Top Banner
Nro 1 / 2016 KC COLLECTION Suede HANNA SUMARI: Kiharapään luottotuotteet Vuoden parhaat 2015 UUTTA: KC Color Ultimate BROWNS
36

KC News 1/2016

Jul 25, 2016

Download

Documents

KC Professional

KC News on Miraculos Oy:n asiakaslehti, joka postitetaan asiakasrekisterissämme oleville asiakkaille.
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: KC News 1/2016

Nro 1 / 2016

KC COLLECTION Suede

HANNA SUMARI:Kiharapään luottotuotteet

Vuoden parhaat 2015

UUTTA: KC Color Ultimate BROWNS

Page 2: KC News 1/2016

SISÄLLYSPääkirjoitus .......................................................................3Uutta: KC Color Ultimate Browns ...................................4 KC Color Fakta: Blonds ....................................................8Color Mask – Uusia ajankohtaisia sävyjä .....................12Evelina – Rakkaudesta lajiin ja hiuksiin ......................13Color Mask Paint 1 vuotta! | Sannin suosikki ..............14Four Reasons Tammiale .......................................................15Hollanti hullaantui suomalaisista hiustuotteista .........16Kevään hiusmuotia: KC Collection Suede .....................18Guy Tang Hair Show ......................................................22Paul Mitchell: Vastuullista hiustenhoitoa ........................24Hanna Sumari ja kiharan parhaat ystävät ...................26Paul Mitchell Curls .........................................................27Paul Mitchell Talvikampanja .........................................28No nothing -kampanja ....................................................29Saksikampanja ................................................................29Permanenttikampanjat ..................................................30Lehdistön valinnat: Vuoden parhaat tuotteet ...............32Asiakasmatka Turkkiin ..................................................34Yhteystiedot ....................................................................35

KC COLLECTIONSuedes. 18

EVELINA – NOUSEVA TÄHTI

s. 13

COLOR MASK PAINT 1 VUOTTA!

s. 14

NEW BROWNS s. 4

Page 3: KC News 1/2016

Lukemattomat tutkimukset ovat todistaneet, että menestyvät ih-miset uskovat järkkymättä siihen, että heillä on kyky menestyä.

Menestyksen päätekijät ovat tieto, taito ja asenne. Asenne on näistä kolmesta tekijästä merkitykseltään ylivertainen ratkaisten 85 prosenttisesti menestytkö vai et. Merkittävin yksittäinen tekijä menestyksessäsi on se, mitä uskot voivasi saavuttaa.

Toinen tärkeä tekijä on tahdonvoima. Tahdonvoiman merkitys on yksi suurimmis-ta kohti päämäärää puskevista tekijöistä sekä menestyksen edellytys. Tahdonvoiman polttoainetta on luottamus omaan tekemiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. Se perustuu uskoosi siitä, että pystyt voittamaan kohtaa-masi esteet ja vastoinkäymiset. Pystyt kas-vattamaan tahdonvoimaasi sinnikkyydellä ja tekemällä määrätietoisesti työtä tavoitteittesi eteen.

Positiivisuuden kautta – yksinkertainen ohjenuora, joka toimii hyvin monessa elämän-käänteessä. Jokainen meistä kohtaa joskus

elämässä ja työssä lannistumisen hetkiä ja uskonpuutetta omaan tekemiseen ja menes-tykseen. Sen sijaan, että uhraamme aikaa ja energiaa negatiivisiin asioihin voisimme ensi kerralla olla kiitollisia siitä, mitä meillä on ja mitä kaikkea on saavutettavissa. Viritetään asenne ja tahtotila oikeille taajuuksille ja pi-detään mielessä, että positiivisuus kerryttää positiivisuutta – ja päinvastoin.

Omalta osaltamme tulemme ensi vuonna valamaan positiivista uskoa alaan keskitty-mällä erityisesti kampaajille tärkeimpien, eli teknisten tuotteiden tuotekehitykseen. Vuosi 2016 tulee kokonaisuutena olemaan teemal-taan Värin vuosi. Käytännössä se tarkoittaa uusia virkistäviä tekniikkatuotelanseerauk-sia, reseptejä ja väritietoutta sekä koulutuk-sissamme entistä konsultoivampaa otetta väriemme käyttöön ja valintaan liittyvissä asioissa.

Toivotan mukavia lukuhetkiä lehtemme parissa sekä menestyksekästä ja positiivista vuotta 2016.

ASENNE RATKAISEE

Jyrki Hakalatoimitusjohtaja

PÄÄKIRJOITUS

KCNEWS 1/2016 3

Page 4: KC News 1/2016

Kevättä kohden mentäessä värit vaalenevat ja sävyt muuttuvat pehmeämmiksi. Uudet Ultimate-sävyt sopivat kevään 2016 mur-rettuihin trendiväreihin. Suosittu .7-sarja täydentyy ja nyt valikoimassa valmiita sä-vytettyjä vaihtoehtoja sekä sävykästä peit-tokykyä myös tummille hiuksille. Suositun ja erittäin ajanhenkisen KC Color Luxima -kiiltosävytteen suosituimpia sävyjä on saatavilla nyt myös mm. harmaanpeittoon sopivassa KC Color Ultimate -valikoimassa. Nyt voit toteuttaa asiakkaidesi toiveet sen-suelleista, utuisista sävyistä, peittokyvystä tinkimättä. Kokeile heti – tilaa omasi nyt!

Uudet, odotetut sävyt täydentävät KC Color Ultimate -kestovärin sävyvalikoimaa – KC Color -väripalettisi on nyt entistä monipuolisempi ja vivahteikkaampi!

Ultimate

4 KCNEWS 1/2016

Page 5: KC News 1/2016

.75-SARJA TUPAKKAMAHONKI

Kylmiä, murrettuja ruskeita sävyjä

3. TUMMUUSASTESÄVYTETYT TUMMANRUSKEAT

Odotetut sävytetyt tummanruskeat sävyt, jotka tar-joavat vaihtelua ja vaihtoehtoja tummiin hiuksiin.

4.75

6.75

3.2

HELMIÄINEN

TUPAKKA

KULTAMAHONKI

3.7

3.35

.74-SARJA TUPAKKAKUPARI

Lämpimiä, pehmeitä kupariin taittavia ruskeita sävyjä

4.74 5.74

6.74 7.74

7.75 8.75 9.75

5.75

KCNEWS 1/2016 5

Page 6: KC News 1/2016

PÄIVITETTY

VÄRIKARTTA

Olemme päivittäneet Ultimate-väri-valikoimaa ja uusineet tupsusivuja. Uudet KC Color Ultimate -värikartat saapuvat varastoon helmikuussa.

Ultimate

6 KCNEWS 1/2016

-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Cross-Out
-
Typewritten Text
OSTA 2 kpl jokaista uutta sävyä (13 sävyä) ETUSI -44 %, toimitus rahtivapaasti
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
Paketin mukana toimitetaan lisäsivu värikarttaan.
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-paketti
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
Page 7: KC News 1/2016

Valitse oikea KC Oxid -hapete:

3 % tummemmaksi tai samalle tummuus- asteelle, värjääminen, harmaiden peitto6 % 1–2 astetta vaaleampi (2–3 astetta vaalennusvärien kanssa)9 % 2–3 astetta vaaleampi (3–4 astetta vaalennusvärien kanssa)12 % yli 3 asteen vaalennukseen (yli 4 astetta vaalennusvärien kanssa)

Sekoitussuhde ja vaikutusaika

1:1 normaalivärjäys väh. 30 min1:2 vaalennusvärjäys väh. 45 min

• lopputulos eroaa voimakkaasti hiuksen luonnollisesta väristä.

• lopputuloksesta halutaan voimakas ja intensiivinen. • halutaan peittää voimakkaasti harmaat hiukset.

• hiuksia ei ole vaalennettu.

• lopputulos ei eroa paljon lähtökohdasta.

• lopputuloksesta halutaan luonnollinen ja pehmeä. • halutaan peittää harmaat luonnollisesti.

• hiukset on vaalennettu.

• lopputuloksesta halutaan elävä ja monivivahteikas.

• lopputuloksessa halutaan säilyttää lähtökohdan tum- muusasteita. • hiukset on vaalennettu.

• hius on huokoinen.

• halutaan sävyttää harmaat hiukset.

Valitse oikea KC Oxid -hapete:

1,5 % huokoisen hiuksen kevytvärjäys3 % normaalin hiuksen kevytvärjäys6 % tummempi tai 1 asteen vaaleampi kevytkestovärjäys9 % yli 2 asteen vaaleampi kevytkestovärjäys

Sekoitussuhde ja vaikutusaika

1:2 kevytvärjäys väh. 20 min1:1 kevytkestovärjäys 30 min

Valitse oikea KC Oxid -hapete:

1,5 % kevytsävytys

Sekoitussuhde ja vaikutusaika

1:2 enintään 15 min

VALITSE KC COLOR ULTIMATEkun

VALITSE KC COLOR VELVETYkun

VALITSE KC COLOR LUXIMAkun

Fakta

KCNEWS 1/2016 7

Page 8: KC News 1/2016

Vaaleat hiukset ovat Pohjoismaissa kautta aikojen olleet trendi, joka pysyy pinnalla vuodesta toiseen, ainoastaan sävyt ja vivahteet muuttuvat muodin mukana. Syksyl-lä 2015 pinnalla on ollut erityisesti metallinhohtoinen sävymaailma niin tummissa kuin vaaleissa hiuksissa. Vaaleissa hiuksissa on nähty muun muassa hopeisia, pronssisia ja ruu-sukultaisia vivahteita.

Parturi-kampaajat saattavat usein kokea vaalennukset ja vaaleam-maksi värjäykset vaikeiksi tai haas-taviksi. Suurin pelko on yleensä se, että vaalennusteho ei ole riittävä ja hiukset jäävät epätoivotun kellertä-viksi. Lähtötilanteessa tärkeintä on konsultoida asiakasta ja selvittää, mitä käsittelyjä hänelle on mahdol-lisesti aiemmin tehty sekä millaista lopputulosta halutaan.

Tämän päivän teknologian avulla hiusten vaalennus on mahdollista tehdä entistä hellävaraisemmin ja hiuksia liikaa rasittamatta. Käyttä-mällä Olaplex-tuotteita vaalennus-ten yhteydessä maksimoidaan hius-ten pysyminen hyväkuntoisina ja kiiltävinä. Olaplex suojaa, korjaa ja vahvistaa hiusten rikkisiltoja, jotka normaalisti vaalennuskäsittelyssä saattavat vaurioitua.

