Top Banner
Sant Llorenç del Munt 50 geologia, cultura i país amb Bloc de camp! milions d'anys Què s'hi veurà? L'objectiu d'aquesta sortida és reconèixer en el camp les evidències que permeten reconstruir el passat de Sant Llorenç i les seves diferents parts (la plana deltaica, la platja, les badies, els aiguamolls, el canals, el front deltaic, els esculls, etc.). Quin nivell de coneixements cal? Aquesta activitat té un caràcter divulgatiu però rigorós. El nivell de les explicacions s'adapta al grup i es cerca un ambient distés i obert a la curiositat dels participants. Com ens desplaçarem? La sortida té una durada de 10.00 a 17.00 h aproximadament. El desplaçament fins el punt de trobada i els punts principals del recorregut (Matadepera – font de Carlets – Rellinars – el Burès) corre a càrrec dels participants, en els seus vehicles particulars (es recomana compartir cotxe), sempre per carrereta o per pistes òptimes. Els recorreguts a peu dins l'itinerari són curts i aptes per a qualsevol persona en condicions físiques normals. Com apuntar-s'hi? 1. El preu per persona és de 13 € i inclou el monitoratge i un dossier. 2. Si t'interessa has d'escriure un correu electrònic a Isaac Camps [email protected] indicant el nombre de persones que voleu venir. El total de participats adults està limitat a 15. Els menors de 10 anys no paguen. 3. Aleshores t'indicaré la disponibilitat de places i un número de compte per fer l'ingrés. 4. Un cop confirmat l'ingrés et facilitaré la resta d'informació respecte el punt i hora de trobada, així com altres aspectes tècnics. Fa uns 50 milions d'anys, la Catalunya Central estava ocupada per un entrant de l'Atlàntic. En aquest mar interior hi desembocaven rius i torrents que formaven deltes de grava, com per exemple, els que originarien els actuals massissos de Montserrat o de Sant Llorenç del Munt. [email protected] www.blocdecamp.blogspot.com Un delta fa 18 març 2012
1

Sortida de geologia a Sant Llorenç

Mar 06, 2016

Download

Documents

Bloc de Camp

Resum de la sortida
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: Sortida de geologia a Sant Llorenç

Sant Llorenç del Munt50

geologia, cultura i país amb Bloc de camp!

milions d'anys

Què s'hi veurà?L'objectiu d'aquesta sortida és reconèixer en el camp les evidències que permeten reconstruir el passat de Sant Llorenç i les seves diferents parts (la plana deltaica, la platja, les badies, els aiguamolls, el canals, el front deltaic, els esculls, etc.).

Quin nivell de coneixements cal?Aquesta activitat té un caràcter divulgatiu però rigorós. El nivell de les explicacions s'adapta al grup i es cerca un ambient distés i obert a la curiositat dels participants.

Com ens desplaçarem?La sortida té una durada de 10.00 a 17.00 h aproximadament. El desplaçament fins el punt de trobada i els punts principals del recorregut (Matadepera – font de Carlets – Rellinars – el Burès) corre a càrrec dels participants, en els seus vehicles particulars (es recomana compartir cotxe), sempre per carrereta o per pistes òptimes. Els recorreguts a peu dins l'itinerari són curts i aptes per a qualsevol persona en condicions físiques normals.

Com apuntar-s'hi?1. El preu per persona és de 13 € i inclou el monitoratge i un dossier.2. Si t'interessa has d'escriure un correu electrònic a Isaac Camps [email protected] el nombre de persones que voleu venir. El total de participats adults està limitat a 15. Els menors de 10 anys no paguen.3. Aleshores t'indicaré la disponibilitat de places i un número de compte per fer l'ingrés.4. Un cop confirmat l'ingrés et facilitaré la resta d'informació respecte el punt i hora de trobada, així com altres aspectes tècnics.

Fa uns 50 milions d'anys, la Catalunya Central estava ocupada per un entrant de l'Atlàntic. En aquest mar interior hi desembocaven rius i torrents que formaven deltes de grava, com per exemple, els que originarien els actuals massissos de Montserrat o de Sant Llorenç del Munt.

[email protected]

Un delta fa

18març2012