Top Banner
Materiaaltransport Materiaaltransport Converteerbare kar met A-frame .............. 160 Converteerbare platformwagen ............... 160 Platformwagens voor intensief gebruik .... 161 Platformwagen op werkhoogte................ 161 Platformwagen met zijpanelen ................ 162 Bolderkar .................................................162 Verrijdbaar laadbord ................................162 Materiaalkarren voor intensief gebruik .... 163 Stutplatformwagen. .................................164 Plaat- & paneelwagen .............................164 Paneelwagen met A-frame....................... 164 Converteerbare platformwagen ............... 165 TradeMaster ® mobiele kasten & werkmodules.............................165 Werkwagen .............................................166 Ladderwagen ..........................................166 Tilt Trucks uit structuurschuim .................. 167 Cube Trucks .............................................168 Triple™-trolley .........................................168 ActionPacker ® -opslagcontainers............... 169 BRUTE ® -opbergboxen ..............................169 Robuuste opbergboxen............................169 Gereedschapskisten .................................170 Opstapjes ................................................170 Wandrek .................................................170 ProRx™-huidverzorgingssysteem voor de industrie ..................................................170 Stijlvolle servicewagen ............................172 X-tra™-materiaalwagens ......................... 173 Dienstwagens/materiaalwagens voor licht gebruik.....................................174 Accessoires ..............................................174
18

2012 Product Catalogue - Material Handling (NL)

Mar 09, 2016

Download

Documents

Rubbermaid

Rubbermaid - 2012 Product Catalogue - Material Handling (Dutch)
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: 2012 Product Catalogue - Material Handling (NL)

Materia

altra

nsport

Materiaaltransport

Converteerbare kar met A-frame ..............160 Converteerbare platformwagen ...............160Platformwagens voor intensief gebruik ....161Platformwagen op werkhoogte ................161Platformwagen met zijpanelen ................162Bolderkar .................................................162Verrijdbaar laadbord ................................162Materiaalkarren voor intensief gebruik ....163Stutplatformwagen. .................................164Plaat- & paneelwagen .............................164Paneelwagen met A-frame .......................164Converteerbare platformwagen ...............165TradeMaster® mobiele kasten & werkmodules.............................165Werkwagen .............................................166Ladderwagen ..........................................166Tilt Trucks uit structuurschuim ..................167Cube Trucks .............................................168Triple™-trolley .........................................168ActionPacker®-opslagcontainers ...............169BRUTE®-opbergboxen ..............................169Robuuste opbergboxen ............................169Gereedschapskisten .................................170

Opstapjes ................................................170Wandrek .................................................170ProRx™-huidverzorgingssysteem voor de industrie ..................................................170Stijlvolle servicewagen ............................172X-tra™-materiaalwagens .........................173Dienstwagens/materiaalwagensvoor licht gebruik .....................................174Accessoires ..............................................174

Page 2: 2012 Product Catalogue - Material Handling (NL)

Materia

altra

nsport

Bent u het beu dat uw metalen gereedschap roest en houten producten rotten? Plastic is de beste optie voor het leveren van betrouwbare, duurzame producten voor materiaaltransport die u nooit zullen teleurstellen.

De Rubbermaid-producten voor materiaaltransport zijn uiterst sterke voorwerpen die optimale prestaties leveren, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. De producten van Rubbermaid worden gemaakt met duurzame kunststoffen zoals HDPE, structuurschuim of versterkte kunststof. Deze zijn licht en uiterst gebruiksvriendelijk waardoor materiaaltransport eenvoudiger, comfortabeler en kostenbesparender wordt.

■■ Lichte en eenvoudig te reinigen constructie.

■■ Snelle en eenvoudige montage met gereedschap dat gemakkelijk verkrijgbaar is.

■■ Optimale levensduur: platform uit structuurschuim roest , deukt, schilfert of splintert niet.

■■ Nagenoeg onderhoudsvrij.

Duramold™-platforms worden gemaakt uit een precies ontworpen structuurschuim en een metalen composietstructuur die lichter is dan de gangbare stalen of houten producten zonder hierbij in te boeten aan stevigheid. Zo zorgt Rubbermaid voor een gewichtafname en een verbeterde ergonomie.Duramold kan bogen op de hoogste sterkte-gewichtratio vergeleken met platforms uit metaal, hout en harde kunststof. Dit betekent dat Duramold-producten 35% lichter zijn, maar toch dezelfde last kunnen vervoeren.

