Top Banner
TERMÉKKATALÓGUS EGÉSZSÉG AZ EGÉSZ CSALÁDNAK
36

Walmark termékkatalógus 2011

Mar 31, 2016

Download

Documents

Walmark, a.s.

Walmark egészség az egész családnak
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: Walmark termékkatalógus 2011

TERMÉKKATALÓGUS

E G É S Z S É G A Z E G É S Z C S A L Á D N A K

Page 2: Walmark termékkatalógus 2011

2

B E V E Z E T É S

Köszöntő

Kedves Olvasó!

Örömmel mutatom be a a Walmark Kft. legújabb termékkatalógusát, amely segítséget nyújthat Önnek is a kiegyensúlyozott, egészséges életmód megvalósításához.

Az idei őszi szezonban számos új termékünk jelenik meg a patikákban, illetve további spe-ciális akciókkal kedveskedünk vásárlóinknak.Akcióinkat kísérje figyelemmel a patikákban! A Proenzi3 ExPur megújult összetételével inno-vatív megoldást jelent az ízületek további egész-ségéhez. Újdonságként megjelent Viaderm ter-mékcsaládunk, amellyel tartósan biztosíthatóak az egészséges bőrhöz, hajhoz, és körömhöz szük-séges építőelemek. A Walmark vitaminok és ás-ványi anyagok termékcsalád tovább bővült 5 új termékkel, amelyek hatékony megoldást kínálnak az egészség és vitalitás fenntartásához.

Lapozzon bele katalógusunkba, és hívja a Walmark Egészség Klub ügyfélszolgálatát, ahol szívesen nyújtunk bővebb felvilágosítást a termékeinkkel kapcsolatos kérdésekben!

Jó egészséget kívánok!

Dr. Heckenast BálintÜgyvezető Igazgató

Page 3: Walmark termékkatalógus 2011

B E V E Z E T É S

Tartalom

Proenzi3 Expur 4Proenzi Hyal 5Proenzi3 krém 6Marslakócskák Szirup 7Marslakócskák Prebiotikummal 8Marslakócskák Imunactiv 9GinkoPrim® 10GinkoPrim® Max 11Walurinal® 12Walurinal® Max 13Walurinal® Hot Drink, Walurinal® szirup 14Innuaktív 15Viaderm Complete 16Viaderm Skin Beauty 17Memoplus® Energizer 18Prostenal® Perfect Complex 19Walmark Kalcium Magnézium-Cink és Forte 20Walmark Cink 21Walmark Omega 3, Omega 3-6-9 22Walmark Koenzim Q10 23Walmark Lecitin vörösszőlő kivonattal 24Walmark D3-vitamin 25Walmark Béta-glükán 26Walmark Multivitamin 27Walmark C-vitamin termékcsalád 28Walmark Mega C Aktív 29Walmark Lecitin 30Walmark Magnézium 31Walmark A-C-E+Szelén 32Walmark Rostanyag 33Hűségprogram 34Walmark Egészség Klub 35

3

Page 4: Walmark termékkatalógus 2011

Ahogy testünk, ízületeink is ki vannak téve az öre-gedés természetes folyamatának. Ha egész életünk során semmilyen, az ízületekben kárt okozó munkát sem végeznénk, az életkor előrehaladtával az ízüle-teink akkor is jelentősen veszítenének mozgékony-ságukból, rugalmasságukból. Az ízületeinkről való gondoskodás hozzájárulhat ahhoz, hogy ne kelljen lemondanunk a mozgás öröméről, és beletörődni abba, hogy még a leghétköznapibb tevékenység is problémát okoz.

Az új, továbbfejlesztett Proenzi3 ExPur készítmény a glukózamin, kondroitin, és MSM mellett most újdonságként ExPur komplexet is tartalmaz, amely kollagén és C-vitamin kombinációja. A kollagén az ízületi porc fontos alkotója, a C-vitamin pedig ugyancsak hozzájárul az ízületek működéséhez. Az új Proenzi3 ExPur megújult összetétele révén még átfogóbban gondoskodik az ízületek mozgathatóságáról és a porcképződésről.

A termék egészségpénztári kártyára is kapható.

Az ízületek legátfogóbb védelméért!

A Z E G É S Z S É G E S Í Z Ü L E T E K É R T

Elérhető kiszerelések: 50, 90 és 180 tabletta

Spec

iális

– g

yógy

ásza

ti cé

lra s

zánt

– tá

psze

rProenzi3 ExPur

4

ÚJ!

