Top Banner
HENNE · LØNNE · LUNDE · OUTRUP · NR. NEBEL · KVONG · LYDUM SOGNENYT 3 · 2015 - DET ER IKKE Så TIT, JEG GåR TIL GUDSTJENESTE, MEN JEG ER I HVERT FALD TROENDE. Hans Kristian Isaksen husker sin bibelhistorie 50 år efter sin konfirmation.
16

Sognenyt juni august 2015

Jul 22, 2016

Download

Documents

Kasper Boetker

 
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: Sognenyt juni august 2015

Henne · lønne · lunde · Outrup · nr. nebel · KvOng · lydum SOgnenyt3

· 201

5

- Det er ikke så tit, jeg går til guDstjeneste,

men jeg er i hvert falD troenDe.

hans kristian isaksen husker sin bibelhistorie

50 år efter sin konfirmation.

Page 2: Sognenyt juni august 2015

222

På den 2. side

gulDkonfirmanD husker sin bibelhistorie 50 år efterkonfirmationsforbere-delsen i 1963 har sat sine spor i hans kristian isaksen fra henne. Hans Kristian Isaksen kan huske bibelhistorierne, fordi præsten var rigtig god til at fortælle ved konfirmations-forberedelsen for over 50 år siden. I dag er tro og bøn stadig en ressource for guldkonfirman-den – også selv om han kun dukker op i kirken af og til.

fantastisk oplevelseMen festligt var det, da han og en snes andre guldkon-firmander med ægtefæller

Af Svend Løbner, freelance journalist

i 2013 kunne fejre 50 års konfirmandjubilæum. Det var en lille årgang fra hhv. Henne, Lønne og Dagsø sogne dengang i 1963, men jubilæet blev fejret med manér i kirke og forsamlingshus.- Det var en fantastisk oplevelse at kende dem igen og høre, hvad de havde fået tiden til at gå med fra de blev konfirmeret. Det var en hyggelig dag, fortæller Hans Kristian Isaksen. Han har selv tre børn, der alle er konfirmeret, og han har deltaget i mange konfir-mationer gennem årene. Og her har han lagt mærke til en forskel mellem dengang og nu.

mere privat i dag- Det er blevet mere privat, mere intimt i dag. Du blander ikke naboerne ind i det, som vi gjorde, da jeg blev konfirmeret, fortæller han og uddyber: - Hvis man som nabo eller venner lagde et telegram med et beløb til konfirmanden, blev man dengang altid inviteret med til spisning og kaffe et par uger efter konfirmationen. Men det stoppede mere eller mindre, da vi selv fik børn, og naboer, som er flyttet hertil fra de større byer glemmer det simpelthen. Hans Kristian Isaksen holder en kort tænkepause, inden han fortsætter:

Page 3: Sognenyt juni august 2015

33

- Folk lever mere for sig selv i dag. Det ser vi jo også, når konfirmander hentes i limousiner, smarte sports-vogne, hestevogne og store motorcykler, når de kommer ud fra kirke. Det går fuldstændig over gevind i mine øjne.

Dans på henne kroHans Kristian Isaksen husker tilbage på »de gode, gamle dage«, hvor konfirmationen blev fejret med lokal hygge:- Dengang var der ikke noget, der hed blå mandag, fortæller han. – Efter konfirmationen inviterede vi til spisning på Henne Kro. Vi skulle hver især invitere en fra årgangen før og en fra årgangen efter os selv - plus en 4-5 stykker af vore søskende, fætre og kusiner. Og så spiste og dansede vi hele aftenen. Det var en god tradition.

Hvad betød det for dig at blive konfirmeret?- Vi lærte jo under konfirma-tionsforberedelsen, hvorfor vi skulle konfirmeres, men det var ikke det, jeg spekulerede på ved selve konfirmationen. Og jeg tvivler på, at der var nogle af mine kammerater, der gjorde det. Vi gik op i gaver, hvor mange penge vi fik, og mødet med alle fætre og kusiner, som vi ikke havde set i et halvt år.

Præsten kunne fortælle- Vi var ikke bedre troende, end de unge er i dag, tilføjer Hans Kristian Isaksen. - Men vi havde en præst, der var rigtig god til at fortælle bibelhistorie. Så jeg husker flere ting fra konfirmations-forberedelsen. Præsten kunne fortælle det hele i stedet for bare at læse op af en katekismus.

