Top Banner
ISSN 1339-8024 Číslo: 27/2015 29. týždeň WWW.WAVEMAG.EU NAJLEPŠIE ČÍTANIE ZO SVETA TANEČNEJ A KLUBOVEJ HUDBY NA SLOVENSKU ® Weekly news l Releases l BLVR l Slovak & Czech Sound l Your Parties l Quiiiz l On Air l Specials l Partylist l SLOVAK & CZECH SOUND Dlugosh, Midi Killer, Juraj Grafik, Ri Za, Drahosh,... ARTIST OF THE WEEK Julian Jeweil MIX OF THE WEEK Dubfire ON AIR, PODCAST, NEWS, PARTYLIST... DAVE SEAMAN wave WEEKLY „Žijem pre daný moment najviac, ako je to len možné!“
22

WAVE WEEKLY (29 TÝŽDEŇ) 27/2015

Jul 22, 2016

Download

Documents

Wave magazine

WAVE WEEKLY (29 TÝŽDEŇ) 27/2015
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: WAVE WEEKLY (29 TÝŽDEŇ) 27/2015

ISSN 1339 -8024Číslo: 27/2015 29. týždeň

WWW.WAVEMAG.EU

N A J L E P Š I E Č Í TA N I E Z O S V E TA TA N E Č N E J A K L U B O V E J H U D BY N A S L O V E N S K U

®

Weekly news l Releases l BLVR lSlovak & Czech Sound l Your Parties lQuiiiz l On Air l Specials l Partylist l

SLOVAK & CZECH SOUNDDlugosh, Midi Killer, Juraj Grafik,Ri Za, Drahosh,...

ARTIST OF THE WEEKJulian Jeweil

MIX OF THE WEEKDubfire

ON AIR, PODCAST, NEWS, PARTYLIST...

DAVE SEAMAN

waveWEEKLY

„Žijem pre daný moment najviac, ako je to len možné!“

Page 2: WAVE WEEKLY (29 TÝŽDEŇ) 27/2015

TECHHOUSE.SK

LETNÝVÝPREDAJ

Page 3: WAVE WEEKLY (29 TÝŽDEŇ) 27/2015

OBSAHREDAKCIA Šéfredaktor:

Drahoslav Hanzel

Zástupca:

Lenka Opálková

Inzercia

Lenka Opálková

Editor:

Veronika Zeiselová

Grafika:

Drahoslav Hanzel

Redakcia:

Ladislav Szalai, Dennis Bartalský, Drahoslav Hanzel, Lenka Opálková, Veronika Zeiselová, Jakub Škrová-nek, Marek Jonis...

Názov a adresa vydavateľa:

Vlna Hudby, Društevná 393/4, ŠaľaIČO: 42207673

Kontakt:

[email protected]

PARTNERI

Chceš sa aj ty zúčastniť tvorby časopisu? Máš zaujímavé nápady? Posielaj nám svoje tipy na [email protected]

CENNÍK INZERCIE VO WAVE WEEKLY

WAVE MAGAZINE SOCIALS

Slovak & Czech Sound6

18 On Air

16 Podcast

20 Partylist

News4

TECHHOUSE.SK

LETNÝVÝPREDAJ

14 CD kompilácia BeeFree

Interview: Dave Seaman8

10 Specials

Page 5: WAVE WEEKLY (29 TÝŽDEŇ) 27/2015

WEEKLY NEWS

„It‘s very difficult to describe exactly what d&b is. Maybe it‘s more a way of life.“

DJ Fresh

Nový album „7“ sa predstavuje v mini video-trilógii, ktorej hlavný hrdina Florian ťa prevedie jeho skutoč-ne emotívnym príbehom. Videá sú doplnené tromi trackmi zo spomínaného albumu a už podľa zvuku ti bude jasné, že sa nejedná o nikoho iného ako o Paula Kalkbrennera. Všetky nájdeš na Youtube. V prvom dieli sa predstavuje skladba „Cloud Rider“, za ňou nasleduje „Motherfucker“ a najnovší „Feed Your Head“ ukončuje Florianov príbeh. Nemecký producent vydáva album „7“ na Columbia Records už 7. augusta.

