Top Banner
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2016 CONSTRUCTION PRODUCTS
124

(GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

Jul 25, 2016

Download

Documents

 
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2016CONSTRUCTION PRODUCTS

Copyright © 2016 Husqvarna AB (publ). All rights reserved. Husqvarna and other product and feature marks are trademarks of the Husqvarna Group as displayed at www.international.husqvarna.comWe reserve the right to make changes in technology and specifications without prior notice.

Page 2: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

Ολες εγκαταστάσεις παραγωγής της Husqvarna Construction Products είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001 και 14001. Η Husqvarna Construction Products είναι μέλος του OSA, του Οργανισμού για την Ασφάλεια των Λειαντικών Προϊόντων (Organisation for the Safety of Abrasives).

ΠΡΟΣΤΙΘEΜΕΝΗ ΑΞIΑ ΜΕ ΜΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚH ΠΡΟΣEΓΓΙΣΗ ΣΤΗΝΚΑΘΗΜΕΡΙΝH ΕΡΓΑΣIΑ ΣΑΣ

Page 3: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

Θέλετε έναν εξοπλισμό που να διευκολύνει την εργασία σας. Θα πρέπει να είναι εύκολος στη φόρτωση και στην εκφόρτωση, ανθεκτικός στον σκληρό χειρισμό, εύκολος στην τοποθέτηση και την αφαίρεση και φυσικά να είναι εύκολος και αποτελεσματικός στη χρήση. Τα αδαμαντοφόρα εργαλεία και ο εξοπλισμός θα πρέπει να ταιριάζουν μεταξύ τους και να σας βοηθούν να διεκπεραιώνετε την εργασία σας εύκολα, αποτελεσματικά και αποδοτικά. Για αυτόν τον λόγο, η Husqvarna όταν δημιουργεί προϊόντα δεν εστιάζει μόνο στην στιβαρότητα και την ισχύ. Αντιλαμβανόμαστε τον χρήστη, το μηχάνημα και το αδαμαντοφόρο εργαλείο ως ένα ενιαίο σύνολο, επιδιώκοντας βέλτιστη ισορροπία ισχύος και χρηστικότητας. Η ελαχιστοποίηση του χρόνου τοποθέτησης σημαίνει πάντοτε μεγιστοποίηση του παραγωγικού χρόνου. Συγκρίνετε και θα διαπιστώσετε τη διαφορά.

ΚΟΠΗ ΤΟΙΧΙΩΝΑΔΑΜΑΝΤΟΦΟΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΤΟΙΧΙΩΝ

ΣΥΡΜΑΤΟΚΟΠΗ ΑΔΑΜΑΝΤΟΦΟΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΡΜΑΤΟΚΟΠΗ

ΑΣΦΑΛΤΟΚΟΦΤΕΣΑΔΑΜΑΝΤΟΦΟΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΡΜΟΚΟΠΗ

ΠΡΩΪΜΗ ΚΟΠΗΑΔΑΜΑΝΤΟΦΟΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΡΩΪΜΗΣ ΚΟΠΗΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

ΔΙΑΤΡΗΣΗΑΔΑΜΑΝΤΟΦΟΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΗΣΗ

ΚΟΠΗ ΜΕ Φ ΟΡΗΤΟΥΣ ΚΟΦΤΕΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΦΟΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ Φ ΟΡΗΤΟΥΣ ΚΟΦΤΕΣ

AΔΑΜΑΝΤΟΦΟΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΓΩΝΙΑΚΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ

ΚΟΠΗ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝΑΔΑΜΑΝΤΟΦΟΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

1220

2632

3440

4649

5058

6476

8896

102

104110

112

123

Page 4: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

4

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ QR Πολλές σελίδες αυτού του καταλόγου περιλαμβάνουν κωδικό QR. Συνδέονται σε περισσότερο περιεχόμενο ή στον ιστότοπό μας για κινητά. Εκτελέστε σάρωση του κωδικού με το κινητό σας τηλέφωνο και θα μεταβείτε απευθείας στη σελίδα στην τοποθεσία για κινητά όπου έχουμε συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες, βίντεο, κ.λπ. σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν. Για να εκτελεστεί σάρωση ενός κωδικού QR χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας πρέπει να υπάρχει εγκατεστημένη μια εφαρμογή ανάγνωσης κωδικών QR. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη της εφαρμογής δωρεάν από τα App Store, Google Play ή την αντίστοιχη τοποθεσία για το τηλέφωνό σας.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ Εδώ θα βρείτε ενημερωμένες πληροφορίες για τα μηχανήματα και τα αδαμαντοφόρα εργαλεία μας, καθώς και πλήρη τεχνικά δεδομένα προϊόντων, βιβλιογραφία συντήρησης, εγχειρίδια χρήσης, διαδραστικό οδηγό εργαλείων, ενημερωτικά δελτία και άλλα πολλά. Θα βρείτε επίσης ενημερωτικά δελτία και πληροφορίες από την εταιρεία μας και την τοπική οργάνωση, όπως Κέντρα Σέρβις και εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους. www.husqvarnacp.com

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ SMARTPHONE ΣΑΣ Ο ιστότοπός μας για κινητά παρέχει διαρκή πρόσβαση σε ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και χρήσιμη υποστήριξη για τον εξοπλισμό σας, περιλαμβάνοντας έναν διαδραστικό οδηγό εργαλείων που σας βοηθάει να βρίσκετε το σωστό εργαλείο για την εργασία σας, μια βιβλιοθήκη εκπαιδευτικών βίντεο, ένα αναζητήσιμο αρχείο εγχειριδίων χρήσης για τα μηχανήματα σε μορφή PDF και στοιχεία επικοινωνίας όλων των αντιπροσώπων μας. m.husqvarnacp.com

ΔΙΑΡΚHΣ ΕΝΗΜEΡΩΣΗΜEΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤYΟΥ!

Page 5: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

5

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΚΟΠΗΗ ασφάλεια και η εργονομία υπήρξαν ανέκαθεν δύο βασικοί τομείς στην ανάπτυξη των προϊόντων μας. Δύο παράγοντες που αυτόματα διασφαλίζουν μια πιο αποδοτική εργασία. Τώρα έχουμε αναπτύξει αυτή την προσέγγιση ακόμη περισσότερο δημιουργώντας τον ολοκληρωμένο Οδηγό Χρήσης Κοφτών Ισχύος. Αυτός ο ψηφιακός οδηγός αποτελεί συμπλήρωμα για το Εγχειρίδιο Χειρισμού. Είναι μια χρήσιμη πηγή πληροφοριών τόσο για εντατικούς χρήστες όσο και για όσους χρησιμοποιούν τους κόφτες ισχύος λιγότερο συχνά. Το εκπαιδευτικό υλικό αποτελείται από πολλές φωτογραφίες και βιντεοκλίπ που δείχνουν τι είναι σημαντικό να λαμβάνεται υπόψη πριν, κατά τη διάρκεια της κοπής και μετά την κοπή. Σας παρέχουν ενημέρωση και έμπνευση για να μπορείτε να εργάζεστε όσο το δυνατό με μεγαλύτερη ασφάλεια, εργονομία και αποδοτικότητα, σε οποιαδήποτε περίσταση.

Λήψη της εφαρμογής iPad.Εκτελέστε σάρωση του κωδικού QR για να λάβετε τη δωρεάν εφαρμογή iPad για τον Οδηγό Χρήσης Κοφτών Ισχύος. H πραγματοποιήστε λήψη μιας έκδοσης PDF στην τοποθεσία husqvarnacp.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ YOUTUBE Παρακολουθώντας τα βίντεο υψηλής ποιότητας που διαθέτουμε είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ενημερω-θείτε σχετικά με τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα των προϊόντων μας, καθώς και για να λάβετε χρήσιμες συμβουλές και υποδείξεις σχετικά με τις διαδικασίες χρήσης, συντήρησης και επισκευής για τον δικό σας εξοπλισμό Husqvarna. Εγγραφείτε στο κανάλι μας YouTube για να είστε πάντοτε συντονισμένοι με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις των βίντεό μας! www.youtube.com / HusqvarnaCP

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK Εάν είστε επαγγελματίες επωφεληθείτε από αυτή τη δυνατότητα! Στη σελίδα μας στο Facebook μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη Husqvarna και να γνωρίσετε όλους τους χρήστες των προϊόντων Husqvarna από όλο τον κόσμο. Εκφράστε τη γνώμη σας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, μοιραστείτε τις δικές σας εμπειρίες και δείτε εικόνες και βίντεο από τις εκθέσεις μας και άλλες εκδηλώσεις της Husqvarna. www.facebook.com / HusqvarnaConstruction

Page 6: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

6

ΝEΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑHUSQVARNA 2016

ΝΕΟ!

HUSQVARNA PG 680 RCΑυτοπροωθούμενη τηλεχειριζόμενη έκδοση του Husqvarna PG 680 με την πατενταρισμένη τεχνολογία Dual Drive. Το PG 680 RC διασφαλίζει σημαντικά υψηλότερη παραγωγικότητα και ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα εργασίας μαζί με μεγαλύτερη εργονομική λειτουργία και μεταφορά. Επίσης επιτρέπει στον χειριστή την προετοιμασία του επόμενου σετ εργαλείων, τη ρύθμιση των σωλήνων κ.λπ. ενώ το μηχάνημα λειτουργεί, το οποίο σημαίνει καλύτερη αξιοποίηση του χρόνου εργασίας.

ΝΕΟ!

HUSQVARNA FS 3500 GΑυτοπροωθούμενος ασφαλτοκόφτης ιδανικός για μικρού έως μεσαίου μεγέθους εργασίες. Εξοπλισμένος με βενζινοκινητήρα 27,5 kW μαζί με αυτορρυθμιζόμενο τανυστήρα ιμάντα για μέγιστη ευκολία και διάρκεια ζωής του ιμάντα. Κοπτική ικανότητα σε βάθος έως 311 χλστ. με αδαμαντοφόρο δίσκο κοπής 750 χλστ. Eτοιμο επίσης για εφαρμογές ενοικίασης με ρυθμιζόμενες λαβές, μετρητή σ.α.λ. και ωρομετρητή. Σετ αντλίας νερού και σετ φωτισμού διαθέσιμα ως προαιρετικές επιλογές.

ΝΕΟ!

HUSQVARNA KV 970 /1260 ΚΑΙ KV 760Αυτά τα βολικού μεγέθους τρόλεϊ κοπής είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ταιριάζουν με τους βενζινοκίνητους κόφτες ισχύος Husqvarna και καθιστούν εύκολη την κοπή σε ευθείες ή καμπύλες γραμμές και κοντά σε κράσπεδα. Τώρα διατίθενται με δοχείο πεπιεσμένου νερού 13,3 λίτρων και 3-μετρη μάνικα που συνδέει το ακροφύσιο νερού στον προφυλακτήρα του δίσκου κοπής. Αυτό το νέο χαρακτηριστικό, μαζί με το σύστημα υγρής κοπής εξοικονόμησης νερού του κόφτη, επιτρέπει την πολύωρη κοπή επίσης κατά την εργασία με τον κόφτη εκτός του τρόλεϊ.

Page 7: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

7

ΝΕΟ!

HUSQVARNA K 6500 CHAINΠανίσχυρος ηλεκτρικός κόφτης με αλυσίδα, με τεχνολογία υψηλής συχνότητας PRIME™. Αποδοτικό και ευκολόχρηστο με υψηλή απόδοση ισχύος, καλά ισορροπημένο σώμα και χαμηλούς κραδασμούς. Το K 6500 Chain μπορεί να κόψει σε βάθος 450 χλστ. από τη μία πλευρά, γεγονός που το καθιστά ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα στους κόφτες τοιχίων για την αποφυγή υπερκοπής στις γωνίες. Επίσης είναι ιδανικό για την κοπή ακανόνιστου σχήματος και μικρών ανοιγμάτων (μικρά διαστάσεων 11x11 εκατ.)

ΝΕΟ!

PRO 45 CHAINΝέος τύπος αδαμαντοφόρου αλυσίδας, βελτιστοποιημένος για τον κόφτη ισχύος PRIME™ K 6500 Chain. Χρησιμοποιούνται κοπτικά τμήματα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από την Husqvarna, συγκολλημένα με λέιζερ στο καλύτερο διαθέσιμο πλαίσιο αλυσίδας. Το αποτέλεσμα είναι μια αποδοτική, ισχυρή, στέρεα και μεγάλης διάρκειας αλυσίδα με ελάχιστο τέντωμα αλυσίδας.

Page 8: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

8

ΜΠΟΥΦΑΝ SOFT SHELL Αντιανεμικό και αδιάβροχο μπουφάν soft shell κατασκευασμένο από άνετη, εκτατή μεμβράνη με επένδυση από μαλακό φλις. Ιδανικό για διάφορες καιρικές συνθήκες, πάνω από άλλα ρούχα ή μόνο του. Ενίσχυση Cordura στους ώμους, στο πίσω μέρος των μανικιών και πλευρικά. Τα μανίκια είναι προκαμπυλωμένα για μεγαλύτερη άνεση και ευκολία κίνησης. Ρυθμιζόμενα κάτω τμήματα και κούμπωμα Velcro στις μανσέτες. Τέσσερις τσέπες με φερμουάρ εμπρός και δύο εσωτερικές. 577 25 30-xx Μέγεθος 46 – 58

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΜΠΟΤΕΣ Μπότες για εφαρμογές κοπής ισχύος με εγκεκριμένο πυράντοχο ελαστικό και ενισχυμένο προστατευτικό ακροδακτύλων. Αντιολισθητική σόλα με αναμονές καρφιών και προστασία αστραγάλου. Ευρύχωρη εφαρμογή και νευρώσεις στη φτέρνα για εύκολη αφαίρεση. Εγκεκριμένες κατά EN 345 SB E. 544 96 53-xx Μέγεθος 36 – 47

ΓΑΝΤΙΑ, ΚΛΑΣΙΚΑ Ανθεκτικά γάντια σε ένα μέγεθος με παλάμη από κατσικίσιο δέρμα και με ύφασμα spandex στη ράχη. Το κατσικίσιο δέρμα παρέχει καλή προστασία έναντι της υγρασίας επειδή περιέχει φυσικό λίπος και επομένως είναι κατάλληλο για απαιτητικές εργασίες. Ελαστικοποιημένη μανσέτα με βαμβακερή δέστρα για τέλεια εφαρμογή γύρω από τον καρπό. 579 37 99-10

Στην ευρεία γκάμα προστατευτικού εξοπλισμού μας θα βρείτε προϊόντα που καθιστούν την εργασία σας ασφαλέστερη, πιο άνετη και πιο πρακτική – ώστε να επιτυγχάνονται πάντοτε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑΤΗΝ ΕΡΓΑΣIΑ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛH ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΕΤΗ

Page 9: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

9

ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ Προστατεύει από μικροσκοπικά, ανθυγιεινά, ξηρά και αερομεταφερόμενα σωματίδια. Η μάσκα διαθέτει έξοδο αέρα ώστε να διευκολύνεται η εκπνοή και να αποφεύγεται η δημιουργία συμπύκνωσης και υγρασίας. Αναπνευστική μάσκα εγκεκριμένη κατά EN 149: 2001, κλάση FF P3. 544 96 55-01

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ X Προστατευτικά γυαλιά με αντιχαρακτικούς, διαφανείς φακούς, επεκτάσιμα πλαίσια και φακούς με κλίση. Εγκεκριμένα κατά EN 166 και Ansi Z87+. 544 96 37-01

ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΚΟΗΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΟΔΕΣΜΟ Ανετη και ελαφριά με εύκαμπτο επενδυμένο κεφαλόδεσμο. Σχεδίαση που επιτρέπει ρύθμιση της πίεσης κατά 20 %. Εγκεκριμένη σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα EN. 505 66 53-04

ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΚΟΗΣ ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Μια νέα συσκευή προστασίας ακοής με ραδιόφωνο FM, βελτιωμένη ποιότητα ήχου και κεφαλόδεσμο νέας σχεδίασης για λιγότερη πίεση στα αυτιά. Οι ωτοασπίδες είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ακολουθούν το σχήμα του κεφαλιού, διασφαλίζοντας τέλεια εφαρμογή. Διαθέτει είσοδο ήχου (AUX) 3,5 χλστ. για MP3 και ραδιοεπικοινωνία. 578 27 49-01 (με κεφαλόδεσμο). 578 27 49-02 (επί κράνους).

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΡΑΝΟΣ Με έξτρα μεγάλη μάσκα, προστατευτικό λαιμού και προστατευτικά ακοής. Εγκεκριμένο σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα EN και ANSI. 544 80 89-01

Page 10: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

10

ΕΠΩΦΕΛΗΘΕIΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡIΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΔΑΜΑΝΤΟΦΟΡΑ ΕΡΓΑΛΕIΑ!Η Husqvarna είναι παγκοσμίως ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς και μεγαλύτερους κατασκευαστές αδαμαντοφόρων εργαλείων για κοπή και διάτρηση σε σκυρόδεμα και άλλα σκληρά δομικά υλικά. Προμηθεύουμε εκατομμύρια αδαμαντοφόρα εργαλεία ετησίως – δίσκους κοπής, κοπτικά διάτρησης, σύρματα και εργαλεία λείανσης – σε επαγγελματίες εργολάβους, τεχνίτες και εταιρείες ενοικίασης μηχανημάτων σε όλο τον κόσμο.

Κορυφαία απόδοση για παντός τύπου χρήστες.Αν είστε ειδικοί στην κοπή σκυροδέματος και ασχολείστε καθημερινά με εφαρμογές κοπής και διάτρησης, έχετε διαφορετικές απαιτήσεις όσον αφορά τα αδαμαντοφόρα εργαλεία συγκριτικά με κάποιον επαγγελματία που ασχολείται, για παράδειγμα, με εφαρμογές οδόστρωσης ή τοποθέτησης σωλήνων. Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το καλύτερο εργαλείο για την εργασία σας, τα αδαμαντοφόρα εργαλεία της Husqvarna χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες απόδοσης:

Πίνακας προτάσεων.Για την κοπή σε σκληρά υλικά, ένα εργαλείο με πιο μαλακό συνδετικό υλικό λειτουργεί καλύτερα επειδή τα διαμάντια αποκαλύπτονται γρηγορότερα, πράγμα που σημαίνει γρηγορότερη κοπή. Κατά την εργασία σε πιο μαλακά ή πιο αδρά υλικά, ένα εργαλείο με σκληρότερο συνδετικό υλικό λειτουργεί καλύτερα λόγω μεγαλύτερης αντοχής στην τριβή.

Σχεδιασμένα για εντατική επαγγελματική χρήση σε ειδικές εφαρμογές. Παρέχουν μέγιστη ταχύτητα κοπής και αντοχή στη φθορά σε βαριές εφαρμογές κοπής και διάτρησης. Τα επαγγελματικά εργαλεία Husqvarna φέρουν Χρυσή ετικέτα.

Σχεδιασμένα για επαγγελματική χρήση σε γενικές εφαρμογές. Παρέχουν μέγιστη ταχύτητα κοπής και αντοχή στη φθορά σε όλες τις εφαρμογές κοπής και διάτρησης. Τα Κορυφαίας Ποιότητας (Premium) εργαλεία Husqvarna φέρουν Ασημί ετικέτα.

Σχεδιασμένα για περιστασιακή χρήση. Παρέ-χουν μια καλή ισορροπία μεταξύ απόδοσης και τιμής για τις συνηθισμένες εφαρμογές κοπής. Τα Ποιοτικά (Quality) εργαλεία Husqvarna φέρουν Μπρούτζινη ετικέτα.

Η καταλληλότητα ενός εργαλείου για διαφορετικά υλικά προσδιορίζεται με την παρακάτω κλίμακα:

• • • = Αριστο

• • = Καλό

• = Αποδεκτό— = Δεν συνιστάται

Οι πίνακες προτάσεων είναι διαθέσιμοι στις σελίδες προϊόντων μας και επίσης στον διαδραστικό Οδηγό Εργαλείων που διατίθεται στον ιστότοπό μας.

Για εφαρμογές χειρός, η συσκευασία των εργαλείων δείχνει με σαφήνεια για ποιο υλικό είναι βελτιστοποιημένος ο δίσκος κοπής.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την τοποθεσία www.husqvarnacp.com ή εκτελέστε σάρωση του κωδικού QR με το smartphone σας!

ΧΡΥΣΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΣΗΜΙ ΕΤΙΚΕΤΑ ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΗ ΕΤΙΚΕΤΑ

Page 11: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

11

Αδαμαντοφόρα εργαλεία και εξοπλισμός σχεδιασμένα μαζί.Αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι αξιοποιείτε στο μέγιστο τον δικό σας εξοπλισμό Husqvarna, χρησιμοποιήστε τον με τα αδαμαντοφόρα εργαλεία της Husqvarna. Αντιλαμβανόμαστε το αδαμαντοφόρο εργαλείο, το μηχάνημα και τον χρήστη ως σύνολο που πρέπει να λειτουργεί μαζί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτή η άποψη αποτελεί μια σημαντική αρχή για τη δημιουργία των προϊόντων μας.

ΔΙΣΚΟΙ ΓΙΑ ΚΟΦΤΕΣ ΤΟΙΧΙΩΝ – ΣΕΛΙΔΑ 22

■ W 1400 Diagrip™ ■ W 1100

ΣΥΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΡΜΑΤΟΚΟΠΗΣ – ΣΕΛΙΔΑ 32

■ Σύρματα συγκολλημένα με μπρουντζοκόλληση υπό κενό

■ Σύρματα κλειστού βρόχου ■ Πυροσυσσωματωμένα σύρματα

ΔΙΣΚΟΙ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΚΟΦΤΕΣ – ΣΕΛΙΔΑ 40

■ F 1400 Diagrip™ ■ F 1100 ■ F 600 ■ L 600 ■ F 400 Diagrip™ ■ Diagrip™ S 1400 ■ Vari-Cut™

ΔΙΣΚΟΙ SOFF-CUT – ΣΕΛΙΔΑ 49

■ XL14 ■ XL10 ■ XL6

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΛΒΩΣΗΣ ΔΑΠΕΔΩΝ – ΣΕΛΙΔΑ 58

■ PCD ■ Redi Lock 1100 ■ Redi Lock 600 ■ P 1200 ■ P 1100 ■ P 600 ■ CP 1200

ΚΟΠΤΙΚΑ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ ΟΠΩΝ – ΣΕΛΙΔΑ 76

■ D 1400 Diagrip™ ■ D 1200 ■ D 800 ■ D 600 ■ D 400

ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΦΟΡΗΤΟΥΣ ΚΟΦΤΕΣ ΙΣΧΥΟΣ – ΣΕΛΙΔΑ 96

■ Diagrip™ S 1400 ■ AS ■ Vari-Cut™ ■ MT ■ R 1400 Diagrip™ ■ R 800 ■ EL ■ S 1200 ■ Αδαμαντοφόρες αλυσίδες ■ Δίσκοι διάσωσης ■ Λειαντικοί δίσκοι ■ Δίσκοι γωνιακού τροχού

ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥΣ ΚΟΦΤΕΣ – ΣΕΛΙΔΑ 110

■ GS

Page 12: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

12

ΒΑΡΟΣ[κιλά]

ΙΣΧΥΣ ΑΤΡΑΚΤΟΥ

[kW]

WS 482 HF

19 kW20 kW

WS 463

WS 440 HF

WS 220

ΜΕΓ. ΒΑΘΟΣ ΚΟΠΗΣ[χλστ.]

13 kW

6 kW

730 mm

530 mm

395 mm5

15

20

0

10

15

30

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΠΗΣ ΤΟΙΧΙΩΝΣτην κορυφή της τεχνολογίας, του σχεδιασμού και της απόδοσης. Τώρα με ακόμα περισσότερες δυνατότες και ευελιξία. Κόφτες τοιχίων για παντός τύπου ανοίγματα σε σχεδόν όλα τα δομικά υλικά όπως τούβλο και οπλισμένο σκυρόδεμα. Εκτός από την ευρέως γνωστή ισχύ και αντοχή τους, όλα τα συστήματα κοπής τοιχίων της Husqvarna χαρακτηρίζονται από ένα μεγάλο πλεονέκτημα: Είναι όλα σχεδιασμένα για να κάνουν την εργασία σας ευκολότερη και πιο γρήγορη. Οι κινητήρες είναι πολύ ελαφριοί με εξαιρετική σχέση ισχύος – βάρους. Οι ηλεκτρικοί υψίσυχνοι κόφτες τοιχίων που διαθέτουμε λειτουργούν με ασύρματο εργονομικό τηλεχειριστήριο που είναι εύκολο στο χειρισμό και παρέχει πλήρη έλεγχο λειτουργίας. Μεταξύ άλλων έξυπνων λύσεων συμπεριλαμβάνεται το βολικό τρόλεϊ μεταφοράς για το Husqvarna WS 220, το οποίο σας βοηθάει να μεταφέρετε με πρακτικό τρόπο οτιδήποτε χρειάζεστε στον χώρο του εργοταξίου.

Επισκόπηση γκάμας προϊόντων.Η Husqvarna προσφέρει ένα υδραυλικό και τρία υψίσυχνα ηλεκτρικά συστήματα κοπής τοιχίων με βάθος κοπής 395 έως 730 χλστ., ισχύ ατράκτου 6 έως 20 kW και βάρος κεφαλής κοπής 19 έως 28 κιλά. Για μέγιστη παραγωγικότητα, επιλέξτε το σύστημα / τα συστήματα που είναι ιδανικό / ά για το είδος της εργασίας σας.

Page 13: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

13

ΚΟΠH ΤΟΙΧIΩΝ

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Ολοι οι κόφτες ισχύος της Husqvarna λειτουργούν με ασύρματο τηλεχειριστήριο που είναι σχεδιασμένο για εύκολη και άνετη λειτουργία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την τοποθεσία www.husqvarnacp.com ή εκτελέστε σάρωση του κωδικού QR με το smartphone σας!

ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ HUSQVARNA PRIME™ – ΕΛΑΦΡΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΒΑΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η γκάμα υψίσυχνου εξοπλισμού PRIME™ που διαθέτουμε προσφέρει κορυφαία σχέση ισχύος – βάρους και εξαιρετική χρηστικότητα. Το Husqvarna WS 220 είναι βολικού μεγέθους και μπορεί να καλύψει το 80 % όλων των εργασιών κοπής τοιχίων. Δυνατότητα κοπής τοιχίων, διάτρησης και χειρωνακτικής κοπής χρησιμοποιώντας την ίδια πηγή ισχύος. Το αποτέλεσμα, πραγματοποίη-ση περισσότερων εργασιών με μικρότερο, ελαφρύτερο εξοπλισμό.

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΙΣΧΥΣ Με την επιλογή του Husqvarna PP 490 ως πηγή ισχύοςγια τα μοντέλα Husqvarna WS 482 HF ή CS 10, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδοσία των φορητών κοφτών ισχύος και της καροτιέρας Husqvarna PRIME™.

Page 14: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

14

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΠΗΣ ΤΟΙΧΙΩΝ WS 482 HF WS 440 HF WS 220 WS 463

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΕλάχ. διάμετρος δίσκου κοπής, χλστ. 600 600 500 600Μέγ. διάμετρος δίσκου εκκίνησης, χλστ. 1000 1000 600 1000Μέγ. διάμετρος δίσκου κοπής, χλστ. 1600 1200 900 1600Μέγ. βάθος κοπής, χλστ. 730 530 395 730Κινητήρας για δίσκο κοπής Ηλεκτρικός Ηλεκτρικός Ηλεκτρικός ΥδραυλικόςΜέγ. ισχύς ατράκτου, kW 19 13 6 /3 (3-φασικό /1-φασικό) 20Απόδοση ταχύτητας, σ.α.λ. 0 – 850 / 0 –1225 0 –1225 0 –1150 630 /1000 /1400Σύστημα ελέγχου / τροφοδοσίας Ηλεκτρικό / Αυτόματο Ηλεκτρικό / Αυτόματο Ηλεκτρικό / Αυτόματο Υδραυλικό / ΑυτόματοΒάρος κεφαλής κοπής, κιλά 28,0 25,0 19,0 22,0Μακρύς οδηγός, μήκος / βάρος 2,0 /18,5 2,0 /18,5 2,16 /11,0 2,0 /18,5Κοντός οδηγός, μήκος / βάρος 1,2 /12,0 1,2 /12,0 1,1 / 5,5 1,2 /12,0

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣPP 490 PP 440 HF PP 220 PP 455 E

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ966 41 75-19, WS 482 HF / PP 490, 380 – 400 V, 5πολικό, Ø 800 mm*

966 86 83-13, WS 440 HF / PP 440 HF, 400 – 480 V, 5πολικό, Ø 800 χλστ.*

967 22 78-01, WS 220 / PP 220**

965 15 60-01, Ø 800 χλστ.***

966 41 75-20, WS 482 HF / PP 490, 380 – 400 V, 5πολικό, Ø 1000 mm*

966 86 83-14, WS 440 HF / PP 440 HF, 400 – 480 V, 5πολικό, Ø 1000 χλστ *

965 15 60-02, Ø 1000 χλστ.*** ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΙΣΧΥΟΣ PP 455E

ΤΙΜΗ966 41 75-19: 46.900,00 € 966 41 75-20: 47.400,00 €

966 86 83-13: 39.000,00 € 966 86 83-14: 39.600,00 €

27. 500,00 € 965 15 60-01: 25.700,00 €

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΏΝ

Ανοίγματα παραθύρων. Η κάτω γραμμή πραγματοποιείται με επίπεδη κοπή.

Ανοίγματα για αεραγωγούς. Για κοπές δίπλα σε τοίχους, χρησιμοποιείται επίπεδη κοπή.

Λοξή κοπή. Το ευέλικτο χρήσης σύστημα στερέωσης που διαθέτουμε επιτρέπει την πραγματοποίηση κοπών σε μια απρόσκοπτα ρυθμιζόμενη γωνία.

*Παρέχεται με

4 επιτοίχιους βραχίονες στήριξης Σύνδεσμο οδηγού Λάδι Προφυλακτήρα δίσκου κοπής Οδηγό συνδέσιμο (1,2 μ. / 2,0 μ.) με φορείο κοπής Κιτ εργαλείων Εξάρτημα συγκράτησης οδηγού Οδηγό προφυλακτήρα δίσκου κοπής Τηλεχειριστήριο Καλώδιο τροφοδοσίας ισχύος Μάνικες νερού Κουτί μεταφοράς με φορτιστή Καλώδιο Can

**Παρέχεται με

2 επιτοίχιους βραχίονες στήριξης Προφυλακτήρα δίσκου κοπής 600 χλστ. Συνδέσιμα τμήματα οδηγού 2 × 1,1 μ. Εξάρτημα σύνδεσης οδηγού Τρόλεϊ μεταφοράς Κουτί αξεσουάρ Τηλεχειριστήριο Καλώδιο τροφοδοσίας ισχύος Μάνικες νερού Κουτί μεταφοράς με φορτιστή Καλώδιο CAN

***Παρέχεται με

4 επιτοίχιους βραχίονες στήριξης Σύνδεσμο οδηγού Λάδι Προφυλακτήρα δίσκου κοπής Οδηγό συνδέσιμο (2,0 μ. /1,2 μ.) με φορείο κοπής Κιτ εργαλείων Εξάρτημα συγκράτησης οδηγού Οδηγό προφυλακτήρα δίσκου κοπής

Page 15: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

15

ΚΟΠH ΤΟΙΧIΩΝ

Ανοίγματα παραθύρων. Κοπή σκαλοπατιών ή άλλων ανώμαλων περιγραμμάτων.

Επίπεδη κοπή.

Page 16: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

16

Κιτ με 2 βραχίονες στήριξης γενικής χρήσης και ένα οδηγητικό στήριγμα γενικής χρήσης

Προφυλακτήρας δίσκου κοπής για WS 482 HF, WS 440 HF και WS 463.

Οδηγός σε 3 διαφορετικά μήκη για WS 482 HF, WS 440 HF και WS 463

Συνδετικό εξάρτημα για τη σύνδεση των οδηγών για WS 482 HF, WS 440 HF και WS 463

Προφυλακτήρας δίσκου για επίπεδη κοπή, για WS 482 HF, WS 440 HF και WS 463

Πείρος μέτρησης στον βραχίονα στήριξης, γενικής χρήσης, για WS 482 HF, WS 440 HF και WS 463

Οδηγός προφυλακτήρα δίσκου κοπής

Εξάρτημα συγκράτησης για ευκολότερη στερέωση του οδηγού για WS 482 HF, WS 440 HF και WS 463

Φορείο κοπής Πατούρα φλάντζας δίσκου κοπής

Οδηγητικό στήριγμα, γενικής χρήσης.Βραχίονας στήριξης γενικής χρήσης, για WS 482 HF, WS 440 HF και WS 463

Βραχίονας στήριξης, στάνταρ, για WS 482 HF, WS 440 HF και WS 463

Εξάρτηση για το τηλεχειριστήριο που φοριέταιπάνω από τον ώμο

ΑγκύριαΠρόσθετοι οδηγοί για WS 220 Βραχίονας στήριξης, γενικής χρήσης, για WS 220

Προφυλακτήρας δίσκου κοπής για WS 220 Προφυλακτήρας δίσκου για επίπεδη κοπή, για WS 220

Βραχίονας στήριξης, στάνταρ, για WS 220

Page 17: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

17

ΚΟΠH ΤΟΙΧIΩΝ

Husqvarna WS 482 HF, WS 440 HF και WS 463.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΙΜΗΑγκύρια, 50 τμχ. (M12) 502 43 54-01 63,00 € Βούρτσα καθαρισμού 531 11 32-68 59,00 € Βραχίονας στήριξης, γενικής χρήσης 531 11 32-00 774,00 € Βραχίονας στήριξης, στάνταρ 531 11 32-46 298,70 € Εξάρτημα συγκράτησης οδηγού 531 11 32-48 96,00 € Κιτ εργαλείων 501 37 52-01 185,00 € Κουτί για τηλεχειριστήριο (WS 482 HF, WS 440 HF) 510 25 00-01 576,00 € Κουτί για τηλεχειριστήριο (WS 482 HF, WS 440 HF) 587 18 97-01 350,00 € Λάδι 220, 3 dl 522 82 77-02 25,80 € Μάνικα νερού, κεφαλή κοπής στη φλάντζα δίσκου κοπής 505 21 84-01 32,70 € Οδηγητικό στήριγμα, γενικής χρήσης. 505 23 12-01 290,00 € Οδηγός προφυλακτήρα δίσκου κοπής 580 67 77-01 1.126,80 € Οδηγός, 1,2 μ. 531 11 30-45 1.323,00 € Οδηγός, 2,0 μ. 531 11 30-46 1.841,00 € Οδηγός, 2,2 μ. 531 11 30-47 2.043,00 € Πείρος μέτρησης στο βραχίονα στήριξης γενικής χρήσης. 531 11 32-65 85,50 € Προφυλακτήρας δίσκου για επίπεδη κοπή, 1000 χλστ. 577 74 24-01 1.379,00 € Προφυλακτήρας δίσκου για επίπεδη κοπή, 1200 χλστ. 577 74 25-01 2.012,00 € Προφυλακτήρας δίσκου για επίπεδη κοπή, 1600 χλστ. (WS 482 HF, WS 463)

577 74 26-01 2.563,00 €

Προφυλακτήρας δίσκου για επίπεδη κοπή, 800 χλστ. 577 74 23-01 1.356,00 € Προφυλακτήρας δίσκου κοπής, 1000 χλστ. 577 66 01-01 2.056,00 € Προφυλακτήρας δίσκου κοπής, 1200 χλστ. 577 66 04-01 3.333,00 € Προφυλακτήρας δίσκου κοπής, 1600 χλστ. (WS 482 HF, WS 463)

577 66 10-01 4.753,00 €

Προφυλακτήρας δίσκου κοπής, 800 χλστ. 577 65 97-01 1.750,00 € Συνδετικό εξάρτημα 531 11 32-47 238,00 € Φορείο κοπής 584 64 21-01 1.450,00 €

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΥΡΜΑΤΟΚΟΠΗ ΤΙΜΗCS 10 966 56 57-01 9.700,00 €

Husqvarna WS 220.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΙΜΗEκκεντρος κοχλίας 575 32 04-01 19,50 € Αγκύρια, 50 τμχ. (M10) 584 40 94-02 45,00 € Βούρτσα καθαρισμού 531 11 32-68 26,40 € Βραχίονας στήριξης, γενικής χρήσης 587 01 35-01 680,00 € Βραχίονας στήριξης, στάνταρ 583 96 57-01 290,00 € Εξάρτημα σύνδεσης 583 96 55-01 388,00 € Εξάρτηση 510 25 00-01 576,00 € Εργαλειοθήκη 586 45 31-01 65,00 € Κουτί για τηλεχειριστήριο 587 18 97-01 200,60 € Λάδι 220, 3 dl 522 82 77-02 25,00 € Μάνικα νερού, κεφαλή κοπής στη φλάντζα δίσκου κοπής 585 60 69-01 84,50 € Οδηγός με σταθερό στοπ, 1,1 μ. 577 57 26-01 1.302,10 € Οδηγός προφυλακτήρα δίσκου κοπής 579 10 41-01 767,20 € Οδηγός, 1,1 μ. 577 57 27-01 890,00 € Προσαρμογέας νερού Gardena-Tema 585 56 41-01 63,00 € Προφυλακτήρας δίσκου για επίπεδη κοπή, 600 χλστ. 579 10 47-01 1.085,00 € Προφυλακτήρας δίσκου για επίπεδη κοπή, 900 χλστ. 579 10 48-01 1.180,00 € Προφυλακτήρας δίσκου κοπής, 600 χλστ. 579 10 45-01 1.380,00 € Προφυλακτήρας δίσκου κοπής, 900 χλστ. 579 10 46-01 1.530,00 €

Κιτ εργαλείων, πλήρες σετ με μηχανικά κλειδιά, κλειδιά Allen και καρυδάκια.

Βούρτσα καθαρισμού

Μάνικα νερού, κεφαλή κοπής στη φλάντζα δίσκου κοπής για WS 220

Μάνικα νερού, κεφαλή κοπής στη φλάντζα δίσκου κοπής για WS 482 HF, WS 440 HF και WS 463

Λάδι για λίπανση των εξαρτημάτων του περιστρεφόμενου βραχίονα

Εξάρτημα σύνδεσης για WS 220

Προσαρμογέας νερού Gardena-Tema για WS 220

Eκκεντρος κοχλίας για WS 220

Ο κόφτης τοιχίων σας μπορεί να συνδυαστεί με το CS 10, μετατρέποντάς το σε ένα τέλειο σύστημα συρματοκοπής.

Page 18: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

18

* Παρέχεται με

Τηλεχειριστήριο Καλώδιο τροφοδοσίας ισχύος Μάνικες νερού Κουτί μεταφοράς με φορτιστή Καλώδιο CANbus

** Παρέχεται με

Τηλεχειριστήριο με καλώδιο CANbus (6 μ.) Προσαρμογέα επαναφόρτισης (12 V /230 V) Τσάντα για τηλεχειριστήριο και αξεσουάρ Πακέτο εύκαμπτου σωλήνα (8 μ.)

ΠΑΚΕΤΑ ΙΣΧΥΟΣ PP 490 PP 440 HF PP 220 PP 455 E

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΑπόδοση ισχύος, kW 20,0 15,0 6,5 25,0Ονομαστικό ρεύμα, A 32 /25 /16 μειωμένο 32 /25 /16 μειωμένο 16 /16 (3-φασικό /1-φασικό) 63 /32 μειωμένοΤάση, V 400 400 180 – 400 400Πίεση, bar — — — 230Ροή, Λίτρα / λεπτό — — — 65Βάρος, κιλά 23,4 18,0 10,0 139,0 (με λάδι)

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣWS 482 HF, K 6500, K 6500 Ring, K 6500 Chain, DM 650

WS 440 HF WS 220, K 6500, K 6500 Ring, K 6500 Chain, DM 650

WS 463, CS 2512

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ587 94 22-01, PP 490, 380 – 400 V, 5-πολικό*

505 11 51-10, PP 440 HF, 380 – 480 V, 5-πολικό*

966 56 38-01, με καλώδιο προσαρμογέα για 1-φασικό

965 15 66-04, 400 V, 5-πολικό, με ραδιοτηλεχειριστήριο**

ΤΙΜΗ 22.700,00 € 19.500,00 € 5.930,00 € 22.600,00 €

ΚΟΠΗ ΤΟΙΧΙΩΝ ΣΥΡΜΑΤΟΚΟΠΗ ΚΟΠΗ ΜΕ ΦΟΡΗΤΟΥΣ ΚΟΦΤΕΣ ΙΣΧΥΟΣ – ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ PRIME™

ΔΙΑΤΡΗΣΗ – ΠΡΟΪΟΝ PRIME™

WS 482 HF WS 440 HF WS 220 CS 10 K 6500 K 6500 RING K 6500 CHAIN DM 650

PP 220 — — l Με WS 482 HF / WS 440 HF

l l l l

PP 490 l — — Με WS 482 HF l l l l

PP 440 HF — l — Με WS 440 HF — — — —

Page 19: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

19

ΚΟΠH ΤΟΙΧIΩΝ

Husqvarna PP 490 και PP 440 HF.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΙΜΗΒαλβίδα νερού 505 42 42-01 34,30 €Εξάρτυση 510 25 00-01 576,00 €Καλώδιο CANbus 577 05 99-02 624,80 €Καλώδιο ισχύος 531 12 32-48 1.168,40 €Μάνικα νερού, 8 μ. 505 11 53-01 64,30 €Ρευματοδότης 32 A 531 11 71-31 31,40 €Τηλεχειριστήριο με εφεδρική μπαταρία, φορτιστή, καλώδιο ισχύος και καλώδιο CANbus.

576 25 93-01 2.142,00 €

Τηλεχειριστήριο με εφεδρική μπαταρία. 576 25 93-02 949,20 €

Husqvarna PP 220.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΙΜΗΒαλβίδα νερού 585 02 21-01 12,40 €Καλώδιο CANbus 577 05 99-02 624,80 €Καλώδιο ισχύος 578 37 23-01 1.106,70 €Προσαρμογέας καλωδίωσης ισχύος 579 00 23-01 65,30 €Προσαρμογέας νερού Gardena-Tema 585 56 41-01 66,90 €Τηλεχειριστήριο με εφεδρική μπαταρία, φορτιστή, καλώδιο ισχύος και καλώδιο CANbus.

587 11 35-01 2.142,00 €

Τηλεχειριστήριο με εφεδρική μπαταρία. 576 25 93-02 2.142,00 €

Husqvarna PP 455 E.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗΕξωτερικός ψύκτης 574 23 73-01 1.801,10 €Καλώδιο CANbus, 6 μ. 531 11 50-12 342,70 €Σετ μάνικας με ρακόρ, 8 μ. 531 11 51-90 1.675,80 €Συμπληρωματικός ψύκτης 504 81 20-01 81,50 €Σύνδεσμος μάνικας νερού 510 20 30-01 30,60 €Φίλτρο υδραυλικού λαδιού 531 11 81-42 35,20 €

Πρίζα 32 A για PP 490 και PP 440 HF

Μάνικα νερού για PP 490 και PP 440 HF

Βαλβίδα νερού για έλεγχο ροής νερού στον δίσκο κοπής για PP 490 και PP 440 HF

Βαλβίδα νερού για έλεγχο ροής νερού στον δίσκο κοπής για PP 220

Εξάρτηση για το τηλεχειριστήριο πουφοριέται πάνω από τον ώμο

Τηλεχειριστήριο

Καλώδιο κύριας τροφοδοσίας ισχύος για σύνδεση στους κόφτες για PP 490 και PP 440 HF

Καλώδιο τροφοδοσίας ισχύος για PP 220

Προσαρμογέας νερού Gardena-Tema

Προσαρμογέας καλωδίωσης ισχύος για PP 220

Καλώδιο CANbus

Καλώδιο CANbus για PP 455 EΕξωτερικός ψύκτης που χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις αυξημένης ανάγκης για συμπληρωματική ψύξη

Σετ εύκαμπτου σωλήνα με ρακόρ για PP 455 E

Συμπληρωματικός ψύκτης που χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις όπου η θερμοκρασία νερού εισόδου είναι υψηλότερη από 25°C ή η εκροή νερού από το μηχάνημα είναι μικρότερη από 5 λίτρα / λεπτό

Φίλτρο υδραυλικού λαδιού Σύνδεσμος μάνικας νερού για PP 455 E

Page 20: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

20

W 1400 DIAGRIP™ W 1100

ΙΣΧΥΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ <10 KW 10 –15 KW >19 KW 13 – 25 KW >19 KW <10 KW 10 –15 KW >15 KW

ΠΡΟΪΟΝ W 1405 W 1410 W 1415 W 1420 W 1430 W 1105 W 1110 W 1120

ΜΟΡΦΗ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΥΛΙΚΟΟπλισμένο σκυρόδεμα, σκληρό l l l l l l l l l l l l l l l l l l l

Οπλισμένο σκυρόδεμα, μέτριας σκληρότητας l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l

Οπλισμένο σκυρόδεμα, μαλακό l l l l l l l l l l l l l l l l l

Τούβλο l l l l l l l l — l l l

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣWS 220 WS 440 HF WS 482 HF,

WS 463WS 482 HF, WS 463, WS 440

WS 482 HF, WS 463

WS 220 WS 440 HF WS 482 HF

l l l = Αριστο l l = Καλό l = Αποδεκτό – = Δεν συνιστάται

ΑΔΑΜΑΝΤΟΦOΡΑ ΕΡΓΑΛΕIΑ ΓΙΑ ΚΟΠH ΤΟΙΧIΩΝΟι δίσκοι κοπής τοιχίων της Husqvarna διαθέτουν μοναδική σχεδίαση, διασφαλίζοντας κορυφαία απόδοση όσον αφορά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος και τις ιδιότητες κοπής. Στην παραγωγή χρησιμοποιούμε τις πλέον πρόσφατες τεχνολογίες και μόνο υψηλής ποιότητας εξαρτήματα, μεγιστοποιώντας την αξιοπιστία και τη συνέπεια του προϊόντος. Η σειρά W 1400 διαθέτει την τεχνολογία Diagrip™, μία νέα επαναστατική τεχνολογία για την κατασκευή κοπτικών τομέων που προσδίδει στους δίσκους εξαιρετική κοπτική ικανότητα, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μια ομαλή και γρήγορη κοπή. Η σειρά W 1400 Diagrip™, οι υψηλής αποδόσης δίσκοι μας, περιλαμβάνει δίσκους χαμηλού θορύβου με αθόρυβο έλασμα 3 στρωμάτων το οποίο παράγει 50 % λιγότερο θόρυβο από ότι το συμβατικό συμπαγές έλασμα. Η σειρά W 1100 περιλαμβάνει δίσκους με υψηλή ταχύτητα κοπής και καλή ισορροπία μεταξύ κόστους και απόδοσης.

Επαναστατικη τεχνολογiα αδαμαντοφoρων εργαλεiων για εξαιρετικη κοπτικη ικανoτητα και ανθεκτικoτητα.Eνα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Diagrip™ είναι ότι τα αδαμαντοφόρα εργαλεία διαπερνούν γρήγορα και εύκολα όλους τους τύπους δομικών υλικών. Τα εργαλεία Diagrip™ διασφαλίζουν διάτρηση χωρίς προβλήματα, ειδικότερα σε ιδιαίτερα ενισχυμένο σκυρόδεμα.

Τα διαμάντια υποβάλλονται σε μια ειδική επεξεργασία που διασφαλίζει τη βέλτιστη κατανομή τους και τα διατηρεί στον κοπτικό τομέα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, παρέχοντας μέγιστη αποτελεσματικότητα σε κάθε διαμάντι. Με την τεχνολογία Diagrip™, τα διαμάντια αποκαλύπτονται και καταναλώνονται με ομαλό ρυθμό, γεγονός που καθιστά την ακμή ομαλή και ισχυρή ακόμη και κατά την κοπή σκληρών υλικών όπως οπλισμένο σκυρόδεμα.

ΧΡΥΣΗ ΕΤΙΚΕΤΑ

ΑΣΗΜΙ ΕΤΙΚΕΤΑ

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις σελίδες 10 –11.

Page 21: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

21

ΚΟΠH ΤΟΙΧIΩΝ

Page 22: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

22

Husqvarna W 1405 Diagrip™.Επαγγελματικοί δίσκοι κοπής για σκληρό σκυρόδεμα, κόφτες <10 kW.

ΠΡΟΪΟΝ ΑΡΙΘΜΟΣ – 60 MM ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΠΗ

ΠΡΟΪΟΝ ΑΡΙΘΜΟΣ – ΜΕ ΟΠΕΣ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ WS 440, WS 463, WS 482

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΜΗΚΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΧΛΣΤ.

ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΧΛΣΤ.

