Top Banner
JANUAR 2012 ASCHEHOUG INFORMERER BLOMSTENES HEMMELIGE SPRÅK VANESSA DIFFENBAUG Gå ikke glipp av årets store kjærlighets- roman!
16

Aschehoug Informerer januar 2012

Mar 26, 2016

Download

Documents

Aschehoug

Utgivelser i januar 2012.
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: Aschehoug Informerer januar 2012

JANUAR • 2012

AschehougInformerer

BLOMSTENES HEMMELIGE SPRÅK

Vanessa Diffenbaug

Gå ikke

glipp av årets

store kjærlighets-

roman!

Page 2: Aschehoug Informerer januar 2012

sAlgs- og mArkedssjefeven h. kaalstadTlf. 22 400 414 mobil: 90 93 88 44 [email protected]

sTorkundeAnsvArlIgAnne margrethe hummelsgård AandahlTlf. 22 400 420 mobil: 95 75 66 [email protected]

sAlgskonsulenTvegard ByeTlf. 22 400 422 mobil: 41 68 80 [email protected]

sAlgskonsulenTAsbjørg engebømobil: 47 40 02 [email protected]

sAlgskonsulenTmaren hanethoTlf. 22 400 439mobil: 90 72 87 [email protected]

mArkedsAnsvArlIgAschehoug skjønnlITTerATur og dokumenTAr mona ekTlf. 22 400 442 mobil: 97 73 21 [email protected]

mArkedsAnsvArlIgAschehoug fAkTAmette solberg fjeldheimTlf. 22 400 365 mobil: 95 94 17 [email protected]

mArkedsAnsvArlIgAschehoug BArn og ungdomcathrine nilssenTlf: 22 40 04 46 mobIl: 99 26 77 [email protected]

kundeservIce: 22 400 460

h. Aschehoug & co (W. nYgAArd) A|ssehesTedsgT. 3, 0164 osloPosTBoks 363 senTrum, 0102 osloTelefon: 22 400 400WWW.Aschehoug.no

AnsvArlIg redAkTør: even h. kaalstadredAkTør: christine melbyeI redAksjonen: mona ek, mette solberg fjeldheim, cathrine nilssenlAYouT: dugg designTrYkkerI: follotrykk As

Side 4nY ThrIller Av forfATTeren Av BesTselgeren svermen.

Side 9kjenT frA BArne-Tv.

Side 4en vAkker hIsTorIe om kjærlIgheT, TAP og håP.

Side 6sår, humorIsTIsk, PArodIsk.

2 Innhold

Page 3: Aschehoug Informerer januar 2012

vAnessA dIffenBAugBlomsTenes hemmelIge sPråk

Victoria har tilbrakt hele barndommen i forskjellige fosterfamilier og har aldri latt noen få komme nær innpå seg. Blomstene og deres betydning er blitt hennes måte å kommunisere med verden på. Som 18-åring bor hun i en liten avsidesliggende park i byen, der hun har skapt sin egen hemmelige hage. En dag møter hun blomsterhandleren Renata som blir imponert over Victorias kunnskaper om blomster-språket og evnen til å sette sammen vakre og talende buketter. Hun tar Victoria med til blomstermarkedet, der Victoria møter en mystisk ung mann som skal vise seg å ha forbindelse med fortiden hennes. Snart må Victoria ta et farlig valg – tør hun å satse alt for å finne lykken?

Vanessa Diffenbaughs roman er en rørende og medriv-ende historie om kjærlighet, håp, frykt, blomster og ufravikelig vilje.

utk. medio januaroversatt av Bente klinge

299,– / 978-82-03-21468-4 Bokgruppe 4

ÅRETS STORE KJÆRLIGHETS-

ROMAN!

