Top Banner
33

SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

Jun 29, 2015

Download

Technology

SUNNY LED TV, SMART TV, 3D TV, Uydu Alıcı, Akıllı Kumanda, Smart Box, Full Hd Uydu Alıcı, Mini Uydu Alıcı, DVD Player, Multimedya Hoparlör, Bluetooth Hoparlör, Navigasyon, Tablet, Navigasyonlu Oto Teyp, Oto Teyp, Oto Hoparlör, Su Sebili, Buzdolabı, Derin Dondurucu, Klima
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013
Page 2: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

Atmaca Elektronik, 1979 yılında Kurucumuz Hayrettin Atmaca tarafından kişisel bir girişim olarak ticari hayatına başlamıştır. Vergi rekortmenlikleriyle başlayan bu ticari sürecin sonucunda Atmaca Elektronik, Sunny markasıyla televizyon ve uydu alıcı üretimi gerçekleştirerek Türkiye’nin 3. büyük elektronik üreticisi olmuştur. Yüksek teknolojiye sahip üretim tesisleri 110.000m2 kapalı alanda İstanbul’da faaliyet göstermektedir. Türkiye’deki en modern komponent yüzey montaj hatları, yüksek üretim ihtiyaçlarına cevap verebilecek düzeydedir. Bu üretim gücü tesisi, yılda 1 milyon LCD, LED TV ve 3 milyon uydu alıcı kapasitesine ulaştırmaktadır.

Günümüzde tüketici beklentileri sürekli gelişmekte ve yenilenmektedir. Atmaca Elektronik bünyesindeki ARGE departmanı bu beklentileri karşılamak için sürekli yeni projeler üretmekte ve geliştirmektedir. 3D LED TV, Entegre uydu alıcıya sahip Sunny Alura LED , Dual LCD TV ve Sunny HD Multimedia Uydu Alıcı bu yeniliklerin son örnekleridir.Ayrıca LED TV ve 3D Led TV üretimlerimizde bu inovasyonun içindedir. LED TV serilerimizde ekran boyutları: 19” 22“ 32” 40” 42”, 3D LED olarak 46”, 55” ekran mevcuttur.

Atmaca Grubu, kısa süre önce elektrikli ev aletleri üretimi için de yatırımlarını tamamlamış ve üretime geçmiştir. Sunny Esfera ve Sunny Cascada elektrikli süpürgeleri üretiminde robot teknolojisi kullanılmaktadır.

Türkiye’nin üçüncü büyük “yerli” üreticisi olan Atmaca Elektronik, 34 yıllık üretim pazarlama deneyimi, 1000’den fazla çalışanı, milyonlarca memnun müşterisi ve etik değerlere olan inancıyla Türkiye’nin sayılı üreticilerinden biridir.

www.sunny.com.tr

Page 3: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

Sunny Elektronik’te Assembleon’dan oluşan yüksek teknoloji ve kapasiteye sahip SMT üretim hattı, Radial - Axial hattı ve profesyonel kadrosu ile elektronik kart üretim alanında ülkemizin önde kuruluşlarındandır.

En karmaşık dizgileri sorunsuzca üretebilmek için Dünya’nın en iyi markaları tercih edilmiştir. Bu hatlarda çok katlı PCB’den BGA komponentlere kadar, esnek kart teknolojisinden, PoP teknolojisi ile dizayn edilen her türlü kart tasarımı başarıyla üretilebilmektedir.

Sunny Elektronik’te Assembleon’dan oluşan yüksek teknolojili ve tam donanımlı SMT üretim hatları bulunmaktadır. Hatlarda yüksek kapasiteli ve hassasiyetli, Assembleon AX-501, Assembleon AQ-2, Assembleon AX-201 ve Assembleon Topaz serisi SMT Makineleri, DEK krem lehim makinaları, BTU fırınlar ve esnek üretim için Nutek marka tam otomatik yükleyiciler ve transfer üniteleri yer almaktadır. Her bir SMT hattında inline olarak kullanılan Optik Kontrol Makineleri ile üretilen ürünlerin %100 kontrolü sağlanmaktadır. Bu üretim hatlarında saatte 350.000 komponent dizgisi yapılabilmektedir.

Sunny Elektronik’te Universal’den oluşan tam donanımlı Radial - Axial makineleri bulunmaktadır. Hatlarda yüksek kapasiteli ve hassasiyetli, Universal Radial 8XT ve Universal VCD Sequencer makineleri yer almaktadır. Bu üretim hatlarında saatte 120.000 komponent dizgisi yapılabilmektedir.

Radial - Axial Bölümü

SMT (Yüzeysel Dizgi Teknolojileri)

Otomatik Dizgi Bölümü

Page 4: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

LED TV Son Montaj

Teknolojide öncü, Sunny bünyesinde kurulu bulunan Montaj bantlarında; 19”-22”-26”-32”-40”-42”-55” den oluşan farklı model ve versiyonlarda, müşteri beklentileri ve sektörel eğilimlerin nabzını tutarak LED - LCD TV - Dijital Uydu Alıcıları ve Elektrikli Ev Aletleri üretimlerini gerçekleştirmektedir.

Ürün ve marka güvenilirliğini esas edinen Sunny, üretim sistemlerinde de kendini sürekli yenileyen innovatif bir vizyona sahiptir bu çerçevede, en yeni Robot sistemleri ile donatılmış ve yenilenmiş 1100 ton a kadar 19 adet enjeksiyon makina parkı ile, gerek LCD-LED TV üretimlerinin ve gerekse Ev aletleri ve Satellite ürünlerinin tüm plastik parça ihtiyaçlarını %100 iç imkanlarla karşılamaktadır.

Kurulu bulunan ve tek parça akış prensibi ile calışan Yalın Üretim Hatları ile, tam otomasyon kullanılarak yarımamül üretimi ve bitmiş ürün montajı aynı anda gercekleştirilmekte; üretim verimliliği arttırılırken; ürün kalitesi/güvenligi de kontrol altına alınmaktadır.

Otomatik Enjeksiyon HattıPlastik Enjeksiyon Bölümü

Page 5: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

Sunny bünyesinde yıllık 1.000.000 adetlik üretim kapasitesine ulaşan LED - LCD TV - Uydu Alıcılar ve Elektrikli Ev Aletleri üretimlerinde, her 10 cihazdan 1’i kalite kontrol laboratuarlarında testlere tabi tutulmakta, sıfır hata ile üretim yapılmaktadır.

IEC EN 60065 (Ses, Görüntü ve Benzeri Elektronik Cihazlar için Güvenlik Kuralları) ve IEC EN 60335 (Ev ve Benzeri Yerlerde Kullanılan Elektrikli Cihazlar için Güvenlik Kuralları) standartlarını kapsayan TMP laboratuarında prototip çalışmaları yürütülmekte olup prototip safhasından seri üretim safhasına kadar olan tüm süreçler itina ile takip edilmektedir.

-40°C sıcaklıktan +180°C’ye, %20RH nemden %98RH neme kadar ayarlanabilir en son teknolojik test kabinleri, soğuk ortam koşullarını (<-25°C) sağlayan oda ve yaşlandırma testleri için kullanılan sıcak oda (<90°C) gibi Çevresel (Klimatik) ve Güvenilirlik test cihazları / odaları işinde uzman personel tarafından kullanılmaktadır.

Çevresel ve Güvenilirlik testlerin yanı sıra yine mukavemet / denge gibi mekanik testler, uluslar arası standartlara uygun düşme test cihazları, vibrasyon test cihazları, eğik düzlem ve diğer mekanik itme, çekme, bükme, darbe gibi test cihazları ile yapılmaktadır.

Hem ses ve görüntü sistemleri hem de ev aletleri kontrollerine yönelik tüm bu performans testleri, fonksiyonel testler, güvenilirlik testleri ürünlerimizin güvenli ve istenilen kalitede kullanılacağını garanti altına alır.

Çıkış Kalite Kontrol Çevresel Klimatik Test Cihazı Sıcak - Soğuk Test Odaları

Page 6: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

Üç Boyutlu Televizyo’nun “3-Dimensional Television” kısaltması olarak bilinen bu televizyon gözlük ile izlenir. 2D görüntüyü sağ ve sol gözümüze farklı iki resim sunarak 3 boyutlu hissi vermesine yarayan cihazdır. 3 boyut aslında beynin 2 boyutlu görüntüyü algılamasıyla oluşmaktadır. Kısa sürede ülkemizde adından sık sık bahsettiren bir yenilik olan 3D her sektöre ayak uydurmuş durumda (3D TV, Smartphone, Monitör, Nintendo’dan projeksiyon cihazlarına kadar her alanda 3D Mantığı kullanıldı) bunların başında ise 3D TV geliyor.

3D TV Mantığı; 3D özelliğini kendimizden birer örnekle tanımlayalım, insanoğlu olarak 2 gözümüz sayesinde dünyayı bir nevi 3 boyutlu görüyoruz.Gözlerimiz beynimize iki aynı fotoğraf gönderiyor. Gözümüzün gördüğü ile 3D arasındaki tek fark ise; iki gözümüzün arasında birkaç santim boşluk olduğu için farklı perspektiflere sahipler. Bu küçük perspektif farkı sayesinde de beynimiz uzamsal 3D imajlarını hesaplıyor. Bu sayede gözlerimiz ve perspektif olmasınında etkisiyle 3D (3 Boyut) şeklinde yayınları gerçekmiş hissi yaşayarak izleyebiliyoruz.

STANDART 1920 x 1080 pixel

HIG

H D

EFIN

ITIO

N High-Definition Ses ve Video;HDMI, tüketici elektroniğinde hem sıkıştırılmamış yüksek çözünürlüklü videoyu, hem de sıkıştırılmamış çok kanallı sesi 720p, 1080i ve 1080p HD formatlarında taşıyabilen tek arayüzdür. Sıkıştırılmamış, tam dijital bir sinyal, en yüksek kalitede video ve sese dönüştürülür. Tek bir dijital kablo, artık birbirine dolaşan kabloların ve dağınıklığın olmayacağı anlamına gelir. Bir HDMI bağlantıyla herhangi bir HD ses veya video aygıtını, bir tek girişle sisteminize bağlayabilirsiniz. Bu sayede daha kullanışlı bir sistem elde ederken cihazlarınızın arkasındaki karmaşık kablolardan kurtulursunuz.

Bir HDMI bağlantıyla tüm ses ve video aygıtlarınızı bir tek uzaktan kumandaya entegre etmek kolaydır. HDMI, istediğinizde AV aygıtlarınızı otomatik olarak tanıyan ve yapılandıran yerleşik sensörlere sahiptir. Sadece bir tek düğmeyle uzaktan kumandanız, bir DVD izlemek, müzik dinlemek veya TV izlemek için hangi bileşenleri açacağını bilecektir.Otomatik Format Ayarı

HDMI PC uyumluluğu, PC'nizi HDTV'nize bağlamanızı kolaylaştırır; bu sayede PC oyunlarını veya PC içeriğini görüntülemeye imkan sunar.

Motion FlowBu teknoloji Motion Flow 100Hz ile aynı prensiple çalışmaktadır, fakat aslında geleneksel TV'lerin kullandığı kare sayısını dört katına çıkarmaktadır. Sonuç olarak titreme ortadan kalkar, hareketli nesneler ekranda en net ve en pürüzsüz şekilde görüntülenir.

Alternatif hareketli görüntü geliştirme sistemlerinin aksine, Motion Flow teknolojilerinde Görüntü Bulanıklığı Azaltma özelliği mevcuttur. Bu teknoloji, herhangi bir ek görüntü eklenmeden önce orijinal içerikteki kenarları temizler.

