Top Banner
BONUS MESAČNÍK PARTNEROV VEĽKOOBCHODU L&Š Veľkoobchod Nitra 0915 991 001 0915 991 020 [email protected] [email protected] Veľkoobchod Košice Platí od 1. októbra do 31. októbra 2015 Novozámocká 199, Nitra Južná trieda 74, Košice www.farby.sk Zľava 10% na 0,6kg balenie Vysokoúčinný gélový ODSTRAŇOVAČ STARÝCH NÁTEROV Efektívne odstráni syntetické, vodouriediteľné, dvojzložkové, polyuretánové, epoxidové a iné nátery Balenie: 0,6kg 2kg NOVINKA PRODUKTOVEJ LÍNIE OPTIMAL UŽ V PREDAJI!
8

Bonus október 2015

Jul 23, 2016

Download

Documents

Matej Fraňo

 
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: Bonus október 2015

BONUSMESAČNÍK PARTNEROV VEĽKOOBCHODU L&Š

Veľkoobchod Nitra

0915 991 001 0915 991 [email protected] [email protected]

Veľkoobchod Košice

Platí od 1. októbra do 31. októbra 2015

Novozámocká 199, Nitra Južná trieda 74, Košice

www.farby.sk

Zľava 10%na 0,6kg balenieVysokoúčinný gélový

ODSTRAŇOVAČ STARÝCH NÁTEROV

Efektívne odstráni syntetické, vodouriediteľné, dvojzložkové, polyuretánové, epoxidové a iné náteryBalenie: 0,6kg 2kg

NOVINKAPRODUKTOVEJ LÍNIE OPTIMAL

UŽ V PREDAJI!

Page 2: Bonus október 2015

Základná farba S 2003sa používa ako základný náter na ľahké a farebné kovy, napr. hliník, meď, mosadz, pod syntetické emaily a nitroemaily. Je vhodná aj ako základný náter na oceľové povrchy. Rýchlo zasychá a zabezpečuje správnu priľnavosť náterového systému.

Balenie: 0,75l 4,5l 9l

Zľava

5%

Bochemit Optimal číry, hnedý, zelenýŠirokospektrálny koncentrovaný fun-gicídny a insekticídny vodou riediteľný prípravok určený na dlhodobú preventív-nu ochranu so zvýšenou odolnosťou proti vymývaniu z dreva.

Balenie: 1kg, 5kg

Zľava

5%

VzducholSyntetický lieh na technické účely.

Balenie: 1l

Zľava

5%

Riedidlo S6001Syntetické riedidlo.

Balenie: 350g 3,4l

Zľava

5%

FERRO COLOR U 2066 MATje alkyduretánová syntetická farba s antikoróznou ochranou. Používa sa ako základný i vrchný náter v jednom (2v1) na kovové povrchy: oceľ, železo, hliník a zoxidovaný pozinkovaný materiál. Koneč-ný náter chráni podklad pred koróziou, je pružný a odoláva nepriaznivým poveter-nostným vplyvom. Nová uretanizovaná živica použitá vo výrobku Ferro Color pri-náša v porovnaní s bežnými živicami vyššiu tvrdosť náteru a dlhodobú stabilitu lesku a odtieňu aj na exponovaných miestach.

Balenie: 0,3l 0,75l 2,5l

Zľava

5%

FERRO COLOR Psa používa na ručne odhrdzavený oceľový povrch a tiež ako prvý náter na čerstvý po-zinkovaný alebo hliníkový podklad. Preniká do zostatkovej hrdze, chemicky vyväzuje vlhkosť, vyplňuje póry podkladu a zvyšuje väzbu medzi podkladom a ďalšou natiera-nou vrstvou. Najneskôr do 48 hodín musí byť prekrytá ďalším náterom! Farbu nieje treba tužiť.

