Top Banner
Erhvervs Nyt BOLIGUDLEJNINGSEJENDOMME Se de seneste markedsfakta Vi har taget temperaturen på boligudlejnings- markedet i Danmarks fem største byer. Læs mere på side 15 Vi har gennemført en række succesfulde konverterings- projekter fra kontor til boliger, og som markedet ser ud nu, giver det rigtig god mening, at følge det op med en konkret investeringsstrategi BOLIGUDLEJNINGSEJENDOMME TILTRÆKKER NYE GIGANTER OG AKTØRER SÆRNUMMER DECEMBER 2015 Michael Bruhn Direktør i PFA Ejendomme A/S
37

ErhvervsNyt december 2015

Jul 24, 2016

Download

Documents

EDC / Erhverv

Boligudlejningsejendomme storsælger i øjeblikket i alle større danske byer med gevinst for både sælger og investor. I denne måneds ErhvervsNyt tager vi markedspulsen i Danmarks 5 største byer og ser på hvorfor køberne står i kø til netop boligudlejningsejendomme.
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: ErhvervsNyt december 2015

ErhvervsNytBOLIGUDLEJNINGSEJENDOMME

Derudover:Rekordlav rente øger investeringslysten i ejen-domme. Se mere side x

Se de seneste markedsfaktaVi har taget temperaturen på boligudlejnings- markedet i Danmarks fem største byer. Læs mere på side 15

Vi har gennemført en række succesfulde konverterings- projekter fra kontor til boliger, og som markedet ser ud nu, giver det rigtig god mening, at følge det op med en

konkret investeringsstrategi

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOMME TILTRÆKKER NYE GIGANTER OG AKTØRER

SÆRNUMMERDECEMBER 2015

Michael Bruhn Direktør i PFA Ejendomme A/S

Page 2: ErhvervsNyt december 2015

Tema Boligudlejningsejendomme

INDHOLD

Boligudlejningsejendomme tiltrækker

nye giganter og aktører ...................................... 4

Boligudlejningsejendomme i:

København ........................................................... 7

Sjælland ............................................................. 10

Fyn ..................................................................... 13

Sydjylland ........................................................... 14

Midtjylland .......................................................... 24

Nordjylland ......................................................... 26

Analyse:

Kraftig vækst i boligudlejningsmarkedet ......... 15

Øvrige investeringsejendomme ........................ 32

Se et udpluk af vores aktuelle køberønsker på side 30

2

1548 KØBERE I VORES KØBERKARTOTEK

Boligudlejningsejendomme storsælger i alle større danske byer med gevinst for både sælger og investor. De store investorer har genfundet interessen for boligudlejningsmarkedet i bykernerne, mens især de mindre investorer henter gode afkast i oplandsbyerne.

Michael Bruhn Direktør i PFA Ejendomme A/S

Boligudlejningsejendomme tiltrækker nye giganter og aktører

Tilmeld dig ErhvervsNyt online på edc.dk/erhverv/tilmeld

Vi har taget temperaturen på boligudlejningsmarkedet i Danmarks fem største byer. Læs mere på side 15

Kraftig vækst i boligudlejningsmarkedet

Analyse

Tilmeld dig ErhvervsNyt online på edc.dk/erhverv/tilmeld her

Page 3: ErhvervsNyt december 2015

Fuld fart på investeringsmarkedet

December 2015

3

I det forgangne år har danskerne for alvor fået øjnene op for mulighederne ved at investere i ejendomme, og det får både efterspørgslen og priserne til at stige i hele landet. Ikke mindst i forhold til boligudlejningsejendomme, hvor både ejendomsejere og potentielle investorer ser store fordele.

I dette nummer af ErhvervsNyt går vi tæt på markedet for bolig-udlejningsejendomme i de enkelte regioner og landsdele, hvor muligheden for et stabilt afkast, godt hjulpet på vej af de lave renter, tiltrækker både lokale investorer og store selskaber. Bl.a. løfter PFA Ejendomme sløret for selskabets nye investerings-strategi, der har fokus på netop på boligudlejningsejendomme i både hovedstaden og provinsen. Blandt de lokale investorer er de mindre udlejningsejendomme let omsættelige, hvis man får den rette rådgivning.

EDC Erhverv Poul Erik Bech står for salget af mere end hver femte boligudlejningsejendom på op til 100 mio. kroner i Danmark, og overvejer du at sælge, kan vi hjælpe dig på vej. I 2015 er antallet af aktive købere i vores Køberkartotek steget med 47 % og tæller lige nu 1.548 aktive købere af boligudlejningsejendomme, fordelt over hele landet. Du kan selv teste efterspørgslen på netop din ejendom på edc.dk/erhverv/find-koeber

Den optimale ejendomGår du ikke med salgstanker, er tidspunktet til gengæld perfekt for en grundig gennemgang af ejendommen. Den nye lejelov stiller krav om blandt andet vedligeholdelsesplaner, og det kan virke som en tung administrationsopgave. Men rigtigt håndteret, er det et område med stort positivt potentiale i form af optimeret administration og drift.

Hos EDC Poul Erik Bech tilbyder vi, via vores kolleger i Promana Bygningsrådgivning og LEA Ejendomsadministration, et gratis bud på, hvordan en gennemgang af driften og en effektiv plan-lægning af vedligeholdelsen sikrer et godt afkast af din ejendom i årene der kommer.

Styr på fremtidenHos EDC Erhverv Poul Erik Bech har vi yderst positive forventnin-ger til fremtiden. Den stigende optimisme i markedet har slået rod, og de positive tendenser fra 2015 ser ud til at fortsætte. Men fremtiden byder også på nye udfordringer, og det skaber nye behov for kompetent rådgivning i forhold til ejendomshandler og drift af ejendomme.

Hos EDC Erhverv Poul Erik Bech møder vi fremtiden med en velforberedt, erfaren og ikke mindst dedikeret gruppe af med- arbejdere. Et område, hvor vi via en række nyansættelser har op-rustet markant i 2015. Også den udvikling fortsætter i 2016, og vi ser frem til at levere en høj, professionel service og rådgivning til vores kunder i det nye år.

Vi ønsker alle vores kunder og forretningsforbindelser en glædelig jul og et godt nytår.

Med venlig hilsen og på gensyn i 2016.Robert Neble Larsen

Robert Neble LarsenAdm. direktør, Erhverv

EDC Erhverv Poul Erik Bech står for salget af mere end hver femte bolig- udlejningsejendom på op til 100 mio. kroner i Danmark, og overvejer du at sælge, kan vi hjælpe dig på vej.

Page 4: ErhvervsNyt december 2015

4

”Vi ønsker at folde strategien ud til både mindre og større byer, hvor der er fornuftig infrastruktur, eller hvor andre faktorer - som kommende supersygehus eller letbane - er med til at gøre om-rådet interessant i et bosætningsperspektiv,” siger Michael Bruhn og understreger: ”Det afgørende er, at vi kan opnå den rigtige volumen i en investering, og selv om for eksempel 30 lejligheder i en mindre provinsby isoleret set kan være en rigtig god forretning, så giver det ikke mening for os. Det passer bedre for en lokal investor,” siger Michael Bruhn.

Interesse for oplandetSelvom København stadig topper listen over de bedstsælgende boligudlejningsejendomme, står de lokale investorer i stigende grad i kø i hele landet. Det gælder primært i studiebyer som Aarhus, Odense, Aalborg og Esbjerg, men i stigende grad presser kombinationen af lav rente og høj efterspørgsel også interessen ud af de store byers centrum. Det oplever blandt andre EDC Erhverv Poul Erik Bechs regionsdirektør i Nordjylland, Frank Jensen. ”Der er i det hele taget stor efterspørgsel efter boligudlejningsejendomme, og det gælder også byerne udenfor Aalborg,” siger han og fremhæver den netop solgte ejendom Baunebakken 11-13 i Støvring. En ejendom til cirka 30 mio. kroner. ”Mindre boligudlejningsejendomme er nemme at sælge lige nu, og der er interesse i markedet fra både traditionelle investorer og en ny type købere – folk, der måske har solgt deres virksomhed, og nu leder efter et godt sted at gøre af overskud-det,” siger Frank Jensen.

Samme budskab lyder fra hans kollega i Syddanmark, regions-direktør Karsten L. Jensen. I blandt andet Esbjerg oplever man en stor efterspørgsel på udlejningsejendomme med lejligheder på mellem 65 og 110 kvadratmeter, som hovedsageligt udlejes til studerende og ansatte i områdets stærke offshore-sektor.

en lave rente kombineret med en mere lempelig adgang til kapital end tidligere skaber lige nu pres på markedet for bolig-udlejningsejendomme. Og den situation høster både investorer og sælgere i hele landet fordele af. På investorsiden fører pensionskæmpen PFA an med lancerin-gen af en helt ny investeringsstrategi for ejendomme. PFA, der ellers siden 2006 har fokuseret på kontorejendomme, har så- ledes meldt ud, at der nu skal investeres mellem to og fire mia. kroner i netop boligudlejningsejendomme. Ifølge direktør i PFA Ejendomme A/S Michael Bruhn er denne beslutning taget for at skabe størst mulig værdi til pensions-kunderne. ”Vi har gennemført en række succesfulde konverte-ringsprojekter fra kontor til boliger, og som markedet ser ud nu, giver det rigtigt god mening, at følge det op med en konkret investeringsstrategi,” siger Michael Bruhn og forklarer, at det ganske enkelt handler om at skabe afkast, også til dem, der skal på pension om 20 år.

”I den forbindelse er boligudlejningsejendomme, det tætteste vi kommer på et obligationslignende afkast,” siger han og fortæller, at PFA investerer i både nybyggeri og ikke-regulerede ældre ejendomme med fokus på udvikling og modernisering. Samti-digt understreger han, at giganten ikke kun kigger på Køben-havn, når der investeres.

D

Boligudlejningsejendomme tiltrækker nye giganter og aktørerBoligudlejningsejendomme storsælger i alle større danske byer med gevinst for både sælger og investor. de store investorer har genfundet interessen for boligudlejnings- markedet i bykernerne, mens især de mindre investorer henter gode afkast i oplandsbyerne.

fortsættes side 6

priserne per lejlighed er steget og finanskrisen er bag os. det betyder, at bankerne ser lidt mere lempeligt på ejendoms-investeringer

Page 5: ErhvervsNyt december 2015

4

”Vi ønsker at folde strategien ud til både mindre og større byer, hvor der er fornuftig infrastruktur, eller hvor andre faktorer - som kommende supersygehus eller letbane - er med til at gøre om-rådet interessant i et bosætningsperspektiv,” siger Michael Bruhn og understreger: ”Det afgørende er, at vi kan opnå den rigtige volumen i en investering, og selv om for eksempel 30 lejligheder i en mindre provinsby isoleret set kan være en rigtig god forretning, så giver det ikke mening for os. Det passer bedre for en lokal investor,” siger Michael Bruhn.

Interesse for oplandetSelvom København stadig topper listen over de bedstsælgende boligudlejningsejendomme, står de lokale investorer i stigende grad i kø i hele landet. Det gælder primært i studiebyer som Aarhus, Odense, Aalborg og Esbjerg, men i stigende grad presser kombinationen af lav rente og høj efterspørgsel også interessen ud af de store byers centrum. Det oplever blandt andre EDC Erhverv Poul Erik Bechs regionsdirektør i Nordjylland, Frank Jensen. ”Der er i det hele taget stor efterspørgsel efter boligudlejningsejendomme, og det gælder også byerne udenfor Aalborg,” siger han og fremhæver den netop solgte ejendom Baunebakken 11-13 i Støvring. En ejendom til cirka 30 mio. kroner. ”Mindre boligudlejningsejendomme er nemme at sælge lige nu, og der er interesse i markedet fra både traditionelle investorer og en ny type købere – folk, der måske har solgt deres virksomhed, og nu leder efter et godt sted at gøre af overskud-det,” siger Frank Jensen.

Samme budskab lyder fra hans kollega i Syddanmark, regions-direktør Karsten L. Jensen. I blandt andet Esbjerg oplever man en stor efterspørgsel på udlejningsejendomme med lejligheder på mellem 65 og 110 kvadratmeter, som hovedsageligt udlejes til studerende og ansatte i områdets stærke offshore-sektor.

en lave rente kombineret med en mere lempelig adgang til kapital end tidligere skaber lige nu pres på markedet for bolig-udlejningsejendomme. Og den situation høster både investorer og sælgere i hele landet fordele af. På investorsiden fører pensionskæmpen PFA an med lancerin-gen af en helt ny investeringsstrategi for ejendomme. PFA, der ellers siden 2006 har fokuseret på kontorejendomme, har så- ledes meldt ud, at der nu skal investeres mellem to og fire mia. kroner i netop boligudlejningsejendomme. Ifølge direktør i PFA Ejendomme A/S Michael Bruhn er denne beslutning taget for at skabe størst mulig værdi til pensions-kunderne. ”Vi har gennemført en række succesfulde konverte-ringsprojekter fra kontor til boliger, og som markedet ser ud nu, giver det rigtigt god mening, at følge det op med en konkret investeringsstrategi,” siger Michael Bruhn og forklarer, at det ganske enkelt handler om at skabe afkast, også til dem, der skal på pension om 20 år.

”I den forbindelse er boligudlejningsejendomme, det tætteste vi kommer på et obligationslignende afkast,” siger han og fortæller, at PFA investerer i både nybyggeri og ikke-regulerede ældre ejendomme med fokus på udvikling og modernisering. Samti-digt understreger han, at giganten ikke kun kigger på Køben-havn, når der investeres.

D

Boligudlejningsejendomme tiltrækker nye giganter og aktørerBoligudlejningsejendomme storsælger i alle større danske byer med gevinst for både sælger og investor. de store investorer har genfundet interessen for boligudlejnings- markedet i bykernerne, mens især de mindre investorer henter gode afkast i oplandsbyerne.

fortsættes side 6

priserne per lejlighed er steget og finanskrisen er bag os. det betyder, at bankerne ser lidt mere lempeligt på ejendoms-investeringer

Boligudlejningsejendomme tiltrækker nye giganter og aktører

15

Vi har gennemført en række succesfulde konverterings-projekter fra kontor til boliger, og som markedet ser ud nu, giver det rigtig god mening, at følge det op med en konkret investeringsstrategi

5

Michael Bruhn - Direktør i PFA Ejendomme A/S

Page 6: ErhvervsNyt december 2015

6

EDC Erhverv Poul Erik Bech står for salget af mere end hver femte investe-ringsejendom på op til 100 mio. kroner i Danmark og administrerer derudover landets største Køberkartotek, som i skrivende stund tæller 1.548 aktive købere af investeringsejendomme.

”Priserne per lejlighed er steget og finanskrisen er bag os. Det betyder, at bankerne ser lidt mere lempeligt på ejendomsinveste-ringer,” siger Karsten L. Jensen. Han peger på, at der i området findes potentielle købere til mindre boligudlejningsejendomme, blandt andet både lønmodtagere med opsparing, håndværks-mestre og mellemstore ejendomsselskaber.

I det midtjyske er efterspørgslen ligeledes stor med klarest tendens i Østjylland, hvor Aarhus er det helt store trækplaster. Ifølge investeringschef i Midtjylland Steen S. Møller søger flere investorer nu også nordpå mod Randers eller sydpå mod Vejle og Horsens området i jagten efter velegnede ejendomme samt - ikke mindst - ofte mulighed for et bedre afkast end i storbyen. Også han peger på, at særligt sælgere af mindre udlejnings- ejendomme i 10-30 mio. kroner-klassen laver gode forretninger for tiden. ”Den type ejendomme er der rigtigt mange af i Aarhus, og en del af dem er ejet af ældre mennesker, der måske er på vej på pension og derfor har et ønske om at frigøre værdien,” siger Steen S. Møller.