Paul Kalkbrenner vydáva nový album

V poslednom čase toho od Deadmau5a nepoču-jeme veľa, ale vraj to je tým, že si prerába svo-je domáce štúdio (ako inak než do tvaru svojho brandu). V zime sa v ňom ale plánuje zatvoriť, lebo január 2016 chce odštartovať novým albumom.

Deadmau5 ma naplánovaný ďalší album

WAVE WEEKLY 5WWW.FACEBOOK.COM/WAVEMAG.EU

JUŽNÁ AFRIKA ZÍSKA HUDOBNÚ ŠKOLU

Nezisková organizácia Bridges For Music spolu s RA vyzbierali cez svoje projekty spolu cez 100 tisíc eur, čo im pokryje náklady na projektáciu a výstavbu hudob-nej školy v meste Langa na provincii Kapského mesta.

50 WEAPONS OHLÁSIL SVOJ KONIEC

Modeselektor ohlásil, že nemecké vydavateľstvo 50 Weapons ešte v tomto roku ukončí svoju činnosť. Ako posledný release sa 25. septembra predstaví album „Obsidian“ od Benjamina Damagea.

AKO NATLAČIŤ 65 TRACKOV NA JEDNO CD?

Na túto otázku vám vie dať odpoveď Joris Voorn, ktorý na-mixoval nové Fabric CD. Vďaka Abletonu mohol súčasne editovať viacero trackov, vďaka čomu podarilo v istom mo-mente zmixovať 7 trackov zároveň. Fabric CD vychádza 21. augusta.

Page 6: WAVE WEEKLY (29 TÝŽDEŇ) 27/2015

Iba pred niekoľkými dňami sa na značke WKND Records objavil nový track od slovenského pro-ducenta menom Dlugosh. Skladbu s názvom Vibe Victim ste už mohli počuť v setoch hviezd

Ummet Ozcan, Sick Individuals, David Jones a iných, a veríme, že táto vec v žánri progressive house ,sa bude páčiť aj vám.

q PLAY

DLUGOSH VYDÁVA NOVÝ TRACK NA WKND RECORDS

SOUNDSLOVAK CZECH&

HOUSE TECHHOUSEDEEP HOUSE PROGRESSIVEHĽADAJ SVOJ ŽÁNER PODĽA FARBY!

6 WAVE WEEKLY WWW.WAVEMAG.EU

Page 7: WAVE WEEKLY (29 TÝŽDEŇ) 27/2015

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

NEW STUFFREMIX

MASHUPBOOTLEG

MIXES

KEVI ANAVI

Slovenská DJane nahrala svoj aktuálny set pre rakúske rádio FM4, ktoré je už dlhé roky zná-me výborným hudobným vku-som.

MATT DE LA PEETS novým mixom prichádza DJ Matt De La Peet, ktorého zvuk sa nesie okolo čoraz obľúbenej-šieho deep house. Set môžete počúvať už teraz.

TRANCE DRUM&BASS DUBSTEPTECHNO, HARDTECHNO BREAKZ HARDCORE MINIMAL

Začiatkom júla ste mohli navští-viť party Reset Open Air, na kto-rej svoj set odohral aj Drahosh v rámci IDEM NA TECHNO stage.

Pošli nám aj ty svoj track, bootleg, mashup alebo set na [email protected] a možno ti ho uverejníme v najbližšom vydaní!

CLICK& PLAY

Jeden z najproduktívnejších deep house producentov na Slovensku prichádza s no-vým remixom tracku Secret Dance, ktorý bol vydaný 20.7.2015. Track nájdete už te-raz na stránkach známych hu-dobných obchodov. q PLAY

ILYA GERUS Secret Dance (Ri Za Remix)

DRAHOSH

Najnovší set pre tanečnú show Dance Exxtravaganza od Ju-raja Grafika si určite nenechaj-te újsť, ak máte radi kvalitný tech house.