Page 5: Walmark termékkatalógus 2011

Az ízületi folyadék megfelelő összetétele és meny-nyisége fontos szerepet tölt be az ízületek mozgat-hatóságának fenntartásában, mintegy „olajozza” azok mozgását. Az ízületi folyadék legfontosabb összetevője a hialuronsav, amely felelős az ízületek „kenéséért”, vízfelvevő és folyadékmegőrző képes-ségéért.

A Proenzi Hyal természetes hialuronsav kivonatot tartalmaz, amely révén hozzájárul az ízületek meg-felelő „olajozott” működéséhez.

Az ízületek átfogó gondosko-dásához javasolt a Proenzi3 ExPur és a Proenzi Hyal együt-tes alkalmazása!

Innováció az ízületek„olajozásáért”!

A Z E G É S Z S É G E S Í Z Ü L E T E K É R T

Elérhető kiszerelések: 30 és 60 tabletta

Spec

iális

– g

yógy

ásza

ti cé

lra s

zánt

– tá

psze

r

Proenzi Hyal

ÚJ!

5

Page 6: Walmark termékkatalógus 2011

6

A Z E G É S Z S É G E S Í Z Ü L E T E K É R T

A Proenzi3 masszírozó krém az ízületek, az iz-mok és azok környékének vérkeringését fokozza. A krém az alábbi összetevőket tartalmazza: glukó-zamin-szulfát, MSM és Boswellia®, melyek hozzájá-rulnak az ízületek mozgékonyságának javításához. A benne található anyagok a masszírozással együtt fokozzák a helyi vérellátást, javítják az anyagcserét, melegítik az érintett területet. A készítmény tartal-maz még eukaliptusz- és borókaolajat, valamint kámfort és mentolt is.

A Proenzi3 krém megfelelő kiegészítője a Proenzi filmtablettáknak.

Proenzi3 krémAz ízületek mozgathatóságáért!

Elérhető kiszerelés: 100 ml

Page 7: Walmark termékkatalógus 2011

M U L T I V I T A M I N G Y E R E K E K N E K

Marslakócskák szirupVitamin és ásványi anyagok kombinációja gyerekeknek

A Marslakócskák Szirup 1 éves vagy annál idő-sebb gyermekek számára kifejlesztett narancsízű multivitamin készítmény. Aktív összetevői, a 12-féle vitamin és 2–féle ásványi anyag hozzájárulnak az egészséges fejlődéshez, a megfelelő immunitás kialakításához, valamint segítik az idegrendszer egészséges működését. További előnye, hogy jóízű, könnyen lenyelhető, és a megfelelő mennyiség bevitelét a termékdoboz-ban elhelyezett adagoló kanál is segíti.

1éves kortól

Elérhető kiszerelés: 150 ml

7

Page 8: Walmark termékkatalógus 2011

M U L T I V I T A M I N G Y E R E K E K N E K

A Marslakócskák Prebiotikummal hatóanyagai hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez. Az A-, C-, D- és E-vitamin, a folsav, a cink, a vas és a szelén a szervezet védekezőképességét támogatják, a B-vi-taminok (B6, B12) az idegrendszer kiegyensúlyozott működését szolgálják. Prebiotikum tartalma (inulin) elősegíti az egészséges bélműködést és a bélflóra egyensúlyának megőrzését. Naponta egy Marsla-kócskák tabletta fogbarát édesítősszerrel igazi gon-doskodás Öntől és a mesebeli Marslakócskáktól!

Marslakócskák Prebiotikummal

Gyümölcsízű multivitamin és ásványi anyagok gyerekeknek!

8

Elérhető kiszerelések: Erdei gyümölcs ízű: 30 és 100 tabletta

Page 9: Walmark termékkatalógus 2011

M U L T I V I T A M I N G Y E R E K E K N E K

A Marslakócskák Imunactiv hatóanyagai (12 vita-min és ásványi anyagok) hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez, segítik az immunrendszer megfele-lő működését.

Az apró, eper és narancs ízű, szájban oldódó tab-lettákat, melyek fogbarát édesítőszert (xilitet) tar-talmaznak, 4 éves vagy annál idősebb gyermekek számára fejlesztették ki. Valóságos gondoskodás Öntől és a mesebeli Marslakócskáktól!

