Top Banner
v/ Lone Bøegh Henriksen
40

Projekt - home LBH A/S 2014

Apr 06, 2016

Download

Documents

Signe Blaavand

 
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S

v/ Lone Bøegh Henriksen

Page 2: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S02/40

HOME PROJEKTSALG

Ejendomsmægler MDE Lone Bøegh Henriksen har været ejendoms-mægler i mere end 30 år og har været med i homekæden siden starten for 25 år siden. Home Lone Bøegh Henriksen a/s driver 10 home forretninger heraf 2 projektforretninger i København, samt Servicecenter København Nord a/s. Virksomheden beskæftiger mere end 80 medarbejdere og har stor erfaring med projektsalg og har løst og løser aktuelt en lang række projekter i København og Nordsjælland.

Lone Bøegh Henriksen

Page 3: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S

HAVNEHOLMEN Lejeboliger 1561 København V

UDSIGTEN Lejeboliger 1432 København K

BOLVÆRKET Salgsboliger 2450 København SV

STÆVNEN Lejeboliger 2300 Ørestad Syd

HESTESKOEN Lejeboliger 2300 Ørestad Syd

ENGHOLMENE Salgsboliger 2450 København SV

VALBY MASKINFABRIK Lejeboliger 2500 Valby

SØBORG HUSE Salgsboliger 2860 Søborg

SKOVTOFTE Salgsboliger 2830 Virum

HENRIKSHOLM Salgsboliger 2950 Vedbæk

KONG KNUDS PARK Salgsboliger 2765 Smørum

LINDE ALLÉ Lejeboliger 2750 Ballerup

OASE I Salgsboliger 3400 Hillerød

OASE III Salgsboliger 3400 Hillerød

BLYTÆKKERVEJ Salgsboliger 3400 Hillerød

NONNEBUEN/MUNKEBUEN Byggegrunde 3400 Hillerød

RÅMOSEN Byggegrunde 2750 Ballerup

FOR MERE INFO - KONTAKT

BYGGEGRUNDE

SALGS-/LEJEBOLIGER

04

06

08

10

12

14

16

18

20

2224

26

28

30

32

34

35

36

INDHOLD

03/40

Page 4: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S01/24

HAVNE-HOLMEN

Page 5: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S

OMRÅDETHavneholmen ligger helt ned til Havneløbet, så du er tæt på vand og skønne omgivelser, og samtidigt tæt på byen. Fisketorvet ligger lige bagved, hvor her er masser af indkøbs- og shopping muligheder samt biograf. Hovedbanegår-den, Tivoli, og Rådhuspladsen kan nås inden for ca. 5-10 min. på cykel. Desuden ligger Dybbølsbro S-tog station kun få minutters gang herfra.

BOLIGERNEDette prisbelønnede byggeri er tegnet af arkitektfirmaet Lundgaard & Tranberg. Bebyggelsen er opført i 2009 og består af i alt 236 ejerlejligheder, som alle er kendetegnet ved de store panoramavinduer fra gulv til loft samt gode og lækre materialer. Alle lejligheder har 1-3 altaner, og de øverst beliggende lejligheder har typisk en større tagter-rasse. Gulvene er plankegulve af massiv ask. Køkken og bad er i lyse elementer af høj kvalitet. Køkkenet er et grebsløst designkøkken fra HTH med glatte hvide overflader. Badeværelserne har samme grebsløse skabe og hårde hvidevarer medfølger. Derudover er der gulvvarme i badeværelset.

FÆLLESFACILITETERI kælderen har hver lejlighed brugsret til depotrum. Herudover er der i kælderen, fælles kælderrum til blandt andet cykelopbevaring og kajakopbevaring. Beboere på Havneholmen har desuden mulighed for leje af fælleslokale. Der er elevator i alle opgangene.

PARKERINGEjere/lejere af en bolig på Havneholmen modtager årligt 50 stk. døgnkort til parkering i terræn foran bebyggelsen. Herudover er der mulighed for leje eller køb af individuel parkeringsplads i kælderen under bebyggelsen.

LEJEBETINGELSERLejemålene er uopsigelige de første 12 mdr. og der er tale om tidsubegrænset lejeperiode. 3 mdr. depositum + 3 mdr. forudbetalt leje samt 1. månedsleje.

LIEBHAVERI I KØBENHAVN

MERE INFORMATIONwww.havneholmen.dk

home Projekt - tlf.: 33 33 03 05mail: [email protected]

HAVNE-HOLMEN

05/40

Type ..................................... LejeboligerStørrelse ............................. 56 - 223 m2Antal boliger ................... 236 lejligheder

1561 København V

Page 6: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S06/40

OMRÅDETUdsigten er en del af den nye bydel, Margretheholm, som er en del af Christianshavns voldterræn og den naturlige forlængelse af Holmen, med kort gåafstand til Operaen og det hyggelige Christianshavn, samt den idylliske lystbåde-havn Lynetten. Udsigten er centralt beliggende med kun 10 min. kørsel kan man være på Kgs. Nytorv.

BOLIGERNEUdsigten er tegnet af tegnestuen vandkunsten og opføres som en 8 etagers bebyggelse med fællesfaciliteter og par-kering i stueetage. Byggeriet er opdelt i 6 etaper.Alle boligerne er lyse og rummelige med et centralt opholdsrum med åbent køkken, spiseplads og opholdsstue med store vinduer og udgang til stor vestvendt altan - de fleste med fantastisk udsigt over Københavns tårne og kik til Øresund fra østvendt facade.