Balenie: 0,3l 0,75l

Zľava

5%

je akrylátová, vodou riediteľná farba s me-talickým efektom určená hlavne na nátery odkvapových rúr, plechových parapetov, zábradlí a iných kovových i drevených povrchov ošetrených vhodnou základnou farbou. Vyznačuje sa rýchlym zasychaním a odolnosťou voči vplyvom počasia.Vytvára povrch s reflexným účinkom (strieborný odtieň) proti slnečnému UV žia-reniu, neotiera sa a pri aplikácii nezapácha. Je vhodná do vonkajšieho i vnútorného prostredia.

Balenie: 0,6l

Zľava

5%

NATRIMA NA RADIÁTORYNATRIMA NA ODKVAPY

Balenie: 0,6l

Zľava

5%

BONUS L&Š2

je hodvábne matná vrchná vodou riediteľná farba na radiátory a iné teplovodné potrubia s tepelnou odolnosťou až do + 90 °C. Vyznačujesa vysokou belosťou, minimálnym tepelným odporom a zvýšenou odolnosťou proti žltnutiu. Obsahuje antikorózne látky, nezapácha a rýchle zasychá.

Page 3: Bonus október 2015

Kúpte finálne stierky Ceresit a získajte montérky zadarmo!

Pri kúpe výrobkov Ceresit IN 35, IN 45, IN 46 alebo IN 10 v celkovej hodnote 150 €€

získate k nákupu montérky ZADARMO.

Akcia trvá od 14.9.2015 do vydodania zásob montérok.Montérky budú dodané najneskôr do 2 týždňov od

skončenia predajnej akcie. Viac infomácií na www.ceresit.sk.Kvalita pre profesionálov

AKCIA

+

Page 4: Bonus október 2015

Lignofix silnovrstvá lazúraSilnovrstvá vodou riediteľná lazúra je určená pre všetky drevené povrchy v ex-teriéroch a interiéroch ako obloženie bal-kónov a fasád, pergoly, záhradný nábytok, okná, dvere a pod. Ponúka sa v odtieňoch: hemlock, brest, pínia, dub, oranž, čerešňa, meranti, mahagón, zlatý dub, hnedá, orech, wenge. Výdatnosť: 15 m²/l.

Balenie: 0,75l 2,5l

Zľava

5%

HellixPrípravok na čistenie krbových skiel. Špeciálny prípravok určený k rýchlemu a kvalitnému vyčisteniu povrchu krbových skiel a kachlí. Možno použiť i k odstráneniu usadenín dymu, sadzí a mastných nečistôt z krbového náradia, grilu a rúr.

Balenie: 250ml 500ml

Zľava

5%

Gumoasfalt SA12Gumoasfalt SA12 je vodou riediteľná náterová hmota na báze asfaltu. Dobre priľne ku všetkým stavebným materiálom (betón, tehla, plech, asfalt, kameň apod). Ideálny je k údržbe asfaltových povlako-vých krytín, kombinovaná krytina nových strešných plášťov, tesnenie strešných detailov.

Balenie: 5kg 10kg 30kg

Zľava

5%

Penetral ALPPenetračný náterový lak Penetral ALP sa používa na betón, kov, murivo. SPOTRE-BA Penetral ALP je 0,3 kg/m2 (závislá na spôsobe použitia), čím suchší podklad, tým viac ALP preniká do hĺbky a spevňuje povrch. Aplikujú sa štetkou, kefou aj st-riekaním. Penetral ALP je najpoužívanejší penetračný náter vyrobený zo špeciálneho asfaltu s vysokou priľnavosťou.

Balenie: 3,5kg 9kg 20kg

Zľava

5%

CERESIT Stop vlhkosti Aero 360° prístrojRevolúcia v pohlcovaní vlhkosti. Nový systém spoločnosti Henkel optimalizuje vzdušnú vlhkosť prostredníctvom 360° cirkulácie vzduchu. Zaisťuje vysoký účinok pohlcovanie vlhkosti a neutralizáciu pachu. Unikátna 360° cirkulácia vzduchu systému Aero 360° funguje na fyzikálnom princípe – čím väčší je kontakt tablety sa vzuchom, tým väčší je jej absorbčný účinok.

