlük ünvanımı Mayıs’da aldım. Elmas Direktörüm Leyla Toros’a, desteklerinden dolayı eşim Hasan Dinler’e, çocuklarıma, % 3 Danışmanımdan Liderlerim Sümeyya Gümüş, Gülizar ve

Süleyman Çolak, Saime Öz ve Havva Gürışık’a kadar herkese emeklerinden, bana ve firmama duydukları güvenden dolayı sonsuz teşekkürler. Ben Oriflame’i ev kadınlarının siyah - beyaz hayatlarına giren renkli bir film gibi görüyorum. Tamamen tekdüze olan hayatlarımıza dokunup hem harika görünüp hem de para kazandırıyor. Şimdi de hayalini kurduğum Direktörlük yazımı yazıyorum. Bundan sonraki hedefim Altın Direktör olup benimle bu yolda yürüyecek Direktörler çıkarmak. Siyah - beyaz hayatından sıkılmış olanlara biraz renk katıp para kazandırmak. Oriflame benim Ruhum,

Tutkum ve Birlikteliğim. İyi ki hayatımdasın Oriflame...

Direktör

“Oriflame benim Ruhum, Tutkum ve Birlikteliğim”

Kayıt Tarihi 31.10.2011Direktör 31.05.2014

EMİNE DİNLERİÇEL

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba Oriflame ailesi, Ben Gülay Kahriman. 41 yaşındayım, 3 erkek çocuk annesiyim. Şehzadeler şehri güzel Amasya’mızın Gümüşhacıköy ilçesinde yaşamaktayım. Bulunduğum şehir küçük bir yer olmasına rağmen benim Oriflame’de ilerlememe engel olamadı. Öncelikle Oriflame ailesiyle tanışmamı sağlayan Direktörüm Melek Bakır’a teşekkür ediyorum. Mesleğim bayan terziliği ve yoğun bir tempoda çalışmaktayım. Zaman bulamayacağımı düşünerek ilk duyduğum anda bu işe sıcak bakmamıştım ama Dilek Ergenoğlu’nun ilçemizde yaptığı toplantı fikrimi değiştirdi. Buradan bütün bayanlara

sesleniyorum; lütfen ön yargılı olmayın, başarı Oriflame ile çok yakınınızda, sizin sadece bu işe gönül vermeniz yeterli. Emin olun kazandıkça ve başardıkça daha fazla emek vereceksiniz ve bunun da karşılığını alacaksınız. Eşim Şeref Kahriman’a da çok teşekkür ediyorum. Dilek Ergenoğlu’na da buradan tekrar teşekkürlerimi sunuyorum iyi ki sizi tanımışım ve ailenize dahil olmuşum. Bu yola gönül veren tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Durmak yok yola devam bütün arkadaşlara bol bol satışlar diliyorum. Saygılarımla...

Direktör

“Küçük bir şehirde olmam ilerlememe engel olamadı”

Kayıt Tarihi 17.06.2013Direktör 31.05.2014

GÜLAY KAHRİMANAMASYA

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

1975 Kayseri doğumluyum. 2 çocuk annesiyim. 2007 yılında Oriflame’in güzellikleriyle tanıştım. Bu geçen zaman içerisinde Oriflame bende bir tutku, yaşamdan bir parça haline geldi. Oriflame çatısı altında hayallerime emin adımlarla ilerleyip, çocuklarıma iyi bir miras bırakmak istiyorum. Şirketimin bizlere sunduğu tüm fırsatları çok güzel değerlendirerek Altın Direktör unvanı aldığım için çok mutluyum. Bu başarıda öncelikle

bana verdiği destekten dolayı eşime, çocuklarıma, beni Oriflame ile tanıştıran sevgili Sultan Şeyma Kılıçaslan’a Elmas Direktörüm Yıldız Aburşu’ya, Direktörüm Serap Bilgiç’e ve tüm ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Ruh, Tutku ve Birliktelikle nice güzel unvanlara ulaşacağımız inancıyla hepinize sevgilerimi sunuyorum. Oriflame anlatılmaz yaşanır.

Altın Direktör

“Çocuklarıma iyi bir miras bırakmak istiyorum”

Kayıt Tarihi 19.09.2007Direktör 30.09.2012Altın Direktör 31.05.2014

KAMURAN EFEKAYSERİ

2.000$Ü Ç B İ N D O L A R

A L T I N D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Osmaniye’den tüm Oriflame ailesine selamlar,Ben 31 yaşında, 2 çocuk annesiyim. Oriflame ile tanışmam bir arkadaşımda el kremini kullanıp çok beğenmemle başladı. Kayıt olmaya karar verdim. Katıldığım ev toplantısında Oriflame’in çok güzel kazançları olduğunu öğrendim. Hiç çevrem yoktu, bulduğum kayıtları hep sahadan yaptım. %15 seviyesine gelince Fatma Gölcük’ün yaptığı SARPIO eğitimine katıldım ve hep SARPIO sistemini uyguladım ve başardım. Çocukken en büyük hayalim kendime araba almaktı, aldım.

Ehliyetimi aldım, çok mutluyum. Maddi manevi dostluklar kazandım, artık kocaman bi ailem var. Bana her zaman destek olan ablama ve kayınvalideme çok teşekkür ediyorum. Her zaman arkamda gölge gibi duran eşime çok teşekkür ediyorum. Özellikle ekimde bulunan Direktörlerim Fatma Tilki ve Meryem Bozdoğan’a. Filiz Oğuz’a, Meral Korkmaz’a, Melek Akın’a çok teşşekkür ediyorum. İyi ki varsın Oriflame...

Altın Direktör

“Hep SARPIO sistemini uyguladım ve başardım”

Kayıt Tarihi 29.06.2009Direktör 30.09.2012Altın Direktör 31.05.2014

HATİCE DELİKÜÇÜK OSMANİYE

2.000$Ü Ç B İ N D O L A R

A L T I N D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba Oriflame Türkiye;Ben Sevinç çetin. Oriflame ile 2004 senesinde tanıştım. Oriflame ailesi içinde olmaktan çok mutluyum. Kayıt olduktan sonra sadece satışa yönelmiştim. Çevremde merhaba dediğim herkese Oriflame satışı yapıyordum. Anladım ki satış bir yere kadarmış. Ne zaman ki kayıt yapmaya başladım, maddi olarak gelirim artarken yüzdelik seviyem yükseldikçe alkış ve takdir gördüm. Bu beni çok mutlu etti. Demek ki daha çok kazanmak için daha çok kayıt yapmalıydım. Bu mantıkla yola çıkarak hem satış hem kayıt yaparak ve yaptığım kayıtları da eğiterek Direktör unvanını aldım.

Şimdi Oriflame sayesinde kendi işimin patronuyum. Kendime ait işyerimi açtım. Bu hayalimi Oriflame sayesinde gerçekleştirdim. Şimdiki hedefim Altın Direktör olmak. Bu hayalimi de en kısa zamanda gerçekleştirmek. Beni Oriflame ile tanıştıran sevgili Direktörüm Mine Buluş’a, tüm alt ekibime ve çekirdek takımıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca benim için çok değerli olan, beni bugüne kadar destekleyen aileme çok teşekkür ediyorum. İyi ki hayatımda varsınız. İyi ki Oriflame var.

Direktör

“Şimdi Oriflame sayesinde kendi işimin patronuyum”

Kayıt Tarihi 17.12.2005Direktör 31.05.2014

SEVİNÇ ÇETİNSAKARYA

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba sevgili Oriflame Ailesi,Ben Satı Solmaz. Evli, 2 çocuk annesiyim. Oriflame ile kız kardeşim, Çift Elmas Direktörüm Nurten Sarıtaş sayesinde tanıştım. Kayıt olmaktaki amacım kendim ve ailem için sağlıklı ve kaliteli ürünleri indirimli almaktı. Uzun süre sadece kendi ürünlerimi kullandım, kullandığım her ürüne aşık oldum. Oriflame’de ilk kullandığım ve aşık olduğum ürün Time Reversing Skin Genist cilt bakımı serisi. Kullandığımın 3.ayında en az 8 yaş gençleşmiştim. Çevremdeki herkesi etkiledi ve çok fazla satış yapmamı sağladı. Oriflame’e kayıt olduğumda hemşire olarak çalışmaktaydım. Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri olan emeklilik kararını verdim. Ekibimin ismini “Çorum’un Melekleri” koydum, Direktörlerim ve Liderlerimle isteyen, ihtiyacı olan çalışkan herkesin hayatına dokunmayı, onların ışığı olmayı amaçladık. Daha dokunacak,

ışığa ihtiyacı olan çok hayat var. Ekibimle birlikte başarımızın sırrı SARPIO’yu uygulamamız. Sabırla, bıkmadan sürekli denememiz. Kızım için İstanbul’da bir ev aldım, Oriflame kazancımla kredi borcumu ödüyorum. Sevgili Çift Elmas Direktörüm Nurten Sarıtaş iyi ki benden vazgeçmeden sabırla beni Oriflame ailesine kattın, sana binlerce teşekkür, iyi ki kardeşimsin. Başkası beni ikna edemezdi kaybeden ben olurdum. Çorum’un Melekleri Altın Direktörlük hepimizin başarısı, hepinize emeğiniz ve sevginiz için teşekkürler. Sevgili Direktörlerim Songül Ünal ve ekibi, Nejla Demirel ve ekibi, sevgili Liderlerim Ayfer Uyanık, Ayşegül Yüce, Devran Türkoğlu, çekirdek ekiplerim, ekibimdeki tüm Danışman arkadaşlarım hepinizin unvan yazılarınızı görmek en büyük hayalim.

Benden desteğini esirgemeyen sevgili eşim Hüseyin Solmaz en büyük teşekkürüm sana ve çocuklarıma sabrınız ve desteğiniz için. İyi ki varsın Oriflame. Sevgiler.

Altın Direktör

“SARPIO’yu uygulayın bakın nasıl büyümeye başlıyorsunuz”

Kayıt Tarihi 18.07.2010Direktör 11.01.2012Altın Direktör 31.05.2014

HÜSEYİN SOLMAZÇORUM

2.000$Ü Ç B İ N D O L A R

A L T I N D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Page 16: İş & Güzellik Dergisi Temmuz & Ağustos 2014

30 31

Tüm Oriflame ailesine merhaba, Kendi ürünlerimi daha ucuza almak ve hayatıma renk katmak için kayıt olmuştum. İlk ayımda çevremdeki herkesi üye yaptım, onların da yaptığı üyelerle tanıştım. Şimdi kocaman bir ailem var :)) Milk and Honey serisi benim vazgeçilmezim oldu. Oriflame sayesinde adım adım hayallerimi gerçekleştirdim ve gerçekleştirmeye devam edeceğim inşallah. Beni Oriflame ile tanıştıran Direktörüm

Süreyya Cangür’e, maddi manevi desteğini eksik etmeyen kardeşim Ali Karakuş’a, her zaman yanımda olan Liderlerim ve dostlarım Tülay Yılgın, Feride Küp ve Tuba Çelik... İyi ki varsınız. Ankara ve İzmir Melekleri sizlere de dostluğunuz için sonsuz sevgiler... En önemlisi her zaman yanımda olan tek gerçek destekçim eşim ve kızıma teşekkürler.

Direktör

“Oriflame sayesinde adım adım hayallerimi gerçekleştirdim”

Kayıt Tarihi 21.09.2013Direktör 31.05.2014

MELEK SAHANŞANLIURFA

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhabalar, Mersin’den Oriflame aşıklarına selamlar. Ben Rabiya Mafer. 1980 doğumlu, 2 çocuk annesiyim. Oriflame ile bir fırsat toplantısında tanıştım. Değerli Direktörüm Hasibe Tuncer hayal ettiğim işi bana teklif etti, çünkü hem ev hanımı hem de iş kadını olmak istiyordum. Yapabilir miyim dedim, denemekten ne çıkar diyerek başladım. Bir çok olumsuzluklarla karşılaşmama rağmen pes etmedim. 4 yaşındaki oğlum Buğra’mla birlikte sahalara çıktım, toplantılar yaptım, sabırla ve azimle çalıştık. 2 yılımı maalesef satışla geçirmiştim geçen yıl Direktörümün desteği ile ekip kurmaya başladım. Art arda basamakları atlayıp çok şükürler olsun Direktörlük unvanımı aldım.

Şirketimin büyüklüğünü ilk kez katıldığım Antalya Direktörler Seminerinde bir kez daha görmüş oldum. Prensesler gibi ağırlamışlardı bizleri. Oriflame sayesinde kendimi değerli hissediyorum ve Oriflame sayesinde küçük hayallerimi gerçekleştirdim, şimdi sıra büyük hayallerimde ve büyük unvanlarda. Benden desteğini hiç esirgemeyen ve bana benden fazla güvenen Altın Direktörüm Hasibe Tuncer’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Liderlerim Rukiye Alşan Banu Genç, Cemile Baysal, Medine Tekin, Sultan Kargı’ya ve alt ekibimdeki tüm Danışmanlarıma da teşekkürler.

Sizleri seviyorum. Pes etmek yok, yola devam...

Direktör

“Şimdi sıra büyük hayallerimde ve büyük unvanlarda”

Kayıt Tarihi 24.06.2011Direktör 31.05.2014

RABİA MAFERMERSİN

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Ben Hayriye Gündüz. 3 çocuk annesiyim, Oriflame’le eltimin bana Oriflame ürünleri ve kazanç merdivenini anlatmasıyla tanıştım. Başta ben ve eşim bu olaya sıcak bakmadık, çünkü yapıp yapamayacağım hakkında tereddütlüydüm. Eltim, ablam ve Altın Direktörüm olan Zuhal Gündüz ve kayınım, abim Hakan Gündüz’ün bana verdikleri cesaret ve destekle bu işi yapmaya karar verdim. Batman’da oturmama rağmen Mersin’den sık sık gelip beni asla yalnız bırakmayan, hep destek veren eltim Zuhal Gündüz’e ve eşine, sen yaparsın diyerek hep yanımda olan babama, bütün ürünleri kullanan anneme, üye yapmama yardımcı olan ve beni hiç yalnız bırakmayan kız kardeşlerim Gülsüm,

Gülşah, Büşra ve erkek kardeşim Necime ve eşi Yasemin’e, kargo görevi gören her işime koşan oğlum Fikret’e, “anne hiç durma çalış, herkese fark at” diyen oğlum Mustafa’ya, bu işi bana miras bırakmalısın diyen biricik kızım Dilek’e, bir telefonum ile bana kayıt olan dostlarım Sadet, Fatime, Hacire ve Halime’ye, halen destek mi köstek mi olduğunu anlamadığım sevgili eşime, alt ekibim Nursel Hanım, Şeyma, Pelda, Sibel, Buşra ve adını sayamadığım bütün üyelerime teşekkürlerimi iletiyorum. Son bir eltilik kıskançlığı yaparak yakında benim de onun gibi altınlık yazımı en kısa zamanda yazacağımı dip not

olarak ekliyorum. Saygılarımla.

