Top Banner
Elektromekaaninen lukitusjärjestelmä ABLOY ® PROTEC CLIQ on huipputurvallinen lukitusjärjestelmä, jossa yhdistyvät mekaanisen lukituksen ja elektroniikan parhaat ominaisuudet. ABLOY ® PROTEC CLIQ -lukitus mahdollistaa erilaisten korkean turvatason alueiden muodostamisen lukitusjärjestelmän sisällä, koska lukosto voi sisältää sekä mekaanisia että elektromekaanisia lukkoja ja avaimia. An ASSA ABLOY Group brand
3

8802404 Protec Cliq - abloy.com · Elektromekaaninen lukitusjärjestelmä ABLOY® PROTEC CLIQ on huipputurvallinen lukitusjärjestelmä, jossa yhdistyvät mekaanisen lukituksen ja

May 27, 2020

Download

Documents

dariahiddleston
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: 8802404 Protec Cliq - abloy.com · Elektromekaaninen lukitusjärjestelmä ABLOY® PROTEC CLIQ on huipputurvallinen lukitusjärjestelmä, jossa yhdistyvät mekaanisen lukituksen ja

Elektromekaaninen lukitusjärjestelmä

ABLOY® PROTEC CLIQ on huipputurvallinen lukitusjärjestelmä, jossa yhdistyvät mekaanisen lukituksen jaelektroniikan parhaat ominaisuudet. ABLOY® PROTEC CLIQ -lukitus mahdollistaa erilaisten korkean turvatasonalueiden muodostamisen lukitusjärjestelmän sisällä, koska lukosto voi sisältää sekä mekaanisia ettäelektromekaanisia lukkoja ja avaimia.

An ASSA ABLOY Group brand

Page 2: 8802404 Protec Cliq - abloy.com · Elektromekaaninen lukitusjärjestelmä ABLOY® PROTEC CLIQ on huipputurvallinen lukitusjärjestelmä, jossa yhdistyvät mekaanisen lukituksen ja

CLIQ on ASSA ABLOY -konsernin kehittämä teknologia, joka mah-dollistaa pienikokoisen ja vähän virtaa kuluttavan elektroniikanliittämisen mekaanisiin avaimiin ja sylintereihin. CLIQ -lukitus-teknologia mahdollistaa korkean turvatason lukituksen ja antaa uusiamahdollisuuksia avainten hallintaan sekä lukoston maksimiturvalli-suuden säilyttämiseen. Avainten kulku-oikeudet voidaan nopeastija helposti mitätöidä tai niitä voidaan muuttaa tilanteen mukaan.Lukkojen ja avainten muistiin jää lisäksi tiedot kaikista avaintenkäytöistä.

UUSI LUKITUSTEKNOLOGIA

MEKAANINEN ABLOY® PROTEC -LUKITUSABLOY® PROTEC on ammattikäyttöön tarkoitettu korkean turva-tason mekaaninen lukitusjärjestelmä, jonka avainten teettäminen ontarkkaan valvottu.Ohut ja symmetrinen täysmetallinen ABLOY® PROTEC -avain onkestävä vaativassakin käytössä.

ABLOY® PROTEC -lukoissa on useita teknisiä innovaatioita kutenesim. uusi haittalevyjen lukitusrakenne DBS (Disc Blocking System),joka tekee lukosta käytännössä tiirikoimattoman tai uudenlainenkierronrajoitin, joka minimoi avaimen ja lukon sisäosien kulumistakäytössä.

ABLOY® PROTEC CLIQ

TURVALLISUUS• Mekaaninen lukitus takaa vahvan

fyysisen lukitusturvallisuuden• Elektroniikka yksilöi kuhunkin lukkoon ja

järjestelmään ohjelmoidut avaimet• Lukot avautuvat vain oikean mekaanisen

avainkoodin sekä elektronisen tunnuskoodinsisältävillä avaimilla

• Täydellinen avainten hallinta

JOUSTAVUUS• Lukitusjärjestelmä voi sisältää sekä

mekaanisia että elektronisia lukkojaja avaimia

• Voidaan tehdä kuorisuojaus tai muodostaakorkean turvatason alueita kiinteistön sisälle

