Top Banner
Oldalas magazin Médiaajánlat 2013
12

Oldalas magazin, médiaajánlat-2013

Mar 12, 2016

Download

Documents

Oldalas Magazin

Az Oldalas magazin, havonta megjelenő, ingyenesen letölthető elektronikus magazin, melyben hirdetések elhelyezésére is lehetőség van, jelen médiaajánlat szerint.
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: Oldalas magazin, médiaajánlat-2013

Oldalas magazinMédiaajánlat

2013

Page 2: Oldalas magazin, médiaajánlat-2013

„A magazint 2010 januárjában kezdtem egyszemélyben, egyféle hóbortként készíteni, mégpedig az akkor futó „Bor’s Show című gasztronómiai műsor lapjaként. A műsort jelen pillanatban szünetelte-tem, de a lap töretlenül halad a maga útján.

Ez a fajta internetes, vagy más néven elektronikus magazin akkoriban még - de talán még most is - úttörőnek számított és pont ezért nem gondoltam volna, hogy ezzel ilyen könnyű lesz a piacra - úgymond - betörni. De az idő bebizonyította, hogy igenis van létjogosultsága egy ilyen, minden hiteles és irányt mutató lapnak, amely néha keményen fogalmaz, néha csak úgy véleményt formál, de azt gondolom az igazi kulcsa mégis abban van, hogy a mindenki által ismert problémákat nyíltan boncolgatja, mindenféle köntörfalazás nélkül. Vagy épp okít, tanácsokkal lát el legyen szó az ipari jellegű, vagy a hétköznapi vendéglátásról.

Azután szép sorban jöttek a kollégáim, akik ki tudja, talán ugyanazt a lehetőséget látták meg a lapban, mint én az indulásnál. Van aki Gasztro História címmel vezet rovatot, egy történész szemé-vel boncolgatja a gasztronómiát, van akinek az egészség, a Slow Food a legfontosabb, de olyan kollé-gám is akad, aki a hagyományokra fekteti a legnagyobb hangsúlyt.

Immáron három éve nevezhetjük magunkat az Oldalas magazin szerkesztőségének, mi mind a tizenegyen, akiknek ezúton is köszönöm a néha áldozatos, lemondásokkal járó munkát!

Az biztos, hogy egyikőnk sem bánja ezt az időt, amit erre fordított eddig és amit ezután fog!”

Asztalos IstvánFőszerkesztő

Ezen dokumentum bizalmas, jogi védelem alatt áll, és a nyilvános közléstől védett. Az ajánlat kizárólag a címzett, illetve az általa meghatalma-zottak, az üzletszerzési célok által megkívánt mértékben és módon használhatják fel. Tilos az ajánlatot, vagy annak bármely részét lemásolnia,

elmentenie, üzenet tartalmával visszaélnie, bárkivel közölnie. Jelen dokumentum tájékoztató jellegű! Az árak visszavonásig érvényesek!

Page 3: Oldalas magazin, médiaajánlat-2013

AZ OLDALAS MAGAZIN,

FRISS ÉS HITELES IN-

FORMÁCIÓKAT NYÚJT A

SZAKMA VALÓS ÉLETÉ-

RŐL, ANNAK PROGRAM-

JAIRÓL.

A VENDÉGLÁTÓHELYEK

TUL AJD ONOSAINAK,

ÜZLETVEZETŐINEK,

CHEF-JEINEK BE-

M U T A T K O Z Á S I ,

VÉLEMÉNYNYILVÁNÍ-

TÁSI LEHETŐSÉGET BIZ-

TOSÍT.

BEMUTATJA A PIACI SZE-

REPLŐKET, A GYÁRTÓ-

KAT, FORGALMAZÓKAT,

NAGYKERESKEDŐKET,

ÉS AZOK LEGÚJABB, A

VENDÉGLÁTÁSBAN FI-

GYELEMRE MÉLTÓ

TERMÉKEIT.

A HIRDETÉSEK TÁJÉ-

KOZTATJÁK A OLVASÓ-

INKAT A LEGKEDVE-

ZŐBB

BESZERZÉSI LEHETŐSÉ-

GEKRŐL, AZ AKCIÓK-

RÓL, AZ ÁRAKRÓL.

HIRDESSEN NÁLUNK, MERT MI:

Koncepcióban és hatékonysági alapon gondolkozunk. Tájékoztatjuk Önt akciókról, kedvezményes megjelenési lehetőségekről. Versenyképes hirdetési árakat biztosítunk. Hosszabb távon gondolkodóknak kedvezményeket biztosítunk. Kedvező csomagajánlatokat alakítunk ki, melyek nem csupán egy magazin-ban való megjelenést biztosítanak, így növelve az elérést és a hirdetés hatékonysá-gát.