Duurzaam gebouwd Heel wat van Rubbermaids producten voor materiaaltransport zijn vervaardigd uit een duurzaam structuurschuim – dit levert een licht, eenvoudig te reinigen en stevig product op dat uitstekende prestaties levert in zelfs de meest veeleisende omgevingen.

Sterk en duurzaamConstructie uit structuurschuim elimineert de nood aan een metalen structuur en resulteert in een naadloos, lekvrij frame dat niet roest, deukt, splintert of schilfert.

Waarom kiezen voor kunststof i.p.v. metaal of hout? Er zijn drie hoofdredenen waarom plastic de betere keuze is voor materiaaltransport dan metaal of hout:

Veelzijdigheid■■ Uiterst sterk ontwerp.

■■ Schokabsorberender.

■■ Vermindert passeerschade aan muren, deuren en vaste voorwerpen.

Onderhoudsvriendelijk en lange levensduur.■■ Roest, deukt, schilfert of splintert niet.

■■ Herschilderen niet nodig.

■■ Eenvoudig te reinigen.

Veiligheid■■ Geleid elektriciteit niet.

■■ Waterbestendig en rot niet.

■■ Bestand tegen de meeste chemicaliën.

■■ Stil in gebruik.

Kunststof zal niet:

Roesten

Splinteren

Deuken

Schilferen

Constructie uit structuurschuim.

Platform versterkt met staal.

Waarom is plastic de beste keuze voor een efficiënt materiaaltransport?

Page 3: 2012 Product Catalogue - Material Handling (NL)

Spaakbeen

EllepijpTransvers

carpaal ligament

VERbEtERDE gREEP mEt REgElbaRE HOOgtEtRaDitiOnEEl OntwORPEn gREEP

De in een hoek geplaatste greep zorgt ervoor dat de pols en de beenderen in de voorarm op een lijn blijven voor een optimale hefboomwerking tijdens het draaien.

De EU heeft verschillende richtlijnen goedgekeurd die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met MSA's: De EU-richtlijnen 90/269/EEC, 89/391/EEC en 89/654/EEC zorgen ervoor dat de werkgever verplicht is een veilige werkomgeving en geschikt ergonomisch materiaal te voorzien voor de personeelsleden.

De Rubbermaid-producten voor materiaaltransport zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elke werkplaats – van veelzijdige en aantrekkelijke oplossingen voor het publieke gedeelte tot robuuste en duurzame werkpaarden vereist voor productieomgevingen.

Innovatieve oplossingenProducten zoals de multifunctionele karren van Rubbermaid zijn ontworpen voor toepassingen waar tijd- en kostenbesparing essentieel zijn, maar blijven ook veilig en eenvoudig te gebruiken.

Gericht op veiligheidWij streven ernaar producten te ontwerpen die helpen bij het bevorderen van veilige werkwijzen, inclusief ladingsbeveiligingspunten, ergonomisch ontworpen grepen en lichte constructies die eenvoudig te manoeuvreren zijn.

Ergonomische omstandighedenVele activiteiten op het werk kunnen leiden tot musculoskeletale aandoeningen (mSa's). naast de fysieke pijnen die de werknemer ervaart, zijn mSa's ook negatief voor werkgevers:

■■ Medische en administratieve kosten.

■■ Lagere productiviteit.

■■ Afwezigheid.

Ladingen veilig en efficiënt verplaatsenDe regelbare greephoogte op Rubbermaid-karren en -wagens zorgt voor extra wendbaarheid en vermindert stramme spieren bij nagenoeg elke gebruiker, ongeacht de hoogte.

Metaal – deukt en roest

Hout – splintert en rot

Hoe kunt u de pijn en de kosten die gepaard gaan met RSI's en MSA's vermijden?

Page 4: 2012 Product Catalogue - Material Handling (NL)

160

FG446500

FG449700

Converteerbare kar met A-frameUniek ontwerp combineert de laadcapaciteit van een standaard paneel- of stutwagen met de functionaliteit van een kar met twee schappen voor intensief gebruik. Perfecte oplossing voor het in een keer transporteren van grote, zware lasten zoals plaatgoederen, buizen, balken, pijpen, gereedschap en voorraden.

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit Kleur HoeveelheidFG446500* Converteerbare kar met A-frame Polyethyleen 126,0 x 69,0 x 144,0 cm 900 kg 1

MATERIAALTRANSPORT: Intensief gebruik

Converteerbare platformwagenUniek, converteerbaar ontwerp waarmee de laadcapaciteit van een standaard platformwagen snel kan worden geconverteerd naar de functionaliteit van een kar met twee schappen voor intensief gebruik. Perfecte oplossing voor het transporteren van uiteenlopende materialen met één product in omgevingen met meerdere gebruikers.