• Järjestelmän laajentaminen on helppoakulloisenkin tarpeen mukaiseksi

• Kulkuoikeuksien muutokset tehdään nopeastija helposti ohjelmoimalla

VALVONTA• Jokainen avain on yksilö, joka voidaan aina yhdistää käyttäjäänsä• Avainpesissä on kulkurekisteri, josta

voidaan lukea avain, päivä ja kellonaikajolloin avainta käytettiin

• Avaimille voidaan antaa aikarajoitettujakulkuoikeuksia

HELPPOUS JA SÄÄSTÖT• Helppo asentaa - Ei kaapeleita eikä

johdotettuja virtalähteitä• Säästää lukituksen ylläpidossa,

koska avainten lisäykset tai muutoksetvoidaan tehdä ohjelmoimalla

• Helpottaa lukitusjärjestelmän suun-nittelua ja ylläpitoa jatkuvissamuutoksissa

• Helppokäyttöinen

+DBS

Kun elektroninen CLIQ -teknologia ja ainutlaatuiset mekaaniset omi-naisuudet omaava ABLOY® PROTEC -lukitus yhdistetään, syntyy uusihuipputurvallinen ABLOY® PROTEC CLIQ -lukitusjärjestelmä.

Page 3: 8802404 Protec Cliq - abloy.com · Elektromekaaninen lukitusjärjestelmä ABLOY® PROTEC CLIQ on huipputurvallinen lukitusjärjestelmä, jossa yhdistyvät mekaanisen lukituksen ja

www.abloy.fi

Etelä-SuomiAbloy OyLars Sonckin kaari 1202600 ESPOOpuh. 020 599 4200fax 020 599 4377

Länsi-SuomiAbloy OyTohlopinranta 2833270 TAMPEREpuh. 020 599 3111fax 020 599 3480

Itä- ja Pohjois-SuomiAbloy OyWahlforssinkatu 2080100 JOENSUUpuh. 020 599 2501fax 020 599 2209

88

02

40

4

10

/20

07

3

00

0 k

pl

Su

om

en

Pa

ino

tuo

te,

Joe

nsu

u

ABLOY® -valtuutettu lukkoliike

An ASSA ABLOY Group brand

Abloy Oy on johtavia lukko- ja rakennushelavalmistajia ja sähköisen lukitusteknologian edelläkävijä.

ASSA ABLOY on maailman johtava oviympäristöratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa asiakkailleen turvallisia ja helppokäyttöisiä sovelluksia ovien avaamiseen ja sulkemiseen.

ABLOY® PROTEC CLIQ -LUKITUKSEN TOIMINTAKäyttövoimansa ABLOY® PROTEC CLIQ -avain ja lukko saavatavaimen sisällä olevasta paristosta, joten erillisiä virtalähteitä taikaapelointeja ei tarvita. Avaimen paristo kestää pitkään ja onvaihdettavissa.

Avain ja lukko kommunikoivat kaksisuuntaisesti DES-salatullaliikennöinnillä. Avaimen käytöstä jää tieto sekä lukon ettäavaimen muistiin.

Kulkuoikeuksien muutokset ABLOY® PROTEC CLIQ -lukoilletehdään ABLOY® KEYCONTROL -ohjelman ja järjestelmäänkuuluvien ohjelmointiavainten avulla. Koska avaimet ovatyksilöllisiä, voidaan avaimen kulkuoikeuksia muokata käyttäjänyksilöllistä tarvetta vastaavaksi.

Ohjelmointiavaimen yhtenä tehtävänä on toimia tiedonsiirtovälineenä lukkojen ja ABLOY® KEYCONTROL -ohjelmanvälillä, jota käytetään koko lukitusjärjestelmän lukkojen jaavainten hallintaan.

Ohjelmointiavaimen toinen tehtävä on toimia lukitusjärjestelmääsuojaavana “salasanana”. Kullakin lukitusjärjestelmällä on omaohjelmointiavaimensa ja vain järjestelmään kuuluva ohjelmointi-avain mahdollistaa muutokset sen järjestelmän lukoille.

Lisätietoa ABLOY® PROTEC CLIQ -lukitusjärjestelmästä saatte ABLOY® -valtuutetuista lukkoliikkeistä,Abloy Oy:stä sekä kotisivuiltamme www.abloy.fi

SERTIFIOITU

ORGANISAATIO

ISO 9001

ISO 14001