Top Banner
Biljetter köpes på ticnet.se eller Borås Turistbyrå 033-355355 finnkampeninnebandy.se Boråshallen lördag 2 februari VÄRLDSELITEN PÅ PLATS I BORÅS
4

Finnkampen - Innebandy, Borås 2013

Mar 24, 2016

Download

Documents

Välkommen till Finnkampen i innebandy i Boråshallen, 2 februari 2013. I den här foldern hittar du all information om arrangemanget.
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: Finnkampen - Innebandy, Borås 2013

Biljetter köpes på ticnet.se eller Borås Turistbyrå 033-355355

finnkampeninnebandy.se

Boråshallen lördag 2 februari

VÄRLDSELITEN PÅ PLATS I BORÅS

Page 2: Finnkampen - Innebandy, Borås 2013

finnkampeninnebandy.se

FINNKAMPEN I INNEBANDY TILL BORÅSFinnkampen i innebandy är ett årligen återkommande innebandyarrangemang av högsta internationella klass. Vartannat år spelas Finnkampen i innebandy i Sverige och vartannat år i Finland. Under en dag möter de svenska och finska landslagen varandra. Under förmidda-gen spelar U19 Dam och Herr. På eftermiddagen följer Damlandskampen och den avslutande Herrlandskampen där vi kan få se nykorade svenska världsmästarna från innebandy VM december 2012 i Schweiz. För första gången i Borås får vi se de svenska och finska landsla-gen mötas när Boråshallen återigen fylls med en idrottslig folkfest.

För boråsarna och tillresande åskådare blir det ett tillfälle att se spelare från de högsta svens-ka och finska ligorna samt morgondagens stjärnor i U19 landslagen.

PROGRAM

09.00 Entré/biljettkassa öppnar Insläpp förmiddagspass

10.00 U19 Dam Sverige-Finland

12.45 U19 Herr Sverige-Finland

15.15 Insläpp eftermiddagspass

15.45 Dam Sverige – Finland

18.30 Herr Sverige - Finland

BILJETTER

Biljetter till Finnkampen i innebandy finns att köpa på ticnet.se eller Borås Turistbyrå 033-355355

Förmiddag .......................................................... 60:- U19 Dam och Herr

Eftermiddag ...................................................... 210:-Dam och Herr Rullstolsplatser bokas på Borås Turistbyrå

Vip/företagsbiljett 600:-Matchbiljett heldag på reserverad sektionSvensk/finsk buffé inkl. öl/vin och tillträde till vip område

••

Page 3: Finnkampen - Innebandy, Borås 2013

BORÅSHALLEN LÖRDAG 2 FEBRUARI 2013Det är Sandareds innebandysällskap och Borås Stad som tillsammans med Svenska Inne-bandyförbundet arrangerar Finnkampen. Flera andra regionala innebandyföreningar, Väster-götlands Innebandyförbund och Innebandygymnasiet i Borås bistår också i arrangemanget. Sveriges största inomhussport, innebandy, engagerar människor av alla åldrar som spelare, ledare, funktionärer, föräldrar och åskådare. Under innebandysäsongen fylls sporthallarna i Borås med träningar och matcher både på veckodagar och helger.

Förutom en bred ungdomsverksamhet har innebandyföreningarna i Borås fem lag i de högsta distriktsserierna. Tidigare har större innebandyevenemang arrangerats i Borås såsom landslagsläger, Innebandyfesten med Junior SM och Ligacupen. Nu är det dags för Boråspu-bliken och tillresande innebandyvänner att uppleva ett av de mest spännande innebandyar-rangemangen, Finnkampen Innebandy 2013.

VÄLKOMMEN TILL BORÅSDet känns verkligen roligt att kunna hälsa den svenska och finska innebandyeliten varmt välkomna till Borås och Boråshallen. Det är ett evenemang som Borås aktivt ansökt om att få arrangera. Som kommunstyrelsens ordförande är jag stolt över det arbete som vi i Borås Stad och BoråsBorås AB tillsammans med våra aktiva och professionella föreningar och klub-bar presterat de senaste åren. Ett arbete som stärker Borås som en attraktiv evenemangsstad och gör att allt fler och fler evenemang väljer oss som värdstad.

Jag önskar hälsa alla välkomna till Borås och en dag av spännande innebandy i den absoluta världsklassen.

Ulf OlssonKommunstyrelsens ordförande

finnkampeninnebandy.se

Page 4: Finnkampen - Innebandy, Borås 2013

SANDAREDSINNEBANDYSÄLLSKAP Rydboholms SK

Äspereds IF

WÅRGÅRDA IBK

WÅRGÅRDA IBKFRISTAD GoIF

OFFICIELL BIL:

BORÅS Borås är Västsveriges näst största stad med över 104 000 invånare. Det är en stad i ständig förändring. Här har handel och textil alltid stått i centrum, och framsteg har gjorts och görs med stora kliv. I dag utgör Borås ett nordiskt centrum för textil, design och mode. Här bedrivs forskning kring framtidens smarta textilier och här skapas framtidens mode. Borås är en levande stad som erbju-der ett brett utbud av aktiviteter och evene-mang – för såväl stora som små. På Borås Turistbyrå hjälper vi gärna dig med ditt besök i Borås för att din vistelse skall bli så trivsam som möjligt. Fråga gärna oss om sevärdhe-ter, aktiviteter och evenemang, var man kan äta gott eller shoppa bäst.

BORÅSHALLENBoråshallen invigdes 2 mars 1957. Hallen har under åren används till flera olika kon-serter och idrottsevenemang, däribland kan nämnas Jussi Björling, The Beatles, Basket EM och Davis Cup. För Finnkampen passar Boråshallen utmärkt – en arena som låter publiken komma riktigt nära.

BORÅS TURISTBYRÅÖsterlånggatan 1-3 (ny adress januari 2013 Sven Eriksonsplatsen 3)503 31 Borå[email protected]+46 (0) 33-35 70 90facebook.com/borascom boras.com

HUVUDSPONSORER: OFFICIELLA PARTNERS: MEDARRANGÖRER: