Top Banner
VÅREN 2010. ETT UTSKICK FRÅN SANDVIKENS TRYCKERI. REN 2010. ETT UTSKICK FRÅN SANDVIKENS TRYCKERI. intryck.
4

Miniintryck våren 2010

Mar 06, 2016

Download

Documents

Storformat
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: Miniintryck våren 2010

VÅREN 2010. ETT UTSKICK FRÅN SANDVIKENS TRYCKERI.VÅREN 2010. ETT UTSKICK FRÅN SANDVIKENS TRYCKERI.

intryck.

Page 2: Miniintryck våren 2010

Av försäljningens vinst kommer en del gå till Emils fortsatta satsning och resten till ungdoms-stipendier för idrottsungdomar i Gästrikland. Tanken är att stipendiet ska gå till en idrott-ande tjej och kille. Kläder sticker ut med den egna designen och Emils egna färger, svart, grått och gult. Kollektionen består av mössa, vindväst och tröja. Kläderna fi nns att köpa på www.trimtex.se

Marknaden har bottnat och vi ser små positiva rö-relser framöver. Det här med konjunkturned gång drabbar ju inte alla, det fi nns företag som klarat sig bra och det beror på antingen en konjunktur-okänslig kundstock eller hur fl exibel man är under tuff a perioder. Vi har klarat 2009 på ett positivt sätt trots att fl era av våra kunder tvingats till ett

stålbad och bland annat minskat sina inköp av grafi ska produkter. Vi har valt att jobba med fl exibiliteten och breddat vårt utbud där vi nu kan erbjuda grafi ska tjänster i vår ateljé, webbshop av åter-kommande trycksaker genom vårt Printfl owsystem, digitaltryck och nu också storformat. Så nu ser vi fram mot en härlig vår.

Håkan Andersson, VDHåkan Andersson, VD

Välkommen våren!

Emil Jönssons nya klädkollektionVi sponsrar

Hänt sen sistVårt senaste tillskott till projekt ledarna är Petra. Hon har en gedigen bakgrund från både reklambyrå och tryckeri. En stor pas-sion är att köra snöskoter och fritiden till-bringas helst ute i naturen.

Ny röst i växeln är Katri. Hon kommer även jobba med vår ekonomi. Katris stora in-tresse är trädgårdsarbete och hon har precis blivit stolt ägare till ett växthus.

Page 3: Miniintryck våren 2010

Nu har vi två nya storformats skrivare från Canon. De skriver jämnare, snabbare och med fl er färger. Tolv eller åtta färger. Det ger en säkrare färgåtergivning och bred-are färgomfång. De svartvita bilderna får bättre färggradering genom att de svarta tonerna skrivs ut med svart, matt svart, grå och fotogrå färg.

Bestruket eller obestruket papper, det spelar ingen roll. Maxbredden är 105 cm och längder upp till 250 cm fungerar utmärkt att köra ut.

StorformatVår senaste investering är två storformatsskrivare med åtta och tolv färger. Nu kan vi skriva ut ännu snabbare effektivare och framförallt bättre.

De vanligaste produkterna vi kör ut är roll-ups, vepor och affi scher. Men ibland har vi lite ovanligare jobb. Som när Ulrika här på tryckeriet fi ck nytt kontor. Vi gjorde en björkskog som fondtapet!

Page 4: Miniintryck våren 2010

SVERIGE

PORTO BETALT

PORT PAYÉ

Ditt personliga tryckeri!Box 175, 811 23 Sandviken, telefon 026-24 80 00, www.sandvikenstryckeri.se