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΧΛΣΤ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚH ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ ΤΟΙΧΙΩΝ581 24 53-01 581 24 53-02 600 49 5,0 10,0 + 3,0 60 852,00 €581 24 54-01 581 24 54-02 650 49 5,0 10,0 + 3,0 60 894,00 €581 24 55-01 581 24 55-02 700 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.002,00 €581 05 91-02 581 05 91-01 750 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.149,00 €580 97 53-02 580 97 53-01 800 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.155,00 €581 24 56-01 581 24 56-02 900 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.407,00 € 581 05 92-02 581 05 92-01 1000 49 4,7 10,0 + 3,0 60 1.599,00 € 581 24 57-01 581 24 57-02 1200 49 4,7 10,0 + 3,0 60 2,088,00 € 581 24 58-01 581 24 58-02 1500 49 4,7 10,0 + 3,0 60 3.468,00 €

ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ ΤΟΙΧΙΩΝ ΧΑΜΗΛΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ581 24 53-07 581 24 53-08 600 49 5,0 10,0 + 3,0 60 975,00 €581 24 55-06 581 24 55-09 700 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1,182,00 € 580 97 53-07 580 97 53-08 800 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1,368,00 € 581 24 56-03 581 24 56-04 900 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.674,00 € 581 05 92-04 581 05 92-05 1000 49 4,7 10,0 + 3,0 60 1.905,00 € 581 24 57-05 581 24 57-06 1200 49 5,0 10,0 + 3,0 60 3.087,00 €

ΠΡΟΪΟΝ ΑΡΙΘΜΟΣ – 60 MM ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΠΗ

ΠΡΟΪΟΝ ΑΡΙΘΜΟΣ – ΜΕ ΟΠΕΣ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ WS 220

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΜΗΚΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΧΛΣΤ.

ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΧΛΣΤ.

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΧΛΣΤ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚH ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ ΤΟΙΧΙΩΝ ΓΙΑ WS 220, ΧΑΜΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ581 24 53-09 581 24 53-30 600 49 3,8 10,0 + 3,0 60 852,00 €581 24 53-18 581 24 53-31 600 49 4,5 10,0 + 3,0 60 894,00 €580 97 53-10 580 97 53-20 800 49 3,8 10,0 + 3,0 60 1.155,00 €581 24 56-11 581 24 56-14 900 49 3,8 10,0 + 3,0 60 1.407,00 €

Husqvarna W 1410 Diagrip™.Επαγγελματικοί δίσκοι κοπής για σκληρό έως μέτριας σκληρότητας σκυρόδεμα, κόφτες 10 –15 kW.

ΠΡΟΪΟΝ ΑΡΙΘΜΟΣ – 60 MM ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΠΗ

ΠΡΟΪΟΝ ΑΡΙΘΜΟΣ – ΜΕ ΟΠΕΣ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ WS 440, WS 463, WS 482

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΜΗΚΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΧΛΣΤ.

ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΧΛΣΤ.

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΧΛΣΤ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚH ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ ΤΟΙΧΙΩΝ581 24 61-01 581 24 61-02 600 49 5,0 10,0 + 3,0 60 852,00 €581 24 62-01 581 24 62-02 650 49 5,0 10,0 + 3,0 60 894,00 €581 24 63-01 581 24 63-02 700 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.002,00 €581 24 64-01 581 24 64-02 750 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.149,00 €581 24 65-01 581 24 65-02 800 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.155,00 €581 24 66-01 581 24 66-02 900 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1,407,00 € 581 24 67-01 581 24 67-02 1000 49 4,7 10,0 + 3,0 60 1,599,00 € 581 24 68-01 581 24 68-02 1200 49 4,7 10,0 + 3,0 60 2,088,00 € 581 24 69-01 581 24 69-02 1500 49 4,7 10,0 + 3,0 60 3,468,00 €

ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ ΤΟΙΧΙΩΝ ΧΑΜΗΛΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ581 24 61-10 581 24 61-13 600 49 5,0 10,0 + 3,0 60 975,00 €581 24 63-08 581 24 63-09 700 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.182,00 € 581 24 65-10 581 24 65-11 800 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.368,00 € 581 24 66-05 581 24 66-06 900 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.674,00 € 581 24 67-04 581 24 67-05 1000 49 4,7 10,0 + 3,0 60 1.905,00 € 581 24 68-03 581 24 68-04 1200 49 5,0 10,0 + 3,0 60 3.087,00 €

Page 23: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

23

ΚΟΠH ΤΟΙΧIΩΝ

Husqvarna W 1415 Diagrip™.Επαγγελματικός δίσκος κοπής για σκληρό σκυρόδεμα >19 kW.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΠΗ 60 MM

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ – ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΚΟΠΗΣ PL3011 ΓΙΑ WS 440, WS 463, WS 482

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΜΗΚΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ ΤΟΙΧΙΩΝ587 37 86-09 587 37 86-05 600 49 5,0 10,0 + 3,0 60 852,00 €587 42 68-02 587 42 68-06 650 49 5,0 10,0 + 3,0 60 894,00 €587 88 18-01 587 88 18-06 700 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.002,00 €587 88 21-01 58737 87-13 750 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.149,00 €587 37 87-04 587 37 87-03 800 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.155,00 €587 84 23-02 587 84 23-07 900 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.407,00 € 587 37 89-01 587 37 89-03 1000 49 4,7 10,0 + 3,0 60 1.599,00 € 587 37 90-01 587 37 90-03 1200 49 4,7 10,0 + 3,0 60 2.088,00 € 587 37 91-01 587 37 91-07 1500 49 4,7 10,0 + 3,0 60 3.468,00 €

ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ ΤΟΙΧΙΩΝ ΧΑΜΗΛΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ587 37 86-09 587 37 86-20 600 49 5,0 10,0 + 3,0 60 975,00 €587 88 18-03 587 88 18-09 700 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.182,00 € 587 37 87-07 587 37 87-15 800 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.368,00 € 587 84 23-04 587 84 23-09 900 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.674,00 € 587 37 89-04 587 37 89-08 1000 49 4,7 10,0 + 3,0 60 1.905,00 € 587 37 90-04 587 37 90-09 1200 49 5,0 10,0 + 3,0 60 3.087,00 €

Husqvarna W 1420 Diagrip™.Επαγγελματικοί δίσκοι κοπής για σκληρό σκυρόδεμα, κόφτες 13 – 25 kW.

ΠΡΟΪΟΝ ΑΡΙΘΜΟΣ – 60 MM ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΠΗ

ΠΡΟΪΟΝ ΑΡΙΘΜΟΣ – ΜΕ ΟΠΕΣ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ WS 440, WS 463, WS 482

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΜΗΚΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΧΛΣΤ.

ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΧΛΣΤ.

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΧΛΣΤ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚH ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ ΤΟΙΧΙΩΝ581 24 72-01 581 24 72-02 600 49 5,0 10,0 + 3,0 60 852,00 €581 24 73-01 581 24 73-02 650 49 5,0 10,0 + 3,0 60 894,00 €581 24 74-01 581 24 74-02 700 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.002,00 €581 24 75-01 581 24 75-02 750 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.149,00 €581 24 76-01 581 24 76-02 800 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.155,00 €581 24 77-01 581 24 77-02 900 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.407,00 € 581 24 78-01 581 24 78-02 1000 49 4,7 10,0 + 3,0 60 1.599,00 € 581 24 79-01 581 24 79-02 1200 49 4,7 10,0 + 3,0 60 2.088,00 € 581 24 80-01 581 24 80-02 1500 49 4,7 10,0 + 3,0 60 3.468,00 €

ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ ΤΟΙΧΙΩΝ ΧΑΜΗΛΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ581 24 72-05 581 24 72-06 600 49 5,0 10,0 + 3,0 60 975,00 €581 24 74-04 581 24 74-05 700 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.182,00 € 581 24 76-07 581 24 76-08 800 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.368,00 € 581 24 77-05 581 24 77-06 900 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.674,00 € 581 24 78-05 581 24 78-04 1000 49 4,7 10,0 + 3,0 60 1.905,00 € 581 24 79-06 581 24 79-05 1200 49 5,0 10,0 + 3,0 60 3.087,00 €

ΠΡΟΪΟΝ ΑΡΙΘΜΟΣ – 60 MM ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΠΗ

ΠΡΟΪΟΝ ΑΡΙΘΜΟΣ – ΜΕ ΟΠΕΣ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ WS 220

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΜΗΚΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΧΛΣΤ.

ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΧΛΣΤ.

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΧΛΣΤ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚH ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ ΤΟΙΧΙΩΝ ΓΙΑ WS 220, ΧΑΜΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ581 24 72-07 581 24 72-16 600 49 3,8 10,0 + 3,0 60 852,00 €581 24 72-15 581 24 72-20 600 49 4,5 10,0 + 3,0 60 894,00 €581 24 76-19 581 24 76-20 800 49 3,8 10,0 + 3,0 60 1.155,00 €581 24 77-08 581 24 77-09 900 49 3,8 10,0 + 3,0 60 1,407,00 €

Page 24: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

24

Husqvarna W 1430 Diagrip™.Επαγγελματικοί δίσκοι κοπής για μαλακό έως μέτριας σκληρότητας σκυρόδεμα, κόφτες >19 kW.

ΠΡΟΪΟΝ ΑΡΙΘΜΟΣ – 60 MM ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΠΗ

ΠΡΟΪΟΝ ΑΡΙΘΜΟΣ – ΜΕ ΟΠΕΣ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ WS 440, WS 463, WS 482

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΜΗΚΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΧΛΣΤ.

ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΧΛΣΤ.

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΧΛΣΤ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚH ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ ΤΟΙΧΙΩΝ581 24 83-01 581 24 83-02 600 49 5,0 10,0 + 3,0 60 852,00 €581 24 84-01 581 24 84-02 650 49 5,0 10,0 + 3,0 60 894,00 €581 24 85-01 581 24 85-02 700 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.002,00 €581 24 86-01 581 24 86-02 750 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.149,00 €581 24 87-01 581 24 87-02 800 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.155,00 €581 24 88-01 581 24 88-02 900 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.407,00 € 581 24 89-01 581 24 89-02 1000 49 4,7 10,0 + 3,0 60 1.599,00 € 581 24 90-01 581 24 90-02 1200 49 4,7 10,0 + 3,0 60 2.088,00 € 581 24 91-01 581 24 91-02 1500 49 4,7 10,0 + 3,0 60 3.468,00 €

ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ ΤΟΙΧΙΩΝ ΧΑΜΗΛΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ581 24 83-08 581 24 83-09 600 49 5,0 10,0 + 3,0 60 975,00 €581 24 85-04 581 24 85-05 700 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.182,00 € 581 24 87-11 581 24 87-10 800 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.368,00 € 581 24 88-05 581 24 88-06 900 49 5,0 10,0 + 3,0 60 1.674,00 € 581 24 89-05 581 24 89-06 1000 49 4,7 10,0 + 3,0 60 1.905,00 € 581 24 90-05 581 24 90-06 1200 49 5,0 10,0 + 3,0 60 3.087,00 €

Husqvarna W 1105.Δίσκοι κοπής κορυφαίας ποιότητας για σκληρό σκυρόδεμα.

ΠΡΟΪΟΝ ΑΡΙΘΜΟΣ – 60 MM ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΠΗ

ΠΡΟΪΟΝ ΑΡΙΘΜΟΣ – ΜΕ ΟΠΕΣ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ WS 440, WS 463, WS 482

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΧΛΣΤ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚH ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ ΤΟΙΧΙΩΝ581 63 33-01 581 63 33-02 600 4,7 60 525,00 € 581 63 34-01 581 63 34-02 700 4,7 60 652,00 € 581 63 35-01 581 63 35-02 800 4,7 60 690,00 € 581 63 57-01 581 63 57-02 900 4,7 60 875,00 € 581 63 36-01 581 63 36-02 1000 4,5 60 995,00 € 581 63 37-01 581 63 37-02 1200 4,5 60 1.250,00 €

ΠΡΟΪΟΝ ΑΡΙΘΜΟΣ – 60 MM ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΠΗ

ΠΡΟΪΟΝ ΑΡΙΘΜΟΣ – ΜΕ ΟΠΕΣΕΠΙΠΕΔΗΣ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ WS 220

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΧΛΣΤ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚH ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΤΙΜΗ

ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ ΤΟΙΧΙΩΝ581 63 33-04 581 63 33-08 600 3,8 60 525,00 € 581 63 33-05 581 63 33-09 600 4,5 60 580,00 € 581 63 35-04 581 63 35-06 800 3,8 60 690,00 € 581 63 57-04 581 63 57-06 900 3,8 60 875,00 €

Husqvarna W 1110.Δίσκοι κοπής κορυφαίας ποιότητας για σκληρό έως μέτριας σκληρότητας σκυρόδεμα.

ΠΡΟΪΟΝ ΑΡΙΘΜΟΣ – 60 MM ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΠΗ

ΠΡΟΪΟΝ ΑΡΙΘΜΟΣ – ΜΕ ΟΠΕΣ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ WS 440, WS 463, WS 482

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΧΛΣΤ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚH ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΤΙΜΗ

ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ ΤΟΙΧΙΩΝ581 63 44-01 581 63 44-02 600 4,7 60 525,00 € 581 63 45-01 581 63 45-02 700 4,7 60 652,00 € 581 63 46-01 581 63 46-02 800 4,7 60 690,00 € 581 63 49-01 581 63 49-02 900 4,7 60 875,00 € 581 63 50-01 581 63 50-02 1000 4,5 60 995,00 € 581 63 51-01 581 63 51-02 1200 4,5 60 1.250,00 €

Husqvarna W 1120.Δίσκοι κοπής κορυφαίας ποιότητας για μαλακό σκυρόδεμα.

ΠΡΟΪΟΝ ΑΡΙΘΜΟΣ – 60 MM ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΠΗ

ΠΡΟΪΟΝ ΑΡΙΘΜΟΣ – ΜΕ ΟΠΕΣ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ WS 440, WS 463, WS 482

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΧΛΣΤ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚH ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΤΙΜΗ

ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ ΤΟΙΧΙΩΝ581 63 52-01 581 63 52-02 600 4,7 60 525,00 € 581 63 53-01 581 63 53-02 700 4,7 60 652,00 € 581 63 54-01 581 63 54-02 800 4,7 60 690,00 € 581 63 55-01 581 63 55-02 900 4,7 60 875,00 € 581 63 58-01 581 63 58-02 1000 4,5 60 995,00 € 581 63 56-01 581 63 56-02 1200 4,5 60 1.250,00 €

Page 25: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

25

ΚΟΠH ΤΟΙΧIΩΝ

Page 26: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

26

Επισκόπηση γκάμας προϊόντων.Η Husqvarna προσφέρει δύο συστήματα συρματοκοπής με διαφορετικά χαρακτηριστικά: Το Husqvarna CS 2512 τροφοδοτείται από έναν ενσωματωμένο υδραυλικό κινητήρα 20 kW, ζυγίζει 150 κιλά και διαθέτει αποθηκευτική ικανότητα σύρματος 12 μ. Το Husqvarna CS 10 τροφοδοτείται από υψίσυχνες ηλεκτρικές κεφαλές κοπής για το σύστημα κοπής τοιχίων WS 482 HF ισχύος 19 kW ή WS 440 HF ισχύος 13 kW. Ζυγίζει 110 κιλά χωρίς κεφαλή κοπής και αποθηκευτική ικανότητα σύρματος 10 μ.

ΔΟΜΟΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟ Το CS 2512 είναι δομοστοιχειωτό, διευκολύνοντας την τοποθέτηση και τον χειρισμό του. Είναι δυνατό να τοποθετηθεί κάθετα και οριζόντια. Ο κινητήρας μπορεί να αφαιρεθεί για ευκολότερη μεταφορά.

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ Το CS 2512 είναι εξοπλισμένο με περιστρεφόμενες τροχαλίες. Αυτό το χαρακτηριστικό σε συνδυασμό με τη δυνατότητα κάθετης και οριζόντιας κοπής διασφαλίζει εξαιρετική ευελιξία.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Το σύστημα συρματοκοπής Husqvarna διαθέτει μεγάλη αποθηκευτική ικανότητα, έτσι είναι δυνατό να επιτευχθούν μεγαλύτερες κοπές χωρίς να κόβεται το σύρμα.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΡΜΑΤΟΚΟΠΗΣΤα κορυφαίας ποιότητας συστήματα συρματοκοπής που διαθέτουμε είναι ιδανικά σχεδιασμένα για υψηλή παραγωγικότητα,χωρίς περιορισμούς στο βάθος κοπής. Επίσης τα αδαμαντοφόρα εργαλεία μας παρέχουν τη δυνατότητα κοπής ιδιαίτερα περίπλοκων δομών, τόσο από χάλυβα όσο και από υπεροπλισμένο σκυρόδεμα

Page 27: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

27

ΣΥΡΜΑΤΟΚΟΠH

ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ Προσθέτοντας ένα CS 10 στο σύστημα Husqvarna WS 482 ή WS 440 πρακτικά έχετε δύο μηχανήματα σε ένα. Μια αποδοτική επένδυση που είναι ευέλικτη και ευκολόχρηστη, ιδανική και για μικρότερες εργασίες.

ΕΥΕΛΙΚΤΟ Το CS 10 μπορεί να συνδυαστεί με τους κόφτες τοιχίων WS 482 HF και

WS 440 HF, αποτελώντας ένα πλήρες και ευέλικτο σύστημα συρματοκοπής και κοπής τοιχίων. Τα κατάλληλα πακέτα ισχύος είναι

τα μοντέλα PP 490 και PP 440 HF.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ Ολα τα αδαμαντοφόρα σύρματα Husqvarna τώρα διαθέτουν ένα νέο κίτρινο ελαστικό συνδετικό υλικό. Αυτό παρέχει αυξημένη διάρκεια ζωής μέσω καλύτερης πρόσφυσης στον πυρήνα και στις πέρλες, καθώς επίσης υψηλότερη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια υποβρύχιων εργασιών κοπής είναι επίσης βελτιωμένη.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την τοποθεσία www.husqvarnacp.com ή εκτελέστε σάρωση του κωδικού QR με το smartphone σας!

Page 28: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

28

Husqvarna CS 2512.

Husqvarna PP 455 E

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΡΜΑΤΟΚΟΠΗΣ CS 2512

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΙσχύς, kW 20Κινητήρας για μετάδοση κίνησης σύρματος Υδραυλικός με πολλαπλά γρανάζιαΜέγ. ροπή κίνησης στον κινητήριο τροχό, Nm 200Ροπή εκκίνησης, Nm 190Σύστημα ελέγχου / τροφοδοσίας Υδραυλικό / ΑυτόματοΤαχύτητα σύρματος, μ. / δευτ / πτο 20 ή 25Αποθηκευτική ικανότητα, μ. 12 μ.Μήκος σύρματος, μ. 15 μ.Ροή, Λίτρα / λεπτό 65Πίεση, bar 230Διαστάσεις (Μ × Π × Υ), χλστ. 1100 × 750 × 900Βάρος, κιλά 150

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣPP 455 E *

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ965 15 62-01

ΤΙΜΗ 15.900,00 €

* Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο PP 455 E στις στην σελίδα 18.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΏΝ

Συρματοκοπή για μεγάλα έργα όπως θεμελιώσεις και γέφυρες.

Κοπή σε τοίχους ικανού πάχους και ανοίγματα με ακριβείς γωνίες.

Βαθιά συρματοκοπή σε περιορισμένους χώρους.

Με το CS 10 η κοπή είναι δυνατή τόσο κάθετα όσο και οριζόντια. Η κεφαλή κοπής μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε πλευρά του οδηγού και μπορείτε να επιλέξετε την κατεύθυνση περιστροφής του σύρματος. Ολα αυτά τα χαρακτηριστικά διασφαλίζουν μια ευέλικτη και αποδοτική συρματοκοπή.

Page 29: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

29

Το CS 10 μπορεί να συνδυαστεί με τους κόφτες τοιχίων WS 482 HF και WS 440 HF, αποτελώντας ένα πλήρες και ευέλικτο σύστημα συρματοκοπής τοιχίων.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΡΜΑΤΟΚΟΠΗΣ CS 10

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΑπόδοση ισχύος με WS 482 HF και PP 490 19 kWΑπόδοση ισχύος με WS 440 HF και PP 440 HF 13 kWΤαχύτητα 0 –1,200 σ.α.λ.Ταχύτητα σύρματος στις 1,200 σ.α.λ. 24 μ. / δευτ / πτοΑποθηκευτική ικανότητα 10 μ.Μήκος σύρματος, μέγ. / ελάχ. 11,7 /1,7 μ.Yψος κολόνας 1200 χλστ.Βάρος, WS 482 HF / WS 440 HF 138 /135 κιλά

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣWS 482 HF και PP 490 *WS 440 HF και PP 440 HF *

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ966 56 57-01, έκδοση με 2 περιστρεφόμενες τροχαλίες

ΤΙΜΗ 9.700,00 €

* Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα WS 482 HF και WS 440 HF στις σελίδες 14 –15.

Το CS 10 διαθέτει ευέλικτη σχεδίαση και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα πάνω σε αντικείμενα όπως σωλήνες.

Husqvarna CS 10.

ΣΥΡΜΑΤΟΚΟΠH

Ωθούμενη κοπή με το CS 10 και κιτ ωθούμενης κοπής.

Κάθετη κοπή με το CS 10 και εξωτερικές τροχαλίες.

Οριζόντια κοπή με το CS 10 και εξωτερικές τροχαλίες.

Ωθούμενη κοπή με το CS 10 και εξωτερικές τροχαλίες.

Το CS 10 μπορεί να τοποθετηθεί για κοπή δεξιά ή αριστερά. Αυτό παρέχει μέγιστη ευελιξία κατά την τοποθέτηση και στην επιλογή της κατεύθυνσης κοπής.

Page 30: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

30

Husqvarna CS 2512 και CS 10.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΙΜΗEδρανο ολίσθησης περιστρεφόμενης τροχαλίας για στρογγυλούς σωλήνες

531 11 44-69 673,00 €

Γωνιακό στήριγμα, διπλή τροχαλία 587 44 33-01 158,00 €Γωνιακό στήριγμα, μονή τροχαλία 586 54 21-01 282,80 €Διάταξη παράλληλων στηριγμάτων 586 53 92-01 345,90 €Διάταξη πλάκας έδρασης 586 54 17-01 415,90 €Διάταξη συγκρατητήρα 586 54 11-01 292,60 €Διάταξη τροχαλίας 581 31 59-01 686,20 €Διπλή τροχαλία μετατόπισης, με εγκοπή 588 73 04-01 1.711,90 €Διπλή τροχαλία μετατόπισης, με εγκοπή / ρουλεμάν 588 73 05-01 1.250,80 €Διπλός σφιγκτήρας 531 11 44-60 77,50 €Εκτοξευτήρας νερού 531 12 15-25 125,30 €Κάλυκας σύνδεσης 585 64 30-01 195,80 €Κάλυκας σύνδεσης, σταυρωτού τύπου 585 64 05-01 360,30 €Κάλυμμα τροχού 586 53 99-01 419,90 €Κιτ στήριξης 587 46 83-01 510,10 €Κιτ τροχαλίας μετατόπισης, με στρογγυλό σωλήνα 588 53 99-01 1.111,00 €Κιτ ωθούμενης κοπής 587 46 85-01 3 843,10 €Λαστιχένιος δακτύλιος, κινητήρια τροχαλία 587 70 15-01 100,40 €Μηχανικό κλειδί 18 χλστ. 531 11 90-65 16,40 €Μηχανικό κλειδί 22 – 24 χλστ. 531 11 95-73 7,50 €Μονάδα ελέγχου πίεσης (PP 455 E) 531 11 44-26 564,90 €Μονή τροχαλία μετατόπισης 587 44 30-01 803,60 €Περιστρεφόμενος τροχός, με εγκοπή 586 53 84-01 598,90 €Περιστρεφόμενος τροχός, με ρουλεμάν 586 53 58-01 765,30 €Πλάκα βάσης 585 64 19-01 181,10 €Πλάκα στερέωσης 586 87 00-01 239,30 €Ρουλεμάν περιστρεφόμενης τροχαλίας για στρογγυλούς σωλήνες

531 11 44-67 872,10 €

Στήριγμα Ø 250 χλστ. 586 54 05-01 357,30 €Στήριγμα Ø 300 χλστ. 586 54 08-01 360,70 €Στήριγμα πλάκας έδρασης 586 53 72-01 388,10 €Στήριγμα σταθεροποίησης 584 25 38-01 174,20 €Στήριγμα σταθεροποίησης (CS 10) 584 25 93-01 224,10 €Στρογγυλοί σωλήνες, 0,25 μ. 531 11 44-72 86,60 €Στρογγυλοί σωλήνες, 1 μ. 531 12 06-41 64,00 €Στρογγυλοί σωλήνες, 2 μ. 531 12 06-42 113,50 €Στρογγυλοί σωλήνες, 3 μ. 531 11 95-80 211,50 €Στρογγυλός σωλήνας κολόνας 531 11 44-71 116,70 €Σύνδεσμος 90 531 11 95-71 17,80 €Σύνδεσμος, περιστρεφόμενος 522 80 99-01 41,20 €Τετράγωνοι σωλήνες, 1,15 μ. 576 29 35-01 61,00 €Τετράγωνοι σωλήνες, 2 μ. 587 46 69-01 156,90 €Τροχαλία μετατόπισης 586 53 67-01 761,60 €Τροχαλία μετατόπισης, με στρογγυλό σωλήνα 48,3 586 53 87-01 552,00 €

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗΑνθεκτικός ελαστικός κινητήριος τροχός, Ø 400 χλστ. (CS 10)

531 12 00-50 16,40 €

Μονή τροχαλία μετατόπισης

Διπλή τροχαλία μετατόπισης, με εγκοπή

Διπλή τροχαλία μετατόπισης, με εγκοπή / ρουλεμάν

Κιτ ωθούμενης κοπής: – Διάταξη πλάκας έδρασης – Διάταξη παράλληλων στηριγμάτων – Περιστρεφόμενος τροχός, με ρουλεμάν – Περιστρεφόμενος τροχός, με εγκοπή – Κάλυμμα τροχού – Στήριγμα Ø 300 χλστ. – Στήριγμα Ø 250 χλστ. – Διάταξη συγκρατητήρα

Κιτ στήριξης: – Πλάκα στερέωσης – Στήριγμα σταθεροποίησης – Στήριγμα σταθεροποίησης για CS 10 – Σύνδεσμος, περιστρεφόμενος

Κιτ τροχαλίας μετατόπισης, με στρογγυλό σωλήνα

Page 31: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

31

ΣΥΡΜΑΤΟΚΟΠH

Γωνιακό στήριγμα, μονή τροχαλία

Γωνιακό στήριγμα, διπλή τροχαλία

Στήριγμα πλάκας έδρασης

Περιστρεφόμενος τροχός, με εγκοπή

Διάταξη πλάκας έδρασης

Τροχαλία μετατόπισηςΠεριστρεφόμενος τροχός, με ρουλεμάν

Διάταξη παράλληλων στηριγμάτων

Κάλυμμα τροχού

Στήριγμα Ø 300 χλστ.

Διάταξη τροχαλίας

Στήριγμα Ø 250 χλστ.

Διάταξη συγκρατητήρα Μηχανικό κλειδί 18 χλστ.

Τροχαλία μετατόπισης για στρογγυλό σωλήνα 48,3

Ρουλεμάν περιστρεφόμενης τροχαλίας για στρογγυλούς σωλήνες

Πλάκα στερέωσης

Μηχανικό κλειδί 22 – 24 χλστ.

Στρογγυλοί σωλήνες

Σύνδεσμος, περιστρεφόμενος

Κάλυκας σύνδεσης, σταυρωτού τύπου

Εκτοξευτήρας νερού

Τετράγωνοι σωλήνεςΣτρογγυλός σωλήνας κολόνας

Πλάκα βάσης

Λαστιχένιος δακτύλιος, κινητήρια τροχαλία

Στήριγμα σταθεροποίησης για CS 2512

Βάση

Σύνδεσμος 90

Κάλυκας σύνδεσης

Eδρανο ολίσθησης περιστρεφόμενης τροχαλίας για στρογγυλούς σωλήνες

Μονάδα ελέγχου πίεσης

Διπλός σφιγκτήραςΣτήριγμα σταθεροποίησης για CS 10

Page 32: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

32

ΣΥΡΜΑΤΑ ΣΥΓΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΜΕ ΜΠΡΟΥΝΤΖΟΚΟΛΛΗΣΗ ΥΠΟ ΚΕΝΟ ΠΥΡΟΣΥΣΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΣΥΡΜΑ

ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ > 20 KW ALLROUND

ΠΡΟΪΟΝ C 1200 C 1000 C 950 C 900 C 777 C 770

ΥΛΙΚΟΣκυρόδεμα l l l l l l l l l l l l l l l

Οπλισμένο σκυρόδεμα l l l l l l l l l l l l l l l l l

Υπεροπλισμένο σκυρόδεμα l l l l l l l l l l l l

Μέταλλο l l l l l l l l l l — —

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣCS 2512 CS 10, CS 2512 CS 10, CS 2512

l l l = Αριστο l l = Καλό l = Αποδεκτό – = Δεν συνιστάται

ΧΡΥΣΗ ΕΤΙΚΕΤΑ

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις σελίδες 10 –11.

ΑΔΑΜΑΝΤΟΦΟΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΡΜΑΤΟΚΟΠΗΗ Husqvarna προσφέρει μια πλήρη γκάμα αδαμαντοφόρων συρμάτων, σχεδιασμένων για χρήση με μια ποικιλία υλικών και πολυάριθμων εφαρμογών. Τα αδαμαντοφόρα σύρματα Husqvarna χρησιμοποιούν εγχεόμενο συνθετικό ελαστικό και ελατήρια για τη συναρμογή. Χάρη στο ιδιαίτερα εύκαμπτο σύρμα από συνθετικό ελαστικό, το καθιστά ευκολόχρηστο, ελαχιστοποιώντας επίσης τον κίνδυνο ανομοιόμορφης φθοράς στις αδαμαντοφόρες πέρλες του σύρματος. Τα σύρματα νέας γενιάς της Husqvarna έχουν τουλάχιστον 40 πέρλες ανά μέτρο. Περισσότερες πέρλες ανά μέτρο σημαίνει αυξημένη επαφή μεταξύ των διαμαντιών κοπής και του σύρματος, προσδίδοντας υψηλότερη ταχύτητα και αυξημένη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Επίσης, η απόσταση μεταξύ των περλών είναι μικρότερη διασφαλίζοντας ομαλότερη κοπή. Διατίθενται και σε εκδόσεις κλειστού βρόχου για εξάλειψη των σπασιμάτων στη σύνδεση.

Page 33: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

33

ΣΥΡΜΑΤΟΚΟΠH

Σύρματα Husqvarna συγκολλημένα με μπρουντζοκόλληση υπό κενό.Υψηλής απόδοσης επαγγελματικά σύρματα συγκολλημένα με μπρουντζοκόλληση υπό κενό για κοπή χάλυβα, κράματος αλουμινίου και υπεροπλισμένου σκυροδέματος.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΡΛΏΝ / Μ.

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΠΕΡΛΩΝ, ΧΛΣΤ.

ΣΥΝΑΡΜΟΓH ΣYΣΤΗΜΑ ΚΟΠHΣ

ΤΙΜΗ

C 1200 543 07 77-08 53 10,3 Ελατήρια + ελαστικό, πέρλες συγκολλημένες με μπρουντζοκόλληση υπό κενό Ξηρή / υγρή 249,00 €

C 1000543 08 09-61 44 10,3 Ελατήρια + ελαστικό, πέρλες συγκολλημένες με μπρουντζοκόλληση υπό κενό Ξηρή / υγρή 216,00 €

C 950577 67 81-01 40 10,3 Ελατήρια + ελαστικό, πέρλες συγκολλημένες με μπρουντζοκόλληση υπό κενό Ξηρή / υγρή 216,00 €

C 900521 95 36-01 40 9,8 Ελατήρια + ελαστικό, πέρλες συγκολλημένες με μπρουντζοκόλληση υπό κενό Ξηρή / υγρή 214,00 €

Σύρματα Husqvarna κλειστού βρόχου.Επαγγελματικό σύρμα χωρίς σύνδεση ιδιαίτερα κατάλληλο για κοπή σε χαλύβδινες, τύπου σάντουιτς και κοίλες δομές.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΡΛΏΝ / Μ.

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΠΕΡΛΩΝ, ΧΛΣΤ.

ΣΥΝΑΡΜΟΓH ΣYΣΤΗΜΑ ΚΟΠHΣ

C 1200 SPL521 98 30-01 53 10,3 Ελατήρια + ελαστικό, πέρλες συγκολλημένες με μπρουντζοκόλληση υπό κενό, κλειστός βρόχος Ξηρή / υγρή

C 1000 SPL521 98 29-01 44 10,3 Ελατήρια + ελαστικό, πέρλες συγκολλημένες με μπρουντζοκόλληση υπό κενό, κλειστός βρόχος Ξηρή / υγρή

C 950 SPL577 67 82-01 40 10,3 Ελατήρια + ελαστικό, πέρλες συγκολλημένες με μπρουντζοκόλληση υπό κενό, κλειστός βρόχος Ξηρή / υγρή

C 900 SPL577 05 91-01 40 9,8 Ελατήρια + ελαστικό, πέρλες συγκολλημένες με μπρουντζοκόλληση υπό κενό, κλειστός βρόχος Ξηρή / υγρή

Σύνδεσμος Husqvarna.Για σύρματα συγκολλημένα με μπρουντζοκόλληση υπό κενό.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΜΗΚΟΣ, ΧΛΣΤ. ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΚΑΛΩΔΙΟΥ, ΧΛΣΤ.

ΤΥΠΟΣ ΠΡΕΣΑ, ΤΟΝΟΙ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΠΡΕΣΑΣ

ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΣΥΡΜΑ

577 32 55-01 8,4 (αδαμαντοφόρα πέρλα 9,5)

5,1 24 5 SCR 4,5 PC(HT45)H5F-70 C 900

Πυροσυσσωματωμένο σύρμα.Επαγγελματικό πυροσυσσωματωμένο σύρμα με μεγάλη διάρκεια ζωής για κοπή σκυροδέματος.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΡΛΏΝ / Μ.

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΠΕΡΛΩΝ, ΧΛΣΤ.

ΣΥΝΑΡΜΟΓH ΣYΣΤΗΜΑ ΚΟΠHΣ

ΤΙΜΗ

C 770543 06 44-04 40 11 Ελατήρια + ελαστικό, πυροσυσσωματωμένες πέρλες υγρή 230,00 €

C 777586 60 69-01 40 11 Ελατήρια + ελαστικό, πυροσυσσωματωμένες πέρλες υγρή 168,00 €

Αξεσουάρ για αδαμαντοφόρα σύρματα.Η Husqvarna διαθέτει μια πλήρη σειρά συνδέσμων σχεδιασμένων για τα σύρματα. Υπάρχουν επίσης κατάλληλες υδραυλικές πρέσες χειρός και αντίστοιχα καλούπια για την σύσφιξη των συνδέσμων.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΜHΚΟΣ, ΧΛΣΤ. ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΚΑΛΩΔΙΟΥ, ΧΛΣΤ.

ΤΥΠΟΣ ΠΡΕΣΑ, ΤΟΝΟΙ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΠΡΕΣΑΣ

ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 16543 08 07-19 9 5,1 16 5 CYL9 4,5 PC(HT45)H5F-66 *

ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 20543 02 16-70 9 5,1 20 5 CYL9 4,5 PC(HT45)H5F-66 *

ΚΟΧΛΙΩΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ543 02 15-15 9,5 5 24 5 SCR 4,5 PC(HT45)H5F-70 *

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΥΠΟΥ CARDAN543 02 15-84 9,5 5 27 5 CRD 4,5 PC(HT45)H5F-70 *

* Επεξήγηση κωδικού: H5F-66 / H5F-70 σημαίνει ότι το μήκος του καλουπιού είναι 5 χλστ. και η απόσταση μεταξύ των παράλληλων πλευρών του εξαγώνου είναι 6,6 / 7,0 χλστ.

Καλούπια πρέσας 66 543 00 28-89Καλούπια πρέσας 70 543 00 28-78Πρέσα Cembre 4,5 Τόνων 543 00 06-70Εφεδρικός πείρος για σύνδεσμο τύπου καρντάν 543 02 15-90Ξηρή συρματοκοπή χάλυβα με ψύξη 576 37 83-01

Ποιοτικός ενδεικτικός δακτύλιος.Για να διαχωρίζονται τα διάφορα μοντέλα σύρματος χρησιμοποιείται ένας ενδεικτικός δακτύλιος ο οποίος είναι διάτρητος με έναν αριθμό οπών που αντιστοιχεί στο μοντέλο σύρματος.

ΜΟΝΤΕΛΟ ΟΠΕΣC 1200 5C 1000 4C 950 6C 900 3C 770 2

Page 34: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

34

Επισκόπηση γκάμας προϊόντων.Η πλήρης γκάμα επίπεδων κοφτών Husqvarna αποτελείται από 12 μοντέλα με βάθος κοπής 122 έως 411 χλστ, τα οποία τροφοδοτούνται από βενζινοκινητήρες ισχύος 4,2 kW έως ντιζελοκινητήρες ισχύος 55,4 kW και ζυγίζουν 54 έως 1032 κιλά. Ολοι οι επίπεδοι κόφτες μας παρέχουν κορυφαία ισχύ και ροπή στον άξονα του δίσκου κοπής με αποτέλεσμα μεγαλύτερη παραγωγικότητα στις εφαρμογές βαθιάς κοπής. Εδώ μπορείτε να βρείτε εύκολα τον επίπεδο κόφτη που σας παρέχει τον υψηλότερο ρυθμό παραγωγής.

ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ Οι χειρολαβές είναι ρυθμιζόμενες για να προσαρμό-ζονται στην προτίμηση κάθε χειριστή, ενώ η εργονομική διάτα-ξη των χειριστηρίων επιτρέπει τη διαισθητική λειτουργία. Ολοι οι κόφτες έχουν σχεδιαστεί για να είναι ιδιαίτερα εύκολη στο χειρισμό με χαμηλούς κραδα-σμούς – μειώνοντας ουσιαστικά την κόπωση του χρήστη

ΧΑΜΗΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Οι περισσότεροι επίπεδοι κόφτες Husqvarna διαθέτουν το πατενταρι-σμένο σύστημα άξονα δίσκου κοπής IntelliSeal.

ΙΣΧΥΣ[kW]

55,4 kW50,7 kW

35,5 kW 35,0 kW27,5 kW

FS 7000 D

1000 χλστ.

411 χλστ.

FS 6800 D*

1000 χλστ.

415 χλστ.

FS 5000 D

900 χλστ.

374 χλστ.

FS 4800 D

900 χλστ.

381 χλστ.

FS 3500 G

750 χλστ.

311 χλστ.

ΜΕΓ. ΒΑΘΟΣ ΚΟΠΗΣ[χλστ.]

75

50

25

0

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΤΟΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΚΟΠΗΣΣτην κοπή ασφάλτου και μπετού με συστήματα walk behind, η μέγιστη παραγωγικότητα μπορεί να επιτευχθεί μόνο από μια άριστη σύνθεση ισχύος, εργονομίας, ροπής,και αξιοπιστίας. Αυτό ακριβώς σας προσφέρουμε. Ολοι οι παράγοντες θα πρέπει να συνδυάζονται μεταξύ τους αποτελεσματικά για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο την ημέρα εργασίας σας. Πρόκειται για μια αλληλοεπίδραση ανάμεσα σε εσάς, στο μηχάνημα και στον αδαμαντοφόρο δίσκο κοπής ως σύνολο. Αυτό καθιστά τους αρμοκόφτες της Husqvarna την ιδανική επιλογή για μέγιστη παραγωγικότητα.

Αυτοπροωθούμενοι ασφαλτοκόφτες

* Διατίθεται σε Αυστραλία, Λατινική Αμερική, Αφρική και περιοχές της Ασίας.

ΜΕΓ. ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ

ΔΙΣΚΟΥ ΚΟΠΗΣ[χλστ.]

Page 35: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

35

ΑΣΦΑΛΤΟΚΟΦΤΕΣ

ΙΣΧΥΣ[kW]

FS 400series

FS 400 LV FS 300series

FS 500series

600 χλστ. 500 χλστ. 450 χλστ. 350 χλστ.

241 χλστ. 189 χλστ. 162 χλστ. 122 χλστ.ΜΕΓ. ΒΑΘΟΣ

ΚΟΠΗΣ[χλστ.]

FS 524

FS 513 FS 413

FS 410 D FS 309

FS 305

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την τοποθεσία www.husqvarnacp.com ή εκτελέστε σάρωση του κωδικού QR με το smartphone σας!

15

10

5

0

Αυξημένη παραγωγικότητα. Μειωμένες εκπομπές ρύπων. Οι κόφτες Husqvarna FS 7000 D και 5000 D είναι πιο γρήγοροι και πιο καθαροί. Οι πανίσχυροι σύγχρονοι ντιζελοκινητήρες έχουν χαμηλές εκπομπές καυσαερίων σύμφωνα με τους κανονισμούς περί εκπομπών ρύπων Βαθμίδας 4 / Φάσης IIIB και παρέχουν γρήγορη, αποτελεσματική κοπή. Ο νέος, διαισθητικός ψηφιακός πίνακας ελέγχου και άλλες βολικές δυνατότητες σάς βοηθούν στην εργασίας σας πιο αποτελεσματικά.

Ωθούμενοι ασφαλτοκόφτες

ΜΕΓ. ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΔΙΣΚΟΥ ΚΟΠΗΣ

[χλστ.]

Page 36: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

36

Husqvarna FS 7000 D.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗ1 ταχύτητας ιμάντας άξονα δίσκου κοπής, 900 χλστ. 524 19 97-64 28,40 €3 ταχυτήτων ιμάντας άξονα δίσκου κοπής, 900 χλστ. 541 20 08-47 28,40 €Κινητήριος πείρος, 350 -750 χλστ. 505 53 19-01 4,40 €Κινητήριος πείρος, 900-1000 χλστ. 539 30 00-10 1,60 €Κλειδί άξονα δίσκου κοπής 504 62 64-03 93,70 €Κολάρο δίσκου κοπής (εξωτερική φλάντζα με κινητήριο πείρο), 114 χλστ.

586 00 92-01 186,50 €

Κολάρο δίσκου κοπής (εξωτερική φλάντζα με κινητήριο πείρο), 127 χλστ.

586 00 93-01 268,30 €

Κολάρο δίσκου κοπής (εξωτερική φλάντζα με κινητήριο πείρο), 152 χλστ.

586 00 94-01 221,70 €

Κολάρο δίσκου κοπής (εξωτερική φλάντζα με κινητήριο πείρο), 178 χλστ.

586 00 95-01 448,00 €

Προσθαφαιρούμενος προφυλακτήρας δίσκου κοπής, 1000 χλστ. 586 34 36-01 1.150,00 €Προσθαφαιρούμενος προφυλακτήρας δίσκου κοπής, 500 χλστ. 586 34 32-01 540,60 €Προσθαφαιρούμενος προφυλακτήρας δίσκου κοπής, 600 χλστ. 586 34 33-01 590,00 €Προσθαφαιρούμενος προφυλακτήρας δίσκου κοπής, 750 χλστ. 586 34 34-01 790,00 €Προσθαφαιρούμενος προφυλακτήρας δίσκου κοπής, 900 χλστ. 586 34 35-01 1.043,30 €Σετ αντλίας νερού 586 01 23-01 —Σετ βάρους, 15 κιλά 581 67 89-01 245,40 €Σετ βάρους, 30 κιλά 581 67 89-02 103,00 €Σετ διπλού φωτισμού 585 92 46-01 —

Husqvarna FS 5000 D.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗ3 ταχυτήτων ιμάντας άξονα δίσκου κοπής 750 χλστ. 585 51 50-01 60,40 € Κινητήριος πείρος, 350-750 χλστ. 505 53 19-01 4,40 € Κινητήριος πείρος, 900-1000 χλστ. 539 30 00-10 1,60 € Κλειδί άξονα δίσκου κοπής 504 62 64-03 93,70 € Κολάρο δίσκου κοπής (εξωτερική φλάντζα με κινητήριο πείρο), 152 χλστ.

586 00 94-01 221,70 €

Κολάρο δίσκου κοπής (εξωτερική φλάντζα με κινητήριο πείρο), 114 χλστ.

586 00 92-01 186,50 €

Κολάρο δίσκου κοπής (εξωτερική φλάντζα με κινητήριο πείρο), 127 χλστ.

586 00 93-01 268,30 €

Προσθαφαιρούμενος προφυλακτήρας δίσκου κοπής, 350 χλστ. 586 34 31-01 440,00 € Προσθαφαιρούμενος προφυλακτήρας δίσκου κοπής, 500 χλστ. 586 34 32-01 540,60 € Προσθαφαιρούμενος προφυλακτήρας δίσκου κοπής, 600 χλστ. 586 34 33-01 580,00 € Προσθαφαιρούμενος προφυλακτήρας δίσκου κοπής, 750 χλστ. 586 34 34-01 740,00 € Προσθαφαιρούμενος προφυλακτήρας δίσκου κοπής, 900 χλστ. 586 34 35-01 1.043,30 € Σετ αντλίας νερού 586 01 23-01 893,40 € Σετ διπλού φωτισμού 585 92 46-01 686,20 €

ΑΡΜΟΚΟΦΤΕΣ FS 7000 D FS 6800 D *** FS 5000 D FS 4800 D FS 3500 G

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ*Μέγ. βάθος κοπής, χλστ. 411 415 374 381 311Eλεγχος βάθους δίσκου κοπής Ηλεκτροϋδραυλικός Ηλεκτροϋδραυλικός Ηλεκτροϋδραυλικός Ηλεκτροϋδραυλικός ΗλεκτροϋδραυλικόςΜέγ. διάμετρος δίσκου κοπής, χλστ. 1000 1000 900 900 750Μέγεθος άξονα, χλστ. 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4Μέγ. ταχύτητα μετάδοσης, μ. / λεπτό 76 91 40 49 45Κατασκευαστής κινητήρα Deutz Yanmar Yanmar Yanmar KohlerΨύξη κινητήρα Υγρόψυκτος / Αερόψυκτος Υγρόψυκτος / Αερόψυκτος Υγρόψυκτος / Αερόψυκτος Υγρόψυκτος / Αερόψυκτος ΑερόψυκτοςΜέγ. ισχύς, kW ** 55,4 50,7 35,5 35,0 27,5Ισχύς στον άξονα δίσκου κοπής, kW 50,0 44,7 31,0 30,0 21,5Αριθμός ραβδώσεων στους ιμάντες 16 16 12 12 25Διαστάσεις, χλστ. (Μ×Π×Υ) 1961× 974 × 1499 1701× 965 × 1448 1753 × 844 × 1313 1422 × 845 × 1295 1410 × 800 × 1135Βάρος, κιλά 1032 857 771 680 – 695 419

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ967 20 79-53, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 900 χλστ., 3τάχυτο κιβώτιο, πρόσθια περιστροφή με συμπλέκτη και ηλεκτρική ανίχνευση

967 20 73-41, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 450 χλστ., πρόσθια περιστροφή με συμπλέκτη

967 60 80-50, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 900 χλστ., πρόσθια περιστροφή, 3τάχυτο κιβώτιο και ηλεκτρική ανίχνευση

967 62 13-06, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 650 χλστ.

967 20 79-54, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 1000 χλστ., 3τάχυτο κιβώτιο, πρόσθια περιστροφή με συμπλέκτη και ηλεκτρική ανίχνευση

967 20 73-38, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 750 χλστ., 3τάχυτο κιβώτιο, πρόσθια περιστροφή με συμπλέκτη και ηλεκτρική ανίχνευση

967 62 13-07, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 750 χλστ.

967 20 79-43, δίσκος κοπής 450 χλστ. προφυλακτήρας, μιας ταχύτητας για κοπή βρόχων

ΤΙΜΗ967 20 79-53: 45.000,00 € 967 20 79-47: 45.000,00 € 967 20 79-33: 43.000,00 €

967 20 73-41: 30.500,00 € 967 20 73-38: 33.000,00 €

967 60 80-50: 29.600,00 € 967 62 13-08: 20.700,00 € 967 62 13-09: 21.000,00 €

*Πλήρεις τεχνικές διαγραφές είναι διαθέσιμες στον ιστότοπό μας. **Οπως προσδιορίζεται από τον κατασκευαστή του κινητήρα. ***Δεν διατίθεται στην Ελλάδα.

Page 37: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

37

ΑΣΦΑΛΤΟΚΟΦΤΕΣ

Husqvarna FS 4800 D.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗ1 ταχύτητας ιμάντες άξονα δίσκου κοπής 355 χλστ. × 4 542 18 60-48 28,07 €1 ταχύτητας ιμάντες άξονα δίσκου κοπής 400 χλστ. × 4 542 19 04-16 30,56 €1 ταχύτητας ιμάντες άξονα δίσκου κοπής 650 και 750 χλστ. × 4

542 16 31-72 27,23 €

3 ταχυτήτων ιμάντες άξονα δίσκου κοπής 355, 450, 650 και 750 χλστ. × 4

542 20 64-47 33,80 €

Κινητήριος πείρος, 350 -750 χλστ. 505 53 19-01 2,64 €Κινητήριος πείρος, 900 -1000 χλστ. 539 30 00-10 0,95 €Κλειδί άξονα δίσκου κοπής 504 62 64-03 55,75 €Κολάρο δίσκου κοπής (εξωτερική φλάντζα με κινητήριο πείρο), 114 χλστ.

