Top Banner
Slagtermester Jesper Christiansen, Farum Kød, troværdighed og godt slagterhåndværk Sommertilbud www.madmedmere.dk Se mad med mere´s hjemmeside her Kryddersaltet svineslag Se side 2 Tapas-bakke Se side 4 XL skaft-koteletter Se side 6 Grillplanke skåret af nakkefilet 550-600 g - pr. stk. 65,-
8

Slagter Jesper's Grillavis 2014

Mar 24, 2016

Download

Documents

Grillkampagne 2014 Grill på 1. klasse med Slagter Jesper, Farum Bytorv. Kvalitet i højsæde og kød du kan stole på. Grilltips & tricks, opskrifter og lækre tilbud. Tilbuddene er gældende fra onsdag den 4. juni t.o.m lørdag den 14. juni 2014.
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: Slagter Jesper's Grillavis 2014

Slagtermester Jesper Christiansen, Farum

Kød, troværdighed og godt slagterhåndværk

Sommertilbud

www.madmedmere.dk

Se mad med mere´shjemmeside her

Kryddersaltet svineslagSe side 2

Tapas-bakkeSe side 4

XL skaft-koteletterSe side 6

Grillplanke skåret af nakkefilet550-600 g - pr. stk.

65,-

Page 2: Slagter Jesper's Grillavis 2014

Se pinse- solen danse med gris på grillenFor de af os, der ikke er helårs-grillere, er det skønt at få grillen ud på terrassen igen. Giv den en god start – med gris på grillen, når du skal se pinsesolen danse.

Kryddersaltet svineslag med svær

Grillspyd rammer pletEt grillspyd med forstegt brystflæsk rammer plet hver gang... Også hos dig, der skal tilberede og grille maden. For at gøre det nemt for dig har vi nemlig skåret det saftige svinebryst i store tern og forstegt det, så det bare skal grilles helt færdigt.

800 gPr. stk. KUN

59,-

140 gPr. stk. KUN

15,-

Grill saltimbocca skåret af nakkefilet med salvie og parmaskinke

FORSTEGT

2

Page 3: Slagter Jesper's Grillavis 2014

Kryddersaltet svineslag med svær

Nakkefilet på spydIngen grill uden kød på spyd. Her skåret i firkanter med eller uden barbecuemarinade. Grilles direkte i 7-10 minutter. 130 g pr. stk.

Slag er normalt forbundet med rul-lepølse eller rullesteg. Her har slagter-en gnedet slaget med kryddersalt. Giv det 2½ time på indirekte varme, og du får det lækreste møre kød klar til en lun sommerservering med marinerede tomater og nye kartofler vendt i hakket persille. Måske har du helt din egen kryddersalt, det er der også plads til.

Opskrift på kryddersalt:Krydderurter, alle typer kan anvendes. Groft salt

Saml urterne, hvis de har bløde stilke som dild, basilikum, kørvel og koriander bruger man også selve stilken.Hvis de har træede stilke som oregano,

timian, estragon tager man bladene af ved at stryge hver enkelt stængel mod bladene, så de rasler af.

Groft salt, alle typer kan anvendes, vær opmærksom på styrken af saltsmagen.

Hvor mange urter i forhold til salt man vil bruge er en smagssag og der må forsøges, men det er klart, at der er grænser for, hvor meget salt man kan bruge. Derfor skal urtemængden passe til saltmængden, når det skal smage af noget på den pågældende ret.

Salt og urter kan kværnes i en morter, alternativ hakkes urterne med kniv og vendes i saltet.

Kryddersalt skal laves samme dag, som det skal bruges. Det egner sig ikke til at lade stå, da der anvendes friske krydderurter.

Gnid kød med saltet, så det ligger og trækker smag eller drys på som det sidste, lige inden servering.

Pr. stk. kr. 20,- Tá 4 stk. KUN kr.