Marslakócskák ImunactivKomplex multivitamin és ásványi anyagok gyerekeknek!

Elérhető kiszerelések: Narancs ízű: 30 és 100 tabletta Eper ízű: 30 és 100 tabletta

9

Page 10: Walmark termékkatalógus 2011

A GinkoPrim® ginkgo biloba kivonatot tartalmaz, amely hozzájárul a memória és a koncentrációké-pesség megőrzéséhez, segíti az agy vérkeringését, hozzájárul a megfelelő vérellátáshoz és a szellemi frissességhez.

A GinkoPrim® magnézium tartalma segíti az ideg-rendszer kiegyensúlyozott működését, valamint segít fenntartani az egészséges keringést.

10

Az agy megfelelő vérellátásáért!

M E M Ó R I A É S V É R K E R I N G É S

Elérhető kiszerelés: 30 tabletta

GinkoPrim®

Page 11: Walmark termékkatalógus 2011

A GinkoPrim® Max 50%-kal több ginkgo bilobát tartalmazó készítmény.

A GinkoPrim® Max emelt mennyiségű gingko biloba kivonatot (60 mg) tartalmaz, így még haté-konyabban járul hozzá a memória és a koncentrá-cióképesség megőrzéséhez, valamint az agy egész-séges működéséhez.

A termék magnéziumot is tartalmaz, amely fontos szerepet játszik az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében és az egészséges keringésben.

ginkgo biloba

+50%

M E M Ó R I A É S V É R K E R I N G É S

Az agy vérellátásának fokozásáért!

Elérhető kiszerelések: 30 és 60 tabletta

GinkoPrim® Max

11

Page 12: Walmark termékkatalógus 2011

A megújult Walurinal® készítményben az ame-rikai tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) ki-vonatok két formája ötvöződik. A NutriCran™ szárított tőzegáfonyalé kivonat, míg a CystiCran® összetevő sűrített tőzegáfonya-kivonat. A kétféle kivonat kombinációjának köszönhetően 1 kapszula Walurinal® 19. 100 mg friss tőzegáfonyának megfe-lelő hatóanyagot tartalmaz. A Walurinal® tőzegáfo-nya tartalma hozzájárul a húgyutak egészségéhez és akadályozza a baktériumok megtapadását a húgyutakban. Antibiotikummal együtt is alkalmaz-ható.

* Klinikailag bizonyított hatás-referenciák:• Sobota AE. Inhibition of bacterial adherence by cranberry juice: Potential use for the treatment of urinary tract infections. J Urol 1984; 131:1013-6.• Zafriri D, Ofek I, Adar R, et al. Inhibitory activity of cranberry juice on adherence of type 1 and type P fimbriated Escherichia coli to eucaryotic cells. Antimicrob Agents Chemother 1989; 33:92-8.

19.100 mg friss tőzegáfonya

12

H Ú G Y U T A K

Walurinal®

Elérhető kiszerelések: 30 és 60 tabletta

MEGÚJULTÖSSZETÉTEL

Page 13: Walmark termékkatalógus 2011

Magasabb tőzegáfonya tartalom!

H Ú G Y U T A K

Elérhető kiszerelés: 10 tabletta

Walurinal® Max

Az amerikai tőzegáfonya kivonatot tartalmazó Walurinal Max készítmény magasabb tőzegáfo-nya tartalmának köszönhetően hatékonyabban járul hozzá a húgyutak egészséges működésé-hez és akadályozza a baktériumok megtapadását a húgyutakban. Előnye, hogy antibiotikummal együtt is szedhető.

TŐZEGÁFONYA TARTALOMMAL!

13

Page 14: Walmark termékkatalógus 2011

A Walurinal® Hot Drink italpor természetes áfo-nyakivonatot (amerikai tőzegáfonya Vaccinium macrocarpon) tartalmaz. A Walurinal Hot Drink fo-gyasztható forró vagy hideg italként is.

A Walurinal® szirup amerikai tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) tartalmú készítmény. A Walurinal szirup aktív összetevője a NutriCran™, amely szárított tőzegáfonyalé koncentrátum. Az amerikai tőzegáfonya hatóanyaga, a proanto-cianidinek elősegítik a húgyutak egészségének megőrzését, hozzájárulnak a kórokozó baktériu-mok elleni védelemhez. Antibiotikummal együtt is alkalmazható. 1 éves kortól adható.

A húgyutak egészségéért!

