Top Banner
julegavetips til oppbyggelse og inspirasjon for alle aldersgrupper! andaktsbøker – romaner – biografier – barnebibler – studiebibler – ungdom – tweens – inspirasjon – gavebøker – ledelse – familie – ekteskap – israel julekatalogen 2014 GENESIS FORLAG
20

Hermons julekatalog 2014

Apr 06, 2016

Download

Documents

Hermon Forlag

Julegavetips til oppbyggelse og inspirasjon for alle aldersgrupper!
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: Hermons julekatalog 2014

julegavetips til oppbyggelse og inspirasjon for alle aldersgrupper!andaktsbøker – romaner – biografier – barnebibler – studiebibler – ungdom – tweens – inspirasjon – gavebøker – ledelse – familie – ekteskap – israel

julekatalogen 2014

HERMON FORLAG

GENESIS FORLAG

Page 2: Hermons julekatalog 2014

2 Du f inner e t stort ut va l g av vå re p roduk ter ho s d in k r istne bok h a ndl er

JULEGAVETIPS! FLOTTE BØKER OG FILMER FRA JARLE WALDEMAR!

Bli med Jarle Waldemar inn i Bibelens verden. Her får du en samling av 45 bibelandakter for barn. Bibelandaktene tar for seg viktige sider ved den kristne tro – med våre mest kjente bibelhistorier i bunn. Barn vil elske å høre temaene forklart med eksempler de kjenner igjen fra sin egen hverdag.

Kr. 298 Stivperm

Passer best for barn fra 5–10 år.

Jarle-TV på misjonsreise til AfrikaBrian er 7 år og bor i Afrika. Han får hjelp gjennom

fadderorganisasjonen Compassion.Familien Waldemar reiser på besøk.

Bli med til Afrika og bli kjent med Brian!Tillatt for alle. Spilletid: ca 45 min.

Kr. 199 DVD

Jarle-TV Trafikk

Bli med Jarle og Morten-politi ut i trafikken. Her får du lære om trafikk-regler og hvordan du skal oppføre deg på en sykkel. Du får også bli med Jarle og Artur på fjelltur, og fly høyt sam-men med luftambulansen. Lurer du på hvorfor regler er bra for oss? Kanskje Jarle-TV Trafikk kan gi deg svaret?Musikkvideoer: Gud er god, Hvem er jungelens konge? og Å, å, å, Gud er god.

Tillatt for alle.

Spilletid: ca 50 minutter

Kr. 199 DVD

NYHET

Velkommen inn i Bibelens verden! Her får barna møte Guds Ord på en måte som er enkelt å forstå. 71 bibelhistorier blir fortalt på en levende måte som vil engasjere både unge lyttere og lesere. Barna kommer til å elske de flotte og far-gerike illustrasjonene.Barnebibelen min er en god måte å bli kjent med Guds Ord på for barn og familier.

Kr. 298 StivpermKr. 198 Lydbok

BESTSELGERNÅ I 3. OPPLAG!

10 storskjermandakterHer får du 10 korte storskjermandakter med Jarle Waldemar som du kan sette på under søndagsskolen, barnekoret, barnegruppen eller hjemme. Hver andakt varer omlag fire minutter og passer for barn i alle aldre. Tillatt for alle. Spilletid: ca 40 min.

Kr. 199 DVD

NYHET

NYHET

Jarle Waldemar & Karina WaldemarPrinsesser i BibelenSkulle du ønske at du var en ekte prinsesse? Du leker kanskje at du er en vakker prinsesse, men visste du at du kan være en prinsesse på ordentlig? Det er helt sant! Du kan være en ekte prinsesse – Guds prinsesse!

Jenter som liker prinsesser vil elske å lese om kvinnene i Bibelen. De vil blant annet lære om lojaliteten til Rut, visdommen til Debora og motet til Ester. Men det viktigste av alt, er at jenter vil oppdage at de også er spesielle prinsesser. De er døtre av Kongen! Mens de leser disse prinsessehistoriene fra Bibelen, vil de lære å elske Gud og følge Hans ord.

Kr. 298 Stivperm – I SALG FRA 20. NOVEMBER

NYHET

Jonny og ConnyJonny er lei av å være hjemme og gjøre det samme hver eneste dag. Han pakker med seg alle pengene sine og drar til byen. Nå er det hans tur til å oppdage verden. Men det blir ikke helt slik Jonny hadde tenkt. Jonny og Conny er gode venner, men havner ofte i tottene på hverandre. Heldigvis redder sheriffen dem. Ved hjelp av bibelhistorier lærer Jonny og Conny hvordan de skal være mot hverandre.Spilletid: ca 50 minutter – tillatt for alle

Passer for barn fra 3–12 år.

Kr. 199/stk DVD

Jul i Jarle-TVBli med familien Waldemar på julefeiring! Her får du møte en god tradisjonell jul, kombinert med artige innslag.Musikkvideoer, pepperkakebak-ing, juleevangeliet og mye mer!

Spilletid: ca 50 min.

Tillatt for allePasser for barn fra 3–12 år.

Kr. 199 DVD

JULEGAVETIPS TIL SMÅ OG STORE BARN!

Page 3: Hermons julekatalog 2014

3e l l er du k a n be st il l e på w w w.hermon.no – ordre te l ef on 63 80 30 99

JULEGAVETIPS TIL SMÅ OG STORE BARN!

PAKKETILBUD! NÅ KUN KR. 249 Hardcover – Før kr. 129/stk – Du sparer kr. 396!

Med vakre illustrasjoner, er serien «Barn i Bibelen» en invitasjon til en praktfull reise gjennom bibelen, der barna innehar hovedrollene. Historiene fortelles fra barnas perspektiv – fulle av spenning og moro! Alder: 3–6 år.

60%RABATT

Barna lærer hvordan Gud passet på Noah, mens de åpner luker og lærer om tall, par som hører sammen, lyder, former og farger. Alder: 3–7 år

Kr. 179 Stivperm

Ved hjelp av magnetiske figurer kan barna gjenfortelle de populære bibelhistoriene på sin egen måte.

Bygg din egen Noahs arkLes historien om NOAH og den store ARKEN han bygde – og så kan du bygge din egen modellbåt!

Trykk ut alle delene, «klikk» dem sammen og og lag din egen mini-ark. Morsom å lage, og gøy å leke med – mange dyre- og menneskefigurer. Du trenger verken saks eller lim – den er kjempelett å lage! Når du er ferdig å leke med den kan mini-arken og figurene settes inn igjen i boken.

En unik og interaktiv introduksjon til en av Bibelens mest kjente historier!

Kr. 198 Stivperm

NYHET

BESTSELGERNÅ I 3. OPPLAG!

ORD. 198,-

NÅ 99,-

Sarah YoungJesus kaller på deg – for barnJesus kaller på ditt hjerte, og du kan høre Hans røst i hver eneste historie i Bibelen. Disse nøye utvalgte historiene, satt sammen med Sarah Youngs andakter, vil hjelpe unge hjerter til å forstå Guds store plan med å sende sin Sønn, Jesus, for å frelse Hans barn og forberede et sted for oss i Himmelen.

Den bestselgende forfatteren Sarah Young har rørt millioner av liv verden over gjennom sine andakter basert på Skriften og skrevet som om Jesus taler direkte til leseren. Denne boken vil lede Guds barn, ung som gammel, til å snakke med Jesus gjennom bønn og til å lytte til Hans kjærlighetsfulle stemme.

Kr. 298 Stivperm – I SALG FRA 28. NOVEMBER

NYHET

Ingebjørg Haugeland & Margritt BakkevoldGud finns! – FamilieandaktsbokDenne familieandaktsboka inneholder 100 vitnesbyrd fra barn, unge og voksne, om bønnesvar, helbredelse og under de har opplevd i hverdagen. I tilknytning til hver historie er det også bibelvers som barna og de voksne kan lese sammen, og spørs-mål som en kan diskutere og samtale om etterpå.

Vi tror at denne familieandaktsboken vil inspirere deg til å leve nær Jesus hver dag.

Kr. 249 Stivperm – I SALG FRA 28. NOVEMBER

Fortell de utrolige bibelhistoriene til barn og unge gjennom disse flotte håndtaksbøkene. Flott illustrert og enkelt fortalt, er de laget for å kunne være med på reiser – og eventyr. Supre stivpermsbøker for barn i alderen 1–4 år.

Kr. 198/stk Stivperm med håndtak

NYHET

Page 4: Hermons julekatalog 2014

4 Du f inner e t stort ut va l g av vå re p roduk ter ho s d in k r istne bok h a ndl er

JULEGAVETIPS! BARNEBIBLER FOR ALLE ALDERSTRINN

En bamse og en bok å kose seg med! Og en varm hilsen som sier: Gud er glad i deg! Kjente historier fra Bibelen på rim, tilpasset for barn.

Tilbud kr. 99/stk

(Ord. 149) Mykperm

Introduser barna for Bibelens fortellinger og personer! Oppdatert og med klare og morsomme tegninger, tekst og fortellinger, blir mer enn 90 av favoritthistoriene fra Bibelen levende, noe som gjør Bibelen for små barn perfekt for de små. De vil sette pris på de fargerike illustra-sjonene. Finnes både på bokmål og nynorsk.Passer best for barn i alderen 4–7 år.Kr. 279 Stivperm – Skole/menighetsutgave kr. 139

Den mest solgte bibel- historieboken i vår tid!

Med levende fortellinger og illustra-sjoner, lar Jesus-Bibelen barna selv oppdage at Jesus er hovedpersonen i Guds store fortelling om frelse – og hovedpersonen i fortellingen om deres liv også.

Passer for barn i alderen 4–9 år.