3oversATT skjønnlITTerATur

Tenk om du Ikke kLArTe å forTelle hvA du føler På Annen måTe enn med BlomsTer

«Det har vært en fantastisk opplevelse å se hvordan en enkel fortelling kan berøre så mange forskjellige mennesker, med ulik bakgrunn, over hele kloden.»Vanessa Diffenbaug

• Debutroman som ble solgt til 27 land allerede før utgivelse!• Gikk rett inn på bestselgerlistene i Italia og England• Lovprises av et unisont internasjonalt anmelderkorps

Proof er sendt alle bokhandlere – Blomsterkampanje – Bokfilm – Postkort – Bokmerker

FORFATTERBESØK PRIMO MAI

3

Page 4: Aschehoug Informerer januar 2012

mAggIe o’fArrellhånden som førsT holdT mIn

1950-tallet: Lexie Sinclair er nettopp ferdig med universitetsut-dannelsen og har store forventninger til fremtiden. Når den sofis-tikerte bohemen Innes Kent dukker opp, er hun ikke i tvil – hun følger ham til London. I hjertet av Soho skaper hun seg et nytt liv. Men plutselig tar livet en brå vending.Mer enn 50 år senere: Elina og Ted har det vanskelig etter at deres første barn er født. For Elina blir det en stor utfordring å kombi-nere livet som nybakt mor og kunstner. Og Ted plages av minner fra barndommen – minner som ikke passer inn i det han er blitt fortalt. Etter hvert som Ted begynner å lete etter svar, skal det vise seg at Lexies og Elinas liv er knyttet sammen på en måte ingen av dem kunne drømme om.

Hånden som først holdt min er en ny, stor roman av forfatteren av Hva skjedde med Esme Lennox? Boken har fått fantastiske anmeldelser, er vinner av den prestisjetunge Costa Novel Award 2010, har ligget på listen over Amazons Best Fiction of the Year og er solgt til en rekke land.

utk. medio januaroversatt av Bente klinge

369,– / 978-82-03-21287-1 Bokgruppe 4

«Fortellingen om Esme Lennox er ekstremt opprørende lesning, blottet for melodrama og sentimentalitet ... Hennes første bok på norsk. Vi vil ha flere!»

Cathrine Krøger, Dagbladet

EN vAKKER HISTORIE om kjærlIgheT, TAP og håP

NY THRILLER Av forfAT- Teren Av BesTselgeren svermen

utk. medio januaroversatt av kari Bolstad399,– / 978-82-03-21354-0Bokgruppe 4

Grensen er en besettende og svært aktuell thriller. Her skildres menneskenes grådighet, men også deres nysgjerrighet og enorme muligheter.

• Førsteopplag i Tyskland: 400 000!• På 1. plass på de tyske bestselgerlistene i lang tid.• Svermen ble oversatt til 27 språk og er solgt i nesten 4 millioner eksemplarer.

44 oversATT skjønnlITTerATur

Page 5: Aschehoug Informerer januar 2012

svermen978-82-03-21114-0

ArTo PAAsIlInnAvolomArI voloTInens førsTe kone og Andre gAmle TIng

Volomari Volotinen blir født idet lynet slår ned i naboens okseflokk. Volomari blir med årene forsikringsjurist og gifter seg med den 20 år eldre feltlotten Laura. Kjernen i deres liv og i denne fortellingen er hovedpersonens behov for å samle. Og det er ikke grenser for hva Volomari samler på. Etter hvert anskaffer han seg Lenins skinnlue, Mannerheims gebiss, Krigsbrudens giftering, en spiralkjøler for blåmelk, Tarzans badebukser, den transylvanske fyllehunden og mye, mye mer. Arto Paasilinnas bøker er alltid knyttet til virkeligheten, selv om personene hans ofte lever på siden av samfunnet. Også i denne boken knytter han an til finsk historie og finsk kultur. Og det ville ikke være Paasilinna om det ikke samtidig var veldig morsomt.

fInsk humor, fInsk hIsTorIe og fInsk vAnvIdd På sITT BesTe

frAnk schäTzInggrensen

Året er 2025. Banebrytende teknologi har revolusjonert romfartsindustrien, og det ameri-kanske selskapet Orley Enterprises har begynt å utvinne helium 3 fra månen. I et intenst kappløp med kineserne konkurrerer de om denne ettertraktede edelgass-isotopen som kan sikre verdens energisituasjon for fremtiden. Den eksentriske konsernsjefen Julian Orley tar med seg en gruppe av verdens rikeste mennesker på et luksuscruise til månen for å skaffe investorer. Samtidig er kyberdetektiven Owen Jericho i Shanghai på leting etter den unge og vakre dissidenten Yoyo, som er sporløst forsvunnet. Det viser seg at hun er i besittelse av svært sensitive hemmeligheter. Sporene fører til slutt til månen, der Orleys romturister har gjort en særdeles farlig oppdagelse.

NY THRILLER Av forfAT- Teren Av BesTselgeren svermen

«Svermen er rett og slett en blåhval av en øko-thriller. Spekket med kraft og kunnskap.»

