Top Banner
És Miquel Carreras El president de la Fundació Badalona Contra el Càncer s’endú el Badaloní de l’Any 2012 Del 30 al 7 de juny de '13 www.eltotdigital.com Número 1585 Aspanin, l’Any 2012 Foto. Pere Jiménez
64

TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

Mar 03, 2016

Download

Documents

TOT Badalona

Revista d'informació local i comercial de les poblacions de Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585.
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

És Miquel CarrerasEl president de la Fundació Badalona Contra el Càncer s’endú el Badaloní de l’Any 2012

Del 30 al 7 de juny de '13www.eltotdigital.com Número 1585

Aspanin,

l’Any 2012

Fot

o. P

ere

Jim

énez

Portada.indd 1 28/05/2013 13:00:21

Page 2: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585
Page 3: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

BIGMAT.indd 1 29/04/2013 14:58:09

Page 4: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

Consulta l'última horaa www.eltotdigital.com

14 de maig de 1950, dia del Pedal, a la Rambla de Badalona. Foto: Josep Pascual.

Soledat, 20 1er. 3a. 08911 Badalona

93 464 69 7993 464 69 83

www.eltotdigital.com

DIPÒSIT LEGAL: B-3737-83 Distribució gratuïta a: Les poblacions de Badalona, Montgat i Tiana.

La redacció no es fa necessàriament respon-sable del contingut dels articles, opinions, i missatges comercials en l'edició. Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial d'aquesta publicació. L'empresa editora no actua com a mitjancera en les transaccions que puguin derivar-se d'aquesta publicació, ni es responsabilitza de la vericitat de les dades facilitades pels anunciants.

3040 - 4346 - 4744 - 45-38 - 39-51

6 - 7810 - 1718 - 2122 - 2324 - 2526 - 2728 - 29

Crònica GalaEntrevistaPhotocallActualitatEsportsOpinióEspai CAgenda

CinemesLa Llar SalutGastronomiaTendènciesMotorEmpresaConsultori Legal

Revistas externas: Destinadas a públicos externosa su empresa. Potencia la proyección de marca. En formato impreso o digital.

Revistas internas: Canal de comunicación interna destinado a infor-mar de las novedades y comunicados. En forma-to impreso o digital.

Institucionales: Destinados a fomentar la información y el valor añadido de las organi-zaciones. Federaciones, Asociaciones o Gremios.

Memorias: Publicación anual destinada a informar de las actividades llevadas a cabo durante el año y del resultado logrado.

93 464 69 79 · 93 464 69 83

4 |

-52 - 54-48 - 49484957 - 6162

Animàlia ImmobiliàriaGuia Comercial PassatempsHoròscopsTempsClassificatsTecnologia

1585.pag.04.indd 1 28/05/2013 17:11:08

Page 5: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

3 |

Carrer dels Arbres, 5 - 708912 BadalonaTel. 93 464 00 97

NO MAS VELLO.indd 1 28/05/2013 11:48:02

Page 6: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

L’expectació minuts abans de començar la Segona Nit del Badaloní de l’Any era màxima a la Sala Sarau 08911. La

sala de festes era plena, de fet amb el doble d’assistència que l’any passat, per escol-tar i veure la gala especial

que s’havia preparat, des del Tot i e l Sarau 08911, amb la co l · laborac ió d ’un g ran nombre d ’en t i t a t s c o mer-

Badaloníde l'any 2012Miquel Carreras s’emportael guardó a Badaloní de l’Anyi Aspanin a entitat de l’Any

Imatge de família dels guanyadors de la Segona Nit del Badaloní de l’Any. Miquel Carreras i Aspanin, com a entitat. Foto: Pere Jiménez

6-7-BadaloniDeLAny.indd 2 28/05/2013 11:20:20

Page 7: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

@badalonidelany facebook.com/BadaloniDeLAny www.badalonidelany.cat

Les persones que no van poder assistir a la Segona Nit del Badaloní de l’Any, ara tenen

l’oportunitat de veure per televi-sió la Gala especial per triar els guanyadors. La televisió badalo-

nina l’emetrà aquest dijous,a les 10h del matí, dissabte, a les 18:30h i diumenge a les 24h.

Televisió de Badalona (TeleB) emet la Nit del Badaloní de l’Any en diferit

cials de la ciutat. Abans de c o m e n ç ar, e l s a s s i s te n t s paraven al photocal l, creat per Ar ts Gràf iques Venus, per fer-se la fotograf ia de r igor, amb el fotògraf Pere Jiménez. La nit va iniciar-se amb l’actuació de la ballarina Laia Santanach de l ’Escola Ritmes de Maite Bisetti. Els presentadors, Barbarà Sedó i Xav i Morera van ser e l s encarregats de presentar la Segona Nit del Badaloní de l ’Any i donar a conèixer els guanyadors. Un cop p resenta t amb un vídeo els tres finalistes, de les dues categor ies, Joan G i r a l t , M i q u e l C a r r e r a s i Mire ia Be lmonte i les t res ent i ta ts , Banc d ’A l iments , Aspanin i Círcol va arribar el temps per la música amb el cantant badaloní, David Ros i e l cantautor A lber t So là . La pr imera sorpresa de la ni t arr ibava amb l ’ober tura del sobre del tercer c lassi-f i c a t de l es dues c a tego -r ies . La nedadora , M i re ia Belmonte va ser la tercera f inal is ta amb més vots. La mare de l ’espor t ista va ser l ’e n c a r r e g ad a d e p u j a r a l’escenari i recollir el guardó. A l’apartat d’entitats, el Círcol s’emportava el tercer premi. Abans de conèixer els guanya-dors, i per relaxar l’ambient, el grup de dansa urbana “L i l Legends”, ofer ia un espec-tacle que volia transmetre la Badalona dels nostres dies.

Josep Valls passa el relleu a Miquel CarrerasEl pas t i s se r Josep Va l l s , impulsor de la recuperació del Pont del Petroli, va pujar

a l’escenari de la Sala Sarau 08911, enmig d’un gran aplau-diment, per passar el relleu. Valls va ser el Badaloní de l’Any 2011. La sala va emmudir p e r e s c o l t a r e l n o m d e l guanyador. Miquel Carreras s’emportava el guardó, creat pel dissenyador badaloní Biel Brossa. Carreras, emocionat, va dedicar el premi a la seva dona, Marisa Serra, que va fer pujar a l’escenari. Carreras va agrair el premi a tothom que durant aquests anys ha ajudat la Fundació Badalona Contra el Càncer. Carreras, gentilesa del Gimnàs Titania, es va emportar un any d’accés gratuït al centre esportiu.

Aspanin s’emporta el guardó a Entitat de l’AnyL’ent i tat Aspanin, fundada l ’any 1966, i dedicada a fer una vida millor a les persones amb discapacitat intel·lectual va ser l ’entitat guanyadora. Enguany, i com a novetat , la Nit del Badaloní de l ’Any comptava amb dues catego-ries, tal i com van reclamar, durant la primera edició, molts lectors de la nostra revista. La presidenta de l’entitat, Maite Forteza i una nodrida repre-sentació d’Aspanin, van pujar a l ’escenar i per reco l l i r e l guardó, dissenyat també per Biel Brossa. D’altra banda, l ’a c t i v i s t a c u l t u r a l , J o a n Giralt va quedar segon, en nombre de votacions i el Banc d’Aliments segon classificat, pel que fa a les entitats. D u r a n t t o t e l p r o c é s d e vo t a c i o n s , m é s d e 9 .0 0 0 lectors del Tot han par t ic i -pat a t ravés del web creat per l ’empresa badalon ina,

Pimpampum, www.badalo -n ide lany.cat o bé presen -cialment a les oficines de la revista o el dia de Sant Jordi a l car rer. La Ni t també va comptar amb les inter ven-cions de Toni Forteza i Mercè Estévez, de la Dramàtica del Círco l , que van rec i tar un text sobre els premis badalo-nins. D’al tra banda, durant la Gala es van entregar els premis als lectors que van votar a l Badaloní de l ’Any. Sopars a la Donzel la de la Costa, al Restaurant Tariq i un cap de setmana al Hotel Spa la Central de Maçanet de Cabrenys van ser entregats durant la Nit del Badaloní de l’Any. A més , un espec tado r de la Gala es va empor tar s is mesos g ratuï ts a l G imnàs Titania del Centre de Badalo-na. Una interpretació conjun-ta de David Ros i Albert Solà i un concert del grup de gospel Sentits va cloure una nit, que ja s’ha consolidat, en el calen-dari d’actes destacats de la ciutat.

Els restauradors i pastis-sers omplen de sabors la Nit del Badaloní de l’AnyEls assistents a la vetl lada van poder degustar algunes propostes gastronòmiques elaborades per alguns restau-radors de la ciutat. El restau-rant La Costa, Les Banderes, El Cafè de les Ant ipodes, Hirus ,Bertran Mar, Pastisse-ria Forn Catalunya i Comas van ofer i r uns tastets dels seus productes. A més, Mega C ines , va o fe r i r c r i spe tes dolces per donar un toc de color a la Gala.

6-7-BadaloniDeLAny.indd 3 28/05/2013 11:20:22

Page 8: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

Com vas viure els dies previs a la Segona Nit del Badaloní de l'Any?Doncs molts nervis, però alhora molt il·lusionat. Estava convençut que no sortiria perquè entre els candidats a Badaloní de l'Any hi havia molta gent mediàtica de la ciutat.

I quan vas veure que estaves entre els 3 finalistes?Justament avui ho parlava amb una amiga meva. Va ser un cúmul de coses, vaig estar també molt feliç perquè vaig pensar que la gent de la ciutat pensava amb mi, i això ja és molt important. A més molta gent de seguida va pensar amb la Marató del Càncer, i en aquests moments de retallades això també es va omplir d'alegria.

Que et va passar pel cap quan van dir el teu nom, com a Badaloní de l'Any 2012?Doncs el moment va ser molt bonic. Em vaig sentir molt estimat i sens dubte és un reconeixement per part de la ciutat. La veritat es que vaig tenir molta il·lusió.

Tu mateix vas dir que era un premi compartit amb la teva dona....El 50% és evident, la Marisa i jo som una parella que sempre estem junts. Les 24 hores del dia. Quan jo afluixo ella m'empeny i al reves també. Es el meu 50%!

Aquest guardó segur que et dona força per seguir endavant amb la Fundació Badalona Contra el Càncer i els teus altres projectes de ciutat...Si, no perquè no tingues força sinó perquè veus que la gent de Badalona no està cansada amb la Marató del Càncer. En aquests moments de crisi, que tot està molt parat, es molt important els ànims de la gent i sens dubte aquest premi es un revulsiu per tirar endavant. L'any passat estàvem ensorrats, i aquest any estaven dubta'n en si seguir o no, però amb aquest guardó seguirem lluitant!

Badaloníde l'any 2012

"Em vaig sentir molt estimat i sens dubte és un reconeixement per part de la ciutat"En Miquel, un cop han passat uns dies de la seva elecció com a Badaloní de l'Any parla amb el Tot Badalona per compartir les seves emocions durant la nit del passat divendres a la Sala Sarau08911.

Entrevista Miquel Carreras, Badaloní de l'Any 2012

8-BadaloniDeLAny.indd 1 28/05/2013 17:39:11

Page 9: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

1585.indd 1 27/05/2013 12:36:09

Page 10: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

Moment de la 2a Nit del Badaloní de l'Any

Actuació del grup de dansa urbana Lil Legend

Badaloníde l'any 2012

Tercers Classificats, Mare de Mireia Belmonte i Representant del Círcol amb els organitzadors Sarau08911 i TOT

Album.indd 2 28/05/2013 11:16:56

Page 11: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

Fotos:

Moment de la 2a Nit del Badaloní de l'Any

Josep Valls, Badaloní de l'any 2011 li passa el relleu a Miquel Carreras, Badaloní de l'Any 2012

Aspanin, entitat de l'Any 2012

Album.indd 3 28/05/2013 11:17:03

Page 12: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

Badaloníde l'any 2012

Actuació de David Ros

Segons classificats, Joan Giralt i Banc d'Aliments

Actuació del grup de Gospel Sentits

Album.indd 4 28/05/2013 11:17:10

Page 13: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

Josep Valls Badaloní de l'Any 2011amb Manel Subirats editor del TOT Miquel Carreras i Maite Forteza d'Aspanin

Membres del Círcol Sergio Otero de Ciutadans i acompanyant

Fotos:

Montserrat Salgado, regidora de Culturaamb Francesca Subirats editora del TOT Membres del Círcol

Album.indd 5 28/05/2013 11:17:24

Page 14: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

Badaloníde l'any 2012

Membres d'Aspanin amb Carles Sagués d'ICV-EUiA Joan Giralt amb familiars i amics

Membres d'Aspanin Josep Domènech de Joieria La Planai acompanyant

Els regidors del govern Maritxu Hervás i Juan Fernández amb membres de l'Ajuntamenti Albert Fernández de Badalona Comunicació

Membres del Banc d'Aliments

Album.indd 6 28/05/2013 11:17:37

Page 15: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

Fotos:

Membres de Convergència i Unió Jaume Ventura d'Over Giramon i Joan Aguiliar de Megacines

Jordi Ballesteros i acompanyant amb Manel i Francesca Subirats, editors del TOT Membres de Marina Badalona

Membres del CírcolMiguel Jurado, regidor de Seguretat ambManel i Francesca Subirats editors del TOT

Album.indd 7 28/05/2013 11:17:51

Page 16: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

Badaloníde l'any 2012

Ferran Falcó, de CIU amb els editors del TOT Jordi Serra i acompanyant amb regidorsdel PSC i editors del TOT

Membres d'Esquerra i acompanyants Membres de Forquilla Badalona, amb l'editor del TOT

Anna Fuster i Daniel Julià de PimPamPum, amb Pere Jiménez i Francesca Subirats del TOT

Rosa Bertran, regidora de PromocióEconòmica, Eli Ruiz membre de Badacentrei Josep Díaz de Pastisseria Catalunya

Album.indd 8 28/05/2013 11:18:05

Page 17: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

Fotos:

Bàrbara Sedó i Xavi Morera, presentadors de la nit

Bàrbara Sedó, presentadora del programa Pensió Completa de Televisió de Badalona

Josep Valls i familiars Membres d'Unió amb Ferran Hidalgo

Miquel Carreras entrevistat per Televisióde Badalona

Membres d'Aspanin

Album.indd 9 28/05/2013 11:18:19

Page 18: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

18 i

Tres platges de Badalona obtenen per primera vegada tres banderes blaves

Badalona ha passat aquest any de tenir una platja amb bandera blava a tenir, per primera vegada, tres trams de platja amb aquesta qualifica-ció. L’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor i la Fundació per a l’Educació Ambiental (ADEAC-FEE) ha atorgat a l ’Ajuntament de Badalona el reconeixement Bandera Blava a la platja dels Pescadors -tram del l itoral badaloní situat entre el carrer de Mar i el carrer de Sant Domènec-; a la p lat ja del Cristall-Barca Maria, -entre la riera Canyadó i el passat-ge Cussó-; i a les platges del nou tram de passeig Marítim, ent re e l Por t i l ’av inguda de Mar tí Pujol (platges de l ’Estac ió, pont del Petro l i i Coco).El distintiu Bandera Blava, guardó d’abast mundial, recone ix que les p latges compleixen amb criteris de legalitat, accessibilitat, sanitat, neteja i seguretat, així com que disposen d’informació i de gestió ambiental adequada. L’Escola del Mar de Badalona i el Port de la ciutat també han obtingut aquest guardó. Pel que fa a l ’equipament

portuari optava per primera vegada al distintiu blau. D’altra banda, aquest dissabte, 1 de juny, començarà oficialment la temporada de platges a Badalona. Diumenge, durant el matí, s’ha preparat una nova edició de la Festa del Mar al litoral de la ciutat. Podeu trobar més informació a les pàgines d’aquesta mateixa revista.

Campanya per mantenir les platges netes Ja fa vuit anys que des de l'Àrea de Medi Ambient i Sostenibili-tat de l'Ajuntament de Badalo-na es participa en la campan-ya internacional "Netegem el Mediterrani" (Clean Up the Med) orientada a la conscien-ciació ciutadana per mantenir netes les platges del municipi. La iniciativa, adreçada sobretot a les escoles, va incloure per primer cop accions dirigides al públic en general, que el passat dissabte van participar en una sessió pedagògica organit-zada per l'Escola del Mar a les platges badalonines. La campanya internacional està impulsada i promoguda per l'organització italiana Legam-biente i també hi prenen part altres municipis de la costa catalana així com de la resta del litoral mediterrani.