Kr. 249 Stivperm

Mer enn 200 kjente fortellinger fra Det gamle og Det nye testa-mente i et vakkert illustrert verk. Levende og engasjerende ved hjelp av ord og uttrykk som barn kan forstå og, fremfor alt, ha glede av å lese. Passer for barn fra 7–10 år.

Kr. 298 Innbundet

Svein AndersenHermons bibel for store barnDenne flotte barnebibelen med friske tegninger, og bibel-historiene levende gjenfortalt av en syv-barns far, vil glede både små og «store» barn.

Her får du mange av de best likte og mest kjente histori-ene fra Bibelen. Fargerike kart og rike illustrasjoner.

Passer best for barn fra 4–9 år.

Tilbud Kr. 198 Stivperm (Ordinær pris kr. 348)

Ettårsbibelen for barn365 lesestykker fra Bibelen – Guds OrdMed 365 små og utvalgte lesestykker kan man lese litt hver dag og utvikle en god vane! Tekstene er hentet direkte fra den norske bibeloversettelsen Bibelen – Guds Ord og er en glimrende innføring i Bibelen for barn som kan lese selv. De fargerike teg-ningene levendegjør historiene og motiverer for lesin-gen. Det oppfordres til samtale rundt tekstutdragene for å hjelpe barnet til bedre å forstå bibelteksten.

Passer best for barn fra 8–12 år.

Kr. 398 Stivperm

Disse flotte barnebiblene inneholder 20 favoritthis-torier fra skapelsen til oppstandelsen. En perfekt gave til ei flott jente eller en flott gutt! Illustrert med fargerike tegninger.

Tilbud kr. 99/stk(ord. 149) Mykperm

Jarle Waldemar

Bibelen for minstemannGuds Ord er fantastisk! Her forteller Jarle Waldemar 20 kjente bibelhistorier om Gud og Hans kjærlighet til oss mennesker. Fortellingene er skrevet på en lettlest måte og inneholder vakre illustrasjoner. Dette er en flott introduksjon til Bibelen for de aller minste. Passer best fra 3–6 år.Kr. 198 Stivperm med håndtak

BESTSELGERNÅ I 3. OPPLAG!

BESTSELGERNÅ I 5. OPPLAG!

BESTSELGERNÅ I 3. OPPLAG!

ORD. 348,-

NÅ 198,-

ORD. 149,-

NÅ 99,-ORD. 149,-

NÅ 99,-

Passer best for barn fra 1–3 år. Passer best for barn fra 3–5 år.

NY VAKKER BOK AV MAX LUCADO – JULEGAVETIPS TIL BARN OG UNGE

Page 5: Hermons julekatalog 2014

5e l l er du k a n be st il l e på w w w.hermon.no – ordre te l ef on 63 80 30 99

JULEGAVETIPS! BARNEBIBLER FOR ALLE ALDERSTRINN NY VAKKER BOK AV MAX LUCADO – JULEGAVETIPS TIL BARN OG UNGE

Petter A. JensenGodstyvene i GrynvikBok 2 i detektivserien: Lissi, Luta og FyrstikkenLissi, Luta og Fyrstikken havner i nok et mysterium: To menn bærer esker inn i skogen i ly av mør-ket, fra godsvogner på Grynvik stasjon og ned i en bortgjemt liten skyggenes dal. Men – eskene er sporløst borte! Heng på når De Tre Lykter spionerer på tyvene og klekker ut en plan! Opplev det mystiske lyset, møt ”mannen fra den andre siden”, hold deg fast når de blir blindpassasjerer, inne-sperret, unnslipper, går til aksjon – og når de må flykte!

Lissi, Luta og Fyrstikken er en ny serie detektivbøker for jenter og gutter fra 9 år og oppover. Her er det humor og forelskelse, kløkt og mot, glimt av det overnaturlige midt i den kjente virkeligheten og framfor alt dramatikk og spenning – i et sjarmerende og passe gammeldags norsk-svensk grensemiljø.Kr. 198 Stivperm

Mannen som forsvant (Bok 1)

En samtidslignelse som lærer barna en tidløs sannhet: Gud har en spesiell hensikt for deg og du kan finne den med hjelp av Guds Ånd.

Kr. 149 Stivperm

Denne vakkert illustrerte boken av Max Lucado formidler et budskap rett til hjertet: Å kjenne seg trygg og viktig, som den man er.

Kr. 198 Innbundet

Max LucadoDen lille gutten og det store havetFra havets vidstrakte bredder til toppen av de høyeste fjell, tar Max Lucado oss med på en oppdagelsesreise som viser hvordan skaperverket uttrykker Skaperens enestående kjærlighet. Denne vakkert illustrerte historien om Guds kjærlighet som aldri tar slutt vil forbli en favoritt i mange år fremover.«Jeg leste denne for guttene mine og de elsket den. De lurte bare på hvorfor pappa ble så fuktig i øynene underveis. Å få gi barna et glimt av Guds kjærlighet gjennom denne virkelig rørende, herlige boken er en opplevelse jeg anbefaler på det varmeste!»– David Andersen, tre-barns pappaIntroduksjonspris Kr. 198 Innbundet (Ordinær pris kr. 249 fra 1. JANUAR 2015)

NYHET

BESTSELGERNÅ I 4. OPPLAG!

NYHET

Med fargerike tegninger lærer denne spennende historien barna å holde det de lover, mene det de sier og alltid snakke sant.

Kr. 198 Innbundet

BESTSELGERNÅ I 2. OPPLAG!

En samtidslignelse som lærer barna dine betyd-ningen av ærlighet, å gjøre sitt beste for Gud og leve helhjertet.

Kr. 149 Stivperm

Gjennom sang og musikk, høre-spill, tekst og fargerike bilder, blir historien om Jona i fisken levende for barna.

Kr. 249 Stivperm Lydbok-CD medfølger!

NYHET

Den klassiske julefortellin-gen er vakkert gjenfortalt, og blir levende gjennom de flotte panorama sprett-opp-bildene i denne store boken.

Tilbud Kr. 99 Stivperm(Før kr. 149)

En varm og bibeltro hverdags-fortelling som deler underet og forundringen over alt det gode Gud har skapt! Ypperlig til høytlesning for barn og barne-barn. Alder: 5-12 årKr. 198 Innbundet

Små rim og tidløse vers tar barnet med på en reise Betlehem for å finne den nyfødte kongen. Med enkle spørsmål og aktiviteter knyttet til teksten. Alder: 1-4 år

Tilbud Kr. 99 Stivperm(Før kr. 198)

Møt Maria og Josef, hyr-dene og de vise menn. Gå helt opp til krybben der Jesusbarnet ligger ... og vit at det er engler rundt deg på alle kanter.Tilbud Kr. 59 (Før kr. 149)

Barna lærer bibelfortellingen på en underholdende måte ved hjelp av enkle ord og setninger, sider som kan brettes ut og små kikkehull.

Tilbud Kr. 49(Før kr. 98)

NYHET

Page 6: Hermons julekatalog 2014

6 Du f inner e t stort ut va l g av vå re p roduk ter ho s d in k r istne bok h a ndl er

JULEGAVETIPS TIL UNGE MENNESKERActionbibelenActionbibelen inneholder over 200 fartsfylte fortellinger i kronologisk rekkefølge. Dette gjør det enkelt å følge Bibelens historiske flyt, og forsterker oppbygningen av det spennende klimakset.

Historiene i Actionbibelen kommuniserer de bibelske sannhetene på en klar og kraftfull måte for moderne lesere. Denne spennende blandingen av fengslende fortellinger og dramatiske bilder, appellerer til alle – uan-sett alder.

Den internasjonalt anerkjente kunstneren, Sergio Cariello, har skapt originale og imponerende illustrasjoner preget av rike farger, dramatisk skyggelegging og belysning, fet og energisk design og uttrykksfulle personer.

– 750 fargerike, actionfylte sider– 200 fartsfylte fortellinger i kronologisk rekkefølge– Storslått gjengivelse av verdens mest fantastiske historie

Kr. 298 Stivperm – 750 sider fargetrykk!

“Jeg elsker tegneserier – de var min vei inn i bibelhistorien. Denne er strålende!” – Daniel Egeli, pastor i Filadelfia Oslo

NYHET

Enkeltstående roman for tenåringsjenter av den populære forfatteren av barne- og ungdomslitteratur Melody Carlson. Boken tar opp aktuelle temaer som aldersgruppen vil kjenne seg igjen i.

Kr. 198 Pocket

NYHET

Dette er en bok for nye troende, livslange etterfølgere og for den som bare er nysgjerrig på hvem Jesus er.Med glød, humør og overbevisning, viser Judah Smith at Jesus er livet, Jesus er nåde, Jesus er din venn. Jesus er en ny og bedre måte å være men-neske på.

Kr. 198 Pocket

Denne andaktsboken vil knytte hjertet ditt enda sterkere til Herren. Hver andakt er skre-vet som om Gud selv snakker til deg personlig! Forfatteren Sarah Young inviterer deg til å tilbringe noen minutter i Guds nærvær hver dag, mens du lytter til Ham og det Han vil fortelle deg.

Kr. 249 Hardcover

«Dette er en ærlig og åpen bok hvor for-fatteren deler av sine erfaringer og sitt hjerte, for at du som tenåring skal leve livet til det fulle. Samtidig inneholder også boken praktiske tips og nyttige fakta som kan hjelpe deg til å stå for dine valg, og ikke minst – at det er tilgivelse og gjenopprettelse når du har tråkket feil.» – Wenche Stautland Håvik

Kr. 228 Storpocket

DET NYE TESTAMENTE FRA HVERDAGSBIBELEN

BESTSELGERNÅ I 2. OPPLAG!

BESTSELGERNÅ I 3. OPPLAG!