Kjeld-Willy Hansen, Østlandsposten

utk. medio januaroversatt av

ellen holm stenersen349,–

978-82-03-21638-1 Bokgruppe 4

150 000

BØKER SOLGT

I NORGE

55oversATT skjønnlITTerATur

Page 6: Aschehoug Informerer januar 2012

DIKT MeD HVaLsKJeLeTTeT sOM ReisVeRKlArs hAgA rAAvAndhvAlfAll

Hvalfall har hvalskjelettet nærmest som et reisverk. Rundt dette reisverket har Raavand utviklet et særegent univers, oversjøisk og undersjøisk. Undersjøisk går han inn på den spesi-fikke åtselfloraen og faunaen som hval-skjelettet er bolig for. Over sjøen er tekstene forankret i et landskap, ved Hvaler, ytre Oslofjord. Opp fra hvalfallet stiger en konkret historie om to brødre som vokste opp i

dette landskapet, nå er en av dem falt. Slik får hvalfallet et mytologisk strøk av sorg. Lars Haga Raavand dreier på perspektiv-ene og skaper en underlig, flytende stem-ning. Det oppstår et helt eget språk som både er konkret og magisk. Dikt og prosa.

utk. medio januar249,– / 978-82-03-35137-2

Bokgruppe 4

jAn P. solBergseñor sTIg

Stig Ravnaas har rømt fra alt, også seg selv. I Tarifa, helt sør i Spania, driver han et u- registrert pensjonat. Luksuriøst er det ikke, men stedet er hans, her bestem-mer han. Etter tretten år i eksil dukker plutselig tre personer fra hjembygda hans opp: En guttunge på rømmen og to middelald-rende damer som tar seg til rette. En dag bærer de en skipbrudden afrikaner i hus. Stig vurderer først å kaste dem alle på dør, men etter hvert får både han og gjestene ambisjoner på vegne av den vergeløse

mannen, og det blir strid om rettigheter og eierskap. Fem personer på avveie havner ufor-varende under samme tak. De knyttes sammen i et overraskende skjebnefelles-skap som ikke etterlater noen av dem upåvirket.

SÅR, HUMORISTISK, PARODISKOM feM sKaKKKJØRTe inDiViDeR

JAN P. SOLBERG er født i Soknedal, Sør-Trøndelag. Han utdannet seg som journalist i Canada, jobber som frilanser, har gått på Aschehougs forfatterskole og er nå bosatt i Oslo.

LaRS HAGA RAAvAND (f. 1988) er fra Trøndelag og Fred-rikstad. Han bor i Bergen og har gått på Skrivekunst-akademiet i Hordaland.

utk. medio januar349,– / 978-82-03-35142-6Bokgruppe 4

vÅRENS DEBUTANTER

666 norsk skjønnlITTerATur66

Page 7: Aschehoug Informerer januar 2012

EN ROMAN OMMØRKEROMMENE I vÅRE LIv

Anders lundeMØRKEROM

Den morgenen Gamle Einar Abrahamsen dør, kjører en varebil rundt til innbyggerne i en liten by med lasterommet fullt av konvolutter. Hver av konvoluttene inneholder et brev fra Gamle Einar. Det viser seg at den gamle byoriginalen har visst mer om livene til innbyggerne enn noen andre, også deres nærmeste. Kanskje har han kjent dem bedre enn de gjorde selv. Brevene setter i gang en seriereaksjon som foran-drer innbyggerne fundamentalt, og deres forhold til hver-andre. Dette er en roman om mørkerommene i vårt liv – om alt det vi ikke vil si til noen andre.

utk. medio januar 349,– / 978-82-03-35145-7Bokgruppe 4

skremmende AkTuell!

Anders mAlmMASSEMENNESKE

Det er overvåkningskameraer på hvert hjørne. Et stort kon-sern samler forbrukerinformasjon om byens innbyggere. Alle blir kontinuerlig sett av makten, men ingen blir sett som menneske. I 66. etasje i det store konsernbygget tilbringer den navnløse hovedpersonen dagene. Så oppdager han at han er i ferd med å bli usynlig. Plutselig forandres alt – han blir en trussel for makthaverne og sin egen arbeidsplass. Massemenneske er en uhyggelig og til tider morsom dystopi, om en manns kamp med seg selv og sine fiender, i en tilvær-else som er ulevelig.

