Top Banner
Find jeres årspraktikant her FAKTA OM DEN FRIE LÆRERSKOLES PRAKTIK- ORDNING FOR STUDERENDE PÅ 3. ÅRGANG Uddannelsen på Den frie Lærerskole (DfL) er en femårig læreruddannelse uden eksamen. I det 3. studieår skal den studerende finde ansættelse som lærer i et skoleår. Når praktikåret er gennemført, fortsættes studierne på DfL i yderligere to år. Formålet med praktikordningen: * At kunne planlægge og afvikle undervisning i en konkret lærervirksomhed. * At møde de frie skolers praksis som lærerperson. * At afprøve teoretiske kundskaber på løsning af praktiske opgaver. * At samle erfaringer, indsigter og erkendelser, som befordrer det videre studium. Vejledende retningslinjer for de studerende i praktik: De studerende ansættes som lærere på grundlag af gældende overenskomster. De har samme rettigheder, pligter, lønforhold m.v. som enhver anden lærer. Som følge heraf indplaceres de lønmæssigt på områdets begyndertrin. De studerende får godkendt deres praktikår efter følgende vejledende retningslinjer: * Minimum 50 procents ansættelse i et år på en fri skole med ansættelse i fast skema. * Samarbejde med kolleger om undervisning herunder deltagelse i lærermøder. * Forældresamarbejde og forældrekontakt. * Deltagelse i skolens kultur og hverdagsrytme med morgensamlinger/lejrskoler/studieture. Yderligere oplysninger: Praktikkoordinator Gitte Tinning Madsen, for yderligere oplysninger og for indgåelse af uddannelsesaftale. Tlf.: 6224 1066 – direkte nr.: 6323 6331 e-mail: vejleder@dfl-ollerup.dk Venlig hilsen Ole Pedersen Forstander Den frie Lærerskole Ú 30 FRIE SKOLER NR. 2 · 26. FEBRUAR 2016
6

Den frie Lærerskoles praktikanter 2016

Jul 26, 2016

Download

Documents

Indstik i Frie Skoler 2, 2016.
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: Den frie Lærerskoles praktikanter 2016

Find jeres årspraktikant her

FAKTA OM DEN FRIE LÆRERSKOLES PRAKTIK-ORDNING FOR STUDERENDE PÅ 3. ÅRGANG

Uddannelsen på Den frie Lærerskole (DfL) er en femårig læreruddannelse uden eksamen.I det 3. studieår skal den studerende finde ansættelse som lærer i et skoleår. Når praktikåret er gennemført, fortsættes studierne på DfL i yderligere to år. Formålet med praktikordningen:* At kunne planlægge og afvikle undervisning i en konkret lærervirksomhed.* At møde de frie skolers praksis som lærerperson.* At afprøve teoretiske kundskaber på løsning af praktiske opgaver.* At samle erfaringer, indsigter og erkendelser, som befordrer det videre studium. Vejledende retningslinjer for de studerende i praktik:De studerende ansættes som lærere på grundlag af gældende overenskomster. De har samme rettigheder, pligter, lønforhold m.v. som enhver anden lærer. Som følge heraf indplaceres de lønmæssigt på områdets begyndertrin. De studerende får godkendt deres praktikår efter følgende vejledende retningslinjer:* Minimum 50 procents ansættelse i et år på en fri skole med ansættelse i fast skema.* Samarbejde med kolleger om undervisning herunder deltagelse i lærermøder.* Forældresamarbejde og forældrekontakt.* Deltagelse i skolens kultur og hverdagsrytme med morgensamlinger/lejrskoler/studieture.

