Top Banner
Lokalposten Lem, Højmark, Ølstrup, Velling, Stauning, No, Hover, Dejbjerg, Finderup og Hanning Uge 28 Tirsdag 12. juli 2016 KARL PEDERSEN - AUT. VVS-INSTALLATØR - AUT. KLOAKMESTER NYLANDSVEJ 23 . 6940 LEM Tlf. 40 33 12 42 WWW.LEMVVS.DK v. Peder Agger, 22 44 27 81 og Jesper Pedersen, 21 40 21 78 Telefon 97 34 33 00 Bl.a. foderanlæg, ventilation, alarm, mølleri og vandingsanlæg Man-, ons- og fredag kl. 11-15 Feriesalg Fredag d. 15 og lørdag d. 16. juli - 50% på alle planter, tilplantninger og afskårne blomster Ferielukket fra og med mandag den 18. juli til og med søndag den 7. august Ingen rabat på forudbestilte varer! God sommer! BLOMSTERSMEDJEN 6940 Lem 97341155 Grease til Landskuet Lokalforeingen for fjordhe- stene i Vestjylland, Fjordhe- sten Vest, tog publikum og dommere med storm, da de viste deres kvadrille over te- maet Grease. Hen over forsommeren havde ryttere og heste øvet en møl- leformation, hvor de inderste heste gik skridt, de midterste løb let trav, og de yderste heste løb let galop. Til Landskuet gik det hele op i en højere enhed, og trænings- timerne viste sig at bære frugt, for heste og ryttere formåede at samarbejde og koordinere, så musik og rytmen fra he- stene gik op i en højere enhed. Som prikken over i´et havde rytterne iklædt sig tøj fra mu- sicalen Grease, og det var vir- kelig en succes. /LD Amalie Tagmose sammen med fjordhesten Orkidè Møldrup. Polkadot- nederdel kan sagtens bruges til ridning på en godmodig fjordhest. Grease-temaet for alle penge hos denne rytter. AB Autoservice Nylandsvej 12, 6940 Lem Tlf. 42 30 18 44 Skal bilen synes eller bare repareres, klarer vi alt vedr.: · Bremser · Styretøj · Udstødning · Dæk · Pladearbejde · Opretning · Rustbeskyttelse m.m. www.ab-autoservice.dk
4

Lokalposten Lem UGE 28, 2016

Aug 05, 2016

Download

Documents

 
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: Lokalposten Lem UGE 28, 2016

LokalpostenLem, Højmark,Ølstrup, Velling,Stauning, No,Hover, Dejbjerg,Finderup ogHanning

Uge 2Tirsdag

7. januar1997

Uge 28Tirsdag12. juli2016

KARL PEDERSEN - AUT. VVS-INSTALLATØR - AUT. KLOAKMESTERNYLANDSVEJ 23 . 6940 LEM

Tlf. 40 33 12 42 WWW.LEMVVS.DK

v. Peder Agger, 22 44 27 81 og Jesper Pedersen, 21 40 21 78

Telefon 97 34 33 00

Bl.a. foderanlæg, ventilation, alarm, mølleri og vandingsanlæg

Man-, ons-og fredag kl. 11-15

FeriesalgFredag d. 15 og lørdag d. 16. juli

- 50%på alle planter, tilplantninger og afskårne blomster

Ferielukket

fra og med

mandag den

18. juli til og

med søndag

den 7. august Ingen rabat på forudbestilte varer!

God sommer!

BLOMSTERSMEDJEN6 9 4 0 L e m 9 7 3 4 1 1 5 5

Grease til LandskuetLokalforeingen for fjordhe-stene i Vestjylland, Fjordhe-sten Vest, tog publikum og dommere med storm, da de viste deres kvadrille over te-maet Grease.Hen over forsommeren havde ryttere og heste øvet en møl-leformation, hvor de inderste heste gik skridt, de midterste løb let trav, og de yderste heste løb let galop.Til Landskuet gik det hele op i en højere enhed, og trænings-timerne viste sig at bære frugt, for heste og ryttere formåede at samarbejde og koordinere, så musik og rytmen fra he-stene gik op i en højere enhed. Som prikken over i´et havde rytterne iklædt sig tøj fra mu-sicalen Grease, og det var vir-kelig en succes. /LD

Amalie Tagmose sammen med fjordhesten Orkidè Møldrup.

Polkadot- nederdel kan sagtens bruges til ridning på en godmodig fjordhest.