Godt tidspunkt at sælGeNetop den slags overvejelser lå til grund for beslutningen om at sælge en ejendom i den anden ende af landet, på Victor Bendix Gade 357 på Østerbro i København. Ejendommen har i en længere årrække været ejet og drevet af fire søskende, der nu alle har nået en alder, hvor ejendomsdrift ikke længere er en prio-ritet.

”Vi arvede ejendommen efter vores far, og vi har gennem læn-gere tid overvejet at sælge. Nu er det så sådan, at jeg er blevet 70, og nu gider jeg ikke mere,” siger Bent Pedersen, der har stået for driften af ejendommen på vegne af søskendeflokken.

”Det er så faldet sammen med et tidspunkt, hvor vi i samarbejde med EDC har kunnet få den rigtige pris,” fortsætter han og for-tæller, at der i processen var to interesserede købere, der over-bød hinanden, hvilken pressede prisen op med over en halv million kroner. ”De stod i kø for at købe, og det er jo en god situation som sælger. Men jeg tror nu også, at det er et godt tids-punkt at købe på. Ejendommen indeholder fx boliger, som er lette at leje ud, ejendommen er godt vedligeholdt med nye fald-stammer i de fleste lejligheder, og den giver et godt afkast,” siger Bent Pedersen.

Makroøkonom i Sydbank Peter Bojsen Jakobsen peger også på, at markedet lige nu tilbyder fordele for såvel sælger, der får en høj pris, og køber, der får et optimalt investeringsobjekt.”Det afkast, man kan få på de finansielle markeder lige nu er presset helt i bund, og derfor er der god fornuft i investering i ejendomme, hvor du får godt afkast med minimal risiko.

Boligudlejningsejendomme, i hvert fald i større byer, har tilmed den store fordel, at du er sikret en stabil omsætning.” Han følger dog op med en advarsel om, at ”træerne ikke vokser ind i himlen,” hvilket måske kan inspirere de forsigtige til at sælge:”Det man kan frygte er, at der på lidt længere sigt, opstår en usund situation, hvis folk begynder at spille meget hårdt på, at opnå værdistigninger i ejendommene,” siger Peter Bojsen Jakobsen.

Find den rette køberDen succesfulde salgsproces, der førte til en prisstigning på Victor Bendixgade er ifølge investeringschef i EDC Erhverv Poul Erik Bech i København Poul Randrup, et klart symptom på den tendens, der også præger de øvrige landsdele: Der er stor efter-spørgsel både centralt i byerne og i forstæderne, ligesom der er stor interesse for såvel indflytningsklare ejendomme som ejen-domme, hvor en renovering kan sikre et fremtidigt højt afkast.

Poul Randrup fastslår således, at der er rigtig god mulighed for at finde en køber uanset ejendommens type eller stand. ”Hvis du har en ejendom med en forholdsvis lav leje i forhold til markedet, kan du hæve lejen ved at foretage en optimering. Det kræver dog kapital, og hvis banken ikke er med på den, kan det være et godt alternativ at realisere værdien ved at sælge ejendommen til en investor med lidt flere muskler,” siger han. Ønsker man at sælge sin ejendom, er hjælpen tæt på, og EDC Erhverv Poul Erik Bechs omfattende Køberkartotek bugner lige nu af interesserede investorer på jagt efter forskellige typer ejen-domme i hele landet.”Efterspørgslen fortsætter, og samtidigt ser vi ikke mindst i København et stigende lejeniveau. Men ingen ved med sikker-hed, hvor længe den udvikling fortsætter, og derfor er det et godt argument for at sælge nu,” siger Poul Randrup og fortsætter:”Markedet i dag er gunstigt, uanset om man går med salgs- tanker, eller om man ønsker at optimere sin ejendom. Og vores landsdækkende team af specialister i investeringsejendomme står selvfølgelig klar til at rådgive om mulighederne”.

de stod i kø for at købe, og det er jo en god situation som sæl-ger. Men jeg tror nu også, at det er et godt tidspunkt at købe på.

Page 7: ErhvervsNyt december 2015

6

EDC Erhverv Poul Erik Bech står for salget af mere end hver femte investe-ringsejendom på op til 100 mio. kroner i Danmark og administrerer derudover landets største Køberkartotek, som i skrivende stund tæller 1.548 aktive købere af investeringsejendomme.

”Priserne per lejlighed er steget og finanskrisen er bag os. Det betyder, at bankerne ser lidt mere lempeligt på ejendomsinveste-ringer,” siger Karsten L. Jensen. Han peger på, at der i området findes potentielle købere til mindre boligudlejningsejendomme, blandt andet både lønmodtagere med opsparing, håndværks-mestre og mellemstore ejendomsselskaber.

I det midtjyske er efterspørgslen ligeledes stor med klarest tendens i Østjylland, hvor Aarhus er det helt store trækplaster. Ifølge investeringschef i Midtjylland Steen S. Møller søger flere investorer nu også nordpå mod Randers eller sydpå mod Vejle og Horsens området i jagten efter velegnede ejendomme samt - ikke mindst - ofte mulighed for et bedre afkast end i storbyen. Også han peger på, at særligt sælgere af mindre udlejnings- ejendomme i 10-30 mio. kroner-klassen laver gode forretninger for tiden. ”Den type ejendomme er der rigtigt mange af i Aarhus, og en del af dem er ejet af ældre mennesker, der måske er på vej på pension og derfor har et ønske om at frigøre værdien,” siger Steen S. Møller.

Godt tidspunkt at sælGeNetop den slags overvejelser lå til grund for beslutningen om at sælge en ejendom i den anden ende af landet, på Victor Bendix Gade 357 på Østerbro i København. Ejendommen har i en længere årrække været ejet og drevet af fire søskende, der nu alle har nået en alder, hvor ejendomsdrift ikke længere er en prio-ritet.

”Vi arvede ejendommen efter vores far, og vi har gennem læn-gere tid overvejet at sælge. Nu er det så sådan, at jeg er blevet 70, og nu gider jeg ikke mere,” siger Bent Pedersen, der har stået for driften af ejendommen på vegne af søskendeflokken.

”Det er så faldet sammen med et tidspunkt, hvor vi i samarbejde med EDC har kunnet få den rigtige pris,” fortsætter han og for-tæller, at der i processen var to interesserede købere, der over-bød hinanden, hvilken pressede prisen op med over en halv million kroner. ”De stod i kø for at købe, og det er jo en god situation som sælger. Men jeg tror nu også, at det er et godt tids-punkt at købe på. Ejendommen indeholder fx boliger, som er lette at leje ud, ejendommen er godt vedligeholdt med nye fald-stammer i de fleste lejligheder, og den giver et godt afkast,” siger Bent Pedersen.

Makroøkonom i Sydbank Peter Bojsen Jakobsen peger også på, at markedet lige nu tilbyder fordele for såvel sælger, der får en høj pris, og køber, der får et optimalt investeringsobjekt.”Det afkast, man kan få på de finansielle markeder lige nu er presset helt i bund, og derfor er der god fornuft i investering i ejendomme, hvor du får godt afkast med minimal risiko.

Boligudlejningsejendomme, i hvert fald i større byer, har tilmed den store fordel, at du er sikret en stabil omsætning.” Han følger dog op med en advarsel om, at ”træerne ikke vokser ind i himlen,” hvilket måske kan inspirere de forsigtige til at sælge:”Det man kan frygte er, at der på lidt længere sigt, opstår en usund situation, hvis folk begynder at spille meget hårdt på, at opnå værdistigninger i ejendommene,” siger Peter Bojsen Jakobsen.

Find den rette køberDen succesfulde salgsproces, der førte til en prisstigning på Victor Bendixgade er ifølge investeringschef i EDC Erhverv Poul Erik Bech i København Poul Randrup, et klart symptom på den tendens, der også præger de øvrige landsdele: Der er stor efter-spørgsel både centralt i byerne og i forstæderne, ligesom der er stor interesse for såvel indflytningsklare ejendomme som ejen-domme, hvor en renovering kan sikre et fremtidigt højt afkast.

Poul Randrup fastslår således, at der er rigtig god mulighed for at finde en køber uanset ejendommens type eller stand. ”Hvis du har en ejendom med en forholdsvis lav leje i forhold til markedet, kan du hæve lejen ved at foretage en optimering. Det kræver dog kapital, og hvis banken ikke er med på den, kan det være et godt alternativ at realisere værdien ved at sælge ejendommen til en investor med lidt flere muskler,” siger han. Ønsker man at sælge sin ejendom, er hjælpen tæt på, og EDC Erhverv Poul Erik Bechs omfattende Køberkartotek bugner lige nu af interesserede investorer på jagt efter forskellige typer ejen-domme i hele landet.”Efterspørgslen fortsætter, og samtidigt ser vi ikke mindst i København et stigende lejeniveau. Men ingen ved med sikker-hed, hvor længe den udvikling fortsætter, og derfor er det et godt argument for at sælge nu,” siger Poul Randrup og fortsætter:”Markedet i dag er gunstigt, uanset om man går med salgs- tanker, eller om man ønsker at optimere sin ejendom. Og vores landsdækkende team af specialister i investeringsejendomme står selvfølgelig klar til at rådgive om mulighederne”.

de stod i kø for at købe, og det er jo en god situation som sæl-ger. Men jeg tror nu også, at det er et godt tidspunkt at købe på.

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM OPFØRT 2007

Moderne ejerlejlighedsopdelt boligudlej-ningsejendom opført i 4 etager samt kæl-der og udnyttet tagetage. 5 opgange medi alt 48 familieboliger. Alle er elevatorbe-tjente fra P-kælder til 4. sal.Velindrettede lejligheder med pæn entre,lyse opholdsrum med bøgeparketgulve,lækkert flisebadeværelse med spots ogvaskemaskine samt pæne spisekøkkener igod kvalitet. Alle lejligheder har enten ter-rasse eller stor altan.

Lejlighedernes gennemsnitlige areal er 98kvm. Herudover gårdanlæg og parke-ringskælder med fjernbetjent port.Ejendommen er forsynet med et multi-funktionelt affaldssugsystem.Samlet boligareal 4.694 kvm, samt parke-ringskælder på 920 kvm.Årlig boligleje kr. 6.800.000.Betydelig lejereserve ved genudlejning.Startafkast 4 %

Areal 4.694 kvmKontant kr. 152.000.000

For yderligere oplysninger kontakt:Lone ThuenTelefon: 33301044Helge Rud LarsenTelefon: 33301023

Sagsnr.: 18100386

Opdelt i 49 ejerlejligheder. 5.600 kvm incl. P-kælder - Musvågevej 20, København NV

TIL SALG

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM OPFØRT 2007

Moderne ejerlejlighedsopdelt boligudlej-ningsejendom opført i 4 etager samt kæl-der og udnyttet tagetage. 5 opgange medi alt 48 familieboliger. Alle er elevatorbe-tjente fra P-kælder til 4. sal.Velindrettede lejligheder med pæn entre,lyse opholdsrum med bøgeparketgulve,lækkert flisebadeværelse med spots ogvaskemaskine samt pæne spisekøkkener igod kvalitet. Alle lejligheder har enten ter-rasse eller stor altan.

Lejlighedernes gennemsnitlige areal er 98kvm. Herudover gårdanlæg og parke-ringskælder med fjernbetjent port.Ejendommen er forsynet med et multi-funktionelt affaldssugsystem.Samlet boligareal 4.694 kvm, samt parke-ringskælder på 920 kvm.Årlig boligleje kr. 6.800.000.Betydelig lejereserve ved genudlejning.Startafkast 4 %

Kontant kr. 152.000.000

For yderligere oplysninger kontakt:Lone ThuenTelefon: 33301044Helge Rud LarsenTelefon: 33301023

Sagsnr.: 18100386

Opdelt i 49 ejerlejligheder. 5.600 kvm incl. P-kælder - Musvågevej 20, København NV

TIL SALG

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM OPFØRT 2007

Moderne ejerlejlighedsopdelt boligudlej-ningsejendom opført i 4 etager samt kæl-der og udnyttet tagetage. 5 opgange medi alt 48 familieboliger. Alle er elevatorbe-tjente fra P-kælder til 4. sal.Velindrettede lejligheder med pæn entre,lyse opholdsrum med bøgeparketgulve,lækkert flisebadeværelse med spots ogvaskemaskine samt pæne spisekøkkener igod kvalitet. Alle lejligheder har enten ter-rasse eller stor altan.

Lejlighedernes gennemsnitlige areal er 98kvm. Herudover gårdanlæg og parke-ringskælder med fjernbetjent port.Ejendommen er forsynet med et multi-funktionelt affaldssugsystem.Samlet boligareal 4.694 kvm, samt parke-ringskælder på 920 kvm.Årlig boligleje kr. 6.800.000.Betydelig lejereserve ved genudlejning.Startafkast 4 %

Kontant kr. 152.000.000

For yderligere oplysninger kontakt:Lone ThuenTelefon: 33301044Helge Rud LarsenTelefon: 33301023

Sagsnr.: 18100386

Opdelt i 49 ejerlejligheder. 5.600 kvm incl. P-kælder - Musvågevej 20, København NV

TIL SALG

Page 8: ErhvervsNyt december 2015

8

TIL SALG

C

Kontant kr. 54.900.000

33301000

KØBENHAVN N

USÆDVANLIG FLOT ISTANDSAT UDLEJNINGSEJENDOM PÅ JAGTVEJ – TÆT PÅ NY METRO 2017. 1.950 KVM

Sag 18100196 Usædvanlig flot istandsat udlej-ningsejendom på det bedste stykke af Jagtvej –og tæt på ny Metro-Station og tæt ved NørreCampus og Copenhagen Science City. Ejendom-

men indeholder i stuetagen en række mindre bu-tikslejemål. Butiksfacaderne er smagfuldt nyreno-verede. Herudover indeholder ejendommen entandlægeklinik på en del af 1. sal, resten af ejen-

dommen er 14 meget fine beboelseslejligheder.Ejendommen er opført i 1924 i 5 fulde etager samtudnyttet tagetage. Omfattende renoveret2013-2014. Afkast 3,7%.

TIL SALG

D

Kontant kr. 20.000.000

33301000

FREDERIKSBERG C

SKØN HERSKABELIG FREDERIKSBERG EJENDOM. 840 KVM

Sag 18100278 Denne smukke boligudlejningsejen-dom har et boligareal på 840 kvm., fordelt på 4etager og med fuld kælder. Hver etage indeholderén herskabelig bolig på 210 kvm. med store lyse

plankegulve, stuklofter, højt til loftet og 6-7 værel-ser. Boligerne er alle indrettet med stor entré, tresmukke stuer en-suite mod Steenwinkelsvej, storspisestue og to til tre værelser mod gården, samt

moderne elementkøkken, 1-2 toiletter og bad. Ikælderetagen er bl.a. pulterrum. 1 ledig, nyistand-sat lejlighed.Afkast 4,12%.