Yderligere oplysninger:Praktikkoordinator Gitte Tinning Madsen, for yderligere oplysninger og for indgåelse af uddannelsesaftale.Tlf.: 6224 1066 – direkte nr.: 6323 6331e-mail: [email protected] Venlig hilsenOle PedersenForstanderDen frie Lærerskole

Ú

30 F R I E S KO L E R N R . 2 · 2 6 . F E B R UA R 2 0 16

FS 02_2016_til tryk.indd 30 22/02/16 10.26

Page 2: Den frie Lærerskoles praktikanter 2016

CLAUS FRISK / 24 år. FAG: Historie/sam-fundsfag, håndværk/design, madkund-skab, medie og natur-fag. Rum og æstetiske læringsprocesser er en vigtig del af min didaktik, da jeg kan se, det opildner mine elever i den dynamiske og demokratiske klasse, jeg sigter efter. Her vil jeg sammen med eleverne skabe forståelse. Har en fortid indenfor kokke- og konditorfaget. KONTAKT: [email protected] / 53555781.

ANTON BÜRCKEL / 23 år. FAG: Fysik, matematik, engelsk og mediefag. Jeg går op i, at min under-visning er differentieret, så mine elever bliver udfordret på forskel-lig vis. Jeg prioriterer mine elevers trivsel på lige fod med deres faglighed. Faglig fordybelse med en snert af humor, det er lige mig. KONTAKT: [email protected] / 60216199.

AMALIE MØLLER LARSEN / 24 år.

FAG: Engelsk, naturf-ag, fysik, friluftsliv og håndværk. Omsorgs-fuld, rejseglad, rolig

og kreativ er nogle af mine kvaliteter. Jeg

ønsker, at nysgerrighed skal være nøgleordet for at opnå læring, både for mine kommende elever og mig selv. Jeg er ved at tage svømmelære-ruddannelsen og er uddannet livredder. Tidligere har jeg arbejdet som lærervikar i en folkeskole. KONTAKT: [email protected] / 30429148.

AMALIE WULF TULINIUS / 23 år FAG: Dansk, historie/samfundsfag, religion, mediefag og billedkunst. Jeg er tidligere lærervikar og glæder mig til at fortsætte i lærerger-ningen! Faglighed, engagement og rela-tioner er i højsædet hos mig. Jeg vil mine elever det bedste. Jeg møder eleverne, ser dem i øjnene og giver dem en tro på dem selv. Mennesket er et muligheds-væsen, og den filosofi tager jeg med mig i alt, hvad jeg gør. KONTAK: [email protected], mobil: 50434753.

ANN KATRINE BRETH PEDER-SEN / 26 år FAG: Idræt, naturfag, matematik, tysk, fortælling. Uddannet friluftslivsve- jleder.Jeg er glad, engageret og organiseret. Jeg brænder for at give friluftslivets og naturens værdier videre til eleverne gennem aktiviteter og undervisning i mine linjefag. Jeg vil give eleverne lyst til at lære og plads til at være. KONTAKT: [email protected], 20146804.

ANNA BJERRE HANGHØJ / 25 år. Linjefag: Dansk,

håndværk og design, medie og religion. Mit speciale ligger indenfor håndværk og billed-

kunst. Og netop det prak-tiske vægter jeg højt i sam-

spil med teori i de boglige fag. Som person er jeg meget omsorgsfuld, og jeg bringer en rolig og tryg atmos-fære ind i min undervisning. Jeg bruger fortælling som en vej til børns læring og dannelse. KONTAKT: [email protected] /20644784.a

ASBJØRN GROVE / 30 årFAG: Dansk, historie, samfundsfag, naturfag, friluftsliv og uddannet tømrer. Jeg

prioriterer et sjovt, inspirerende og trygt læringsmiljø med udgangspunkt i, at ud-dannelse og dannelse vægtes lige. For at favne bredt forsøger jeg at undervise så teoretisk-praktisk afvekslende som muligt og bruger gerne uderummet, naturen og tværfaglighed i min undervisning. KON-TAKT: [email protected] / tlf:28451225.

BJARKE BRUNS-GAARD / 25 år.

FAG: Fysik/kemi/drama/engelsk/naturfag/historie/samfundsfag.

