Top Banner
KRÁSA A PROMĚNA KATALOG KRÁSA A PREMENA KATALÓG KRÁSA A PROMĚNA Siberian Health životní styl Katalog KRÁSA A PREMENA Siberian Health životný štýl Katalóg SK CZ
44

Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

Apr 08, 2016

Download

Documents

Zuzana Stojkova

Katalog přírodní kosmetiky z divokých sibiřských bylin
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

KRÁS

A A

PRO

MĚN

A KA

TALO

G KR

ÁSA

A PR

EMEN

A KA

TALÓ

G

KRÁSA A PROMĚNASiberian Health životní stylKatalog

KRÁSA A PREMENASiberian Health životný štýlKatalóg

SKCZ

Page 2: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015
Page 3: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

OZAJSTNÁ PRÍRODA. OZAJSTNÁ INOVÁCIA. PRE ĽUDÍ. Tradícia od roku 1996.

SKCZ SKUTEČNÁ PŘÍRODA. SKUTEČNÁ INOVACE. PRO LIDI. Tradice od roku 1996.

Page 4: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

2

Page 5: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

Legendární kolekce přípravků péče o pokožku odhaluje tajemství prastarých burjatských lidových léčitelů. Její srdce tvoří ty nejčistší rostliny a plody, které vyrostly v divokém prostranství Altaje a Bajkalu. Přírodní složky jsou sloučeny do neopakovatelných elixírů krásy, které vám poskytnou opravdovou péči a komfort.

Legendárna kolekcia prípravkov starostlivosti o pokožku odhaľuje tajomstvo prastarých burjatských ľudových liečiteľov. Jej srdce tvoria tie najčistejšie rastliny a plody, ktoré vyrástli v divokom priestranstve Altaja a Bajkalu. Prírodné zložky sú zlúčené do neopa-kovateľných elixírov krásy, ktoré vám poskytnú ozajstnú starostlivosť a komfort.

FR

O

MTHE HEA

RT

formulagreenACTIVEcomponents

100%

http://www.ewg.org/skindeep/

SÍLA DIVOKÉ PŘÍRODY!

SILA DIVOKEJ PRÍRODY!

SIBIŘSKÁ KOLEKCE BALZÁMŮ

SIBÍRSKA KOLEKCIA BALZAMOV

CZ

SK

3

Page 6: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

30+

20+

40+

30+

40+

20+

ČIŠTĚNÍ | ČISTENIE

PŘÍRODNÍ PLEŤOVÝ PEELINGPřírodní pleťový peeling jemně čistí pokožku, odstraňuje zrohovatělé buňky, urychluje rege-nerační procesy a pomáhá odstraňovat drobné vrásky. Obličej je hladší, získává zářivější a rov-noměrnou barvu.

PRÍRODNÝ PLEŤOVÝ PÍLINGPrírodný pleťový píling jemne čistí pokožku, odstraňuje zrohovatené bunky, urýchľuje rege-neračné procesy a pomáha odstraňovať drobné vrásky. Tvár je hladšia, získava žiarivejšiu a rovnomernejšiu farbu.

80 ml 4EN777

PÉČE O OBLIČEJ

STAROSTLIVOSŤ O TVÁR

VĚKDoporučení: věk, kdy je vhodné začít používat přípravek VEKOdporúčanie: vek, kedy je vhodné začať používať prípravok

DOBADoporučená dobapůsobení přípravkuDOBAOdporúčaná dobapôsobenia prípravku

CZ

SK

4

Page 7: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

30+ 30+

30+20+ 20+

40+ 40+

40+

HYDRATAČNÍ ČISTÍCÍ MLÉKOŠetrně odstraňuje nečistoty, kosmetiku a zbytky mastnoty, uchovává ochrannou hydrolipidovou rovnováhu pleti. Odstraňuje začervenání, obno-vuje energetický tonus pleti. Hodí se ideálně pro normální a suchou pokožku.

HYDRATAČNÉ ČISTIACE MLIEKOŠetrne odstraňuje nečistoty, kozmetiku a zvy-šky mastnoty, uchováva ochrannú hydrolipidovú rovnováhu pleti. Odstraňuje začervenanie, ob-novuje energetický tonus pleti. Hodí sa ideálne na normálnu a suchú pokožku.

100 ml 4EN829

BYLINNÝ ČISTÍCÍ GELPečlivě čistí pleť, jemně odstraňuje kosmetiku a nečistoty. Nevyvolává podráždění při kontaktu s očima, změkčuje a uklidňuje pokožku. Hodí se pro všechny typy pleti, zejména pro smíšenou.

BYLINNÝ ČISTIACI GÉLStarostlivo čistí pleť, jemne odstraňuje koz-metiku a nečistoty. Nevyvoláva podráždenie pri kontakte s očami, zmäkčuje a upokojuje pokožku. Hodí sa pre všetky typy pleti, najmä pre zmiešanú.

80 ml 4EN831

REGENERAČNÍ PLEŤOVÝ PEELING Pomáhá odstraňovat zrohovatělé buňky a čistí pleť do hloubky, vyrovnává drobné nedokona-losti. Otevírá ucpané póry, pomáhá odvádět škodlivé látky a toxiny, zlepšuje buněčné dý-chání.

REGENERAČNÝ PLEŤOVÝ PÍLINGPomáha odstraňovať zrohovatené bunky a čistí pleť do hĺbky, vyrovnáva drobné nedokonalosti. Otvára upchaté póry, pomáha odvádzať škodlivé látky a toxíny, zlepšuje dýchanie buniek.

80 ml 4EN835

CZ CZ CZ

SKSK SK

5

Page 8: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

30+

40+

20+

TONIFIKACE | TONIFIKÁCIA

PÉČE O OBLIČEJ

STAROSTLIVOSŤ O TVÁR

VĚKDoporučení: věk, kdy je vhodné začít používat přípravek VEKOdporúčanie: vek, kedy je vhodné začať používať prípravok

DOBADoporučená dobapůsobení přípravkuDOBAOdporúčaná dobapôsobenia prípravku

6

Page 9: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

30+ 40+

JIŽ BRZY V PRODEJI!UŽ ČOSKORO V PREDAJI!

OMLAZUJÍCÍ TONIKUM PRO ZRALOU PLEŤ Omlazující hydratační tonikum s obsahem aminokyselin a tuků ideálně hydratuje pleť, napomáhá její regeneraci. Rostlinné oleje pleť vyživují, činí jí ještě odolnější a pružnější.

PLEŤOVÉ TONIKUM NA ZRELÚ PLEŤPleťové tonikum s obsahom aminokyselín a tukov ideálne hydratuje pleť, napomáha jej regenerácii. Rastlinné oleje pleť vyživujú a vďaka nim je ešte odolnejšia a pružnejšia.

250 ml 4EN808

40+

OSVĚŽUJÍCÍ A HYDRATAČNÍ PLEŤOVÉ TONIKUM Hydratační tonikum skvěle doplňuje účinek používání čisticího mléka a peelingu. Výtažky z lesních jahod, jeřabin, ostružin a višní skvěle po-máhají posilovat buněčné dýchání, obohacují pleť o stopové prvky a vitamíny. Heřmánek má změk-čující a uklidňující účinek na suchou a citlivou pleť.

OSVIEŽUJÚCE A HYDRATAČNÉ PLEŤOVÉ TONIKUMHydratačné tonikum skvelo dopĺňa účinok použí-vania čistiaceho mlieka a pílingu. Výťažky z lesných jahôd, jarabín, ostružín a višní skvelo pomáhajú posilňovať dýchanie buniek, obohacujú pleť o sto-pové prvky a vitamíny. Rumanček má zmäkčujúci a upokojujúci účinok na suchú a citlivú pleť.

250 ml 4EN830

CZ CZ

SK

SK

7

Page 10: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

40+40+

PŘÍRODNÍ REGENERAČNÍ NOČNÍ KRÉM Výživný krém k péči o zralou pleť viditelně snižuje množství vrásek, vyrovnává nerovnosti pleti a kontury. Rostlinné výtažky osvěžují a vyrovnávají barvu pleti, zvyšují její pružnost, obnovují její schopnost regenerace. Díky obsahu výtažku z šišáku bajkalského má krém vysokou antoxidační účinnost.

PRÍRODNÝ REGENERAČNÝ NOČNÝ KRÉMVýživný krém na ošetrovanie zrelej pleti viditeľne znižuje množstvo vrások, vyrovnáva nerovnosti pleti a kontúry. Rastlinné výťažky osviežujú a vyrovnávajú farbu pleti, zvyšujú jej pružnosť, obnovujú jej schopnosť regenerácie. Vďaka obsahu výťažku zo šišaku bajkalského má krém vysokú antoxidačnú účinnosť.

50 ml 4EN812

PŘÍRODNÍ REGENERAČNÍ DENNÍ KRÉM Krém pomáhá vyrovnávat nerovnosti pleti, vy-hlazuje vrásky a vytváří pevnější kontury. Rost-linné složky v jeho složení pečují o zralou pleť a dodávají jí svěží vzhled. Krém zvyšuje odolnost pleti, navrací jí schopnost regenerace a činí po-kožku jemnou a sametově hebkou.