BE

NH

AV

N

Page 9: ErhvervsNyt december 2015

9

TIL SALG

B

Kontant kr. 21.500.000

33301000

AMAGER

FLOT GENNEMRENOVERET BOLIGEJENDOM MED CENTRAL BELIGGENHED. 684 KVM

Sag 18100403 Ejendommen fremtræder tip top istandsat såvel ude som indeog indeholder i alt 7 boliger fordelt på 4 etager. Ejendommen er et "småhus",idet stueetagen i forbindelse med ejendommens renovering har ændret an-vendelse fra erhverv til bolig. Den nyindrettede lejligheds areal udgør 117

kvm. 1. og 2. sals lejligheder har et areal på h.h.v. 75 kvm th., og 73 kvm tv.3. sals lejligheder er i to plan, hver med et areal på 137 kvm og 134 kvm. Af-kast 3,91%.

TIL SALG

C

Kontant kr. 6.325.000

33301000

DRAGØR

EN PERLE I DRAGØRS GAMLE BYDEL. 285 KVM

Sag 18100405 Meget velholdt og særdeles attraktivt beliggende udlejnings-ejendom i Dragørs gamle bydel. Ejendommen indeholder 5 udlejede boliger,3 stk. 2 vær. lejligheder i størrelse fra 45 kvm til 55 kvm og 2 stk. 3 vær. lej-ligheder på 56 kvm og 74 kvm. De to 1. sals lejligheder fremtræder med æl-

dre indretning, de øvrige lejligheder er gennemgribende moderniseret. Vind-uer er termovinduer. Gården er velanlagt med ugenerede opholdsmulighe-der. Bygningen er igennem de senere år gennemgribende renoveret. Afkast4,22%.

BE

NH

AV

N

Page 10: ErhvervsNyt december 2015

10

TIL SALG

E

Årligt afkast ca. 7,5% Kontant kr. 15.900.000

55786600

NÆSTVED

INVESTERINGSEJENDOM MED FOKUS PÅ HESTE - INKL. 8 LEJLIGHEDER, DYRLÆGEKLINIK MM

Sag 47300400 En sjældent udbudt investerings-ejendom med fokus på heste Med 8 lejligheder,dyrlægeklinik, mv. Ejendommen er de tidligerestalde, inkl. sidebygninger fra dengang, hvor Gar-

dehusarerne holdt til i Næstved. Alle hestefacilite-ter administration af Næstveds Sports Ride Klub.Dyreklinik med undersøgelsesrum og operations-afdeling samt 6 bokse.

Der er i alt 8 lejligheder, der alle er udlejede, pånær en, som står til købers disposition.

TIL SALG

D

Kontant kr. 15.100.000

33301000

AMAGER

MEGET VELHOLDT MINDRE BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM. 484 KVM

Sag 18100404 Ejendommen indeholder 5 boliger og fremstår med hvidpud-sede facader og nyt, sort tegltag, nye termovinduer og døre. Den gennemgri-bende renovering af ejendommen blev foretaget i 2010, hvor også alle 5 lej-ligheder blev renoveret med bl.a. nyinstallerede badeværelser og element-

køkkener. Stuelejligheden på 118 kvm med adgang til egen terrasse er en 4vær. lejlighed, der frigøres pr. 01.11.2015, og således stilles til købers fri dis-position. Øvrige lejligheder er fra 87 kvm til 95 kvm. Afkast 3,98 %

BE

NH

AV

NS

JÆLL

AN

D

Page 11: ErhvervsNyt december 2015

11

TIL SALG

Kontant kr. 12.000.000

HOLBÆK

46333333

FLOT OG VELHOLDT INVESTERINGSEJENDOM MIDT I HOLBÆK

Sag 40300723 God og synlig investeringsejendom på i alt 802 kvm, med ensuper central beliggenhed midt i Holbæk centrum.Ejendommen er fuldt udlejet, bestående af 3 beboelseslejemål og 3 er-hvervslejemål.Erhvervslejemålene er udlejet til en tandlæge, et solcenter og bedemands-forretning.Ejendommen kan enten købes alene eller sammen med Gendar-mergården. Forventet startafkast 5,50%

TIL SALG

E

Kontant kr. 4.400.000

33301000

BRØNSHØJ

MINDRE INVESTERING EJENDOM. 270 KVM

Sag 18100361 Rødstensejendom opført i 1902. Boligareal i alt 270 kvm for-delt på 4 lejligheder. To 2-værelses af 60 kvm og to 3-værelses af 75 kvm.Ejendommen ligger i et dejligt villa kvarter tæt på den populære Degnemo-sen. Lejlighederne har eget bad og køkken. St. th. er i marts 2015 udlejetefter en omfattende renovering og fremstår flot. Lejen fastsættes efter prin-cipperne det lejedes værdi. Afkast 4,78.

TIL SALG

D

Areal 1.964 kvm Kontant kr. 33.500.000

ROSKILDE

33301000

INVESTERINGSEJENDOM PÅ GÅGADEN I ROSKILDE

Sag 11403324 Stueetagen er udlejet til 2 butikslejemål og de øvrige etagerer udlejet til 13 boliglejemål i størrelserne 53 til 131 kvm. Boligerne har altanmod gården. Herudover parkeringskælder. Der er ca. 17 parkeringspladserpå bagsiden af ejendommen mod Store Gråbrødrestræde. Parkeringsplad-serne er tidsbegrænset med 1 times parkering. Ejendommen er beliggendepå Algade, som er gågaden i Roskilde. Stueetagen benyttes til tøjbutik ogdagligvarebutik (Døgn Netto) med en god facade på ca. 21 meter. Lejlighe-derne er af varierende størrelser og er apteret med flisebadeværelse, ege-parketgulve, betonlofter samt elementkøkken. Flere af lejlighederne har ud-gang til altan. Trappeopgangen har elevator.

TIL SALG

G

Areal 259 kvm Kontant kr. 2.775.000

RINGSTED

46333333

GOD OG NEM INVESTERINGSEJENDOM MED STARTAFKAST PÅ 5,5%

Sag 40300697 God gedigen investeringsejendom opført i 1942 på 259 kvm,centralt beliggende i Ringsted lige overfor stationen. Ejendommen består afi alt 3 lejligheder, 2 på 92 kvm og taglejligheden på 74 kvm. Der er tale om 3værelses lejligheder hvoraf stue og 1. sal er flot istandsat med afhøvledegulve og nyere køkken.Lejligheden på 1. sal er ledig for køber. God kælder med depotrum til allelejligheder, fælles opbevaringsrum, vaskerum og værksted.Der hører carport med til hver lejlighed og derudover er der et lille hyggeligtgræsareal til fælles brug. Der er lidt lejereserve i ejendommen ligesom udgif-ter til vand, el og renovation kan overføres til nye lejere.

edc.dk/erhverv/find-koeber

Unik online adgangtil interesserede idin ejendom

Se de erhvervslokaler vores kunder e

fters

pørg

er i

dit o

mrå

de

Test efterspørgslen på din

ejendom

SJÆ

LLAN

D

Page 12: ErhvervsNyt december 2015

HØJTBELIGGENDE BOLIGUDL.EJENDOM

Boligudlejningsejendom med den aller-bedste beliggenhed i Nordsjællands mestcharmerende by, Espergærde. Ejendom-men er opført i 1963 i 5 etager med yder-vægge i mursten og beton og taget be-klædt med tagpap. Vinduerne er 2-lagstermoruder i malede trærammer/alupla-strammer. Ejendommen opvarmes mednaturgas til nyt centralvarmeanlæg. Ejen-dommens beboelsesareal på 3.510 kvm erfordelt på 27 lejligheder, der alle har altaneller for stuelejlighedernes vedkommendeterrasse. Lejlighederne er 2-, 4- eller 6værelses. 16 af lejlighederne er moderni-serede, mens 11 fortsat ikke er moderni-

serede. Trappeopgangene er lyse og pæ-ne, og forsynet med elevator, nedfalds-skakt og dørtelefon. Ejendommens kæl-derareal på 762 kvm er indrettet til pulter-rum, vaskeri, cykelparkering og varme-central. Foran ejendommen er etableretstore asfalterede p-arealer, idet p-båseneer delvist adskilt ved grøn beplantning.Endvidere er der på arealet 2 garagebyg-ninger med hver 6 garager. Bag ejendom-men - mod vandet - er etableret storegrønne havearealer. Ejendommens samle-de grundareal andrager 6.940 kvm. Afkast3,5%.

Kontant kr. 80.000.000Areal 3.510 kvm

For yderligere oplysninger kontakt:Lone ThuenInvesteringschef, valuarTelefon: 33301044

Sagsnr.: 18100374

Gefionsbakken 5, Espergærde

TIL SALG

HØJTBELIGGENDE BOLIGUDL.EJENDOM

Boligudlejningsejendom med den aller-bedste beliggenhed i Nordsjællands mestcharmerende by, Espergærde. Ejendom-men er opført i 1963 i 5 etager med yder-vægge i mursten og beton og taget be-klædt med tagpap. Vinduerne er 2-lagstermoruder i malede trærammer/alupla-strammer. Ejendommen opvarmes mednaturgas til nyt centralvarmeanlæg. Ejen-dommens beboelsesareal på 3.510 kvm erfordelt på 27 lejligheder, der alle har altaneller for stuelejlighedernes vedkommendeterrasse. Lejlighederne er 2-, 4- eller 6værelses. 16 af lejlighederne er moderni-serede, mens 11 fortsat ikke er moderni-

serede. Trappeopgangene er lyse og pæ-ne, og forsynet med elevator, nedfalds-skakt og dørtelefon. Ejendommens kæl-derareal på 762 kvm er indrettet til pulter-rum, vaskeri, cykelparkering og varme-central. Foran ejendommen er etableretstore asfalterede p-arealer, idet p-båseneer delvist adskilt ved grøn beplantning.Endvidere er der på arealet 2 garagebyg-ninger med hver 6 garager. Bag ejendom-men - mod vandet - er etableret storegrønne havearealer. Ejendommens samle-de grundareal andrager 6.940 kvm. Afkast3,5%.

Kontant kr. 80.000.000Areal 3.510 kvm

For yderligere oplysninger kontakt:Lone ThuenInvesteringschef, valuarTelefon: 33301044

Sagsnr.: 18100374

Gefionsbakken 5, Espergærde

TIL SALG

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM OPFØRT 2007

Moderne ejerlejlighedsopdelt boligudlej-ningsejendom opført i 4 etager samt kæl-der og udnyttet tagetage. 5 opgange medi alt 48 familieboliger. Alle er elevatorbe-tjente fra P-kælder til 4. sal.Velindrettede lejligheder med pæn entre,lyse opholdsrum med bøgeparketgulve,lækkert flisebadeværelse med spots ogvaskemaskine samt pæne spisekøkkener igod kvalitet. Alle lejligheder har enten ter-rasse eller stor altan.

Lejlighedernes gennemsnitlige areal er 98kvm. Herudover gårdanlæg og parke-ringskælder med fjernbetjent port.Ejendommen er forsynet med et multi-funktionelt affaldssugsystem.Samlet boligareal 4.694 kvm, samt parke-ringskælder på 920 kvm.Årlig boligleje kr. 6.800.000.Betydelig lejereserve ved genudlejning.Startafkast 4 %

Kontant kr. 152.000.000

For yderligere oplysninger kontakt:Lone ThuenTelefon: 33301044Helge Rud LarsenTelefon: 33301023

Sagsnr.: 18100386

Opdelt i 49 ejerlejligheder. 5.600 kvm incl. P-kælder - Musvågevej 20, København NV

TIL SALG

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM OPFØRT 2007

Moderne ejerlejlighedsopdelt boligudlej-ningsejendom opført i 4 etager samt kæl-der og udnyttet tagetage. 5 opgange medi alt 48 familieboliger. Alle er elevatorbe-tjente fra P-kælder til 4. sal.Velindrettede lejligheder med pæn entre,lyse opholdsrum med bøgeparketgulve,lækkert flisebadeværelse med spots ogvaskemaskine samt pæne spisekøkkener igod kvalitet. Alle lejligheder har enten ter-rasse eller stor altan.

Lejlighedernes gennemsnitlige areal er 98kvm. Herudover gårdanlæg og parke-ringskælder med fjernbetjent port.Ejendommen er forsynet med et multi-funktionelt affaldssugsystem.Samlet boligareal 4.694 kvm, samt parke-ringskælder på 920 kvm.Årlig boligleje kr. 6.800.000.Betydelig lejereserve ved genudlejning.Startafkast 4 %

Kontant kr. 152.000.000

For yderligere oplysninger kontakt:Lone ThuenTelefon: 33301044Helge Rud LarsenTelefon: 33301023

Sagsnr.: 18100386

Opdelt i 49 ejerlejligheder. 5.600 kvm incl. P-kælder - Musvågevej 20, København NV

TIL SALG

Page 13: ErhvervsNyt december 2015

13

TIL SALG

D

Kontant kr. 6.800.000

BOGENSE

58588200

MARKANT INVESTERINGSEJENDOM - HØJT AFKAST

Sag 51200159 På meget markant placering i gåafstand til såvel bymidtesom havn udbydes denne kombinerede erhvervs- og boligudlejningsejen-dom til salg. Der er tale om 3 erhvervslejemål og 5 boliglejemål. Alt er udle-jet til en fornuftig leje. Ejendommen fremtræder med hvidmalet facade ogtaget er hovedsageligt sadeltag belagt med eternit. Der er termovinduer.Vedligeholdelsesstanden er ganske god. For så vidt angår boliglejemåleneer disse løbende vedligeholdt med nyere køkken og badeværelser. Udear-ealer er udlagt til henholdsvis rekreative områder og parkering og specieltuden for erhvervslejemålene er der gode parkeringsforhold. samlet areal784 m² med startafkast på 7,7%

TIL SALG

Kontant kr. 15.000.000

ODENSE

58588200

EJENDOMSPORTEFØLJE - 6 BOLIGUDLEJNINGSEJENDOMME

Sag 51200542 Ejendomsporteføljen, som består af 6 boligudlejningsejen-domme, er beliggende på gode og attraktive adresser. 5 ejendomme er be-liggende i Odense C og en enkelt ejendom i Odense M. Standen på ejen-dommene er af almindelig karakter, ligesom lejligheder indvendigt ligeledesfremtræder i almindelig "udlejningsstand". Samlet set vil der være rigtig go-de optimeringsmuligheder med mulighed for etablering selvstændige vand-målere – modernisering af lejlighederne m.m.Alle 6 ejendomme har attraktive placeringer i Odense C, dog med Bergsvej25 beliggende i ”5230”. Samlet boligareal 1.307 m² - i alt 26 lejemål - star-tafkast 5,2%. En sjælden mulighed for at erhverve en samlet portefølje.

TIL SALG

D

Kontant kr. 17.000.000

58588200

VEFLINGE

EJENDOMSSELSKAB TIL SALG. 20 ENHEDER FORDELT PÅ 7 ENKELTHUSE OG 6 ½ DOBBELTHUSE

Sag 51200100 Ejendommene er fortrinsvis beliggende centralt i Veflinge, enenkelt ejendom er beliggende i Gelsted. Veflinge er beliggende tæt ved Ru-gårdvej som fører til Odense. Der kører bus til Odense, desuden er der kortafstand til motorvej E20. Der er lokalt i området både børnehave og skole.

Gelsted er ligeledes en landsby som er beliggende på Vestfyn. Der er togfor-bindelse til/fra Odense/Middelfart. Gelsted er forsynet med skole og godeidrætsfaciliteter samt fornuftige muligheder for dagligvareindkøb. 20 enhederfordelt på 7 enkelt stående huse og 6 ½ dobbelthus. samlet areal 1.720 m² -startafkast 6%. Der er tale om køb af selskab.