Har du kunnet bruge det til noget i de 50 år, der er gået?- Det er ikke så tit, jeg går til gudstjeneste, men jeg er i hvert fald troende. Og jeg kan også godt bede til Gud en gang imellem, uanset om jeg er i kirke eller andre steder. Jeg beder, hvis jeg har behov for det i privaten. - For jo, vi er oplærte i den kristne tro. Det er ikke kun konfirmationen, men også efterskolen og højskolen, der har givet mig troen. Det er hele opdragelsen.

Page 4: Sognenyt juni august 2015

4

Det sker | Henne & Lønne sogne

Døbte februar 2015 - maj 2015

Henne kirke:Søndag den 22. februar 2015 Martha Marie Vedel Jørgensen

Lønne kirke:Søndag den 10. maj 2015Liva Bjerg Schøler

Søndag den 17. maj 2015Silje Brarup Jakobsen

sogneuDflugtI år afholdes sogneudflugten lørdag den 29. august 2015, og turen går til Jesperhus Blomsterpark på Mors.

Vi tager sammen afsted med bus kl. 08.00 fra Stausø og spiser morgenmad, frokost og aftensmad sammen - tæt forfulgt af gode oplevelser. Og vi besøger selvfølgelig en spændende kirke på vejenJ

Pris: 300 kr., og det inkluderer: Bustur, morgenmad, frokost, kage og kaffe, indgang og aftensmad på kro.

Sidste frist for tilmelding til Pernille Lydeking Svenningsen: redag den 14. august 2015.

konfirmation 2016Vi ser allerede frem mod næste års konfirmationer og vi byder de kommende konfirmander velkommen!

Konfirmationerne bliver:

Lønne kirke: Store Bededag, fredag den 22. april 2016 kl. 10.00

Henne kirke: Søndag den 24. april 2016 kl. 10.00

Tilmelding til sognepræst Pernille Lydeking Svenningsen

friluftsguDstjeneste sankt hans dag i nymindegabOnsdag den 24. juni 2015 holdes der Sankt Hans-gudstjeneste ved Esehusene i Nymindegab.

Vi begynder kl. 17.00 med gudstjeneste og med at varme grillen op.

Derefter hygger vi os med mad på grillen og fælles spisning - I medbringer selv jeres mad og drikke - og godt samvær!

Det var en stor, hyggelig succes sidste år, og vi glæder os til at se jer alle. Alle er meget velkomne.

4

Page 5: Sognenyt juni august 2015

5

sommerkonCerter 2015summer ConCerts - sommerkonzerte

5

Onsdag d. 15. juli kl. 20 i Mosevrå KirkeIngeborg Fangel Mo, SopranThomas Winthereik, Guitar

Torsdag d. 16. juli kl. 20 i Lønne KirkeIngeborg Fangel Mo, SopranThomas Winthereik, Guitar

Mandag d. 20. juli kl. 20 i Aal Kirke, OksbølJohan Møller, Sang/OrgelMikael Haaning, Orgel/Klaver

Tirsdag d. 28. juli kl. 20 i Billum KirkeAnna Wierød, SangLouise Hjorth Hansen, BlokfløjteKatrine I. Kristiansen, Orgel

Onsdag d. 29. juli kl. 20 i Henne Kirke Anna Wierød, SangLouise Hjorth Hansen, BlokfløjteKatrine I. Kristiansen, Orgel

Torsdag d. 30. juli kl. 20 i Oksby Kirke Johan Møller, Sang/OrgelMikael Haaning, Orgel/Klaver

Tirsdag d. 4. august kl. 20 i Ho KirkeScandinavian GuitarduoJesper Sivebæk & Pelle Pålson

Torsdag d. 6. august kl. 20 i Børsmose KirkeElena Ivanova, CelloMikael Haaning, Klaver/Orgel

Onsdag d. 12. august kl. 20 i Lønne KirkeBente Vist, SopranEva Østergaard, FløjteTove Flensborg, MandolinTine Rehling, HarpeJørgen Bjørslev, Guitar

Torsdag d. 13. august kl. 20 i Janderup KirkeAnne Mette Balling, SopranChristian Blom Hansen, Orgel

Tirsdag d. 18. august kl. 20 i Oksby KirkeHanne Askou, Violin Frode Andersen, Accordeon

Onsdag d. 19. august kl. 20 i Henne KirkeHanne Askou, Violin Frode Andersen, Accordion

Torsdag d. 27. august kl. 20 i Aal Kirke, OksbølRibe Big Band

entré: 40 kr.