Oikeat ja oikein valitut tuotteet tekevät kampaajan työstä mut-katonta ja vaivatonta. Hyvillä ja laadukkailla KC Color -tuotteilla on helppo onnistua!

BLONDS

8 KCNEWS 1/2016

Page 9: KC News 1/2016

Moni valitsee vaalennusaineen, vaikka vaalennusvärillä on mahdollista saavuttaa haluttu lopputulos ja vielä hellävaraisemmin. Hiusten värjääminen perustuu kemialliseen reaktioon, jossa värimolekyylit reagoivat vetyperoksidista vapautuvan hapen kanssa ja lopullinen väri muodostuu hiuksen sisällä kuitukerroksessa. Vaalennusvärit ovat alkalisempia kuin tavalliset kestovärit ja niissä käytetään voimakkaampaa hapetevahvuutta, jotta hiuksen oma pigmentti hajoaa ja hius vaalenee. Vaalennusvärien kanssa käytetään sekoitussuhdetta 1:2.

KC COLOR ULTIMATE BLONDUltimate Blond sisältää laajan valikoiman erikoisvaa-lennusvärejä. 900-sarja sisältää 9. tummuusasteen sekä korkean vaalennustehon ja taittosävyn, mikä mahdollistaa pehmeät ja tasaiset lopputulokset. 12-sarjalla voidaan saavuttaa korkea vaalennusteho ja se sisältää pelkästään taittosävyn, jolla saadaan hiukseen kirkkautta ja haluttua sävyä.

Näitä kahta sarjaa voidaan käyttää niin yhdessä kuin erikseen. Ultimate Blond sopii asiakkaille, joiden omien hiusten tummuusaste on maksimissaan 6, sillä se vaalen-taa hiusta enintään 4 astetta.

Ultimate Blond -sävyjä voidaan sekoittaa kaikkien KC Color Ultimate -värien kanssa.

KC COLOR VELVETY BLONDVelvety Blond on pehmeä ja hellävarainen ammoniakiton vaalennusvärisarja, jolla on mahdollista saada kuulas lop-putulos 8–10 tummuusasteen pohjiin. Velvety Blondilla on mahdollista kirkastaa jo ennestään värjättyjä tai vaalen-nettuja hiuksia sekä tasoittaa tummuusaste-eroja.

Velvety Blond 900 -sarjan väreillä on mahdollista vaa-lentaa jopa 3 astetta, ja niitä voi sekoittaa kaikkien KC Color Velvety -värien kanssa.

ERIKOISVAALENNUSVÄRIT

Fakta

KCNEWS 1/2016 9

Page 10: KC News 1/2016

VAALENNUSAINE

MUISTA MYÖS

Vaalennusainetta käytetään silloin, kun asiakkaan hiukset ovat niin tummat, että vaalennusvärin teho ei riitä. Vaalennusaine vaalentaa hiuksen omaa väripigmenttiä, melaniinia, värjättyä keinoväripigmenttiä tai molempia.

KC COLOR SEAL & SHINE OILSuojaa hiuspohjaa, notkistaa värimassaa sekä lisää kiiltoa hiukseen

KC COLOR MIXERSoveltuu käytettäväksi KC Color Ultimate- ja Velvety-värien kanssa, tehostaa ja taittaa

KC COLOR REMOVERLuonnollisen pigmentin säilyttävä värinpoistajasekä tilanteisiin, joissa väripigmenttiä on tarttunut liikaa hiukseen

PRISM-VÄRIPIGMENTTITIIVISTEKahdeksan vivahteen sävyvalikoima mahdollistaa lukemattomien eri värisekoitusten tekemisen, kun värejä sekoitetaan keskenään minkä tahansa värimassan kanssa

OLAPLEXSuojaa, vahvistaa ja jälleenrakentaa hiusten rakennetta vaalennuskäsittelyn aikana ja sen jälkeen

KC BLEACH• Hajusteeton, ammoniakiton ja pölyämätön vaalennusjauhe• Vaalentaa hiusta jopa 6 astetta

KC BLEACH CREAM • Hajusteeton, voidemainen vaalennusvoide• Kasviperäiset öljyt suojaavat hiusta ja hiuspohjaa

vaalennuskäsittelyn aikana • Vaalentaa hiusta jopa 7 astetta

10 KCNEWS 1/2016

Page 11: KC News 1/2016

VÄRINMUUTOKSET HIUKSESSA

Vaalennusprosessissa hiuksen oma pigmentti muuttuu kuvan mukaisel-la tavalla tummasta vaaleampaan. Kun lähdetään vaalentamaan todella tummasta pohjasta, vastaan tulee voimakkaita pigmenttejä, jotka tarvitse-vat voimakkaan vaalennustehon lisäksi hyvän taittopigmentin. Karkeasti sanottuna hallitsevat pigmentit hiuksessa muuttuvat vaalennusprosessissa seuraavasti: punainen, oranssi, keltainen ja lopuksi vasta puhtaan vaalea. Kaikilla meillä tämä vaalennusprosessi tapahtuu hiuksessa samalla kaaval-la ja jokaisen hiuksesta löytyy punapigmenttiä.

TAVOITTEENA PUHTAAN VAALEA

Kun halutaan kirkkaita, puhtaan vaaleita lopputuloksia, mutta hius jää kellertäväksi tai jopa oranssiksi, ei vaalennustehoa ole ollut riittävästi ja vaalennus jää niin sanotusti kesken.

Puhtaan vaaleasta hiuksesta puhuttaessa hiukset ovat 10. tummuusas-teella ja sävyltään neutraalit. Vaalennustehoon vaikuttaa käytettävä vaa-lennusväri tai vaalennusaine, käytettävä hapetevahvuus sekä vaikutusaika. Myös asiakkaan oma pohja vaikuttaa suuresti vaalennuksen etenemiseen; keinoväripigmenttiä on huomattavasti vaikeampi poistaa, kuin hiuksen omaa pigmenttiä. Keinoväripigmenteillä on tapana kerrostua hiukseen, joten joskus sen poistaminen hiuksesta voi olla hyvinkin vaikeaa ja vaalennuksen eri vaiheissa voi ilmetä kaikenlaisia punaisen ja oranssin sävyjä. Helpointa on vaalentaa 7.–8. tummuusasteen omaa pigmenttiä, koska hiuksen melanii-ni vaalenee helposti.

VALITSE OIKEA SÄVY

Hiusta vaalennettaessa on usein tarpeen valita myös jokin taittovivahde poistamaan epätoivottua punaista, oranssia tai keltaista. Tällöin käytetään väriopin mukaisesti sen värin vastaväriä, mikä halutaan taittaa. KC Color -vaalennusvärit sisältävät aina jonkin päävivahteen ja usein myös taitto-vivahteen. Esimerkiksi .2 tarkoittaa helmiäistä, joka on keltaisen suora vastaväri, .1 tuhka antaa kauniin beigen lopputuloksen ja .13 tuhkakulta antaa tasaisen hiekkamaisen vivahteen. Kylmän ja lämpimän sekoitus .7 on hyvä epätasaisiin pohjiin, sillä se neutraloi ja tasoittaa. Vaalennusväreistä 12N ja 900 eivät sisällä ollenkaan taittoa ja niillä voidaan vähentää muiden sävyjen taittokykyä.

Vaalennusvärin ja vaalennusaineen joukkoon voidaan myös lisätä eril-listä väripigmenttiä, kuten PRISM-väripigmenttitiivistettä tuomaan esille haluttua sävyä.

JÄLKIPIGMENTOINTI

Hiusta voidaan myös sävyttää jälkikäteen, jos hius on kaikesta huolimatta jäänyt esimerkiksi epätoivotun kellertäväksi. Hyvä keino sävyttämiseen on esimerkiksi käyttää KC Color Velvety -väriä kevytvärin tapaan miedolla hapetteella tai KC Color Luxima -kiiltosävytettä.

Pesupaikalla nopea ja helppo vaihtoehto kevyeen sävytykseen on esimer-kiksi suoraväripigmenttejä sisältävät Color Mask -tehohoidot, joista löytyy lukuisia eri sävyjä, joita voi myös sekoittaa keskenään.

Artikkelin kirjoitti Miraculoksella työharjoittelun suorittanut estenomiopiskelija Jessica Poutiainen.

3

2

1

4

5

7

8

9

10

6

Fakta

KCNEWS 1/2016 11

Page 12: KC News 1/2016

Ajankohtaisia sävyjä

UUTTA

KULTAKUPARIN HEHKUAGolden Copper -tuotteet sopivat vaaleaksi värjätyille hiuksille ja ylläpitävät lämpöistä kultakuparista vivahdetta hiuksissa. Color Mask Shampoo Golden Copper 250 ml | sh. 14,50 €

Color Mask Golden Copper200 ml | sh. 16,50 € 40 ml | sh. 6,20 €

Odotetut uutuussävyt sopivat täydellisesti kauden trendiväreihin. Nyt Color Mask -sävy paletissa myös lämpöinen kultakupari ja viileä harmaa.

VIILEÄÄ HARMAATAColor Mask Shampoo Platinum ylläpitää vaaleiden ja harmaiden hiusten viileää sävyä ja antaa hopean hohtoa hiuksiin. Color Mask Graphite virkistää ruskei-den ja harmaan sävyisten hiusten sävyä sekä ylläpitää sävyn viileyttä. Color Mask Shampoo Platinum 250 ml | sh. 14,50 €

Color Mask Graphite 200 ml | sh. 16,50 € 40 ml | sh.6,20 €

12 KCNEWS 1/2016

Page 13: KC News 1/2016

Laulaja-lauluntekijä Evelina on uusi tähti Suomen musiikkitaivaalla. Nuoresta iästä huolimatta Evelina on tehnyt musiikkia jo pitkään ja hänen musiikkinsa on uniikki se-koitus urbaania poppia, r&b:tä ja hiphoppia. Vuoden 2015 aikana Evelina on jo ehtinyt tehdä musiikkia mm. Suomen arvostetuim-man underground hiphop-artistin Eevil Stöön kanssa sekä featannut muun muassa JVG:n ja Robinin hittikappaleissa. Artistin kolmas single Honey feat. Mikael Gabriel ilmestyi 11.12. ja singahti Spotifyn Suomen TOP 50 -listan ykköspaikalle! Uusi musavi-deo purkitettiin myös joulukuussa.