MAGAZIN KAMPÁNYOK TERVEZÉSE ÉS MEGVALÓSÍTÁSA:A magazin megjelenések biztosításán túl segítünk ügyfeleinknek a kreatív koncep-ció kialakításában, és megtervezésében. A kommunikációs célokat és a célcsoport preferenciákat figyelembe véve segítünk kiválasztani a hirdetési kampány legmeg-felelőbb formáját. A terméknek vagy szolgáltatásnak megfelelően javaslatokat te-szünk a magazinban való elhelyezésre, és a hirdetési méretek kialakítására. Igény szerint lehetőségünk van egyedi megjelenések kialakítására is.

MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK MÉRET SZERINT: • 1/1Álló/Daru:egészoldalashirdetés• 3/4Álló/Bagoly:háromnegyedoldalashirdetés• 1/2Álló/Fekvő/Pacsirta:féloldalashirdetés• 1/3Álló/Fekvő/Veréb:harmadoldalashirdetés• 1/4Fekvő/Gólya:negyedoldalashirdetés• 1/8Álló/Fekvő/Sas:nyolcadoldalashirdetés• Címlaphirdetés:címlaponalul,szalaghirdetés• Szalaghirdetések:állószalag,alsószalag,panorámaszalag

EGYEDI MEGJELENÉSEK:• PRcikk:olyanfizetett cikk,mely egyadott vállalat, szervezet a sajtó feléközvetített, hírértékűvé formált üzeneteiből áll. Ezek a cikkek nem tűnnek reklá-moknak.• Rendezvényekkel, fesztiválokkal,termékbemutatókkalösszekapcsoltmeg-jelenés.

MAGAZIN REKLÁM ELŐNYEI:• Azolvasókatahirdetésekkikapcsolódásukközben,nyugodtélethelyzetbenérik, ezért nyitottabbak az újdonságokra, több idejük van áttanulmányozni egy- egy cikket, ezáltal jobban rögzülnek a hirdetések is.• Amagazinbantörténőreklámozássallehetőségnyílikkreatívtechnikákal-kalmazására, hosszabb termékbemutatásokra, igényes képi megjelenésekre.• Amagazinbanelhelyezetthivatkozásokmegmaradnak,ígyegybőlelérhető,és azonnal, egy kattintással az Önök oldalára irányítható az olvasó.

TUDNIVALÓK A SZAKMAI MAGAZIN ELŐNYÉRŐL:A szakmai magazin a piaci szektor egy - egy szegmensében dolgozókat célozza meg. Például jelen esetben a vendéglátásban dolgozókat, a borászokat, a pálinka-főzdéket, a termelőket, a beszállítókat, vagy a turisztikai alkalmazottakat. Így a saját szegmensünk nyelvén szólítjuk meg az olvasóinkat. Aktuális piaci információkkal, trendekkel, statisztikákkal szolgálunk. Beszámolunk a szektor rendezvényeiről, ese-ményeiről, híreiről. A magazin kiválóan alkalmasak egy - egy ilyen területen tevé-kenykedők elérésére.

Page 4: Oldalas magazin, médiaajánlat-2013

A LAP TEMATIKÁJA:

• Bemutatkozik a tulajdonos, az üzletvezető, a szakács, a felszolgáló. Bemutatkozhatnak éttermek és emberek, elmondhatják véleményüket a szak-ma aktuális témájáról.

• Vendéglátósok véleménye egy aktuális témára kihegyezve.A rovatbantág teret adunk a szakma képviselőinek a megszólalásra, és kitágítjuk a vendég-látás kereteit.

• Cégportré:vendéglátóhelyekbemutatkozása.

• Acsúcs-, vagyahétköznapigasztronómiátűzővendéglátóüzletek ta-pasztalatai.

• Közétkeztetés:avagymiteszünkahétköznapokban?

• Konyhatechnológiaibeszámolók,azazmit?,hogyan?,miért?

• Receptek, amelyek egy adott, könnyen beszerezhető, minőségi alap-anyagra van kihegyezve.

• Vendéglátóipariversek,hagyományokonnyugvórigmusok.

• Avendéglátásbanfelhasználtalapanyagok,italok,technikaieszközökpi-acáról közlünk tematikus összeállításokat.

• Tudósítunk a jelentősebb szakmai szervezetek programjairól, akiknekegyúttal igény esetén felületet biztosítunk.

A LAP ÁLLANDÓ ROVATAI, ROVATVEZETŐI:

- Gasztronauta: Hasznos írások, konyhatechnológiák bemutatása, stb.