Materialevalget er lyst og i god kvalitet med bl.a. ege trægulve, Invita køkkener og hårde hvidevarer.Der er elevator i hver opgang med adgang til stueetagen med depotrum, cykelparkering og parkering. Enkelte lejlig-heder har depotrum i lejligheden og andre i kælderen. Boligerne opfylder energikravene til opnåelse af energimærk-ning A2.

PARKERINGDer er parkeringsmuligheder i stueplan og udlejes efter først til mølle princippet.

LEJEBETINGELSERLejemålene er uopsigelige de første 12 mdr. og der er tale om tidsubegrænset lejeperiode. 3 mdr. depositum + 1 mdr. forudbetalt leje samt 1. månedsleje.

SVÆRT VED AT SLIPPE BYEN?Type ..................................... LejeboligerStørrelse ............................... 64-151 m2Antal boliger .................. 452 lejligheder

MERE INFORMATIONwww.udsigten-boliger.dk

home City - tlf.: 33 91 22 91eller mail: [email protected]

UDSIGTEN1432 København K

Page 7: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S XX/XX

Page 8: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/SXX/XX

OMRÅDETBolværket er en af Teglholmens bedst beliggende boligbebyggelser med vand på tre sider i form af kanaler og et stort indre havnebassin som etableres mellem Bolværket og den nye folkeskole. Ved den sydvendte facade anlægges en stor ny bypark, der er med til at skabe et fantastisk grønt miljø i området. Fra byparken vil der være direkte forbindelse til en skøn havnepromenade, hvor den flotte udsigt over havneløbet kan nydes. Teglholmen er den naturlige efterfølger til det attraktive boligområde på Sluseholmen, og de to områder er forbun-det med en oplukkelig broforbindelse.

BOLIGERNEBolværket er tegnet af Arkitema Architects og opføres som en 6-7 etagers karré bebyggelse. Der er god variation i boligtyperne med hovedvægt på rummelige 4-værelses familielejligheder.Alle boligerne er lyse og rummelige med et centralt opholdsrum med åbent køkken, spiseplads og opholdsstue med store vinduer og udgang til altan. Flere boliger i stueetagen har både terrasse og vandtrappeterrasse, og på etagerne 1-6 har flere boliger to altaner. Materialevalget er lyst og i god kvalitet med bl.a. egetræsgulve, Invita køkkener og Bosch hårde hvidevarer. Der er elevator i hver opgang og samtlige boliger har eget depotrum i lejligheden. Boligerne opfylder energikravene til opnåelse af energimærkning A2.

PARKERINGDer er mulighed for køb af parkeringsplads i det nærliggende nyopførte parkeringshus.

BOLIG VED HAVNEFRONTENType .................................. SalgsboligerStørrelse ............................... 78-156 m2Antal boliger .................... 102 lejligheder

Page 9: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S XX/XX

MERE INFORMATIONwww.bolvaerket-boliger.dkhome City - tlf.: 33 91 22 91eller mail: [email protected]

BOLVÆRKET2450 København SV

Page 10: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S10/40

OMRÅDETLejeboliger i 1. række ud til Kalvebod Fælled med smuk fredet natur, fritgående dyr og samtidig mindre end 7 km fra Kong-ens Nytorv. Vestamager Metrostation er lige om hjørnet og herfra er du på få minutter inde i byen eller ude i lufthavnen.

BOLIGERNENår du står overfor Stævnen, vil du se et stort, hvidt skib, der stævner ud i Ørestad Syds store bassin med tårne, karnapper og forskudte etager i op til 11 etagers højde med hvide pudsede overflader.Byggeriet har 2-5 værelses lejligheder fra 75-143 m2, som typisk har 2 altaner, så det er muligt at nyde både formiddags- og aftensolen. Samtidig har flere af opgangene adgang til fælles tagterrasse. Store altaner og store vinduespartier er med til at gøre disse lejligheder unikke og giver mulighed for at nyde den skønne natur fra alle boligens rum.Lejlighederne er veludstyrede i lyse materialer af god kvalitet. Gulvene er massive plankegulve af eg, som er mat hvid-lakeret. Grebsløst designkøkken fra Invita i hvidt med en massiv bordplade i hvidolieret eg. Badeværelserne har samme grebsløse skabe som i køkkenet. Her er der også en vaskemaskine og kondenstørretumbler.Hunde og katte er tilladt med separat husdyrstilladelse.

FÆLLESFACILITETERDer er kælderrum til lejlighederne og mulighed for at leje fælleslokalet i opgang 101.

PARKERINGDer er opført et nyt parkeringshus i kort afstand til Stævnen og der kan lejes p-pladser gennem By og Havn.

LEJEBETINGELSERLejemålene er uopsigelige de første 12 mdr. og der er tale om tidsubegrænset lejeperiode. 3 mdr. depositum + 3 mdr. forudbetalt leje samt 1. månedsleje.