Carles Carvajal

Platges

María Gallardo nomenada

El darrer plenari del Partit dels Comunistes de Catalunya, delegació de Badalona, tenia com a punt a l’ordre del dia la renovació i elecció de direcció, és a dir de nou Comitè Local i de les diverses responsabilitats, inclosa la perso-na amb la Responsable política de Badalona. Durant la sessió, Alfons Moya va presentar la seva renúncia al càrrec i d’immediat es va triar María Gallardo com a nova responsable. Gallardo, fins fa poc, ocupava la responsabilitat de CCOO del Barcelonès Nord.

Fins el proper 14 de juny s’ha obert el període de preinscripció per poder optar a un dels 24 horts urbans que l’Ajuntament de Badalona cedeix per un període màxim de 4 anys a persones de 60 anys o més. Per optar a un hort s’ha de tenir 60 anys o més, no tenir cap activitat laboral, empadronat des de fa un any minin a Badalona i no tenir cap altra hort municipal. Les persones interessades s’han d’adreçar, per omplir instància, al Viver o oficines de districte.

Ent i tats i p lataformes de Badalona es van reunir dissa-bte a la plaça Trafalgar, sota el nom de Àgora Ciutadana, amb l'objectiu de continuar amb el moviment ciutadà, i consoli-dar llaços de treball entre les diferents entitats de la ciutat. Els promotors de l’Àgora van debatre sobre la creació d’una xarxa de treball i comunicació per a que les entitats puguin actuar plegades, amb la possi-bilitat de crear un nou mitjà de comunicació.

Actualitat-18-19(H3).indd 2 28/05/2013 13:22:26

Page 19: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

i 19

L’impulsor de mantenir el Pont del Petroli ja té un petit reconei-xement a les portes d’entrada del pantalà que ell mateix tant va lluitar per mantenir en peu. Tot i que l’homenatge arriba tard, l’Ajuntament va aprovar una moció en què es recollia la petició expressada en un document signat per 1.740 persones. En el document es demanava la instal·lació al pont d’una placa que reconegués la tasca feta per aquest conegut pastisser del barri Morera. La pàgina de Facebook Badalona Recuerdos va impulsar una recollida de signatures. Josep Valls, Badaloní de l’Any 2011, va agrair als veïns de la ciutat el petit homenatge celebrat dissabte passat.

Carles Carvajal

Societat

Les peripècies del toro que des del passat mes de febrer voltava lliure pels boscos del Parc de la Serralada Litoral va f inal i tzar d iumenge al matí. Un d i spos i t i u fo rmat per Protecció Civil, Agents Rurals de la Generalitat, voluntaris caçadors i un veterinari van capturar l'animal, després de sedar-lo disparant-li un dard anestesiant. El brau va fug i r a l febrer d'una granja de Tiana, amb cinc vaques més, que van capturar poc després a Santa Maria de Martorelles. El brau, però, va aconse-guir escapolir-se dels seus

perseguidors. Finalment va der localitzat al bosc de les

Vinyes Velles, a Montornès del Vallès.

Moment del descobriment de la placa, amb Josep Valls i l’alcaldede Badalona, Xavier Garcia Albiol

Carles Carvajal

Medi Ambient

Actualitat-18-19(H3).indd 3 28/05/2013 13:22:28

Page 20: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

20 i

Montgat d’anunci

Gran expectació a Montgat durant aquest mes de maig. Un creuer ha aterrat al municipi per rodar el nou anunci de la marca cervesera Heineken. El vaixell, amb dimensions com les d’un autèntic transatlàntic, ha estat situat tot un mes a la façana marítima just davant del barri de les Mallorquines. Una construc-ció que ha captat l’atenció de molts curiosos. La productora internacional Widescope ha triat Montgat per rodar el nou anunci de Heineken. Set dies de rodatge més tres d’assajos per mostrar a l'espectador un minut i mig d'acció. El reconegut actor Tom Kuntz és el prota-

gonista de la història. És un nàufrag que arriba al vaixell i mostra només que qualitats. Després d'un naufragi es troba amb un gran creuer on acabarà ballant molt ben acompan-yat tot fent una cervesa ben fresca. En el rodatge hi han participat un total de 150 perso-nes, la majoria vingudes des de Londres. Després de deu dies d’activitat, aquest passat dissabte el vaixell ha quedat buit. I aquesta mateixa setma-na s’han iniciat les tasques per desmuntar l’estructura. L’estrena de la nova campanya publicitària de Heineken serà presentada d’aquí a dos mesos aproximada-ment. Aquest espot serà el més important d’Europa aquest any i se’n farà un llançament mundial.

Esther Martínez Fernández

Montgat

Imatge del vaixell que ha servit d’anunci a la platja de Montgat

20 alumnes badalonins visiten la seu del Parlament Europeu de Brussel·les

Un total de 20 alumnes d’ESO de diferents instituts de Badalona han visitat, aquesta setmana, la seu del Parlament Europeu de Brussel·les. L’objectiu de la visita és incrementar el conei-xement que els joves puguin tenir d’aquesta institució i saber exactament com funciona el poder legislatiu comunitari. A més, els estudiants han mantingut una trobada amb eurodiputats de l’Estat. La selecció dels alumnes l’ha fet cada centre escolar de la ciutat.

Tiana aprova una mocióa favor dels ciclistes

El ple de l 'ajuntament de Tiana va aprovar una moció per declarar Tiana Vila amb Respecta al ciclista. La moció intenta posar fre a l'augment de morts de ciclistes en les carre-teres de tot el territori, i per això Tiana no vol estar al marge. Per aquesta raó es senyalitzarà, a les diverses entrades del poble, amb el lema "Respecta al ciclista 1’5M". La Moció, que va ser presentada a proposta del equip de govern (PSC i ERC), va ser aprovada per tots els grups.

Badalonines de Cultura Tradicional i PopularCatalana el seu 10èaniversari

La Coordinadora d'Entitats Badalonines de Cultura Tradi-c ional i Popular Catalana (COENBACU TRAPOCA), entitat que agrupa un total de 14 entitats de cultura tradicional de la ciutat, celebra enguany el seu 10è aniversari. Per celebrar l’efemèride, aquest divendres, 1 de juny, tindrà lloc una gimca-na, de 17h a 20h, adreçada a nens de 4 a 14 anys, a la plaça Pompeu Fabra. L’acte portarà per nom “Som cultura”.

Actualitat-20-21(RADIOTAXI).indd 2 28/05/2013 13:54:05

Page 21: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

i 21

T r e s t r e b a l l a d o r s d e l’empresa ComRoc, situada al carrer Coll i Pujol, 56 de Badalona estan en vaga de fam, des del passat dimarts 21 de maig. Els treballadors, veïns del barr i de Bufalà, asseguren que no cobren cap salar i des del mes de juliol, de l’any passat. Els tres treballadors, que por ten 6 anys a l’empresa dedicada a les instal·lacions elèctriques, reclamen a l’empresari, Joan

Casafont, que les pagui els diners que els deu, confirmats per dues sentencies judicials a favor dels tres treballadors. Els judicis es van dur a terme el 7 de desembre de 2012 i e l 8 d 'abr i l de 2013. Els tres treballadors van estar treballant fins el passat 17 d 'abr i l . Durant els darrers dies s’ha generat a la ciutat una mobilització ciutadana en suport als tres treballa-dors en vaga de fam. De fe t , d iverses ent i tats , partits polítics i persones a títol individual s’han unit per

Carles Carvajal

Treball

Tres treballadors de l’empresa ComRoc de Coll i Pujol en vaga de fam per reclamar a l’empresari 11 mensualitats

Fotonotícia

Pere Navarro (PSC) assegura que els socialistes han de recuperar l’alcaldia de la ciutat

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, va assistir la setmana passada al Consell de la Federació del Barce-lonès Nord , ce lebrada a l barri de la Salut. Navarro, que també va passejar pel barri, va explicar que aposta per Jordi Serra com a cap de llista del PSC per les prope-res eleccions municipals i va carregar durament contra les polítiques que estan aplicant el PP al govern de la ciutat.

organitzar diverses concen-tracions, davant l’empresa. D’altra banda, l’Àgora Ciuta-dana de Badalona va acordar realitzar un scratching a casa de l 'empresari, a Barcelo-na, per tal d'assenyalar-lo, segons han explicat, com a culpable de l'actual situació precàr ia d 'aquests t reba-l ladors. En e l moment de tancar aquesta edic ió, els tres treballadors continua-ven en vaga de fam. Des del Tot hem intentat contrastar l ’opinió de l ’empresa, però han declinat fer declaracions.

Imatge dels tres treballadors, en vaga de fam, de l’empresa ComRoc

Actualitat-20-21(RADIOTAXI).indd 3 28/05/2013 13:54:08

Page 22: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

22 |

Tot a punt per la tercera edició de l'EndimoniadaAtletismeArtur Piquet

PàdelArtur Piquet

El di l luns es va presentar oficialment la tercera edició de l 'Endimoniada a l cafè de les Antípodes. La cursa, organitzada pel Centre Excur-sionista de Badalona, té un recorregut de 18 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 570 metres positius, en una superfície de terra en el 85% de l'itinerari i d'asfalt en el 15% restant. El punt de sortida serà la Rambla de Badalona, davant l'estàtua de Roca i Pi, a les 21:30 hores, i l'arribada serà al mateix punt, com a màxim, dues hores i quaranta-cinc minuts més tard. A les 23:15 hores es realitzarà l'entrega de premis. L’Endimoniada és la cursa de muntanya nocturna de Badalo-na, i l'organització té l'objectiu clar de consolidar-la entre les curses d'aquesta modalitat, convertint-lo en un esdeveni-ment festiu per la ciutat. Els guanyadors de l'edició passada, el de la categoria masculina i el de la femenina, ja han confirmat la seva participació en aques-ta tercera Endimoniada, pel

que tindran el repte de millo-rar les marques aconseguides l'any passat. En Javi Delgado va completar el recorregut en 1:15:31, i l'Helena Hidalgo ho va aconseguir en 1:36:34. La recollida de dorsals s'iniciarà el mateix dia de la cursa a partir de les 18:30 hores a la Rambla, i quinze minuts abans de la sorti-da es realitzarà una reunió infor-mativa al mateix punt de sortida per aclarir tots els dubtes que puguin tenir els corredors. Per arribar al punt de sortida de la cursa hi ha dues opcions amb els transport públic; amb la Renfe, baixant a l'estació de Badalo-na, situada a 200 metres del punt de sortida, o amb el metro,

baixant a l'estació de Badalona-Pompeu Fabra, de la línia 2, situada a 400 metres del punt inicial de la cursa. Aquells parti-cipants que vulguin desplaçar-se amb cotxe han d'arribar-hi per la sortida de Badalona Nors-Mollet de la C-32. Aparcar al centre de Badalona és complicat, pel que la organització recomana deixar el cotxe al pàrquing gratuït situat al costat nord del Passeig Marítim o a un dels dos pàrquings de pagament, el de sota el nou edifici de l'Ajuntament, situat a la mateixa avinguda d’entrada a la ciutat per la sortida Badalona Nord - Mollet, o el de l’Illa Central, al costat de la parada de metro Pompeu Fabra.

Mercedes-Benz va organitzar amb èxit el II TorneigMB Motors de pàdel

El passat mes d’abril el Concessio-nari Mercedes-Benz MB Motors, va organitzar el segon torneig de pàdel a les instal·lacions del Club Espai Wellness de Granollers, en el que els participants van tenir l'oportunitat de conèixer el nou CLA, que va ser exposat a l’entrada del club. Durant la jornada es va gaudir de la festa i l'entrega de premis als guanya-dors d’aquesta edició, que en la categoria masculina van ser A. Vera i J. Bertran i en la categoria femenina M. Moreno i V. de Cabo. Els campions i subcampions de cada categoria van rebre un

trofeu acreditatiu i un pack de regals relacionats amb la pràcti-ca del pàdel. A més a més, els clients Mercedes-Benz més ben

classificats podran participar a la Final Nacional del Mercedes Tenis & Pàdel Tour 2013 amb un acompanyant.

Esports18-19(H12).indd 2 28/05/2013 16:20:29

Page 23: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

El dilluns passat l'equip júnior de la Penya, els flamants triple campions verd-i-negres, van ser rebuts al Saló de Plens de l'Ajuntament de Badalo-na per l'alcalde de la ciutat, Xav ier Garc ia A lb io l , i e l regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández. La recepció, que formava part dels actes de celebra-ció dels èxits aconseguits per l'equip, va tenir un triple reconeixement pels joves jugadors del club, campions d e l To r n e i g I n t e r n a c i o -nal Júnior de l ’Hospitalet, campions d ’Europa en e l Torneig Internacional (NIJT) de l’Eurolliga a Londres i final-ment campions del Campio-nat d’Espanya a Marín.

La consecuc ió d 'aques ts tres títols era, f ins ara, un fet inèdit per l'entitat, pel que l 'esdeveniment va adquir ir un caire especial de celebra-ció. Després de la recepció a l’Ajuntament, la part més institucional de la jornada,

| 23

els jugadors i tot l'equip tècnic del júnior es van desplaçar a sopar al restaurant Peggy Sue’s, actual col·laborador del club, que va preparar el sopar de comiat d’una tempo-rada que quedarà a la història del bàsquet base de la Penya.

L'Ajuntament rep a l'equip júnior de la Penya amb tots els honorsBàsquetArtur Piquet

Esports18-19(H12).indd 3 28/05/2013 16:20:32

Page 24: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

24 |

Marcel MauriPeriodista

Perdreels orígens

Malgrat el vent i el fred, dissabte la platja dels Pescadors va tornar-se a omplir per celebrar la Festa a Baix a Mar; una festa que, malgrat la climatologia adversa d’aquest any, és per a molts badalonins l’inici simbòlic de l’estiu. Entre sardina i sardina, i mentre esperàvem que el rom del cremat s’encengués, alguns dels que porten més sardinades a l’esquena m’explicaven el xoc que va suposar per a molts veure el primer alcalde democràtic, en Màrius Díaz del PSUC, servint sardines. Deuria ser l’any 1979 o 1980. En Màrius feia ben poc que era alcalde però això no li va impedir seguir fent allò que havia fet en les anteriors festes a baix a mar abans de ser escollit pels ciutadans: arremangar-se com

la resta, posar-se el davantal i

No semblaria res d’extraordinari si no fos perquè als ulls d’una ciutadania que tot just comença-va a respirar la llibertat després del franquisme, això de veure un càrrec institucional treballant colze a colze amb la resta se’ls feia agradablement estrany. Encara amb la imatge a la retina d’aquell alcalde coent les sardines a la brasa, m’expliquen que s’ha començat a gestar un grup badalo-ní del Procés Constituent, la plata-forma política liderada per Arcadi Oliveras i la monja benedictina Teresa Forcades. Les reunions que s’han fet fins ara, a l’Ateneu de Sant Roc, han desbordat les previsions més optimistes. Més de 100 persones reunides amb

Tiana està a punt de perdre un dels valors històrics més impor-tants del poble: Sent-romà. La finca on hi ha la masia i la vila romana, ha canviat de propietaris sense avisar, tal com marca la llei pels monuments històrics i artís-tics d’interès provincial. Fa poc més d’un mes que l’Ajuntament ha sabut que l ’ant ic Baró d’Esponellà Carlos de Fortuny es va vendre el 80% de la propietat a una empresa immobiliària que pretén fer-hi, atenció!, una mena de parc turístic per a russos i japonesos, amb un especta-cle de flamenc, plaça de toros i restaurant per a dinars i sopars d’empresa. El projecte que va arribar a l’Ajuntament ha fet saltar totes les alarmes. Ni “Els amics de Sent-romà”, l’entitat que es fa fundar l’any 2005 i que vetlla

per la conservació del jaciment, l’arxiu i les peces de museu, ho sabia. El nou propietari els vol fora, també. I pensa posar, sinó ho ha fet ja, una tanca elèctrica perquè no entri ningú a la finca. És de bojos. El projecte i el que ha passat. La situació està en mans d’advocats per mirar d’aturar el que sembla un fatal desenllaç. L’única escletxa que hi ha és una petita irregularitat que podria salvar Sent-romà. El jaciment i bona part del que hi ha al museu i l’arxiu està declarat monument històric i artístic d’interès provin-cial. En aquests casos el propie-tari pot vendre, però sempre ho ha de comunicar a l’Ajuntament perquè ho autoritzi i a la Genera-litat per donar-li opció al tanteig per comprar els béns protegits. Sembla que Carlos de Fortuny

Al meu darrer article, No usar el nazisme en va els exemples es van quedar curts, perquè el pitjor encara havia d’arribar. El mateix govern de majoria absoluta del PP que banalitza el nazisme usant-lo per insultar indeguda-ment el procés sobiranista català i altres lluites populars – i que s’ha començat a guanyar queixes internacionals per aquest motiu – va condecorar i homenatjar, sense passar vergonya, soldats de la División Azul. Que en aquest estat es pugui enaltir obertament als qui van guerrejar fent costat a Hitler i que no passi

res parla molt clar de qui ens està governant. Cal tenir en compte que per un fet tan greu encara no hi ha hagut cap dimissió ni cap detenció, i és més, Llanos de Luna s’ha reafirmat en comptes de disculpar-se.En motiu de la recent mort de l'ex-dictador argentí Jorge Rafael Videla que complia condemna de cadena perpètua pels crims comesos durant el seu mandat, presidint l'última dictadura militar argentina, algú va dir, o ho va escriure en un tuit – perdoneu la imprecisió – que a diferèn-cia d’Argentina on els dictadors

I davant delnazisme a l’Estat Espanyol, què fem?