JURAJ GRAFIK

S úplne novou skladbou v žánri future ho-use prišiel aj Drahosh, ktorý pre vás chys-tá aj viac kúskov v podobnom žánri. Track Ready si môžete stiahnuť FREE na dobre známom YouTube channele Active Melody už teraz.

DRAHOSHReady

q PLAY

LUKAS.ODobre známa postava na scé-ne, DJ zo záhoria, ktorého poznáte aj z hardtechno akcií sa prispôsobil súčasnému so-undu. Jeho set je naozaj fajn.

Do redakcie sme opäť dostali tip na novinku od trnavského producenta, ktorého poznáte pod menom Midi Killer. Jeho nový track sa volá Gentleman Joker a ide o veľmi príjem-ne znejúcu letnú vec. Odporú-čame vypočuť.

MIDI KILLERGentleman Joker

q PLAY

Page 8: WAVE WEEKLY (29 TÝŽDEŇ) 27/2015

S aktuálnymi releasmi na Selador, Noir, Suara, Hive Audio, Tulipa a Sullivan Room má Dave Seaman, jedna zo skutočných legiend ho-use music, v roku 2015 už dobre našliapnuté. Celosvetovo rešpek-tovaný DJ už za 25 rokov hral vo vyše 80 krajinách sveta a zastáva pozíciu výnimočného umelca, ktorý najradšej žije pre daný okamih. Spolu so Steve Parrym založil label Selador Recordings, ktorý je jedným z najzaujímavejších vydavateľstiev od svojho vzniku spred dvoch rokov. Vydávajú rozličné farby housu a techna. Davea sme si odchytili pred jeho hraním na Klikk Out, aby sme zistili, na čom aktuálne pracuje.

interview

DAVE SEAMAN: „Žijem pre daný moment najviac, ako je to len možné!“

Ahoj Dave, ako sa máš a čo práve robíš?Je mi dobre, ďakujem. A akurát počúvam všetky nové tohto týždňové promá pred mojím vystúpe-ním v Bratislave túto sobotu. Momentálne sa kaž-dý deň vydáva tak veľa novej hudby, že udržať si krok s tým najlepším je skoro ako práca na plný úväzok.

Takže budeš hrať v Bratislave. Tešíš sa? Čo vieš o tamojšej scéne?Hral som tam na konci minulého roka v Rivers clube, čo bola zábava, takže sa skutočne teším, že sa sem vraciam v rámci letnej party. Počul som samé dobré veci.

Čo môžu ľudia očaká-vať? Nejaké náznaky k tomu, čo budeš hrať?Predtým než sa rozhod-nem, čo budem hrať, musím najprv vidieť samotný event, preto-že rozličné druhy hud-by fungujú v odlišnom

čase na odlišných miestach, takže sa na to musíte adaptovať. Spýtaj sa ma to znova hodinu predtým, než pôjdem hrať a podelím sa o pár tajomstiev. ;-)

Tento rok si skutočne vyťažený, vydávaš množstvo vynikajúcej hudby na tých najlep-ších labeloch. Na čo by si chcel najviac upo-zorniť?

Bol som skutočne šťastný z releasu na Noir Mu-sic. Oba tracky „Dance In Tongues“ a „Strobelight Symphony“ boli silnými trackmi v mojich setoch po mnohé mesiace, takže ma potešilo, že sa im tak darí. Taktiež to je úžasný rok pre môj label Selador. Myslím, že sa skutočne začíname etab-lovať ako rešpektovaný label v komunite elektro-nickej hudby. Je to ťažká práca, ale neskutočne si to užívam. Taktiež som mal pár úžasných hraní na miestach ako Watergate v Berlíne, na Baum Festivale v Bogote, v Riome v Mexico City a na Glastonbury festivale v Británii. Rok 2015 je zatiaľ plodný.