Ceresit Stop Vlhkosti Aero 360° náplňNáhradné tablety AERO 360° - pohlcujú vlhkosť a neutralizujú zápach. Výdrž tablety AERO 360° je v miestnosti do 20m2 až 3 mesiace v závislosti od relatívnej vlhkosti vzduchu a teploty v miestnosti. Náhradné tablety AERO 360° môžete používať aj do staršieho typu prístroja a do iných odvlh-čovačov.

Balenie: 2x450gBalenie: 450g

Zľava

5%Zľava

5%

Vodeodolná, flexibilná škárovacia hmota na škárovanie keramických obkladov a dlažieb, na škáry so šírkou do 8 mm. Škárovacia hmota Ceresit CE 40 s tech-nológiou Silica Active zaručuje optimálnu ochranu proti výkvetom a zmene farby, vysokú odolnosť proti vzniku trhlín a poškriabaniu, rýchlejšie vytvrdzovanie a umývanie pri škárovaní keramických ako aj gresových prvkov.Odtiene: biela, šedá, bahama, karamel, jasmín

Balenie: 2kg 5kg

Zľava

5%

Sanatop likvid hobbyCeresit špárovacia hmota CE 40

Balenie: 0,5l 1l

Zľava

5%

BONUS L&Š4

Kvapalný prípravok určený k likvi-dácii rias, pliesní, machov a baktérií zo stavebných materiálov - steny, omietky, betón, strechy, náhrobné kamene a pod. Prípravok je určený na použitie v exteriéry.

Používajte biocídy bezpečným spôsobom. Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a pripojené informácie o výrobku.

Page 5: Bonus október 2015

BONUS L&Š 35

TOTAL TECH express biely

Lepidlo a tmel v jednom. Lepí, tmelí a opravuje dokonca aj pod vodou. Je vhod-ný na dilatačné špáry, praskliny a štrbi-ny, konštrukčný materiál, kameninu, zr-kadlá, sanitárne zaradenia, PVC, izolačné dosky, pružné materiály, obklady, doplnky. Vlastnosti: všetky materiály, vyplňujú-ce schopnosti, neatakuje povrchy, oka-mžitá priľnavosť, natierateľný za vlh-ka, bez rozpúšťadiel, nestráca objem. Odolný: voda, ľad, vlhkosť, pleseň, ranám, vib-ráciám, nárazom, tlaku, UV žiareniu.

Balenie: 125ml 290ml

TOTAL TECH express tranparentnýLepidlo a tmel vysokého výkonu, ktoré lepí, tmelí a opravuje. Je vhodné na sklenárske prá-ce, práce s hliníkom, kovom, plastom, opravuje pružné materiály (guma, kaučuk), vyplňuje a utesňuje špáry. Vlastnosti: vysoký výkon, všetky materiály, interiér, exteriér, vyplňujúce schopnosti, bez rozpúšťadiel, neatakujem povrchy, natierateľný za vlhka. Odolný: vode, ľadu, vlhkosti, plesni, ranám, vib-ráciám, nárazom, tlaku, UV žiareniu a starnutiu, zmenám teplôt -50° až + 120°C.

Balenie: 125ml 290ml

Zľava

14%

TOTAL TECH express šedý, čierny, hnedýStavebný  tmel (lepidlo Total Tech Express vyvinutý na báze najlepších MS technológií. Lepí všetky materiály nachádzajúce sa  v interiéri, tak i v exteriéri, dokonca i pod vodou (dilatačné špáry, stavebné materiály, dlažby, obklady, potrubia, atd.). Tmelí všetky typy špár a spojov a dodáva im trvalú pružnosť. Opravu-je s účinkom EXPress: s okamžitým zlepením a hermetickým tesnením. Vo vnútri alebo vonku, odolný najtvrdším poveternostným podmien-kam (prudké zmeny teploty -40 až +90.stupňov, voda, ľad, vlhkosť, pleseň, údery, vibrácie, nárazy, starnutie a UV žiarenie).

Balenie: 290ml

Zľava

14%

TRI ActionLepí a tmelí veľké množstvo materiálov dokonca i na vlhké plochy. Silné montážne lepidlo s vynikajúcimi vlastnosťami, odoláva teplotným zmenám (-50 až + 120.stupňov), starnutiu a UV lúčom. Je odolné voči plesni a vode. Spoje sú stále elastické, odolné nára-zom a vibráciám. Neobsahuje rozpúšťadlá a nepoškodzuje povrchy.