FYN

HØJTBELIGGENDE BOLIGUDL.EJENDOM

Boligudlejningsejendom med den aller-bedste beliggenhed i Nordsjællands mestcharmerende by, Espergærde. Ejendom-men er opført i 1963 i 5 etager med yder-vægge i mursten og beton og taget be-klædt med tagpap. Vinduerne er 2-lagstermoruder i malede trærammer/alupla-strammer. Ejendommen opvarmes mednaturgas til nyt centralvarmeanlæg. Ejen-dommens beboelsesareal på 3.510 kvm erfordelt på 27 lejligheder, der alle har altaneller for stuelejlighedernes vedkommendeterrasse. Lejlighederne er 2-, 4- eller 6værelses. 16 af lejlighederne er moderni-serede, mens 11 fortsat ikke er moderni-

serede. Trappeopgangene er lyse og pæ-ne, og forsynet med elevator, nedfalds-skakt og dørtelefon. Ejendommens kæl-derareal på 762 kvm er indrettet til pulter-rum, vaskeri, cykelparkering og varme-central. Foran ejendommen er etableretstore asfalterede p-arealer, idet p-båseneer delvist adskilt ved grøn beplantning.Endvidere er der på arealet 2 garagebyg-ninger med hver 6 garager. Bag ejendom-men - mod vandet - er etableret storegrønne havearealer. Ejendommens samle-de grundareal andrager 6.940 kvm. Afkast3,5%.

Kontant kr. 80.000.000Areal 3.510 kvm

For yderligere oplysninger kontakt:Lone ThuenInvesteringschef, valuarTelefon: 33301044

Sagsnr.: 18100374

Gefionsbakken 5, Espergærde

TIL SALG

Page 14: ErhvervsNyt december 2015

14

TIL SALG

E

1. års afkast 6,5 % Kontant kr. 3.250.000

76104800

VARDE

VELDREVET BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM MED 6 LEJLIGHEDER

Sag 67000533 Ejendommen er oprindelig opført i 1870 med senere om-/tilbygning i 1977 og senest i 2013. Ejendommen blev gennem en årrækkeanvendt til delvis bolig og erhverv (Blomsterforretning). Omkring år 2004blev erhvervsdelen nedlagt og der blev i stedet indrettet to nye boliger - én istueplan og én i en helt ny tagetage - hvorfor ejendommen i dag rummer 6beboelseslejligheder. Gode P-forhold på den 869 m² store grund.

TIL SALG

E

Kontant kr. 2.500.000

KOLDING

76338010

215 KVM BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM - AFKAST 6,14%

Sag 60300633 Ejendommen er centralt beliggende i Kolding. Fra ejendom-men er der således kort afstand til Kolding gågade med gode indkøbsmulig-heder, både inden for butiks- og dagligvarer. Til ejendommen er der etable-ret 4 parkeringspladser til brug for ejendommens lejere. Ejendommen erindrettet med frisørsalon i stueetagen, mens 1. og 2. sal anvendes til bebo-else. I forbindelse med genudlejning af 1. salen er der lavet helt nyt bade-værelse med gulvvarme. Der er installeret vaskemaskine og tørretumbler på1. sal, som lejer betaler særskilt for brugen af. I tagetagen er der vaskema-skine, hvor benyttelsen heraf er indeholdt i lejen.

TIL SALG

E

Kontant kr. 3.200.000

KÆR, SØNDERBORG

58588020

649 KVM INVESTERING - AFKAST 7,75%

Sag 64100255 2.526 kvm. stor grund. Ejendommen er fuldstændigt ombyg-get og renoveret i 2003, og er i dag indrettet med 4 beboelseslejligheder ogen bagbygning, der indtil nu har været anvendt til lidt erhvervsudlejning. Tilalle lejligheder hører carport. Beboelseslejlighederne er hhv. 106 kvm., 102kvm., 132 kvm. og 106 kvm. Til lejligheder hører små haver med fliser oggræs. Erhvervslejemålet, som pt. er ledigt, er på 162 kvm. Beboelseslejlig-hederne er alle med nyere køkkener, nyere hårde hvidevarer og nyere bade-værelser. Der er pæne trægulve i alle lejligheder, og på badeværelserne erder hvide klinker fra gulv til loft.

TIL SALG

D

1. års afkast 6,0 % Kontant kr. 6.100.000

76104800

VARDE

CENTRAL BELIGGENHED PÅ 1.081 KVM STOR GRUND

Sag 67000480 Markant rødstensejendom med super beliggenhed - på1.081 kvm stor grund med udviklingspotentiale. Ejendommen består af ho-vedbygningen mod Vestergade - indeholdende 6 stk. beboelseslejlighederog mangeårig pub i stueplan - samt 2 sammenhængende bygninger i går-den, indeholdende 1 stk. beboelseslejlighed samt garage-/lagerbygning (tid-ligere tømrerværksted for tømrermester Johs. Christiansen).

TIL SALG

1. års afkast 7 % Kontant kr. 1.840.000

76104800

VARDE

FULDT UDLEJET INVESTERINGSEJD. KOMBINERET BOLIG/ERHVERV

Sag 67000506 Hovedbygningen/forhuset er på i alt 236 m², opvarmet udhuser på i alt 93 m², hvoraf 35 m² er tagetage. Hovedbygningen fremtræder idet hele taget som en bygningsmæssig velproportioneret enhed - der er sinsynlige beliggenhed bevidst med smukke murede gesimser og mursten i etklassisk krydsforbandt-formation. Frisørsalon i stueplan. Lejligheder på 1.og 2 sal udgør henholdsvis 88 m² og 60 m². P-pladser bagerst på grunden.

TIL SALG

F

Kontant kr. 1.485.000

58588020

SØNDERBORG

206 KVM BOLIGUDLEJNING AFKAST 7,65%

Sag 64100288 Ejendommen er indrettet med 1 lejlighed på 69 kvm. i stue-plan og 1 lejlighed på 69 kvm. på 1. sal i forbygningen. Desuden er der 1værelse på 28 kvm. i stueplan og 1 værelse på 40 kvm. på 1. sal i bagbyg-ningen.

SY

DJY

LLA

ND

Page 15: ErhvervsNyt december 2015

Renteudvikling i Danmark

Den korte og lange obligationsrente

Analyse:

Den vilde ejendomsjagt fortsætter

Markedet for investeringsejendomme har fuld fart på, og den situation ikke ud til at ændre sig foreløbigt. Heller ikke selv om renten igen stiger. Det viser et nærmere kig på de seneste års udvikling på investeringsmarkedet, hvor ejendomsinvesteringer i høj grad er blevet et tillokkende alternativ til eksempelvis obligationer.

I første kvartal 2015 skete der et massivt kursfald på obligations-markedet, hvilket førte til markante stigninger i den lange obligations-rente. Investorerne frygtede på den baggrund, at afkastkravene muligvis ville blive tilpasset på samme skarpe facon. Men vi ser ikke entydige beviser på en direkte sammenhæng mellem realkreditrenten og afkastkravene. Dette kommer tydeligt til udtryk ved, at afkast-kravene til for eksempelvis kontorejendomme i København har befundet sig stabilt omkring 5 % gennem de seneste 4-5 år. Ligeledes er der i historisk sammenhæng ingen beviser for, at renteniveauet er den primære value driver på afkastkravene på investeringsejendomme i Danmark. Det viser erfaringer fra eksempel-vis IT-boblen og finanskrisen.

Fri af global uroDet er værd at bemærke, at den internationale uro på de finansielle markeder, udløst af af krisen i Grækenland og emerging markets, ikke

har sat sig i markedet for erhvervsejendomme. Her har efterspørgslen været stabilt høj. Samtidigt er det vigtigt at understrege, at det nu-værende renteniveau ikke må anses som den nye norm. Spørgsmål-et er dog hvor vidt renteændringer giver grund til bekymringer i forhold til markedsaktiviteten og afkastkravene på investeringsejendomme.

Her er det bedste bud, at selv om renten er en væsentlig faktor i investeringsmæssige sammenhænge, så bestemmes afkastet i højere grad af bevægelserne på ejendomsinvesteringsmarkedet. Der ses dog undtagelser i markedet, idet primære ejendomme typisk er mere rentefølsomme, fordi de har en lavere risikopræmie som følge af større omsættelighed og højere efterspørgsel.

Der er også unikke ejendomme, som har et betydeligt udviklingspo-tentiale, hvilket giver enkeltstående handler med lavere afkastkrav. Dette gælder bl.a. for boligudlejningsejendomme med omkostnings-bestemt husleje, hvor der til tider handles til priser svarende til et afkast på mindre end 2 %.

Samlet set tyder intet dog på, at væsentlige renteændringer udløser til-svarende afkastændringer på ejendomsmarkedet, da risikopræmien typisk har en negativ sammenhæng med renteændringer.

2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015

2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015

Lav rente har sat turbo på markedet for især boligudlejningsejendomme, og alt tyder på, at den høje efterspørgsel fortsætter. Også når renten igen stiger.

6%

5%

4%

3%

2%

1%

0%

8%

7%

6%

5%

4%

3%

2%

1%

0%

Anm

: Årli

ge g

enne

msn

it. 2

015

er fo

relø

big

t.K

ilde:

Dan

mar

ks S

tatis

tik o

g N

atio

nalb

anke

nA

nm: D

ata

pr.

uge

39,

201

5.K

ilde:

Rea

lkre

ditr

ådet

3M Cibor 10-årig statsobligation

Kort rente Lang rente

Kraftig vækst i boligudlejningsmarkedet

Page 16: ErhvervsNyt december 2015

Udvikling i antal kunder med ønsker om at købe boligudlejningsejendomme

Antal kunder og deres maksimale investeringsbeløb Kunder og kommuner

Kild

e: E

DC

Erh

verv

Køb

erka

rtot

ek

Kild

e: E

DC

Erh

verv

Køb

erka

rtot

ek

Op

til

5 m

io. k

r.

5-10

mio

. kr.

10-2

0 m

io. k

r.

20-5

0 m

io. k

r.

50-7

5 m

io. k

r.

75-1

00 m

io. k

r.

100-

150

mio

. kr.

150-

250

mio

. kr.

Ove

r 25

0 m

io. k

r.

600

500

400

300

200

100

0

300

250

200

150

100

50

0

Hovedstaden

Midtjylland

Nordjylland

Sjælland

Syddanmark

2006

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

Antallet af kommuner vores kunder leder efter boligudlejnings-ejendomme i, fordelt procentmæssigt efter hvor der er flest kunder.

Udvikling i antal kunder med ønsker om at købe boligudlejningsejendomme.

tilgang af aktive købere til boligudlejnings-ejendomme i EDC's Køberkartotek I 2015 er der kommet 605 nye kunderog tæller i dag 1548 aktive kunder.

Heatmappet viser, i hvilke områder der er størstinteresse for købe bolig-udlejningsejendomme.

1-2 kommuner

3-5 kommuner

6-10 kommuner

11-20 kommuner

Flere end 20 kommuner

Hele landet

77,0%

0,5%

5,2%2,8%

4,5%

14,7%

47%

De store fordele ved at investere i udlejningsejendomme ses også i den stigende efterspørgsel i markedet. I EDC Erhverv registrerer vi løbende vores kunders ønsker i vores online Køber-kartotek. I løbet af de sidste 7 år er efterspørgslen eksploderet og i 2015 havde vi en stigning på hele 47 % købere af boligudlejningsejendomme. I dag har vi således 1548 aktive købere, fordelt over hele landet. De søger primært i 1-2 kommuner og typisk efter ejendomme i prisklassen 5-50 mio. kr. Vi matcher dagligt vores ejendomme til salg med de ønsker, kunderne registrerer.

HELELANDET

Page 17: ErhvervsNyt december 2015

Boligudlejningsejendomme er populære mål for investorer i København. Specielt i Indre By, hvor befolkningstilvæksten skaber minimal tomgangsrisiko. Udregninger viser, at der vil være brug for mere end 88.000 ekstra etageboliger frem mod 2040 og kombineret med gode finansieringsmuligheder, gør det boligejendomme til et godt investeringsalternativ i det nuværende marked. Hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i København står 36 erfarne erhvervsmæglere klar til at rådgive om mulighederne, og vi står hvert år for formidlingen af hver 3. boligudlejningsejendom på op til. 100 mio. kr. i København. Læs mere på edc.dk/erhverv-Koebenhavn

KØBENHAVN

Udvikling i bogligbestand og befolkningstal i Københavns Kommune

Befolkningstal og -fremskrivning

2015 2020 2040

600.000indbyggere

+50.000indbyggere

+175.000indbyggere

Samlet boligbestand

287.597 Yderligere boligbehov

+32.995Yderligere boligbehov

+96.071 Anm

: Kol

legi

ebol

iger

ind

går

i eta

geb

olig

er. K

ilde:

Dan

mar

ks S

tatis

tik o

g E

DC

Erh

verv

Pou

l Erik

Bec

h

Realiserede gennemsnitspriser pr. m2 i Københavns Kommune

35.000

30.000

25.000

20.000

15.000

10.000

5.000

0

2010

2011

2012

2013

2014

2015

Kild

e: R

ealk

red

itråd

et o

g E

DC

Erh

verv

Pou

l Erik

Bec

h

Ejerlejligheder Boligudlejningsejendomme

86,8%lejere

13,2%ejere

+1.677 +897 +4.890 +2.614

+88.567

+30.381265.191

7.82014.586

Historisk set er der tæt sammenhæng mellem ejerlejlighedspriserne og priserne på boligudlejningsejendomme, idet de begge afspejler efterspørgslen efter boliger. Figuren viser, at der gennem de seneste år har været stigende tendenser inden for begge segmenter, og at den gennemsnit-lige kvadratmeterpris på boligudlejnings-ejendomme er væsentligt lavere end for ejerlejligheder i Københavns Kommune. Med afsæt i de forholdsvis lave kvadrat-meterpriser er boligudlejningsejendomme et fornuftigt investeringsalternativ i det nuværende marked. Ligeledes er ejen-dommene attraktive på baggrund af den stigende befolkningstilvækst, som mindsker tomgangsrisikoen.

Boligbestand og forventet yderligere behov

2015

Parcel/stuehuse

Række-, kæde-og dobbelthuse

Etage-boliger

Page 18: ErhvervsNyt december 2015

Boligudlejningsejendomme er populære på Fyn med stor og stigende søgning i de større byer. Særligt mindre enheder med op til seks lejemål i Odense tiltrækker lige nu mange førstegangs-investorer, der søger stabilt afkast. Forventningen er, at efterspørgslen på lejeboliger fortsætter på et højt niveau, hvilket mindsker risikoen for tomgangsleje og samtidigt øger interessen for nybyggeri, der lige nu er større end set længe. EDC Erhverv PEBs Erhvervscenter i Odense dækker hele Fyn og beskæftiger fem medarbejdere med stort lokalkendskab. Læs mere på edc.dk/erhverv-Odense

ODENSE

Udvikling i bogligbestand og befolkningstal i Odense Kommune

Befolkningstal og -fremskrivning

2015 2020 2040

197.500indbyggere

+8.500indbyggere

+24.000indbyggere

Samlet boligbestand

93.661 Yderligere boligbehov

+4.404Yderligere boligbehov

+12.340 Anm

: Kol

legi

ebol

iger

ind

går

i eta

geb

olig

er. K

ilde:

Dan

mar

ks S

tatis

tik o

g E

DC

Erh

verv

Pou

l Erik

Bec

h

Realiserede gennemsnitspriser pr. m2 i Odense Kommune

18.000

16.000

14.000

12.000

10.000

8.000

6.000

4.000

2.000

0

2010

2011

2012

2013

2014

2015

Kild

e: R

ealk

red

itråd

et o

g E

DC

Erh

verv

Pou

l Erik

Bec

h

Ejerlejligheder Boligudlejningsejendomme

Parcel/stuehuse

Etage-boliger

91,5%lejere

8,5%ejere

+1.442

+1.006

+4.040

+2.819

+5.481+1.956

41.617

21.405

30.639

Boligbestand og forventet yderligere behov

2015

Række-, kæde-og dobbelthuse

Markedet for boligudlejningsejendomme i Odense er efter nogle gennemsnitlige år for alvor ved at komme op i omdrejninger, hvilket afspejles i udviklingen i figuren til højre. De stigende priser skal også ses i lyset af, at der udvikles flere boligprojekter både i centrum af Odense og i forstæderne. Odense kan være et attraktivt investerings-område, når det kommer til boligudlejnings-ejendomme, da der typisk kan opnås et lidt højere afkast på velbeliggende ejendomme, set i forhold til eksempelvis København og Aarhus. Dette skal ses i lyset af, at vi også i fremtiden forventer en stigende efterspørg-sel efter boliger i Odense, jf. ovenstående figurer.