Jeg er en videns-nørd, der elsker de

store fortællinger og den personlige kontakt. Humor, indlevelse og dialog er essentielt. Gennem nysgerri-ghed, faglighed i øjenhøjde og fællesskab opnår vi læring og udvikling. Læring er en personlig gnist, der skal tændes gen-nem glæde, leg og forundring. KON-TAKT: [email protected] / 60137302.

ASGER MADSEN / 24 år. FAG: Dansk, idræt, naturfag og friluftsliv. Uddannet ski-, kano-, klatre- og

mountainbikein-struktør. Undervisning-

serfaring: natur- og friskoler. Som friskolebarn står fortælling, sange, bevægelse, naturoplevelser og fællesskab som fyrtårne i min undervisning. For mig starter læring ved relationen til eleverne, hvor legen og glæden ved livet driver værket. KONTAKT: [email protected] / tlf. 24470608.

CHRISTIAN CHRIS-TENSEN / 23 år FAG: Dansk, engelsk, musik, historie/samfundsfag og seksualundervisn-ing. Som komponist og orkesterleder har jeg en enorm trang til kreativ udfoldelse og læring via nærvær og humor. Jeg har flere års erfar-ing med pædagogisk arbejde samt erfar-ing i håndværkerbranchen. Jeg er musik-er, sprogfanatiker og aldrig bange for at tage arbejdshandskerne på! KONTAKT: [email protected] / 28773540.

CECILIE NØRGAARD JANSEN / 23 år. FAG: Tysk, matematik, håndværk, frilufts-

liv og fysik. Jeg prioriterer den gode relation,

gensidigt engage-ment og respekt mellem såvel elever som lærere. Deru-

dover mener jeg, at eleverne skal lære at

bruge hinanden, og for at de kan det, skal de stole på hinanden i klasserummet. Der skal være plads til at lave fejl, for det er dem, vi lærer af. KONTAKT: [email protected], / 22321317.

CHRISTOFFER VEST-ERGAARD / 34 år. FAG: Dansk, historie/samfundsfag, friluftsliv, naturfag, håndværk/design. Friluftsvejleder med pædagogisk erfaring, som elsker historier, der giver åbenbaring. Vægter anerkendelse og sparring. At give indsigt, der fører til afklaring - og reflektioner. Inspirere igennem mine passioner. Med flid, tillid, og gode relationer skal vi real-isere vores visioner. KONTAKT: [email protected], / 30 23 24 68.

F R I E S KO L E R N R . 2 · 2 6 . F E B R UA R 2 0 16 31

FS 02_2016_til tryk.indd 31 22/02/16 10.26

Page 3: Den frie Lærerskoles praktikanter 2016

LUCA AMICIZIA / 24 årFAG: Billedkunst, engelsk, idræt, historie/samfundsfag og frilufts-liv. Dedikation, godt humør og forståelse er nøglepunkter i mit profes-sionelle og personlige liv. Jeg bestræber dynamisk undervisning, hvor fortælling, leg, gruppearbejde og tavleundervisning spiller sammen. At skabe et stærkt sam-menhold er en prioritet i mit virke som lærer. KONTAKT: [email protected] / 71 49 50 46.

KLEMENT BRINK / 29 år. FAG: Engelsk, his./samf., religion, friluftsliv, drama og seksualunder-

visning. Selvudlært gøgler med en naturlig

nysgerrighed. Jeg er positiv og klar til en udfordring. Glæder mig til at samarbejde med elever, forældre og kollegaer om at skabe leg og læring. Fortælling, fællesskab og fleksibilitet er for mig med til at skabe et sundt læringsmiljø. KONTAKT: [email protected] / 60810335.

KENNETH N. JENSEN / 25 årFAG: Dansk, engelsk, matema-tik, idræt, fysik/kemi. Jeg går ind for et aktivt læringsmiljø med plads til alsidig udvikling. Et trygt rum, hvor der er plads til fejl og forståelse for, at det er sådan man lærer. Jeg søger primært ansæt-telse på friskoler, hvor især gensidig respekt, social udvikling og fællesskabet er i højsædet. KONTAKT: Knj_Knm@

hotmail.com / 40469649.