Kjapp deg, sjekk innboksen! Den flommer over av e-mail fra Gud!Hver eneste hilsen er en kruttpakke som vil motivere, oppmuntre og gi deg styrke til å tro at Gud er virke-lig, og at Han mener du er utrolig spesiell og enestående.

Kr. 198 Innbundet

BESTSELGERNÅ I 8. OPPLAG!

Manga MessiasFra den mest solgte boken i verdens historie ... kommer den beste historien som noen gang er fortalt ... Om den mest fantastiske mannen som noen gang har levd ... presentert i verdens mest populære tegneserieformat! Tør du å lese historien Hans – selv om det kanskje vil forandre livet ditt for alltid?

Kr. 129 Heftet [Ved kjøp av klassesett, 20 eller flere, kr. 79/stk]

Manga MytteriFra skapelsen tilutvandringen.

Manga MajestetFra ørkenvandringen til Kong David.

Manga MetamorfoseApostlenes gjerninger

Bestselger!20 000 ex

Kr. 149/stk Heftet

Page 7: Hermons julekatalog 2014

7e l l er du k a n be st il l e på w w w.hermon.no – ordre te l ef on 63 80 30 99

JULEGAVETIPS TIL UNGE MENNESKER DET NYE TESTAMENTE FRA HVERDAGSBIBELEN

For å hjelpe deg til å skjønne mer av hva Bibelen vil fortelle deg, finner du fem ulike kategorier med forklaringer i Studiebibel for Tweens.De utdyper hva bibelteksten forteller om. De gir deg nyttig kunnskap og informasjon som gjør det lettere å forstå det du leser.

Bibelen inneholder mye vi kan lære av. I «Hva betyr dette i dag?» finner du noen ideer om hva du kan lære av dette bibelverset.

Dette er bibelvers som er verdt å kjenne til og kanskje lære utenat.

Mye har forandret seg siden Jesus levde. Måten de levde på er ganske annerledes enn slik vi lever i dag. I «Visste du at?» får du nyttig kunnskap som vil hjelpe deg til å skjønne mer av det du leser.

Forklarer enkelte ord og handlinger som kan være vanskelige å forstå.

Bli bedre kjent med personer, steder og hendelser, gir deg mer bakgrunnsinfor-masjon om det du leser om.

Jarle Waldemar

Studiebibel for TweensEn flott studiebibel som passer fra 9-års alderen. Den er full av hjelpemidler for å lese og forstå Guds Ord. Jarle Waldemar hjelper deg ikke bare til å forstå, men også til å gjøre noe med det du leser.

Bibelteksten som brukes er hentet fra den nye norske oversettelsen Hverdagsbibelen (2013, Bibelforlaget) – Det nye testamente. Hverdags-bibelen er en levendegjort oversettelse som baserer seg på oversettelsen Bibelen – Guds Ord.

Kr. 398 Innbundet i eksklusiv stivpermGjennomgående fargetrykk i hele studiebibelen.Finnes i lilla og blå utgave!(Blå utgave er midlertidig utsolgt. Nytt opplag januar 2015.)

MIDLERTIDIG

UTSOLGT!

Hjertelivet – Det nye testamente fra HverdagsbibelenMed bibeltekst fra den nye oversettelsen: Hverdagsbibelen og artikler om temaer unge jenter er opptatt av, presentert i magasinformat, er dette en perfekt bibel for tenåringsjenter.I Hjertelivet – det nye testamente fra Hverdagsbibelen får du i tilegg til bibelteksten en rekke artikler som kan hjelpe deg til å forstå og bli bedre kjent med Gud.

Hverdagsbibelen er ikke en konkordant (ord-for-ord) oversettelse fra grunnsprå-kene, men en forenklet og levendegjort oversettelse som baserer seg på Bibelen – Guds Ord. Hverdagsbibelen legger vinn på å holde seg innenfor de teologiske rammer grunnteksten gir, men dens viktigste oppgave er å gjøre Bibelen leservenn-lig og forståelig for Ola og Kari, Per og Pernille!

«Det tok forlaget fem år og oversette og skape innhold til jentebibelen. 200 kroner koster testamentet, noe som gjør pocketboken til en beskjeden investering som kan bety mye for tenåringsjenter ... Hva er så spesielt med denne boken? For det første er det bibelteksten. Den er skrevet lettfattelig og rett fram ... Det er ikke bare bibelteksten som er bra med Hjertelivet. Her får leseren masse gode tips, faktaruter om aktuelle tema og ikke minst en strålende kalender ... forfatterne tar også opp viktige spørsmål om relasjoner, kropp, forholdet til Gud og kirken – og gir gode svar og refleksjoner.»

– Bjørn Olav Hammerstad, Dagen, 27. mai 2014

Kr. 198 Heftet – gjennomgående fargetrykk

NYHET

Page 8: Hermons julekatalog 2014

8 Du f inner e t stort ut va l g av vå re p roduk ter ho s d in k r istne bok h a ndl er

GJE

LD

ER VED KJØP AV BIBELEN GU

DS O

RD STU

DIEUTGAVE I SKINN ELLER KUN

STSK

INN. Kr.1,-

(Verdi kr. 398,-)

Bibelen – Guds ord studieutgaveDenne studiebibelen inneholder mer enn faktakunnskap, og er spesielt utformet for å hjelpe leseren til å leve det kristne livet i hverdagen. Hele veien gis forklarende kommentarer og undervisning omkring vers og avsnitt, som ikke bare gir større forståelse av Skriften og Guds rike, men også viser hvordan Bibelens Ord er rele-vant for deg i ditt liv. Hver bibelbok avsluttes så med Tro i Praksis, som oppsum-merer grunnprinsippene i den aktuelle boken og viser den praktiske tilegnelsen.

Hovedredaktør for studienotatene, hentet fra New Spirit Filled Life Bible: Dr. Jack W. Hayford.

Over 1872 sider får du dessuten blant annet: – bibeloversettelsen Bibelen – Guds Ord, revidert utgave – Jesu Ord i rødt – kart og oversikter – utdypende oversettelse og forklaring av 550 hebraiske og greske ord – kommentarer til vers og avsnitt – undervisning om sentrale temaer – bibelleseplan – temaartikler fra norske bibellærere

816 sider fullspekket med informasjon – fargerikt, spennende, pålitelig og bibeltro – skrevet av mennesker som selv har oppda-get Bibelens rikdom og gjerne vil dele den med andre.

«Biblex – Hermons store bibelhåndbok kan trygt anbefales. Den gir solid innføring og veiledning gjennom en klar tekst og et rikt billed-, kart-, og plansjemateriale.» – Aksel Valen-Sendstad

Tilbud kr. 1 ved kjøp sammen med Bibelen – Guds Ord Studieutgave (Ordinær pris kr. 398)

DYKK DYPT INN I ORDET MED BIBELEN – GUDS ORD STUDIEUTGAVER!StudentbibelenStudentBibelen er en fullverdig studiebibel med hele bibelteksten. Bibelstoffet presenteres på en klar og oversikt-lig måte som appellerer både til skoleelever fra konfirmasjonsalder, studenter og voksne i alle aldere. Bibeltek-sten i StudentBibelen er den reviderte utgaven av Bibelen – Guds Ord (2007).

Mange kan til tider oppleve det utfordrende å lese Bibelen. Her får du verktøyene du som leser trenger for å finne ut hvordan Bibelen i enda større grad kan bli verdifull for deg i ditt personlige liv og vandring med Gud.

ORD. 348,-

NÅ 249,-Hardcover utgave

LYS TOFFEE KR. 499 LYS LATTE KR. 499DYP FUSCHIA KR. 499 MØRK KAMO KR. 499

Alle kunstskinnsutgavene har flott gullsnitt og et lesebånd som matcher fargen på omslaget.

Macciato kunstskinn kr. 598 Sort kalveskinn kr. 998 Eksklusiv utgave i ekte naturskinn kr. 1298

Page 9: Hermons julekatalog 2014

9e l l er du k a n be st il l e på w w w.hermon.no – ordre te l ef on 63 80 30 99

BIBELEN – GUDS ORD – HELE BIBELEN FRA KR. 49

Store bibler passer godt til hjemmebruk og på kontoret. Men den som er på farten, trenger den ultratynne Bibelen – Guds Ord. Den kan du ta med deg overalt. Bibellesere i alle aldere vil sette pris på den ultratynne utgaven.

Den er verken tung eller tykk, og tar liten plass i en stresskoffert eller reiseveske.Den ultratynne Bibelen – Guds Ord er den perfekte følgesvenn! Med kart, lesebånd og Jesu Ord i rødt.

BIBELEN GUDS ORD ULTRATYNN UTGAVE – NYTT OPPLAG I NYTT DESIGN OG FARGER!

Kr. 398 Sort kunstskinn Kr. 398 Mocca kunstskinn Kr. 398 Caramel kunstskinn

NYHETNYHETNYHET

HVA ER BIBELEN – GUDS ORD?Bibelen – Guds Ord er en norsk oversettelse fra grunntekstene, hebraisk, arameisk og gresk. Oversettelsen er gjennomført av en tverrkirkelig gruppe teologer, som alle tror at Bibelen er Guds eget Ord.

Bibelforlagets oversettelse av Det nye testamente gjengir bibelteksten ut fra den greske Textus Receptus, den overleverte tekst, som ble brukt i alle dansk-norske utgaver helt fram til 1904 (samt i Luthers tyske oversettelse). Dette betyr at enkelte vers og bisetninger som andre norske oversettelser har valgt å utelate, er tatt med i Bibelen – Guds Ord. Det er lagt stor vekt på å beholde Messias-profetiene og skapelseshistorien i GT slik bibeloversettere av den overleverte tekst har gjort det gjennom århundrene, også i den reviderte utgaven. Tekstfunn fra Dødehavsrullene er hensynstatt og referert helt fra første utgave av Bibelen – Guds Ord i 1997.