Eveliinan luottokampaaja, turkulainen Janni Martin parturi-kampaamo Turquoi-sesta, huolehtii, että ahkerasti keikkailevan artistin hiukset ovat tiptop ja väri juuri oikeanlainen. Evelinalla on Crisace-sinetti-pidennykset, jotka ovat kestäneet vauhdi-kasta keikkaelämää hyvin. Kameleontin lailla hiusten väriä muuttaneet artistin hiukset ovat tänä syksynä olleet harmaat ja niiden viileää sävyä on Evelina ylläpitänyt kotona Color Mask -tuotteilla. ”Uusi Graphite-sävy on kuin juuri minulle tehty! Freesaa väriä hyvin ja antaa ihanan kiillon hiuksiin”, iloitsee Evelina.

EVELINA – RAKKAUDESTA LAJIIN JA HIUKSIIN

Kuva: Eeva Kaipainen

Yhteistyössä:

KCNEWS 1/2016 13

Page 14: KC News 1/2016

SANNIN SUOSIKKISanni luottaa Color Mask Paint -suoraväriin ja Royal Blue -sävyyn hän on omien sano-jensa mukaan aivan hurahtanut. Se antaa juuri oikeanlaisen syvän sinisen sävyn, jossa Sanni on viihtynyt elokuusta lähtien. Kiirei-sen lauluntekijän syksy sujui Vain elämää -ohjelman jälkimainingeissa ja keikkailles-sa. Uusi sinkku on tulossa alkuvuodesta ja kolmas levykin valmistuu hyvällä poreella ja inspiraatiolla, joten Sannilla vauhtia riittää yllin kyllin myös vuodelle 2016.

OSTA

ETUSI

LISÄETUSI Juliste ja A4-mainos

1v-kampanja

Tilaa heti! Soita myynti konsultillesi tai puhelinmyyntiin 0201 410 410.

Color Mask Paint on värittänyt suomalaisten arkea ja hiuksia jo vuoden ajan! Sen kunniaksi kaikki Color

Mask Paint -suoravärit nyt synttärihintaan!

Yhteistyössä:

Color Mask Paint on värittänyt suomalaisten arkea ja hiuksia jo vuoden ajan! Sen kunniaksi kaikki Color Mask Paint -suoravärit nyt synttärihintaan norm.

14,50 €900colormaskpaint.fi

CMP_A4_1v-tammikuu2016.indd 1 15.12.2015 15.29

14 KCNEWS 1/2016

6 kpl haluamaasi sävyä

6 kpl haluamaasi sävyä

Page 15: KC News 1/2016

NORMAALIKOKOISEN TUOTTEEN OSTAJALLE

MATKAKOKOINENMUOTOILUTUOTELAHJAKSI

Normaalikokoisen Four Reasons puhdistus-, hoito- tai muotoilutuotteen ostajalle matkakokoinen tuote veloituksetta. Kampanja voimassa 5.2. asti.

KULUTTAJA-KAMPANJA:

FOUR REASONS TAMMIALEOSTOS: 24 kpl oman valinnan mukaan

ETU:

LISÄETU: Juliste & A4-mainos

Tilaa heti! Soita myynti konsultillesi tai puhelinmyyntiin 0201 410 410.

NORMAALIKOKOISEN TUOTTEEN OSTAJALLE

MATKAKOKOINENMUOTOILUTUOTELAHJAKSI

Normaalikokoisen Four Reasons puhdistus-, hoito- tai muotoilutuotteen ostajalle matkakokoinen tuote veloituksetta. Kampanja voimassa 5.2. asti.

www.kcprofessional.fi

FR_ostaiso-saatpienen-A4.indd 2 15.12.2015 16.01

NORMAALIKOKOISEN TUOTTEEN OSTAJALLE

MATKAKOKOINENMUOTOILUTUOTELAHJAKSI

Normaalikokoisen Four Reasons puhdistus-, hoito- tai muotoilutuotteen ostajalle matkakokoinen tuote veloituksetta. Kampanja voimassa 5.2. asti.

www.kcprofessional.fi

FR_ostaiso-saatpienen-A4.indd 2 15.12.2015 16.01

24 kpl matkakokoisia viimeistelytuotteita oman valinnan mukaan

-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
Page 16: KC News 1/2016

KCKUMPPANIExport Success Story

Hiukset: Nardi AlfingMeikki: East Side IndustriesValokuvaaja: Joyce Hoekstra16 KCNEWS 1/2016

Page 17: KC News 1/2016

Emiel Ballastin vuonna 2012 perustama Creative Hair Company on KC Professio-nal -tuotteiden virallinen jakelija Bene-lux-maissa. Creative Hair Company tarjoaa myös laadukasta väri-, leikkaus- sekä trendikoulutusta asiakkailleen. ”Värikou-lutuksemme pohjautuvat Miraculos Oy:n kehittämiin KC Värikonsepti -koulutuksiin. Panostamme pienryhmiin, joissa on mah-dollista tarjota henkilökohtaista opastusta kädestä pitäen. Tämä on erittäin toimiva konsepti ja asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä KC Color Ultimate, Velvety- ja Luxima-väreihin.

”Mielestämme jokaisella pitäisi olla oikeus upeisiin hiuksiin ja korkealaatuisiin hiustuotteisiin. Yksi tärkeimmistä perus-arvoistamme on tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita juuri oikeaan hintaan. KC Professional -tuotteet tarjoavat kattavan tuotevalikoiman lyömättömällä hinta-laa-tusuhteella ja siksi olemmekin kiinnostava kumppani sekä pienille että isoille kampaa-moille”, iloitsee Emiel.

Tuoreimpia Four Reasons -menestyksiä Alankomaissa ovat lokakuussa lanseeratut uutuusvahat Hard Wax, Water Wax ja Cream Pomade, mutta täällä vahojen ja geelien ystävien maassa ehdoton kestohitti on Spider. Sen kuitupitoisella, joustavalla koostumuksella on vankka fanikuntansa ja tuotetta laivataankin Hollantiin rekkakau-palla. Argan Beauty Serum ja Repair-sar-jan tuotteet ovat myös suosittuja, sillä hyväkuntoisten, kiiltävien hiusten buumi ei näytä loppumisen merkkejä.

Värikkäät Color Mask -tuotteet ovat ol-leet menestys myös Alankomaissa ja niiden myynti onkin kasvanut peräti 33 % vuoden 2015 aikana! KC Color -väreillä aikaansaa-dut persoonalliset ja moni-ilmeiset värjäyk-set ovat ihastuttaneet asiakkaita ja esim. KC Color Velvety -värien myynti on noussut 17 %.

Creative Hair Company julkaisee oman

hiusmuotikokoelmansa kaksi kertaa vuo-dessa. Huikaisevien lopputuloksien takana on ammattitaitoinen hiusmuotoilijoiden, meikkaajien ja mallien muodostama tiimi. Hiusmuotikuvat tarjoavat asiakkaille ide-oita tulevan kauden trendeistä sekä siitä, mitä kaikkea KC Professional -tuotteilla on mahdollista loihtia hiuksiin. Kevään 2016 Au Naturel- ja Future Minimalism -trendikokoelmien kuvissa on vaaleita pas-tellisävyjä ja eloisia, murrettuja ruskean ja harmaan vivahteita.

Kysyessämme Emieliltä rakettimaiseen kasvuun lähteneen yrityksen menestyksen

reseptiä vastaa hän no-peasti: ”Uskomme vakaasti omaan visioomme, yrityk-seemme ja sen henkilökun-taan sekä KC Professional -tuotteisiin!”

www.creativehaircompany.nl

Hollanti hullaantui suomalaisista hiustuotteista

CHC CREATIVE HAIR COMPANY

KCNEWS 1/2016 17

Page 18: KC News 1/2016

Suede-kevätkokoelman mokkamainen vä-rimaailma kattaa ruskeiden sävyjen kirjon aina täyteläisen tummista herkän sävyk-käisiin vaaleisiin. Inspiraatiota on ammen-nettu modernista romantiikasta; tyylissä on naisellista pehmeyttä, hillittyä liikkuvuutta ja värien sopusointuista harmoniaa.

Värjäyksissä kontrasti luodaan tum-muusaste-eroilla. Sävypaletin koostuessa saman värin eri vivahteista lopputulos on kontrastista huolimatta rauhallisen peh-meä. Värjäyksissä käytetään Blocking- ja Sliding-tekniikoita, uudella twistillä.

Leikkauksellisesti kokoelmassa käytetään kaksi erityyppistä tekniikkaa; toinen perus-tuu kerrostukseen ja toinen porrastukseen. Käytetty tekniikka valitaan hiuksen omaa, luonnollista rakennetta kunnioittaen, jolloin viimeisteltäessä volyymi sekä samettinen ja sulkamainen rakenne saadaan lopputulok-seen luonnostaan.

KC COLLECTION SUEDE -JULISTEET

Somista herkullisen pehmeillä kevään sävyillä! Kokoelmajulisteilla saat helposti piristettyä liikkeesi ilmettä ja suunnattua katseet kohti keväisiä hiustrendejä.

Kysy julisteita myyntikonsultiltasi tai tilaa myyntipalvelustamme puh. 0201 410 410.

TRENDIT

KC Collection Suede -kokoelma esitellään Trendit-kiertueella maaliskuusta alkaen – tule ihastumaan keväisen romanttiseen hiusmuotiin ja katso näytösajat ja -paikat KC Koulutuskalenterista!

Kevään 2016 suomalaista hiusmuotia

KOULUTUSKALENTERI K

evä

t 20

16

18 KCNEWS 1/2016

Page 19: KC News 1/2016

Kuvaaja: Eero Kokko Meikkaaja: Ilkka Ruotsalainen Hiukset: KC Team

KCNEWS 1/2016 19

Page 20: KC News 1/2016

20 KCNEWS 1/2016

Page 21: KC News 1/2016

KCNEWS 1/2016 21

Page 22: KC News 1/2016

Guy TangHAIR SHOW

Ensimmäistä kertaa Suomessa | 27.1.2016

22 KCNEWS 1/2016

Page 23: KC News 1/2016

GuyTangHairArtist @guy_tang YouTube GuyTangHair Presented by:

Guy Tang on tällä hetkellä

sosiaalisen median suosituimpia ja

seuratuimpia hiusalan edelläkävijöitä

– Hollywoodissa vaikuttavan

huippukampaajan Instagram-tilillä on

yli miljoona seuraajaa ja inspiroivilla

tekniikkavideoilla satojatuhansia

katselukertoja! Persoonaltaan värikkään

ja karismaattisen hiustaiteilijan erityis-

osaamista on luova ja rohkea shokki- ja

metallivärien käyttö erityisesti Balayage-

ja Ombre-tekniikoilla. Guy Tang vannoo

Olaplexin nimeen, koska jokaisella on

oikeus kauniisiin ja kiiltäviin hiuksiin. 

”Your hair is the biggest fashion

accessory you can’t take off.

Make your statement.”