Grill saltimbocca skåret af nakkefilet med salvie og parmaskinke

Det marmorerede stykke kød, der er skåret af nakkefilet, eg-ner sig særdeles godt til grillen. Saltimbocca’en er lige præcis så italiensk, som den lyder! Server med pasta og friskha-kkede krydderurter, selvfølgelig dryppet med god olivenolie og balsamico.

Pr. stk. 22,50Ta’ 4 stk. KUN

85,- 75,-75,-

3

Page 4: Slagter Jesper's Grillavis 2014

Krogmodnet oksekød grillet med ben, er altid en sikker vinder.Vores højreb modner mindst 3-4 uger, hvilket giver en dyb og intens smag. Kødets naturlige enzymer nedbryder bindevævet og smagen fremkommer tydeligt.

Ofte er udskæringen rigelig til 2 pers., hvis der som altid skal være plads til en grillpølse.Den grilles først over direkte varme, så den får naturlige grillstriber og efterføl-gende færdiggrilles kødet ved indirekte varme. Den samlede grilltid er ca. 15-25 minutter afhængig af tykkelsen. Spørg din mad med mere slagter for den præ-cise grilltid, hvis du er i tvivl.

Server og skær den for ved bordet i skiver let på skrå. Server gerne med en kold bearnaise.

Kold bearnaisecreme til 4 pers.:

2 pasteuriserede æggeblommer (eller friske)1 spsk. bearnaiseessens2-3 dl vindruekerneolieGroft salt1 knivspids cayennepeber stødtCa. 5-8 friske kviste estragon

Sørg for olie og æggeblommer har stuetemperatur. Pluk estragonbladene fra kvistene.Tilsæt bearnaiseessens til blommerne, tilsæt salt og peber samt hakket es-tragonblade.

Pisk med piskeris æggeblommemas-sen sammen med olien ganske let, så blommerne lidt efter lidt emulgerer med olien. Den skal samle sig, så der opnås en tyk konsistens som mayonnaise. Smag til med yderligere essens hvis den er for fed, eller lidt salt. Den har godt af at blive lavet et par timer før servering, så smagen fra estragon kan trække ud i cremen.

Hvis den skiller undervejs, så tag en ren skål og tilsæt en stor spiseske mayonnaise og pisk langsomt den skilte bearnaise- creme ned i.

Godt til alt grillet kød.

Côte de boeuf Gourmet pizza på grillen

Tapas-bakke

Se TV-køkken på flere lækre saucer

Ca. 600 gPr. stk. KUN

199,-Til 2 pers.

4

Page 5: Slagter Jesper's Grillavis 2014

Gourmet pizza på grillen

Steges 3-4 minutter på hver side.Husk at lade bøffen hvile i 5 minutter inden udskæring.Frisk kværnet peber og groft salt som det sidste. Entrecote er skåret af højrebets marmorerede ende uden ben også kaldet filet, men med kødets naturlige fedtkant.Det er for mange det oplagte valg, da udskæringen indeholder både smag og er naturlig saftig på grund af dens naturlige mar-morering.Går altid godt til kold eller varm bearnaise eller alle former for kryddersmør. Nye sprøde salat-er som tilbehør løfter en god entrecote.

EntrecôteTapas på terrassen – eller med på turTapasbakken kan du tage med dig på picnic, skovtur eller når strandkanten kalder. Der er nok i bakken til to personer. Brug den også når grillen tændes op, og nyd den med et glas afkølet vin. Kan også anvendes som for-ret. Spørg din lokale mad med mere slagter hvad præcis den indeholder.

Tapas-bakke Super møre entrecote til grill eller pande

Til 2 pers. Pr. bk. kr. 169,-

Pizzaen viser nye sider af sig selvPizzabundene er håndlavede af det bedste mel og smurt med grov tomatsauce. Fyldet er skinke eller chorizo og så selvfølgelig mozza-rella. Og så er det ellers på grillen med pizzaen, der viser helt nye sider af sig selv, når den tilberedes på grillen. Vores bunde er forbagte, lette og luftige og kan derfor grilles på indirekte varme på grillristen eller på en pizzasten.Pr. stk.

59,-

180 gTa’ 2 stk. KUN

89,-

Indholdet kan variere

5

Page 6: Slagter Jesper's Grillavis 2014

Grove grillpølser er årets nyhedPølser lavet med brystflæsk er nogle af de bedste pølser, du kan få. Det giver pølsen en naturlig saftig smag, hvor det kan fornemmes, at den har bid og at det ikke bare er unødvendi-ge fyldstoffer. Her har kødet fået en lettere spids krydring, inspireret fra Brasiliens krydderier.

VM i BrasilienRetter med smag af sol og samba

Vi nærmer os kick off til den store VM-turnering i fodbold. Værtsna-tionen er som bekendt Brasilien – og sammen med mad med mere slagteren kan du selv være vært for retter med smagen af sol og samba.

Pr. kg

99,-

XL skaft-kotelettermed choko-mokkarub

Gå XL, hvis der skal være kød nok til kødglade gæster! Det får du med mad med mere slagterens XL skaft-koteletter, som du kan vælge med eller uden krydring. Koteletten er skåret så lidt af det marmorede fra brystet er med på benet. Saftigt og smagsfuldt.

300 - 350 gPr. stk. KUN

25,-6

Page 7: Slagter Jesper's Grillavis 2014

Copacabana- spyd med mari- neret oksekødMørt oksekød skåret i tynde skiver, marineret og sat på spyd. Grilles 6-8 minutter over direkte varme på grillen. Så har du et let og lækkert måltid.

Fodbold-VM s bedste benGode, gammeldags revelsben er stadig nogle af de bedste ben at sende på banen! Her let- saltet og marineret fra din mad med mere slagter - klar til at grille indirekte i lukket grill i minimum 2 timer, inden du fløjter måltidet i gang. Skær revelsbenet imellem hver ben og server med kold kartoffelsalat og en stor serviet til fingrene.

Pr. stk. kr. 25,- Ta’ 4 stk. KUN kr. 90,-

Kyllingespyd vendt med kokos og papayamarinadeGrill dig til en god og crispy smagsoplevelse, når spyddene med de udbenede kyllingelår med skind har været en tur på grillen. Grilles indirekte i lukket grill i 35-40 minutter.

Pr. stk. kr. 20,- Ta’ 4 stk. KUN kr. 75,-

300 - 350 gPr. stk. KUN

25,-1,2 kg

Pr. stk. KUN

89,-7

Page 8: Slagter Jesper's Grillavis 2014

Kød, troværdighed og godt slagterhåndværk

Billedet viser et eksempel på en kødpakke

Tilbuddene er gældende fra den 4. juni t.o.m. den 14. juni 2014. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

Månedens kødboks for juni 2014:

1 stk. ungkvægsculotte 4 stk. rødvinsbøffer 4 stk. kyllingebryster 4 stk. skinkeschnitzler 4 stk. marinerede kalkunbjælker1 stk. roastbeef 500 g skinkekød i strimler1 stk. marineret svinemørbrad600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt 600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt

4 stk. marinerede koteletter4 stk. souvlakispyd 750 g panderet 1 pk. pølser

Er der travlt i hverdagen? Og er det svært at få lagt nogle madplaner? Med Månedens kødbox fra din mad med mere slagter er der 14 måltider på plads – og opskrifter med, så det er nemt at gøre det lækkert.

Bestil i god tid

kødboxMånedens

· Try

k: w

ww.

sven

dbor

gtry

k.dk

Pr. kødbox

995,-Du får opskrifter

med hjem

Slagter Jesper ApSFarum Bytorv 18 · 3520 FarumTlf. 44 95 42 [email protected]

Mandag 9.30 - 18.00Tirsdag 9.30 - 18.00Onsdag 9.30 - 18.00Torsdag 9.30 - 18.00Fredag 9.30 - 19.00Lørdag 9.30 - 16.00Scan QR koden og følg os på Facebook