Top Banner
HHSIMONSEN.dk SPRING // 2013 MAGAZINE # 4 LæS BL.A. OM: KORT HåR FLETNINGER PANDEHåR COOL FESTHåR DE BEDSTE TIPS TIL SUNDT OG VELPLEJET HåR Be who you want to be, not what others want to see!
32

HairCode #4 2013

Mar 08, 2016

Download

Documents

HH SIMONSEN

Our Winter/ spring 2013 magazine. The magazine contaion fashion trend spot, how to style, and news from JOICO and HH SIMONSEN hair product
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: HairCode #4 2013

H H S I M O N S E N . d k

Sp

rIN

g /

/ 2

013

MA

GA

ZIN

E

# 4

læs bl.A. oM:

kort hårflEtNINGErpANdEhår

cool fEsthår

dE bEdstE tIps tIl suNdt oG vElplEjEt hår

Be who youwant to be,not what otherswant to see!

Page 2: HairCode #4 2013

360°stylING 04

dE bEdstE GAvEIdEEr 10

uNdGålIvløst hår 17

INstylEs 2012:

pæNtpANdEhår 14

oN A MAN huNt 15

shArp cut 14

rE-stylEkort hår 19

6 hårMytErsANdt EllEr fAlsk? 24

06vElkoMMENHH SIMONSEN® har her i 2013 eksisteret i 10 år på det danske marked. I november 2003 lancerede vi vores første glattejern, som blev solgt i omkring 8000 enheder på under fem uger. Dengang var der ikke mange, der troede på konceptet med at designe og producere et glattejern efter vores danske normer inden for kvalitet og design.I år, 10 år senere har HH SIMONSEN® gennemgået en fantastisk rejse, takket være Jer. En rejse, der betyder, at vi i dag kan præsentere en produktlinje, som er unik, smuk, skandinavisk i dets udtryk og til fantastiske priser.

For at markere vores første 10 leveår, vil vi igennem hele 2013 komme med skarpe – og fantastiske kampagner, der giver dig mulighed for at udforske flere sider af vores produktunivers uden at det nødvendigvis koster dig ekstra.

JOICO introducerede et nyt produkt design i begyndelsen af februar. Et look, der skal løfte JOICO ind i det næste årti med fornyet styrke.

I denne udgave af haircodE kan du bl.a. se vores nyeste el-artikler, som i år har fået titlen 360°. Ideen med konceptet er at tydeliggøre, at enhver kvinde kun behøver fire stylingsredskaber for at kunne skabe ethvert look, der måtte ønskes.

HH SIMONSEN®’ stylingprodukter er designet til skandinavisk hår, og vil igennem hele 2013 indgå i forskellige deals, så der uden store ekstra omkostninger kan styles lækkert og smukt hår. Hold øje indeni vores magasin med aktuelle kampagner.

god læselyst. Håber du vil få en masse brugbar inspiration.

HilsenHH SIMONSEN®

coNtENt# 4 s p r I N G / / 2 0 1 3

Blivfan

HH

SIM

ON

SEN

& J

OIC

O/D

enm

ark

HairC

ODE

er tr

ykt p

å m

iljør

igtig

t sva

nem

ærk

et p

apir.

At vælGEdEN rIGtIGE børstE... 2012

2 CODE

Page 3: HairCode #4 2013

TURNHEADS.

Page 4: HairCode #4 2013

360º føN:

Frisørføntørrer med 2000 watts power. Mulighed for tre forskellige varme - og hastighedsindstillinger samt “cold shot”. Vores 360º føn leveres med en tre meter eksklusiv stofledning i en cool og mode pantone nuance. 360º fønnen leveres i eksklusiv salgsemballage, og inkl. to lækre børster og carbon clips.

360º stylEr:

Styleren leveres med en tre meter eksklusiv stofledning i en cool og mode pantone nuance. Den nye 360º styler har ligeledes de nyeste sikkerhedssystemer, som bl.a. omfatter dobbeltsikring i mod strømskader. 360º styleren leveres i flot salgsem-ballage, og inkl. to lækre børster og carbon clips.

360° stylINGNy serie af professionelle stylingredskaber fra HH SIMONSEN® når hele vejen rundtUnder navnet 360° lancerer HH SIMONSEN® nu sin, til dato, mest gennemførte samlede serie af elredskaber til professionel styling. Hvert af seriens fire redskaber er et lille teknisk vidunder i sig selv, og samlet dækker de et hvert tænkeligt behov hos den moderne, langhårede pige, som elsker at skifte look, udfordre konventionerne og eksperimentere med sit hår.

dækkEr AllE dINE bEhov”360° indeholder fire forskellige stylingred-skaber, som tilsammen dækker samtlige behov hos selv den mest avant-garde styling-entusiast.” forklarer og produktchef Claus Nissen fra HH SIMONSEN®, der med en fortid som frisør personligt har stået for udviklingen af den nye serie.

sErIENs produktErDet første produkt i 360°-serien er en ny og forbedret udgave af HH SIMONSEN®s velkendte ENVY føntørrer, som bliver anvendt i utallige professionelle saloner landet over. Næste produkt er HH SIMONSEN® s populære og effektive glattejern, som ligeledes præsen-teres i en ny og optimeret 360°-udgave. glat-tejernet forener effektivitet og skånsomhed, og de dobbelte, keramiske varme plader sikrer et perfekt resultat – hver gang. Næste produkt i rækken krøllejernet rOD VS3 i en særlig 360-edition, som giver uanede muligheder for at skabe kreative krøller. Den nye, komplette produktserie fra HH SIMONSEN® afrundes med det unikke Deep Wave krøllejern VS5, som er designet til at skabe et bølget, ultra-feminint look.

”Ideen bag 360° har været at skabe en kompromisløs og komplet styling-serie med komplementerende produkter, som når hele vejen rundt og billedligt talt slutter ringen hos selv de mest krævende kunder.” tilføjer Claus Nissen, som allerede nu mærker stor interesse for de nye, gennemførte produkter med det lækre look, som får dine nuværende el-artikler til at blegne.

fuNktIoNElt oG sMuktForuden de nyeste teknologiske features byder seriens 4 forskellige redskaber på en gennemført finish med eksklusive, matsorte overflader og farvede stofledninger, som skaber spændende kontraster. produkterne er således ikke alene fantastiske at bruge, de er også en fryd for øjet.