Direktör

“Eltimin anlatmasıyla Oriflame’le tanıştım”

Kayıt Tarihi 26.10.2012Direktör 31.05.2014

HAYRİYE GÜNDÜZBATMAN

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Sevgili Oriflame’e gönül veren herkese sevgiler, selamlar. Ben Semra Türkeli Lüleci. 57 yaşında 2 çocuk annesiyim. Oriflame ailesinde 1.nci yılımdayım. Bu güzelliklerle tanışmamın vesilesi Burcu Muslu. Hayalim Oriflame ile değişik ülkelere seyahatler etmek. Başarımın sırrı, insanları ön yargılarından vazgeçirip bu işi yapabileceklerine inandırmak. Hedefim Oriflame’de dokunduğum insanların güzel yerlere gelmesini sağlamak ve aynı zamanda pek çok başarıya imza atmak. Oriflame, Türkiye ve Dünya’da hızla ilerleyen, ileride çocuklarımıza miras olarak bırakabileceğimiz, dünyadaki birçok önemli firmalardan daha güvenli ve sistemli bir iş düzenine sahip. Oriflame ile başarı yolunda

olmaktan gururluyum. Birçok insanın hayatını değiştirmek, güzelleştirmek inanılmaz bir duygu. Tanımadığınız veya sevdiğiniz insanların hayatlarına anlam katmak, rahat yaşamalarını sağlamak, hayallerini gerçekleştirmek, çocuklarına iyi bir gelecek sağlamaktan daha büyük mutluluk olabilir mi? Ekibimizin yolunu aydınlatan sevgili Altın Direktörüm Burcu Muslu’ya Liderlerim Reyhan Kala ve Halil İbrahim Següteriye, ekibimdeki birbirinden değerli Danışmanlarıma bana inandıkları ve bu yolda benimle yürümeye karar verdikleri için sonsuz teşekkürler ve kucak dolusu sevgiler.

Direktör

“Birçok insanın hayatını değiştirmek, güzelleştirmek inanılmaz bir duygu”

Kayıt Tarihi 10.06.2013Direktör 31.05.2014

SEMRA TÜRKELİ LÜLECİİZMİR

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba Oriflame ailesi,Ben Şenay Çankaya. 1974 doğumluyum. Bartın’da yaşıyorum. Evliyim, 2 çoçuk annesiyim. 18 ve 15 yaşlarında 2 oğlum var. Oriflame’e ablam Üst Altın Dirktörüm Selver Güney’in teklifiyle başladım. İlk önce kendi ürünlerimi indirimli aldım. Zaten Oriflame ürünlerinin kalitesinden şüphem yoktu. Daha sonra da bir iş olarak devam ettim. Kısa zamanda ev toplantısı, saha çalışması, stant çalışması yaptım. Ekibim hızlı bir şekilde büyüdü. Oriflame sayesinde hayallerim gerkçekleşmeye başladı.

İsteyen herkes bu işi başarabilir. Şirket her zaman yanımızda. Benden hiç bir zaman desteğini esirgemeyen ablam Selver Güney’e, Üst Danışmanım Fatma Akgün Uzuner’e, Liderlerime, ismini yazamadığım Danışmanlarıma ve ayrıca her zaman yanımda destektekçim olan eşime, çocuklarıma teşkkür ediyorum. Sizleri seviyorum. Türkiye’nin Parlayan Yıldızlarında olmaktan gurur duyuyorum. En kısa zamanda Altınlık yazımda görüşmek üzere.

Direktör

“İsteyen herkes bu işi başarabilir”Kayıt Tarihi 08.02.2009Direktör 31.05.2014

ŞENAY ÇANKAYABARTIN

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba Oriflame’e gönül verenler,Ben Eskişehir’den Vildan Kayapınar. Evli ve iki çocuk annesiyim. Bazen insanların hayatındaki değişiklikler bir tesadüfle başlar, benim de öyle oldu. Bir gün bir davet üzerine kendi ihtiyaçlarımı alırım diyerek gittiğim ortamda, kendimi Oriflame’in fırsat ve hayallerinin içinde buldum. Bu sayede pek çok dostum ve arkadaşım oldu. Her gün yeni insanlara ulaşmak, ev toplantıları yapmak, üye olacak yeni arkadaşlarımızla güven ve sevgiyle iletişim kurup, farklı kültürleri

tanımak, sevgi ve kazanma duygusunu yaşamak, maddi ve manevi yönden kazanmalarına ışık olmak, başarılara birlikte imza atıp mutluluklarını paylaşmak. Bu yolda ilerleyen, hep yanımda olan tüm ekibimdeki arkadaşlarımın başarılı olmalarını ve hedeflerine ulaşmalarını canı gönülden istiyorum. Tüm ekibime sonsuz teşekkür ederim... ‘’İyi şeyler inandığında, daha iyi şeyler sabrettiğinde ve en iyi şeyler hiç vazgeçmediğinde gelir.’’

Direktör

“Bu sayede pek çok dostum ve arkadaşım oldu”

Kayıt Tarihi 17.02.2011Direktör 31.05.2014

VİLDAN KAYAPINARESKİŞEHİR

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba Oriflame ailem, Ben Nejla Demirel. 45 yaşında, ev hanımıyım. Evliyim ve biri üniversite mezunu diğeri üniversite öğrencisi iki çocuğum var. 45 yıllık hayatımda hiçbir zaman ekonomik özgürlüğüm olmadı ve maddi olarak hep aileme ya da eşime bağımlıydım. Şimdiye kadar hep ailem ve çocuklarım için yaşadım, kendime hiç vakit ayıramadım. Çocuklarım büyüdükten sonra bu sıkıcı ve monoton hayattan bir çıkış kapısı aradım ve Oriflame benim için bu kapıyı aralayan şey oldu. Oriflame’e, kızımın ve kendimin kozmetik ihtiyaçlarını karşılamak ve az da olsa maddi gelir elde etmek için katıldım.

