Top Banner
Näin rakentuu yksilöllinen Siklatalo
16

Sikla esite 2013

Mar 23, 2016

Download

Documents

Sikla

 
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: Sikla esite 2013

Näin rakentuu yksilöllinen Siklatalo

Page 2: Sikla esite 2013

Hanska-hallintapaneeli.............................................................................................................................................. s. 4

Mistä lähdetään liikkeelle? ...................................................................................................................................... s. 5

Mallisto ja muunneltavuus ..................................................................................................................................... s. 6

Talon ulkonäkö ............................................................................................................................................................... s. 7

Kiintokalustesuunnittelu .......................................................................................................................................... s. 8

Sisustussuunnittelu ja -toteutus .......................................................................................................................... s. 9

Talotekniikka ................................................................................................................................................................. s. 10

Saunaratkaisut ............................................................................................................................................................. s. 12

Tulisija ............................................................................................................................................................................... s. 13

Tee se itse -rakentajalle .......................................................................................................................................... s. 14

SiklaTäysvalmis ............................................................................................................................................................ s. 15

2 | SiklaTalot

Näin rakentuu yksilöllinen Siklatalo

Page 3: Sikla esite 2013

Sikla Oy on yksilöllisten kotien rakentamiseen erikoistu-nut palveluyritys. Olemme rakentaneet satoja asiak-kaidemme toiveiden mukaisia koteja pääosin Oulun ja pääkaupunkiseudun alueille, mutta myös muualle Suomeen. Laajennamme jatkuvasti toimintaamme yhä uusiin kasvukeskuksiin voidaksemme toimia paikallises-ti, lähellä asiakastamme.

Ydinosaamistamme on tarjota asiakkaillemme mark-kinoiden joustavinta palvelua. Se tarkoittaa, että asiakkaamme saa meiltä aidosti yksilöllisen kodin. Ammattilaisemme huomioivat asiakkaamme toiveet rakentamisen jokaisessa vaiheessa, aina pohjaratkaisun suunnittelusta taloteknisiin valintoihin ja sisutukseen saakka.

SiklaTalot | 3

Toteutamme kotisi haluamaasi vaiheeseen, tarvikepaketista täysin valmiiksi

• omien arkkitehtipiirrostesi perusteella

• yksilöllisesti räätälöitävästä talomallistostamme tai

• ideastasi toteuttamiemme piirrosten perusteella.

Yksilöllisen asiakaspalvelun lisäksi meidät tunnetaan työmme korkeasta laadusta. Meihin voi luottaa. Pi-dämme lupauksemme ja hoidamme rakennusprojektit sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Omat ammattilai-semme toteuttavat valtaosan työvaiheista, minkä lisäksi teemme yhteistyötä luotettavien kumppaneidemme kanssa. Vaalimme työssämme vahvaa kotimaista osaa-mista ja suomalaista laatutyötä.

Aidosti yksilöllistä

Tervetuloa toteuttamaan unelmiesi koti kanssamme!

Voit tulla

meille myös omien

arkkitehtipiirrostesi

kanssa!

Page 4: Sikla esite 2013

Hanska-hallintapaneelimme on nettipoh-jainen järjestelmä, johon on koottu kaikki oleellinen tieto asiakkaamme rakennuspro-jektista. Hanska on koko rakennusprojektin ajan asiakkaamme, vastaavan työnjohtajan, alihankkijoidemme sekä omien ammatti-laistemme käytettävissä.

Olemme saaneet asiakkailtamme runsaasti positiivista palautetta informatiivisesta jär-jestelmästämme, josta saa tarvittavat tiedot helposti ja nopeasti.

4 | SiklaTalot

Hanska hallitsee muun muassa• tiedostot (lupakuvat, suunnitelmat yms.)• aikataulun• muutokset• projektinhallinnan ja• yhteyshenkilöiden tiedot.

Projekti Hanskassa

hommahanskassa.fi

Page 5: Sikla esite 2013

www.visor.�

SiklaTalot | 5

HankesuunnitteluHyvällä hankesuunnittelulla luodaan pohja onnistuneel-le kodinrakentamiselle. Huolellisen suunnittelun avulla uuden kodin hinta ja valmistumisaikataulu ovat tiedossa jo ennen kaupan tekoa.