4 CODE

Page 5: HairCode #4 2013

360º rod vs3 curlING WANd:

360º rOD VS3 har ligeledes de nyeste sikkerhedssystemer, som bl.a.omfatter dobbelt sikring i mod strømskader. 360º rOD VS3 styleren leveres i en flot salgsemballage, og inkl. to lækre børster og carbon clips.

360º rod vs5 dEEp WAvEr:

rOD VS5 leveres med en tre meter eksklusiv stofledning i en lækkermode pantone nuance. Den har ligeledes de nyeste sikkerhedssys-temer, som bl.a. omfatter dobbelt sikring i mod strømskader. ”rOD VS5 Deep Waver” leveres i flot salgsemballage og inkl. to lækre børster og carbon clips.

pr. stk.

699,-spAr

500,-

5CODE

Page 6: HairCode #4 2013

1234

Arbejdsgang:

Spray håret med JOICO Instant refresh

Inddel håret i store totter

Krøl håret omkring HH SIMONSEN® rOD vs4

Vend hoved nedad og massér håret i hovedbunden

Afslut med JOICO Joimist Firm

JOICO Instant refresh

179,-

JOICO Joimist Firm149,-

rod VS4 699,-

5

MuNthEplus

sIMoNsENsprING 2013

Modelhår– sådan:

6 CODE

Page 7: HairCode #4 2013

AWEsoME!By Margaret:Det er normalt et mareridt at frisere min seks årige datters hår igennem efter hendes bad. Hun har langt,

tykt og krøllet hår, der konstant filtrer. Min frisør forslog mig børsten. Nu kan min datter børste hendes

eget hår igennem, og elsker, at det ikke gør ondt længere.

thIs Works!By Kirsten:Jeg elsker denne børste. Jeg har et langt hår (midten af ryggen). Håret er fint, lysnet med afblegning og

med en let tekstur. Selvom jeg har brugt masser af balsam i håret har det altid filtret sig meget, hvilket

har resulteret i at børsten altid var fyldt med knækkede hår. Med Wet Brush, kan jeg frisere det igennem

uden problemer. Jeg har ingen idé om, hvordan den virker. Det gør den bare!

WoW!By Dany:Jeg kan ikke forstå, hvorfor jeg ikke for længst har købt denne børste. Børsten friserer kundernes filter

ud, så let som ingenting. Fremragende at bruge efter bad. Den bedste børste jeg nogensinde har ejet.

Good byE tANGlEs!!!

By I. Kim:Jeg overvejer at købe en ekstra, så jeg har en til bruseren og en på kommoden.

sIMply fANtAstIc!

By FoxxyChicka628:Jeg har fint hår, der let filtrer sammen. Normalt tager det lang til at børste mit hår igennem efter

et brusebad. Derudover en smertefuld oplevelse. Masser af hår i børsten som skulle smides ud i

skraldespanden. Nu elsker jeg at rede mit hår. Det er lige så let som at stryge en varm kniv igennem en

pakke smør. Dette produkt er fantastisk!

hvad siger dem der bruger ”Wet brush”?

the WEt brush:

Kild

e: w

ww

.myw

etbr

ush.

com

the buzz!the buzz!the buzz!thebuzz! Normalpris

149,-kAMpAGNEprIs

pr. stk.

99,-

7CODE

Page 8: HairCode #4 2013

frostspræNGthår, NEj tAk!

Kulden er over os, og det betyder, at dit hår skal plejes og passes ekstra grundigt, så det ikke tager skade i kuldens tørre og kolde luft.

vIdstE du ... ?At når du går udenfor i frostvejr med vådt hår så fryses vandet i håret. Vand, der fryses, udvider sig, og dermed opstår der situationer, hvor hårets keratin og lipider sprænges fra hinanden. Med andre ord, så sker der det samme inde i håret som når et vandrør springer pga. frost og kulde.Disse ødelæggelser kan bl.a. forsage spaltede spidser, hår der knækker lettere, hårfarve der mister sin glans og mere kruset hår. Alt sammen på grund af, at håret ikke var ordentlig tørt... forEbyGGElsEDet er vigtigt, at man vælger de rigtige hårprodukter i netop den kolde tid, da luften ofte kan være medårsag til at skabe både statisk elektricitet, samt tørt og livløst hår. Det handler, ikke alene om, at bruge en god hårshampoo samt balsam produkt, men i høj grad handler det også om, at bruge stylingprodukter, der giver en beskyttelse af håret imod udtørring samt modvirker statisk elektricitet.I vintermånederne bør man vælge hårprodukter, som omdanner tørt hår til blødt hår og som genopretter fugtbalancen og dermed øger elasticiteten. Dette kunne eksempelvis være Moisture recovery fra JOICO, der giver intensiv fugt og pleje til tørt hår, bl.a. fordi det indeholder Hydramine Sea Complex,™ (en dyb-havstang), som er en eksklusiv teknologi, som genopretter fugtbalancen i håret.I vintermånederne kan det anbefales at benytte en ”Leave-in Conditioner”, der kan være med til at sætte statisk elektricitet i ‘skak mat’. Anbefalet produkt er Moisture recovery Leave-in Moistruizer.Er håret kemisk behandlet, bør der ugentligt foretages en ekstra opbygning af fugtbalancen i håret, for at modvirke den skade som kemien har foretaget i håret.K-pAK rivataluxe er en genopbyggende og plejende kur, som ikke tynger håret og som gør håret blødt og glansfuldt. Meget intensiv hårkur, som genopretter hårets elasticitet og giver håret naturlig glans.For at beskytte håret imod varmen fra styling redskaberne (føn og glattejern) skal håret ‘forsegles’ med et varmebeskyttende produkt. K-pAK Therapy Oil giver den ultimative beskyttelse af håret. Ikke alene beskytter den håret i mod varme fra styling redskaberne, men også i høj grad imod ”feading” af hårfarven. Derudover modvirker K-pAK Therapy Oil det ‘frizzy’ look håret hurtigt får i vintermånederne.

caRe

MoiSturErEcovEry

k-pAkrEvitAluxE

k-pAk colortHErApy

8 CODE

Page 9: HairCode #4 2013

stylINGhIstorIEEn sendommerdag i september 2003 blev den første idé grundlagt til det, der senere skulle blive til HH SIMONSEN®. grundlæggerne fik en idé om at designe et glattejern, som indeholdt de kvaliteter, som en professionel frisør havde behov for i deres dagligdag i frisørsalonen. på samme tid opstod der et voksende behov for, at salonens kunder kunne købes et kvalitetsglattejern – magen til det frisørerne brugte… – HH SIMONSEN® var nu født.

”Vi var tre ansatte: Henning, Hans og Si-monsen. Vi skulle finde på et navn til firmaet, som klingede godt i ørerne. Det blev til HH SIMONSEN”, fortæller Hans, som i dag er administrerende direktør.

HH SIMONSEN® opstod i den sønderjyske flække, Skærbæk, tæt ved dæmningen over til rømø i Vadehavet. Første lagerbygning var en garage. Siden hen er HH SIMONSEN® flyttet to gange på grund af pladsmangel … Tredje gang er dog lykkens gang, og i dag har HH SIMONSEN® et dejligt funktionelt ’hus’ i Skærbæk med 700 m2 kontorareal og 3.300 m2 lagerplads. I dag kører Henning og Simonsen, som hedder Lisbet til fornavn, begge som frisørsalonernes salgskonsulenter sammen med syv andre kollegaer. Derudover beskæftiger HH SIMON-SEN® ti medarbejdere på lager og kontor.

Hvad består HH SIMONSEN®’ produktsorti-ment anno 2013 af?HH SIMONSEN®’ eget store produkt-sortiment består af føn, glattejern, krøllejern, hårlak, hårvoks og tilbehør.JOICO, som er blandt verdens 5 største og bedste produkt brands, fik HH SIMONSEN® i 2010 agenturet på i Danmark og på Færøerne. JOICO består af hårplejeprodukter, hårfarve og permanentsprodukter. Alle JOICO’ produk-ter indeholder det patenterede Quad ramine Complex, som genopbygger håret. palco, som er en italiensk hårfarveserie har HH SIMONSEN® agenturet på i hele Skandi-navien. Excellent Edges er verdens bedste håndlavede sakse fra Australien, og disse har HH SIMONSEN® agenturet på i hele Europa.HH SIMONSEN® er varemærke-registreret i EU, Norge samt Kina.

hvor fINdEs produktErNE?HH SIMONSEN er i kontakt med 3.000 danske frisørsaloner i Danmark. Derudover eksporterer HH SIMONSEN® til grossitfirmaer i 14 lande i Europa, hvoraf de ni er fokuslande. HH SIMONSEN® har sat en (lille) fod i Afrika – nemlig på en frisørskole i ghana.

HH SIMONSEN® bygger deres gensige tillid til frisørsalonerne gennem rådgivning, vejledning, god service og evnen til at tilbyde innovative og spændende produkter, som følger tidens trend.

”Vi tror på, at et ord er et ord, og går gerne langt for at nå til den rigtige løsning” HH SIMONSEN®’ motto gælder medarbejdere, kunder og leverandører.

10 år er gået, og i år runder HH SIMONSEN® den første milepæl i firmaets ...

I 2012 var HH SIMONSEN®, sammen med 15 andre virksom-

heder, nomineret i Kina til den ”mest innovative” virksomhed. Og – den nominering er

HH SIMONSEN® meget stolte og beærede over!

HH SIMONSEN® har eget show-room og kursus-academy beliggende i Kolding centrum. Her afholdes farve-, klippe- og inspirationskurser, som dygtiggør frisørerne.

hhsI

MoN

sEN

.dk

9CODE

Page 10: HairCode #4 2013

dE bEdstE GAvEIdEErtil mor, søster eller veninde!!!

tag et billede med din smartphone af det, du måske selv ønsker dig, og

send det videre

JOICO K-pAK rivitaLuxe™ hårkuren trans-formerer håret til et luksuriøst, glansfuldt, stærkt og sundt hår. 150 ml.Vejl. udsalgspris 169,- kr.

root Volumizing Foam er skabt til at opbygge volumen fra hårrødderne. Det unikke, varmeaktiverende styling-produkt er udviklet specielt for at få maksimal fylde. 250 ml. Kampagnepris 199,- kr.

Har du et ønske om at få længere vipper, og uden brug af kunstige vipper? Klinisk forskning viser, at revita.EpS ved dagligt brug over en periode på 3-4 uger øger vippelængden med helt op til 25%. revita.EpS er skånsom mod øjenlåget og uden bivirkninger.Kampagnepris pr. stk. 499,- kr.

The “Wet” Brush leverer er hurtig ogsmertefri frisering selvom du har det tykkeste, mest genstridige eller ødelagte hår. Takket værebørstens revolutionære og specielt konstruerede børstepigge er dette muligt. piggene, som erultra tynde i diameteren, indeholder et komplex, der gør, at børstens pigge har en “hukommelse” på

dets oprindelse facon. Dermed opnår man en skånsom, men effektiv udfrisering af

selv et meget filtret hår. Kampagnepris 99,- kr.

Takket være innovative teknolo-gier genopbygger dette stylingjern, JOICO Vapor Iron hårets indre keratinstruktur samtidig med at håret glattes. Stylingjernet påfyldes og anvendes med den unikke keratino-lie, K-pAK® VApOrFUEL fra JOICO. Under brug omdannes væsken til dampmolekyler, som trænger dybt ind i håret og genopbygger hårets naturlige keratinniveau. resultatet er et blankere og sundere hår, samt et resultat, som holder længere.Kampagnepris 1.299,- kr.

10 CODE

Page 11: HairCode #4 2013

Varmebeskyttende spray til føn, krøl samt glattejern. JOICO Smooth Cure Thermal Styling Spray giver flot og blankt hår. 150 ml. Kampagnepris 229,- kr.

En eksotisk blanding af manketti, margan- og aftenprimroseolie er ingredienserne i JOICO K-pAK Therapy Oil. Den genopbygger hårets fugtbalance, forsegler skællaget og modvirker udtoning af hårfarver. Derudover bliver håret blødt, lækkert og glat. 100 ml. Kampagnepris 145,- kr.