H Ú G Y U T A K

Walurinal® Hot Drink, Walurinal® szirup

14

Elérhető kiszerelések: Walurinal Hot Drink: 12 tasakWalurinal szirup: 150 ml

ÚJ!

Page 15: Walmark termékkatalógus 2011

Az Innuaktív olyan hatóanyagokat tartalmaz, ame-lyek mindegyike hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez, és támogatják a szerve-zet védekezőképességét a fertőzésekkel szemben.

Magas koncentrációban tartalmaz béta-glükánt, amely segíti a szervezet védekezőképességét. A napi szükségletet meghaladó mértékű C-vita-mint is tartalmaz, amelynek szerepe közismert az immunrendszer megfelelő működésének fenntar-tásában. Az ásványi anyagként hozzáadott cink ugyancsak támogatja az immunrendszert.

Az immunrendszer támogatásáért!

I M M U N R E N D S Z E R

Elérhető kiszerelés: 30 és 60 tabletta

Innuaktív

15

Page 16: Walmark termékkatalógus 2011

A Viaderm Complete komplex gondoskodás a női szépségért. Segít megőrizni a haj egészséges szer-kezetét, hidratáltságát és rugalmasságát, hozzájá-rul a bőr fiatalságának megőrzéséhez, valamint az egészséges, erős körmökhöz. A ligetszépe magolaj, a szilícium, a niacin és cink hozzájárul a bőr rugal-masságához, hidratáltságához. A réz és a metionin támogatja a köröm egészséges szerkezetének ki-alakulását. Az A-vitamin és az E-vitamin szükséges a bőr, a haj és a körmök egészségéhez.

Komplex gondoskodás - belülről!

16

S Z É P S É G

Viaderm Complete

Elérhető kiszerelés: 30 tabletta

Page 17: Walmark termékkatalógus 2011

Gondoskodás a bőrnek - belülről!

S Z É P S É G

Elérhető kiszerelés: 30 tabletta

Viaderm Skin Beauty

A Viaderm Skin Beauty különleges gondos-kodás a bőrnek. A ligetszépe magolaj a bőr ru-galmasságát, hidratáltságát segíti, a szilícium a kollagénképződéshez járul hozzá, ami a bársonyos, sima bőr fontos szerkezeti eleme. A hialuronsav a bőr hidratáltságában játszik szerepet, míg a koen-zim Q10 védi a bőrt a szabadgyökök káros hatása ellen. A Viaderm Skin Beauty csak természetes szí-nezéket tartalmaz.

17

Page 18: Walmark termékkatalógus 2011

A MemoPlus® Energizer aktív összetevői az alábbi módon vesznek részt a szellemi frissesség fenn-tartásában. A Ginkgo biloba hozzájárul az agy megfelelő vérellátásához, segíti az agyi működést, a megfelelő koncentrációt. A B6-vitamin és a mag-nézium az idegrendszer kiegyensúlyozott műkö-dését támogatja. A koffein segíti az éber állapot fenntartását, míg a taurin az energia felszabadítás-ban játszik fontos szerepet.

A szellemi frissességért!

18

T A N U L Á S H O Z

Elérhető kiszerelés: 30 kapszula

Memoplus® EnergizerÚJ!

Page 19: Walmark termékkatalógus 2011

A Prostenal® Perfect Complex két élettani hatással rendelkező gyógynövény összetevő, a törpepálma és csalán, valamint a likopin kombinációja, melyet középkorú és idősebb férfiak számára fejlesztet-tünk ki. Mindhárom hatóanyag segítséget nyújt a prosztata egészséges működéséhez.

A prosztata egészségéért!

P R O S Z T A T A

Elérhető kiszerelések: 30 és 60 tabletta

Prostenal® Perfect Complex

19

Page 20: Walmark termékkatalógus 2011

A Walmark Kalcium Magnézium-Cink készítmény a benne található ásványi anyagok révén hozzájá-rul a csont-, izom- és idegrendszer egészséges mű-ködéséhez, valamint a bőr, a haj és a köröm egész-ségéhez.

A Walmark Kalcium Magnézium-Cink Forte készítmény emelt mennyiségben tartalmazza a 3 ásványi anyagot, és újításként D-vitamin is került a termékbe, amely elősegíti a kalcium csontokba történő beépülését és szükséges a megfelelő izomműködéshez.

A haj, bőr és köröm testőrei!