JONATAN BENDT LASSESEN / 23 år

Fag: Dansk, drama, historie, samfundsfag, naturfag, friluft-

sliv, fortællingJeg er en rolig lærer,

der har et stærkt personligt engagement samt et smittende nærvær. Jeg ønsker at skabe et trygt læringsrum for alle, hvor opbygningen af et rum-meligt fællesskab skaber grundlaget for den enkelte elevs dannelse. Jeg glæder mig til at undervise i alle mine fag. KONTAKT: [email protected] / 50438363.

JONAS PAASKE HANSEN / 28 år. Fag: Engelsk, medie, naturfag, fysik/kemi, hånd-værk/design.Praktiker og tekniknørd. Brænder for projektorien-teret undervisning, nysgerrighed og inno-vation. Dedikeret, empatisk og lyttende. Sætter elevernes interesse og motiva-tion højt. Varetager også meget gerne tekniske valgfag som science, elektronik, programmering og 3D-design og print. KONTAKT: [email protected] / 53699598.

JENS ARNE VEST STENKJÆR / 25 år.

Jeg er en evigt smilende fyr, der

har været ude og smage på verdenen. Jeg glæder mig til at komme ud og give noget af mig selv til mine kommende elever/kollegaer. I min undervisning sætter jeg pris på nærvær, inddragelse, øjenhøjde og variation. Mine linjefag er: Engelsk, dansk, idræt og friluftsliv. KONTAKT: [email protected] / 28256178.

JAKOB SOLKÆR PEDERSEN / 22 årFAG: Musik, mate-matik, naturfag, design/håndværk og friluftsliv. Jeg vægter et trygt og godt klasserum med fokus på kreativ udfold-else og praktisk indlæring. At skabe en-gagement og interesse for at lære er et vigtigt led i mit lærervirke, samt dannelse og forståelse. KONTAKT: [email protected] / 24981570.

DITTE K. K. LUND / 25 år. FAG: Dansk, engelsk, religion,

musik, drama.Jeg er en energisk, posi-

tiv og gæv pige, der ser ud-fordringer frem for forhindringer. Vigtigst for mig er humor og nysgerrighed, i alle henseender. Mit mål er at se mine elever i øjenhøjde og yde en nærværende undervisning. Jeg vil opbygge det spæn-dende klasserum, der skaber interesse og lyst til læring. KONTAKT: [email protected] / 28602747.

FREDERIK STENBÆKS-GAARD / 26 år. FAG: Tysk, matematik, naturfag, friluftsliv og idræt er fagene. jeg

brænder for at sætte et personligt præg på. Helheds-

orienteret undervisning er vigtig, så fagene viser sig for eleverne på en vedkommende og relevant måde, som de kan relatere til. Mit ideal er åbenhed, forundring og fritænkning, tilstræbt gennem et inspirerende og trygt læringsmiljø. KONTAKT: [email protected] / 61261510.

HENRIETTE JOHANSEN / 25 år. FAG: Matematik, fysik, friluftsliv, naturfag og billed-kunst. Jeg er en rolig, kreativ og engageret lærer, som forstår, at vi alle lærer forskel-ligt og derfor skal have forklaret det på forskellige måder. Jeg har erfaring med undervisning gennem mit arbejde som spejderleder i 10 år, og jeg ved derfor, hvad en nærværende lærer kan betyde i elevers liv. KONTAKT: [email protected] / 60167220. KATRINE SOFIE N.

SØRENSEN / 23 år. FAG: Musik, drama, matematik, friluft-sliv og religion. Jeg har også kursus i seksualundervisning og skiundervisning. Jeg vil kunne varetage alle disse fag. Jeg er en frisk, sød og ambitiøs pige, som glæder sig til at komme i gang med at undervise. Værdier som fællesskab, ansvar og tillid vægter jeg højt. Jeg kan spille til morgensamling. KONTAKT: [email protected] 7 41584239.