Page 19: ErhvervsNyt december 2015

I Esbjerg opleves en fortsat stor interesse for alle typer boligudlejningsejendomme. Understøttet af sta-digt flere studerende i byen og mange nye arbejdspladser i offshore- og energisektoren har efterspørgs-len efter lejeboliger i flere år været støt stigende med stigende lejeniveauer og faldende afkastkrav til følge. Stadigt flere investorer, herunder også pensionskasser, har fået øjnene op for potentialet i Esbjerg, hvor den positive udvikling forventes at fortsætte i mange år frem. I Esbjerg står et stærkt lokalforankret mæglerteam på 4 personer klar til at rådgive. Læs mere på edc.dk/erhverv-Esbjerg

ESBJERG

Udvikling i bogligbestand og befolkningstal i Esbjerg Kommune

Befolkningstal og -fremskrivning

2015 2020 2040

115.000indbyggere

+1.500indbyggere

+6.500indbyggere

Samlet boligbestand

54.776Yderligere boligbehov

+784Yderligere boligbehov

+2.939 Anm

: Kol

legi

ebol

iger

ind

går

i eta

geb

olig

er. K

ilde:

Dan

mar

ks S

tatis

tik o

g E

DC

Erh

verv

Pou

l Erik

Bec

h

Realiserede gennemsnitspriser pr. m2 i Esbjerg Kommune

14.000

12.000

10.000

8.000

6.000

4.000

2.000

0

2010

2011

2012

2013

2014

2015

Kild

e: R

ealk

red

itråd

et o

g E

DC

Erh

verv

Pou

l Erik

Bec

h

Ejerlejligheder Boligudlejningsejendomme

Parcel/stuehuse

Række-, kæde-og dobbelthuse

Etage-boliger

91,0%lejere

9,0%ejere

+388

+113

+1.455

+424

+1.060+28319.754

7.904

27.118

Boligbestand og forventet yderligere behov

2015

Det fremgår af figuren, at udviklingen i de realiserede gennemsnitlige kvadratmeter-priser i Esbjerg forholder sig jævnt frem til 2015. Mange investorer er dog over-beviste om, at den stigende tendens i kvadratmeterpriserne vil kunne registreres i netop Esbjerg. I lighed med Odense, er det også i Esbjerg muligt at opnå højere afkast på boligudlejningsejendomme, hvilket styrker Esbjergs position som et attraktivt investeringsområde. Der er desuden i markedet en klar forventning om, at Esbjergs strategi om at udbygge positionen som Danmarks energimetropol, vil have en positiv afsmittende effekt på efterspørgslen efter boligudlejnings-ejendomme.

Page 20: ErhvervsNyt december 2015

Aarhus oplever stor aktivitet på markedet for boligudlejningsejendomme med stigende lejeniveauer kombineret med uændrede eller endda faldende afkastkrav i flere segmenter. Samtidigt opleves der lige nu let stigende priser på mindre investeringsejendomme. Investorerne søger hovedsageligt de primære beliggenheder, men flere kigger også interesseret på mere sekundære placeringer i jagten på et bedre afkast, og der er således gode muligheder i markedet i hele Østjylland. Hos EDC Erhverv PEB i Aarhus står vores specialiserede mæglerteams klar til at rådgive. Læs mere på edc.dk/erhverv-Aarhus

AARHUS

Udvikling i bogligbestand og befolkningstal i Aarhus Kommune

Befolkningstal og -fremskrivning

2015 2020 2040

326.000indbyggere

+21.000indbyggere

+69.000indbyggere

Samlet boligbestand

153.577Yderligere boligbehov

+10.915Yderligere boligbehov

+33.537 Anm

: Kol

legi

ebol

iger

ind

går

i eta

geb

olig

er. K

ilde:

Dan

mar

ks S

tatis

tik o

g E

DC

Erh

verv

Pou

l Erik

Bec

h

Realiserede gennemsnitspriser pr. m2 i Aarhus Kommune

30.000

25.000

20.000

15.000

10.000

5.000

0

2010

2011

2012

2013

2014

2015

Kild

e: R

ealk

red

itråd

et o

g E

DC

Erh

verv

Pou

l Erik

Bec

h

Ejerlejligheder Boligudlejningsejendomme

91,0%lejere

9,0%ejere

Parcel/stuehuse

Række-, kæde-og dobbelthuse

Etage-boliger

+2.774

+1.829

+8.524

+5.619

+19.394

+6.31288.835

25.747

38.995

Boligbestand og forventet yderligere behov

2015

Sammenlignes figuren for Aarhus med den tilsvarende figur for de øvrige byer, ses det, at den realiserede gennemsnitspris for boligudlejningsejendomme er højest i Aarhus. Det bunder blandt andet i, at Aarhus Kommune rent geografisk er mindre end eksempelvis Københavns Kommune samtidig med, at der opleves stor befolkningstilvækst i byen. Det er vores vurdering, at markedet for bolig-udlejningsejendomme i Aarhus vil udvise stor aktivitet fremadrettet, hvor især den stigende mængde studerende forventes at have en positiv effekt.

Page 21: ErhvervsNyt december 2015

Særligt nyere boligudlejningsejendomme er yderst populære i Aalborg, hvor et stort antal studerende understøtter efterspørgslen. Den store interesse har udmøntet sig i stigende lejeniveauer og svagt faldende afkast dog med klar tendens til en stabilisering i markedet. EDC Erhverv PEB i Aalborg har rødder tilbage til 1956 og har som konsekvens af stor kundetilstrømning netop ansat to nye erhvervsmæglere. Dermed står et erfarent og højt specialiseret team klar til at løse opgaver inden for investeringsejendomme. Læs mere på edc.dk/erhverv-Aalborg

AALBORG

Udvikling i bogligbestand og befolkningstal i Aalborg Kommune

Befolkningstal og -fremskrivning

2015 2020 2040

207.800indbyggere

+9.200indbyggere

+30.500indbyggere

Samlet boligbestand

99.828 Yderligere boligbehov

+5.258Yderligere boligbehov

+15.554 Anm

: Kol

legi

ebol

iger

ind

går

i eta

geb

olig

er. K

ilde:

Dan

mar

ks S

tatis

tik o

g E

DC

Erh

verv

Pou

l Erik

Bec

h

Realiserede gennemsnitspriser pr. m2 i Aalborg Kommune

18.000

16.000

14.000

12.000

10.000

8.000

6.000

4.000

2.000

0

2010

2011

2012

2013

2014

2015

Kild

e: R

ealk

red

itråd

et o

g E

DC

Erh

verv

Pou

l Erik

Bec

h

Ejerlejligheder Boligudlejningsejendomme

Parcel/stuehuse

Række-, kæde-og dobbelthuse

Etage-boliger

88,7%lejere

11,3%ejere

+1.975

+748

+5.843

+2.212

+7.499

+2.53548.136

14.201

37.491

Boligbestand og forventet yderligere behov

2015

Markedsmæssigt er Aalborg byen, hvor der er mindst margin mellem de realiserede gennemsnitspriser på boligudlejnings-ejendomme og ejerlejligheder. Aalborg Kommune er præget af en voksende befolkning, hvor specielt unge tilflyttere i form af studerende præger bybilledet. Den stigende mængde studerende har gjort udlejningsejendomme til attraktive investormål, og nybyggeri til privat udlejning er populært. Der konverteres ikke mange ældre ejendomme til boligformål, og den højere pris på nybyggede ejendomme afspejles i de støt stigende priser på boligudlejningsejendomme, jf. figuren til højre.

Page 22: ErhvervsNyt december 2015

22

...hvem har så “ku-det-være-klogt-at-sælge-nu-kasketten” på?

Når markedet for investerings- ejendomme eksploderer...

Vi forstår godt, investorerne står i kø efter ejen-domme. Men vi ved også godt, at det kan være svært at blive klog på, om det så også betyder, at man skal sælge.

Som én af Danmarks største erhvervsmæglere kan vi være gode at have med på råd, når du skal vurdere, om du får nok ud af din ejendom. Vi har et landsdækkende team af specialister i investeringsejendomme. Og så har vi Danmarks

største køberkartotek, hvor du selv får adgang til at tjekke efterspørgslen på ejendomme som din. Og beslutter du at sælge, står vi klar med en stærk salgsmotor bestående af 16 erhvervs- centre i Danmark.

Kontakt regionsdirektør Frank Jensenpå tlf. 96 31 49 00 eller læs mere på: edc.dk/erhverv/boligudlejning

Det har EDC Erhverv.

Unik online adgang til interesserede i din ejendom

Test efterspørgslen på din ejendom på edc

.dk/

erhv

erv

Page 23: ErhvervsNyt december 2015

23

...hvem har så “ku-det-være-klogt-at-sælge-nu-kasketten” på?

Når markedet for investerings- ejendomme eksploderer...

Vi forstår godt, investorerne står i kø efter ejen-domme. Men vi ved også godt, at det kan være svært at blive klog på, om det så også betyder, at man skal sælge.

Som én af Danmarks største erhvervsmæglere kan vi være gode at have med på råd, når du skal vurdere, om du får nok ud af din ejendom. Vi har et landsdækkende team af specialister i investeringsejendomme. Og så har vi Danmarks

største køberkartotek, hvor du selv får adgang til at tjekke efterspørgslen på ejendomme som din. Og beslutter du at sælge, står vi klar med en stærk salgsmotor bestående af 16 erhvervs- centre i Danmark.

Kontakt regionsdirektør Frank Jensenpå tlf. 96 31 49 00 eller læs mere på: edc.dk/erhverv/boligudlejning

Det har EDC Erhverv.

Unik online adgang til interesserede i din ejendom

Test efterspørgslen på din ejendom på edc

.dk/

erhv

erv

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM OPFØRT 2007

Moderne ejerlejlighedsopdelt boligudlej-ningsejendom opført i 4 etager samt kæl-der og udnyttet tagetage. 5 opgange medi alt 48 familieboliger. Alle er elevatorbe-tjente fra P-kælder til 4. sal.Velindrettede lejligheder med pæn entre,lyse opholdsrum med bøgeparketgulve,lækkert flisebadeværelse med spots ogvaskemaskine samt pæne spisekøkkener igod kvalitet. Alle lejligheder har enten ter-rasse eller stor altan.

Lejlighedernes gennemsnitlige areal er 98kvm. Herudover gårdanlæg og parke-ringskælder med fjernbetjent port.Ejendommen er forsynet med et multi-funktionelt affaldssugsystem.Samlet boligareal 4.694 kvm, samt parke-ringskælder på 920 kvm.Årlig boligleje kr. 6.800.000.Betydelig lejereserve ved genudlejning.Startafkast 4 %

Kontant kr. 152.000.000

For yderligere oplysninger kontakt:Lone ThuenTelefon: 33301044Helge Rud LarsenTelefon: 33301023

Sagsnr.: 18100386

Opdelt i 49 ejerlejligheder. 5.600 kvm incl. P-kælder - Musvågevej 20, København NV

TIL SALG

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM OPFØRT 2007

Moderne ejerlejlighedsopdelt boligudlej-ningsejendom opført i 4 etager samt kæl-der og udnyttet tagetage. 5 opgange medi alt 48 familieboliger. Alle er elevatorbe-tjente fra P-kælder til 4. sal.Velindrettede lejligheder med pæn entre,lyse opholdsrum med bøgeparketgulve,lækkert flisebadeværelse med spots ogvaskemaskine samt pæne spisekøkkener igod kvalitet. Alle lejligheder har enten ter-rasse eller stor altan.

Lejlighedernes gennemsnitlige areal er 98kvm. Herudover gårdanlæg og parke-ringskælder med fjernbetjent port.Ejendommen er forsynet med et multi-funktionelt affaldssugsystem.Samlet boligareal 4.694 kvm, samt parke-ringskælder på 920 kvm.Årlig boligleje kr. 6.800.000.Betydelig lejereserve ved genudlejning.Startafkast 4 %

Kontant kr. 152.000.000

For yderligere oplysninger kontakt:Lone ThuenTelefon: 33301044Helge Rud LarsenTelefon: 33301023

Sagsnr.: 18100386

Opdelt i 49 ejerlejligheder. 5.600 kvm incl. P-kælder - Musvågevej 20, København NV

TIL SALG

Page 24: ErhvervsNyt december 2015

18

TIL SALG

E

Afkast 5,7% Kontant kr. 7.500.000

87309930

RANDERS C

MEGET ATTRAKTIVT BELIGGENDE INVESTERINGSEJENDOM NÆR RANDERS C

Sag 80202553 Attraktiv investeringsejendom med2 hovedbygninger beliggende ud til henholdsvisVestergade og Jernbanegade. Herudover er deren mellembygning med erhvervslejemål. Hoved-

bygningen beliggende ud til Vestergade består af2 butikslejemål og 3 flotte herskabelige boligleje-mål. Hovedbygningen beliggende ud til Jernbane-gade består af 4 boliglejemål. Mellembygningenbestår af 5 erhvervslejemål. Ejendommen er sær-

deles attraktiv beliggende med kort afstand tilcentrum og natur. Der er desuden to uudnyttedetagetager, hvori der kan etableres boliger med ud-sigt.

TIL SALG

E

Kontant kr. 6.750.000

87309930

VIBY J

ATTRAKTIVT BELIGGENDE BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM I VIBY J

Sag 80202700 I hjertet af Viby J sælges nu en ny-delig ejendom med i alt 4 boliglejemål og et gara-geanlæg, som udlejes til erhverv. Ejendommen be-står af 2 boliglejemål på 71 kvm samt 2 boligleje-

mål på 99 kvm. Alle bolig lejemål fremstår lyse ogvelvedligeholdet. 1 boliglejemål overtages til kø-bers disposition. Lejerne har adgang til en storfælles hyggelig have og har ligeledes adgang ogbrugsret til vaskekælder/opbevaringsrum. I næ-

rområdet vil man finde Erhvervsakademi Århus,gymnasier, idrætsparker, grønne områder samt Vi-by Torv. Fra ejendommen er der blot få minutter tilmotorvejsnettet.