Á S V Á N Y I A N Y A G O K

20

Elérhető kiszerelések: Kalcium Magnézium-Cink: 30 és 100 tablettaKalcium Magnézium- Cink Forte: 30 és 100 tabletta

Kalcium Magnézium-Cink,Kalcium Magnézium-Cink Forte

Page 21: Walmark termékkatalógus 2011

A Walmark Cink hozzájárul a szervezet természetes védekezőképességének megfelelő működéséhez. A Walmark Cink segít Önnek abban, hogy bőre, haja és körme szép és egészséges maradjon.

A bőr testőre!

Á S V Á N Y I A N Y A G O K

Cink

Elérhető kiszerelések: 30 és 100 tabletta

21

Page 22: Walmark termékkatalógus 2011

Az omega-3 zsírsavak hozzájárulnak az egészséges szívműködés és a normális vérnyomás megőrzésé-hez, kedvezően befolyásolják a zsíranyagcserét. A Walmark Omega 3 készítmény a benne található E-vitamin és halolaj révén támogatja a szellemi ké-pességek megőrzését.

A Walmark Omega 3-6-9 a benne található növé-nyi eredetű telítetlen zsírsavak és a halolaj révén hozzájárul a normális vérnyomás- és trigliceridszint megőrzéséhez, ezáltal az egészséges szívműkö-déshez. Rendszeres használatával könnyedén tá-mogathatjuk szívünk egészségét.

A szív testőrei!

22

T E R M É S Z E T E S K É S Z Í T M É N Y E K

Omega 3, Omega 3-6-9ÚJ!

Elérhető kiszerelések: Omega 3: 30 és 60 kapszulaOmega 3-6-9: 30 és 60 kapszula

Page 23: Walmark termékkatalógus 2011

A Koenzim Q10 antioxidáns hatása révén védi a sejteket a káros oxidatív folyamatoktól és a szabad-gyökök károsító hatása ellen, melyek a sejtek öre-gedéséért felelősek. Támogatja a szív egészséges működését, a normális vérnyomást, és hozzájárul az általános fizikai állóképességhez.

A Walmark Koenzim Q10 60 mg készítmény emelt mennyiségben tartalmazza a koenzim Q10 ha-tóanyagot, mely antioxidáns hatása révén védi a sejteket a káros oxidatív folyamatoktól és a szabad-gyökök károsító hatása ellen, melyek a sejtek öre-gedéséért felelősek.

A szív testőrei!

T E R M É S Z E T E S K É S Z Í T M É N Y E K

Koenzim Q10

ÚJ!

Elérhető kiszerelések: Koenzim Q10 15 mg: 30 és 60 kapszulaKoenzim Q10 60 mg: 30 kapszula

23

Page 24: Walmark termékkatalógus 2011

A lecitin hozzájárul az egészséges koleszterin-szint fenntartásához, míg a vörösszőlő polifenolok támogatják a keringés, így a szív- és érrendszer egészségét. A Walmark Lecitin vörösszőlő kivo-nattal készítmény fogyasztása javasolt a szív- és érrendszer egészségének megőrzése céljából.

A szív testőre!

24

T E R M É S Z E T E S K É S Z Í T M É N Y E K

Lecitin vöröszőlő kivonattal

Elérhető kiszerelések: 30 és 90 tabletta

ÚJ!

Page 25: Walmark termékkatalógus 2011

A csontok és fogak testőre!

V I T A M I N O K

Elérhető kiszerelések: 30 és 100 tabletta

D3-vitamin

A D3-vitamin fontos szerepet játszik a csontok és a fogak egészséges szerkezetének kialakításában és fenntartásában: segíti a kalcium és a foszfor be-épülését, hozzájárul az egészséges csontsűrűség kialakításához. Szükséges az izmok működéséhez is, részt vesz a megfelelő izomfejlődésben, és az izomerő megtartásában idős korban is. A D3-vita-min támogatja a szervezet védekezőképességét is.

ÚJ!

25

Page 26: Walmark termékkatalógus 2011

A Walmark Béta-glükán készítmény serkenti az immunrendszert, fokozza a szervezet védekező-képességét, és hozzájárul a felső-légúti rendszer egészséges működéséhez. Ajánlott mindazoknak, akik szeretnék felkészíteni szervezetüket a hide-gebb napokra is.

Az immunrendszer testőre!