La nova vella

Gemma Liñángemmalinan.blogspot.com

Dolors Sabaterblocs.mesvilaweb.cat/miozz

Opinio-24-25.indd 2 28/05/2013 16:03:52

Page 25: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

| 25

l’únic objectiu, de moment, de preparar la xerrada que Forca-des farà a Badalona el proper 16 de juny a la plaça Trafalgar de Llefià. Si agafem de referència l’èxit de convocatòria que la gent del Procés Constituent està tenint arreu del país, és probable que l’assistència en aquest acte de Badalona també sigui molt desta-cable. I no m’estranya: més enllà del nivell d’afinitat que es pugui tenir amb la seva proposta, és innegable que han sabut connec-tar amb una part important de la ciutadania que no se sent repre-sentada pels partits actuals. Uns ciutadans que s’han vist colpe-jats amb una duresa extrema per aquesta situació econòmica que no ha fet més que agreujar les diferències entre els que més

tenen i els que més pateixen; un fet tristament palpable en molts dels barris de Badalona. Però, alhora, han tingut l’habilitat de vincular aquest clam social amb la necessi-tat d’un nou Estat per a Catalunya, en una nova demostració que justícia social i drets nacionals formen part d’una mateixa lluita.

i la fe en què les coses es poden canviar des de baix i que el paper dels ciutadans va més enllà d’un vot cada 4 anys. No comparteixo tots els punts del programa que presenten; és més, m’agradarà tenir algun dia la oportunitat de qüestionar algunes de les propos-tes que fan. I seria molt injust no reconèixer que hi ha altres partits i polítics que fa anys que treballen en aquesta mateixa línia. Però no

es pot negar que el seu discurs senzill, humil, proper, lluny de les grandiloqüències i les gestuali-tats de la vella política aporta una alenada d’aire fresc que bona falta fa. Una nova forma de fer política que no fa, sinó, que recuperar els vells valors d’aquells polítics de la transició que no els feia res posar-se a servir sardines. Uns anys en què tot semblava que era possible abans que tot s’esguerrés de nou. Explica el politòleg Joan Subirats que la situació de crisi que vivim propicia l’aparició de noves forma-cions polítiques que s’allunyen dels patrons habituals. N’és un exemple el Moviment 5 estrelles del còmic Beppe Grillo a Itàlia. Doncs posats a triar, millor una monja i un vell activista que un humorista.

va passar per alt aquest detall. L’any 2006 va entrar en una socie-tat immobiliària amb l’objectiu d’urbanitzar una part de la finca, la que està a tocar del Mas Ram.

o naus industrials. La precarietat econòmica del baró el va dur a vendre el 50% de la propietat. Tres dies abans de morir, encara ningú sap com, el Baró va signar la venda de tota la seva part de la finca que li quedava i deixava en mans de la societat el 80% de Sent-romà. La família Fortuny, la que encara té el 20% de la finca, no descarta portar el cas als tribunals, però un litigi així podria trigar 4 anys a resoldre’s. També val molts diners i els 9 germans amb prou feines es parlen. Carlos de Fortuny no va veure mai amb bons ulls les inversions del seu

pare per conservar el jaciment i tots els objectes de valor. Eren la cara i la creu. Epifani de Fortuny i Salazar, historiador i arqueòleg, era considerat membre repre-sentatiu de les classes burgeses catalanes i sobretot dels grans propietaris rurals, en la primera meitat dels anys quaranta. A Tiana hi va deixar empremta i l’escut oficial i el poble el va fer fill adoptiu. El seu fill, hereta el títol i les propietats, però no el tarannà del seu pare, i trenca amb allò que detestava. I un dia llença a la

de ceràmica romana. I és aquí que la colla d’amics de Sent-romà es constitueixen en entitat per tenir una mica d’autoritat i evitar el que ara sembla inevita-ble. Segurament només ells han vetllat per aquesta part del patri-

moni històric tianenc d’uns anys ençà. Segurament no s’ha fet prou per dignificar i protegir una de les peces més importants de la història tianenca i de la comar-ca: Una vila romana, productora de vi, amb 2.000 anys d’història que continua enterrada en l’oblit i el desaprofitament més absolut. Hagués pogut ser un reclam turístic però ben diferent. Mentre va estar en mans d’Epifani de Fortuny i Salazar no hi havia perill. Però amb el nou hereu, s’havia de respectar la voluntat del nou baró i de la propietat privada o la Generalitat s’hagués hagut d’imposar i obligar-lo a tenir en condicions el bé d’interès provincial? Sinó, de què servei-xen aquesta mena de títols? Està clar que a Sent-romà, de ben poca cosa...

morien a la presó, a Espanya el dictador no havia mort mai, perquè seguia viu i impune a través dels seus hereus i succes-sors. Hi estic totalment d’acord. No hem fet net, tot el contrari. Només cal anar fent un llistat de diferents fets que es van succeint de forma imparable, per compro-var que les tesis del dictador són plenament vives i que el substrat feixista del govern espanyol aflora en cadascun dels seus actes. I no és per fer-hi broma. És per prendre-ho molt seriosament. A mi aquest govern espanyol no em representa, però com a

súbdita seva estic plenament afectada per les seves accions i imposicions, em preocupa i em cal practicar la desobediència. Però no per això em puc desen-tendre del rumb tan perillós que va prenent la política de l’estat espanyol, amb una oposició feble que no mostra la reactivitat i proactivitat neutralitzant neces-sàries. Que moltes biografies o entrades enciclopèdiques que parlen de Franco, editades en plena democràcia i algunes amb suport del govern, el presen-tin com a salvador i amaguin els seus crims és només un

indicador de la ideologia de qui està portant el rumb d’aquest estat. A part del tema corrupció, sobresous, sobres amiguismes i etcèteres, tot fent joc amb l’estil. Un divendres d’aquest maig parlàvem d’això entre poemes i cançons, en un dels assaigs oberts que el cantautor badaloní Lluís Platero ha programat al Ñoña. Recordàvem Guernica, Xirinacs i les lluites guanyades amb desobediència, com la dels objectors antimilitaristes. Ens cal posar al dia els nostres referents, desvetllar la memòria, i passar a l’acció seriosament.

Opinio-24-25.indd 3 28/05/2013 16:03:53

Page 26: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

Gina de [email protected]

26 |

Rbla. Sant Joan, 97 E (Lloreda)

Tel. 93 387 64 50

antes después

15 AÑOS DE ÉXITO GARANTIZAN QUE ES LA

SOLUCIÓN DEFINITIVA AL ACNÉ

RECUPERA TU EQUILIBRIOÚLTIMAS TENDENCIAS EN:

FACIAL Y CORPORALCHOCOLATERAPIA, FANGO

NOVEDAD: CEREZATERAPIA CASTAÑATERAPIA Y TRUFATERAPIA

NOVEDAD EN MAQUILLAJE DE NOVIAS, INFÓRMATE!!!

CURSOS DE AUTOMAQUILLAJE

TANGO OUTLET

15%NOVA COLECCIÓ

Canonge Baranera, 45Badalona

Durant el mes de jul iol El Museu de Badalona ofereix la possibilitat de gaudir del temps ll iure d'una manera diferent, a través de la desco-berta i de l'experimentació. El casal d'estiu del Museu proposa a la canalla viure les aventures com si fossin uns arqueòlegs i viatjar en el temps oer descobrir alguns dels secrets que amaga la ciutat de Baetulo. Tota una experiència que no es pot deixar escapar i que deixarà

bocabadats als pares i mares. Quadronia i Propertia Iucun-da explicaran com fer-se un vesti t romà, com elaborar els ungüents i perfums més exòt ics, com preparar les receptes més delicioses, a més d'ensenyar als nens i a lse nenes jocs que es feien fa més de 2.000 anys.Tot p legat complementat amb activitats pròpies dels casals d'estiu, jocs, danses... L'equ i l ib r i per fec te ent re lleure i coneixement.

L’activitat s’adreça a nens i nenes de 6 a 10 anys, el preu varia segons les hores (9.30 a 13h o bé de 9.30 a 17h). A partir del 30 de maig comen-cen les inscripcions cal que faci la inscr ipció la mare/ pare/ tutor legal del nen/a i portar fotografia de carnet, fotocòpia car t i l la segure-tat social i full d'inscripció omplert. Tota la informació la trobareu a www.museudeba-dalona.cat o bé trucant al 93 384 17 50.

1585.pag.26.27.indd 2 28/05/2013 14:10:39

Page 27: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

| 27

" E l S o i l a F o r m a " é s l'exposició que aquests dies podem veure al centre cultu-ral La farinera d'El Clot feta per alumnes d 'escultura i ceràmica de l 'Escola d'Ar t i Superior de Disseny Pau G a r g a l l o . E s t r a c t a d e d iverses peces fetes per

estudiants i exestudiants del centre que reflexionen al voltant del concepte del so, donant la forma que ells han cregut convenient. Els artistes han recuperat sons ant ics, actuals, ex t ingi ts, originals i oblidats que han anat personalitzant.

Una mostra més que consta-t a e l n i ve l l que h i ha a l centre. Una exposició que podem visitar gratuïtament que també estaria bé que poguéssim veure algun dia a casa nostra, encara que amb el metro en un moment hi som, ja ho sabeu.

Peça feta per l'artista badaloní Krasznai

1585.pag.26.27.indd 3 28/05/2013 14:10:40

Page 28: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

Dijous 30 12a Trobada nens i nenes dansaires de les escoles de BadalonaDURANT EL MATÍ al Palau Olím-pic.

TallerA L C E N T R E C U L T U R A L

a les 17:30h, es farà una activitat d'impresions amb linòlium.

Hora del conteESPECIAL FESTES DE MAIG, a les 18h, a la Biblioteca de Can Casacuberta.

Presentació PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE JOSEP LLUÍS MARTÍN BERBOIS Ignorades però desitjades, a les 19.30h, a Llibreria Saltamartí.

Divendres 31

Pregó de festes i concert de Rock

a la pista Iris

Dissabte 1

Festes populars de Casagemes

a les 18h, a la pista Iris, teatre infantil, a les 21h, sardinada, actuacions musicals i ball popular. Festa Major a Bonavista

festa infantil a la zona del poliesportiu.

AVENTURA A L'ILLA DELS MONS sessió als cinemes del

Màgic a les 16:15h i diumenge a les 12:15h. Festes Populars de Sant

al parc de les Palmeres. Fira de primavera al carrer Pérez GaldosFIRA DE PRIMAVERA al carrer Pérez Galdos, durant totel dia.

Sopar de gala I BALL DE FESTA MAJOR S. Cult. L'Oliva, a les 21:30h, a l’Oliva de Canyet. Tercera edició de l’EndimoniadaCURSA DE MUNTANYA NOCTURNA DE BADALONA. A les 21:30h, davant Roca i Pi, a la Rambla. Organitza: Centre Ex-cursionista de Badalona.

Badalona pregunta online

Diumenge 2 Festes populars de Casagemes

concurs de trui-tes, a la plaça Marinada, a les 13:30h, vermut popular, a les 17h, festa infantil i xocolatada, a la plaça Carme Guash, a les 20h, botifarrada a la plaça del Sol, a les 21:15h, havaneres, a la plaça del Sol.

la MoralA LES 6 DE LA TARDA la sala d'actes de l'entidad gran concert a carrec de l'orquestra"amics de la musica".

Dilluns 3

XVIII Torneig de Cinquillo a La MoreraEL GRUP DE DONES DE LA MORERA organitza el XVIII Torneig de Cinquillo el dilluns 3 de juny a partir de les 16,30 h. al CC de La Morera.

Divendres 31

Circkit 2013ALS JOVES de l' Institut Tha-lassa.

Dissabte 1

Tallers de circ al parc de la Riera

d’en Font.

Malabars de rebot i claqué

a la plaça dels Se-gadors.

Re-Gala del Circkit 2013

al poliesportiu de Montgat.

Diumenge 2

Espai de circ amb l’escola Rogelio RivelA LES 17:30H, al poliesportiu.

Espectacle Acrometriaa la plaça Alcanar

Per a més informació: www.curtcirckit.cat

Dijous 30

Hora del conte a

les 17:30h, a la Biblioteca.

Divendres 31

Club de lectura

coor-dinat per Toni Sala, a les 19h, a la Biblioteca.

Dimarts 4

d'Informació al Consumidor

a la plaça de la Vila.

Dones i SalutLA SEXUALITAT DE LES DONES EN L'EDAT ADULTA.a les 16:30h, al Casal d’Avis.

XX Trobada de puntaires TianaDIUMENGE 16 DE JUNY DE 10 A 1 DEL MIGDIA inscripcions del 6 al 31 d maig a LAjuntament de Tiana 93 395 50 11 places limitades.

Pròxims actes

agenda

badalona

montgat

tiana

28 |

1585.pag.28.29.indd 2 28/05/2013 17:23:40

Page 29: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

| 29

Paguem en efectiu i a l'instant • Taxació gratuita

Possibilitat de recuperació

*més en la teva taxació si presentes aquest anunci

0,50€ + per gram

FEM 10 ANYS!

93 398 46 30 CNL de Badalona

i Sant Adrià

1585.pag.28.29.indd 3 28/05/2013 17:23:48

Page 30: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

30 |

PORTADA ESTRENOS EVENTOS

Informació i reserves 93 224 56 11Horaris Cartellera 93 464 13 13 / 93 464 65 65

Des del 31 de maig al 6 de juny del 2013

Film Pase 1 Pase 2 Pase 3 Pase 4 Matinal Golfa

EL GRAN GATSBY 16:15 19:15 22:00 11:45CROODS 16:00 18:00 12:15OBLIVION 20:00 22:20MI GRAN AVENTURA SEXUAL 16:15 18:15 20:15 22:15 12:15 0:15360º-JUEGOS DE DESTINOS 16:00 18:10 20:20 22:30 12:10 0:40FAST & FURIOUS 6 16:30 19:30 22:00 12:00 0:30RESACON 3 16:30 18:30 20:30 22:30 12:20 0:30FAST & FURIOUS 6 18:00 20:35FRIENDS ( CATALA ) 12:15SÁBADO 01-04-2013FAST & FURIOUS 6 18:00 20:35 23:15FRIENDS ( CATALA ) 16:15EL HIJO DE CAÍN 16:15 18:15 20:15 22:15 12:15 0:15IRON MAN 3 16:30 19:30 11:45IRON MAN 3 22:10SCARY MOVIE 5 16:30 18:30 20:30 22:20 12:20 0:10OBJETIVO: LA CASA BLANCA 16:30 19:30 22:00 12:00 0:20JUEVES 06-06-2013 OBJETIVO: LA CASA BLANCA ( 4,50 € ) 16:00 18:15 20:30 22:45LA ESTRELLA 16:15 18:15 20:15 22:15 12:15 0:15LA GRAN BODA 18:15 20:15 22:15EL PEZ DE LOS DESEOS (4,50 €) 16:15 12:25

2.06.13 1.06.13

música Per Gina de Tera

COCO ROSIE Tales of Grasswidow

llibres

DAFT PUNK Random Access Memory

Per Saltamartí Llibres

Canonge Baranera, 78 08911, Badalona93.384.00.71

www.saltamarti.com saltamarti@saltamartí.com

Només cal un tema com "Around the world" per catapultar al duet francès al podi de la música electrònica. Ara presenten un treball que ens porta a l'electrònica i al disco dels 70 i que Daft Punk porta al segle XXI amb la seva

destresa habitual. Personalment, m'encanta!

