Top Banner
www.herockworkwear.com NL
82

Herock Catalog 2012

Mar 07, 2016

Download

Documents

Herock Catalog 2012
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: Herock Catalog 2012

www.herockworkwear.com NL

Page 2: Herock Catalog 2012
Page 3: Herock Catalog 2012

1www.herockworkwear.com

WE ARE THE ONES WHO BUILD YOUR HOUSES AND CITIES. WE CONSTRUCT THE ROADS AND BRIDGES THAT CONNECT THE ENTIRE WORLD. WE KEEP YOU SAFE AND DRY WHEN THE SKIES FALL DOWN. WHEN SOMETHING IS BROKEN, WE ARE THE ONES WHO FIX IT. WE STAND OUR GROUND IN THE FACE OF STORMY WEATHER, DIZZYING HEIGHTS AND ALL THE OTHER DANGERS THAT STAND IN OUR WAY. WE ARE THE ONES WHO MAKE SURE THAT THE WORLD KEEPS ON GOING ROUND AND ROUND. WE ARE HEROES. WE ARE HEROCK.

Page 4: Herock Catalog 2012
Page 5: Herock Catalog 2012

MISSION STATEMENTWie in een veeleisende omgeving werkt, heeft het juiste materiaal nodig om een optimale prestatie te leveren. Herock® zorgt ervoor dat je voor elke denkbare job de perfecte uitrusting ter beschikking hebt, zelfs in de meest barre werk- of weersomstandigheden. Onze collectie is een garantie voor een complete bescherming én een maximale bewegingsvrijheid, en koppelt die twee criteria dan ook nog eens aan een stijlvol en eigentijds design. Zo ben je niet alleen op en top voorzien voor het werk dat je doet, maar zie je er ook nog eens goed uit terwijl je aan de slag bent.

Onze producten zijn het resultaat van een jarenlange ervaring in het veld én een constante zoektocht naar verbetering. Dit wil zeggen dat al onze producten aan uitvoerige praktijktests zijn onderworpen vooraleer ze een plaats in onze catalogus krijgen. Deze tests worden niet alleen uitgevoerd door de wetenschappers en onderzoekers in onze laboratoria, maar ook door een hele divisie van professionele experts die elk artikel afzonderlijk testen in de meest veeleisende praktijksituaties. Op die manier garanderen we niet alleen de uitstekende technische kwaliteit van onze kleding, maar ook een optimale werking in de praktijk. Voor een professional is functionaliteit immers één van de belangrijkste aspecten van een werkuitrusting.

Het doel van Herock® is om experts in elk veld te voorzien van het best mogelijke materiaal, en dat doen we met passie én professionaliteit. Naast het ontwikkelen van nieuwe stoffen houden we dus ook nauwgezet alle technische en wetenschappelijke innovaties in de gaten, omdat elke vernieuwing relevant kan zijn indien die goed wordt toegepast. Zo kun je er altijd op rekenen dat Herock® voor jou de optimale uitrusting voor elke denkbare klus heeft.

Herock® - een onkreukbare outfit voor een heldenklus.

Page 6: Herock Catalog 2012

WHATEVER I NEED I’LL FIND IT HERE

Page 7: Herock Catalog 2012

INHOUD GEPERSONALISEERDE KLEDING 063 COLLECTIES, ELK OP MAAT 07SHEROCK® 093-LAGENSYSTEEM 11ERGONOMIE 13MILIEU & ETHIEK 14

WORKWEAR 15 BROEKEN 19 VESTEN 23 BODYWARMERS 26 OVERALLS 29 REGENKLEDING 32 FLEECES 36 PULLOVERS 39 SWEATERS 40 HEMDEN 42 POLO’S EN T-SHIRTS 44

WORKGEAR 47 KOUSEN 48 ACCESSOIRES 49

FOOTWEAR 53 TIPS OM DE IDEALE SCHOEN TE VINDEN 55 EN STANDAARDEN & CE VOORSCHRIFTEN 57

PASVORM & MATEN 66WASINSTRUCTIES 69STOFFEN EN BEHANDELINGEN 70VERKLARING ICONEN 72BEROEPEN 74HEROCK® MARKETING TOOLS 76HEROCK® & DGSPORT GAAN VOOR DE TITEL! 78OVERZICHT 80

DISCLAIMER Herock® doet aan voortdurende productontwikkeling en behoudt zich het recht om kledingstukken in deze catalogus te verbeteren of het assortiment te wijzigen. In geval van fundamentele wijzigingen van de USD of transport- en olieprijzen zijn prijswijzigingen mogelijk. Herock® reserveert zich voor eventuele drukfouten.

Herock® Workwear is een geregistreerde merknaam van het Belgische bedrijf VLI-Premium Production Partners, één van de belangrijkste spelers in de sector van werkkleding, bedrijfskleding, promotionele kleding, sport- en vrijetijdskleding.

Page 8: Herock Catalog 2012

A REAL HERO HAS HIS OWN MARK ON HIS CHEST

UW EIGEN LOGODe artikelen in onze collectie kunnen aangepast worden aan de individuele wensen van de eindklant, of het nu gaat om een groot bedrijf met veel werknemers of een eenmanszaak met slechts enkele experts in dienst. Zo kun je een gepersonaliseer-de outfit samenstellen waar het logo van je zaak duidelijk opstaat of een unieke collectie van je eigen bedrijfskleding laten ontwerpen. Een echte vakman kan immers trots zijn op zijn werk en mag dat werk dus ook ondertekenen met zijn naam (of de naam van zijn bedrijf). Daarom heeft Herock® er bij het ont werp-en van zijn kledinglijnen voor gezorgd dat er op elk artikel voldoende ruimte is voor het plaatsen van een extra ontwerp.

Neem contact op met je Herock® dealer voor meer details omtrent het personaliseren van onze artikelen en de technieken die hiervoor beschikbaar zijn (bedrukken, borduren, …).

Page 9: Herock Catalog 2012

www.herockworkwear.com 7

ESSENTIALS

ADDITIONALS

EXPERTS

Deze lijn omvat dé basisvereisten voor iedereen die zijn handen uit de mouwen wil steken: of je nu een professionele dakwerker bent die dagelijks aan het werk is, of gewoon een gemotiveerde doe-het-zelver met een passie voor het betere kluswerk, elke zoektocht naar de juiste uitrusting begint hier. De artikelen in deze basiscollectie dragen het Herock® logo enkel aan de binnenkant en zijn dus uitermate geschikt voor extra bedrukkingen en borduringen. Perfect als je het imago van je bedrijf nog extra in de verf wil zetten!

3 COLLECTIES, ELK OP MAAT

UW GARANTIE VAN 2 JAAR

Om garantie op de artikelen te waarborgen, dient u uw persoonsgegevens in te vullen op onze website www.herockworkwear.com

materiaalfout, zullen wij zonder voorwaarde en volledig gratis dit product vervangen.

en verkeerd gebruik.

in het onwaarschijnlijke geval dat er zich een probleem voordoet.

Op zoek naar een artikel dat gericht is op een specifieke job, of een item dat moet beantwoorden aan een unieke vereiste? Je vindt het ongetwijfeld hier in de Additionals-lijn. Deze collectie is in eerste instantie ontworpen voor de professionals, maar ook de iets meer ervaren klusser zal tussen de Additionals zijn gading vinden. Ook de artikelen in deze lijn laten meer dan genoeg ruimte over voor het plaatsen van een bedrijfslogo of een ander ontwerp.

In deze collectie vind je de absolute top van het Herock® assortiment: deze lijn is uitsluitend ontworpen voor de experts die nood hebben aan het beste van het beste. Deze collectie bevat de meest exclusieve artikelen én de meest duurzame stofkwaliteiten, en wordt alleen verkocht door onze officiële distributiepartners.

De Herock®-collectie is onder te verdelen in drie verschillende lijnen, die elk op hun eigen manier tegemoet komen aan de unieke behoeftes van de doelgroep waarvoor ze ontworpen zijn.

Page 10: Herock Catalog 2012
Page 11: Herock Catalog 2012

9

De tijd waarin bouwvakkers, hoogwerkers en metsers uitsluitend mannen waren, is al een poosje voorbij.

om haar mannetje te staan in beroepen die van oudsher als

typisch mannelijk werden omschreven. Zo goed als niets toch, want uiteraard heeft ook een vrouw de juiste uitrusting nodig om haar vakmanschap het best tot zijn recht te laten komen.

De meeste merken houden echter geen rekening met de vrouwelijke pasvorm en andere maten, wat al snel kan leiden

tot oncomfortabele kledij die sneller slijt en zelfs voor kwetsuren kan zorgen. Daarom presenteert Herock® nu ook

de Sherock®-lijn, een collectie die speciaal is ontworpen voor de vrouwelijke professionals in het veld. Deze collectie is uiteraard gebaseerd op de hoge kwaliteitsstandaard die gehanteerd wordt in onze andere lijnen, alleen zijn alle

kledingstukken optimaal aangepast naar een vrouwelijke pasvorm. Zo kunnen onze vrouwelijke professionals ook

rekenen op een zo groot mogelijk comfort en een werkoutfit op maat.

Page 12: Herock Catalog 2012

10

Page 13: Herock Catalog 2012

11www.herockworkwear.com

Een optimale bescherming tegen variërende weersomstandigheden creëer je door het combineren van verschillende stoffen en kledingstukken. Die moeten dan uiteraard wel op de juiste manier met elkaar gecombineerd worden, en niet zomaar willekeurig over elkaar heen gegooid worden. Het heeft immers geen zin om je extra warm te kleden als je na twee uur kletsnat bent van het zweten. De juiste combinatie van stoffen zorgt ervoor dat je kunt blijven werken zonder last te krijgen van het weer of je eigen lichaamswarmte en transpiratie.

BASISLAAG

De onderste laag van je kleding moet ervoor zorgen dat je lichaams-warmte en transpiratievocht zo snel mogelijk hun weg naar buiten vinden. Zorg er dus voor dat je op je lichaam een vochtregulerende stof draagt die je huid droog houdt. Een natte onderlaag zorgt immers voor een aanzienlijke afkoeling, iets dat gemakkelijk vermeden kan worden door het dragen van bijvoorbeeld polyester of een dunne soort wol. Dit zorgt ervoor dat je eigen transpiratievocht en lichaamswarmte wordt afgevoerd zonder dat je hier zelf nat van wordt. Het dragen van de juiste basislaag vermijdt dat je te snel afkoelt wanneer je even het werk neerlegt.