-Minekazúj?RendeknéOlgirovata(slow-food,egészségestermékek,beszá-molók. Az egészséges élelmek rovata.)

-Azétkezésről,hónapról-hónapra:BereczEdgárrovata(alapanyagokról,azokfogyasztásairól, viselkedésről, némi humorral fűszerezve.)

-Objektív:AsztalosIstvánrovata(chef-ek,üzletvezetők,tulajdonosokbemu-tatása, interjúk készítése. Rendezvények tudósítása, véleménynyilvánítás, stb.)

- Chef a családban: Stiller Tamás rovata - egészséges receptek

Ezen felül számos hasznos írással igyekszünk hozzájárulni ahhoz, hogy olvasó-ink ingyenesen is jól szórakozhassanak, vagy érdekes, esetleg hasznos cikkeket olvashassanak.

A LAP TERMÉK-

KÖREI:

É L E L M I S Z E -

REK, ITALÁRUK,

KONYHA-TECH-

NOLÓGIÁK.

EZEN BELÜL

MINDEN, A

GASZTRONÓMIÁ-

BAN HASZNÁLT

TERMÉK, ESZ-

KÖZ, STB.:

HÚSOK, TEJTER-

MÉKEK, KÁVÉK,

TEÁK, ZÖLDSÉ-

GEK, FÉLKÉSZ-,

KONZERV-, KÉ-

NYELMI TERMÉ-

KEK, ÉDESSÉGEK.

KONYHAI ÉS

ÉTTERMI GÉPEK,

BERENDEZÉSEK,

F O G YÓ E S Z KÖ -

ZÖK. ÜZLET-BE-

R E N D E Z É S E K ,

SZÓRAKOZTATÓ-

ELEKTRONIKA,

SZÁMÍTÁS-TECH-

NIKA, VILÁGÍTÁS-

ÉS BIZTONSÁG-

TECHNIKA.

H Ű T É S - F Ű T É S ,

LÉGTISZTÍTÁS,

STB.

Page 5: Oldalas magazin, médiaajánlat-2013

A magazin tartalmá-ban a következőkép-pen változik:

• Saját rovatotindít útjára a Hunga-ry Card kibocsátója, a Hotelinfo Kft. a tu-rizmust és vendéglá-tást népszerűsítő, tu-datosságot ösztönző céllal.

• Rovatot kap-nak a termelők is, a Termelőtől.hu együttműködésének köszönhetően. Mely-ben az őket érintő változásokról, fej-leményekről infor-málódhatnak majd, vagy hasznos írások-kal találkkozhatnak.

• Közétkezteté-si rovatot indítunk, melyben a szakmai segítség, és a köz-étkeztetés fejlemé-nyeiről, változásairól kívánják tájékoztatni az olvasókat.

Minőségfejlesztés terén technikai, és szellemi fejlesztést kívánunk a jövőben alkalmazni. Techni-kailag a felszerelés-re gondolunk, mint számítógép, fényké-pezőgép, szoftverek. Kérjük támogassa Ön is munkánkat!

MAGAZINUNKRÓL:

A magazin elsősorban a szakmáról, a szakmának szól, de természetesen mindez színes köntösben tálalva a háziasszonyokat, és a hétköznapi embereket célozza meg,

mindeddig nagy sikerrel.

OLVASÓI ÖSSZETÉTEL:

Vendéglátóegységek-, hotelek vezetői, közétkeztetők, gyártók, importőrök, nagy-kereskedők, szakmai szervezetek, intézmények. Ezen felül más, a vendéglátóipartól független cégek, azok alkalmazottai. A turizmus iránt érdeklődő tudatos fogyasz-tók. Továbbá termelők, családi gazdaságok, az azokkal összefüggésbe hozható cé-

gek, azok alkalmazottai.

MEGJELENÉS:

A magazinunk jelen pillanatban kizárólag elektronikus formában jelenik meg. Olvasóink e-mail útján és a honlapunkon vagy a hírlevelünkön keresztül közvetle-

nül, értesülnek a magazinunk legújabb számának megjelenéséről.Ezen felül már számos helyre közvetlenül e-mail-ben megküldjük.

PÉLDÁNYSZÁM:

cca. 100 000 *

Magazinunk szerkesztését Önkéntes alapon végezzük, ezért kérjük Önt, hogy lehetőségei függvényéban támogas-

sa munkánkat!