HH SIMONSEN® gO mini rOD VS1 og VS3 er væsentligt min-dre end andre krøllejern, og derfor er disse små luksuriøse jern perfekt til kortere læng-der, samt i bl.a. håndtasken, samt på rejsen. Kampagnepris pr. stk. 299,- kr.

limited Editionmed en flot farvet

stofledning

HH SIMONSEN Fashion Styler er væsentligt mindre end andre små glatjern, og derfor er det lille luksuriøse glattejern perfekt til bl.a. håndtasken, sportstasken samt på rejsen. Kampagnepris 299,- kr.

Hårlakken har en lækker duft, samt UV-beskyttelse mod farvetab. HairSpray kan benyttes hver dag uden at håret får en skællende effekt eller bliver mat. HH SIMONSEN® hårlak er ikke testet på dyr og er selvfølgelig uden parabener. 250 ml. ml. Kampagnepris 129,- kr.

Flotte krøller? HH SIMONSEN® Softstyleren er designet så dele af luftstrømmen kan omdirigeres, så den fordeles mere effektivt ud i de lange og kraftige pigge. Dette gør det væsentligt lettere at style et langt og kraftigt hår. Kampagnepris 169,- kr.

Dette stylingjern er absolut det mest populære krøllejern på markedet. Med HH SIMONSEN rOD VS5 kan du lave levende og spændende krøller og bevægelser i mellem – og langt hår på ingen tid. Kampagnepris 699,- kr.

11CODE

Page 12: HairCode #4 2013

AltId skøNNE

Du kan lave en udvendig fransk fletning i al slags hår. Det er lige meget om du har fint skandinavisk hår eller tykt og krøllet hår.

Det gode ved en udvendig fransk fletning er, at den holder styr på det vilde hår. Det gør ikke noget, hvis det lidt finere hår falder lidt ud af fletningen her og der. Det giver kun et smart og afslappet hverdagslook.

Sådan gør du:

En tommelfingerregel er, at du hele tiden lægger noget til den øverste tot, mens du lader den

nederste hænge løst og samler en ny tot i stedet for at lægge hår til.

Det samme gentager du en gang til, og 1, 2, 3, så er den fineste fletning færdig…

Værktøj: Hårnåle, HH SIMONSEN® Hairspray samt en kam (gerne en spidskam)

fletninger

TRENDHJÆLP

Man kan lave flere forskellige typer af vandfaldsflet-ning, og det er ikke så svært som det ser ud. Du kan selv lave dem med lidt øvelse, tålmodighed, et spejl og lidt fingersnilde. Flet med tre totter hår. Med hensyn til selve fletningen er det samme princip som din normale hestehalefletning.

Man kan også sige, at vandfaldsfletning er en slags sildeben, der flettes fra side til side på hovedet. Imens man fletter lader man totterne falde ud af fletningen og dermed laver man den meget flotte vandfaldseffekt.

12 CODE

Page 13: HairCode #4 2013

TRENDHJÆLP

Sildebens fletning er blevet meget populær. Du deler en hestehale i to og tager altid en tot af det yderste hår og fletter skiftevis fra side til side.

Det er så flot at crepe håret inden du laver en lidt mere vild fletning, og ellers brug ’dag gamle’ krøller.Du kan også sno håret med to totter og tage nyt hår med fra den underste side, og på den måde skabe et voluminøst look.

• Del den forreste mængde af hår i tre lige store totter• Tag den øverste tot, læg over den mellemste, og tag

derefter den nederste tot, og læg over den mellemste• Læg lidt ekstra hår til den øverste tot, og før den over

den mellemste • Giv nu slip på den nederste tot, lad den hænge løst,

og saml en ny tot, som du nu bruger til at flette videre med

• Læg den over den mellemste tot, og fortsæt denne fremgangsmåde, indtil du ønsker at stoppe fletningen.

• Sæt den fast med hårnåle, og du vil se en fletning, hvor håret falder som stråler i et vandfald.

Sådan gør du:

13CODE

Page 14: HairCode #4 2013

iNsTyLEs 2013pæNtpANdEhårDet er ultra trendy med pandehår. Er stilen også noget

for dig, så lur her et par stylingtricks til, hvordan du

bedst styler dit ansigt med pandehår.

stEp 1 Kom en varmebeskyttende creme i pandehåretstEp 2 Føntør dit pandehår nedadstEp 3 glat pandehåret med HH SIMONSEN® gO mini Fashion StylerstEp 4 Afslut med HH SIMONSEN hårlak

Sådan styler du et flot pandehår

K-pAK Smoothing Balm – varmebeskyt-tende creme fra JOICO K-pAK med perlemor-skrystallerkr. 209,-

HH SIMONSEN® hårlak – kr. 129,-

Fashion Stylerkr. 299,-

Pssst… Brug evt. en rundbørste, når du føner pandehåret. Det er med til

at give håret en flot fylde.

Don’t! Selvom det kan være svært, så

hold fingrene fra pandehåret, når først det er sat. Du kommer nemt til

ødelægge din styling.

14 CODE

Page 15: HairCode #4 2013

sTyLEs 2013iNoN A MANhunt?

Oplev det nyeste inden for stilfuld herretrend. Herremoden har

aldrig været mere individuel og alsidig end den er nu. Den mod-

erne mand overlader ikke sit hårlook til nogle ’hovsa’ løsninger.

Mændene ved, hvad de ønsker og er ikke bange for at bruge og

vise at de tør style det mere individuelt og anderledes.

For at håret kan få det rigtige udtryk, selv efter turen hos

frisøren, så skal stilen sikres med få og gode stylingprodukter.