PRÍRODNÝ REGENERAČNÝ DENNÝ KRÉMKrém pomáha vyrovnávať nerovnosti pleti, vyhládza vrásky a vytvára pevnejšie kontúry. Rastlinné zložky v jeho zložení ošetrujú zrelú pleť a dodávajú jej svieži vzhľad. Krém zvyšuje odolnosť pleti, navracia jej schopnosť regenerá-cie, vďaka čomu je pleť jemná a zamatovo hebká.

50 ml 4EN813

30+20+ 40+

EXTRA VÝŽIVNÝ BALZÁM NA RTY A OČI Výživný balzám sytí pokožku, chrání ji před popraskáním. Přírodní oleje mají výrazný hydra-tační a vyživující účinek. Výtažky z šípkové růže a klikvy, bohaté na vitamín C, obohacují pleť o vitamíny a zvyšují její tonus.

EXTRA VÝŽIVNÝ BALZAM NA PERY A OČIVýživný balzam sýti pokožku, chráni ju pred popraskaním. Prírodné oleje majú výrazný hydratačný a výživný účinok. Výťažky z šípkovej ruže a kľukvy, bohaté na vitamín C, obohacujú pleť o vitamíny a zvyšujú jej tonus.

15 ml 4EN779

CZ CZ CZ

SKSK

SK

8

Page 11: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

30+ 30+ 30+20+ 20+ 20+

PŘÍRODNÍ OCHRANNÝ DENNÍ KRÉM Jemný krém má osvěžující, hydratační účinek, koriguje nerovnosti tónu pleti a dodává jí zářivý a svěží vzhled. Rostlinné složky hydratují, obo-hacují pleť o vitamíny, stimulují její regeneraci. Částice odrážející světlo zakrývají drobné vrás-ky, na pohled vyrovnávají nerovnosti pleti.

PRÍRODNÝ OCHRANNÝ DENNÝ KRÉMJemný krém má osviežujúci, hydratačný účinok, koriguje nerovnosti tónu pleti a dodáva jej žiarivý a svieži vzhľad. Rastlinné zložky hydratujú, obo-hacujú pleť o vitamíny, stimulujú jej regeneráciu. Častice odrážajúce svetlo zakrývajú drobné vrásky, na pohľad vyrovnávajú nerovnosti pleti.

50 ml 4EN811

EXTRA VÝŽIVNÝ NOČNÍ KRÉM Výživný a bohatý krém ideálně pečuje a rege-neruje pleť. Rostlinné oleje a výtažky rostlin stimulují regenerační procesy v tkáních pokožky a také zabraňují ztrátám vlhkosti a vzniku pří-znaků suchosti pleti, obohacují pleť o vitamíny, pomáhají pleť regenerovat a vyhlazovat.

EXTRA VÝŽIVNÝ NOČNÝ KRÉMVýživný a bohatý krém ideálne ošetruje a regeneruje pleť. Rastlinné oleje a výťažky rastlín stimulujú regeneračné procesy v tkanivách po-kožky a taktiež bránia stratám vlhkosti a vzniku príznakov suchosti pleti, obohacujú pleť o vita-míny, pomáhajú pleť regenerovať a vyhládzať.

50 ml 4EN809

JEMNÝ KRÉM NA OČNÍ PARTIE Jemný krém zajišťuje plnohodnotnou péči o citli-vou pleť očního okolí. Výtažky ze sibiřských by-lin stimulují pleť k regeneraci, předchází vzniku mimických vrásek kolem očí a částice odrážející světlo vyrovnávají nerovnosti pleti.

JEMNÝ KRÉM NA OČNÉ PARTIEJemný krém zaisťuje plnohodnotnú starost-livosť o citlivú pleť očného okolia. Výťažky zo sibírskych bylín stimulujú pleť k regenerácii, predchádzajú vzniku mimických vrások okolo očí a častice odrážajúce svetlo vyrovnávajú nerovnosti pleti.

15 ml 4EN810

CZ CZ CZ

SKSK

SK

9

Page 12: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

ČISTÍCÍ MASKA S JÍLEM MONTMORILLONITE Čistící maska s kosmetickým jílem. Aktivní složky kosmetického jílu pronikají hluboko do pokožky, výborně ji čistí, normalizují výměnu minerálů, adsorbují a odvádí z pokožky nečisto-ty. Maska dodává pokožce pružnost, hladkost a rovnoměrnou zářivou barvu.

ČISTIACA MASKA S ÍLOM MONTMORILLONITEČistiaca maska s kozmetickým ílom Aktívne zložky kozmetického ílu prenikajú hlboko do pokožky, výborne ju čistia, normalizujú výmenu minerálov, adsorbujú a odvádzajú z pokožky nečistoty. Maska dodáva pokožke pružnosť, hladkosť a rovnomernú žiarivú farbu.

75 ml 4EN411

PŘÍRODNÍ REGENERAČNÍ MASKA SE SIBIŘSKÝM CEDROVÝM OLEJEM Maska s regeneračním účinkem díky výživnému oleji z cedrových ořechů má výrazný hydratační a uklidňující účinek na pokožku, zvyšuje její pružnost, činí pleť hebkou a hedvábnou.

PRÍRODNÁ REGENERAČNÁ MASKA SO SIBÍRSKYM CÉDROVÝM OLEJOMMaska s regeneračným účinkom vďaka výživ-nému oleju z cédrových orechov má výrazný hydratačný a upokojujúci účinok na pokožku, zvyšuje jej pružnosť, vďaka nej je pleť hebká a hodvábna.

75 ml 4EN879

VITAMÍNOVÁ MASKA ZE SIBIŘSKÝCH BOBULÍ PRO SUCHOU A DEHYDROVANOU PLEŤ Hydratační maska se vzácnými oleji a mletými zralými bobulemi obohacuje pokožku o vitamíny, výživné látky, stopové prvky. Účinně hydratuje pleť, změkčuje ji, zvyšuje pružnost.

VITAMÍNOVÁ MASKA ZO SIBÍRSKYCH PLODOV NA SUCHÚ A DEHYDROVANÚ PLEŤHydratačná maska so vzácnymi olejmi a mletými zrelými bobuľami obohacuje pokožku o vitamíny, výživné látky, stopové prvky. Účinne hydratuje pleť, zmäkčuje ju, zvyšuje pružnosť.

75 ml 4EN410

30+ 30+

30+20+ 20+

40+ 40+

40+

CZ CZ CZ

SK SKSK

10

Page 13: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

REVITALIZAČNÍ MASKA PRO ZRALOU PLEŤRevitalizační maska má výrazné hydratační, mo-delační a tonizační vlastnosti. Maska vyhlazuje pokožku, stimuluje všechny procesy buněčné obnovy, vypíná pleť a činí ji pevnější.

REVITALIZAČNÁ MASKA NA ZRELÚ PLEŤRevitalizačná maska má výrazné hydratačné, modelačné a tonizačné vlastnosti. Maska vyhlá-dza pokožku, stimuluje všetky procesy bunkovej obnovy, vypína pleť, vďaka nej je pleť pevnejšia.

75 ml 4EN412

EXTRA VÝŽIVNÁ PLEŤOVÁ MASKA Maska, nesmírně bohatá na výtažky z bylin, oleje a vosky, prospívá naprosto každému typu pleti. Skvěle hydratuje a chrání pleť před ztrátou vlhkosti, zlepšuje regenerační procesy, pomáhá odstraňovat příznaky stárnutí, zlepšuje barvu a strukturu, zvyšuje tonus pleti.

EXTRA VÝŽIVNÁ PLEŤOVÁ MASKA Maska, nesmierne bohatá na výťažky z bylín, oleje a vosky, prospieva absolútne každému typu pleti. Skvele hydratuje a chráni pleť pred stratou vlhkosti, zlepšuje regeneračné procesy, pomáha odstraňovať príznaky starnutia, zlepšu-je farbu a štruktúru, zvyšuje tonus pleti.

75 ml 4EN409

OSVĚŽUJÍCÍ MASKA ZE SIBIŘ-SKÝCH BOBULÍ PRO NORMÁLNÍ AŽ SMÍŠENOU POKOŽKU Aromatické želé z lesních jahod obohacuje po-kožku o vitamíny, stahuje rozšířené póry a má výrazný tonizační a stahující účinek. Pokožka je hydratovaná, barva pleti se vyrovnává.

OSVIEŽUJÚCA MASKA ZO SIBÍR-SKYCH PLODOV NA NORMÁLNU AŽ ZMIEŠANÚ POKOŽKUAromatické želé z lesných jahôd obohacuje pokožku o vitamíny, sťahuje rozšírené póry a má výrazný tonizačný a sťahujúci účinok. Pokožka je hydratovaná, farba pleti sa vyrovnáva.