542 16 31-72 159,70 €

Κολάρο δίσκου κοπής (εξωτερική φλάντζα με κινητήριο πείρο), 127 χλστ.

542 16 63-07 159,70 €

Προσθαφαιρούμενος προφυλακτήρας δίσκου κοπής, 350 χλστ. 541 20 83-67 462,94 €Προσθαφαιρούμενος προφυλακτήρας δίσκου κοπής, 450 χλστ. 542 19 81-63 290,18 €Προσθαφαιρούμενος προφυλακτήρας δίσκου κοπής, 600 χλστ. 542 19 81-64 457,29 €Προσθαφαιρούμενος προφυλακτήρας δίσκου κοπής, 750 χλστ. 542 19 81-65 621,02 €Προσθαφαιρούμενος προφυλακτήρας δίσκου κοπής, 900 χλστ. 542 19 81-66 683,12 €Σετ αντλίας νερού 542 19 96-26 400,96 €Σετ διπλού φωτισμού 542 18 11-17 376,17 €Σετ καταλυτικού μετατροπέα 504 61 12-02 873,24 €

Husqvarna FS 3500 G.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗΣετ αντλίας νερού (factory installed) 501 75 97-01 408,48 €Σετ αντλίας νερού (field installed) 579 80 46-01 531,79 €

Για ολοκληρωμένη λίστα ανταλλακτικών, ανατρέξτε στην Εικονογραφημένη Λίστα Εξαρτημάτων (IPL-Illustrated Part List) στον ιστότοπό μας.

ΑΡΜΟΚΟΦΤΕΣ FS 7000 D FS 6800 D *** FS 5000 D FS 4800 D FS 3500 G

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ*Μέγ. βάθος κοπής, χλστ. 411 415 374 381 311Eλεγχος βάθους δίσκου κοπής Ηλεκτροϋδραυλικός Ηλεκτροϋδραυλικός Ηλεκτροϋδραυλικός Ηλεκτροϋδραυλικός ΗλεκτροϋδραυλικόςΜέγ. διάμετρος δίσκου κοπής, χλστ. 1000 1000 900 900 750Μέγεθος άξονα, χλστ. 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4Μέγ. ταχύτητα μετάδοσης, μ. / λεπτό 76 91 40 49 45Κατασκευαστής κινητήρα Deutz Yanmar Yanmar Yanmar KohlerΨύξη κινητήρα Υγρόψυκτος / Αερόψυκτος Υγρόψυκτος / Αερόψυκτος Υγρόψυκτος / Αερόψυκτος Υγρόψυκτος / Αερόψυκτος ΑερόψυκτοςΜέγ. ισχύς, kW ** 55,4 50,7 35,5 35,0 27,5Ισχύς στον άξονα δίσκου κοπής, kW 50,0 44,7 31,0 30,0 21,5Αριθμός ραβδώσεων στους ιμάντες 16 16 12 12 25Διαστάσεις, χλστ. (Μ×Π×Υ) 1961× 974 × 1499 1701× 965 × 1448 1753 × 844 × 1313 1422 × 845 × 1295 1410 × 800 × 1135Βάρος, κιλά 1032 857 771 680 – 695 419

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ967 20 79-53, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 900 χλστ., 3τάχυτο κιβώτιο, πρόσθια περιστροφή με συμπλέκτη και ηλεκτρική ανίχνευση

967 20 73-41, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 450 χλστ., πρόσθια περιστροφή με συμπλέκτη

967 60 80-50, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 900 χλστ., πρόσθια περιστροφή, 3τάχυτο κιβώτιο και ηλεκτρική ανίχνευση

967 62 13-06, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 650 χλστ.

967 20 79-54, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 1000 χλστ., 3τάχυτο κιβώτιο, πρόσθια περιστροφή με συμπλέκτη και ηλεκτρική ανίχνευση

967 20 73-38, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 750 χλστ., 3τάχυτο κιβώτιο, πρόσθια περιστροφή με συμπλέκτη και ηλεκτρική ανίχνευση

967 62 13-07, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 750 χλστ.

967 20 79-43, δίσκος κοπής 450 χλστ. προφυλακτήρας, μιας ταχύτητας για κοπή βρόχων

ΤΙΜΗ967 20 79-53: 45.000,00 € 967 20 79-47: 45.000,00 € 967 20 79-33: 43.000,00 €

967 20 73-41: 30.500,00 € 967 20 73-38: 33.000,00 €

967 60 80-50: 29.600,00 € 967 62 13-08: 20.700,00 € 967 62 13-09: 21.000,00 €

*Πλήρεις τεχνικές διαγραφές είναι διαθέσιμες στον ιστότοπό μας. **Οπως προσδιορίζεται από τον κατασκευαστή του κινητήρα. ***Δεν διατίθεται στην Ελλάδα.

Προσθαφαιρούμενος προφυλακτήρας δίσκου κοπής για FS 7000 D και FS 5000 D

Σετ αντλίας νερού

Σετ βάρους για FS 7000 D

Σετ διπλού φωτισμού

Προσθαφαιρούμενος προφυλακτήρας δίσκου κοπής για FS 4800 D και FS 6800 D

Σετ καταλυτικού μετατροπέα για FS 4800 D, μόνο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους

ΝΕΟ

Page 38: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

38

ΑΡΜΟΚΟΦΤΕΣ FS 524 FS 513 FS 413 FS 410 D FS 400 LV FS 309 FS 305

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΜέγ. βάθος κοπής, χλστ. 241 179 189 189 162 122 125Eλεγχος βάθους δίσκου κοπής Χειροστρόφαλος Χειροστρόφαλος Χειροστρόφαλος Χειροστρόφαλος Χειροστρόφαλος Χειροστρόφαλος ΧειροστρόφαλοςΜέγ. διάμετρος δίσκου κοπής, χλστ. 600 500 500 500 450 350 350Μέγεθος άξονα, χλστ. 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4Κατασκευαστής κινητήρα Honda Honda Honda Yanmar Honda Subaru HondaΨύξη κινητήρα Αερόψυκτος Αερόψυκτος Αερόψυκτος Αερόψυκτος Αερόψυκτος Αερόψυκτος ΑερόψυκτοςΜέγ. ισχύς, kW* 15,5 8,7 8,7 6,6 8,7 6,6 4,2Διαστάσεις, χλστ. (Μ×Π×Υ) 1750 × 660 × 1200 1700 × 660 × 1200 1550 × 655 × 1200 1550 × 655 × 1200 1150 × 590 × 940 915 × 381 × 990 915 × 381 × 990Βάρος, κιλά 231 197 163 145 99 64 54

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ965 15 02-05 965 15 02-02 965 15 01-02 965 15 01-01 965 14 82-01 965 15 00-15, δοχείο νερού 965 15 00-23, δοχείο νερού

ΤΙΜΗ 8.390,00 € 6.600,00 € 3.480,00 € 5.180,00 € 2.950,00 € 2.490,00 € 2.150,00 €

Πλήρεις τεχνικές διαγραφές είναι διαθέσιμες στον ιστότοπό μας. *Οπως προσδιορίζεται από τον κατασκευαστή του κινητήρα.

Page 39: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

39

ΑΣΦΑΛΤΟΚΟΦΤΕΣ

Σειρά Husqvarna FS 500.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗΑνω ιμάντας μετάδοσης 510 23 72-01 9,20 €Εξωτερική φλάντζα δίσκου κοπής με πείρο 542 16 79-62 48,00 €Ιμάντας άξονα δίσκου κοπής (FS 513) 542 20 21-50 21,40 €Ιμάντας άξονα δίσκου κοπής (FS 524) 504 06 83-01 17,60 €Κάτω ιμάντας μετάδοσης 505 24 62-01 25,20 €Μηχανικό κλειδί 27 χλστ. 542 20 22-92 2,70 €Παξιμάδι δίσκου κοπής 542 16 78-46 1,40 €Σετ δοχείου νερού 541 20 82-86 77,60 €

Σειρά Husqvarna FS 400.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗΕξωτερική φλάντζα δίσκου κοπής με πείρο 542 16 79-62 48,00 €Ιμάντας άξονα δίσκου κοπής (FS 410 D) 543 04 49-63 17,50 €Ιμάντας άξονα δίσκου κοπής (FS 413) 542 20 21-50 21,40 €Μηχανικό κλειδί 27 χλστ. 542 20 22-92 2,70 €Πλαίσιο ανύψωσης (FS 410 D) 522 47 87-02 216,00 €Πλαίσιο ανύψωσης, (FS 413) 522 47 87-01 126,70 €Σετ δοχείου νερού 541 20 82-86 77,60 €

Husqvarna FS 400 LV.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗΙμάντας άξονα δίσκου κοπής 543 04 49-64 27,00 €Κιτ φλάντζας δίσκου κοπής (εσωτερική και εξωτερική φλάντζα, βίδα, κλειδί)

585 31 35-01 92,00 €

Μηχανικό κλειδί 16 /18 χλστ. 543 04 59-04 1,50 €

Σειρά Husqvarna FS 300.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗΒίδα δίσκου κοπής 725 25 34-71 4,00 €Εξωτερική φλάντζα δίσκου κοπής 504 06 40-01 29,20 €Ιμάντας άξονα δίσκου κοπής (FS 305) 543 85 03-68 8,80 €Ιμάντας άξονα δίσκου κοπής (FS 309) 502 08 31-01 9,10 €Μηχανικό κλειδί 13 χλστ. 543 04 58-91 1,30 €Μηχανικό κλειδί 16 /18 χλστ. 543 04 59-04 1,50 €

Για ολοκληρωμένη λίστα ανταλλακτικών, ανατρέξτε στην Εικονογραφημένη Λίστα Εξαρτημάτων (IPL-Illustrated Part List) στον ιστότοπό μας.

Σετ δοχείου νερού για σειρά FS 400 Πλαίσιο ανύψωσης για σειρά FS 400

ΑΡΜΟΚΟΦΤΕΣ FS 524 FS 513 FS 413 FS 410 D FS 400 LV FS 309 FS 305

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΜέγ. βάθος κοπής, χλστ. 241 179 189 189 162 122 125Eλεγχος βάθους δίσκου κοπής Χειροστρόφαλος Χειροστρόφαλος Χειροστρόφαλος Χειροστρόφαλος Χειροστρόφαλος Χειροστρόφαλος ΧειροστρόφαλοςΜέγ. διάμετρος δίσκου κοπής, χλστ. 600 500 500 500 450 350 350Μέγεθος άξονα, χλστ. 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4Κατασκευαστής κινητήρα Honda Honda Honda Yanmar Honda Subaru HondaΨύξη κινητήρα Αερόψυκτος Αερόψυκτος Αερόψυκτος Αερόψυκτος Αερόψυκτος Αερόψυκτος ΑερόψυκτοςΜέγ. ισχύς, kW* 15,5 8,7 8,7 6,6 8,7 6,6 4,2Διαστάσεις, χλστ. (Μ×Π×Υ) 1750 × 660 × 1200 1700 × 660 × 1200 1550 × 655 × 1200 1550 × 655 × 1200 1150 × 590 × 940 915 × 381 × 990 915 × 381 × 990Βάρος, κιλά 231 197 163 145 99 64 54

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ965 15 02-05 965 15 02-02 965 15 01-02 965 15 01-01 965 14 82-01 965 15 00-15, δοχείο νερού 965 15 00-23, δοχείο νερού

ΤΙΜΗ 8.390,00 € 6.600,00 € 3.480,00 € 5.180,00 € 2.950,00 € 2.490,00 € 2.150,00 €

Πλήρεις τεχνικές διαγραφές είναι διαθέσιμες στον ιστότοπό μας. *Οπως προσδιορίζεται από τον κατασκευαστή του κινητήρα.

Page 40: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

40

F 1400 DIAGRIP™ F 1100 F 600 L 600 F 400 DIAGRIP™

ΙΣΧΥΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ 25 – 50 KW 50 ➞ KW 50 ➞ KW 25 – 50 KW 35 ➞ KW EL ➞ 18 KW ➞ 25 KW

ΠΡΟΪΟΝ F 1410 F 1440 F 1180 F 1190 F 635 F 640 F 672 F 675 F 685 L 630 L 680 F 410 F 420 F 430 F 465

ΜΟΡΦΗ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΥΛΙΚΟΣυντηρημένο σκυρόδεμα, σκληρό l l l l l — — l l l l l — — — l l — l l l l l l —Συντηρημένο σκυρόδεμα, μέτριας σκληρότητας

l l l l l l — — l l l l l — — — l l l — l l l l l l l —

Συντηρημένο σκυρόδεμα, μαλακό l l l l l — — l l l — — — l l — l l l l l l —Νωπό σκυρόδεμα, σκληρό — — — — — — l l l l l — — — — — — l l l

Νωπό σκυρόδεμα, μαλακό — — — — — — l l l l l — — — — — — l l l

Ασφαλτος, σκληρή — — l l l l l — — — — l l l — l l l — — — —Ασφαλτος, μαλακή — — l l l l l — — — — l l l — l l l — — — —

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣFS 8400 D, FS 7000 D, FS 5000 D, FS 4800 D

FS 8400 D, FS 7000 D

FS 5000 D, FS 4800 D FS 5000 D, FS 4800 D

FS 524 / 513

l l l = Αριστο l l = Καλό l = Αποδεκτό – = Δεν συνιστάται

ΑΔΑΜΑΝΤΟΦΟΡΟΙ ΔIΣΚΟΙ ΚΟΠHΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΚΟΦΤΕΣΗ σειρές F 1400- και F 400 Diagrip™ και Diagrip™ S 1400 καλύπτουν τις περισσότερες εφαρμογές αρμοκοπής, από ασφαλτοκοπή μέχρι κοπή σε υπεροπλισμένο σκυρόδεμα, με εξοπλισμό που περιλαμβάνει από μικρές ηλεκτρικές συσκευές μέχρι μεγάλα ντιζελοκίνητα μηχανήματα. Η Husqvarna επίσης προσφέρει τη σειρά δίσκων ασφαλτοκοπής F 1100 για χαμηλής ισχύος μηχανήματα, τη σειρά F 600 για μέτριας ισχύος μηχανήματα, τη σειρά Vari-Cut™ για χαμηλής ισχύος μηχανήματα και τη σειρά L 600 σχεδιασμένη για κοπή αυλάκων για ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά καλώδια όπως η εγκατάσταση κυκλοφοριακών βρόχων. Οι ίδιοι δίσκοι είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν σε άλλες εφαρμογές διεύρυνσης αρμών.

Επαναστατικη τεχνολογια αδαμαντοφορων εργαλειων για εξαιρετικη κοπτικη ικανοτητα και ανθεκτικοτητα.Eνα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Diagrip™ είναι ότι τα αδαμαντοφόρα εργαλεία διαπερνούν γρήγορα και εύκολα όλους τους τύπους δομικών υλικών. Τα εργαλεία Diagrip™ διασφαλίζουν διάτρηση χωρίς προβλήματα, ειδικότερα σε υπεροπλισμένο σκυρόδεμα.

Τα διαμάντια υποβάλλονται σε ειδική επεξεργασία που διασφαλίζει τη βέλτιστη κατανομή τους και τα διατηρεί στο κοπτικό τμήμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, παρέχοντας μέγιστη αποτελεσματικότητα σε κάθε διαμάντι. Με την τεχνολογία Diagrip™, τα διαμάντια αποκαλύπτονται και καταναλώνονται με ομαλό ρυθμό, γεγονός που καθιστά την ακμή πολύ ομαλή και ισχυρή ακόμη και κατά την κοπή σκληρών υλικών όπως οπλισμένο σκυρόδεμα.

Δίσκοι κοπής για επίπεδους κόφτες υψηλής και μέτριας ισχύος.

ΧΡΥΣΗ ΕΤΙΚΕΤΑ

ΑΣΗΜΙ ΕΤΙΚΕΤΑ

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις σελίδες 10 –11.

Page 41: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

41

F 1400 DIAGRIP™ F 1100 F 600 L 600 F 400 DIAGRIP™

ΙΣΧΥΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ 25 – 50 KW 50 ➞ KW 50 ➞ KW 25 – 50 KW 35 ➞ KW EL ➞ 18 KW ➞ 25 KW

ΠΡΟΪΟΝ F 1410 F 1440 F 1180 F 1190 F 635 F 640 F 672 F 675 F 685 L 630 L 680 F 410 F 420 F 430 F 465

ΜΟΡΦΗ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΥΛΙΚΟΣυντηρημένο σκυρόδεμα, σκληρό l l l l l — — l l l l l — — — l l — l l l l l l —Συντηρημένο σκυρόδεμα, μέτριας σκληρότητας

l l l l l l — — l l l l l — — — l l l — l l l l l l l —

Συντηρημένο σκυρόδεμα, μαλακό l l l l l — — l l l — — — l l — l l l l l l —Νωπό σκυρόδεμα, σκληρό — — — — — — l l l l l — — — — — — l l l

Νωπό σκυρόδεμα, μαλακό — — — — — — l l l l l — — — — — — l l l

Ασφαλτος, σκληρή — — l l l l l — — — — l l l — l l l — — — —Ασφαλτος, μαλακή — — l l l l l — — — — l l l — l l l — — — —

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣFS 8400 D, FS 7000 D, FS 5000 D, FS 4800 D

FS 8400 D, FS 7000 D

FS 5000 D, FS 4800 D FS 5000 D, FS 4800 D

FS 524 / 513

l l l = Αριστο l l = Καλό l = Αποδεκτό – = Δεν συνιστάται

DIAGRIP™ S 1400 VARI-CUT™

ΙΣΧΥΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ 3,5 – 25 KW 3,5 – 25 KW

ΠΡΟΪΟΝ S 1445 S 1465 S 1485 VC STD VC PLUS

ΜΟΡΦΗ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΥΛΙΚΟΣυντηρημένο σκυρόδεμα, σκληρό l l l l l — l l l l l

Συντηρημένο σκυρόδεμα, μέτριας σκληρότητας

l l l l l l — l l l l l l

Συντηρημένο σκυρόδεμα, μαλακό l l l l l — l l l l l l

Νωπό σκυρόδεμα, σκληρό — l l — l l l l

Νωπό σκυρόδεμα, μαλακό — l l l l l l l

Ασφαλτος, σκληρή — l l l l l — l l

Ασφαλτος, μαλακή — l l l l l — l l

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣFS 524 / 513, FS 413 /410 D, FS 400 LV, FS 309 /305

ΑΣΦΑΛΤΟΚΟΦΤΕΣ

Δίσκοι κοπής για επίπεδους κόφτες χαμηλής ισχύος.

Page 42: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

42

Husqvarna F 1410 / F 1440 Diagrip™.Δίσκοι κοπής συντηρημένου σκυροδέματος με στενές εγκοπές νερού στον χαλύβδινο πυρήνα για να μεγιστοποιείται η διάρκεια ζωής του δίσκου.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΠΟΚΟΠΗΣ

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΕΓΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ

ΜΗΚΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚH ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

HUSQVARNA F 1410586 19 90-01 — 500 Στενές 40 4,2 10,0 + 2,5 25,4 1.092,00 €586 19 91-01 — 600 Στενές 40 4,2 10,0 + 2,5 25,4 1.437,00 €586 19 92-01 — 650 Στενές 40 4,2 10,0 + 2,5 25,4 1.518,00 €586 19 93-01 — 700 Στενές 40 4,2 10,0 + 2,5 25,4 1.704,00 €586 19 94-01 — 750 Στενές 40 4,2 10,0 + 2,5 25,4 1.833,00 €586 19 95-01 — 800 Στενές 40 4,8 10,0 + 2,5 25,4 2.112,00 €586 19 96-01 — 900 Στενές 40 4,8 10,0 + 2,5 25,4 2.463,00 €586 19 97-01 — 1000 Πλατιές 40 4,8 10,0 + 2,5 25,4 2.457,00 €586 19 98-01 — 1200 Πλατιές 40 4,5 10,0 + 2,5 25,4 2.700,00 €

HUSQVARNA F 1440586 20 02-01 — 500 Στενές 40 4,2 10,0 + 2,5 25,4 1.092,00 €586 20 03-01 — 600 Στενές 40 4,2 10,0 + 2,5 25,4 1.437,00 €586 20 04-01 — 650 Στενές 40 4,2 10,0 + 2,5 25,4 1.518,00 €586 20 05-01 — 700 Στενές 40 4,2 10,0 + 2,5 25,4 1.704,00 €586 20 06-01 — 750 Στενές 40 4,2 10,0 + 2,5 25,4 1.833,00 €586 20 07-01 — 800 Στενές 40 4,8 10,0 + 2,5 25,4 2.112,00 €586 20 08-01 — 900 Στενές 40 4,8 10,0 + 2,5 25,4 2.463,00 €586 20 09-01 — 1000 Πλατιές 40 4,8 10,0 + 2,5 25,4 2.457,00 €586 20 10-01 — 1200 Πλατιές 40 4,5 10,0 + 2,5 25,4 2.700,00 €

Αλλες διαστάσεις είναι διαθέσιµες κατόπιν παραγγελίας.

Husqvarna F 1180 / F 1190.Επαγγελματικοί δίσκοι ασφαλτοκοπής με στενές εγκοπές νερού και κοίλα ή χαμηλωμένα κοπτικά τμήματα ως προστασία υποκοπής.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΠΟΚΟΠΗΣ

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΕΓΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ

ΜΗΚΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚH ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

HUSQVARNA F 1180531 15 90-59 Χαμηλωμένο 500 — 40 3,8 8,0 + 3,0 25,4 1.152,00 €531 15 90-60 Χαμηλωμένο 600 — 40 4,5 8,0 + 3,0 25,4 1.302,00 €531 15 90-61 Κοίλο 700 — 40 4,5 8,0 + 3,0 25,4 1.515,00 €531 15 90-62 Κοίλο 800 — 40 4,5 8,0 + 3,0 25,4 1.722,00 €531 15 90-63 Κοίλο 900 — 40 4,5 8,0 + 3,0 25,4 2.121,00 €

HUSQVARNA F 1190531 15 90-70 Χαμηλωμένο 500 — 40 3,8 8,0 + 3,0 25,4 1.152,00 €531 15 90-71 Χαμηλωμένο 600 — 40 4,5 8,0 + 3,0 25,4 1.302,00 €531 15 90-72 Κοίλο 700 — 40 4,5 8,0 + 3,0 25,4 1.515,00 €531 15 90-73 Κοίλο 800 — 40 4,5 8,0 + 3,0 25,4 1.722,00 €531 15 90-74 Κοίλο 900 — 40 4,5 8,0 + 3,0 25,4 2.121,00 €

Αλλες διαστάσεις είναι διαθέσιµες κατόπιν παραγγελίας.

Husqvarna F 635 / F 640.Επαγγελματικοί δίσκοι κοπής συντηρημένου σκυροδέματος με μια σειρά από πλατιές και στενές εγκοπές νερού.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΠΟΚΟΠΗΣ

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΕΓΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ

ΜΗΚΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚH ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

HUSQVARNA F 635531 15 90-23 — 350 Στενές 40 3,2 10,0 + 3,0 25,4 444,00 €531 15 90-24 — 400 Στενές 40 3,2 10,0 + 3,0 25,4 507,00 €531 15 90-25 — 450 Στενές 40 3,2 10,0 + 3,0 25,4 594,00 €531 15 90-26 — 500 Στενές 40 3,6 10,0 + 3,0 25,4 846,00 €531 15 90-27 — 600 Πλατιές 40 4,2 10,0 + 3,0 25,4 978,00 €531 15 90-29 — 700 Πλατιές 40 4,2 10,0 + 3,0 25,4 1.059,00 €531 15 90-30 — 800 Πλατιές 40 4,5 10,0 + 3,0 25,4 1.302,00 €531 15 90-31 — 900 Πλατιές 40 4,5 10,0 + 3,0 25,4 1.758,00 €531 15 90-32 — 1000 Πλατιές 40 4,5 10,0 + 3,0 25,4 2.076,00 €531 15 90-33 — 1200 Πλατιές 40 4,5 10,0 + 3,0 25,4 2.430,00 €

HUSQVARNA F 640531 15 90-34 — 300 Στενές 40 2,8 10,0 + 3,0 25,4 342,00 €531 15 90-35 — 350 Στενές 40 3,2 10,0 + 3,0 25,4 444,00 €531 15 90-36 — 400 Στενές 40 3,2 10,0 + 3,0 25,4 507,00 €531 15 90-37 — 450 Στενές 40 3,2 10,0 + 3,0 25,4 594,00 €531 15 90-38 — 500 Στενές 40 3,6 10,0 + 3,0 25,4 846,00 €531 15 90-39 — 600 Πλατιές 40 4,2 10,0 + 3,0 25,4 978,00 €531 15 90-41 — 700 Πλατιές 40 4,2 10,0 + 3,0 25,4 1.059,00 €531 15 90-42 — 800 Πλατιές 40 4,5 10,0 + 3,0 25,4 1.302,00 €531 15 90-43 — 900 Πλατιές 40 4,5 10,0 + 3,0 25,4 1.758,00 €531 15 90-44 — 1000 Πλατιές 40 4,5 10,0 + 3,0 25,4 2.076,00 €531 15 90-45 — 1200 Πλατιές 40 4,5 10,0 + 3,0 25,4 2.430,00 €

Αλλες διαστάσεις είναι διαθέσιµες κατόπιν παραγγελίας.

Page 43: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

43

Husqvarna F 672 / F 675.Επαγγελματικοί δίσκοι κοπής νωπού σκυροδέματος με στενές εγκοπές νερού.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΠΟΚΟΠΗΣ

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΕΓΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ

ΜΗΚΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚH ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

HUSQVARNA F 672531 15 90-89 — 300 Στενές 40 2,4 8,0 + 3,0 25,4 184,60 €531 15 90-91 — 350 Στενές 40 2,8 8,0 + 3,0 25,4 241,80 €531 15 90-86 Χαμηλωμένο 300 Στενές 40 2,8 8,0 + 3,0 25,4 234,00 €531 15 90-87 Χαμηλωμένο 350 Στενές 40 2,8 8,0 + 3,0 25,4 275,60 €

HUSQVARNA F 675531 15 91-60 — 300 Στενές 40 2,4 8,0 + 3,0 25,4 184,60 €531 15 91-62 — 350 Στενές 40 2,8 8,0 + 3,0 25,4 241,80 €531 15 91-57 Χαμηλωμένο 300 Στενές 40 2,8 8,0 + 3,0 25,4 234,00 €531 15 91-58 Χαμηλωμένο 350 Στενές 40 2,8 8,0 + 3,0 25,4 275,60 €

Αλλες διαστάσεις είναι διαθέσιµες κατόπιν παραγγελίας.

Husqvarna F 685.Επαγγελματικοί δίσκοι ασφαλτοκοπής με κοίλα ή χαμηλωμένα κοπτικά τμήματα ως προστασία υποκοπής.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΠΟΚΟΠΗΣ

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΕΓΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ

ΜΗΚΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚH ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

HUSQVARNA F 685531 15 90-50 Χαμηλωμένο 500 Πλατιές 40 3,8 8,0 + 3,0 25,4 561,60 €531 15 90-51 Χαμηλωμένο 600 Πλατιές 40 3,8 8,0 + 3,0 25,4 712,40 €531 15 90-52 Κοίλο 700 Πλατιές 40 4,5 8,0 + 3,0 25,4 886,60 €531 15 90-53 Κοίλο 800 Πλατιές 40 4,5 8,0 + 3,0 25,4 1.027,00 €531 15 90-54 Κοίλο 900 Πλατιές 40 4,5 8,0 + 3,0 25,4 1.209,00 €

Αλλες διαστάσεις είναι διαθέσιµες κατόπιν παραγγελίας.

Husqvarna L 630 / L 680.Επαγγελματικοί δίσκοι για κοπή αυλάκων και κυκλοφοριακούς βρόχους με σχεδίαση τύπου σάντουιτς που βοηθά στη διατήρηση της μορφής τους.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΕΓΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ ΜΗΚΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚH ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

HUSQVARNA L 630

531 16 15-65 350 Πλατιές 40 6 8,0 + 3,0 25,4 603,00 €531 16 15-66 350 Πλατιές 40 8 8,0 + 3,0 25,4 699,00 €531 16 15-59 350 Πλατιές 40 10 8,0 + 3,0 25,4 847,00 €531 15 92-13 450 Πλατιές 40 6 8,0 + 3,0 25,4 847,00 €531 16 15-25 450 Πλατιές 40 8 8,0 + 3,0 25,4 943,00 €531 16 15-24 450 Πλατιές 40 10 8,0 + 3,0 25,4 1.059,00 €

HUSQVARNA L 680531 16 15-03 350 Πλατιές 40 6 8,0 + 3,0 25,4 603,00 €531 10 18-79 350 Πλατιές 40 8 8,0 + 3,0 25,4 699,00 €531 16 15-02 350 Πλατιές 40 10 8,0 + 3,0 25,4 847,00 €531 16 05-02 450 Πλατιές 40 6 8,0 + 3,0 25,4 847,00 €531 16 05-03 450 Πλατιές 40 8 8,0 + 3,0 25,4 943,00 €531 16 05-04 450 Πλατιές 40 10 8,0 + 3,0 25,4 1.059,00 €

Αλλες διαστάσεις είναι διαθέσιµες κατόπιν παραγγελίας.

Husqvarna F 410 / F 420 / F 430 Diagrip™.Επαγγελματικοί δίσκοι για κοπή σε συντηρημένο σκυρόδεμα. Χαμηλής ενέργειας κοπτική επιφάνεια με ομοιόμορφα κατανεμημένες κοπτικές ακμές και κρυστάλλους διαμαντιού. Για επίπεδους κόφτες χαμηλής ισχύος.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΕΓΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ

ΜΗΚΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚH ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

HUSQVARNA F 410581 62 53-01 500 Πλατιές 49 3,8 10,0 + 3,0 25,4 616,00 €581 62 54-01 600 Πλατιές 49 3,8 10,0 + 3,0 25,4 740,00 €581 62 55-01 700 Πλατιές 49 3,8 10,0 + 3,0 25,4 874,00 €581 62 56-01 800 Πλατιές 49 5,0 10,0 + 3,0 25,4 998,00 €

HUSQVARNA F 420581 62 58-01 500 Πλατιές 49 3,8 10,0 + 3,0 25,4 616,00 €581 62 59-01 600 Πλατιές 49 3,8 10,0 + 3,0 25,4 740,00 €581 62 70-01 700 Πλατιές 49 3,8 10,0 + 3,0 25,4 874,00 €581 62 60-01 800 Πλατιές 49 5,0 10,0 + 3,0 25,4 998,00 €

HUSQVARNA F 430581 62 61-01 500 Πλατιές 49 3,8 10,0 + 3,0 25,4 616,00 €581 62 64-01 600 Πλατιές 49 3,8 10,0 + 3,0 25,4 740,00 €581 62 65-01 700 Πλατιές 49 3,8 10,0 + 3,0 25,4 874,00 €581 62 67-01 800 Πλατιές 49 5,0 10,0 + 3,0 25,4 998,00 €

Αλλες διαστάσεις είναι διαθέσιµες κατόπιν παραγγελίας.

ΑΣΦΑΛΤΟΚΟΦΤΕΣ

Page 44: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

44

Husqvarna F 465.Γενικής χρήσης δίσκος κοπής νωπού σκυροδέματος με στενές εγκοπές νερού. Για επίπεδους κόφτες χαμηλής ισχύος.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΕΓΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ

ΜΗΚΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚH ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

HUSQVARNA F 465531 15 90-81 300 Στενές 40 2,4 8,0 + 3,0 25,4 263,00 €531 15 90-83 350 Στενές 40 2,8 8,0 + 3,0 25,4 345.00 €

Αλλες διαστάσεις είναι διαθέσιμες κατόπιν παραγγελίας.

Husqvarna Diagrip™ S 1445 / S 1465 / S 1485.Επαγγελματικοί δίσκοι για εύκολη λειτουργία ακόμη και σε υπεροπλισμένο σκυρόδεμα. Πρωτοποριακή σχεδίαση των κοπτικών τμημάτων για αποτελεσματική κοπή, ψύξη και εκκένωση υπολειμμάτων κοπής, που αυξάνει τόσο την ταχύτητα κοπής όσο και τη διάρκεια ζωής.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΔΙΣΚΟΥ

ΜΟΡΦΗ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΠΤΙΚΩΝ

ΕΣΩΤΕΡΙΚH ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

S 1445584 22 48-01 300 Τμηματοποιημένη Διπλή εγκοπή 10,0 + 2,0 20 25,4 /20,0 “Easy-fit” 179,00 €584 22 49-01 350 Τμηματοποιημένη Διπλή εγκοπή 10,0 + 2,0 24 25,4 /20,0 “Easy-fit” 219,00 €584 22 50-01 400 Τμηματοποιημένη Διπλή εγκοπή 10,0 + 2,0 27 25,4 275,00 €584 22 52-01 450 Τμηματοποιημένη Διπλή εγκοπή 10,0 + 2,0 30 25,4 336,00 €584 22 53-01 500 Τμηματοποιημένη Διπλή εγκοπή 10,0 + 2,0 34 25,4 390,00 €584 22 54-01 600 Τμηματοποιημένη Διπλή εγκοπή 10,0 + 2,0 36 25,4 480,00 €

S 1465581 15 73-01 300 Τμηματοποιημένη Διπλή εγκοπή 10,0 + 2,0 20 25,4 /20,0 “Easy-fit” 189,00 €581 15 74-01 350 Τμηματοποιημένη Διπλή εγκοπή 10,0 + 2,0 24 25,4 /20,0 “Easy-fit” 242,00 €584 22 28-02 400 Τμηματοποιημένη Διπλή εγκοπή 10,0 + 2,0 27 25,4 284,00 €584 22 30-01 450 Τμηματοποιημένη Διπλή εγκοπή 10,0 + 2,0 30 25,4 385,00 €584 22 31-01 500 Τμηματοποιημένη Διπλή εγκοπή 10,0 + 2,0 34 25,4 439,00 €584 22 31-02 600 Τμηματοποιημένη Διπλή εγκοπή 10,0 + 2,0 36 25,4 540,00 €

S 1485584 22 33-01 300 Τμηματοποιημένη Επίπεδο 10,0 + 2,0 18 25,4 /20,0 “Easy-fit” 219,00 €584 22 35-01 350 Τμηματοποιημένη Επίπεδο 10,0 + 2,0 21 25,4 /20,0 “Easy-fit” 269,00 €584 22 35-02 400 Τμηματοποιημένη Επίπεδο 10,0 + 2,0 24 25,4 319,00 €584 22 39-01 450 Τμηματοποιημένη Επίπεδο 10,0 + 2,0 26 25,4 395,00 €584 22 40-01 500 Τμηματοποιημένη Επίπεδο 10,0 + 2,0 30 25,4 495,00 €584 22 41-01 600 Τμηματοποιημένη Επίπεδο 10,0 + 2,0 36 25,4 570,00 €

Husqvarna Vari-Cut™ Standard / Plus.Δίσκοι κοπής κορυφαίας ποιότητας (Premium) με υψηλή ταχύτητα κοπής και καλή ισορροπία μεταξύ κόστους επένδυσης και κόστους κοπής ανά τετραγωνικό μέτρο.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΔΙΣΚΟΥ ΜΟΡΦΗ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΠΤΙΚΩΝ

ΕΣΩΤΕΡΙΚH ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

VARI-CUT™™ STANDARD586 59 55-01 300 Τμηματοποιημένη Επίπεδο 10,0 21 25,4 /20 “Easy-fit” 129,00 €586 59 55-02 350 Τμηματοποιημένη Επίπεδο 10,0 24 25,4 /20 “Easy-fit” 157,00 €586 59 55-03 400 Τμηματοποιημένη Επίπεδο 10,0 28 25,4 /20 “Easy-fit” 201,00 €

VARI-CUT™™ PLUS587 90 44-01 300 Τμηματοποιημένη Επίπεδο 10,0 18 25,4 /20 “Easy-fit” 140,00 €587 90 45-01 350 Τμηματοποιημένη Επίπεδο 10,0 21 25,4 /20 “Easy-fit” 173,00 €587 90 53-01 400 Τμηματοποιημένη Επίπεδο 10,0 28 25,4 /20 “Easy-fit” 214,00 €

Page 45: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

45

ΑΣΦΑΛΤΟΚΟΦΤΕΣ

Page 46: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

46

Επισκόπηση γκάμας προϊόντων.Η γκάμα Husqvarna Soff-Cut περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα με βάθος κοπής από 30 έως 76 χλστ, τα οποία τροφοδοτούνται από κινητήρες ισχύος 3,3 kW έως 17,2 kW, με βάρος από 39 έως 221 κιλά. Για βέλτιστο ρυθμό παραγωγής, επιλέξτε το μοντέλο Soff-Cut που είναι κατάλληλο για το είδος της εργασίας σας.

ΙΣΧΥΣ[kW]

ΡΥΘΜΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ*

[μ. / λεπτό]

SOFF-CUT4200

* ΡΥΘΜΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣΠαρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι οι ρυθμοί παραγωγής είναι μέσες τιμές κατά προσέγγιση και ενδέχεται να διαφέρουν εξ αιτίας, για παράδειγμα, των παρακάτω: βάθος κοπής, κατάλληλη επιλογή δίσκου κοπής ή κοπής στη νωπή ζώνη.

SOFF-CUT4000

SOFF-CUT2000e

SOFF-CUT150

76 χλστ.

6 – 9 μ. / λεπτό 6 – 9 μ. / λεπτό

4,6 – 7,6 μ. / λεπτό

2 – 3 μ. / λεπτό

17 kW15 kW

6,5 kW

3,3 kW

70 χλστ.

38 χλστ.30 χλστ.

ΜΕΓ. ΒΑΘΟΣ ΚΟΠΗΣ[χλστ.]

ΜΕΣΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΡΙΨΗΣ

[τ.μ.]

10

5

0

10

20

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΩΙΜΗΣ ΚΟΠΗΣΤο Soff-Cut της Husqvarna αποτελεί ένα ιδανικό σύστημα για υπερ-πρώιμη κοπή αρμών συστολής σε πλάκες πρόσφατα ριγμένου σκυροδέματος. Είναι η καλύτερη λύση για την ελαχιστοποίηση των ρωγμών. Τέλειες γραμμές κοπής σε μικρό βάθος και τελειώνετε την εργασία σας την ίδια μέρα που ρίχνετε τα μπετά.

Page 47: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

47

ΠΡΩΙΜΗ ΚΟΠΗ

Το πρόβλημα.Καθώς το σκυρόδεµα ενυδατώνεται και αρχίζει να στερεοποιείται, αναπτύσσει εσωτερικές τάσεις. Ο έλεγχος σχηµατισµού ρωγµών συρρίκνωσης έχει ως στόχο την εκτόνωση αυτών των τάσεων προτού αναζητήσουν την αυτοεκτόνωσή τους υπό µορφή τυχαίας ρωγµής.

Η λύση.Με το σύστηµα ξηρής κοπής Soff-Cut Ultra Early Entry της Husqvarna, η κοπή αρµών γίνεται στη νωπή ζώνη – εντός 1 – 2 ωρών από την τελική επεξεργασία. Η τεχνολογία Soff-Cut της Husqvarna βασίζεται στον συνδυασµό του δίσκου κοπής Soff-Cut και του πέλµατος ολίσθησης. Η ανοδική περιστροφή του δίσκου κοπής συνδυάζεται µε το πέλµα ολίσθησης, το οποίο ασκεί πίεση στην επιφάνεια για να προλαµβάνεται η θρυµµατισµός και η απόσχιση. To Soff-Cut επιτρέπει την κοπή στη νωπή ζώνη ως µέρος της διαδικασίας φινιρίσµατος για ακόµη πιο αποτελεσµατικό έλεγχο των ρωγµών συρρίκνωσης.

Το Soff-Cut διαθέτει το μοναδικό σύστημα ξηρής κοπής Ultra Early Entry™ που ελέγχει την τυχαία ρηγμάτωση, πραγματοποιώντας την κοπή σε αρχικό στάδιο.

Οι ρωγμές συρρίκνωσης είναι από τα πιο δαπανηρά και επιβαρυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες που ασχολούνται με εργασίες σκυροδέματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την τοποθεσία www.husqvarnacp.com ή εκτελέστε σάρωση του κωδικού QR με το smartphone σας!

Page 48: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

48

Husqvarna Soff-Cut 4200.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑΜπαταρία, 12 V DC 505 48 76-01Μπουζί, 2 τεμάχια 505 48 28-03Πλευρικά φώτα. 505 48 69-02Φίλτρο αέρος, 2 τεμάχια 505 48 74-02Φίλτρο λαδιού, 2 τεμάχια 505 48 77-01

Husqvarna Soff-Cut 4000.

ΑΞΕΣΟΥΑΡΣετ προβολέα. 505 48 47-02

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑΙμάντας αντλίας 505 48 48-01Ιμάντας δίσκου κοπής 505 48 39-02Κλειδί δίσκου κοπής 505 48 31-03Μπουζί, 2 τεμάχια 505 48 28-03Φίλτρο αέρος, 2 τεμάχια 505 48 23-06

Husqvarna SoffCut 2000e.

ΑΞΕΣΟΥΑΡΣετ προβολέα. 505 48 47-01

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑΙμάντας αντλίας 505 48 40-02Ιμάντας δίσκου κοπής 505 48 22-02Κλειδί δίσκου κοπής 505 48 31-03Μπουζί 505 48 28-01Φίλτρο αέρα 505 48 23-02

Husqvarna Soff-Cut 150.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑΙμάντας δίσκου κοπής, 2 τεμάχια 505 48 22-01Κλειδί δίσκου κοπής 505 48 31-02Μπουζί, 2 τεμάχια 505 48 28-01Φίλτρο αέρα 505 48 23-01

Χρησιμοποιείτε τα προστατευτικά αρμών Soff-Cut στις τομές κοπής πριν από την εγκάρσια κοπή προκειμένου να αποφεύγεται η θραύση των γωνιών.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΑΡΜΩΝ ΤΙΜΗΜπλε, 150 τεμάχια – δίσκοι κοπής 300 και 350 χλστ. 505 48 32-03 30,00 €Κόκκινο, 150 τεμάχια – δίσκοι κοπής 150, 200 και 250 χλστ.

505 48 32-02 30,00 €

Σετ προβολέα

ULTRA EARLY ENTRY™ SAW SOFF-CUT 4200 SOFF-CUT 4000 SOFF-CUT 2000e SOFF-CUT 150

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΚατασκευαστής κινητήρα Kohler Kohler Robin RobinΜέγ. ισχύς, kW * 17,2 14,9 6,5 3,3Μέγ. διάμετρος δίσκου κοπής, χλστ. 350 350 250 150Μέγ. βάθος κοπής, χλστ. 76 70 38 30Βάρος, κιλά 221 191 144 39

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ966 84 56-02 966 84 55-02 966 84 53-02 966 84 48-06

ΤΙΜΗ 22.050,00 € 12.980,00 € 10.990,00 € 2.590,00 €

* Οπως προσδιορίζεται από τον κατασκευαστή του κινητήρα.

Page 49: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

49

ΠΡΩΙΜΗ ΚΟΠΗ

Husqvarna XL14 / XL10 / XL6.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΜΜ

ΜΟΡΦΗ ΚΟΠΤΙΚΟΥ

ΜΗΚΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΜΜ

ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΜΜ

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΜΜ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΠΤΙΚΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΠΗ ΤΙΜΗ

XL14542 75 61-13 XL14-2000 350 Επίπεδο 40 3,2 9 + 2,5 24 Soff-Cut Triangular 600,00 €542 75 61-14 XL14-3000 350 Επίπεδο 40 3,2 9 + 2,5 24 Soff-Cut Triangular 600,00 €542 75 61-16 XL14-5000 350 Επίπεδο 40 3,2 9 + 2,5 24 Soff-Cut Triangular 625,00 €

XL10542 75 61-01 XL10-2000 250 Επίπεδο 40 2,6 9 + 2,5 17 Soff-Cut Triangular 385,00 €542 75 61-02 XL10-3000 250 Επίπεδο 40 2,6 9 + 2,5 17 Soff-Cut Triangular 385,00 €542 75 61-04 XL10-5000 250 Επίπεδο 40 2,6 9 + 2,5 17 Soff-Cut Triangular 385,00 €

XL6542 77 70-06 XL6-2000 150 Επίπεδο 32 2,6 8 + 1,5 12 Soff-Cut Triangular 149,00 €542 77 70-07 XL6-3000 150 Επίπεδο 32 2,6 8 + 1,5 12 Soff-Cut Triangular 149,00 €542 77 70-09 XL6-5000 150 Επίπεδο 32 2,6 8 + 1,5 12 Soff-Cut Triangular 149,00 €

Επιπλέον δίσκοι διαθέσιμοι κατά παραγγελία.

Κάθε δίσκος κοπής XL διατίθεται κομπλέ με το πατενταρισμένο πέλμα ολίσθησης αντιεμπλοκής

Soff-Cut. Αυτό επιτρέπει αυθημερόν κοπή χωρίς θρυμματισμό και απόσχιση.

XL14 XL10 XL6

ΠΡΟΪΟΝ 2000 3000 5000 2000 3000 5000 2000 3000 5000

ΥΛΙΚΟΣκυρόδεµα µε πολύ σκληρά έως σκληρά αδρανή

l l l — — l l l — — l l l — —

Σκυρόδεµα µε σκληρά έως µέτριας σκληρότητας αδρανή

— l l l — — l l l — — l l l —

Σκυρόδεµα µε µαλακά έως πολύ µαλακά αδρανή

— — l l l — — l l l — — l l l

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣSC 4200, SC 4000 SC 2000e SC 150

l l l = Αριστο l l = Καλό l = Αποδεκτό – = Δεν συνιστάται

ΧΡΥΣΗ ΕΤΙΚΕΤΑ

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις σελίδες 10 –11.

Page 50: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

50

Επισκόπηση γκάμας προϊόντων.Η γκάμα τριβείων δαπέδου της Husqvarna αποτελείται από επτά μοντέλα με πλάτος λείανσης 280 έως 820 χλστ., ισχύ 2,2 έως 12,5 kW και βάρος 70 έως 536 κιλά. Μπορείτε πάντοτε να βρείτε ένα μοντέλο Husqvarna PG που είναι κατάλληλο για το είδος της εργασίας σας.

ΙΣΧΥΣ[kW]

ΡΥΘΜΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ*

[τ.μ. / ώ]

PG 8203-φασικό

PG 820 RC3-φασικό

PG 6803-φασικό

PG 680 RC3-φασικό

PG 5303-φασικό

PG 5301-φασικό

820 χλστ.820 χλστ.

80 –120 τ.μ. / ώ 70 –115 τ.μ. / ώ

95 –145 τ.μ. / ώ

30 – 80 τ.μ. / ώ 30 – 75 τ.μ. / ώ

35 – 95 τ.μ. / ώ

25 – 60 τ.μ. / ώ

30 – 50 τ.μ. / ώ20 – 40 τ.μ. / ώ

60 –100 τ.μ. / ώ

15 – 30 τ.μ. / ώ8 – 25 τ.μ. / ώ

3,75 kW4,75 kW

12,5 kW12,5 kW13 kW 13 kW

680 χλστ.680 χλστ. 530 χλστ. 530 χλστ.

ΚΕΦΑΛΗ ΛΕΙΑΝΣΗΣ

Πλανητική με σύστημα Dual Drive

ΠΛΑΤΟΣ ΛΕΙΑΝΣΗΣ

[χλστ.]

12

8

4

40

0

80

120

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΔΑΠΕΔΩΝΟι εργασίες όπως προετοιμασία, λείανση και στίλβωση δαπέδων από σκυρόδεμα ή πέτρα, είναι απαιτητικές. Η αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε εξοπλισμό με κορυφαία απόδοση σε τεχνικό και αισθητικό επίπεδο. Η σύνθεση για απαράμιλλους ρυθμούς παραγωγής περιλαμβάνει την πατενταρισμένη τεχνολογία Dual Drive Technology™, τα ασύρματα τηλεχειριζόμενα μηχανήματα PG 820 RC και PG 680 RC και τον υψηλής απόδοσης κονιοσυλλέκτη DC 6000. Στο πρόγραμμα προϊόντων μας θα βρείτε επίσης μια ευρεία γκάμα που περιλαμβάνει εύκολα μεταφερόμενα και εξαιρετικά χρήσιμα μικρά μοντέλα PG. Οπως όλα τα μηχανήματα PG της Husqvarna, είναι εξοπλισμένα ως στάνταρ με το ταχείας εφαρμογής σύστημα αδαμαντοφόρων εργαλείων Redi Lock®.