TOPLAAG

De belangrijkste functie van de toplaag is het beschermen van zijn drager tegen de omstandigheden buiten. Sneeuw, regen of hagel, je toplaag moet het allemaal buiten houden én tegelijkertijd je eigen lichaamswarmte en transpiratievocht doorgeven naar buiten. De ideale stof voor een buitenlaag maakt je kleding water- en winddicht en is tegelijkertijd dampdoorlatend.

MIDDENLAAG

Deze laag houdt je tegelijker-tijd droog en warm door je transpiratievocht uit de basislaag door te geven naar de buitenlaag, én door de koude van buiten ook effectief buiten te houden. De beste stof hiervoor is bijvoorbeeld fleece, een erg sterke stof die vocht doorlaat en tegelijkertijd je lichaam isoleert tegen koude buitentemperaturen.

3-LAGENSYSTEEM

Een goede toepassing van dit 3-lagensysteem is een garantie voor een optimale prestatie en laat je als professional toe om zo vrij en comfortabel mogelijk te werken.

Page 14: Herock Catalog 2012

A HERO NEEDS AN OUTFIT THAT FITS WITHOUT SEAMS

Page 15: Herock Catalog 2012

13www.herockworkwear.com

ERGONOMIE De collecties van Herock® zijn niet enkel gemaakt om er goed uit te zien als je aan het werk bent, ze moeten je in eerste instantie beschermen tegen externe factoren en lichamelijke kwetsuren. Een goede bescherming tegen de buitenwereld hebben we eerder al uitgelegd in het 3-lagensysteem, maar uiteraard is het ook belangrijk dat je kleding je lichaam optimaal beschermt tegen de fysieke druk die je op je spieren en gewrichten legt. Het ronddragen van gereedschapskisten, bouwmaterialen en ander werkgerei kan immers flink gaan doorwegen op je lichamelijk gestel. Daarom zorgen onze designers er bij het ontwerpen van onze kleding voor dat de cruciale punten in een broek of vest extra verstevigd zijn om zoveel mogelijk druk van je gewrichten en spieren te halen. Dit doen we onder meer door het gewicht van gereedschappen en andere werkinstrumenten zoveel mogelijk te verspreiden, zodat geen enkel lichaamsdeel overbelast wordt. Ook zorgen deze designs ervoor dat je geen onnatuurlijke bewegingen hoeft te maken om gebruik te maken van je uitrusting.

Onze kledingstukken worden stuk voor stuk gemaakt uit de sterkste materialen die weerstand kunnen bieden aan de zwaarste omstandigheden. Maar daarbovenop worden ze ook getest op hun draagbaarheid, comfort en de bescherming die ze hun drager bieden. De drukpunten die we hierboven beschreven, worden dus aan uitvoerige tests onderworpen door de onderzoekers in onze laboratoria, tot een kledingstuk optimaal beantwoordt aan alle vereisten.

Page 16: Herock Catalog 2012

REAL HEROES HAVE A HEART FOR NATURE

Een hart voor het milieu en andere mensen is voor Herock® geen toegevoegde waarde, maar een norm en een standaardvereiste waaraan elk van onze producten moet beantwoorden. Daarom zorgen wij er steeds voor dat onze productieprocessen zo schoon en ethisch mogelijk gebeuren. Dit doen we door een bewuste keuze te maken als het aankomt op zaken als leveranciers, grondstoffen en de ateliers waar onze kleding gemaakt wordt. Wie kiest voor een product uit één van onze collecties kan dus met een gerust hart de handen uit de mouwen steken.

Herock® verbindt zich ertoe een kwaliteitsproduct te leveren aan een goede prijs zonder zich daarbij in te laten met zaken als kinderarbeid of mensonwaardige omstandigheden. Herock® kijkt daarom bijzonder streng toe op de productieprocessen, en onze quality control teams bezoeken elk van onze fabrieken individueel om de voortgang van deze processen te controleren. Al onze producten worden volgens de Europese richtlijnen gefabriceerd.

MILIEU & ETHIEK

Page 17: Herock Catalog 2012

15www.herockworkwear.com

WORKWEAR

Page 18: Herock Catalog 2012

NEW HEROCK® WORKWEAR

16 www.herockworkwear.com

Uitritsbare mouwen

Elastische manchetten en

onderkant

Kraag met fleece

1 mouwzak met

GRIJSZWART

ANUBIS T-SHIRT

EXPERTS

BALDER JAS

ADDITIONALS

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Samenstelling:

100% Oxford Polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating

Samenstelling:

100% voorgekrompen Jersey katoen 190g/m

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART WIT

Page 19: Herock Catalog 2012

17www.herockworkwear.com

Spijkerzakken

Spijkerzakken

Verstelbare taille

Verstelbare taille

Zakje voor

Verstelbare manchetten

®

kniezakken

Hamerlus

HamerlusDAGAN BROEK

EXPERTS

ANZAR JAS

EXPERTS

PALLAS BERMUDA

EXPERTS

Maten:

54 - 56

Maten:

54 - 56

ZWART BEIGE KONINGS- BLAUW

GRIJS MARINE WIT

Samenstelling:

waterafstotende coating

Maten:

S - M - L - XLXXL - XXXL

NIEUWE COLLECTIE VAN EXTRA DUURZAME WERKKLEDIJ

ALLE NIEUWE PRODUCTEN

HEBBEN EXTRA STERKE RITSEN

Page 20: Herock Catalog 2012

18 www.herockworkwear.com

HERCULES BROEK MET WATER- EN VUILAFSTOTENDE COATING !

Verstelbare taille

Universeel

Handigemeterzak

Dubbel positionerings- systeem voor de Herock® kniestukken

Hamerlus Reflecterende piping

(achteraan)

sleutelring (achteraan)

Uitneembare zoom 5 cm

Extra zijzakken met penhouder

Afritsbare spijkerzakken

Versterkte dijbeenzakken

met zakken voor extra

gereedschap

® kniezakken

Page 21: Herock Catalog 2012

19www.herockworkwear.com

TYRUS BERMUDA

ESSENTIALS

BRUINZWART GROEN GRIJS/ZWART MARINE WIT

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende bermuda

1 meterzak

Verstelbare taille

Samenstelling: 65% polyester - 35% katoen met keperbinding

Maten:

ACHILLES CAPRI

EXPERTS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende

Verstelbare taille 1 taillelus met sleutelring

1 meterzak, 1 penhouder, kniezakken

1 hamerlus

Samenstelling: Materiaal: 65% polyester - 35% katoen canvas

Verstevigingsmateriaal: ®

Maten:

BRUIN/ZWARTZWART GROEN/ZWART

GRIJS/ZWART MARINE/ZWART

WIT/ZWART

WORKWEAR - BROEKENNIEUWE

PALLAS SHORT OP PAGINA 17

Page 22: Herock Catalog 2012

www.herockworkwear.com

THOR BROEK

ESSENTIALS

ZWART BRUIN GROEN GRIJS/ZWART MARINE WIT

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende broek Verstelbare taille

1 meterzak

Uitneembare zoom

Samenstelling: 65% polyester - 35% katoen met

coating

Maten:

ATHENA BROEK DAMES

ESSENTIALS

ZWART GRIJS/ZWART MARINE

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende damesbroek Verstelbare taille

1 meterzak

Uitneembare zoom

Samenstelling: 65% polyester - 35% katoen met

coating

Maten:

ODIN BROEK

ESSENTIALS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende broek Verstelbare taille

1 meterzak

Uitneembare zoom

Samenstelling: 100% voorgekrompen katoen met keperbinding

Maten:

ZWART

WORKWEAR - BROEKEN

Page 23: Herock Catalog 2012

www.herockworkwear.com

MARS BROEK

ADDITIONALS

GRIJS/ZWARTZWART

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende broek

1 meterzak

Kniezakken Uitneembare zoom

Samenstelling: Materiaal: 65% polyester - 35% katoen met

Verstevigingsmateriaal: 100% Oxford polyester 600D waterafstotende Pro-Reforce coating

Maten:

PLUTO JEANSBROEK

ADDITIONALS

Eigenschappen: 5-multi-pocket jeansbroek

1 ticketzakje 1 meterzak

Uitneembare zoom

Samenstelling:

Maten:

JEANS BLAUW

WORKWEAR - BROEKEN

HERCULES BROEK

EXPERTS

ZWART

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende broek met afritsbare spijkerzakken Verstelbare taille 1 taillelus met sleutelring

1 meterzak, 1 penhouder, kniezakken

1 hamerlus

Uitneembare zoom

Samenstelling: Materiaal: 65% polyester - 35% katoen canvas

Verstevigingsmateriaal: ®

Maten:

BRUIN/ZWART GROEN/ZWART

GRIJS/ZWART MARINE/ZWART

WIT/ZWART

NIEUWEDAGAN BROEK

OP PAGINA 17

Page 24: Herock Catalog 2012

www.herockworkwear.com

WORKWEAR - BROEKEN

KRONOS JEANSBROEK

EXPERTS

DONKERBLAUW JEANS

Eigenschappen: Multi-pocket jeansbroek

1 ticketzakje 1 meterzak

Kniezakken Verstelbare taille Uitneembare zoom

Samenstelling:

Verstevigingsmateriaal: ®

Maten:

Page 25: Herock Catalog 2012

www.herockworkwear.com

ATON VEST

ESSENTIALS

ZWART BRUIN GROEN GRIJS/ZWART MARINE WIT

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende vest

3 pennenzakjes

1 mouwzak met 3 pennenzakjes 1 binnenzak Verstelbare manchetten en taille Verwijderbaar ritslipje

Samenstelling: 65% polyester - 35% katoen met keper-

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

TYPHON VEST

ESSENTIALS

ZWART BRUIN GROEN GRIJS/ZWART MARINE WIT

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende vest met fleece kraag 1 Napoleonzak

3 pennenzakjes

1 mouwzak met 3 pennenzakjes 1 sleutelring 1 binnenpennenzakje

Elastische manchetten en onderkant Printerrits, verwijderbaar ritslipje

Samenstelling: Buitenkant: 65% polyester - 35% katoen

coating Voering: 100% polyester Binnenkant: 100% polyester

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

Eigenschappen: Multi-pocket ademende, water- en winddichte parka

Reflecterend getapet detail op kraagkap Verwijderbare kaarthouder 1 borstzak met klein zakje, 1 Napoleonzak

Verstelbare manchetten met reflecterende tape Elastische binnenmanchetten, elastisch trekkoord onderaan

Printerrits, verwijderbaar ritslipje

Samenstelling: Buitenkant: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating Voering: 100% polyestervullingBinnenkant: 100% polyester

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

MARINEZWART

SATURNUS PARKA

ESSENTIALS

WORKWEAR - VESTEN

Page 26: Herock Catalog 2012

® versteviging op schouders en

armen voor extra duurzaamheid

Reflecterende piping

PERSEUS ADEMENDE EN WATERDICHTE VEST MET WATER- EN VUILAFSTOTENDE COATING !