Bibelen – Guds Ord har lagt vekt på et moderne, lettlest språk, samtidig som en har bestrebet seg på en nøyaktig oversettelse fra grunntekstene. Store forbokstaver er brukt når det er tale om Gud.

Her får du hele Bibelen Guds – Ord, i en hendig lommeutgave.

(Ord Kr. 798,-) Sort kalveskinn

Disse utgavene har et tillegg for deg som nettopp har kommet til tro på Jesus, og gir nyttige råd og tips på veien.

Heftet kr. 98Ved kjøp av 20 stk eller flere betaler du kun kr 49/stk.

Bibelen Guds Ord Storskrift utgave

Bibelen Guds Ord Vanntett utgave

Pocket kr. 198

Bibelen Guds Ord Lommeutgave

ORD. 798,-

NÅ 498,-

Page 10: Hermons julekatalog 2014

10 Du f inner e t stort ut va l g av vå re p roduk ter ho s d in k r istne bok h a ndl er

JULEGAVER TIL OPPBYGGELSE OG INSPIRASJON

En bok om hva Bibelen og kris-tendommen egentlig dreier seg om.«Når Gudmund løfter frem rik-dommen i Bibelens bøker, fletter han inn mange fortellinger og vitnesbyrd som aktualiserer stof-fet ... Jeg anbefaler sterkt denne gode boka!» – Asbjørn Simonnes

Kr. 228 Pocket

«Lucado begeistrer meg, griper mitt hjerte og maler nåden så sterkt og farge-rikt at jeg reservasjonsløst anbefaler boken for alle – enten du er nyfrelst eller har kjent Jesus lenge!»– Svein Eivind Andersen

Godkjent av K-Stud!

Kr. 298 Innbundet

Mark BattersonBønnesirklerI boken Bønnesirkler deler pastor Mark Batterson mektig innsikt fra legenden om sirkelmakeren Honi, en jødisk vismann fra det første århundret f.Kr. Hans frimodige bønn gjorde ende på en tørke og reddet en generasjon. Oppdag den enkle, men likevel livsforvandlende sannheten: «Gud ærer frimodige bønner, og frimodige bønner ærer Gud.»

«En av de viktigste bøkene jeg har lest på lenge. Med en kombinasjon av inspirasjon og praktisk undervisning gjør Mark Batterson bønn til noe mye mer enn en av mange ting som har en plass i våre liv. Han viser hvordan bønn i sentrum for alt vi gjør blir utgangspunktet for et liv hvor spørsmålet ikke er hva vi kan utrette, men hva Gud kan gjøre.»

– Egil Elling Ellingsen, Pastor i IMI Kirken, Stavanger

Kr. 228 Pocket

NYHET

NYHET

David ØstbyBibelens profetier i dagens nyheter«Boken er spennende og interessant lesning. Den er tidsaktuell med et profetisk budskap for den som vil være oppdatert om hva Guds ord sier i våre dager. Boken anbefales på det varmeste for leg og lærd.» – Dr. Emanuel Minos i forordet.

«Denne boken kan trygt legges i hendene på 15-åringen og 80-åringen – alle vil ha stort utbytte av å fordype seg i denne undervisningen ... en skattkiste ... Boken er anbefalt! Les den – og gi den videre! Takk David!» – Rolf Svellingen, Sjibbolet

Er det bilder av endens tid du finner i dagens aviser? Er det kanskje på tide å ta de profetiske signalene i Guds Ord på alvor? Forfatteren viser hvor troverdig Guds Ord er. Selv i de alvorligste profetier er alltid Guds nådige hånd der for å beskytte sine barn og dra mennesker til seg. Bibelens profetiske ord vil gi deg trygghet i din tro på at din himmelske Far er historiens Herre.Kr. 228 Pocket

BESTSELGER! ALLEREDE I 2. OPPLAG!

NYHET

En praktisk veiledning om hvordan vi kan dele vår tro og vårt vitnesbyrd, hva som er evangeliets hovedsann-heter, hvordan vi kan lede mennesker til Jesus og gjøre dem til disipler.Boken er godkjent avKristelig Studieforbund.

Kr. 228 Pocket

NYHET

Ble jorden skapt på 6 dager eller millioner av år? Har Adam levd eller er han bare en mytisk figur opp-funnet av jødiske prester? I denne boken gir forfat-terne velfunderte svar på disse og mange flere spørs-mål. Forfatterne viser også ut fra Bibelen at spørsmå-lene langt fra er perifere i forhold til kristen tro og tenkning.

Åge Åleskjær gir deg her grunnleggende undervis-ning om hvordan vi kan møte livets stormer, kry-dret med erfaringer fra eget liv. Også hans kone, Lillemor, og datteren, Madeleine, er medforfat-tere i denne boken.

Kr. 198 Pocket

En sterk påminnelse for oss om Guds trofasthet og nærvær i livets mørkeste, vanskeligste og mest utfor-drende situasjoner. Hans Weichbrodt levendegjør den fengslede apostelen Paulus reise til Rom og deler åpenhjertig erfaringer fra sin egen livsreise.

Kr. 248 Pocket

NYHET

«Denne boka tek både evolusjonslæra og ska-pingslæra på alvor, som ho tek naturvitskapen og bibelsynet på alvor. Dessutan er ho lett skriva og godt pedagogisk tilrettelagt. Framstillinga er basert på eit bibelsyn som seier at alt i Bibelen er Guds ord og fullt truverdig ...»– Johannes Kleppa, avisen Dagen (05.05.2014)

Kr. 249 Storpocket

En bok full av varme, lys og håp. Presten Karsten Isachsen deler sin tro og teologi, men også sine lengsler.Humoren er også alltid med hos Karsten, ikke som pynt, men som en hovedstrøm i livet.

Kr. 298 InnbundetBestselger! 2. opplag!

Matthew Barnett, grunnlegger av Dream Center i Los Angeles, peker gjennom sin egen historie og historien til andre som har fått livet sitt forvandlet, ut veien for alle som leter etter et håp om at Gud har skapt dem for en stor hensikt. Oppdag din gudgitte hensikt og ditt hjertes drivkraft!

Kr. 248 Pocket

Page 11: Hermons julekatalog 2014

11e l l er du k a n be st il l e på w w w.hermon.no – ordre te l ef on 63 80 30 99

JULEGAVER TIL OPPBYGGELSE OG INSPIRASJONKjell MarksetLEV VELBoka Lev veL handler om livets fire grunnleggende basis-områder: aktivitet, hvile, relasjoner og kosthold. Enkel livsvisdom fra et levd liv som idrettspappa og OL-prest deles åpenhjertig. Vi garanterer at det idrettspresten har på hjertet vil skape reaksjoner, aha-opplevelser, gode smil og nye tanker. Lev veL – og dens fire enkle grunn-prinsipper – vil gi høy avkastning for resten av livet.

Kr. 349 Storpocket – Genesis Forlag

Kjell MarksetAnsikt til ansiktANSIKT TIL ANSIKT er et grup-pe- og samtalekonsept som bygger på boken LEV VEL. Det kan bru-kes sammen med ektefelle, venner eller andre – men ikke minst i en gruppe – ansikt til ansikt.

Kr. 198 KunstskinnNYHET

Pakkepris Kr. 499 ved kjøp av «LEV VEL» + «ANSIKT TIL ANSIKT» samlet på www.hermon.no

Boken LEV VEL og samtaleopplegget ANSIKT TIL ANSIKT er godkjent av Kristelig Studieforbund. Les mer på www.k-stud.no.

Odd J. EidnerDet enkle livetHva er meningen med livet – og hva gir mening – i videste forstand? Og hvordan kan livet gå videre etter den dypeste sorg? Slike spørsmål har mennesker til alle tider stilt seg. Enkle fasitsvar på livets vanskelige spørsmål finnes ikke, men vi har bare fått ett liv å leve – ett enkelt liv. Det må vi bruke så godt vi kan. Livet er likevel ofte så vanskelig og komplisert at det er lett å miste retningen.

Odd Eidner uttrykker det slik: «Det er de enkle gledene i livet som betyr mest, tror jeg. Det er ikke så mye som skal til – et kjærlig blikk fra henne jeg har valgt å dele livet med, et oppmuntrende ord fra en god kamerat, et vakkert musikkstykke eller et godt måltid. Hver eneste dag kan vi nyte livets enkle gleder, og mange av dem er helt gratis!»

Gjennom de 40 kapitlene forsøker forfatteren å sammenfatte det han selv har erfart, både i eget liv og i møte med andre – enkle sannheter om livet og den kristne troen. Det handler om Det enkle livet vi har fått.

Kr. 298 Innbundet – Genesis Forlag

Den doble sorgenOdd J. Eidner skriver sin fortelling om noe mange har opplevd, men som egentlig er ubeskrivelig; det ufattelig meningsløse – å miste et barn. Bodø-presten ble hardere prøvet enn de fleste. Etter at han hadde fulgt sitt andre barn til graven forsvant også troen på Gud. I samme periode mistet han også begge forel-drene. Eidner skriver ærlig og direkte om hvordan han taklet sorg, hvordan han opplevde at også Gud ble borte og hvordan han fant veien videre.

Kr. 249 Innbundet – BESTSELGER! 2. OPPLAG!

«Livet kan rett og slett bli bedre etter å ha lest LEV VEL!» – Jan Erik LarssEn, programLEdEr i Broom

NYHET

NYHET

Kjell MarKset (1958) er teolog og idrettsprest. Han er gift med lege Anne-Christine, og sammen har de tre barn. Han er grunnleggeren av KRIK – Kristen Idrettskontakt (1981), som i dag har 14 000 medlemmer i Norge, og dessuten er etablert i Sverige og Øst-Afrika. Markset har for sin innsats i KRIK mottatt både Brobyggerprisen (2002), Petter Dass-prisen (2005) og andre hedersbevisninger. Han har vært OL-prest for den norske troppen og OL-arrangøren hele ti ganger. Nå kjemper han for en ny sak.