Page 51: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

51

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

HUSQVARNA HiPERFLOOR Μια μέθοδος μηχανικής λείανσης, επεξεργασίας και στίλβωσης δαπέδων από σκυρόδεμα. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία ενός δαπέδου με εντυπωσιακές ανακλαστικές ιδιότητες, καθώς και αυξημένη σκληρότητα και ανθεκτικότητα.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ REDI LOCK® Για εύκολη αλλαγή αδαματοφόρων εργαλείων. Δεν απαιτούνται εργαλεία κατά την αλλαγή των ρυθμίσεων ή τις προσαρμογές. Στάνταρ σε όλα τα μοντέλα Husqvarna PG.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την τοποθεσία www.husqvarnacp.com ή εκτελέστε σάρωση του κωδικού QR με το smartphone σας!

PG 4501-φασικό

PG 4003-φασικό

PG 2803 /1-φασικό

4 kW

3 kW2,2 kW 3-φασικό

1-φασικό

450 χλστ. 400 χλστ. 280 χλστ.

Πλανητική Μονόδισκη

* ΡΥΘΜΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Αφαίρεση σκυροδέματος – λείανση σκυροδέματος.

Αφαίρεση επικαλύψεων – αφαίρεση μεγάλου πάχους στρωμάτων.

Οι ρυθμοί παραγωγής έχουν μεγάλη μεταβλητότητα καθώς εξαρτώνται:

– Από την σκληρότητα του υλικού – Την επιλογή των αδαμαντοφόρων εργαλείων – Το μέγεθος κόκκου του διαμαντιού – Τον τύπο του αδαμαντοφόρου εργαλείου (πχ Piranha ή μεταλλικού υλικού) – Τον αριθμό των εργαλείων που τοποθετούμε στην μηχανή. – Τον τρόπο χειρισμού – Το είδος της εφαρμογής (πχ αφαίρεση επικαλύψεων ή στίλβωση)

12

8

4

0

DUAL DRIVE TECHNOLOGY™ Αυτή η πατενταρισμένη τεχνολογία αυξάνει τους ρυθμούς παραγωγής, βελτιώνει τον έλεγχο χειρισμού και παρέχει τη δυνατότητα για ένα μεγαλύτερο φάσμα εφαρμογών.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ Το ασύρματα τηλεχειριζόμενο και αυτοπροωθούμενο Husqvarna PG 820 RC διασφαλίζει σημαντικά υψηλότερη παραγωγικότητα και ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα εργασίας μαζί με μεγαλύτερη εργονομική λειτουργία και μεταφορά.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ Τα νέα μας βολικού μεγέθους τριβεία δαπέδου είναι εύκολα στη χρήση και τη μεταφορά, με αρκετές έξυπνες δυνατότητες που εξοικονομούν χρόνο και εργασία: PG 450 με πλανητική κεφαλή λείανσης, κεφαλή λείανσης μονόδισκη PG 400 με ισχυρό 3-φασικό μοτέρ και κεφαλή λείανσης μονόδισκη PG 280 με λειτουργία λείανσης ακμών.

Page 52: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

52

ΝΕΟ

ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΤΡΙΒΕΙΑ PG 820 RC PG 820 PG 680 RC PG 680 PG 530 PG 450 PG 400 PG 280

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΙσχύς, kW 13,0 12,5 13,0 12,5 4,75 /3,75 2,2 4,0 3,0 /2,2Τάση, V 400 400 400 400 400 /230 230 400 400 /230Ονομαστικό ρεύμα, A 32 32 32 32 16 13 16 16Τροφοδοσία ισχύος 3-φασικό 3-φασικό 3-φασικό 3-φασικό 3-φασικό 1 / -φασικό 1-φασικό 3-φασικό 3-φασικό /1-φασικόΠλάτος λείανσης, χλστ. 820 820 680 680 530 450 400 280Δίσκος λείανσης, χλστ. 3 × 270 3 × 270 3 × 230 3 × 230 3 × 230 3 × 180 400 280Ολική πίεση λείανσης, κιλά 290 335 269 300 134 69 73 41Ταχύτητα δίσκου λείανσης, σ.α.λ. 250 –1100 250 –1100 250 –1100 250 –1100 200 –1000 /200 – 710 705 1445 2800 /1400Κατεύθυνση περιστροφής Ανεξάρτητος έλεγχος κατεύθυν-

σης εμπρος / οπισθεν τόσο στους δίσκους λείανσης όσο και στην πλανητική κεφαλή.

Ανεξάρτητος έλεγχος κατεύθυν-σης εμπρος / οπισθεν τόσο στους δίσκους λείανσης όσο και στην πλανητική κεφαλή.

Ανεξάρτητος έλεγχος κατεύθυν-σης Εμπρος / οπισθεν τόσο στους δίσκους λείανσης όσο και στην πλανητική κεφαλή.

Ανεξάρτητος έλεγχος κατεύθυν-σης Εμπρος / οπισθεν τόσο στους δίσκους λείανσης όσο και στην πλανητική κεφαλή.

Εμπρος / οπισθεν με τους δίσκους λείανσης και περιστροφή της πλανητικής κεφαλής στην ίδια κατεύθυνση (όχι αντιπεριστροφή)

— — —

Διαστάσεις (Μ×Π×Υ), χλστ. 1370 × 820 × 1230 1370 × 820 × 1230 1150 × 680 × 1220 1150 × 680 × 1220 1100 × 530 × 1150 1310 × 482 × 1144 1400 × 435 × 1050 1200 × 305 × 1000Βάρος, κιλά 536 440 498 385 216 /200 109 115 70

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣΑυτόματος μηχανισμός κίνησης l — l — — — — —Ισχύς μπαταρίας για μεταφορά l — l — — — — —Παραμετρικές ρυθμίσεις / ενδείξεις l — l — — — — —

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣDC 6000 DC 6000 DC 6000 DC 6000 DC 6000 / DC 3300 (3-φασικό) / DC 3300 (1-φασικό) DC 3000 DC 3000 DC 1400

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ967 30 29-01 965 19 56-07 967 62 27-01 965 19 57-07 965 19 58-12, 3-φασικό 967 27 81-01 967 27 83-01, 5πολικό 967 27 82-03, 3-φασικό, 5πολικό

965 19 58-11, 1-φασικό 967 27 82-01, 1-φασικό

ΤΙΜΗ 37.700,00 € 22.650,00 € 33.900,00 € 20.390,00 €15.340,00 € 14.900,00 €

5.530,00 € 4.340,00 €3.290,00 € 3.090,00 €

Page 53: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

53

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΤΡΙΒΕΙΑ PG 820 RC PG 820 PG 680 RC PG 680 PG 530 PG 450 PG 400 PG 280

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΙσχύς, kW 13,0 12,5 13,0 12,5 4,75 /3,75 2,2 4,0 3,0 /2,2Τάση, V 400 400 400 400 400 /230 230 400 400 /230Ονομαστικό ρεύμα, A 32 32 32 32 16 13 16 16Τροφοδοσία ισχύος 3-φασικό 3-φασικό 3-φασικό 3-φασικό 3-φασικό 1 / -φασικό 1-φασικό 3-φασικό 3-φασικό /1-φασικόΠλάτος λείανσης, χλστ. 820 820 680 680 530 450 400 280Δίσκος λείανσης, χλστ. 3 × 270 3 × 270 3 × 230 3 × 230 3 × 230 3 × 180 400 280Ολική πίεση λείανσης, κιλά 290 335 269 300 134 69 73 41Ταχύτητα δίσκου λείανσης, σ.α.λ. 250 –1100 250 –1100 250 –1100 250 –1100 200 –1000 /200 – 710 705 1445 2800 /1400Κατεύθυνση περιστροφής Ανεξάρτητος έλεγχος κατεύθυν-

σης εμπρος / οπισθεν τόσο στους δίσκους λείανσης όσο και στην πλανητική κεφαλή.

Ανεξάρτητος έλεγχος κατεύθυν-σης εμπρος / οπισθεν τόσο στους δίσκους λείανσης όσο και στην πλανητική κεφαλή.

Ανεξάρτητος έλεγχος κατεύθυν-σης Εμπρος / οπισθεν τόσο στους δίσκους λείανσης όσο και στην πλανητική κεφαλή.

Ανεξάρτητος έλεγχος κατεύθυν-σης Εμπρος / οπισθεν τόσο στους δίσκους λείανσης όσο και στην πλανητική κεφαλή.

Εμπρος / οπισθεν με τους δίσκους λείανσης και περιστροφή της πλανητικής κεφαλής στην ίδια κατεύθυνση (όχι αντιπεριστροφή)

— — —

Διαστάσεις (Μ×Π×Υ), χλστ. 1370 × 820 × 1230 1370 × 820 × 1230 1150 × 680 × 1220 1150 × 680 × 1220 1100 × 530 × 1150 1310 × 482 × 1144 1400 × 435 × 1050 1200 × 305 × 1000Βάρος, κιλά 536 440 498 385 216 /200 109 115 70

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣΑυτόματος μηχανισμός κίνησης l — l — — — — —Ισχύς μπαταρίας για μεταφορά l — l — — — — —Παραμετρικές ρυθμίσεις / ενδείξεις l — l — — — — —

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣDC 6000 DC 6000 DC 6000 DC 6000 DC 6000 / DC 3300 (3-φασικό) / DC 3300 (1-φασικό) DC 3000 DC 3000 DC 1400

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ967 30 29-01 965 19 56-07 967 62 27-01 965 19 57-07 965 19 58-12, 3-φασικό 967 27 81-01 967 27 83-01, 5πολικό 967 27 82-03, 3-φασικό, 5πολικό

965 19 58-11, 1-φασικό 967 27 82-01, 1-φασικό

ΤΙΜΗ 37.700,00 € 22.650,00 € 33.900,00 € 20.390,00 €15.340,00 € 14.900,00 €

5.530,00 € 4.340,00 €3.290,00 € 3.090,00 €

Page 54: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

54

Δίσκος συγκράτησης διαμαντιών Redi Lock για PG 680 και PG 530

Δίσκος συγκράτησης διαμαντιών Redi Lock για PG 450

Λαστιχένια ταινία, χωρίς ίχνη

Ασφαλιστικό εξάρτημα κεφαλής Κοχλίας ασφαλιστικού εξαρτήματος κεφαλής

Ανταλλακτικό εύκαμπτο χαλύβδινο ελατήριο κεφαλής λείανσης για PG 680

Σιλικονούχος δακτύλιος για κεφαλή δύσκολης αφαίρεσης

Κεφαλή HR 680, για βαριές εφαρμογές αφαίρεσης και προετοιμασίας

Ανταλλακτική εύκαμπτη κεφαλή λείανσης για PG 530

Σιλικονούχος δακτύλιος

Σετ νερού για PG 820 και PG 680

Δίσκος συγκράτησης διαμαντιών Redi Lock για PG 820

Δίσκος συγκράτησης ρητίνης Ανταλλακτικό λαστιχένιο πέλμα δίσκου συγκράτησης ρητίνης

Ανταλλακτικό πέλμα velcro δίσκου συγκράτησης ρητίνης

Ανταλλακτικό εύκαμπτο χαλύβδινο ελατήριο κεφαλής λείανσης για PG 820

Κεφαλή HR 820, για βαριές εφαρμογές αφαίρεσης και προετοιμασίας

Προσαρμογέας ρητινούχου πέλματος Redi Lock για PG 400 και PG 280

Πείρος.

Βούρτσες για PG 450 και PG 400 Βούρτσες, πίσω, εμπρός και πλευρές για PG 280

Husqvarna PG 820 RC και PG 820.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗΑνταλλακτικό εύκαμπτο χαλύβδινο ελατήριο κεφαλής λείανσης 502 53 42-01 19,30 €Ανταλλακτικό λαστιχένιο πέλμα δίσκου συγκράτησης ρητίνης 502 53 19-01 76,70 €Ανταλλακτικό πέλμα velcro δίσκου συγκράτησης ρητίνης 587 15 47-01 7,80 €Ασφαλιστικό εξάρτημα κεφαλής 502 53 44-01 1,50 €Δίσκος συγκράτησης διαμαντιών Redi Lock 502 53 22-01 153,70 €Δίσκος συγκράτησης ρητίνης 587 15 49-01 222,70 €Κεφαλή HR 820, για βαριές εφαρμογές αφαίρεσης και προετοιμασίας

502 53 38-01 275,90 €

Κοχλίας ασφαλιστικού εξαρτήματος κεφαλής 725 53 70-51 1,40 €Λαστιχένια ταινία, χωρίς ίχνη 502 53 46-01 118,70 €Πείρος. 522 65 98-03 1,90 €Σετ νερού 505 45 32-01 117,20 €Σιλικονούχος δακτύλιος 502 53 39-01 4,70 €Σιλικονούχος δακτύλιος (για κεφαλή δύσκολης αφαίρεσης) 502 53 43-01 27,80 €

Husqvarna PG 680 RC και PG 680.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗΑνταλλακτικό εύκαμπτο χαλύβδινο ελατήριο κεφαλής λείανσης

502 54 82-01 17,10 €

Ανταλλακτικό λαστιχένιο πέλμα δίσκου συγκράτησης ρητίνης

502 54 55-01 40,00 €

Ανταλλακτικό πέλμα velcro δίσκου συγκράτησης ρητίνης 587 15 94-01 6,60 €Ασφαλιστικό εξάρτημα κεφαλής 502 53 44-01 1,50 €Δίσκος συγκράτησης διαμαντιών Redi Lock 502 54 58-01 172,00 €Δίσκος συγκράτησης ρητίνης 587 15 95-01 165,10 €Κεφαλή HR 680, για βαριές εφαρμογές αφαίρεσης και προετοιμασίας

502 54 78-01 255,90 €

Κοχλίας ασφαλιστικού εξαρτήματος κεφαλής 725 53 70-51 1,40 €Λαστιχένια ταινία, χωρίς ίχνη 502 54 86-01 119,30 €Πείρος. 522 65 98-03 1,90 €Σετ νερού 505 45 32-01 117,20 €Σιλικονούχος δακτύλιος 502 53 39-01 4,70 €Σιλικονούχος δακτύλιος (για κεφαλή δύσκολης αφαίρεσης) 502 53 43-01 27,80 €

Page 55: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

55

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Husqvarna PG 530.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗΑνταλλακτική εύκαμπτη κεφαλή λείανσης 502 55 82-01 161,90 €Ανταλλακτικό λαστιχένιο πέλμα δίσκου συγκράτησης ρητίνης 502 54 55-01 40,00 €Ανταλλακτικό πέλμα velcro δίσκου συγκράτησης ρητίνης 587 15 94-01 6,60 €Ασφαλιστικό εξάρτημα κεφαλής 725 53 70-55 1,00 €Δίσκος συγκράτησης διαμαντιών Redi Lock 502 54 58-01 172,00 €Δίσκος συγκράτησης ρητίνης 587 15 95-01 165,10 €Κοχλίας ασφαλιστικού εξαρτήματος κεφαλής 725 53 70-51 1,40 €Λαστιχένια ταινία, χωρίς ίχνη 502 55 89-01 166,00 €Πείρος. 522 65 98-03 2,50 €Σιλικονούχος δακτύλιος 502 53 39-01 4,70 €

Husqvarna PG 450.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗΒούρτσες 585 13 84-05 102,00 €Δίσκος συγκράτησης διαμαντιών Redi Lock 584 85 02-01 90,80 €Δίσκος συγκράτησης ρητίνης 585 59 17-01 190,00 €

Husqvarna PG 400 και PG 280.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗBούρτσες (PG 400) 585 13 84-04 105,60 €Προσαρμογέας ρητινούχου πέλματος Redi Lock, Ø 75 χλστ. 580 28 96-01 76,00 €Σετ βουρτσών, πίσω, εμπρός και πλευρές (PG 280) 501 82 88-01 —

Page 56: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

56

ΚΟΝΙΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ DC 6000 DC 3300 DC 3000 DC 1400

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΙσχύς, kW 5,75 3,3 2,4 1,2Τάση, V 400 230 230 230Μέγ. ονομαστικό ρεύμα, A 16 16 16 16Τροφοδοσία ισχύος 3-φασική 1-φασική 1-φασική 1-φασικήΡοή αέρος, m³ / h 700 520 2 × 266,4 220Μέγ. κενό, mbar 420 300 254 230Διάμετρος στομίου αναρρόφησης, χλστ. 75 75 40 40Κύριο εμβαδόν φίλτρανσης, m² 7,8 1,2 — —Εμβαδόν μικροφίλτρου, m² 7,8 1,6 — —Χωρητικότητα κάδου, l 30 — 65 55Διαστάσεις (Μ × Π × Υ), χλστ. 1252 × 766 × 1900 900 × 650 × 1520 670 × 560 × 915 580 × 380 × 870Βάρος, κιλά 290,0 97,0 27,5 16,0

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣPG 820 RC, PG 820, PG 680, PG 680 RC, PG 530 (3-φασικό)

PG 530 (1-φασικό) PG 450, PG 400 PG 280

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ967 20 94-01* 965 19 60-12** 967 29 96-01*** 966 76 68-01****

ΤΙΜΗ 11.000,00 € 4.590,00 € 1.695,00 € 695,00 €

*Παρέχεται με Eναν εύκαμπτο σωλήνα 75 χλστ. (10 μ.) Eναν εύκαμπτο σωλήνα 50 χλστ. (10 μ.) Ράβδο αναρρόφησης Εργαλείο δαπέδου Δύο σακούλες Longopac

**Παρέχεται με Eναν εύκαμπτο σωλήνα 75 χλστ. (10 μ.) Eναν εύκαμπτο σωλήνα 50 χλστ. (10 μ.) Ράβδο αναρρόφησης Εργαλείο δαπέδου 200 σακούλες σκόνης

***Παρέχεται με Μάνικα (10 μ.) Ράβδο αναρρόφησης Πολυεστερικό φίλτρο Εργαλείο δαπέδου Εργαλείο δύσκολων σημείων Eναν πολυ-αντάπτορα Husqvarna Σακούλα σκόνης Γωνία ράβδου αναρρόφησης

**** Παρέχεται με Μάνικα (4 + 2,5 μ.) Ράβδο αναρρόφησης Πολυεστερικό φίλτρο Εργαλείο δαπέδου Εργαλείο δύσκολων σημείων Δύο πολυ-αντάπτορες Husqvarna Σακούλα σκόνης Γωνία ράβδου αναρρόφησης

Husqvarna DC 6000.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗΑνταλλακτικό σετ βουρτσών 510 27 85-01 58,80 €Ανταλλακτικό σετ λαστιχένιων λωρίδων 521 91 21-01 49,20 €Ανταλλακτικός ιμάντας 584 61 87-01 6,10 €Εργαλείο δαπέδου με ράβδο αναρρόφησης 585 87 09-01 227,10 €Εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης 50 χλστ. με ρακόρ στις άκρες (10 μ.)

585 87 10-01 409,60 €

Εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης 75 χλστ. με ρακόρ στις άκρες (10 μ.)

525 58 46-01 893,20 €

Μαύρος δακτύλιος 75 χλστ. 502 53 40-05 8,70 €Πλαστικός προσαρμογέας 585 64 76-01 12,70 €Σακούλες Longopac, 25 μ. 584 65 02-01 47,40 €Φίλτρο HEPA 13 583 95 78-01 898,30 €

Husqvarna DC 3300.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗΑνταλλακτικό σετ βουρτσών 510 27 85-01 58,80 €Ανταλλακτικό σετ λαστιχένιων λωρίδων 521 91 21-01 49,20 €Ανταλλακτικός ιμάντας 502 57 02-01 12,80 €Δευτερεύον φίλτρο (πολυεστερικό) / μικροφίλτρο 502 57 32-01 235,20 €Εργαλείο δαπέδου 502 57 03-02 313,10 €Εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης 50 χλστ. με ρακόρ στις άκρες (10 μ.)

502 56 98-01 409,60 €

Εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης 75 χλστ. με ρακόρ στις άκρες (10 μ.)

525 58 46-01 893,20 €

Κύριο φίλτρο (φίλτρο-κάλτσα με τερματικό καπάκι) 502 57 30-01 30,00 €Μαύρος δακτύλιος 75 χλστ. 502 53 40-05 8,70 €Πλαστικός προσαρμογέας 505 53 94-01 12,70 €Ράβδος αναρρόφησης 502 57 03-03 227,10 €Ράβδος αναρρόφησης με εργαλείο δαπέδου 502 57 03-01 645,90 €Σακούλες συλλογής σκόνης (κουτί των 200) 502 57 01-01 206,70 €

Page 57: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

57

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης με ρακόρ στις άκρες.

Εργαλείο δαπέδου με ράβδο αναρρόφησης

Πλαστικός προσαρμογέας Ανταλλακτικό σετ λαστιχένιων λωρίδων

Σακούλες συλλογής σκόνης για DC 3300

Ανταλλακτικό σετ βουρτσών

Μαύρος δακτύλιος 75 χλστ. Ανταλλακτικός ιμάντας

Δευτερεύον φίλτρο για DC 3300

Κύριο φίλτρο για DC 3300Φίλτρο HEPA 13 για DC 6000

Σακούλες Longopac, 25 μ.,για DC 6000

Επίπεδο πολυεστερικό φίλτρο, κλάση ασφαλείας Μ, για DC 1400

Σακούλα σκόνης, 10 τμχ., για DC 3000 και DC 1400

Επίπεδο πολυεστερικό φίλτρο, κλάση ασφαλείας Μ, για DC 3000

Ακροφύσιο δαπέδου μεταλλικό για DC 3000 και DC 1400

Αντιστατικός εύκαμπτος σωλήνας για DC 1400

Αντιστατικός εύκαμπτος σωλήνας για DC 3000

Πολυ-αντάπτορας Husqvarna

Husqvarna DC 3000.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗ2 × 0,5 μ. ράβδος αναρρόφησης, μεταλλική 579 53 61-01 28,50 €Ακροφύσιο δαπέδου μεταλλικό 579 54 34-01 71,40 €Αντιστατικός εύκαμπτος σωλήνας, 2,5 μ., Ø 40 χλστ. 588 79 25-01 84,50 €Αντιστατικός εύκαμπτος σωλήνας, 4 μ., Ø 40 χλστ. 588 79 23-01 183,00 €Γωνία ράβδου αναρρόφησης 579 53 52-01 11,10 €Επίπεδο πολυεστερικό φίλτρο, κλάση ασφαλείας Μ 587 13 67-01 50,20 €Εργαλείο δαπέδου 579 53 55-01 37,10 €Εργαλείο δύσκολων σημείων 579 53 60-01 7,00 €Εύκαμπτος σωλήνας 10 μ., Ø 40 χλστ. 587 17 17-01 123,20 €Πλαστική σακούλα σκόνης, 10 τμχ. 585 87 30-01 42,00 €Πολυ-αντάπτορας Husqvarna 579 53 51-01 24,40 €

Husqvarna DC 1400.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗ2 × 0,5 μ. ράβδος αναρρόφησης, μεταλλική 579 53 61-01 28,50 €Ακροφύσιο δαπέδου μεταλλικό 579 54 34-01 71,40 €Αντιστατικός εύκαμπτος σωλήνας, 2,5 μ., Ø 40 χλστ. 588 79 25-01 84,50 €Αντιστατικός εύκαμπτος σωλήνας, 4 μ., Ø 40 χλστ. 588 79 23-01 183,00 €Γωνία ράβδου αναρρόφησης 579 53 52-01 11,10 €Επίπεδο πολυεστερικό φίλτρο, κλάση ασφαλείας Μ 579 49 95-01 49,40 €Εργαλείο δαπέδου 579 53 55-01 37,10 €Εργαλείο δύσκολων σημείων 579 53 60-01 7,00 €Εύκαμπτος σωλήνας 2,5 μ., Ø 40 χλστ. 579 53 53-01 72,40 €Εύκαμπτος σωλήνας 4 μ., Ø 40 χλστ. 579 53 39-01 57,40 €Πλαστική σακούλα σκόνης, 10 τμχ. 585 87 30-01 42,00 €Πολυ-αντάπτορας Husqvarna 579 53 51-01 24,40 €Χάρτινη σακούλα σκόνης, 5 τμχ. 579 53 54-01 28,60 €

Page 58: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

58

ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ PCD G 1100 ΣΕΙΡΑ G 600 ΣΕΙΡΑ

ΠΡΟΪΟΝ G 11X1 G 1110 G 1120 G 1140 G 1150 G 1170 G 1180 G 620 G 640 G 670

ΑΦΑΙΡΕΣΗ – ΥΛΙΚΟΚόλλες για πορώδη κεραμικά υλικά l l l — — — l l l l l l — — l l l

Πλαστικού τύπου κόλλες κεραμικών υλικών l l l — l l l l l l — — l l l l —Κόλλες βινυλίου * — l l l l l l l l l l l l l l l l

Μπογιά και λεπτά εποξειδικά (< 2 χλστ.) — l l l l l l l l l l l l l l l l

Εποξειδικά μεγάλου πάχους (15 – 40 χλστ.) l l l — l l l l l l — l l l l l

ΛΕΙΑΝΣΗ – ΥΛΙΚΟΣκυρόδεμα κατεστραμμένο από βροχή l — — — l l l l l l — l l l

Σκυρόδεμα, μαλακό l — — — l l l l l l l — l l l l l

Σκυρόδεμα, μέτριας σκληρότητας — — l l l l l l l l — l l l l l

Σκυρόδεμα, σκληρό — l l l l l l l — — — l l l l —Ημι-στιλβωμένο σκυρόδεμα — l l l l — — — — l — —

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣPG 820, PG 680, PG 530, PG 400, PG 280

l l l = Αριστο l l = Καλό l = Αποδεκτό – = Δεν συνιστάται

* Τα συνιστώµενα εργαλεία για τη συγκεκριµένη εφαρµογή εξαρτώνται από τον τύπο του σκυροδέµατος κάτω από το αφαιρούµενο υλικό. Η Husqvarna συνιστά να ξεκινάει η επεξεργασία χρησιµοποιώντας σκληρότερο συνδετικό υλικό (G 1170 ή G 1150), προχωρώντας σε πιο µαλακό συνδετικό υλικό αν η παραγωγικότητα δεν είναι ικανοποιητική.

Αδαμαντοφορα εργαλεια για την προετοιμασια επιφανειων και προϊοντα επεξεργασιας δαπεδωνΟταν πρόκειται για εργαλεία προετοιµασίας επιφανειών που στιλβώνουν και λειαίνουν επιφάνειες από σκυρόδεµα ή αφαιρούν προηγούµενες επιστρώσεις επεξεργασίας, συχνά µιλάµε για µια εργασία που είναι δύσκολη, επί πονη και χρονοβόρα. Εστιάζοντας στις ανάγκες των πελατών µας, αναπτύξαµε µια πλήρη γκάµα εργαλείων κατάλληλων για κάθε στάδιο προετοιµασίας των επιφα νειών. Οποιο βαθµό φινιρίσµατος κι αν επιθυµείτε, η Husqvarna παρέχει διαφορετικούς τύπους εργαλείων που έχουν αναπτυχθεί για χρήση µε τα περισσότερα υλικά. Από τα σκληρότερα έως τα πλέον πορώδη δάπεδα από σκυρόδεµα, καλύπτοντας τις απαιτήσεις για ταχύτητα κοπής και φινίρισµα επιφανειών.

ΧΡΥΣΗ ΕΤΙΚΕΤΑΑΣΗΜΙ

ΕΤΙΚΕΤΑ

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις σελίδες 10 –11.

Page 59: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

59

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Husqvarna G 11X1.Για την αφαίρεση δύσκολα αφαιρούμενων επικαλύψεων, συγκολλητικών υλικών και τσιμεντοκονιών. Mέγιστη λείανση και παραγωγικότητα με τα αδαμαντοφόρα αποξεστικά ενθέματα Piranha™ της Husqvarna. Για χρήση σε συνδυασμό με το σύστημα Redi Lock.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΤΙΜΗ

543 32 73-50 G 11X1 S Μονή πλάκα PCD PG 820, PG 680, PG 530 138,00 € 543 08 66-11 G 11X1 D Διπλή πλάκα PCD Αριστερόστροφα περιστρεφόμενα τριβεία PG 84,00 €

Husqvarna Redi Lock G 1110.Μονό ή διπλό, τύπου Η ή κυρτό επαγγελματικό λειαντικό τμήμα με πολύ μαλακό συνδετικό υλικό για πολύ σκληρό σκυρόδεμα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΧΡΩΜΑ ΜΟΝΟ / ΔΙΠΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΚΚΩΝ (ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑ ΙΝΤΣΑ)

ΣΧΗΜΑ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΥ

ΤΙΜΗ

574 43 02-01 G 1112 S Μαύρο Μονό 16 H Μαλακό 1 77,00 € 574 43 03-01 G 1112 D Μαύρο Διπλό 16 H Μαλακό 1 125,00 € 543 08 64-05 G 1113 S Μαύρο Μονό 20 H Μαλακό 1 70,00 € 543 08 64-06 G 1113 D Μαύρο Διπλό 20 H Μαλακό 1 110,00 € 543 08 64-07 G 1114 S Μαύρο Μονό 30 H Μαλακό 1 70,00 € 543 08 64-08 G 1114 D Μαύρο Διπλό 30 H Μαλακό 1 110,00 € 543 08 64-11 G 1115 S Μαύρο Μονό 60 Κυρτό Μαλακό 1 62,00 € 543 08 64-12 G 1115 D Μαύρο Διπλό 60 Κυρτό Μαλακό 1 92,00 € 543 08 64-15 G 1116 S Μαύρο Μονό 120 Κυρτό Μαλακό 1 66,00 € 543 08 64-16 G 1116 D Μαύρο Διπλό 120 Κυρτό Μαλακό 1 100,00 €

Husqvarna Redi Lock G 1120.Μονό ή διπλό, τύπου Η ή κυρτό επαγγελματικό λειαντικό τμήμα με μαλακό συνδετικό υλικό για πολύ σκληρό σκυρόδεμα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΧΡΩΜΑ ΜΟΝΟ / ΔΙΠΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΚΚΩΝ (ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑ ΙΝΤΣΑ)

ΣΧΗΜΑ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΥ

ΤΙΜΗ

543 08 64-23 G 1123 S Κίτρινο Μονό 20 H Μαλακό 2 70,00 € 543 08 64-24 G 1123 D Κίτρινο Διπλό 20 H Μαλακό 2 110,00 € 543 08 64-25 G 1124 S Κίτρινο Μονό 30 H Μαλακό 2 70,00 € 543 08 64-26 G 1124 D Κίτρινο Διπλό 30 H Μαλακό 2 110,00 € 543 08 64-29 G 1125 S Κίτρινο Μονό 60 Κυρτό Μαλακό 2 62,00 € 543 08 64-30 G 1125 D Κίτρινο Διπλό 60 Κυρτό Μαλακό 2 92,00 € 543 08 64-33 G 1127 S Κίτρινο Μονό 120 Κυρτό Μαλακό 2 66,00 € 543 08 64-34 G 1127 D Κίτρινο Διπλό 120 Κυρτό Μαλακό 2 100,00 €

Husqvarna Redi Lock G 1140.Μονό ή διπλό, τύπου Η ή κυρτό επαγγελματικό λειαντικό τμήμα με μέτριας σκληρότητας συνδετικό υλικό για μέτριας σκληρότητας έως σκληρό σκυρόδεμα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΧΡΩΜΑ ΜΟΝΟ / ΔΙΠΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΚΚΩΝ (ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑ ΙΝΤΣΑ)

ΣΧΗΜΑ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΥ

ΤΙΜΗ

543 08 64-41 G 1143 S Ροζ Μονό 20 H Μέτρια 1 70,00 € 543 08 64-42 G 1143 D Ροζ Διπλό 20 H Μέτρια 1 110,00 € 543 08 64-43 G 1144 S Ροζ Μονό 30 H Μέτρια 1 70,00 € 543 08 64-44 G 1144 D Ροζ Διπλό 30 H Μέτρια 1 110,00 € 543 08 64-47 G 1145 S Ροζ Μονό 60 Κυρτό Μέτρια 1 62,00 € 543 08 64-48 G 1145 D Ροζ Διπλό 60 Κυρτό Μέτρια 1 92,00 € 543 08 64-51 G 1147 S Ροζ Μονό 120 Κυρτό Μέτρια 1 66,00 € 543 08 64-52 G 1147 D Ροζ Διπλό 120 Κυρτό Μέτρια 1 100,00 €

Husqvarna Redi Lock G 1150.Μονό ή διπλό, τύπου Η ή κυρτό επαγγελματικό λειαντικό τμήμα με μέτριας σκληρότητας έως σκληρό συνδετικό υλικό για μαλακό έως μέτριας σκληρότητας σκυρόδεμα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΧΡΩΜΑ ΜΟΝΟ / ΔΙΠΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΚΚΩΝ ( ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑ ΙΝΤΣΑ)

ΣΧΗΜΑ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΥ

ΤΙΜΗ

543 08 64-59 G 1153 S Γκρι Μονό 20 H Μέτρια 2 70,00 € 543 08 64-60 G 1153 D Γκρι Διπλό 20 H Μέτρια 2 110,00 € 543 08 64-61 G 1154 S Γκρι Μονό 30 H Μέτρια 2 75,00 € 543 08 64-62 G 1154 D Γκρι Διπλό 30 H Μέτρια 2 120,00 € 543 08 64-65 G 1155 S Γκρι Μονό 60 Κυρτό Μέτρια 2 70,00 € 543 08 64-66 G 1155 D Γκρι Διπλό 60 Κυρτό Μέτρια 2 105,00 € 543 08 64-69 G 1157 S Γκρι Μονό 120 Κυρτό Μέτρια 2 75,00 € 543 08 64-70 G 1157 D Γκρι Διπλό 120 Κυρτό Μέτρια 2 115,00 €

ΑΔΑΜΑΝΤΟΦΟΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ – REDI LOCKΣτιβαρά αδαμαντοφόρα εργαλεία με μεταλλικό συνδετικό υλικό για κάθε εφαρμογή. Σύστημα στιγμιαίας και εύκολης αλλαγής ολόκληρων σετ διαμαντιών χωρίς χρήση εργαλείων. Η ισχυρή βάση έδρασης είναι ενσωματωμένη καθιστώντας το ασφαλιστικό σύστημα πολύ στιβαρό και ασφαλές. Εξαλείφεται η ανάγκη για πολλαπλά σετ δίσκων συγκράτησης διαμαντιών για τα διάφορα σετ αδαμαντοφόρων εργαλείων. Το σύστημα διατίθεται για μηχανήματα διαφόρων κατασκευαστών. Με έξι διαφορετικούς τύπους προϊόντων, η σειρά G 1100 προσφέρει εξαιρετική ταχύτητα αφαίρεσης και διάρκεια ζωής, εξασφαλίζοντας μέγιστη απόδοση και αποδοτικότητα με παντός τύπου εφαρμογές. Η γκάμα G 600 προσφέρει μια καλή και απλή εναλλακτική λύση. Ιδανική για μικρότερες εφαρμογές.

Page 60: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

60

Husqvarna Redi Lock G 1170.Μονό ή διπλό, τύπου Η ή κυρτό επαγγελματικό λειαντικό τμήμα με σκληρό συνδετικό υλικό για μαλακό σκυρόδεμα και αδρές επιφάνειες (για παράδειγμα φινιρισμένο με σάρωθρο σκυρόδεμα και κόλλα κεραμικών πλακιδίων).

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΧΡΩΜΑ ΜΟΝΟ / ΔΙΠΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΚΚΩΝ (ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑ ΙΝΤΣΑ)

ΣΧΗΜΑ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΥ

ΤΙΜΗ

543 08 64-77 G 1173 S Κόκκινο Μονό 20 H Σκληρό 1 77,00 €543 08 64-78 G 1173 D Κόκκινο Διπλό 20 H Σκληρό 1 125,00 €543 08 64-79 G 1174 S Κόκκινο Μονό 30 H Σκληρό 1 75,00 €543 08 64-80 G 1174 D Κόκκινο Διπλό 30 H Σκληρό 1 120,00 €543 08 64-83 G 1175 S Κόκκινο Μονό 60 Κυρτό Σκληρό 1 77,00 €543 08 64-84 G 1175 D Κόκκινο Διπλό 60 Κυρτό Σκληρό 1 125,00 €

Husqvarna Redi Lock G 1180.Μονό, διπλό ή τριπλό τύπου Η επαγγελματικό λειαντικό τμήμα με πολύ σκληρό συνδετικό υλικό για πολύ μαλακό σκυρόδεμα και αδρές επιφάνειες.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΧΡΩΜΑ ΜΟΝΟ / ΔΙΠΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΚΚΩΝ (ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑ ΙΝΤΣΑ)

ΣΧΗΜΑ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΥ

ΤΙΜΗ

543 08 64-95 G 1183 S Μπλε Μονό 20 H Σκληρό 2 77,00 €543 08 64-96 G 1183 D Μπλε Διπλό 20 H Σκληρό 2 125,00 €574 43 00-01 G 1183 T Μπλε Τριπλό 20 H Σκληρό 2 162,00 €543 08 64-97 G 1184 S Μπλε Μονό 30 H Σκληρό 2 77,00 €543 08 64-98 G 1184 D Μπλε Διπλό 30 H Σκληρό 2 120,00 €574 43 01-01 G 1184 T Μπλε Τριπλό 30 H Σκληρό 2 156,00 €

Husqvarna Redi Lock G 620.Μονό ή διπλό, εξάγωνο ή κυκλικό λειαντικό τμήμα κορυφαίας ποιότητας (premium) με μαλακό συνδετικό υλικό για πολύ σκληρό σκυρόδεμα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΧΡΩΜΑ ΜΟΝΟ / ΔΙΠΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΚΚΩΝ (ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑ ΙΝΤΣΑ)

ΣΧΗΜΑ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΥ

ΤΙΜΗ

577 86 68-01 G 622 D Πράσινο Διπλό 16 Εξάγωνο Μαλακό 77,00 €543 08 93-76 G 623 S Πράσινο Μονό 20 Εξάγωνο Μαλακό 60,00 €543 08 93-80 G 623 D Πράσινο Διπλό 20 Εξάγωνο Μαλακό 77,00 €543 08 93-77 G 624 S Πράσινο Μονό 30 Εξάγωνο Μαλακό 60,00 €543 08 93-81 G 624 D Πράσινο Διπλό 30 Εξάγωνο Μαλακό 77,00 €543 08 93-78 G 625 S Πράσινο Μονό 50 Κυκλικό Μαλακό 60,00 €543 08 93-82 G 625 D Πράσινο Διπλό 50 Κυκλικό Μαλακό 77,00 €543 08 93-79 G 627 S Πράσινο Μονό 100 Κυκλικό Μαλακό 60,00 €543 08 93-83 G 627 D Πράσινο Διπλό 100 Κυκλικό Μαλακό 77,00 €

Husqvarna Redi Lock G 640.Μονό ή διπλό, εξάγωνο ή κυκλικό λειαντικό τμήμα κορυφαίας ποιότητας (premium) με μέτριας σκληρότητας συνδετικό υλικό για μέτριας σκληρότητας έως σκληρό σκυρόδεμα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΧΡΩΜΑ ΜΟΝΟ / ΔΙΠΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΚΚΩΝ (ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑ ΙΝΤΣΑ)

ΣΧΗΜΑ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΥ

ΤΙΜΗ

543 08 93-84 G 643 S Γκρι Μονό 20 Εξάγωνο Μέτρια 60,00 €543 08 93-87 G 643 D Γκρι Διπλό 20 Εξάγωνο Μέτρια 77,00 €543 08 93-85 G 644 S Γκρι Μονό 30 Εξάγωνο Μέτρια 60,00 €543 08 93-88 G 644 D Γκρι Διπλό 30 Εξάγωνο Μέτρια 77,00 €543 08 93-86 G 645 S Γκρι Μονό 50 Κυκλικό Μέτρια 60,00 €543 08 93-89 G 645 D Γκρι Διπλό 50 Κυκλικό Μέτρια 77,00 €543 09 32-77 G 647 S Γκρι Μονό 100 Κυκλικό Μέτρια 60,00 €543 09 32-78 G 647 D Γκρι Διπλό 100 Κυκλικό Μέτρια 77,00 €

Husqvarna Redi Lock G 670.Μονό ή διπλό, εξάγωνο λειαντικό τμήμα κορυφαίας ποιότητας (premium) με σκληρό συνδετικό υλικό για μαλακό σκυρόδεμα και αδρές επιφάνειες (για παράδειγμα φινιρισμένο με σάρωθρο σκυρόδεμα και κόλλα κεραμικών πλακιδίων).

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΧΡΩΜΑ ΜΟΝΟ / ΔΙΠΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΚΚΩΝ (ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑ ΙΝΤΣΑ)

ΣΧΗΜΑ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΥ

ΤΙΜΗ

543 08 93-90 G 673 S Χρυσαφί Μονό 20 Εξάγωνο Σκληρό 60,00 €543 08 93-92 G 673 D Χρυσαφί Διπλό 20 Εξάγωνο Σκληρό 77,00 €543 08 93-91 G 674 S Χρυσαφί Μονό 30 Εξάγωνο Σκληρό 60,00 €543 08 93-93 G 674 D Χρυσαφί Διπλό 30 Εξάγωνο Σκληρό 77,00 €

Page 61: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

61

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Husqvarna P 1200.Επαγγελματικά εργαλεία σχεδιασμένα για να επιτυγχάνεται η μέγιστη στιλπνότητα σε λιγότερα βήματα (σκυρόδεμα).

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΧΡΩΜΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΚΚΩΝ (ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑ ΙΝΤΣΑ)

ΥΨΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ PG574 42 82-01 P 1242 Σκούρο πράσινο 75 50 6,5 60,00 € 574 42 83-01 P 1243 Μαύρο 75 100 6,5 60,00 € 574 42 84-01 P 1244 Κόκκινο 75 200 6,5 60,00 € 574 42 85-01 P 1245 Κίτρινο 75 400 6,5 60,00 € 574 42 86-01 P 1246 Λευκό 75 800 6,5 60,00 € 574 42 87-01 P 1247 Μπλε 75 1500 6,5 60,00 € 574 42 88-01 P 1248 Γκρι 75 3000 6,5 60,00 €

ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΣ574 42 89-01 P 1242 Σκούρο πράσινο 125 50 2,8 60,00 € 574 42 90-01 P 1243 Μαύρο 125 100 2,8 60,00 € 574 42 91-01 P 1244 Κόκκινο 125 200 2,8 60,00 € 574 42 92-01 P 1245 Κίτρινο 125 400 2,8 60,00 € 574 42 93-01 P 1246 Λευκό 125 800 2,8 60,00 € 574 42 96-01 P 1247 Μπλε 125 1500 2,8 60,00 € 574 42 97-01 P 1248 Γκρι 125 3000 2,8 60,00 €

Husqvarna P 1100.Επαγγελματικά εργαλεία για υγρή στίλβωση. Διαμάντια στίλβωσης με ρητινούχο συνδετικό υλικό για τα μηχανήματα PG. (Φυσική πέτρα).

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΧΡΩΜΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΚΚΩΝ (ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑ ΙΝΤΣΑ)

ΥΨΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

543 08 74-39 P 1182 Σκούρο μπλε 76 60 10,0 60,00 € 543 08 65-73 P 1183 Κίτρινο 76 100 10,0 60,00 € 543 08 65-74 P 1184 Πορτοκαλί 76 200 10,0 60,00 € 543 08 65-75 P 1185 Κόκκινο 76 400 10,0 60,00 € 543 08 65-76 P 1186 Σκούρο πράσινο 76 800 10,0 60,00 € 543 08 65-77 P 1187 Γαλάζιο 76 1500 10,0 60,00 € 543 08 65-78 P 1188 Καφέ 76 3000 10,0 60,00 €

Husqvarna P 600.Ποιοτικά εργαλεία ξηρής στίλβωσης. Οικονομική ποιοτική γκάμα σχεδιασμένη για περιστασιακούς χρήστες.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΟΝΟΜΑ ΧΡΩΜΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΧΛΣΤ.

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΚΚΩΝ (ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑ ΙΝΤΣΑ)

ΥΨΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

543 09 31-20 P 642 Σκούρο πράσινο 75 50 5,0 35,00 € 543 09 31-21 P 643 Μαύρο 75 100 5,0 35,00 € 543 09 31-22 P 644 Κόκκινο 75 200 5,0 35,00 € 543 09 31-23 P 645 Κίτρινο 75 400 5,0 35,00 € 543 09 31-24 P 646 Λευκό 75 800 5,0 35,00 € 543 09 31-25 P 647 Μπλε 75 1500 5,0 35,00 € 543 09 31-26 P 648 Γκρι 75 3000 5,0 35,00 €

Προσαρμογείς για ρητινούχα πέλματα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΟΝΟΜΑ ΤΙΜΗ

580 28 96-01 Προσαρμογέας ρητινούχου πέλματος Redi Lock, Ø 75 χλστ. 76,00 € 505 49 05-01 Προσαρμογέας πέλματος για μηχανήματα χειρός, Ø 125 χλστ. 100,00 €

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΤΙΛΒΩΣΗΣΥψηλής ποιότητας πέλμα στίλβωσης που προσφέρει εξαιρετική στιλπνότητα και καθαρότητα όταν χρησιμοποιείται για ξηρή στίλβωση σκυροδέματος, τεχνητής πέτρας (terrazzo) και φυσικών λίθων ορισμένου τύπου. Συνιστάται ιδιαίτερα για χρήση μαζί με το προϊόν συμπύκνωσης / σκληρυντικό δαπέδων Hiperhard™ στο σύστημα στίλβωσης σκυροδέματος HiPERFLOOR.

Page 62: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

62

Husqvarna G 10X1.Για αφαίρεση εποξειδικών επικαλύψεων, βινυλίου και κόλλας.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

543 09 34-65 G 10X1 22,2 / M 14 125 200,00 €

Husqvarna G 1042.Για αφαίρεση εποξειδικών υλικών και κόλλας.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΤΙΜΗ

543 09 34-66 G 1042 22,2 / M 14 125 150,00 €

Husqvarna G 1073 / G 1043 / G 1013.Για επιδιορθώσεις σκυροδέματος, εξομάλυνση δαπέδων και αποκάλυψη αδρανών υλικών.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΚΚΩΝ (ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑ ΙΝΤΣΑ)

ΤΙΜΗ

543 09 34-68 G 1013 Σκληρό έως πολύ σκληρό 22,2 / M 14 125 20 /30 150,00 € 543 09 34-69 G 1043 Κανονικό σκυρόδεμα 22,2 / M 14 125 20 /30 150,00 € 543 09 34-70 G 1073 Αδρό υλικό 22,2 / M 14 125 20 /30 150,00 €

Husqvarna G 1045 / G 1015.Για προετοιμασία εποξειδικών και στεγανωτικών επιστρώσεων.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΚΚΩΝ (ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑ ΙΝΤΣΑ)

ΤΙΜΗ

543 09 34-72 G 1015 Κανονικό έως σκληρό και πολύ σκληρό σκυρόδεμα 22,2 / M 14 125 40 / 50 150,00 € 543 09 34-74 G 1045 Κανονικό έως μαλακό και αδρό σκυρόδεμα 22,2 / M 14 125 40 / 50 150,00 €

Husqvarna G 1017.Για αφαίρεση γρατσουνιών και στιλβωτική προετοιμασία.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΚΚΩΝ (ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑ ΙΝΤΣΑ)

ΤΙΜΗ

543 09 34-75 G 1017 22,2 / M 14 125 100 /120 150,00 €

ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΞΗΡΗΣ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΛΒΩΣΗΣΚεραμικά εργαλεία με πέλματα velcro για ξηρή λείανση και στίλβωση σκυροδέματος. Δραστικό εργαλείο για τρίψιμο και λείανση σκυροδέματος που διασφαλίζει εξαιρετικό τύπο χάραξης. Μεγάλη διάρκεια ζωής που προσφέρει κορυφαία σχέση τιμής / απόδοσης.

Husqvarna CP 1200.Εργαλεία κορυφαίας ποιότητας (Premium) για φινιρισμένο βιομηχανικό δάπεδο σκυροδέματος.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΟΝΟΜΑ ΧΡΩΜΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΚΚΩΝ (ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑ ΙΝΤΣΑ)

ΥΨΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

577 31 70-04 CP 1241 Μωβ 75 30 6,5 117,00 € 577 31 70-01 CP 1242 Σκούρο πράσινο 75 50 6,5 117,00 € 577 31 70-02 CP 1243 Μαύρο 75 100 6,5 117,00 € 577 31 70-05 CP 1244 Κόκκινο 75 200 6,5 117,00 € 577 31 70-03 CP 1245 Κίτρινο 75 400 6,5 117,00 €

ΚΥΠΕΛΛΟΕΙΔΕΙΣ ΤΡΟΧΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝΕπαγγελματικά εργαλεία λείανσης για εφαρμογές χειρός, που προορίζονται για επαγγελματίες που ειδικεύονται στο τομέα των δαπέδων και των κατασκευών. Η γκάμα των προϊόντων προσφέρει την υψηλότερη απόδοση σε όλες τις εφαρμογές προετοιμασίας δαπέδων. Διατίθενται με εσωτερική διάμετρο 22,2 και προσαρμογέα M 14 για να παρέχουν περισσότερες επιλογές στον χρήστη. Ο αντικραδασμικός σύνδεσμος μειώνει τους κραδασμούς για τον χρήστη και καθιστά την εργασία λιγότερο κουραστική. Το αντικραδασμικό αποτέλεσμα μπορεί να καταργηθεί χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα M 14.