Balenie: 10g

Zľava

14%

Cyclon Akryl bielyTrvalo elastický, jednokomponentný tmel na báze akrylovej disperzie. Elastické tesnenie pre vonkajšie a vnútorné použitie s max. rozťažnosťou 10%. Má dobrú priľnavosť na množstvo podkladov (ako napr.: PVC, sklo, betón, murivo, sadrokartón, tehla, drevo, hliník a pod.). Používa sa na opravu trhlín v stene, škáry okolo okien, zárubní, roliet, svietidiel, rúrok a pod. Nie je vhodný do sanitárnej oblasti a na mramor. Je bez riedi-diel, ekologicky nezávadný, prelakovateľný, počasiu, starnutiu a UV žiareniu odolný.

Balenie: 310ml

Zľava

10%

Cyclon Silikon univerzálny biely, tranparentTrvalo elastický, jednokomponentný, acetátový tmel. Je vhodný na tesnenie a lepenie škár s max. rozťažnosťou 25% vo vnútri aj vonku. Má širokospektrálne použitie v stavebnej, motoristickej a hobby oblasti. Vulkanizuje so vzdušnou vlhkosťou a zabraňuje tvorbe a šíreniu plesní. Je fa-rebne stály, odolný poveternostným vply-vom a UV žiareniu. Má výbornú priľnavosť na kov, sklo, keramiku, plast, kachličky, hliník, PVC, betón, drevo a pod.

Balenie: 310ml

Zľava

10%

Cyclon PU pena montážna Upevňovanie zárubní a okien, vypĺňanie spájacích škár na okenných a roletových skrinkách, vypĺňanie preboreného muriva, inštalácie vzduchotechniky, sanitárne inštalácie, upevnenie prefabrikátov - izolačných dosiek, aranžérske a dekoračné práce (akváriá, výklady) a vypĺňanie iných dutín (autá, lode, podkrovia, strechy a pod.). Je výborný tepelný a zvukový izolant s malou hmotnosťou. Po vytvrdnutí je nenasiakavá.

Balenie: 750ml

Zľava

10%

Brillant Creative biela optimic 4kgInteriérová, tónovaná oteruvzdorná disperzná farba, matná, vysoko paroprie-pustná s výbornou krycou schopnosťou.

Super cena 5,90 € bez DPH, len do vypre-dania zásob!!!!

Jednotková cena 1,475€/kg

Balenie: 4kg

Cena:

5,90

Zľava

14%

Page 6: Bonus október 2015

Maskovacia páska interiérováMierne krepový papier, stredná lepivosť, pre vnútorné použitie do 60°C, maximálna doba nalepenia 24 hodín. Dĺžka pásky je 50m, dodáva sa v šírkach: 19, 25, 30, 38, 48, 75 mm.

Zľava

5%

Hranatá maliarska štetka C4Čistá štetina, teleso 180 x 80 mm, vhodná na maľovanie interiérov.

Zľava

5%

Maliarska súprava HobbyVESTAN 180mm, držadlo, nmriežka.Vhodná pre menej náročné maliarske a lakýrnické práce, priemer držadla 6mm. Náhradný valček VESTAN 180mm.

Zľava

5%

Štetec zárohák ProfiŠtetec vhodný na horšie prístupné miesta, čistá štetina.Veľkosti: 1“;1,5“; 2“; 2,5“;3“.

Zľava

5%

TopekorTopekor je prípravok, ktorý chráni Vaše ústredné kúrenie proti vnútornej korózii a odstráni organické a anorganické usadeni-ny (vodný kameň).

Balenie: 0,5l

Zľava

5%

Polykar super plusJemný plniaci tmel pre tmelenie malých nerovností, rýh a pórov. Určený pre bežný podklad vrátane liatiny, hliníka, zinku a sklolaminátu. Použiteľný taktiež na vyrov-návanie nerovností dreva (tvrdšie druhy), laminátu, betónu a pod. Vďaka svojej jem-nej štruktúre veľmi dobre aplikovateľný. Vhodný pre modelárov.

