Top Banner
4

Alakoulun esite 2014

Mar 24, 2016

Download

Documents

Luokat 1 - 6
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: Alakoulun esite 2014
Page 2: Alakoulun esite 2014
Page 3: Alakoulun esite 2014

KASVATUSNÄKEMYS

Yhteistyössä kotien kanssa haluamme tukea jokaisen oppilaan kasvua, kehitystä ja opiskelua. Haluamme kasvattaa ja opettaa oppilaita yhteistyöhön, ryhmässä toimimiseen, vastuuseen ja ympäristöstä huolehtimiseen.

OPISKELU

Opiskelu ja oppiminen on prosessi. Lapsi rakentaa omien kokemustensa, havaintojensa ja oivallustensa pohjalta omaa ymmärrystään ja tietämystään ympäristöstä ja maailmasta. Ko-rostamme opiskeluprosessissa uteliaisuutta, havainnollisuutta, monilukutaitoa, yhteistyötä ja vahvuuksille rakentamista. Kie- litietoisena kouluna ymmärrämme kielen merkityksen ja erityi- sesti tiedonalojen kielen merkityksen ja tärkeyden opiskelussa. Kehitämme opiskeluympäristöä mm. tieto- ja viestintätekniikan pedagogisen käytön avulla.

YHTEISTYÖ KOTIEN KANSSA

Pyrimme hyvään kodin ja koulun väliseen yhteistyöhön tiedot-tamisen, vanhempainiltojen, norssin päivien sekä oppilaiden ja huoltajien kanssa käytävien säännöllisten kehityskeskustelujen avulla. Yhteistyön tavoitteena on tukea oppilaan opiskelua.

Page 4: Alakoulun esite 2014