Hankesuunnittelu kanssamme on erittäin joustavaa. Talomallistostamme voi valita itselleen sopivanoloisen kodin, johon toteutamme asiakkaan toivomat muutok-

set. Luoksemme voi tulla myös omien arkkitehtipiirrosten kanssa tai vaikka aivan ilman ideaa, jolloin kartoitamme yhdessä asiakkaan yksilölliset toiveet ja suunnittelemme unelmien kodin alusta alkaen.

Hankkeen toteuttaminen kanssamme hoituu kustannus-tehokkaasti yhdellä sopimuksella.

1. Siklan mallisto 2. Siklan suunnittelupalvelu 3. Asiakkaan omat kuvat

Talomyyjämme auttavat löytämään sopivan kokonaisuuden, jossa huomioidaan muun muassa

• kodin pohjaratkaisu ja ulkoasu asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta • talon sijoittelu tontille (ilmansuunnat, talon koko, kaavamääräykset) ja• kokonaisbudjetti.

Voit tulla

meille myös omien

arkkitehtipiirrostesi

kanssa!

Page 6: Sikla esite 2013

www.taloperustus.fi

Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme, kerromme mielellämme lisää: www.taloperustus.fi

Saumattomat ja kestävät talonperustukset nopeasti

Suomen Taloperustus Oy:n erikoisosaamista ovat nopeat, saumattomat ja kestävät talonperustukset. Perustus vale-taan paikan päällä erikoisvalmisteisiin muotteihin.

Eristetyn kaluston ja lämmitetyn betonin avulla perustus voidaan tehdä ongelmitta myös talviaikaan.

SiklaTalomallisto sisältää valikoiman arkkitehtien suunnit-telemia ainutlaatuisia koteja, joissa pienimmätkin yksi-tyiskohdat ovat tarkoin harkittuja. Mallistomme rakentuu kymmenestä talomallista sekä näiden muunnelmista.

Talomallistomme on täydellisesti räätälöitävissä. Usein asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaan toteutetusta kodista ei enää tunnista perusmallia, jonka pohjalta suunnittelu on aloitettu.

6 | SiklaTalot

Muunneltava mallistomme

Räätälöity lopputulos

Siklan talomalli 118

Page 7: Sikla esite 2013

Pihla ikkunat ja ovet

Pihla-tuoteperheeseen kuuluu useita ikkuna- ja ovimalleja. Ikkunat valmistetaan aina mittatilaus-työnä kohteeseen kuin kohteeseen, niin myös kaikki ovet.

www.pihla.fi

Pihla-tuotteet on suunniteltu kestämään sukupolvelta toiselle.Pihla on Varmasti hyvä.

Unelmien koti näyttää hyvältä sekä sisältä että ulkoa. Jul-kisivun valinta on yksi rakennushankkeen merkittävimpiä päätöksiä. Hyvä ulkonäkö on yksilöllinen makuasia. Niin-pä SiklaTalomallistossa on huomioitu sekä klassisen että modernin talotyylin suosijat. Myös erilaiset taloverhoilu-

SiklaTalot | 7

Hyvännäköinen kotivaihtoehdot on otettu huomioon. Talon ulkonäköä voi muokata asiakkaan toiveita vastaavaksi monipuolisin ratkaisuin. Viimeistelty julkisivusuunnittelu huomioi aina myös tontin ja ympäristön huolellisesti.

Moderni Perinteinen

Page 8: Sikla esite 2013

TILAA ILMAINENIDEAKIRJA KOTIISI

Lähetä tekstiviestiPUUSTELLI SIKLA

ETUNIMI SUKUNIMI OSOITEnumeroon 18252

Viestin lähettäminen on sinulle maksuton.Toimii kaikkien kotimaisten operaattorien liittymillä.

suunnittelevalitse

toteuta

WW

W.P

UU

STEL

LI.F

I

140SIVUA

Puustelli mahdollistaa samojen materiaalien ja värien käytön koko kodissa. Roomy-mallistosta löytyy liukuovelliset ratkaisut keittiön lisäksi kodinhoito-huoneeseen, eteistiloihin ja makuuhuoneisiin. Puustellissa laaja valikoima ja tinkimätön laatu ovat olleet jo vuosia käsite.