LED arka aydınlatma teknolojisi nedir?LED (Light Emitting Diode/Işık Yayan Diyot) 1920'lerde Rusya'da icat edilmiş yarı-iletken, ışık yayan bir devre elemanıdır. İlk kez 1962 yılında Amerika'da pratik olarak kullanıldı. Son yıllarda televizyon teknolojisine uygulanmaya başlayan bu LED arka aydınlatma teknolojisi, LCD TV'lerde geleneksel aydınlatma şekli olan CCFL'nin yerini almıştır. LED arka aydınlatma teknolojisi düşük enerji tüketimi, uzun ömrü, sağlamlığı, küçük boyutu, parlak görüntüsü, canlı renk kontrastı ve hızlı açılıp kapanabilme özellikleriyle diğer ışık kaynaklarına göre daha avantajlı olduğu için tercih nedenidir.

Full HD 1080p Çözünürlük;Piksel çözünürlüğünü neredeyse ikiye katlayarak standart HDTV üzerinden gelişmiş görüntü kalitesi elde etmenizi sağlar. Detayları daha önce hiç görmediğiniz kadar net görürsünüz. Yeni ALURA LED Full HD 1080p TV'nizde bir Blu-ray diski veya bir video oyununu izlediğinizi hayal edin. Artık çözünürlüğünüzü daha da çözmenin zamanı geldi.

MO

TIO

N F

LOW

LED

TEK

NO

LOJİ

Sİ LED Teknolojisi nedir?Görüntü Kalitesinde ve Ultra-ince Tasarımda bir Devrim. Dinamik kontrast oranıyla Sunny TV'lerin en son LED arkadan ışıklandırma teknolojisi, size berrak görüntüler, derin siyah tonları ve günümüzün en gerçekçi renklerini sağlar. Sunny ALURA LED TV, elektrik faturalarınızda tasarruf sağlayacaktır; LED arkadan ışıklandırma teknolojisi, enerjiden LCD teknolojisine göre %40'a kadar daha fazla tasarruf sağlar. Sunny LED arkadan ışıklandırma teknolojisi, tıpkı bir resim çerçevesi gibi duvara asılabilen ince tasarımıyla, kullanım alanından da tasarruf sağlar.

FULL

HD

108

0P

LED

BA

CK

-LIG

HT

3D T

EKN

OLO

JİSİ

Page 7: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

3D GÖZLÜK(Aktif)

46

10 11

Page 8: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

3D GÖZLÜK

42

12 13

Page 9: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

4042 32 42 40 32

model: VERSION 1 model: VERSION 2

39

14 15

Page 10: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

1922 1922

model: DECORATED (silver cut)

16 17

Page 11: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

4042 32 4042 32

model: VERSION 2 (D)

model: VERSION 1 (D)

OPSİYONEL MODÜL SEÇENEKLERİ ARKA SAYFADADIROPSİYONEL MODÜL SEÇENEKLERİ ARKA SAYFADADIR

18 19

Page 12: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

(DLED TV) OPSİYONEL MODÜL SEÇENEKLERİ

4042 32 4042 32

AT-19100ANALOG MODÜL ANALOG MODÜL

Coax Out

PC (VGA)

Kulaklık Girişi

USB

Scart

Tuner (Analog)

Tuner (DVB-S)

HDMI

YPbPr

AV

Ethernet

Wi-Fi

Var x 1

Var x 1

Var x 1

Var x 1

Var x 1

Var x 1

Var x 1

Var x 1

Var x 1

Var x 1

Var x 1

Var x 1

Var x 3

AT-19500UYDU ALICI MODÜL

AT-19400

Var x 1

Var x 1

Var x 1

Var x 1

Var x 2

SMART UYDU ALICI MODÜL SMART MODÜL

Var x 4

Var x 1

Var x 1

Var x 2

Var x 1

Var x 1

AT-19200 AT-19300

Var x 4

Var x 1

Var x 2

Var x 1

Var x 1

Teknik Özelliklerİşletim Sistemi Android

Android Versiyon Android 4.0 ICS

Chipset ARM Cortex-A9 1GHz (2500 DMIPS)

Hafıza NAND 4GB

RAM 1GB (DDR3)

Flash Player Adobe Flash Flug-in 11 (Up to 1080p)

Yazılım Güncelleme İnternet Aracılığı ile Otomatik Güncelleme

Tuner

Giriş Konnektörü F-type, IEC-169-24, FemaleGiriş Frekansı 950MHz to 2150MHzGiriş Empedansı 75ΩSinyal Seviyesi -25 to -65 dBmLNB Gücü 13V/18V Max 400mA LNB Kontrolü DiSEqC 1.0 , 1.1 & 1.2, USALS Demodülasyon QPSK, 8PSK

A/V Decoder

Video Formatları MPEG-2 ISO/IEC 13818 MPEG2 MP@ML MPEG2 MP@HL MPEG-4 HP@L 4.1 Görüntü Oranı 16:9Ses Dekoder MPEG Layer I & II & IIISes Modu Tek kanal/Çift kanal/Stereo Video Çözünürlüğü PAL/NTSC up to 1080P

DLED TV MODELLERİNE ÖZEL

SMART UYDU ALICI MODÜL

DLED TV MODELLERİNE ÖZEL

SMART MODÜL

AT-19200

Teknik Özelliklerİşletim Sistemi Android

Android Versiyon Android 4.0 ICS

Chipset ARM Cortex-A9 600MHz (1250 DMIPS)

Hafıza NAND 2GB

RAM 512MB (DDR3)

Flash Player Adobe Flash Flug-in 11 (Up to 1080p)

Yazılım Güncelleme İnternet Aracılığı ile Otomatik Güncelleme

AT-19300

ANDROID 4.0ICE CREAM SANDWICH

ANDROID 4.0ICE CREAM SANDWICH

20 21

Page 13: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

4042 32

model: T1

model: T2

LCD TV LCD TV LCD TV4042 32

LCD TV LCD TV LCD TV

FULL HD 1080 PC ConnectionUSBComposite videoStereoHDMIComponent Video

HD Ready PC ConnectionUSBComposite videoStereoHDMIComponent Video

32”

32”

40” 42”FULL HD 1080 PC ConnectionUSBComposite videoStereoHDMIComponent Video

HD Ready PC ConnectionUSBComposite videoStereoHDMIComponent Video

32”

32”

40” 42”

22 23

Page 14: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

LED / D-LED ÖZELLİKLER

DVB-S2Uydu Alıcı Modülü

MODELLER ÇÖZÜNÜRLÜK (px)GÖRÜNTÜ

ORANIPANEL TUNER SCART HDMI COMPONENT VGA PCSes Girişi

KulaklıkSes Çıkış

GürültüAzaltma

DEINTERLACECOAXIALSes Çıkışı

CI SLOT 3DUSB

32" LED Analog

32" LED Analog

32" LED Dijital (MPEG4)

32" LED Dijital (MPEG4)

39" LED Analog

39" LED Dijital (MPEG4)

40" LED Analog

40" LED Dijital (MPEG4)

42" LED Analog

42" LED Dijital (MPEG4)

19" LED Analog

19" LED Analog

19" LED Dijital (MPEG4)

22" LED Analog

22" LED Analog

22" LED Dijital (MPEG4)

1366 x 768

1366 x 768

1366 x 768

1920 x 1080

1920 x 1080

1920 x 1080

Service

Media Player

Media Player

Service

Media Player

Media Player

Var (Opsiyonel)

Var (Opsiyonel)

Var (Opsiyonel)

Var (Opsiyonel)

Var (Opsiyonel)

Var (Opsiyonel)

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var x 1

Var x 1

Var x 1

Var x 1

Var x 1

Var x 1

Var (Opsiyonel)

Var (Opsiyonel)

Var (Opsiyonel)

Var (Opsiyonel)

Var (Opsiyonel)

Var (Opsiyonel)

Var (Opsiyonel)

Var (Opsiyonel)

Var (Opsiyonel)

Var (Opsiyonel)

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var x 3

Var x 3

Var x 3

Var x 3

Var x 3

Var x 3

Var x 3

Var x 3

Var x 3

Var x 3

Var (Opsiyonel)

Var (Opsiyonel)

Var (Opsiyonel)

Var (Opsiyonel)

Var (Opsiyonel)

Var (Opsiyonel)

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var x 4

Var x 3

Var x 3

Var x 4

Var x 3

Var x 3

Var x 4

Var x 3

Var x 3

1366 x 768

1920 x 1080

1366 x 768

1920 x 1080

1920 x 1080

1920 x 1080

1920 x 1080

1920 x 1080

1920 x 1080

1920 x 1080

Media Player

Media Player

Media Player

Media Player

Media Player

Media Player

Media Player

Media Player

Media Player

Media Player

16:9

16:9

16:9

16:9

16:9

16:9

16:9

16:9

16:9

16:9

1366 x 768

1366 x 768

1366 x 768

1920 x 1080

1920 x 1080

1920 x 1080

1920 x 1080

1920 x 1080

1920 x 1080

2xUSB Media Player

5xUSB Media Player

Media Player

2xUSB Media Player

5xUSB Media Player

Media Player

2xUSB Media Player

5xUSB Media Player

Media Player

16:9

16:9

16:9

16:9

16:9

16:9

16:9

16:9

16:9

1920 x 1080

1920 x 1080

Media Player

Media Player

Var (Opsiyonel)

Var (Opsiyonel)

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var (Opsiyonel)

Var (Opsiyonel)

Var (Opsiyonel)

Var (Opsiyonel)

Var (Opsiyonel)

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

2D

3D

3D

2D

3D

3D

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

3D

3D

3D

3D

3D

3D

3D

3D

3D

3D

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

3D

3D

3D

3D

3D

3D

3D

3D

3D

Var

Var

3D

3D

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var

Var x 3

Var x 3

16:9

16:9

32" DLED Analog

32" DLED Smart

32" DLED Dijital (MPEG4)

40" DLED Analog

40" DLED Smart

40" DLED Dijital (MPEG4)

42" DLED Analog

42" DLED Smart

42" DLED Dijital (MPEG4)

46" 3D LED Analog

55" 3D LED Analog

16:9

16:9

16:9

16:9

16:9

16:9

COLORFRAME

24 25

Page 15: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

MEVCUT TELEVİZYONLARINIZIAKILLI / SMART TV

YAPALIMFULL HD UYDU ALICI SMART BOX

AT-15200

Smart Box CihazınızıTV’nizin Arka Kısmına

Gizleyebilirsiniz.RF Kumanda Teknolojisi ile

Kumanda Alıcı Gözeİhtiyaç Duymadan

RahatlıklaKullanabilirsiniz.

Wi-F

i ADAPTÖR

KABLOSUZ İNTERNETE

BA

ĞLA

NM

A

Sunny tarafından üretilen AT-15200 FULL HD UYDU ALICI SMART BOX Android Tabanlı sistemi ile televizyon izleme alışkanlığını temelinden

değiştirecek, yeni bir ürünü siz tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Televizyon yayınlarını istediğiniz zaman HDD ve USB Belleklere kaydede bilir, çift

USB girişi sayesinde çevre birimlerini bağlayabilir, HDMI çıkışı ile FULL HD

görüntüleri izleme keyfine varabilirsiniz.

Ergonomik dizayna sahip, çift taraflı kullanım imkanı sunan akıllı kumandasının ön kısmında, web browser da rahatlıkla gezinmeyi sağlayan touchpad, geleneksel tv kumanda tuşları, arka kısmında ise QWERTY Klavyesi bulunmaktadır. İnternette hızlı bir sörf yapma imkânı sunan klavyesi ile size bilgisayarları aratmayacak niteliktedir.