MID

TJY

LLA

ND

Page 25: ErhvervsNyt december 2015

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM OPFØRT 2007

Moderne ejerlejlighedsopdelt boligudlej-ningsejendom opført i 4 etager samt kæl-der og udnyttet tagetage. 5 opgange medi alt 48 familieboliger. Alle er elevatorbe-tjente fra P-kælder til 4. sal.Velindrettede lejligheder med pæn entre,lyse opholdsrum med bøgeparketgulve,lækkert flisebadeværelse med spots ogvaskemaskine samt pæne spisekøkkener igod kvalitet. Alle lejligheder har enten ter-rasse eller stor altan.

Lejlighedernes gennemsnitlige areal er 98kvm. Herudover gårdanlæg og parke-ringskælder med fjernbetjent port.Ejendommen er forsynet med et multi-funktionelt affaldssugsystem.Samlet boligareal 4.694 kvm, samt parke-ringskælder på 920 kvm.Årlig boligleje kr. 6.800.000.Betydelig lejereserve ved genudlejning.Startafkast 4 %

Kontant kr. 152.000.000

For yderligere oplysninger kontakt:Lone ThuenTelefon: 33301044Helge Rud LarsenTelefon: 33301023

Sagsnr.: 18100386

Opdelt i 49 ejerlejligheder. 5.600 kvm incl. P-kælder - Musvågevej 20, København NV

TIL SALG

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM OPFØRT 2007

Moderne ejerlejlighedsopdelt boligudlej-ningsejendom opført i 4 etager samt kæl-der og udnyttet tagetage. 5 opgange medi alt 48 familieboliger. Alle er elevatorbe-tjente fra P-kælder til 4. sal.Velindrettede lejligheder med pæn entre,lyse opholdsrum med bøgeparketgulve,lækkert flisebadeværelse med spots ogvaskemaskine samt pæne spisekøkkener igod kvalitet. Alle lejligheder har enten ter-rasse eller stor altan.

Lejlighedernes gennemsnitlige areal er 98kvm. Herudover gårdanlæg og parke-ringskælder med fjernbetjent port.Ejendommen er forsynet med et multi-funktionelt affaldssugsystem.Samlet boligareal 4.694 kvm, samt parke-ringskælder på 920 kvm.Årlig boligleje kr. 6.800.000.Betydelig lejereserve ved genudlejning.Startafkast 4 %

Kontant kr. 152.000.000

For yderligere oplysninger kontakt:Lone ThuenTelefon: 33301044Helge Rud LarsenTelefon: 33301023

Sagsnr.: 18100386

Opdelt i 49 ejerlejligheder. 5.600 kvm incl. P-kælder - Musvågevej 20, København NV

TIL SALG

Page 26: ErhvervsNyt december 2015

20

TIL SALG

B

Afkast 5,3% Areal 1.108 kvm Kontant kr. 17.370.000

HORNSLET

96314900

11 UDLEJEDE ATTRAKTIVE RÆKKEHUSE SÆLGES

Sag 91201353 Boligerne er opført i 2009 i teglsten og med tag udført i liste-tækket tagpap. Boligerne er udført med pæne lyse køkkener i åben forbin-delse med stuen, der har et dejligt lysindfald qua flot karnap og forskudtloft. Bryggers med vaskemaskine, godt badeværelse med bruseniche samtsoveværelse og værelse. Flotte lyse trægulve og lyse lofter der sikrer at bo-ligerne fremstår lyse og venlige. Udenfor er der lille redskabsskur samt enlille have med god flisebelagt terrasse. Området er et nyere boligområdemed villaer og rækkehuse og fremstår pænt og attraktivt.BEMÆRK ejendommen sælges sammen med ejendommen Futuravej16-22, Hadsten Sag nr . 912 01352.

TIL SALG

Afkast 3,5% Areal 932 kvm Kontant kr. 24.850.000

AALBORG

96314900

INVESTERINGSEJENDOM PÅ BEDSTE PLACERING I AALBORG

Sag 91201814 Ejendommen er beliggende på bedste plads i Aalborgs ab-solutte centrum Nytorv, der binder gågaderne Bispensgade og Algade sam-men. Nærmeste naboer / genboer er Jensens Bøfhus, Burger King, SparNord, Jyske Bank, Baresso, Salling Stormagasin m.fl. Der er tale om enejerlejlighedsejendom og nærværende salg omfatter ejerlejlighederne inde-holdende følgende lejere i stueplan; YOGO, The Harp, Skjold Burne Vind-handel samt N.P Nielsen. 1 sal; McDonald's, der disponerer over hele eta-gen som er sammenbygget med deres egen ejerlejlighed i stueplan. 2 sal;Nytorv Lægeklinik. Adgang via centralt placeret opgang med dørtlf.

TIL SALG

Afkast 5,33% Areal 2.843 kvm Kontant kr. 25.000.000

96314900

AALBORG SV

INVESTERINGSEJENDOM I AALBORG SV MED 62 BOLIGER OG BØRNEHAVE

Sag 91201525 Ejendommen er beliggende nær Hobrovej på hjørnet af Nibe-vej og Letvadvej og er med indkørsel til parkeringsareal fra Thit Jensens Vejtil areal udlagt til parkering. Ejendommen er oprindelig opført i ’66 og er medbuilt-up tag samt facader af røde teglsten. Siden efteråret 2009 har ejendom-

men været udnyttet til ungdomsboliger samt faciliteter i forbindelse her med.Nuværende ejer har en 5 årig samarbejdsaftale med UCN omkring løbendelejerhen-visning. Blandt andet derfor, er der ikke tomgang på boligdelen, deri alt omfatter 62 boliglejemål.

NO

RD

JYLL

AN

D

Page 27: ErhvervsNyt december 2015

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM OPFØRT 2007

Moderne ejerlejlighedsopdelt boligudlej-ningsejendom opført i 4 etager samt kæl-der og udnyttet tagetage. 5 opgange medi alt 48 familieboliger. Alle er elevatorbe-tjente fra P-kælder til 4. sal.Velindrettede lejligheder med pæn entre,lyse opholdsrum med bøgeparketgulve,lækkert flisebadeværelse med spots ogvaskemaskine samt pæne spisekøkkener igod kvalitet. Alle lejligheder har enten ter-rasse eller stor altan.

Lejlighedernes gennemsnitlige areal er 98kvm. Herudover gårdanlæg og parke-ringskælder med fjernbetjent port.Ejendommen er forsynet med et multi-funktionelt affaldssugsystem.Samlet boligareal 4.694 kvm, samt parke-ringskælder på 920 kvm.Årlig boligleje kr. 6.800.000.Betydelig lejereserve ved genudlejning.Startafkast 4 %

Kontant kr. 152.000.000

For yderligere oplysninger kontakt:Lone ThuenTelefon: 33301044Helge Rud LarsenTelefon: 33301023

Sagsnr.: 18100386

Opdelt i 49 ejerlejligheder. 5.600 kvm incl. P-kælder - Musvågevej 20, København NV

TIL SALG

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM OPFØRT 2007

Moderne ejerlejlighedsopdelt boligudlej-ningsejendom opført i 4 etager samt kæl-der og udnyttet tagetage. 5 opgange medi alt 48 familieboliger. Alle er elevatorbe-tjente fra P-kælder til 4. sal.Velindrettede lejligheder med pæn entre,lyse opholdsrum med bøgeparketgulve,lækkert flisebadeværelse med spots ogvaskemaskine samt pæne spisekøkkener igod kvalitet. Alle lejligheder har enten ter-rasse eller stor altan.

Lejlighedernes gennemsnitlige areal er 98kvm. Herudover gårdanlæg og parke-ringskælder med fjernbetjent port.Ejendommen er forsynet med et multi-funktionelt affaldssugsystem.Samlet boligareal 4.694 kvm, samt parke-ringskælder på 920 kvm.Årlig boligleje kr. 6.800.000.Betydelig lejereserve ved genudlejning.Startafkast 4 %

Kontant kr. 152.000.000

For yderligere oplysninger kontakt:Lone ThuenTelefon: 33301044Helge Rud LarsenTelefon: 33301023

Sagsnr.: 18100386

Opdelt i 49 ejerlejligheder. 5.600 kvm incl. P-kælder - Musvågevej 20, København NV

TIL SALG

Page 28: ErhvervsNyt december 2015

22

SOLGT

F

58588200

ODENSE C

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOMSag 51200174 Indeholder 6 leje-mål. 3 3-vær lejligheder på 92 kvmog 3 4-vær lejligheder på 98 kvm.Til hver lejlighed er der to altaner.I kælderen forefindes fælles vaske-kælder. En ejendom med stort ud-viklingspotentiale.

SOLGT

SOLGT

46333333

ROSKILDE

EFTERTRAGTET INVESTE-RINGSEJENDOM MIDT I RO-SKILDESag 40300645 Velbeliggende by-ejendom nær Algade/Jernbanega-de i den centrale del af Roskilde.Tæt på byliv, indkøbsmulighederog tog-/busforbindelser.

SOLGT

SOLGT

D

33301000

KØBENHAVN K

ATTRAKTIVT "SMÅHUS" I MID-DELALDERBYENSag 18100305 Ejendommen inde-holder 3 boliger på 80, 81 og 96kvm, 1 erhvervslejemål i stueeta-gen og 1 (butik) i kælderetagen.Endvidere stort, opvarmet loftvæ-relse. Lejligheden på 1 sal på 81kvm stilles til købers fri disposition.

SOLGT

SOLGT

E

33301000

KØBENHAVN K

BEVARINGSVÆRDIG (EJ FRE-DET ejendom i Latinerkvarteret.Opført 1797.)Sag 18100291 Ejendom i Latiner-kvarteret, der er opført i 4 etagersamt udnyttet loftsetage og kæl-der . Indeholder butik (restaurant) istue. Herudover 5 beboelseslejlig-heder, hvoraf 2 lediggøres.

SOLGT

SOLGT

F

58588200

ODENSE C.

INVESTERINGSEJENDOMSag 51200418 Ejendommen er be-liggende yderst centralt i OdenseC i Vindegade. Ejendommen indeholder 2 boligle-jemål, som er ledige til købers dis-position + 1 erhvervslejemål.Ejendommen sælges for dødsbomed fuld ansvarsfraskrivelse.

SOLGT

SOLGT

D

58588200

ODENSE

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOMCENTRALT BELIGGENDESag 51200191 Ejendommen er op-ført i 1914, ombygget i 1996, ogopført i røde mursten med rødttegltag. Ejendommen indeholder 6boliglejemål i størrelsen fra 52 m²til lejemål og et 3-vær lejemål i toplan, med indvendig trappe.

SOLGT

SOLGT

D

75831311

VEJLE

822 KVM UDLEJNING BOLIG/ERHVERVSag 71000196 Markant udlejnings-ejendom centralt beliggende i Vejlemed udviklingspotentiale. Ejen-dommen er beliggende på hjørnetaf Vestergade og Vesterbrogadeog passeres dagligt af over 18.000biler.

SOLGT

SOLGT

E

33301000

KØBENHAVN Ø

6.103 KVM VELBELIGGENDEEJENDOM VED SØERNE.Sag 18100306 Beliggende mellemRyesgade og Sortedam Dossering,og omfatter tre bygninger. De æld-ste bygninger er beliggende iRyesgade. Senere er opført yderli-gere en bygning med facade modSortedam Dossering.

SOLGT

SOLGT

D

33301000

KØBENHAVN N

CENTRALT BELIGGENDE EJEN-DOM TÆT VED SØERNESag 18100326 Ejendommen er fra1858 i 5 etager. Stort fælles have-anlæg. Bygningen er løbende ved-ligeholdt og fremtræder i pænstand. Boligareal på 860 kvm. Er-hvervsareal på 90 kvm. 2 lejemålovertages ledige for køber.

SOLGT

SOLGT

D

33301000

KØBENHAVN Ø

ROLIGT BELIGGENDE UDLEJ-NINGSEJENDOM OPFØRT I1929 I 4 FULDE ETAGERSag 18100276 Ejendommen har 3pæne opgange med i alt 30 lejlig-heder, hvoraf 24 er 3-værelses på76 – 79 kvm. og 6 er 2-værelsesbeliggende i tagetagen. 22 af lejlig-hederne er moderniserede i 2014.

SOLGT

SOLGT

C

33301000

KØBENHAVN K

SMUK CITYEJENDOM MED 1LEDIG LEJLIGHED VED NYHAVNSag 18100216 Ejendommen haren særdeles eftertragtet beliggen-hed på stille sidevej til Nyhavn.Gennemgribende renoveret frakælder til kvist. Indeholder i alt 1erhvervslejemål i kælderetagen på64 kvm, samt 4 boliger.

SOLGT

SOLGT

D

33301000

KGS. LYNGBY

SJÆLDENT UDBUDT FULDTUDLEJET ”SMÅHUS”Sag 18100368 6 beboelseslejlighe-der hver på 68 kvm, herudover 60kvm erhverv i kælderen. Alle lejlig-hederne er indrettet med en lillefordelingsgang, separat toilet medhåndvask, separat bad med hånd-vask, køkken samt 2-3 værelser.

SOLGT

Vi har netop solgt nedenstående boligudlejningsejendomme, og søger lignende ejendomme. Kontakt os på 33 30 10 00 hvis du vil tale om dine muligheder.

NETOP SOLGTVi har netop solgt nedenstående boligudlejningsejendomme, og søger lignende ejendomme. Kontakt en af vores investeringsspecialister her hvis du vil tale om dine muligheder.

NETOP SOLGT

Page 29: ErhvervsNyt december 2015

23

SOLGT

B

76338010

KOLDING

5.281 KVM INVESTERING BO-LIG/ERHVERVSag 60300552 Ejendommen "Pe-tersbjerggaard", er en særdelesvelbeliggende investeringsejen-dom med mulighed for opførelseaf yderligere bebyggelse på ca.2.200 kvm. Fremstår af et "vinkel-byggeri" i 4 etager.

SOLGT

SOLGT

G

58588020

SØNDERBORG

495 KVM BOLIGUDLEJNINGS-EJENDOMSag 64100205 Arkitektonisk ogpræsentabel ejendom fra 1922 ud-bydes nu til salg. Attraktiv og fuldtudlejet boligudlejningsejendom,som har været ejet af den sammefamilie i flere generationer,

SOLGT

SOLGT

C

96314900

AALBORG

VELBELIGGENDE INVESTE-RINGSEJENDOMSag 91201356 Der er flotte detal-jer på ejendommen, der fremstårmed balkoner og karnapper helt ioverensstemmelse med de øvrigeejendomme beliggende på Boule-varden, der er opført i perioden fra1910-1916 som en hovedgade.

SOLGT

SOLGT

96314900

AALBORG

508 KVM. HJØRNEEJENDOM IBISPENSGADE.Sag 91201168 Beliggende på hjør-net af Bispensgade og Kattesun-det og med 1 erhvervslejemål istueplan udlejet til Telenor og 4boliglejemål fordelt på 1. og 2. sal.Ejendommen er opført medydermure af mursten.

SOLGT

SOLGT

96314900

AALBORG

MARKANT HJØRNEEJENDOMMED 16 BOLIGLEJEMÅL.Sag 91200649 Ejendommen er be-liggende i starten af Vejgård, medkig til Østre Anlæg og Øgadekvar-teret og kort afstand til Østerbro.Der er 2 opgange i ejendommenmed i alt 16 boliglejemål. I stue-plan er der pizzeria samt frisør.

SOLGT

SOLGT

E

76104800

ESBJERG

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOMSag 67000468 God ældre boligud-lejningsejendom med 11 boligleje-mål i Frodesgade – på en megetbynær adresse, tæt på bl.a. ud-dannelsesinstitutioner og de man-ge faciliteter i centrum af Esbjerg.Ejendommen er på i alt 691 m² og203 m² kælderareal.