Odd jarle eidner (1956) er født og oppvokst i Steigen og bor i Bodø. Han har tidligere arbeidet som sokneprest i Dønna, stasjonsprest på Bodø hovedflystasjon og stiftskapellan ved bispedømmekontoret. I dag jobber han som prostiprest i Bodø domprosti.

Her får du 44 fortellinger fra livet. Den røde tråden er håpet som en viktig driv-kraft i livet. Odd Eidner har laget boken i samarbeid med Bodø-fotografen Bjørn Erik Olsen. Sammen skaper tekst og bilder både undring og håp hos leseren.

Kr. 298 Innbundet

Her får du 40 hjertegripende småstykker som skaper for-undring, begeistring og livsglede hos leseren. Både hverdagslige situasjoner og dype refleksjoner om livet. Boken er illustrert med foto-grafier av Bjørn Erik Olsen.

Kr. 298 Innbundet

Page 12: Hermons julekatalog 2014

12 Du f inner e t stort ut va l g av vå re p roduk ter ho s d in k r istne bok h a ndl er

AKTUELT OM ISRAEL, MIDTØSTEN OG ISLAMKlaus WivelDen siste nattverdDA JOURNALIST KLAUS WIVEL i et åpent brev til den danske utenriksministeren spurte hva regjeringen ville gjøre med fordrivelsen av de kristne i den arabiske verden, fikk han ikke noe svar. Med spørsmålet hengende i luften dro han derfor av sted til Vestbredden, Gaza, Egypt, Libanon og Irak for ved selvsyn å forstå hva en av vår tids største menneskerettskrenkelser handler om. Her møtte han underkuede mennesker under stort press fra muslimske omgivel-ser. Prester som har fått kirkene sine brent, og som nekter å la seg knekke. Foreldre som har mistet barna sine. Borgere som er blitt kidnappet og kastet ut av sine hjem. I DEN SISTE NATTVERD forteller Klaus Wivel historien om vår tids paria, de kristne i den arabiske verden. Her betyr økende islamisme, gamle stridigheter, religiøse uenigheter, ter-ritoriale konflikter og konstant mistro at hundretusener av mennesker i løpet av de siste tiårene er blitt undertrykt, sjikanert, forfulgt og fordrevet. DEN SISTE NATTVERD er deres historie.

Kr. 298 Innbundet

NYHET

Sønn av HamasSiden han var en liten gutt, fikk Mosab Hassan Yousef se denne farlige terrororganisasjonen fra innsiden. Som den eldste sønnen til Sheikh Hassan Yousef, en av grunnleggerne av Hamas, ble han formet til å overta hans arv, politikk og status. Men alt forandret seg da Mosab snudde seg vekk fra terror og vold, og i stedet omfavnet læresetningene til en annen kjent leder fra Midtøsten.

I Sønn av Hamas avslører Mosab Yousef informasjon om verdens farligste terrororganisasjon, og gir oss sannheten om sin egen rolle, den fortvilte adskillelsen fra familie og hjemland, den farlige avgjørelsen om å gjøre sin nye tro offentlig kjent, og troen på at å «elske sine fiender» er den eneste veien til fred i Midtøsten.

Kr. 199 Pocket – BESTSELGER! NÅ I NY, UTVIDET UTGAVE!

Josef og David Østby har gitt oss en dags-aktuell bok om Israel – idag, i historien og i Bibelens profetier.Få hjelp til bedre å forstå Israels viktige oppgave som formid-ler av frelseshistorien.

Kr. 228 Pocket

NÅ I 2. OPPLAG!

Dette er en oppklarende presentasjon av de mange sidene ved islam - troen, etikken og praksisen, samt hovedforskjellene mellom kristendom og islam. For-fatterne gir oss deretter en praktisk strategi kristne kan bruke for å ha en produktiv dialog med muslimer.

Kr. 229 Pocket

Hallgrim Berg leverer her eit kraftfullt vitnemål for demokratiet, menneskeret-tane og vår vesterlandske kultur – kristendomen og mirakelet Israel. Han viser kvifor og korleis ytrings-fridomen er det avgjerande elementet i kulturkampen som byggjer seg opp.

Kr. 298 Innbundet

En oppmuntrende og inspirerende beretning fra en kristen familie som bor blant musli-mer. Den vil lære deg hvordan du kan be for muslimer og for dem som arbeider blant dem.

Kr. 198 Pocket

En gripende beretning om tegn og under utenom det vanlige i den muslim-ske verden. Mirakler blant muslimer er fortellingen om sterke drømmer og syner av Jesus blant muslimer, og Christine deler også noen av synene hun selv har fått.

Kr. 229 Pocket

Mer enn en halv milliard kvinner lever sine liv helt eller delvis skjult bak slør som de gløtter ut gjennom. Denne boken handler om hva muslimske kvinner opp-lever i alle faser av livet: som barn, hustruer, mødre, søstre og som tilhengere av sin reli-gion.

Kr. 229 Pocket

Korset & DavidsstjernenI Korset & Davidsstjernen forteller Vebjørn Selbekk historien om Norges forhold til jødene og til Israel de siste 200 år.

Det er en fortelling om antisemittisme og stengte grenser i mellomkrigstiden, arrestasjon, deportasjon og det norske Holocaust, men også en dramatisk beretning om heroiske redningsaksjoner for jøder på flukt, norsk hjelp til å skaffe Israel atomvåpen og den israelske etterretningstjenestens Mossads mest mislykkede operasjon. Samtidig er det en tankevekkende fortelling om Det norske arbeiderparti som en gang var det ivrigste israelvennlige partiet i hele verden, om Palestinakomité-lederen som hadde en kone som ble israelsk agent og om den økende antisemittismen blant norske muslimer.

Boken er spennende som en roman, men den er et viktig stykke historie – både norsk, jødisk og israelsk.

Kr. 298 InnbundetBESTSELGER

NÅ I 2. OPPLAG!

BESTSELGERNÅ I 2. OPPLAG!

BESTSELGERNÅ I 2. OPPLAG!

BESTSELGERNÅ I 2. OPPLAG!

Page 13: Hermons julekatalog 2014

13e l l er du k a n be st il l e på w w w.hermon.no – ordre te l ef on 63 80 30 99

JULEGAVETIPS TIL MENIGHETENS LEDERE OG MEDARBEIDERE

Øystein Gjerme og et team fra Salt Bergenskirken deler sine erfaringer fra 9 år med aktivt smågruppearbeid. Gjennom bibelundervisning, historiske fakta, personlige opplevelser og praktiske tips og råd, beskrives smågruppens muligheter og utfordringer.Boken er godkjent av K-Stud.

Kr. 298 Heftet

«Vi trenger slike bøker som dette. Rett på sak om ungdoms-arbeid, med mange gode og anvendelige råd som umiddelbart kan settes ut i livet. Anbefales!»– Øystein Gjerme

Kr. 298 Storpocket

Arnfinn T. ClementsenTøffe tiderArnfinn Clementsen tar oss med bak kulissene i liv og tjeneste, hjem og familie, kirke og karismatikk i Norge gjennom 40 år. Han har en enestående innsikt i det som har skjedd på kristenfronten i vårt land de siste tiårene. Han beskriver levende hvordan striden i pinsebevegelsen på 70-tallet – Aril Edvardsen og Troens Bevis – preget hans liv.

Clementsen følger den karismatiske bevegelsen og spesielt trosbevegelsen fra innsiden, og han gir sine oppriktige og ærlige refleksjoner om de bølger av fornyelse som han har stått midt oppe i og vært en del av. Han skriver åpent om den utfordrende fasen med oppbyggingen av Karisma Senter, og om tiden da problemer tårnet seg opp på hjemmefronten. Tøffe tider er en sterk beskrivelse av hva som skjer når ikke alt går på skinner.

Fremfor alt er boken en sterk utfordring til personer og kirker om å våge å gå videre!

Kr. 249 Innbundet

NYHET

Egil SvartdahlGi det videreHele sitt liv har Egil Svartdahl levd i nærkontakt med godt etablerte menigheter som består av folk i alle aldre – på godt og vondt. Spenninger knyttet til generasjonsmotsetninger er det som har utfordret Egil Svartdahl mest som pastor. I denne boken tar han deg med inn i noen av de problemstillingene han har vært mest utfordret av. Han fletter også inn erfaringer fra et utvalg aktuelle bidragsytere som har egne erfaringer rundt temaene.

«Tankevekkende og praktisk om menighetsbygging innen det frikirkelige landskapet.»- Per Eriksen, Vårt Land

Kr. 249 HeftetNYHET

BESTSELGERNÅ I 2. OPPLAG!

Bli med Darlene Zschech på en reise inn i hjertet av hva det vil si å være mentor, og se hvordan et lederskap på tvers av generasjonene kan utgjøre en radikal for-skjell i Guds rike.

Kr. 228 Pocket

«For den som trenger hjelp til å bygge en menighet med betydning for men-nesker og samfunnet, er boka den mest nyttige og betydningsfulle jeg har lest! Boka må bli obligatorisk for kristne ledere på alle nivåer!»- Martin CaveKr. 298 Pocket

Reflekterende og enga-sjerende setter Truls Åkerlund i denne boken fokus på noen av våre største utfordringer som kristne og som kirke når vi skal formidle Guds fortelling og hvem Jesus er i dagens samfunn.

Kr. 228 Pocket

Jarle og Karina Waldemar gir deg 197 NYE kreative ideer som du kan benytte i arbeidet med førskolebarn og skolebarn.I dette oppslagsverket får du i tillegg til tradisjonelle ideer også nye tips.