"Añoro la vida cuando era nuestra", co-menta Lola mientras trastea en la cocina de su casa. Esa vida, que era tan suya y tan llena de ilusión, antes estaba hecha de libros y de charlas de café, de siestas lánguidas y de proyectos para construir un país, España, que aprendía paso a paso las reglas de la democracia.

IGNORADES PERÓ DESITJADESJosep Lluís Martin i Berbois EDITORIAL A CONTRAVENT

LA VIDA CUANDO ERA NUESTRAMarian Izaguirre LUMEN

El carrer de l'embut

Pilar Rahola

Els més venuts Llista facilitada per Saltamartí Llibres

1 2 3Victus

Albert Sánchez Piñol

Una vida articulada

Josep Maria Espinàs

L'obtenció del sufragi femení no fou una comesa tan fàcil com s'ha volgut mostrar i creure, sinó que més aviat fou un llarg camí degut als diversos i intencionats entrebancs que hi posaren alguns ho-mes del món polític i social. Tanmateix, les dones tingueren el coratge i la cons-tància suficient per continuar lluitant.

Si ja les coneixeu, de ben segur ja l'heu escoltat, qui no... us podem donar com a referència la Björk. Pop portat a l'extrem de l'experimentació, p o p o n í r i c i m a g i s t r a l . Pop por tat a l 'ex trem de

l'experimentació, pop oníric i magistral.

1585.pag.30.indd 1 28/05/2013 15:11:29

Page 31: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

1585.indd 1 28/05/2013 14:26:24

Page 32: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

Anunci.indd 1 29/04/2013 14:08:59

Page 33: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

ImpactMedia.indd 1 08/11/2011 16:40:20

Page 34: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

12-13-BadaloniDeLAny.indd 2 21/05/2013 14:20:30

Page 35: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

GRÀCIES!

12-13-BadaloniDeLAny.indd 3 21/05/2013 14:20:46

Page 36: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

36 |

Información sobre el concurso: Cada jueves sorteamos 3 entradas para acudir a ver cualquier película en los cines Megacine Màgic Badalona. Si resultas ser uno de los ganadores podrás ver cualquier película en cualquier sesión de lunes a jueves. (1 mes desde la fecha del sorteo).

Ganadores del sorteo de 1 entrada de la revista 1584: María Ribas Urgell, Carlos Teniente López,Claudia Santich Ferré

¿Te apetece ver xLAKARA el último estreno en los Megacine Màgic Badalona?

sorteo de 1 entrada

Concurso

CINExLAKRA

Encuentra la estrella de megacine

en uno de los anuncios aparecidos en la

revista. Envíanos el nombre de la

empresa anunciante donde aparece, el

número de revista, tus datos y datos de

contacto a nuestro correo electrónico

[email protected]@eltotdigital.com

¿Cómo participar?

Diseño gráfico

Diseño de:Logotipos, catálogos, folletos,

revistas, imagen corporativa, flyers, trípticos, carteles, anuncios para prensa, tarjetas, señalética, etc.

627 18 18 [email protected]

1585.pag.36.indd 1 28/05/2013 15:51:28

Page 37: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

1584.indd 1 21/05/2013 8:50:24

Page 38: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

38 |

L’Alfa Romeo Giulietta està dispo-nible en tres nivells d’equipament: Progression, Distinctive i Quadri-flogio Verde. L’exterior crida l’atenció per l’elegància amb tocs d’esportivitat. Un dels detalls són els tiradors de les portes poste-riors, ubicats en el marcs de les respectives finestres. A l’interior, ens trobem amb un ampli i confor-table habitacle, en el qual també destaquen els elements cromats, que projecten una imatge d’esportivitat que es complemen-ta amb el confort de les seves places i la sensació de qualitat de tots els elements. El maleter té una capacitat de 350 litres ampliables. D’entre els elements destacats de l’esquipament de sèrie cal parlar de l’ordinador de viatge, llum diürna amb tecno-

logia LED, retrovisors exteriors calefactats, sensor de la tempe-ratura exterior, aire condicionat, seient del conductor ajustable en altura i alçavidres elèctrics davanters i posteriors. Les opcions de motorització estan

composades per tres motors a benzina i tres dièsel. Incorpora de sèrie en l’acabat Progression coixins de seguretat frontals per al conductor i el passatger, de cap davanters i posteriors i laterals davanters.

1585.pag.38.indd 2 28/05/2013 12:02:43

Page 39: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

MB MOTORS_1585.indd 1 28/05/2013 16:36:46

Page 40: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

40 |

Es tracta de diversos panells independents que es creuen entre si i amb els quals es poden fer diverses combinacions.Les possibilitats estètiques són moltes, ja que es poden recollir tots cap a un costat, meitat a la dreta, meitat a l’esquerra, o tots cap al centre.També hi ha panells plegables, amb la qual cosa cada panell es comporta com una cortina plegable indivi-dual que es pot recollir a la part

superior de forma independent a la resta de panells sense tenir en compte en quina posició es trobi.Pel que fa al tipus de teixit, habitualment acostumen a ser teles amb caiguda, una mica pesants perquè caiguin de forma recta i així evitem que es descol·loquin. Per a la zona central, són més apropiats els panells translúcids, perquè deixen passar una mica la llum, a la vegada que proporcionen

certa intimitat, i els més opacs s’acostumen a col·locar als extrems.Aquests panells es poden utilitzar en balcons, fines-tres petites, grans finestrals, portes corredisses, terrasses, etc., i tant en dormitoris com en sales o altres estances. La combinació dels colors és lliure, de forma que es poden fer combinació de colors llisos o amb algun brodat, estampats amb llisos, etc.

REFORMA INTEGRAL del hogar, LOCALES Comerciales y COMUNIDADES de Vecinos.INSTALACIONES de ELECTRICIDAD, AGUA, GAS, CALEFACCIÓN, AIRE ACONDICIONADO, ENERGÍA

SOLAR, MONTANTES COMUNITARIOS, ACOMETIDAS.

PRESUPUESTOS GRATUITOS Y SIN

COMPROMISO93 460 00 06 / 615 37 83 46

Passatge Riu Mogent, 3 local 9 08917 Badalona (Barcelona)Telf. 93 460 00 06 [email protected] Web: http://riveroproyectos.webs.tl

INSTALADORES AUTORIZADOS

¡¡¡GRAN PROMOCIÓN!!! CALDERA O AIRE ACONDICIONADO

TODO INCLUIDO!!! 850 €

1585.pag.40 - 43.indd 2 28/05/2013 13:08:44

Page 41: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

| 41

Al bany, un bon mirall pot aportar molta lluminositat i sensació de més espai.Als grans establiments de bricolatge es poden adquirir miralls a preus bastant assequi-bles, tot i que no hi ha tanta varietat com a les botigues de decoració o en les especialitzades en banys.Per col·locar un mirall al bany necessitareu les següents eines: un trepant, un tornavís, un nivell i un metre.Amb el metre mesureu l’altura a la qual voleu col·locar el mirall. Podeu agafar aquesta mida respecte al terra o el sostre.Marqueu a la paret els punts de suport del mirall fent servir el nivell perquè quedi ben recte.Feu els forats amb el trepant utilitzant la broca més adequada segons el

tac que col·locareu a la paret.Si el mirall té llum, haureu de connectar els cables a la presa de corrent utilitzant el tornavís i una regle-ta (la presa quedarà amagada

darrere del mirall). Si el mirall no té incorporat un prestatge, podreu col·locar-lo a sota del mirall fixant-lo a la paret amb uns suports per a prestatges.

URGENCIAS 24 h.

- Desatascos- Anulación fosas y malos olores

C/. Progrés 238-240 - 08918 BADALONA

- Vaciados pozos- Reparación y mejora de alcantarillados

Promoción

descuento del 5%

a un 10 % en su factura

Consultar condiciones.

No acumulable a otras ofertas.

608 49 09 81

los olores

Promociódescuento del 5%

a un 10 % en su fact

Consultar condiciones.

mulable a otras ofertas.

No cobrem desplaçaments

Tel. 608 74 20 17

PERSIANESReparació - Instal.lació

Motorització

PINTOR PROFESIONAL ECONÓMICOHace todo tipo de pinturas, estucados, vene-

cianos. Presupuestos sin compromiso.TEL. 93 398 59 98 - 669 33 63 48

Se hacen trabajos de aluminio y reparacionesventanas,persianas,

cerramiento de galerías,mamparas de baño,etc, presupuesto sin compromiso

Tel.647 65 40 85 Jordi

NETEJA de cases, comunitats i oficines,

personal 100%nacional.

www.netegesalella.com Tel. 93 555 45 74

Veus aquest anunci?Doncs els teus clients també!

Truca i informa't93 464 69 79 · 93 464 69 [email protected]

1585.pag.40 - 43.indd 3 28/05/2013 13:08:46

Page 42: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

42 |

Les espelmes proporcionen moltes alternatives per decorar la casa, i donen una llum molt bonica als ambients, a més de destacar per la seva forma, color i aroma.Poden servir com a ornament per col·locar a cada racó de la llar, per exemple, a la sala, al menjador, als dormi-toris o fins i tot al bany. Però és important que mai no us oblideu d’apagar-les quan sortiu de les estances, per prevenir qualse-vol accident.La quantitat de llum que proporcionin les espel-mes ha d’estar d’acord amb els requeriments de cada habita-ció. A la sala podeu col·locar una espelma a la cantonada de la taula que no només us ajudarà a repel·lir certs insec-tes, sinó que a més donarà una sensació més suau a les formes, i un toc de calidesa a l’habitació. Per a la taula del menjador podeu utilitzar espel-mes petites, col·locades en uns recipients decorats amb flors

fresques o branquetes seques.Col·loqueu una espelma en un got amb aigua per aconse-guir una impressió única, ja que la reflexió de la llum a l’aigua provocarà un efecte

molt agradable. Podeu utilitzar les espelmes quan estigueu sols a casa o també per rebre familiars, amics o la parella. Així creareu una atmosfera més íntima.

EL MANETESCAMBIO BAÑERA POR PLATO DE DUXA 550€

PINTO PISO POR 400 EUROSTrabajos de paleta y lampista 11 €/hora Limpieza y seriedad

Presupuestos sin compromiso

679 65 19 43 (Juan Manuel)

PROYECTOS Y DIRECCIÓN DE OBRAAv. Marqués de Montroig, 181 08918 BADALONA

Tel. // Fax. 93 399 84 56 - Móvil 610.89.39.64 [email protected] [email protected]

COMUNIDAD DE PROPIETARIOS

LIMPIEZAS IND. BADALONA

Cervantes, 7908912 BADALONA

93 397 29 36 - 93 387 45 84 y Fax. NO TIRE SU DINERO, CONSÚLTENOS☎

INDUSTRIALES Y PARTICULARESDESATASCOS DE

TUBERÍASPOZOS, FOSAS

SÉPTICAS E INUNDACIONES

Urgencias las 24 horas incluso Festivos. Tel. 93 399 28 70

calentadores, cocinas, hornos, encimeras, etc. Instalaciones de Aire

Acondicionado. Avda. Marti Pujol, 444. Badalona

Tel. 93 399 82 18

1585.pag.40 - 43.indd 4 28/05/2013 13:08:50

Page 43: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

| 43

La llum solar canvia d’intensitat i tons depenent de l’exposició, de la latitud, de l’estació i de l’hora del dia, la qual cosa incideix intensament sobre els efectes físics i psíquics que produeix en els éssers vius.Si pensem en un habitatge, és molt important fer un estudi que tingui en compte l’orientació de l’edifici i de la distribució dels espais per a les diferents activitats.Per exemple,

allà on la llum ha de ser més freda, és a dir, en les estances amb l’entrada del sol cap al nord, és convenient establir les zones de repòs o de nit, perquè aquest tipus de llum alenteix els ritmes vitals (partint del ritme cardíac) i afavoreix el descans.En canvi, allà on la il·luminació és més intensa i amb tons més càlids, és a dir, en estances amb exposició solar al sud, a més de rebre més llum a

l’hivern, els ritmes vitals pateixen una acceleració i això afavoreix les activitats de joc, treball o recupera-ció després d’una malaltia.La llum solar o, més aviat, la incidència directa dels raigs solars sobre les superfícies té a més una gran propietat bactericida, per aquesta raó és més higiènicament correcte deixar que entrin els raigs solars del matí al dormitori i treure els llençols i la flassada per la finestra.

Portes Finestres Tancaments

Tels.: 93 384 20 76 - 600 57 62 86www.finestram.cat mail: [email protected]

Delegació BCN: TIANA

LIDERS EUROPEUS EN PVC I ALUMINI

REHABILITACIÓN Y CONSTRUCCIÓN BONAVISTA, S.L.

✓ Arquitectura

✓ Rehabilitación

de edificios

✓ Fachadas

✓ CubiertasDesde

1.988

93 383 78 42www.rcbonavista.com

Neteges de:

Altres Serveis:

Tel. 93 397 48 92Mòbil. 607 53 91 23

1585.pag.40 - 43.indd 5 28/05/2013 13:08:53

Page 44: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

44 |

Gastronomia

ASSESORAMENT INTEGRAL I SERVEIS SOUMONT, S. L.ABOGADOS - GESTORÍA - EXTRANJERÍA - FINCAS - SEGUROS - SERVICIOS

Tipus: Segon PlatDurada de la preparació: 45 minutsDificultat: Novells

Ingredients: (Per a 4 persones)4 Lloms de Bacallà, 2 Cebes mitjanes, 2 Alls, ½ Pebrot vermell, 3 Llesques de pa f reg i t , ½ l . De Fumet de Bacallà, Sal, Pebre Blanc, 2

Tomàquets madurs, 300 Oli d’oliva, 1 fulla de llaure, 50 cc d’Anís del Mono sec.Per gratinar-lo: Pa ratllat, Julivert picat, Pebre vermell dolç, Avellanes, Oli, Tomàquet polsGuarnició: Patates, Tomàquet sec

Preparació:Primer, per confitar el Bacallà i les patates, posarem en un pot amb l’oli fred, la fulla de lleure i el bacallà, ho posarem amb la pell a amunt al foc i quan estigui a punt d’arrencar el bull, ho retirarem i farem el mateix amb les patates i reservar. Per fer la picada i la cobertura a gratinar, farem una pasta amb el pa ratllat, julivert picat, pebre vermell,

avellanes, oli i tomàquet pols, tot barrejat i després cobri-rem el bacallà sense pell i ho posarem a gratinar fins que dori queda’n cruixent. Finalment farem el sofregit amb la ceba, el pebrot , l’all i el tomàquet madur . Quan estigui ben sofregit posarem el pa prèviament remullat amb una mica de fumet de bacallà fins que quedi esmicolat, ven espès el sofregit. Afegim sal, pebre blanc i un xarrup d’anís del mono. Picar-ho tot i passar pel xino. Reservar.

Presentació:Posar la Salsa a calenta al fons del plat, al mig hi posarem el llom de Bacallà ja gratinat i decorar amb les patates i el tomàquet sec.

Bacallà a la Badalonina

Recepte gentilesa de:FORQUILLABADALONA

HirusPlaça Assamblea de Catalunya, 5Badalona93 464 70 13

1585.pag.44.45.indd 2 28/05/2013 13:07:34

Page 45: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

| 45

Migdies

Laborables per

10,80 € IVA inclòs!!

Foto. Marina Vives Carbó

1585.pag.44.45.indd 3 28/05/2013 13:07:58

Page 46: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

46 |

31 de maig. Dia Mundial sense Tabac

Aquest esdeveniment anual, que se celebra el 31 de maig, informa el públic sobre els perills que suposa el consum de tabac, les pràctiques comer-cials de les empreses tabaque-res, les activitats de l’OMS per lluitar contra l ’epidèmia de tabaquisme, i el que les perso-nes de tot el món poden fer per reivindicar el seu dret a la salut i a una vida sana, i protegir les generacions futures.La celebració del Dia Mundial

sense Tabac, promoguda per l’OMS des de 1988, aconse-gueix centrar l’atenció general sobre el principal problema que representa el consum de tabac per a la salut pública. Alhora, propicia actuacions concretes que es consoliden i s’integren en el conjunt d’estratègies per a la prevenció i el control del tabaquisme. Any rere any, s’observa un efecte multiplica-dor i sinèrgic en les diferents administrac ions, ent i tats,

organitzacions, col·lectius i agents socials interessats en un problema de salut tan important i que afecta tota la ciutadania.