CLAYWAX

COOL MATFIXATION

MUDWAXDYNAMIC

CREATIVITY

EXTREMEMUD

AGGRESIVECREATIVITYVejl. udsalgspris 3 stk. 175,-

Hvordan styler jeg herrehår?stEp 1 Vask håret med JOICO Daily Care Treatment, der skaber balance i hårbunden.stEp 2 Fordel MUD EXTrEME fra HH SIMONSEN® i håndfladen. grooming-en af håret sker med håndfladerne, så voksen dermed langsomt optages i håret. stEp 3 Ønskes et kraftigere hold eller yderligere separation, kan der med fordel anvendes CLAY, på samme måde som STEp 2.stEp 4 Styl håret som ønskes med hjælp af fingrene. Ønskes et separeret look, twistes håret. Er ønsket et mere glat og friseret look, benyttes HH SIMONSEN®´ turbo børste.stEp 5 Afslut med HH SIMONSEN® HairSpray, hvis der ønskes et ekstra hold til frisuren.

15CODE

Page 16: HairCode #4 2013

Blivfan

HH

SIM

ON

SEN

& J

OIC

O/D

enm

arkNoW stylING

Is possIblEEvEryWhErE.Go mini fra HH SIMONSEN® er et helt nyudviklet produkt-sortiment, der henvender sig til dem som ofte er på farten.

Alle HH SIMONSEN® Go mini produkter er udviklet så styling effekten opretholdes næsten på samme niveau, som med de normale produktstørrelser. Go mini er perfekt til håndtasken, sportstasken samt på rejsen.

I Go mini serien kan du finde alt lige fra føn, krøllejern, crepejern samt mini glattejern.

Go mini for clubbing / fitness / travelling / working

rod vs1 miniSkab fantastiske små “proptræk” krøller, der kan give din frisurestil et individuelt look. perfekt som “gå-i-byen” styler til piger med kort hår.

rod vs3 miniSkab bløde bevægelser eller naturligt fald i håret, uanset om håret er kort eller mellemlangt.

rod vs5 miniSkab din egen stil til alle forårets fester. Stilen kan være med tekstur eller krøller som en del af en opsætning. Fantastisk som “gå-i-byen” styler til piger med kort hår.

rod vs6 miniVolume og lækkert fyld. Skånsom mod håret idet pladerne er fjedreophængte.

coMpAct dryErpå trods af dets lille størrelse har denne 1400 watt s føn power og features som ofte kun ses på større føntørrer. Fønnen dækker ethvert behov!

fAshIoN stylErDenne lille og smarte Fashion Styler har LED temper-aturregulering imellem 150-230 grader og sikrer at ethvert behov vil blive dækket.

spAr

25%pr. stk.

299,-

Page 17: HairCode #4 2013

Mange tror, at shampoo er shampoo.... Det er utrolig vigtigt, at du bruger den rigtige shampoo til netop dit hår.Spørg din frisør til råds, da de ofte har en anden opfattelse af hår end vi selv har.

Det er forbløffende, hvordan man kan forvandle fladt og fedtet hår til en flot og voluminøst frisure ved at bruge den rette shampoo. I dag bruger mange en del stylingprodukter eller meget hårlak, og vasker måske kun hår hver anden eller tredje dag. Det er vigtigt at vaske håret med en meget rensende shampoo selvom det er et tørt og farvet hår. Vi kan ikke bare forvente at en shampoo med pleje til eksempelvis ødelagt hår kan rense og pleje

på samme tid. Vi kender det måske bedre fra hudpleje. Der ved vi alle, at huden skal renses for make-up, før vi smører vores lækre natcreme på. Derfor får vi det bedste resultat ved at bruge en meget rensende shampoo første gang vi vasket håret.

overvej følgende:• hvor ofte vasker jeg hår?• har jeg svedt (sport)?• har jeg brugt mange stylingprodukter?• har jeg brugt hårpudder ?

den rigtige shampoo og det rigtige plejevalg af et tørt og farvet hår:JOICO K-pAK Clarifying ShampooJOICO K-pAK Color Therapy ShampooJOICO K-pAK Color Therapy Conditioner

For at opnå det perfekte resultat er det ofte vigtigt at bruge de rigtige stylingprodukter.

brug følgende til at skabe en masse volume i håret:JOICO Joifix mediumJOICO Matte gribJOICO Humidity BlockerJOICO power spray

sådAN uNdGår du tuNGt, fEdtEt oG lIvløst hår...

Tips!

TURNHeaDS.

17CODE

Page 18: HairCode #4 2013

CLAYWAX

COOL MATFIXATION

MUDWAXDYNAMIC

CREATIVITY

EXTREMEMUD

AGGRESIVECREATIVITY

CAUgHT IN THE ACT OFSHAMELESS STYLING

THE OrIgINAL WAX BY hh sIMoNsEN®

H H S I M O N S E N . d k

NosWEAt!

Eneste professionelle

hårvoks, som ikke

løber ned i ansigtet,

når man sveder!

Blivfan

HH

SIM

ON

SEN

& J

OIC

O/D

enm

ark

Spar

122,-3 stk.

175,-Vejl. udsalgspris

Page 19: HairCode #4 2013

TRENDHJÆLP

1. I det renvasket og håndklædetørret hår sprayes en saltvandspray i inden håret fønnes.

2. Når håret er tørt, inddeles håret i mindre sektioner. Herefter benyttes GO mini ROD VS5 eller VS3 mini fra bund til spids for at skabe bløde krøllede bevægelser. Arbejd alle sektionerne igennem på toppen.

3. Spray en lille mængde HH SIMONSEN® HairSpray over hele håret.

4. Styl som ønsket, evt. med Cushion børste for at øge hårets glans og fremtone de bløde bevægelser.

5. Afslut med HH SIMONSEN® HairSpray og fastfrys håret.

cool festhår

sådAN rE-stylEsdIt kortE hår hurtIGt tIl Et

Sådan laver dutekstur og volume:

1. I det renvaskede og håndklædetørre hår sprayes en saltvandspray i inden håret fønnes.

2. Når håret er tørt, inddeles håret i mindre sektioner. Herefter benyttes ROD VS6 mini på de inderste 2-4 cm. af håret for at skabe et løft. Arbejd alle sektionerne igennem på toppen.

3. Spray en lille mængde HH SIMONSEN® HairSpray over hele håret.

4. Styl som ønsket, evt. med let toupering for at øge volumen.

5. Afslut med HH SIMONSEN® HairSpray og fastfrys håret.

Sådan tilføjer du volume:

Når man har kort hår, kan man hurtig føle sig låst til en bestemt frisure stil uanset om man skal på arbejde eller en glad aften i byen. Som udgangspunkt kan næsten alle korthårsfrisurer re-styles hvis blot man har de rigtige værktøjer og stylings produkter.