Page 63: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

63

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Husqvarna GM 3000™.Ειδικά σχεδιασµένο για επαναληπτική ενεµάτωση και πλήρωση οπών σε επιφάνειες σκυροδέµατος.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΙΜΗ

543 08 71-61 GM 3000™, 20 l 185,00 €

Husqvarna Hiperhard™.Eνα πυριτικό που όταν εφαρµόζεται στην επιφάνεια του σκυροδέµατος σκληραίνει σε µεγάλο βαθµό το δάπεδο και βελτιώνει την αντοχή στην τριβή, καθώς επίσης επηρεάζει σηµαντικά την όψη του τελικού δαπέδου.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΙΜΗ

543 08 71-65 Hiperhard™, 20 l 230,00 €543 08 71-77 Λαστιχένιο µάκτρο, 600 χλστ. 50,00 €

Husqvarna Hiperguard™ Premium Enhance.Κορυφαίας ποιότητας προϊόν εµποτισµού επιφανειών που περιορίζει την απορρόφηση νερού, λαδιού, λιπαρών και ακάθαρτων ουσιών. Οι λεκέδες παραµένουν σε επιφανειακό επίπεδο, έτσι οι εργασίες συντήρησης και καθαρισµού γίνονται πιο εύκολες επιµηκύνοντας τη διάρκεια ζωής του δαπέδου. Συµβάλλει επίσης στη βελτίωση του χρώµατος του υλικού που στεγανοποιείται.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΙΜΗ

543 08 74-47 Hiperguard™ PE, 5 l 485,00 €543 08 74-48 Hiperguard™ PE, 10 l 630,00 €

Πέλματα γυαλίσματος Husqvarna.Συνιστούνται για χρήση σε συνδυασµό µε το Hiperguard™ Premium Enhance.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΙΜΗ

543 08 73-44 Πέλµα γυαλίσµατος για PG 530 και PG 680, Ø 240 χλστ. 18,00 €543 08 73-49 Πέλµα γυαλίσµατος για PG 820, Ø 270 χλστ. 18,00 €574 51 36-01 Velcro για πέλµατα γυαλίσµατος, 240 mm 18,00 €574 51 36-02 Velcro για πέλµατα γυαλίσµατος, 270 mm 18,00 €

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΑΠΕΔΩΝΤο σκυρόδεμα είναι μία από τις πλέον ανθεκτικές επιφάνειες που γνωρίζει ο άνθρωπος. Ωστόσο, ραφινάροντας μηχανικά μια επιφάνεια μέσω λείανσης, στίλβωσης και χημικής επεξεργασίας, αυτή μπορεί να αποκτήσει ένα νέο επίπεδο αισθητικής, λειτουργικότητας και αντοχής. Με διάφορες ειδικές διαδικασίες, είναι εφικτή μια λύση δαπέδου που μπορεί να προσαρμοστεί προκειμένου να ανταποκρίνεται σε κάθε απαίτηση – αισθητική, επιπεδότητα δαπέδου, στιλπνότητα και τιμή. Eνα στιλβωμένο δάπεδο σκυροδέματος μπορεί πράγματι να λέγεται HiPERFLOOR, χρησιμοποιώντας μόνο εξοπλισμό, αδαμαντοφόρα εργαλεία και χημικά σκυροδέματος της Husqvarna. H Husqvarna προσφέρει μια σειρά από προϊόντα επεξεργασίας δαπέδων για χρήση κατά τη διαδικασία HiPERFLOOR προκειμένου να επιτευχθεί ένα πρώτης ποιότητας μηχανικό και αισθητικό φινίρισμα.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Χρησιμοποιήστε την ετικέτα κωδικού QR για

περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Hiperfloor.

Page 64: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

64

Επισκόπηση γκάμας προϊόντων.Τα συστήματα διάτρησης Husqvarna αποτελούνται από πανίσχυρες καροτιέρες και στιβαρές βάσεις διάτρησης. Οι διαθέσιμες επιλογές ισχύος είναι: ηλεκτρική φορητή καροτιέρα DM 220 ισχύος 1,9 kW έως την υδραυλική DM 406 H ισχύος 9,3 kW.

ΙΣΧΥΣ[kW]

ΣΥΝΙΣΤΩΜ. ΜΕΓ. ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ

[χλστ.]

10

5

0

DM 406 H+ βάση DS 900

DM 650+ βάση DS 900

DM 340+ βάση DS 450

DM 280+ βάση DS 450

DM 230 DM 220

9,3 kW

650 χλστ. 600 χλστ. 400 χλστ. 350 χλστ.

80 χλστ.

150 χλστ.

ΦΟΡΗΤΗ

ΜΕ ΒΑΣΗ

80 χλστ.

150 χλστ.

6 kW

3,3 kW 2,3 kW1,9 kW 1,9 kW

Υδρα

υλικ

ή

Ηλε

κτρι

κή

Ηλε

κτρι

κή

Ηλε

κτρι

κή

Ηλε

κτρι

κή

Ηλε

κτρι

κή

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣΣχεδιάζοντας καροτιέρες, τις βάσεις διάτρησης και τα ποτήρια, βλέπουμε όλο το σύστημα, εξετάζοντας προσεκτικά κάθε κοπτικό και κάθε εξάρτημα για να βρούμε πώς θα επιτύχουμε: Περισσότερες οπές διάτρησης ανά ώρα εργασίας. Μεγαλύτερη απόδοση για τον χειριστή. Γι' αυτό τον σκοπό είναι σχεδιασμένο ένα σύστημα διάτρησης Husqvarna.

Page 65: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

65

ΔΙΑΤΡΗΣΗ

ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ HUSQVARNA PRIME™ – ΕΛΑΦΡΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΒΑΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η νέα μας γκάμα υψίσυχνου εξοπλισμού PRIME™ προσφέρει κορυφαία σχέση ισχύος-βάρους και εξαιρετική χρηστικότητα. Δυνατότητα κοπής τοιχίων, διάτρησης και χειρωνακτικής κοπής χρησιμοποιώντας την ίδια πηγή ισχύος. Εν ολίγοις, πραγματοποίηση περισσότερων εργασιών με μικρότερο, ελαφρύτερο εξοπλισμό.

Το HUSQVARNA DM 650 είναι μια πανίσχυρη και ευέλικτη ηλεκτρική καροτιέρα που διαθέτει την τεχνολογία υψηλής συχνότητας PRIME™. Η υψηλή απόδοση ισχύος, το μικρό βάρος, η φιλική προς τον χρήστη τοποθέτηση και η έξυπνη σχεδίαση καθιστούν το Husqvarna DM 650 κατάλληλο για τις περισσότερες εφαρμογές διάτρησης. Η ταχύτητα διάτρησης μπορεί να βελτιστοποιηθεί σε 9 βήματα κατά τη λειτουργία.

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΙΣΧΥΣ Το Husqvarna DM 650 / PP 65 είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί τόσο με 3-φασική, όσο και με 1-φασική ισχύ. Με 1-φασική ισχύ το σύστημα παρέχει 3 kW στην άτρακτο, καθιστώντας το DM 650 την πιο ισχυρή 1-φασική καροτιέρα στην αγορά.

HUSQVARNA AD 10, η μονάδα αυτόματης τροφοδοσίας διάτρησης της Husqvarna που επικοινωνεί με την καροτιέρα βελτιστοποιώντας την ταχύτητα τροφοδοσίας. Αυτό διασφαλίζει πιο γρήγορη διάτρηση και μικρότερη φθορά στο αδαμαντοφόρο εργαλείο. Και το καλύτερο από όλα, μπορείτε να εργάζεστε πιο αποδοτικά όταν η τροφοδοσία δεν γίνεται χειροκίνητα.

Η ΒΑΣΗ DS 50 GYRO καθιστά δυνατή τη διάτρηση πολλών οπών από μια θέση, σε διάφορες κατευθύνσεις και γωνίες. Ιδανική για αποτελεσματική διάτρηση τύπου ραφής! Τοποθετείται πολύ εύκολα χωρίς να απαιτούνται μπουλόνια στερέωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την τοποθεσία www.husqvarnacp.com ή εκτελέστε σάρωση του κωδικού QR με το smartphone σας!

Page 66: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

66

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΏΝ

Κάθετη διάτρηση, ανοδικά και καθοδικά.

Διάτρηση για αγκύρια.

Οριζόντια διάτρηση.

Κάθετη διάτρηση.

Διάτρηση για κανάλια, σωλήνες και καλώδια.

Αυτόματη διάτρηση σε όλες τις εφαρμογές.

ΚΑΡΟΤΙΕΡΕΣ DM 650 DM 340 DM 280 DM 230 DM 220 DM 406 H

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΙσχύς, W 6000 /3000 3300 2700 1850 1850 9,3 kW σε 40 λίτρα / λεπτό.Κινητήρας 3-φασικός /1-φασικός, ηλεκτρικός 1-φασικός, ηλεκτρικός 1-φασικός, ηλεκτρικός 1-φασικός, ηλεκτρικός 1-φασικός, ηλεκτρικός ΥδραυλικόςΤάση, V 400 /230,

σύνδεση με PP 65, PP 220230 230 /110 230 /110 230 /110 —

Ταχύτητες 18 (2 μηχανικές, 9 ηλεκτρικές) 3 3 3 3 6Ταχύτητα ατράκτου χωρίς φορτίο, σ.α.λ. 125 – 250 (1 ταχύτητα) /

270 – 530 (2 ταχύτητες)310 /690 /1190 450 /1000 /1730 730 /1700 /3600 730 /1700 /3600 120 /230 /340 / 580 / 980 /1400

Προτ. διάμετρος διάτρησης, χλστ. 112 – 600 50 – 400 Υψηλή ταχύτητα 25 – 250 150 150 0 – 650Προτ. διάμετρος διάτρησης χειρός, χλστ. — — — 80 80 —Κολάρο στερέωσης, χλστ. — — — 60 — —Σπείρωμα ατράκτου, εξωτερικό 1 1 /4" 7 UNC 1 1 /4" 7 UNC 1 1 /4" 7 UNC 1 1 /4" 7 UNC 1 1 /4" 7 UNC 1 1 /4" 7 UNC / CR 128Σπείρωμα ατράκτου, εσωτερικό — — — G 1 /2" ή 5 / 8" 11 UNC G 1 /2" ή 5 / 8" 11 UNC —Σύνδεσμος νερού UNC G 1 /4" G 1 /4" G 1 /4" G 1 /4" G 1 /4" R 1 /2"Επίπεδο ηχητικής πίεσης, dB (A) 98 88 88 90 90 —Επίπεδο ηχητικής ισχύος, dB (A) 113 97 97 94 94 —Βάρος, κιλά 14,0 14,0 13,0 7,0 7,5 16,0Ροή, μέγ. Λίτρα / λεπτό — — — — — 40Πίεση, μέγ. bar — — — — — 140

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣΠακέτο ισχύος PP 490, PP 65, PP 220 — — — — PP 325 EΒάση διάτρησης DS 900 DS 450, DS 50 Gyro DS 450, DS 50 Gyro DS 150, DS 250 DS 250 DS 900

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ966 56 36-01, DM 650 965 98 72-07 966 55 41-06, 230 V, υψηλή ταχύτητα 968 41 10-01, 1 /2" εσωτερικό σπείρωμα, 230 V 966 56 35-01, 1 1 /4" εξωτερικό σπείρωμα

1 /2" εσωτερικό σπείρωμα, 230 V965 15 82-07, 1 1 /4" 7 UNC άτρακτος

ΤΙΜΗ 4.380,00 € 2.300,00 € 2.150,00 € 1.570,00 € 1.370,00 € 5.200,00 €

Page 67: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

67

ΔΙΑΤΡΗΣΗ

Διάτρηση για εκκένωση νερού.

Ξηρή διάτρηση δια χειρός.

Διάτρηση τύπου ραφής.

Μεγάλες διάμετροι και βαθιές οπές.

Γωνιακή διάτρηση.

Διάτρηση σε δύσκολες περιοχές.

ΚΑΡΟΤΙΕΡΕΣ DM 650 DM 340 DM 280 DM 230 DM 220 DM 406 H

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΙσχύς, W 6000 /3000 3300 2700 1850 1850 9,3 kW σε 40 λίτρα / λεπτό.Κινητήρας 3-φασικός /1-φασικός, ηλεκτρικός 1-φασικός, ηλεκτρικός 1-φασικός, ηλεκτρικός 1-φασικός, ηλεκτρικός 1-φασικός, ηλεκτρικός ΥδραυλικόςΤάση, V 400 /230,

σύνδεση με PP 65, PP 220230 230 /110 230 /110 230 /110 —

Ταχύτητες 18 (2 μηχανικές, 9 ηλεκτρικές) 3 3 3 3 6Ταχύτητα ατράκτου χωρίς φορτίο, σ.α.λ. 125 – 250 (1 ταχύτητα) /

270 – 530 (2 ταχύτητες)310 /690 /1190 450 /1000 /1730 730 /1700 /3600 730 /1700 /3600 120 /230 /340 / 580 / 980 /1400

Προτ. διάμετρος διάτρησης, χλστ. 112 – 600 50 – 400 Υψηλή ταχύτητα 25 – 250 150 150 0 – 650Προτ. διάμετρος διάτρησης χειρός, χλστ. — — — 80 80 —Κολάρο στερέωσης, χλστ. — — — 60 — —Σπείρωμα ατράκτου, εξωτερικό 1 1 /4" 7 UNC 1 1 /4" 7 UNC 1 1 /4" 7 UNC 1 1 /4" 7 UNC 1 1 /4" 7 UNC 1 1 /4" 7 UNC / CR 128Σπείρωμα ατράκτου, εσωτερικό — — — G 1 /2" ή 5 / 8" 11 UNC G 1 /2" ή 5 / 8" 11 UNC —Σύνδεσμος νερού UNC G 1 /4" G 1 /4" G 1 /4" G 1 /4" G 1 /4" R 1 /2"Επίπεδο ηχητικής πίεσης, dB (A) 98 88 88 90 90 —Επίπεδο ηχητικής ισχύος, dB (A) 113 97 97 94 94 —Βάρος, κιλά 14,0 14,0 13,0 7,0 7,5 16,0Ροή, μέγ. Λίτρα / λεπτό — — — — — 40Πίεση, μέγ. bar — — — — — 140

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣΠακέτο ισχύος PP 490, PP 65, PP 220 — — — — PP 325 EΒάση διάτρησης DS 900 DS 450, DS 50 Gyro DS 450, DS 50 Gyro DS 150, DS 250 DS 250 DS 900

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ966 56 36-01, DM 650 965 98 72-07 966 55 41-06, 230 V, υψηλή ταχύτητα 968 41 10-01, 1 /2" εσωτερικό σπείρωμα, 230 V 966 56 35-01, 1 1 /4" εξωτερικό σπείρωμα

1 /2" εσωτερικό σπείρωμα, 230 V965 15 82-07, 1 1 /4" 7 UNC άτρακτος

ΤΙΜΗ 4.380,00 € 2.300,00 € 2.150,00 € 1.570,00 € 1.370,00 € 5.200,00 €

Page 68: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

68

Εφεδρική πρόσθια λαβή για DM 220, σχεδιασμένη για μεγαλύτερη άνεση του χρήστη

Τηλεσκοπική βοηθητική συσκευή αρχικής διάτρησης, για εύκολη και ασφαλή εκκίνηση για το DM 220

Εφεδρική πρόσθια λαβή για DM 230, σχεδιασμένη για μεγαλύτερη άνεση του χρήστη

Προσαρμογέας απομάκρυνσης σκόνης

Τηλεσκοπική βοηθητική συσκευή αρχικής διάτρησης, για εύκολη και ασφαλή εκκίνηση για το DM 230

Δακτύλιος προσαρμογής

Δοχείο πεπιεσμένου νερού χωρητικότητας 13,3 λίτρων, κομπλέ με 3-μετρη μάνικα

W T 15 – battery-powered water tank

Σετ αγκύρωσης που περιλαμβάνει μεγάλο περικόχλιο, κοχλία συγκράτησης, δείκτη και 5 αγκύρια

Ροδέλα ταχείας αποσύνδεσης για την αποσύνδεση του σπειρώματος της καροτιέρας από το κοπτικό διάτρησης

Συστήματα αγκύρωσης, για αγκύρωση σε αδρά υλικά

Στρογγυλός συλλέκτης υπολειμμάτων διάτρησης

Μεγάλη ποικιλία προσαρμογέων για κοπτικά διάτρησης που ταιριάζουν με διάφορα σπειρώματα

Κλειδιά καροτιέρας Συλλέκτης υπολειμμάτων διάτρησης σχήματος V

Προεκτάσεις διάτρησης.

Συλλέκτη υπολειμμάτων διάτρησης σχήματος U

Το DC 1400 είναι μια αποτελεσματική, βολικού μεγέθους, μονοφασική συσκευή συλλογής σκόνης

Ο ειδικός εξολκέας καθιστά εύκολη την αφαίρεση του κοπτικού διάτρησης από την οπή

Αποστάτης ταχείας τοποθέτησης

Page 69: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

69

ΔΙΑΤΡΗΣΗ

Husqvarna DM 650.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΙΜΗΑντάπορας καλωδίου ισχύος 579 00 23-01 65,30 €Αντλία νερού, WT 15, 230 V 966 708 3-01 395,00 €Αποστάτης ταχείας τοποθέτησης 579 50 10-01 178,20 €Δοχείο πεπιεσμένου νερού 506 32 63-02 75,00 €Εκτονούμενα αγκύρια, 50 τμχ 502 43 54-01 63,00 €Εξολκέας κοπτικού CR 128 531 07 20-03 553,60 €Εξολκέας κοπτικού, 1 1 /4" 531 07 46-74 187,00 €Προέκταση κοπτικού διάτρησης, 300 χλστ., 1 1 /4" F – 1 1 /4" M

543 04 65-02 30,00 €

Προέκταση κοπτικού διάτρησης, 500 χλστ, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M

543 04 65-04 47,00 €

Προέκταση κοπτικού διάτρησης, 1000 χλστ, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M

543 04 65-05 151,00 €

Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης, 1 1 /4" F – 1 /2" G F 543 04 64-26 28,00 €Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης, 1 1 /4" F – CR 128 M 531 07 20-02 146,30 €Ροδέλα ταχείας αποσύνδεσης 585 36 69-01 0,00 €Σετ στήριξης με 5 εκτονούμενα αγκύρια 502 43 48-01 140,00 €Σκούπα DC 1400 966 76 68-01 695,00 €Σύστημα αγκύρωσης, 1 μ. 502 43 49-01 111,20 €Σύστημα αγκύρωσης, 1,5 μ. 502 43 50-01 126,70 €

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗΚλειδιά καροτιέρας, 32 χλστ. 531 14 09-52 19,00 €

Husqvarna DM 340 και DM 280.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΙΜΗAD 10 966 66 66-01 1.470,00 €Αντλία νερού, WT 15, 230 V 966 708 3-01 395,00 €Αποστάτης ταχείας τοποθέτησης 579 50 10-01 178,20 €Δοχείο πεπιεσμένου νερού 506 32 63-02 75,00 €Εκτονούμενα αγκύρια, 50 τμχ 502 43 54-01 63,00 €Εξολκέας κοπτικού CR 128 531 07 20-03 553,60 €Εξολκέας κοπτικού, 1 1 /4" 531 07 46-74 187,00 €Κλειδιά μοτέρ, 32 mm 531 14 09-52 19,00 €Προέκταση κοπτικού διάτρησης, 300 χλστ., 1 1 /4" F – 1 1 /4" M 543 04 65-02 30,00 €Προέκταση κοπτικού διάτρησης, 500 χλστ, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M 543 04 65-04 47,00 €Προέκταση κοπτικού διάτρησης, 1000 χλστ., 1 1 /4" F – 1 1 /4" M 543 04 65-05 151,00 €Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης, 1 1 /4" F – 1 /2" G F 543 04 64-26 28,00 €Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης, 1 1 /4" F – CR 128 M 531 07 20-02 146,30 €Ροδέλα ταχείας αποσύνδεσης 585 36 69-01 —Σετ στήριξης με 5 εκτονούμενα αγκύρια 502 43 48-01 140,00 €Σκούπα DC 1400 966 76 68-01 695,00 €Σύστημα αγκύρωσης, 1 μ. 502 43 49-01 111,20 €Σύστημα αγκύρωσης, 1,5 μ. 502 43 50-01 126,70 €

Husqvarna DM 230.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΙΜΗΑντλία νερού, WT 15, 230 V 966 70 83-01 395,00 €Δακτύλιος προσαρμογής μοτέρ στη βάση 581 25 71-01 97,10 €Δοχείο πεπιεσμένου νερού 506 32 63-02 75,00 €Εκτονούμενα αγκύρια, 50 τμχ 502 43 54-01 63,00 €Εξολκέας κοπτικού CR 128 531 07 20-03 553,60 €Εξολκέας κοπτικού, 1 1 /4" 531 07 46-74 187,00 €Κλειδιά μοτέρ, 24 mm 531 14 09-51 13,00 €Κλειδιά μοτέρ, 32 mm 531 14 09-52 19,00 €Κουτί μεταφοράς 502 29 45-01 119,50 €Μπροστινή λαβή 504 04 47-01 95,70 €Προέκταση κοπτικού, 100 mm, 1 /2" G M – 1 /2" G F 543 04 62-99 35,00 €Προέκταση κοπτικού, 500 mm, 1 /2" G M – 1 /2"G F 543 04 65-00 74,00 €Προσαρμογέας απομάκρυνσης σκόνης, 1 /2" G M – 1 1 /4" M 543 07 70-61 179,00 €Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης, 1 1 /4" F – CR 128 M 531 07 20-02 146,30 €Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης, 1 /2" G M – 1 /2" G M 586 17 17-01 5,90 €Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης, 1 /2" G M – CR 128 M 531 07 20-00 120,80 €Ροδέλα ταχείας αποσύνδεσης 585 36 69-01 —Σετ στήριξης με 5 εκτονούμενα αγκύρια 502 43 48-01 140,00 €Σκούπα DC 1400 966 76 68-01 695,00 €Σύστημα αγκύρωσης, 1 μ. 502 43 49-01 111,20 €Σύστημα αγκύρωσης, 1,5 μ. 502 43 50-01 126,70 €Τηλεσκοπική βοηθητική συσκευή έναρξης διάτρησης 522 93 50-01 89,50 €

Husqvarna DM 220.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΙΜΗΑντλία νερού, WT 15, 230 V 966 70 83-01 395,00 €Δοχείο πεπιεσμένου νερού 506 32 63-02 75,00 €Εκτονούμενα αγκύρια, 50 τμχ 502 43 54-01 63,00 €Εξολκέας κοπτικού CR 128 531 07 20-03 553,60 €

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΙΜΗΕξολκέας κοπτικού, 1 1 /4" 531 07 46-74 187,00 €Προέκταση κοπτικού, 100 mm, 1 /2" G M – 1 /2" G F 543 04 62-99 35,00 €Προέκταση κοπτικού, 500 mm, 1 /2" G M – 1 /2"G F 543 04 65-00 74,00 €Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης, 1 1 /4" F – CR 128 M 531 07 20-02 146,30 €Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης, 1 /2" G M – 1 /2" G M 586 17 17-01 5,90 €Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης, 1 /2" G M – CR 128 M 531 07 20-00 120,80 €Ροδέλα ταχείας αποσύνδεσης 585 36 69-01 —Σετ στήριξης με 5 εκτονούμενα αγκύρια 502 43 48-01 140,00 €Σκούπα DC 1400 966 76 68-01 695,00 €Σύστημα αγκύρωσης, 1 μ. 502 43 49-01 111,20 €Σύστημα αγκύρωσης, 1,5 μ. 502 43 50-01 126,70 €Τηλεσκοπική βοηθητική συσκευή έναρξης διάτρησης 522 93 50-01 89,50 €

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗΚουτί μεταφοράς 502 29 45-01 119,50 €Πρόσθια λαβή 504 04 47-01 95,70 €

Husqvarna DM 406 H.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΙΜΗΑντλία νερού, WT 15, 230 V 966 708 3-01 395,00 €Αποστάτης ταχείας τοποθέτησης 579 50 10-01 187,20 €Δοχείο πεπιεσμένου νερού 506 32 63-02 75,00 €Εκτονούμενα αγκύρια, 50 τμχ 502 43 54-01 63,00 €Εξολκέας κοπτικού CR 128 531 07 20-03 553,60 €Εξολκέας κοπτικού, 1 1 /4" 531 07 46-74 187,00 €Κλειδιά μοτέρ, 32 mm 531 14 09-52 19,00 €Προέκταση κοπτικού διάτρησης, 300 χλστ., 1 1 /4" F – 1 1 /4" M 543 04 65-02 30,00 €Προέκταση κοπτικού διάτρησης, 500 χλστ, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M 543 04 65-04 47,00 €Προέκταση κοπτικού διάτρησης, 1000 χλστ, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M 543 04 65-05 151,00 €Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης, 1 1 /4" F – 1 /2" G F 543 04 64-26 28,00 €Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης, 1 1 /4" F – CR 128 M 531 07 20-02 —Ροδέλα ταχείας αποσύνδεσης 585 36 69-01 —Σετ στήριξης με 5 εκτονούμενα αγκύρια 502 43 48-01 140,00 €Σκούπα DC 1400 966 76 68-01 695,00 €Σύστημα αγκύρωσης, 1 μ. 502 43 49-01 111,20 €Σύστημα αγκύρωσης, 1,5 μ. 502 43 50-01 126,70 €

Husqvarna DMS 160 AT / DMS 160 A.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΙΜΗΑντλία κενού, VP 200 544 92 90-01 695,00 €Αντλία νερού, WT 15, 110 V 965 97 10-02 582,80 €Αντλία νερού, WT 15, 230 V 966 70 83-01 395,00 €Δοχείο πεπιεσμένου νερού 506 32 63-02 75,00 €Εκτονούμενα αγκύρια, 50 τμχ 502 43 54-01 63,00 €Εξολκέας κοπτικού διάτρησης CR 128 31 07 20-03 553,60 €Εξολκέας κοπτικού διάτρησης, 1 1 /4" 531 07 46-74 187,00 €Κλειδιά καροτιέρας, 27 χλστ. 531 11 95-18 17,40 €Μικρής διαμέτρου βάση κενού 544 45 84-01 509,80 €Προέκταση κοπτικού διάτρησης, 100 χλστ, 1 /2" G M – 1 /2" G F 543 04 62-99 35,00 €Προέκταση κοπτικού διάτρησης, 500 χλστ. 1 1 /4" F – 1 1 /4" M 543 04 65-04 47,00 €Προσαρμογέας απομάκρυνσης σκόνης, 1 /2" G M – 1 1 /4" M 543 07 70-61 179,00 €Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης, 1 /2" G M – 1 1 /4" M 543 04 64-98 23,00 €Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης, 1 /2" G M – CR 128 M 531 07 20-00 120,80 €Σετ εργαλείων της συσκευασίας 506 40 86-01 126,00 €Σετ στήριξης με 5 εκτονούμενα αγκύρια 502 43 48-01 140,00 €Συλλέκτης υπολοιπάτων διάτρησης Φ132 531 28 02-95 130,00 €Σύστημα στερέωσης, 1 μ. 502 43 49-01 111,20 €Σύστημα στερέωσης, 1,5 μ. 502 43 50-01 126,70 €

Συλλέκτες υπολειμμάτων διάτρησης.

ΚΥΚΛΙΚΟΙ ΤΙΜΗ

ROUNDΣυλλέκτης υπολειμμάτων διάτρησης, 65 χλστ. 531 28 00-00 125,00 €Συλλέκτης υπολειμμάτων διάτρησης, 110 χλστ. 531 28 00-01 125,00 €Συλλέκτης υπολειμμάτων διάτρησης, 132 χλστ. 531 28 02-95 130,00 €Συλλέκτης υπολειμμάτων διάτρησης, 160 χλστ. 531 28 00-02 136,00 €Συλλέκτης υπολειμμάτων διάτρησης, 180 χλστ. 531 28 02-96 150,00 €Συλλέκτης υπολειμμάτων διάτρησης, 210 χλστ. 531 28 00-03 160,00 €Συλλέκτης υπολειμμάτων διάτρησης, 220 χλστ. 531 07 46-82 —Συλλέκτης υπολειμμάτων διάτρησης, 260 χλστ. 531 28 00-04 232,00 €

ΣΧΗΜΑΤΟΣ VΣυλλέκτης υπολειμμάτων διάτρησης σχήματος V, 350 χλστ. 531 07 46-22 144,00 €Συλλέκτης υπολειμμάτων διάτρησης σχήματος V, 700 χλστ. 531 28 00-07 218,50 €

ΣΧΗΜΑΤΟΣ UΣυλλέκτης υπολειμμάτων διάτρησης σχήματος U, 212 χλστ. 531 28 03-29 231,90 €

Page 70: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

70

ΒΑΣΕΙΣ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ DS 900 DS 450 DS 50 GYRO DS 40 GYRO DS 250 DS 250 ΜΙΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ DS 150

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΣυνιστώμενη μέγ.διάμετρος διάτρησης, χλστ. 900 450 350 150 250 250 150Διαδρομή, μέγ. χλστ. 944 700 670 600 685 685 495Μήκος τηλεσκοπικής κολόνας, μ. — — 3,1 3,1 — — —Περιστροφή — — Συνεχώς ρυθμιζόμενη Συνεχώς ρυθμιζόμενη — — —Γωνία κλίσης 0 – 60° 0 – 60° + / – 90° + / – 90° 0 – 60° 0 – 60° 0 – 60°Βάρος με φορείο, κιλά 32,0 24,0 56,0 30,0 16,0 16,0 15,5

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣΚαροτιέρα DM 406, DM 330 DM 340, DM 280 DM 340, DM 280 DM 230 DM 280, DM 230, DM 220 DM 280, DM 230, DM 220 DM 230

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ967 30 16-01, μακριά έκδοση 966 82 98-07 965 15 78-20,

με βάση έδρασης 50 AT965 15 76-05, με σετ στερέωσης χειρός

966 82 73-01, 966 82 73-03966 82 73-05, DS 250 μιας ταχύτητας κοντή με δακτύλιο προσαρμογής

966 82 72-01

ΤΙΜΗ 3.800,00 € 1.525,00 € 5.650,00 € 3.870,00 € 1.040,00 € — 690,00 €

Το AD 10 καθιστά εύκολη και γρήγορη την εργασία διάτρησης, επιτρέποντας στον χειριστή να παράγει περισσότερο σε μικρότερο χρόνο με λιγότερο κόπο. Αυτό το μοναδικό, αυτόματο σύστημα διάτρησης βελτιστοποιεί την ταχύτητα τροφοδοσίας στην καροτιέρα που χρησιμοποιείται, παρέχοντας μια εξαιρετικά αποδοτική λειτουργία ακριβείας. Με ένα μόνο χειριστήριο ελέγχου, ο χειριστής ρυθμίζει εύκολα την ταχύτητα, την κατεύθυνση και την ισχύ.

Page 71: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

71

ΔΙΑΤΡΗΣΗ

ΒΑΣΕΙΣ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ DS 900 DS 450 DS 50 GYRO DS 40 GYRO DS 250 DS 250 ΜΙΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ DS 150

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΣυνιστώμενη μέγ.διάμετρος διάτρησης, χλστ. 900 450 350 150 250 250 150Διαδρομή, μέγ. χλστ. 944 700 670 600 685 685 495Μήκος τηλεσκοπικής κολόνας, μ. — — 3,1 3,1 — — —Περιστροφή — — Συνεχώς ρυθμιζόμενη Συνεχώς ρυθμιζόμενη — — —Γωνία κλίσης 0 – 60° 0 – 60° + / – 90° + / – 90° 0 – 60° 0 – 60° 0 – 60°Βάρος με φορείο, κιλά 32,0 24,0 56,0 30,0 16,0 16,0 15,5

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣΚαροτιέρα DM 406, DM 330 DM 340, DM 280 DM 340, DM 280 DM 230 DM 280, DM 230, DM 220 DM 280, DM 230, DM 220 DM 230

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ967 30 16-01, μακριά έκδοση 966 82 98-07 965 15 78-20,

με βάση έδρασης 50 AT965 15 76-05, με σετ στερέωσης χειρός

966 82 73-01, 966 82 73-03966 82 73-05, DS 250 μιας ταχύτητας κοντή με δακτύλιο προσαρμογής

966 82 72-01

ΤΙΜΗ 3.800,00 € 1.525,00 € 5.650,00 € 3.870,00 € 1.040,00 € — 690,00 €

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ AD 10

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤαχύτητα, μ. / λεπτό 0 – 3,2 και στις δύο κατευθύνσειςΒάρος, κιλά 3,6

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣΚαροτιέρες DM 280, DM 340Βάσεις διάτρησης DS 450, DS 50 Gyro

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ966 66 66-01

ΤΙΜΗ 1.470,00 €

Page 72: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

72

Husqvarna DS 900 και DS 450.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΙΜΗΑγκύρια εκτονούμενα (50 τμχ) 502 43 54-01 —Αντάπτορας AD 10 (DS 900 / DM 340) 586 74 84-01 695,00 €Αντλία κενού, VP 200 544 92 90-01 178,20 €Αποστάτης ταχείας τοποθέτησης 579 50 10-01 161,00 €Βάση κενού 541 40 50-93 97,10 €Δακτύλιος προσαρμογής 581 25 71-01 447,00 €Κολώνα 2 μέτρων (DS 450) 525 85 76-02 1.841,00 €Κολώνα 2 μέτρων (DS 900) 531 11 30-46 2.385,60 €Πέλμα στήριξης (χωρίς κολώνα) (DS 900) 586 90 51-01 111,20 €Σετ ρόδες (DS 450) 541 40 50-83 497,90 €Σετ ρόδες (DS 900) 587 08 81-01 140,00 €Σετ στήριξης με 5 εκτονούμενα αγκύρια 502 43 48-01 63,00 €Σύστημα αγκύρωσης, 1 μ. 502 43 49-01 126,70 €Σύστημα αγκύρωσης, 1,5 μ. 502 43 50-01 1.470,00 €Σύστημα αυτόματης πρόωσης AD 10 966 66 66-01 138,00 €

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗΒολάν 3-ακτινωτό 541 40 50-39 95,30 €

Husqvarna DS 250 και DS 150.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΙΜΗΑγκύρια εκτονούμενα (συσκευασία των 50) 502 43 54-01 63,00 €Αντλία κενού, VP 200 544 92 90-01 695,00 €Βάση με ρόδες 541 40 50-89 58,60 €Δακτύλιος προσαρμογής για DS 250 581 25 71-01 97,10 €Εξάρτημα προσαρμογής αρσενικό 541 40 40-71 3,00 €Σετ στήριξης με 5 εκτονούμενα αγκύρια 502 43 48-01 140,00 €Σύστημα στερέωσης 1,5 μ. 502 43 50-01 126,70 €Σύστημα στερέωσης, 1 μ. 502 43 49-01 111,20 €

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗΠώμα κενού 541 40 49-04 18,20 €Τσιμούχα κενού 541 40 48-91 5,00 €

Πλάκα κενού

Κιτ τροχών

Το αυτόματο σύστημα διάτρησης AD 10 καθιστά τη διάτρηση πιο

αποτελεσματική και λιγότερο κουραστική

Τσιμούχα κενού

Αντλία κενού με ισχυρό ηλεκτροκινητήρα και σωληνοειδές δοχείο

Σετ αγκύρωσης που περιλαμβάνει μεγάλο περικόχλιο, κοχλία συγκράτησης, δείκτη και 5 αγκύρια

Συστήματα αγκύρωσης, για αγκύρωση σε αδρά υλικά.

Αποστάτης ταχείας τοποθέτησης

Δακτύλιος προσαρμογής

Κιτ βάσης χωρίς κολόνα για DS 900

2-μετρη κολόνα για DS 900 2-μετρη κολόνα για DS 450

Page 73: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

73

Husqvarna DS 50 Gyro και DS 40 Gyro.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΙΜΗΑνασταλτικός δακτύλιος 544 14 02-01 70,40 €Αποστάτης ταχείας τοποθέτησης 579 50 10-01 178,20 €Βραχίονας μετατόπισης 544 96 96-01 1.808,80 €Δακτύλιος προσαρμογής 581 25 71-01 97,10 €Ελαστικό στοπ 544 96 69-01 108,80 €Πάνω στήριξη 506 40 84-01 116,50 €Πίσω στήριξη 506 40 76-10 978,50 €Προέκταση, εξωτερική 506 40 85-05 158,00 €Προέκταση, εσωτερική 506 40 05-03 179,00 €Στήριξη αγκύρωσης 544 14 02-01 70,40 €Σύστημα αυτόματης πρόωσης AD 10 966 66 66-01 1.470,00 €

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗ3ακτινική λαβή 541 40 50-39 95,30 €Σετ εργαλείων με στάνταρ συσκευασία 506 40 86-01 126,00 €

ΔΙΑΤΡΗΣΗ

3ακτινική λαβήΓια εύκολη γωνιακή διάτρηση και μέτρηση του βάθους διάτρησης: ελαστική βάση ακινητοποίησης και ανασταλτικός δακτύλιος

Προέκταση που αυξάνει την ικανότητα του διατρητικού μηχανήματος

Γωνιώδες στήριγμα αγκύρωσης

Αυτόματο σύστημα διάτρησης AD 10

Βραχίονας μετατόπισης για διάτρηση σε περιορισμένους χώρους

Κιτ εργαλείων

Page 74: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

74

ΚΑΡΟΤΙΕΡΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ DMS 240 DMS 160 AT DMS 160 A

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΙσχύς, W 2400 1550 1550Κινητήρας 1-φασικός, ηλεκτρικός 1-φασικός, ηλεκτρικός 1-φασικός, ηλεκτρικόςΤάση, V 230 /110 230 /110 230 /110Ταχύτητα ατράκτου, πλήρες φορτίο, σ.α.λ. 185 /455 1100 1100Σύνδεση διατρητικού συστήματος 1 1 /4" 7 UNC R 1 /2" R 1 /2"Διάμετρος διάτρησης, μέγ. χλστ. 250 120 120Διαδρομή, μέγ. χλστ. 685 700 700Yψος κολόνας, χλστ. 1000 890 840Συνολικό βάρος, κιλά 25,0 12,0 10,5Επίπεδο ηχητικής πίεσης, dB (A) 99 89 89Επίπεδο ηχητικής ισχύος, dB (A) 106 102 102Επίπεδο ηχητικής πίεσης, dB (A) 98 88 88Επίπεδο ηχητικής ισχύος, dB (A) 113 97 97Βάρος, κιλά 14,0 14,0 13,0

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ965 17 36-03, 230 V 965 15 75-04, 230 V 965 15 75-02, 230 V

ΤΙΜΗ 1.990,00 € 1.290,00 € 900,00 €

ΜΟΝΑΔΕΣ ΙΣΧΥΟΣ PP 65 PP 325 E PP 518

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΑπόδοση ισχύος, kW 7 /4 9,3 10,4Ονομαστικό ρεύμα, A 16 /16 (3-φασικό /1-φασικό) 16 —Τάση, V 200 – 240 400 ΒενζινοκίνητοΠίεση, bar — 140 140Ροή, Λίτρα / λεπτό — 40 20, 30, 40Βάρος με λάδι, κιλά 9,5 95,0 145,0 με λάδι και σωλήνες

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣDM 650, K 6500, K 6500 Ring DM 406 H, K 3600 MK II, K 2500 DM 406 H, K 3600 MK II, K 2500

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ966 56 37-01 965 15 64-02, 400 V,

5πολικό SoftStart™967 15 36-02, με σετ υδραυλικής μάνικας, 1 /2" × 7,6 μ.

ΤΙΜΗ 4.150,00 € 5.800,00 € 6.900,00 €

Page 75: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

75

ΔΙΑΤΡΗΣΗ

Αντλία κενού με ισχυρό ηλεκτροκινητήρα και σωληνοειδές δοχείο

Κιτ εργαλείων για DMS 160 AT και DMS 160 A

Συστήματα αγκύρωσης για DMS 160 AT και DMS 160 A

Πλάκα κενού μικρής διαμέτρου για DMS 240

Ροδέλα ταχείας αποσύνδεσης Εξολκέας κοπτικού

διάτρησης

Συστήματα αγκύρωσης για DMS 240

Μεγάλη ποικιλία προσαρμογέων για διάφορα σπειρώματα

Προεκτάσεις για βαθιά διάτρηση με στάνταρ κοπτικά διάτρησης

Δοχείο πεπιεσμένου νερού χωρητικότητας 13,3 λίτρων, κομπλέ με 3-μετρη μάνικα

W T 15 δοχείο νερού τροφοδοτούμενο με μπαταρία

Προσαρμογέας απομάκρυνσης σκόνης

Σετ αγκύρωσης που περιλαμβάνει μεγάλο περικόχλιο, κοχλία συγκράτησης, δείκτη και 5 αγκύρια

Κλειδιά καροτιέρας

Σετ υδραυλικής μάνικαςΣύνδεσμος μάνικας νερούΦίλτρο υδραυλικού λαδιού

Προσαρμογέας νερού Gardena-Tema Καλώδιο ισχύος Προσαρμογέας καλωδίωσης ισχύος

ΤΙΜΗΑντλία κενού, VP 200 544 92 90-01 695,00 €Αντλία νερού, WT 15, 230 V 965 97 10-01 395,00 €Δοχείο πεπιεσμένου νερού 506 32 63-02Εκτονούμενα αγκύρια, 50 τμχ. 502 43 54-01 63,00 €Εξολκέας κοπτικού διάτρησης, 1 1 /4" 531 07 46-74 187,00 €Εξολκέας κοπτικού διάτρησης, CR 128 531 07 20-03 553,60 €Προέκταση κοπτικού διάτρησης, 300 χλστ. 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, χάλυβας

543 04 65-02 13,90 €

Προέκταση κοπτικού διάτρησης, 500 χλστ, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, χάλυβας

543 04 65-04 47,00 €

Προσαρμογέας απομάκρυνσης σκόνης, 1 /2" G M – 1 1 /4" M

543 07 70-61 179,00 €

Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης *, 1 1 /4" F – CR 128 M

531 07 20-02 146,30 €

Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης *, 1 1 /4" F – 1 /2" G F 543 04 64-26 28,00 €Ροδέλα ταχείας αποσύνδεσης 543 05 28-78 108,00 €Σετ αγκύρωσης, με 5 εκτονούμενα αγκύρια 502 43 48-01 140,00 €Σύστημα στερέωσης 1,5 μ. 502 43 50-01 126,70 €Σύστημα στερέωσης, 1 μ. 502 43 49-01 111,20 €

ΤΙΜΗΑντλία κενού, VP 200 544 92 90-01 695,00 €Αντλία νερού, WT 15, 230 V 965 97 10-01 395,00 €Δοχείο πεπιεσμένου νερού 506 32 63-02 75,00 €Εκτονούμενα αγκύρια, 50 τμχ. 502 43 54-01 63,00 €Εξολκέας κοπτικού διάτρησης CR 128 531 07 20-03 553,60 €Εξολκέας κοπτικού διάτρησης, 1 1 /4" 531 07 46-74 220,70 €Κλειδιά καροτιέρας, 27 χλστ. 531 11 95-18 17,40 €Πλάκα κενού μικρότερης διαμέτρου 544 45 84-01 509,80 €Προέκταση κοπτικού διάτρησης, 100 χλστ. 543 04 62-99 35,00 €Προέκταση κοπτικού διάτρησης, 250 χλστ. 531 07 20-06 53,00 €Προέκταση κοπτικού διάτρησης, 500 χλστ. 543 04 64-22 63,00 €Προσαρμογέας απομάκρυνσης σκόνης, 1 /2" G M – 1 1 /4" M

543 07 70-61 179,00 €

Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης 543 04 64-98 23,00 €Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης 531 07 20-00 120,80 €Σετ αγκύρωσης, με 5 εκτονούμενα αγκύρια 502 43 48-01 140,00 €Σύστημα αγκύρωσης, 1 μ. 502 43 49-01 111,20 €Σύστημα αγκύρωσης, 1,5 μ. 502 43 50-01 126,70 €

ΤΙΜΗΣετ εργαλείων με στάνταρ συσκευασία 506 40 86-01 126,00 €

ΤΙΜΗΚαλώδιο ισχύος 578 37 23-01 1.106,70 €Προσαρμογέας καλωδίωσης ισχύος 579 00 23-01 65,30 €Προσαρμογέας νερού Gardena-Tema 585 56 41-01 66,90 €

ΤΙΜΗΣύνδεσμος μάνικας νερού 510 20 30-01 30,60 €Φίλτρο υδραυλικού λαδιού 531 11 82-49 32,80 €

ΤΙΜΗΕφεδρική μπαταρία, 12 V 522 95 02-01 —Σετ υδραυλικής μάνικας, 1 /2" × 7,6 μ. 510 20 23-06 654,50 €Σετ υδραυλικής μάνικας, 5 / 8" × 15,2 μ. 510 20 73-10 —Σετ υδραυλικής μάνικας, 5 / 8" × 7,6 μ. 510 20 23-08 774,20 €

Page 76: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

76

ΠΡΟΪΟΝ D 1410 D 1420 D 1465 D 820 D 865 D 420 D 465 D 1210 D 810 D 825 D 835 D 605

ΜΟΡΦΗ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΥΛΙΚΟΠλακίδια l — — — — — — l l l — — l l l

Φυσική πέτρα, γρανίτης l l l l — l — l — l l l l l l l l l l l

Φυσική πέτρα, ψαμμίτης l l l l — l — l — l l l l l l l l l l l l

Σκυρόδεμα, σκληρό l l l l l l — l l l — l l l — l l l l l l l l l l l l

Σκυρόδεμα, μέτριας σκληρότητας l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l

Σκυρόδεμα, μαλακό l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l

Σκυρόδεμα, αδρό l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l

Ασφαλτος — — l l l — l l l — l l l — — l — l

Τούβλο l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l

Τσιμεντόλιθοι l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣΚαροτιέρα DM 650, DM 406, DM 340, DM 280, DMS 240 DM 230, DM 220, DMS 160 AT / A DM 280, DM 230, DM 220,

DMS 240, DMS 160 AT / A

l l l = Αριστο l l = Καλό l = Αποδεκτό – = Δεν συνιστάται

Τα διαμάντια υποβάλλονται σε μια ειδική επεξεργασία που διασφαλίζει τη βέλτιστη κατανομή τους και τα διατηρεί στον κοπτικό τομέα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, παρέχοντας μέγιστη αποτελεσματικότητα σε κάθε διαμάντι. Με την τεχνολογία Diagrip™, τα διαμάντια αποκαλύπτονται και καταναλώνονται με ομαλό ρυθμό, γεγονός που καθιστά την ακμή ομαλή και ισχυρή ακόμη και κατά την κοπή σκληρών υλικών όπως οπλισμένο σκυρόδεμα.

ΑΔΑΜΑΝΤΟΦΟΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΗΣΗΜε περισσότερα από 70 χρόνια πείρα, η Husqvarna συνεχίζει την ανάπτυξη αδαµαντοφόρων κοπτικών διάτρησης προηγµένης τεχνολογίας για επαγγελµατίες και συχνούς χρήστες. Η διαθέσιµη γκάµα κοπτικών διάτρησης περιλαµβάνει τέσσερις σειρές. Η σειρά D 1400 διαθέτει κοπτικά τµήµατα µε Diagrip™, τη νέα επαναστατική τεχνολογία που προσδίδει εξαιρετική κοπτική ικανότητα, µεγαλύτερη διάρκεια ζωής, καθώς και µια οµαλή και γρήγορη κοπή. Η σειρά D 800 περιλαµβάνει υψηλής απόδοσης εργαλεία συγκολληµένα µε λέιζερ που παρέχουν ανθεκτικότητα και εξαιρετική απόδοση ελεύθερης κοπής. Η σειρά D 600 είναι σχεδιασµένη για διάτρηση πλακιδίων. Η σειρά D 400 περιλαµβάνει αξιόπιστα, συγκολληµένα µε λέιζερ κοπτικά διάτρησης µε υψηλή αγοραστική αξία για µη εντατική χρήση σε πιο βαριές εφαρµογές.

Επαναστατική τεχνολογία αδαμαντοφόρων εργαλείων για εξαιρετική κοπτική ικανότητα και ανθεκτικότητα.Eνα από τα µεγαλύτερα πλεονεκτήµατα της τεχνολογίας Diagrip™ είναι ότι τα αδαµαντοφόρα εργαλεία διαπερνούν γρήγορα και εύκολα όλους τους τύπους δοµικών υλικών. Τα εργαλεία Diagrip™ διασφαλίζουν διάτρηση χωρίς προβλήµατα, ειδικότερα σε ιδιαίτερα ενισχυµένο σκυρόδεµα.