YENİ ÜRÜN

ANDROID 4.0ICE CREAM SANDWICH

Teknik Özelliklerİşletim Sistemi Android

Android Versiyon Android 4.0 ICS

Chipset ARM Cortex-A9 1GHz (2500 DMIPS)

Hafıza NAND 4GB

RAM 1GB (DDR3)

Flash Player Adobe Flash Plug-in 11 (Up to 1080p)

Yazılım Güncelleme İnternet Aracılığı ile Otomatik Güncelleme

Tuner

Giriş Konnektörü F-type, IEC-169-24, FemaleGiriş Frekansı 950MHz to 2150MHzGiriş Empedansı 75ΩSinyal Seviyesi -25 to -65 dBmLNB Gücü 13V/18V Max 400mA LNB Kontrolü DiSEqC 1.0 , 1.1 & 1.2, USALS Demodülasyon QPSK, 8PSKGiriş Sembol Oranı DVB-S : 2-45 Ms/s DVB-S2 : 10-30 Ms/s (QPSK), 10-31 Ms/s (8PSK)

A/V Decoder

Video Formatları MPEG-2 ISO/IEC 13818 MPEG2 MP@ML MPEG2 MP@HL MPEG-4 HP@L 4.1 Görüntü Oranı 16:9Ses Dekoder MPEG Layer I & II & IIISes Modu Single channel/Dual channel/ Joint Stereo/StereoÖrnekleme 32, 44.1 and 48kHzVideo Çözünürlüğü PAL/NTSC up to 1080P

FULL SIZE

26 27

Page 16: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

MEVCUT TELEVİZYONLARINIZIAKILLI / SMART TV

YAPALIM

FULL HD UYDU ALICI SMART BOXAT-15100

Sunny tarafından üretilen AT-15100 FULL HD UYDU ALICI SMART BOX Android Tabanlı sistemi ile televizyon izleme alışkanlığını temelinden değiştirecek, yeni bir ürünü siz tüketicilerin beğenisine sunuyor. Televizyon yayınlarını istediğiniz zaman HDD ve USB Belleklere kaydede bilir, çift USB girişi sayesinde çevre birimlerini bağlayabilir, HDMI çıkışı ile FULL HD görüntüleri izleme keyfine varabilirsiniz. Ergonomik dizayna sahip, çift taraflı kullanım imkanı sunan akıllı kumandasının ön kısmında, web browser da rahatlıkla gezinmeyi sağlayan touchpad, geleneksel tv kumanda tuşları, arka kısmında ise QWERTY Klavyesi bulunmaktadır. İnternette hızlı bir sörf yapma imkânı sunan klavyesi ile size bilgisayarları aratmayacak niteliktedir.

Türkiye’nin Sektöründe En Büyük3. Yerli Üreticisi SUNNY Elektronik’tenYerli üretim olarak Türkiye de ilk kez,

AT-15100 FULL HD UYDU ALICI SMART BOX

Televizyon izleme alışkanlığını temelden değiştirecek olan AT-15100 FULL HD UYDU ALICI SMART BOX, sizleri zengin ve gerçek zamanlı eğlenceye davet ediyor. Mevcut LCD ve LED Televizyonlarını SMART TV ye dönüştüren, devrim niteliğindeki bu cihaz ile internete bağlanabilir, android martketlerdeki sınırsız uygula-malardan faydanalabilir, oyunlar oynayabilir, istediğiniz video ve filmleri izleyebilir, müzik dinleyebilir, aynı zamanda download edebilirsiniz. Sosyal ağlara kolaylıkla erişebilir, sevdikleriniz ve arkadaşlarınızla hoş vakitler geçirebilirsiniz. Android tabanlı cep telefonları ve tablet bilgisayarlardaki tüm oyun ve uygulamaları televizyonunuzda kullanabilirsiniz. SUNNY AT-15100 FULL HD UYDU ALICI SMART BOX sayesinde televizyona sadece seyirci olarak kalmayıp, yepyeni bir dünyaya adım atacaksınız. DESIGN TURKEY 2012 iyi tasarım ödülüne sahip, sıradan uydu alıcıların çok ötesindeki bu ürün ile SMART TV özelliklerini, televizyonunuzda doyasıya yaşabilirsiniz.

Binlerce ücretsiz uygulama daha Sunny Smart Box’ta

DonanımAna İşlemci ARM Cortex-A9 600MHz (1250 DMIPS)RAM 512MB / Flash Hafıza NAND 512MBYazılımİşletim Sistemi Android 2.3 Gingerbreadİnternet Tarayıcı Webkit tabanlı Android full browserAdobe Flash Plug-in 10.3 (up to 480i video)Ağ Üstünden GüncellemeMedya Destegiİçerikler MP4, AVI, MKV, 3GP, MPEG TSGörüntü Codec H.264(MPEG4-AVC, VC-1), MPEG2Video Çözünürlüğü 960x540

TunerGiriş Konektörü F-tip, IEC-169-24, DişiGiriş Frekansı 950MHz to 2150MHzSinyal Seviyesi -25~ -65dBmLNB Kontrolü DiSEqC 1.0 , 1.1 & 1.2, USALSGiriş Sembol Oranı QPSK /1~55Msps, 8PSK /1~45MspsGiriş/ ÇıkışFully compliant with HDMI 1.3a(PAL / NTSC 1080p’ye kadar)İnternet 10/100BASE-T : RJ-45 Ethernet2xUSB 2.0 (WiFi Adaptör ile ve USB Aygıtları)

Smart Box CihazınızıTV’nizin Arka Kısmına Gizleyebilirsiniz.

RF Kumanda Teknolojisi ileKumanda Alıcı Göze İhtiyaç Duymadan

Rahatlıkla Kullanabilirsiniz.

Wi-F

i ADAPTÖR

KABLOSUZ İNTERNETE

BA

ĞLA

NM

A

28 29

Page 17: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

ÖZELLİKLER;· Full HD Multimedya Uydu Alıcı· Animasyonlu menü· MPEG2, MPEG4 (DVB-S/S2) uyumlu· Çoklu dil seçeneği· Maksimum 6000 kanal ve 200 uydu· Transponder düzenleme· Güçlü kanal kontrolü· Programlanabilir kayıt zamanlayıcı· 1 Saniyeden az kanal değiştirme zamanı· Uydudan ve USB’den yazılım güncelleme· Güçlü EPG desteği· USB (NTFS,FAT,FAT32 format desteği)· USB HDD ve USB belleğe kayıt edebilme (MTS)· SPDIF (Dijital ses çıkışı)· TimeShift (zamanı ileri-geri kaydırma) özelliği· MKV,MPEG4,AVI,WMV,MPEG,MTS video dosyalarını oynatabilme· Media Player özelliği· HDMI (1080p,1080i,720p,576p,576i)

ÖZELLİKLER;· Full HD Multimedya Uydu Alıcı· Animasyonlu menü· MPEG2, MPEG4 (DVB-S/S2) uyumlu· Çoklu dil seçeneği· Maksimum 6000 kanal ve 200 uydu· Transponder düzenleme· Güçlü kanal kontrolü· Programlanabilir kayıt zamanlayıcı· 1 Saniyeden az kanal değiştirme zamanı· Uydudan ve USB’den yazılım güncelleme· Güçlü EPG desteği· USB (NTFS,FAT,FAT32 format desteği)· USB HDD ve USB belleğe kayıt edebilme (MTS)· SPDIF (Dijital ses çıkışı)· TimeShift (zamanı ileri-geri kaydırma) özelliği· MKV,MPEG4,AVI,WMV,MPEG,MTS video dosyalarını oynatabilme· Media Player özelliği· HDMI (1080p,1080i,720p,576p,576i)

FULL HD MULTIMEDIA UYDU ALICI AT-14500 FHD PVR FTA

FULL HD MULTIMEDIA UYDU ALICI AT-14520 FHD PVR FTA

ÖZELLİKLER;· Full HD Multimedya Uydu Alıcı· Animasyonlu menü· MPEG2, MPEG4 (DVB-S/S2) uyumlu· Çoklu dil seçeneği· Maksimum 6000 kanal ve 200 uydu· Transponder düzenleme· Güçlü kanal kontrolü· Programlanabilir kayıt zamanlayıcı· 1 Saniyeden az kanal değiştirme zamanı· Uydudan ve USB’den yazılım güncelleme· Güçlü EPG desteği· USB (NTFS,FAT,FAT32 format desteği)· USB HDD ve USB belleğe kayıt edebilme (MTS)· SPDIF (Dijital ses çıkışı)· TimeShift (zamanı ileri-geri kaydırma) özelliği· MKV,MPEG4,AVI,WMV,MPEG,MTS video dosyalarını oynatabilme· Media Player özelliği· HDMI (1080p,1080i,720p,576p,576i)

FULL HD MULTIMEDIA UYDU ALICI AT-14600 FHD PVR FTA

ÖZELLİKLER;· Full HD Multimedya Uydu Alıcı· Animasyonlu menü· MPEG2, MPEG4 (DVB-S/S2) uyumlu· Çoklu dil seçeneği· Maksimum 6000 kanal ve 200 uydu· Transponder düzenleme· Güçlü kanal kontrolü· Programlanabilir kayıt zamanlayıcı· 1 Saniyeden az kanal değiştirme zamanı· Uydudan ve USB’den yazılım güncelleme· Güçlü EPG desteği· USB (NTFS,FAT,FAT32 format desteği)· USB HDD ve USB belleğe kayıt edebilme (MTS)· SPDIF (Dijital ses çıkışı)· TimeShift (zamanı ileri-geri kaydırma) özelliği· MKV,MPEG4,AVI,WMV,MPEG,MTS video dosyalarını oynatabilme· Media Player özelliği· HDMI (1080p,1080i,720p,576p,576i)

FULL HD MULTIMEDIA UYDU ALICI AT-14700 FHD PVR FTA

AT-14520 – TKGS (Türksat Kanal Güncelleme Sistemi)TKGS nedir?TKGS, dijital uydu alıcıları kanal listelerinin otomatik olarak güncellenmesi amacıyla geliştirilmiş bir sistemdir. Şu anda sadece TURKSAT kanalları için geçerlidir.Temel Kavramlar:Mantıksal Kanal İndeksi (LCN): Mantıksal Kanal İndeksi bir kanala atanan numaradır. Kullanıcı kanala uzaktan kumandadan bu numarayı girerek erişebilir. Sistem ayrık kanal numaralarını desteklemektedir.Kanal Sıralaması: Farklı kullanıcı kitleleri için farklı kanal listeleri tanımlanmıştır. Bir kanal birçok liste tarafından içerilebilir. Her kanal listesinin bir ismi vardır.Kategoriler: Kanalların sundukları içeriğe göre sıralanmasıdır. TKGS kategorileri favori grupları listesinde ilk sıralarda bulunur.Yaş Sınırlaması: Kanal listesinde bulunan bazı kanallara yaş sınırlaması atanabilir.Çalışma Şekli (Profiller):1.Tam Otomatik Kullanım: Varsayılan profil tam otomatik kullanımdır. Bu profilde kanal listesi tamamen TKGS kontrolü altındadır. Kanal silinmesine, isminin ya da sıralamasının değiştirilmesine izin verilmez. Türksat uydusu için manuel kanal arama yapılamaz.2. Esnek Kullanım: Bu profilde kanal listesi yine TKGS tarafından güncellenir. Listeye yeni kanallar eklemek için Türksat uydusunda manuel arama yapılabilir. Kanal sıralaması değiştirilebilir fakat kanal silinmesine izin verilmez.3. TKGS Kapalı: Bu profilde TKGS kanal listesini otomatik olarak güncellemez. Kanal listesi ile ilgili tüm işlemler kullanıcıya bırakılmıştır. TKGS kapalı konumda iken dahi menüden manuel olarak TKGS güncellemesi yapılabilir.TKGS Güncellemesi:TKGS güncellemesi aşağıdaki durumlarda yapılır:Standby Konumunda: Uydu alıcısı yeni bir TKGS kanal listesi olması durumunda standby konumuna girdikten 5 dakika sonra güncellemeyi gerçekleştirir. Uydu alıcı açıldığında TKGS güncellemesine ait mesaj kullanıcıya gösterilir. Uydu alıcı standby konumunda kaldığı her sekiz saatte bir yeni kanal listesi için güncelleme işlemini gerçekleştirmeye çalışır.Arka Planda: Kullanıcı bir kanalı izlemekte iken eğer yeni bir kanal listesi yayımlanmışsa uydu alıcı otomatik olarak arka planda güncelleme yapmaya başlar ve işlem tamamlandığında bunu bir mesajla kullanıcıya bildirir.Manuel Güncelleme: TKGS menüsüne girilerek TKGS güncellemesi yapılabilir.Fabrika Ayarları Esnasında: Uydu alıcı fabrika ayarlarına döndürüldükten sonra otomatik olarak Kurulum Sihirbazına, hemen ardından da TKGS güncellemesine başlar. İşlemin sonunda kullanıcı mesajı görüntülenir.