UD TIL KALVEBOD FÆLLEDType .................................. LejeboligerStørrelse ............................... 75-143 m2Antal boliger .................... 75 lejligheder

Page 11: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S 11/40

STÆVNEN2300 Ørestad Syd

MERE INFORMATIONhome City - tlf.: 33 91 22 91eller mail: [email protected]

Page 12: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/SXX/XX

Page 13: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S 13/40

OMRÅDETØrestad syd er et aktivt og attraktivt københavnerkvarter omgivet af Kalvebod Fælleds vidstrakte natur. Det samlede Øre-stad tilbyder masser af muligheder for shopping, uddannelse og oplevelser for alle aldersgrupper.Ørestad Syd er tilbuddet om et moderne byliv i narturskønne omgivelser. Den nærliggende metro og de gode tilkørsels-forhold gør at storbyens fristelser altid er inden for rækkevidde. Hesteskoen i Ørestad Syd er unikt beliggende direkte ved den åbne fælled og søen, der fungerer som bindeled mellem de nye bebyggelser i bydelen.

BOLIGERNEByggeriet er delt op i 3 etaper, hvoraf den første etape består af 58 boliger. Derefter færdiggøres der yderligere 77 boliger i etape 2 og 70 boliger i etape 3. Byggeriet vil indeholde 1-6 værelses boliger på mellem 57-180 m2. Alle boligerne er lyse og rummelige, indrettet med et centralt opholdsrum med åbent køkken og opholdsstue med store vinduespartier. Der er lagt vægt på brug af gode materialer og at tilpasse planløsningerne efter de smukke om-givelser og lysindfald. Lejlighederne indeholder Invita køkken og hårde hvidevarer fra Bosch. Overalt er flotte egetræs-gulve og på badeværelset er der lyse klinker. Der er elevator i hver opgang og adgang til cykelparkering og parkering.Der er depotrum i lejlighederne.

PARKERINGDer vil på sigt være mulighed for leje af p-plads i kælder.

LEJEBETINGELSERLejemålene er uopsigelige de første 12 mdr. og der er tale om tidsubegrænset lejeperiode. 3 mdr. depositum + 1 mdr. forudbetalt leje samt 1. månedsleje.

LYSE LÆKRE LEJLIGHEDER

MERE INFORMATIONhome City - tlf.: 33 91 22 91eller mail: [email protected]

HESTE-SKOEN

Type .................................. LejeboligerStørrelse ............................... 57-180 m2Antal boliger .................. 205 lejligheder

2300 Ørestad Syd

Page 14: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S14/40

OMRÅDETEnghave Brygge ligger i direkte forlængelse af indre by med Islands Brygge overfor på Amager-siden af havnen. Området udgøres af ti individuelle boligøer, som anlægges i havneløbet og omkranses af brede kanaler med rent havvand.Engholmene er de tre øer, der har den absolut bedste placering på Enghave Brygge: Tættest på centrum – og i første række til vandet. Her opfyldes alle drømme om storby, vand, hyggeligt kanalmiljø og fantastisk udsigt. Alt sammen for-enet i én beliggenhed. På Engholmene er man en del af København V med K som nærmeste nabo. Alt hvad man har lyst til – og brug for – er indenfor gåafstand. Vesterbro er byens mekka for kulturliv toppet op med spændende restaurations- og cafémiljøer med Halmtorvet og Kødbyen som de kendteste. Men Vesterbro byder også på masser af andre aktiviteter– lige fra shopping til alverdens former for motion i DGI-byen.

Kærholm er den første ø, der dukker op af havnen ved Enghave Brygge. Øen er placeret i selve havneløbet – ca. 70 meter ude i forhold til det nuværende ”fastland”. Nærheden til vandet er dermed helt håndgribelig. På Kærholm bygges i alt 194 lækre lejligheder, der spænder fra penthouses over varierende familieboliger til mindre, men eksklusive egoistlejligheder. Uanset hvad man vælger, er havneudsigten i fokus.

BOLIGERNEKærholms boliger er fra 1 til 6 værelser, som er fordelt på 12 hovedtyper med hver deres karakteristika, som spænder fra de store gavllejligheder over stuelejlighederne med forhave til ikke mindst penthouselejlighederne i to plan. Uanset hvilken boligtype man vælger, vil den være lys og rummelig med en loftshøjde på op til ca. 270 cm. Udsigten er så enestå-ende, at det vil være en skam ikke at udnytte den helt. Derfor er der store glaspartier fra gulv til loft, så udsigten til vandet kan nydes selv siddende i sofaen – eller sågar liggende i sengen. De maritime kig er desuden sikret med udsigtskarnapper og vinklinger i facaden, der tilføjer den i forvejen unikke udsigt en ekstra dimension.

Kærholm er et energivenligt og fremtidssikret byggeri med 3-lags energiruder, højisoleret klimaskærm og solceller på taget. Resultatet er lave energiudgifter. Hver bolig opvarmes med gulvvarme, som styres individuelt i hvert rum.

PARKERINGMulighed for køb af parkeringsplads i p-kælder

KØBENHAVNS NYE KANALBYType ..................................... SalgsboligerStørrelse ............................... 80-150 m2Antal boliger .................452 lejligheder

MERE INFORMATIONwww.engholmene.dk

home City - tlf.: 33 91 22 91eller mail: [email protected]

ENGHOLMENE

2450 København SV

1. ETAPE - ”KÆRHOLM”

Page 15: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S 15/40

Page 16: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S16/40

MERE INFORMATIONwww.valbymaskinfabrik.dkhome City - tlf.: 33 91 22 91eller mail: [email protected]

VALBY MASKINFABRIK

2500 Valby

Page 17: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S 17/40

OMRÅDETCentralt i Valby ligger denne nye bydel med kort afstand til et stort udvalg af butikker, S-tog og busforbindelser, Valby Idrætspark og Valbyparken samt motorvejsnettet. Ligeledes er der kort afstand til Valby Langgade og Spinderiet. Boligerne bliver en del af den tidligere FLSmidth grund, der ligger mellem Toftegårds Plads, Vigerslev Allé og Gammel Køge Landevej. Byggeriet er det første BREEMA-certificeret boligbyggeri i Danmark, hvilket indebærer, at driftsudgifter og energiforbruget er reduceret.