ΧΡΥΣΗ ΕΤΙΚΕΤΑ

ΑΣΗΜΙ ΕΤΙΚΕΤΑ

ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΗ ΕΤΙΚΕΤΑ

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις σελίδες 10 –11.

Page 77: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

77

ΔΙΑΤΡΗΣΗ

ΠΡΟΪΟΝ D 1410 D 1420 D 1465 D 820 D 865 D 420 D 465 D 1210 D 810 D 825 D 835 D 605

ΜΟΡΦΗ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΥΛΙΚΟΠλακίδια l — — — — — — l l l — — l l l

Φυσική πέτρα, γρανίτης l l l l — l — l — l l l l l l l l l l l

Φυσική πέτρα, ψαμμίτης l l l l — l — l — l l l l l l l l l l l l

Σκυρόδεμα, σκληρό l l l l l l — l l l — l l l — l l l l l l l l l l l l

Σκυρόδεμα, μέτριας σκληρότητας l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l

Σκυρόδεμα, μαλακό l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l

Σκυρόδεμα, αδρό l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l

Ασφαλτος — — l l l — l l l — l l l — — l — l

Τούβλο l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l

Τσιμεντόλιθοι l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣΚαροτιέρα DM 650, DM 406, DM 340, DM 280, DMS 240 DM 230, DM 220, DMS 160 AT / A DM 280, DM 230, DM 220,

DMS 240, DMS 160 AT / A

l l l = Αριστο l l = Καλό l = Αποδεκτό – = Δεν συνιστάται

Page 78: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

78

Husqvarna D 1410 Diagrip™.Επαγγελματικό κοπτικό διάτρησης για εύκολη διάτρηση με υψηλή ταχύτητα. Για κινητήρες από 2,4 kW.

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ. (Μ × Π × Υ)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΜΗΜΑΤΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ (ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ 1 1 /4")

ΤΙΜΗ

82 24,0 × 4,0 × 8,5 8 585 20 98-01 240,00 €92 24,0 × 4,0 × 8,5 9 585 21 01-01 254,00 €102 24,0 × 4,0 × 8,5 9 585 21 02-01 262,00 €107 24,0 × 4,0 × 8,5 10 585 21 04-01 271,00 €112 24,0 × 4,0 × 8,5 10 585 21 05-01 280,00 €122 24,0 × 4,0 × 8,5 11 585 21 06-01 295,00 €127 24,0 × 4,0 × 8,5 12 585 21 08-01 315,00 €132 24,0 × 4,0 × 8,5 12 585 21 10-01 325,00 €142 24,0 × 4,0 × 8,5 12 585 21 12-01 330,00 €152 24,0 × 4,5 × 8,5 13 585 21 13-01 359,00 €162 24,0 × 4,5 × 8,5 13 585 21 14-01 363,00 €172 24,0 × 4,5 × 8,5 14 585 21 16-01 395,00 €182 24,0 × 4,5 × 8,5 14 585 21 18-01 415,00 €192 24,0 × 4,5 × 8,5 15 585 21 20-01 435,00 €202 24,0 × 4,5 × 8,5 15 585 21 22-01 459,00 €225 24,0 × 4,5 × 8,5 16 585 21 24-01 558,00 €250 24,0 × 4,5 × 8,5 17 585 21 28-01 612,00 €275 24,0 × 4,5 × 8,5 19 585 27 88-01 645,00 €300 24,0 × 4,5 × 8,5 19 585 21 32-01 687,00 €350 24,0 × 4,5 × 8,5 22 585 21 34-01 736,00 €

Ολα τα προϊόντα µε συνδετήρες 1 1 /4" έχουν κανονικό µήκος 450 χλστ. Αλλες διαστάσεις είναι διαθέσιµες κατόπιν παραγγελίας.

Husqvarna D 1420 Diagrip™.Επαγγελματικό κοπτικό διάτρησης για αντοχή σε σκληρές συνθήκες. Για κινητήρες από 2,4 kW.

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ. (Μ × Π × Υ)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ (ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ 1 1 /4")

ΤΙΜΗ

16 3,2 × 7,5 Κορώνα 586 42 46-01 70,00 €18 3,2 × 7,5 Κορώνα 586 42 52-01 73,00 €20 3,2 × 7,5 Κορώνα 586 42 53-01 75,00 €22 3,2 × 7,5 Κορώνα 586 42 57-01 80,00 €24 3,2 × 7,5 Κορώνα 586 42 59-01 85,00 €25 3,2 × 7,5 Κορώνα 586 42 60-01 85,00 €26 3,2 × 7,5 Κορώνα 586 42 62-01 88,00 €28 3,2 × 7,5 Κορώνα 586 42 63-01 90,00 €29 3,2 × 7,5 Κορώνα 586 42 66-01 90,00 €32 3,2 × 7,5 Κορώνα 586 42 69-01 95,00 €35 3,2 × 7,5 Κορώνα 586 42 75-01 102,00 €38 3,2 × 7,5 Κορώνα 586 42 77-01 110,00 €39 3,2 × 7,5 Κορώνα 586 42 79-01 110,00 €45 3,2 × 7,5 Κορώνα 586 42 84-01 120,00 €52 24,0 × 3,5 × 8,5 5 586 08 35-01 132,00 €62 24,0 × 3,5 × 8,5 6 586 08 37-01 150,00 €72 24,0 × 3,5 × 8,5 6 586 08 41-01 230,00 €82 24,0 × 4,0 × 8,5 7 586 08 45-01 240,00 €92 24,0 × 4,0 × 8,5 8 586 08 48-01 254,00 €102 24,0 × 4,0 × 8,5 8 586 08 50-01 262,00 €107 24,0 × 4,0 × 8,5 9 586 08 51-01 271,00 €112 24,0 × 4,0 × 8,5 9 586 08 52-01 280,00 €122 24,0 × 4,0 × 8,5 10 586 08 55-01 295,00 €127 24,0 × 4,0 × 8,5 10 586 08 57-01 315,00 €132 24,0 × 4,0 × 8,5 11 586 08 59-01 325,00 €142 24,0 × 4,0 × 8,5 11 586 08 61-01 330,00 €152 24,0 × 4,5 × 8,5 12 586 08 63-01 359,00 €162 24,0 × 4,5 × 8,5 12 586 08 64-01 363,00 €172 24,0 × 4,5 × 8,5 13 586 08 67-01 395,00 €182 24,0 × 4,5 × 8,5 13 586 08 70-01 415,00 €192 24,0 × 4,5 × 8,5 14 586 08 74-01 435,00 €202 24,0 × 4,5 × 8,5 14 586 08 76-01 459,00 €225 24,0 × 4,5 × 8,5 15 586 08 81-01 558,00 €250 24,0 × 4,5 × 8,5 16 586 08 84-01 612,00 €275 24,0 × 4,5 × 8,5 18 586 08 88-01 645,00 €300 24,0 × 4,5 × 8,5 18 586 08 90-01 687,00 €350 24,0 × 4,5 × 8,5 21 586 08 95-01 736,00 €

Ολα τα προϊόντα µε συνδετήρες 1 1 /4" έχουν κανονικό µήκος 450 χλστ. Αλλες διαστάσεις είναι διαθέσιµες κατόπιν παραγγελίας.

Page 79: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

79

Husqvarna D 1465 Diagrip™.Επαγγελματικό κοπτικό διάτρησης για αντοχή και ελεύθερη κοπή σε συνθήκες αδρών υλικών. Για κινητήρες από 2,4 kW.

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ. (Μ × Π × Υ)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΜΗΜΑΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ (ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ 1 1 /4")

ΤΙΜΗ

52 24,0 × 3,5 × 8,5 5 586 12 85-01 132,00 €62 24,0 × 3,5 × 8,5 6 586 12 87-01 150,00 €72 24,0 × 3,5 × 8,5 6 586 12 91-01 220,00 €82 24,0 × 4,0 × 8,5 7 586 12 95-01 240,00 €92 24,0 × 4,0 × 8,5 8 586 12 98-01 254,00 €102 24,0 × 4,0 × 8,5 8 586 13 00-01 262,00 €107 24,0 × 4,0 × 8,5 9 586 13 01-01 271,00 €112 24,0 × 4,0 × 8,5 9 586 13 02-01 280,00 €122 24,0 × 4,0 × 8,5 10 586 13 05-01 295,00 €127 24,0 × 4,0 × 8,5 10 586 13 07-01 315,00 €132 24,0 × 4,0 × 8,5 11 586 13 09-01 325,00 €142 24,0 × 4,0 × 8,5 11 586 13 11-01 330,00 €152 24,0 × 4,5 × 8,5 12 586 13 13-01 359,00 €162 24,0 × 4,5 × 8,5 12 586 13 14-01 363,00 €172 24,0 × 4,5 × 8,5 13 586 13 17-01 395,00 €182 24,0 × 4,5 × 8,5 13 586 13 20-01 415,00 €192 24,0 × 4,5 × 8,5 14 586 13 24-01 435,00 €202 24,0 × 4,5 × 8,5 14 586 13 26-01 459,00 €225 24,0 × 4,5 × 8,5 15 586 13 31-01 558,00 €250 24,0 × 4,5 × 8,5 16 586 13 34-01 612,00 €275 24,0 × 4,5 × 8,5 18 586 13 38-01 645,00 €300 24,0 × 4,5 × 8,5 18 586 13 40-01 687,00 €350 24,0 × 4,5 × 8,5 21 586 13 45-01 736,00 €

Ολα τα προϊόντα με συνδετήρες 1 1 /4" έχουν κανονικό μήκος 450 χλστ. Αλλες διαστάσεις είναι διαθέσιμες κατόπιν παραγγελίας.

ΔΙΑΤΡΗΣΗ

Page 80: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

80

Husqvarna D 1210 λεπτότοιχου σωλήνα.Το επαγγελματικό κοπτικό διάτρησης D 1210 προσφέρει πολύ υψηλή ταχύτητα. Για κινητήρες 1,5 – 2,5 kW.

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ ΜΗΚΟΣ ΣΩΛΗΝΑ, ΧΛΣΤ.

ΤYΠΟΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ. (Μ × Π × Υ)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΤΙΜΗ

8 1 /2" G 200 Κορώνα 2,3 × 7,0 522 68 05-01 94,10 €10 1 /2" G 200 Κορώνα 2,3 × 7,0 522 68 06-01 94,50 €12 1 /2" G 200 Κορώνα 2,3 × 7,0 522 68 07-01 94,50 €14 1 /2" G 200 Κορώνα 2,3 × 7,0 522 68 08-01 94,50 €16 1 /2" G 350 Κορώνα 2,3 × 7,0 522 68 09-01 107,10 €18 1 /2" G 350 Κορώνα 2,3 × 7,0 522 68 10-01 107,10 €20 1 /2" G 350 Κορώνα 2,3 × 7,0 522 68 11-01 107,10 €22 1 /2" G 350 Κορώνα 2,3 × 7,0 522 68 12-01 110,30 €24 1 /2" G 350 Κορώνα 2,3 × 7,0 522 68 13-01 110,30 €25 1 /2" G 350 Κορώνα 2,3 × 7,0 522 68 14-01 110,30 €26 1 /2" G 350 Κορώνα 2,3 × 7,0 522 68 15-01 116,60 €28 1 /2" G 350 Κορώνα 2,3 × 7,0 522 68 16-01 116,60 €30 1 /2" G 350 Κορώνα 2,3 × 7,0 522 68 17-01 119,70 €32 1 /2" G 350 Κορώνα 2,3 × 7,0 522 68 18-01 122,90 €35 1 /2" G 350 Κορώνα 2,3 × 7,0 522 68 19-01 126,00 €40 1 /2" G 350 Κορώνα 2,3 × 7,0 522 68 20-01 126,00 €45 1 /2" G 350 Κορώνα 2,3 × 7,0 522 68 22-01 132,30 €50 1 /2" G 350 Κορώνα 2,3 × 7,0 522 68 23-01 138,60 €55 1 /2" G 350 Κοπτικό τμήμα 24,0 × 2,5 × 9,0 522 68 25-01 138,60 €61 1 /2" G 350 Κοπτικό τμήμα 24,0 × 2,5 × 9,0 522 68 26-01 148,10 €66 1 /2" G 350 Κοπτικό τμήμα 24,0 × 2,5 × 9,0 522 68 28-01 157,50 €71 1 /2" G 350 Κοπτικό τμήμα 24,0 × 2,5 × 9,0 522 68 29-01 185,90 €76 1 /2" G 350 Κοπτικό τμήμα 24,0 × 2,5 × 9,0 522 68 21-01 185,90 €81 1 /2" G 350 Κοπτικό τμήμα 24,0 × 2,5 × 9,0 522 68 31-01 220,50 €91 1 /2" G 350 Κοπτικό τμήμα 24,0 × 2,5 × 9,0 522 68 34-01 226,80 €101 1 /2" G 350 Κοπτικό τμήμα 24,0 × 2,5 × 9,0 522 68 35-01 233,10 €111 1 /2" G 350 Κοπτικό τμήμα 24,0 × 2,5 × 9,0 522 68 38-01 277,20 €120 1 /2" G 350 Κοπτικό τμήμα 24,0 × 2,5 × 9,0 522 68 40-01 289,80 €125 1 /2" G 350 Κοπτικό τμήμα 24,0 × 2,5 × 9,0 573 94 83-01 315,00 €131 1 /2" G 350 Κοπτικό τμήμα 24,0 × 2,5 × 9,0 522 68 43-01 333,00 €141 1 /2" G 350 Κοπτικό τμήμα 24,0 × 2,5 × 9,0 573 94 84-01 342,00 €151 1 /2" G 350 Κοπτικό τμήμα 24,0 × 2,5 × 9,0 573 94 86-01 360,00 €

Αλλες προδιαγραφές κοπτικών τµηµάτων είναι διαθέσιµες κατόπιν παραγγελίας.

Husqvarna D 820.Κορυφαίας ποιότητας κοπτικό διάτρησης για εφαρμογές βαρέως τύπου κατά την εργασία με μέτριας σκληρότητας έως σκληρό σκυρόδεμα. Για κινητήρες 1,5 – 4 kW.

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ ΜΗΚΟΣ ΣΩΛΗΝΑ, ΧΛΣΤ.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ. (Μ × Π × Υ)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΜΗΜΑΤΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΤΙΜΗ

52 1 1 /4" 450 24,0 × 3,5 × 7,0 5 522 78 89-01 110,00 € 62 1 1 /4" 450 24,0 × 3,5 × 7,0 6 522 78 90-01 132,00 € 72 1 1 /4" 450 24,0 × 3,5 × 7,0 6 522 78 91-01 143,00 € 82 1 1 /4" 450 24,0 × 3,5 × 7,0 7 522 78 92-01 154,00 € 89 1 1 /4" 450 24,0 × 3,5 × 7,0 7 574 28 92-01 160,00 € 102 1 1 /4" 450 24,0 × 3,5 × 7,0 8 522 78 93-01 165,00 € 107 1 1 /4" 450 24,0 × 3,5 × 7,0 9 522 78 94-01 176,00 € 112 1 1 /4" 450 24,0 × 3,5 × 7,0 9 522 78 95-01 187,00 € 122 1 1 /4" 450 24,0 × 3,7 × 7,0 10 522 78 96-01 209,00 € 132 1 1 /4" 450 24,0 × 3,7 × 7,0 11 522 78 97-01 220,00 € 152 1 1 /4" 450 24,0 × 3,7 × 7,0 12 522 78 98-01 264,00 € 162 1 1 /4" 450 24,0 × 4,0 × 7,0 12 522 78 99-01 286,00 € 182 1 1 /4" 450 24,0 × 4,0 × 7,0 13 522 79 00-01 330,00 € 200 1 1 /4" 450 24,0 × 4,0 × 7,0 14 522 79 01-01 440,00 € 225 1 1 /4" 450 24,0 × 4,5 × 7,0 16 522 79 02-01 506,00 €

Αλλες προδιαγραφές κοπτικών τµηµάτων είναι διαθέσιµες κατόπιν παραγγελίας.

Page 81: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

81

ΔΙΑΤΡΗΣΗ

Husqvarna D 865.Κορυφαίας ποιότητας κοπτικό διάτρησης με εξαιρετική απόδοση και αντοχή σε εφαρμογές βαρέως τύπου. Για κινητήρες 1,5 – 4 kW.

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ ΜΗΚΟΣ ΣΩΛΗΝΑ, ΧΛΣΤ.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ. (Μ × Π × Υ)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΤΙΜΗ

52 1 1 /4" 450 24,0 × 3,5 × 7,0 5 522 79 14-01 110,00 € 57 1 1 /4" 450 24,0 × 3,5 × 7,0 6 574 52 68-01 120,00 € 62 1 1 /4" 450 24,0 × 3,5 × 7,0 6 522 79 15-01 132,00 € 72 1 1 /4" 450 24,0 × 3,5 × 7,0 6 522 79 16-01 143,00 € 82 1 1 /4" 450 24,0 × 3,5 × 7,0 7 522 79 17-01 154,00 € 87 1 1 /4" 450 24,0 × 3,5 × 7,0 7 574 28 94-01 160,00 € 89 1 1 /4" 450 24,0 × 3,5 × 7,0 7 580 67 53-01 160,00 € 102 1 1 /4" 450 24,0 × 3,5 × 7,0 8 522 79 18-01 165,00 € 107 1 1 /4" 450 24,0 × 3,5 × 7,0 9 522 79 19-01 176,00 € 112 1 1 /4" 450 24,0 × 3,5 × 7,0 9 522 79 20-01 187,00 € 122 1 1 /4" 450 24,0 × 3,7 × 7,0 10 522 79 21-01 209,00 € 132 1 1 /4" 450 24,0 × 3,7 × 7,0 11 522 79 22-01 220,00 € 152 1 1 /4" 450 24,0 × 3,7 × 7,0 12 522 79 23-01 264,00 € 162 1 1 /4" 450 24,0 × 4,0 × 7,0 12 522 79 24-01 286,00 € 172 1 1 /4" 450 24,0 × 4,0 × 7,0 13 574 52 69-01 330,00 € 182 1 1 /4" 450 24,0 × 4,0 × 7,0 13 522 79 25-01 440,00 € 200 1 1 /4" 450 24,0 × 4,0 × 7,0 14 522 79 26-01 506,00 €

Αλλες προδιαγραφές κοπτικών τµηµάτων είναι διαθέσιµες κατόπιν παραγγελίας.

Husqvarna D 810.Επαγγελματικό κοπτικό διάτρησης με εξαιρετική ευελιξία για εφαρμογές χειρός ξηρής κοπής. Για κινητήρες 1,5 – 2,5 kW.

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ ΜΗΚΟΣ ΣΩΛΗΝΑ, ΧΛΣΤ.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ. (Μ × Π × Υ)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΤΙΜΗ

10 1 /2" G 150 10,0 × 2,3 × 7,5 Κορώνα 522 88 30-01 90,00 € 12 1 /2" G 150 12,0 × 2,3 × 7,5 Κορώνα 522 88 31-01 91,00 € 14 1 /2" G 250 14,0 × 2,3 × 7,5 Κορώνα 522 88 32-01 92,00 € 16 1 /2" G 250 16,0 × 2,3 × 7,5 Κορώνα 522 88 33-01 94,00 € 18 1 /2" G 250 18,0 × 2,3 × 7,5 Κορώνα 522 88 34-01 95,00 € 20 1 /2" G 350 20,0 × 2,3 × 7,5 Κορώνα 522 88 35-01 96,00 € 22 1 /2" G 350 22,0 × 2,3 × 7,5 Κορώνα 522 88 36-01 98,00 € 25 1 /2" G 350 25,0 × 2,3 × 7,5 Κορώνα 522 88 37-01 100,00 € 28 1 /2" G 350 28,0 × 2,3 × 7,5 Κορώνα 522 88 38-01 100,00 € 30 1 /2" G 350 30,0 × 2,3 × 7,5 Κορώνα 522 88 39-01 100,00 € 32 1 /2" G 350 32,0 × 2,3 × 7,5 Κορώνα 522 88 40-01 102,00 € 35 1 /2" G 350 35,0 × 2,3 × 7,5 Κορώνα 522 88 41-01 103,00 € 40 1 /2" G 350 40,0 × 2,3 × 7,5 Κορώνα 522 88 42-01 104,00 € 42 1 /2" G 350 42,0 × 2, 3 × 7,5 Κορώνα 574 52 67-01 106,00 € 45 1 /2" G 350 45,0 × 2,3 × 7,5 Κορώνα 522 88 43-01 106,00 € 50 1 /2" G 350 50,0 × 2,3 × 7,5 Κορώνα 522 88 44-01 110,00 € 56 1 /2" G 350 24,0 × 2,7 × 7,0 5 522 78 79-01 117,00 € 61 1 /2" G 350 24,0 × 2,7 × 7,0 6 522 78 80-01 127,00 € 66 1 /2" G 350 24,0 × 2,7 × 7,0 6 522 78 81-01 138,00 € 71 1 /2" G 350 24,0 × 2,7 × 7,0 6 522 78 82-01 143,00 € 81 1 /2" G 350 24,0 × 2,7 × 7,0 7 522 78 83-01 148,00 € 91 1 /2" G 350 24,0 × 2,7 × 7,0 8 522 78 84-01 154,00 € 101 1 /2" G 350 24,0 × 2,7 × 7,0 8 522 78 85-01 159,00 € 111 1 /2" G 350 24,0 × 2,7 × 7,0 9 522 78 86-01 180,00 € 121 1 /2" G 350 24,0 × 2,7 × 7,0 10 522 78 87-01 200,00 € 131 1 /2" G 350 24,0 × 2,7 × 7,0 11 522 78 88-01 212,00 €

Page 82: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

82

Husqvarna D 835.Επαγγελματικό κοπτικό διάτρησης για ξηρή και υγρή διάτρηση. Για κινητήρες 1,8 – 3 kW.

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ ΜΗΚΟΣ ΣΩΛΗΝΑ, ΧΛΣΤ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ. (Μ × Π × Υ)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΤΙΜΗ

37 1 1 /4" 350 16,3 × 3,0 × 6,5 4 522 79 04-01 84,00 € 47 1 1 /4" 350 24,0 × 3,5 × 6,5 4 522 79 05-01 94,00 € 57 1 1 /4" 350 24,0 × 3,5 × 6,5 4 522 79 06-01 105,00 € 72 1 1 /4" 350 24,0 × 3,5 × 6,5 5 522 79 07-01 126,00 € 87 1 1 /4" 350 24,0 × 3,5 × 6,5 6 522 79 08-01 137,00 € 112 1 1 /4" 350 24,0 × 4,0 × 6,5 8 522 79 09-01 157,00 € 127 1 1 /4" 350 24,0 × 4,0 × 6,5 9 522 79 10-01 178,00 € 152 1 1 /4" 350 24,0 × 4,0 × 6,5 12 522 79 11-01 210,00 € 162 1 1 /4" 350 24,0 × 4,0 × 6,5 12 522 79 12-01 230,00 € 200 1 1 /4" 350 24,0 × 4,0 × 6,5 14 522 79 13-01 273,00 €

Αξεσουάρ D 835.

ΤYΠΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΤΙΜΗ

Κεντραδόρος, Ø 37 mm 543 09 54-31 75,00 € Κεντραδόρος, Ø 47 mm 543 08 80-12 75,00 € Κεντραδόρος, Ø 57 mm 543 08 80-14 75,00 € Κεντραδόρος, Ø 72 mm 543 08 34-74 75,00 € Κεντραδόρος, Ø 87 mm 543 08 34-76 75,00 € Κεντραδόρος, Ø 112 mm 543 08 96-13 75,00 € Κεντραδόρος, Ø 127 mm 543 08 34-78 75,00 € Κεντραδόρος, Ø 152 mm 543 08 34-79 75,00 € Κεντραδόρος, Ø 162 mm 543 08 34-80 75,00 € Κεντραδόρος, Ø 200 mm 543 09 54-32 75,00 € Προσαρμογέας απομάκρυνσης σκόνης, 1 /2" G M – 1 1 /4" M 543 07 70-61 179,00 € Προεκτάσεις κενού, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M 543 08 08-32 53,00 €

Husqvarna D 605.Ευκολόχρηστο επαγγελματικό κοπτικό διάτρησης για κεραμικά και λίθινα πλακίδια. Για κινητήρες από 650 W και γωνιακούς τροχούς.

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ ΜΗΚΟΣ ΣΩΛΗΝΑ, ΧΛΣΤ.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ. (Μ × Π × Υ)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΤΙΜΗ

5 HEX 25 1,5 × 1,5 522 97 04-01 24,00 € 6 HEX 25 1,5 × 1,5 522 97 05-01 25,00 € 7 HEX 25 1,5 × 1,5 522 97 06-01 28,00 € 8 HEX 25 1,5 × 1,5 522 97 07-01 29,00 € 10 HEX 25 1,5 × 1,5 522 97 08-01 30,00 € 12 HEX 25 1,5 × 1,5 522 97 09-01 32,00 € 15 HEX 25 1,5 × 1,5 522 97 10-01 36,00 € 20 M 14 35 2,0 × 2,5 522 97 11-01 50,00 € 27 M 14 35 2,0 × 2,5 522 97 12-01 63,00 € 35 M 14 35 2,0 × 2,5 522 97 13-01 72,00 € 45 M 14 35 2,0 × 2,5 522 97 14-01 81,00 € 50 M 14 35 2,0 × 2,5 522 97 15-01 84,00 € 55 M 14 35 2,0 × 2,5 522 97 16-01 90,00 € 60 M 14 35 2,0 × 2,5 522 97 17-01 96,00 € 65 M 14 35 2,0 × 2,5 522 97 18-01 105,00 € 70 M 14 35 2,0 × 2,5 522 97 19-01 108,00 € 85 M 14 35 2,0 × 2,5 522 97 20-01 120,00 €

Αξεσουάρ D 605.

ΤYΠΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΤΙΜΗ

Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης M 14 – ΕΞΑΓ. 575 31 73-01 7,00 € Κεντραδόρος για διάμετρο 5 –12 χλστ. 522 97 51-01 16,00 € Κεντραδόρος για διαμέτρους 20 – 65 χλστ. 522 97 52-01 27,00 €

Page 83: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

83

ΔΙΑΤΡΗΣΗ

Κιτ πλακιδίων μικρών διαμέτρων.Πακέτο ολοκληρωμένων λύσεων. Για κινητήρες έως 1 kW.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΜΑΧΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΡΟΪΟΝΤΟΣ, KIT ΤΙΜΗ

522 97 04-01 Κοπτικό διάτρησης D 605, Ø 5 mm, 25 mm, συνδετηρας HEX 1 522 97 61-01 150,00 €522 97 05-01 Κοπτικό διάτρησης D 605, Ø 6 mm, 25 mm, συνδετηρας HEX 1522 97 06-01 Κοπτικό διάτρησης D 605, Ø 7 mm, 25 mm, συνδετηρας HEX 1522 97 07-01 Κοπτικό διάτρησης D 605, Ø 8 mm, 25 mm, συνδετηρας HEX 1522 97 08-01 Κοπτικό διάτρησης D 605, Ø 10 mm, 25 mm, συνδετηρας HEX 1522 97 09-01 Κοπτικό διάτρησης D 605, Ø 12 mm, 25 mm, συνδετηρας HEX 1522 97 51-01 Κεντραδόρος για διάμετρο 5 –12 mm 1575 31 73-01 Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης M 14 – ΕΞΑΓ. 1

Κιτ πλακιδίων μεγάλων διαμέτρων.Πακέτο ολοκληρωμένων λύσεων. Για κινητήρες έως 1 kW.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΜΑΧΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, KIT

ΤΙΜΗ

522 97 11-01 Κοπτικό διάτρησης D 605, Ø 20 mm, 35 mm, συνδετηρας M 14 1 522 97 62-01 415,00 €522 97 12-01 Κοπτικό διάτρησης D 605, Ø 27 mm, 35 mm, συνδετηρας M 14 1522 97 13-01 Κοπτικό διάτρησης D 605, Ø 35 mm, 35 mm, συνδετηρας M 14 1522 97 14-01 Κοπτικό διάτρησης D 605, Ø 45 mm, 35 mm, συνδετηρας M 14 1522 97 16-01 Κοπτικό διάτρησης D 605, Ø 55 mm, 35 mm, συνδετηρας M 14 1522 97 18-01 Κοπτικό διάτρησης D 605, Ø 65 mm, 35 mm, συνδετηρας M 14 1522 97 52-01 Κεντραδόρος για διαμέτρους 20 – 65 mm 1575 31 73-01 Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης M 14 – ΕΞΑΓ. 1

Page 84: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

84

Husqvarna D 825.Επαγγελματικό κοπτικό διάτρησης για διάτρηση με υψηλής ταχύτητας φορητές καροτιέρες. Από 1 kW.

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΜΗΚΟΣ ΣΩΛΗΝΑ, ΧΛΣΤ.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ. (Μ × Π × Υ)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΤΙΜΗ

D 825 ΜΕ ΣΥΝΔΕΤΗΡΑ M 16 ΚΑΙ ΜΗΚΟΣ ΣΩΛΗΝΑ 150 ΧΛΣΤ.37 150 16,0 × 3,0 × 9,0 4 586 09 96-01 64,00 € 52 150 24,0 × 3,5 × 9,0 4 586 09 97-01 75,00 € 57 150 24,0 × 3,5 × 9,0 4 586 09 98-01 79,00 € 68 150 24,0 × 3,5 × 9,0 4 586 09 99-01 110,00 € 85 150 24,0 × 3,5 × 9,0 4 586 10 00-01 123,00 € 107 150 24,0 × 4,0 × 9,0 5 586 10 01-01 148,00 € 117 150 24,0 × 4,0 × 9,0 5 586 10 02-01 152,00 € 127 150 24,0 × 4,0 × 9,0 6 586 10 03-01 163,00 € 152 150 24,0 × 4,0 × 9,0 7 586 10 04-01 175,00 € 162 150 24,0 × 4,0 × 9,0 8 586 10 05-01 190,00 € 200 150 24,0 × 4,0 × 9,0 9 586 10 06-01 220,00 €

D 825 ΜΕ ΣΥΝΔΕΤΗΡΑ 1 /2" GF37 150 16,0 × 3,0 × 9,0 4 586 10 08-01 64,00 € 52 150 24,0 × 3,5 × 9,0 4 586 10 09-01 75,00 € 65 150 24,0 × 3,5 × 9,0 4 586 10 10-01 100,00 € 107 150 24,0 × 4,0 × 9,0 5 586 10 11-01 148,00 € 117 150 24,0 × 4,0 × 9,0 5 586 10 12-01 152,00 € 127 150 24,0 × 4,0 × 9,0 6 586 10 13-01 163,00 € 152 150 24,0 × 4,0 × 9,0 7 586 10 14-01 175,00 €

D 825 ΜΕ ΣΥΝΔΕΤΗΡΑ M 16 ΚΑΙ ΜΗΚΟΣ ΣΩΛΗΝΑ 62 ΧΛΣΤ.68 62 24,0 × 3,5 × 9,0 4 586 10 16-01 60,00 € 82 62 24,0 × 3,5 × 9,0 4 586 10 17-01 63,00 €

Αξεσουάρ D 825.

ΤYΠΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΤΙΜΗ

Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης, κωνικού τύπου 10 χλστ.,* ΕΞΑΓ. – 1 /2" G M 586 17 15-01 6,30 € Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης, κωνικού τύπου 10 χλστ.,* SDS + – 1 /2" G M 586 17 16-01 8,40 € Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης, κωνικού τύπου 10 χλστ.,* 1 /2" G M – 1 /2" G M 586 17 17-01 10,50 € Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης, κωνικού τύπου 10 χλστ.,* M 16 F – 1 /2" G M 586 17 18-01 10,50 € Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης, κωνικού τύπου 8 χλστ.,* ΕΞΑΓ. – M 16 M 586 17 19-01 9,00 € Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης, κωνικού τύπου 8 χλστ.,* SDS + – M 16 M 586 17 20-01 9,00 € Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης, κωνικού τύπου 8 χλστ.,* 1 /2" G M – M 16 M 586 17 21-01 10,50 € Κεντραδόρος + εξολκέας κεντραδόρου, κωνικού τύπου 8 χλστ.,* για M 16 μήκους 150 χλστ. 586 17 22-01 9,00 € Κεντραδόρος + εξολκέας κεντραδόρου, κωνικού τύπου 10 χλστ.,* για 1 /2" G M μήκους 150 χλστ. 586 17 23-01 6,30 € Κεντραδόρος + εξολκέας κεντραδόρου, κωνικού τύπου 8 χλστ.,* για M 16 μήκους 62 χλστ. 586 17 24-01 6,30 € Προέκταση κοπτικού διάτρησης, μήκους 250 χλστ., M 16 F – M 16 M 586 17 25-01 24,00 € Προέκταση κοπτικού διάτρησης, μήκους 250 χλστ., 1 /2" GF – 1 /2" GM 586 17 26-01 24,00 €

* Τύπος κεντραδόρου.

Page 85: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

85

ΔΙΑΤΡΗΣΗ

Κιτ κλιματισμού D 825 M 16.Πακέτο ολοκληρωμένων λύσεων. Βάρος 6 κιλά.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΜΑΧΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, KIT

ΤΙΜΗ

586 09 97-01 Κοπτικό διάτρησης D 825, Ø 52 χλστ., 150 χλστ., συνδετήρας M 16 1 586 10 07-01 390,00 €586 09 98-01 Κοπτικό διάτρησης D 825, Ø 57 χλστ., 150 χλστ., συνδετήρας M 16 1586 09 99-01 Κοπτικό διάτρησης D 825, Ø 68 χλστ., 150 χλστ., συνδετήρας M 16 1586 10 00-01 Κοπτικό διάτρησης D 825, Ø 85 χλστ., 150 χλστ., συνδετήρας M 16 1586 10 01-01 Κοπτικό διάτρησης D 825, Ø 107 χλστ., 150 χλστ., συνδετήρας M 16 1586 17 22-01 Κεντραδόρος 1586 17 19-01 Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης, ΕΞΑΓ. – M 16 M 1586 17 20-01 Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης, SDS + – M 16 M 1586 17 21-01 Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης,1 /2" GM – M 16 M 1586 17 25-01 Προέκταση κοπτικού διάτρησης, 250 χλστ., MM 16 F – M 16 M 1

Κιτ κλιματισμού D 825 1 /2" GF.Πακέτο ολοκληρωμένων λύσεων. Βάρος 6 κιλά

ΑΡΙΘΜΟΣ ΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΜΑΧΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, KIT

ΤΙΜΗ

586 10 08-01 Κοπτικό διάτρησης D 825, Ø 37 χλστ., 150 χλστ., συνδετήρας 1 /2" G F 1 586 10 15-01 390,00 €586 10 09-01 Κοπτικό διάτρησης D 825, Ø 52 χλστ., 150 χλστ., συνδετήρας 1 /2" G F 1586 10 11-01 Κοπτικό διάτρησης D 825, Ø 107 χλστ., 150 χλστ., συνδετήρας 1 /2" G F 1586 10 12-01 Κοπτικό διάτρησης D 825, Ø 117 χλστ., 150 χλστ., συνδετήρας 1 /2" G F 1586 10 13-01 Κοπτικό διάτρησης D 825, Ø 127 χλστ., 150 χλστ., συνδετήρας 1 /2" G F 1586 17 23-01 Κεντραδόρος 1586 17 15-01 Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης, HEX – 1 /2" G M 1586 17 16-01 Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης, SDS + – 1 /2" G M 1586 17 17-01 Προσαρμογέας κοπτικού διάτρησης, 1 /2" G M – 1 /2" G M 1586 17 26-01 Προέκταση κοπτικού διάτρησης, 250 χλστ., 1 /2" G F – 1 /2" G M 1

Page 86: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

86

Husqvarna D 420.Ποιοτικό κοπτικό διάτρησης για υψηλή ταχύτητα και ελεύθερη κοπή. Για κινητήρες 1,5 – 4 kW.

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ. (Μ × Π × Υ)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΜΗΜΑΤΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΤΙΜΗ

32 18,0 × 3,25 × 8,0 4 522 96 68-01 74,00 € 37 20,0 × 3,25 × 8,0 4 522 96 71-01 76,00 € 44 24,0 × 3,25 × 8,0 4 522 96 72-01 79,00 € 52 24,0 × 3,25 × 8,0 4 522 96 73-01 85,00 € 62 24,0 × 3,5 × 8,0 5 522 96 74-01 98,00 € 72 24,0 × 3,5 × 8,0 6 522 96 75-01 113,00 € 82 24,0 × 3,5 × 8,0 7 522 96 76-01 126,00 € 102 24,0 × 3,5 × 8,0 8 522 96 77-01 145,00 € 107 24,0 × 3,5 × 8,0 8 522 96 78-01 164,00 € 112 24,0 × 3,75 × 8,0 9 522 96 79-01 176,00 € 122 24,0 × 3,75 × 8,0 10 522 96 80-01 186,00 € 132 24,0 × 3,75 × 8,0 10 522 96 81-01 202,00 € 152 24,0 × 3,75 × 8,0 11 522 96 82-01 227,00 € 162 24,0 × 3,75 × 8,0 12 522 96 83-01 239,00 € 182 24,0 × 4,0 × 8,0 13 522 96 84-01 268,00 € 200 24,0 × 4,0 × 8,0 14 522 96 85-01 305,00 € 230 24,0 × 4,0 × 8,0 17 522 96 86-01 368,00 € 250 24,0 × 4,0 × 8,0 18 522 96 87-01 410,00 €

Ολα τα προϊόντα παρέχονται με συνδετήρα 1 1 /4" και σωλήνα μήκους 450 χλστ.

Husqvarna D 465.Ποιοτικό κοπτικό διάτρησης για ανθεκτική και ελεύθερη κοπή. Για κινητήρες 1,5 – 4 kW.

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ. (Μ × Π × Υ)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΜΗΜΑΤΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΤΙΜΗ

32 18,0 × 3,25 × 8,0 4 522 96 88-01 74,00 € 37 20,0 × 3,25 × 8,0 4 522 96 89-01 76,00 € 44 24,0 × 3,25 × 8,0 4 522 96 90-01 79,00 € 52 24,0 × 3,25 × 8,0 4 522 96 91-01 85,00 € 62 24,0 × 3,5 × 8,0 5 522 96 92-01 98,00 € 72 24,0 × 3,5 × 8,0 6 522 96 93-01 113,00 € 82 24,0 × 3,5 × 8,0 7 522 96 94-01 126,00 € 102 24,0 × 3,5 × 8,0 8 522 96 95-01 145,00 € 107 24,0 × 3,5 × 8,0 8 522 96 96-01 164,00 € 112 24,0 × 3,75 × 8,0 9 522 96 97-01 176,00 € 122 24,0 × 3,75 × 8,0 10 522 96 98-01 186,00 € 132 24,0 × 3,75 × 8,0 10 522 96 99-01 202,00 € 152 24,0 × 3,75 × 8,0 11 522 97 00-01 227,00 € 162 24,0 × 3,75 × 8,0 12 522 97 01-01 239,00 € 182 24,0 × 4,0 × 8,0 13 522 97 02-01 268,00 € 200 24,0 × 4,0 × 8,0 14 522 97 03-01 305,00 € 230 24,0 × 4,0 × 8,0 17 574 27 90-01 368,00 € 250 24,0 × 4,0 × 8,0 18 574 27 91-01 410,00 €

Ολα τα προϊόντα παρέχονται με συνδετήρα 1 1 /4" και σωλήνα μήκους 450 χλστ.

Page 87: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

87

ΔΙΑΤΡΗΣΗ

Αντάπτορες σύνδεσης.Μεγάλη ποικιλία σε αντάπτορες σύνδεσης για σπειρώματα υγρής και ξηρής διάτρησης. Καλύπτουν τις περισσότερες συνδέσεις που υπάρχουν στα διατρητικά μηχανήματα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΤΙΜΗ

ΓΙΑ ΚΟΠΤΙΚΑ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ M 16 FHEX Rapido – M 16 M 586 17 19-01 8,40 € SDS + – M 16 M 586 17 20-01 8,40 € 1 /2" G M – M 16 M 586 17 21-01 10,50 €

ΓΙΑ ΚΟΠΤΙΚΑ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ 1 /2" G M 1 1 /4" F – 1 /2" G F 543 04 64-26 28,00 € 1 /2" G F – 1 /2" G F 543 05 80-35 28,00 € Hilti L – 1 1 /4" M /1 /2" G F 543 08 16-29 150,00 € Hilti U – 1 1 /4" M /1 /2" G F 543 05 85-57 180,00 € CR 128 F – 1 /2" G F 531 07 20-01SDS + – 1 /2" G F 531 07 71-08 230,90 €

ΓΙΑ ΚΟΠΤΙΚΑ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ 1 /2" G F HEX –1 /2" G M 586 17 15-01 8,00 € SDS + –1 /2" G M 586 17 16-01 8,00 € 1 /2" GM –1 /2" G M 586 17 17-01 10,50 € M 16 F –1 /2" GM 586 17 18-01 12,00 €

ΓΙΑ ΚΟΠΤΙΚΑ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ 1 1 /4" F1 /2" G M – 1 1 /4" M 543 04 64-98 19,50 € Hilti L – 1 1 /4" M /1 /2" G F 543 08 16-29 135,30 € Hilti U – 1 1 /4" M /1 /2" G F 543 05 85-57 128,70 € CR 128 F – 1 1 /4" M 531 07 40-04

ΓΙΑ ΚΟΠΤΙΚΑ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ PIXIE1 1 /4" F – CR 128 M 531 07 20-02 261,20 € 1 /2" G M – CR 128 M 531 07 20-00 215,70 €

ΓΙΑ ΑΠΟΚΟΝΙΩΣΗ1 /2" G M – 1 1 /4" M 543 07 70-61 149,10 €

Προεκτάσεις.Οι προεκτάσεις χρησιμοποιούνται για τρύπες μεγάλου βάθους που πρέπει να γίνουν με στάνταρ μήκους ποτήρια. Διαθέσιμες σε χάλυβα και αλουμίνιο για μικρότερο βάρος.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΗΚΟΣ ΣΩΛΗΝΑ, ΧΛΣΤ.

ΥΛΙΚΟ ΤΙΜΗ

ΓΙΑ ΚΟΠΤΙΚΑ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ 1 /2" G M543 04 62-99 1 /2" G M – 1 /2" G F 100 Χάλυβας 35,00 € 543 05 73-68 1 /2" G M – 1 /2" G F 200 Χάλυβας 43,00 € 543 03 71-25 1 /2" G M – 1 /2" G F 300 Χάλυβας 63,00 € 543 05 73-83 1 /2" G M – 1 /2" G F 400 Χάλυβας 63,00 € 543 04 65-00 1 /2" G M – 1 /2" G F 500 Χάλυβας 74,00 €

ΓΙΑ ΚΟΠΤΙΚΑ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ 1 /2" G F586 17 26-01 1 /2" G M – 1 /2" G M 250 Χάλυβας 43,00 €

ΓΙΑ ΚΟΠΤΙΚΑ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ 1 1 /4" F543 05 97-78 1 1 /4" F – 1 1 /4" M 100 Χάλυβας 24,00 € 543 04 65-01 1 1 /4" F – 1 1 /4" M 200 Χάλυβας 26,00 € 543 04 65-02 1 1 /4" F – 1 1 /4" M 300 Χάλυβας 30,00 € 543 04 65-03 1 1 /4" F – 1 1 /4" M 400 Χάλυβας 46,00 € 543 04 65-04 1 1 /4" F – 1 1 /4" M 500 Χάλυβας 47,00 € 543 04 65-05 1 1 /4" F – 1 1 /4" M 1000 Χάλυβας 151,00 €

ΓΙΑ ΚΟΠΤΙΚΑ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ PIXIE531 07 20-04 CR 128 F – CR 128 M 250 Χάλυβας 43,00 € 531 07 20-05 CR 128 F – CR 128 M 500 Χάλυβας 47,00 €

ΓΙΑ ΑΠΟΚΟΝΙΩΣΗ543 08 08-32 1 1 /4" F – 1 1 /4" M 300 Χάλυβας 120,00 €

Page 88: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

88

Επισκόπηση γκάμας προϊόντων.Η Husqvarna διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα φορητών κοφτών ισχύος στην αγορά περιλαμβάνοντας 20 διαφορετικά μοντέλα, με βάθος κοπής έως 450 χλστ. Ανεξάρτητα από την προτιμώμενη πηγή ισχύος – βενζινοκίνητα, ηλεκτρικά, υδραυλικά ή πνευματικά – εδώ θα βρείτε τον κόφτη ισχύος που είναι κατάλληλος για την εργασία σας

0

100

200

300

400

6

3

0

10

20

K 1260

K 970 Chain

K 970 RingK 970,

K 970 Rescue

K 6500 Chain

K 6500

K 6500 Ring

K 2500

K 3600 MK II

K 1260 Rail

K 1260,K 1260 Rail

K 970 RescueK 760 RescueK 760,K 760 OG K 970

K 970 Ring

K 970 ChainK 760 Cut-n-Break

K 3000 WetK 3000 Vac

K 3000 Cut-n-Break

K 6500 K 2500K 40

K 3600 MK IIK 6500 Ring

K 6500 Chain

ΙΣΧΥΣ[kW]

ΜΕΓ. ΒΑΘΟΣ ΚΟΠΗΣ[χλστ.]

ΒΑΡΟΣ[κιλά]

K 760Βενζινοκίνητοι

κόφτες

K 970 Βενζινοκίνητοι

κόφτες

K 1260Βενζινοκίνητοι

κόφτες

K 3000Ηλεκτρικοί κόφτες

K 6500 Ηλεκτρικοί κόφτες

K 2500 / K 3600 MK II Κόφτες υδραυλικής

ισχύος

K 40 Αεροκίνητος

κόφτης

Υδρα

υλικ

ή

Αέρα

ς

Βενζ

ίνη

Βενζ

ίνη

Βενζ

ίνη

Ηλε

κτρι

κή

Ηλε

κτρι

κή

ΦΟΡΗΤΟΙ ΚΟΦΤΕΣΤα σημεία αναφοράς στην φορητή κοπή, τώρα ακόμα πιο βελτιωμένοι. Διατίθενται σε βενζινοκίνητες, υψίσυχνες ηλεκτρικές, απλές ηλεκτρικές,υδραυλικές και πνευματικές εκδόσεις. Δεν έχει σημασία πόσο καλά σχεδιάζονται οι κόφτες ισχύος και τα αδαμαντοφόρα εργαλεία μας, εμείς δεν σταματάμε ποτέ να τα βελτιώνουμε. Η κινητήριος δύναμή μας είστε εσείς. Σχεδιάζοντας λαμβάνοντας υπόψη τον χρήστη, δημιουργούμε τέλεια ισορροπημένα, ευκολόχρηστα και ελαφριά μηχανήματα. Και μαζί με την κορυφαία αξιοπιστία και ισχύ, μπορείτε να παραμείνετε εστιασμένοι στην ολοκλήρωση της εργασίας σας. Με εκπληκτικό αποτέλεσμα κάθε φορά. Κάνουμε πολλά για να είμαστε το νούμερο ένα, αλλά υπάρχουν και πράγματα που κάνουμε για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Με απλά λόγια, μπορείτε πάντα να προσδοκείτε περισσότερα από τη Husqvarna

Page 89: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

89

ΦΟΡΗΤΟΙ Κ ΟΦΤΕΣ ΙΣΧΥΟΣ

Εκτελέστε σάρωση του κωδικού QR για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την γκάμα προϊόντων PRIME™.

ΜΕΓ. ΒΑΘΟΣ ΚΟΠΗΣ[χλστ.]

ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

ΚΟΠΗΣ

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΠΗΣ

100 χλστ. 125 χλστ. 145 χλστ.

270 χλστ.

400 χλστ.450 χλστ.

Εκτελέστε σάρωση του κωδικού QR για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους κόφτες ισχύος που διαθέτουμε.

ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ HUSQVARNA PRIME™ – ΕΛΑΦΡΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΒΑΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η γκάμα υψίσυχνου εξοπλισμού PRIME™ που διαθέτουμε προσφέρει κορυφαία σχέση ισχύος – βάρους και εξαιρετική χρηστικότητα. Δυνατότητα κοπής τοιχίων, διάτρησης και χειρωνακτικής κοπής χρησιμοποιώντας την ίδια πηγή ισχύος. Εν ολίγοις, πραγματοποίηση περισσότερων εργασιών με μικρότερο, ελαφρύτερο εξοπλισμό.

HUSQVARNA K 6500 Ο πιο ισχυρός φορητός ηλεκτρικός κόφτης που υπήρξε ποτέ. Η απόδοση ισχύος, το καλά ισορροπημένο σώμα και τα χαμηλά επίπεδα κραδασμών καθιστούν αυτό το μηχάνημα πολύ αποδοτικό και ευκολό - χρηστο. Το K 6500 μπορεί να τροφοδοτηθεί με τα μοντέλα PP 65, PP 220 και PP 490.

HUSQVARNA K 6500 RING Ο πρώτος και ο πιο ισχυρός ηλεκτρικός κόφτης στεφάνης που υπήρξε ποτέ. Το βάθος κοπής 270 χλστ. καθιστά αυτό το μηχάνημα ιδανικό συμπλήρωμα για τους κόφτες τοιχίων που διαθέτουμε. Το K 6500 Ring μπορεί να τροφοδοτηθεί με τα μοντέλα PP 65, PP 220 και PP 490.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την τοποθεσία www.husqvarnacp.com ή εκτελέστε σάρωση των κωδικών QR με το smartphone σας!