Balenie: 0,2kg 0,5kg 2kg

Zľava

5%

Striekací tmel určený k vytvoreniu rovno-mernej vrstvy tmelu, ktorá je potrebná pred nástrekom plniča a následne vrchné-ho laku na automobilových karosériách a iných kovových plochách a sklolamináto-vých nadstavbách a dieloch. Po vytvrdnutí tvrdý, húževnatý, odolný v ohybe, pri údere, vibráciách a pritom ľahko brúsiteľ-ný. Vhodný aj na povrchy z tvrdého dreva a MDF dosiek.

Balenie: 1kg 4kg

Zľava

5%

Polykar laminoPolykar finiš

Balenie: 0,25kg

Zľava

5%

BONUS L&Š6

Dvojzložková polyesterová laminovacia súprava pre drobné opravy dier alebo prasklín v plechových alebo laminátových materiáloch napr. prehrdzavených miest na automobilových karosériách, člnoch alebo campingových prívesoch. Sklená tkanina nasiaknutá polyesterovou živicou vytvorí pevný podklad pre nanášanie ďal-ších vrstiev tmelov.

Page 7: Bonus október 2015

www.tesa.sk

tesa® 4406Prémiová maskovacia páska• Pre presné okraje pri maľovaní• Odstrániteľná do 14 dní v interiéri• Odstrániteľná do 3 dní v exteriéri

Lepšia voľba

2 ks univerzálnej maskovacejpáskytesa® 51023 rozmer 50m x 50mm

1 ks prémiovej maskovacej pásky tesa® 4406 rozmer 25m x 30mm

+tesa® 51023Univerzálna maskovacia páska

• Odstrániteľná do 3 dní v interiéri

+

Page 8: Bonus október 2015

m e s a č n í k p a r t n e r o v s p o l o č n o s t i L & Š

BONUS K AKCIOVEJ CENE SA UPLATŇUJE ZĽAVA PARTNERA

TLAČOVÉ CHYBY VYHRADENÉ

NA VÝROBKU S UVEDENOU CENOU SA NEVZŤAHUJE CENA PARTNERA A SÚ BEZ DPH

LEN DO VYPREDANIA ZÁSOB - PLATÍ PRI VÝROBKOCH S UVEDENOU CENOU

Dlhodobá ochrana dreva

drevofixOchranný prostriedok na drevo určený na povrchovú ochranu dreva, drevených konštrukcií, krovov, staveb-ných prvkov a dielcov v interiéri a exteriéri, na uchova-nie ich vlastností a predĺženie trvanlivosti, s preventív-nym účinkom proti drevokaznému hmyzu, s ochranným účinkom proti drevokazným hubám Basidiomycetes.

Prostriedok je z dreva nevymývateľný. Je určený pre triedy ohrozenia 1, 2 a po aplikácii krycieho náteru aj pre triedu ohrozenia 3. Nie je vhodný na úpravu povrchov prichádzajúcich do priameho styku s ľudskou pokožkou, potravinami, pitnou vodou a na povrchovú úpravu vybavení interiérov na báze dreva určených pre deti predškolského veku.

Nanáša sa štetcom, valcom alebo striekaním:Interiér : (trieda ohrozenia 1-2) , riedi sa vodou v pome-re 1:5, náter, striekanie 1-2x; máčanie 30 minút.Exteriér : (trieda ohrozenia 3) , riedenie vodou v pomere 1:5, náter, striekanie 2x, máčanie 24 hodín. Spotreba je 100 ml nariedeného prípravku na 1 m2.

Výdatnosť: 60m2/1LBalenia:Drevofix bezfarebný 1 L , 5 L, 10 LDrevofix hnedý 1 L , 5 L, 10 LDrevofix zelený 1 L , 5 L, 10 L

AKCIA

+7x1l + 1lzdarma

5l + 1lzdarma

10l + 2x1lzdarma

++