Setmana sense fum Només un entorn lliure del fum del tabac al 100% et pot prote-gir a tu, els teus fills i la teva família dels greus problemes que causa l’aire contaminat pel fum del tabacEl tabaquisme passiu o la inhalació de l’aire contaminat

[email protected]

1585.pag.46.47.indd 2 28/05/2013 13:15:08

Page 47: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

| 47

pel fum del tabac provoca:Malalties respiratòries agudes i s ímptomes resp i ra to r i s crònics.Asma i agreujament dels símptomes asmàtics en nens i adults.Malalties agudes i cròniques de l’orella mitjana.Malaltia isquèmica coronària (angina de pit, infart de miocar-di, etc.).Càncer de pulmó, de sinus nasals i de mama.Síndrome de la mort sobtada de l’infant. Els més petits són els més perjudicats, perquè no poden evitar voluntàriament l’exposició a l’aire contaminat pel fum del tabac. A més, NO hi ha cap grau segur d’exposició, ni cap dispositiu que elimini de l’ambient el fum del tabac ni els seus productes tòxics, per la qual cosa...

T’ACONSELLEM que:Evitis sempre, i en qualsevol circumstància, l’exposició al fum del tabac a casa, al cotxe, a casa de familiars i amics, i en llocs públics.Sempre que pugu is , t r i a ambients lliures de fum quan siguis fora de casa. I si fumes, fes-ho sempre fora de casa o de qualsevol lloc tancat.Si fumes al balcó o a la galeria, tanca completament la porta d’accés a l’habitatge.

Això protegirà els altres i et protegirà a tu de les conseqüèn-cies del tabaquisme passiu.

I si decideixes deixar de fumar…Enhorabona! És la millor decisió per a la teva salut actual i futura. Si creus que necessites ajuda, demana-la al teu metge.Tria ara mateix un dia per deixar de fumar (dia D) en els propers trenta dies i vés-te preparant per a aquell dia.

Després del dia D:No pensis «no fumaré mai més a la vida», concentra’t en el dia d’avui,«avui no fumaré».Si sents un desig molt for t de fumar, has de saber que desapareixerà en pocs minuts i que, amb e l temps, cada vegada serà menys intens i freqüent. Pensa en una altra cosa i recorda els motius pels quals vols deixar de fumar.Si tens insomni, evita el cafè i les begudes amb cafeïna. Pots prendre infusions relaxants i fer més exercici.S i e t sen t s més c ansa t , augmenta les hores de descans i de son.Deixar de fumar i mantenir el pes és possible: intenta menjar més fruita, beure més aigua i sucs, i fer més exercici.

FARMÀCIES EN SERVEI DIÜRN I NOCTURN

DiÜRN DILLUNS A DISSABTE

De 9 del matí a 10 del vespre AGUILARFRANCESC LAYRET, 83 - CENTREBELENGUER CC MAGIC BADALONA; CONCÒRDIA 1 B-41CONDONPTGE. RIU TER, 18-20 - LLOREDAFERRÉ-CLAPESAV. MARTÍ PUJOL, 133 - CENTREGAY AV. MARTÍ PUJOL, 6-8 - CENTREGONZÁLEZ-JIMÉNEZCANONGE BARANERA, 60 - CENTREPUCHOL CRTA. ANTIGA DE VALÈNCIA, 31LA SALUTSERENTILLMAR, 23 - CENTREVIAYNA - AV. PRESIDENT COMPANYS, 45 VIVES - JUAN VALERA (CANT. ÀFRICA), 197 - LA SALUT

DiÜRN DIUMENGES I FESTIUS

De 9 del matí a 10 del vespre AGUILARFRANCESC LAYRET, 83 - CENTRE CONDONPTGE. RIU TER, 18-20 - LLOREDAFERRÉ-CLAPESAV. MARTÍ PUJOL, 133 - CENTREGONZÁLEZ-JIMÉNEZCANONGE BARANERA, 60 - CENTREPUCHOL CRTA. ANTIGA DE VALÈNCIA, 31LA SALUTVIAYNA - AV. PRES. COMPANYS, 45

NOCTURN De 10 del vespre d'avui a 9 del matíde l'endemà

VIAYNA - AV. PRESIDENT COMPANYS, 45

DiÜRNDILLUNS A DISSABTE

DiÜRNDIUMENGES I FESTIUS

Farmàcies

INMA ROMERO GÓMEZDIPLOMADA EN NUTRICIÓ I DIETÈTICA

Especialitat en Obesitat,Diabetis i Postcirurgia Bariàtrica

Dimarts i Dijous: tardes - Tel. 659 437 778e: [email protected]

C/ Jacint Verdaguer, 24 Local B-2 Badalona

MªDOLORS MAS DELBLANCHPSICÓLOGA

Niños y adolescentes Terapia de

Pareja

Horas convenidas. Tel. 687 81 40 56e: [email protected]

C/Coll i Pujol, 95 3r 3a · Badalona

C/ Vía Augusta, 4 (piso) (junto a parque Pompeu Fabra- final metro L-2) Tfno. 93 285 16 14 - 629 710 606

www.seguridadyderecho.esRECLAMACIÓN INDEMNIZACIONES POR ACCIDENTESwww.seguridadyderecho.es

COBRO A %. Primera visita gratuita

ABOGADOS&

MÉDICOS

1585.pag.46.47.indd 3 28/05/2013 13:15:09

Page 48: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

horòscops

48 |

BALANÇA (24/9 al 23/10)E n e l m i l l o r aspecte en el que podeu estar

és en el de la parella, ja que us donarà bon recolzament i us ajudarà a prendre decisions. Us anirà molt bé perquè aquests dies seran molt complicats a l’hora de saber cap a on voleu anar, en l ’únic que estareu més o menys tranquils és en el vostre terme econòmic, ja sabeu quin és i el que podeu fer amb ell, per tant no us preocupa, és el que hi ha.

SAGITARI (23/11 al 21/12)E s t a r e u u n a mica radicals i això us pot fer

patir més del compte, heu de mirar de no ser tant estrictes i deixar que les altres opinions també tinguin cabuda en les vostres idees. Ho tindreu molt bé en la comunicació entre vosaltres i la figura del pare, cosa que us pot ser molt bona per aclarir malentesos d’altres temps. Intenteu estar més estona divertint-vos i rient us anirà molt però que molt bé.

ESCORPÍ (24/10 al 22/11)Són uns dies g e n i a l s p e r dedicar-los al

vostre tema emocional, ja sigui per demostrar el que sentiu per la vostra famíl ia com el que sentiu per els vostres amics, la veritat és que necessitareu sentir i que els del vostre voltant també sentin, ja cal que estigueu preparats per les emocions. Per altra banda haureu d’estar pendents d’algú d’edat avançada que està per casa i us necessita a prop.

CAPRICORN (22/12 al 20/1)Malgrat tot us f a c i m a n d r a acabareu fent

moltes coses i trencant amb la rutina, i és bo que ho feu per sentir-vos més vius i amb ganes de ser diferents. Tindreu sort que els de casa ja us coneixen i us deixaran fer sense problemes, ara bé cal que mireu de no posar-vos amb qui no toca de la feina, perquè aquí si que podeu tenir-hi alguna enganxada i no cal tenir embolics sense necessitat.

AQUARI (21/1 al 19/2)Sobretot aneu a m b m o l t a c u r a e n e l s

jocs d’atzar perquè hi podeu perdre molt més del que us penseu i la veritat és que les coses no són el que semblen moltes vegades. A part d’això seria bo que us dediquéssiu a culti-var una mica més les relacions amb l’altra gent, no és pas que estigueu tancats però si que esteu reduint les vostres relacions i això no mola, mireu de sortit més i estareu més animats.

PEIXOS (20/2 al 20/3)Ho tindreu una mica malament per anar lligar,

si es la vostra intenció. Cal que us hi poseu les piles i comenceu a mirar tots els detalls, és necessari que us ar reg leu una mica més i que feu servir el vostre talent per capti-var amb la mirada. De totes maneres estareu capficats en els diners i això us farà estar molt distrets i allò de tirar la canya pensant en altres coses es un pel complicat.

ÀRIES (21/3 al 20/4)A n e u a m b compta a l’hora de desplaçar-

vos, teniu molts números de tenir alguna ensope-gada i no mola, de fet tampoc es marca que us feu mal però ensope-gar no agrada a ningú. També us cal parlar amb els germans o germa-nes si en teniu, es clar. Us pot fer molt de favor i us poden donar idees que us aniran d’allò més bé en un altre moment. També podeu tenir molt bon rotllo amb els fills si en teniu.

TAURE (21/4 al 20/5)H i h au r à u n a gran necessitat d’arreglar coses

de casa, i ja està bé, però potser prioritza-reu massa coses que en realitat no és que tinguin massa pressa i llavors us quedaran per fer altres coses més importants, mireu de no tancar-vos en banda. En el tema de parella sembla que les coses poden anar molt bé i que tot se us posarà ben fàcil per aconseguir el que voleu en aquest aspec-te, poseu-hi ganes.

BESSONS (22/5 al 21/6)Dins el vostre cap hi haurà una idea concreta,

viatjar, canviar d’aires i buscar un lloc on tot estigui més tranquil. Es passen temporades i ara a vosaltres us ha donat per aquí, de fet serà un bon moment per pensar en les vacances, encara que quedin dies val la pena començar a preparar el tema. També és bo destacar que al llarg d’aquests dies hi haurà moviment en la feina, serà per bé.

CRANC (22/6 al 21/7)Ho tindreu molt bé en el camp de la parella i

el dels diners, cosa que farà que aquests dies estigueu força contents i animats, ja cal que ho aprofiteu i estigueu somrient tota l’estona, que ja us fa falta i a sobre als que us envolten estaran d’allò més satisfets. Per altra banda us recomano que si heu d’estudiar hi poseu molta energia perquè la gandulitis us pot afectar fort en aquest aspecte i malament.

LLEÓ (23/7 al 23/8)Anireu molt a la vostra i no està malament però

no preguntareu res als demés i els podeu ofendre una mica, no costa res comentar les coses, encara que després acabeu fent el que us vingui de gust a vosaltres. Tot s’ha de dir tindreu un sisè sentit molt ben posat i sabreu dir el que toca en el moment m é s a d e q u a t p e r aconseguir el que voleu, hi haurà moments per aprofitar bones ofertes i treure’n benefici. .

VERGE (24/8 al 23/9)Tot us anirà molt lent i a sobre tot canviarà a cada

moment, heu d’estar preparats per qualse-vol cosa i no deixar que tot us atabali, seria de vital importància que dediquéssiu tantes estones com pugueu a treballar en els vostres projectes, sobretot si són coses per passar l’estona i per gaudir del vostre esbarjo. No us emboliqueu a jugar a jocs d’atzar, teniu totes les de perdre i segur que no us agradaria gaire.

1585.pag.48.49.indd 2 28/05/2013 15:24:50

Page 49: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

anuncia’t en aquesta secciótarotanuncia’t

en aquesta secció93 464 69 79 - 93 464 69 83

[email protected]

| 49

Ompliu les caselles buides del recuadre de 9x9 quadrats amb xifres de l'1 al 9. No s'ha de repetir cap número en una mateixa fila - horitzontal o vertical - ni subcuadricula de 3x3.

Nivell fàcil Nivell difícil

La méteo de la setmana: del 20 al 26 de maig

Si aquest maig està sent notícia per alguna cosa és pel fred i les nevades que encara aques-ta setmana han arribat a caure al Pirineu, a cotes relativament baixes per a trobar-nos a les portes del mes de juny. La temperatura mitjana de la sèrie climàtica (1968-2008) del mes de maig és de 17.0ºC, però és que enguany és de tan sols 15.6ºC, és a dir, 1.4ºC per sota del que seria habitual.Aquesta setmana ha estat marcada pels alt ibaixos de temperatures: de dilluns a dijous el termòmetre es va anar recupe-rant fins a registrar màximes per sobre dels 20ºC, però amb l’arribada del cap de setmana vam tenir novament una sotraga-da tèrmica, amb nits ben fredes (a la Conreria es va arribar als 6.3ºC durant la matinada de

Oriol Rodríguez

Meteorologia

Mirant al cel...

Els núvols i les clarianes han dominat l’estat del cel d’aquesta setmana. Tot i la manca de pluges el sol no ha pogut acabar de lluir a causa dels núvols trencats que ens han anat visitant fruit de les desfetes dels ruixats que, tarda rere tarda, anaven caient a zones del nord i de l’interior del país. Fotografia de Pedro García, feta des de Badalona.Envia’ns les teves fotografies a [email protected], les hi esperem!

Temp màx 21.7ºC el dia 22

Temp mín 10.3ºC el dia 25

Hr màx 89% el dia 20

Hr mín 47% dies 23 i 24

Press atm màx 1020.3hPadia 26

Press atm mín 1008.2hPa dia 23

Vent màx 51.5km/h (sud-est) dia 24

Precip màx 24h 0.8 l/m2 dia 20

Precip anual 313.0 l/m2

*Dades de l’estació meteorològicaBadalona - Centre

dissabte). No hi ha manera que arribi la calor, i de fet sembla que encara pot trigar una mica més. A diferència de la setmana anterior, al llarg dels últims set dies gaire-bé no ha plogut. Només dilluns, dia 20, vam tenir un petit ruixat que ens va deixar poc menys d’un litre per metre quadrat.

1585.pag.48.49.indd 3 28/05/2013 15:24:54

Page 50: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

1585.indd 1 27/05/2013 14:26:50

Page 51: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

| 51

Legal

c/ Coll i Pujol, 101 08912 BadalonaTel 93 399 54 96Fax 93 460 77 84

[email protected]

Abogados

Administración Comunidades

El Gabinete Jurídico Hernández Vicente es un despacho profesional fundado en el año 1992. Contamos con un equipo completo de profesionales

especializados en cada una de las disciplinas con el objetivo de ofrecer un servicio integral de calidad y satis-facer todas las necesidades legales de nuestros clientes.Nuestro trabajo se basa en premisas de compromiso

y seriedad con el cliente. Por ello, tratamos cada caso de forma individual y con una atención personalizada.

Gabinete JurídicoHernández [email protected]

Cuando ocurre un accidente o enfermedad, el trabajador puede verse impedido para el trabajo. Esta situación viene cubier ta por la Seguridad Social que establece dos tipos de coberturas, la prestación por incapacidad temporal y la pensión por incapacidad permanente, que analizaremos en este número y el siguiente respectivamente.

La prestación de incapacidad temporal ampara al trabajador que, a resultas de un accidente o enfermedad, se encuentra impedido para trabajar tempo-ralmente. Esta prestación se

La cobertura de la incapacidad (I)

extiende desde el primer o el cuarto día de baja (en función de si en el percance se produce o no por culpa del trabajo reali-zado, respectivamente) y dura hasta la fecha de alta, o hasta un máximo de 720 días o, si hay que realizar diagnóstico y seguimiento de una enferme-dad, 12 meses. Como pasa con la duración, la cuantía varía en función de si el accidente o enfermedad

son consecuencia del trabajo, siendo más cuantiosa la presta-ción si se tiene derecho a la misma a causa de un percance relacionado con el trabajo. Hay que tener en cuenta que el sistema restringe el acceso a esta prestación para los daños que no guardan relación con el trabajo realizado, requiriendo para ello haber cotizado un mínimo de 180 días en los 5 años anteriores al daño.

