Top Banner
Ceník zdravotnick ý ch dozor ů HASIČIPARAMEDIC HASIČIPARAMEDIC www.hasici-paramedic.cz
4

Ceník 2013

Mar 25, 2016

Download

Documents

Ctirad Novák

HASIČI ČESKÁ REPUBLIKA, Odbor zdravotnických záchranářů hl.m. Praha. Ceník zdravotnických dozorů.
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: Ceník 2013

Ceník zdravotnických dozorů

HASIČIPARAMEDICHASIČI ČESKÁ REPUBLIKAOdbor zdravotnických záchranářůhlavní mšsto Praha

HASIČIPARAMEDIC www.hasici-paramedic.cz

HASIČIPARAMEDIC

HASIČIPARAMEDIC www.hasici-paramedic.cz

Page 2: Ceník 2013

Vážení,

dovolujeme si Vám nabídnout kompletní zajištění Vámi pořádané akce. Jsme profesionálové v tomto oboru. Stejně kvalitní zdravotnický dozor vám poskytne v České republice jenom zdravotnická záchranná služba. Náš personál jsou profesní zdravotničtí pracovníci. Všichni mimo tuto aktivitu pracují na odděleních urgentního příjmu, anesteziologicko-resuscitačních odděleních a zdravotnických záchranných službách.

Proč hasiči-paramedic? Ve vyspělém světě je tento model dlouhodobě prověřený. Hasiči a zdravotničtí záchranáři (paramedici) takto fungují jako jeden celek. U nás za První republiky provozovali mimo nemocnic ambulance také hasiči. Navíc, pokud potřebujete na Vámi pořádané akci požární dozor v jakémkoliv rozsahu, zajistíme ho.

Co navíc? Nabízíme v rámci dozorů i možnosti vzdělávání a prezentace našich činností, vždy v rozsahu domluvené s pořadatelem nebo organizátorem konkrétní akce.

Lékař na místě? Lékař není nutný, pokud jej i přesto požadujete, máme k dispozici odborníka z oboru anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny. Paramedici v našich řadách mají dostatečné odborné vzdělání a praxi. V rámci svých kompetencí mohou zraněného kvalitně a odborně ošetřit a připravit na případný transport do zdravotnického zařízení.

Odvoz do nemocnice? Máme vybavené sanitní vozidlo, přesto zraněného poveze zdravotnická záchranná služba podle kraje, kde se koná akce, kterou pořádáte. Paramedici i sanitní vozidlo zůstává na stanovišti určeném po dohodě s pořadatelem, zajišťujeme odbornou pomoc na místě. Pouze v případě, že operační středisko zdravotnické záchranné služby bude odvoz požadovat po nás, zůstane na místě paramedic s vybavením.

Kolik paramediců na zdravotnický dozor? V České republice tato problematika není řešena, záleží na pořadateli akce. Náš minimální počet jsou 3 paramedici, právě pro případ, že by bylo nutné transportovat zraněného naším sanitním vozidlem. Konkrétní počet paramediců, kteří mohou být v případě nutnosti (rozsáhlé a velké akce) doplněni o studenty oboru zdravotnický záchranář.

Ctirad Novák, RS, ARIP

předseda HČR OZZ

HASIČIPARAMEDICHASIČI ČESKÁ REPUBLIKAOdbor zdravotnických záchranářůhlavní mšsto Praha

HASIČIPARAMEDIC www.hasici-paramedic.cz

Page 3: Ceník 2013

Ceník

Platný od: 18.6.2013

Podle druhu akce je možná individuální dohoda, zvláště poud jde o akce pořádané SDH obcí, neziskovými organizacemi, humanitárními organizacemi apod.

zkratka položka cenaSAN sanitní vozidlo 150 Kč / 1 hPAR paramedic - zdravotnický záchranář nebo sestra pro intenzivní péči 250 Kč / 1 hMED lékař 500 Kč / 1 hSTD student oboru zdravotnický záchranář 150 Kč / 1 hKMP kilometrové po Praze, paušální jednorázový poplatek 300 KčKMV kilometrovné mimo Prahu, cena za jeden kilometr 20 Kč / 1 km

Kontaktujte nás pro konkrétní domluvu zajištění zdravotnického dozoru.

Z technických a personálních důvodů není možné zajistit zdravotnický dozor

na druhý den.

Základní kalkulace zdravotnického dozoru s cenou není závazná.

Nabízíme také nezávaznou konzultaci.

HASIČIPARAMEDICHASIČI ČESKÁ REPUBLIKAOdbor zdravotnických záchranářůhlavní mšsto Praha

HASIČIPARAMEDIC www.hasici-paramedic.cz

Page 4: Ceník 2013

Kontakty

HASIČIPARAMEDICHASIČI ČESKÁ REPUBLIKAOdbor zdravotnických záchranářůhlavní mšsto Praha

HASIČIPARAMEDIC www.hasici-paramedic.czHASIČIPARAMEDIC www.hasici-paramedic.cz

HASIČIPARAMEDIC

[email protected]

HASIČI ČESKÁ REPUBLIKA o.s.Odbor zdravotnických záchranářůhlavní město Praha

korespondenční adresa:

Ctirad NovákU hrušky 236/17Praha 5, 15000