Grease-temaet for alle penge hos denne rytter.

AB Autoservice Nylandsvej 12, 6940 Lem

Tlf. 42 30 18 44

Skal bilen synes eller bare repareres, klarer vi alt vedr.:· Bremser · Styretøj· Udstødning · Dæk· Pladearbejde · Opretning· Rustbeskyttelse m.m.

www.ab-autoservice.dk

Page 2: Lokalposten Lem UGE 28, 2016

Fjordhoppen Orkidè på 3. pladsenDen 7-årige fjordhoppe Or-kidè Møldrup var for første gang med til Landskuet i Her-ning.Familien Kjærgaard Ben-netsen fik Orkidè, da hun var 10 måneder gammel. Sidste år blev hun for alvor redet til, og hun har ved skuer på det seneste vist sig som et po-tentiale. Orkidè var ved årets landskue

en del af guldhoppeholdet på i alt syv heste, og den fik en flot placering som nummer 3 med 23 point.Gitte Lund Ellgård mønstrede hoppen på bedste vis, hvilket vil sige at hun sammen med hele holdet skridtede en tur rundt på en trekantet bane, og bagefter viste Orkidè frem på bedste vis alene. Først i skridt, dernæst i trav, og imens stod

to dommere og vurderede hesten. Orkidè var også en del af lokalforeningen Fjordhesten Vest Kvadrillen, som stillede op med 10 heste og ryttere, der lavede mønstre og forma-tioner til musikken fra Grease iført flotte kjoler, der matchede temaet. /LD

Orkidès 10-årige ejer Mathilde Kjærgaard Bennetsen får lov til at tage en runde med sin hest.Gitte Lund Ellgård der mønstrer Orkidè på banen for dommerne.

LÆS AVISEN PÅ NETTET

UGEPOSTENFalkevej 4 . 6920 Videbæk

Telefon 97 19 10 07E-mail: [email protected]

Avisen kan læses på nettet allerede fra tirsdag morgen kl. 9.00

Videbæk/Spjald Aviswww.videbaekspjaldavis.dk

Lokalposten Lemwww.lokalpostenlem.dk

Ugeposten Kibækwww.ugepostenkibaek.dk

Page 3: Lokalposten Lem UGE 28, 2016

GudstjenesterSøndag den 17. juliLem Sydsogn kl. 10.30.Højmark ingen gudstj.Ølstrup ingen gudstj.Hover kl. 10.30.No ingen gudstj.Dejbjerg ingen gudstj.Stauning kl. 9.00.Velling kl. 9.00.

Bekendtgørelser

Modtager du ikke avisen med posten senest onsdag,

hører vi gerne fra dig på telefon 97 17 11 22 eller

[email protected]

UDEBLIVER AVISEN?

Fortæl os hvad der sker…LokalPosten dækker et område, hvor der er mange aktiviteter og be-givenheder. I det omfang der er plads i LokalPo-sten vil vi gerne bringe fotos og tekst fra disse begivenheder.

Derfor. Står din forening, din skole, din familie eller andet bag en spændende begivenhed i LokalPo-stens område, og vil I gerne have lidt i avisen fra det, så send os gerne lidt tekst og fotos. Så bringer vi det i det omfang, der er plads i avisen.

Tekst og fotos kan sen-des til [email protected]

Telefon 97 17 11 22

S

OMRÅDE

ANNONCEPRIS

FARVETILLÆG

OPLAG

SATS OG MONTAGE

TRYK

AFFOTOGRAFERING FORBUDT

Medlem af De Lokale Ugeaviser

GRATIS RUNDVISNING i Danmarks VindkrafthistoriskeSamling, Smed Hansensvej 11,Lem, hver onsdag kl. 13.30fra den 20. juli til 24. august.

Se teknologien i pionermøllerne fra 1970’erneog andre historiske vindmøller.

Mere information på 29 24 32 28 Salon KisFerie fra mandag den 18. til lørdag den 23. juli. Begge dage inkl.

Tlf. 97 34 13 24

Læge Bjarne Timm

Klinikken holder ferieluk-ket fra mandag den 25. juli til og med fredag den 5. august.

Kvinder serie 2 trænes af Martin Vang Andersen og Simon Rask.

Senior damer træner ikke, og spiller kun kampe.