Uitneembare, ademende en

winddichte bodywarmer

Extra binnenzakken

sleutelring

Elastisch trekkoord

Borstzakken met extra

opbergruimte

Extra grote zijzakken voor comfortabel

gebruik

Verstelbare manchetten

Page 27: Herock Catalog 2012

www.herockworkwear.com

ZWART BRUIN/ZWART

GRIJS/ZWARTGROEN/ZWART

MARINE/ZWART

WIT/ZWART

Eigenschappen: Multi-pocket ademende en waterdichte vest met uitneembare ademende en winddichte bodywarmer Buitenkant vest: Ademend 3000 mvp, waterdicht 8000 mm

Versterkingen op schouders en armen met reflecterende piping

Verstelbare manchetten Elastisch trekkoord onderaan Uitneembare winddichte bodywarmer:

Samenstelling: Buitenkant: 65% polyester - 35% katoen canvas

Verstevigingsmateriaal: ® Uitneembare voering: 100% Acti-fleece polyester Binnenkant: 100% polyester

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART GRIJS MARINE ORANJE

Eigenschappen: Multi-pocket ademende, waterafstotende en winddichte softshell vest

Waterdicht 5000 mm Uitneembare kap 1 borstzak

1 mouwzak Verstelbare manchetten Elastisch trekkoord onderaan

Samenstelling:

Buitenkant: 96% polyester - 4% Spandex Binnenkant: 100% polyester micro-fleece

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

POSEIDON SOFTSHELL VEST

EXPERTS

PERSEUS VEST

EXPERTS

WORKWEAR - VESTENNIEUWE

BALDER EN ANZAR VEST OP PAGINA 17

Page 28: Herock Catalog 2012

andere foto

model op berg

www.herockworkwear.com

NEPTUNE BODYWARMER

ESSENTIALS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende bodywarmer Elastiek rond armgat

1 pennenzakje

1 binnenzakExtra lange ruglengte Printerrits Verwijderbaar ritslipje

Samenstelling: Buitenkant: 100% polyester pongézijde met coating Voering: 100% polyester Binnenkant: 100% polyester

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

BRUINZWART GROEN MARINE ROOD

WORKWEAR - BODYWARMERS

Page 29: Herock Catalog 2012

www.herockworkwear.com

MARINEGROEN

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende bodywarmer

1 binnenzak Verstelbare taille Extra lange ruglengte Printerrits Verwijderbaar ritslipje

Samenstelling: Buitenkant: 65% polyester - 35% katoen met waterafstotende coating Voering: 100% polyester Binnenkant: 100% katoen

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

DONAR BODYWARMER

ESSENTIALS

ZWART BRUIN GROEN GRIJS/ZWART MARINE WIT

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende bodywarmer met fleece kraag

3 pennenzakjes 1 Napoleonzak

1 sleutelring 1 binnenpennenzakje

Extra lange ruglengte Printerrits, verwijderbaar ritslipje

Samenstelling: Buitenkant: 65% polyester - 35% katoen

coating Voering: 100% polyester Binnenkant: 100% polyester

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

DIANA BODYWARMER DAMES

ESSENTIALS

ZWART GRIJS/ZWART MARINE

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende damesbodywarmer met fleece kraag

1 Napoleonzak

1 sleutelring 1 binnenpennenzakje

Extra lange ruglengte Printerrits, verwijderbaar ritslipje

Samenstelling: Buitenkant: 65% polyester - 35% katoen

coating Voering: 100% polyester Binnenkant: 100% polyester

Maten: XS - S - M - L - XL - XXL

WORKWEAR - BODYWARMERS

KRATOS BODYWARMER

ESSENTIALS

Page 30: Herock Catalog 2012

www.herockworkwear.com

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende bodywarmer Versterkingen op de schouders met reflecterende piping

1 pennenzakje 1 kaarthouder 3 lussen

1 binnenzakExtra lange ruglengte Printerrits

Samenstelling: Buitenkant: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating Binnenkant: 100% polyester Boa fleece

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

WIT/ZWART MARINE/ZWART

ZWARTMARINE/ZWART

GRIJS/ZWART

POLLUX TOOLVEST

EXPERTS

THESEUS BODYWARMER

EXPERTS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende toolvest

Verstelbare sluiting

en accessoires aan vast te maken 1 penhouder 5 pennenzakjes 3 lussen 1 hamerlus 1 sleutelring

Reflecterende piping

Samenstelling: Materiaal: 65% polyester - 35% katoen canvas

100% polyester mesh Verstevigingsmateriaal: -dura®

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

WORKWEAR - BODYWARMERS

Page 31: Herock Catalog 2012

www.herockworkwear.com

BELUS WEGWERPOVERALL

ESSENTIALS

WIT

Eigenschappen: Overall met kap Ritssluiting vooraan Elastische manchetten en onderkant

Samenstelling:

Maten: M - L - XL - XXL

URANUS OVERALL

ESSENTIALS

MARINE

Eigenschappen: Overall 1 borstzak 1 penlus

1 lus achteraan Verstelbare manchetten en onderkant

Samenstelling: 100% voorgekrompen katoen

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

WORKWEAR - OVERALLS

Page 32: Herock Catalog 2012

30 www.herockworkwear.com

FAUNUS BRETELBROEK

ESSENTIALS

ZWART BRUIN GROEN GRIJS/ZWART MARINE WIT

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende bretelbroek Verstelbare elastische ophouders

1 penhouder

1 dijbeenzak 1 meterzak

1 hamerlus Verstevigde knieën Uitneembare zoom Verwijderbaar ritslipje

Samenstelling: 65% polyester - 35% katoen met keper-

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

DEMETRA OVERALL DAMES

ESSENTIALS

ZWART GRIJS/ZWART MARINE

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende damesoverall 1 borstzak

1 meterzak 1 hamerlus Verstelbare manchetten en onderkant

Verwijderbaar ritslipje

Samenstelling: 65% polyester - 35% katoen met keper-

Maten: XS - S - M - L - XL - XXL

EROS OVERALL

ESSENTIALS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende overall met

1 borstzak met 1 klein zakje 1 Velcro® klep

1 mouwzak met 3 pennenzakjes

1 dijbeenzak, 1 meterzak Elastische manchetten Verstelbare elastische onderkant Verwijderbaar ritslipje

Samenstelling: 65% polyester - 35% katoen met keperbinding

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

BRUINZWART GROEN GRIJS/ZWART MARINE WIT

WORKWEAR - OVERALLS

Page 33: Herock Catalog 2012

31www.herockworkwear.com

CASTOR OVERALL

EXPERTS

BRUIN/ZWARTZWART GROEN/ZWART

GRIJS/ZWART MARINE/ZWART

WIT/ZWART

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende Amerikaanse overall met afritsbare spijkerzakken Verstelbare schouderriemen met reflecterende piping Verstelbare taillelus met sleutelring

1 meterzak, kniezakken

Stretch op achterkant

Samenstelling: Materiaal: 65% polyester - 35% katoen canvas

Verstevigingsmateriaal: ®

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

WORKWEAR - OVERALLS

Page 34: Herock Catalog 2012

www.herockworkwear.com

TRITON REGENVEST

ADDITIONALS

Eigenschappen:

Kraag met ingewerkte kap

Verluchting armgat en rug Elastische binnenmanchetten

Samenstelling:

Buitenkant:Binnenkant: 100% polyester

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

OLIJFGROENMARINE GEEL

OCEANUS REGENPARKA

ADDITIONALS

OLIJFGROENMARINE

Eigenschappen:

Uitneembare kap

1 binnenzak Elastische binnenmanchetten

Samenstelling:

Buitenkant:Binnenkant: 100% polyester - 100% Acti-fleece Anti-pilling polyester

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

THALASSO REGENVEST

EXPERTS

Eigenschappen: Heroflex water- en winddichte regenvest

Kraag met ingewerkte kap

Verluchting armgat en rug Elastische binnenmanchetten

Samenstelling:

Buitenkant: PU coating op oppervlakte Binnenkant: 100% polyester

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

OLIJFGROENMARINE GEEL

WORKWEAR - REGENKLEDING

Page 35: Herock Catalog 2012

33www.herockworkwear.com

OLIJFGROENMARINE GEEL

PONTUS REGENBROEK

ADDITIONALS

WORKWEAR - REGENKLEDING

Eigenschappen:

Elastische taille Verstelbare onderkant met zipper

Samenstelling:

Buitenkant:Binnenkant: 100% polyester

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

Page 36: Herock Catalog 2012

34 www.herockworkwear.com

TELESTO REGENBROEK

EXPERTS

Eigenschappen: Heroflex water- en winddichte regenbroek

Elastische taille Verstelbare onderkant met drukknopen

Samenstelling:

Buitenkant: PU coating op oppervlakte Binnenkant: 100% polyester

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

OLIJFGROENMARINE GEEL

TETHYS KRUIPBROEK

EXPERTS

OLIJFGROEN

Eigenschappen: Heroflex water- en winddichte regenbroek

Elastische taille Verstelbare onderkant met drukknopen

Samenstelling:

Buitenkant: PU coating op oppervlakte Binnenkant: 100% polyester

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

CETO REGENPAK SET

ESSENTIALS

Eigenschappen: Water- en winddichte regenset

Vest:Verstelbare manchettenBroek: Elastische taille Verstelbare onderkant

Samenstelling:

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

GEELOLIJFGROEN

WORKWEAR - REGENKLEDING

Page 37: Herock Catalog 2012

35www.herockworkwear.com

NILUS REGENOVERALL

EXPERTS

ACHERON BRETELBROEK

EXPERTS

OLIJFGROEN OLIJFGROENMARINE MARINE

Eigenschappen: Heroflex water- en winddichte regenoverall

Kraag met ingewerkte kap

Verluchting op de rug Elastische binnenmanchetten Elastische taille Verstelbare onderkant met drukknopen Verstelbare manchetten met drukknopen

Samenstelling:

Buitenkant: PU coating op oppervlakte Binnenkant: 100% polyester

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

Eigenschappen: Heroflex water- en winddichte bretelbroek

Verstelbare elastische ophouders 1 borstzak 1 achterzak

Verstelbare onderkant met drukknopen Verstevigde knieën

Samenstelling:

Buitenkant: PU coating op oppervlakte Binnenkant: 100% polyester

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

WORKWEAR - REGENKLEDING

Page 38: Herock Catalog 2012

36 www.herockworkwear.com

ATLAS FLEECE SWEATER

ESSENTIALS

ZWART BRUIN GROEN GRIJS MARINE ROOD

Eigenschappen:

Elastische manchetten Verwijderbaar ritslipje

Samenstelling: 100% Acti-fleece Anti-pilling polyester

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

AURORA FLEECE SWEATER DAMES

ESSENTIALS

ZWART BRUIN GROEN GRIJS MARINE ROOD

Eigenschappen:

Elastische manchetten Verwijderbaar ritslipje

Samenstelling: 100% Acti-fleece Anti-pilling polyester

Maten: XS - S - M - L - XL - XXL

WORKWEAR - FLEECE

DARIUS FLEECE VEST

ESSENTIALS

ZWART BRUIN GROEN GRIJS MARINE ROOD

Eigenschappen:

Elastische manchetten Verwijderbaar ritslipje

Samenstelling:

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

DEVA FLEECE VEST DAMES

ESSENTIALS

ZWART BRUIN GROEN GRIJS MARINE ROOD

Eigenschappen:

Elastische manchetten Verwijderbaar ritslipje

Samenstelling:

Maten: XS - S - M - L - XL - XXL

Page 39: Herock Catalog 2012

37www.herockworkwear.com

MERCURY FLEECE VEST

ADDITIONALS

ZWART MARINE TAUPE

Eigenschappen: Ademende, waterafstotende en winddichte fleece vest

Waterdicht 5000 mm Versterkingen op schouders en ellebogen 1 borstzak

Verstelbare manchetten Elastisch trekkoord onderaan

Samenstelling:

Verstevigingsmateriaal: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

HERA FLEECE VEST DAMES

ADDITIONALS

ZWART MARINE TAUPE

Eigenschappen: Ademende, waterafstotende en winddichte fleece damesvest

Waterdicht 5000 mm Versterkingen op schouders en ellebogen 1 borstzak

Verstelbare manchetten Elastisch trekkoord onderaan

Samenstelling:

Verstevigingsmateriaal: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating

Maten: XS - S - M - L - XL - XXL

WORKWEAR - FLEECE

Page 40: Herock Catalog 2012

38 www.herockworkwear.com

ZEUS FLEECE VEST

EXPERTS

ZWART

Eigenschappen: Ademende, waterafstotende en winddichte fleece vest

Waterdicht 5000 mm Versterkingen op de schouders

1 mouwzak 1 sleutelring Verstelbare manchetten Elastisch trekkoord onderaan

Samenstelling:

Verstevigingsmateriaal: 65% polyester - 35% katoen

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

BRUIN GRIJS/ZWART MARINE

INDRA FLEECE VEST DAMES

EXPERTS

Eigenschappen: Ademende, waterafstotende en winddichte fleece damesvest

Waterdicht 5000 mm Versterkingen op schouders

1 mouwzak 1 sleutelring Verstelbare manchetten Elastisch trekkoord onderaan

Samenstelling: Verstevigingsmateriaal : 65% polyester -

oppervlakte

Maten: XS - S - M - L - XL - XXL

BRUINZWART

WORKWEAR - FLEECE

Page 41: Herock Catalog 2012

39www.herockworkwear.com

WODAN PULLOVER

ESSENTIALS

Eigenschappen: Ribbelpullover met ronde hals Versterkingen op schouders en ellebogen 1 borstzak met 3 pennenzakjes

Samenstelling: 100% acryl Verstevigingsmateriaal: 100% katoen met keperbinding

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

BRUINZWART GROEN GRIJS/ZWART MARINE WIT/ZWART

NJORD PULLOVER

ADDITIONALS

Eigenschappen: Ribbelpullover met korte rits

Samenstelling: 30% wol - 70% acryl

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

BRUINZWART GROEN GRIJS MARINE WIT

WORKWEAR - PULLOVERS

Page 42: Herock Catalog 2012

40 www.herockworkwear.com

VIGO SWEATER

ESSENTIALS

ZWART BRUIN GROEN GRIJS MARINE ROOD

Eigenschappen: Sweater met ronde hals Ribkraag, -manchetten en -onderkant 1 lus achteraan

Samenstelling:

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

HEMERA SWEATER DAMES

ESSENTIALS

ZWART BRUIN GROEN GRIJS MARINE ROOD

Eigenschappen: Damessweater met ronde hals Ribkraag, -manchetten en -onderkant 1 lus achteraan

Samenstelling:

Maten: XS - S - M - L - XL - XXL

ARIES SWEATER

ADDITIONALS

Eigenschappen: Sweater met versterking op schouders en ellebogenRibkraag en -manchetten Extra lange ruglengte

Samenstelling:

Verstevigingsmateriaal: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

HEATHER GRIJS

ZWART MARINE

WORKWEAR - SWEATERS

Page 43: Herock Catalog 2012

41www.herockworkwear.com

JUPITER SWEATER MET KAP

ADDITIONALS

HEATHER GRIJS

ZWART MARINE

Eigenschappen: Sweater met kap en lange rits Versterkingen op de schouders en ellebogen

Ribmanchetten Extra lange ruglengte

Samenstelling:

Verstevigingsmateriaal: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

ODYSSEUS SWEATER MET KAP

EXPERTS

Eigenschappen: Sweater met Herock® print, kap en lange rits

1 verdekte mouwzak Ribmanchetten en -onderkant

Samenstelling:

Buitenkant: 65% katoen - 35% polyester Binnenkant:

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART BRUIN GRIJS MARINE

WORKWEAR - SWEATERS

Page 44: Herock Catalog 2012

www.herockworkwear.com

SETH HEMD LANGE MOUWEN

ESSENTIALS

MARINE/ECRU GERUIT

Eigenschappen:

Verstelbare manchetten Zijsplitten

Samenstelling: Buitenkant:Binnenkant: 100% polyester micro-fleece

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

HERMES OVERVEST

ADDITIONALS

ZWART/GRIJS GERUIT

BRUIN/ORANJE GERUIT

Eigenschappen: ritssluiting

Verstelbare manchetten Zijsplitten

Samenstelling: Buitenkant:Voering: 100% polyester Binnenkant: 100% polyester

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

HELIOS OVERVEST

EXPERTS

Eigenschappen:

Versterkingen op schouders en armen

Verstelbare manchettenZijsplitten

Samenstelling: Buitenkant:Binnenkant body:Binnenkant mouw: 100% polyester Verstevigingsmateriaal: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

MARINE/ECRU GERUIT

ZWART/GRIJS/ORANJE GERUIT

WORKWEAR - HEMDEN

Page 45: Herock Catalog 2012

43www.herockworkwear.com

HADES HEMD LANGE MOUWEN

EXPERTS

ORANJE/BRUIN GERUIT

GRIJS/BLAUW GERUIT

Eigenschappen:

Oprolbare mouwen Button-down

3 pennenzakjes Verstelbare manchetten 1 lus achteraan

Samenstelling:

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

WORKWEAR - HEMDEN

Page 46: Herock Catalog 2012

44 www.herockworkwear.com

WORKWEAR - POLO’S EN T-SHIRTS

LOTIS ROLNEK T-SHIRT LANGE MOUWEN

ADDITIONALS

ZWART

Eigenschappen:

Samenstelling:

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

LEO POLO KORTE MOUWEN

ESSENTIALS

Eigenschappen: Polo met korte mouwen Ribkraag en -manchetten 1 borstzak 1 lus achteraan

Samenstelling:

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

FREYA POLO KORTE MOUWEN DAMES

ESSENTIALS

Eigenschappen: Damespolo met korte mouwen Ribkraag en -manchetten 1 borstzak 1 lus achteraan

Samenstelling:

Maten: XS - S - M - L - XL - XXL

ZWART ZWART BRUINBRUIN GROENGROEN GRIJSGRIJS MARINEMARINE ROODROOD WIT

Page 47: Herock Catalog 2012

45www.herockworkwear.com

NIEUWEANUBIS T-SHIRT

OP PAGINA 17

ARGO T-SHIRT KORTE MOUWEN

ESSENTIALS

Eigenschappen:

Ribkraag 1 lus achteraan

Samenstelling:

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

EPONA T-SHIRT KORTE MOUWEN DAMES

ESSENTIALS

Eigenschappen:

Ribkraag 1 lus achteraan

Samenstelling:

Maten: XS - S - M - L - XL - XXL

PEGASUS T-SHIRT KORTE MOUWEN

ADDITIONALS

Eigenschappen: ® print Ribkraag 1 lus achteraan

Samenstelling:

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

DIONYSUS T-SHIRT KORTE MOUWEN

EXPERTS

Eigenschappen: met korte mouwen

Samenstelling:

materiaal

Maten: S - M - L - XL - XXL - XXXL

GRIJSZWART ROOD WIT

ZWART BRUIN GROEN GRIJS MARINE ROOD WIT ZWART BRUIN GROEN GRIJS MARINE ROOD WIT

GRIJSZWART

WORKWEAR - POLO’S EN T-SHIRTS

Page 48: Herock Catalog 2012
Page 49: Herock Catalog 2012

47www.herockworkwear.be

WORKGEAR

Page 50: Herock Catalog 2012

48 www.herockworkwear.com

DONNA KOUSEN SET 3 PAAR

ESSENTIALS

Eigenschappen: Sokken met Herock® logo Verpakt per 10 sets

Samenstelling: 65% polyester - 7% polyurethaan -

Maten:

HEATHER GRIJS

ZWART MARINE ZWART/HEATER GRIJS/MARINE

APIS KOUSEN

ESSENTIALS

Eigenschappen: Stevige en warme wintersokken Verpakt per 10 paar

Samenstelling: 70% wol - 30% polyamide

Maten:

GRIJSZWART MARINE OLIJFGROEN

BARBADOS THERMO KOUSEN

ADDITIONALS

Eigenschappen: Stevige en warme wintersokken met extra comfort en een zacht gevoel Verpakt per 10 paar

Samenstelling: 40% wol - 60% acryl

Maten:

OLIJFGROENMARINE

CARPO KOUSEN

EXPERTS

Eigenschappen: Sneldrogende, ademende, antibacteriële en antistatische sokken met Herock® logo Voorgevormde linker- en rechtervoet, transpiratiekanalen Verpakt per 10 paar

Samenstelling: ® 13% Amicor™

Maten:

ZWART

WORKGEAR - KOUSEN

Page 51: Herock Catalog 2012

49www.herockworkwear.com

KNIEBESCHERMING - SET VAN 2

ESSENTIALS

Eigenschappen:

Verpakt per 10 paar

Samenstelling: 100% ethyleenvinylacetaat

Maten: ONE

ANTRACIET

NAGELZAK

ADDITIONALS

ZWART

Eigenschappen: vast te maken 5 zakken 3 lussen Verpakt per 10 stuks

Samenstelling: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating

Maten: ONE

WORKGEAR - ACCESSOIRES

Page 52: Herock Catalog 2012

50 www.herockworkwear.com

NOTUS RIEM

ESSENTIALS

Eigenschappen: Verstelbare riem

Verpakt per 10 stuks

Samenstelling: 90% polyester - 10% katoen canvas

Maten: ONE

MARINEGRIJS WIT

Eigenschappen: Verstelbare riem met Herock® print

Verpakt per 10 stuks

Samenstelling: 90% polyester - 10% katoen canvas

Maten: ONE

ZWART

BOREAS RIEM

EXPERTS

Eigenschappen: Verstelbare lederen riem met Herock® gravure

Samenstelling: 100% volnerf buffelleder

Maten: ONE

BRUIN

HAPES MITTS

ESSENTIALS

Eigenschappen:

Verpakt per 10 paar

Samenstelling: 100% acryl

Maten: ONE

GRIJSZWART

ZELUS RIEM

ADDITIONALS

WORKGEAR - ACCESSOIRES

Page 53: Herock Catalog 2012

51www.herockworkwear.com

Eigenschappen:

Opening om sjaal te knopen Verpakt per 10 stuks

Samenstelling:

Maten: ONE

GRIJSZWART MARINE

BRAGUS MUTS FLEECE

ESSENTIALS

GRIJSZWART MARINE

Eigenschappen:

Verpakt per 10 stuks

Samenstelling:

Maten: ONE

CHERPA MUTS

EXPERTS

Eigenschappen: ® badge

Samenstelling: 100% acryl

Maten: ONE

GRIJS GEMENGD

BAKA SJAAL FLEECE

ESSENTIALS

WORKGEAR - ACCESSOIRES

Page 54: Herock Catalog 2012

www.herockworkwear.com

HORUS PET

ESSENTIALS

BRUINZWART GROEN GRIJS MARINE WIT

Eigenschappen: Pet met 5 panelen en gespsluiting Verpakt per 10 stuks

Samenstelling: 100% gekamd, zwaar katoen met keperbinding

Maten: ONE

LARUS PET

EXPERTS

LOKI VETERS

ESSENTIALS

ZWART

ZWART ORANJE/ZWART

Eigenschappen: ® pet met Herock® print

Samenstelling: 80% polyester - 10% polyamide - ®

Maten: S/M - L/XL

Eigenschappen: Schoenveters lengte 130cm Verpakt per 10 paar

Samenstelling: 100% polyester

Maten: ONE

WORKGEAR - ACCESSOIRES

Page 55: Herock Catalog 2012

53www.herockworkwear.be

FOOTWEAR

Page 56: Herock Catalog 2012

Extra beschermingsrubber

Extra hielbescherming

Loopzool PU met dubbele densiteit

Antiperforatiezool L-protection®

Antistatische, bacteriedodende en

uitneembare inlegzool

3D voering met extra vochtregulerende en antibacteriële eigenschappen

extra comfort

Schacht voor extra ventilatieruimte

CONSTRUCTOR HIGH COMPO

Page 57: Herock Catalog 2012

55www.herockworkwear.com

Neem de tijd om je schoenen te passen. Zorg er bij het passen voor dat je tenen vrij kunnen bewegen zonder dat je voet los in de schoen zit. Hou er ook rekening mee dat je voeten in de loop van de dag wat uitzetten, pas dus best je schoenen in de loop van de namiddag als ze op hun grootst zijn.

Hou goed in gedachten in welke omstandigheden je de schoenen het meeste zal dragen en wat voor werk je vooral zal doen. Niet elke job vereist dezelfde voetbescherming.

TIPS OM DE IDEALE SCHOEN TE VINDEN

AANDACHTSPUNTEN BIJ AANSCHAF VAN DE SCHOENEN

In onderstaande tabel ziet u welke keuze van voetbescherming het beste is voor bepaalde werkzaamheden.

TYPE

Veiligheidsschoenenlaag model (leer)

Veiligheidsschoenenhoog model (leer)

Veiligheidslaarzen(leer)

Veiligheidslaarzen(kunststof)

WERKENKLIMWERK LASWERK

WERKZAAMHEDEN

TIPS BIJ HET TESTEN VAN JE SCHOEISEL

Het is beter om iets meer uit te geven aan een goed paar schoenen die je goed beschermen én comfortabel aanvoelen.

aansluiten bij de vorm van je voet. Let erop dat je nog een vinger achter je hiel krijgt als je je voet naar voor schuift.

WANNEER VOORDEEL NADEEL*chemicaliën kunnen door leer heen dringen

WELKE SOORTEN VEILIGHEIDSSCHOENEN ZIJN ER?

Veiligheidsschoenenlaag model (leer)

Veiligheidsschoenenhoog model (leer)

Veiligheidslaarzen(leer)

Veiligheidslaarzen(kunststof)

Geschikt voor mensen die veel moeten knielen

Geschikt voor hetgrove werk

Geschikt in natte of vochtige omgeving

Geschikt in natte omgeving en bij het werken met chemicaliën*

De voet is goed tebewegen in de schoen

Geven voldoende steun enbeschermen de achillespees

Voering is mogelijk =geschikt in koude omgeving

Goedkoop enonderhoudsarm

De achillespees is mindergoed beschermd

Voet is minder makkelijk te bewegen

Onderhoudsgevoelig

Slechtere isolatietegen koude -

Gevoelig voor hitte

Page 58: Herock Catalog 2012

56 www.herockworkwear.com

L-PROTECTION® ANTIPERFORATIE TUSSENZOOL

L-Protection® by LENZI®

en werd voorbehandeld met een speciale keramische coating. L-Protection®

oppervlak, ergonomie, comfort, flexibiliteit, isolatie, vochtopname en schokdemping. Een schoen die gemaakt werd met L-Protection® is:

Zeer flexibel en comfortabel Ultralicht in gewicht ten opzichte van een standaard stalen antiperforatiezool Zooloppervlakte wordt zeer goed beschermdNiet detecteerbaar door metaaldetectoren

(koeler in de zomer, warmer in de winter)

STYLECODE OMSCHRIJVING EN SYMBOLEN

CK06S Constructor High compo S3 shoes A + FO + E + WRU + P

CK04S Constructor Low compo S3 shoes A + FO + E + WRU + P

CK34BS Cross High compo S1P shoes A + FO + E + P

CK33BS Cross Low compo S1P shoes A + FO + E + P

CK99 Firenze High compo S3 shoes A + FO + E + WRU + P

CK98 Firenze Low compo S3 shoes A + FO + E + WRU + P

CK19S Mesh Grey Low compo S1P shoes A + FO + E + P

CK28S Perfo Grey Low compo S1P shoes A + FO + E + P

CK18S Perfo sandal compo S1P shoes A + FO + E + P

CK01S Primus High compo S3 shoes A + FO + E + WRU + P

CK16S Primus Low compo S3 shoes A + FO + E + WRU + P

CK17S Safe sandal compo S1P shoes A + FO + E + P

HK03BK San Remo High compo S3 shoes A + FO + E + WRU + P

HK03BR San Remo High compo S3 shoes A + FO + E + WRU + P

HK01BK San Remo Low compo S3 shoes A + FO + E + WRU + P

CK29S Volcanus compo S1P shoes A + FO + E + P

23MSS0203 Carnis low S1P sneakers A + FO + E + P

23MSS0204 Contrix low S3 sneakers A + FO + E + WRU + P

23MSS0201 Tuxedo low S3 sneakers A + FO + E + WRU + P

23MSS0101 Tuxedo high S3 sneakers A + FO + E + WRU + P

23MSS0202 Porto low S3 sneakers A + FO + E + WRU + P

23MSS0102 Porto high S3 sneakers A + FO + E + WRU + P

KUNSTSTOF COMPOSIET

VEILIGHEIDSNEUS Onze lichtgewicht Herock® veiligheidsschoenen zijn uitgerust met een composiet kunststof neus die bestand is tegen een kracht

traditionele stalen neus.

Ultra lichtgewicht in vergelijking met een standaard stalen veiligheidsneusRoestvrij

(koeler in de zomer, warmer in de winter)Antimagnetisch & antistatisch Niet detecteerbaar door metaaldetectoren

Page 59: Herock Catalog 2012

57www.herockworkwear.com

SYMBOOL & OMSCHRIJVING

P: AntiperforatiezoolE: Energieabsorptie ter hoogte van de hielC:

A: Antistatische eigenschappenI: Elektrisch isolerendAN: Bescherming van de enkelFO: Weerstand van de zool tegen koolwaterstoffenHI: Warmte-isolerende zoolCI: Koude-isolerende zoolWRU: Bovenmateriaal is bestendig gemaakt tegen penetratie en opname van waterHRO: Zool bestand tegen hitte bij contactORO: Zool bestand tegen koolwaterstoffenSRO: Weerstand van de zool tegen slippenWR: Waterdichte bevestiging van de zool aan de schoenM: Bescherming van de middelvoetCR: Bovenmateriaal bestendig tegen snijden

EN STANDAARDEN & CE VOORSCHRIFTENEN ISO 20345:2004 - VEILIGHEIDSNORM VOOR VEILIGHEIDSSCHOENEN

De bepalingen waaraan veiligheidsschoenen dienen te voldoen, werden vastgelegd in Europese veiligheidsnormen. In de

schoenen die onder deze norm worden gekeurd, dienen minstens voorzien te zijn van welbepaalde basisvereisten. Bij de markering wordt de letter ‘S’ gebruikt. Waarbij ‘S’ staat voor het Engelse ‘Safety’, wat ‘veiligheid’ betekent.