LIVE GRUNDTDAL SKAT NIELSEN / 25 år. FAG: Billedkunst, idræt, naturfag, friluftsliv og seksu-

alundervisning.Jeg ville også elske at

ar- bejde med ildgøgl, skisport og islandske heste på din skole. I min undervisning vil jeg lægge vægt på leg, bevægelse, naturoplevelser og plads til fordybelse. Med mig vil jeg bringe en masse historier, positiv energi, kreativitet og nærvær. KONTAKT: [email protected] / 51904910.

32 F R I E S KO L E R N R . 2 · 2 6 . F E B R UA R 2 0 16

FS 02_2016_til tryk.indd 32 22/02/16 10.26

Page 4: Den frie Lærerskoles praktikanter 2016

MIE GIREL / 22 år. FAG: Dansk, drama, reli-

gion og medie. Øvrigt: Fortælling. Jeg er et kreativt og engageret menneske. For mig

går medansvar og læring hånd i hånd.

Jeg vægter højt at skabe et trygt klasserum med gensidig respekt, hvor eleverne kan udfolde sig, og hvor fejl er en del af en læringsproces. Jeg søger primært efterskole og udskolin-gen. KONTAKT: [email protected], 27 54 61 54.

MATHILDE BUHL JEPPESEN, 26 år. FAG: Dansk, musik, billedkunst, religion, hist./samf. Det krea-tive element er en stor del af min undervisning og min store passion. I min undervisning vægter jeg desuden bevægelse, leg og et højt fagligt niveau. Jeg er god til at tage styringen og er en glad og åben person. Ved siden af studierne er jeg støtteperson på Ulbølle Idræts Efterskole. KONTAKT: [email protected] / 22957337.

MIE LAURINE F. HOLM NIELSEN / 26 år. FAG: Dansk, engelsk, drama, idræt og medie. Kære alle. Jeg er hende, der fordyber sig i faglighed og kreativitet. Jeg er hende, der engagerer sig i sine elever, tager ansvar og sætter noget på spil. Jeg er hende, der er struktureret, giver præcise instruk-tioner, og jeg er hende, der med stort engagement skaber læring og fastholder den med anerkendelse. KONTAKT: [email protected] / 60191030.

MATHIAS MØLLER LARS-EN / 26 år. FAG: Matematik, fysik/kemi, naturfag,

idræt og friluftsliv. Jeg er en glad og

åben person, som godt kan lide mennesker. Humøret er højt, og jeg er klar på en udfordring. Min fritid går med sport af mange forskellige slags og at arbejde med hænderne. Derudover er jeg udlært tømrer. Min undervisning skal være præget af forståelse for hinanden.KONTAKT: [email protected] / 30490760.

MADS HØJEN VILLADSEN / 23 år. FAG: Historie, sam-fundsfag, naturfag, fysik/kemi, medie. Jeg er en engageret, nysgerrig og

lære(r)villig fyr med hang til øjenhøjde og livsoplysn-

ing. I min undervisning tilsigter jeg at skabe et eksperimenterende og afvekslende læringsmiljø, hvor alle udfordres og er med til at bestemme. Jeg kan også varetage undervisning i engelsk og matematik. KONTAKT: [email protected] / 29624442.

MAGNUS SIND-VALD ØSTER-GAARD / 25 år. FAG: Matematik, naturfag, friluftsliv, idræt og seksualundervisning. Jeg er en engageret ung mand, der trænger til at komme ud og afprøve alt, hvad jeg har lært i de seneste år på DfL. Kontakten eleverne imellem samt forholdet mellem lærer og elever er vigtigt for læring, men forudsætningen for dette er et godt og kordineret samarbejde hos de ansatte. KONTAKT: [email protected] / 42412677.

MALENE MAD-SEN / 29 år. FAG: Dansk, drama, tysk, natur/teknik og friluftsliv. Jeg er positiv og smilende med en god evne til at leve mig ind i elevernes verden. Alsidig undervisning, der giver mening og vækker elevernes interesse, er, hvad jeg vægter. Med inspi-ration fra dans og bevægelse (kontakt-impro) vil jeg bestræbe mig på at skabe en undervisning, der inkluderer kroppen. KONTAKT: [email protected] / 26484320.