AT-14520 TKGS Avantajları:Türksat Kanal Güncelleme Sistemi geleneksel kanal arama yöntemlerine kıyasla kullanıcılara birçok avantaj sunmaktadır.AT-14520 ‘nin basit kullanıcı menüsü ile birkaç adımda size uygun TKGS profilini seçebilir ve kanal listesi güncellemesine başlayabilirsiniz.TKGS uyumlu AT-14520 ile kanal listesinin her zaman güncel olacağından emin olabilirsiniz.TKGS uyumlu AT-14520 ile isteklerinize uygun olan kanal liste tipini seçerek kanal sıralamasını hızlı bir şekilde değiştirebilirsiniz.Kullanıcının en güncel kanal listesine erişmesi 30 saniyeden az sürmektedir. Bu süre, geleneksel kanal arama yöntemleri ile kıyaslanamayacak kadar kısa bir süredir.TKGS arka planda güncelleme özelliği ile siz bir kanalı izlemekte iken dahi kanal listesi arka planda güncellenebilmektedir.TKGS uyumlu AT-14520 ile cihazınız standby durumunda iken bile kanal güncellemesi yapabilmektedir. Bu şekilde TKGS, kanal listesinin her zaman güncel olacağını garanti etmektedir.AT-14520 TKGS Manuel Güncelleme özelliği ile dilediğiniz zaman kanal listesi güncellemesi yapabilir ya da kanal listenizin güncel olup olmadığını öğrenebilirsiniz.TKGS tam otomatik kullanım profili ile kanal arama ve düzenleme zahmetinden tamamen kurtulup televizyon izlemenin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.TKGS ile her zaman en yeni kanalları izleme fırsatını yakalarsınız. AT-14520 TKGS Kullanıcı Mesajı özelliği ile listeye eklenen yeni kanallardan haberdar edilirsiniz.TKGS esnek profil ile dilediğiniz zaman geleneksel kanal arama yöntemlerini kullanabilir, kanal listesine yeni kanallar ekleyebilirsiniz.TKGS uyumlu AT-14520 ile izlenebilen kanalları çocuklarınız için güvenli bir hale getirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken Ebeveyn Kilidi menüsünden yaş sınırı belirlemektir.Benzer içerikli kanalların bir arada tanımlandığı TKGS kategorileri ile size hitap eden kanallara kolaylıkla ulaşabilir, dilerseniz TKGS kategorilerine yeni kanallar ekleyebilir ya da siz yeni bir kategori tanımlayabilirsiniz.TKGS Mantıksal Kanal İndeksi (LCN) ile kanallara kumandadan rahatlıkla erişebilir, sizin için sıralanmış olan kanallar arasında rahatlıkla gezinebilirsiniz.

30 31

Page 18: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

ÖZELLİKLER;· Full HD Multimedya Uydu Alıcı· Animasyonlu menü· MPEG2, MPEG4 (DVB-S/S2) uyumlu· Çoklu dil seçeneği· Maksimum 6000 kanal ve 200 uydu· Transponder düzenleme· Güçlü kanal kontrolü· Programlanabilir kayıt zamanlayıcı· 1 Saniyeden az kanal değiştirme zamanı· Uydudan ve USB’den yazılım güncelleme

· Güçlü EPG desteği· USB (NTFS,FAT,FAT32 format desteği)· USB HDD ve USB belleğe kayıt edebilme (MTS)· SPDIF (Dijital ses çıkışı)· TimeShift (zamanı ileri-geri kaydırma) özelliği· MKV,MPEG4,AVI,WMV,MPEG,MTS video dosyalarını oynatabilme· Media Player özelliği· HDMI (1080p,1080i,720p,576p,576i)· Enerji tasarrufu (Eup standartlarına uygundur)

ULTIMATEAT-14450 HD PVR

LED VE LCD TV’LERİNİZİNARKASINA SABİTLENEBİLİR.

UYDU ALICINIZI GİZLEYİN

HDD ve USB BELLEKTENFİLM OYNATABİLME

ÖZELLİKLER;· Full HD Multimedya Uydu Alıcı· Animasyonlu menü· MPEG2, MPEG4 (DVB-S/S2) uyumlu· Çoklu dil seçeneği· Maksimum 6000 kanal ve 200 uydu· Transponder düzenleme· Güçlü kanal kontrolü· Programlanabilir kayıt zamanlayıcı· 1 Saniyeden az kanal değiştirme zamanı· Uydudan ve USB’den yazılım güncelleme

· Güçlü EPG desteği· USB (NTFS,FAT,FAT32 format desteği)· USB HDD ve USB belleğe kayıt edebilme (MTS)· SPDIF (Dijital ses çıkışı)· TimeShift (zamanı ileri-geri kaydırma) özelliği· MKV,MPEG4,AVI,WMV,MPEG,MTS video dosyalarını oynatabilme· Media Player özelliği· HDMI (1080p,1080i,720p,576p,576i)· NTFS, FAT, FAT32 Format Desteği

ÖZELLİKLER;· Full HD Multimedya Uydu Alıcı· Animasyonlu menü· MPEG2, MPEG4 (DVB-S/S2) uyumlu· Çoklu dil seçeneği· Maksimum 6000 kanal ve 200 uydu· Transponder düzenleme· Güçlü kanal kontrolü· Programlanabilir kayıt zamanlayıcı· 1 Saniyeden az kanal değiştirme zamanı· Uydudan ve USB’den yazılım güncelleme

· Güçlü EPG desteği· USB (NTFS,FAT,FAT32 format desteği)· USB HDD ve USB belleğe kayıt edebilme (MTS)· SPDIF (Dijital ses çıkışı)· TimeShift (zamanı ileri-geri kaydırma) özelliği· MKV,MPEG4,AVI,WMV,MPEG,MTS video dosyalarını oynatabilme· Media Player özelliği· HDMI (1080p,1080i,720p,576p,576i)· NTFS, FAT, FAT32 Format Desteği

FULL HD MULTIMEDIA MİNİ UYDU ALICIAT-14850 FHD PVR FTATRSNRCVSS0FT001200

FULL HD MULTIMEDIA MİNİ UYDU ALICIAT-14800 FHD PVR FTA

TRSNRCVHS0FTPU1100

LED VE LCD TV’LERİNİZİNARKASINA SABİTLENEBİLİR.

UYDU ALICINIZI GİZLEYİN

32 33

Page 19: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

ULTIMATE AT-14250 HD PVR / SN2RHD06

AT-14009 FTA PLUS / SN2RSD33

AT-14132

• Full HD Multimedya Uydu Alıcı Modül• Uydudan yazılım güncelleme• USB girişi FAT 32 dosya sistemini destekler• USB HDD ve USB belleğe kayıt edebilme• Çeşitli video dosyalarını oynatabilme• Media player özelliği

Kaydet ve İzle Kaydet-Oynat-Beklet Uydudan Güncelleme USB’ye KAYIT

USB Harddisk USB Bellek

SUNNY 32” / 40” / 42” LED TV’lere ÖZELFULL HD UYDU ALICI MODÜL

• Full HD Multimedya Uydu Alıcı• 7 segment display• Tamamen DVB-S/S2 uyumlu• Animasyonlu menü• Çoklu dil seçeneği• Max 6.000 kanal (TV& Radyo) ve 200 uydu • Transponder düzenleme ve arama• Favori,kilitleme,taşıma,silme ve atlama fonksiyonlarını içeren güçlü kanal kontrolü• 1 saniyeden daha az kanal değiştirme zamanı • Uydudan yazılım güncelleme• Media Player özelliği

• PC ve USB yoluyla yazılım güncelleme• USB (FAT32 format desteği)• Güçlü EPG desteği• USB HDD ve USB belleğe kayıt edebilme (TRP) • TimeShift (zamanı ileri-geri kaydırma) özelliği• Programlanabilir kayıt zamanlayıcı • Müzik ve Video dosyaları oynatabilme ve foto JPEG, BMP resim dosyaları için slide gösterisi• HDMI (1080p,1080i,720p,576p,576i)• Scart çıkışı ve SPDIF (Dijital ses çıkışı)• Enerji tasarrufu (Eup standartlarına uygundur)

Kaydet ve İzle Kaydet-Oynat-Beklet Uydudan Güncelleme USB’ye KAYIT

USB Harddisk USB Bellek

Uydudan Güncelleme Çoklu Resim Oyun özelliği

• Animasyonlu menu• Çoklu dil seçeneği• Tamamen DVB-S uyumlu• Max. 6000 kanal & max 50 uydu (Tv&Radyo programlanabilir)• Favori, kilitleme, taşıma, silme ve atlama fonksiyonlarını içeren güçlü kanal kontrolü

• Transponder ayarlama ve arama• 1 sn’den daha kısa anahtarlama zamanı• 4:3 mektup kutusu ve 16:9 ekran görüntü modları• Zoom özelliği• PC ile R232C üzerinden yazılım güncelleme• Cihazdan cihaza yazılım güncelleme• Uydudan yazılım güncelleme (OTA)

34 35

Page 20: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

DVD PLAYERSN3DVD22

• DVDplayer güncellenebilir Software ile DVD/DVD -R/RW/DVD +R/RW playback seçeneği• CD-DA /CD-R /CD-RW playback seçeneği• JPEG resim• Ebeveyn kilidi• Zoom seçeneği• Çoklu dil seçeneği,alt yazı• Seçilebilir ekran görünümü 4:3 16:9

• Aynı eksenli (Coaxial)dijital audio ve optic dijital çıkış• USB girişi,USB bellek kullanımı için• Kart okuyucu MS,MMC,SD• Video çıkışı ve S-video çıkışı• 5.1 audio çıkışı• Audio-video RCA kablo• Güç kaynağı: AC 100-240V – 50/60Hz• Güç tüketimi:10W• Uzaktan kumanda

KABLOİÇİNDE

High DefinitionMultimedia Interface

Dil Seçeneği Ekran SeçimiMicro SD Kart DVD Player USB

4:3 / 16:9

CD’den USB’ye, SD ve MMC KARTLARADOSYA FORMATLARINI DÖNÜŞTÜRÜREKKAYIT EDEBİLME ve SİLME ÖZELLİĞİ

DVD PLAYERSN3DVD21

• DVD player güncellenebilir Software ile DVD/DVD -R/RW/DVD +R/RW playback seçeneği• CD-DA /CD-R /CD-RW playback seçeneği• JPEG resim• Ebeveyn kilidi• Zoom seçeneği• Çoklu dil seçeneği,alt yazı• Seçilebilir ekran görünümü 4:3 16:9

• USB girişi, USB bellek kullanımı için• Kart okuyucu MS,MMC,SD• Video çıkışı ve S-video çıkışı• 5.1 audio çıkışı• Aynı eksenli (Coaxial)dijital audio ve optic dijital çıkış• Audio-video RCA kablo• Güç kaynağı: AC 100-240V – 50/60Hz• Güç tüketimi:10W• Uzaktan kumanda