Guy Tang HAIR SHOW 27.1.2016 klo 18.00 | ovet klo 17.00 Helsingin Kulttuuritalo Sturenkatu 4, 00510 Helsinki

Liput 40 € alv. 0 % (49,60 €) Paikkoja rajoitetusti – osta omasi heti!

Myynti: [email protected]

tai 0201 410 412.

VIELÄ EHDIT!

KCNEWS 1/2016 23

Page 24: KC News 1/2016

Paul Mitchell on täydellinen sarja ammatti-maisia, alan huippujen suunnittelemia luk-sustason hiustenhoitotuotteita kampaajille ja heidän asiakkailleen. Kaikilla on oikeus pieneen ylellisyyteen, ja tuotteet tunnetaan-kin maailmanlaajuisesti tinkimättömästä laadustaan. Paul Mitchell on vannonut pysyvänsä yksityisenä perheyrityksenä varmistaakseen, että tuotteita myydään jat-kossakin ainoastaan kampaamoliikkeiden kautta. Koko yhtiö toimii saman filosofian pohjalta maailmanlaajuisesti.

KAUNEUS ON VÄLITTÄMISTÄ

Paul Mitchell -tuotteissa yhdistyvät laatu ja eettisyys. John Paul Mitchell Systems tukee monenlaisia ympäristö-, sosiaali- ja kulttuurijärjestöjä kampaajien ja heidän asiakkaidensa puolesta. Paul Mitchell oli ensimmäinen hiuskosmetiikkayritys, joka julkisesti ilmoitti vastustavansa eläinko-keita. Yritys on sitoutunut kehittämään ja valmistamaan kaikki Paul Mitchell -tuotteet ympäristöä kunnioittaen − kaikki luonnosta saatavat raaka-aineet kerätään vahingoitta-matta ympäristöä.

Paul Mitchellillä on ehdoton vakaumus

eläinkokeita vastaan. Tämä koskee sekä valmiita tuotteita että niihin käytettäviä raaka-aineita. Yhtiö edellyttää kaikilta raaka-aineiden toimittajilta dokumentaatiot, jotka takaavat, ettei mitään eläinkokeilla testattuja ainesosia päädy tuotteisiin. Sitoutu-minen näihin päätöksiin pohjautuu täydel-liseen omistautumiseen kauneudelle − sekä asiakkaiden että planeettamme kauneudelle.

VIHREITÄ TEKOJA

John Paul Mitchell Systems on tukenut jo yli 30 vuoden ajan erilaisia ympäristöasioita puolustavien järjestöjen toimintaa. Yhtiö on sitoutunut istuttamaan niin paljon puita, että se kattaa tuotteiden valmistuksesta ja jakelusta aiheutuneet hiilidioksidipäästöt. Paul Mitchell tukee Tea Tree -sarjansa kautta Reforest’Action -ympäristöjärjestöä, joka istuttaa puita maailmanlaajuisesti alueille, joissa niitä eniten tarvitaan. Tea Tree Green Takeover -projekti on sitoutunut istuttamaan 500 000 puuta vuoden 2016 loppuun mennes-sä sekä tukemaan sademetsien säilyttämis- ja metsittämishankkeita Perussa ja Guatema-lassa. Käyttäessäsi Tea Tree -tuotteita, tiedät siis auttavasi planeettaamme hengittämään.

VASTUULLISTA HIUSTENHOITOA JO VUODESTA 1980

24 KCNEWS 1/2016

Page 25: KC News 1/2016

Myös paikallisväestö hyötyy projektista saamalla lisätuloja sekä tukea parempaan terveydenhuoltoon ja ravitsemukseen.

Paul Mitchellillä on Havaijilla oma aurin-koenergiaa hyödyntävä Paul Mitchell Awa-puhi Farm. Farmilla on oma yksinkertainen elämäntapansa, jossa eletään vahvasti yhteydessä luonnon kanssa, sitä kunnioitta-en, sen ehdoilla. Kaikki awapuhi-inkivääri, jota käytetään Paul Mitchell -tuotteissa, on viljelty farmilla.

LAATUA JA LUONNONMUKAISUUTTA KOHTUUHINTAAN

Paul Mitchellin valikoima pitää sisällään kaiken, mitä tarvitset hiusten laadukkaa-

seen ja turvalliseen hoitoon sekä muotoi-luun; valikoima on suunniteltu sopimaan usealle eri hiustyypille, erilaiset hiusten tarpeet ja haasteet huomioiden. Monet tehoaineet ovat luonnosta saatavia kasvipe-räisiä uutteita ja öljyjä. Tuotekehittelyssä hyödynnetään alan uusinta teknologiaa ja pitkäjänteistä tutkimustyötä.

Haluaisitko Paul Mitchell -sarjan kampaamoosi? Kysy lisää monipuoli-sesta valikoimasta ja myyntipaketeista omalta myyntikonsultiltasi tai asiakas-palvelustamme, puh. 0201 410 410.

VASTUULLISTA HIUSTENHOITOA JO VUODESTA 1980

KCNEWS 1/2016 25

Page 26: KC News 1/2016

KIHARAT HIUKSET ovat kiinteä osa toimittaja Hanna Suma-rin identiteettiä, mutta luonnonkiharat, omapäiset hiukset aiheuttivat Hannalle mo-nesti päänvaivaa ennen kuin hän tutustui Paul Mitchell -sarjaan.

Kiharapilven ylläpitämiseen Hanna käyt-tää muun muassa kosteuttavia ja hoitavia Paul Mitchell -tuotteita. Awapuhi Moisture Mist, ensimmäinen Paul Mitchell -tuote, johon Hanna tutustui vuosia sitten, on säi-lynyt yhtenä luottotuotteena edelleen.

Kaksi vuotta sitten lanseeratut Curls-lin-jan tuotteet ovat erityisesti tämän viihdea-lan monitoiminaisen mieleen. ”Minulle on tärkeää, että kampaus kestää koko päivän. Kuvauksiin valmistaudutaan aamulla ja sen

jälkeen haluan keskittyä työhöni, en miettiä kiharoita. Curls-tuotteet on kehitetty kiha-rille hiuksille ja ne korostavat kiharaa ja säilyttävät ne kimmoisina. Ehdoton suosik-kini näistä jokaisen kiharapään must-tuot-teista on Twirl Around -muotoiluvoide, jota ilman en voisi elää!”

Hannan uusi vuosi alkaa vauhdikkaasti ja tämän vauhdikkaan kiharapään näemme mm. MTV3-kanavan Suomen kauneimmat kodit -sarjan kolmannella tuotantokaudella. Tulossa on myös keittiöpuutarhakirja, jonka reseptit ovat Hannan käsialaa. Toivotamme Hannalle oikein hyvää uutta vuotta uusien projektien parissa!

YHTEISTYÖSSÄ:

Kuva: Rimma Lillemägi

26 KCNEWS 1/2016

Page 27: KC News 1/2016

®

®

®®

Paul Mitchell hemmottelee kaikkia kiharoita ja laineikkaita hiuksia Curls-sarjalla, joka on luotu hoitamaan ja vahvistamaan kiharaa hiustyyppiä. Curls-tuotteet korostavat kiharoiden muo-toa ja jättävät hiukset luonnollisen pehmeiksi ja kiiltäviksi.

Page 28: KC News 1/2016

-30%

KAIKKI NORMAALIKOKOISET

KULUTTAJAKAMPANJA:

Kampanja ei koske Tea Tree- eikä Mitch-tuotteita.

Kampanja voimassa 18.1.–13.2.2016.

-TUOTTEET

PAUL MITCHELL -TALVIKAMPANJAOSTA 24 kpl

OSTOETUSI

LISÄETUSI Juliste, hyllyvippa, A4-mainos ja kampanjahinnasto

Lisäksi näkyvyys kampanjakartalla www.kcprofessional.fi

Tilaa heti! Soita myynti konsultillesi tai puhelinmyyntiin 0201 410 410.

HUOM! Kuluttajakampanja voimassa 18.1.–13.2.2016.

-25 %

Juliste ja A4-mainos

-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
Page 29: KC News 1/2016

KAHDET SAKSET YKSIEN HINNALLA.

TARJOAMME EDULLISEMMAT.

KYSY LISÄTIEDOT TARJOUKSESTA JA VALIKOIMASTA

MYYNTIKONSULTILTASI TAI SOITA 0201 410 410.

KULUTTAJAKAMPANJA:

890 kpl(sh. 11,90 €)

Lettiohjekirjan kirjoittaja & letittävä isä Matti Airola suosittelee!

HAJUSTEETTOMAT HIUSLAKAT NYT ERIKOISHINTAAN

STRONG & SUPER STRONG HAIRSPRAY 300 ml Viimeistelysuihke, joka antaa vahvaa tai vieläkin vahvempaa pitoa.

No_nothing_A4_tammikuu2016.indd 2 15.12.2015 16.34

OSTA

ETUSI

LISÄETUSI Juliste ja A4-mainos

Tilaa heti! Soita myynti konsultillesi tai puhelinmyyntiin 0201 410 410.

HIUSLAKKAKAMPANJANyt kampanjassa suositut,

hajusteettomat No nothing

-hiuslakat

KCNEWS 1/2016 29

2 ltk (12 kpl)

12 kpl

-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
Page 30: KC News 1/2016

KC PERM KERATINVoimakkaasti kihartava permanenttineste klassiseen permanenttikäsittelyyn

Kolme eri vahvuutta hiuslaadun mukaan

• Klassinen kiharruskäsittely – varmasti napakat ja kimmoisat kiharat

• Luotettava ja helppo – perinteinen permanentti• Rakennepaikkaa – keratiini korjaa kihartamisen yhtey-

dessä mahdollisesti syntyviä hiusvaurioita• Hoitaa hiusta – jojobaöljy ja kollageeni suojaavat, kosteutta-

vat ja ravitsevat hiuksia

KC PERM MULTIWAVETioglykolaatiton permanenttineste

Kolme eri vahvuutta hiuslaadun mukaan,

soveltuu herkällekin hiuspohjalle

• Moderni kiharruskäsittely – joustavat ja pehmeät kiharat• Hellävarainen – hajusteeton ja ammoniakiton• Helppokäyttöinen – sama vaikutusaika kaikilla vahvuuksilla• Kestävä kihara – keratiinikovettaja-jälki käsittelyaine piden-

tää permanentin kestoa

KC PERM -KAMPANJAT

1 30 kpl KC Perm Keratin -permenenttinestettä, ME 6 kpl

1 kpl KC Perm Neutralizer -kiinnite 1 kpl KC Perm Quick Neutralizer -pikakiinnite

2 OSTOS 30 kpl KC Perm Multiwave Sensitive -permenenttinestettä, ME 6 kpl 1 kpl KC Perm Multiwave Sensitive Neutralizer 1+1 -kiinnite 1 kpl KC Perm Multiwave Sensitive Keratin Hardener -jälkikäsittelyaine

Kevään yhtenä vahvana trendinä ovat naiselliset kiharat. KC Perm -perma-nenttiaineilla onnistuvat sekä sensuellit, pehmeät kiharat että klassiset, napakat kikkurat. Valitse KC Perm -suosikkisi – saat molemmilla kestävät ja kiitetyt kiharat!