Studerende 20 kr.

Page 6: Sognenyt juni august 2015

6

Det sker | Outrup og Lunde sogne

6

grunDlovsmøDe meD Carl erik lunDgaarDFredag den 5. juni, Grundlovsdag, kl. 14.00 har vi vores årlige Grundlovsmøde i Lunde-Outrup Pastorat.

Dagen begynder med gudstjeneste i Lunde Kirke ved sognepræst Kasper Bøtker, hvorefter vi mødes i konfirmandstuen ved præstegården på Lundtangvej 21 i Lunde omkring kl. 15.00 til kaffe og efterfølgende foredrag og sangeftermiddag ved musiker, komponist, historie- fortæller og forhenværende lektor på Det fynske Musikkonservatorium, Carl Erik Lundgaard. Vel mødt!

børnekirke - et nyt tiltagEn frivillig fra Lunde Sogn, Jette Andersen fra Frøstrup, har på helt eget initiativ oprettet et tilbud om børnekirke i Lunde Kirke.Hvad er børnekirke? Det går ud på, at alle de børn, der er i kirke til søndagsgudstjenesten, tilbydes at komme med Jette ned i graver-huset, hvor der vil være lagt et legetæppe, nogle farver og andre ting frem, som børnene kan lege med. Der vil også blive sunget nogle sange og fortalt historier fra Biblen. Næste gang, der er børnekirke, er til gudstjenesterne: Søndag den 26. juli 2015 kl. 10.30 og søndag den 30. august 2015 kl. 10.30.

bliv kørt i kirkeDer er mulighed for at benytte kirkebil til gudstjenesterne i Lunde, samt til andre kirkelige arrangementer. Ønsker man at benytte sig af dette tilbud, kan man ringe til Lunde Taxa på tlf. 75 28 20 13. Alle børn er hjertelig velkomne.

PizzaguDstjenesteTorsdag den 4. juni kl. 17.00 i Lunde Kirke er der en afsluttende pizzagudstje-neste for minikonfirmanderne fra Lunde Sogn, 3. klasse fra Blaabjergskolens afdeling i Lunde. Her kan man bl.a. komme op i kirken og se, hvad minikonfirmanderne har lavet i løbet af uge 23, hvor de har gået til minikonfirmandundervisning. Minikonfirmandundervisningen i Lunde Sogn er et samarbejde mellem hhv. skolen og kirken, Blaabjergskolens afdeling i Lunde og Sognepræst Kasper Bøtker, og foregår dels på skolen og dels i kirken. Efter gudstjenesten inviteres de tilstedeværende til pizza, sodavand og hyggeligt samvær i kirken. Vel mødt!

Af hensyn til maden er tilmelding nødvendig senest tirsdag den 2. juni på tlf. 75 28 20 71, mobil 40 49 83 05 eller på mail: [email protected]

Page 7: Sognenyt juni august 2015

77

guDstjenester På møllegårDen i outruPTorsdag den 4. juni 2015 kl. 14.30 ved sognepræst Pernille L. Svenningsen.

Torsdag den 13. august 2015 kl. 14.30 ved sognepræst Kasper T. Bøtker.

guDstjenester På baunbo i lunDeTorsdag den 11. juni 2015 kl. 14.30 ved sognepræst Ann Andersen.

Torsdag den 20. august 2015 kl. 14.30 ved sognepræst Kasper T. Bøtker.

snobrøDsguDstjenesteKom til snobrødsgudstjeneste i Lunde Kirke søndag den 16. august kl. 10.30.Efter gudstjenesten er der bålhygge på Lunde Skole. Vel mødt! Tilmelding til sognepræst Kasper Bøtker på mail [email protected] eller tlf. 75 28 20 71senest torsdag den 13. august.

kfum & kfukjuniTirsdag d. 9. Bibeltime ved Lene og Palle Holm, Skyhedevej 1, 6855 Outrup.