Dil Seçeneği Ekran SeçimiMicro SD Kart DVD Player USB

4:3 / 16:9

CD’den USB’ye, SD ve MMC KARTLARADOSYA FORMATLARINI DÖNÜŞTÜRÜREKKAYIT EDEBİLME ve SİLME ÖZELLİĞİ

DVD PLAYERSN3DVD23

• DVD player güncellenebilir Software ile DVD/DVD -R/RW/DVD +R/RW playback seçeneği• CD-DA /CD-R /CD-RW playback seçeneği• JPEG resim• Ebeveyn kilidi• Zoom seçeneği• Çoklu dil seçeneği,alt yazı• Seçilebilir ekran görünümü 4:3 16:9

• USB girişi, USB bellek kullanımı için• Kart okuyucu MS,MMC,SD• Video çıkışı ve S-video çıkışı• 5.1 audio çıkışı• Aynı eksenli (Coaxial)dijital audio ve optic dijital çıkış• Audio-video RCA kablo• Güç kaynağı: AC 100-240V – 50/60Hz• Güç tüketimi:10W• Uzaktan kumanda

Dil Seçeneği Ekran SeçimiMicro SD Kart DVD Player USB

4:3 / 16:9

CD’den USB’ye, SD ve MMC KARTLARADOSYA FORMATLARINI DÖNÜŞTÜRÜREKKAYIT EDEBİLME ve SİLME ÖZELLİĞİ

DVD PLAYERSN3DVD20

• DVD player güncellenebilir Software ile DVD/DVD -R/RW/DVD +R/RV playback seçeneği• CD-DA /CD-R /CD-RV playback seçeneği• Jpeg resim• Ebeveyn kilidi• Zoom seçeneği• Çoklu dil seçeneği, alt yazı• Seçilebilir ekran görünümü 4:3 - 16:9 • USB girişi, USB bellek kullanımı için

• Kart okuyucu MS,MMC,SD kart için• Dahili amfi, kumandadan Mute seçeneği ile• Dahili hoparlör seti• Video çıkışı ve S-video çıkışı• 5.1 audio çıkışı• Ayni eksenli (Coaxial) dijital audio ve optik dijital çıkış• Audio- video RCA kablo• Güç kaynağı: Ac 100-240V - 50/60Hz• Güç Tüketimi 15W• Uzaktan kumanda

CD’den USB’ye, SD ve MMC KARTLARADOSYA FORMATLARINI DÖNÜŞTÜRÜREKKAYIT EDEBİLME ve SİLME ÖZELLİĞİ

Dahili Hoparlör Dil Seçeneği Ekran SeçimiMicro SD Kart DVD Player USB

4:3 / 16:9

DVD

PLA

YER

36 37

Page 21: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

SES

SİST

EMLE

SN3SS16

• Woofer birim: 6.5”x2 • Tweeter birim: 1”• Empedans: 4Ω• Frekans yanıtı: 32Hz - 20kHz• Güç: 2x90W• Ağırlık: (L) 10.3 x (R) 13.3 kg.• Ebat: 550 x 320 x 1048 mm

Fonksiyonlar• MP3 dosyaları için• USB/SD/MMC kart okuyucu• Çok fonksiyonlu uzaktan kumanda• Stereo girişi üzerinden• CD/VCD/DVD oynatıcı• Karaoke fonksiyonu• DSP efekt seçimi

Özellikler• Voltaj• Güç tüketimi• Direnç• Sürücü ünitesi• Frekans tepkisi• Giriş hassasiyeti• Ebat

: 220V AC 50Hz: 30Wx2: 4 Ohm: 1”+5”+2x8”: 48Hz-20KHz: 88±3dB: 368x246x1070 mm

Multimedya HOPARLÖRSN3SS17

Multimedya HOPARLÖR

VFD DISPLAY UZAKTANKUMANDA

USB GİRİŞİ SD-MMC KARTGİRİŞİ

DOKUNMATİKPANEL

KARAOKEÖZELLİĞİ

38 39

Page 22: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

SES SİSTEMLERİ

40 41

• Güç Kaynağı : Şarj edilebilir lityum polimer pil• AC Adaptör kaynağı : 5V 2A• Çıkış gücü : 7W * 2• Distorsiyon : % 0.5 'den daha az• Hoparlör boyutu : 75mm 4Ω• Frekans aralığı : 20Hz-20KHz• Renk Seçeneği : Siyah - Beyaz

• Güç Kaynağı : Şarj edilebilir lityum polimer pil• AC Adaptör kaynağı : 5V 2A• Çıkış gücü : 20W * 2• Distorsiyon : % 0.5 'den daha az• Hoparlör boyutu : 75mm 4Ω• Frekans aralığı : 20Hz-20KHz• Renk Seçeneği : Siyah - Beyaz

Kablo Karmaşası Olmadan Müzik Dinlemenin Keyfine Varın...

Bağlantı yapılabilecek cihazlar;

Tablet PC Oyun Konsolu Bilgisayar Müzik Çalar Cep Telefonu

Mobil telefonlarınızınBluetooth özelliği ile bağlantı yapabilirsiniz.

Tablet bilgisayarınızınBluetooth özelliği ile bağlantı yapabilirsiniz.

Bluetooth özellikli Müzik Çalar cihazınız ile bağlantı yapabilirsiniz.

Bluetooth özellikliportatif oyun konsolunuz ile bağlantı yapabilirsiniz.

Bağlantı yaptığınız cihazınız ile kapalı alan için30 metre, açık alanda 70 metreye kadar çekim alanı

Kablosuz 24 saatkullanım imkanı

Açık alanda 70 metreye varançekim alanı ile müziğiniz her an yanınızda

Bilgisayarınızın Bluetooth özelliği ilebağlantı yapabilirsiniz.

BLUETOOTHHOPARLÖRSN3SS14

BLUETOOTHHOPARLÖRSN3SS15

Page 23: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

NAVİGASYONSN4NAV009

MİNİ USB (Şarj-PC Bağlantısı)81 İL HARİTASI 3D GÖRÜNÜMLÜ HARİTA DOKUNMATİK EKRAN

2 GB DAHİLİ HAFIZA128 MB RAM MULTIMEDIA

MICRO SD KART

KULAKLIK GİRİŞİ SESLİ YOL TARİFİ

NAVİGASYONSN4NAV007

MİNİ USB (Şarj-PC Bağlantısı)81 İL HARİTASI 3D GÖRÜNÜMLÜ HARİTA DOKUNMATİK EKRAN

2 GB DAHİLİ HAFIZA128 MB RAM MULTIMEDIA

MICRO SD KART

KULAKLIK GİRİŞİ SESLİ YOL TARİFİ

CİHAZ ÖZELLİKLERİ• 5” renkli TFT dokunmatik ekran / 480x272 piksel• RAM:128 MB• 2GB DAHİLİ HAFIZA• Micro SD kart (MAKS. 8GB)• MTK3351C 500MHz işlemci• GPS alıcısı: 64 kanal, yüksek hassasiyetli• Müzik, Video, Fotoğraf, TXT• İşletim sistemi: Microsoft WinCE 6.0 Core Version• 1.0W dahili hoparlör• Şarj edilebilir Li-Polimer Batarya

YAZILIM ÖZELLİKLERİ• Mireo DON’T PANIC yazılımı• Landmark Navigasyon (POI okuma)• Farklı dillerde sesli yönlendirme• Koordinatlı fotoğraf ekleme• Rota kayıt özelliği• Hız göstergesi (dijital, analog)• Bölge bazlı poi arama• Eds kamera desteği• Favori adres ekleme• Rota türü (en hızlı, en kısa)• 2b/3b harita görüntüsü• Hedefe kalan tahmini zaman ve mesafe bilgisi

CİHAZ ÖZELLİKLERİ• 4.3” renkli TFT dokunmatik ekran/480X272 piksel• RAM:128 MB• 2GB DAHİLİ HAFIZA• Micro SD kart girişi (MAKS. 8GB)• MSTAR MSB2521 500MHz işlemci• GPS alıcısı: 64 kanal, yüksek hassasiyetli• Müzik, Video, Fotoğraf• İşletim sistemi: Microsoft WinCE 6.0 Core Version• 1.0W dahili hoparlör• Şarj edilebilir Li-Polimer Batarya

YAZILIM ÖZELLİKLERİ• Mireo DON’T PANIC yazılım• Farklı dillerde sesli yönlendirme• Koordinatlı fotoğraf ekleme• Rota kayıt özelliği• Hız göstergesi (dijital, analog)• Bölge bazlı poi arama• Eds kamera desteği• Favori adres ekleme• Rota türü (en hızlı, en kısa)• 2D/3D harita görüntüsü• Hedefe kalan tahmini zaman ve mesafe bilgisi

NAVİGASYON TABLET PC

SN1000110.1”

tablet pc 8 GB

ANDROID 4.1.1 (Jelly Bean)

Ön Kamera 2 MPArka Kamera 5 MP

Ekran BoyutuEkran ÇözünürlüğüEkranİşlemciİşlemci FrekansRAMDahili Hafıza

: 10.1”: 1280x800: IPS: RK3066 Çift Çekirdekli: 1.5 GHz Çift Çekirdekli: 1GB: 8GB

Wi-FiBluetoothHDMIBataryaÖn KameraArka Kamera

: Var: Var: Var: 6000 mAH: 2.0 MP: 5.0 MP

42 43

Page 24: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

TABLET PC TABLET PC

SN70067”

tablet pc 4 GBSN8001

8”tablet pc 8 GB

ANDROID 4.1.1 (Jelly Bean)ANDROID 4.1.1 (Jelly Bean)

Ön Kamera 0.3 MPArka Kamera 2.0 MP

Ekran BoyutuEkran ÇözünürlüğüEkranİşlemciİşlemci FrekansRAMDahili HafızaWi-FiBluetoothHDMIBataryaÖn KameraArka Kamera

: 8”: 1024x768: Kapasitif: RK3066 Çift Çekirdekli: 1.5 GHz Çift Çekirdekli: 1GB: 8GB: Var: Var: Var: 4000 mAH: 0.3 MP: 2.0 MP

Ön Kamera 0.3 MP

Ekran BoyutuEkran ÇözünürlüğüEkranİşlemciİşlemci FrekansRAMDahili HafızaWi-FiHDMIBataryaÖn Kamera

: 7”: 800x480: Kapasitif: ITM X15 Çift Çekirdekli: 1.0 GHz Çift Çekirdekli: 1GB: 4GB: Var: Var: 2800 mAH: 0.3 MP

44 45

Page 25: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

OTO

SES

ve

NTÜ

OTO TEYP ÖZELLİKLERİ• Park kamera girişi• 2 Kanal RCA Video çıkışı• 1 Kanal RCA Video girişi• Ekran teması ayarlama• Araç direksiyon kumandasına uyumlu• 800x480 dijital TFT ekran (yüksek çözünürlük)• USB maksimum 8 GB• SD / MMC maksimum 4 GB • TV anten• 4 GB SD kart (Navigasyon Datası Yüklü)• Anfi / Subwoofer çıkışları• Sirf Atlas A4 Chip Set• 128 MB Ram• 500 mHz işlemci• WinCE 5.0

7” NAVİGASYONLU OTO TEYPSN4OTYP067

OTO TEYP ÖZELLİKLERİ• Park kamera girişi• 2 Kanal RCA Video çıkışı, 1 Kanal RCA Video girişi• Ekran teması ayarlama• Araç direksiyon kumandasına uyumlu• 800x480 dijital TFT ekran (yüksek çözünürlük)• USB maksimum 8 GB• SD / MMC maksimum 4 GB • TV anten• 4 GB SD kart (Navigasyon Datası Yüklü)• Anfi / Subwoofer çıkışları• Samsung Chip Set• 128 MB Ram• 400 mHz işlemci• WinCE 5.0