MARIA HVEJSEL / 23 år FAG: Dansk, engelsk, naturfag, friluftsliv og fortælling. Jeg gik på friskole som barn,

og som voksen har jeg fundet ud af, at det

er friskolen, jeg brænder for. Jeg ønsker at give børnene gode oplevelser, styrke deres selvværd og møde dem der, hvor de er. Jeg holder meget af naturen og gode fortællinger og vil inddrage begge i min undervisning. KONTAKT: [email protected] / 42609024.

MARIE LOUISE HAUCH FENGER / 23 år. FAG:

Håndværk, dansk, naturfag, musik. I mit

lærervirke forsøger jeg at inddrage de forskellige intelligenser, mens individuel såvel som kollektiv fordybelse har en central plads. At befinde sig i fordybelsens univers vidner om nysgerrighed for stoffet og passion for selve livet, som i mine øjne hjælper dannelse, uddannelse og relationer godt på vej. KONTAKT: [email protected] / 61276144.

MIKAEL STAMPE / 24 år FAG: Dansk, drama, engelsk, friluftsliv og idræt. Jeg er

en glad og positiv person, som brænder

for at videreføre min viden til eleverne. Jeg stiler efter at gøre min undervisning sjov, dannende og fyldt med bevægelse, fordi når kroppen er aktiv, er hjernen det også. Ydermere er jeg personlig træner, kostvejleder, coach og svømmetræner. KONTAKT: [email protected] / 53346099.

MIKKEL RAVN JENSEN / 25 år. FAG: Matematik, naturfag, friluftsliv, idræt og drama. Desuden jonglering, fotografi og madlavning. Jeg brænder for de naturvidenskabelige fag, hvilket udspringer af en stor nysgerrighed i verden omkring mig. Jeg er et meget idealistisk menneske, hvilket også gennemsyrer min undervisning, hvor jeg ønsker at danne eleverne til aktive medborgere. KON-TAKT: [email protected] / 23717334.

MIKKEL L. KÆR-GAARD / 21 år. FAG: Engelsk, his-torie/samfundsfag, mediefag og naturfag. (Musikalsk). Jeg er en underviser, der møder mine elever i øjenhøjde. Jeg gør mit for at informere og danne såvel som uddanne. Jeg inkluderer eleverne så vidt muligt for at skabe det helt rigtige undervisn-ingsmiljø for klassen og bruger værktøjer som cooperative learning og storyline. KONTAKT: [email protected]/ 50 58 19 94.

F R I E S KO L E R N R . 2 · 2 6 . F E B R UA R 2 0 16 33

FS 02_2016_til tryk.indd 33 22/02/16 10.26

Page 5: Den frie Lærerskoles praktikanter 2016

SILLE MANZA / 23 år. FAG: Fysik/kemi, matema-tik, naturfag,

billedkunst og seksualundervisning.

Varetager derudover gerne dansk i indskolingen og for special-elever. Jeg synes selv, at nogle af mine bedste kompetencer er: stort overblik, nærvær, ansvarsfuld, gåpåmod, rolig, kreativ, humor og altid smilende. Jeg brænder især for indskolingsbørn samt special-børn & unge. KONTAKT: [email protected] / 53824041.

SEBASTIAN FUNCH / 25 år. FAG: Fysik, matematik, medie, dansk og musik. Jeg har en legende og humoristisk tilgang til læring uden at gå på kompromis med fagligheden. Min un-dervisningen er innovativ og kreativ. Jeg prioriterer, at fællesskabet fungerer – i klassen, kollegialt og i skolesamfundets helhed. Jeg har et stort interessefelt og ønsker at åbne fagene op tværfagligt.KONTAKT: [email protected] / 22976369.