For netop at supporte det voksende antal piger/ kvinder der har kort hår har HH SIMONSEN skabt en helt ny styling serie kaldet gO mini.

19CODE

Page 20: HairCode #4 2013

At vælGEdEN rIGtIGE børstE...

turbo børsteHullerne i “hovedet” betyder at luftenstrømmen fra fønnen cirkulere rund om børsten og hår. Håret tørres hurtig of effektiv. perfekt til kort hår.

volume børsteDe tætsiddende varmeresistente pigge på den fleksible gummimembran sikre at børsten giver massere af volume til håret. Håret efterlades ekstra blankt og glat. per-fekt til føntørring af kort til mellemlangt hår.

styling børsteKombinationen af ægte vildsvinehår og nylonpigge gør børsten let at anvende uanset hårlængde i forbindelse med toupering, frisering eller styling af håret. Børstens skaft er let at anvende til inddelinger af hårsektioner.Vildsvinehårene giver håret en forbedret naturlig glans, samt mere fylde og en sundere hårbund.

Wet brushBørstens specielt konstruerede børstepigge sikrer en hurtig og smertefri frisering selvom du har det tykkeste, mest genstridige eller ødelagte hår. piggene, som er ultra tynde i dia meteren, indenholder et komplex, som giver en skånsom, men effektiv udfrisering af selv et meget filtret hår.

pladebørstepladebørster er fantastiske til frisering af vådt hår. Børsten virker bedst i mellemlangt til langt hår, men er også fantastiske til kort og kraftigt hår. perfekt til frisering af vådt hår efter det er håndklæde frotteret.

rundbørsteTil føntørring af kort hår. giver massere af spænstighed til håret. Bruges fra vådt til tørt hår imens håret fønnes. Ved kort hår benyttes rundbørste med lille diameter, og ved mellem til langt hår, børste med stor diameter.

boar brushBørsten er designet med vildsvinehår, der fordeler hårets naturlige sebum fra hårbunden ud igennem længderne og spidserne. Mindsker kruset hår. Børsten virker bedst i mellem-langt til langt hår. Kun til tørt hår.

20 CODE

Page 21: HairCode #4 2013

vErdENsbEdstE hårkurFor 12. år i træk har professionelle frisører verden over udvalgt JOICO K-PAK Deep-Penetrating Reconstructor som deres ”all-time” favorit hårkur. En meget intensiv protein hårkur, som reparerer og styrker ødelagt hår. Hårkuren indeholder den højeste koncentration af JOICOs patenterede Quadramine Complex (keratin).150 ml.

Behindthechair.com er den første og største hjemmeside i verden for professionelle fag-folk som frisører og stylister. Hver måned har hjemmesiden over 500.000 besøgende fra mere end 90 lande. Bladet ”New York Times” citerer ”the most talked about site in the beauty industry”

H H S I M O N S E N . d k

Page 22: HairCode #4 2013

60‘Er “poNytAIl”

- enkelt og fyldigt frisuren er lavet i meget fint skandinavisk hår.

Guide til:

Sådangør du

Step 1Vask håret i JOICO Body Luxe shampoo og benyt tilhørende conditioner i længder og spidser.

Step 2Spray JOICO Body Luxe Foam i hårbunden. Kom JOICO Body Luxe Thickening Elixir samt JOICO Joigel Firm i længderne. Det er vigtigt, at produkterne fordeles jævnt og ikke overdoseres. Føn håret med fønnæb.

Step 3Opdel håret i mindre sektioner med en tykkelse af ca. to centimeter. Benyt HH SIMONSEN® Crepejernet (rOD VS6). Friser håret igennem med HH SIMONSEN® Boar Brush. Det øverste hår (toppen, pandehåret og siderne) skal ikke crepes. Toupér det godt og friser det med let hånd igennem, så håret kan lægge sig flot oven på resten af håret.

Step 4Spray med JOICO JoiMist Firm som finish.

Step 5Hele håret samles med en elastik (ved nakken), så du får en kraftig og lav hestehale. Tag en hårtot fra hestehalen og sno den rundt om ela stikken. Sæt hårtotten fast med en hårnål.

Step 6Du kan vælge at lave frisuren med midter-skil ning, sideskilning eller helt tilbage uden skilning, alt afhængig af din ansigtsform.

Foto: Mariya pepe www.pepecph.dkModel: Sofie Dam

www.scoopmodels.com

Opdel håret i mindre sektioner med en tykkelse af ca. to centimeter.

Alternativ styling. romantisk og stilfuld.

Tag en hårtot fra hestehalen

og sno den rundt om ela stikken.

Sæt hårtotten fast med en

hårnål.22 CODE

Page 23: HairCode #4 2013

Add voluME to your hAIrANd frEEZE your stylE.

H H S I M O N S E N . d k

Volumeskum Hårlak

Page 24: HairCode #4 2013

Vi hører ofte, hvad vi må, og hvad vi ikke burde gøre, når det gælder vores hår. Men hvad er egentlig ...

sandt eller falsk?

sandt

sandt

sandt

falsk

falskMytE: dEt Er MEGEt hurtIGErE, NEMMErE oG bIllIGErE At lAvE lysE strIbEr MEd cItroNsAftAt afblege sin manke med citron er et gammelt og velkendt husråd. Men der er absolut ingen garanti for resultatet! Er du ikke blond i forvejen, vil du med sikkerhed ingen ændring se. Desuden har citron en udtørrende effekt på dit hår.

MAN bEhøvEr IkkE AfsluttE sIN hårvAks MEd bAlsAMDet er vigtigt, at bruge balsam, når håret er vasket med shampoo. Balsamen lukker nemlig hårets skællag. på samme måde som vi bruger dagcreme til huden hver dag, bør vi også bruge balsam i håret.

kostEN Er AltAfGørENdE for hårEts vElværEDet er vigtigt at spise varieret og sundt. En velbalanceret og vitaminrig kost betyder alt, også når vi taler om hårpleje.

dEt rEttE produkt kAN forhINdrE dIt hår I At spAltEHvis du oplever, at dit hår er meget spaltet, så er det kun en klipning, der kan ændre på det. Du kan dog bruge et serum, som er med til at genopbygge - og passe på spalterne.

hovEdbuNdsMAssAGE kAN GørE dIt hår stærkErEDit hår har godt af, at hovedbunden bliver masseret. Det stimulerer nemlig og sætter gang i blodcirkulationen, hvilket giver håret bedre forudsætning for at vokse.