SOLGT

SOLGT

D

96314900

NØRRESUNDBY

BOLIGINVESTERINGSEJENDOMSag 91201295 Ejendommen be-står af 35 beboelseslejligheder og20 enkeltværelser beliggende itagetagen. Ved ombygning kan deretableres anslået mellem 8 og 12selvstændige boliger i tagetagen.Ejendommens eneste erhvervsleje-mål er udlejet.

SOLGT

SOLGT

D

76338010

KOLDING

2.859 KVM BOLIG/ERHVERVSÆLGESSag 60300565 Markant og spæn-dende ejendom - tidligere kaldtPaladset. Ejendommen består af 3sammenbyggede enheder, derhver indeholder kælder, stueetage,1 og 2. sal og har et samlet arealpå 2.859 kvm.

SOLGT

SOLGT

C

76338010

KOLDING

596 KVM BOLIGINVESTERINGS-EJENDOMSag 60300632 Flot boligudlej-ningsejendom med 6 boliger i ho-vedbygning samt 1 lejemål i etbaghus.Ejendommen er løbende vedlige-holdt og fremstår med gode lyselejemål.

SOLGT

SOLGT

G

76104800

ESBJERG

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOMSag 67000518 Ældre boligudlej-ningsejendom beliggende på hjør-net af Spangsbjerggade/Frodesga-de – på en meget bynær adresse,tæt på det pulserende handelslivmed caféer og restauranter i cen-trum af Esbjerg.

SOLGT

SOLGT

G

76104800

ESBJERG

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOMSag 67000470 Ejendommen be-står af 4 boliglejemål og 1 er-hvervslejemål. Fra Kongensgade erder adgang til erhvervslejemålet ogde 3 boliglejemål. I Skolegade 90Ber der adgang til et enkelt boligle-jemål.

SOLGT

SOLGT

F

73331300

TØNDER

404 KVM. BOLIGINVESTERINGSag 62000314 Boligudlejnings-ejendom i

den gamle bydel i Tønder -

Spikergade, der er en parallelgadetil indeholdende 3 boliglejemål.

SOLGT

SOLGT

96314900

STØVRING

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM ISTØVRING.Sag 91200710 Konceptet er enpunkthusbebyggelse langs Bavne-bakken, hvilket giver mulighed forkig gennem bebyggelsen. Gran-gaardens boliger består af to byg-ninger med i alt 30 boliger. Til hverbebyggelse, som er på 3 etager

SOLGT

SOLGT

87309930

AARHUS

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOMSag 80202255 Ejendommenhar et boligareal på 809 kvm, for-delt på 9 boliglejemål. Lejemålenevarierer istørrelsen fra 77 – 83 kvm og for-deler sig fra stuen til 4 sal. Ejen-dommen fremstår velvedligeholdtog præsentabel.

SOLGT

SOLGT

87309930

AARHUS C

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOMSag 80202256 Karrébygninger inybarok- og nyklassicistisk stil,som blev opført i perioden 1918 til1938. Ejendommen består af 10lejligheder, hvor man på trods afløbende moderniseringer af bolig-lejemålene, har formået at bevaredet charmerende udtryk.

SOLGT

SOLGT

76104800

ESBJERG

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOMSag 67000546 Gedigen boligudlej-ningsejendom med 3 gode lejemålog pænt afkast sælges. Ejendom-men, der beliggende ved en af Es-bjergs indfaldsveje, er i en pænstand, og der er muligheder foryderligere udvikling af ejendom-men.

SOLGT

Page 30: ErhvervsNyt december 2015

24

SØGES

Boligudlejning

Fra 500 kvm iKøbenhavn eller på Frb.Kunde søger boligudlejnings-ejendom på min. 500 m² be-liggende i København eller påFrederiksberg.Pris max. kr. 25.000.000.

Søger Id: 816213Telefon: 33301000

SØGES

Investering

Boligejendomme medgod placeringRoskilde – kun veldrevene bo-ligudlejningsejendomme meden vis kvalitet og med rigtigbeliggenhed.Max. 10 % erhverv.Beliggende centralt i Roskilde.

Søger Id: 547650Telefon: 46333333

SØGES

Boligudlejning

InvesteringhovedstadsområdetBoligudlejningsejendomme ihovedstadsområdet op til 50mio. kr. søges.Gerne ejendomme der er by-fornyet også selvom det er 20– 30 år siden.

Søger Id: 722991Telefon: 33301000

SØGES

Boligudlejning

Investeringsejendommei større provinsbyerSøger små udlejningsejen-domme i Nordsjælland pri-mært med beboelse.

Søger Id: 674395Telefon: 48269910

SØGES

Boligudlejning

Udlejningsejendom iKøbenhavnTil projektorienteret fond, derinvesterer i boligejendomme iKøbenhavn, og meget gerneejendomme, hvor lejligheder-ne trænger til renovering/modernisering, søges ejen-dom indenfor en prisrammepå kr. 25-30 mio.

Søger Id: 878702Telefon: 33301000

SØGES

Boligudlejning

Investering med bedstebeliggenhed i RoskildeKunde søger de bedst belig-gende investeringsejendom-me i Roskilde - gerne medmindre del erhverv/butikker -men skal være uden risiko.Gerne Algade/Skomagergade.

Søger Id: 882927Telefon: 46333333

SØGES

Boligudlejning

Boligudlejningsejendomi OdenseBoligudlejningsejendom medudviklingspotentiale søges.Ejendommen skal gerne træn-ge til modernisering og yderli-gere udvikling. Små og mel-lem store ejendomme har pri-mært interesse. Pris op til kr.15.000.000. Gerne centraltbeliggende i Odense

Søger Id: 685085Telefon: 58588200

SØGES

Boligudlejning

Udlejningsejendommepå FynBoligudlejningsejendommesøges til købeklar kunde. Kunstørre byer på Fyn. Ejendom-men skal være opført somtæt/lav bebyggelse. Gerne isamlede porteføljer. Pris op tilkr. 30.000.000, -.

Søger Id: 685416Telefon: 58588200

SØGES

Projektudvikling

Tæt-lav byggeri iOdenseTil projektudvikler søges by-nær placering til udvikling tilboliger. Gerne omdannelse fraerhverv. Pris op til kr.50.000.000. Primær interessetæt-lav byggeri i Odense.Kunden kan disponere og erklar til hurtig overtagelse. Kanselv udvikle lokalplan m.m

Søger Id: 685390Telefon: 58588200

SØGES

Boligudlejning

Boligejendomme iKøbenhavnInvestor søger mindre bolig-ejendomme i København medudviklingspotentiale, gernemed ledig lejlighed. Indre By.Pris op til kr. 10 mio.

Søger Id: 741513Telefon: 33301000

SØGES

Boligudlejning

Udlejningsejendom iKøbenhavnTil projektorienteret fond, derinvesterer i boligejendomme iKøbenhavn, og meget gerneejendomme, hvor lejligheder-ne trænger til renovering/modernisering, søges ejen-dom indenfor en prisrammepå kr. 25-30 mio.

Søger Id: 878702Telefon: 33301000

SØGES

Boligudlejning

400 - 600 kvm i Kbh K.-Chr.havn (1400-1499)Boligudlejningsejendommemed udviklingsmuligheder,gerne i brokvartererne i Kø-benhavn.

Søger Id: 825210Telefon: 33301000

Se et udpluk af vores 1.548 købere til boligudlejningsejendomme eller test efterspørgslen på din ejendom på edc.dk/erhverv/find-koeber

SØGES

Page 31: ErhvervsNyt december 2015

25

SØGES

Boligudlejning

Boligudlejningsejendomi AalborgKøberen har i forvejen 1 ejen-dom i Vestbyen og ønsker atudvide porteføljen med enmere.

Søger Id: 584509Telefon: 96314900

SØGES

Erhvervsgrund

Nyopførelse af boliger iAalborg/NørresundbyDen pågældende investor sø-ger en- til flere ejendommenemed udviklingspotentiale ellermulighed for nyopførelse afboliger. Helst centralt i Aal-borg eller Nørresundby.

Søger Id: 824376Telefon: 33301000

SØGES

Boligudlejning

Boligudlejningsejendomi AalborgTil investor fra Aalborg søgesboligejendom med min. 2 op-gange. Gerne placering i Vest-byen, Midtbyen eller Ø-gade-kvarteret. Til hurtig overtagel-se.

Søger Id: 584682Telefon: 96314900

SØGES

Boligudlejning

Boligudlejningsejendomi Aalborg-Aarhus-Kbh.Investor fra Aalborg søger bo-ligudlejningsejendomme i Aal-borg, Århus el. København.Gerne med mulighed foristandsættelse og lejepotenti-ale.

Søger Id: 857506Telefon: 96314900

SØGES

Boligudlejning

Udlejningsejendom iAarhus C / Aarhus NSøger til boligudlejningsejen-dom med ledig lejlighed påmin. 120 kvm. Gerne i AarhusC eller Aarhus N. Ønskebelig-genhed er Skovvejen, Jæger-gårdsgade eller Øgadekvarte-ret.

Søger Id: 661029Telefon: 87309930

SØGES

Boligudlejning

Byejendomme i AarhusAdvokat søger investerings-ejendomme centralt i Aarhus.Gerne ældre ejendomme medbehov for modernisering. Hareget håndværksteam.

Søger Id: 659723Telefon: 87309930

SØGES

Boligudlejning

Ejendom med 8-10lejligheder i Aarhus CPartner ved ét af landets stør-ste advokatfirmaer søger bo-ligudlejningsejendom i AarhusC og Trøjborg. Ejendommenskal være moderniseret og in-deholde 8-10 delevenlige 2-værelses lejligheder.

Søger Id: 662928Telefon: 87309930

SØGES

Boligudlejning

Ejendom med lediglejlighed på Fr.bjergKunden søger en boligudlej-ningsejendom på Frederiks-bjerg. Han køber ejendommenmed henblik på egen beboel-se samt udlejning. Maksimalinvestering udgør 8 mio.

Søger Id: 739691Telefon: 87309930

SØGES

Investering

Boligprojektmulighederi AarhusVelhavende investor fra vind-møllebranchen er ved at op-bygge nyt forretningsområdemed investering i ejendomme iAarhus med projektmulighe-der inden for bolig. Gernecentralt beliggende kontor-ejendomme som kan ombyg-ges eller eksisterende bolig -ejendomme.Søger Id: 663940Telefon: 87309930

SØGES

Investering

Investeringsmulighederi AarhusTo erfarne investorer i Aarhussøger investeringsejendommei det centrale Aarhus. Er-hvervsejerlejligheder i Århuseller nærtligende større byer.Mindre byejendomme medudviklingsmuligheder.

Søger Id: 661814Telefon: 87309930

SØGES

Boligudlejning

Investering i Aarhus tilforældrekøbEjer af velrespekteret, stort ogsolidt entreprenørfirma søgerboligudlejningsejendom i Aar-hus til forældrekøb. Har 2børn, som studerer og det op-timale er derfor en ejendommed min. 1 ledig lejlighed.6-10 lejligheder i Aarhus C, Neller Viby i nærheden af Søn-derhøj.Søger Id: 887774Telefon: 87309930

SØGES

Boligudlejning

Investering i HorsensBoligudlejningsejendomme iHorsens søges. Kunden kø-ber på markedskonforme vil-kår. Kan træffe hurtig beslut-ning.

Søger Id: 619031Telefon: 87309930

SØGES

Boligudlejning

Boligudlejningsejendomi AalborgTandlæge søger ejendom iAalborg. Ejendommen skalhelst være placeret i det cen-trale Aalborg el. Nørresundby.Pris max kr. 10 mio.

Søger Id: 585558Telefon: 96314900

SØGES

Boligudlejning

Investering i Kolding,Vejle, HaderslevKunde søger boligudlejnings-ejendomme centralt beliggen-de i centrum af Kolding, Vejleeller Haderslev by. Indehol-dende min. 4 lejligheder.

Søger Id: 903376Telefon: 76338010

SØGES

Boligudlejning

Boligudlejningsejendomi EsbjergTil solid invester søges enmarkant boligudlejningsejen-dom, hvor der gerne må værelidt erhverv i stueetagen (kon-tor, klinik eller butik) - dog ikkenoget krav.Gerne ejendomme i rimeligpæn stand.

Søger Id: 606508Telefon: 76104800

SØGES

Investering

Bolig- eller blandetbolig/erhverv i EsbjergLokal investor søger udlej-ningsejendomme i Esbjerg.Gerne bolig, eller blandet bo-lig/erhverv. Ejendommene mågerne trænge til renovering.

Søger Id: 699565Telefon: 76104800

Page 32: ErhvervsNyt december 2015

26

TIL SALG

Afkast 7,0% Areal 1.226 kvm Kontant kr. 40.375.000

HOLBÆK

96314900

ATTRAKTIV NYOPFØRT INVESTERINGSEJENDOM

Sag 91201600 Centralt og attraktivt placeret i Holbæk er denne kvalitets-ejendom nyopført i 2014 i energiklasse A. Ejendommen indeholder 3 butik-ker i stueplan. Nærværende salgsprospekt omfatter således ejerlejlighed 1,der indeholder 3 lejemål udlejet til Vila (Bestseller), Jack & Jones (Bestsel-ler) og Imerco. Værd at bemærke er, at lejemål 3 er afstået af SparekassenSjælland til Imerco. I den forbindelse stiller Sparekassen Sjælland garanti forlejen i en periode på 12 ½ år + 6 mdr. opsigelse fra lejekontraktens ikraft-træden. I den forbindelse er der aftalt at lejemål 3 ikke må udlejes til andenbankforretning.

TIL SALG

Afkast 6% Kontant kr. 49.000.000

46333333

HOLBÆK

STOR INVESTERINGSEJENDOM MED POTENTIALE MIDT I HOLBÆK

Sag 40300721 Nu sælges Gendarmergården, som ligger midt i HolbækCentrum. De i alt 3.500 kvm velholdte erhvervs- og butikslokaler udgør til-sammen et center med 23 erhvervslejemål, hvoraf 6 lejemål er ved at bliveomdannet til 10-11 beboelseslejligheder. Gode parkeringsforhold lige veddøren. Gendarmergården sælges alene eller som en del af en større ejen-domsportefølje i Holbæk

TIL SALG

Årligt afkast 6,25% Kontant kr. 25.000.000

46333333

HOLBÆK

STOR KONTOREJENDOM TIL INVESTERING MED SOLID ANKERLEJE

Sag 40300730 God, gedigen og centralt beliggende ejendom, i Holbæksabsolutte centrum, kun 5 min. gang fra stationen.Ejendommen består af 2 sammenbyggede bygninger samt 1 ejerlejlighed.Ejendommen, huser i dag Arbejdernes Landsbank, i en del af stueplan og 1.sal. Den resterende del står tom og kan anvendes til kontor/administration/liberalt erhverv. Mulighed for at kombinere større/mindre kontorer.