SANNE THUSBORG MARKER / 23 år.FAG: Drama, dansk, engelsk, historie og samfundsfag. Med gensidig respekt, glæde og engagement vil jeg skabe et trygt klas-serum med inspirerende undervisning. Jeg vil hjælpe mine elever med at finde deres styrker, både personlige og faglige. Jeg tror på, at alle har noget at byde på, nogle gange har man bare brug for lidt hjælp til at finde det. KON- TAKT: [email protected] / 61510892.

RASMUS BJØRN-HOLT LARSEN / 25 år. FAG: Drama, historie, samfunds-fag, naturfag, friluft-sliv, idræt. Jeg er et roligt, tolerant og vid-ende menneske, der tror på, at man via sit personlige eksempel og involvering kan skabe den forståelse og udvikling, der er nødvendig, for at læring opstår. Læring sker ved meget andet end logik og intellekt. Jeg befinder mig godt med børn og vice versa. KONTAKT: [email protected] / 20678265.

NICKOLAJ JOHANSSON / 25 år. FAG: Dansk, idræt, engelsk og friluftsliv. Engageret lærer med stor undervisning-

serfaring inden for idræt og dansk både i foreninger

og på efterskole. Har i mange år været aktiv i humanitære organi-sationer samt ansat

på asylcenter. Jeg er en frisk og positiv lærer

med høj faglighed og gode værdier. Kan lide udfordringer

og mange bolde i luften. KONTAKT: [email protected] / 42641843.

NIKOLAJ HAUN HANSEN / 22 år.Fag: Musik, engelsk, dansk og drama. Jeg går op i at give eleven blod på tanden. Mit ypperste mål er at inspirere og engagere mine elever, gennem høj faglighed samt gensidig respekt, til selv at tage ansvar for egen læring. Jeg har bredt favnende interesser og går specielt op i musik, som fylder meget i mit liv. Jeg er uddannet parkourinstruktør. KONTAKT: [email protected] / 51898146.

PETER DAM-HEIN / 28 år.FAG: Tysk, his./

samf., håndværk, naturfag og musik.

Tidligere lærervikar, har også i andre sammenhænge formidlet viden og erfaringer, og jeg befinder mig godt i rollen som underviser. Jeg er god til at bevare roen og overblikket. Erhvervserfaring fra landbrug, kirke og handicapforsorgen. Jeg holder af gode oplevelser i naturen, musiceren og strik-ning. KONTAKT: [email protected] / 24609945.

RASMUS WÜRTZ FRANDSEN / 24 årFAG: Matematik, fysik, idræt, religion, drama og friluftsliv. Det vigtigste for mig

som lærer, er at mine elever føler sig trygge

ved mig, og at jeg kan stole på dem, og det de siger. Jeg tro på det bedste i

folk og prøver altid at få det bedste ud

af de situationer, som sker. Jeg er fyldt med gåpåmod og ser derfor frem til at høre fra jer. KONTAKT: [email protected] / 61749020.

MIRA LINEA SØRENSEN / 25 år.

FAG: Dansk, matematik, håndværk-design og idræt. Jeg er friskole-barn og brænder for at

gøre børns skolegang ligeså god som min egen.

Min overbevisning er, at et trygt klassemiljø er vigtigt for læring. Der skal være plads til forskellighed og skabes tillid i lærer-elevrelationen. At være lærer i den frie skole er for mig ikke bare et job, men en livsstil. KONTAKT: [email protected] / 93990246.

NIKOLAI WESSEL, / 21 år.Fag: Dansk, engelsk, historie, samfundsfag, medie og religion. At være lærer handler for mig ikke om at undervise, men om at vise undere, at medvirke til dannelse af eleverne og have et ofte klart narrativt formål. Historiefortælling er noget af det, jeg nyder mest, med en verden som den, vi står i lige nu. Jeg er interesseret i alle henvendelser fra Fyn. KONTAKT: [email protected] / 53373676.