6.5” NAVİGASYONLU OTO TEYPSN4OTYP066

EKRAN BOYUTU AUX GİRİŞİ 4x45WSES ÇIKIŞI

UZAKTANKUMANDA

RDSDOKUNMATİKEKRAN

FM/AM RADYO

ÇİFT USB GİRİŞİ SD / MMC BLUETOOTH CD JPG GÖSTERİMİ

NAVİGASYON TV ÖZELLİĞİ

NAVİGASYON YAZILIM ÖZELLİKLERİ• Mireo DON’T PANIC yazılımı• 81 İl güncel Türkiye haritası• Landmark Navigasyon (POI okuma)• Farklı dillerde sesli yönlendirme• Koordinatlı fotoğraf ekleme• Hız göstergesi (dijital, analog)• Bölge bazlı poi arama• Eds kamera desteği• Favori adres ekleme• Rota türü (en hızlı, en kısa)• 2D/3D harita görüntüsü• Hedefe kalan tahmini zaman ve mesafe bilgisi

ÖMÜR BOYU ÜCRETSİZHARİTA GÜNCELLEME

ÖMÜR BOYU ÜCRETSİZHARİTA GÜNCELLEMEDON’T PANIC EKRAN BOYUTU AUX GİRİŞİ 4x45W

SES ÇIKIŞIUZAKTANKUMANDA

RDSDOKUNMATİKEKRAN

FM/AM RADYO

ÇİFT USB GİRİŞİ SD / MMC BLUETOOTH CD JPG GÖSTERİMİ

NAVİGASYON TV ÖZELLİĞİ

NAVİGASYON YAZILIM ÖZELLİKLERİ• Mireo DON’T PANIC yazılımı• 81 İl güncel Türkiye haritası• Landmark Navigasyon (POI okuma)• Farklı dillerde sesli yönlendirme• Koordinatlı fotoğraf ekleme• Hız göstergesi (dijital, analog)• Bölge bazlı poi arama• Eds kamera desteği• Favori adres ekleme• Rota türü (en hızlı, en kısa)• 2D/3D harita görüntüsü• Hedefe kalan tahmini zaman ve mesafe bilgisi

DON’T PANIC

46 47

Page 26: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

OTO

SES

ve

NTÜ

OTO TEYPSN4OTYP064

• Dahili Tv tuner • Çıkarılabilir ön panel • 3” 16:9 TFT/LCD ekran• 30 radyo istasyon hafızası 18 fm/12am• 4x40 watt ses çıkış gücü• RCA anfi çıkışı • USB/SD/MMC/AUX• RPT,RDM özelliği• ID -3 tag desteği• Mute/Loud/saat fonksiyonu• Full fonksiyonlu uzaktan kumanda

AUX GirişiÇıkarılabilirÖn Panel

USB SD/MMC Kart Elektronik AntiŞok Koruma

TELEVİZYONÖZELLİĞİ

USB ve SD KARTÜZERİNDEN

VİDEO OYNATABİLME

• Sabit ön panel• 18 fm 12 AM radyo istasyon hafızası• 4x40 watt ses çıkış gücü • RCA anfi çıkışı • USB/SD/MMC/AUX• USB maksimum 8 GB• SD / MMC maksimum 8 GB • RPT, ESP,RDM özelliği• ID -3 tag desteği• Desteklenen disk media USB/SD/MMC• Mute/Loud/saat fonksiyonu

OTO TEYPSN4 OTYP 065

USB SD/MMC Kart AUX GirişiSabitÖn Panel

OTO TEYPSN4OTYP062

• Çıkarılabilir ön panel• 18 FM radyo istasyon hafızası• 4x40 watt ses çıkış gücü • RCA anfi çıkışı • USB/SD/MMC/AUX• RPT, ESP,RDM özelliği• ID -3 tag desteği• Desteklenen disk media USB/SD/MMC• Mute/Loud/saat fonksiyonu• Full fonksiyonlu uzaktan kumanda,

ÇıkarılabilirÖn Panel

USB SD/MMC Kart AUX Girişi

OTO TEYPSN4OTYP061

• Çıkarılabilir ön panel• 18 FM radyo istasyon hafızası• 4x40 watt ses çıkış gücü • RCA anfi çıkışı • USB/SD/MMC/AUX• RPT, ESP,RDM özelliği• ID -3 tag desteği• Desteklenen disk media USB/SD/MMC• Mute/Loud/saat fonksiyonu• Full fonksiyonlu uzaktan kum anda,

ÇıkarılabilirÖn Panel

USB SD/MMC Kart AUX Girişi

OTO TEYPSN4OTYP063

• Çıkarılabilir ön panel• 18 FM radyo istasyon hafızası• 4x40 watt ses çıkış gücü • RCA anfi çıkışı • USB/SD/MMC/AUX• RPT, ESP,RDM özelliği• ID -3 tag desteği• Desteklenen disk media USB/SD/MMC• Mute/Loud/saat fonksiyonu• Full fonksiyonlu uzaktan kumanda,

ÇıkarılabilirÖn Panel

USB SD/MMC Kart AUX Girişi

48 49

Page 27: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

OTO

SES

ve

NTÜ

SUNNY SJ-1059SN4HOP15

SUNNY SJ-1359SN4HOP16

SUNNY SJ-1659SN4HOP17

SUNNY SJ-6997SN4HOP18

• Ses çıkış gücü: 180W• Mıknatıs değeri: 5.3 oz• Frekans: 100-20kHZ• Duyarlılık: 86dB/W/M• Çap: 10 cm

• Ses çıkış gücü: 200W• Mıknatıs değeri: 5.3 oz• Frekans: 80-20kHZ• Duyarlılık: 86dB/W/M• Çap: 13 cm

• Ses çıkış gücü: 250W• Mıknatıs değeri: 8.0 oz• Frekans: 65-20kHZ• Duyarlılık: 88dB/W/M• Çap: 16 cm

• Ses çıkış gücü: 500W• Mıknatıs değeri: 20 oz• Frekans: 45-20kHZ• Duyarlılık: 89dB/W/M• Çap: 6x9 inch (oval)

• Ses çıkış gücü: 280W• Mıknatıs değeri: 10 oz• Frekans: 65-20kHZ• Duyarlılık: 88dB• Çap: 16 cm

• Ses çıkış gücü: 600W• Mıknatıs değeri: 23 oz• Frekans: 45-20kHZ• Duyarlılık: 90dB• Çap: 6x9 inch (oval)

• Ses çıkış gücü: 200W• Mıknatıs değeri: 5.3 oz• Frekans: 100-20kHZ• Duyarlılık: 88dB• Çap: 10 cm

AT-694A11SN4HOP03

AT-699A11SN4HOP05

AT-693A11SN4HOP02

TWEETERSN4TWT01

• Maksimum güç 150W• 1’’ PEI Dome tweeter• Yüksek yoğunluklu Neodymium Mıknatıs• 2 farklı montaj sistemi: Düz, açılı• Ses konisi: 25 mm• Direnç: 4 ohm• Frekans: 2k-40khz

SN4SBWF10• Maksimum güç 1000 W• Direnç 4 ohm• Hassasiyet 88dB/W/M• Mıknatıs 42 oz• Bobin boyutu 50 mm• Frekans 25-1500 Hz• Çap 30 cm / 12”

1000Wmaksimum güç

1200Wmaksimum güç

• Ses çıkış gücü: 180W• Mıknatıs değeri: 5.3 oz• Frekans: 100-20kHZ• Duyarlılık: 86dB/W/M• Çap: 10 cm

SUNNY SJ-1058SN4HOP08

• Ses çıkış gücü: 200W• Mıknatıs değeri: 5.3 oz• Frekans: 80-20kHZ• Duyarlılık: 86dB/W/M• Çap: 13 cm

SUNNY SJ-1358SN4HOP09

• Ses çıkış gücü: 250W• Mıknatıs değeri: 8.0 oz• Frekans: 65-20kHZ• Duyarlılık: 88dB/W/M• Çap: 16 cm

SUNNY SJ-1658SN4HOP10

• Ses çıkış gücü: 500W• Mıknatıs değeri: 20 oz• Frekans: 45-20kHZ• Duyarlılık: 89dB/W/M• Çap: 6x9 inch (oval)

SUNNY SJ-6996SN4HOP12

Alternatif Renk

SN4AMP08• Maksimum çıkış gücü 1200 W• Frekans 20hz~20khz• Bass arttırımı 0db - 12db• Stereo çıkış 75w X 4 (4 Ohm) 110w X 4 (2ohm)• Köprülü çıkış 185 W X 2• Sigorta değeri 25 A X 2• Minimum hoparlör direnci 2 Ohm• Boyutlar (Yük-gen-der) 388x178x56

SN4HOP13COMPONENT TAKIM

• Ses çıkış gücü: 500 watt• Rms: 60 watt• Bobin boyutu: 25 mm asv• Mıknatıs değeri: 10 oz• Frekans: 80-20 khz• Tweeter: 25 mm silk dome tweeter• Çap: 13 cm

• Ses çıkış gücü: 500W• Mıknatıs değeri: 20 oz• Frekans: 45-20kHZ• Duyarlılık: 89dB/W/M• Çap: 6x9 inch (oval)

JV-696SN4HOP11

50 51

Page 28: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

• Sıcak ve soğuk su • Paslanmaz çelik su tankı• Güçlendirilmiş soğutma kompresörü• Sıcak su kapasitesi : 5lt/h (fl90˚ c)• Soğuk su kapasitesi: 2lt/h(fi10˚ c)• Su tankında azalan su için çifte güvenlik önlemi

AT-912SN9SBL003

• Sıcak ve soğuk su• 14 lt soğutma kabini • Paslanmaz çelik su tankı• Güçlendirilmiş soğutma kompresörü• Sıcak su kapasitesi : 5lt/h (fl90˚ c)• Soğuk su kapasitesi: 2lt/h(fi10˚ c)• Buzdolabı fonksiyonu

AT-911RSN9SBLD002

SU SEBİLLERİ BUZDOLABI

• A+ Enerji Sınıfı• Mekanik ısı kontrolü• Ayarlanabilen ayaklar• Ayrı soğutucu bölmesi• Enerji tasarrufu• Yönü değiştirilebilir kapı kolu• Net kapasite: 92 lt• Ölçüler: 472x450x832 mm

SNY 7000SN9BZD92R600A

• A+ Enerji Sınıfı• Mekanik ısı kontrolü• Ayarlanabilen ayaklar• Ayrı soğutucu bölmesi• Enerji tasarrufu• Yönü değiştirilebilir kapı kolu• Net kapasİte: 212 lt• Ölçüler: 545x570x1440 mm

SNY 212SN9BZD212R600A

Buzdolabı bölümü Ayrı soğutucu bölmesi Net kapasite: 92 lt. Ayrı soğutucu bölmesi Net kapasite: 212 lt.52 53

Page 29: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

DERİN DONDURUCUhem soğutur, hem dondurur

SNY 3000SN9DD003

• A Enerji Sınıfı• Ayarlanabilir termostat• Kolay temizlenebilir iç yüzey• Kolay çekilebilen tekerlekler• Çıkarılabilir depolama sepeti• Kilit fonksiyonu• Çıkarılabilir sepet• Net kapasite: 98L• Ölçüler: 599x535x860 mm • Çift fonksiyonlu düğme

SNY 1000SN9DD001

SNY 170DERİN DONDURUCU

SNY-95ÇEKMECELİDERİN DONDURUCU

SNY 1500DERİN DONDURUCU

SNY 2000SN9DD002

Çıkarılabilir depolama sepeti

Çift Fonksiyon Kontrol paneli

Çıkarılabilir depolama sepeti

Kontrol paneli

Kontrol paneli

Kontrol paneli

ÇİFT FONKSİYONLUHEM BUZDOLABI

HEM DERİN DONDURUCU

OLARAK KULLANABİLME

ÇİFT FONKSİYONLUHEM BUZDOLABI

HEM DERİN DONDURUCU

OLARAK KULLANABİLME

ÇİFT FONKSİYONLUHEM BUZDOLABI

HEM DERİN DONDURUCU

OLARAK KULLANABİLME

ÇİFT FONKSİYONLUHEM BUZDOLABI

HEM DERİN DONDURUCU

OLARAK KULLANABİLME

• A+ Enerji Sınıfı• Ayarlanabilir termostat• Kolay temizlenebilir iç yüzey• Kolay çekilebilen tekerlekler• Çıkarılabilir depolama sepeti• Kilit fonksiyonu• Net kapasİte: 300L• Ölçüler: 1120x685x850 mm • Çift fonksiyonlu düğme

• A+ Enerji Sınıfı• Mekhanik ısı kontrolü• Ayarlanabilen ayaklar• Ayrı soğutucu bölmesi• Enerji tasarrufu• Yönü değiştirilebilir kapı kolu• Net kapasite: 170L• Ölçüler: 545x570x1440

• A+ Enerji Sınıfı • Mekanik ısı kontrolü• Ayarlanabilen ayaklar• Ayrı soğutucu bölmesi • Enerji tasarrufu• Yönü değiştirilebilir kapak• Net kapasite: 86L• Ölçüler: 580x600x870• Ağırlık: 34.18 kg.