Kr. 297 Heftet

«Denne boken er en gave til alle småbarns-foreldre og barneledere som ønsker å hjelpe barna inn i et liv med Gud. Marina møter barn med tro og tillit til at Gud vil gi dem et rikt åndelig liv.» – Egil Svartdahl

Kr. 179 Pocket

«Et nært innblikk i hva det vil si å lede an i å kultivere en Jesus-etterfølgende livsstil som gjennomsyrer en hel menighet, med påvirkning på et helt folk. Boken anbefales til alle som søker å komme tettere på Jesus for å finne veien gjennom livet i etterfølgelse av Ham.» – Øystein GjermeKr. 228 Pocket

– Hvordan bygger man en sunn disippelkultur?– Hvor går grensen mellom støtte og ansvar-liggjøring?– Hvordan få plass til både ”pionerer” og ”bosettere” i samme menighet?Les og bli inspirert!

Kr. 229 PocketBESTSELGER

NÅ I 2. OPPLAG!

Page 14: Hermons julekatalog 2014

14 Du f inner e t stort ut va l g av vå re p roduk ter ho s d in k r istne bok h a ndl er

JULEGAVER TIL OPPBYGGELSE OG INSPIRASJONBilly GrahamFrelsen – mitt evige håpHvilket ord i verden er mest fylt av håp? For Billy Graham er det ordet frelse! 95-åringen proklamerer Guds evangelium med besluttsomhet og dyp medfølelse; det samme budskap han har forkynt gjennom mer enn sytti år. I denne boken vil du få se at dette budskapet er livsviktig, fylt som det er av håp for fremtiden.

«Boka er velskrevet, evangelisk, direkte og utfordrende (...) Hele forkynnelsen ånder av en dyp, forankret tillit til Guds Ord. Derfor er det trygt å følge forfatteren gjennom de forskjellige temaer.(...) Boka gir stadfestelse i troen for troens folk og den kan gjerne legges i hånden på søkende mennesker.»– Kjell Dahlene, Utsyn (16.05.2014)

Kr. 298 Innbundet

EVIGHETSKALENDER & ANDAKTSBØKER – JULEGAVER SOM VARER HELE ÅRET!

Min hjelp kommer fra Herren (365-dagers andaktsbok)«’Jeg løfter mine øyne opp til fjellene, hvor skal min hjelp komme fra? Min hjelp kommer fra Herren, Han som dannet him-melen og jorden.’ Slik lød salmistens ord – og vi burde si det samme», skriver Billy Graham. «Men noen ganger blir vi så nedtynget av livet i dalene at vi glemmer å løfte våre øyne oppover. Mens fjelltoppene er til for å gi oss vidsyn og inspira-sjon, vokser fruktene i dalene.»

Billy Graham henter fram den åndelige innsikten han har opparbeidet seg gjennom et langt liv med daglige studier av Bibelen og i Herrens tjeneste over hele kloden. «Disse tankene er hentet fra mine taler og skrifter gjennom førti år som en Herrens tjener,» skriver han, «i håp om å gjøre deg bedre rustet til å leve et liv i tro også nede i dalen.» La deg inspirere av en legende – hver eneste dag i året!

Kr. 348 Innbundet – BESTSELGER! NÅ I 5. OPPLAG!

NYHET

I Snart er jeg hjemme holder Billy Graham frem be-tydningen av å bygge gode og slitesterke relasjoner, møte nye faser i livet med tro og tillit og – ikke minst – forstå hvilket fantastisk håp for fremtiden vi har i Kristus. «I mitt hverdagsliv trenger jeg inspirasjon og gode forbilder. På alle livets områder er Billy Graham et enestående forbilde, og en inspirasjon til å sette høye mål, og å sette det viktigste først! Jeg anbefaler denne boken til alle voksne menn!» – Svein Andersen

Kr. 228 Pocket

Livsreisen er Billy Grahams åndelige testamente og full av erfaring, oppmuntring, håp, råd og veiledning. Her får vi del i den visdom og innsikt som et langt liv med Gud har gitt ham. Graham formidler et perspektiv som inspirerer til et rikt og meningsfullt liv. «Den viktigste bok i vårt årtusen! Boken er en oppmuntring til oss som ikke alltid lykkes underveis,men som ønsker å ha reisemålet klart for øyet.»– Arne Håtveit, Hermon Høyfjellssenter

Kr. 198 Pocket

Bestselger!3. opplag!

Bestselger!3. opplag!

Ingen er så unik i et barns øyne som Bestefar, morfar eller farfar – bestemor – mormor eller farmor. Vis barnebarna hvor høyt du elsker dem ved å fortelle om gamle dager og om deg selv. La barnebarnet fylle inn de «tomme» sidene sammen med deg! Lim inn fotografier fra opplevelser eller festdager dere har delt, og skap en unik MINNEBOK som dere begge kan ha glede av. Boken har over 30 klistremerker bar-nebarnet kan plassere i boken eller andre steder, og en egen «lomme» for oppbevaring av et brev eller noe annet det er verdt å ta vare på!

Kr. 198/stk Stivperm (Stort format 20x25cm)

NYHET

En perfekt julegave til:Besteforeldre og barnebarn

Bestselger!5. opplag!

Page 15: Hermons julekatalog 2014

15e l l er du k a n be st il l e på w w w.hermon.no – ordre te l ef on 63 80 30 99

EVIGHETSKALENDER & ANDAKTSBØKER – JULEGAVER SOM VARER HELE ÅRET!

Gary ChapmanKjærlighetsspråkene – 365 dagers andaktsbokHvordan formidler du kjærlighet? Folk gir uttrykk for og mottar kjærlighet på forskjellige måter – enten det er snakk om kvalitetstid, oppmuntrende ord, gaver, tjenester eller fysisk berøring. I denne andaktsboken vil en av verdens fremste eksperter på parforhold, Gary Chapman (forfatter av De fem kjærlighetsspråkene), vise deg hvordan du kan kommunisere kjærlighet på genuine og omtenksomme måter hver eneste dag!

For hver dag i året presenteres et bibelvers, et innsiktsfullt budskap om å formidle kjærlighet og en bønn. Bruk dette året på å komme nærmere den du elsker mest!

Kr. 348 Innbundet – BESTSELGER. NÅ I 3. OPPLAG

Jarle Waldemar & Karina WaldemarTro i hjemmet – FamilieandaktsbokØnsker du å bruke tid på familien din, snakke om tro hjemme og gi barna dine gode sannheter om Gud? Denne familie-andaktsboken inneholder 90 korte familieandakter som du kan bruke i din travle hverdag. Ønsker dere å bruke litt ekstra tid sammen som familie, kan du velge en av de 20 familiestundene som boken også gir deg. Familiestunden skal være en blanding av noe koselig, morsomme aktiviteter og samtale om tro.

«Det var en genial måte å gjøre det på. De korte andaktene er så korte at alle rekker å bruke dem i hverdagen, hvis de vil. Waldemar forkynner ekte om Guds kjærlighet, tilgivelse for synd, forsoning, skapelse osv. Han bruker hverdagslige eksempler som barn forstår ... Ei flott bok som anbefales på det varmeste.» – Frida Blaker i Utsyn, 30/08/2013

Kr. 298 Innbundet

Sarah YoungJesus kaller på degI årevis skrev misjonær Sarah Young ned sine egne ord i en bønne-dagbok. Så bestemte hun seg for å bli mer lydhør for Frelserens stemme, og hun begynte å «lytte» etter det Han hadde å si. Her har du et helt år med lesestykker fra Youngs dagbok. På disse sidene finner du kraftfulle ord og skriftsteder som Jesus i kjærlighet la ned i hjertet hennes. Ord som oppmuntrer, trøster og gir håp. Ord som har gitt henne en vedvarende bevissthet om Hans nærvær, og som har gjort det mulig for henne å glede seg over Hans fred.

Kr. 298 Innbundet – BESTSELGER. NÅ I 3. OPPLAG

Kari Dahle Halvorsen

Godhet gir glede – 366 bibelord til tro og ettertanke Det står skrevet at vi lever ikke av brød alene, og hva kan vel være bedre enn å starte morgenen med et gudsord ved frokostbordet?

En fryd for øyet og hvile for sjelen får vi i denne nydelige evighetskalenderen. Kunstneren Kari Dahle Halvorsen tar oss med på en reise gjennom året med vakre akvareller og utvalgte bibelvers.

Anbefales som en gledens gave til deg selv – eller til en du er glad i!

Kr. 198 Evighetskalender

NYHET

Betraktningene i denne boken er blitt til i møte mellom bibeltekster og livets tekster.Opprinnelig har de stått på trykk som daglige «ettertanker» i avisen Vårt Land. Andakter for hver dag i året.Kr. 298 Innbundet

En vakker bok i farger, med flotte fotografier, andakter, bibelord og gullkorn for hver eneste dag i året. La disse andak-tene bli til velsignelse, ettertanke og frelse, og finn hvile i Fredens havn.

Tilbud Kr. 199 Innbundet (Før 298)

Med sitt karakteristiske vidd og treffsikre kommentarer, formidler Karsten Isachsen LIVSGLEDE gjennom 365 andakter.Dette er en moderne huspos-till: Forkynnelse og sjelesorg skrevet for levende mennes-ker i vår egen tid.

Kr. 398 InnbundetBestselger!

3. opplag!

Bestselger!3. opplag!

Bestselger!3. opplag!

Page 16: Hermons julekatalog 2014

16 Du f inner e t stort ut va l g av vå re p roduk ter ho s d in k r istne bok h a ndl er

JULEGAVETIPS TIL FORELDRE OG EKTEPAR

Våre ekteskap er i stadig forand-ring, hele tiden i bevegelse fra én årstid til en annen. Hver årstid har sine utfordringer, men bærer også i seg muligheter for emosjo-nell sunnhet og lykke.