ANDERS LUNDE er cand.mag. i litteraturvitenskap og bosatt i Skien. Han debuterte i 2009 med Noen iblant oss.

ANDERS MALM debuterte i 2009 med novelle-samlingen Våkenetter.

utk. medio januar349,– / 978-82-03-35191-4Bokgruppe 4

Sagt om Anders Lundes debutbok Noen iblant oss:

« Litteraturviter og bokfersking Anders Lunde gjør en flott debut (…) Disse ti novellene er fortalt med en helt egen stemme. (...) Lunde er kommet for å bli.»

Berit Kobro, VG

«33 år gamle Anders Lunde debuterer med ei tynn samling historier jeg virkelig likte å lese.»

Kåre Bulie, Dagbladet

Sagt om Anders Malms debutbok Våkenetter:

«... ei debutbok som både overrasker og imponerer.»Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

«Lesaren trur på dei, lesaren er med på den skrudde logikken og dei ekstreme resultata av denne logikken, konsekvensen i gjennomføringa, alt dette som til saman peikar mot ein debutant som vel å gå sine eigne vegar med det stoffet han har gripe fatt i.» Oddmund Hagen, Dag og Tid

finn mer informasjon om massemenneske her

7norsk skjønnlITTerATur 7

Page 8: Aschehoug Informerer januar 2012

nY, fLOTT DiKTsaMLing fRa BrAge-PrIsvInner

AnnIe rIIsen som heT en

I sin nye diktsamling skriver Annie Riis reflektert og innsiktsfullt om et eldres menneskes møte med verden, som hun betrakter via tv-skjermen, gjennom vinduet eller minnene. En dag melder En som het en seg – ensomheten er gjort levende – som jeget må kjempe både mot og med. Det er gripende, men også morsom.

utk. medio januar329,– / 978-82-03-35190-7

Bokgruppe 4

Gaveideer til årets store anledninger.Klassikere i nye vakre utgaver, i stort format, med lesesnor og lekre omslag.

verA henrIksenDRONNINGSAGAENkongesPeIl

Vera Henriksen er en av Norges mest betydningsfulle forfattere av historiske romaner. Hennes bøker, som er basert på nøyaktighet og nitid research, er elsket og lest av et stort og trofast publikum. Dronningsagaen har handling fra Norge, Sverige og Irland på 1000-tallet og er en rik roman om makt mellom mennesker. I Kongespeil er året 1066, og den vordende Olav Kyrre kommer til dronning Ellisiv for å fortelle om sin fars, Harald Hardrådes, død ved Stam-ford bro. Som trøst beretter Ellisiv om Harald og sitt liv med ham.

mIguel de cervAnTesDON QUIJOTE

Den skarpsindige lavadelsmann Don Quijote av la Mancha er blitt kalt den første moderne europeiske romanen og er et av verdenslitteraturens mest leste verk. Historien om ridderen og hans væpner har vært en publikumssuksess siden den kom ut første gang i 1605 og 1615, og denne geniale sammensmeltingen av absurd komikk, sosial og litterær satire og dyp psykologisk innsikt har inspi-rert forfattere fra Dostojevskij til Gustave Flaubert, Salman Rushdie og John Irving.

ANNIE RIIS debuterte i 1975 og er mest kjent som lyriker, men har også skrevet flere barne-bøker og en roman. For sin forrige utgivelse, Himmel av stål (2001), fikk hun Brage-prisen.

PrAkTuTgAver!

er utk.978-82-03-35078-8

utk. ultimo januar978-82-03-21716-6

499,– PR BOK

8 norsk skjønnlITTerATur

Page 9: Aschehoug Informerer januar 2012

klAssIkere frA BArnelITTerATurenmøT sTelLA og

lIlleBror sAm kjenT frA BArne-Tv

mArIe-louIse gAYsTellA snødronnIng

Stella er storesøsteren til Sam. Sam spør om alt mellom himmel og jord. Storesøster Stella kan alle svarene, så lenge man ikke bryr seg om fakta. Sam har aldri sett snø før, og Stella tar ham med ut for å leke. De bygger en svær snømann, går på skøyter og aker og lager vakre snøengler. Og Sam spør: «Hvor sover snømennene? Kan du spise snøfnugg? Synger snøengler?» Og om mye mer. Stella-bøkene er sjarmerende historier med nydelige illustra-sjoner om å se og møte verden med barns øyne, om lek og undring, om å være søsken.