BOLIGERNEI 2012-2013 flyttede de første 98 familier ind i Valby Maskinfabrik. Lejlighederne indeholder køle/frys, opvaskema-skine, vaskemaskine og tørretumbler. Der er depotrum i hver lejlighed samt elevator i alle opgangene. Det er tilladt at holde ét mindre husdyr efter aftale med udlejer.

FÆLLESFACILITETERDer vil være mulighed for overdækket cykelparkeringspladser.

PARKERINGDer etableres midlertidige parkeringspladser svarende til 1 plads pr. bolig i nærområdet, imens området udbygges.

LEJEBETINGELSERLejemålene er uopsigelige de første 9 mdr. og der er tale om tidsubegrænset lejeperiode. 3 mdr. depositum + 1 mdr. forudbetalt leje samt 1. månedsleje.

BÆREDYGTIGE BOLIGERType ..................................... LejeboligerStørrelse ............................... 75-118 m2Antal boliger ....................63 lejligheder

Page 18: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S18/40

OMRÅDETSøborg Huse er beliggende i den nye attraktive bydel Gyngemosen nord for København i den tidligere TV-By. Søborg Huse ligger i rekreative grønne omgivelser med nyanlagt sø, med bare 8 km til Københavns Rådhusplads. Der er nem adgang til indkøb og transport ligesom der er flere skoler, daginstitutioner og sportsfaciliteter tæt ved.

BOLIGERNELejlighederne er på 83-102 m2 og består af 3-4 værelses lavenergi lejligheder med lavt varmeforbrug og med sydvest vendt altan/terrasse. Boligerne er lyse og rummelige indeholdende et centralt opholdsrum og åbent vinkelkøkken, spiseplads og opholdsstue med udgang til altan eller terrasse. Lejlighederne er indvendigt holdt i lyst design og til indretningen er anvendt kvalitetsmaterialer i form af bl.a. træg-ulve og Invita køkkener. De store vinduespartier giver et flot lysindfald. Der er kælderrum til hver lejlighed.

FÆLLESFACILITETERDet er muligt at benytte legepladsen i området og i byggeriet er der cykelkælder samt rum til barnevogne.

PARKERINGDet er muligt at parkere gratis foran ejendommen.

LEJEBETINGELSERMan binder sig til lejemålet i min. 12 måneder. Lejemålene er tidsubegrænset og kan opsiges med 3 måneders varsel. Der skal betales 3 måneders husleje i depositum og 1 måneds forudbetalt husleje, som dækker huslejen for den sidste måned.

NYE SKØNNE LEJLIGHEDERType ................................... SalgsboligerStørrelse ............................... 83-102 m2Antal boliger ..................... 28 lejligheder

MERE INFORMATIONwww.soborghuse.dk

home Søborg - tlf.: 39 67 18 18eller mail: [email protected]

SØBORGHUSE2860 Søborg

Page 19: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S XX/XX

Page 20: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S20/40

MERE INFORMATIONwww.skovtofte.dk

home Virum - tlf.: 88 27 18 88eller mail: [email protected]

SKOVTOFTE2830 Virum

Page 21: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S 21/40

OMRÅDETSkovtofte er ideelt, hvis du elsker naturen men alligevel gerne vil være tæt på byens puls.En kort gåtur væk ligger Sorgenfri og Virum, der byder på masser af shoppingmuligheder, S-tog og busser. Derudover byder nærområdet på både daginstitutioner, en folkeskole og et gymnasium. Tager du bilen, ligger Kongevejen og motorvejsnettet så tæt på, at du kan være i København på mindre end 20 minutter.Alligevel ligger Skovtofte midt i noget af det bedste natur, Danmark kan byde på. Fra baghaven går du direkte ud i Lyngby Åmose og Spurveskjulskoven, som er et populært tilflugtssted for motionsløbereog naturelskere. Fra skoven er der adgang til Lyngby Sø, Bagsværd Sø og Mølleåen, der frister med kano- og bådud-lejning. Alt sammen inden for få minutters gang.

BOLIGERNEI Skovtofte får du mulighed for at vælge de rammer, der passer bedst til dit liv - uanset om du søger et overkommeligt 1 plans rækkehus eller et mere rummeligt i 2 plan.De 50 rækkehuse opføres i grupper af 2-3 boliger, som placeres forskudt i forhold til hinanden, så hver bolig ligger ugenert fra naboerne. Etape 1 består af 16 rækkehuse beliggende på den østligste del af området. Du kan vælge rækkehuse i størrelser fra et 1 plans rækkehus på 97 m2 op til et 2 plans hus på 140 m2 - og alt midt imellem.Husenes arkitektoniske udtryk er inspireret af de eksisterende bygninger, der er kendetegnet ved de skarptskårne bygnings-kroppe, de hvide facader og sorte tag. Alle rækkehuse har minimum 1 terrasse - flere af dem har 2. Fra alle huse er der udsigt til de skønne, grønne fællesarealer.Med et hus i Skovtofte behøver du ikke bruge megen energi på at tænke på varme- og elregningen. Husene bliver opført efter strenge energikrav, der træder i kraft i bygningsreglement 2015. Det betyder at husene er højisolerede i gulv og vægge, ligesom vinduerne er 3-lags termoglas. Husene er derudover forsynet med et luftskifteanlæg med varmegenvinding og solceller.