Page 25: HairCode #4 2013

S I N C E 2 0 0 3

TH

E OR I G I NA L ROD

H H S I M O N S E N . d k

Frit valg

699,-

Spar

200,-

Page 26: HairCode #4 2013

ready to

Discover the new JOICO.

TURNHEADS.

Arriving in Europe as of 01.02.2013

J_teaser_ads_V6.indd 1 03-12-12 16:49

Page 27: HairCode #4 2013

ready to

Discover the new JOICO.

TURNHEADS.

Arriving in Europe as of 01.02.2013

J_teaser_ads_V6.indd 1 03-12-12 16:49

OPLeV DeT NYe

JOICOaNKOMST TIL DaNMaRK DeN 15. FeBRUaR 2013

Page 28: HairCode #4 2013

Den gode frisøroplevelse starter som oftes med en selverkendelse… Hvor meget tid ønsker du at bruge i hverdagen på dit hår, og hvor mange penge må dit nye look koste?Forklar derfor grundigt, hvorledes du ønsker din klipning og evt. din hårfarve. Frisøren kan ikke læse dine tanker.

Er ens behov at frisuren skal kunne styles på mindre end tre minutter i en travl hverdag, så skal stilen og looket designes derefter. Ønsket kan også være at man gerne vil gøre “lidt ekstra” ud af håret, så det samtidig også åbner det op for flere muligheder.Det er vigtigt, at være ærlig overfor både sig selv og frisøren om ens forventninger, så frisuren tilpasses ens behov.

For at beskrive dine ønsker over for din frisør, kan det være en stor fordel at du medbringer forskellige udklip eller “screen shots” af det look eller den hår-farve du søger. Du skal selvfølgelig ikke forvente at få 100% det samme look. Materialet skal bruges som en guide til at forklare frisøren om dine ønsker.

Er du i tvivl om hvilke frisurer, der matcher til din ansigtsform, så spørg gerne frisøren til råds. Han eller hun vil helt sikkert have et par gode forslag til, hvilken frisure, der matcher dig.

Er du til kolde eller varme hårfarver? En farve kan se nok så smuk ud på andre eller i frisørens farvekort, men måske matcher den ikke din type, og det kan være ødelæggende for helhedsindtryk-ket. Derfor er det en god idé, at du sammen med

din frisør eller en evt. makeup artist, finder ud af, hvilken farvetype du er.Ingen af os ønsker et hår, der ikke ser godt ud, når vi nu styler det hjemme, men sørg for at anvende netop de stylingsprodukter, der passer til dit hår og din frisure.

Når din frisør starter med at style dit hår, så spørg dem om en forklaring på deres fremgangsmåde samt hvilke stylingprodukter, de anvender. Frisø-rens produktvalg kan betyde forskellen imellem et hår, der fylder og ser glansfuldt ud eller et hår der er kollapset og fedtet.

dEN GodE frIsøroplEvElsE

Frisørens produktvalg kan betyde forskellen imellem et hår, der fylder og ser glansfuldt ud eller et hår der er kollapset og fedtet.

Din frisør hjælper dig...

28 CODE

Page 29: HairCode #4 2013

kuN

169,-

rEVOLUTIONErENDE HårprODUKT IMOD SKADET Og ØDELAgT Hår

• GenopreTTer øDeLaGT hår veD aT TiLføre håreT keraTin, DEr gIVEr STYrKE.

• forebyGGer SpaLTeDe SpiDSer oG øDeLaGT hår.• GenopbyGGer håreTS fuGTbaLance, Der eLiminerer kruS

Og gIVEr gLANS.• uva/ uvb beSkyTTeLSe,

SIKrEr LæNgErE HOLDBArHED AF HårFArVEr.• Gør håreT LeT aT konTroLLere oG STyLe.• STor effekT efTer aLLereDe 2 minuTTer.

Blivfan

HH

SIM

ON

SEN

& J

OIC

O/D

enm

ark

Selected distributor

Page 30: HairCode #4 2013

NyHEDER

360° stylINGNy serie af professionelle stylingredskaber fra HH SIMONSEN® når hele vejen rundt.Under navnet 360° lancerer HH SIMONSEN® nu sin til dato mest gennemførte samlede serie af el- redskaber til professionel styling. Hvert af seriens fire redskaber er et lille teknisk vidunder i sig selv, og samlet dækker de et hvert tænkeligt behov hos den moderne, langhårede pige, som elsker at skifte look, udfordre konventionerne og eksperimentere med sit hår.

fuNktIoNElt oG sMuktForuden de nyeste teknologiske features byder se-riens 4 forskellige redskaber på en gennemført fin-ish med eksklusive, matsorte overflader og farvede stofledninger, som skaber spændende kontraster. produkterne er således ikke alene fantastiske at bruge, de er også en fryd for øjet.kAMpAGNEprIs 699,-

turN hEAdsDen 1. februar 2013 lancerede JOICO deres nye og opdaterede produktlook. Med opdateringen af looket er der også blevet gjort plads til et par nye inno-vative JOICO produkter, som vil ændre standarden for, hvad man kan opnå med hårpleje - og stylingprodukter.

HH SIMONSEN® True Divinity styleren har fået en 2013 opdatering.De nydesignede Teflon coatede plader er udviklet med specielle ‘olier’, som gør vores plader utrolig bløde. Derudover er overfladen dobbelt poleret, hvilket betyder, at styleren er lettere at anvende, selvom håret er et langt fint - og lysnet skandi-navisk hår. Håret efterlades blankt, blødt og uden “frizz”.