KIHARAT OVAT TÄÄLLÄ TAAS!

30 KCNEWS 1/2016

OSTOS

ETUSI

ETUSI

-
Typewritten Text
-
Typewritten Text
Page 31: KC News 1/2016

Tilaa heti! Soita myynti konsultillesi tai puhelinmyyntiin 0201 410 410.

OSTA KCPERM JA KCOXID -TUOTTEITA – SAAT SYKEMITTARIN!

TAMMITARJOUS

SUUNTO M2 -SYKEMITTARI• Seuraa sykettä ja kalorin -

kulutusta helposti reaali ajassa• Värit: fuksia ja musta-lime • Mukana myös pehmeä

tekstiilisykevyö• Arvo 99 €

SUUNTO-KAMPANJA

ETUSI Suunto M2 -sykemittari, arvo 99 €

Kampanja koskee KC Perm- ja KC Oxid

-tuotteita. Ei muita alennuksia.

KCNEWS 1/2016 31

Page 32: KC News 1/2016

PINNI VUODEN

2015 PARAS

PINNI VUODEN

2015 PARAS

PINNI

best of the year Pinni.qxp_Layout 2 17.12.2015 12.17 Sivu 20

PINNI VUODEN

2015 PARAS

PINNI VUODEN

2015 PARAS

PINNI

best of the year Pinni.qxp_Layout 2 17.12.2015 12.17 Sivu 20

Suomen suosituimmat aikakauslehdet valitsivat jälleen joulun kynnyksellä vuoden parhaat kauneustuotteet. KC Professional loisti kirkkaimmalla kärkisijalla useassa lehdessä eri tuotteilla. Tämän vuoden kiis-tattomiksi hiteiksi nousivat Four Reasons Black Edition -sarjan uutuus Fiber Mousse -kuituvaahto sekä koko hiusalaa mullista-nut innovaatio Olaplex.

DesignFour Reasons Black Edition”Tyylikäs musta on saanut iloa värikkäistä teksteistä”

InnovaatioOlaplex”Koko hiusmaailmaa järisyt-tänyt tuote toi kampaamossa tehtävät hoidot haluttaviksi”

Lehdistön valinnat

VUODEN PARHAAT 2015

1 3

2 4

5

69

7

10

8

11Bonus+

Kotiliesi 26/2015 5554 Kotiliesi 26/2015

KAUNEUS Vuoden parhaat

Ihan kympitTänä vuonna hullaannuimme kuitumuotovaahdosta, luomiväripuikosta

ja geeliöljyvoiteesta. Valitsimme yksitoista kokeilemisen arvoista uutuutta, bonuksena on tuoksu, johon takuulla ihastut.

Teksti Anni Nissi Kuvat Valmistajat ja 123rf

Vaihdevuosi-ikäiselleVichy Neovadiol Compensating Complex -päivävoide. 40 e   50 ml.

Perustelu: Vichy uudisti Neovadiol-päivävoiteen, ja me hullaannuimme. Uusi voide on täsmäisku vaihdevuosien aiheuttamia ihomuutoksia vastaan eli nappivalinta kasvoille, jotka menettävät lyhyessä ajassa kimmoisuuttaan, täyteläisyyttään ja heleyttään. Vaikutusta tehostaa saman sarjan uusi seerumi.Testaajan kommentti: ”Voiteen levittämisen jälkeen iho tuntuu hetken aikaa ihanan viileältä ja pitkään todella pehmeältä. Voimakkaille tuoksuille allergisena pidän voiteen miedosta tuoksusta.”

Äidille ja tyttärelleLierac Hydragenist -seerumi. 52 e  30 ml.

Perustelu: Tämä tehokosteuttava seerumi tulisi löytyä jokaisen suomalaisnaisen kylppäristä. Annoimme tuotteen testiin eri-ikäisille ja ihotyypiltään erilaisille naisille. Lopputulos? Kaikki ihastuivat. Testaajan kommentti: ”Kosteuttaa takuuvarmasti, miellyttävä ja helppo tuote äidille ja tyttärelle. Hinta-laatusuhdekin kohdallaan, ostaisin milloin vain.”

Tehoa yöaikaanLancôme Visionnaire Night Beauty Sleep Perfector -yövoide. 93 e   50 ml.

Perustelu: Vuosi 2015 on ollut uudenlaisten yövoiteiden juhlaa. Markkinoille on tullut voiteita, jotka ovat kevyen geelin ja hoitavan kasvonaamion välimuotoja: yhtä aikaa äärimmäisen raikkaita ja silti hoitavia. Suosikkimme niistä on Lancômen geeli-öljyvoide, jonka inspiraatio on aasialaisissa yövoidenaamioissa.Testaajan kommentti: ”Vaikka koostumus on geelimäinen, se on silti täyteläinen. Tulokset näkyvät ja iho on aamulla kimmoisa ja pehmeä.”

Ylellistä spa-tunnelmaa

The Body Shop Spa of the World -vartalovoiteet. 29 e  350 ml.

Perustelu: The Body Shopin uuden ylellisen spa-sarjan vartalovoiteet sisältävät reilun yhteisökaupan kaakao- ja karitevoita, mutta koostumus on kevyempi ja siksi entistä miellyttävämpi. Voiteista toinen sisältää japanilaista kameliankukkaa, toinen havaijilaista kukui-öljyä, ja ne on pakattu riittoisiin purkkeihin.Testaajan kommentti: ”Tuoksut ovat huumaavia, kuin kaukomatka purkissa! Sulaa käsissä kuin voi ja imeytyy ihmeen nopeasti.”

Ihmetuotteella volyymiä

Four Reasons Black Edition Fiber Mousse -kuitumuotovaahto. 15 e  200 ml.

Perustelu: Tässäpä jotain ihan uutta: kuituja sisältävä muotovaahto, joka venyy käsissä kuin hämähäkinseitti. Hauska uusi tuttavuus on helppo volyymituote lättäpäälle. Testaajan kommentti: ”Hiukseni ovat hennot, lasimaiset, vaaleat ja värjäämättömät, mikä tarkoittaa todella hankalaa muotoilua. Tämä tuote tepsi ja vakuutuin jo ensimmäisestä kokeilusta. Jää käyttöön!”

Silkin tuoksuSensai The Silk Eau de Parfum. 131 e  50 ml.

Perustelu: Silkistä inspiroituneista luksusihonhoito-tuotteistaan tunnettu japanilainen Sensai jatkoi silkkitietään tuoksulla, jota luodessa tavoiteltiin silkin tunnetta iholla. Vaikutelma toteutettiin muun muassa orkidean ja roseepippurin yhdistelmällä. Lopputulos on kuin laadukkain silkkipusero, jota tekee mieli käyttää aina.Testaajan kommentti: ”Naisellinen, pehmeä ja elegantti tuoksu, joka luo kantajalleen ylellisen tunnelman.”

Tiedustelut: The Body Shop 075 7532 449, Clarins 020 791 00, Clinique 09 476 500, Eucerin eucerin.fi, Four Reasons 020 1410 410, Lancôme 075 758 010, Lierac lierac.fi, L’Oréal Paris 075 758 000, Lumene lumene.fi, Oriflame oriflame.fi, Sensai 020 791 00 ja Vichy 075 758 008.

Vuoden parhaat kauneustuotteet valinneessa raadissa olivat Kotilieden tuottaja Marjo Nevala, kauneustoimittaja Anni Nissi ja meikkaaja Mervi Markkanen.

Erityisen herkälle Eucerin UltraSensitive Cleansing Lotion -puhdistusvoide. 18 e   100 ml.

Perustelu: Apteekkisarja Eucerin on tänä vuonna kunnostautunut erityisherkän ihon tuotteissa. Suosikkimme on raaka-ainelistaltaan ihastuttavan lyhyt, säilöntäaineeton ja hajusteeton puhdistusvoide. Voide sopi jopa kaikkein herkimmälle testaajalle, joka on herkistynyt monelle kosmetiikan raaka-aineelle: se rauhoittaa ihoa jo puhdistusvaiheessa!Testaajan kommentti: ”Pieni pumppaus riittää, ja tuote vie myös vesiliukoiset silmämeikit helposti ärtyviltä silmiltäni. Pesun jälkeenkään iho ei ole rutikuiva.”

Kevyt ja kosteuttavaLumene Nude Perfection Glow -meikkivoide. 18 e  30 ml.

Perustelu: Tänä vuonna markkinoille tuli toinen toistaan kevyempiä meikkivoiteita, joista suosikkimme on Lumenen heleyttävä meikkivoide. Sen kosteuttava koostumus sopii täydellisesti ikääntyvälle ja kuivalle iholle.Testaajan kommentti: ”Tätä käyttäessä kasvojeni kuiva iho ikään kuin hehkuu ja tuntuu hyvältä vielä iltapäivällä, jolloin naamaa yleensä jo kiristelee.”

Kestävä ja peittäväClinique Beyond Perfecting Makeup + Concealer -meikkivoide. 42 e  30 ml.

Perustelu: Jos kasvoilla on couperosaa, maksaläiskiä, näppylöitä tai muuta peitettävää, tarvitaan peittävämpi meikkivoide. Cliniquen tuoksuttomassa tuotteessa yhdistyvät meikki- ja peitevoiteen parhaat puolet: se peittää mutta ei tunnu raskaalta.Testaajan kommentti: ”Ei muutu pitkänkään päivän aikana tunkkaiseksi tai sula edes sekaiholla. Paksuhkosta koostumuksesta huolimatta levittyy helposti. Huippuohut, mutta peittävä pohja syntyy siveltimellä.”

Luomiväri puikossaOriflame The One Colour Unlimited Eye Shadow Stick -luomiväripuikko, 6 sävyä. 14 e.

Perustelu: Miltä kuulostaa luomiväri, joka on maailman helpoin levittää ja häivyttää sormin ja joka kuivuu kellon ympäri kestäväksi? Kyllä, Oriflamen vedenkestävä luomiväripuikko on vinkeä uusi tuttavuus.Testaajan kommentti: ”Toimii sellaisenaan kuin unelma ja käy myös luomelle muiden luomivärien alle pohjustukseksi. Puikosta voi myös ottaa siveltimellä väriä rajauksen tekoa varten.”

Uudistunut klassikkoClarins Joli Rouge -huulipuna, 25 sävyä. 25 e.

Perustelu: Uudistunut klassikkopuna on nimensä mukaisesti ihana. Se hoitaa, pysyy erinomaisesti ja värivaihtoehdotkin ovat toinen toistaan parempia. Helppo arkipuna kenelle tahansa, myös huulipunanvihaajilla ja niille, jotka eivät halua laitetun näköisiä huulia.Testaajan kommentti: ”Huulipuna, joka myös hoitaa ja kosteuttaa. Tuntuu täyteläiseltä ja mukavan mehevältä huulissa eikä paakkuunnu tai maistu miltään.”

Runsautta ripsiinL’Oréal Paris Volume Million Lashes Féline -ripsiväri. 19 e.

Perustelu: Jalokivenvihreään hylsyyn pakattu Féline tekee kauniit, runsaat ja erotellut ripset ilman paakkuja. Testaajan kommentti: ”Tämä ripsiväri teki tyrmäävän vaikutuksen! Kertavedolla kaarevat ja tuuheat ripset. Väri pysyy karisematta, eikä levinnyt edes kyynelten takia. Helppo poistaa.”

All Pages 4.12.2015 11:55:57

32 KCNEWS 1/2016

Page 33: KC News 1/2016

52

53

14. LÖTKÖHIUSTEN MUOTOILUUNFour Reasons Black Edition Fiber Mousse -kuitumuotovaahto 200 ml 15 e. Antaa tukea ja tuuheutta tekemättä hiuksia tönköiksi tai rapsakoiksi. Jännittävä kuitukoostumus venyy käsissä kuin hämähäkinseitti.

15. MONITOIMI­PUUTERILancôme Belle de Teint -puuteri 49 e. Kevyesti sävyttävä puuteri jättää satiinipinnan ja piristää ihoa kofeiinin avulla. Kahdeksasta heleästä sävystä suosikkimme on aprikoosi, jolla voi freesata nuutuneet kasvot kauttaaltaan. Rusehtavat taas toi-mivat aurinkopuuterin tapaan.

16. LAIKKUJA VASTAANChanel Sublimage La Protection -suojavoide 30 ml 120 e, SK 50. Ehkäisee auringon aiheuttamia tummia laikkuja ja ryppyjä. Tes-tissä todella esti uusien läiskien synnyn. Sopii meikin alle. Ota käyt-töön jo helmikuussa!

17. IHMEHOITO KUTREILLEOlaplex-kampaamo-hoito alkaen 20 e. Uusi hoito hurmasi niin kam-paajat kuin asiakkaat-kin, joiden hiukset ovat toistuvien käsittelyiden kuluttamat. Hiusta tehokkaasti korjaa-van hoidon voi tehdä värjäyksen yhtey dessä, ja sen ansiosta hiusta voi vaalentaa aiempaa dramaattisemmin.

21. KESTÄVÄ RAJAUSArtdeco Khol Eye Liner Long-lasting -rajauskynä 11 e. Intensii-visen musta, vedenkestävä rajauskynä. Pehmeästä koostumuk-sesta huolimatta väri pysyy kuin tauti, myös luomen sisäpuolella käytettynä.

22. NUDE PALETTIMaybelline The Nudes -luomiväripaletti 17 e. Samalla paletilla voi

tehdä päivämeikin ja muuttaa sen iltameikiksi, tarvittaessa piir-tää myös kulmat ja rajaukset sekä korostaa ja varjostaa kasvot. Hinta on laatuun nähden hävyttömän edullinen.

20. KAUAN ODOTETTUUrban Decay -luomivärit 19 e, kuvassa sävyt Snakebite,

Flash ja Loaded. Ammattilaisten suosima sarja saapui Suomeen, ja me annamme luomiväreille täyden kympin. Peittävät kertalevityksellä, kiinnittyvät karisematta ja pysyvät törkeän hyvin jopa ilman pohjustusta. Sävyvalikoima on upea.

24. RUTIKUIVILLE POSKILLELinola-kasvovoide 50 ml16  e. Kun naama on kiristä-vän kuiva eikä mikään auta, kokeile Linolaa. Atoopikko-jen suosima sarja on Sak-sassa apteekkien myyn-timenestys. Voiteessa on jopa 30 prosenttia rasvaa ja runsaasti linolihappoa.

25. GEELIEFEKTI KYNSILLEEssie Gel Setter -päällys-lakka 15 e. Testasimme kaikki geelipäällyslakat, mutta vain yksi osoit-tautui parhaaksi ikinä. Essie antaa upean kiillon ja kestävän, pullean pinnan, ja sivellinkin on sopivasti pyöristetty.

26. MIEHEKKÄÄLLE MIEHELLEDior Sauvage Eau de Toilette -miestentuoksu 60 ml 83 e. Kyllä, mies voi tuoksua maskuliiniselta läträämättä myskillä. Syvä, kirpeä ja pippurinen tuoksu on eittämättä paras vuosi-kymmeneen.

27. HERKÄN IHON PUHDISTUSEucerin UltraSensitive -puhdistusemulsio 100 ml 18  e. Riittoisa apteekkituo-te ei kuivata tai ärsytä ihoa tai silmiä, sillä se sisältää

TÄSMÄISKU VAIHDEVUOSIEN IHOMUUTOKSIA – KUIVUMISTA, VELTOSTUMISTA JA PIGMENTTIHÄIRIÖITÄ – VASTAAN.

PUHDISTUSVOIDE SISÄLTÄÄ VAIN 13 RAAKA-AINETTA, JOTTA HERKKÄ IHO EI ÄRTYISI.

Muoto-vaahdon paluu!

Sisältää kofeiinia

Geeli-mäinen

kiilto

Meikki- voide

rasiassa

vain 13 raaka-ainetta ihon herkistymisreaktioiden välttämiseksi. Rauhoittaa ärtynyttä ihoa jo puhdis-tusvaiheessa.

28. RASVOITTU­VALLE IHOLLELumene Arctic Aqua 3D -tehokosteuttava voide-geeli 50 ml 12 e. Täysin uudenlainen aasialaistyyp-pinen geelivoide, jonka ansiosta sekaiho pysyy mattana ja raikkaana koko päivän. Kosteuttaa kevey-destään huolimatta.

29. PINTAKUIVALLE IHOLLEPhilosophy Renewed Hope in a Jar -kosteus-voide 60 ml 45 e. Hitti jo syntyessään vuonna 1996, mutta paranneltu versio pesee edeltäjänsä 5–0. Imeytyy aiempaa parem-min ja heleyttää irrotta-malla hellästi kuollutta ihosolukkoa.

30. KÄTEVÄ MEIKKIVOIDEEstée Lauder DW Makeup to Go Liquid Compact 12 ml 40 e. Notkea meikkivoide rasiassa, joka kulkee käsilaukussa. Kevyt, ihanan kosteuttava koostumus peittää jopa pigmenttiläiskät muttei ihan aknearpia. Sulautuu huomaamattomasti ihoon.

23. UNELMIEN KYNSILAKKAYves Rocher Couleurs Nature -kynsilakat 7–9 e. Levittyvät kauniisti, ja tuloksena on kova, kiiltävä ja kestävä lakkaus. Paksun lakan hidas kuivuminen on ainoa miinus. Edullisia, silti ”5-free” eli niistä puuttuu viisi sellaista ainesosaa, joita usein kritisoidaan.

Raadissa Annan päätoimittaja Emma Koivula, toimituspäällikkö Sari Hannikainen, tuottaja Piia Sainio, toimittaja Oili Urmas sekä kauneustoimittajat Sini Kesänen, Anni Nissi ja Mirva Sauk-kola. u

18. RUUHKA ­VUOSIINLierac Hydragenist -seerumi 30 ml 52 e, apteekeista. Kosteuttava, raikas seerumi hulahtaa ihoon ja toimii myös mei-kin alla. Testasimme niin pari- kuin nelikymppiselläkin naisella ja atooppisella, öljyisellä sekä akneiholla. Lopputulos: kaikki ihastuivat.

19. VAIHDE VUOSIINVichy Neovadiol Com-pensating Complex -seerumi 30 ml 44 e, apteekeista. Täsmäisku vaihdevuosien ihomuu-toksia – kuivumista, veltostumista ja pig-menttihäiriöitä – vas-taan. Lisäksi tuoksuu miellyttävältä ja imeytyy hyvin.

14 15

1617

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

30

29

28

1 3

2 4

5

69

7

10

8

11Bonus+

Kotiliesi 26/2015 5554 Kotiliesi 26/2015

KAUNEUS Vuoden parhaat

Ihan kympitTänä vuonna hullaannuimme kuitumuotovaahdosta, luomiväripuikosta

ja geeliöljyvoiteesta. Valitsimme yksitoista kokeilemisen arvoista uutuutta, bonuksena on tuoksu, johon takuulla ihastut.

Teksti Anni Nissi Kuvat Valmistajat ja 123rf

Vaihdevuosi-ikäiselleVichy Neovadiol Compensating Complex -päivävoide. 40 e   50 ml.

Perustelu: Vichy uudisti Neovadiol-päivävoiteen, ja me hullaannuimme. Uusi voide on täsmäisku vaihdevuosien aiheuttamia ihomuutoksia vastaan eli nappivalinta kasvoille, jotka menettävät lyhyessä ajassa kimmoisuuttaan, täyteläisyyttään ja heleyttään. Vaikutusta tehostaa saman sarjan uusi seerumi.Testaajan kommentti: ”Voiteen levittämisen jälkeen iho tuntuu hetken aikaa ihanan viileältä ja pitkään todella pehmeältä. Voimakkaille tuoksuille allergisena pidän voiteen miedosta tuoksusta.”

Äidille ja tyttärelleLierac Hydragenist -seerumi. 52 e  30 ml.

Perustelu: Tämä tehokosteuttava seerumi tulisi löytyä jokaisen suomalaisnaisen kylppäristä. Annoimme tuotteen testiin eri-ikäisille ja ihotyypiltään erilaisille naisille. Lopputulos? Kaikki ihastuivat. Testaajan kommentti: ”Kosteuttaa takuuvarmasti, miellyttävä ja helppo tuote äidille ja tyttärelle. Hinta-laatusuhdekin kohdallaan, ostaisin milloin vain.”

Tehoa yöaikaanLancôme Visionnaire Night Beauty Sleep Perfector -yövoide. 93 e   50 ml.