PARKERINGDer anlægges 1 ½ parkeringsplads pr. bolig. Pladserne forefindes langs vejen husene ligger på og det er gratis at parkere der.

NATURSKØN BELIGGENHEDType .................................... SalgsboligerStørrelse ............................... 80-140 m2Antal boliger .......................... 50 boliger

SKOVTOFTE

Page 22: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S22/40

OMRÅDETHvor Københavns forstæder hører op og Nordsjællands skove, søer og åbne landskaber begynder, ligger Vedbæk.Med en placering op ad Maglemosens rekreative områder kommer du til at bo midt i den storslåede natur med skov, mose og sø som nærmeste nabo. Og med kun 800 meter til Øresund og den hyggelige Vedbæk Havn, har du alle muligheder for at nyde naturen fra første parket.Alligevel kommer du aldrig til at savne bylivet. Vedbæk har det meste. Skole og fritidsaktiviteter ligger kun få minut-ters gang væk. Det samme gør Vedbæks charmerende handelsgade, der frister med butikker, restauranter og caféer.

BOLIGERNEDer er både villaer, ejerlejligheder, grunde og rækkehuse til salg. De eksisterende villaer, er fra starten af 1900-tallet, og ombygges til moderne boliger, hvilket vil foregå med respekt for husenes individuelle sjæl og historie. Her er højt til loftet og fyldt med relieffer, ornamenter, svungne trappeløb og andre tidstypiske detaljer.

PARCELHUSGRUNDEDer udbydes 13 attraktive og smukt beliggende parcelhusgrunde. De er alle beliggende langs Henriksholms Allé og varierer i størrelse fra 800 - 1.283 m2. Grundene kan bebygges med villaer på op til 250 m2 i ét eller to plan. Hertil kommer mulighed for carport.

GÅRHAVEHUSEDerudover bygges der 27 gårdhavehuse i ét plan, som er til dem, der hylder fællesskabet, men foretrækker at kunne lukke døren efter sig. Her er masser at deles om. Skønne fællesarealer og dejlig natur, hvor børn og voksne kan hygge sig i hverdagen.

RÆKKEHUSERækkehusene placeres på et let skrånede terræn, hvor murerne ’skærer’ sig ind i landskabet. Murene afskærmer mod naboerne og åbner samtidig op mod Henriksholms smukke landskab. Det giver rig mulighed for at nyde naturen fra den pragtfulde gård og terrassen helt ugenert fra omverdenen.

LEJLIGHEDERDe 36 ejerlejligheder opføres i fire punkthuse, som varierer i højde fra 3 til 4 etager. Punkthusene på 3 etager kan afsluttes med en taghave i direkte kontakt med trækronerne. Der plantes træer imellem punkthusene, som sikrer afskærmning for indsigt til beboerne. Facaderne skal fremstå transparente med store glaspartier.

LIEBHAVERI I VEDBÆKType .................................... SalgsboligerStørrelse .............................. 126-243 m2Antal boliger ......................... 150 boliger

MERE INFORMATIONwww.henriksholm-boliger.dkhome Holte - tlf.: 45 71 01 44eller mail: [email protected]

HENRIKSHOLM2950 Vedbæk

Page 23: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S XX/XX

Page 24: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/SXX/XX

MERE INFORMATIONwww.kongknudspark.dk

home Ballerup - tlf.: 44 68 20 55 eller mail: [email protected]

KONG KNUDS PARK

2765 Smørum

Page 25: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S XX/XX

OMRÅDETTæt på København og ved Kildedal station og med fantastisk udsigt, ligger Kong Knuds Park. Boligerne er placeret i na-turskønt grønt område indrammet af træer og med masser af grønne arealer. Børnene kan boltre sig på legepladsen, der fortæller historien om vikingernes opdagelsesrejser. En rolig legegade med bump og huse omkranset af træer i et lukket vænge giver plads til livet med afslapning og tid til leg i Kong Knuds Park.

BOLIGERNEFra entreen kommer du ind i en stor stue og alrum i forbindelse med et lækkert HTH køkken, fyldt med de bedste Siemens hvi-devarer. Fra stuen er der adgang til privat fliseterrasse, indrammet af plantebeklædt espalier. Overalt er der masser af lysind-fald fra Velfac-vinduerne. Lige inden for døren er der et kombineret bryggers og gæstetoilet. På førstesalen er der fra reposen adgang til to dejlige lyse børneværelser med indbyggede skabe, stort soveværelse med fransk altan og indbyggede skabe. Stort flisebadeværelse i flot, klassisk stil og med masser af skabsplads. Der er smukke parketgulve og gipslofter i alle rum.

I Kong Knuds Park får du en fremtidssikret lavenergibolig i god kvalitet, gennemført ned til mindste detalje. Der er også tænkt på opbevaring, alle husene har depotrum under trappen, loftrum med gangbro og store isolerede redskabsrum.Husene opføres med en smuk Savanne tegl fra den danske producent StrøjerTegl. Vinduer og døre i hele huse er fra danske Velfac og 3-lags superlavenergi ruder. Den høje standard omfatter gulvvarme i stueplan og badeværelse på 1. sal, asketræs-gulve med hvid matlak, klinker i entré, bryggers/gæstetoilet og badeværelse, Velfac vinduer, gipslofter, filt på væggene i hele huset. Stort badeværelse med masser af skabsplads, og skuffesektioner med soft luk, stor brusekabine og spejl med indbygget spot. Alt i lyse farver og mørke fliser.

