Top Banner
COL·LABOREN: ORGANITZA: REGIDORIA DE CULTURA REGIDORIA DE NORMALITZACIÓ Lª BIBLIOTECA PÚBLICA BERNAT CAPÓ AJUNTAMENT DE BENISSA CEIP PARE MELCHOR CEIP MANUEL BRU
2

Fullet activitats 9 octubre 2014

Jun 25, 2015

Download

Documents

Programació d´activitats 9 d´octubre 2014 Benissa
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: Fullet activitats 9 octubre 2014

COL·LABOREN:

ORGANITZA:

REGIDORIA DE CULTURA REGIDORIA DE NORMALITZACIÓ Lª BIBLIOTECA PÚBLICA BERNAT CAPÓ

AJUNTAMENT DE BENISSA

CEIP PARE MELCHOR CEIP MANUEL BRU

Page 2: Fullet activitats 9 octubre 2014

ACTES COMMEMORATIUS 9 D’OCTUBRE

DEL DILLUNS 6 AL DILLUNS 13

CINEMA INFANTIL EN VALENCIÀ per als escolars, en horari lectiu. Projecció “ELS CROODS” per als alumnes d’Infantil i de 1r a 4t de Primària. Projecció “LA MUNTANYA MÀGICA” per als alumnes de 5é i 6é de Primària. Sala d’actes de la Seu Universitària.

DIMECRES 8

20 h. LECTURA PÚBLICA DE TEXTOS DE L’OBRA “RECULL DE CONTES I POEMES INFANTILS”

D’ÀNGEL CRESPO

Sala d’actes de la Seu Universitària Inscripcions per a llegir: Fins al 7 d’octubre. AVIVA BENISSA - Agència de Promoció del Valencià. Tel. 965731313.

DIJOUS 9

FESTIVITAT DEL 9 D’OCTUBRE, DIA DEL PAÍS VALENCIÀ

10.45 h. Concentració d’autoritats a l’Ajuntament 11 h. BALLEM “LA DANSÀ”, a càrrec de l’Esbart Dansaire i amb la col·laboració de la Colla de

Xirimiters “Pere Bigot” i el grup infantil de balls tradicionals de l’Escola de Música i Dansa “Javier Santacreu”, sota la direcció de Rosa Pino.

11.30 h. OFRENA FLORAL a l’escultura del REI JAUME I 11.45 h. PLENARI INSTITUCIONAL a la Llotja.

12 h. TEATRE INFANTIL: “MARCEL EL MARCIÀ A LA MEDITERRÀNIA” Placeta de l’Església Vella. Per a xiquets a partir de 3 anys. (Si plou, el teatre es realitzarà al saló d’actes del Centre Cultural).

DIVENDRES 10

20.30 h. PRESENTACIÓ DEL NOU DISC CONCERT de DOLÇ TAB JAZZ

Saló d’actes del Centre Cultural.

DISSABTE 18

22 h. TEATRE ADULTS “LA NOVIA DE GARY COOPER” A càrrec del grup de teatre La Dependent. Donatiu: 5 € a benefici de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2015. Punt de venda: Cadena Ser. Tel. 96 573 23 83 Al saló d’actes del Centre Cultural. Organitza: Regidoria de Cultura.

DIJOUS 23

17.30 h. UN FUM DE CONTES “LA RATETA COQUETA” Per Monippopins & Cia., by Les Rodamons A la Biblioteca Pública Bernat Capó. Públic preferent: de 4 a 7 anys.