Katıldığım toplantılarda kullandığım ürünlerin kalitesini gördükten sonra kızımın bu doğal ve zararsız ürünleri kullanmasını istedim. Oriflame benim stresten tek kaçış yolum oldu. Emek verdiğim ve karşılığını alabildiğim nadir işlerden biriydi. Bir ev hanımına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı verdiği ve farklı bir hayat seçeneği sunduğu için Oriflame’e, beni Oriflame ile tanıştıran Altın Direktörüm Satı Solmaz’a, desteğini eksik etmeyen eşim ve çocuklarıma çok teşekkür ederim.

Direktör

“Oriflame benim stresten tek kaçış yolum oldu”

Kayıt Tarihi 17.05.2011Direktör 31.05.2014

NEJLA DEMİRELÇORUM

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba,Ben Ebru Demirci. 3.5 yaşında bir çocuk annesiyim. Oriflame ile bir pazar çıkışı stantta tanıştım ve kayıt oldum. Ürünleri çok beğenerek kullanmaya başladım. Bir iç giyim dükkanım vardı, bu nedenle Oriflame’i iş fırsatı olarak görmemiştim. Ta ki Direktörüm Songül Edoğan’ın ev toplantısına katılana kadar... Dükkanı

kapattım ve stant, ev toplantısı yaparak ekip kurdum. Çok harika dostluklar kazandım. Oriflame dokunduğu hayatları değiştiriyor. İyi ki varsın Oriflame ekibime ve Direktörüme çok teşekkürler...

Direktör

“Çok harika dostluklar kazandım”

Kayıt Tarihi 13.04.2012Direktör 31.05.2014

EBRU DEMİRCİİSTANBUL AVRUPA

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Page 17: İş & Güzellik Dergisi Temmuz & Ağustos 2014

32 33

Merhaba Oriflame ailesi,Ben Emine Sekman. Ben de ürünlerimi %30 indirimli alabilmek için Oriflame’e 2 yıl önce kaydoldum. Oriflame’i tanıdıkca kendime olan özgüvenim arttı. Doğru dürüst çevrem yokken Oriflame sayesinde geniş bir çevre edindim. Oriflame’e bir hobi olarak bakıyorken ufak da olsa birşeyler başardığımı gördüm. Sonra Oriflame’e sımsıkı sarıldım ve büyük bir başarı elde ederek Direktör oldum. Bir Direktör olarak size sesleniyorum; sakın size söylediklerimi kulak ardı etmeyin. Bir zamanlar ben de sizler gibi evde oturuyordum. Oriflame ile evde oturarak para kazanılanacağına inanmıyordum. Oriflame ile hem oturarak hem eğlenerek hem de kariyer

sahibi olarak para kazanıldığını gördüm. Ben de başkaları gibi hem eğlendim hem büyük kariyer sahibi oldum hem de kazançlarıma kazanç kattım. Oriflame’den kazandığım paralarla aileme büyük destek verdim. Sizler de benim gibi Oriflame’e üye olun, engellere takılmayın, kendinize güvenin. İnanın ki siz de başaracaksınız. Oriflame’de Direktörlüğe yükselmemde bana desteklerini esirgemeyen Direktörüm sayın Banu Sözen’e ve ismini söyleyemediğim binlerce alt ekibime teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. Oriflame’de inşallah en kısa zamanda hedefime ulaşıp Üst Altın Direktör

unvanımı alarak bu sayfalarda tekrar görüşmek dileğiyle...

Direktör

“Eğlenerek ve kariyer sahibi olarak para kazanıldığını gördüm”

Kayıt Tarihi 24.03.2011Direktör 31.05.2014

EMİNE SEKMANİSTANBUL AVRUPA

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Selam Sevgili Oriflame Dostlarım,Ben İzmir’den Ferah Gören. Evli, 2 çocuk annesiyim. Çocuklarım doğduktan sonra işimden ayrılmak zorunda kaldım. Yakın bir arkadaşım beni Oriflame toplantısına davet etti. Kendi ihtiyaçlarımı indirimli almak için kaydoldum. Yıllarca hem çocuklarıma bakıp hem de çok sevdiğim parfümleri bedava almak için satış yapıp para kazandım. Katıldığım başka bir Oriflame toplantısında düşüncem değişti ve iş olarak yapmaya karar verdim. Üyeler yaparak alt ekip kurmaya başladım. Artık daha çok para kazanıyor ve yarım kalan sigortamı da isteğe bağlı olarak ödüyordum. Direktör olmak benim için bir hayaldi. Fakat isteyip, çalışıp ve pes

etmezseniz mutlaka oluyormuş, onu gördüm. Oriflame’in tüm ürünlerini özellikle parfümlerini severek kullanıyor ve öneriyorum. Artık hayalim en yakın zamanda Altın Direktör olmak. Ekibimdeki Oriflame dostlarımı da en kısa zamanda Direktör olarak görmek istiyorum. Bu uzun yolda beni yalnız bırakmayan Direktörüm Remziye Çavuş’a, Liderlerim Aysu Felek, Yüksel Yenisolak ve Serap Uzun’a ayrıca ekibimdeki bütün dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Desteğini hiç bir zaman esirgemeyen her zaman yanımda olan anneme, babama, kardeşime, eşime

ve çocuklarıma çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın Oriflame, iyi ki hayatımdasın. Teşekkürler.

