Top Banner
Associació esplais valencians Esplai Natura de Manises esplainatura.blogspot.com Esplai Somriure de Quart esplaisomriure.quartdepoblet.org Esplai Cataflai de Benicassim www.esplaicataflai.org Esplai Tabalet de Mislata esplaitabalet.blogspot.com ASSOCIACIÓ ESPLAIS VALENCIANS C/ Fray Salvador Mollar, 13 46940 - Manises (València) [email protected] www.mlpv.es NIF: G-97946891 [email protected] Eduquem en valors en el temps lliure
2

Fullet Associació Esplais Valencians 2010

Mar 06, 2016

Download

Documents

Nou fullet de l'Associació Esplais Valencians que treballa el temps lliure amb l'infància i adolescents des de una perspectiva laica i progressista
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: Fullet Associació Esplais Valencians 2010

Associacióesplais valencians

Esplai Natura de Manisesesplainatura.blogspot.com

Esplai Somriure de Quartesplaisomriure.quartdepoblet.org

Esplai Cataflai de Benicassimwww.esplaicataflai.org

Esplai Tabalet de Mislataesplaitabalet.blogspot.com

ASSOCIACIÓ ESPLAIS VALENCIANS

C/ Fray Salvador Mollar, 13 46940 - Manises (València)[email protected]: G-97946891

[email protected] Eduquem en valors en el temps lliure

Page 2: Fullet Associació Esplais Valencians 2010

Esplais és un grup de jóvens voluntaris i voluntàries que desenvolupen un projecte educatiu en el temps lliure, compromesos amb la transformació social i amb la transmissió de valors laics i progressistes. El projecte va dirigit a xiquets i xiquetes de primària i secundària dels distints municipis en què hi ha grups d’Esplais, sense oblidar la importància d’involucrar als pares i mares en este procés educatiu.

¿Què és un Esplai?

Activitats que es realitzen

TallersDansesManualitats ViatgesDinàmiquesAcampadesTeatre ExcursionsNit dels pijamesTrobades interesplaisCampamentsReciclatgeJornades de reflexióVoluntariat Mediambiental...

Associació Esplais Valencians

Una associació educativa d’acció social, sense ànim de lucre, que es definix com una entitat laica, apartidista, independent, democràtica i progressista, formant part del MLP (Moviment Laic i Progressista). Té la finalitat de coordinar i fer interactuar els Esplais de la Comunitat Valenciana, units per un ideari i uns objectius comuns, agrupant, actualment, a més de 200 xiquets i xiquetes, i prop de 50 monitors i monitores..

Ideari

L’ideari d’Esplais Valencians es basa fonamentalment en el seu caràcter Laic, al promoure la pluralitat religiosa i ideològica, com un valor positiu per a la convivència; i Progressista, amb una visió crítica i transformadora cap a una Ciutadania activa i responsable.

Objectius

Fomentar l’educació en valors laics i progressistes com ara la pau, la justícia i el respecte, educand futurs ciutadans.

Promoure la integració, els drets humans, l’amistat, igualtat, llibertat, participació social, tolerància…

Fomentar la participació i autonomia grupal en la presa de decisions de l’Esplai.

Crear hàbits de sostenibilitat i de consciència mediambiental, inculcant el respecte per la naturalesa.

Defendre i promocionar els drets dels xiquets i xiquetes, accentuant el seu dret a pertànyer a una associació.