Perustelu: Vuosi 2015 on ollut uudenlaisten yövoiteiden juhlaa. Markkinoille on tullut voiteita, jotka ovat kevyen geelin ja hoitavan kasvonaamion välimuotoja: yhtä aikaa äärimmäisen raikkaita ja silti hoitavia. Suosikkimme niistä on Lancômen geeli-öljyvoide, jonka inspiraatio on aasialaisissa yövoidenaamioissa.Testaajan kommentti: ”Vaikka koostumus on geelimäinen, se on silti täyteläinen. Tulokset näkyvät ja iho on aamulla kimmoisa ja pehmeä.”

Ylellistä spa-tunnelmaa

The Body Shop Spa of the World -vartalovoiteet. 29 e  350 ml.

Perustelu: The Body Shopin uuden ylellisen spa-sarjan vartalovoiteet sisältävät reilun yhteisökaupan kaakao- ja karitevoita, mutta koostumus on kevyempi ja siksi entistä miellyttävämpi. Voiteista toinen sisältää japanilaista kameliankukkaa, toinen havaijilaista kukui-öljyä, ja ne on pakattu riittoisiin purkkeihin.Testaajan kommentti: ”Tuoksut ovat huumaavia, kuin kaukomatka purkissa! Sulaa käsissä kuin voi ja imeytyy ihmeen nopeasti.”

Ihmetuotteella volyymiä

Four Reasons Black Edition Fiber Mousse -kuitumuotovaahto. 15 e  200 ml.

Perustelu: Tässäpä jotain ihan uutta: kuituja sisältävä muotovaahto, joka venyy käsissä kuin hämähäkinseitti. Hauska uusi tuttavuus on helppo volyymituote lättäpäälle. Testaajan kommentti: ”Hiukseni ovat hennot, lasimaiset, vaaleat ja värjäämättömät, mikä tarkoittaa todella hankalaa muotoilua. Tämä tuote tepsi ja vakuutuin jo ensimmäisestä kokeilusta. Jää käyttöön!”

Silkin tuoksuSensai The Silk Eau de Parfum. 131 e  50 ml.

Perustelu: Silkistä inspiroituneista luksusihonhoito-tuotteistaan tunnettu japanilainen Sensai jatkoi silkkitietään tuoksulla, jota luodessa tavoiteltiin silkin tunnetta iholla. Vaikutelma toteutettiin muun muassa orkidean ja roseepippurin yhdistelmällä. Lopputulos on kuin laadukkain silkkipusero, jota tekee mieli käyttää aina.Testaajan kommentti: ”Naisellinen, pehmeä ja elegantti tuoksu, joka luo kantajalleen ylellisen tunnelman.”

Tiedustelut: The Body Shop 075 7532 449, Clarins 020 791 00, Clinique 09 476 500, Eucerin eucerin.fi, Four Reasons 020 1410 410, Lancôme 075 758 010, Lierac lierac.fi, L’Oréal Paris 075 758 000, Lumene lumene.fi, Oriflame oriflame.fi, Sensai 020 791 00 ja Vichy 075 758 008.

Vuoden parhaat kauneustuotteet valinneessa raadissa olivat Kotilieden tuottaja Marjo Nevala, kauneustoimittaja Anni Nissi ja meikkaaja Mervi Markkanen.

Erityisen herkälle Eucerin UltraSensitive Cleansing Lotion -puhdistusvoide. 18 e   100 ml.

Perustelu: Apteekkisarja Eucerin on tänä vuonna kunnostautunut erityisherkän ihon tuotteissa. Suosikkimme on raaka-ainelistaltaan ihastuttavan lyhyt, säilöntäaineeton ja hajusteeton puhdistusvoide. Voide sopi jopa kaikkein herkimmälle testaajalle, joka on herkistynyt monelle kosmetiikan raaka-aineelle: se rauhoittaa ihoa jo puhdistusvaiheessa!Testaajan kommentti: ”Pieni pumppaus riittää, ja tuote vie myös vesiliukoiset silmämeikit helposti ärtyviltä silmiltäni. Pesun jälkeenkään iho ei ole rutikuiva.”

Kevyt ja kosteuttavaLumene Nude Perfection Glow -meikkivoide. 18 e  30 ml.

Perustelu: Tänä vuonna markkinoille tuli toinen toistaan kevyempiä meikkivoiteita, joista suosikkimme on Lumenen heleyttävä meikkivoide. Sen kosteuttava koostumus sopii täydellisesti ikääntyvälle ja kuivalle iholle.Testaajan kommentti: ”Tätä käyttäessä kasvojeni kuiva iho ikään kuin hehkuu ja tuntuu hyvältä vielä iltapäivällä, jolloin naamaa yleensä jo kiristelee.”

Kestävä ja peittäväClinique Beyond Perfecting Makeup + Concealer -meikkivoide. 42 e  30 ml.

Perustelu: Jos kasvoilla on couperosaa, maksaläiskiä, näppylöitä tai muuta peitettävää, tarvitaan peittävämpi meikkivoide. Cliniquen tuoksuttomassa tuotteessa yhdistyvät meikki- ja peitevoiteen parhaat puolet: se peittää mutta ei tunnu raskaalta.Testaajan kommentti: ”Ei muutu pitkänkään päivän aikana tunkkaiseksi tai sula edes sekaiholla. Paksuhkosta koostumuksesta huolimatta levittyy helposti. Huippuohut, mutta peittävä pohja syntyy siveltimellä.”

Luomiväri puikossaOriflame The One Colour Unlimited Eye Shadow Stick -luomiväripuikko, 6 sävyä. 14 e.

Perustelu: Miltä kuulostaa luomiväri, joka on maailman helpoin levittää ja häivyttää sormin ja joka kuivuu kellon ympäri kestäväksi? Kyllä, Oriflamen vedenkestävä luomiväripuikko on vinkeä uusi tuttavuus.Testaajan kommentti: ”Toimii sellaisenaan kuin unelma ja käy myös luomelle muiden luomivärien alle pohjustukseksi. Puikosta voi myös ottaa siveltimellä väriä rajauksen tekoa varten.”

Uudistunut klassikkoClarins Joli Rouge -huulipuna, 25 sävyä. 25 e.

Perustelu: Uudistunut klassikkopuna on nimensä mukaisesti ihana. Se hoitaa, pysyy erinomaisesti ja värivaihtoehdotkin ovat toinen toistaan parempia. Helppo arkipuna kenelle tahansa, myös huulipunanvihaajilla ja niille, jotka eivät halua laitetun näköisiä huulia.Testaajan kommentti: ”Huulipuna, joka myös hoitaa ja kosteuttaa. Tuntuu täyteläiseltä ja mukavan mehevältä huulissa eikä paakkuunnu tai maistu miltään.”

Runsautta ripsiinL’Oréal Paris Volume Million Lashes Féline -ripsiväri. 19 e.

Perustelu: Jalokivenvihreään hylsyyn pakattu Féline tekee kauniit, runsaat ja erotellut ripset ilman paakkuja. Testaajan kommentti: ”Tämä ripsiväri teki tyrmäävän vaikutuksen! Kertavedolla kaarevat ja tuuheat ripset. Väri pysyy karisematta, eikä levinnyt edes kyynelten takia. Helppo poistaa.”

All Pages 4.12.2015 11:55:57

1 3

2 4

5

69

7

10

8

11Bonus+

Kotiliesi 26/2015 5554 Kotiliesi 26/2015

KAUNEUS Vuoden parhaat

Ihan kympitTänä vuonna hullaannuimme kuitumuotovaahdosta, luomiväripuikosta

ja geeliöljyvoiteesta. Valitsimme yksitoista kokeilemisen arvoista uutuutta, bonuksena on tuoksu, johon takuulla ihastut.

Teksti Anni Nissi Kuvat Valmistajat ja 123rf

Vaihdevuosi-ikäiselleVichy Neovadiol Compensating Complex -päivävoide. 40 e   50 ml.

Perustelu: Vichy uudisti Neovadiol-päivävoiteen, ja me hullaannuimme. Uusi voide on täsmäisku vaihdevuosien aiheuttamia ihomuutoksia vastaan eli nappivalinta kasvoille, jotka menettävät lyhyessä ajassa kimmoisuuttaan, täyteläisyyttään ja heleyttään. Vaikutusta tehostaa saman sarjan uusi seerumi.Testaajan kommentti: ”Voiteen levittämisen jälkeen iho tuntuu hetken aikaa ihanan viileältä ja pitkään todella pehmeältä. Voimakkaille tuoksuille allergisena pidän voiteen miedosta tuoksusta.”

Äidille ja tyttärelleLierac Hydragenist -seerumi. 52 e  30 ml.

Perustelu: Tämä tehokosteuttava seerumi tulisi löytyä jokaisen suomalaisnaisen kylppäristä. Annoimme tuotteen testiin eri-ikäisille ja ihotyypiltään erilaisille naisille. Lopputulos? Kaikki ihastuivat. Testaajan kommentti: ”Kosteuttaa takuuvarmasti, miellyttävä ja helppo tuote äidille ja tyttärelle. Hinta-laatusuhdekin kohdallaan, ostaisin milloin vain.”

Tehoa yöaikaanLancôme Visionnaire Night Beauty Sleep Perfector -yövoide. 93 e   50 ml.

Perustelu: Vuosi 2015 on ollut uudenlaisten yövoiteiden juhlaa. Markkinoille on tullut voiteita, jotka ovat kevyen geelin ja hoitavan kasvonaamion välimuotoja: yhtä aikaa äärimmäisen raikkaita ja silti hoitavia. Suosikkimme niistä on Lancômen geeli-öljyvoide, jonka inspiraatio on aasialaisissa yövoidenaamioissa.Testaajan kommentti: ”Vaikka koostumus on geelimäinen, se on silti täyteläinen. Tulokset näkyvät ja iho on aamulla kimmoisa ja pehmeä.”

Ylellistä spa-tunnelmaa

The Body Shop Spa of the World -vartalovoiteet. 29 e  350 ml.

Perustelu: The Body Shopin uuden ylellisen spa-sarjan vartalovoiteet sisältävät reilun yhteisökaupan kaakao- ja karitevoita, mutta koostumus on kevyempi ja siksi entistä miellyttävämpi. Voiteista toinen sisältää japanilaista kameliankukkaa, toinen havaijilaista kukui-öljyä, ja ne on pakattu riittoisiin purkkeihin.Testaajan kommentti: ”Tuoksut ovat huumaavia, kuin kaukomatka purkissa! Sulaa käsissä kuin voi ja imeytyy ihmeen nopeasti.”

Ihmetuotteella volyymiä

Four Reasons Black Edition Fiber Mousse -kuitumuotovaahto. 15 e  200 ml.