75 ml 4EN413

30+

30+ 30+20+

40+

40+ 40+

CZ CZ CZ

SKSK

SK

11

Page 14: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

30+

40+

20+

INTENZIVNÍ PÉČE | INTENZÍVNA STAROSTLIVOSŤ

VĚKDoporučení: věk, kdy je vhodné začít používat přípravek VEKOdporúčanie: vek, kedy je vhodné začať používať prípravok

DOBADoporučená dobapůsobení přípravkuDOBAOdporúčaná dobapôsobenia prípravku

12

Page 15: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

KRÉM NA RUCE S LEHKOU TEXTUROUOkamžitě změkčuje a hydratuje pokožku. Pomá-há její regeneraci a vyrovnává drobné vrásky. Udržuje stejnoměrnou přirozenou barvu, pruž-nost a tonus pleti.

KRÉM NA RUKY S ĽAHKOU TEXTÚROUOkamžite zmäkčuje a hydratuje pokožku. Pomá-ha ju regenerovať a vyrovnáva drobné vrásky. Udržuje rovnomernú prirodzenú farbu, pružnosť a tonus pleti.

65 ml 4EN773

VÝŽIVNÝ KRÉM NA RUCEBohatý výživný krém na ruce s přírodními vý-tažky z mrkve, černého rybízu, dýně a citrónu dodává pokožce ruk hebkost a mladistvost. Pří-rodní složky chrání pokožku před vysoušením, hydratují ji, vyživují, oddalují příznaky stárnutí kůže.

VÝŽIVNÝ KRÉM NA RUKYBohatý výživný krém na ruky s prírodnými výťažkami z mrkvy, čiernej ríbezle, tekvice a citrónu dodáva pokožke rúk hebkosť a mladis-tvosť. Prírodné zložky chránia pokožku pred vysúšaním, hydratujú ju, vyživujú, odďaľujú príznaky starnutia kože.

65 ml 4EN819

JEMNÝ PEELING NA RUCEPeeling zjemňuje hrubší části pokožky a pomáhá odstraňovat šupinatění. Výtažek z uralské léko-řice má zesvětlující a regenerační účinek. Výtaž-ky z šišáku bajkalského a šípkové růže pomáhají udržovat ruce v ideálním pěstěném vzhledu.

JEMNÝ PEELING NA RUKYPíling zjemňuje hrubšie časti pokožky a pomáha odstraňovať šupinatenie. Výťažok z uralskej sladovky má zosvetľujúci a regeneračný účinok. Výťažky zo šišaku bajkalského a šípkovej ruže pomáhajú udržiavať ruky v ideálnom pestova-nom vzhľade.

75 ml 4EN776

30+30+ 30+

20+20+ 20+

40+40+ 40+

CZ

SK

CZ CZ

SKSK

13

Page 16: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

40+

BYLINNÝ DEODORAČNÍ INTIMNÍ GEL PRO ZRALOU POKOŽKUZtráta schopnosti pokožky udržovat hydrataci z dů-vodu hormonálních změn spojených se stárnutím vyvolává pocit nepohodlí, pachu, suchosti a podráž-dění v intimních oblastech. Čistící gel je tvořen sibiř-skými bylinami a rostlinami, pokožku jemně čistí a poskytuje jí dlouhodobou hydrataci a pocit svěžesti po celý den. Hodí se pro každodenní použití.

BYLINNÝ DEODORAČNÝ INTÍMNY GÉL NA ZRELÚ POKOŽKUStrata schopnosti pokožky udržiavať hydratáciu z dôvodu hormonálnych zmien spojených so starnu-tím vyvoláva pocit nepohodlia, pachu, suchosti a podráždenia v intímnych oblastiach. Čistiaci gél tvo-ria sibírske byliny a rastliny, pokožku jemne čistia a poskytujú jej dlhodobú hydratáciu a pocit sviežosti po celý deň. Hodí sa na každodenné použitie.

150 ml 4EN815

PŘÍRODNÍ MÝDLO PRO INTIMNÍ HYGIENUŠetrně čistí jemné části těla, udržuje přirozenou hydrataci sliznice intimních oblastí. Éterický olej čajovníku, který je jeho součástí, napomáhá rychlému hojení drobných poranění. Levandulo-vý a mátový olej zabraňuje vzniku nepříjemného pachu. Mýdlo dodává příjemný pocit čistoty a svěžesti po celý den.

PRÍRODNÉ MYDLO PRE INTÍMNU HYGIENUŠetrne čistí jemné časti tela, udržuje prirodzenú hydratáciu sliznice intímnych oblastí. Éterický olej čajovníka, ktorý je jeho súčasťou, pomáha rýchlo zahojiť drobné poranenia. Levanduľový a mätový olej zabraňujú vzniku nepríjemného pachu. Mydlo dodáva príjemný pocit čistoty a sviežosti po celý deň.

250 ml 4EN825

30+

40+

20+

PÉČE O TĚLO

STAROSTLIVOSŤ O TELO

30+

20+

40+

CZCZ

SKSK

VĚKDoporučení: věk, kdy je vhodné začít používat přípravek VEKOdporúčanie: vek, kedy je vhodné začať používať prípravok

DOBADoporučená dobapůsobení přípravkuDOBAOdporúčaná dobapôsobenia prípravku

14

Page 17: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

VÝJIMEČNĚ ÚČINNÝ MASÁŽNÍ BALZÁMBalzám pomáhá ulevovat při pocitech nepohodlí různého původu, snižuje únavu po fyzickém zatí-žení, zvedání břemen a při nachlazeních. Výživný komplex výtažků ze sibiřských bylin a jedlový olej mají výrazné hřejivé a uklidňující účinky. Jeho složení obsahuje velké množství vzácných bajkal-ských bylin, které balzámu dodávají zvláštní sílu.

EXTRA VÝŽIVNÝ MASÁŽNY BALZAMBalzam pomáha uľavovať pri pocitoch nepohod-lia rôzneho pôvodu, znižuje únavu po fyzickom zaťažení, dvíhaní bremien a pri nachladeniach. Výživný komplex výťažkov zo sibírskych bylín a jedľový olej majú výrazné hrejivé a upokojujúce účinky. Jeho zloženie obsahuje veľké množstvo vzácnych bajkalských bylín, ktoré balzamu dodá-vajú zvláštnu silu.

250 ml 4EN806

AROMATERAPEUTICKÝ A HŘEJIVÝ MASÁŽNÍ BALZÁMAromaterapeutický balzám je speciálně vytvo-řen k úlevě při fyzické a psychické únavě. Éteric-ké oleje rostlin mají uklidňující a hřejivý účinek, éterické oleje zázvoru, eukalyptu a máty působí antisepticky, chrání před negativním působením okolního prostředí, což je důležité zejména v me-zisezónním období a v chladnějším období roku.

AROMATERAPEUTICKÝ A HREJIVÝ MASÁŽNY BALZAMAromaterapeutický balzam je špeciálne vytvo-rený pre úľavu pri fyzickej a psychickej únave. Éterické oleje rastlín majú upokojujúci a hrejivý účinok, éterické oleje zázvoru, eukalyptu a mäty pôsobia antisepticky, chránia pred negatívnym pôsobením okolitého prostredia, čo je dôležité najmä v období medzi jednotlivými sezónami a v chladnejšom období roku.

30 ml 4EN800

REGENERAČNÍ GEL Účinná kombinace čistých rostlinných a éteric-kých olejů, sibiřského včelího propolisu, pylu a mateří kašičky uklidňuje a pomáhá regenerovat pokožku po jejím vystavení účinkům slunce, vět-ru, mrazu, bodnutí hmyzu a dalších poškozeních.

REGENERAČNÝ GÉLÚčinná kombinácia čistých rastlinných a éterických olejov, sibírskeho včelieho propolisu, peľu a materskej kašičky upokojuje a pomáha regenerovať pokožku po jej vystavení účinkom slnka, vetru, mrazu, bodnutí hmyzu a ďalších poškodeniach.

30 ml 4EN802

30+ 30+30+

20+ 20+20+

40+ 40+40+

CZ CZ CZ

SK

SK SK

15

Page 18: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

BYLINNÉ TĚLOVÉ MÝDLOJemné fytomýdlo šetrně myje pokožku těla. Komplex rostlinných výtažků má tonizační účinek, účinně hydratuje pokožku, dodává jí pří-jemné lehké aroma.

BYLINNÉ TELOVÉ MYDLOJemné fytomydlo šetrne umýva pokožku tela. Komplex rastlinných výťažkov má tonizačný účinok, účinne hydratuje pokožku, dodáva jej príjemnú ľahkú arómu.

250 ml 4EN880

TĚLOVÝ PEELINGPeeling zajišťuje jemné odstraňování šupinek zhrohovatělých buněk, čistí do hloubky, vyrov-nává strukturu pokožky, dodává jí hebkost. Ta-niny, které se nachází ve skořápkách cedrových oříšků stimulují vznik nových buněk.

TELOVÝ PEELINGPíling zaisťuje jemné odstraňovanie šupiniek zrohovatených buniek, čistí do hĺbky, vyrovnáva štruktúru pokožky, dodáva jej hebkosť. Taníny, ktoré sa nachádzajú v škrupinách cédrových orieškov stimulujú vznik nových buniek.