PU

UST

ELLI

.FI

saMaa ensi-luoKKaista laatua KoKo Kotiin

Puustelli on Kotona tilassa Kuin tilassa

Jokaisen muuttovalmiin kodin tilanneen asiakkaamme palveluksessa on kiintokalustesuunnittelun ammat-tilainen, jonka kanssa esimerkiksi keittiön, kylpyhuo-neen, kodinhoitohuoneen ja eteisen kalusteratkaisu-jen suunnitteleminen on helppoa.

Tyylikkäät ja toimivat kiinto-kalusteet ovat oleellinen osa viihtyisää ja käytännöllistä kotia. Asiantuntijoillamme on käytössään alan nykyaikaisin tietotaito. Niinpä ammatti-suunnittelijamme avulla voi löytää kotiinsa myös sellaisia ratkaisuja, joita ei ole itse tullut ajatelleeksi.

8 | SiklaTalot

Kiintokaluste- suunnittelu

Page 9: Sikla esite 2013

SiklaTalot | 9

Asiakkaamme voi valita haluamansa sisustus-ratkaisut mittavasta valikoimastamme. Sisustussuunnittelijamme auttaa parhaiden ratkaisujen valinnassa.

Sisustaminen on yksi kodinrakentamisen suosituimpia ja yksilöllisimpiä vaiheita. Suo-sikkimateriaalit, lempivärit ja huolelliset yksi-tyiskohdat tekevät kodista juuri omanlaisen. Asiakkaamme palveluksessa oleva maksuton ammattisuunnittelija tuo sisustussuunnite-luun asiantuntijan näkemyksen.

Sisustus-suunnitteluja -toteutus

Page 10: Sikla esite 2013

Huolellisella taloteknisellä suunnittelulla ja toteutuksella varmistamme, että kodin teknisten laitteiden ja järjestel-mien muodostama kokonaisuus toimii moitteettomasti. Edistyksellisillä sähköteknisillä ratkaisuilla sekä luotettavilla lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmillä lisätään kodin viih-tyisyyttä huomattavasti.

Käyttömukavuuden lisäksi huomioimme taloteknisten ratkaisujen valinnassa muun muassa energiatehokkuuden sekä ympäristöystävällisyyden. Käytössämme on runsaasti korkealaatuisia vaihtoehtoja. Voimme esimerkiksi toteuttaa asiakkaamme kotiin minkä tahansa lämmitysjärjestelmän.

Toimimme asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä koko rakennusprojektin ajan.

10 | SiklaTalot

Toimiva talotekniikka

Taloteknisten ratkaisujen osalta asiakkaan roolina on muun muassa määritellä hanojen ja pistorasioiden paikat ammattilaistemme kanssa.

Page 11: Sikla esite 2013

[email protected] • www.lampoykkonen.fi

Lämmityksen, viilennyksen ja ilmanvaihdonjohtavat tuotemerkit laajasta valikoimasta!

energiaa ja ympäristöäSäästä

Pyydä tarjous!020 7424 100 • lampoykkonen.fi

VANTAA, Jännekuja 1, p. 020 7424 109 • ESPOO, Vänrikinkuja 2, p. 020 7424 109PIRKKALA, Koivistontie 1 F, p. 020 7424 106 • LAHTI, Jussilankatu 4, p. 020 7424 105

JYSKÄ, Sievisenmäentie 10 B, p. 020 7424 104 • KUOPIO, Kellopolki 11 B, p. 020 7424 103KEMPELE, Zatelliitintie 17, p. 020 7424 108 • KEMI, Valtakatu 5, p. 020 7424 107 Sievisenmäentie 10 B, 40420 Jyskä • puh. 0207 209 080

[email protected] • www.heatco.fi

Säästä luontoaja lämmityskuluja

pyydätarjous!

Heatco – suunnittelua ja tarviketoimituksia laadukkaasti.

Toimitamme laadukkaita ilmanvaihto ja lämmitysjärjestelmäkokonaisuuksia.

”Laatuvalintaon helppo tehdä.”

Flexitilmanvaihto- järjestelmät

Flexitkeskus-

pölynimurit

Enerlinevesikiertoinen lattialämmitys

Kiinteistöjen talotekniikat suunnittelusta toteutukseen

valtakunnallisesti www.nuotek.fi

HYVÄN TALOTEKNIIKAN TUNTEE HYVÄSTÄ OLOSTA

SiklaTalot | 11

Page 12: Sikla esite 2013

Aito suomalainen sauna.

www.lumisaunat.fi

Aito suomalainen sauna.

www.lumisaunat.fi

Aito suomalainen sauna.

www.lumisaunat.fi

Tunnelmallinen sauna on varustettu mukavilla lauteilla sekä lempeitä löylyjä tarjoilevalla kiukaalla. Mitä muuta täydelliseen saunanautintoon tarvitaan?