Hvis man skal på cykelferie, gælder samme pakkeregel, som når man skal på bilferie: De tungeste ting skal nederst. Værktøj, bøger til ferien etc. skal i bunden af cykeltaskerne, for et lavt tyngdepunkt gør det langt nemmere og mere

sikkert at styre cyklen. En frontbagagebærer udstyret med to mindre cykeltasker, der hænger meget lavt, giver ekstra mulighed for at placere vægten af bagagen jævnt over hele cyklens længde.

Pak bagagen korrekt på cyklen

www.hojmarkforsamlingshus.dk

Ferielukningfra lørdag den 16. julitil og med søndag den 7. august.Begge dage inkl.

Med venlig hilsenHøjmark Idrætshalog Forsamlingshus

Karin og Jan

Page 4: Lokalposten Lem UGE 28, 2016

LokalpostenLem, Højmark,

Ølstrup, Velling,VVStauning, No,

Hover, Dejbjerg,

Finderup ogHanning

Uge 2Tirsdag7. januar

1997

Uge 27Uge Uge 22TirsdagTTirsdagirsdag

5. ju. januajanua201619971997

Deltagerne foran den restaur

Ældre på

til SkanSædvanen tro har Lem Æ

dreklub været på deres

lige bustur , og denne ga

havde 4o personer m

sig til at kigge nærmere

O gn

Lokalposten i nyt formatEfter 25 år som lokalområdets ugeavis bliver Lokalposten moderniseret

Fra august bliver avisen, du sid-der med i hænderne lige nu, både større, mindre og anderledes. Større, fordi den udkommer med væsentligt flere sider og i et markant større område end hidtil. Oplaget firdobles til 9.400 eksemplarer. Mindre, fordi størrelsen ændres fra det nuværende tabloid-format til det handy trafikavis-format, som kendes fra Danmarks mest læste dagblad, Metroxpress. Antallet af udgaver bliver samtidigt sat ned, så Lokalposten kun udkom-mer hver anden uge. I år i alle ulige uger.

Og i stedet for at udkomme først på ugen, kommer postbuddet fra og med august i stedet med Lokalpo-sten fredag eller lørdag. Hele ugen opdaterer vi som noget nyt løbende med stort og småt på Lokalpostens facebook-kanal, der også kommer i luften til august.

Landsbyernes medieDet er mange ændringer på én gang, men formålet med Lokalpo-sten er fortsat at være lokalsamfun-dets førende informationskilde. For foreninger, institutioner, forretnin-ger og virksomheder, men først og fremmest for de lokale borgere, der gerne vil følge med i, hvad der sker helt lokalt. I dag rækker vores lokale hverdag længere ud over sognegrænsen

end tidligere. Lokalpostens dæk-ningsområde bliver derfor udvidet fra Lem og Højmark samt de om-kringliggende landsbyer til at om-fatte hele den tidligere Ringkøbing Kommune og Holmsland. Med an-dre ord: Fra Stauning til Vedersø; fra Ølstrup til Søndervig. Her vil vi være landsbyernes fore-trukne og moderne lokalmedie i en forandringstid, hvor lokalområ-derne skal se sig selv i et større per-spektiv, hvis de vil være andet og mere end sove-landsbyer. Vi glæder os til at præsentere Lokal-posten i de nye klæder – og hører naturligvis gerne fra læsere, der har kommentarer eller gode ideer til den moderniserede avis.

Ugeavisen Lokalposten

blev etableret for 25 år

siden, da Fredags-Posten

og Lem Ugeavis efter hen-

holdsvis 42 år og fem års

eksistens blev fusioneret

af Rasmussens Bogtryk-

keri A/S og Videbæk Bog-

trykkeri A/S. Den første

udgave af Lokalposten ud-

kom den 9. juli 1991.

den også fusioneret, og

den nye udgave af Lokal-

posten bliver derfor ud-

givet af Videbæk Bogtryk-

keri A/S, men med kontor

hos Rasmussens Bogtryk-

keri A/S, Østergade 9 i

Ringkøbing.

nye Lokalposten udkom-

mer den 5. august og der-

efter fredag-lørdag i alle

ulige uger i 2016.

Lem, Højmark, Stauning,

Dejbjerg, Velling, Ølstrup,

Finderup, Hanning, No,

Hee, Tim, Hover, Torsted,

Stadil, Vedersø, Kloster,

Søndervig og Ringkøbing.

Post Danmark til samtlige

husstande i et oplag på

9.400 eksemplarer.

Fakta