Boken vil hjelpe deg og ektefellen din å finne ut hvilken årstid dere befinner dere i for øyeblikket, gi dere et felles språk til å drøfte situasjonen, og gi dere praktiske tips som kan hjelpe dere å bygge et sterkere og bedre ekteskap.

Hvilken årstid er ditt ekteskap i?Kr. 298 Innbundet

Med en forfriskende ærlighet som griper leseren fra første side, deler John og Stasi åpen-hjertig om den ofte smertefulle, men også dyrebare innsikten de har tilegnet seg gjennom tjue-fem års ekteskap. De snakker hver for seg til leseren om hva de har lært og inkluderer både det mannlige og det kvinnelige perspektivet. Oppdag hva dere kan utrette sammen!

TILBUD KR. 149 Innbundet(Ordinær pris kr. 298)

En ukelang handlingsplan – mandag til fredag – som virke-lig fungerer! Med sitt velkjente glimt i øyet og sin jordnære psy-kologiske tilnærming avslører den internasjonalt anerkjente familieeksperten, dr. Kevin Leman, hvorfor barna dine gjør det de gjør og hva du kan gjøre med det. Ta denne utfordringen de neste fem dagene. Én dag vil barna dine takke deg for det.

Kr. 298 Innbundet

Psykiater Hans Olav Tungesvik kjem med råd og rettleiing som kan brukast av ektepar i nyforel-ska rus eller i full krise. Du får ei romsleg tolking av kva som ligg i omgrepet «kjærleiksspråk», og ein spennande gjennomgang av 10 viktige vitaminer for samlivet frå den erfarne forfattaren, som gjennom personleg rådgjeving har samtala med ektepar i krise gjen-nom fleire tiår.

KR. 298 InnbundetNynorsk

Tro i hjemmet er en bok som setter fokus på foreldrenes muligheter til å inspirere barna til tro. Her får du presentert enkle tips og ideer som du kan bruke i din hverdag. Jarle Waldemar fokuserer på viktighe-ten av å ta bevisste valg. Derfor vil boken både utfordre deg og inspi-rere deg. Gjennom egne erfaringer ønsker Jarle Waldemar å utruste foreldre. Når foreldrene går foran som levende eksempler på tro, er det også lettere for barna å ta et eget valg om å følge Jesus.

Kr. 249 Pocket

ORD. 298,-

NÅ 149,-

Skap en uutslettelig forskjell i dine barns liv ved å velsigne dem hver dag. Rolf Garborg, far til to og bestefar til fem, inviterer deg til å utforske hem-melighetene i den forvandlende kraften det ligger i det å velsigne dine barn. I denne boken finner du fantastiske hjelpemidler til hvordan du aktivt kan kom-munisere Gud Fader til de små hjertene til dine elskede barn.

Kr. 249 InnbundetFLOTT GAVETIPS TIL DÅP ELLER BARNEVELSIGNELSE

I denne boken viser relasjons-ekspert Gary Smalley at vi er skapt til å ha tilfredsstillende og givende relasjoner – med andre, med oss selv og med Gud. Det er en del av vårt relasjons-DNA. Når disse relasjonene er balanserte og sunne, er livet godt. Vi lever derimot altfor ofte med brutte og anstrengte relasjoner, og smerten kan være uutholdelig. Som et par sa: «Hvorfor har ingen fortalt oss dette før?»

KR. 298 Innbundet

En bilulykke sender Krickitt i koma, og når hun våkner gjenkjenner hun ikke sin mann, fem år er slettet fra hukommelsen. Hun endret per-sonlighet – og mannen Kim måtte innse at den kvinnen han giftet seg med, i bunn og grunn døde i bil-ulykken. Og likevel, mot alle odds, oppstår det en gryende forelskelse mellom Kim og Krickitt enda en gang. Elsk meg igjen er den sanne historien om deres reise, en historie om et bånd som ikke lot seg bryte og et løfte som ble oppfylt.

Kr. 198 Storpocket

Page 17: Hermons julekatalog 2014

17e l l er du k a n be st il l e på w w w.hermon.no – ordre te l ef on 63 80 30 99

JULEGAVER MED HÅP FOR EVIGHETEN! – NY VAKKER GAVEBOKSERIETodd BurpoHimmelen er på or’ntli – FILMUTGAVEDenne boken er en filmutgave av «Himmelen er på or’ntli». Dette er ikke spillefilmen, men en spesialutgave som i tillegg til innholdet i boken «Himmelen er på or’ntli», har med følgende bonusmateriale:• Bilder fra filmsettet • oppdateringer fra Todd og Colton, • intervjuer med filmprodusentene og skuespillerne.

Med avvæpnende uskyld og barnets troskyldige frimodighet forteller Colton om forlengst avdøde slektninger han hilste på. Han beskriver Jesus, englene, hvor stor Gud er, og hvor glad Gud er i oss.

Himmelen er på or’ntli gir deg et glimt av evigheten og muligheten til å se og tro som et barn.

«Et vakkert glimt av Himmelen som vil oppmuntre dem som tviler og begeistre dem som tror.» – Ron Hall

Kr. 198 Pocket – 7. OPPLAG! NÅ 30 000 SOLGTE I NORGE!

I den mest omfattende og mest klargjørende boken om Him-melen så langt, inviterer Alcorn deg til å se Himmelen slik Bibe-len beskriver den – en vakker, og levende ny jord, fri fra synd, lidelse og død, full av Jesu nærvær, naturlig skjønnhet og en rik kultur slik Gud hadde tenkt. Gud har lagt evigheten ned i våre hjerter.

Kr. 249 Innbundet

Don Pipers bil ble knust av en trai-ler. Ambulansepersonalet sa han døde momentant. Men mens krop-pen lå livløs inne i bilvraket, fikk Piper oppleve en bit av Himmelens herlighet. 90 minutter etter krasjen, mens en pastor ba for ham, kom Piper mirakuløst tilbake til livet på jorden, med kun minnet om en ubeskrivelig himmelsk lykke.

Kr. 198 Pocket

Dale har fløyet over hele verden som rute-flyger, men en flytur forandret livet hans for alltid. Som eneste overlevende i en flyulykke, svevde han mellom liv og død da han hadde en opplevelse av Himme-len. Han deler sin inspirerende historie for å gi håp og oppmuntring til mennes-ker som sliter med alvorlige skader, sorg over tap og til dem som søker en visshet om dette livet og om det neste.

Kr. 228 Pocket

I 2004 var Kevin Malarkey og hans seks år gamle sønn Alex utsatt for en forferde-lig bilulykke. Gutten som vendte tilbake fra Himmelen er den sanne beretningen om en ganske alminnelig gutts svært uvanlige ferd. Etter hvert som du betrakter Him-melen og Jorden gjennom Alex’ øyne, får du ny innsikt i mirakler, livet bakenfor denne verden og den kraften som bor i en fars kjærlighet.

Kr. 249 Innbundet

NYHET

BESTSELGERNÅ I 2. OPPLAG!

BESTSELGERNÅ I 5. OPPLAG!

BESTSELGERNÅ I 2. OPPLAG!

NYHET

Visdomsord om lykke, stillhet, takknemlighet, helse og personlig vekst!Endelig har vi en serie gavebøker med flere bibelord og «kristelige» sitater, som mange av våre kunder har etterlyst. Hermon Forlag har i en årrekke vært Norges største leverandør av inspirerende gavebøker, og med denne flotte serien setter vi også fokus på sider av livet som Jesus selv var opptatt av – og henter mat for sjel og sinn, både til liv og ettertanke fra Skattkisten med stor ‘S’ – Guds Ord. Dette er gaver til mennesker du verdsetter – gavebøker mange vil sette pris på å få! Bøkene er et skattkammer fylt av flotte sitater og vakre bilder.

Kr. 149/stk Hardcover – Bøkene leveres med flott kort og gavepose med matchende design

Med egne ord og slik barn deler med barn forteller Colton hvordan det er å være med Jesus, hvordan Himmelen ser ut og hvem vi vil treffe i Himmelen. Alder: 5 - 12 år

Himmelen er på or’ntli for barn – kr. 198 Innbundet

Page 18: Hermons julekatalog 2014

18 Du f inner e t stort ut va l g av vå re p roduk ter ho s d in k r istne bok h a ndl er

ROMANSERIER – FLOTTE JULEGAVETIPS TIL LESEGLADE MENN OG KVINNER!

En utrolig romanserie fylt av urokkelig mot og håp!

«Ekteparet Bodie og Brock Thoene arbeidet i flere år med historisk gransking av de faktiske hendelsene, slik at alle fakta stem-mer med det som virkelig skjedde, før de forfattet disse mesterverkene av romantiske spenningsromaner.

Jeg ble personlig dypt grepet av å lese dem igjen, og det er så velskrevet at du får en følelse av å befinne seg bak murene i Jerusa-lems gamle bydel, i bekkefaret i Bab-el-Wad med kappekledde snikskyttere bak hvert oliventre, på sandstrendene utenfor Haifa med britiske soldater i hælene. Knapt har man lest en serie hvor opplevelsen av at håret reiser seg i nakken, tårene sprenger i øyehulen, og man nærmest knuger seg fast i boken til siste side er lest.» – Svein Andersen, forlagssjef

Nå får du alle de fem bestselgende bøkene i Sion-krøniken til en kjempegod seriepris!

Kun kr. 698!(Ordinær pris ved kjøp enkeltvis kr. 1490)

UT AV HOLOCAUSTS ASKE ...

ISRAELS MIRAKULØSEGJENOPPRETTELSE!

NYHET

Troens vei triologienDenne storslåtte historiske romanserien handler om de dramatiske hendelsene omkring den kristne menighetens fødsel. Romantikk, spenning og en gripende historie tar deg med inn i dagliglivet til mennesker som levde på Jesu tid.