utk. medio januaroversatt av ellen seip

179,– / 978-82-03-25440-6 Bokgruppe 4

louIse fATIoDEN GLADE LØvENiLLusTReRT aV ROgeR DuVOisin

En sjarmerende og festlig bildebok om den glade løven som bor i dyrehagen i en liten fransk by. En dag bestemmer løven seg for å ta seg en tur i byen …

I mars kommer Lena Anderson: Majas alfabet og Kaj og Per Beckman: Lisen får ikke sove

utk. medio januaroversatt av gunnel malmström

199,– / 978-82-03-25425-3Bokgruppe 4

MARIE-LOUISE GAY er en prisbelønt forfatter og illustratør. Bøkene hennes er blitt oversatt til mer enn 15 språk og er elsket av barn i hele verden.

I mai kommer den neste boken om Stella – Stella strandløve.

Noen bøker er så gode at de fortjener å bli lest igjen og igjen. Med Aschehoug Retro ønsker vi å gjenskape barnebokminner for en ny generasjon lesere. vi vil utgi bøker fra 70- og 80-tallet slik de opprinnelig så ut. Dette er barne- og ungdoms-bøker foreldre vil kjenne igjen – bøkene de selv vokste opp med.

9BArn 99

Page 10: Aschehoug Informerer januar 2012

slIk holder du deg

Yngre, sPrek og energIsk

jIll jAhrmAnn og cAThrIne BorchsenIushvor Ble deT Av kroPPen mIn?

Du kjenner sikkert igjen følelsen av flyt i hverdagen, de ukene da utfordringene tas på strak arm, du rekker det meste, finner på nye middager og føler deg ganske fornøyd med deg selv. Sånn skal livet være store deler av tiden, det har vi fortjent. Med denne boken vil vi prøve å formidle oppskriften til denne hverdagsflyten.

utk. ultimo januar349,– / 978-82-03-39049-4 Bokgruppe 3

JILL JAHRMANN er en av Norges mest kjente treningseksperter. CATHRINE BORCHSENIUS er ernæringsfysiolog. Begge er kjent gjennom aviser og magasiner og har skrevet flere bøker om trening og kost-hold.

Flinke damer sjonglerer roller som talentfulle akrobater og oppfyller etter beste evne kravene som karrierekvinne, mamma, kjæreste, foreningsmedlem og husmor – og gjerne alle tingene på én gang. Etter noen år med akrobatliv får de seg enten en skikkelig smell, eller de får øye på seg selv i speilet og lurer på hva i all verden som skjedde. Vi har funnet løsningen for å få en kropp, helse og hverdag som fungerer uten å måtte streve og strekke oss som Laban seigdamer. Denne løsningen har vi lyst til å dele med andre. Boken er også for dem som bare trenger nøkkelen til kosthold og trening som virker, både i hverdagen og på ferie og fest. Ikke bare kan du bremse kroppens naturlige aldring, du kan også skape deg en yngre kropp som fungerer og som du er glad i. Det er heldigvis aldri for sent å snu! Ved hjelp av relativt enkle hjelpemidler kan alle kvinner få mer overskudd, bedre form og helse, og et utseende de er fornøyd med!

FORFATTERNE

• en TrenIngsBok for kroPP og sjel• lær hvordAn du BlIr en forBrennIngs- mAskIn, og hvordAn du kAn Trene smArTere• gode kosTholdsTIPs og mAT som vIl gI deg mer energI• en Bok for kvInner som ønsker mer BALAnse I hverdAgen

10 helse101010

Page 11: Aschehoug Informerer januar 2012

GODE BØKER FOR ET NYTT OG SUNT ÅR!