T E R M É S Z E T E S K É S Z Í T M É N Y E K

26

Elérhető kiszerelések: 30 és 60 tabletta

Béta-glükán

Page 27: Walmark termékkatalógus 2011

A Walmark Multivitamin komplex készítmény a benne található B6, C és E vitaminok révén támo-gatja a szervezet védekezőképességét, míg a B1, B3, B6 és B12 vitaminok az idegrendszer kiegyen-súlyozott működéséhez járulnak hozzá. Fogyasz-tása ajánlott a vitaminok pótlása és a szervezet védekezőrendszerének fenntartása céljából.

A védekezőrendszer testőre!

V I T A M I N O K

Elérhető kiszerelések: 30 és 60 tabletta

Multivitamin

27

Page 28: Walmark termékkatalógus 2011

Az immunrendszer testőrei!

V I T A M I N O K

28

Elérhető kiszerelések: C-vitamin 100 mg (narancs, cseresznye): 40 és 100 tablettaMega C: 30 és 100 tabletta

A Walmark C-vitamin hozzájárul a szervezet véde-kezőképességének működéséhez, valamint segíti a táplálékkal bevitt vas felszívódását. A Walmark Mega C készítmény még nagyobb mennyiségben (600 mg/tabletta) tartalmazza a szer- vezet védekezőképességét támogató C-vitamint.

C-vitamin termékcsalád

Page 29: Walmark termékkatalógus 2011

A C-vitamin támogatja az immunrendszer egészsé-ges működését, hozzájárul a szervezet védekező-képességéhez.

A Mega C Aktív tablettákból a C-vitamin fokoza-tosan oldódik ki egy speciális gyártási eljárásnak köszönhetően, így folyamatos, hosszan tartó felszí-vódást biztosít. A terméket csipkebogyó-kivonat-tal gazdagítottuk, amely antioxidáns hatása révén támogatja a szervezet védekezőrendszerét.

Az immunrendszer testőre!

V I T A M I N O K

Elérhető kiszerelés: 30 tabletta

Mega C Aktív

29

Page 30: Walmark termékkatalógus 2011

A Walmark Lecitin összetevője révén hozzájárul az agy megfelelő működéséhez, a koncentráció-képességhez és a memóriához. Napi 1-2 tabletta szedésével nem csak szellemi frissességünket őriz-hetjük meg, de a stresszes napokon is segít a min-dennapi feladatokra összpontosítani.

A koncentráció testőre!

30

T E R M É S Z E T E S K É S Z Í T M É N Y E K

Lecitin

Elérhető kiszerelések: 30 és 80 tabletta

Page 31: Walmark termékkatalógus 2011

A kiegyensúlyozottág testőre!

Á S V Á N Y I A N Y A G O K

Elérhető kiszerelés: 30 tabletta

Magnézium

A magnézium szükséges a csontok és a fogak nor-mál szerkezetének fenntartásához, és fontos sze-repet játszik az izom- és idegrendszer megfelelő működésében.

31

Page 32: Walmark termékkatalógus 2011

32

T E R M É S Z E T E S K É S Z Í T M É N Y E K

A Walmark A-C-E+Szelén készítmény összetevői antioxidáns hatású vitaminok, amelyek hozzájá-rulnak az immunrendszer megfelelő működésé-hez, a szelénnel együtt pedig védik a sejteket a szabadgyökök károsító hatása ellen.

A vitalitás testőre!

Elérhető kiszerelés: 30 tabletta

A-C-E+Szelén

Page 33: Walmark termékkatalógus 2011

T E R M É S Z E T E S K É S Z Í T M É N Y E K

A növényi rostok étrendünk természetes, és gyakran figyelmen kívül hagyott összetevői. A Walmark Rostanyag készítmény különböző növényi rostok komplex skáláját (zabrost, zab-korpa, búzakorpa, rizskorpa, árpakorpa, kukori-cakorpa) tartalmazza, melyek hozzájárulnak az egészséges emésztés megőrzéséhez.

Az egészséges emésztés testőre!

Elérhető kiszerelések: 30 és 100 tabletta

Rostanyag

33

Page 34: Walmark termékkatalógus 2011

E G É S Z S É G A Z E G É S Z C S A L Á D N A K

Megtakarítás, avagy a Walmark Forintok (WFt) megszerzésének az elve:Minden gyógyszertárban és gyógynövény szaküzletben megvásárolt Walmark termék címké-jén vagy dobozán vonalkód található. Amennyiben Ön ezeket a vonalkódokat megőrzi, és a WEK ügyfélszolgálatához visszaküldi, úgy Walmark Forintokat (WFt) szerezhet velük. A meg-szerzett WFt-ok beváltásával Walmark termékeket rendelhet.