WWW.WAVEMAG.EU

Page 9: WAVE WEEKLY (29 TÝŽDEŇ) 27/2015

WWW.FACEBOOK.COM/WAVEWEEKLY WAVE WEEKLY 9

LISTEN : DAVE SEAMAN LIVE AT WATERGATE

Ako sa tvoja hudba po celé tie roky vyvíjala? Ako by si opísal svoj štýl teraz?

Ani jeden zo žánrov už nedáva žiadny zmysel. Hranice medzi technom, tech housom, deep ho-usom a progressivom sú také rozmazané, že je ťažké vedieť, kde hľadať to, čo chcete nájsť na stránkach digitálneho predaja. Dnes už jednodu-cho hovorím, že hrám undergroundový elektronic-ký house. Môj sound môže kolísať od pomalšieho emotívneho melodického housu až po tvrdšie mi-nimal techno, záleží na tom, kde a kedy hrám.

Vášmu labelu so Steve Parrym, Selador Recor-dings, sa veľmi dobre darí a to len dva roky od jeho spustenia. Ktoré sú tvoje obľúbené relea-sy a čo nové prinesiete?

Debutový release „Restless Dreams“ od Samu. Vždy bude mať u mňa špeciálne miesto nakoľko od začiatku dobre zaradil label a okamžite nám dal pocit identity a významu. A predpokladám, že som predpojatý ohľadom mojich vlastných relea-sov na Selador, a to „Naughty Forest“ a „Justified Replacement of Lulu“, ale som na oba veľmi hrdý. Nedávny release od Jaap Ligthart a Alice Rose bol taktiež highlightom. Keď každý od Sashu po Maceo Plexa a od Amé až po Solomuna hrajú jeden z vašich trackov, tak viete, že robíte niečo správne.

Ktoré nové releasy ti vyjdú toto leto a neskôr?

Práve som vydal remix pre Habischman & Tho-mas Gandey na Lapsus Music a mám ďalší, ktorý vyjde v auguste pre Bjorn Mandy na Cirque Du Son. Ďalej mi vyjde jeden z mojich vlastných re-leasov na Suara s názvom „Private Education“, a taktiež som urobil remix pre Marca Marzenita, ktorý by mal vyjsť na vydavateľstve Henryho Sai-za Natura Sonoris niekedy pred koncom roka. Vo všeobecnosti som dosť vyťažený.

Si kľúčovou postavou na scéne už cez dve de-kády, takže si na nej musel zažiť viaceré zme-ny. Kde vidíš seba v budúcnosti rovnako ako hudobnú scénu vo všeobecnosti?

Túto otázku sa ma pýtajú vo viacerých rozhovo-roch, ale aby som bol úprimný, nie je to niečo, o čom často premýšľam. Som tak veľmi zameraný na moje ďalšie hranie, na moju budúcu produkciu alebo ďalší release na našom vydavateľstve, že len zriedkakedy sa posadím, zhodnotím a posú-dim, kde súčasná scéna je a kam smeruje. Pod-ľa mňa to je prirodzená evolúcia. Veci sa zvyknú pohybovať v kruhoch. Momentálne sa vytvára veľa hudby, ktorá znie, ako keby bola vyrobená v neskorých 80-tych alebo raných 90-tych rokoch. Skutočne sme prešli celý kolobeh, ale ja jedno-ducho rád žijem pre daný moment najviac, ako je to len možné. Som viac ako vták než ornitológ! :)

autor: Michal Breeth

Page 10: WAVE WEEKLY (29 TÝŽDEŇ) 27/2015

AAA

10 WAVE WEEKLY WWW.WAVEMAG.EU

DUBFIRE

MIX OF THE WEEK

q PLAY

Ali Shirazinia, ktorého väčšina z vás iste dobre pozná pod pseudonymom Dubfire, sa narodil v Iráne a vyrastal v USA. Okrem úspešnej sólo kariéry, sa môže Dubfire pochváliť veľmi produktívnym pôsobením v rámci dua Deep Dish, ktoré pozná aj komerčnejšie publikum vďaka hitom „Say Hallo“ či „Flashdance“. V roku 2014 obnovili po 8 rokoch spoluprácu a vydali singel Quincy. Čo sa však týka sólovej kariéry, tu sa Dubfire sústredí na techno. Dubfire založil vlastný label SCI+TEC.