VEILIGHEIDSKLASSE S1 (A+FO+E)

Schoenen van het type S1 beantwoorden aan de basisvereisten voor veiligheidsschoenen:

De hoogte van het bovenmateriaal Beschermende neus (met een minimum lengte/breedte) Bovenmateriaal dient minstens van leder of gelijkwaardig synthetisch materiaal te zijn Er dient binnenvoering aanwezig te zijn Zool mag van om het even welk materiaal zijn, en mag glad zijn Bovenmateriaal mag open zijn bij lage schoenen

ze beschikken daarbovenop over de volgende bijkomende eigenschappen:

Antistatische eigenschappen Absorptie van energie in de hiel Weerstand van de zool tegen koolwaterstoffen

VEILIGHEIDSKLASSE S1P (A+FO+E+P)

Veiligheidsschoenen van het type S1P vallen niet onder een eigen veiligheidsklasse, maar omdat dit een veel voorkomend type schoenen betreft, krijgen ze toch een aparte vermelding. Deze veiligheidsschoenen zijn gebaseerd op de veiligheidsklasse S1 met als extra eigenschap een antiperforatiezool. S1P veiligheidsschoenen beschikken dus in totaal over de volgende eigenschappen:

De basiseigenschappen voor veiligheidsschoenen De extra eigenschappen van

De extra eigenschap P

VEILIGHEIDSKLASSE S2 (A+FO+E+WRU)

Veiligheidsschoenen van het type S2 beschikken over dezelfde eigenschappen als in veiligheidsklasse S1 met de toevoeging van een extra eigenschap: weerstand van het bovenmateriaal tegen penetratie en absorptie van water. S2 veiligheidsschoenen beschikken dus over de volgende eigenschappen:

De basiseigenschappen voor veiligheidsschoenen

De extra eigenschap WRU

VEILIGHEIDSKLASSE S3 (A+FO+E+WRU+P)

Veiligheidsschoenen van het type S3 beschikken over dezelfde eigenschappen als in veiligheidsklasse S2 met de toevoeging van nog een bijkomende eigenschap:

Antiperforatiezool

S3 veiligheidsschoenen beschikken dus over de volgende eigenschappen:

De basiseigenschappen voor veiligheidsschoenen

De extra eigenschap P

Page 60: Herock Catalog 2012

58 www.herockworkwear.com

CONSTRUCTOR HIGH COMPO S3 SCHOENEN

ZWART

Eigenschappen: Enkellaars met PU beschermkap Neus:

Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel

Samenstelling: Bovenstuk: Zwart, glad, volnerf anilineleder met grijze stiksels Voering: 3D grijze ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

CONSTRUCTOR LOW COMPO S3 SCHOENENEigenschappen: Lage schoen met PU beschermkap Neus:

Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel

Samenstelling: Bovenstuk: Zwart, glad, volnerf anilineleder met grijze stiksels Voering: 3D grijze ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

ZWART

SAFE SANDAL COMPO S1P SCHOENEN

ZWART

Eigenschappen: Sandaal met PU beschermkap Neus:

Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel 3M™ reflex op de twee sluitstroken

Samenstelling: Bovenstuk: Zwart, glad, volnerf anilineleder met grijze stiksels Voering: 3D grijze ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

FOOTWEAR

Page 61: Herock Catalog 2012

59www.herockworkwear.com

SAN REMO HIGH COMPO S3 SCHOENEN

HK03Eigenschappen: Laars

Neus: Niet-metalen antiperforatie L-protection®

PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkantZool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel

Samenstelling: Bovenstuk:Voering: Zwart duurzaam geweven materiaal

Maten:

BRUINZWART

SAN REMO LOW COMPO S3 SCHOENEN

HK01

ZWART

Eigenschappen: Lage schoen Neus:

Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel

Samenstelling: Bovenstuk: Zwart, glad volnerfleder Voering: Zwart duurzaam geweven materiaal

Maten:

PERFO GREY LOW COMPO S1P SCHOENENEigenschappen:

Neus: Niet-metalen antiperforatie L-protection®

PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel

Samenstelling: Bovenstuk:Voering: 3D oranje ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

GRIJS PERFO

FOOTWEAR

Page 62: Herock Catalog 2012

60 www.herockworkwear.com

PERFO SANDAL COMPO S1P SCHOENEN

GRIJS

Eigenschappen: Sandaal met PU beschermkap Neus:

Niet-metalen antiperforatie L-protection® Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel

Samenstelling: Bovenstuk:Voering: 3D oranje ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

MESH GREY LOW COMPO S1P SCHOENENEigenschappen: Lage schoen van mesh met PU bescherming Neus:

Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel

Samenstelling: Bovenstuk: L-protection® materiaal bovenaan en op de hiel Voering: 3D oranje ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

GRIJS

FIRENZE HIGH COMPO S3 SCHOENEN

ZWART

Eigenschappen: Enkellaars Neus:

Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel

Samenstelling: Bovenstuk: Zwart, glad, volnerfleder met beige stiksels Voering: 3D beige ademende voering

Maten:

FOOTWEAR

Page 63: Herock Catalog 2012

61www.herockworkwear.com

FIRENZE LOW COMPO S3 SCHOENENEigenschappen: Lage schoen Neus:

Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel

Samenstelling: Bovenstuk: Zwart, glad, volnerfleder met beige stiksels Voering: 3D beige ademende voering

Maten:

PRIMUS HIGH COMPO S3 SCHOENEN

ZWART

Eigenschappen: Enkellaars met PU beschermkap Neus:

Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel

Samenstelling: Bovenstuk: Zwart, glad, waterafstotend volnerfleder met oranje stiksels Voering: 3D oranje ademende voering met roest werend materiaal op de binnenhiel

Maten:

PRIMUS LOW COMPO S3 SCHOENENEigenschappen: Lage schoen met PU beschermkap Neus:

Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel

Samenstelling: Bovenstuk: Zwart, glad, waterafstotend volnerfleder met oranje stiksels Voering: 3D oranje ademende voering met roest werend materiaal op de binnenhiel

Maten:

ZWART

FOOTWEAR

ZWART

Page 64: Herock Catalog 2012

www.herockworkwear.com

VOLCANUS COMPO S1P SCHOENEN

ZWART

Eigenschappen: Laslaars met PU beschermkap Neus:

Niet-metalen antiperforatie L-protection® Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel

Samenstelling: Bovenstuk: Zwart leder met Velcro® sluiting opzij en gele L-protection® stiksels op de wreef Voering: 3D oranje ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

CROSS HIGH COMPO S1P SCHOENENEigenschappen:

Neus: Niet-metalen antiperforatie L-protection®

PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteitLeest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Zwart schuurbestendig materiaal vooraan

Samenstelling: Bovenstuk: ® dwarsmateriaal Voering: 3D beige ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

BEIGE/ CORDURA®

CROSS LOW COMPO S1P SCHOENEN

BEIGE/ CORDURA®

Eigenschappen:

Neus: Niet-metalen antiperforatie L-protection®

PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteitLeest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Zwart schuurbestendig materiaal vooraan

Samenstelling: Bovenstuk: ® dwarsmateriaal Voering: 3D beige ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

FOOTWEAR

Page 65: Herock Catalog 2012

63www.herockworkwear.com

FOOTWEAR

MAGNUS LOW COMPO S3 SCHOENEN

BRUIN

Eigenschappen: Lage schoen met PU beschermkapNeus:

Niet-metalen antiperforatie L-protection®

PU-gewatteerde lip en kraagBinnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkantZool: PU met dubbele densiteitLeest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel

Samenstelling: Bovenstuk: Donkerbruin nubuk leder en zwart ® dwarsmateriaal

Voering: 3D zwart-oranje ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

MAGNUS HIGH COMPO S3 SCHOENEN Eigenschappen: Enkellaars met PU beschermkapNeus:

Niet-metalen antiperforatie L-protection®

PU-gewatteerde lip en kraagBinnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaartextielmateriaal met latex onderkantZool: PU met dubbele densiteitLeest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel

Samenstelling: Bovenstuk: Donkerbruin nubuk leder en zwart ® dwarsmateriaal

Voering: 3D zwart-oranje ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

BRUIN

Page 66: Herock Catalog 2012

64 www.herockworkwear.com

FOOTWEAR

CARNIS LOW S1P SNEAKERS

CONTRIX LOW S3 SNEAKERS

TUXEDO LOW S3 SNEAKERS

ZWART/GRIJS/ORANJE GERUIT

ZWART

BRUIN

Eigenschappen: Sneakers, laag model Neus:

Niet-metalen antiperforatie L-protection® Binnenzool: Antistatisch, antibacterieel, schimmelwerend, antistatische, comfortabele steun van voetboogsteun Zool:

Samenstelling: Bovenstuk: Voering: 3D ademende voering

Maten:

Eigenschappen: Sneakers, laag model Neus:

Niet-metalen antiperforatie L-protection® Binnenzool: Antistatisch, antibacterieel, schimmelwerend, antistatische, comfortabele steun van voetboogsteun Zool:

Samenstelling: Bovenstuk: waterafstotend Voering: 3D ademende voering

Maten:

Eigenschappen: Sneakers, laag model Neus:

Niet-metalen antiperforatie L-protection® Binnenzool: Antistatisch, antibacterieel, schimmelwerend, antistatische, comfortabele steun van voetboogsteun Zool:

Samenstelling: Bovenstuk: Bruin nubuck leder, waterafstotendVoering: 3D ademende voering

Maten:

Page 67: Herock Catalog 2012

65www.herockworkwear.com

FOOTWEAR

TUXEDO HIGH S3 SNEAKERS

PORTO HIGH S3 SNEAKERSPORTO LOW S3 SNEAKERS

BRUIN

GRIJS/ZWART GRIJS/ZWART

Eigenschappen: Sneakers, hoog model Neus:

Niet-metalen antiperforatie L-protection® Binnenzool: Antistatisch, antibacterieel, schimmelwerend, antistatische, comfortabele steun van voetboogsteun Zool:

Samenstelling: Bovenstuk: Bruin nubuck leder, waterafstotendVoering: 3D ademende voering

Maten:

Eigenschappen: Sneakers, hoog model Neus:

Niet-metalen antiperforatie L-protection® Binnenzool: Antistatisch, antibacterieel, schimmelwerend, antistatische, comfortabele steun van voetboogsteun Zool:

Samenstelling: Bovenstuk: waterafstotend Voering: Microvezel ademendende voering

Maten:

Eigenschappen: Sneakers, laag model Neus:

Niet-metalen antiperforatie L-protection® Binnenzool: Antistatisch, antibacterieel, schimmelwerend, antistatische, comfortabele steun van voetboogsteun Zool:

Samenstelling: Bovenstuk: waterafstotend Voering: Microvezel ademendende voering

Maten:

Page 68: Herock Catalog 2012

PASVORM & MATENHet dragen van de juiste maat is niet alleen belangrijk op de catwalk: ook een professional heeft de juiste maat en pasvorm nodig om zich zo goed mogelijk van zijn taak te kunnen kwijten. Een kledingstuk dat niet past, kan al snel in de weg gaan zitten en hinderlijk zijn bij het maken van bepaalde bewegingen. Bovendien zal een artikel dat niet goed aansluit ook sneller verslijten en aan vervanging toe zijn. Daarom zorgt Herock® er altijd voor dat zijn collecties optimaal ontworpen zijn, zodat de diverse zakken en andere functies van onze kleding gemakkelijk bereikbaar en toegankelijk zijn. Dit lijkt misschien een klein detail, maar op de werkvloer kan het een wereld van verschil uitmaken. Een slecht geplaatste broek- of zijzak zorgt er immers ook voor dat je als drager jezelf in allerlei vreemde bochten en hoeken moet wringen om een stuk gereedschap te pakken te krijgen. Voor het garanderen van een perfecte bewegingsvrijheid is het kiezen van de juiste maat een absolute basisvereiste. Herock® biedt daarom elk artikel uit onze collectie aan in elke maat. Hiernaast vind je onze matentabel en zie je welke maat best past voor jouw lichaamsbouw.