200 ml 4EN836

30+

20+

40+

30+20+ 40+

CZCZ

SKSK

30+

40+

20+VĚKDoporučení: věk, kdy je vhodné začít používat přípravek VEKOdporúčanie: vek, kedy je vhodné začať používať prípravok

DOBADoporučená dobapůsobení přípravkuDOBAOdporúčaná dobapôsobenia prípravku

16

Page 19: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

OSVĚŽUJÍCÍ MASÁŽNÍ OLEJObjevte neobyčejné teplo a energii sibiřských éterických olejů a máty s tonizačním účinkem. Olejová masáž zlepšuje krevní oběh a pomáhá snižovat únavu.

OSVIEŽUJÚCI MASÁŽNY OLEJObjavte neobyčajné teplo a energiu sibírskych éterických olejov a mäty s tonizačným účinkom. Olejová masáž zlepšuje krvný obeh a pomáha znižovať únavu.

100 ml 4EN832

ZAHŘÍVACÍ MASÁŽNÍ OLEJMasáž s hřejivým olejem má celkový posilující účinek a stimuluje krevní oběh v organizmu. Po-máhá při svalové únavě.

HREJIVÝ MASÁŽNY OLEJMasáž s hrejivým olejom má celkový posilňujúci účinok a stimuluje krvný obeh v organizme. Pomáha pri svalovej únave.

100 ml 4EN833

RELAXAČNÍ MASÁŽNÍ OLEJZískaná směs santalu, kardamomu, muškátu a eukalyptu příznivě působí na organizmus, navrací síly a posiluje imunitu. Vyrovnává a zjemňuje pokožku.

RELAXAČNÝ MASÁŽNY OLEJZískaná zmes santalu, kardamómu, muškátu a eukalyptu priaznivo pôsobí na organizmus, navracia sily a posilňuje imunitu. Vyrovnáva a zjemňuje pokožku.

100 ml 4EN834

30+ 30+30+

20+ 20+20+

40+ 40+40+

CZ CZ CZ

SK SK SK

17

Page 20: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

30+

40+

20+

PÉČE O NOHY

STAROSTLIVOSŤ O NOHY

VĚKDoporučení: věk, kdy je vhodné začít používat přípravek VEKOdporúčanie: vek, kedy je vhodné začať používať prípravok

DOBADoporučená dobapůsobení přípravkuDOBAOdporúčaná dobapôsobenia prípravku

18

Page 21: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

TONIZUJÍCÍ KRÉM PRO BEZCHYBNÉ NOHY Přírodní krém je určený pro rychlou úlevu pocitu těžkých nohou, pomáhá nohám získat dlouhodo-bý pocit pohodlí a lehkosti. Kombinace aktivních složek zajišťuje hydrataci a zvýšení pružnosti pokožky nohou. Éterický olej zimozelenu, který je součástí složení, má tonizační účinek.

TONIZUJÚCI KRÉM PRE DOKONALÉ NOHYPrírodný krém je určený pre rýchlu úľavu pri pocite ťažkých nôh, pomáha nohám navodiť dlhodobý pocit pohodlia a ľahkosti. Kombinácia aktívnych zložiek zaisťuje hydratáciu a zvýšenie pružnosti pokožky nôh. Éterický olej zimoľubu, ktorý je súčasťou zloženia, má tonizačný účinok.

75 ml 4EN804

KRÉM PROTI ZÁPACHU NOHOU Deodorant na nohy přirozeným způsobem spo-lehlivě chrání nohy před vznikem nepříjemného pachu, normalizuje vylučování potu a ponechává pokožku dlouhou dobu v suchu. Éterické oleje máty, túje a smrkového jehličí mají chladivý úči-nek a dodávají nohám pocit svěžesti a lehkosti.

KRÉM PROTI ZÁPACHU NÔHDezodorant na nohy prirodzeným spôsobom spoľahlivo chráni nohy pred vznikom nepríjem-ného pachu, normalizuje vylučovanie potu a zanecháva pokožku dlhodobo v suchu. Éterické oleje mäty, tuje a smrekového ihličia majú chla-diaci účinok a dodávajú nohám pocit sviežosti a ľahkosti.

75 ml 4EN797

CHLADIVÝ GEL NA NOHY Bylinný kryogel pomáhá snižovat pocit únavy končetin. Okamžitý pocit chladu a uklidňujícího účinku éterických olejů pomáhá rychle odstranit únavu, uvolnit svaly nohou, sejmout pocit otek-losti a bolesti.

CHLADIACI GÉL NA NOHYBylinný chladiaci gél pomáha znižovať pocit únavy z končatín. Okamžitý pocit chladu a upokojujúceho účinku éterických olejov pomáha rýchlo odstrániť únavu, uvolniť svaly nôh, sňať pocit opuchnutosti a bolesti.

75 ml 4EN803

30+ 30+30+

20+ 20+20+

40+ 40+40+

CZCZCZ

SK

SKSK

19

Page 22: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

30+

40+

20+

PÉČE O VLASY

STAROSTLIVOSŤ O VLASY

VĚKDoporučení: věk, kdy je vhodné začít používat přípravek VEKOdporúčanie: vek, kedy je vhodné začať používať prípravok

DOBADoporučená dobapůsobení přípravkuDOBAOdporúčaná dobapôsobenia prípravku

20

Page 23: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

VLASOVÉ TONIKUM Tonikum je určeno pro péči o pokožku hlavy. Éte-rické oleje v jeho složení mají uklidňující účinek, rostlinné výtažky pomáhají odstraňovat zvý-šenou šupinatost vlasové části hlavy. Komplex aktivních složek tonika má příznivý vliv také na vlasové folikuly, činí je silnějšími a pevnějšími.

VLASOVÉ TONIKUMTonikum je určené na ošetrovanie pokožky hla-vy. Éterické oleje v jeho zložení majú upokojujúci účinok, rastlinné výťažky pomáhajú odstraňo-vať zvýšenú šupinkatosť vlasovej časti hlavy. Komplex aktívnych zložiek tonika má priaznivý vplyv tiež na vlasové folikuly, sú vďaka nemu silnejšie a pevnejšie.

250 ml 4EN805

VLASOVÝ KONDICIONÉR ČISTÁ ENERGIE Ideální pro jemné a oslabené vlasy. Tento lehký přírodní kondicionér vlasy hydratuje do hloubky a poskytuje jim luxusní vzhled, regeneruje, dodává vlasům pevnost a pružnost. Jemná bylinná recep-tura usnadňuje rozčesávání vlasů, činí je hedváb-ně hladkými a zářivými bez jakéhokoli zatížení.

VLASOVÝ KONDICIONÉR ČISTÁ ENERGIAIdeálny na jemné a oslabené vlasy. Tento ľahký prírodný kondicionér vlasy hydratuje do hĺbky a poskytuje im luxusný vzhľad, regeneruje, dodáva vlasom pevnosť a pružnosť. Jemná bylinná receptúra uľahčuje rozčesávanie vlasov a vďaka nej sú vlasy hodvábne hladké a žiarivé, bez akéhokoľvek zaťaženia.

250 ml 4EN817

POSILUJÍCÍ ŠAMPON ČISTÁ ENERGIE Posiluje, obnovuje a vyživuje slabé anebo po-škozené vlasy. Šampon je obohacený o rostlinné výtažky a přírodní minerály, které vlasům do-dávají pružnost a pevnost, minimalizují vliv na každodenní účes a okolní prostředí.

POSILŇUJÚCI ŠAMPÓN ČISTÁ ENERGIAPosilňuje, revitalizuje a vyživuje oslabené alebo poškodené vlasy. Šampón je obohatený o rast-linné výťažky a prírodné minerály, ktoré vlasom dodávajú pružnosť a pevnosť, minimalizujú vplyv na každodenný účes a okolité prostredie.

250 ml 4EN816

30+ 30+30+

20+ 20+20+

40+ 40+40+

CZCZCZ

SKSK

SK

21

Page 24: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

30+

40+

20+ŠAMPON PRO VĚTŠÍ OBJEM VLASŮ Výtažky z rostlin posilují výživu vlasových cibulek, stimulují růst vlasů a pomáhají získat větší objem. Éterické oleje v jeho složení hydratují a regenerují celý vlas, zabraňují křehkosti a lámavosti vlasů. Heřmánek s mátou vlasy změkčují, činí je zářivějšími a poslušnějšími, dodávají jim svěžest po celý den.

ŠAMPÓN PRE VÄČŠÍ OBJEM VLASOVVýťažky z rastlín posilňujú výživu vlasových cibuliek, stimulujú rast vlasov a pomáhajú získať väčší objem. Éterické oleje v jeho zložení hy-dratujú a regenerujú celý vlas, bránia krehkosti a lámavosti vlasov. Rumanček s mätou vlasy zmäkčujú, sú vďaka nim žiarivejšie a poslušnej-šie, dodávajú im sviežosť po celý deň.