Klub s názvom Circoloco funguje na Ibize bez mála už takmer 17 rokov. Ešte koncom mája v ňom odohral Dubfire svoj set, ktorý sa až teraz dostal von. Vypočujte si a možno sa nechajte inšpirovať pri plánoch na jesenné eventy. Aliho si budeme môcť užiť na Citadele v Brne už 25. septembra.

autor: Shiwave

S P E C I A L S

Page 11: WAVE WEEKLY (29 TÝŽDEŇ) 27/2015

AAA

Page 12: WAVE WEEKLY (29 TÝŽDEŇ) 27/2015

S P E C I A L S

JULIAN JEWEIL

ARTIST OF THE WEEK

AAA

q PLAY

12 WAVE WEEKLY WWW.WAVEMAG.EU

Francúzsky techno producent Julian Jeweil naplno odštar-toval svoju kariéru v roku 2007, kedy sa do uší mnohých fa-núšikov dostal jeho prvý veľký track „Air conditionné“. Ten-to sa rýchlo dostal na prvú priečku predajnosti najväčšieho online obchodu s tanečnou hudbou Beatport. Odvtedy sa o tomto Francúzovi produkujúcom melodické techno s jeho špecifickým zvukom dá hovoriť ako o superstar. O niekoľko

rokov neskôr prichádzajú spolupráce s Deadmau5, Adam Beyerom, Pan-Pot a inými. Práve v týchto dňoch predsta-vuje nové 5 trackové Bird EP, ktoré nájdete už teraz na Be-atporte.

autor: Drahosh

Page 13: WAVE WEEKLY (29 TÝŽDEŇ) 27/2015
Page 14: WAVE WEEKLY (29 TÝŽDEŇ) 27/2015

14 WAVE WEEKLY WWW.WAVEMAG.EU

Najstarší slovenský tanečný festival BeeFree predstavuje tohtoročnú CD kompiláciu, kto-rú vydáva v spolupráci s naším magazínom Wave. Do contestu poslali producenti viac ako

40 trackov, z ktorých sme vybrali 18. CD kompilácia bude podobne ako aj samotný festi-val FREE a dostanú ju všetci bývalí predplatitelia magazínu Wave. Rozdávať sa tiež bude na festivaloch počas leta. CD kompiláciu zašleme aj každému, kto nám napíše na adresu

[email protected] iba za cenu nákladov na poštovné.

PREDSTAVUJEME CD KOMPILÁCIU

FESTIVALU BEEFREE

PREDSTAVUJEME CD KOMPILÁCIU

FESTIVALU BEEFREE

tracklist:01. Richard Scholtz - Emmanuel (Original Mix)02. Robert Mash Tomcik - Cycled (Original Mix)

03. Sensoreal - Valar Murgulis (Original Mix)04. MikeSelf - Fresher (Clark Morrison Remix) 05. Neverhood - Funk Be Mine (Original Mix)

06. Vitaly Shturm - The Feelings (Rasti Tkac Irate Remix)07. MikeSelf - Thousand Feelings (Original Mix)

08. Biomin H & Benco - Ace Of Base (Original Mix)09. M.Bulwa – Voyager (Original Mix)

10. Midi Killer - The Right Person (Original Mix)11. Martin Bundsen & Marcella Woods - All Night (Bollo Remix)

12. Matt De La Peet & Michael J - Fly (Original Mix)13. Bennito V - Fresh (Original Mix)

14. Criminish, Drahosh, Adrique - Atmos (Original Mix)15. Amen B & Miroslav Vrlik - 2 Faced People (Martin Cloud Remix)

16. Second Element - Orbit (Original Mix)17. Listterz - Smiling (Extended Mix)

18. Yanco - Up Like This (Original Mix)

Page 16: WAVE WEEKLY (29 TÝŽDEŇ) 27/2015

16 WAVE WEEKLY WWW.WAVEMAG.EU

PODCASTPODCASTNajpočúvanejšie pravidelné podcasty na Slovensku a v Čechách

RAVE ON

V 24. epizóde relácie Rave On si môžete vy-počuť aktuálny zvuk future houseu. Po dlh-šej dobe sa môžete tešiť aj na tech house a ku koncu vám Separatik zahrá aj novinku od Dlugosha.