Tirsdag d. 23 Sct. Hans kl. 17.30 ved Vibeke og Jeppe Holm Pedersen, Dejrupvej 73, 6855 Outrup. Medbring service, kød og drikkevarer til eget forbrug. Tilmelding senest d. 21. juni på tlf. 27 64 19 96. 

juli Ferie.

augustTirsdag d. 18. Bibeltime ved Susanne og Torben Jensen, Rottarpvej 40, 6855 Outrup.

Søndag d. 23. Opstartstur med gudstjeneste i Outrup og efterfølgende fro- kost ved Birthe og Niels Jespersen, Enghavevej 28, 6855 Outrup.

inDre missionFælles program for alle. Bemærk: Hvor der ikke er andet tidspunkt anført, er alle møder kl.19.30

juniTorsdag d. 11. Udflugt. Afgang kl. 18.00 fra Outrup Missionshus, Jernbanegade 9, 6855 Outrup. Program kommer senere.

Tirsdag d. 16.  Bibeltime hos Emilie og Egon Madsen, Toftevej 60, 6855 Outrup.

juli Sommerferie.

augustSøndag d. 23. Opstart: gudstjeneste kl. 10.30 i Outrup Kirke og derefter sommerhygge hos Birthe og Niels Jespersen, Enghavevej 28, 6855 Outrup.

Torsdag d. 27. Kredsmøde i Janderup Missionshus. Jens Jensen fra Løgumkloster taler.

Formand: Bernhard Simonsen tlf. 75251192Kasserer og udlejning: Bent Krog tlf. 75251183

Page 8: Sognenyt juni august 2015

88

Det sker | Nr. Nebel, Lydum & Kvong sogne

guDstjenestei PræstegårDshavenSøndag d. 28. juni kl. 14.00 på Bredgade 88. Efter gudstjenesten er der kaffebord. Man bedes selv medbringe noget at sidde på. Alle er velkomne. På gensyn.

morgensang i nr. nebel kirkeI august er der igen morgensang i kirken på følgende dage: tirsdag d. 11. august, torsdag d. 13. august, tirsdag d. 18. august og torsdag d. 20. august, alle dage kl. 9.00. Efter morgensangen torsdag d. 20. august er der kaffe og rundstykker. På gensyn.

konfirmation 2016Nr. Nebel: fredag d. 22. aprilLydum: søndag d. 24. aprilKvong: søndag d. 1. maj.

sogneuDflugt - lørDag D. 6. juni 2015Turen går til Viborg og Mønsted kalkgruber.Vi begynder i Kvong: Afgang fra Idrætsparkens parkeringsplads kl. 8.30.Vi kører til Hald Ege, hvor vi nyder en kop kaffe og et rundstykke, - og ikke mindst den flotte udsigt, inden vi fortsætter til Viborg Domkirke. Efter rundvisning i domkirken, kører vi til Borgvold, hvor vi spiser middag (drikkevarer for egen regning).Efter middagen går turen til Mønsted kalkgruber, hvor vi drikker eftermiddagskaffe, inden hjemturen.Forventet hjemkomst kl. 18.00.Pris: 250,- pr. pers., børn under konfirmationsalderen halv pris.Tilmelding til Bettina Ørskov, tlf. 23273618 eller Birte Nielsen tlf.75254191 senest onsdag d. 3. juni.

På gensyn.Kvong Menighedsråd

Page 9: Sognenyt juni august 2015

9

guDstjenester På blåbjerg PlejehjemjuniTirsdag d. 2. juni kl. 14.15 Tirsdag d. 16. juni kl. 14.15

juliTirsdag d. 7. juli kl. 14.15Tirsdag d. 21. juli kl. 14.15

augustTirsdag d. 4. august kl. 14.15Tirsdag d. 18. august kl. 14.15

9

inDre missionjuniOnsdag d. 3. Bibelkreds hos Ester Poulsen, Vesterhavsvej 250, Nymindegab. Johannes evangelium kap. 2 vers 13-25.

Torsdag d. 11. Udflugt sammen med Outrup. Se ugeavisen.

Lørdag d.13. Årsmøde i Indre Mission på Mørkholdt Strand Camping.