Hogyan állapítható meg az egyes vonalkódok értéke?A vonalkódok értékét tartalmazó táblázat a www.wek.hu weboldalon található meg.

Hogyan küldheti el a vonalkódokat?A vonalkódokat ragassza levelező lapra vagy borítékba tett levélpapírra. Kérjük, a vonalkódok mellett tüntesse fel a nevét, postai levelezési címét, telefonszámát, valamint Klubtagsági szá-mát. A vonalkódokat regisztráljuk és a megfelelő mennyiségű Walmark Forintokat jóváírjuk az Ön személyes Walmark-számláján.

Hogyan tudhatja meg a megszerzett WFt-ok összegét?Az aktuális WFt egyenlegét, a bejelentkezés után, a www.wek.hu internet-oldalon tekintheti meg, vagy ügyfélszolgálatunktól kérhet felvilágosítást a kék számunkon: 06 40 200 878, vagy további elérhetőségeinken: +36 1 272 0329-es és a +36 30 678 7164-as telefonszámokon.

Ki vehet részt a Hűségprogramban?A Hűségprogramban csak a Walmark Egészség Klub tagjai vehetnek részt.

Jó szórakozást és jó egészséget kívánunk!A WALMARK Egészség Klub ügyfélszolgálati csapata.

1046 Budapest, Kiss Ernő u. 1-3. • Kék szám: 06 40 200 878 • E-mail: [email protected] • www.wek.hu

Hűségprogram

34

Page 35: Walmark termékkatalógus 2011

E G É S Z S É G A Z E G É S Z C S A L Á D N A K

Lépjen be a Walmark Egészség Klubba és használja ki a Klub által kínált előnyöket!

• A belépés ingyenes• Hűségprogram• Akciós ajánlatok• Interaktív honlap folyamatosan bővülő tartalommal• Telefonos Ügyfélszolgálat• Orvosi és dietetikus tanácsadás• Személyes internet oldalt kap, amelyen nyomon követheti a hűségprogram keretében

létrehozott számlájának aktuális állapotát, megtalálja a termékekről szóló újdonságokat, a klubtagoknak szóló akciókat és számos más aktuális információt.

• Most úgynevezett Start WFt-tal kedveskedünk az újonnan belépő Klubtagok számára. Walmark Klub számlájukon automatikusan 500 WFt-ot írunk jóvá.

Regisztrációját megteheti honlapukon a www.wek.hu oldalon, vagy a lenti jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével!

Walmark Egészség Klub

Név:

Születési év, hó, nap:

Irányítószám, város, utca, házszám:

Telefon: E-mail:

Dátum: Aláírás:

A Walmark Kft. nyilatkozata: A Walmark Kft. az Egészség Klub tagjainak az ezen jelentkezési lap kitöltésével megadott, valamint min-den olyan más adatot, amelyhez a cég a klubtagsággal kapcsolatban jut hozzá, a tag beleegyezésének visszavonásáig tartó időszakban, vagy az Egészség Klub tagsági viszonyának megszűnéséig tartó időszakban kereskedelmi és szolgáltatási ajánlatok céljából használ fel. A Walmark Kft. az Egészség Klub program keretében megszerezett adatokat kiemelten bizalmasan kezeli és csak belső használatra hasznosítja azokat a személyes adatokról szóló 1992. évi LXIII. Törvény értelmében. Hozzájárulása nélkül személyes adatai nem kerülnek más cégnek átadásra. Kérjük, e-mail címét csak abban az esetben adja meg, amennyiben hozzájárul, hogy cégünk tájékoztatóit e-mailben is eljuttassuk Önhöz. Amennyiben Klub tagságát meg szeretné szüntetni, ezt postai úton (1046 Budapest, Kiss Ernő u. 1-3.), telefonon (kék szám 06 40 200 878), vagy e-mailen ([email protected]) is megteheti.

Igen, szeretnék a Walmark Egészség Klub tagja lenni. (Önkéntes adatközlés)

35

Page 36: Walmark termékkatalógus 2011

1046 Budapest, Kiss Ernő u. 1-3.Kék szám: 06 40 200 878 E-mail: [email protected]

www.walmark.hu

www.wek.hu