Direktör

“Artık hayalim en yakın zamanda Altın Direktör olmak”

Kayıt Tarihi 18.11.2005Direktör 31.05.2014

FERAH GÖRENİZMİR

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhabalar, Ben Saniye Mantıcı. 32 yaşında, 3 çocuk annesi ve diplomalı bir ev hanımıydım. Oriflame’e başlarken bir hayalim yoktu. Amacım çocuklarıma iyi bir hayat ve kaliteli bir eğitim sunmaktı. İlk yıllar çok ciddiye almadım. Sadece geziler ilgimi çekmişti. Bunlara ulaşmamın zor olacağını düşünmüştüm. 7-8 ay ara verdim. Ekim’de Direktörüm Kamuran Efe’nin ısrarlarıyla tekrar toplantılara, Kasım’da Liderlik Eğitimine katıldım ve o gün Oriflame’e yeni kayıt olduğumu hissettim. Bu eğitim sayesinde çocuklarımla ilgili amacıma Oriflame ile daha iyisini sunacağımı anladım. Aralık’da Üst Danışman oldum, ilk gezime yani Antalya Seminerine katılmaya

hak kazandım. Oriflame’de hedefime ulaştığımda, çocuklarıma şu ankinden daha iyi bir eğitim vereceğime inanıyorum. Oriflame bana terapi gibi geldi. Bir çok sıkıntımı unuttum, kendimi yeniden keşfettim. Anladım ki hayaliniz her neyse; para, eğlence, kariyer, başarı, güzel görünmek, psikolojik destek hepsi Oriflame’de var. Benim hayalim başarı, kariyer ve dokunduğum hayatları değiştirebilmek. Yalnız çıkmadığım bu yoldaki tüm arkadaşlarıma, özellikle Liderlerim Ayşe Yazıcı, İmran Erdoğanoğlu, Ayten Duralı ve Emine Toklu’ya teşekkür ediyorum. En kısa sürede

burada Direktörlük yazılarını okumayı diliyorum. Oriflame ve ekibim iyi ki varsınız.

Direktör

“Hayaliniz her neyse Oriflame’de var”

Kayıt Tarihi 25.01.2012Direktör 31.05.2014

SANİYE MANTICIKAYSERİ

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Merhaba Oriflame ailesi, Ben Zeliha Doğan Şahindaş. Evliyim, Buse ve Nursena isminde 2 kızım var, onlar benim ilham kaynağım. Oriflame’e başlama sebebim ablamı kırmamaktı. Bir gün beni Üst Direktörüm Dilek Şahindaş Çevik toplantıya davet etti. Oradan çıkarken “ben de yapabilirim” dedim. Ama eşim o kadar sorun yarattı ki, her şeye rağmen yine de yaptım. Benim için çok zordu; çevresi olmayan, arkadaşı olmayan, evde kendi halinde kızlarımla vakit geçiren bir ev hanımıydım. Şimdi ise Oriflame ile iş kadını oldum ve hedeflerim büyük.

Yaşam sevincim canım kızlarıma, Üst Direktörüm Dilek Şahindaş Çevik ve alt ekibimde olan herkese çok teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar bana inanmayan herkese çok teşekkür ediyorum. İyi ki inanmadınız, çünkü siz inanmadıkça ben daha çok azimle çalıştım, daha çok başaracağım hırsı tuttu. Bana inanan, güvenen herkese de çok teşekkür ederim. İyi ki seninle tanıştım Oriflame.

Direktör

“Oriflame ile iş kadını oldum ve hedeflerim büyük”

Kayıt Tarihi 25.06.2012Direktör 31.05.2014

ZELİHA ŞAHİNDAŞKAHRAMANMARAŞ

1.000$B İ N D O L A R

D İ R E K T Ö RN A K İ T Ö D Ü L

Magnus Brännström CEO Oriflame Cosmetics

Ted BomanManaging Director

Tüm aileye yetecek kadar

büyük!büyük! “Bizim aile geniştir”, “Bizi Büyük Boy

kurtarır” diyenlere müjde! Ağustos

kataloğumuzda birbirinden özel

“Büyük Boy” ürünleri kaçırılmaz

fiyatlarla sunuyoruz.

Sicilya ve Paris’in

muhteşem kokuları ile

bezenmiş Büyük Boy

Discovery Duş Jelleri

Yazın kuruyan elleri

yumuşacık hale

getiren Büyük Boy

El Kremleri

Yaz boyu bakımlı

ve güzel saçlar için

Büyük Boy, doğal

özler içeren Nature

Secrets Şampuanlar

Yere Güzel Basın!