TIL SALG

C

Kontant kr. 15.700.000

KASTRUP

33301000

MEGET VELHOLDT INVESTERINGSEJENDOM. 1.504 KVM

Sag 18100407 Ejendommen består af 2 bygninger, der begge er opført i2006. Bygningerne fremstår særdeles pæne i gode materialer og er megetvelholdte. Den ene bygning har én lejer med en lejekontrakt med lang uopsi-gelighed. Halvdelen af bygningen er smagfuldt indrettet som kontor af højkvalitet, mens den anden halvdel er indrettet som lager for lejers virksom-hed med højt til kip og 2 store rulleporte. Den anden bygning er indrettetmed 8 lejemål, heraf 6 på hver 85 kvm og 2 på hver 135 kvm - alle med ad-gang via store rulleporte. Lejerne er mindre håndværker- og handelsvirk-somheder, som sammen udgør et godt miljø. Grundareal 4.200 kvm. Byg-ningsareal 1.560 kvm. Afkast 6,04%

TIL SALG

C

Kontant kr. 36.000.000

33301000

KASTRUP

INVESTERINGSEJENDOM I KIRSTINEHØJ ERHVERVSOMRÅDE

Sag 18100408 Består af 3 bygninger opført i 2007 og 2008. 2 af de 3 byg-ninger er på i alt 1.850 kvm opdelt i 19 lejemål, alle med store rulleporte. Le-jerne er mindre håndværker- og handelsvirksomheder. Konceptet er efter-tragtet og med lav risiko for tomgang. Den tredje bygning er på 2.007 kvmmed 225 kvm kontor og 1.782 kvm lager, værksted m.m. Rummer bl.a. ud-dannelse af sportsmassører. Afkast 6,22 %

Øvrige

Investerings-ejendomme- se et udpluk på de følgende sider

ØV

RIG

E E

JEN

DO

MM

E

Page 33: ErhvervsNyt december 2015

Tilmeld dig ErhvervsNyt og få markedsviden direkte i din inbox

ErhvervsNyt er magasinet, hvor vi tager pulsen på de seneste tendenser og trends i markedet. Hvert tema berør et vigtigt emne i markedet, og i 2015 har vi blandt andet berørt emner som investering i ungdomsboliger, kravene til frem-tidens domicil og betydningen af den stigende digitalisering i markedet.

Samtidigt får du som abonnent på ErhvervsNyt altid præsenteret de nyeste ejendomme til salg og leje.

ErhvervsNytBoligudlejningsejendomme

Se de seneste markedsfaktaVi har taget temperaturen på boligudlejnings- markedet i Danmarks fem største byer. Læs mere på side 15

Vi har gennemført en række succesfulde konverterings- projekter fra kontor til boliger, og som markedet ser ud nu, giver det rigtig god mening, at følge det op med en

konkret investeringsstrategi

Boligudlejningsejendomme tiltrækker nye giganter og aktører

særnummerdecemBer 2015

Michael Bruhn Direktør i PFA Ejendomme A/S

Tilmeld dig magasinet her - og få markedsviden direkte i din inbox.

Page 34: ErhvervsNyt december 2015

27

TIL SALG

C

Afkast 5,27% Areal 518 kvm Kontant kr. 23.800.000

96314900

AALBORG

ERHVERVSEJENDOM UDLEJET TIL VICEVÆRTSHUSET ”VIGGO’S”

Sag 91201618 Nuværende ejer er indstillet på at forblive som lejer i lokaler-ne på særdeles attraktive vilkår, bl.a. med en uopsigelighed fra lejer på 5 år,og herefter med 12 måneders uopsigelighed. Lokalerne kan også anvendestil spiserestaurant. Ejendommen, består af 2 ejerlejligheder på i alt 518 m²,og er indrettet med flere barområder, diskoteksområde, kontorer, flot nyeretoiletkerne, køkken samt lager

TIL SALG

E

Kontant kr. 22.000.000

ESBJERG HAVN

76104800

VELBELIGGENDE INVESTERINGSEJENDOM PÅ ESBJERG HAVN

Sag 67000438 Attraktiv beliggenhed tæt på både havnekaj og MotorvejE20. Oprindelig opført af Elsam i 1955 og tilbygget i 1997 med ny kontorfløji 4 etager. I dag en velfungerende flerbrugerejendom med 11-12 solide le-jere - såsom Caverion A/S, Vestjyske Net Service A/S, SocialpædagogernesLandsforbund og 3F. Kontorlokalerne består både af cellekontorer og størrekontorlandskaber og det er relativt nemt at opdele eller sammenlægge loka-ler. Grunden udgør 5.578 m² og er lejet af Esbjerg Havn på en langtidskon-trakt (kan fornyes). På grunden er der ca. 90 P-pladser. Gode mulighederfor yderligere optimering af ejendommen - både som investeringsejendomeller på sigt som brugerejendom.

TIL SALG

D

Afkast 6,71% Kontant kr. 25.000.000

AARHUS N

87309930

AFSKRIVNINGSBERETTIGET INVESTERINGSEJENDOM I RISSKOV

Sag 80202715 Ejendommens beliggenhed er særdeles attraktiv på hjørnetaf Ådalsvej og Grenåvej med en stor og synlig facade, der dagligt passeresaf ca. 28.000 biler. Sammenhængen med boligområderne Risskov og Egågiver gode muligheder for ejendommen i kraft af et købedygtigt lokalområ-de. Ejendommen omfatter 2.199 kvm, som er indrettet til fitnesscenter. Derer gode tilkørsels- og parkeringsforhold og ejendommen har en høj kælder,der er indrettet til mødelokaler og kontorer. Ejendommen er udlejet på leje-kontrakt, der er uopsigelig indtil 2025. En stærk investeringscase medgod beliggenhed, fleksibel anvendelse, lang uopsigelighed, årlige lejeregule-ringer på minimum 3% og mulighed for skattemæssige afskrivninger.

TIL SALG

Kontant kr. 7.500.000

48269910

DRONNINGMØLLE

PROJEKTEJENDOM TÆT PÅ KATTEGAT OG OFFENTLIG BADE-STRAND

Sag 34200691 Ejendommen består af i alt 3 matrikelnumre på i alt 9.649kvm. beliggende i sommerhusområde med kun 2 min. gang til Kattegat ogoffentlig badestrand. Ejendommene er placeret naturskønt med Esrum å ibaghaven og ugenert i bunden af blind vej og med stiforbindelse til yderlige-re bolig- og sommerhusområde langs strandvejen.

TIL SALG

G

Kontant kr. 9.800.000

VALBY

33301000

EJENDOMSKOMPLEKS MED SYNLIG BELIGGENHED. 771 KVM

Sag 18100396 Yderst synligt beliggende ejendomme ved motorvejens (rute21) overgang til Folehaven i Valby. Ejendommene består af 3 ældre beboel-sesejendommene opført i 1920érne, alle udlejet. Herudover en 1-etages pa-villionbygning, der er udlejet til detailsalg/showroom. Pavillionbygning er op-ført i 1946. Det samlede grundareal andrager 1.800 kvm. Bebyggedearealer i alt 615 kvm. Boligarealet for de 3 villaer andrager 408 kvm og pavil-lionen har et areal på 363 kvm. Ejendommene er udlejet på lempelige vilkår,idet lejerne har en udvidet vedligeholdelsespligt. Eksempelvis betales derkun kr. 442 pr. kvm for leje af villaen på Folehaven 143. Jævn vedligeholdel-sesstand. Mulighed for et nybyggeri på sigt. Afkast 3,6%.

ØV

RIG

E E

JEN

DO

MM

E

Page 35: ErhvervsNyt december 2015

28

TIL SALG

Afkast 5,25% kvm 3.080 kvm Kontant kr. 85.800.000

RANDERS

96314900

INVESTERINGSEJENDOM PÅ BEDSTE PLADS I RANDERS

Sag 91201820 Ejendommen er opført i 2006 i lyse betonelementer og medflotte indgangspartier i glas og sort aluminium. Hovedlejer er H & M der dis-ponerer over et stort lejemål på 1.476 kvm. med indgang fra såvel Rådhus-stræde som Brødregade. Butikken er i 2 plan og med en centralt placeretrulletrappe samt elevator/lift. Vare indlevering i gården med tilhørende vare-elevator. Indrettet konceptmæssigt til H & M med lyse klinker på gulve oglyse lofter. Endvidere et lejemål på 612 kvm med Bog og Ide som lejer isamt 2 lejemål på hhv. 304 kvm og 326 kvm til henholdsvis Solo ClothingCompany samt Con Retail. Ejendommen fremstår meget velholdt ude sominde.

TIL SALG

Areal 8,74% Areal 1.078 kvm Kontant kr. 16.500.000

96314900

RANDERS

MEGET SYNLIG INVESTERINGSEJENDOM RANDERS C

Sag 91201829 Ejendommen er opført i 1948, og gennemgribende ombyg-get og renoveret i 2003, i teglsten der fremstår med pudset facade samtmod gården en markant flot facade. Arealerne er for-delt med kælder på230 kvm. der anvendes til personalerum, lager/arkiv mv. Stueetage med ca.389 kvm. der fungerer som bankforretning med tilhørende faciliteter som to-iletter, garde-robe mv. Intern trappe til 1.sal på 451 kvm.

TIL SALG

B

Afkast 7,82% Kontant kr. 13.200.000

87309930

BRABRAND

AFSKRIVNINGSBERETTIGET INVESTERINGSEJENDOM

Sag 80202552 Ejendommen er udlejet til Europart Danmark A/S, der er etdatterselskab af det tyske Europart International GMBH. Ejendommen eropført i 2009, kræver minimal vedligeholdelse og har energimærke B. Ejen-dommen består af et regulært lagerlokale på ca. 825 kvm. Herudover er derkontor, velfærdsområde og udstillingslokale på i alt 524 kvm. Ejendommener beliggende med kort afstand til E45 og Herning/Silkeborg motorvejen.

TIL SALG

C

Afkast 6% Kontant kr. 21.800.000

AARHUS N

87309930

FULDT UDLEJET KONTOREJENDOM I RISSKOV

Sag 80202734 1.678 kvm markant investeringsejendom med ideel beliggen-hed i forhold til city, ringvejssystemet og E45, der består af 2 kontorlænger ihhv. 2 og 3 plan forbundet med en meget præsentabel hall. De flotte og lysekontorlejemål er fleksibelt indrettet med såvel storrum som cellekontorer.Der er desuden fælles kantine samt en garagebygning i naturlig sammen-hæng med den store P-plads. Bygningen er udlejet til kontorlejerne, primærttil lagerformål. Ejendommen er således ideel til mindre virksomheder medbehov for tilpasning i takt med vækst. Ejendommen er fuldt udlejet til 14 le-jere.

TIL SALG

1. års afkast 7,25 %,

Kontant kr. 5.995.000

76104800

VARDE

INVESTERINGSEJENDOM PÅ GÅGADEN I VARDE

Sag 67011314 Ejendommen er beliggende med facaden ud til gågaden, Ve-stergade, og med stor offentlig parkeringsplads på den anden side af Ve-stergade. Er indrettet med stort forretningslokale ud mod gågaden og en la-gerdel ud mod den private parkeringsplads - med optimal vareindlevering . Itagetagen er der dels forretningslokale samt kontor og personalefacilliteter.6 parkeringspladser for ejendommens brugere.

TIL SALG

Afkast 8,0% Areal 7.358 kvm Kontant kr. 39.200.000

96314900

RANDERS

INVESTERINGSEJENDOM MED GOD PLACERING

Sag 91201827 Haraldsvej 64 B er på 3.741 kvm. Ejendommen huser Spec-tronic (Copham) der disponerer over 2.079 kvm fordelt på kontor, testcenterproduktion. Endvidere huser denne ejendom EUROMASTER der har salgs-kontor, værksted og lager i bygningen med et samlet areal på 1.775 kvm.Haraldsvej 66 huser Pedersen og Nielsen, DAPD, Pierre Autolakering samtHBH Totalbyg og et ledigt lejemål på 720 kvm.

ØV

RIG

E E

JEN

DO

MM

E

Page 36: ErhvervsNyt december 2015

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM OPFØRT 2007

Moderne ejerlejlighedsopdelt boligudlej-ningsejendom opført i 4 etager samt kæl-der og udnyttet tagetage. 5 opgange medi alt 48 familieboliger. Alle er elevatorbe-tjente fra P-kælder til 4. sal.Velindrettede lejligheder med pæn entre,lyse opholdsrum med bøgeparketgulve,lækkert flisebadeværelse med spots ogvaskemaskine samt pæne spisekøkkener igod kvalitet. Alle lejligheder har enten ter-rasse eller stor altan.

Lejlighedernes gennemsnitlige areal er 98kvm. Herudover gårdanlæg og parke-ringskælder med fjernbetjent port.Ejendommen er forsynet med et multi-funktionelt affaldssugsystem.Samlet boligareal 4.694 kvm, samt parke-ringskælder på 920 kvm.Årlig boligleje kr. 6.800.000.Betydelig lejereserve ved genudlejning.Startafkast 4 %

Kontant kr. 152.000.000

For yderligere oplysninger kontakt:Lone ThuenTelefon: 33301044Helge Rud LarsenTelefon: 33301023

Sagsnr.: 18100386

Opdelt i 49 ejerlejligheder. 5.600 kvm incl. P-kælder - Musvågevej 20, København NV

TIL SALG

BOLIGUDLEJNINGSEJENDOM OPFØRT 2007

Moderne ejerlejlighedsopdelt boligudlej-ningsejendom opført i 4 etager samt kæl-der og udnyttet tagetage. 5 opgange medi alt 48 familieboliger. Alle er elevatorbe-tjente fra P-kælder til 4. sal.Velindrettede lejligheder med pæn entre,lyse opholdsrum med bøgeparketgulve,lækkert flisebadeværelse med spots ogvaskemaskine samt pæne spisekøkkener igod kvalitet. Alle lejligheder har enten ter-rasse eller stor altan.

Lejlighedernes gennemsnitlige areal er 98kvm. Herudover gårdanlæg og parke-ringskælder med fjernbetjent port.Ejendommen er forsynet med et multi-funktionelt affaldssugsystem.Samlet boligareal 4.694 kvm, samt parke-ringskælder på 920 kvm.Årlig boligleje kr. 6.800.000.Betydelig lejereserve ved genudlejning.Startafkast 4 %

Kontant kr. 152.000.000

For yderligere oplysninger kontakt:Lone ThuenTelefon: 33301044Helge Rud LarsenTelefon: 33301023

Sagsnr.: 18100386

Opdelt i 49 ejerlejligheder. 5.600 kvm incl. P-kælder - Musvågevej 20, København NV

TIL SALG

Page 37: ErhvervsNyt december 2015

edc.dk/erhverv

”Selvom renten er en væsentlig faktor i investeringsmæssige sammenhænge, bestemmes afkastet i højere grad af bevægelserne på ejendoms- investeringsmarkedet”Og i EDC Erhverv Poul Erik Bech følger vi markedet tæt. I dette magasin tager vi temperaturen på markedet for boligudlejningsejendomme i Danmarks 5 største byer og ser nærmere på hvorfor både køb og salg er eftertragtet nu og her. Bl.a. er en stigende efterspørgsel og et voksende prisniveau med til at gøre boligudlejningsejendomme til en obligations-sikker investering.

Hvert år er vi med på sidelinjen ved hver 5. handel af en boligudlejnings-ejendom på op til 100 mio. kr. Derudover er vi stærkt til stede med 16 lokale centre i hele Danmark og de bakkes op af vores in-house analyseafdeling, som dagligt følger markedskonjunkturerne. Vi kender derfor prisniveauet, lejeniveauet og afkastkravene der, hvor du investerer i ejendomme. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale på 33 30 10 00.

Vores lokale tilstedeværelse betyder også, at vi løbende kan opsamle ønsker fra købere til eksempelvis boligudlejningsejendomme. Som noget unikt giver vi dig et indblik i, om der er købere til netop din ejendom. Test efterspørgslen på edc.dk/erhverv/find-koeber