17. pokračovanie podcastu XS Production má na svedomí DJ známy pod menom Fos-si, ktorý pre vás namixoval hodinu kvalitného tech house.

XS PRODUCTION

S prichádzajúcim letom je tu nová epizóda Deep Groove Podcastu. O najnovšie vyda-nie sa postaral mladý DJ z východného Slo-venska, ktorého poznáte pod menom Marko Mazág.

DEEP GROOVE

Druhé pokračovanie podcastu s názvom Electronic DeliKWent má na svedomí chariz-matická francúzska umelkyňa Ambrym, kto-rej set zaujme hlavne nadšencov experimen-tálneho a trochu nevšedného zvuku.

ELECTRONIC DELIKWENT

Page 17: WAVE WEEKLY (29 TÝŽDEŇ) 27/2015
Page 18: WAVE WEEKLY (29 TÝŽDEŇ) 27/2015

HOUSE TIME

Víkendová príprava na party začína vo štvr-tok večer, kedy sa éterom žilinského rádia Frontinus bude niesť ďalšie pokračovanie Housetime.sk, kde svoj set odohrá rezident MiTH White.

Každý štvrtok 21:00 - 22:00Rádio Frontinus

DANCE EXXTRAVAGANZA

Aj tento týždeň vám DJi tanečnej show Dan-ce Exxtravaganza naservírujú poriadnu dáv-ku elektronickej hudby. Tento týždeň to budú Juraj Grafik, Richard Reynolds a Michael Burian.

Každa sobota 22:00 - 04:00Rádio Europa 2

GET FUN

Get Fun aj tento týždeň prinesie 2 hodiny na-dupanej EDM. Už túto sobotu si vypočujete aj trochu viac trance music, takže sa máte skutočne na, čo tešiť.

Každá sobota 21:00 - 23:00Fun Rádio

16 WAVE WEEKLY WWW.WAVEMAG.EU

LEPORELO_FM

V Leporelo_FM sa bude oslavovať 15 rokov nemeckej značky DIAL, Milos zahrá novú EP od Miss Kittin a aj ďalšiu várku trackov k 5. výročiu nemeckej house značky Gruuv.

Každá nedeľa 00:00 - 02:00Rádio_FM

Page 20: WAVE WEEKLY (29 TÝŽDEŇ) 27/2015

Pošli nám aj ty svoj tip na party na mail [email protected], ak bude žánrovo vyhovovať magazínu, tak ho uverejníme.

TVOJ KLUBOVÝ PROGRAM NA NAJBLIŽŠIE TÝŽDNE S WAVE

PARTYLISTSUMMER COFFEE SES-SIONS PRES. DRAHOSHBIG BANG BARBojniceŠtvrtok 23.7.2015HouseDrahosh, Jordy Ray, Axel Beat

HIFISUNDECKBratislavaŠtvrtok 23.7.2015House, Techno..Benco, Tlama, Lqd, Daily

BORN 2B LIVE - WE COME TOGETHERBOCCAOlomoucPiatok 24.7.2015TechnoStyller, Warphil, Inerte

SUNSET BASSSUN DECKBratislavaPiatok 24.7.2015Liquidfunk, Soulful Drum&-bassGabanna, Lixx, Svetlux, Clive, Kelso, Zajo

TRANCEFAMILY.SKRADOSŤBratislavaPiatok 24.7.2015Trance, ProgressiveSoul Mirror, Pico, Martin Van Keys

DUBFLEX 5 YEARS PAR-TYSUBCLUBBratislavaPiatok 24.7.2015Dubstep, Drum&bass, Trap, BassKomander Ground, Dub-shoock, Simon ekhan, Aprrox, Conceptor, Tyfus