Perustelu: Tässäpä jotain ihan uutta: kuituja sisältävä muotovaahto, joka venyy käsissä kuin hämähäkinseitti. Hauska uusi tuttavuus on helppo volyymituote lättäpäälle. Testaajan kommentti: ”Hiukseni ovat hennot, lasimaiset, vaaleat ja värjäämättömät, mikä tarkoittaa todella hankalaa muotoilua. Tämä tuote tepsi ja vakuutuin jo ensimmäisestä kokeilusta. Jää käyttöön!”

Silkin tuoksuSensai The Silk Eau de Parfum. 131 e  50 ml.

Perustelu: Silkistä inspiroituneista luksusihonhoito-tuotteistaan tunnettu japanilainen Sensai jatkoi silkkitietään tuoksulla, jota luodessa tavoiteltiin silkin tunnetta iholla. Vaikutelma toteutettiin muun muassa orkidean ja roseepippurin yhdistelmällä. Lopputulos on kuin laadukkain silkkipusero, jota tekee mieli käyttää aina.Testaajan kommentti: ”Naisellinen, pehmeä ja elegantti tuoksu, joka luo kantajalleen ylellisen tunnelman.”

Tiedustelut: The Body Shop 075 7532 449, Clarins 020 791 00, Clinique 09 476 500, Eucerin eucerin.fi, Four Reasons 020 1410 410, Lancôme 075 758 010, Lierac lierac.fi, L’Oréal Paris 075 758 000, Lumene lumene.fi, Oriflame oriflame.fi, Sensai 020 791 00 ja Vichy 075 758 008.

Vuoden parhaat kauneustuotteet valinneessa raadissa olivat Kotilieden tuottaja Marjo Nevala, kauneustoimittaja Anni Nissi ja meikkaaja Mervi Markkanen.

Erityisen herkälle Eucerin UltraSensitive Cleansing Lotion -puhdistusvoide. 18 e   100 ml.

Perustelu: Apteekkisarja Eucerin on tänä vuonna kunnostautunut erityisherkän ihon tuotteissa. Suosikkimme on raaka-ainelistaltaan ihastuttavan lyhyt, säilöntäaineeton ja hajusteeton puhdistusvoide. Voide sopi jopa kaikkein herkimmälle testaajalle, joka on herkistynyt monelle kosmetiikan raaka-aineelle: se rauhoittaa ihoa jo puhdistusvaiheessa!Testaajan kommentti: ”Pieni pumppaus riittää, ja tuote vie myös vesiliukoiset silmämeikit helposti ärtyviltä silmiltäni. Pesun jälkeenkään iho ei ole rutikuiva.”

Kevyt ja kosteuttavaLumene Nude Perfection Glow -meikkivoide. 18 e  30 ml.

Perustelu: Tänä vuonna markkinoille tuli toinen toistaan kevyempiä meikkivoiteita, joista suosikkimme on Lumenen heleyttävä meikkivoide. Sen kosteuttava koostumus sopii täydellisesti ikääntyvälle ja kuivalle iholle.Testaajan kommentti: ”Tätä käyttäessä kasvojeni kuiva iho ikään kuin hehkuu ja tuntuu hyvältä vielä iltapäivällä, jolloin naamaa yleensä jo kiristelee.”

Kestävä ja peittäväClinique Beyond Perfecting Makeup + Concealer -meikkivoide. 42 e  30 ml.

Perustelu: Jos kasvoilla on couperosaa, maksaläiskiä, näppylöitä tai muuta peitettävää, tarvitaan peittävämpi meikkivoide. Cliniquen tuoksuttomassa tuotteessa yhdistyvät meikki- ja peitevoiteen parhaat puolet: se peittää mutta ei tunnu raskaalta.Testaajan kommentti: ”Ei muutu pitkänkään päivän aikana tunkkaiseksi tai sula edes sekaiholla. Paksuhkosta koostumuksesta huolimatta levittyy helposti. Huippuohut, mutta peittävä pohja syntyy siveltimellä.”

Luomiväri puikossaOriflame The One Colour Unlimited Eye Shadow Stick -luomiväripuikko, 6 sävyä. 14 e.

Perustelu: Miltä kuulostaa luomiväri, joka on maailman helpoin levittää ja häivyttää sormin ja joka kuivuu kellon ympäri kestäväksi? Kyllä, Oriflamen vedenkestävä luomiväripuikko on vinkeä uusi tuttavuus.Testaajan kommentti: ”Toimii sellaisenaan kuin unelma ja käy myös luomelle muiden luomivärien alle pohjustukseksi. Puikosta voi myös ottaa siveltimellä väriä rajauksen tekoa varten.”

Uudistunut klassikkoClarins Joli Rouge -huulipuna, 25 sävyä. 25 e.

Perustelu: Uudistunut klassikkopuna on nimensä mukaisesti ihana. Se hoitaa, pysyy erinomaisesti ja värivaihtoehdotkin ovat toinen toistaan parempia. Helppo arkipuna kenelle tahansa, myös huulipunanvihaajilla ja niille, jotka eivät halua laitetun näköisiä huulia.Testaajan kommentti: ”Huulipuna, joka myös hoitaa ja kosteuttaa. Tuntuu täyteläiseltä ja mukavan mehevältä huulissa eikä paakkuunnu tai maistu miltään.”

Runsautta ripsiinL’Oréal Paris Volume Million Lashes Féline -ripsiväri. 19 e.

Perustelu: Jalokivenvihreään hylsyyn pakattu Féline tekee kauniit, runsaat ja erotellut ripset ilman paakkuja. Testaajan kommentti: ”Tämä ripsiväri teki tyrmäävän vaikutuksen! Kertavedolla kaarevat ja tuuheat ripset. Väri pysyy karisematta, eikä levinnyt edes kyynelten takia. Helppo poistaa.”

All Pages 4.12.2015 11:55:57

Page 34: KC News 1/2016

TULE MUKAAN TURKKIIN

HUHTIKUUSSA 2017!

Asiakasmatkamme suuntaa Turkin aurinkoon keväällä 2017, varaa paikkasi jo nyt!

Kysy lisää myynti konsultiltasi tai puhelinmyynnistä 0201 410 410.

34 KCNEWS 1/2016

Page 35: KC News 1/2016

HELSINKI

Runeberginkatu 5 B, 3. kerros00100 Helsinkipuh. 0201 410 415

TURKU

Humalistonkatu 420100 Turkupuh. 02 2500 246

KOKKOLA

Itäinen kirkkokatu 1667100 Kokkolapuh. 06 831 6655

SEINÄJOKI

Vapaudentie 3260100 Seinäjokipuh. 0400 909 936

Kotimaisten KC Professional -menestyssarjojemme lisäksi

tarjoamme myös useita kansain-välisiä huippubrändejä.

KC PROFESSIONAL

Four ReasonsFour Reasons Black EditionNo nothing Very Sensitive

Color MaskBiosystemKC Color

PAUL MITCHELL

Paul MitchellMITCH

Awapuhi Wild GingerTea Tree

XG

TARVIKKEET

ParluxKintaiCrisace

KUOPION KAMPAAMOTARVIKE

KuopioHaapaniemenkatu 18Kauppakeskus Minnapuh. 017 2611 510

KAMPAAMOTUKKUPALMIKKO

TampereSorinkatu 3puh. 010 219 4888

JyväskyläVapaudenkatu 38puh. 010 219 4889

HELSINKI / KAMPPI

Runeberginkatu 4 Bpuh. 09 25 385 843

VANTAA / TIKKURILA

Santaradantie 10puh. 09 25 385 880

TURKU

Yliopistonkatu 12 Bpuh. 09 25 385 860

TAMPERE

Puutarhakatu 19puh. 09 25 385 865

OULU

Hallituskatu 36puh. 09 25 385 880

MARIKA HYÖKKI0201 410 414

MYYNTIKONSULTIT TUOTEVALIKOIMA

PUHELINMYYNTI | Puhelinmyynnin vaihde: 0201 410 410

KC SHOPIT

KC NEWS YHTEYSTIEDOT

HAIRMAIL-MYYMÄLÄT MUUT JÄLLEENMYYJÄT

KC Team HotlineKC Team -kouluttajien henkilökohtainenpuhelinpalvelu

0400 499 438 arkisin 9–17

MAUNO ULVILA

0400 494 636

Kokkola, Seinäjoki, Parkano, Kankaanpää, Etelä-Pohjanmaa

LEILA RANTALA

0400 499 463

Rauma,Uusikaupunki, Pori, Laitila, Loimaa, Somero, Vammala

PEKKA PAANANEN

045 112 4442

Jyväskylä, Pieksämäki, Keski-Suomi

AILI TUMELIUS

0400 361 735

Oulu, Pohjois-Suomi

AP VIRKKALA

044 041 1012

Kajaani, Iisalmi, Raahe, Vaasa, Keski-Pohjanmaa

HEMMO LESKINEN

045 112 1141

Turku, Kaarina, Raisio, Salo, Naantali, Paimio, Parainen, Lohja

JUSA VALVANTO050 382 9518

Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Järvenpää, Kerava, Valkeakoski

KARI INGMAN

040 554 6621

Itä-Helsinki, Porvoo, Loviisa, Kotka, Hamina

KALLE KUVAJA

040 731 6968

Helsinki, Nummela

TITI KEKKONEN

045 261 6019

Espoo, Vantaa

MIKA SAARTILA

045 344 4204

Pirkanmaa

PÄIVI KOKKONEN

0400 811 500

Lahti, Kouvola, Lappeenranta, Imatra

NEWSKC

KC News on Miraculos Oy:n asiakaslehti, joka postitetaan asiakasrekisterissämme oleville asiakkaille.

JULKAISIJA Miraculos Oy TOIMITUS Titu Salmela, Marika Hagman TAITTO Veikko Kastemaa PAINOSMÄÄRÄ 10 000 kpl PAINOPAIKKA Lönnberg Oy

KC Center & KC Shop | Avoinna arkisin 8–16 Runeberginkatu 5 B, 3. krs, 00100 Helsinki | puh. 0201 410 410 [email protected] | www.kcprofessional.fi

KC SHOP PIA ROTH0201 410 415

SHAN HAKALA050 448 3449

EEVA-MARIA LEHTONEN

050 445 0469

Helsinki, Hanko

JARI HONKANEN

04OO 519 500

Joensuu, Kuopio, Savonlinna, Varkaus

Suomi

Oulun myymälän valikoimassa myös Paul Mitchell -tuotteet.

Page 36: KC News 1/2016

TULOSSAKEVÄÄLLÄ

2016