Top Banner
DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ PLÀSTICA I VISUAL Dossier de recuperació de la matèria pendent: TALLER D’ARTESANIA 2n D’ESO ALUMNE: GRUP ACTUAL: Tutor/a de l’alumne: Professor/a de Plàstica: Per lliurar el dossier mirar les dates de les convocatòries a la pàgina web de l'Institut. Signatura pares o tutors Per favor, signeu per sabre que el dossier ha arribat a casa i de que vostès estan assabentats de la feina de recuperació que s’ha de lliurar per aprovar Imatge i Expressió
5

DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ PLÀSTICA I VISUAL CURS 2011/2012linux.iespuigdesafont.cat/feinapendents1415/2n ESO/Taller artesania/D... · -Cal lliurar tots els treballs amb el teu nom

Dec 27, 2019

Download

Documents

dariahiddleston
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
 • DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ PLÀSTICA I VISUAL

  Dossier de recuperació de la matèria pendent:

  TALLER D’ARTESANIA 2n D’ESO

  ALUMNE: GRUP ACTUAL:Tutor/a de l’alumne: Professor/a de Plàstica:

  Per lliurar el dossier mirar les dates de les convocatòries a la pàgina web de l'Institut.

  Signatura pares o tutorsPer favor, signeu per sabre que el dossier ha arribat a casa i de que vostès estan assabentats de la feina de recuperació que s’ha de lliurar per aprovar Imatge i Expressió

 • Què cal fer per aprovar la matèria pendent?-Presentar degudament el dossier de recuperació.*En cas de dubtes pregunta a la teva professora de plàstica assignada, al teu tutor o passa’t pel departament de plàstica en temps d’esplai.

  A. PRESENTACIÓ NECESSÀRIA DELS TREBALLS DEL DOSSIER:

  -Cal lliurar tots els treballs amb el teu nom i curs, amb aquesta portada i aquest full d’instruccions.

  -Cal lliurar amb puntualitat, dia de la data límit o abans.

  -Cal que els treballs es posin en una carpeta o funda de plàstic.

  B. TREBALLS QUE CAL REALITZAR AL DOSSIER PER RECUPERAR:

  1. Pintar les dues mandales. Una amb llapis de colors i l’altra amb retoladors.2. Papiroflèxia. A la pàgina d’internet trobaràs els exercicis.3. Estarcit. Fes una composició amb aquesta tècnica.4. Entrellaçat. Les mides dels quadrats són: 21x21cm. Tria dos colors diferents de cartolina i segueix les instruccions de la fitxa.5. Polsera amb chapes de llaunes. Explicació de l’activitat a youtube: http://www.youtube.com/watch?v=njTLmjE9tVI&noredirect=1. Material: 90cm de cinta, 19 chapes de llauna d’una beguda i un botó.

  http://www.youtube.com/watch?v=njTLmjE9tVI&noredirect=1

 • Mandala. Pintar amb retoladors.

 • Mandala. Pintar amb llapis de colors.

 • Papiroflèxia. Cerca a la següent pàgina d’internet http://www.xtec.cat/~xescanil/ , pitja sobre la pestanya de figures tradicionals i segueix les instruccions per fer:

  • Avió/ oreneta• Ocell de paper

  Recorda que sempre partim d’un paper quadrat, si es de color millor!

  Estarcit. Fes una composició amb aquesta tècnica. Segueix les instruccions:

  1. Retalla un boci de cartolina i dibuixa una silueta.2. Retalla la imatge amb un cuter, sense rompre la cartolina. 3. Utilitzaràs les dues peces per fer la teva composició. Pinta amb llapis a les voreres de la plantilla i amb els dits omplir l’espai vuit o els contorns, de forma que et quedarà el positiu i el negatiu de la imatge.4. Omple tota la làmina.5. Si vols emprar més d’una imatge ho pots fer.

  Entrellaçat. Empraràs dues cartolines de colors diferents. La primera serà un quadrat de 21 x 21

  cm. Deixaràs un marge de 2 cm. En el quadrat que t’ha quedat de dins marcaràs línies d’un centímetre en una sola direcció. Desprès les tallaràs amb un cuter sense que es rompin al final.

  Amb l’altra cartolina faràs un rectangle de 17 x 21 cm. Tornaràs a fer línies d’un cm i les tallaràs. Aquestes tires de cartolina seran les que entrellaçaràs a l’altre quadrat.

  Exemple

  http://www.xtec.cat/~xescanil/

  Signatura pares o tutors