250 ml 4EN380

PÉČE O VLASY

STAROSTLIVOSŤ O VLASY

30+

20+

40+

CZ

SK

VĚKDoporučení: věk, kdy je vhodné začít používat přípravek VEKOdporúčanie: vek, kedy je vhodné začať používať prípravok

DOBADoporučená dobapůsobení přípravkuDOBAOdporúčaná dobapôsobenia prípravku

22

Page 25: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

VLASOVÝ KONDICIONÉR PRO VĚTŠÍ OBJEM VLASŮ Svěřte péči o své vlasy přírodnímu balzámu s me-dem, který pomáhá regenerovat vlas po celé jeho délce a vyrovnává jeho povrch, čímž usnadňuje rozčesávání. Aktivní složky v jeho složení snižují křehkost vlasů a dodávají jim přirozený lesk, pomá-hají zvýšit jejich objem tím, že je zvedají od kořínků.

VLASOVÝ KONDICIONÉR PRE VÄČŠÍ OBJEM VLASOVZverte starostlivosť o svoje vlasy prírodnému balzamu s medom, ktorý pomáha regenerovať vlas po celej jeho dĺžke a vyrovnáva jeho povrch, čím uľahčuje rozčesávanie. Aktívne zložky v jeho zložení znižujú krehkosť vlasov a dodávajú im prirodzený lesk, pomáhajú zvýšiť ich objem tým, že ich dvíhajú od korienkov.

250 ml 4EN381

BYLINNÉ SÉRUM PRO ZDRAVOU VLASOVOU POKOŽKU Výživné sérum s intenzivním účinkem působí proti příčinám vzniku lupů. Výtažky z rostlin a přírodní oleje mají antiseptický účinek, odstra-ňují svědění a šupinatění, působí tonizačně, pomáhají vlasy posilovat.

BYLINNÉ SÉRUM PRE ZDRAVÚ VLASOVÚ POKOŽKUVýživné sérum s intenzívnym účinkom pôsobí proti príčinám vzniku lupov. Výťažky z rastlín a prírodné oleje majú antiseptický účinok, odstra-ňujú svrbenie a šupinkatenie, pôsobia tonizačne, pomáhajú vlasy posilňovať.

250 ml 4EN807

BYLINNÝ ŠAMPON PRO ZDRAVOU VLASOVOU POKOŽKU Receptura šamponu s L-argininem posiluje vlasy, zabraňuje jejich vypadávání. Výtažky z třezalky a puškvorce mají tonizační účinek, normalizují funkci mazových žláz, působí antisepticky, osvě-žujícím a posilujícím způsobem, dodávají vlasům přirozený lesk.

BYLINNÝ ŠAMPÓN PRE ZDRAVÚ VLASOVÚ POKOŽKU Receptúra šampónu s L-arginínom posilňuje vla-sy, bráni ich vypadávaniu. Výťažky z ľubovníka a puškvorca majú tonizačný účinok, normalizujú funkciu mazových žliaz, pôsobia antisepticky, osviežujúcim a posilňujúcim spôsobom, dodáva-jú vlasom prirodzený lesk.

250 ml 4EN820

30+ 30+30+

20+ 20+20+

40+ 40+40+

CZCZCZ

SKSKSK

23

Page 26: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

30+20+ 40+

30+

20+

40+

30+

20+

40+

KONDICIONÉR LUXURY NA VLASY BARVENÉ A VYSUŠENÉ KONDICIONÉR LUXURY NA VLASY FARBENÉ A VYSUŠENÉ 250 ml 4EN780

JEMNÝ ŠAMPON NA VLASY BARVENÉ A VYSUŠENÉ JEMNÝ ŠAMPÓN NA VLASY FARBENÉ A VYSUŠENÉ 250 ml 4EN837

HYDRATAČNÍ MASKA NA VLASY BARVENÉ A VYSUŠENÉ HYDRATAČNÁ MASKA PRE FARBENÉ A SUCHÉ VLASY 200 ml 4EN838

Tato řada prostředků obsahuje komplex výživných látek, který hydratuje a vyživuje barvené vlasy, obnovuje jejich strukturu ochranné vrstvy vlasů, která byla oslabena anebo narušena působením chemických barviv, horkou úpravou, častým mytím, působením slunce.

Tento rad prípravkov obsahuje komplex výživných látok, ktorý hydratuje a vyživuje farbené vlasy, obnovuje ich štruktúru ochrannej vrstvy vlasov, ktorá bola oslabená alebo narušená pôsobením chemických farbív, teplou úpravou, častým umývaním, pôsobením slnka.

CZ CZ CZ

CZ

SK SK SK

SK

24

Page 27: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

30+20+ 40+

30+

20+

40+

30+

20+

40+

PŘÍRODNÍ REGENERAČNÍ MASKA NA VLASYPRÍRODNÁ REGENERAČNÁ MASKA NA VLASY 200 ml 4EN822

PŘÍRODNÍ REGENERAČNÍ ŠAMPON PRÍRODNÝ REGENERAČNÝ ŠAMPÓN 250 ml 4EN821

PŘÍRODNÍ REGENERAČNÍ VLASOVÝ KONDICIONÉR PRÍRODNÝ REGENERAČNÝ VLASOVÝ KONDICIONÉR 250 ml 4EN823

Díky aktivnímu složení obohacenému o rostlinné výtažky se vlasové kořínky zpevňují, stimuluje se funkce vlasových folikulů. Plnohodnotná výživa způso-buje rychlejší růst lesklých, hladkých a odolných vlasů.

Vďaka aktívnemu zloženiu obohatenému o rastlinné výťažky sa vlasové ko-rienky spevňujú, stimuluje sa funkcia vlasových cibuliek. Plnohodnotná výživa spôsobuje rýchlejší rast lesklých, hladkých a odolných vlasov.

CZ SK

CZ CZ CZ

SK SK SK

25

Page 28: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

PÉČE PRO MUŽE

STAROSTLIVOSŤ PRE MUŽOV

30+

40+

20+ TĚLOVÉ MÝDLO A ŠAMPON PRO MUŽEJemný univerzální přípravek 2 v 1 se ideálně hodí na mytí vlasů a těla. Nedráždí citlivou pokožku, nevysušuje, skvěle se smývá a nezanechává po-cit pnutí. Dodává tělu i vlasům svěžest a energii po celý den.

TELOVÉ MYDLO A ŠAMPÓN PRE MUŽOVJemný univerzálny prípravok 2 v 1 sa ideálne hodí na umývanie vlasov a tela. Nedráždi citlivú pokožku, nevysušuje, skvelo sa zmýva a nezanecháva pocit pnutia. Dodáva telu a vlasom sviežosť a energiu po celý deň.

200 ml 4EN088

ČISTICÍ PLEŤOVÝ BALZÁM PRO MUŽE Tento extrémně pěnivý balzám je speciálně vyvinutý pro muže. Přípravek šetrně čistí pleť, odstraňuje přebytek mazu a drobné nedostatky pleti. Již za několik minut bude pokožka ideálně matná, čistá a svěží.

ČISTIACI PLEŤOVÝ BALZAM PRE MUŽOVTento extrémne penivý balzam je špeciálne vyvinutý pre mužov. Prípravok šetrne čistí pleť, odstraňuje prebytok mazu a drobné nedostatky pleti. Už o niekoľko minút bude pokožka ideálne matná, čistá alebo svieža.

80 ml 4EN145

30+

20+

40+

30+

20+

40+

CZ CZ

SK SK

VĚKDoporučení: věk, kdy je vhodné začít používat přípravek VEKOdporúčanie: vek, kedy je vhodné začať používať prípravok

DOBADoporučená dobapůsobení přípravkuDOBAOdporúčaná dobapôsobenia prípravku

26

Page 29: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

ZKLIDŇUJÍCÍ BALZÁM PO HOLENÍ Jemně hydratující přípravek pečující o pokožku po holení s Konjakem Mananem, přírodním hydratačním faktorem, bisabololem, inulinovým komplexem, cedrovým olejem a bylinnými vý-tažky. Poskytuje účinný osvěžující vzhled. Dodá-vá pokožce svěží a upravený vzhled.

UPOKOJUJÚCI BALZAM PO HOLENÍJemne hydratačný prípravok s Konjakom Mananom, prírodným hydratačným faktorom, bisabololom, inulínovým komplexom, cédrovým olejom a bylinnými výťažkami ošetruje pokožku po holení. Poskytuje účinný osviežujúci vzhľad. Dodáva pokožke svieži a upravený vzhľad.

100 ml 4EN086

GEL NA HOLENÍ ULTRA COMFORT Jemná receptura gelu zajišťuje lehký skluz břitu, čímž je proces holení ještě pohodlnější. Aktivní složky pomáhají změkčovat chloupky a změkčují pokožku bez toho, aby ji stahovaly. Gel nevyvolává podráždění, udržuje hydratační rovnováhu pleti.