Feet Up Ayak Bakımı

hem de Büyük Boy

AğustosSayfa: 125

AğustosSayfa: 127

AğustosSayfa: 131

AğustosSayfa: 133

AğustosSayfa: 129

a Discover Sicilian Dream Duş Jeli - Büyük Boy30546

a Silk Beauty El Kremi Büyük Boy21612

b Nature Secrets Kepeğe Karşı Etkili Pıtrak Otu ve Greyfurt Özlü Şampuan24389

a Nature Secrets Kuru ve Yıpranmış Saçlar için Buğday ve Hindistan Cevizi Özlü Şampuan22699c Nature Secrets Normal Saçlar için Mürver Çiçeği ve Elma Özlü Şampuan26446

e Nature Secrets Tüm Saç Tipleri için Jojoba ve Mango Özlü 2si 1 Arada Şampuan ve Saç Kremi21854

d Nature Secrets İnce Telli Saçlar için Biberiye ve Kuş Üzümü Özlü 24580

a Feet Up Yatıştırıcı Ayak Kremi20563

b Feet Up Canlandırıcı Ayak Spreyi21441

a Nature Secrets Forest Glade Vücut Pudrası23710c Nature Secrets Cooling Breeze Vücut Pudrası25445

b Nature Secrets Floral Bouquet Vücut Pudrası25441d Nature Secrets Tropical Burst Vücut Pudrası25443

c Feet Up Anti-perspirant Ayak Kremi23281

b Discover Parisian Delight Duş Jeli - Büyük Boy30743

b Kuru Eller için Besleyici El Kremi - Büyük Boy13365

c 2’si 1 Arada Koruyucu El ve Tırnak Kremi - Büyük Boy13366

a b c

a b

Yaz boyu kuru ve

rahat hissetmeniz

için harika kokularıyla Büyük

Boy Nature Secrets

Pudralar

ab

c

de

a b c d

a

b

c

Yemyeşil çayırların

muhteşem kokusu! Narin çiçeksi

koku!Canlandırıcı

nane ferahlığı! Egzotik meyveli ve

çiçeksi koku!

BÜYÜK BOY 750 ml

BÜYÜK BOY 150 ml

BÜYÜK BOY 400 ml

BÜYÜK BOY 400 g. BÜYÜK BOY 150 mlBÜYÜK BOY

150 ml

Limon Lavanta

BÜYÜK BOY 250 ml

Page 18: İş & Güzellik Dergisi Temmuz & Ağustos 2014

34 35

Merhaba...

Teşekkürler Oriflame, teşekkürler İbrahim, teşekkürler Ahmet ve Pelin, teşekkürler Sümeyra,teşekkürler Türkiye’nin Parlayan Yıldızları...

Bir kadın ne ister... savaşsız bir dünya, mutlu bir toplum, sağlıklı düşünen aile bireyleri, heyecanlı, hayalleri olan, kendini keşfetmek ve güzel bir yaşam için mücadele eden bireyler... ve tabi HAYALİNDEKİ YAŞAMA ULAŞMAK...

Oriflame’e ihtiyaçlarımı karşılamak ve sevgiliarkadaşım Füsun’u kırmamak için üye oldum.1 yıl ürün aldım, kullandım, arkadaşlarıma tavsiye ettim,üye olmaları konusunda teklif sundum. 1994 Nisan ayında işyerim kapandı. Tam zamanlı olarak Oriflame işini yapmaya karar verdim.Eşime söz verdim 3 ay bu işi deneyecek olmazsa iş arayacaktım. Oğluma söz verdim başarırsam onun hayatına istediği herşeyi katmak için...

1 ayda Üst Danışman oldum. 1 yılda Elmas Direktör ve İsveç-Norveç-Bangkok-Puket Adası gezilerini kazandım. Hayalim 1 ev, 1 de araba sahibi olmaktı, kısa sürede gerçekleşti. Her yıl 2 kez yurt dışı gezisine katılmaya, iyi bir gelir kazanmaya ve kendimi tekrar keşfetmeye başladım. Ekibimdeki herkese her zaman ulaşmaya çalıştım. VAR OLMAM İÇİN, EKİBİMİN VAR OLMASI gerektiğini işe başladığım anda farketmiştim. Her zaman tüm ekibimle iletişimi güçlü tutmaya çalıştım.

Özden Gül EskiElmas Executive Direktör

TÜM EKİBİM BANA: HAYAT, CAN, KAN, MUTLULUK, YÜZÜMDEKİ GÜLÜMSEME MÜCADELE İÇİN NEDEN OLDULAR, benim sahip olduğum, yaşadığım tüm güzellikleri onların da yaşaması en büyük hayalim. 3 kişilik küçücük ailem bugün binlerce kişi, işe başlarken bu kadar yol katedeceğimi düşünmemiştim.

23-27 haziran tarihleri arasında her yıl İsveç’te düzenlenen Global Liderlerin yılda bir kere birlikte oldukları toplantıdan gece döndük. Bir kere daha şükrettim. Doğru firma, muhteşem ürün yelpazesi, BAŞARI İÇİN KENETLENMİŞ BİR FİRMA ve YÖNETİM... 3 gün boyunca aldığım mesaj....BAŞARI İÇİN DAHA PROGRAMLI OL, KENDİNE VE EKİBİNE GÖRE ÖZEL BİR ÇALIŞMA STİLİ YARAT...

Oriflame iş fırsatını sunarken;“Genel olarak yaşadığınız hayattan memnun musunuz?”“Seyahat ediyor musunuz?” “Kazancınızdan memnun musunuz?” sorularını sorarak fırsatı anlatmaya başla....

İşimizdeki en önemli iki bileşen; 1.’si Satış... onun için ÜRÜNÜ İYİ KULLLANMAK ve SUNMAK GEREKİYOR, 2.’si Kayıt, kişinin hayatını sorgulatmamız şart. Türkiye de henüz iş fırsatını sunmadığımız milyonlarca kişi var, bunu

UNUTMAMALIYIZ! Küçük çevremizin dışına çıkmamız şart!