BOLIGERNE OPFYLDER ENERGIKRAVENE I 2020

ENERGIVENLIGE BOLIGERType .................................... SalgsboligerStørrelse ............................... 116-121 m2Antal boliger .......................... 48 boliger

Page 26: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S26/40

MERE INFORMATIONhome Ballerup - tlf.: 44 68 20 55

eller mail: [email protected]

LINDE ALLÉ2750 Ballerup

Page 27: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S 27/40

OMRÅDETLejlighederne er roligt og centralt beliggende på en lukket stikvej, med få minutters gang til alle fornødenheder – flere gode indkøbsmuligheder, gågaden, Ballerup Centret, skole og fritidshjem, S-tog, busforbindelser samt grønne arealer i Damgårdsparken. Herudover kun 20 min. kørsel til Rådhuspladsen i København.

BOLIGERNEVil du bo til leje i en helt særlig lejlighed i Ballerups tidligere Seminarum, så har du nu muligheden. Bygningerne har gennemgået en total ombygning og er nu indrettet med individuelle og super lækre lejligheder.Alle lejlighederne fremstår meget lyse med store vinduespartier, højt til loftet og flotte plankegulve og fritlagte bjælker i de øverste lejligheder. Hver lejlighed har egen vaskesøjle. Lejlighederne findes i størrelser fra 73 m2 til 201 m2 – hvilken af disse unikke lejligheder passer bedst til dig og din familie?

PARKERINGBebyggelsen har gode parkeringsfaciliteter.

LEJEBETINGELSERLejemålene er tidsubegrænset og kan opsiges med 3 måneders varsel. Der skal betales 3 måneders husleje i depositum og 3 måneders forudbetalt husleje, som dækker huslejen for de sidste 3 måneder.

DET GAMLE SEMINARIUMType ...................................... LejeboligerStørrelse ............................... 73-201 m2Antal boliger .................... 12 lejligheder

Page 28: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/SXX/XX

OASE I

Page 29: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S 29/40

OMRÅDETRegnbuen ligger i den nye spændende og naturskønne bydel, Ullerødbyen i Hillerød. Området er karakteriseret ved store grønne fællesarealer med bl.a. naturlegeplads og boldbane, hvor hele familien kan boltre sig og få sved på panden. Her er masser af lys og frisk luft og samtidig er man inde i Hillerød centrum på 5 min.

BOLIGERNEI det attraktive Ullerødbyen på Regnbuen i Hillerød Vest opføres 19 flotte hvide kædehuse. Husene opføres som fritlig-gende kædehuse, dvs. ingen direkte naboer. Husene kan fås med meget attraktiv carport og depotrum, hvor der ovenpå opføres en 23 m2 stor tagterrasse. Godt skandinavisk eksklusivt design i god kvalitet. Kædehuset på 130 m2 indeholder entré, hvorfra der er adgang til badeværelse samt mulighed for at etablere bryg-gers. Stort køkken/alrum med inventar fra HTH køkkener i åben forbindelse med lys stue med udgang til terrasse. 1. sal indeholder repos og 4 værelser. Det er muligt at etablere yderligere et badeværelse. Fra reposet er der udgang til dejlig tagterrasse på 23 m2. Tagterrasse, carport og depotrum er tilkøb.

Husene fås i 2 forskellige modeller på 130 m2 og 140 m2 og er skabt til at tilfredsstille behovene, for de fleste købere.

PARKERINGCarport er tilvalg

EN NATURSKØN BYDEL

MERE INFORMATIONhome Hillerød - tlf.: 88 20 93 30eller mail: [email protected]

OASE I

Type .................................. SalgsboligerStørrelse ..............................130-140 m2Antal boliger ........................... 19 boliger

3400 Hillerød

”REGNBUEN”

Page 30: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S30/40

OMRÅDETSøbuen ligger i den nye spændende og naturskønne bydel, Ullerødbyen i Hillerød. Området er karakteriseret ved store grønne fællesarealer med bl.a. naturlegeplads og boldbane, hvor hele familien kan boltre sig og få sved på panden. Her er masser af lys og frisk luft og samtidig er man inde i Hillerød centrum på 5 min.

BOLIGERNEI det attraktive Ullerødbyen på Søbuen i Hillerød Vest opføres 14 flotte rækkehuse. Boligerne opmures i smuk mørkgrå teglsten fra Egernsund. Husene kan fås med meget attraktiv carport, men dette er tilkøb. Godt skandinavisk eksklusivt design i god kvalitet. Til en meget attraktiv pris kan I blive ejer af en splinterny bolig i Hillerøds nye boligområde. Rækkehusene indeholder køkken med moderne inventar fra HTH køkkener, og hårde hvidevarer fra Electrolux. Der vil blive belagt massive trægulve fra Junckers 22 i entre, stue og køkken/alrum. Vinduer fra Velfac samt døre i træ/alu i lakeret modefarve. Alle vægge leveres med glasfilt og fuld spartlede vægge. Overalt i boligen vil der være gulvvarme. Husene fås i 2 forskellige modeller på 105m2 og 125m2, og er skabt til at tilfredsstille behovene, for de fleste købere; både den aktive børnefamilie, den kræsne single og seniorparret. Som ønsker sig en fredfyld tilværelse og samtidig har lyst til at bo helt tæt på storbyens fristelser.