GÉL NA HOLENIE ULTRA COMFORTJemná receptúra gélu zaisťuje ľahký sklz čepele, vďaka čomu je proces holenia ešte pohodlnejší. Aktívne zložky pomáhajú zmäkčovať chĺpky a zmäkčujú pokožku bez toho, aby ju sťahovali. Gél nevyvoláva podráždenie, udržuje hydratačnú rovnováhu pleti.

100 ml 4EN087

BYLINNÝ ŠAMPON PRO MUŽE Šampon je speciálně vyroben s ohledem na potřeby mužů - osvěžuje, vytváří bohatou pěnu, která se snadno oplachuje. Vlasy vypadají dlou-hou dobu čistě a upraveně.

BYLINNÝ ŠAMPÓN PRE MUŽOVŠampón je špeciálne vyrobený s ohľadom na po-treby mužov - osviežuje, vytvára bohatú penu, ktorá sa ľahko oplachuje. Vlasy vyzerajú čisté a upravené po dlhý čas.

250 ml 4EN089

30+

20+

40+

30+

20+

40+

30+

40+

CZ CZCZ

SKSK

SK

27

Page 30: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

K vytvoření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala zvláštní rostlina – sibiřská šípková růže. Její hodnota nespočívá pouze v aromatických květech, ale také v plodech, které jsou zdrojem vitamínů, minerálů, stopových prvků a mastných kyselin, nezbytných pro jas a krásu vaší pleti. Výrobky této řady obsahují olej a výtažky z šípkové růže, které pleť chrání, vyživují ji vitamíny a zlepšují její barvu.

K vytvoreniu vybranej kolekcie Siberian Rose nás inšpirovala zvláštna rastlina – sibírska šípková ruža. Jej hodnota nespočíva iba v aromatických kvetoch, ale tiež v plodoch, ktoré sú zdrojom vitamínov, minerálov, stopových prvkov a mastných kyselín, nevyhnutných pre jas a krásu vašej pleti. Výrobky tohto radu obsahujú olej a výťažky z šípkovej ruže, ktoré pleť chránia, vyživujú ju vitamínmi a zlepšujú jej farbu.

20+ 20+

ČISTÍCÍ PĚNA SE SAMETOVÝM ÚČINKEMAromatická čistící pěna s rostlinnými výtažky je speciálně vytvořena pro péči o citlivou pokožku. Pleť šetrně a jemně čistí, tonizuje a regeneruje a dodává jí svěží a zářivý vzhled.

ČISTIACA PENA SO ZAMATOVÝM ÚČINKOMAromatická čistiaca pena s rastlinnými výťažka-mi je špeciálne vytvorená pre ošetrovanie citli-vej pokožky. Pleť šetrne a jemne čistí, tonizuje a regeneruje a dodáva jej svieži a žiarivý vzhľad.

150 ml 401361

HYDRATAČNÍ PĚNA Lehká aromatická pěna je vyrobena speciál-ně pro každodenní péči o pleť. Její výživná a zároveň jemná receptura je obohacena o silné rostlinné antioxidanty, které obsahují výtažky z aloe, růže a zimolezu. Růžový éterický olej pleť skvěle hydratuje, zlepšuje její barvu a stav.

HYDRATAČNÁ PENAĽahká aromatická pena je vyrobená špeciálne pre každodennú starostlivosť o pleť. Jej výživná a zároveň jemná receptúra je obohatená o silné rastlinné antioxidanty, ktoré obsahujú výťažky z aloe, ruže a zemolezu. Ružový éterický olej pleť skvelo hydratuje, zlepšuje jej farbu a stav.

150 ml 401360

CZ

SK

CZ CZ

SKSK

28

Page 31: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

20+20+ 20+

SATUROVANÝ PŘÍRODNÍ ŠÍPKOVÝ OLEJVýživný olej z divoké růže se ideálně hodí pro intenzivní péči o pleť. Sytí a tonizuje do hloubky, stimuluje regenerační procesy, zvyšuje odolnost a pružnost pleti. Kompozice přírodních rostlin-ných olejů základu v kombinaci s vitamínem F pleť uklidňuje a vyživuje.

SATUROVANÝ PRÍRODNÝ ŠÍPKOVÝ OLEJVýživný olej z divokej ruže sa ideálne hodí pre intenzívnu starostlivosť o pleť. Sýti a tonizuje do hĺbky, stimuluje regeneračné procesy, zvyšuje odolnosť a pružnosť pleti. Kompozícia prírod-ných rastlinných olejov základu v kombinácii s vitamínom F pleť upokojuje a vyživuje.

15 ml 4EE363

EXTRA VÝŽIVNÁ TONIZAČNÍ RŮŽOVÁ VODATonizační výživná růžová voda bez alkoholu ob-sahuje 14 účinných rostlinných výtažků a éteric-kých olejů, které vyživují, posilují a lehce tonizují každý typ pleti. Zažijte ten pocit, kdy je vaše pleť opět hydratovaná, pevná a získává mladistvý jas!

EXTRA VÝŽIVNÁ TONIZUJÚCA RUŽOVÁ VODATonizujúca výživná ružová voda bez alkoholu obsahuje 14 účinných rastlinných výťažkov a éterických olejov, ktoré vyživujú, posilňujú a zľahka tonizujú každý typ pleti. Zažite ten pocit, keď je vaša pleť opäť hydratovaná, pevná a získava mladistvý jas!

200 ml 401681

HARMONIZAČNÍ KRÉM PRO PLEŤ OBLIČEJEHarmonizační krém šetrně pečuje o pokožku ob-ličeje a krku, vyživuje ji a sytí. Olej ze šípkové růže s vysokým obsahem flavonoidů pomáhá pleť re-generovat. Výtažky z růže v kombinaci s růžovým éterickým olejem vyrovnává tón pleti, dodává jí přirozený jas a jemnou květinovou vůni.

HARMONIZAČNÝ KRÉM NA TVÁRHarmonizačný krém jemne ošetruje pokožku tváre a krku, vyživuje ju a sýti. Olej zo šípkovej ruže s vysokým obsahom flavonoidov pomáha pleť re-generovať. Výťažky z ruže v kombinácii s ružovým éterickým olejom vyrovnáva tón pleti, dodáva jej prirodzený jas a jemnú kvetinovú vôňu.

50 ml 4EE365

CZ CZ CZ

SKSK SK

29

Page 32: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

Vše krásné je jedinečné. Jedinečný je vzor vločky, neopa-kovatelná je struktura listů a tvary oblaků. Stejně tak je neopakovatelná pleť každé ženy. Je jedinečná a zvláštní. Mění svůj stav v závislosti na ročním období, věku a také naší náladě. Samy tyto změny vidíme, cítíme a, lépe než jakékoli testy či kosmetologové, chápeme, co naše pleť právě teď potřebuje.Právě zkoumání stavu ženské pleti nás inspirovalo k vytvoření jedinečné kolekce přírodních koktejlů, pomocí kterých si může žena sestavit svůj vlastní elixír krásy.A tou je přírodní laboratoř krásy Experalta!CO JE TO EXPERALTA EXPERALTA představuje SESTAVENÍ SI VLASTNÍHO PROGRAMU PÉČEOsobité kosmetické výrobky Adaptace pečujících složek na potřeby a náladu vaší pleti tady a teď. Všechny fáze péče o udržení krásy a mladistvosti pleti (doporučuje se pro věk 30+).

Všetko krásne je jedinečné. Jedinečný je vzor vločky, neo-pakovateľná je štruktúra listov a tvary oblakov. Rovnako tak je neopakovateľná pleť každej ženy. Je jedinečná a zvláštna. Mení svoj stav v závislosti na ročnom období, veku a taktiež našej nálade. Sami tieto zmeny vidíme, cítime a, lepšie než akékoľvek testy či kozmetológovia, chápeme, čo naša pleť práve teraz potrebuje.Práve skúmanie stavu ženskej pleti nás inšpirovalo k vytvoreniu jedinečnej kolekcie prírodných kokteilov, pomocou ktorých si môže žena zostaviť svoj vlastný elixír krásy.A tou je prírodné laboratórium krásy Experalta!ČO JE TO EXPERALTA EXPERALTA predstavuje ZOSTAVENIE SI VLASTNÉHO PROGRAMU STAROSTLIVOSTIOsobité kozmetické výrobky. Adaptácia ošetrujúcich zložiek na potreby a náladu vašej pleti tu a teraz. Všetky fáze starostlivosti o udržanie krásy a mladosti pleti (odporúča sa pre vek 30+).

CZ

SK

LABORATOŘ PŘÍRODNÍ KRÁSY LABORATÓRIUM PRÍRODNEJ KRÁSY

30

Page 33: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

30+ 30+ 30+

20+ 20+ 20+

40+

HYDROFILNÍ ČISTÍCÍ OLEJSloučení přírodních rostlinných a éterických olejů s vodou vytváří lehkou pěnící emulzi. Na-rozdíl od jiných čistících přípravků působí zvlášť jemně, udržuje hydrolipidovou a ph rovnováhu pleti. Hebká mastnější struktura se ideálně hodí i pro majitelky zvlášť citlivé pokožky.