Onsdag d. 17. Hyggeaften hos Lene Nielsen, Skovbrynet 5, Nymindegab.

juli Sommerferie

augustOnsdag d. 19. Bibelkreds hos Inge Villadsen, Klintingvej 99. Johannes evangelium kap. 3 vers 1-21.

Torsdag d. 27. Kredsmøde i Janderup missionshus. Taler Jens Jensen, Løgumkloster.

septemberOnsdag d. 9. Kvindestævne i Varde missionshus.

Torsdag d. 10. Kvindestævne i Varde missionshus.

kirkebilDer er mulighed for at benytte kirkebil til gudstjeneste i Nr. Nebel og Lydum og til øvrige arrangementer i kirkeligt regi.Vil man benytte sig af tilbuddet, kan man ringe til Lunde Taxi på tlf. 75 28 20 13.

øvrige arrangementer- holD øje meD DagsPressen!

ny hjemmesiDeSamarbejdet på tværs af de 7 sogne i Gl. Blaabjerg har givet plads til en fælles hjemmeside: www.blaabjergkirker.dk Nørre Nebel, Lydum og Kvong sogne findes under blokken Blåbjerg Nord, som jo også er pastoratets navn.

Page 10: Sognenyt juni august 2015

10

konfirmation | Outrup og Lunde sogne

10

Outrup søndag d. 26. april 2015

Lunde fredag d. 1. maj 2015

Tang

efot

oTa

ngef

oto

Page 11: Sognenyt juni august 2015

11

konfirmation | Nr. Nebel, Lydum og Kvong sogne

Nr. Nebel fredag d. 1. maj 2015

Lydum søndag d. 3. maj 2015 Kvong søndag d. 3. maj 2015

Page 12: Sognenyt juni august 2015

1212

konfirmation | Lønne og Henne sogne

Henne fredag den 1. maj 2015 Tang

efot

o

Deutschschprachige evangelische urlaubsgottedienste – ekDFreitag um 11.00 Uhr in der Henne Kirche, Henne kirkeby

Die Termine sind leider noch nicht bekannt.Bitte erkundigen Sie sich bei den Touristbüroswww.ekd.de

konfirmanDnavneBagerst fra venstre: Jonathan Wolgast Tøtrup Jensen, Mads Holm Pedersen, Jacob Nørtoft Thomsen, Niels Philip Dalgaard, Jeppe Winther Birkkjær Lauritsen.Forrest fra venstre: Ester Haarsma, Emma Kjeldager Søe Andersen, Amalie Sandholt, Kirstine Nissen Johansen, Malene Lund Nielsen.

Page 13: Sognenyt juni august 2015

1313

Det sker | Fælles for alle syv sogne

højskoleDag Onsdag d. 9. september kl. 10.00 – 16.00 på Outrup Hotel.Ældresagen indbyder i samarbejde med menighedsrådene i Blåbjerg og Sydbank alle til at fejre 100-årsdagen for kvindernes valgret, 1915 – 2015.

Formiddagens foredrag: »Da kvinder og tyende blev borgere« ved journalist og forfatter Pia Fris Laneth - bygger på forfatterens egen bog, »Lillys Danmarkshistorie«.

Middag, dagens ret, + kaffe med kage. Pris 150 kr. Drikkevarer er for egen regning.

Eftermiddagens foredrag: »Om at være offentligt fruentimmer« ved tidligere indenrigs- og landbrugsminister, Britta Schall Holberg.

Sang og musik med Ruth og Poul Pedersen fra Nørre Nebel.

Husk tilmelding senest onsdag d. 24. august kl. 12.00 til: Lise Hvelplund, tlf. 75 28 23 71 eller mail [email protected] eller til Marianne Zwinge, tlf. 75 28 87 54 eller mail [email protected]

Fødsel: Fra 1. oktober 2010 registreres fødsel på grundlag af jorde-moderens anmeldelse til sognet. Er forældrene ikke gift skal omsorgs- og ansvarser-klæring udfyldes på: www.borger.dk, inden 14 dage, ellers bliver sagen sendt til statsforvaltningen for videre behandling.

Dåb/navngivelse: Dåb/navngivelse skal ske inden 6. måneder efter fødslen.

Dåb sker ved henvendelse til sognepræsten.Navngivning sker på: www.borger.dk

Vielse: Vielse aftales med sognepræ-sten ved den kirke, hvor vielsen skal finde sted. Prøvel-sesattesten, som er gyldig i 4 måneder fås ved henvendelse til borgmesterkontoret. Prøvelsesattesten må således højest være 4 måneder gammel på bryllupsdagen.

Den afleveres til sognepræsten vedlagt parrets dåbsattester samt evt. skilsmissebe-villing(er).

Begravelse: Dødsfald anmeldes hurtigst muligt og senest 2 hverdage efter dødsfaldet til sognepræ-sten i det sogn, hvor afdøde havde bopæl. Begravelsens/bisættelsens forløb aftales med den præst, der skal foretage handlingen. Sognekirken kan altid benyttes.

Hvad gør man...?

Page 14: Sognenyt juni august 2015

14

henne & lønne kirkerSognepræst Pernille Lydeking Svenningsen, Blåbjergvej 1606854 Henne Tlf. 75 25 51 35E-mail: [email protected]

Organist Mona Schmidt, Hjerting, tlf. 75 15 89 69

Kirkesanger Kaj Nielsen, Kragelund Kirstine Vestergaard Sørensen, Frøstrup

Graver på Henne kirkegårdBirgit Sepstrup OlesenMobil 24 66 13 55

Graver på Lønne kirkegårdJonna Kristensen,Mobil 20 44 50 67

Mandag er fast fridag for præst, organister, kirkesangere og gravere

henne-lønne sognsmenigheDsråD Formand Niels Finsen NielsenTlf. 75 25 50 23 / 23 93 87 87

Næstformand Karsten Lillebæk JepsenTlf. 75 28 92 53

Kasserer Ulla FynboTlf. 75289595

Kirkeværge i HenneAnette NissenTlf. 21 69 83 55

Kirkeværge i Lønne Birthe Fuglkjær KristensenTlf. 75 28 90 46 / 30 31 59 54

KontaktpersonKim HildebrandtTlf. 75 25 55 67 Ingelise Pedersen,Tlf. 75 28 97 84

nr. nebel, lyDum & kvong kirkerSognepræstAnn AndersenBredgade 886830 Nr. NebelTlf. 75 28 80 79

Graver Nr. Nebel og Lydum:Peter PedersenTlf. 29 79 48 51undt. mandag

Graver Kvong:Ann NeidelTlf. 40 10 81 37undt. mandag

Organist:Lene ClausenTlf. 28 30 66 03undt. mandag

Kirkesangere:Helge KnudsenTlf. 75 28 70 05undt. mandag

Birgitte KudskTlf. 75 25 00 69 Mobil 61 79 13 32undt. mandag

nr. nebel-lyDum sogns menigheDsråDFormand Anette HansenTlf. 75 28 82 39

Næstformand Else BergTlf. 75 28 86 39

Kasserer Jonna MadsenTlf. 75 28 86 86

Kirkeværge Nr. Nebel/Lydum:Anna Marie Gandrup LauridsenTlf. 26 80 73 49

Kontaktperson:Klaus BomgaardTlf. 29 92 15 27

kvong sogns menigheDsråDFormandInge Bech ThomsenTlf. 75 25 40 95 Næstformand Birte NielsenTlf. 75 25 41 91 Kirkeværge Marianne Benedicte Ransby JuhlTlf. 75 25 43 10

Kasserer Inger-Marie Bay JørgensenTlf. 21 77 90 15 KontaktpersonBettina Ravnholt ØrskovTlf. 23 27 36 18

adresser

14

Page 15: Sognenyt juni august 2015

15

adresseroutruP & lunDe kirkerSognepræst Kasper Thingemann BøtkerLundtangvej 216830 Nr. NebelTlf. 75 28 20 71 Mobil 40 49 83 05 E-mail: [email protected]

Organist Jens Kruse KristensenMobil 22 12 13 48 undt. mandag

Kirkesanger Preben OlesenMobil 21 63 08 86 undt. mandag

Graverhuset ved Outrup KirkeBirkegade 1, 6855 OutrupTlf. 75 25 14 04

Graverhuset ved Lunde KirkeGl. Lundevej 3, Lunde, 6830 Nørre Nebel tlf. 75 28 23 14

Præstesekretær Birte R. ThomsenTræffes tirsdag fra 9-13Tlf. 75 28 20 71 E-mail: [email protected]

outruP sognsmenigheDsråDFormand Birthe Jespersen Mobil 21 96 05 81

NæstformandLone Holm Iversen Mobil 21 60 41 27

Kasserer Jørgen JespersenTlf. 75 25 19 13

Kirkeværge Inger Marie Rønnstad tlf. 75 25 16 20 KontaktpersonEgon Madsen Tlf. 75 25 12 13 Sekretær Petra Krogh Tlf. 75 25 15 62

lunDe sogns menigheDsråDFormand Karin HansenMobil 21 46 22 76

Næstformand Thorkild Møller Christensen Mobil 51 20 61 85

Kasserer Tove LillebækMobil 29 71 22 41 Kirkeværge Kirsten LarsenMobil 61 60 21 66

Kontaktperson Egon PedersenTlf. 75 28 22 43

husk - det er ingen ulejlighed at ringe til præsten, hvis man har behov for denne, evt. ved en hjemmealtergang, eller blot ved en samtale. Det sam-me gælder ved indlæggelse på sygehuset, kontakt mig ven-ligst, hvis mit besøg ønskes, da jeg ikke automatisk får be-sked, fra sygehuset.

15

DeaDline Næste kirkeblad

udkommer i uge 36.

Deadline for indlevering af stof til kirkebladet er

den 30. juli 2015.

Stof sendes til sognepræsterne.

Page 16: Sognenyt juni august 2015

246

www.blaabjergkirker.dk

Team

Lyn

deru

p · 9

7173

408

dag nr. nebel Kvong lydum lunde Outrup Henne lønne5. juniGrundlovsdag

Se øvrige Se øvrige Se øvrige 14.00 KTB Se øvrige Se øvrige Se øvrige

7. juni1. s. e. trin.

10.30 AAN Se øvrige Se øvrige Se øvrige Se øvrige 9.00 PLS 10.30 PLS

14. juni2. s. e. trin.

9.00 AAN 10.30 AAN Se øvrige 9.00 KTB 10.30 KTB 10.30 PLS 9.00 PLS

21. juni3. s. e. trin.

Se øvrige Se øvrige Se øvrige 10.30 KTB 9.00 KTB 9.00 PLS 10.30 PLS

24. juniSankt Hans

Se øvrige Se øvrige Se øvrige Se øvrige Se øvrige Se øvrige 17.00 PLSFriluftsgudstj.

28. juni4. s. e. trin.

14.00 AANI præstehaven

10.30 AAN Se øvrige Se øvrige 10.30 KTB 9.00 KTB Se øvrige

5. juli5. s. e. trin.

10.30 AAN 9.00 AAN Se øvrige Se øvrige 9.00 PLS 10.30 PLS Se øvrige

12. juli6. s. e. trin.

9.00 AAN 10.30 AAN Se øvrige 9.00 PLS Se øvrige Se øvrige 10.30 PLS

19. juli7. s. e. trin.

10.30 AAN Se øvrige Se øvrige Se øvrige 9.00 AAN 10.30Se hjemmeside

9.00 Se hjemmeside

26. juli8. s. e. trin.

Se øvrige 9.00 KTB Se øvrige 10.30 KTB Se øvrige 9.00 Se hjemmeside

10.30Se hjemmeside

2. august9. s. e. trin.

9.00 KTB Se øvrige Se øvrige Se øvrige 10.30 KTB 10.30Se hjemmeside

9.00 Se hjemmeside

9. august10. s. e. trin.

Se øvrige 9.00 PLS Se øvrige 19.00 KTB Se øvrige Se øvrige 10.30 PLS

16. august11. s. e. trin.

9.00 AAN 10.30 AAN Se øvrige 10.30 KTB 9.00 KTB 10.30 PLS 9.00 PLS

23. august12. s. e. trin.

10.30 AAN 9.00 AAN Se øvrige 9.00 KTB 10.30 KTB 9.00 PLS 10.30 PLS

30. august13. s. e. trin.

9.00 AAN 10.30 AAN Se øvrige 10.30 KTB 9.00 KTB 10.30 PLS 9.00 PLS

gudstjenester | 7 sogne i Gl. Blåbjerg

KTB = Kasper Thingemann Bøtker • AAN = Ann Andersen • PLS = Pernille Lydeking SvenningsenRet til ændringer forbeholdes