Számlaszám:

OTPBankNyrt.11732150-20011765

Page 6: Oldalas magazin, médiaajánlat-2013

HIRDETÉSI ÁRAINK*:

*Az árak az Áfát tartalmazzák, forintban értendők és egy megjelenésre vonatkoznak és visszavoná-sig érvényesek! A méretekről lentebb informálódhatnak! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

1/8old. 1/6old. 1/4old. 1/2old. 3/4old. 1/1old.2-3alk. 3 3 4 4 5 54-5alk. 4 4 6 6 8 86-7alk. 6 6 8 8 10 108-alk. 8 8 10 10 12 12

KEDVEZMÉNYEK A MEGJELENÉS SZÁMÁTÓL ÉS MÉRETÉTŐL FÜGGŐEN, %- BAN MEGADVA:

ELÉRHETŐSÉGEINK:

+36-70-394-8771

[email protected]

[email protected]

www.oldalasmagazin.hu

LAPZÁRTA:

MINDEN HÓNAP MÁSODIK CSÜTÖRTÖKÉN

12.00 ÓRA.

CSAK EDDIG AZ IDŐPONTIG BEÉR-KEZETT HIRDETÉSEKET TUDJUK

FIGYELEMBE VENNI!

MEGNEVEZÉS: MÉRET(OLDAL): ÁR(BRUTTÓ):

APRÓ(LAKOSSÁGI) max.20szó 4900.-„SAS” 1/8 57500.-„GÓLYA” 1/6 81750.-„VERÉB” 1/4 99000.-„PACSIRTA” 1/2 137500.-„BAGOLY” 3/4 198750.-„DARU” 1/1 228750.-CÍMLAP„TÚZOK” 1/1 -----------CÍMLAP„GALAMB” 1/8 -----------CÍMLAP„SZARKA” 1/12 194000.-TOPPTIPPROVAT 1/6-tól 52000.-tól

Page 7: Oldalas magazin, médiaajánlat-2013

MÉRETTÁBLÁZAT:

„Sas” 1/8

oldal

„Gólya” 1/6

oldal

„Veréb” 1/4

oldal

„Pacsirta” 1/2

oldal

„Címlap Galamb”

1/8oldal

„Címlap Szarka” 1/12oldal

„Bagoly” 3/4

oldal

„Daru” 1/1

oldal

„Címlap Túzok”

1/1oldal

Nem ren-delhető

Ezen felül bármilyen megoldásra nyitottan várjuk megtisztelő megrendelésüket!

[email protected] [email protected]

Page 8: Oldalas magazin, médiaajánlat-2013

MEGRENDELÉS MENETE:

Ön felveszi velünk a kapcsolatot, ezt megteheti e-mail-ben, telefonon, személyesen, vagy levélben, hogy feltérképezzük az igényeit. Elküldi a megjelentetni kívánt szerkesztett anyagát. Leegyeztetjük a megjelenés kívánalmait, esetlegesen segítünk annak elkészítésében. Megküldi részünkre a hiánytalanul kitöltött megrendelőlapot. Elutalja az előzetesen megállapított díjat a bankszámlánkra. Mi visszaigazoljuk a sikeres megrendelést. Majd megjelenik a hirdetése.

A MEGRENDELÉS LEADÁSÁNAK HATÁRIDEJE:

Minden hónap második csütörtöke, 12:00 óra.

MEGRENDELÉS FELTÉTELEI:

• AMegrendeléstörténhete-mail-ben,postán,vagyszemélyesen,ehheza szerkesztett anyagot kérjük csatolni, vagy CD-re írni, JPEG. PDF. PNG. PSD. formátumban.• Amegrendelésfeltételeazelőzetesenmegállapítottdíjbeérkezése!• Amegrendeléshezszükségesamegrendelőlap*hiánytalankitöltése,ésidőre beérkezése. • Figyelem!Csakahiánytalanulkitöltött,cégszerűenaláírt,lebélyegzett,megrendelőlap eredeti példányát tudjuk elfogadni! És az összeg megérkezése után tudjuk azt érdemben figyelembe venni, mely megtörténéséről visszajelzést küldünk.(*Amegrendelőlapjelenajánlatlegaljánismegtalálható!)

LEGUTOLSÓ VISSZALÉPÉSI HATÁRIDŐ:

Aleadottanyagvisszavonásátalapzártátkövető4.naptárinapigtudjukteljesí-teni.Visszalépés esetén akiadóamegállapodásösszege alapján számított, 50%-osveszteségi díjat számít fel.