HYDROFILNÝ ČISTIACI OLEJZlúčenie prírodných rastlinných a éterických olejov s vodou vytvára ľahkú penivú emulziu. Na rozdiel od iných čistiacich prípravkov pôsobí zvlášť jemne, udržiava hydrolipidovú a ph rovnováhu pleti. Hebká mastnejšia štruktúra sa ideálne hodí aj pre majiteľky zvlášť citlivej pokožky.

150 ml 500067

LEGENDÁRNÍ PLEŤOVÝ PEELINGPomáhá obnovovat povadlou pokožku, zmenšuje póry a zlepšuje barvu pleti. Umožňuje kontrolovat nadměrný lesk a červenání pleti a díky malému procentu obsahu ovocných kyselin má také lehký odlupující účinek.

LEGENDÁRNY PLEŤOVÝ PÍLINGPomáha obnovovať povädnutú pokožku, zmenšuje póry a zlepšuje farbu pleti. Umožňuje kontrolovať nadmerný lesk a červenanie pleti a vďaka malému percentu obsahu ovocných kyselín má tiež ľahký odlupujúci účinok.

150 ml 500068

MULTIAKTIVNÍ PEELING PRO OŽIVENÍ PLETI Peeling s přírodním jantarem zajišťuje několi-kafázové šetrné čištění a kvalitní péči o každý typ pleti, včetně citlivé pleti a pleti se sklonem k podráždění. Tři typy aktivních zrníček odlupují zrohovatělé částečky, vyhlazují pleť, otvírají póry a zlepšují tkáňové dýchání.

MULTIAKTÍVNY PÍLING NA OŽIVENIE PLETIPíling s prírodným jantárom zaisťuje niekoľko-fázové šetrné čistenie a kvalitnú starostlivosť o každý typ pleti, vrátane citlivej pleti a pleti so sklonom k podráždeniu. Tri typy aktívnych zrnie-čok odlupujú zrohovatené čiastočky, vyhladzujú pleť, otvárajú póry a zlepšujú tkanivové dýchanie.

100 ml 402441

CZ CZ CZ

SKSK

SK

31

Page 34: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

40+ 30+

40+

FYTOSÉRUM "VLNA VLÁHY" Zajišťuje maximální hydrataci, zbavuje suchosti a šupinatění.

FYTOSÉRUM SO ZÁPLAVOU HYDRATÁCIEZaisťuje maximálnu hydratáciu, zbavuje pleť suchosti a šupinkovatenia.

30 ml 500066

FYTOSÉRUM "KONCENTRÁT MLADOSTI" Pomáhá udržovat odolnost a hladkost pleti, vrásky jsou méně viditelné.

KONCENTROVANÉ FYTOSÉRUM MLADOSTIPomáha udržiavať odolnosť a hladkosť pleti, vrásky sú menej viditeľné.

30 ml 500070 / 400854

CZCZ

SKSK

32

Page 35: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

30+ 30+

40+ 40+

FYTOSÉRUM "OKAMŽITÁ OBNOVA"Zlepšuje zbarvení pleti, navrací pleti přirozenou červeň, jas a mladistvost.

FYTOSÉRUM PRE OKAMŽITÚ OBNOVUZlepšuje zafarbenie pleti, navracia pleti priro-dzenú červeň, jas a mladistvosť.

30 ml 402358 / 4EN855

VÝŽIVNÉ FYTOSÉRUM PRO OKAMŽITOU OBNOVUIdeálně vyživuje a sytí pleť, pomáhá její obnově a regeneraci.

FYTOSÉRUM S OKAMŽITOU OBNOVOUIdeálne vyživuje a sýti pleť, pomáha ju obnovať a regenerovať.

30 ml 401894

FYTOSÉRUM "ZÁŘIVÁ PLEŤ"Zlepšuje zbarvení pleti a zabraňuje vzniku pig-mentace způsobené stárnutím kůže.

FYTOSÉRUM PRE ŽIARIVÚ PLEŤ Zlepšuje zafarbenie pleti a bráni vzniku pigmen-tácie spôsobenej starnutím kože.

30 ml 500069

30+

40+

CZ CZ CZ

SK SK SK

33

Page 36: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

30+

20+

40+

OŠETŘUJÍCÍ BALZÁM NA RTYUdržuje přirozenou linii rtů, pečuje o jejich mla-distvost a krásu.

OŠETRUJÚCI BALZÁM NA PERYUdržuje prirodzenú líniu pier, stará sa o ich mladistvosť a krásu.

15 ml 402321 / 401359

LABORATOŘ PŘÍRODNÍ KRÁSY LABORATÓRIUM PRÍRODNEJ KRÁSY

CZ

SK

34

Page 37: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

30+

40+30+

20+

30+

20+

40+

KOSMETICKÁ BÁZE EXPERT Intenzivní přípravek péče o zralou pleť s boha-tou krémovou strukturou obsahuje komplex účinných přírodních složek bojujících proti stárnutí pleti. Šetrně pečuje o zralou a vadnoucí pleť, revitalizuje ji, pomáhá zpomalovat proces stárnutí a snižovat množství a hloubku vrásek.

EMULGAČNÁ BÁZA AGE EXPERTIntenzívny prípravok starostlivosti o zrelú pleť s bohatou krémovou štruktúrou obsahuje kom-plex účinných prírodných zložiek bojujúcich proti starnutiu pleti. Šetrne ošetruje zrelú a vädnúcu pleť, revitalizuje ju, pomáha spomaľovať proces starnutia a znižovať množstvo a hĺbku vrások.

100 ml 402320 / 500045

AKTIVAČNÍ EMULZE KOSMETICKÉ BÁZEÚčinný přípravek antioxidační ochrany s legen-dární altajskou houbou ochrání vaši pleť před negativními účinky volných radikálů a škodli-vých faktorů z vnějšího prostředí.

EMULGAČNÁ BÁZA RE-ACTIVÁTORÚčinný prípravok antioxidačnej ochrany s legendárnou altajskou hubou ochráni vašu pleť pred negatívnymi účinkami voľných radikálov a škodlivých faktorov z vonkajšieho prostredia.

100 ml 402318 / 400853

OCHRANNÝ KRÉM «ŽIVOTNÍ SÍLA»Intenzivní přípravek pro každodenní péči s trojím účinkem neutralizuje působení volných radikálů, stimuluje regenerační procesy pleti a příznivě na ni působí během pobytu na slunci. Díky bohatému obsahu vysoce aktivních látek z plodů čichy krém den za dnem zlepšuje stav ple-ti, vyhlazuje ji a navrací pleti svěžest a jas.

OCHRANNÝ KRÉM «ŽIVOTNÁ SILA»Intenzívny prípravok pre každodennú starost-livosť s trojnásobným účinkom neutralizuje pôsobenie voľných radikálov, stimuluje rege-neračné procesy pleti a priaznivo na ňu pôsobí počas pobytu na slnku. Vďaka bohatému obsahu vysoko aktívnych látok z plodov šuchy krém deň po dni zlepšuje stav pleti, vyhládza ju a navracia pleti sviežosť a jas.

50 ml 402319 / 4EN858

CZ CZ CZ

SKSK

SK

35

Page 38: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

CHRONOLONG 30+Řada proti prvním příznakům stárnutíZákladem řady je VZÁCNÝ MINERÁL MALACHIT (hydrokarbonát mědi) - nenahraditelný stopový prvek má silný omlazující účinek na pleť.

CHRONOLONG 30+Rad proti prvým príznakom starnutiaZákladom radu je VZÁCNY MINERÁL MALACHIT (hydrokarbonát mede) - nenahraditeľný stopový prvok má silný omladzujúci účinok na pleť.

30+

sulfáty, parabeny, ftaláty, minerální oleje, syntetické vonné látky.sulfáty, parabény, ftaláty, minerálne oleje, syntetické vonné látky.0%

CZ

SK

36

Page 39: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

30+

ANTIOXIDAČNÍ KRYCÍ PLEŤOVÝ KRÉMLuxusní výživný krém skvěle hydratuje pleť, pomáhá viditelně zlepšovat její odolnost, tón a strukturu, zmenšuje drobné vrásky, zajišťuje její antioxidační ochranu.

ANTIOXIDAČNÍ KRYCÍ PLEŤOVÝ KRÉMLuxusný výživný krém skvelo hydratuje pleť, pomáha viditeľne zlepšovať jej odolnosť, tón a štruktúru, zmenšuje drobné vrásky, zaisťuje jej antioxidačnú ochranu.

50 ml 402221

30+

ULTRA VÝŽIVNÉ PLEŤOVÉ SÉRUMSérum má intenzivní hydratační účinek, pleť je hedvábnější a jasnější, viditelně vypíná pokožku a pomáhá snižovat množství drobných vrásek.

ULTRA VÝŽIVNÉ PLEŤOVÉ SÉRUMSérum má intenzívny hydratačný účinok, pleť je hodvábnejšia a jasnejšia, viditeľne vypína pokožku a pomáha znižovať množstvo drobných vrások.