Trine hahnemannden nordIske dIeTTen978-82-03-23881-9

Yngvar Andersenkom I form med YngvAr978-82-03-23939-7

Thorbjörg hafsteinsdottirBoosT dIn vITAlITeT978-82-03-23842-0

SLaNKINGSELvUTvIKLING

SELvINNSIKT

11helse

Page 12: Aschehoug Informerer januar 2012

sigurd stubsjøenTenk deg sLAnkenkle meToder for å gå vArIg ned I vekT978-82-03-23270-1

Anne fi Troyefremdeles I lIveden lIlle krefTBoken978-82-03-23833-8

heidi Andersen og Anna-maria stawrebergmIndfulness for foreldre978-82-03-23841-3

Andries j. kroesefInT å BlI eldremed oPPmerksomheTsTrenIng – mIndfulness978-82-03-23906-9

Birger svihussLAnk med fedmefAkTor7 nYe og vIrknIngsfulle råd978-82-03-23560-3

gunnhild corwineTTer dAnsen978-82-0323988-5

Yngvar christophersenfrIsk nok978-82-03-23734-8

kjetil Bergman olssondAddY coolkunsTen å være PAPPA978-82-03-238889-5

karen kollien nygaardBALAnseverkTøY for lIveT978-82-03-23106-3

12 helse

Page 13: Aschehoug Informerer januar 2012

SLaNKINGSELvUTvIKLING

SELvINNSIKT

Andries j. kroesefInT å BlI eldremed oPPmerksomheTsTrenIng – mIndfulness978-82-03-23906-9

sissel gran og nora skaughekTAPå eT håP om kjærlIgheT978-82-03-39019-7

sissel grankjærlIgheTens Tre PorTer978-82-03-39018-0

sissel grankjærlIgheT I hAsTIgheTens TId978-82-03-39017-3

sophia leaeroTIsk AsTroBIBel978-82-03-23762-1

marianne BehnsTjerner og krYsTAller978-82-03-19555-6

kari Anne vadstensvik BjerkestrandBedre flYTenkle TeknIkker for flYT I hverdAgen978-82-03-23820-8

13helse

Page 14: Aschehoug Informerer januar 2012

forføreren978-82-03-35182-2

eroBreren978-82-03-35183-9

oPPdAgeren978-82-03-35184-6

NYE BILLIG- BØKERRomanene om Jonas Wergeland blir Tv-serie! Dette er en av NRK Dramas største og mest ambisiøse satsninger noensinne. Kåre Conradi har hovedrollen som den voksne Jonas Wergeland. Serien kommer på NRK i løpet av vinteren.

«Forføreren av norske Jan Kjærstad er et moderne nasjonalepos … Les, kjære leser, les! Store bøker får vi så sjelden.» Die Welt, Tyskland

14 BIllIgBøker

Page 15: Aschehoug Informerer januar 2012

NYE BILLIG- BØKER månedens BIllIgBok

Aschehoug PockeT Aschehoug leselYkke serIeuAvhengIg

chris cleavelITTle Beeoversatt av guro dimmen159,– / 978-82-03-21732-6

Peter høegelefAnTPAsserens BArnoversatt av knut johansen978-82-03-21721-0

magne hovdenmgP978-82-03-35155-6

jo nesbøPAnserhjerTe978-82-03-35130-3

nevil shuteen BY som AlIceoversatt av Anders hagerup978-82-03-21733-3

mørkeTIdoversatt av guro dimmen978-82-03-21718-0

JANUAR

Beauty Killer Gretchen Lowell er bak lås og slå, men etterforsker Archie Sheridan og reporter Susan Ward står overfor nye farefulle utfordringer.

15BIllIgBøker

Page 16: Aschehoug Informerer januar 2012

Skannes med din smarttelefon. Har du ikke skanner? Last ned f.eks I-nigma fra appstore.

BerIT BerTlIngmIllA og sIrkusBAnden

Milla gleder seg spesielt mye til Oslo Horse Show dette året, for Freddy skal konkurrere i en av ponniklassene. Samtidig er Alise ny jente på stallen, og hun trenger hjelp av Milla. Alise er kommet til Norge for å lete etter moren sin, som hun ikke har sett på mange år, og som hun tror kan være en av kosakkrytterne som opptrer under showet. Men kvinnen nekter for at hun er Alises mamma. Milla forelsker seg i en valp og får tilbud om å kjøpe den, men kan hun stole på selgeren? Og Alise oppfører seg stadig mer mystisk. Da hun plutselig forsvinner, trenger Milla hjelp av vennene sine for å finne svarene på alle gåtene.

milla og midnattsmysteriet978-82-03-25155-9

milla og stallkrigen978-82-03-25157-3

milla og galoppsvindelen978-82-03-25207-5

milla og ryttermafiaen978-82-03-25310-2

utk. medio januar249,– / 978-82-03-25396-6

Bokgruppe 4

FRØKEN DETEKTIv TIL HEST På nYe sPennende evenTYr

10+