PARKERINGCarport er tilvalg

LÆKRE LYSE RÆKKEHUSEType .................................... SalgsboligerStørrelse .............................. 105 - 125 m2Antal boliger .......................... 14 boliger

MERE INFORMATIONhome Hillerød - tlf.: 88 20 93 30eller mail: [email protected]

OASE III3400 Hillerød

”SØBUEN”

Page 31: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S XX/XX

Page 32: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S

OMRÅDETBlytrækkervej er beliggende helt centralt i Hillerød, hvor du er tæt Slotsarkaderne, Slotsparken og Hillerød Station. Hillerød er en skøn og aktiv by med en hyggelig gågade med gode indkøbsmuligheder samt biograf.

BOLIGERNEVelindrettede lyse lejligheder beliggende i hjertet af Hillerød. Her får du en unik chance for at bo tæt på indkøb, shoppemulig-heder og station. Alle lejligheder har enten egen have eller sydvendt altan.

Lejlighederne har vinduer og døre udført i vedligeholdelsesfrie træ/alu elementer. Indrettet med køkkener fra Svane køkkenet med bordplade i laminat og underlimet vask samt alt i hårde hvidevarer. Lys stue med gulve i massiv ahorn. Dejlige rummelige værelser med skabe/garderoberum fra HTH. Pænt og nydeligt badeværelse med klinker og sanitet fra Ifö. Der er gulvvarme i hele lejligheden. Der er indlagt kabel-tv fra TDC.

Ejendommen: Flot bygning opført i blødstrøgne mursten fra Strøer Tegl og vingetegl på taget.

PARKERINGParkering foran lejlighederne

TÆT PÅ HILLERØD CENTRUMType .................................. SalgsboligerStørrelse ................................ 58 - 61 m2Antal boliger ..................... 12 lejligheder

32/40

Page 33: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S

MERE INFORMATIONhome Hillerød - tlf.: 88 20 93 30eller mail: [email protected]

BLYTÆKKERVEJ3400 Hillerød

33/40

Page 34: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S34/40

OMRÅDET

Går du med drømmen om at bygge et helt nyt hus på en stor dejlig grund, så er muligheden her nu!

I en attraktiv og nyetableret bydel, nær Hillerød Centrum og dets mange herligheder sælges nu 28 parcelhusgrunde på mellem 902 m2 og 1.247 m2.

Her har familien en perfekt mulighed for at forene naturlivet med Hillerøds mange muligheder for shopping og et aktivt idræts- og kulturliv.

Der er kort afstand til Gribskov, Store Dyrehave, Slotssøen, Arresø, Esrum sø, Slotsarkaderne, strøget i Hillerød Cen-trum, lokale indkøbsmuligheder, diverse caféer og restauranter, Hillerød Stadion, Hillerød Sportsrideklub, Hillerød Golfklub, Biograf, Frederiksborg Slot, Folkemuseet og Det Nationalhistoriske Museum. København Centrum kan samtidig nås på kun 30 minutter.

NONNEBUEN / MUNKEBUEN 28 BYGGEGRUNDE

GRUNDE I HILLERØD

MERE INFORMATIONhome Hillerød - tlf.: 88 20 93 30eller mail: [email protected]

Page 35: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S 35/40

OMRÅDET

Nu sælges 38 parcelhusgrunde i naturskønt område i Ballerup; tæt på den fredede Råmose og den idylliske landsby Pederstrup. Her er kort afstand til Ballerup Centrum, herunder butikscenter, skole, daginstitutioner, offentlig trans-port og naturskønne områder med vandløb, søer og grønne arealer med mulighed for rekreative aktiviteter. Her har I muligheden for at bygge jeres drømmebolig.Grundene ligger centralt placeret kun 15 kilomenter fra København og tæt på Frederikssundsvej og motorring 4, som sikrer effektiv adgang til og fra området med bil. Herudover ligger Ballerup S- station kun 1 km. fra området, ligesom der går flere buslinjer fra området.

Råmosegrunden, som tidligere husede kølevirksomheden Atlas, udvikles nu til et funktionsintegreret nyt byområde tæt på Ballerup centrum. Grunden dækker et areal på ca. 6,5 ha og indeholder 38 parcelhusgrunde samt 4 hjørne-grunde, som efter planen kommer til at indeholde i alt 32 rækkehuse. Grundene har en størrelse på ca. 620 - 940 m2 og er en del af det nye byudviklingsområde øst for Ballerup C. Når området er færdigudbygget vil det fremstå som en fuldt integreret bydel med gode, sikre stiarealer til kvarterets busstoppesteder, Ballerup Station, centrum, samt områdets mange grønne områder.

Med et hus på Råmosegrunden ligger naturen lige uden for døren. Den fredede Råmose ligger tæt på og består af ca. 29 ha mose, eng, grønne græsarealer og åbent vand med et rigt dyre- og planteliv. Og mod nord grænses op mod den idylliske landsby Pederstrup, med gamle gårde beliggende omkring et lille gadekær samt en hyggelig økologisk gårdbutik med diverse lokale delikatesser.