SABINA CAROLINE HECK / 27 år. FAG: Musik, dansk, billed-kunst og engelsk. Jeg er en musikalsk og kreativ person, hvilket også kommer til udtryk i mine timer. Jeg har en særlig interesse for indskoling og især børne-haveklassen. Jeg lægger vægt på en tryg overgang fra børnehaven til skolen ved hjælp af faste rutiner og struktur. Jeg bor i Ollerup med min kæreste og vores to børn. KONTAKT: [email protected] / 60223069.

34 F R I E S KO L E R N R . 2 · 2 6 . F E B R UA R 2 0 16

FS 02_2016_til tryk.indd 34 22/02/16 10.26

Page 6: Den frie Lærerskoles praktikanter 2016

THEIS MØLLER CHRISTENSEN / 29 år. FAG: Musik, drama,

naturfag og frilufts-liv. Jeg er ener-gisk, kreativ og nærværende. Disse tre kvaliteter

præger stærkt min undervisning og

giver et spændende, inkluderende og trygt læringsmiljø, hvor læringen motiveres af bl.a. inspiration, udeskole og leg. Som lærer brænder jeg for mine fag, dannelse og trivsel blandt mine elever. KONTAKT: [email protected] / 60248660.

THEODORE MAR-TIN CHARLES GARMAN / 27 år. FAG: Engelsk, musik, drama, naturfag, friluftsliv. Engelsk er mit modersmål, og jeg nærer stor passion for sprog, kultur og lit-teratur. Jeg har undervist i aktiviteter fra teater til tyrefægtning. Min tilgang er dristig, fagligt ambitiøs og omfavner opfindsomhed. Jeg påskønner tværfa-glighed, fortæller historier og tør ud-fordre mig selv og eleverne. KONTAKT: [email protected] / 22364915.

TRINE FLINDT KOEL-MEYER / 25 årFAG: Engelsk, håndværk naturfag,

friluftsliv og seksu-alundervisning. Leg før

læring og børn i centrum: Jeg ønsker at give børnene en følelse af hverdagssucces og af at have bidraget til et fællesskab. For mig skal ungerne først og fremmest have en god dag. Ellers bliver læringen en tung byrde fremfor en ekstra gave. KONTAKT: [email protected] / 20712233.

TRINE AGERGAARD JENSEN / 22 år. FAG: Fag: Dansk, tysk, religion og musik.Jeg tror på den gode relation og at møde eleverne der, hvor de er, som grobund for deres personlige udvikling og for, at de får mest muligt ud af undervisningen. Positivitet, nærvær, samtale og reflek-sion er nøgleord for mig. I mit klasserum vægter jeg varierede arbejdsmetoder og

struktur højt. KONTAKT: trineagergaard@live.

dk / 26806746.

VICKIE A.S. HIGGINS / 28 år. FAG: Billed-kunst, dansk, medie, religion. I får en ildsjæl, der brænder for sit lærervirke. Én, der er fokuseret, arbe-jdsom og velforberedt. Jeg vil bevidst inddrage sanserne i klassen for at stimulerer læringen og for at favne så mange som muligt. Er nærværende, anerkendende og empatisk. Har erfaring som frisør, selvstændig erhvervsdrivende og underviser. KONTAKT: [email protected] / 26238581.

De studerende i dette katalog er alle

fra Den Frie Lærerskole og medlemmer af Frie Skolers

Lærerforening. Se hele årgangen på: www.dfl-

ollerup.dk

SØREN BØGDAL / 26 år.

FAG: Matematik, fysik/kemi, naturfag

og medie. Jeg vil gerne have elev-erne op af stolene og ud af døren. Jeg brænder for naturen og vil gerne vise eleverne, at naturen kan blive en livslang hobby. Derudover er jeg udlært gartner, fritidsmusiker, sportsnørd, og jeg har flere års erfaring som vikar på bosteder for unge med specielle behov. Skolehave? Ja tak! KONTAKT: [email protected] / 61267460.

F R I E S KO L E R N R . 2 · 2 6 . F E B R UA R 2 0 16 35

FS 02_2016_til tryk.indd 35 22/02/16 10.26