Page 69: Herock Catalog 2012

67www.herockworkwear.com

MATENTABEL

S M L XL XXL XXXL

172-179 172-179 180-187 188-195180-187 188-195

37-38 39-40 41-42 45-4643-44 47-48

-91 92-99 100-107 108-115 116-123 124-

-76 77-84 85-92 93-100 101-108 109-

MATEN BOVENSTUKKEN & OVERALLS

MATENTABEL MANNEN

LENGTE

BORST

TUSSEN TAILLE & HEUP

38 40 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64

28 29/30 31/32 33/34 35/36 37/38 39/40 41/42 43/44 45/46 47/48 49/50 51/52 53/54

44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 68 70

76 80 84 88 92 96 100 104 108 112 116 120 124 128

MATEN ONDERSTUKKEN

MAAT

LENGTE (in cm)

KRAAG (in cm)

BORST (in cm)

TUSSEN TAILLE & HEUP (in cm)

MAAT

INCH

EUR

TUSSEN TAILLE & HEUP (in cm)

MATENTABEL VROUWEN

26 27 28 29/30 31/32 33/34 35/36 37/38

34 36 38 40 42 44 46 48

34 36 38 40 42 44 46 48

68 72 76 80 84 88 95 96

INCH

EUR

MAAT

TUSSEN TAILLE & HEUP (in cm)

MAAT

LENGTE (in cm)

BORST (in cm)

TAILLE (in cm)

HEUP (in cm)

XS S M L XL XXL

164-167 164-167 168-171 172-175 168-171 172-175

-86 87-90 91-94 95-98 99-103 104-

-66 67-70 71-74 75-78 78-82 82-

-90 91-94 95-98 99-102 103-106 107

MATEN BOVENSTUKKEN & OVERALLS

MATEN ONDERSTUKKEN

BORST

TAILLETUSSEN TAILLE & HEUP

HEUP

LENGTE

Page 70: Herock Catalog 2012

EVEN A DIRTY JOB CAN BE DONE CLEANLY

Page 71: Herock Catalog 2012

69www.herockworkwear.com

Onze kledij is ontworpen om optimaal weerstand te bieden aan natuurlijke elementen en zware werkomstandigheden. Maar zelfs de meest duurzame kledij moet goed behandeld worden als je er een lange tijd in wil werken. Zorg er daarom voor dat je de wasvoorschriften op onze verpakking en in onze artikelen zo goed mogelijk opvolgt. Hieronder vind je de belangrijke wasvoorschriften die van toepassing zijn.

Het etiket geeft een aanduiding over de maximale behandeling die het product mag ondergaan. De getallen geven de hoogst

zorgen voor een hoge vlotverhouding met verminderde was- en zwierbewegingen.

WASINSTRUCTIES

WASSEN

Normaal programma

Beperkt programma

Normaal programma

Beperkt programma

Normaal programma

Beperkt programma

Normaal programma

Beperkt programma

Zeer beperkte machinale was

Handwas

Niet wassen

DROGEN

Droogtrommel normale cyclus

Drogen op lage temperatuur

Niet trommeldrogen

BLEKEN

Alle bleekproducten toegelaten

Enkel chloorvrij bleken

Niet bleken

STRIJKEN

Maximum

Maximum

Maximum

Niet strijken

PROFESSIONELE REINIGING

Droogreinigen met perchloretheen of minerale benzines

Droogreinigen met perchloretheen of minerale benzinesMild proces

Droogreinigen in koolwaterstof

Droogreinigen in koolwaterstofMild proces

droogreinigingen

Professionele natreiniging

Professionele natreinigingMild proces

Professionele natreinigingZeer mild proces

natreiniging

Page 72: Herock Catalog 2012

70 www.herockworkwear.com

CORDURA®

® is een stof die werd ontworpen

door textielfabrikant Dupont. Deze polyamidevezel is extreem duurzaam en sterk, maar tegelijkertijd ook erg soepel. Herock® maakt gebruik van deze uitzonderlijke stof om cruciale plaatsen in zijn kleding te verstevigen, zoals bijvoorbeeld op de knieën, schouders en ellebogen.

COOLPASS

materiaal dat ontwikkeld werd om het lichaam te allen tijde koel en droog te

houden. Deze nieuwe polyestersoort is een 100% ademende microvezel en zorgt voor een betere vochtregulering. Kleding die gebruik maakt van de

andere werkkleding en is uiterst geschikt om te dragen als onderste laag in het 3-lagensysteem. De kleding wordt op het lichaam gedragen en voert direct je transpiratievocht af naar de bovenliggende laag. Zo blijf je lekker warm in de winter en tegelijkertijd ook koel in de zomer!

PRO-REFORCE

Pro-Reforce is een innovatief materiaal dat we ontwikkeld hebben om te dienen als een beschermend

schild. De stof bestaat uit een 100% Oxford polyester stof met een extra coating die je kleding niet alleen vuilafstotend maakt, maar ook zorgt voor extra mechanische weerstand. Deze extreem robuuste en duurzame stof beschermt je tegen alle mogelijke externe factoren en laat je toe om in alle situaties aan de slag te gaan; of het nu gaat om weersfactoren of extreme werkomstandigheden.

Sommige kledingstukken zijn volledig vervaardigd uit deze stof, andere zijn op cruciale plaatsen verstevigd met Pro-Reforce.

COOLMAX®

Ook met deze stof zorg je ervoor dat je lichaam droog en koel blijft: de speciaal ontworpen vezel voert je transpiratievocht af naar de buitenlaag waar het snel kan verdampen. Deze stof wordt zelfs door topsporters gedragen omwille van zijn unieke ventilerende eigenschappen.

AMICOR™

Deze ‘slimme’ stof is uitgerust met speciale

anti-bacteriële stoffen die geleidelijk aan op een gecontroleerde manier worden losgelaten door de vezels. Bovendien is de stof zacht voor de huid en behoudt ze haar beschermende eigenschappen zelfs bij wasbeurten van 90°.

FLEX 2000

Dit is een extra sterke polyester stof die verstevigd is met polyurethaan,

Deze combinatie zorgt voor 100% waterdichtheid aan de buitenkant, terwijl de binnenkant van je kledij transpiratievocht en condensatie absorbeert en doorgeeft. Met andere woorden: dé stof bij uitstek voor een lange werkdag onder de blote hemel of in de regen.

HEROFLEX

Heroflex is een duurzame stof die met zijn polyurethaancoating een perfecte water- en wind dichtheid garandeert. Met zijn

scheurbestendig, zeer licht en flexibel om dragen. De gladde buitenkant is makkelijk schoon te maken en geschikt voor in de wasmachine. De perfecte stof om mee te werken in vochtige omstandigheden.

KATOEN

Dit materiaal is één van de hoekstenen van onze collectie: door zijn natuurlijke eigenschappen werkt deze stof tegelijkertijd isolerend en ventilerend. Bovendien is katoen een sterke en duurzame vezel die toch zacht en comfortabel aanvoelt.

STOFFEN EN BEHANDELINGEN

Herock® maakt in zijn kleding gebruik van de beste technologieën die beschikbaar zijn. Zo kunnen we instaan voor een optimale bescherming en een ongeëvenaard comfort tijdens het uitoefenen van je job. Hieronder geven we een woordje uitleg over de meest gebruikte stoffen en technieken zodat je perfect weet waar je voor kiest.

Page 73: Herock Catalog 2012

71www.herockworkwear.com

100% VOOR GEKROMPEN KATOEN MET

KEPERBINDING 300G/M2

WATERAFSTOTENDE COATING

Deze vormvaste variant op het traditionele katoen werkt tegelijkertijd isolerend en ventilerend en is daarom vooral geschikt voor gebruik bij hogere temperaturen. Bovendien smelt deze stof niet bij blootstelling aan hoge temperaturen, wat hem zeer geschikt maakt voor bijvoorbeeld lassers en techniciens.

100% KATOEN JERSEY 190G/M2

VOORGEKROMPEN

Deze stof is gemaakt van voorgekrompen katoen dat zacht, duurzaam én comfortabel is. Door zijn textuur is de stof bovendien perfect geschikt voor het toevoegen van een opdruk of een borduurontwerp.

100% JEANS

Deze zware en sterke variant op katoen is een klassieker omwille van zijn uitzonderlijke duur-zaamheid en multifunctionaliteit. Denim is één van de oudste stoffen in het assortiment en heeft zijn plaats tussen de anderen ruimschoots verdiend.

POLYESTER/KATOEN

Deze twee vezels vormen samen een lichtgewicht stof die toch stevig is: de mix tussen polyester en katoen zorgt voor een optimale combinatie van comfort en duurzaamheid. Daarnaast is deze stof door zijn samenstelling een garantie voor vorm- en kleurvastheid, en dus ook uitermate geschikt voor werk in veeleisende omstandigheden.

65% POLYESTER 35% KATOEN MET

KEPERBINDING 230G/M2

WATERAFSTOTENDE COATING

De combinatie van polyester en katoen zorgt ervoor dat deze stof licht van gewicht is, maar tegelijkertijd ook isolerend én erg duurzaam. Door de plooi-baarheid en het minimale gewicht kun je als drager genieten van een hoge bewegingsvrijheid en comfort. Deze stof is door zijn lichtere samenstelling ook uiterst geschikt om het hele jaar door te dragen en bovendien kleur- en slijtvast.

65% POLYESTER 35% KATOEN CANVAS

320G/M2 WATERAFSTOTENDE COATING

Ruige, all-round polyester/katoenen stof. Zacht, duurzaam en flexibel. Extra goede vormvastheid en uitstekend comfort. Het merendeel van Herock®

beschikbaar in deze stof.