Arzu ettiğim; ÇALIŞMAK, SAYGI ve SEVGİ ÇERÇEVESİNDE YETENEKLERİMİZİ açığa çıkarmak. Kadınlar PARA KAZANSIN, aile bütçelerine destek olsun, çocuklar İYİ EĞİTİM alsın.

Barış içinde mutlu yaşasın. Ekibimdeki herkes BAŞARIYA DOYMASIN, mücadeleci ruhlarını kaybetmesin, TOPLUMA FAYDALI, AHLAKLI, DOĞRU YOLDAN AYRILMAYAN, KURALLARA UYAN, ÖRNEK BİR EKİPTE, ÖRNEK LİDERLER olsunlar...

Ben kim miyim?Duymasını bilene ses, çekmesini bilene nefes, gitmesini bilene HEDEF, yaşamasını bilene hayat, sevmesini bilene yürek, savaşmasını bilene ZAFERİM! Ve diyorum ki... birlikte olmak, başarmak istiyen için uzanan bir elim ben...

DAHA ÇOK ELİ TUTMAK İÇİN UZATIYORUM ELLERİMİ.... Sevgi ve saygılarımla, Özden Gül EskiElmas Executive Direktör

Page 19: İş & Güzellik Dergisi Temmuz & Ağustos 2014

4 Eylül - İleri Düzey Cilt Bakım EğitimiDermo-kozmetik araştırmacısı ve Avrupa Güvenlik Değerlendirme Uzmanı Holly Grenfell, Seminerin birinci gününde tecrübelerini Oriflame Kozmetik Direktörleri ile paylaşacak. Uluslararası camiada kendisinden övgüyle bahsedilen Grenfell, 30 yılı aşkın süredir sahada edindiği deneyimleri Oriflame Direktörleri’yle paylaşacak, sorularını yanıtlayacak.

4 Eylül - Sıra Gecesi Halaylar çekilsin, davullar vurulsun... Tarihi Şire Han’da gerçekleştirilecek Güney Doğu Anadolu’nun vazgeçilmez eğlence geleneği Sıra Gecesini kaçırmayın....

5 Eylül - Gala YemeğiGeçen Seminer’den bu Seminere yükselen Üst Danışman ve üzeri unvanların kutlanacağı, eğlence dolu gece Teymur Otel’de gerçekleştirilecek.

6 Eylül - Şehir TuruZeugma Mozaik Müzesi, Bakırcılar& Sedefçiler Çarşısı, Zincirli Bedesten... Gaziantep şehir turunda görebileceğiniz güzelliklerden sadece birkaçı.

Baklavalar, dolmalar, içli köfteler, dans, müzik, eğlence Hepsi ve daha fazlası için 4 Eylül’de Gaziantep’te buluşalım!

Gaziantep’te unutulmaz bir seminer için buluşuyoruz!

2014 Gaziantep Direktörler Semineri

2014 yılının ikinci Direktörler Semineri, Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en eski kültür merkezlerinden lk uygarlıkların doğduğu, tarihi İpek Yolu üzerinde konumlanan Gaziantep’te gerçekleştirilecektir. 4-5-6 Eylül tarihlerinde gerçektirilecek Seminerde neler mi var?

Gaz

iant

epG

azia

ntep

Big BenBig Ben Londra’da ki Westminster Sarayı’nın ünlü saat kulesidir ve Londra’nın en çok fotoğraflanan noktalarından biridir. Londra’nın en ünlü sembollerinden olan Big Ben,19. yüzyılın ortalarında inşa edildiğinde dünyadaki en büyük

kulelerden biriydi. Bugün dünyanın en büyük ikinci dört taraflı saatidir. Big Ben zamanın doğruluğu ile de tanınır. Big Ben önünde fotoğraf çektirmeyi ve paylaşmayı unutmayın!

Buckingham Sarayıİngiliz Kraliyet Ailesinin sahip olduğu saraylardan biri olan Buckingham, Londra’da en çok ziyaret edilen noktalardandır. Buckingham Sarayı’nın bir kısmı hala kraliyet ailesi tarafından kullanılmaktadır. Kraliçenin sarayda

olduğu günlerde özel bir bayrak göndere çekilmektedir. Buckingham Sarayı’nın büyük bir kısmı ziyaret edilemese de buraya en çok turist çeken olay Changing of the

Guards (Askerlerin Değişim) isimli törendir. Buckingham Sarayı’ndaki askrlerin nöbet değişim törenini izlemeyi unutmayın!

Hyde Park1637 yılında açılan Park Londra’nın ünlü parklarından biridir. Devasa boyutta, yeşillik bir alandır. Hiç şüphesiz ki Hyde Park’ın en ünlü yeri “Speakers’ Corner” dır. 19. yüzyılda Hyde Park popüler bir buluşma noktası olmuştur.

Speakers’ Corner ise 1872 yılında meydana gelen isyanlar sonucunda bunalan halkın özgürce konuşacağı bir yer oluşturma amacıyla yapılmıştır. Bu gelenek günümüzde de devam ettirilmektedir. Her Pazar günü bir sabun kutusunun üstüne çıkan insanlar politika, din, siyaset ya da istedikleri herhangi bir konuda özgürce düşüncelerini dile getirebilmektedir. Siz de Speakers’ Corner’da fikirlerinizi dile getirme fırsatını kaçırmayın!

Londra’ya gitmişkengörmeden olmaz dediklerimiz!