«Troens vei-serien er den mest spennende bibelske romanserie jeg har lest til nå!» – Jan Erik Børrestad56%

RABATT PAKKETILBUD NÅ KR. 299 (Ord. kr. 684) Storpocket

Jill Eileen Smith

Mikal / Abigajil / BatbsebaBok 1–3 i triologien Kong Davids hustruer

Jill Eileen Smith har skrevet i mer enn tjue år og vunnet flere priser. I arbeidet med serien Kong Davids hustruer har hun studert både Bibelen og Israel grundig, og spesielt er hun opptatt av hvordan kvinnene levde på Det gamle testamentes tid.

Kr. 198/stk Storpocket

Sion-dagbøkene – miniserie!Gå ikke glipp av romantikken, lidenskapen og spenningen i Sion-dagbøkene! Vi følger amerikanskefødte Loralei Keplers flukt fra nazistene, og andre helter som kjempet for det som er rett, og modig tok opp kampen under annen verdenskrig.Bodie og Brock Thoenes mesterlige fortellerkunst fengsler og griper lesernes hjerte og sinn. De har skrevet mer enn 50 historiske romaner som er solgt i mer enn 20 millioner.

50%RABATT

PAKKETILBUD NÅ KR. 198 STORPOCKET (Ord. kr. 396)

Page 19: Hermons julekatalog 2014

19e l l er du k a n be st il l e på w w w.hermon.no – ordre te l ef on 63 80 30 99

SPENNENDE ROMANER! JULEGAVETIPS TIL DEN SOM LIKER SPENNING!

Joel C. RosenbergDen tolvte imam (FØRSTE BOK I NY POLITISK THRILLER SERIE)CIA-agent David Shirazi blir rekruttert og sendt til Iran med ett mål for øyet: Bruke alle nødvendige midler for å avbryte Irans program for utvikling av atomvåpen uten å etterlate amerikanske fingeravtrykk og uten å utløse en apokalyptisk krig. Men tiden er i ferd med å løpe fra ham.

«Den tolvte imam er en bok du formelig mister pusten av. Joel Rosenberg leverer et velskrevet fyrverkeri av en roman, med klare profetiske undertoner. Her finner du en storslagen kunnskap både om den muslimske verdens teologi, Irans geopolitiske ambisjoner, vekkelsen blant muslimer som opplever Jesus på overnaturlig vis, og USAs og Israels spionasje mot Irans atomvåpenprogram. For deg som liker handlingsmettet lesestoff, stiller denne boken i en soleklar toppklasse! ANBEFALES!» – Svein Andersen, forlagssjef

Kr. 228 Storpocket

Cliff GrahamStridens dag (FØRSTE BOK I SERIEN “KONG DAVIDS KRIGERE”)Hebreernes land har aldri vært i en mer fortvilet situasjon – og mer i behov av en befrier, enn da den hensynsløse og gale kong Saul marsjerte av sted i et håpløst felttog mot filisterne. Enten de beveger seg i snødekte fjell eller på gru-fulle slagmarker, alltid alene og alltid i mindretall, må Benaja og de andre leiesoldatene David omgir seg med, gjøre bruk av alle sine ferdigheter for å overleve … Dette er en intens skildring av gjengen med krigere som sluttet lag med kong David da han var trengt opp i et hjørne, og kjempet sammen med ham mens han gjorde krav på tronen han var forutbestemt til å bestige.

«Straks jeg begynte å lese var jeg tapt for omverdenen og greide ikke å legge den fra meg! En typisk mannfolk-bok hvor Davids kriger beskrives realistisk. Ikke en bok jeg ville anbefale mine døtre – eller min kone – men en bok som får menn til å lese Bibelens historiske bøker en gang til! ANBEFALES virkelig for menn som ikke leser kristne romaner til vanlig!»– Svein E. Andersen, forlagssjef

Kr. 248 Storpocket

NYHET

NYHET

PAKKETILBUD! NÅ KUN KR. 199 (Ordinær pris kr. 684) Pocket

Tre enkeltståendespenningsromaner til kanonpris!

FOR DEG SOM LIKER SPENNING FÅR DU HER TRE ENKELTSTÅENDE ROMANER DET

ER VANSKELIG Å LEGGE FRA SEG!

71%RABATT

Er det mulig at det eksisterer et eldgammelt mysterium som skjuler hemmeligheten bakAmerikas fremtid?Mysteriene som åpenbares i Profetien ligger skjult i et bibelvers fra profeten Jesaja.

Kr. 228 Pocket

Både liv og helse, tro og viten, etablerte sannheter og moderne overtro legges på vektskålen i denne forrykende spenningsromanen.Den svakeste dør belyser evo-lusjonsteorien på en original og spennende måte i roman-format.

Kr. 228 Storpocket

En Oxford-professor i biokjemi er på bryllupsreise i Egypt med sin kone da de brått og uventet kastes inn i et dødelig drama. De legger ut på en halsbrekkende flukt, hvor de samtidig må løse urgamle mysterier og gåter for å hindre tidenes kanskje største arkeologiske funn fra å gå tapt – et funn som er så sensasjonelt og sjokke-rende at det kan endre menneskehetens skjebne.De store verdensreligioners grunnfjell, anerkjent vitenskap og selve historiens gang står på spill i denne thrilleren når lenge bortglemte sannheter og nedtegnelser fra de eldgamle sivilisasjoner i det nære Østen, blir avdekket.

Kr. 228 Storpocket

Den bestselgende romanen Skuret tar opp det tidløse spørsmålet: «Hvor er Gud i en verden som er så full av smerte?»«Jeg finner absolutt bokens historie forfriskende og spennende, der den tegner et portrett av guddommens mangfoldighet og forskjellige sider. Bokens styrke er hvordan den gir leserne nye perspektiver til å se og opp-leve en relasjon med Gud.»– Thor Einar Krogh, Lederskap

Kr. 198 Pocket – Bestselger nå i 6. opplag Kr. 228 Pocket

Bestselger!2. opplag!

Page 20: Hermons julekatalog 2014

20 Du f inner e t stort ut va l g av vå re p roduk ter ho s d in k r istne bok h a ndl er

JULEGAVETIPS TIL JENTER I ALLE ALDRE!

www.hermon.no

Hele vårt utvalg finner du i vår nettbutikk www.hermon.no Fraktfri levering ved bestilling over kr. 249!

Du finner også et bredt utvalg av våre produkter hos din nærmeste kristne bokhandel.

Forøvrig gjelder priser og tilbud til 31.12.2014 dersom ikke annet er oppgitt.

HERMON FORLAG

Hermon Forlag er Norges største kristne forlag. Vi utgir 70–80 titler i året, bøker til oppbyggelse, skjønnlitteratur, biografier,

romaner, barnebøker, andaktsbøker, bibler, lydbøker, e-bøker og barnebibel-apper m.m.

Hermon Forlag ASOrdrekontor (09-16, man-fre) tlf. 63803099

Postboks 83, 2027 Kjeller

Rachel HauckBrudekjolen

Fire bruder. Én kjole. En historie om tro, forløsning og tidløs kjærlighet.På en auksjon kommer Charlotte over en medtatt kiste, som hun kjøper. I kisten finner hun en nydelig brudekjole. Den ser helt ny og ubrukt ut – det skimrer i perler, gull og sateng, den er håndsydd i tidløs design. Hvor kommer den fra? Hvem har brukt den? Hvem lot den bli igjen i kjelleren til en ti år gammel jente?

Etter hvert som hun blir kjent med kvinnene som har båret kjolen, er det som om brudekjolen begynner å leve sitt eget liv. Emily i 1912. Mary Grace i 1939. Hillary i 1968. Hver enkelt av dem har sin egen historie – om forvent-ning, smerte og levd liv, og hver og en har noe helt spesielt å dele. For innvevd i trådene i den vakre hundre år gamle kjolen er sannheten om Charlottes egen arv å finne; Den kraften som ligger i mot og tro – og skjønnheten i det å finne ekte kjærlighet.

Kr. 198 StorpocketNYHET

Karen KingsburyGlimt av engler (Bok 1 i serien «Engler iblant oss»)

Fra bestselgende forfatter Karen Kingsbury kommer nå den første boken i en helt ny serie. Det er ro-mantikk, spenning og mirakler i denne historien der vi møter vanlige mennesker med store utfordrin-ger – og englene som vandrer iblant dem.

Tyler Ames er i ferd med å nå høydepunktet i sin karriere som baseballspiller da livet plutselig snus på hodet av en skade som truer med å knuse alle hans ambisjoner. På vei mot toppen forlot han familie og venner, og nå står han alene igjen idet han møter sin største utfordring noensinne. Selv hans store kjærlighet, Sami Dawson, har funnet seg en annen. Tyler er i ferd med å gi opp håpet da en rekke små mirakler fører til at han får vaskejobb i en eldrebolig. Der danner han et usannsynlig vennskap med Virginia Hutcheson, en gammel dame med Alzheimer som kanskje kan vise seg å ha svarene han despe-rat leter etter.

Et team av engler har tatt på seg oppdraget å gi håpet tilbake til Tyler, Sami og Virginia. Kan små og tilsynelatende ubetydelige handlinger som foregår i det skjulte lede til helbredelse og forsoning? Kan ordene til en fremmed gjenopplive tapt kjærlighet? Enhver reise begynner med et skritt.

Det er nå englene griper inn.

Kr. 228 Storpocket

NYHET

Over tyve av KAREN KINGSBURYS bestselgende romaner er oversatt til norsk, de har solgt i et samlet opplag på mer enn 100 000 eksemplarer.Du finner et stort utvalg av hennes bøker hos din kristne bokhandler og i vår nettbutikk.