65% POLYESTER 35% KATOEN PIQUÉ 210G/M2

De combinatie van polyester en katoen is sterk en duurzaam, maar toch comfortabel om te dragen.

De stof heeft uitstekende ventilerende eigenschappen en is daardoor zeer geschikt om als onder- of middenlaag te dragen. Onder meer de Herock® polo’s zijn vervaardigd uit deze stof. Bovendien is deze stof uiterst kleur- en slijtvast.

80% KATOEN 20% POLYESTER JERSEY

VOORGEKROMPEN 300G/M2

Deze voorgekrompen polyester/katoen combo maakt van elk kledingstuk een plezier om te dragen. Dankzij het katoen blijft de stof zacht, terwijl het polyester zorgt voor een verhoogde duurzaamheid en kleurvastheid. Dankzij het minimale gewicht is deze stof perfect voor een lange werkdag.

100% POLYESTER ACTI-FLEECE

Deze lichtgewicht fleece uit microvezel garandeert zijn drager een maximum aan comfort en een minimum aan warmteverlies. Daarom is deze stof ideaal om als middenlaag te dragen voor een optimale isolatie.

100% POLYESTER 330G/M2 - WINDDICHTE &

ADEMENDE ACTI-FLEECE

Deze lichtgewicht fleece stof garandeert zijn drager een maximale isolatie. Dankzij de hoge duurzaamheid kan de stof gedragen worden als buitenlaag, maar door zijn doorlatende eigenschappen is hij ook geschikt om te dragen op de middenlaag als extra bescherming tegen wind en regen. Deze stof is dan ook perfect geschikt voor ‘heavy duty’ werk in zware omstandigheden.

SOFTSHELL

Deze mix van polyester en Spandex zorgt voor een uitstekende isolatie en garandeert tegelijkertijd een goede afvoer van transpiratievocht. Softshell-kleding is licht, waterafstotend én windbestendig. Bovendien is de stof erg flexibel, een eigenschap die enorm bijdraagt aan het comfort van de drager.

Page 74: Herock Catalog 2012

www.herockworkwear.com

MANNEN

Dit artikel is onderdeel van de collectie voor mannen.

VROUWEN

Dit artikel is onderdeel van de collectie voor vrouwen.

UNISEX

Dit artikel is zowel geschikt voor mannen als vrouwen.

WATERDICHT

Dit symbool geeft aan dat een kledingstuk waterdicht is, of bedekt met een stof die water niet doorlaat. Dit soort kledij is dus uitermate geschikt voor werk in een natte of vochtige omgeving. De ‘mm’-aanduiding is een wetenschappelijke aanduiding die laat zien hoeveel millimeter water de stof kan verdragen tijdens een hydrostatische test met een waterkolom, zonder ook maar een druppeltje door te laten.

WATERDICHTE NADEN

De zomen van dit artikel zijn afgeplakt om extra bescherming te bieden tegen wind en water.

WATERAFSTOTEND

proces waarbij een kledingstuk waterafstotend of waterdicht wordt gemaakt door het toevoegen van

afstoot.

WINDDICHT

Dit artikel is winddicht en schermt uw lichaam volledig af van de weersomstandigheden zoals een beschermend schild.

ADEMEND

Dit wil zeggen dat het artikel behandeld is met een microporeus membraan dat vocht van binnenuit doorgeeft naar de bovenliggende laag, maar tegelijkertijd water tegenhoudt dat van buitenaf komt. Deze techniek zorgt ervoor dat transpiratievocht en condensatie vlot wordt afgevoerd terwijl regendruppels of andere vloeistoffen buiten gehouden worden. Daardoor blijf je als drager droog, maar tegelijkertijd ook warm en geïsoleerd tegen de meest barre weersomstandigheden. ‘Mpv’ is de meeteenheid die de ‘ademendheid’ van een kledingstuk aanduidt, berekend door de hoeveelheid waterdamp die de stof doorlaat.

HUIDBESCHERMING

lagen en tegelijkertijd de warmte vasthoudt.

EXTRA BEWEGINGSVRIJHEID

Dit artikel is speciaal ontworpen met het oog op maximale bewegingsvrijheid.

VERKLARING ICONEN

Page 75: Herock Catalog 2012

73www.herockworkwear.com

KREUKVRIJ

Dit artikel is kreukvrij en moet dus niet gestreken worden.

PRINTERRITS

Dit kledingstuk is voorzien van een printerrits die personalisering (vb. borduren, opdrukken, …) gemakkelijker maakt.

VERSTELBARE MANCHETTEN

De manchetten van dit artikel zijn aanpasbaar in omtrek.

EXTRA LANGE RUGLENGTE

Dit artikel heeft een extra verlenging aan de onderrug om te voorkomen dat het lichaam blootgesteld wordt aan de weersomstandigheden.

GSM-ZAKJE

Dit artikel is voorzien van een speciaal

MULTIPOCKET

Dit artikel is voorzien van 5 zakken of meer voor het opbergen van materialen en accessoires.

KNIEBESCHERMING

Dit artikel is voorzien van de mogelijkheid om extra padding en kniecomfort toe te voegen.

® kniebeschermers.

UITNEEMBARE ZOOM

Deze broek heeft een uitneembare zoom van 5 cm die je toelaat om de ideale lengteen pasvorm te krijgen.

REFLECTEREND DETAIL

Deze kleding is afgewerkt met een reflecterend detail.

DUO CONCEPT

Voor deze kleding bestaat zowel een mannen- als vrouwenversie. Dit kledingstuk is dus uitermate geschikt voor het aankleden van een team dat bestaat uit zowel werkmannen als -vrouwen.

Page 76: Herock Catalog 2012

74 www.herockworkwear.com

SCHILDER/STUKADOOR

Herock® heeft in zijn assortiment een brede collectie voor schilders en stukadoors en dit doorheen de verschillende productgroepen en stoffen. Waar de meeste merken doorgaans slechts een beperkte lijn aanbieden in het wit, vind je bij Herock® gegarandeerd je keuze!

LANDBOUW/SCHRIJNWERK

Landbouwers en schrijnwerkers hebben elk hun eigen specifieke vereisten en vinden niet gemakkelijk de gepaste oplossing voor hun uitrusting. Herock® heeft nu voor elke opdracht een toepasselijke outfit die je bovendien ook gewoon door kan dragen na het werk.

TUINBOUW

Buitenwerk in de natuur vereist warme en comfortabele kleding waar toch flexibel in gewerkt kan worden. Herock® heeft daarom speciaal een lijn ontwikkeld die het werk in de tuin of serre nog aangenamer maakt. Daarin vind je zowel voor de zomer- als wintermaanden je volledige uitrusting die voorzien is van opbergmogelijk-heden voor je snoeischaar, schep, vouwmeter of ander materiaal. Ideaal voor hoveniers, kwekerijen of medewerkers van tuincentra!

BEROEPEN

Page 77: Herock Catalog 2012

75www.herockworkwear.com

CORPORATE/LOGISTIEK/SERVICE

Herock® heeft speciaal voor bedrijven die hun corporate imago in de verf willen zetten een functionele basiscollectie ontwikkeld, rekening houdende met het feit dat elke werksituatie andere kledij vereist. Bij het ontwerpen van onze broeken,

hebben we rekening gehouden met extra flexibiliteit, wat zorgt voor meer comfort tijdens het lossen, laden of rijden. Bovendien ziet u er ook nog eens goed uit!

BOUW

De Herock® outfit voor de bouwsector is speciaal ontwikkeld om de zwaarste werkomstandigheden te verdragen. Onze kleding is voorzien van een waaier aan opbergmogelijkheden voor al je gereedschappen en er wordt steeds rekening gehouden met veilig en efficiënt werken. Zo ben je steeds op je gemak, zelfs wanneer je aan het zwaarste werk begint.

ELEKTRICIEN/LOODGIETER

Ook voor elektriciens en loodgieters heeft Herock® dé totaaloplossing.

collecties hebben we rekening gehouden met zelfs de allermoeilijkste werkomstandigheden. Onze kleding is bovendien voorzien van extra zakken en gereedschaphouders en is zo comfortabel en ergonomisch ontworpen dat u zich zonder moeite in de moeilijkste hoeken kan draaien.

BEROEPEN

Page 78: Herock Catalog 2012

www.herockworkwear.comwww.herockworkwear.comwww.herockworkwear.comerockworkwear.comwww.herockworkwear.comwww.herockworkwear.comwww.herockworkwear.comwww.herockworkwear.com

HEROCK® MARKETING TOOLS

SHOP-IN-SHOP De shop-in-shop concepten van Herock® blijven internationaal groeien aan een hoog tempo en zorgen voor een optimale presentatie.

CONCEPT STORE Naast de shop-in-shop concepts zijn er nu ook de eerste Herock® concept stores.

Page 79: Herock Catalog 2012

HEROCK® BEURZEN Herock® is internationaal aanwezig op beurzen en events.

ETHIEK Herock® zet zich in voor het goede doel.

HEROCK® TEST TEAM Het Herock®

dat de kleding aan de meest extreme omstandigheden getest wordt en dat er een constante optimalisatie is van de collectie.

WWW.HEROCKWORKWEAR.COMWORDT FAN EN WIN ÉÉN VAN DE PRIJZEN!

Page 80: Herock Catalog 2012

Herock®

De samenwerking tussen Herock®

een uitmuntende organisatie en vooral omdat alles perfect op elkaar moet afgestemd zijn om te winnen ! We houden beiden van een serieuze, toch berekende, uitdaging en streven naar een perfect resultaat met de nodige verantwoordelijkheidszin ! Uiteraard is het volledige team voorzien van een Herock® outfit, maar daarnaast staat ons logo ook mooi op deprachtige motor, de pitbox en de vrachtwagens van het team! Dit zal zorgen voor de nodige visibiliteit gedurendede verschillende races, waar het grootste deel van de bezoekers behoort tot onze gemeenschappelijke doelgroep.

vice-kampioen in het Dutch Superbike, blijft behouden als reservepiloot wegens een blessure. De befaamde piloten zullen het stuur delen van de schitterende YAMAHA R1 met het n°9.

Olivier Aerts (teammanager) aan het team willen geven. Verder is er de voorbereiding van de YAMAHA R1 die in handen ligt van motorspecialist Mario Kupper. Samen gaan Herock®

‘Endurance Wereldkampioen Superstock’! (www.competition.dgsport.eu)

HEROCK® EN DGSPORT GAAN VOOR DE TITEL !

Page 81: Herock Catalog 2012
Page 82: Herock Catalog 2012

www.herockworkwear.com

[email protected]