EGYEBEK:

• MűszakijellegűésVisMaiorproblémákesetén,akiadó–márvisszaiga-zolthatáridőkeseténis–fenntartjamagánakahalasztásjogát.• Reklamációhibásanmegjelenthirdetésekeseténkizártakkor,haahir-detőnek lehetősége volt arra, hogy a soron következő megjelenés előtt a hibára felhívja a figyelmet.• Ahirdetővállalja,hogyahirdetésekbenkizárólagolyanterméketsze-repeltet, amely megfelel a gazdasági reklámtevékenységről szóló, többszörösen módosított1997.éviLVIII.törvénybenfoglaltelőírásoknak,illetveannakhatá-lyos módosításainak és kiegészítéseinek. Ennek elmulasztásáért a teljes felelős-séget a hirdető magára vállalja.

LEHETŐSÉG VAN NYEREMÉNY FEL-AJÁNLÁSSAL A LAP-BA KERÜLNI, EZZEL KAPCSOLATOSAN ELÉRHETŐSÉGE -INKEN INFORMÁ-

LÓDHATNAK.

[email protected]

[email protected]

+36-70-394-8771

www.OLDALASMAGAZIN.hu

Page 9: Oldalas magazin, médiaajánlat-2013

HIRDETÉS MEGRENDELŐLAP

Cégnév:

Kapcsolattartó személy neve:

Székhely:

Telephely:

Adószám:

Cégjegyzékszám:

Telefon:

E-mail:

Megjegyzés:

A KÖVETKEZŐ RÉSZBEN A MEGFELELŐ RÉSZNÉL, KÉRJÜK X-EL JELÖLJE A MEGFELELŐ VÁLASZT!

„Sas” 1/8méretben 57500.-x db, azaz összegben.„Gólya” 1/6méretben 81750.-x db, azaz összegben.„Veréb” 1/4méretben 99000.-x db, azaz összegben.„Pacsirta” 1/2méretben 137500.-x db, azaz összegben.„Bagoly” 3/4méretben 198750.-x db, azaz összegben.„Daru” 1/1méretben 228750.-x db, azaz összegben.Címlap„Túzok” 1/1méretben nemrendelhetőCímlap„Galamb” 1/8méretben nemrendelhetőCímlap„Szarka” 1/12méretben 194000.-x db, azaz összegben.ToppTipprovat 1/6méretben 52000.-x db, azaz összegben. Összesen: összegben.

A hirdetést: Álló , Fekvő formában kérném.

MEGRENDELEM AZOLDALASMAGAZINBANAZALÁBBIHIRDETÉST/HIRDETÉSEKET:

1. OLDAL

Page 10: Oldalas magazin, médiaajánlat-2013

ELHELYEZÉS, INFORMÁCIÓ:

• Hirdetésiblokkbanelhelyezvekérem.igen nem

• Belsőoldalakon(3-19.oldal)kéremelhelyezni.(+5%felár)igen nem

• Kész,szerkesztetthirdetéstadok.igen nem

• Szakmaiinterjúbanelhelyezvekérem.(+7%felár)igen nem

• Szerkesztéstkérek(+20%technikaiköltség)igen nem

ALAPBEIKTATÁS:

• Képvagylogó db elhelyezését kérem. igen nem (1db-otahirdetésilistatartalmaz,mindentovábbikép,logóx5000Ftegyszeriszerkesztésiköltségetszámítunkfel).

LAPSZÁM:

• 201 • 201 • 201 • 201 • 201 • 201 • 201 • 201 • 201 • 201 • 201 • 201 havi magazinba szeretném megvásárolni a hirdetési felületet.

MEGJEGYZÉS:

FIZETÉSI MÓD:

• Megrendeléskorszámlázva,készpénzzelfizetveigen nem

• 15naposátutalássaligen nem

(Figyelem!Akifizetésamegjelenésfeltétele! Számlaszám:OTPBankNyrt.11732150-20011765)

Kelt: 201.. , ………….. hó. ….napján. Cégszerű aláírás, bélyegző

2. OLDAL

Page 11: Oldalas magazin, médiaajánlat-2013

HUISSN2062-9826

Kiadó adatai:

Kortárs Gasztronómiai és Kulturális Egyesület6090Kunszentmiklós,SzászKárolyu.14.

Telefon:+36-/70-394-8771;

www.oldalasmagazin.hu

Lapigazgató: Asztalos István

Alapító főszerkesztő: Asztalos István

Számlaszám:

OTPBankNyrt.11732150-20011765

Adószám:

18216767-1-03

Page 12: Oldalas magazin, médiaajánlat-2013

Kiadta:

KORTÁRS GASZTRONÓMIAI ÉS KULTURÁLIS EGYESÜLET

6090KunszentmiklósSzászKárolyu.14.

www.kortarsegyesulet.hu

Ára: 11.- Ft