• A+ Enerji Sınıfı • Ayarlanabilir termostat• Kolay temizlenebilir iç yüzey• Kolay çekilebilen tekerlekler• Çıkarılabilir depolama sepeti• Net kapasite: 142L• Ölçüler: 770x547x885• Ağırlık: 30 kg.

• A+ Enerji Sınıfı• Ayarlanabilir termostat• Kolay temizlenebilir iç yüzey• Kolay çekilebilen tekerlekler• Çıkarılabilir depolama sepeti• Kilit• Net kapasite: 200L• Ölçüler: 864x610x850 mm• Çift fonksiyonlu düğme

54 55

Page 30: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

artık mevsimler istediğiniz gibi...

• Sessiz çalışma• Uyku modu• Güçlü nem alma• Kolay temizlenebilir ön panel• Otomatik çalışma (restart özelliği)• Homojen hava dağılımı• LCD Ekran• Uzaktan Kumanda• 3 kademeli Fan Sistemi• Akıllı Arıza Kod Bildirimi• Yıkanabilir Toz Filtre• Çevre Dostu R 410 A Soğutucu Akışkan

SPLIT AT 9000‹Ç ÜN‹TE: AT09IDIŞ ÜN‹TE: AT09D

SPLIT AT 12000 ‹Ç ÜN‹TE: AT12IDIŞ ÜN‹TE: AT12D

SPLIT AT 18000‹Ç ÜN‹TE: AT18IDIŞ ÜN‹TE: AT18D

SPLIT AT 24000 ‹Ç ÜN‹TE: AT24IDIŞ ÜN‹TE: AT24D

A ENR‹ R410 GAZ

Soğutma Modu

Is›tma Modu

Maksimum Enerji Sarfiyat›

Kompresör

‹ç Ünite Ses Seviyesi (Hi/Mi/Lo)

‹ç Ünite

D›fl Ünite Ses Seviyesi

D›fl Ünite

Soğutucu Ak›flkan tipi R 410 A

Ara Tesisat Bak›r

Borulama

Elektrik Bağlant›s›

V Otomat

Termostat Tipi

‹ç Ortam S›cakl›k Set Aral›ğı

D›fl Ortam S›caklığı Çal›flma Aral›ğı

Kapasite

Enerji Sarfiyat›

Çal›flma Ak›m›

EER

Kapasite

Enerji Sarfiyat›

Çal›flma Ak›m›

COP

Model

Type

Marka

Ünite Genifllik x Yükseklik x Derinlik

Ambalaj GenifllikxYükseklikxDerinlik

Net A€›rl›k

Ünite Genifllik x Yükseklik x Derinlik

Ambalaj Genifllik x Yükseklik x Derinlik

Net Ağ›rl›k

‹ç-D›fl Ünite Aras› Max.Tek Yön Uzakl›k

‹ç-D›fl Ünite Aras› Max.Kod Fark›

Ph-V-Hz

Btu/h

W

A

Btu/w.h, w/w

Btu/h

W

A

W/W

W

dB(A)

mm

mm

Kg

dB(A)

mm

mm

Kg

g

m

m

°C

°C

AT 9000

1Ph, 220-240V˜, 50Hz

9000

820

3.7

3.21

9500

770

3.4

3.61

1100

PA103M1C-4DZDE2

ROTARY

TOSHIBA

38/33/29

710x189x250

775x260x324

7 / 8.5

54

700x240x540

815x325x580

24.5 / 26.5

R410A/600g

20

8

1.5(Optional)

1.5 / VDE

Remote Control

17-30

18-43/-7-24

TEKNİK ÖZELLİKLER AT 12000

1Ph, 220-240V˜, 50Hz

12000

1095

4,8

3,21

12500

1010

4,4

3,61

1495

PA118M1C-4FZ2

ROTARY

TOSHIBA

41/38/35

790x196x275

865x265x350

9/11

54

780x250x540

910x335x575

26/28

R410A/790g

20

8

1.5(Optional)

1.5x3/VDE

Remote control

17-30

18-43/-7-24

AT 18000

1Ph, 220-240V˜, 50Hz

18000

1750

7,6

3,01

18500

1690

7,3

3,21

2600

PA200X2CS-4KU1

ROTARY

TOSHIBA

46/43/40

930x198x275

1015x265x350

10/13

59

760x285x590

887x355x645

39/42

R410A/1230g

25

10

2.5(Optional)

2.5x3/----

Remote control

17-30

18-43/-7-24

AT 24000

1Ph, 220-240V˜, 50Hz

24000

2500

11,4

2,81

25000

2280

10,4

3,21

3300

PA270X3CS-4MU1

ROTARY

TOSHIBA

46/43/40

1036x230x315

1135x435x315

13/20

59

845x320x700

965x395x755

58/62

R410A/1550g

25

10

2.5(Optional)

2.5x3/----

Remote control

17-30

18-43/-7-24

DUVAR TİPİ INVERTER SPLIT KLİMADUVAR TİPİ SPLIT KLİMA

SPLIT INVERTER SNY 9000İÇ ÜNİTE: SN9KDVRI092R3IN01DIŞ ÜNİTE: SN9KDVRD092R3IN01

SPLIT INVERTER SNY 12000İÇ ÜNİTE: SN9KDVRI122R3IN01DIŞ ÜNİTE: SN9KDVRD122R3IN01

SPLIT INVERTER SNY 18000 İÇ ÜNİTE: SN9KDVRI182R3IN01DIŞ ÜNİTE: SN9KDVRD182R3IN01

SPLIT INVERTER SNY 24000İÇ ÜNİTE: SN9KDVRI242R3IN01DIŞ ÜNİTE: SN9KDVRD242R3IN01

çevre dostu

Aktif Karbon Filtre

Uyku Modu

Üçlü FiltrelemeSistemi

Güçlü Nem Alma

R410A GAZ

• Sessiz çalışma• Uyku modu• Güçlü nem alma• Kolay temizlenebilir ön panel• Otomatik çalışma (restart özelliği)• Homojen hava dağılımı• LCD Ekran• Uzaktan Kumanda• 3 kademeli Fan Sistemi• Akıllı Arıza Kod Bildirimi• Yıkanabilir Toz Filtre• Çevre Dostu R 410 A Soğutucu Akışkan

çevre dostu

Aktif Karbon Filtre

Uyku Modu

Üçlü FiltrelemeSistemi

Güçlü Nem Alma

R410A GAZ

Yüksek performans ve enerji tasarrufu

A ENERJ‹ R410 GAZ INVERTER T‹P‹

GÜÇ BESLEMES‹

Soğutma Modu

Is›tma Modu

Maksimum Enerji Sarfiyat›

Kompresör

‹ç Ünite Ses Seviyesi (Hi/Mi/Lo)

‹ç Ünite

D›fl Ünite Ses Seviyesi

D›fl Ünite

So€utucu Ak›flkan tipi R 410 A

Ara Tesisat Bak›r

Borulama

Elektrik Bağlant›s›

V Otomat

Termostat Tipi

‹ç Ortam S›cakl›k Set Aralığı

D›fl Ortam S›cakl›ğ› Çal›flma Aral›ğ›

Kapasite

Enerji Sarfiyat›

Çal›flma Ak›m›

EER

Kapasite

Enerji Sarfiyat›

Çal›flma Ak›m›

COP

Model

Type

Marka

Ünite Genifllik x Yükseklik x Derinlik

Ambalaj GenifllikxYükseklikxDerinlik

Net Ağ›rl›k

Ünite Genifllik x Yükseklik x Derinlik

Ambalaj Genifllik x Yükseklik x Derinlik

Net A€›rl›k

‹ç-D›fl Ünite Aras› Max.Tek Yön Uzakl›k

‹ç-D›fl Ünite Aras› Max.Kod Fark›

Ph-V-Hz

Btu/h

W

A

Btu/w.h, w/w

Btu/h

W

A

W/W

W

dB(A)

mm

mm

Kg

dB(A)

mm

mm

Kg

g

m

m

°C

°C

SNY 9000

"MSR1-09HRDN1-QC2

2T0032300348"

1Ph, 220-240V~, 50Hz

9000(2250~10000)

820(180~1100)

3.6(0.9~4.8)

3,21

9500(2300~11000)

770(170~1050)

3.4(0.8~4.6)

3.61

1700

DA89X1C-20EZ

ROTARY

TOSHIBA

34/31/28

710x189x250

775x260x324

7/8.5

52

670x265x540

770x325x570

27.5/29.5

R410A/660g

20

8

1.5(Optional)

1.5x3/VDE

Remote control

17-30

0-50/-15-34

SNY 12000

"MSR1-12HRDN1-QC2

2T0032400110"

1Ph, 220-240V~, 50Hz

12000(2450~14500)

1095(210~1380)

4.8(1.0~6.2)

3,21

12500(2800~16000)

1010(210~1480)

4.5(1.0~6.6)

3.61

1950

DA89X1C-20EZ

ROTARY

TOSHIBA

41/38/35

790x196x275

865x265x350

8.5/10.5

54

670x265x540

770x325x570

29/31

R410A/930g

20

8

1.5(Optional)

1.5x3/VDE

Remote control

17-30

0-50/-15-34

SNY 18000

"MSR1-18HRDN1-QC2©

2T0032700126"

1Ph, 220-240V~, 50Hz

18000(5100~23000)

1640(380~2300)

7.3(1.8~10.2)

3,21

18500(5300~24000)

1500(350~2000)

6.6(1.6~9.0)

3,61

2640

DA130S1C-20FZ

Rotary

Toshiba

44/41/36

930x198x275

1015x265x350

11/13

55

760x285x590

887x355x645

38/41

R410A/1180g

20

8

1.5(Optional)

2.5x3/----

Remote control

17-30

0-50/-15-34

SNY 24000

"MSR1-24HRDN1-QC2W

2T0033000263"

1Ph, 220-240V~, 50Hz

24000(12000~26000)

2190(820~2500)

9.8(3.6~11.2)

3,21

25000(11000~27000)

2030(800~2700)

9.1(3.5~12.0)

3.61

3040

DA150S1C-20FZ

ROTARY

TOSHIBA

48/45/43

1036x230x315

1135x435x315

13/19

56

845x320x700

965x395x755

49.5/52.5

R410A/1950g

25

10

2.5(Optional)