“La prestación protege al trabajador

que sufre un accidente o enfermedad y se encuentra impedido

para trabajar temporalmente”

1585.pag.51.indd 1 28/05/2013 13:37:40

Page 52: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

52 |

Després d’observar la continua-ció en la tradició de la construc-ció de l’habitatge, l’edifici que més va sofrir modificacions en aquesta època medieval va ser el religiós. Els avenços arqui-tectònics primerament es duien a terme a les esglésies, i poste-riorment una vegada compro-vat el seu bon funcionament s’anava copiant per altres tipus d’edifici.En els primers temps del romànic, les esglésies tenien espaioses criptes amb naus subterrànies i grans campanars. Tal i com passava a la resta d’edificis, els murs estan constituïts de

pedra, amb petites i poques perforacions (finestres i portes) i als sostres es substitueixen les encavallades de fusta per la volta de pedra (porosa per alleugerir pes). L’arquitectura romànica evoluciona vers la segmentació de la planta. Amb el temps la

segmentació es fa present en l’espai de la nau central i més encara en les laterals, on s’usa el quart de canó o volta d’aresta. Les voltes representen un esforç extra que haurà de resistir el mur, moltes vegades suportades amb gruixos de mur conside-

La construcció d’un poble. Badalona medieval romànica III

Oriol Aguilera, arquitecte tècnic.

C/ Guifré, 211 BadalonaTel. 93 383 28 06 - 93 383 04 68

www.promocat.es

PISOS EN LLOGUERCENTRE: 3hab, conservat en bon estat

amb ascensor.650€LLOREDA:60m², 3hab, conservat

amb mobles.600€POMAR:75m², 3hab, pis

en bon estat.570€ MORERA:75m², 4 hab, menjador

de 17m² ext, a/c.600€MORERA:65m², 2hab, calef i a/c,

balcó gran, asc.600€LA SALUD:60m²,3hab, conservat en

bon estat,ascensor.450€CENTRE-SANT JOSEP:105m², 4hab,

calef, gres, conservat.650€MONTGAT: 90m², 3hab, menjador

25m² a balcó grandet, obra seminova.850€

GORG:80m², 3hab, bany i cuina en bon estat, balcó gran. 600€

CENTRE:90m², 4hab, 2banys, moblat, terrassa de 70m².900€

PEP VENTURA:2hab dobles, reformat i semimoblat.520€

PEP VENTURA: 75m², 3hab, balcó, pis conservat.550€

PEP VENTURA SALESIANS Ref

B-2326:Pis de 75m², 2hab, bany complert, cuina

office ext a galeria de 7m², menjador

de 24m² ext a balcó gran de 8m²,

a/c, calef, asc, finca seminova.

34.4Mpts (207.000€)

CENTRE LA PLANA Ref B-

2347:Pis de 4hab exteriors, bany i

aseo, cuina refor-mada amb galeria, menjador ext, calef i a/c, gres alumini, per entrar a viure,

ascensor.52.5Mpts(315.000€)

CASA AL MER-CAT TORNER Ref B-2226: Casa de 260m² en PB+1+

sótan, terrat de 20m² i pati, 4hab, 2 banys

, cuina, menjador d’estiu i d’hivern, es pot edificar PB+2+

golfes.42.5Mpts

(255.000€)

PLÇ.PEP VENTU-RA Ref B-2137:

Pis de 90m²,4hab, 2 banys conser-vats, cuina amb

galería, menjador de 22m² ext a

balcó, pis alt amb ascensor.35.9Mpts

(216.000€)

PEP VENTURA- MERCADONA Ref

B-2376: Pis de 45m² amb 1hab, finca seminova, calef i a/c, bany i aseo, menjador ext a terrassa de

17m², per entrar a viure

18.3Mpts(110.000€)

PEP VENTURA SALESIANS Ref B-2318: Pis de

75m² amb 3hab, cuina i bany arre-glats, menjador de 20m² ext, parquet, riere, alumini, a/c amb bomba calor, per entrar a viure,

ascensor.31.6Mpts

(190.000€)

PEP VENTURA-METRO –OBRA SEMINOVA Ref B-2406: Pis de

80m², 3hab, cuina office, 2banys

complerts, men-jador de 22m² ext

a balcó de 8m², ca-lef, ascensor, per

entrar a viure.40.2Mpts

(242.000€)

CENTRE LA PLA-NA Ref B-2419: Pis de 105m²,

4hab,cuina office ext i reformada, bany complert i

reformat, menjador de 22m² ext a

balcó gran, per entrar a viure.

36.6Mpts(220.000€)

BUFALÀ Ref B-2407:Pis de 75m²,

3hab, 2banys, menjador de 22m² ext a balcó, com-

pletament reformat per entrar a viure,

calef i a/c, asc.27.4Mpts

(165.000€)

GORG-TORTOSA Ref B-2413:Pis de 60m², 2hab, cuina arreglada

amb galería, bany arreglat, menjador quadrat, finca de

dos veïns.14.9Mpts(90.000€)

SANT CRIST Ref B-2148: Pis

de 60m² amb 3hab, cuina i bany arreglats, menjador

de 16m² ext a balcó, gres, roure,

alumini, per entrar a viure.

19.3Mpts (116.000€)

PEP VENTURA METRO Ref

B-2421: Pis de 85m², 4hab, cuina amb galería, bany i aseo, menjador

de 22m² ext a balcó gran de 8m², conservat en bon estat, ascensor.

31.5Mpts(189.000€)

GORG PAVELLÓ OLÍMPIC Ref B-2381:Pis de

80m²,3hab, bany i aseo conservats, cuina conservada

amb galeria de 15m², menjador de 20m² ext a

balcó, calef, gres i alumini,asc.24.1Mpts

(145.000€)

1585.pag.52.53.54.indd 2 28/05/2013 17:25:48

Page 53: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

| 53

Consultori arquitectonic Si vull reparar alguns balcons de la façana del nostre edifici amb una bastida, hem de demanar llicència d’obres a l’Ajuntament?L’ajuntament té un tràmit per aquest tipus d’obra (O2.2 Obra menor. Restauració de façanes, mitgeres, patis i terrats. Reparació de cobertes i terrats). En ell especifica que s’ha de demanar llicència d’obres en règim de comunicació prèvia. A més, en

Els dos tipus d’obra son compatibles i la documentació a aportar serà en molts

(al web de l’ajuntament la podem aconseguir), la manifestació de contractista, un estudi bàsic de seguretat i documentació tècnica firmat per un tècnic qualificat, així com un assumeix d’obres i bastida del tècnic. A la documentació haurà d’haver-hi una memòria, un pressupost, plànols i fotografies de les zones a intervenir. Per finalitzar, l’ajuntament té una taxa d’obres que és del 4% del valor del pressupost de les obres, amb possible bonificació del 50% per ser restauració de façana, i un impost de construccions per la bastida de 141,11€ fixes i 13,54€ per cada planta pis de bastida superior a la planta baixa +1 pis.Poseu-vos en contacte amb nosaltres i feu-nos arribar els vostres dubtes i a les properes publicacions us els resoldrem en aquest consultori t: 651982787 c: [email protected]

rables. Amb el temps el mur s’anirà articulant i deixarà de ser una massa gruixuda i unifor-me, substituint-se per pilars, i augmentant el nombre i dimen-sions de les obertures, sempre a base d’un o més arcs.L’exemple més impor tant

d’arquitectura romànica va ser la primera església de Santa Maria, aixecada sobre l’antiga basíli-ca romana l’any 1.112. Aquesta respon al prototip d’església amb grans murs i poques obertures, i campanar separat respecte la planta. D’altres exemples més

tardans trobem l’oratori de Sant Onofre, de característiques constructives semblants, amb una planta rectangular, absis i coberta a dues aigües, i l’ermita de Sant Climent d’igual forma en planta però coberta amb volta de canó.

Jaume Montserrat i Vives Gestor Administratiu Col.legiat

Assessor FiscalAgent de la Propietat Immobiliària

Administrador de Finques

★ COMPRA ★ ADMINISTRACIONS★ VENDA ★ ASSESSORAMENT★ LLOGUER ★ i GESTIÓ IMMOBILIÀRIA★ TRASPASSOS

HORARI: 9 a 13 i de 15 a 19 HORES - Plaça Baró de Maldà nº 3 - 08912 BADALONA Tels. 93 387 66 45 - 93 399 49 11 - 636 85 55 99 - FAX 93 399 48 15 · www.gestoriamontserrat.com

LOCALS EN LLOGUERC/FRANCESC DE PAULA (jto C/Mar) 1ªplanta, 200m2 (140m2+60m2) aprox. Molta lluminositat ................................................................. 2.500 eC/ GIRONA, BUFALÀ, 190m2 aprox., almacén o similar ...............690 eC/ SELVA (SANT CRIST), 100m2 aprox. ..........................................475 eC/ ALFONS XII 35 m2 aprox., Molt comercial. Davant Mertcat Torner......575 eC/ FRANCESC LAYRET 200m2 aprox. A reformar. .....................................980 eC/ TRAVESSERA MONTIGALÀ 40m2 aprox., ideal negoci ......................525 eC/ BATLLÒRIA 180m2 aprox., porta elèctrica, gual .......................................800 eC/ NELSON MANDELA (Bufalà) peixateria totalment montada ............500 eC/ COLL I PUJOL oficina en lloguer, 25 m2 aprox., AA, davant Can Llamas ...295 eC/ SOLEDAT (CENTRE), 40m2 entresol comercial. ........................450 eC/ RECTOR, local 85m2, planta baixa. ..............................................550 eAVDA. BUFALÀ, 180m2, comercial, ideal negoci ........................1.000 eC/ CAMELIA 2 plantes, 100+100m2. Magatzem més oficina ..........800 eC/ FRANCESC LAYRET oficina 50m2 ..............................................350 e

PISOS I CASES EN LLOGUERC/ ÀNGEL GUIMERÀ, sobreàtic, 95m2 aprox., 3 hab., 2 banys, terrassa 12 m2 650 eC/ ALFONS XII, 4 hab., 2 banys, balcó, exterior ............................. 650 eC/ ÀNGEL GUIMERÀ, 50m2, 3 hab., balcó ......................................400 ePASATGE VENTÓS MIR, 3 hab., semi moblat, 2º pis, sense ascensor ...550 eC/ SALVADOR SEGUÍ, 3er pis, sense ascensor, 4 hab., exterior ..................550 eC/ SELVA, 3 hab., cuina i bany reformat, 4rt amb ascensor, exterior .............650 eC/ PLAÇA LA PLANA, 4rt. sense ascensor, 3 hab., tot exterior....................650 eC/ ROSELLA, 1er pis, 3 hab., 1 bany, reformat ...................................................550 eC/ TANGER (BUFALÀ) 3 hab., 2 banys, parquet, A/A, calef., 110 m2 aprox ....850 eC/ ÀFRICA (LLEFIÀ) 3 hab., 1 bany, moblat .........................................................500 e

ASSESSOREM LES OPERACIONS IMMOBILIÀRIES EN TOTS ELS ASPECTES

✓ FISCAL ✓ LEGAL ✓ FINANCER ✓ ADMINISTRATIU

PARKINGS I TRASTERS EN LLOGUERPARKINGS I TRASTERS EN LLOGUER, PLAÇA LA PLANA ..150 eTRASTER, 3m2 aprox. ...........................................................................50 ePARKING PL. LA PLANA, plaça gran ..............................................110 ePARKING PL. LA PLANA, plaça moto ...............................................40 e

NAUS EN LLOGUERPOL. BONAVISTA, costat autopista, 741 m2, 3 plantes + pati + 10 places de aparc. ............................................................................................ 2.700 ePOL. BONAVISTA, 420 m2 aprox.,totalment habilitada + 4 places apar-cament ................................................................................................ 1.700e

VENDAC/ TANGER (BUFALÀ) 3 hab., 2 banys, parquet, A/A, calefacció, 110 m2 aprox ..285.000ePARKINGS PEP VENTURA .........................................................17.500 eC/ MÉNDEZ NUÑEZ Obra nova , dúplex, 3 hab., 2 banys, calef., A/A, 80 m2 aprox., terrssa 75m2, opció parking .................................... 330.000 eOPORTUNITAT! SOBREÀTIC, 96 m2, 3-4 hab., 2 banys, C/ Àngel Guimerà (Sant Crist) , terraza de 12 m2, ascensor ....................................182.000 eC/ MILÀ i FONTANALS 80m2, aprox., 3 hab., 1 bany, A/A, asc.r, vistes al mar, exterior 160.000 eC/ INDUSTRIA Local/vivenda 152 m2, preparat per a bar, sortida de fums..........180.000 eC/ OLIVERA SISTRELLS local 80m2,ideal magatzem o producció ..40.000 eC/ Dr. ROBERT/DR. DAUDI (xamfrà)45m2 aprox., forn de pa i granja, semi equipat .90.000 eC/ SELVA local, 290m2, zona càrrega i gual ............................. 360.000 eC/ AV. CATALUNYA local, 27m2 aprox., ideal negoci. Zona comercial ...62.000 eC/ ROSELLA 3 hab., 1 bany, exterior, 1er amb ascensor. A reformar ........85.000 eC/ CARLES I (SANT CRIST) 50m2 aprox. ......................................................50.000 e

1585.pag.52.53.54.indd 3 28/05/2013 17:25:50

Page 54: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

54 |

Sr. Propietario:Precisamos pisos de alquiler para dar salida a la gran demanda de clientes

que tenemos en cartera seleccionados y solventes.

Tel. 93 460 06 96 ¡¡ INFÓRMESE!!

LOCALES EN ALQUILER Y VENTAC/. CALD. DE LA BARCA – 180 m.2 diáfanos, 2 puertas, aseo, (ideal comercio, supermercado, etc.) alq. ...... ................................................................................................................................ 550 euros posibilidad venta ARTIGAS – c/. Sagrada Familia – local de 30 m.2 (ideal peluqueria, locutorio, almacen, etc.) ................... 300 € GUIFRÉ-PONENT- .............................................. 500 €IDEAL INVERSORES – local de 150 m.2 . aseo . salida de humos ...........................................GANGA 40.000 €BUFALÀ – CASTILLEJOS – 130 m.2 /ideal empresa de servicios) ............................................................ 500 €C/.CORTIJO – JTO C/. DEL MAR – 2 pequeños locales uno de 24m2. y el otro de 37 m.2 – alquiler ....... NEGOCIABLEC/. IGNACI DE LOIOLA – CENTRO – 200 m.2- salida de humos, sin vecinos, ideal restauración, supermercado, etc....2.000 €NAVES INDUSTRIALES POLÍGONO CAN RIBÓ desde 300 m.2 ..................................... ALQUILER A 6 € m2C/. ALFONS XII – local 1ª planta sin vecinos – 100 m.2 aseo.................................C/. PONENT GUIFRÉ pequeña casita de 30 m.2 ideal almacen (sin luz ni agua ) ....................................... 200 €

VIVIENDAS EN ALQUILERESTUDIO – JTO. AYUNTAMIENTO – 1 hab. armario empotrado, com. coc. Americana con electrodomesticos, baño desde ................................................................................................................................................... 500 €PEP VENTURA – ideal pareja o persona sola, en perfecto estado, Mas gastos. Posibilidad plaza de parking ........................ 600 € CENTRO – C/. Colòn – 4 hab,. Com., coc., baño., SEMI / AMUEBLADO, asc., buen estado ..................... 650 €JTO. PEP VENTURA – 4 hab., com., balc., coc., baño, asc., todo ext., muy buen estado,Posibilidad parking ...........650 €CAÑADO – SEMI/AMUEBLADO 3 hab., com., balc., coc. , baño plato de ducha, asc. .............................. 600 €PEP VENTURA C/. Cervantes – bajos de 3 hab., com., coc., baño, buen estado ...................................... 580 €SISTRELLS – ARQUITECTO GAUDÍ bajos de diseño, 2 hab., com., coc, baño, ideal personas mayores. Posibilidad opc. de compra ............................................................................................................................................. 500 € BARCELONA – JTO. CAMPO EUROPA – AMUEBLADO – 2 hab., dobles, c om. balc., grande, coc, baño, asc., buen estado ..........................................................................................................................................800 € INCLUIDOS GASTOS

OFERTÓN DE PISOS EN VENTACASAGEMAS – 80 M.2 – 3 habv., com., coc., baño, todo de DISEÑO, asc., calefacc. Por el suelo, aire acond., ventanas PVC, puertas haya, suelos de gres ............................................................................VIVIENDA EN POMAR – MONTGAT – CENTRO 130 m.2 TODOS .................................... PRECIOS ÚNICOS.