MOODYTABAČKAKošicePiatok 24.7.2015House, Tech HouseSchallDente & Bruno le Funk, Denes Toth, Riza

BASSPORNRE:FRESHBratislavaPiatok 24.7.2015Deep House, Tech House, Bass, Jackin HouseStame, Sionni, Andy

LORDS OF UNDER-GROUNDNU SPIRIT BARBratislavaPiatok 24.7.2015Techno, HouseToky & guests

TECHNOVKOCKETIMEOUTKošiceSobota 25.7.2015TechnoEgi Seman, Marthy-S, Sharkez, Crecer, Shako, Peo, Laco

DELETE PARTYKD RASLAVICERaslaviceSobota 25.7.2015Techno, Tech House, Hou-se, Mainstream EDMTom Vachut, Donna Bucks, Eccitto

STRICTLY HOUSEENJOYŽilinaSobota 25.7.2015HouseDrahosh, Emtydee

BEE FREE FESTIVAL 2015INCHEBA, PLÁŹ POD UFOM, LOFT, SUBCLUBŽilinaSobota 25.7.2015House, Tech House, Drum&bass, TechnoMarko Nastić, Marcelo de Lazarri Legaspe Santos alias Marcelo K2, Corvin Dalek, Michal Breeth, Kevi Anavi, Benco, Drahosh a DEEX DJs, Milan Lieskov-sky, Michael C, Skank, Eruvie, Smoly & Semtex, Dennis, Juraj Grafik a MIsshell, Kutlo, Kelso, Gabanna, Changing Fa-

ces, Clive & Svetlux, F@tsound &; M-Cee, Inkwall & Nine Yards, Kukurica & MC Shady a Mikro & Mario Belax, Boss, Cordosh, Grining, Gutt, Loktibrada, Parazyt, Peal & Monoide, Toky....BEE FREE FESTIVAL 2015 - AFTERPARTYRADOSŤBratislavaNedeľa 26.7.2015TechnoPaul La Poyd, Mark Bane, Elsy, Leia Drex, Hasky, Fenex, Wireez

WE LOVE TRANCE - EKG OPENAIR WITH GIUSEP-PE OTTAVIANIELEMENTSTrenčínUtorok 28.7.2015Trance, Progressive, HouseGiuseppe Ottaviani, Driftmoon, Thomas Co-astline, EKG, RH, Martin Cehelský, Syky

MINI WAKE UPTEN PODNIKTrnavaPiatok 31.7.2015Techno, MinimalChucky, Erik, Pete, Gutt

RED RAINSUBCLUBBratislavaPiatok 31.7.2015Techno, MinimalAugustin Alvarez, Red Meat Therapy, Kevi Anavi

NEONPLÁŽ POD UFOMBratislavaPiatok 31.7.2015Progressive, Trance, House, Deep House, UK BassPico, Stame, Martin Mich-niak, Robbie

IDEM NA FESTPINO PLÁŽHorná StredaSobota 1.8.2015Techno, Drum&bass, House

Idem na techno stage: Toky & Boss, Drahosh aka Malocca, Elsy, Peter Sparks, Paul La Poyd, Mark Bane, Beat Synonym + contest winntersNu:dance stage: Kukurica, Lixx, Ero Drummer, Mikro & Mario, White, Fatsound, Robx, Mostless & Neorge + contest winntersRefresh house stage: Dea-gon, Peer_V, Erik, Stanley, Tom Vachut, Jakub Paške-vič, Sigma Fresh, Olšo + contest winnters

CEDRIC GERVAISWAKELAKEBratislavaSobota 1.8.2015House, Mainstream EDMCedric Gervais

AFTERPARTY ŠPILAS MUSIC PICNICELEVENBrnoSobota 1.8.2015Trance, Progressive...Styller, PM-Jack, Marcel De Valerio

