Top Banner
AZ ELSO GANT-NEK KÉSZÍTETT TELJES KOLLEKCIÓJÁBAN az új kreatív igazgató Bob Andrews ügyesen kombinálja a márka gazdag örökségét a GANT fejlesztésével - amerikai sportruházat egy kis európai beütéssel. 2011-ben az oszi/téli idoszakban a GANT férfi kényelmesen öltözik minden alkalomra, legyen az egy városi ebéd vagy laza hétvégi kirándulások vidéken. A kollekció három témára oszlik; Royal Eccentrics, Skiing in Aspen és Christmas in Vermont, illetve egy kisebb luxuskollekcióra. TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT KÉRJÜK HÍVJA: CSÍK MELINDA, [email protected], TELEFON: 06 20 232 42 40 GANT HUNGARY KFT, 1024, BUDAPEST RÓZSAHEGY U. 1-2. Ötletforrásunk e kollekciónál egy képzeletbeli excentrikus család volt, amely egy évszázados kastély- ban él - a Royal Eccentrics a GANT stílust a bohém oldalról közelíti meg. Az olyan eminens oszi darabok mint a tweed zakó, kordnadrágok széles színválasztékban és az elegáns sportkabát mind olyan kezelést kapott, hogy azt a látszatot keltse mintha már generációk óta a család tulajdonában lenne. A színek és anyagok keverése is fontos- mint mindig - és ez a téma a színek és anyagok széles skáláját kínálja az olyan mély oszi árnyalatoknak, mint az erdo- és almazöldek, égett narancs, sötétkék és barna. A retró Skiing in Aspen téma olyan magabiztosságot ad a sportruházat- nak mely utoljára a Sziklás-hegység csodálatos fénykorára volt jellemzo, mikor Cary Grant és Errol Flynn voltak a lejtok királyai. Ez az elegáns viselet ötvözi az egyen- ruhák megjelenését az 1940-es évek felvágós szabásával - ez tükrözodik a finom gyapjú nadrágokban, Fair Isle pulóverekben, moleskin bléz- erekben és pilótadzsekikben. A kollekció hozáillo színpalettával rendelkezik: sötét katonai zöldek, bordó, és semleges barna alapszín. FONTOS DARABOK TÉLIKABÁT, KLASSZIKUS KOCKÁS GYAPJÚ- BLÉZER, KORDBÁRSONY LOVAGLÓNADRÁG, SZÍNES KÖTÖTTÁRU. GANT OSZ & TÉL 2O11
2

GANT Man F/W 2011

Mar 30, 2016

Download

Documents

GANT Man F/W 2011
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: GANT Man F/W 2011

AZ ELSO GANT-NEK KÉSZÍTETT TELJES KOLLEKCIÓJÁBAN az ú j kreat ív igazgató Bob Andrews ügyesen kombinál ja a márka gazdag örökségé t a GANT fe j l esz téséve l - amer ikai spor t ruházat egy k is európai beütésse l . 2011-ben az osz i / t é l i idoszakban a GANT fé r f i kénye lmesen ö l töz ik minden alkalomra, l egyen az egy város i ebéd vagy laza hé tvég i k i rándulások v idéken. A kol l ekc ió három témára osz l ik; Royal Eccentr i cs , Sk i ing in Aspen ésChr is tmas in Vermont , i l l e tve egy k isebb luxuskol l ekc ióra .

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT KÉRJÜK HÍVJA: CSÍK MELINDA, [email protected], TELEFON: 06 20 232 42 40GANT HUNGARY KFT, 1024, BUDAPEST RÓZSAHEGY U. 1-2.

Ötle t forrásunk e ko l l ekc ióná l egy képze le tbe l i excentr ikus csa lád vo l t , amely egy évszázados kas té ly-ban é l - a Roya l Eccentr ics a GANT s t í lus t a bohém o lda l ró l köze l í t i meg. Az o lyan eminens osz i darabok mint a tweed zakó, kordnadrágok szé les sz ínvá lasz tékban és az e legáns spor tkabát mind o lyan keze lés t kapot t , hogy azt a lá t szatot ke l t se mintha már generác iók óta a csa lád tu la jdonában lenne . A sz ínek és anyagok keverése i s fontos- mint mindig - és ez a téma a sz ínek és anyagok szé les ská lá já t k íná l ja az o lyan mély osz i árnya latoknak, mint az erdo- és a lmazö ldek, éget t narancs , sö té tkék és barna.

A re t ró Sk i ing in Aspen téma o lyan magabiz tosságot ad a spor t ruházat-nak mely uto l jára a Sz ik lás-hegység csodá latos fénykorára vo l t j e l l emzo, mikor Cary Grant és Erro l F lynn vo l tak a l e j tok k i rá lya i . Ez az e legáns v i se le t ö tvöz i az egyen-ruhák megje lenését az 1940-es évek fe lvágós szabásáva l - ez tükrözodik a f inom gyapjú nadrágokban, Fa i r I s l e pu lóverekben, molesk in b léz-erekben és p i ló tadzsek ikben. A ko l l ekc ió hozá i l lo sz ínpa le t táva l rende lkez ik: sö té t katona i zö ldek, bordó, és semleges barna a lapsz ín .

FONTOS DARABOK TÉLIKABÁT, KLASSZIKUS KOCKÁS GYAPJÚ-BLÉZER, KORDBÁRSONY LOVAGLÓNADRÁG, SZÍNES KÖTÖTTÁRU.

G A N T O S Z & T É L 2 O 1 1

Page 2: GANT Man F/W 2011

A té l i e sen töké le tes New England- iv idék Chr i s tmas in Vermont témáját azok a darabok ih le t ték , melyek v i se lésére egész nyáron vár t . A v i lágos mel lények és párkák mosot t é s bé le l t vá l tozatban i s véde lmet nyúj tanak a h ideg té l i szé l e l l en , míg a robusztus kötöt táru-és munkaruha k lassz ikusok, mint a Henleys és a termál fo lyamatosanmelegen tar tanak a karácsonyfa mel le t t . Esszenc iá l i s té l i szövete ink a kordbársony, nehéz farmer és f inom gyapjú , melyek mogyoróva j barnában, vörösben, luczö ldben, tengerészkékben és krémsz ínben készü lnek.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT KÉRJÜK HÍVJA: CSÍK MELINDA, [email protected], TELEFON: 06 20 232 42 40GANT HUNGARY KFT, 1024, BUDAPEST RÓZSAHEGY U. 1-2.

Ahe lyet t hogy egy ú jabb témát do lgoztunk vo lna k i , luxusko l l ek-c iónk megtes tes í t i az idot len fér f i s t í lus t töké le tes anyaga iva l , c sodás szabásáva l é s gyönyöru sz ínösszeá l l í tásáva l . Bé le le t l en söté tkék sz ínu lágy Loro P iana szövetb lézer e legáns gyapjúnadrág-ga l páros í tva - k i f inomul t v i se le t a lábecsü l t kék , szürke és fehér árnya latokban.

FONTOS DARABOK ZSEBES NADRÁG, RÉNSZARVASOS ÉS HÓPELYHES KÖTÖTT PULÓVEREK, DOWN MELLÉNYEK, KORDBÁRSONY BLÉZER.

FONTOS DARABOK BÉLELETLEN GYAPJÚBLÉZER, CSÍKOSNADRÁG.

G A N T O S Z & T É L 2 O 1 1