RÅMOSEN

MERE INFORMATIONhome Ballerup - tlf.: 44 68 20 55

eller mail: [email protected]

GRUNDE I BALLERUP

38 BYGGEGRUNDE

Page 36: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S

SANDRA WEICHARDT

PER MØRKENBORG

LOUISE SCHALDEMOSE

CHRISTOPHER CHRISTIANSEN

THOMAS MOGENSEN

CAMILLA ENGEL RAVN

PROJEKTANSVARLIG:

PROJEKTANSVARLIG:

PROJEKTANSVARLIG:

PROJEKTANSVARLIG:

PROJEKTANSVARLIG:

Ejendomsmægler, MDETlf.: 21 93 26 54Mail: [email protected]

Partner i projektsalg LBH A/SLeder af projektafdelingEjendomsmægler MDE

Tlf.: 22 65 65 25Mail: [email protected]

Ejendomsmægler, MDETlf.: 29 93 39 59Mail: [email protected]

Ejendomsmægler, MDETlf.: 53 55 85 35Mail: [email protected]

Ejendomsmægler, MDETlf.: 20 19 77 97Mail: [email protected]

Ejendomsmægler, MDETlf.: 26 74 40 19Mail: [email protected]

• Stævnen• Bolværket• Valby Maskinfabrik• Hesteskoen

• Solbærparken• Bolværket• Valby Maskinfabrik

• Havneholmen• Udsigten• Engholmene

• Udsigten• Engholmene

• Søborg Huse

36/40

Page 37: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S

JACOB MANDEL

MALENE SVEISTRUP

GØRAN JENSEN

DANNIE RIISE

CAMILLA RIISE

RUNE SANDERSEN

PROJEKTANSVARLIG:

PROJEKTANSVARLIG:

PROJEKTANSVARLIG:

PROJEKTANSVARLIG:

PROJEKTANSVARLIG:

PROJEKTANSVARLIG:

Salg & vurderingTlf.: 24 60 92 07Mail: [email protected]

Ejendomsmægler, MDETlf.: 28 34 94 22Mail: [email protected]

Ejendomsmægler, MDETlf.: 26 80 99 87Mail: [email protected]

Ejendomsmægler, MDETlf.: 25 10 82 00Mail: [email protected]

Ejendomsmægler, MDETlf.: 27 20 40 72Mail: [email protected]

Ejendomsmægler, MDETlf.: 29 86 87 37Mail: [email protected]

• Henriksholm

• Linde allé

• Kong Knuds Park• Råmosen

• Nonnebuen / Munkebuen

• Skovtofte

• Oase• Blytækkervej• Hindbærhaven

37/40

Page 38: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S

Page 39: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S

FÅ NYHEDEN FØRST

Bliv løbende opdateret på nye projekter og nyheder på det køben-havnske boligmarked.

Du kan følge os på facebook:https://www.facebook.com/homeprojektsalgkoebenhavnsv

Eller følge home projektsalg på linkedin:home projektsalg og udlejning

Du kan også kontakte vores projektforretning og blive skrevet op i vores køberkartotek. Her bliver du direkte kontaktet hvis der kommer nye boliger der matcher dine ønsker på pris, sted, antal værelser osv.

home projektsalg København SVTlf.: 33 33 03 05, Mail: [email protected]

Page 40: Projekt - home LBH A/S 2014

Projektsalg - Lone Bøegh Henriksen A/S

HOME PROJEKTSALG KØBENHAVN SV Lone Bøegh Henriksen A/SEjendomsmægler & valuar, MDETeglholmsgade 66A, 2450 København [email protected] facebook.com/homeprojektsalgkoebenhavnsvTlf.: 33 33 03 05

HOME CITYLone Bøegh Henriksen A/SEjendomsmægler & valuar, MDEHøjbro Plads 13, 1200 København [email protected] facebook.com/homekoebenhavncityTlf.: 33 91 22 91

HOME SØBORG/DYSSEGÅRDLone Bøegh Henriksen A/SEjendomsmægler & valuar, MDESøborg Hovedgade 87, 2860 Sø[email protected] facebook.com/homesoeborgTlf.: 39 67 18 18

HOME VIRUM Lone Bøegh Henriksen A/SEjendomsmægler & valuar, MDEVirum Torv 5, 2830 [email protected] facebook.com/home.detgroenneomraadeTlf.: 88 27 18 88

HOME HOLTE Lone Bøegh Henriksen A/SEjendomsmægler & valuar, MDEØverødvej 3B, 2840 [email protected] facebook.com/home.detgroenneomraadeTlf.: 45 41 01 44

HOME BAGSVÆRDLone Bøegh Henriksen A/SEjendomsmægler & valuar, MDEBagsværd Hovedgade 113, 2880 Bagsværd [email protected] facebook.com/homebagsvaerdTlf.: 44 98 18 18

HOME BALLERUP/SMØRUMLone Bøegh Henriksen A/SEjendomsmægler & valuar, MDEBydammen 1D, 2750 [email protected] facebook.com/homeballerupsmoerumTlf.: 44 68 20 55

HOME KGS. LYNGBYLone Bøegh Henriksen A/SEjendomsmægler & valuar, MDEJernbanevej 4, 2800 Kgs. [email protected] facebook.com/home.detgroenneomraadeTlf.:45 93 24 44

HOME HILLERØD/FREDENSBORGLone Bøegh Henriksen A/SEjendomsmægler & valuar, MDENordstensvej 9, 3400 Hillerø[email protected] facebook.com/homehilleroedTlf.: 88 20 93 30

HOME HERLEVLone Bøegh Henriksen A/SEjendomsmægler & valuar, MDEHerlev Hovedgade 125, 2730 [email protected] facebook.com/homeherlevTlf.: 44 53 18 18