Υψηλή Υψηλή Υψηλή Μέτρια Χαμηλή Χαμηλή

Δίσκος κοπής 300 χλστ.

Δίσκος κοπής 350 χλστ.

Δίσκος κοπής 400 χλστ.

Ring Cut-n-Break Chain

HUSQVARNA K 6500 CHAIN Ο πρώτος μας ηλεκτρικός κόφτης με αλυσίδα. Ελαφρύ και πανίσχυρο. Με ικανότητα κοπής μεγάλων ανοιγμάτων από 110 × 110 χλστ., βάθους έως 450 χλστ. Τροφοδοτούμενο με PP 65, PP 220 και PP 490.

Page 90: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

90

ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΚΟΦΤΕΣ ΙΣΧΥΟΣ K 760 K 760 ΜΕ OILGUARD K 970 K 1260 K 760 CUT-N-BREAK K 970 RING K 970 CHAIN K 970 RESCUE K 760 RESCUE K 1260 RAIL

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΑερόψυκτος δίχρονος κινητήρας l l l l l l l l l l

Κυλινδρισμός, cc 74 74 94 119 74 94 94 94 74 119Ισχύς, kW 3,7 3,7 4,8 5,8 3,7 4,8 4,8 4,8 3,7 5,8Σχέση ισχύος / βάρους 0,39 / 0,38 0,39 / 0,38 0,44 / 0,40 0,42 / 0,40 0,33 0,35 0,49 0,44 0,39 0,28 / 0,27Βάρος, χωρίς καύσιμα και εξοπλισμό κοπής, κιλά 9,6 / 9,8 9,6 / 9,8 10,9 /11,9 13,7 /14,4 11,1 (με εξοπλισμό κοπής) 13,8 9,7 11,0 9,6 20,5 /21,1Δίσκος κοπής / μπάρα, χλστ. 300 /350 300 /350 350 /400 350 /400 230 370 350 350 300 350 /400Μέγ. βάθος κοπής, χλστ. 100 /125 100 /125 125 /145 125 /145 400 270 400 125 100 125 /145Active Air Filtration™ l l l l l — — l l l

X-Torq l l l — l l l l l —SmartCarb™ l l l l l l l l l l

DuraStarter™ l l l — l l l l l —Βαλβίδα αποσυμπίεσης EasyStart l l l l l l l l l l

Air Purge (εξαέρωση) l l l — l l l l l —Ιμάντας Poly-V l l l l — l — l l l

Μετάδοση ισχύος κλειστού τύπου l l l l — l — l l l

Αντιστρέψιμος βραχίονας κοπής l l l l — — — l l —Δείκτης καυσίμου στο ρεζερβουάρ l l l — l l l l l —Προφυλακτήρας δίσκου κοπής εύκολης ρύθμισης l l l l — — — l l l

Σετ υγρής κοπής l l l l l l l — — —Ανταλλακτικός δακτύλιος άξονα l l l l — — — l l l

Επίπεδο ηχητικής ισχύος Lwa, dB (A) 115 115 115 117 115 115 115 115 115 117Επίπεδο ηχητικής πίεσης, dB (A) 101 101 104 103 101 104 104 104 101 103Αντίστοιχοι κραδασμοί πρόσθιας λαβής, m / s² < 2,5 / < 2,5 < 2,5 / < 2,5 3,9 /3,4 3,3 /3,6 1,9 2,7 3,6 3,8 < 2,5 5,0 / 5,0Αντίστοιχοι κραδασμοί οπίσθιας λαβής, m / s² < 2,5 / < 2,5 < 2,5 / < 2,5 4,2 /4,8 3,5 /4,1 2,8 3,4 4,7 4,2 < 2,5 4,1 /3,6

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣKV 760, WT 15 KV 760, WT 15 KV 970 /1260, WT 15 KV 970 /1260, WT 15 WT 15 RA 10, RA 10 S

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ967 28 37-01, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 350 χλστ., κεντρική οπή 20 /25,4 χλστ. *

966 00 31-01, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 350 χλστ., κεντρική οπή 25,4 χλστ. *

967 19 57-01, δίσκος κοπής EL 35 *

967 29 07-01* 967 29 08-01* 967 28 81-01, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 350 χλστ., κεντρική οπή 25,4 χλστ.

967 18 15-01, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 300 χλστ., κεντρική οπή 20 /25,4 χλστ.

967 18 10-02, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 350 χλστ., κεντρική οπή 20 /25,4 χλστ. *

967 18 14-02, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 350 χλστ., κεντρική οπή 20 /25,4 χλστ. *

967 28 78-01, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 400 χλστ., κεντρική οπή 20 / 25,4 χλστ. *

966 00 35-01, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 400 χλστ., κεντρική οπή 25,4 χλστ. *

966 45 31-02, με RA 10 S, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 350 χλστ., κεντρική οπή 25,4 χλστ.

966 45 33-02, με RA 10 S, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 400 χλστ., κεντρική οπή 25,4 χλστ.

ΤΙΜΗ 1.260,00 € 1.320,00 €967 28 37-01: 1.360,00 €967 28 78-01: 1.410,00 €

966 00 31-01: 1.590,00 €966 00 35-01: 1.620,00 €

1.940,00 € 3.850,00 € 2.340,00 € 1.490,00 € 1.325,00 €966 45 31-02: 2.835,00 €966 45 33-02: 2.990,00 €

* Περιλαμβάνεται σετ υγρής κοπής ως στάνταρ.

Page 91: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

91

ΦΟΡΗΤΟΙ Κ ΟΦΤΕΣ ΙΣΧΥΟΣ

ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΚΟΦΤΕΣ ΙΣΧΥΟΣ K 760 K 760 ΜΕ OILGUARD K 970 K 1260 K 760 CUT-N-BREAK K 970 RING K 970 CHAIN K 970 RESCUE K 760 RESCUE K 1260 RAIL

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΑερόψυκτος δίχρονος κινητήρας l l l l l l l l l l

Κυλινδρισμός, cc 74 74 94 119 74 94 94 94 74 119Ισχύς, kW 3,7 3,7 4,8 5,8 3,7 4,8 4,8 4,8 3,7 5,8Σχέση ισχύος / βάρους 0,39 / 0,38 0,39 / 0,38 0,44 / 0,40 0,42 / 0,40 0,33 0,35 0,49 0,44 0,39 0,28 / 0,27Βάρος, χωρίς καύσιμα και εξοπλισμό κοπής, κιλά 9,6 / 9,8 9,6 / 9,8 10,9 /11,9 13,7 /14,4 11,1 (με εξοπλισμό κοπής) 13,8 9,7 11,0 9,6 20,5 /21,1Δίσκος κοπής / μπάρα, χλστ. 300 /350 300 /350 350 /400 350 /400 230 370 350 350 300 350 /400Μέγ. βάθος κοπής, χλστ. 100 /125 100 /125 125 /145 125 /145 400 270 400 125 100 125 /145Active Air Filtration™ l l l l l — — l l l

X-Torq l l l — l l l l l —SmartCarb™ l l l l l l l l l l

DuraStarter™ l l l — l l l l l —Βαλβίδα αποσυμπίεσης EasyStart l l l l l l l l l l

Air Purge (εξαέρωση) l l l — l l l l l —Ιμάντας Poly-V l l l l — l — l l l

Μετάδοση ισχύος κλειστού τύπου l l l l — l — l l l

Αντιστρέψιμος βραχίονας κοπής l l l l — — — l l —Δείκτης καυσίμου στο ρεζερβουάρ l l l — l l l l l —Προφυλακτήρας δίσκου κοπής εύκολης ρύθμισης l l l l — — — l l l

Σετ υγρής κοπής l l l l l l l — — —Ανταλλακτικός δακτύλιος άξονα l l l l — — — l l l

Επίπεδο ηχητικής ισχύος Lwa, dB (A) 115 115 115 117 115 115 115 115 115 117Επίπεδο ηχητικής πίεσης, dB (A) 101 101 104 103 101 104 104 104 101 103Αντίστοιχοι κραδασμοί πρόσθιας λαβής, m / s² < 2,5 / < 2,5 < 2,5 / < 2,5 3,9 /3,4 3,3 /3,6 1,9 2,7 3,6 3,8 < 2,5 5,0 / 5,0Αντίστοιχοι κραδασμοί οπίσθιας λαβής, m / s² < 2,5 / < 2,5 < 2,5 / < 2,5 4,2 /4,8 3,5 /4,1 2,8 3,4 4,7 4,2 < 2,5 4,1 /3,6

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣKV 760, WT 15 KV 760, WT 15 KV 970 /1260, WT 15 KV 970 /1260, WT 15 WT 15 RA 10, RA 10 S

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ967 28 37-01, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 350 χλστ., κεντρική οπή 20 /25,4 χλστ. *

966 00 31-01, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 350 χλστ., κεντρική οπή 25,4 χλστ. *

967 19 57-01, δίσκος κοπής EL 35 *

967 29 07-01* 967 29 08-01* 967 28 81-01, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 350 χλστ., κεντρική οπή 25,4 χλστ.

967 18 15-01, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 300 χλστ., κεντρική οπή 20 /25,4 χλστ.

967 18 10-02, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 350 χλστ., κεντρική οπή 20 /25,4 χλστ. *

967 18 14-02, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 350 χλστ., κεντρική οπή 20 /25,4 χλστ. *

967 28 78-01, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 400 χλστ., κεντρική οπή 20 / 25,4 χλστ. *

966 00 35-01, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 400 χλστ., κεντρική οπή 25,4 χλστ. *

966 45 31-02, με RA 10 S, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 350 χλστ., κεντρική οπή 25,4 χλστ.

966 45 33-02, με RA 10 S, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 400 χλστ., κεντρική οπή 25,4 χλστ.

ΤΙΜΗ 1.260,00 € 1.320,00 €967 28 37-01: 1.360,00 €967 28 78-01: 1.410,00 €

966 00 31-01: 1.590,00 €966 00 35-01: 1.620,00 €

1.940,00 € 3.850,00 € 2.340,00 € 1.490,00 € 1.325,00 €966 45 31-02: 2.835,00 €966 45 33-02: 2.990,00 €

* Περιλαμβάνεται σετ υγρής κοπής ως στάνταρ.

Page 92: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

92

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΚΟΦΤΕΣ ΙΣΧΥΟΣ K 3600 MK II K 2500

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΥδραυλικός γραναζωτός κινητήρας l l

Μέγ. πίεση / ροή, bar / λίτρα / λεπτό 140 /40 140 /40Ισχύς, kW 4,3 5,2Βάρος, χωρίς εξοπλισμό κοπής, κιλά 8,3 8,3Δίσκος κοπής, χλστ. 370 400Βάθος κοπής, χλστ. 270 145Περιφερική μετάδοση κίνησης l —Ρυθμιζόμενη πρόσθια λαβή. l —Αυτόματη εκκίνηση ροής νερού. l —Φρένο δίσκου κοπής — l

Σέρβο για έλεγχο των σ.α.λ. — l

Αντιστρέψιμος βραχίονας κοπής — l

Σετ υγρής κοπής Ενσωματωμένο l

Ανταλλακτικός δακτύλιος άξονα — l

Επίπεδο ηχητικής ισχύος Lwa, dB (A) 111 107Επίπεδο ηχητικής πίεσης, dB (A) 99 85Αντίστοιχοι κραδασμοί πρόσθιας λαβής, m / s² 4,3 7,5Αντίστοιχοι κραδασμοί οπίσθιας λαβής, m / s² 6,0 5,2

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣPP 518, FC 40 PP 518, FC 40

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ968 42 41-01 968 36 54-01, προφυλακτήρας δίσκου κοπής

400 χλστ., κεντρική οπή 25,4 χλστ. *

ΤΙΜΗ 3.650,00 € 1.390,00 €

* Περιλαμβάνεται σετ υγρής κοπής ως στάνταρ.

ΝΕΟ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΚΟΦΤΕΣ ΙΣΧΥΟΣ K 6500 K 6500 RING K 6500 CHAIN K 3000 VAC K 3000 WET K 3000 CUT-N-BREAK

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΗλεκτροκινητήρας, V 230 /400 230 /400 230 /400 230 /120 /110 230 /120 /110 230 /120 /110Ισχύς, W 5,5 kW (3-φασική) /

3,0 kW (1-φασική)5,5 kW (3-φασική) / 3,0 kW (1-φασική)

5,5 kW (3-φασική) / 3,0 kW (1-φασική)

2700 /1800 /2200 2700 /1800 /2200 2700 /1800 /2200

Ονομαστικό ρεύμα, A 16 /10 16 /10 16 /10 12 /15 /20 12 /15 /20 12 /15 /20Βάρος με καλώδιο, χωρίς εξοπλισμό κοπής, κιλά 10,0 13,1 9,1 8,9 (με εξάρτημα Vac) 8,5 10,4 (με εξοπλισμό κοπής)Δίσκος κοπής, χλστ. 400 370 400 350 350 230Βάθος κοπής, χλστ. 145 270 450 119 (με εξάρτημα Vac) 125 400Elgard, προστασία από υπερφόρτωση l l l l l l

Περιστροφή “έλξης” l l l l l l

Απλή αλλαγή δίσκου κοπής l l — l l l

Ανταλλακτικός δακτύλιος άξονα l — — l l —Σετ υγρής κοπής l l — — l l

Επίπεδο ηχητικής ισχύος Lwa, dB (A) 111 111 122 105 105 109Επίπεδο ηχητικής πίεσης, dB (A) 99 99 99 95 95 95Αντίστοιχοι κραδασμοί πρόσθιας λαβής, m / s² 3,0 < 2,5 / < 2,5 2,7 3,5 3,5 3,2Αντίστοιχοι κραδασμοί οπίσθιας λαβής, m / s² 3,0 < 2,5 / < 2,5 2,1 3,5 3,5 3,4

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣPP 490 *, PP 65, PP 220 *, WT 15

PP 490 *, PP 65, PP 220 *

PP 490*, PP 65, PP 220*, WT 15

Εξάρτημα K 3000 Vac (με DC 1400)

Εξάρτημα K 3000 Vac, DC 1400, WT 15 WT 15

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ966 72 66-01 967 20 52-01 967 32 49-01 966 71 58-01,

εξάρτημα Vac966 79 92-01, 230 V, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 350 χλστ., κεντρική οπή 25,4 χλστ.

968 38 82-04, 230 V, δίσκος κοπής EL 10 CNB

ΤΙΜΗ 3.985,00 € 5.400,00 € — 990,00 € 990,00 € 1.930,00 €

*Διαβάστε περισσότερα για το PP 220 και PP 490 στη σελίδα 18.

Page 93: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

93

ΦΟΡΗΤΟΙ Κ ΟΦΤΕΣ ΙΣΧΥΟΣ

ΑΕΡΟΚΙΝΗΤΟΙ ΚΟΦΤΕΣ K 40

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΑεροκινητήρας l

Απαιτήσεις αέρα, κ.μ. / λεπτό 2,8 – 3,5Μέγ. πίεση αέρα, kp / τ.ε, bar 7Ισχύς, kW 3,2Βάρος, χωρίς μάνικα, λιπαντήρα ψεκασμού και εξοπλισμό κοπής, κιλά

9,9

Δίσκος κοπής, χλστ. 350Βάθος κοπής, χλστ. 125Αυτόματη λίπανση ψεκασμού l

Αντιστρέψιμος βραχίονας κοπής l

Σετ υγρής κοπής l

Ανταλλακτικός δακτύλιος άξονα l

Επίπεδο ηχητικής ισχύος Lwa, dB (A) 107Επίπεδο ηχητικής πίεσης, dB (A) 92Αντίστοιχοι κραδασμοί πρόσθιας λαβής, m / s² 9,5Αντίστοιχοι κραδασμοί οπίσθιας λαβής, m / s² 5,2

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ968 37 24-01, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 350 χλστ., κεντρική οπή 25,4 χλστ.*

ΤΙΜΗ 2.220,00 €

* Περιλαμβάνεται σετ υγρής κοπής ως στάνταρ.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΚΟΦΤΕΣ ΙΣΧΥΟΣ K 6500 K 6500 RING K 6500 CHAIN K 3000 VAC K 3000 WET K 3000 CUT-N-BREAK

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΗλεκτροκινητήρας, V 230 /400 230 /400 230 /400 230 /120 /110 230 /120 /110 230 /120 /110Ισχύς, W 5,5 kW (3-φασική) /

3,0 kW (1-φασική)5,5 kW (3-φασική) / 3,0 kW (1-φασική)

5,5 kW (3-φασική) / 3,0 kW (1-φασική)

2700 /1800 /2200 2700 /1800 /2200 2700 /1800 /2200

Ονομαστικό ρεύμα, A 16 /10 16 /10 16 /10 12 /15 /20 12 /15 /20 12 /15 /20Βάρος με καλώδιο, χωρίς εξοπλισμό κοπής, κιλά 10,0 13,1 9,1 8,9 (με εξάρτημα Vac) 8,5 10,4 (με εξοπλισμό κοπής)Δίσκος κοπής, χλστ. 400 370 400 350 350 230Βάθος κοπής, χλστ. 145 270 450 119 (με εξάρτημα Vac) 125 400Elgard, προστασία από υπερφόρτωση l l l l l l

Περιστροφή “έλξης” l l l l l l

Απλή αλλαγή δίσκου κοπής l l — l l l

Ανταλλακτικός δακτύλιος άξονα l — — l l —Σετ υγρής κοπής l l — — l l

Επίπεδο ηχητικής ισχύος Lwa, dB (A) 111 111 122 105 105 109Επίπεδο ηχητικής πίεσης, dB (A) 99 99 99 95 95 95Αντίστοιχοι κραδασμοί πρόσθιας λαβής, m / s² 3,0 < 2,5 / < 2,5 2,7 3,5 3,5 3,2Αντίστοιχοι κραδασμοί οπίσθιας λαβής, m / s² 3,0 < 2,5 / < 2,5 2,1 3,5 3,5 3,4

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣPP 490 *, PP 65, PP 220 *, WT 15

PP 490 *, PP 65, PP 220 *

PP 490*, PP 65, PP 220*, WT 15

Εξάρτημα K 3000 Vac (με DC 1400)

Εξάρτημα K 3000 Vac, DC 1400, WT 15 WT 15

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ966 72 66-01 967 20 52-01 967 32 49-01 966 71 58-01,

εξάρτημα Vac966 79 92-01, 230 V, προφυλακτήρας δίσκου κοπής 350 χλστ., κεντρική οπή 25,4 χλστ.

968 38 82-04, 230 V, δίσκος κοπής EL 10 CNB

ΤΙΜΗ 3.985,00 € 5.400,00 € — 990,00 € 990,00 € 1.930,00 €

*Διαβάστε περισσότερα για το PP 220 και PP 490 στη σελίδα 18.

ΜΟΝΑΔΕΣ ΙΣΧΥΟΣ PP 65 PP 325 E PP 518

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΑπόδοση ισχύος, kW 7 /4 9,3 10,4Ονομαστικό ρεύμα, A 16 /16 (3-φασικό /1-φασικό) 16 —Τάση, V 200 – 240 400 ΒενζινοκίνητοΠίεση, bar — 140 140Ροή, Λίτρα / λεπτό — 40 20, 30, 40Βάρος με λάδι, κιλά 9,5 95,0 145,0 με λάδι και σωλήνες

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣDM 650, K 6500, K 6500 Ring DM 406 H, K 3600 MK II, K 2500 DM 406 H, K 3600 MK II, K 2500

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ966 56 37-01 965 15 64-02, 400 V,

5πολικό SoftStart™967 15 36-02, με σετ υδραυλικής μάνικας, 1 /2" × 7,6 μ.

ΤΙΜΗ 4.150,00 € 5.800,00 € 6.900,00 €

Πληροφορίες σχετικά με τα ανταλλακτικά στη σελίδα 74.

Page 94: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

94

A B D

C

E

F

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΦΟΡΗΤΟYΣ ΚΟΦΤΕΣ ΙΣΧYΟΣ

A Husqvarna KV 970 /1260 και KV 760.Τρόλεϊ κοπής Husqvarna με ταχυσυνδέσμους και εύκολα ρυθμιζόμενο βάθος κοπής.

ΤΙΜΗKV 970 /1260, δοχείο νερού 13,3 λίτρων 587 76 84-02 685,00 €KV 760, δοχείο νερού 13,3 λίτρων 587 76 84-01 685,00 €

B Husqvarna WT 15.Βολικού μεγέθους και ευκολόχρηστο δοχείο νερού με ηλεκτραντλία. Σύστημα συσσωρευτή τροφοδοτούμενο με μπαταρία ιόντων λιθίου 18,5 V Gardena. 15 λίτρα.

ΤΙΜΗWT 15, 220 V 966 70 83-01 395,00 €

C Δοχείο πεπιεσμένου νερού.Το δοχείο πεπιεσμένου νερού έχει χωρητικότητα 13,3 λίτρων και παρέχεται κομπλέ με 3μετρη μάνικα.

ΤΙΜΗΔοχείο πεπιεσμένου νερού με μάνικα 506 32 63-02 75,00 €

ΤΙΜΗΜάνικα νερού 506 32 89-34 28,00 €

D Husqvarna DC 1400.Αποτελεσματική, βολικού μεγέθους, μονοφασική συσκευή συλλογής σκόνης.

ΤΙΜΗDC 1400 966 76 68-01 695,00 €

E Εξάρτημα K 3000 Vac.Ιδανικό σύστημα συλλογής σκόνης που καθιστά δυνατή την κοπή χωρίς νερό. Ταχείας σύνδεσης.

ΤΙΜΗΕξάρτημα K 3000 Vac 523 09 50-01 143,00 €

F Husqvarna FC 40.Eλεγχος ροής που επιτρέπει τη χρήση διαφόρων υδραυλικών πηγών ισχύος.

ΤΙΜΗFC 40 506 19 75-01 1750,00 €

G ΕργαλείοCut-n-Break.

ΤΙΜΗΕργαλείο Cut-n-Break 544 17 80-03 40,00 €

ΝΕΟ

ΝΕΟ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΏΝ

Κοπή δαπέδων και τοίχων.

Κοπή χυτού σκυροδέματος.

Κοπή δομικών κυβόλιθων, κράσπεδων και πλακοστρώσεων κήπου.

Κοπή σωλήνων.

Μικροδιορθώσεις ανοιγμάτων παραθύρων και πορτών.

Βαθιά κοπή σε τάφρους σωλήνων.

Page 95: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

95

H I

K

L

J

G

ΦΟΡΗΤΟΙ Κ ΟΦΤΕΣ ΙΣΧΥΟΣ

H Εξάρτημα για κοπή ράγας.Με μηδενικού τζόγου βελονοειδή και σφαιρικά ρουλεμάν. Προσαρμόζεται εύκολα στη ράγα, έως 135 χλστ. και παρέχει ορθογώνιες κοπές σε όλα τα επίπεδα.

ΤΙΜΗRA 10 506 22 66-11 505,00 €RA 10 S 506 22 66-12 650,00 €

I Κουτιά μεταφοράς.Κατασκευασμένα από κοντραπλακέ με μεταλλική ενίσχυση στις άκρες και τις γωνίες.

ΤΙΜΗK 1260, K 970, K 6500 506 31 08-02 235,00 €K 760 505 46 02-01 235,00 €K 970 Ring, K 3600 MK II, K 6500 Ring 575 42 28-01 235,00 €K 970 Chain 575 46 51-01 235,00 €K 1260 Rail 575 46 53-01 235,00 €

J Δοχείο καυσίμου με στεγανό πώμα πλήρωσης.Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό. Εγκεκριμένο σύμφωνα με τους κανονισμούς UN. Χωρητικότητα 6 λίτρων.

ΤΙΜΗΔοχείο καυσίμου με στεγανό πώμα πλήρωσης. 505 69 80-01 33,00 €

K Λάδι δίχρονων μηχανών.Συμμορφώνεται με τα υψηλότερα πρότυπα JASO / ISO-Global EGD. Το λάδι OilGuard δημιουργήθηκε ειδικά για σκονισμένα περιβάλλοντα. Η δοσομετρική φιάλη παρέχει δόσεις των 2 cl για ανάμιξη με ένα λίτρο βενζίνης.

ΤΙΜΗΛάδι δίχρονων μηχανών Husqvarna, HP, 1 λίτρο 576 74 17-01 —Λάδι δίχρονων μηχανών Husqvarna, HP, δοσομετρική φιάλη 1 λίτρου

544 01 58-09 10,00 €

Λάδι Oilguard, δοσομετρική φιάλη 1 λίτρου 544 97 65-01 10,00 €Λάδι Oilguard, 0,1 λίτρου 544 97 65-02 2,60 €

Κοπή αυλακώσεων για αρμούς διαστολής και επιδιόρθωση ρωγμών.

Κοπή ράγας.

Υπόγεια τοποθέτηση καλωδίων σήματος.

Κοπή διάσωσης.

Ασφαλτοκοπή σε έργα οδοποιίας.

Ακανόνιστη βαθιά κοπή.

Page 96: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

96

DIAGRIP™ S 1400 AS VARI-CUT™™ MT

ΠΡΟΪΟΝ S 1435 S 1445 S 1465 S 1485 AS 12 AS 12S+ VC TURBO VC STD VC PLUS MT 15+ MT 65 MT 85

ΜΟΡΦΗ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΥΛΙΚΟΣκληρά πλακίδια, πορσελανάτο l — — — l l — — — — — —Κεραμικά πλακίδια l — — — l l l l — — — —Γρανίτης l l l — — — l l l l l l l l l l l — — — —Μάρμαρο l l l — — — l l l l l l l l l l l — — — —Συντηρημένο σκυρόδεμα l l l l l l l l l — l l l l l l l l l l l l l l l l l l —Οπλισμένο σκυρόδεμα l l l l l l l l — l l l l l l l l l l l l l l l l l l l —Τούβλο l l l l l l l — l l l l l l l l l l l l l l l l l l l

Κεραμίδι l l l l l l l — l l l l l l l l l l l l l — l l l l l

Αδρό υλικό — — l l l l l — — l l l l l l — — l l l

Νωπό σκυρόδεμα — — l l l l l — — l l l l l — — —Ασφαλτος — — l l l l l — — — l l l — l l l l

Σίδηρος — — l — — — l l l — — — —Ελατός σίδηρος — — — — l l l l — l l — l — —

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣK 760, K 970, K 1260, K 6500, K 3000 Vac, K 3000 Wet, K 40 K 760, K 970, K 1260, K 6500, K 3000 Vac, K 3000 Wet, K 40

l l l = Αριστο l l = Καλό l = Αποδεκτό – = Δεν συνιστάται

ΑΔΑΜΑΝΤΟΦΟΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΓΙΑ ΦΟΡΗΤΟYΣ ΚΟΦΤΕΣΗ Husqvarna προσφέρει αδαμαντοφόρα εργαλεία για κοπή σε όλους τους τύπους δομικών υλικών με κάθε τύπο φορητού εξοπλισμού, από εργαλεία για ειδικό εξοπλισμένο όπως κόφτες στεφάνης και κόφτες αλυσίδας, μέχρι στάνταρ αδαμαντοφόρους δίσκους κοπής για πιο περιστασιακές εργασίες κοπής. Οι ιδιότητες ενός αδαμαντοφόρου δίσκου κοπής καθορίζονται από την εφαρμογή, το προς κοπή υλικό και το μηχάνημα που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί. Για τον λόγο αυτό, η γκάμα των διαθέσιμων αδαμαντοφόρων δίσκων κοπής χωρίζονται σε διαφορετικά επίπεδα και φέρουν σαφή σήμανση ώστε να είναι ευκολότερο για σας να επιλέξετε τον καταλληλότερο δίσκο κοπής για τον τύπο της εργασίας κοπής.

Επαναστατικη τεχνολογια αδαμαντοφορων εργαλειων για εξαιρετικη κοπτικη ικανοτητα και ανθεκτικοτητα.Με την τεχνολογία Diagrip™, τα διαμάντια υποβάλλονται σε ειδική επεξεργασία για τη βέλτιστη τοποθέτησή τους στο κοπτικό τμήμα, παρέχοντας μέγιστη αποτελεσματικότητα σε κάθε διαμάντι. Κατά την κοπή, τα διαμάντια αποκαλύπτονται και καταναλώνονται με ομαλό ρυθμό, γεγονός που καθιστά την ακμή ομαλή και ισχυρή ιδιαίτερα κατά την κοπή σκληρών υλικών όπως οπλισμένο σκυρόδεμα. Αυτό σημαίνει εξαιρετικά γρήγορη και ομαλή κοπή σε όλους τους τύπους δομικών υλικών.

ΧΡΥΣΗ ΕΤΙΚΕΤΑ

ΑΣΗΜΙ ΕΤΙΚΕΤΑ

ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΗ ΕΤΙΚΕΤΑ

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις σελίδες 10 –11.

Page 97: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

97

ΦΟΡΗΤΟΙ Κ ΟΦΤΕΣ ΙΣΧΥΟΣ

DIAGRIP™ S 1400 AS VARI-CUT™™ MT

ΠΡΟΪΟΝ S 1435 S 1445 S 1465 S 1485 AS 12 AS 12S+ VC TURBO VC STD VC PLUS MT 15+ MT 65 MT 85

ΜΟΡΦΗ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΥΛΙΚΟΣκληρά πλακίδια, πορσελανάτο l — — — l l — — — — — —Κεραμικά πλακίδια l — — — l l l l — — — —Γρανίτης l l l — — — l l l l l l l l l l l — — — —Μάρμαρο l l l — — — l l l l l l l l l l l — — — —Συντηρημένο σκυρόδεμα l l l l l l l l l — l l l l l l l l l l l l l l l l l l —Οπλισμένο σκυρόδεμα l l l l l l l l — l l l l l l l l l l l l l l l l l l l —Τούβλο l l l l l l l — l l l l l l l l l l l l l l l l l l l

Κεραμίδι l l l l l l l — l l l l l l l l l l l l l — l l l l l

Αδρό υλικό — — l l l l l — — l l l l l l — — l l l

Νωπό σκυρόδεμα — — l l l l l — — l l l l l — — —Ασφαλτος — — l l l l l — — — l l l — l l l l

Σίδηρος — — l — — — l l l — — — —Ελατός σίδηρος — — — — l l l l — l l — l — —

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣK 760, K 970, K 1260, K 6500, K 3000 Vac, K 3000 Wet, K 40 K 760, K 970, K 1260, K 6500, K 3000 Vac, K 3000 Wet, K 40

l l l = Αριστο l l = Καλό l = Αποδεκτό – = Δεν συνιστάται

Page 98: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

98

Husqvarna Diagrip™ S 1435 / S 1445 / S 1465 / S 1485.Επαγγελματικοί δίσκοι για εύκολη λειτουργία ακόμη και σε υπεροπλισμένο σκυρόδεμα. Πρωτοποριακή σχεδίαση των κοπτικών τμημάτων για αποτελεσματική κοπή, ψύξη και εκκένωση υπολειμμάτων κοπής, που αυξάνει τόσο την ταχύτητα κοπής όσο και τη διάρκεια ζωής.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΔΙΣΚΟΥ

ΜΟΡΦΗ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΠΗ, ΧΛΣΤ. ΤΙΜΗ

S 1435584 22 42-01 300 Τμηματοποιημένη Τριπλή εγκοπή 10,0 + 2,0 20 25,4 /20,0 “Easy-fit” 145,00 €583 89 04-01 350 Τμηματοποιημένη Τριπλή εγκοπή 10,0 + 2,0 24 25,4 /20,0 “Easy-fit” 175,00 €584 22 44-02 400 Τμηματοποιημένη Τριπλή εγκοπή 10,0 + 2,0 27 25,4 210,00 €

S 1445584 22 48-01 300 Τμηματοποιημένη διπλό εγκοπή 10,0 + 2,0 20 25,4 /20,0 “Easy-fit” 179,00 €584 22 49-01 350 Τμηματοποιημένη διπλό εγκοπή 10,0 + 2,0 24 25,4 /20,0 “Easy-fit” 219,00 €584 22 50-02 400 Τμηματοποιημένη διπλό εγκοπή 10,0 + 2,0 27 25,4 275,00 €

S 1465581 15 73-01 300 Τμηματοποιημένη διπλό εγκοπή 10,0 + 2,0 20 25,4 /20,0 “Easy-fit” 189,00 €581 15 74-01 350 Τμηματοποιημένη διπλό εγκοπή 10,0 + 2,0 24 25,4 /20,0 “Easy-fit” 242,00 €584 22 28-02 400 Τμηματοποιημένη διπλό εγκοπή 10,0 + 2,0 27 25,4 284,00 €

S 1485584 22 33-01 300 Τμηματοποιημένη Επίπεδο 10,0 + 2,0 18 25,4 /20,0 “Easy-fit” 219,00 €584 22 35-01 350 Τμηματοποιημένη Επίπεδο 10,0 + 2,0 21 25,4 /20,0 “Easy-fit” 269,00 €584 22 37-02 400 Τμηματοποιημένη Επίπεδο 10,0 + 2,0 24 25,4 319,00 €

Husqvarna AS 12 / AS 12 S+.Επαγγελματικοί δίσκοι κοπής turbo με συνενωμένα κοπτικά τμήματα για εφαρμογές που απαιτούν υψηλής ποιότητας φινίρισμα κοπής. Το AS 12S+ διαθέτει ειδικό χαλύβδινο πυρήνα που μειώνει σημαντικά τη στάθμη θορύβου.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΔΙΣΚΟΥ

ΜΟΡΦΗ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΠΗ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

AS 12543 08 08-24 300 Συνενωμένα κοπτικά τμήματα Turbo 12,0 21 25,4 /20 “Easy-fit” 138,00 €543 08 08-25 350 Συνενωμένα κοπτικά τμήματα Turbo 12,0 24 25,4 /20 “Easy-fit” 158,00 €

AS 12S+585 54 85-01 400 Συνενωμένα κοπτικά τμήματα Turbo 12,0 27 25,4 /20 “Easy-fit” 235,00 €

Husqvarna Vari-Cut™ Turbo / Standard / Plus.Δίσκοι κοπής κορυφαίας ποιότητας (Premium) με υψηλή ταχύτητα κοπής και καλή ισορροπία μεταξύ κόστους επένδυσης και κόστους κοπής ανά τετραγωνικό μέτρο.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΔΙΣΚΟΥ

ΜΟΡΦΗ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΠΗ, ΧΛΣΤ. ΤΙΜΗ

VARI-CUT™ TURBO587 90 57-01 300 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 10,0 20 25,4 /20 “Easy-fit” 129,00 €587 90 58-01 350 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 10,0 24 25,4 /20 “Easy-fit” 157,00 €587 90 59-01 400 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 10,0 28 25,4 /20 “Easy-fit” 201,00 €

VARI-CUT™ STANDARD586 59 55-01 300 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 10,0 20 25,4 /20 “Easy-fit” 129,00 €586 59 55-02 350 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 10,0 24 25,4 /20 “Easy-fit” 157,00 €586 59 55-03 400 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 10,0 28 25,4 /20 “Easy-fit” 201,00 €

VARI-CUT™ PLUS587 90 44-01 300 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 10,0 20 25,4 /20 “Easy-fit” 140,00 €587 90 45-01 350 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 10,0 24 25,4 /20 “Easy-fit” 173,00 €587 90 53-01 400 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 10,0 28 25,4 /20 “Easy-fit” 214,00 €

Husqvarna MT 15+ / MT 65 / MT 85.Ποιοτικοί δίσκοι κοπής βελτιστοποιημένοι για λιγότερο εντατική επαγγελματική κοπή στα περισσότερα υλικά, που παρέχουν καλή ισορροπία μεταξύ απόδοσης και τιμής.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΔΙΣΚΟΥ ΜΟΡΦΗ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΠΗ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

MT 15+543 08 63-41 300 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 13,5 25,4 /20 60,00 €543 08 71-32 350 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 13,5 25,4 /20 75,00 €

MT 65581 35 66-02 300 Συνενωμένα κοπτικά

τμήματα Turbo 10,0 25,4 /20 99,00 €

543 08 73-81 350 Συνενωμένα κοπτικά τμήματα

Turbo 10,0 25,4 /20 117,00 €

MT 85543 08 73-87 300 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 10,0 25,4 /20 123,00 €543 08 73-88 350 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 10,0 25,4 /20 145,00 €

Page 99: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

99

ΦΟΡΗΤΟΙ Κ ΟΦΤΕΣ ΙΣΧΥΟΣ

ΔΙΣΚΟΙ ΓΙΑ ΚΟΦΤΕΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΔΙΣΚΟΙ ΓΙΑ CUT-N-BREAK

ΠΡΟΪΟΝ R 1420 R 1445 R 820 R 845 R 870 EL 10 CNB EL 35 CNB EL 70 CNB

ΜΟΡΦΗ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΥΛΙΚΟΠέτρα l l l l l l l — l l l l —Σκυρόδεμα, σκληρό l l l l l l l l l l — l l l l l —Σκυρόδεμα, μέτριας σκληρότητας l l l l l l l l l l l l — l l l l —Σκυρόδεμα, μαλακό l l l l l l l l l l l — l l l l

Δομικά τούβλα l l l l l l l — l l l l

Αδρά δομικά μπλοκ — — — — l l l — l l l l

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣK 970 Ring, K 6500 Ring, K 3600 MK II K 3000 Cut-n-Break

ΔΙΣΚΟΙ ΓΙΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΟΦΤΕΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΦΟΡΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ

ΠΡΟΪΟΝ S 1220 H S 1240 H PRO 45 PXC 45 ELC 45 ELC 70 SLC 45

ΜΟΡΦΗ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΥΛΙΚΟΠέτρα l l l — l l l l l l — l

Σκυρόδεμα, σκληρό l l l l l l l l l l l l — l l

Σκυρόδεμα, μέτριας σκληρότητας l l l l l l l l l l l l l l l l l l

Σκυρόδεμα, μαλακό l l l l l l l l l l l l l l l l l

Δομικά τούβλα — l l l l l l l l l l l

Αδρά δομικά μπλοκ — l l — — l l l l

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣK 6500, K 2500 K 6500 Chain, K 970 Chain

l l l = Αριστο l l = Καλό l = Αποδεκτό – = Δεν συνιστάται

ΑΔΑΜΑΝΤΟΦΟΡΑ ΕΡΓΑΛΕIΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣΗ Husqvarna έχει μακροχρόνια παράδοση στην ανάπτυξη αδαμαντοφόρων εργαλείων για ειδικές εφαρμογές κοπής που απαιτούν χειριστές με ειδικά προσόντα. Οι καινοτομίες μας στον τομέα των φορητών μηχανημάτων κοπής περιλαμβάνουν κόφτες στεφάνης, αλυσοπρίονα και το εργαλείο Cut-n-Break, με βάθος κοπής έως 400 χλστ. Η σειρά δίσκων R 1400 για κόφτες στεφάνης διαθέτει την τεχνολογία Diagrip™ που προσδίδει στον συγκεκριμένο δίσκο στεφάνης πολύ υψηλή ταχύτητα κοπής, μεγάλη διάρκεια ζωής και ομαλή κοπή.

ΧΡΥΣΗ ΕΤΙΚΕΤΑ

ΑΣΗΜΙ ΕΤΙΚΕΤΑ

ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΗ ΕΤΙΚΕΤΑ

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις σελίδες 10 –11.

Page 100: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

100

Αδαμαντοφόροι δίσκοι κοπής Husqvarna για κόφτες στεφάνης. Μια γκάμα επαγγελματικών και κορυφαίας ποιότητας δίσκων κοπής με αυτοακονιζόμενα κοπτικά τμήματα, σχεδιασμένα για να παρέχουν ένα εργαλείο ελεύθερης κοπής ανεξάρτητα από την κατεύθυνση περιστροφής του δίσκου κοπής.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΜΗΚΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

R 1420 DIAGRIP™587 02 42-01 370 33 4,2 9,0 398,00 €

R 1445 DIAGRIP™586 17 14-01 370 33 4,2 9,0 398,00 €

R 820574 83 63-01 370 33 4,2 9,0 263,00 €

R 845574 83 63-02 370 33 4,2 9,0 263,00 €

R 870574 83 63-03 370 33 4,2 9,0 263,00 €

ΔΙΣΚΟΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ RING531 10 10-98 365 33 5,6 5,5 420,00 €

Αδαμαντοφόροι δίσκοι κοπής Husqvarna για κόφτες Cut-n-Break.Επαγγελματικοί δίσκοι για σταδιακή κοπή σε τοίχους πάχους έως 400 χλστ., με πολλή χαμηλή επένδυση αδαμαντοφόρων εργαλείων.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΜΗΚΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΣΚΩΝ ΤΙΜΗ

EL 10 CNB574 83 62-01 40 2,4 8,5 2 242

EL 35 CNB574 83 62-02 40 2,4 8,5 2 242

EL 70 CNB574 83 62-03 40 2,4 8,5 2 242

Αδαμαντοφόροι δίσκοι κοπής Husqvarna για υδραυλικούς κόφτες. Επαγγελματικοί δίσκοι με κοπτικά κοπτικά τμήματα για καλύτερη ταχύτητα κοπής και στενή εγκοπή νερού για ομαλή και ομοιόμορφη κοπή.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΕΓΚΟΠEΣ ΝΕΡΟY

ΜΗΚΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΠΗ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

S 1220 H DIAGRIP™580 73 39-01 415 Στενές 40 2,8 10,0 25,4 398,00 €

S 1240 H DIAGRIP™580 73 40-01 415 Στενές 40 2,8 10,0 25,4 398,00 €

S 1220 H PRE-CUT DIAGRIP™580 73 39-02 400 Στενές 40 4,2 10,0 25,4 450,00 €

S 1240 H PRE-CUT DIAGRIP™580 73 40-02 400 Στενές 40 4,2 10,0 25,4 450,00 €

Αδαμαντοφόρες αλυσίδες Husqvarna.Μια γκάμα επαγγελματικών, κορυφαίας ποιότητας και ποιοτικών αλυσίδων για κοπή σε οπλισμένο σκυρόδεμα και άλλα δομικά υλικά με διαφορετική σκληρότητα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΜΗΚΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

PRO 45588 15 04-01 17,0 5,7 5,5 990,00 €

588 15 04-02 17,0 5,7 5,5 990,00 €

PXC 45531 10 11-85 15,0 5,7 5,0 940,00 €

ELC 45531 10 11-87 13,7 5,7 5,0 840,00 €

ELC 70531 10 11-86 13,7 5,7 5,0 840,00 €

SLC 45531 10 11-84 13,7 5,7 5,0 685,00 €

Page 101: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

101

ΦΟΡΗΤΟΙ Κ ΟΦΤΕΣ ΙΣΧΥΟΣ

Δίσκοι rescue Husqvarna (FR).Ο δίσκος κοπής διαθέτει στρώμα διαμαντιών συγκολλημένων με μπρουντζοκόλληση υπό κενό προσδίδοντας εξαιρετική απόδοση κοπής και είναι κατάλληλος για την κοπή των περισσότερων υλικών που μπορεί κανείς να συναντήσει σε μια επείγουσα κατάσταση.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΠΗ, ΧΛΣΤ. ΤΙΜΗ

574 85 39-01 300 25,4 /20,0 “Easy-fit” 158,00 €574 85 40-01 350 25,4 /20,0 “Easy-fit” 189,00 €574 85 41-01 400 25,4 /20,0 “Easy-fit” 233,00 €

Δίσκοι για χάλυβα / πέτρα Husqvarna.Κορυφαίας ποιότητας λειαντικοί δίσκοι, ειδικά σχεδιασμένοι για χρήση με φορητούς κόφτες ισχύος. Μπορούν ουσιαστικά να κόψουν οποιοδήποτε υλικό. Μια καλή επιλογή για χρήση σε χάλυβα και άλλα μέταλλα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΠΗ, ΧΛΣΤ. ΥΛΙΚΟ ΤΙΜΗ

504 00 01-01 300 20,0 Πέτρα 9,00 €504 00 01-02 300 22,2 Πέτρα 9,00 €504 00 02-01 350 20,0 Πέτρα 17,00 €504 00 02-02 350 22,2 Πέτρα 17,00 €504 00 02-03 350 25,4 Πέτρα 17,00 €504 00 03-01 400 20,0 Πέτρα 27,00 €504 00 03-02 400 22,2 Πέτρα 27,00 €504 00 03-03 400 25,4 Πέτρα 27,00 €504 00 04-01 300 20,0 Χάλυβας 9,00 €504 00 04-02 300 22,2 Χάλυβας 9,00 €504 00 05-01 350 20,0 Χάλυβας 16,00 €504 00 05-02 350 22,2 Χάλυβας 16,00 €504 00 05-03 350 25,4 Χάλυβας 16,00 €504 00 07-01 400 20,0 Χάλυβας 27,00 €504 00 07-02 400 22,2 Χάλυβας 27,00 €504 00 07-03 400 25,4 Χάλυβας 27,00 €504 00 08-03 350 25,4 Σιδηροδρομική ράγα 19,00 €504 00 10-03 400 25,4 Σιδηροδρομική ράγα 34,00 €

Page 102: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

102

AS VN

ΠΡΟΪΟΝ AS 6 AS 12 AS 30 + AS 45 + AS 65 + VN 4 VN 6 VN 10 VN 25 VN 30 VN 65 VN 90

ΜΟΡΦΗ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΥΛΙΚΟΣκληρά πλακίδια, πορσελανάτο l l l l — — — l l l l l l l l — — —Κεραμικά πλακίδια l l l l — — — l l l l l l l l — — —Γρανίτης l l l l l — — l l l l l l l l l l — —Μάρμαρο l l l l l l — — l l l l l l l l l l l — —Σκυρόδεμα l l l l l l l l l l l l l l l l — l l l l l l —Τούβλο l l l l l l l l l l l l l l l l — l l l l l l —Αδρό υλικό — l l l l l l — — l — l l l l —Ασφαλτος — l — l l l — — l — — l l —Αποδόμηση κονιάματος — — — — — — — — — — — l l l

ΚΥΠΕΛΛΟΕΙΔΕΙΣ ΤΡΟΧΟΙ ΛΕΙΑΝΣΗΣ

ΠΡΟΪΟΝ G 345 G 445 G 545

ΥΛΙΚΟΣκυρόδεμα, μαλακό l l l l l l l l

Σκυρόδεμα, μέτριας σκληρότητας l l l l l l l l l

Σκυρόδεμα, σκληρό l l l l l l l

Τούβλο l l l l l l l l

l l l = Αριστο l l = Καλό l = Αποδεκτό – = Δεν συνιστάται

Οι δίσκοι διάσωσης Husqvarna είναι σχεδιασμένοι για την κοπή μιας ευρείας γκάμας υλικών, χωρίς να απαιτείται αλλαγή μεταξύ διαφορετικών δίσκων κοπής. Για χρήση μόνο από εκπαιδευμένους χειριστές.

ΑΔΑΜΑΝΤΟΦΟΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΓΙΑ ΓΩΝΙΑΚΟYΣ ΤΡΟΧΟYΣΟι αδαµαντοφόροι δίσκοι µας για γωνιακούς τροχούς έχουν σχεδιαστεί µε βάση τη µακρόχρονη πείρα µας που χαρακτηρίζεται από συνεχή καινοτοµία και βελτίωση. Οι δίσκοι κοπής AS είναι ειδικά σχεδιασµένοι για τον επαγγελµατία χρήστη που προσδοκεί µια κορυφαία σχέση τιµής / απόδοσης και ικανοποιητική απόδοση, ενώ οι δίσκοι κοπής VN αποτελούν ένα καλό συµπλήρωµα για τους επαγγελµατικούς δίσκους κοπής παρέχοντας υψηλή ταχύτητας κοπή και µια καλή ισορροπία µεταξύ επένδυσης και απόδοσης. Οι κυπελλοειδείς λειαντικοί τροχοί της Husqvarna διατίθενται σε όλα τα απαιτούµενα µεγέθη κόκκων για ένα ευρύ φάσµα εφαρµογών.

ΧΡΥΣΗ ΕΤΙΚΕΤΑ

ΑΣΗΜΙ ΕΤΙΚΕΤΑ

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις σελίδες 10 –11.