ASSESSORAMENT i GESTIÓ IMMOBILIÀRIA

FINQUES ROJAS

93 388 03 04 - 93 388 07 00 - 629 079 049 - Fax 93 464 19 04

TRAMITACIÓN HIPOTECAS - TERRENOS - ABOGADO - TASACIONES - PLAZAS DE PARKING - ADMINISTRACIONES - CONSÚLTENOS

VISITE NUESTRA PÁGINA WEB PARA VIVIENDAS EN VENTAAMPLIA OFERTA

1585.pag.52.53.54.indd 4 28/05/2013 17:25:58

Page 55: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

Telèfon: 93 384 00 00 C/. Laietania, 17 - 21 - BADALONA

AGENTE DE LA PROPIEDAD INMOBILIARIACOLEG. Nº 1851 F I N Q U E S B A D A L O N A

VENDESOPORTUNITAT "EDIFICI SANT JORDI" pis alt, 2 hab. dobles i una individual, bany i cuina reformats, tot exterior, des de totes les habitacions i menjador vistes al mar ..........................................................................................................................................120.000 €PIS (CENTRE) EDUARD MARISTANY/SANT JOSEP nou per estrenar, 75 m2, 2 habitacions, 2 banys, cuina, sala menjador, terrassa, A/A, calefacció, amb pàrquing inclòs, vistes al mar ................................................................................................................................................................. 412.000 €PIS C/ TÀNGER (BUFALÀ) Obra nova, 90m2, 2 hab., 1 bany complet, hab. suitte amb bany, sala menjador, cuina equipada, pati privat, zona comunitària amb piscina ................................................................................................................................................................................................... 300.000 €PIS C/. MOLÍ DE LA TORRE pis 90 m2., 3 habitacions, 2 banys, menjador gran, cuina equipada, calefacció. Tot exterior .................. 371.426 €PIS C/ SEU D'URGELL (CAN SOLEI), 110m2, 4 hab., sala menjador amb balcó, 2 banys, cuina, bon estat .......................................... 270.000 €PIS C/LAIETÀNIA, 114 m2, 4 dormitoris (1 suite amb bany), 2on. bany, gran saló menjador, cuina-office, AA, calefacció, obra seminova ... 430.000 €TORRE MAS RAM 620 m2 en parcela i 350 m2 construits, 5 dormitoris amb terrassa, 3 banys, menjador a 3 nivells, cuina, cuarto de planxa, garatge 4 cotxes, calef., A/A. Tot ajardinat amb piscina .................................................................................................................... 725.000 €TORRE MAS RAM nova, molt ben situada, 6 hab. dobles-suittes, saló menjador gran, cuina equipada total, garatge gran, bodega, zona de màquines, acabats 1ª qualitat, ajardinat i piscina ........................................................................................................................... 1.200.000 €TORRE MAS RAM 280 mts. construïts, parcel.la 600 mts2. nova, 4 dorm. (2 suittes), saló-menjador, cuina gran, sala, garatge, jocs, bodega, fantàstiques vistes 871.468 €TORRE (MAS RAM) 1062 m2., vivenda 360 m2., 4 plantes, saló-menj. amb xemeneia, 1 bany, 5 hab., 2 hab. suitte, golfes de 25 m2 ... 901.500 €TORRE MAS RAM sup. parcel.la 620m2, 325 m2 edificats, té 2 vivendes indep., amplies, garatge, bodega, en perf. estat, calef., bones vistes . 960.000 €TORRE MAS RAM parcela 590 m2, 300 m de construcció, amb 2 plantes, 5 habitacions, 2 banys, 1 aseo, molt bon estat.................................. 685.000 €CASA C/ MAGATZEM (CENTRE) garatge 2 cotxes, pati, 4 dormitoris dobles, 3 banys, estudi, sala menjador ...................................... 660.000 €CASA A TIANA molt nova, de disseny, garatge 2 places, safareig, sala-menjador, cuina gran, 4 habitacions (1 suitte), 2 banys complets, aseo, estudi, solarium, jardí, calefacció i aire condicionat .......................................................................................................................... 842.000 €CASA (MORERA) C/ PIRINEOS, pl. baixa, menjador, hab, doble, bany, menjador d'hivern i d'estiu, pati al davant i al darrere, planta pis 3 hab. i bany complet, en bon estat ............................................................................................................................................................... 397.000 €CASA UNIFAMILIAR, BUFALÀ C/ NOU CASES, soterrani garatge per a 4 cotxes, planta baixa, sala menjador, cuina gran i aseo, amb pati davant i darrere, planta pis, hab. suite amb bany + 2 hab. i 2on bany, planta 2ª, magnífiques golfes i solarium............................................... 490.000 €CASA ( CENTRE) C/ SANT JOAQUIM, dona a dos carrers, pl. baixa, pis i golfes, moltes possibilitats ..................................................... 380.000 €PIS TIANA CENTRE 100m2, 3 hab., 2 banys, menjador ,gran, cuina, balcó, tot exterior, garatge, traster i zona comunitària amb piscina 300.000 €C/ LAIETANIA ( CENTRE) 140m2, 5 hab., 1 suite amb bany, 1 doble gran i 3 de individuals, sala menjador 38 m2, balcó, cuina gran, reformat, exterior, parquet, calefacció, ascensor ................................................................................................................................................................. 420.000 €PARCELA MAS RAM. 1.500m2, ben ubicada, amb vistes úniques ........................................................................................................... 400.000 €

LLOGUERSPIS TIANA 3 hab., 2 banys, sala menjador, cuina, zona comunitària amb piscina, moblat i electrodomèstics, amb pàrquing ...................... 900 €/MESPIS SAN BRU (CAN MERCADE) 85 m2, 4 hab., 1 bany, 1 aseo, menjador-sala amb terrassa 8m2, cuina, calefació, moblat i electrodomèstics ...............750 €/MESPIS C/ IGLESIAS (CENTRE) reformat, 3 hab., sala menjador cuina, bany, calefacció ........................................................................ 850 €/MESPIS (TIANA) 100m2, 3 hab., sala menjador-cuina, terrassa 22 m2, amb pàrquing, traster i zona comunitària amb piscina ............. 1.100 €/MESCENTRE C/ LAIETÀNIA 65 m2, 2 hab. dobles, bany i lavabo, cuina amb pati, menjador-balcó, tot exterior ........................................ 650 €/MESBUFALÀ PART BAIXA C/ INDEPENDÈNCIA pis per estrenar, 3 hab., menjador, cuina i bany complet, molt guapo!! ........................... 625 €/MESTIANA CENTRE seminou, 3 hab.(suitte amb bany), 2n bany, cuina equipada total, sala menjador, terrassa de 20m2, parquing i traster i zona comunitària amb piscina............................................................................................................................................................... 1.100 €/MESOFICINES EN EL CENTRE DE BADALONA despatxos individuals, amb recepcionista i serveis inclosos, a a partir de ...................... 300 €/MESLOCAL C/LLEIDA 420m2 amb 2 plantes ........................................................................................................................................ 1.500 €/MESLOCAL C/TORTOSA diáfan 150m2, bomba alor i fred....................................................................................................................... 900 €/MESLOCAL C/GIRONA (BUFALA) 190m2, diáfan, entrada de furgonetes amb serveis d'alta .................................................................... 600 €/MESLOCAL INDUSTRIAL C/ SAN VICENS (LA MORERA) 300 m2, diàfan, entrada camions amb serveis ............................................... 1.200 €/MESLOCAL MORERA (TOCANT BENZINERA) 160m2, entrada furgoneta i camions, 2 portes, bon estat .................................................. 700 €/MESLOCAL C/ COLON abans bar, 120m2 ............................................................................................................................................... 850 €/MESLOCAL MOLT COMERCIAL AVDA. SAN SALVADOR (ARTIGAS) Ideal super, bazar, etc...360 m2, 3 puertas calle, en buen estado ... 1.750 €/MESNAU INDUSTRIAL GUIXERES 370m2, planta + 95 oficines, amb serveis, instal.lacions, etc.. ......................................................... 2.300 €/MES

COL.LEGIAT

EDIFICI INDUSTRIAL EN VENDA O LLOGUER C/ TORTOSA CANTONADA C/ PROGRÉS 400M2 EN PLANTA BAIXA I 260M2 A SEGONA PLANTA, COMUNICAT AMB MUNTACÀRREGUES

DEMANEU INFORMACIÓ

badalona.Nou definitiu.indd 1 28/05/2013 18:08:21

Page 56: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

56 |

PL A Z A PARK I N G para coche g rande, 4 .60m x 2.60m. zona crta antigua de valencia. 15.000€ TEL. 615 16 00 96

REF. 576 PEP VENTURA piso duplex 3 habitaciones dobles 106 m2 ascensor terraza 40 m2 2 baños obra 2006 todo ex ter ior muy luminoso aacc calefacción al lado metro 256.000 €TEL. 93 460 06 96

REF. 635 BUFALÀpiso 75 m2 3 habitaciones ascensor reformado balcon baño y aseo calefaccion y aacc suelos parket muy buena zona 165.000 € TEL. 93 460 06 96

REF. 413 PEP VENTURA piso 75 m2 3 habitaciones ascensor balcon reforma-do calefaccion todo exterior parking opcional 157.000 € TEL. 93 460 06 96

ES VEN PIS D’OBRA NOVA a primera linea de mar de Badalona carrer Eduard Maris-tany, 90m2, menjador, cuina equipada, 2 banys, 3 habita-cions, 2 balcons grans, aire acondicionat, parket, persianes automàtiques, traster, parking cotxe gran, terrassa indivi-dual 10m2 al terrat comunitari, ascensor. 300.000,00 euros. TEL. 605 80 13 81

URBANIZACIÓN MAS RAM vendo torre o cambio por uno o dos pisos, Zona residencial Mongat TEL. 616 55 96 92

C A S A L L O R E D A 5 m fachada, 20 m fondo, 2-3 hab., cocina, baño comple-to, calefacc ion gas A /A, t o t a lm e n te re fo r,m ad a , pat io, pos ib i l idad sub i r, cerca ambulatorio apenins, piscinas,transportes, momti-gala 192.000 euros negocia-ble TEL. 690 03 21 03

LA SALUD 85 m2, 3 -4 hab., baño completo, calefaccion gas, A/A, totalmente refor-mado. Amplio comewdor, ba l con, impres ionan tes vistas muy luminoso, ascen-sor, cerca piscina Sistrells, c o l e g i o s , t r a n s p o r t e s , parking Engestur, 190.000 euros negociable TEL. 690 03 21 03

LA PLANA CASA ESPECTA-CULAR REF B-2327: Terreny de 396m² amb 750m² edificats en PB+1er+GOLFES+SÒTAN i JARDÍ de 250m², terrat de 50m² i terrassa de 50m², 12hab, 4 banys, pk per diversos cotxes. Preu a consultar TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

MERCAT TORNER REF B-2361: Casa 120m², 3hab, 2 banys i aseo, cuina office reformada ex t a pat i de 27m², menjador de 25m² ext a balcó, roure, calef i a /c, golfes de 25m² ext a terrassa de 15m² .63.9Mpts (384.000€) TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

PEP VENTURA PROGRÉS REF B-2379:Pis de 52m² amb 2 hab, tot reformat per entrar a viure, balcó, gres a/c amb bomba calor, ideal parelles.20.4Mpts(123.000€ TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68)

GORG PAVELLÓ OLÍMPIC R E F B - 2 3 8 1 : P i s d e 80m²,3hab, bany i aseo complert conservats, cuina conservada amb galeria de 15m², menjador de 20m² ext a balcó, calef, gres i alumini, finca amb ascen-sor. 24.1Mpts(145.000€) TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68

SISTRELLS REF B-2320: Casa de 85m² + terrat de 85m², 3hab, gres, alumini, calef , bany i cuina conser-vats.Oportunitat. 19.1Mpts (115.000€) TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

DUPLE X / PEP VENTU -RA REF B-2023: Dúplex 117m², 4hab, 2banys, cuina office, menjador ext a balcó, golfes de 20m² ext a terrassa 50m², a/c i calef, per entrar a viure, asc, finca de pocs veïns.48.1Mpts(289.000€) TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

PEP VENTURA A PROP SARAGOSSA REF B-2406: Pis d’obra seminova de 80m², 3hab, 2 banys, cuina office gran, menjador de 22m² ext a balcó de 8m², gres, alumini i faig, asc.40.3Mpts(242.000€) TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

C E N T R E L A P L A N A REF B-2347:Pis de 4hab ex te r i o r s , bany i aseo, c u i n a r e f o r m a d a a m b galeria, menjador ext, calef i a /c , g res a lumin i , pe r entrar a viure, ascensor. 52.5Mpts(315.000€) TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

Immobiliaris Treball Motor Varis Amistats Classes

ImmobiliarisCompra - Venta

Economics_Nou.indd 56 28/05/2013 18:37:14

Page 57: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

| 57

CENTRE- LA PLANA REF B -2374:Pis de 120 m² + 32m² de terrassa, 4hab, bany i a seo r e fo r m at s , c u i n a o f f i c e r e f o r m a -d a , m e n j a d o r d e 24 m ² ex t a ter rassa, f inca de p o c s v e i n s . 4 4 . 9 M p t s (265.000€) TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

CASA PEP VENTURA / MERCAT TORNER REF B-2335: Pb + 1er + sótan + pat i de 30m², 3habita-cions, 2banys i aseo, cuina reformada, menjador de 30m², a/c, calef, per entrar a viure. Preu a consultar. TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68

CENTRE –MARTI PUJOL REF B-2411:Pis de 100m², 3hab, cuina office, 2 banys compler ts , menjador de 3 0 m ² ex t a te r rassa de 47m², calef i a/c, parquet, fa ig, a l te l l de 60m², per entrar a viure. Obra semino-va. 54.9Mpts(330.000€) TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68

CENTRE CONQUESTA REF B-2410: Pis de 130m², 4hab, 2 banys compler ts, cuina office amb galería, menjador de 35m² ext a balcó gran, a/c i calor, ascensor. 49.1Mpts (295.000€) TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

T I A N A - D Ú P L E X R E F B - 2 1 9 2 : D ú p l e x d e 141m², 4hab, bany i aseo, c u i n a o f f i c e , m e n j a d o r de 3 0 m ² ex t a te r rassa de 3 6m², zona comun i -tàr ia, pk i traster inc lòs. Asc. 60.8Mpts (365.000€) TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68

PEP VENTURA CENTRE LOFT D’OBRA SEMINO-VA REF B -2376: Lof t d ’ una hab ext, bany + aseo, menjador amb cuina ameri-cana i sortida a terrassa de 17m², a/c amb bomba calor.Asc. 18.3Mpts(110.000€) TELS. 93 383 28 06 - 93 383 04 68

PEP VENTURA PROGRÉS REF B-2379:Pis de 52m² amb 2 habitacions, tot reformat per entrar a viure, balcó, gres a/c amb bomba calor, ideal parelles.20.4Mpts(123.000€ TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68)

Com insertar un anunci classificat?· A través d'Internet: Inserteixi els seus anuncis a través del nostre web www.eltotdigital.com/classificats· A les nostres oficines: C/ Soledat - 20 3r 1a 08911 Badalona · Tel. 93 464 69 79 · 93 464 69 83

No es poden vendre o regalar animals si no es disposa i es fa constar a l'anunci el número de Nucli Zoològic. DOGC NÚM. 3926 de 16/7/2003No es publicaran aquells anuncis que tinguin contingut inapropiat, ni de contactes · Les abreviatures seran comptabilitzades com una paraula.Tots aquells anuncis rebuts abans de diumenge al vespre es publicaran a l'edició del dijous següent, en cas de dies festius les dates poden variar.