Asiakkaidemme palveluksessa olevan saunasuunnit-telijan avulla omasta saunasta voi tehdä juuri itselleen

12 | SiklaTalot

Kodin lämpöisin paikkasopivan rentoutumis- ja virkistäytymispaikan. Perinteis-ten saunaratkaisuiden lisäksi vain mielikuvitus on rajana yksilöllisen saunan toteutuksessa. Erilaisten paneelien, verhoilukivien ja lasiseinien valikoima on mittava, puhu-mattakaan monipuolisista valaistusratkaisuista.

Page 13: Sikla esite 2013

Lähes kaikissa suomalaisissa omakotitaloissa on tulisija. Asiakkaamme voi valita oman kotinsa tunnelmanluojan joko monipuolisesta valikoimastamme tai muurauttaa meillä tulisijan yksilöllisen suunnitelmanmukaisesti.

SiklaTalot | 13

Kodin sydänAmmattilaisemme ovat käytössäsi. Haasta meidät to-teuttamaan kotiisi tulisija, joka saa odottamaan syksyn pimeitä iltoja.

Page 14: Sikla esite 2013

Hyvä elämä on lämmin, hengittävä ja ekologinen.Nauti hyvästä elämästä. Anna sen tulla kotiisi ja ympäröidä perheesi lämmöllä. Hyvä elämä syntyy luonnosta, sillä luonto tietää, mikä on parasta ihmiselle. Ekovilla on puukuitua. Siksi se elää ja on lämmin luonnollisella tavalla. Hyvä ja oikea lämmin tuo hyvinvointia kotiisi, perheellesi ja ympäristölle. Kun eristät talosi metsän tuottamalla puukuidulla, talosi hengittää ja toimii hiilipankkina koko sen elinkaaren ajan.

Rakennustarvikeliikkeistä kautta maan.Lue lisää: www.ekovilla.com

Täysin muuttovalmiiden kotien lisäksi tarjoamme sopivia kodinrakennusratkaisuja kädentaitoisille.

14 | SiklaTalot

Tee se itse -rakentajalle

Jos haluat huolehtia rakennusprojektin toteuttamisesta joko kokonaan tai osittain itse, tarjoamiamme toimitusastevaihtoehtoja ovat

• SiklaTarviketoimitus• SiklaSäävalmis• SiklaUlkoavalmis• SiklaLevyvalmis.

Tee kanssamme kotisi rakentamisesta täsmähanke, jonka kaikki palaset ovat haluamallasi tavalla kohdallaan. Voit ottaa meihin yhteyttä jo ennen sopivan tontin löytymistä.

Ensimmäisenä

Suomessa!

Page 15: Sikla esite 2013

www.siklatalot.fi

SiklaTäysvalmisKotisi todellinen Täysvalmis -toimitus yhdellä sopimuksella!

Liittymät, maatyöt ja routaeristys

Työmaan jätehuolto, sähkö ja vesi

Työmaan valvonta ja ulkomaalaus

Mullan levitys ja nurmikon kylväminen

Ensimmäisenä

Suomessa!

Siklatalot on konseptoinut Täysvalmis-paketin, jossa Muuttovalmiin talon lisäksi kaikki alkuvaiheen työt, sopimukset ja suunnit-telut sekä lopuksi talon ulkopuolen maalaus ja nurmen kylvö on räätälöity helpoksi ja tehokkaaksi paketiksi. Ja tietysti yhdellä sopimuksella!

Lupahakemus ja kaikki sen kustannukset

Page 16: Sikla esite 2013

• C

once

pt:

JS M

edia

To

ols

A/S

• w

ww

.jssu

omi.�

• C

once

pt:

JS M

edia

To

ols

A/S

• w

ww

.jssu

omi.�

Talomyynti Pohjois-Pohjanmaa 020 7871 060

Zatelliitintie 17 B90440 Kempele

Talomyynti Uusimaa 020 7871 061

Vähäntuvantie 1 A00390 Helsinki

www.sikla.fi