Page 103: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

103

Husqvarna AS 6 / AS 12 / AS 30 + / AS 45 + / AS 65 +.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΔΙΣΚΟΥ ΜΟΡΦΗ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΠΗ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

AS 6574 26 86-01 115 Συνεχόμενη Επίπεδη 12,0 — 22,2 38,00 €

AS 12543 08 08-20 115 Συνενωμένα κοπτικά τμήματα Turbo 8,0 + 2,0 9 22,2 60,00 €543 08 08-21 125 Συνενωμένα κοπτικά τμήματα Turbo 8,0 + 2,0 10 22,2 65,00 €543 08 08-23 230 Συνενωμένα κοπτικά τμήματα Turbo 8,0 + 2,0 18 22,2 103,00 €

AS 30 +543 08 19-39 115 Τμηματοποιημένη Kite 1 10,0 + 2,5 7 22,2 60,00 €543 08 19-40 125 Τμηματοποιημένη Kite 1 10,0 + 2,5 8 22,2 65,00 €543 06 73-01 230 Τμηματοποιημένη Kite 1 10,0 + 2,5 15 22,2 103,00 €

AS 45 +543 06 73-02 230 Τμηματοποιημένη Kite 1 10,0 + 2,5 15 22,2 103,00 €

AS 65 +543 06 73-04 230 Τμηματοποιημένη Kite 1 10,0 + 2,5 15 22,2 107,00 €

Husqvarna VN 4 / VN 6 / VN 10 / VN 25 / VN 30 / VN 65 / VN 90.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΔΙΣΚΟΥ ΜΟΡΦΗ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΠΗ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

VN 4543 06 71-71 115 Συνεχόμενη Επίπεδη 7,0 — 22,2 25,00 €543 06 71-72 125 Συνεχόμενη Επίπεδη 7,0 — 22,2 29,00 €

VN 6543 06 71-73 115 Συνεχόμενη Turbo 7,0 — 22,2 31,00 €543 06 71-74 125 Συνεχόμενη Turbo 7,0 — 22,2 36,00 €543 07 85-20 230 Συνεχόμενη Turbo 7,0 — 22,2 71,00 €

VN 10543 06 73-05 115 Συνενωμένα

κοπτικά τμήματα Turbo 8,0 + 2,0 9 22,2 57,00 €

543 06 73-07 230 Συνενωμένα κοπτικά τμήματα

Turbo 8,0 + 2,0 18 22,2 84,00 €

VN 25543 06 73-15 115 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 8,0 + 2,0 8 22,2 57,00 €543 06 73-17 230 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 8,0 + 2,0 15 22,2 84,00 €

VN 30543 06 73-18 115 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 8,0 + 2,0 8 22,2 46,00 €543 06 73-19 125 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 8,0 + 2,0 8 22,2 50,00 €543 07 61-90 150 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 8,0 + 2,0 10 22,2 60,00 €543 07 61-91 150 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 8,0 + 2,0 10 30,0 60,00 €543 07 61-96 180 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 8,0 + 2,0 12 22,2 60,00 €543 06 73-20 230 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 8,0 + 2,0 15 22,2 65,00 €

VN 65543 08 40-43 230 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 8,0 + 2,0 15 22,2 71,00 €

VN 90543 06 73-24 125 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 4,5 + 2,5 12 22,2 115,00 €

Husqvarna Rescue (FR).

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΠΗ, ΧΛΣΤ. ΤΙΜΗ

577 10 36-01 115 22,2 44,00 €574 85 37-01 125 22,2 50,00 €574 85 38-01 230 22,2 88,00 €

Husqvarna G 345 / G 445 / G 545 κυπελλοειδείς.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. ΣΥΝΔΕΤHΡΑΣ ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΚΚΩΝ ΤΙΜΗ

G 345 FAN CUP543 08 73-50 100 22,2 / M 14 5,0 9 20 /35 84,00 €543 08 62-10 115 22,2 / M 14 5,0 9 20 /35 88,00 €543 08 62-11 125 22,2 / M 14 5,0 9 20 /35 105,00 €543 08 62-12 150 19,0 5,0 12 20 /35 137,00 €543 08 62-13 180 22,2 5,0 12 20 /35 163,00 €

G 445 TURBO CUP543 08 62-14 115 22,2 / M 14 5,0 16 35 /40 105,00 €543 08 62-15 125 22,2 / M 14 5,0 18 35 /40 120,00 €543 08 62-16 180 22,2 5,0 22 35 /40 178,00 €

G 545 DOUBLE ROW CUP543 08 62-17 115 22,2 / M 14 5,0 16 35 /40 126,00 €543 08 62-18 125 22,2 / M 14 5,0 18 35 /40 158,00 €543 08 62-19 180 22,2 5,0 22 35 /40 231,00 €

ΦΟΡΗΤΟΙ Κ ΟΦΤΕΣ ΙΣΧΥΟΣ

Page 104: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

104

ΚΟΦΤΕΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ Οι κόφτες τοιχοποιίας Husqvarna είναι σχεδιασμένοι για αποτελεσματική και ακριβή κοπή παντός τύπου τούβλων και δομικών μπλοκ. Στιβαρή, άκαμπτη σχεδίαση που τους καθιστά αρκετά σταθερούς για την κοπή, μεγάλων και μεγάλου βάρους μπλοκ. Η μεταφορά, η τοποθέτηση και ο χειρισμός γίνονται εύκολα από ένα άτομο.

1000

900

800

700

600

0

100

200

700 700

100

695

80105

1000

230

TS 100 RTS 300 ETS 350 ETS 400 F

Επισκόπηση γκάμας προϊόντων.Η γκάμα επιτραπέζιων κοφτών Husqvarna αποτελείται από 8 μοντέλα βελτιστοποιημένα για διάφορες εφαρμογές.

ΣΤΙΒΑΡΟ Το στιβαρό μονοκόμματο πλαίσιο, με ενσωματωμένες ράγες μεταφοράς παρέχει μεγάλη ακαμψία και διασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ Το στιβαρό και αξιόπιστο μοτέρ παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

ΜΕΓ. ΜΗΚΟΣ ΚΟΠΗΣ[χλστ.]

ΜΕΓ. ΒΑΘΟΣ ΚΟΠΗΣ[χλστ.]

ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΟΠΗΣΚατασκευασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της καθημερινής σας εργασίας με τον καλύτερο τρόπο. Οι επιτραπέζιοι κόφτες της Husqvarna είναι αποτελεσματικοί, υψηλής φορητότητας και ευκολόχρηστοι για την κοπή μεγάλων τούβλων ή μικρών πλακιδίων, είτε εκτελείτε την κοπή όρθιοι στο έδαφος είτε πάνω σε στέγη. Για μας είναι εξίσου σημαντικό να διασφαλίζεται το τέλειο ταίριασμα μεταξύ υλικού, μηχανήματος και αδαμοντοφόρου εργαλείου. Αυτό σημαίνει ότι η κοπή εκτελείται πάντοτε με μεγάλη ακρίβεια.

Page 105: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

105

ΚΟΦΤΕΣ ΛΙΘΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

ΚΟΦΤΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ Οι κόφτες πλακιδίων Husqvarna είναι σχεδιασμένοι για αποτελεσματική και ακριβή κοπή πλακιδίων παντός τύπου και μεγέθους. Είναι εξοπλισμένοι με ευκολόχρηστες συσκευές οδήγησης για γωνιακή κοπή

υψηλής ακρίβειας. Η μεταφορά, η τοποθέτηση και ο χειρισμός γίνονται εύκολα από ένα άτομο.

Το HUSQVARNA TS 60 είναι εξοπλισμένο με το καινοτόμο και πατενταρισμένο σύστημα συγκράτησης νερού Jet Stream, χάρη στο οποίο το νερό και τα υπολείμματα κοπής παραμένουν στο φορείο και ανακυκλώνονται κατά την κοπή. Μέσω της ροής νερού που περνάει στο φρεάτιο του φορείου, τα υπολείμματα κοπής ελαχιστοποιούνται και η περιοχή γύρω από τον κόφτη παραμένει καθαρή και χωρίς εκτοξευμένο νερό.

ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΟΠΗ Με τον TS 60 είναι δυνατή η κάθετη, πλάγια και γωνιακή κοπή.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την τοποθεσία www.husqvarnacp.com ή εκτελέστε σάρωση του κωδικού QR με το smartphone σας!

1000

900

800

700

600

0

100

200

46 50

730

660

726

40

78

TS 60TS 66 RTS 73 RTS 230 F

Page 106: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

106

ΚΟΦΤΕΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ TS 400 F TS 350 E TS 300 E TS 100 R

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΙσχύς, W 1500 /2200 /2700 1500 /2200 /2700 2200 /2700 2200 /2700Τάση, V 115 /230 /400 115 /230 /400 230 /400 230 /400Κύκλοι, Hz 50 50 50 50Αξονας δίσκου κοπής, σ.α.λ. 2800 2800 2800 2800Μέγ. διάμετρος δίσκου κοπής, χλστ. 400 350 300 (350) 350Μέγ. βάθος κοπής, χλστ. 125 /230 100 80 (100) 105Μέγ. μήκος κοπής, χλστ. 700 700 695 1000Μέγεθος άξονα, χλστ. 25,4 25,4 25,4 25,4Διαστάσεις (Μ×Π×Υ), χλστ. 1120 × 600 × 600 1120 × 600 × 600 1120 × 600 × 600 1400 × 840 × 1400Βάρος, κιλά 96,0 92,0 82,0 106,0

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΧωρίς αυτόματο διακόπτη τάσης l l l l

Βυθιζόμενη κεφαλή l l l l

Κλειδί άξονα δίσκου κοπής l l l l

Οδηγός ευθείας κοπής l l l l

Υδραντλία l l l l

Ηλεκτρική αντλία ταχείας σύνδεσης. l l — l

Τροχοί μεταφοράς 4 2 — —Οδηγός κοπής υπό γωνία l l — —Φλάντζα ταχείας αποσύνδεσης l — — —Δίσκος συλλογής υπολειμμάτων l — — —Πλευρική προέκταση για τραπέζι l — — l

Αναδιπλούμενα πόδια l l l —Ημιαυτόματα αναδιπλούμενα πόδια l l — —Προσαρμογή δίσκου κοπής 300 – 350 χλστ. l l l —Προσαρμογή δίσκου κοπής 300, 350 και 400 χλστ. l — — —

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ965 14 81-01, 230 V, 1-φασικό, δίσκος κοπής GS 50 S + 400 χλστ.

965 14 80-01, 230 V, 1-φασικό, δίσκος κοπής GS 50 S + 350 χλστ.

965 15 46-03, 230 V, 1-φασικό, δίσκος κοπής GS 50 350 χλστ.

965 15 40-02, 230 V, 1-φασικό, δίσκος κοπής GS 50 S + 350 χλστ.

ΤΙΜΗ 1.650,00 € 1.250,00 € 940,00 € 1.880,00 €

Page 107: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

107

ΚΟΦΤΕΣ ΛΙΘΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

ΚΟΦΤΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ TS 230 F TS 73 R TS 66 R TS 60

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΙσχύς, W 800 1000 800 1800Τάση, V 115 /230 115 /230 230 230Κύκλοι, Hz 50 50 50 50Μέγ. διάμετρος δίσκου κοπής, χλστ. 230 230 200 254Μέγ. βάθος κοπής, χλστ. 46 /37* 50 /100 40 78 /45*Μέγ. μήκος κοπής, χλστ. — 730 660 726Μέγεθος άξονα, χλστ. 25,4 25,4 25,4 16Διαστάσεις (Μ×Π×Υ), χλστ. 630 × 520 × 330 1060 × 575 × 600 950 × 480 × 490 932 × 700 × 468Βάρος, κιλά 16,5 47,0 41,0 36,0

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΚλειδί άξονα δίσκου κοπής l l l l

Οδηγός κοπής υπό γωνία l l l l

Ρυθμιζόμενος οδηγός κοπής l l l l

Υδραντλία — l l l

Βυθιζόμενη κεφαλή — l l l

Πλευρική προέκταση για τραπέζι — l l l

Δίσκος κοπής GS 2 S, συνεχές χείλος l l l l

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ965 15 36-01, 230 V 965 15 38-02, 230 V 965 15 37-01 966 61 07-02

ΤΙΜΗ 495,00 € 920,00 € 555,00 € 1.180,00 €

* Πλάγια κοπή σε γωνία 45°

Page 108: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

108

Page 109: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

109

ΚΟΦΤΕΣ ΛΙΘΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Husqvarna TS 230 F.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗΒάση στήριξης 543 07 20-29 104,50 €Καλώδιο τροφοδοσίας διαφορικού, PRCD, 1-φασικό, 16 A – 30 mA

543 04 14-10 142,70 €

Μπλοκ ακονίσματος, 2 πλευρών 543 05 91-20 7,00 €Οδηγός κοπής υπό γωνία 543 04 62-73 1,60 €Παξιμάδι δίσκου κοπής 501 17 99-01 8,00 €Πλήρης οδηγός κοπής 543 04 62-74 17,70 €

Husqvarna TS 73 R.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗΚαλώδιο τροφοδοσίας διαφορικού, PRCD, 1-φασικό, 16 A – 30 mA

543 04 14-10 142,70 €

Κλειδί, παξιμάδι δίσκου κοπής 543 04 58-95 1,80 €Μπλοκ ακονίσματος, 2 πλευρών 543 05 91-20 7,00 €Οδηγός κοπής υπό γωνία 543 06 98-41 8,40 €Παξιμάδι δίσκου κοπής 543 07 20-02 0,30 €Πλευρικό στήριγμα 544 94 53-01 4,20 €Τάπα δίσκου νερού 543 04 60-51 0,40 €Υδραντλία, 230 V 587 49 22-02 91,50 €

Husqvarna TS 66 R.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗΚαλώδιο τροφοδοσίας διαφορικού, PRCD, 1-φασικό, 16 A – 30 mA

543 04 14-10 142,70 €

Μπλοκ ακονίσματος, 2 πλευρών 543 05 91-20 7,00 €Παξιμάδι δίσκου κοπής 543 85 03-28 0,30 €Υδραντλία 543 04 05-03 6,80 €

Husqvarna TS 60.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗΜπλοκ ακονίσματος, 2 πλευρών 543 05 91-20 7,00 €Τροχοί για βάση 577 94 71-01 108,20 €Υδραντλία, 230 V 577 52 01-05 80,90 €

Για ολοκληρωμένη λίστα ανταλλακτικών, ανατρέξτε στην Εικονογραφημένη Λίστα Εξαρτημάτων (IPL-Illustrated Part List) στον ιστότοπό μας.

Husqvarna TS 400 F.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗΚαλώδιο τροφοδοσίας διαφορικού, PRCD, 1-φασικό, 16 A – 30 mA

543 04 14-10 142,70 €

Μπλοκ ακονίσματος, 2 πλευρών 543 05 91-20 7,00 €Οδηγός κοπής υπό γωνία 543 04 61-46 17,70 €Παξιμάδι ταχείας σύνδεσης για δίσκο κοπής 543 04 33-57 124,00 €Τάπα για δοχείο 543 04 60-51 0,40 €Υδραντλία, 230 /400 V 587 49 22-01 115,00 €

Husqvarna TS 350 E.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗΚαλώδιο τροφοδοσίας διαφορικού, PRCD, 1-φασικό, 16 A – 30 mA

543 04 14-10 142,70 €

Κλειδί, παξιμάδι δίσκου κοπής 543 04 59-00 3,40 €Μπλοκ ακονίσματος, 2 πλευρών 543 05 91-20 7,00 €Οδηγός κοπής υπό γωνία 543 04 61-46 17,70 €Παξιμάδι δίσκου κοπής 543 85 01-75 0,70 €Τάπα για δοχείο 543 04 60-51 0,40 €Υδραντλία, 230 /400 V 587 49 22-01 115,00 €

Husqvarna TS 300 E.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗΚαλώδιο τροφοδοσίας διαφορικού, PRCD, 1-φασικό, 16 A – 30 mA

543 04 14-10 142,70 €

Κλειδί, παξιμάδι δίσκου κοπής 543 04 34-50 —Μπλοκ ακονίσματος, 2 πλευρών 543 05 91-20 7,00 €Οδηγός κοπής υπό γωνία 543 04 61-46 17,70 €Παξιμάδι δίσκου κοπής 543 85 01-75 0,70 €Τάπα για δοχείο 543 04 60-51 0,40 €Υδραντλία, 230 /400 V 587 49 22-03 95,80 €

Husqvarna TS 100 R.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΙΜΗΚαλώδιο τροφοδοσίας διαφορικού, PRCD, 1-φασικό, 16 A – 30 mA

543 04 14-10 —

Κλειδί, παξιμάδι δίσκου κοπής 543 06 64-23 —Μπλοκ ακονίσματος, 2 πλευρών 543 05 91-20 —Παξιμάδι δίσκου κοπής 543 85 01-75 —Τάπα για δοχείο 543 04 60-51 —Υδραντλία, 230 /400 V 587 49 22-03 —

Παξιμάδι ταχείας σύνδεσης για δίσκο κοπής, για εύκολη τοποθέτηση του δίσκου κοπής

Οδηγός κοπής υπό γωνία για TS 300 E

Καλώδιο τροφοδοσίας διαφορικούΜπλοκ ακονίσματος, 2 πλευρών

Πλήρης οδηγός κοπής και οδηγός κοπής υπό γωνία

Αναδιπλούμενη βάση στήριξης για ευκολότερες συνθήκες εργασίας

Οδηγός κοπής υπό γωνία για TS 73 R

Πλευρικό στήριγμα Τροχοί για βάση

Page 110: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

110

ΠΡΟΪΟΝ GS 25 GS 50 GS 50 + GS 50 S + GS 1 GS 2 S

ΜΟΡΦΗ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΥΛΙΚΟΓυαλί — — — — l l l —Σκληρά πλακίδια, πορσελανάτο l — — — — l l l

Κεραμικά πλακίδια l l l l l l — l l l

Γρανίτης, σκληρός l l l l l l — l l

Μάρμαρο l l l l l l — l l

Γρανίτης, μαλακός l l l l l l l l l — l l

Σκυρόδεμα l l l l l l l l l l l l — —Τούβλο — l l l l l l l l l — —Αδρά υλικά — l l l l l l — —

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣTS 400 F, TS 350 E, TS 300 E, TS 100 R

TS 350 E, TS 300 E, TS 100 R

TS 400 F, TS 350 E, TS 300 E

TS 230 F, TS 73 R, TS 66 R, TS 60

TS 350 E, TS 300 E, TS 100 R, TS 230 F, TS 73 R, TS 66 R, TS 60

l l l = Αριστο l l = Καλό l = Αποδεκτό – = Δεν συνιστάται

Αδαμαντοφόροι δίσκοι για κόφτες τοιχοποιίας και κόφτες πλακιδίωνΑυτή η επαγγελματική σειρά σχεδιάστηκε για εντατική χρήση και έχει βελτιστοποιηθεί για πολύ απαιτητικά υλικά και δύσκολες συνθήκες εργασίας από σκληρά κεραμικά πλακίδια μέχρι πολύ αδρά υλικά χαμηλής πυκνότητας όπως τούβλα και κυβόλιθους. Τα χαρακτη ριστικά τους βασίζονται στην παγκόσμια πείρα μας από εργασίες βαριάς χρήσης. Στη σειρά περιλαμβάνονται διάφοροι δίσκοι κοπής με ειδικό χαλύβδινο πυρήνα χαμηλού θορύβου που μειώνει το θόρυβο κατά 50 %, ιδιαίτερα κατάλληλοι τόσο για τους χειριστές όσο και για τον περιβάλλοντα χώρο.

ΧΡΥΣΗ ΕΤΙΚΕΤΑ

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις σελίδες 10 –11.

Page 111: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

111

ΚΟΦΤΕΣ ΛΙΘΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Husqvarna GS 25 / GS 50 / GS 50 + / GS 50 S +.Επαγγελματικοί δίσκοι κοπής τοιχοποιίας με ένα πολύ ευρύ φάσμα εφαρμογών καλύπτοντας την πλειοψηφία των υλικών προς κοπή.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. * ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΔΙΣΚΟΥ ΜΟΡΦH ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΕΣΩΤΕΡΙΚH ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

HUSQVARNA GS 25543 06 71-82 300 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 5,0 + 2,5 21 25,4 114,00 €543 06 71-83 350 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 5,0 + 2,5 25 25,4 129,00 €543 08 19-51 400 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 5,0 + 2,5 28 25,4 163,00 €

HUSQVARNA GS 50543 06 72-01 300 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 5,0 + 2,0 21 25,4 126,00 €543 06 72-02 350 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 5,0 + 2,0 25 25,4 153,00 €

HUSQVARNA GS 50 +522 61 47-01 500 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 10,0 + 2,0 30 25,4 382,00 €522 61 48-01 600 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 10,0 + 2,0 36 25,4 578,00 €543 06 71-93 900 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 10,0 + 2,5 46 60 806,00 €543 06 71-94 1000 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 10,0 + 2,5 50 60 920,00 €

HUSQVARNA GS 50 S +543 06 71-89 300 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 10,0 + 2,0 21 25,4 131,00 €543 06 71-90 350 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 10,0 + 2,0 25 25,4 163,00 €581 15 69-01 400 Τμηματοποιημένη Επίπεδη 10,0 + 2,5 28 25,4 243,08 €

* Οι διάμετροι των δίσκων είναι ονομαστικές.

Husqvarna GS 1 / GS 2 S.Δίσκοι κοπής επαγγελματικοί ποιότητας με γεωμετρία συνεχούς χείλους για υψηλής ποιότητας φινίρισμα και κοπή ακριβείας στα πλακίδια.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ. * ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΔΙΣΚΟΥ ΜΟΡΦH ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΥΨΟΣ ΚΟΠΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚH ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ, ΧΛΣΤ.

ΤΙΜΗ

HUSQVARNA GS 1575 39 02-01 180 Συνεχόμενη Επίπεδη 10,0 25,4 37,00575 39 04-01 230 Συνεχόμενη Επίπεδη 10,0 25,4 49,00

HUSQVARNA GS 2 S543 08 03-75 180 Συνεχόμενη Επίπεδη 7,0 25,4 37,00543 08 03-76 200 Συνεχόμενη Επίπεδη 7,0 25,4 39,00543 08 03-77 230 Συνεχόμενη Επίπεδη 7,0 25,4 49,00543 08 06-16 250 Συνεχόμενη Επίπεδη 7,0 25,4 66,00543 08 03-78 300 Συνεχόμενη Επίπεδη 7,0 25,4 114,00543 08 03-79 350 Συνεχόμενη Επίπεδη 7,0 25,4 131,00

* Οι διάμετροι των δίσκων είναι ονομαστικές.

Page 112: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

112

Επισκόπηση γκάμας προϊόντων.Η γκάμα των ρομπότ κατεδάφισης της Husqvarna αποτελείται από πέντε βασικά μοντέλα, από το 15 kW DXR 140 με περιστρεφόμενο βραχίονα κατά 360°+ μέχρι το 22 kW DXR 310 με τηλεσκοπικό βραχίονα. Το βάρος κυμαίνεται από 995 έως 2020 κιλά. Με τα πακέτα δυνατοτήτων, η γκάμα DXR διατίθεται σε 17 διαφορετικές παραλλαγές. Για μέγιστη παραγωγικότητα, επιλέξτε τον κατάλληλο τύπο για το είδος της εργασίας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την τοποθεσία www.husqvarnacp.com ή εκτελέστε σάρωση του κωδικού QR με το smartphone σας!

DXR 300

DXR 310

DXR 250

DXR 270 DXR 140

[m]

[μ.]

22 kW 22 kW

19 kW 19 kW

15 kW

4

10

3

0

2

1000

2000

1

0 1 2 3 4 5

5

20

ΙΣΧΥΣ[kW]

ΒΑΡΟΣ[κιλά]

ΕΠΕΚΤΑΣΜΑ, ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ

[μ.]

2020 κιλά 1960 κιλά

1750 κιλά 1620 κιλά

985 κιλά

DXR 140 + SB 152 Forward 3.7 m / Up 4.4 m

DXR 270 / DXR 250 + SB 202 Forward 4.5 m / Up 4.8 m

DXR 300 + SB 302 Forward 5.1 m / Up 5.5 m

DXR 310 + SB 202 Forward 5.2 m / Up 5.5 m

ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣΤα τηλεχειριζόμενα ρομπότ κατεδάφισης της Husqvarna είναι τα πιο πρόσφατα κατεδαφιστικά μηχανήματα που διαθέτουν υψηλή ισχύ, μικρό βάρος και λειτουργική σχεδίαση. Είναι η αναμφισβήτητη επιλογή για χρήστες που θέλουν ευκολοχείριστα αλλά και πανίσχυρα και σταθερά μηχανήματα με μεγάλο εκπέτασμα. Τα μηχανήματά μας DXR διαθέτουν σύγχρονο και ευκολόχρηστο τηλεχειριστήριο, με απαράμιλλη φιλικότητα προς τον χρήστη και προσεγμένη σχεδίαση. Ολα αυτά τα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την παγκόσμια παρουσία μας, διασφαλίζουν επίσης την εξαιρετικά προσβάσιμη και αποτελεσματική τεχνική εξυπηρέτηση και υποστήριξη.

Page 113: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

113

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ

ΕΥΕΛΙΚΤΟ Το ρομπότ κατεδάφισης DXR 140 της Husqvarna διαθέτει έναν ιδιαίτερα έξυπνο χαρακτηριστικό:

ο βραχίονάς του μπορεί να περιστραφεί κατά 360 μοίρες. Αυτό παρέχει ένα εξαιρετικό εκπέτασμα,

έτσι ώστε να μπορείτε να εργάζεστε πιο αποτελεσματικά χωρίς να μετακινείται το

ρομπότ, αφού τοποθετηθεί σταθερά πάνω στα στηρίγματα ευστάθειας.

ΒΟΛΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ μικρό πλάτος επιτρέπει στο μηχάνημα να περνάει μέσα από κανονικά ανοίγματα πορτών. Το χαμηλό ύψος διασφαλίζει καλό οπτικό πεδίο πάνω από το μηχάνημα κατά την εργασία, καθιστώντας την εργασία πιο αποδοτική και ασφαλή, καθώς επίσης χαμηλώνοντας το κέντρο βάρους του μηχανήματος. Τα στηρίγματα ευστάθειας έχουν μεγάλο εύρος έκτασης για εξαιρετική σταθερότητα και υψηλό φορτίο εργασίας.

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Το τηλεχειριστήριο για το Husqvarna DXR είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα και ευκολόχρηστα μοντέλα με μια μοναδικά φιλική προς το χρήστη και προσεγμένη σχεδίαση. Κατευθύνει κάθε λειτουργία του μηχανήματος, απλά και εύκολα. Η κονσόλα ελέγχου διαθέτει έγχρωμη οθόνη 3,5 ιντσών που είναι ευανάγνωστη και χρησιμοποιεί βιομηχανική τεχνολογία Bluetooth.

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ Αυτά τα μηχανήματα έχουν κορυφαία σχέση ισχύος-βάρους. Είναι εύκολα στη λειτουργία χάρη στην έξυπνη, λειτουργική σχεδίαση και πρωτοποριακή μηχανική και τεχνολογία. Μετακινούνται εύκολα στη θέση τους και είναι έτοιμα να ξεκινήσουν την εργασία χωρίς χρονοβόρα προετοιμασία.

Page 114: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

114

Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε το δικό σας Husqvarna DXR με πρόσθετες δυνατότητες για αυξημένη ακρίβεια, απόδοση και προστασία. Εγκαθιστώντας αυτά τα πακέτα στο καθαρό εργοστασιακό περιβάλλον εξοικονομείται χρόνος και χρήμα και μεγιστοποιείται η ποιότητα της εγκατάστασης. Επί του παρόντος υπάρχουν τρία πακέτα δυνατοτήτων διαθέσιμα από το εργοστάσιο: P1, P2 και P3. (Τα εξαρτήματα που περιλαμβάνονται είναι επίσης διαθέσιμα για εγκατάσταση μετά την πώληση.) Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την τοποθεσία www.husqvarnacp.com.

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜEΝΑ ΠΑΚEΤΑ ΔΥΝΑΤΟΤHΤΩΝ ΓΙΑ ΑΥΞΗΜEΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚOΤΗΤΑ

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΨΥΞΗ (P2)Επιτρέπει στο DXR να λειτουργεί συνεχώς με πλήρη ισχύ σε υψηλότερες θερμοκρασίες περιβάλλοντος, παρέχοντας υψηλότερη παραγωγικότητα σε διάφορες εφαρμογές όπως κλίβανοι παραγωγής τσιμέντου και εργοστάσια χάλυβα. Διατίθεται για τα μοντέλα DXR 310, DXR 300, DXR 270 και DXR 250.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ (P1)Επιτρέπει στον χειριστή τον ακριβή έλεγχο μιας πρόσθετης υδραυλικής λειτουργίας, όπως αξονική περιστροφή αρπάγης ή ψαλιδιού. Επίσης περιλαμβάνει προστατευτικά καλύμματα για τους εξωτερικούς υδραυλικούς κυλίνδρους. Διατίθεται για όλα τα μοντέλα DXR.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ (P1)

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΨΥΞΗ (P2)

ΘΕΡΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ (P3)

Page 115: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

115

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ

ΘΕΡΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ (P3) Επιτρέπει τη χρήση του DXR για αποσκωρίωση σε εγκαταστάσεις θερμικής τήξης και παρόμοιες εφαρμογές. Προστατεύει τα ζωτικής σημασίας τμήματα από ζημιά που μπορεί να προκληθεί από θέρμανση με ακτινοβολία, καθώς και θέρμανση με αγωγή. Διατίθεται για τα μοντέλα DXR 270, DXR 300 και DXR 310.

Προστατευτικό σωλήνα και υδραυλικό λάδι ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες

Χαλύβδινα πέλματα

Χαλύβδινες ερπύστριες Κιτ προέκτασης ψύξης για σφύρα

Κιτ θερμικής προστασίας για SB202 / SB302

(παραγγέλλεται ξεχωριστά)

Υδραυλικό κιτ για πρόσθετες λειτουργίες

Κιτ προστασίας κυλίνδρου (C2+C3)

Κιτ στερέωσης πακέτου ψύξης

Προστατευτικό σωλήνα

Υδραυλικό λάδι ανθεκτικό σε υψηλές

θερμοκρασίες

Χαλύβδινες ερπύστριες

Χαλύβδινα πέλματα

Κιτ προέκτασης ψύξης για σφύρα

Κιτ θερμικής προστασίας

για SB202 / SB302

(παραγγέλλεται ξεχωριστά)

= Εγκατάσταση στο εργοστάσιο = Εγκατάσταση μετά την πώληση

Page 116: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

116

ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ DXR 310 DXR 300 DXR 270 DXR 250 DXR 140

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΙσχύς, kW 22 22 19 19 15 Βάρος, κιλά 2020 1960 1750 1620 985Εκπέτασμα επάνω / εμπρός, μ. * 5,5 / 5,2 5,2 /4,9 4,8 /4,5 4,8 /4,5 4,4 /3,7Σύστημα στήριξης. / στηρίγματα ευστάθειας Τύπου V Τύπου V Τύπου V Τύπου blade Τύπου VΤηλεσκοπικό / μη τηλεσκοπικό Τηλεσκοπικό Μη τηλεσκοπικό Μη τηλεσκοπικό Μη τηλεσκοπικό Μη τηλεσκοπικόΡοή 50 /60 Hz, λίτρα / λεπτό 65 75 65 65 52Πίεση συστήματος, μέγ. ονομαστική, Bar 200 200 200 200 200Πίεση συστήματος, μέγ. αυξανόμενη, Bar 250 250 250 250 250Μεταβλητή ροή σε εργαλεία και σύστημα, λίτρα / λεπτό 0 – 65 0 – 75 0 – 65 0 – 65 0 – 52Τύπος αντλίας Αξονική εμβολοφόρος αντλία μεταβλητής

παροχής με αισθητήρα φορτίουΑξονική εμβολοφόρος αντλία μεταβλητής παροχής με αισθητήρα φορτίου

Αξονική εμβολοφόρος αντλία μεταβλητής παροχής με αισθητήρα φορτίου

Αξονική εμβολοφόρος αντλία μεταβλητής παροχής με αισθητήρα φορτίου

Αξονική εμβολοφόρος αντλία μεταβλητής παροχής με αισθητήρα φορτίου

Πλάτος αμαξώματος μηχανήματος, χλστ. 780 780 780 780 771Μήκος αμαξώματος μηχανήματος, χλστ. 2057 (με στηρίγματα ευστάθειας) 2057 (με στηρίγματα ευστάθειας) 2057 (με στηρίγματα ευστάθειας) 1695 (με λεπίδα προώθησης) 1614 (με στηρίγματα ευστάθειας)Yψος αμαξώματος μηχανήματος, χλστ. 1035 1035 1035 1035 854Τηλεχειριστήριο Φορητό Φορητό Φορητό Φορητό ΦορητόΕπικοινωνία Bluetooth ή καλώδιο Bluetooth ή καλώδιο Bluetooth ή καλώδιο Bluetooth ή καλώδιο Bluetooth ή καλώδιοΡαδιοεμβέλεια Eως 100 μ. Eως 100 μ. Eως 100 μ. Eως 100 μ. Eως 100 μ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ965 99 53-02965 99 53-06, με πακέτο υδραυλικής δυνατότητας (P1)965 99 53-07, με πακέτο ψύξης (P2)965 99 53-08, με πακέτο θερμικής προστασίας (P3)

967 19 56-01967 19 56-02, με πακέτο υδραυλικής δυνατότητας (P1)967 19 56-03, με πακέτο ψύξης (P2)967 19 56-04, με πακέτο θερμικής προστασίας (P3)

967 19 55-01967 19 55-02, με πακέτο υδραυλικής δυνατότητας (P1)967 19 55-03, με πακέτο ψύξης (P2)967 19 55-04, με πακέτο θερμικής προστασίας (P3)

966 04 25-03966 04 25-04, με πακέτο υδραυλικής δυνατότητας (P1)966 04 25-05, με πακέτο ψύξης (P2)

966 52 93-02966 52 93-06, με πακέτο υδραυλικής δυνατότητας (P1)

* Το εκπέτασμα μετρήθηκε στο μηχάνημα με υδραυλική σφύρα SB 302 (DXR 300), SB 202 (DXR 310, DXR 270, DXR 250), SB 152 (DXR 140), από το κέντρο περιστροφής μέχρι το άκρο της υδραυλικής σφύρας, με τον βραχίονα του μηχανήματος στη μέγιστη έκταση.

Page 117: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

117

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ

ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ DXR 310 DXR 300 DXR 270 DXR 250 DXR 140

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΙσχύς, kW 22 22 19 19 15 Βάρος, κιλά 2020 1960 1750 1620 985Εκπέτασμα επάνω / εμπρός, μ. * 5,5 / 5,2 5,2 /4,9 4,8 /4,5 4,8 /4,5 4,4 /3,7Σύστημα στήριξης. / στηρίγματα ευστάθειας Τύπου V Τύπου V Τύπου V Τύπου blade Τύπου VΤηλεσκοπικό / μη τηλεσκοπικό Τηλεσκοπικό Μη τηλεσκοπικό Μη τηλεσκοπικό Μη τηλεσκοπικό Μη τηλεσκοπικόΡοή 50 /60 Hz, λίτρα / λεπτό 65 75 65 65 52Πίεση συστήματος, μέγ. ονομαστική, Bar 200 200 200 200 200Πίεση συστήματος, μέγ. αυξανόμενη, Bar 250 250 250 250 250Μεταβλητή ροή σε εργαλεία και σύστημα, λίτρα / λεπτό 0 – 65 0 – 75 0 – 65 0 – 65 0 – 52Τύπος αντλίας Αξονική εμβολοφόρος αντλία μεταβλητής

παροχής με αισθητήρα φορτίουΑξονική εμβολοφόρος αντλία μεταβλητής παροχής με αισθητήρα φορτίου

Αξονική εμβολοφόρος αντλία μεταβλητής παροχής με αισθητήρα φορτίου

Αξονική εμβολοφόρος αντλία μεταβλητής παροχής με αισθητήρα φορτίου

Αξονική εμβολοφόρος αντλία μεταβλητής παροχής με αισθητήρα φορτίου

Πλάτος αμαξώματος μηχανήματος, χλστ. 780 780 780 780 771Μήκος αμαξώματος μηχανήματος, χλστ. 2057 (με στηρίγματα ευστάθειας) 2057 (με στηρίγματα ευστάθειας) 2057 (με στηρίγματα ευστάθειας) 1695 (με λεπίδα προώθησης) 1614 (με στηρίγματα ευστάθειας)Yψος αμαξώματος μηχανήματος, χλστ. 1035 1035 1035 1035 854Τηλεχειριστήριο Φορητό Φορητό Φορητό Φορητό ΦορητόΕπικοινωνία Bluetooth ή καλώδιο Bluetooth ή καλώδιο Bluetooth ή καλώδιο Bluetooth ή καλώδιο Bluetooth ή καλώδιοΡαδιοεμβέλεια Eως 100 μ. Eως 100 μ. Eως 100 μ. Eως 100 μ. Eως 100 μ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ965 99 53-02965 99 53-06, με πακέτο υδραυλικής δυνατότητας (P1)965 99 53-07, με πακέτο ψύξης (P2)965 99 53-08, με πακέτο θερμικής προστασίας (P3)

967 19 56-01967 19 56-02, με πακέτο υδραυλικής δυνατότητας (P1)967 19 56-03, με πακέτο ψύξης (P2)967 19 56-04, με πακέτο θερμικής προστασίας (P3)

967 19 55-01967 19 55-02, με πακέτο υδραυλικής δυνατότητας (P1)967 19 55-03, με πακέτο ψύξης (P2)967 19 55-04, με πακέτο θερμικής προστασίας (P3)

966 04 25-03966 04 25-04, με πακέτο υδραυλικής δυνατότητας (P1)966 04 25-05, με πακέτο ψύξης (P2)

966 52 93-02966 52 93-06, με πακέτο υδραυλικής δυνατότητας (P1)

* Το εκπέτασμα μετρήθηκε στο μηχάνημα με υδραυλική σφύρα SB 302 (DXR 300), SB 202 (DXR 310, DXR 270, DXR 250), SB 152 (DXR 140), από το κέντρο περιστροφής μέχρι το άκρο της υδραυλικής σφύρας, με τον βραχίονα του μηχανήματος στη μέγιστη έκταση.

Page 118: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

118

ΑΞΕΣΟΥΑΡ DCR 300Πέλμα θραυστήρα 579 02 65-01

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ DCR 300Ακρο θραυστήρα 579 01 85-01Κοπτικό άκρο ράβδων 579 00 93-01

ΑΞΕΣΟΥΑΡ DCR 100Πέλμα θραυστήρα 579 02 66-01

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ DCR 100Κοπτικό άκρο ράβδων 579 02 42-01

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ DSS 200Κοπτικός δίσκος, ευθύς 587 01 94-01Κοπτικός δίσκος, καμπυλωτός 587 01 95-01

ΘΡΑΥΣΤΗΡΕΣ DCR 300 DCR 100 ΣΧΟΛΙΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΒάρος, κιλά 274 192Μέγ. άνοιγμα σιαγόνων, χλστ. 430 425* /325**Θραυστική δύναμη, kN / t 440 / 45 335 / 34

317 / 32Μέγ. ισχύς στα άκρα (στη θέση μέγ. ανοίγματος, αρχική θραύση)

Βάθος λειτουργίας, χλστ. 200 193** Μεγάλο βάθος που προσδίδει υψηλή απόδοση λειτουργίας

Διάμετρος οπλισμού,χλστ 30 28

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑDXR 310 /300 /270 /250 DXR 140

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ966 78 64-01, με εύκαμπτους σωλήνες και πλάκα προσαρμογής

966 78 63-01, με εύκαμπτους σωλήνες και πλάκα προσαρμογής

*Πείροι στην εξωτ. θέση **Πείροι στην εσωτ. θέση

ΚΟΥΒΑΔΕΣ DXR 310 /300 /270 /250 DXR 140

ΠΛΑΤΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΤΕΝΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΤΕΝΟ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΒάρος, κιλά 90 70 50 60 58 50Πλάτος, χιλ. 770 520 300 770 520 300Ογκος, l 105 85 40 60 55 40

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ587 97 57-01 587 31 07-01 587 31 08-01 587 31 09-01 587 31 10-01 587 31 08-02

Πέλμα θραυστήρα για DCR 300 Πέλμα θραυστήρα για DCR 100

ΧΑΛΥΒΔΙΝΟ ΨΑΛΙΔΙ DSS 200

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΒάρος, κιλά 185Μέγ. άνοιγμα σιαγόνων, χλστ. 200Μέγ. θραυστική δύναμη, kN / t 841 / 85,7Βάθος λειτουργίας, χλστ. 135

ΜΕΓ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΨΑΛΙΔΙΟΥΔοκοί / προφίλ, χλστ. / ίντσα IPE 120 (120 × 64 / 4,7 × 2,5)Σιδηρά ράβδος τετραγωνικής διατομής, χλστ. / ίντσες 30 × 30 /1,18 × 1,18Σωλήνας, χλστ. / ίντσες 75 × 5,0 /2,95 × 0,20

Σωλήνας τετραγωνικής διατομής, χλστ. / ίντσες 60 × 60 × 5,0 /2,4 × 2,4 × 0,2Δοκός σχήματος U, χλστ. / ίντσες UPE 100 (55 × 100 /2,2 × 3,9)

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑDXR 310 / 300 / 270 / 250 /140

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ967 27 80-01, με εύκαμπτους σωλήνες και πλάκα προσαρμογής

* Μετρημένες τιμές μη διαθέσιμες κατά την εκτύπωση.

Page 119: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

119

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ

ΑΡΠΑΓΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ MG 200 MG 100

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΒάρος, κιλά 175 90Μέγ. άνοιγμα σιαγόνων, χλστ. 750 600Δύναμη, kN / t 15 /1,5 5,9 /0,6Πλάτος, χιλ. 450 300

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑDXR 310 /300 /270 /250 DXR 140

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ586 74 30-01, με εύκαμπτους σωλήνες και πλάκα προσαρμογής

586 74 29-01, με εύκαμπτους σωλήνες και πλάκα προσαρμογής

ΣΦΥΡΕΣ SB 302 SB 202 SB 152

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΒάρος, κιλά 300 200 140

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑDXR 300 DXR 310 /300 /270 /250 DXR 140

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ586 50 13-01, με εύκαμπτους σωλήνες και πλάκα προσαρμογής

522 48 24-01, με εύκαμπτους σωλήνες και πλάκα προσαρμογής

576 18 91-01, με εύκαμπτους σωλήνες και πλάκα προσαρμογής

ΑΞΕΣΟΥΑΡ SB 302Κιτ θερμικής προστασίας για σφύρα 586 70 28-01Καλέμι εγκάρσιο, 80 εκατ. 586 50 11-01Καλέμι πλατύ, 77 εκατ. 586 50 12-01Καλέμι μυτερό, 80 εκατ. 586 50 10-01Καλέμι μυτερό, μακρύ, 100 εκατ. 586 50 10-02

ΑΞΕΣΟΥΑΡ SB 202Κιτ θερμικής προστασίας για σφύρα 586 70 26-01Καλέμι εγκάρσιο, 60 εκατ. 522 86 95-02Καλέμι πλατύ, 65 εκατ. 522 86 95-03Καλέμι μυτερό, 60 εκατ. 522 86 95-01Καλέμι μυτερό, μακρύ, 90 εκατ. 522 86 95-04

ΑΞΕΣΟΥΑΡ SB 152Καλέμι εγκάρσιο, 51 εκατ. 576 63 35-02Καλέμι πλατύ, 48 εκατ. 576 63 35-03Καλέμι μυτερό, 51 εκατ. 576 63 35-01

Καλέμι μυτερόΚαλέμι εγκάρσιο Καλέμι πλατύ

Page 120: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

120

Χαλύβδινη ερπύστρια

Αντίβαρο

Ελεγκτής σέρβις

Κιτ προστασίας κυλίνδρου (C2+C3)

Κιτ στερέωσης, πακέτο θερμικής προστασίας

Κιτ στερέωσης, πακέτο ψύξης

Husqvarna DXR 310 / DXR 300 / DXR 270 / DXR 250.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ DXR 310Υδραυλικό κιτ για πρόσθετες λειτουργίες* 576 37 31-01Κιτ προστασίας κυλίνδρου (C2 + C3) 586 70 13-01Κιτ στερέωσης, πακέτο ψύξης 586 70 25-01Κιτ στερέωσης, πακέτο θερμικής προστασίας** 586 70 29-01Χαλύβδινη ερπύστρια, 1 τμχ. 579 21 73-01

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ DXR 300Υδραυλικό κιτ για πρόσθετες λειτουργίες* 581 80 87-01Κιτ προστασίας κυλίνδρου (C2 + C3) 586 70 21-01Κιτ στερέωσης, πακέτο ψύξης 586 70 25-01Κιτ στερέωσης, πακέτο θερμικής προστασίας** 586 70 30-01Χαλύβδινη ερπύστρια, 1 τμχ. 579 21 73-01

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ DXR 270Υδραυλικό κιτ για πρόσθετες λειτουργίες* 581 80 86-01Κιτ προστασίας κυλίνδρου (C2 + C3) 586 70 21-01Κιτ στερέωσης, πακέτο ψύξης 586 70 27-01Κιτ στερέωσης, πακέτο θερμικής προστασίας** 586 70 31-01Χαλύβδινη ερπύστρια, 1 τμχ. 579 21 73-01

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ DXR 250Κιτ στερέωσης, πακέτο ψύξης 586 70 25-01Κιτ προστασίας κυλίνδρου (C2 + C3) 586 70 21-01Υδραυλικό κιτ για πρόσθετες λειτουργίες* 581 80 86-01Χαλύβδινη ερπύστρια, 1 τμχ.*** 579 21 73-01

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑΜπαταρία 510 10 91-01Φορτιστής μπαταρίας 510 28 50-03Γράσο σφύρας 521 91 77-01Καλώδιο απομακρυσμένου ελέγχου 510 28 20-01Καλωδίωση 510 25 00-01Φίλτρο λαδιού 510 14 45-01Ταχυσύνδεσμος γράσου, θηλυκός 510 26 78-01Ταχυσύνδεσμος γράσου, αρσενικός 510 26 79-01Εργαλείο ταχείας σύνδεσης, θηλυκό 510 26 81-01Εργαλείο ταχείας σύνδεσης, αρσενικό 510 26 80-01Λαστιχένιο πέλμα 505 03 46-02Λαστιχένιες ερπύστριες 505 26 87-01Ελεγκτής σέρβις 587 73 82-01Πρίζα 63 A (θηλυκή) 531 11 71-32Πρίζα 63 A (αρσενική) 510 27 77-01Κιτ χαλύβδινου πέλματος 587 18 63-01

Husqvarna DXR 140.

ΑΞΕΣΟΥΑΡΠλάκα προσαρμογής DSS 200 586 41 67-01Κιτ προστασίας κυλίνδρου (C2 + C3) 586 70 20-01Eξτρα αντίβαρο 579 39 44-01Υδραυλικό κιτ για πρόσθετες λειτουργίες* 584 30 13-01

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑΜπαταρία 510 10 91-01Φορτιστής μπαταρίας 510 28 50-03Γράσο σφύρας 521 91 77-01Καλώδιο απομακρυσμένου ελέγχου 510 28 20-01Αντίβαρο 579 39 44-01Καλωδίωση 510 25 00-01Φίλτρο λαδιού 574 71 39-01Ταχυσύνδεσμος γράσου, θηλυκός 510 26 78-01Ταχυσύνδεσμος γράσου, αρσενικός 510 26 79-01Εργαλείο ταχείας σύνδεσης, θηλυκό 510 26 81-01Εργαλείο ταχείας σύνδεσης, αρσενικό 510 26 80-01Λαστιχένιο πέλμα 505 03 46-02Λαστιχένιες ερπύστριες 579 32 84-01Ελεγκτής σέρβις 587 73 82-01Πρίζα 32 A (θηλυκή) 578 12 15-01Πρίζα 32 A (αρσενική) 510 27 77-02Κιτ χαλύβδινου πέλματος 587 18 63-01

* Το υδραυλικό κιτ για πρόσθετες λειτουργίες είναι απαραίτητο για να είναι δυνατή η χρήση των MG 200, MG 100 και DSS 200.

** Δεν περιλαμβάνεται λάδι.

***Το μήκος χρειάζεται να μειωθεί.

Υδραυλικό κιτ για πρόσθετη λειτουργία

Page 121: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

121

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ

Page 122: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016
Page 123: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

HUSQVARNA ΕΛΛΑΣ ΑΕBE, Construction Products54ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας 32011 Οινόφυτα Βοιωτίας

Τηλ: +302262031081 Fax: +302262031623

http: // www.husqvarna.com /gr /construction / home

Η Husqvarna Construction Products κατέχει παγκοσμίως ηγετική θέση όσον αφορά τον εξοπλισμό και τα αδαμαντοφόρα εργαλεία για τον

δομικό τομέα και τον τομέα πετρωμάτων. Παρέχουμε στους χρήστες σε όλο τον κόσμο αποτελεσματικό

και αξιόπιστο εξοπλισμό, διασφαλίζοντας ότι οι επαγγελματίες χρήστες νιώθουν περήφανοι για το

ικανοποιητικό αποτέλεσμα των εργασιών τους. Και οι περήφανοι επαγγελματίες είναι η καλύτερη

ανταμοιβή μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Page 124: (GR) Husqvarna Construction Products - Product List 2016

www.husqvarnacp.com

Ste

ndah

ls.

115

03 8

4-71

GR.

Copyright © 2016 Husqvarna AB (publ). All rights reserved. Husqvarna and other product and feature marks are trademarks of the Husqvarna Group as displayed at www.international.husqvarna.comWe reserve the right to make changes in technology and specifications without prior notice.