PUBLIQUE SUS ANUNCIOS

DIRECTAMENTE DES

DE LA WEB:www.eltotdigital.com

Economics_Nou.indd 57 28/05/2013 18:37:17

Page 58: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

58 |

A L Q U I L E R M Q D E M O N T RO I G esqu ina c /sant lluc, 70m2, reformado, impecable, 3 hab, ascensor, exterior, comunidad inclui-da, con electrodomésticos. 600€/mes TEL. 93 460 42 32

ES LLOGA PIS. BADALO-NA CENTRE. 110 m2. 4 hab., 2 banys, cuina, menjador, galeria, balcó. pati comuni-tar i i p laça de parking a la mateixa finca. exterior. ascensor. per entrar a viure.850 euros /mes (parking inclos) TEL. 605 580 766

REF. 625 CENTRE piso 90 m2 4 habitaciones ascensor balcon reformado exterior amplio salon sin muebles cerca playa 650 € TEL. 93 460 06 96

REF. 2650 SISTRELLS piso 50 m2 2 habitaciones conser-vado exterior muy luminoso patio comunitario 350 € TEL. 93 460 06 96

REF. 2651 Pº SALUT piso 60 m2 3 habitaciones conser-vado calefaccion amueblado con electrodomesticos finca 2 vecinos cerca metro calle comercial 500 € TEL. 93 460 06 96

REF. 638 LLOREDA piso 65 m2 3 habitaciones ascensor reformado balcon estupen-das v is tas ex ter ior s in muebles cerca metro 600 € TEL. 93 460 06 96

REF. 637 SISTRELLS piso 2 habitaciones reformado aacc sin muebles con electrodo-mesticos f inca 2 vecinos terraza comunitaria 490 € TEL. 93 460 06 96

REF. 2658 PEP VENTURA piso 50 m2 3 habitaciones reformado ascensor balcon algunos muebles y electro-domesticos al lado metro 500 € TEL. 93 460 06 96

PISO EN ALQUILER EN BA DA LO N A F i n c a c o n ascensor, piso en C/Águeda Monpel, Sup. 85 m2, 3 habita-ciones (posibilidad 4 habita-ciones) 1 wc completo con mampara, cocina reforma-da, carp. exterior aluminio. Balcón en el comedor, aire acondicionado por conducto. En el precio ya se incluye el gasto de escalera. PRECIO ALQUILER 650,00 € TEL. 93 399 54 96 Esther

PISO EN ALQUILER EN PREMIA DE MAR Finca con ascensor, piso en C/Doctor Fleming, 75 m2, 3 habitacio-nes, 1 wc completo, suelo parquet, calefacción, listo para entrar a vivir, recién pintado.PRECIO ALQUILER 600,00 € TEL. 93 399 54 96 Esther

LOCAL EN ALQUILER EN MONTGAT Local comercial en Montgat, calle Enrique-ta Pujal 16, 70 m², diáfa-no.1 wc,PRECIO ALQUILER 450€ TEL. 93 399 54 96 Esther

PISO EN ALQUILER EN BA DA LO N A F i n c a c o n ascensor en calle San Juan de la Cruz, junto supermerca-do DIA, 4º piso, muy amplio, 3 habitaciones, ventanas de aluminio, terraza, pequeña galería, como nuevo, para entrar a vivir, cocina y baños nuevos. Gastos manteni-miento escalera incluidos. PRECIO ALQUILER 700€ TEL.93 399 54 96 Esther

BAR EN ALQUILER/SIN TRASPASO 60 m2. C/Guell iFerrer, 69 (Mercado Pep Ventura) PREU . 500€ TEL. 93 241 38 30 / 673 81 87 19

REF. 2647 SANT CRIST piso 3 habitaciones reforma-do balcon aacc amueblado con electrodomesticos 500 € TEL. 93 460 06 96

REF. 628 SISTRELLS piso 90 m2 4 habitaciones ascen-sor reformado balcon todo exterior sin muebles 600 €TEL. 93 460 06 96

ES LLOGA LOCAL COMER-CIAL al carrer Sant Isidre de Badalona, 240m2, dona a dos carrers, diafan, ideal per a qualsevol tipus de negoci. 700 euros al mes. TEL. 605 80 13 81

ES LLOGA LOFT NOU A ESTRENAR zona marti pujol de Badalona, 45m2, cuina office, bany, aire acondicio-nat, pati 20m2, 450 euros al mes. TELS. 93 384 55 96 - 605 80 13 81 ES LLOGA LOFT NOU A ESTRENAR zona Marti Pujol de Badalona, 70m2, cuina office, bany, pati 15m2, aire acondicionat. 580 euros al mes.TEL. 605 80 13 81

ES LLOGA PIS A BADALO-NA CENTRE (carrer Sant Bru), 75m2, menjador, cuina, bany i aseo, 4 habitacions i balco, ascensor, possibili-tat de plaça de parking a la mateixa finca. 620 euros al mes. TEL. 605 80 13 81

Immobiliaris

Lloguer

Economics_Nou.indd 58 28/05/2013 18:37:22

Page 59: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

| 59

ES LLOGA PIS a Badalo-na zona Bufalà, 100m2, 4 habitacions, menjador, cuina, bany i aseo, aire acondicio-nat, balco/ terrassa, ascen-sor. 750 euros al mes. TEL. 605 80 13 81

ES LLOGA PIS al carrer Sant Pere de Badalona, 50m2, menjador, cuina office, bany, 1 habitació i petita terrassa. 530 euros al mes, TEL. 605 80 13 81

E S L L O G A L O C A L a l carrer Santiago Rusiñol de Badalona apte per a qualse-vol tipus de negoci, 100m2. 650 euros al mes. TEL. 605 80 13 81

ES LLOGA LOCAL COMER-CIAL de 100m2 a Badalona centre carrer Sant Pere, tot cantoner, apte per a qualse-vol t ipus de negoci. 650 euros al mes. TEL. 605 80 13 81

SE ALQUILO PISO junto metro Pep Ventura 3habita-ciones, seminuevo, exterio-ra a dos calles, ascensor, para entrar a vivir 600€/mes escalera incluida TELS. 609 55 89 89 - 93 387 79 14

SE ALQUILA UNA CASA EN LA CONRERIA , 3 habita-ciones . Comedor grande para estrenar, con piscina, baloncesto, no se admiten animales 55 0,- euros, TELS. 93 387 79 14 - 609 55 89 89

SE ALQUILO PISO junto metro Pep Ventura 3 habita-ciones, seminuevo, exterio-ra a dos calles, ascensor, para entrar a vivir 600€/mes escalera incluida TELS. 609 55 89 89 - 93 387 79 14 32

LOCAL 80M. con 3 escaparates c/Pelayo,109-la salud badalona. 475e TEL. 600 81 81 22

SE ALQUILA UN PISO junto metro Pep ventura, 3 habita-ciones, cocina, baño,, para entrar a vivir 550 euros mes escalera incluida TELS. 609 55 89 89 - 93 387 79 14

BADALONA CENTRO se alquila plaza parking grande Riera Matamoro a l lado cementerio viejo interesado llamar TEL. 619 27 36 53

LA PLANA: 3hab, conservat en bon estat amb ascen-sor.650€ TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

PEP VENTURA:75m², 3hab, conservat, balcó.550€ TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

LLOREDA:6 0 m ², 3 hab, conservat amb mobles.600€ TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

POMAR:75m², 3hab, pis en bon estat.570€ TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

M O R ER A:75m ², 4 hab, men jad o r d e 17m ² ex t , a/c.600€ TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

MORERA:65m², 2hab, calef i a/c, balcó gran, asc.600€ TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

L A SALU D:6 0 m ²,3 hab, conser vat en bon estat , ascensor. 475€ TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

CENTRE-SANT JOSEP: 105m², 4hab, calef, gres, conservat.650€ TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

MONTGAT: 80m², 3hab, menjador 20m² a balcó grandet, tot arreglat.650€ TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

fàcil difícil

solu

cio

ns p

ass

ate

mp

s

Economics_Nou.indd 59 28/05/2013 18:37:23

Page 60: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

60 |

NÚMEROS PREMIATS Maig 2013

Dilluns 20/5 ............................ 86.164Dimarts 21/5 ........................... 14.834Dimecres 22/5 ......................... 24.159Dijous 23/5 ............................. 03.751Divendres 24/5 .........26.232 sèrie: 018Dissabte 25/5 ...........54.481 sèrie: 047Diumenge 26/5 .........37.912 sèrie: 034

GORG:80m², 3hab, bany i cuina en bon estat, balcó gran. 600€ TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

C E N T R E : 9 0 m ² , 4 h a b , 2banys, moblat, terrassa de 70m².900€ TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

MONTGAT: 90m², 3hab, men jador 25m² a ba lcó grandet, obra seminova.850€ TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

SISTRELLS: 55m², 2hab, reformat a/c i calor, balc i asc.560€ TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

B A R C E L O N A - D R E TA EIXAMPLE :80m², 3hab, cuina of fice amb galeria, bany compler t, menjador de 22m² ext a balcó, calef i

a/a amb bomba calor, gres, alumini, ascensor, pk opcio-nal.850€ TELS. 93 383 28 06- 93 383 04 68

S E P R E C I S A C H I C A D E A C A D E M I A p a r a práct icas en peluquería. Rambla San Juan, 99, d. Lloreda.

SE OFRECE CHICA PARA LIMPIEZA por horas con e x p e r i e n c i a y b u e n a s referencias , total disponi-bilidad TELS. 93 528 03 28 - 651 14 58 71

BUSCO TRABAJO , limpiar, cuidar personas mayores TEL. 698 32 17 53

NECESITAMOS CHICOS Y CHICAS de 18 a 28 años para trabajar por dias en rostisseria. Solo gente seria, responsable y preparada para aguantar la calor. Intere-sados enviar curriculum con foto por mail: [email protected]

U R G E I N C O R P O R A R 23 personas para puesto indefinido de trabajo. se precisa estudios básicos y ganas de trabajar. sra. R u b i o p a r a e n t r e v i s -t a p e r s o n a l . . l l a m a r a l TEL.650 22 32 33

Treball

SEÑORA JOVEN de ofrece para l imp ieza , cu idado personas mayores, niños, con experiencia y referencias TEL. 639 59 46 61

SEÑORA RESPONSABLE se ofrece para l impieza, cuidafdo personas mayores, niños, con experiencia y referencias TEL. 674 60 28 71

OFREZCO MIS SERVICIOS para el cuidado de personas mayores, limpieza, interina o por horas TEL. 688 49 76 26

QUIERES COMPARTIR N E G O C I O ? c e n t r o d e estet ica ofrece compar-tir local a profesional del ramo. (dietista,omeopata,acupuntor,quiromasajista,uñas gel,(esteticista),,).en badalona(buena zona)gastosminimos, por tratarse de un centro pequeño. imatge TEL. 626 40 34 53

SE OFRECE CHICA para trabajar TEL. 698 54 14 37

SE OFRECE CHICA por horas o media jonada para l impieza TEL. 632 27 14 34

SEÑORA PARA EL CUIDA-DO DE PERSONAS mayores con un curso de geriatria auxiliar, jornada completa o horas, con referencias TEL. 632 51 66 89

Economics_Nou.indd 60 28/05/2013 18:37:27

Page 61: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

| 61

ANGLÈS, CLASSES PARTI-CULARS individuals, petits grups, horari flexible, conver-sa , Bus ines s . M è to d es personalitzats. TEL. 678 33 59 81

PR O F E S O R A T I T U L A -DA DA CLASES par t icu-lares y grupo, Pr imar ia , Secundaria, Bachillerato, Módulos, Francés, Selecti-vidad, Formación Hábitos de Estudio. TEL. 93 461 09 24

DIVORCIADO 59 años busco mujer relacion estable TEL. 636 79 73 37

Classes

Amistats

SE VENDE CAMA ARTICU-LADA plegable, ultralligera. TEL. 93 464 23 76

V E N D O C O L E C C I Ó N DE 6 TOMOS Monaste -rios Catedrales, Jardines, Palacios, Plazas, Murallas,4 To m o s D i c c i o n a r i o s Enc ic lopéd ico Esca lera aluminio 10m TEL. 687 46 31 19

VarisMotor

PUBLIQUE SUS ANUNCIOS

DIRECTAMENTE DES DE LA WEB:

www.eltotdigital.com

SE OFRECE ENFERMERA TITULADA cuidar personas mayores, canguro, limpieza por horas papeles en regla d iponabi l idad inmediata TEL. 654 29 93 67

SE OFRECE SR A POR HORAS , medio t iempo , noches o fines de semana cuidar personas mayores o caguro TEL. 669 70 92 10

NOI 49 ANYS DE BADALO-NA busca feina per cuidar un avi o una avia de nit i de dia, sr. Pau TEL. 607 62 06 87

S E Ñ O R A S E O F R E C E para el cuidado de perso-nas mayores, limpieza. con referencias y experiencia, por horas, jornada completa mañana y tardes TEL. 648 13 21 11

SE OFRECE CHICA para l impieza of ic inas tareas domesticas por las tardes TELS. 663 88 81 27 - 686 20 48 97

SEÑORA SE OFRECE para el cuidado de personas mayores, limpieza. con referencias y experiencia, por horas, jorna-da completa mañana y tardes TEL. 638 38 56 57

SE OFRECE SRA por las noches , fin de semana o fi ja para cuidar personas mayores TEL. 610 88 38 61

NOI 49 ANYS DE BADALO-NA busca feina per cuidar un avi o una avia de nit i de dia, Sr. Domingo TEL. 607 62 06 78

BUSCO TRABAJO martes y jueves por la mañana limpie-za y canguro por las noches TEL. 600 81 05 98

CHICA SE OFRECE para limpieza cuidar personas mayores, canguro fines de semana con referenc ias TEL. 632 47 12 18

B U S C O T R A B A J O d e limpieza, cuidado personas mayores, con experiencia y referencias TEL. 695 50 36 18

SEÑORA JOVEN se ofrece para limpieza, cuidado perso-nas mayores, con referencias TEL. 602 14 10 14

Economics_Nou.indd 61 28/05/2013 18:37:30

Page 62: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

62 |

Fer-se ric en temps d'atur

A Espanya resulta força compli-cat trobar feina. Les xifres de l'atur general ronden el 27 per cent mentre que en el cas dels joves aquests nombres s'eleven fins a més enllà del 56 per cent.Sembla que actualment és una quimera en tota regla trobar feina i a sobre estar ben pagat per exercir. No obstant això, hi ha casos en què la dinàmica espan-yola sembla treta d'un conte de por -potser no estem tan lluny-.Youtube s'ha convertit per a molts en una forma de fer-se ric o almenys de poder sobreviure.Un dia abans Jenna Marbles -abans anomenada Jenna Mourey- era una "donnadie" que compaginava tres treballs per poder pagar el seu pis compartit. Després d'uns mesos aques-ta nord-americana ha recone-gut que té més diners dels que podria gastar en la seva vida. La decisió que va transformar

la primera decisió en el segon panorama va ser la de penjar un vídeo a la xarxa que explicava com enganyar la gent perquè cregués que una és maca. A aquest video d'èxit inusitat li van seguir altres de la mateixa índole i que finalment han fet de Jenna una estrella amb uns beneficis anuals que segons Social Blade van des els 300.000 dòlars fins als 2,9 milions.El seu cas és similar al del veritable rei de Youtube. El grup d'humor Smosh ha relegat a Jenna a la segona posició dels més seguits i a Ray William Johnson, un altre humorista, a la tercera.A Espanya també trobem casos similars. ElrubiusOMG un jove de 23 anys que fa vídeos d'humor, té 1,8 milions de subscriptors i els seus beneficis oscil·len entre els 189.000 euros a 1.800.000 milions anuals.

Luma.- Un pràctic editor de vídeo pel nostre iPhone. La seva princi-pal qualitat és la de poder

afegir diferents filtres mentre estem gravant, de tal manera que puguem observar com van quedant.

ArcNote - ArcNo -te destaca com les a l t r e s a s e r u n a

aplicació pensada per a la presa de notes i la fotografia. Aquestes poden ser notes escrites clàssiques o a través d'imatges o enregistraments de veu.

- Assistència a domicili- Pressupost sense compromís

SERVEI TÈCNICINFORMÀTIC

Tel. 93 460 31 10www.integer.cat

C/Coll i Pujol, 192 Badalona

www.lekkernet.es Tel. 93 460 17 09

VENTA Y REPARACIÓN

SERVICIO A DOMICILIO

1585.pag.62.indd 1 28/05/2013 13:58:25

Page 63: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

JOC DE BDN.indd 1 28/05/2013 17:35:27

Page 64: TOT Badalona, Montgat i Tiana. Número 1585

BADALONA CENTROC/ Alfonso XIII, 27 - Badalona

(frente antiguo pabellón Juventud)

Tel. 93 387 58 02 L2 Pep Ventura

IMPLANTES

1ER PASO 20

PASO 3ER PASO

40 PASO 50

PASO

BADALONA - LA SALUDAv . Marquès Sant Mori, 197 (frente mercado Salut) Tel. 93 387 12 65L10 La Salut

FINANCIAMOS HASTA 60 MESES

y hasta 24 meses sin intereses

Dr. Roberto Koenig

- Máster en Implantología y Rehabilitación oral por: European School of Oral Rehabilitation

Implantology and Biomaterials. New York University College of Dentistry.

- Título nivel Europeo en Implantología.

Dra. Fátima Dominici

- Máster en Odontología conservadora y restauradora por la Universidad de Barcelona.

- Máster en Implantación Bti.