JZD TECHNO STAGE @ AIR FESTIVALFESTIVAL PARKHradec KrálovéPiatok - Sobota 7.-8.8.2015Techno, MinimalIndustrialyzer Live, Kaiser-soze, Tools Project - Nois vs Spiriakos, Ravic & Flesh, Michael J, Andrea Belluzzi, Loktibrada, Toky, Dj Boss, Destroyer, Gri-ning, Hu, Džejár, Subgate, Drahosh, T Mike, Miquel, Slavo C, Dj Deagon, John Massiwe, Mtths Aka Matthiass, Denysa, Jaqul-lin, Naoki Uda, Papi Oil, Siki, Styrax, Martini

PALICAVONZVRECASUBCLUBBratislavaPiatok 7.8.2015Techno, MinimalInigo Kennedy, Andrea Belluzzi, Loktibrada, Toky

Page 21: WAVE WEEKLY (29 TÝŽDEŇ) 27/2015

WWW.FACEBOOK.COM/WAVEMAG.EU

WAVEEIGHT WITH UNBEATRADOSŤ BratislavaSobota 15.8.2015Trance, Progressive...Unbeat

IT‘S GONNA BE HOT BY DRUMOPHONETABAČKAKošicePiatok 7.8.2015Liquid, Dancefloor, Drum&-bassS-Bish, Bendhy, Kelso

DON DIABLOCINEMA & ELEMENTSTrenčínUtorok 18.8.2015House, Future House, Main-stream EDMDon Diablo, Ekg, Emtydee, Syky

B.MY LAKEZÁMARDIBalatonStreda - Nedeľa 19.-22.8.2015Techno, Tech House, Hou-se... Sven Väth, Richie Hawtin, Fritz Kalkbrenner, Tale of Us, Gus Gus, Nicole Moudaber, Matador, Jay Lumen, &Me, Kink, The Advent a mnoho iných

MOODYTABAČKAKošicePiatok 21.8.2015House, Tech HouseAkil Varinda, Denes Toth, Gustawson

SOLID OPENAIRLETISKOPartizánskePiatok - Sobota 28.-29.8.20153 x Stage - House, Hip Hop, Drum&bassEkg, Drahosh, Aamon, Sensoreal, Pappi, Dodo-man, Wychitawacs, Audio, Elwira, Kukurica, Cuker, Ero Drummer, Meth, Ke3n, Miss Berry, Andre Tribale,

Johny Le, Le Grande Hou-se DJs a mnohí ďalší

12 HOURS EXCLUSIVE SETWAKELAKEBratislavaSobota 29.8.2015HouseEKG

MINUS WITH RICHIE HAWTINGRELLE FORELLEViedeňSobota 5.9.2015TechnoRichie Hawtin, Julian Jeweil, Fabio Florido, Mar-kus Linder

EAR-GASMIC - DAMAGED EDITIONUHUBratislavaSobota 5.9.2015Trance, Progressive, TechnoJordan Suckley, Janina T, Kristy Jay, Jaccob, Zolike, Richie Booth b2b Cole, Unbeat, Fenex, Sionni, Wireez

FIREBEATZMINISTRY OF FUNBanská BystricaPiatok 18.9.2015Mainstream EDM, Future House, ElectroFirebeatz

CITADELABOBA CENTRUMBrnoPiatok 18.9.2015Techno, Tech House...Dubfire, Kaisersoze, Hory_doly, Orbith, Tools project, Subgate, Jb & Flesh, Deivis

POSSITIVACROSS PrahaSobota 5.9.2015TechnoMark Henning, Douglas Greed, Bigfish @ BBK, Yacube, Wen, Tuco, Abu, Dmitry, Ol-wiz

Page 22: WAVE WEEKLY (29 TÝŽDEŇ) 27/2015

Počet starých vydaní magazínu je obmedzený. Pre v iac info píš na mai l [email protected] , a lebo volaj na te l .č: 0948 029 537

www.wavemag.eu

OBJEDNAJ SI NIEKTORÉ ZO STARŠÍCH VYDANÍ MAGAZÍNU WAVE