----

Remote control

17-30

0-50/-15-34

TEKNİK ÖZELLİKLER

56 57

Page 31: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

Aktif Karbon FiltreR410A GAZ

Uyku Modu Güçlü Nem Alma

çevre dostu

OTOMATİK ÇALIŞMAMODLARI

taşınabilirportatif klimaYüksek performans ve enerji tasarrufu

GÜÇ BESLEMESİGüç Beslemesi 220-240V~50Hz 1PhSOĞUTMAKapasite Btu/h 12000Çalışma Akımı (W) 5.9EER Btu/w.h, w/w 2.61ISITMAKapasite Btu/h 6000Enerji Sarfiyatı W 1800Çalışma Akımı (W) 7.8COP (W/W) N/AEKSTRAYaklaşık Uygulama Alanı (M2) 18-29Soğutucu Akışkan Tipi R410A / 500gBasınç MPa 4.2/1.5Nem Alma Kapasitesi L/h 1.2Maksimum Enerji Sarfiyatı 1800Maksimum çalışma Akımı 8.6Fiş Tipi 1.5x3/VDEKontrol Tipi Uzaktan Kumanda

Ses Seviyesi (Hi/Mi/Lo) dB(A) 59/56GenişlikxYükseklikxDerinlik (W*D*H) 490x395x812AmbalajGenişlikxYükseklikxDerinlik (W*D*H) 565x490x880Net Ağırlık (KG) 35/40İç Ortam Sıcaklık Aralığı 17-35/5-30

SUNNY TAŞINABİLİR KLİMA PRT 12000 BTU/hSN9KPRT122R301

GÜÇ BESLEMESİGüç Beslemesi 1Ph, 220-240V~, 50Hz SOĞUTMAKapasite Btu/h 8000Çalışma Akımı ( W ) 4.0EER Btu/w.h, w/w 2.61 ISITMAKapasite Btu/h 5000Enerji Sarfiyatı W 1500Çalışma Akımı ( W ) 6.6COP (W/W) 0.98 EKSTRAYaklaşık Uygulama Alanı (M2) 12-19Soğutucu Akışkan Tipi R410A / 410gBasınç MPa 4.2/1.5Nem Alma Kapasitesi L/h 0.9Maksimum Enerji Sarfiyatı 1500Maksimum çalışma Akımı 6.6İlk Kalkış Akımı 21.0Fiş Tipi 0.75×3/VDEKontrol Tipi Uzaktan Kumanda

Ses Seviyesi (Hi/Mi/Lo) dB(A) 59GenişlikxYükseklikxDerinlik (W*D*H) 430x331x678AmbalajGenişlikxYükseklikxDerinlik (W*D*H) 492x402x840Net Ağırlık (KG) 29/34.5İç Ortam Sıcaklık Aralığı 17-35/5-30

SUNNY TAŞINABİLİR KLİMA PRT 9000 BTU/hSN9KPRT902R301

çevre dostu

GÜÇ BESLEMES‹

Soğutma Modu

Is›tma Modu

Nem Alma Kapasitesi

Kompresör

‹ç Ünite Ses Seviyesi

‹ç Ünite

D›fl Ünite Ses Seviyesi

D›fl Ünite

Soğutucu Ak›flkan tipi R 410 A

Ara Tesisat Bak›r

Borulama

Elektrik Bağlant›s›

V Otomat

Termostat Tipi

‹ç Ortam S›cakl›k Set Aral›ğ›

D›fl Ortam S›cakl›ğ› Çal›flma Aral›ğ›

Ph-V-Hz

Btu/h

W

A

Btu/w.h, w/w

Btu/h

W

A

W/W

L/h

dB(A)

mm

mm

Kg

dB(A)

mm

mm

Kg

g

m

m

°C

°C

Kapasite

Enerji Sarfiyat›

Çal›flma Ak›m›

EER

Kapasite

Enerji Sarfiyat›

Çal›flma Ak›m›

COP

Model

Type

Marka

Ünite Genifllik x Yükseklik x Derinlik

Ambalaj GenifllikxYükseklikxDerinlik

Net Ağ›rl›k

Ünite Genifllik x Yükseklik x Derinlik

Ambalaj GenifllikxYükseklikxDerinlik

Net Ağ›rl›k

‹ç-D›fl Ünite Aras› Max.Tek Yön Uzakl›k

‹ç-D›fl Ünite Aras› Max.Kod Fark›

SNY 280

1Ph, 220-240V~, 50Hz

24000

2580

12.2

2.73

27000+7200

2350+2200

11.5+10.0

3.37

2.6

PA290X3CS-4MU1

ROTARY

TOSHIBA

46

510x240x1695

625x375x1860

34.5/48

58

845x320x700

965x395x755

52.5/56

R410A/1800g

20

10

-------

-------

Remote control

17-32/0.30

18-43/-7-24

SNY 480

3Ph, 380-420V~, 50Hz

42000

5200

11.0

2.37

48000+12000

5000+3500

10.5

2.81

4.6

C-SBN373H8D

SCROLL

SANYO

50

550x350x1800

685x540x1910

53/70

65

990x345x965

1120x435x1100

90/101

R410A/3200g

40

15

-------

-------

Remote control

17-32/0.30

18-43/-7-24

TEKNİK ÖZELLİKLER

• Sessiz çalışma• Uyku modu• Güçlü nem alma• Kolay temizlenebilir ön panel• Otomatik çalışma• Isıtmada Rezistans Desteği• Homojen hava dağılımı• LCD Ekran• Uzaktan Kumanda• 3 kademeli Fan Sistemi• Akıllı Arıza Kod Bildirimi• Yıkanabilir Toz Filtre

salon tipiKLİMASNY-280 İÇ ÜNİTE: SN9KSLNI282R302DIŞ ÜNİTE: SN9KSLND282R302

SNY-480 İÇ ÜNİTE: SN9KSLNI482R302DIŞ ÜNİTE: SN9KSLND482R302

Güçlü Nem AlmaUyku ModuOTOMATİK ÇALIŞMAMODLARI

artık mevsimler istediğiniz gibi...

58 59

Page 32: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

tavan tipi klimaYüksek performans ve enerji tasarrufu

SFC 48 İÇ ÜNİTE: SN9KYTI482R102DIŞ ÜNİTE: SN9KYTD482R301

çevre dostu

ÇALIŞMAMODLARI

OTOMATİK Uyku Modu Güçlü Nem Alma

HOMOJEN FİLTRE HOMOJEN FİLTRE HOMOJEN FİLTRE

HOMOJEN HAVA DAĞILIMI;Hava akışının 4 yöne doğru olabilmesi ve ayarlanabilir hava akışı açısı,

oda içi sıcaklağının istenen düzeyde tutulmasını kolaylaştırır.

Soğutma

Is›tma

Performans

‹Ç ÜN‹TE‹ç ünite hava debisi ‹ç ünite ses seviyesi ‹ç ünite - Elektrik Bilgileri‹ç Ünite

DIfi ÜN‹TED›fl ünite hava debisi D›fl ünite ses seviyesi Elektrik BilgileriD›fl Ünite

Soğutucu Gaz CinsiGaz Borular›

Elektrik Bağlant› Noktas›Ara Kablo Say› ve KesitleriKumandadan ayarlanan s›cakl›k aral›ğ› Cihaz›n Çal›flabildiği D›fl Ortam S›cak Aralığ›Çal›flt›r›labilecek Ortam Alan› (yükseklik ~3m)

Kapasite

SarfiyatKapasite

SarfiyatEERCOP

Boyutlar (W*H*D)Kutulu Boyutlar (W*H*D)Net Ağ›rl›k/Kutulu Ağ›rl›k

Boyutlar (W*H*D)Kutulu Boyutlar (W*H*D)Net Ağ›rl›k/Kutulu Ağ›rl›k

Max. Tesisat UzunluğuMax. ‹ç-d›fl ünite seviye fark›

TEKNİK ÖZELLİKLER Btu/hKwkWBtu/hKwkWW/WW/W

m3/hdB(A)Ph-V-HzmmmmKg

m3/hdB(A)Ph-V-HzmmmmKggmm

°C°Cm2

SFC 484800014,051285200015,053762,732,79

2000/1800/160047/45/42

1, 220-240V~, 50Hz

1764*329*76052/59

680059

3, 380-415V~, 50Hz900*1167*3401032*1307*443

93/99R410A - 3150

3020

DIfi ÜN‹TE 4x4 Antikron kablo ile3x2,5+4x1,5

17-30-7 / +4356 - 93

KANALLISND 36 İÇ ÜNİTE: SN9KKNLI362R102DIŞ ÜNİTE: SN9KKNLD362R102

KANALLISND 48 İÇ ÜNİTE: SN9KKNLI482R102DIŞ ÜNİTE: SN9KKNLD482R102

KANALLISND 600İÇ ÜNİTE: SN9KKNLI602R301DIŞ ÜNİTE: SN9KKNLD602R301

kaset tipi klimalar

Uyku Modu Güçlü Nem Alma

çevre dostu

OTOMATİK ÇALIŞMAMODLARI

Dört YanaHava Üfleme

Soğutma

Is›tma

Performans

‹Ç ÜN‹TE‹ç ünite hava debisi ‹ç ünite ses seviyesi ‹ç ünite - Elektrik Bilgileri‹ç Ünite

Panel

DIfi ÜN‹TED›fl ünite hava debisi D›fl ünite ses seviyesi Elektrik BilgileriD›fl Ünite

Soğutucu Gaz Cinsi

Elektrik Bağlant› Noktas›Ara Kablo Say› ve KesitleriKumandadan ayarlanan s›cakl› aral›ğ› Cihaz›n Çal›flabildiği D›fl Ortam S›cak Aral›ğ›Çal›flt›r›labilecek Ortam Alan› (yükseklik ~3m)

Kapasite

SarfiyatKapasite

SarfiyatEERCOP

Boyutlar (W*H*D)Kutulu Boyutlar (W*H*D)Net Ağırl›k/Kutulu AğırlıkBoyutlar (W*H*D)Kutulu Boyutlar (W*H*D)Net Ağ›rl›k/Kutulu Ağ›rl›k

Boyutlar (W*H*D)Kutulu Boyutlar (W*H*D)Net Ağ›rl›k/Kutulu Ağ›rl›k

Max. Tesisat UzunluğuMax. ‹ç-d›fl ünite seviye fark›

Btu/hKwkWBtu/hKwkWW/WW/W

m3/hdB(A)Ph-V-HzmmmmKgmmmmKg

m3/hdB(A)Ph-V-HzmmmmKggmm

°C°Cm2

SNC 24024000

7,1247426000

7,624282,873,13

1220/1010/82242/40,5/39

1, 220-240V~, 50Hz840*230*840955*247*955

29 / 36950*55*950

1035*90*10306 \ 9

320055

1, 220-240V~, 50Hz852*660*340968*695*425

56/61R410A - 2050

2515

‹Ç ÜN‹TE 3X2,5 TTR kablo ile9x2,5+2x1

17-30-7 / +4328 - 47

SNC 4804800014,051475200015,053692,722,78

1538/1296/112444/42,5/41

1, 220-240V~, 50Hz840*300*840955*317*955

35 / 42950*55*950

1035*90*10306 \ 9

680059

3, 380-415V~, 50Hz900*1167*3401032*1307*443

93/99R410A - 3150

3020

DIfi ÜN‹TE 4x4 Antikron kablo ile3x2,5+4x1,5

17-30-7 / +4356 - 93

TEKNİK ÖZELLİKLER

KASET / SNC 480 İÇ ÜNİTE: SN9KKSTI482R301DIŞ ÜNİTE: SN9KKSTD482R301

KASET / SNC 240 İÇ ÜNİTE: SN9KKSTI242R301DIŞ ÜNİTE: SN9KKSTD242R301

Yüksek performans ve enerji tasarrufu

kanallı klimalarYüksek performans ve enerji tasarrufu

çevre dostu

Uyku Modu Güçlü Nem AlmaOTOMATİK ÇALIŞMAMODLARI

artık mevsimler istediğiniz gibi...

60

Page 33: SUNNY Elektronik Ürünler Kataloğu 2013

Sunny Elektronik San. ve Tic. A.Ş.Namık Kemal Mh. 177. Sk. No: 2 Esenyurt - İstanbul - Türkiye

Tel : +90 212 412 12 12 Fax: +90 212 412 14 99www.sunny.com.tr