30 ml 402222

30+

REVITALIZAČNÍ OČNÍ KRÉMKrém s jemnou hedvábnou strukturou pomáhá oživit pleť vašich víček, hydratuje do hloubky, minimalizuje vrásky.

KRÉM-OBRYS NA OČNÉ VIEČKAKrém s jemnou hodvábnou štruktúrou pomáha oživiť pleť vašich viečok, hydratuje do hĺbky, minimalizuje vrásky.

20 ml 402220

CZCZCZ

SK

SKSK

37

Page 40: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

40+

CHRONOLONG ULTRA LIFTING. 40+Modelace kontur obličeje: řada přípravků, mezi něž patří z hlediska své účinnosti jedinečné aktivní složky bojující proti stárnutí pleti, které udržují pružnost pleti, její odolnost a jas.

CHRONOLONG ULTRA LIFTING. 40+Modelácia kontúr tváre: rad prípravkov, medzi ktoré patria z hľadiska svojej účinnosti jedinečné aktívne zložky bojujúce proti starnutiu pleti, ktoré udržujú pružnosť pleti, jej odolnosť a jas.

sulfáty, parabeny, ftaláty, minerální oleje, syntetické vonné látky.sulfáty, parabény, ftaláty, minerálne oleje, syntetické vonné látky.0%

CZ

SK

38

Page 41: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

OČNÍ KRÉM PROTI VRÁSKÁMOční krém proti vráskám s lehkou strukturou intenzivně působí na pleť očního okolí, zlepšuje její stav, účinně odstraňuje drobné vrásky kolem očí a viditelné mimické vrásky. Díky vyhlazo-vacímu účinku lze používat jako základ pod make-up.

KRÉM-OBRYS NA OČNÉ VIEČKAOčný krém proti vráskam s ľahkou štruktúrou intenzívne pôsobí na pleť očného okolia, zlepšuje jej stav, účinne odstraňuje drobné vrásky okolo očí a viditeľné mimické vrásky. Vďaka vyhladzo-vaciemu účinku sa dá používať ako základ pod make-up.

20 ml 401937

400516

40+

KRÉM PRO OBNOVU ENERGIE PLETIVysoce účinný přípravek s technologií bio-lif-tingu je vyvinut speciálně pro boj se změnami vyvolanými stárnutím pleti. Viditelně vypíná kontury obličeje, má viditelný omlazující účinek, dodává energii. Pleť je hladší, kontury výrazněj-ší, tón pleti jasnější.

КRÉM NA TVÁR "ENERGIA ZNOVUZRODENIA"Vysoko účinný prípravok s technológiou bio-liftingu je vyvinutý špeciálne pre boj so zmenami vyvolanými starnutím pleti. Viditeľne vypína kontúry tváre, má viditeľný omladzujúci účinok, dodáva energiu. Pleť je hladšia, kontúry výraznejšie, tón pleti jasnejší.

50 ml 401936

40+40+

SÉRUM PRO TVAROVÁNÍ KONTUR OBLIČEJELuxusní sérum pro tvarování kontur intenzivně působí na zralou pleť. Okamžitě zlepšuje vnější vzhled pleti, způsobuje, že jsou vrásky méně viditelné. Den za dnem je pleť pevnější, je plná energie a získává pocit pohodlí.

SÉRUM NA TVAROVANIE KONTÚR TVÁRELuxusné sérum na tvarovanie kontúr intenzívne pôsobí na zrelú pleť. Okamžite zlepšuje vonkajší vzhľad pleti, spôsobuje, že sú vrásky menej vidi-teľné. Deň po dni je pleť pevnejšia, plná energie a získava pocit pohodlia.

30 ml 401935

CZCZCZ

SKSKSK

39

Page 42: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

50+

CHRONOLONG REGENERACE. 50+Intenzivní korekce změn vyvolaných stárnutím: vysoce účinné přípravky pro zralou pleť, mají viditelně omlazující účinek, očividně zmenšují i hluboké vrásky, pleť vypínají a obnovují.

CHRONOLONG REGENERACE. 50+Intenzívna korekcia zmien vyvolaných starnutím: vysoko účinné prípravky pre zrelú pleť, majú viditeľne omladzujúci účinok, zjavne zmenšujú aj hlboké vrásky, pleť vypínajú a obnovujú.

sulfáty, parabeny, ftaláty, minerální oleje, syntetické vonné látky.sulfáty, parabény, ftaláty, minerálne oleje, syntetické vonné látky.0%

CZ

SK

40

Page 43: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

50+ 50+ 50+

REGENERAČNÍ OČNÍ KRÉMKomplexní přípravek na jemnou pleť očního oko-lí zakrývá stopy změn vyvolaných stárnutím – minimalizuje drobné vrásky, vyhlazuje strukturu pleti v okolí očí. Tmavé kruhy viditelně mizí. Pleť se v okolí očí vyhlazuje, stává se pevnější a jas-nější, získává na dokonalosti.

REGENERAČNÝ OČNÝ KRÉMKomplexný prípravok na jemnou pleť očného okolí zakrýva stopy zmien vyvolaných starnutím – minimalizuje drobné vrásky, vyhládza štruktú-ru pleti v okolí očí. Tmavé kruhy viditeľne miznú. Pleť sa v okolí očí vyhládza, stáva sa pevnejšou a jasnejšou, získava dokonalosť.

20 ml 401940

KRÉM PRO AKTIVACI KRÁSYDen za dnem se pokožka vyhlazuje, je pružnější a odolná. Krém účinně zmenšuje dokonce i zře-telné vrásky a obnovuje jas pleti zevnitř.

KRÉM PRE AKTIVÁCIU KRÁSYDeň po dni sa pokožka vyhládza, je pružnejšia a odolnejšia. Krém účinne zmenšuje dokonca aj zreteľné vrásky a obnovuje jas pleti zvnútra.

50 ml 401938

MULTIAKTIVNÍ OMLAZUJÍCÍ PLEŤOVÉ SÉRUMJe mnohem víc než pouhým sérem, je to pří-pravek bojující proti stárnutí pleti s obsahem peptidů zlata, kávového oleje a výtažku z perel, obnovuje 5 životně důležitých funkcí pleti: rege-neraci, hydrataci, posílení, výživu a ochranu.

MULTIAKTÍVNE OMLADZUJÚCE PLEŤOVÉ SÉRUMJe oveľa viac než púhe sérum, je to prípravok bo-jujúci proti starnutiu pleti s obsahom peptídov zlata, kávového oleja a výťažku z perál, obnovu-je 5 životne dôležitých funkcií pleti: regeneráciu, hydratáciu, posilnenie, výživu a ochranu.

30 ml 401939

400519

CZCZCZ

SK

SKSK

Page 44: Katalog kosmetiky Siberian Health 2015

VÁŠ PORADCE:VÁŠ PORADCA: www.siberianhealth.com

ZUBNÍ PASTA "SIBIŘSKÝ PROPOLIS" S PROPOLISEM PŘIROZENÁ OCHRANA Zubní pasta má speciální recepturu. Včelí propolis je jednou z nejúčinnějších přírodních látek, která má nejširší spektrum prospěšných vlastností - podporuje dobrý stav dásní a zlepšuje dýchání.• Výtažky z pěti sibiřských bylin (heřmánku, šalvěje, tře-

zalky, bergénie a muškátu) zvyšují ochranné a posilující vlastnosti složení pasty.

• Éterické oleje způsobují, že proces čištění zubů je kom-plexní, dodávají svěžest vašemu dechu.

• Papain je aktivní složkou, která pečlivě a účinně čistí zuby bez poškození skloviny.

ZUBNÁ PASTA "SIBÍRSKY PROPOLIS" S PROPOLISOM PRIRODZENÁ OCHRANAZubná pasta má špeciálnu receptúru. Včelí propolis je jednou z najúčinnejších prírodných látok, ktorá má najšir-šie spektrum prospešných vlastností - podporuje dobrý stav ďasien a zlepšuje dýchanie.• Výťažky z piatich sibírskych bylín (rumančeka, šalvie,

ľubovníka, bergénie a muškátu) zvyšujú ochranné a posilňujúce vlastnosti zloženia pasty.

• Éterické oleje spôsobujú, že proces čistenia zubov je komplexný, dodávajú sviežosť vášmu dychu.

• Papaín je aktívnou zložkou, ktorá starostlivo a účinne čistí zuby bez poškodenia skloviny.

75 ml 4EE758

ZUBNÍ PASTA "SIBIŘSKÝ PROPOLIS" NEOBSAHUJE LAURILSULFÁT SODNÝ, SYNTETICKÁ BARVIVA A ABRAZIVNÍ SLOŽKY.

ZUBNÁ PASTA "SIBÍRSKY PROPOLIS" NEOBSAHUJE LAURYLSULFÁT SODNÝ, SYNTETICKÉ FARBIVÁ A ABRAZÍVNE ZLOŽKY.

1045

94/0

2201

5

CZ

SK