LED-temperaturregulering gør det let og overskue-ligt at justere temperaturen til ønskeindstilling imellem 120 - 210 grader. Styleren er klar på mindre end 10 sekunder. Automatisk ‘Sleep mode’ sikrer at styleren slukkes efter 60 minutter.‘Dual function’ systemet betyder, at styleren kan anvendes uanset om der benyttes 110V eller 240V strømtilslutning. Dette gør styleren ideel som rejsepartner.

Vores True Divinity styler leveres med en tre meter eksklusiv stofledning i en cool sort nuance.Den nye True Divinity styler har ligeledes de nyeste sikkerhedssystemer, som bl.a. omfatter dobbelt sikring i mod strømskader.True Divinity Styleren leveres i flot salgsemballage og inkl. et lækkert heatcover.vEjl. udsAlGsprIs 699,-

truE dIvINIty GENErAtIoN II

30 CODE

Page 31: HairCode #4 2013

NyHEDER

thE “WEt” brushVed første øjekast ser The “Wet” Brush ud som en ganske almindelig hårbørste, men efter blot én anvendelse vil kvinder, mænd og børn vide, hvorfor dette er verdens bedste “detan-glings” børste!Vådt eller tørt hår... The “Wet” Brush er en vinder. The “Wet” Brush leverer er hurtig og smertefri frisering selvom du har det tykkeste, mest genstridige eller ødelagte hår. Takket være børstens revolutionære og specielle konstruerede børstepigge er dette muligt. piggene, som er ultra tynde i diameteren, indenholder et komplex, der gør, at børstens pigge har en “hukommelse” på dets oprindelse facon. Dermed opnår man en skånsom, men effektiv udfrisering af selv et meget filtret hår.Hver børste-pig har en lille “dut” på spidsen, der giver hårbunden massage, samt stimulerer cirkulationen i hårsækken, og dermed bidrager til øget hårvækst.The “Wet” Brush har et gummibelagt håndtag.Børsten kan anvendes uanset om man benytter den efter et brusebad, på salonen, ved stran-den eller selv lader børnene frisere håret. Børn vil elske denne børste, da den ikke river i håret.Takket være The “Wet” Brush har frisering af selv det mest genstridige hår aldrig været så ubesværet.kAMpAGNEprIs 99,-

stylING brushHH SIMONSEN® har designet en ny type hårbørste. Et smalt børstehoved samt med en kombination af ægte vildsvinehår og nylonpigge. Det gør børsten let at anvende uanset hårlængde i forbindelse med toupering, frisering eller styling af håret. Børstens skaft er designet så den ender i en spids, der ligeledes gør det let at anvende børsten til inddelinger af hårsektioner.Vildsvine hårene suger hårets naturlige olier til sig, og fordeler denne olie i længder og spidser på håret. Håret får en forbedret naturlig glans, samt mere fylde og en sundere hårbund. Børsten er fremstillet af 40-45% vildsvine hår samt ioniske nylon pigge.Børsten er udført med en speciel gummibelægning, der betyder, at børsten ligger sikkert i hånden.vEjl. udsAlGsprIs kr. 99,-

rod vs8WAvEr IroNHH SIMONSEN® har designet denne uimodståelige rOD VS8 Waver Iron. Den tilbyder et krøllet look som er oppe i tiden. Designet på denne rOD VS8 er unikt og tilfører kreativiteten et løft og gør det sjovt at designe forskellige krøl - og teksturtyper.Den nyudviklede keramiske og coatede overflade er udviklet med specielle ‘olier’, som gør overfladen utrolig blød. Håret hænger ikke fast på overfladen under brug, selvom der måtte være sprayet hårlak på håret. Håret efterlades blankt, blødt og uden “frizz”.rOD VS8 har fået et nydesignet ergono-misk og lækkert håndtag med en unik “rubber” overflade. Den sikrer et godt og sikkert greb.Digital temperaturregulering gør det let og overskueligt at justere temperaturen til ønskeindstilling imellem 120 - 200 grader. Styleren er klar på mindre end 30 sekunder.Vores rOD VS8 leveres med en tre meter eksklusiv gummiledning.Den nye rOD VS8 har ligeledes de nyeste sikkerhedssystemer, som bl.a. omfatter dobbelt sikring i mod strømskader.vEjl. udsAlGsprIs kr 899,-

cArEEssENtIAlsvI vEd, hvAd du vIl ...Du ønsker et hår, der afspejler dig. Du kræver den perfekte løsning. Der er dage, hvor dit hår er vanskeligere at “style” end andre dage. De perfekte dage er dage, hvor håret næsten ikke behøver nogen form for support. Andre dage skal dit hår genoprettes med fugt, glans og styrke.Vi kender hårets dna, dets facetter og specielle nuancer. Hår er unikt. Vores produktsortiment er omfattende, netop af den grund. Vi kalder dem “ESSENTIALS”.I dag og i morgen, vores ESSENTIALS produkter vil supporte enhver hårtype.

Go MINIstylINGcoNcEptTil april lancerer HH SIMONSEN® deres nye gO mini Styling Concept.gO mini serien er designet til dem, der ofte er på farten, og som dermed ønsker at mini-mere deres vægt uden at gå på kompromis med deres stylingtools.Alle HH SIMONSEN® gO mini produkterne er designet så de har en professionel tilgang. Styling effekten vil være næsten identisk, som med et normalt stylingred-skab. Kun størrelsen er reduceret.I gO mini serien findes der alt lige fra glatte jern, føn, krøllejern til den lækre “Beach Waver”.INtroprIs 299,-

31CODE

Page 32: HairCode #4 2013

[email protected]

TLF +45 7375 1000 Hvi

s ik

ke a

ndet

er

antiv

et g

æld

er a

lle p

riser

i m

agas

inet

fre

m t

il de

n 31

. maj

201

3, e

ller

så læ

nge

lage

r ha

ves.

Vi t

ager

for

beho

ld f

or t

rykf

ejl.

Kam

pagn

evar

er t

ages

ikke

ret

ur.

her er beviset:

Mikroskopbillede af hår efter én gang glatning med JOICO® Vapor Iron

Mikroskopbillede af hårglattet med alm. glattejern.

INduktIoNstEkNoloGI

dEN sIkrE vEj tIl ultIMAtIv oG skåNsoM GlAtNING

vejl. pris 1.999,-kAMpAGNEprIs

1.299,-