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit Kleur HoeveelheidFG449600* Converteerbare platformwagen Polyethyleen 167,0 x 62,0 x 106,0 cm 350/450 kg 1FG449700* Converteerbare platformwagen met pneumatische wielen Polyethyleen 167,0 x 62,0 x 114,0 cm 350/450 kg 1

■■ Duurzame constructie uit structuurschuim met stalen frame en zijrails houdt plaatgoederen stevig op hun plaats tijdens transport.

■■ Groot platform en laadcapaciteit van 900 kg verhogen productiviteit.■■ Op het platform kunnen tot 30 cm plaatgoederen geladen worden, 15 cm

aan elke kant van de wagen.■■ Vier beweegbare armen kunnen neergeklapt worden voor het vervoeren van

balken, buizen en pijpen.■■ Capaciteit van 90 kg per zijde.■■ Geïntegreerde ankerpunten voor beveiligen van de lading.■■ Platform met antisliptextuur.■■ Ingegoten groef aan de buitenrand van het onderste platform zorgt ervoor dat

kleine items op het platform blijven liggen.■■ Verwijderbare gepoedercoate stalen steunrails.■■ Twee vaste en twee zwenkwielen uit polyolefin voor intensief gebruik met

remmen voor een optimale controle, manoeuvreerbaarheid en lange levensduur op verschillende ondergronden.

*Artikel niet in voorraad

ingEbOUwDE VEiligHEiDSfUnCtiES■■ Unieke schuifvergrendelingen

voorkomen onbedoelde verwijdering van de greep.

RObUUStE COnStRUCtiE■■ Duramold™ composietstructuur uit

structuurschuim en metaal zorgt voor een maximale ondersteuning van de lading.

ExtRa StEUn■■ Extra steun houdt gestapelde

of grote ladingen stevig op hun plaats; capaciteit 450 kg.

■■ Snelle conversie - met een druk op de knop snel te converteren van kar met twee schappen naar platformwagen

■■ Twee producten in een:■■ Platformwagen voor intensief gebruik, 61 cm x 142 cm, capaciteit 450 kg.■■ Kar met twee schappen voor intensief gebruik, 61 cm x 91 cm, capaciteit 340 kg.

■■ Ergonomische greep voor meer controle en veiligheid.■■ Gepoedercoate stalen greep met ankervergrendeling ter verhindering van onbedoelde

verwijdering.■■ Verplaatsbare opslagcaddy voor extra efficiëntie en productiviteit.■■ Platform versterkt met staal voor een verhoogde duurzaamheid.■■ Geïntegreerde ankerpunten voor beveiligen van de lading.■■ Platform met antisliptextuur.■■ Hoge opstaande rand en kanaal aan de buitenrand van het platform voor het

tegenhouden kleine items.■■ Twee vaste en twee zwenkwielen voor intensief gebruik voor een optimale

controle en wendbaarheid■■ Rubberwielen – bescherming van de ondergrond, stil gebruik, schokabsorberend■■ Pneumatische wielen – beschermt de lading op ruwe ondergronden, zowel

binnen als buiten.

* Artikel niet in voorraad

Page 5: 2012 Product Catalogue - Material Handling (NL)

161

www.rubbermaid.eu

FG440658

R050827

MATERIAALTRANSPORT: Intensief gebruik

Platformwagens voor intensief gebruikideaal voor het verplaatsen van grote, zware lasten – binnen en buiten.

■■ Ergonomische greep voor meer controle en veiligheid.■■ Platform versterkt met staal voor een verhoogde duurzaamheid.■■ Geïntegreerde ankerpunten voor beveiligen van de lading.■■ Platform met antisliptextuur.■■ Ingegoten groef aan de buitenrand van het platform zorgt ervoor dat kleine

items op het platform blijven liggen.■■ Gepoedercoate stalen greep met ankerclips ter verhindering van

onbedoelde verwijdering.■■ Twee vaste en twee zwenkwielen voor een optimale controle en

wendbaarheid.■■ Twee vergrendelbare wielen die voldoen aan EN1757-3.

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit Kleur HoeveelheidFG440658 Platformwagen voor intensief gebruik Polyethyleen 102,0 x 61,0 x 101,0 cm 900 kg 1FG443658 Platformwagen voor intensief gebruik Polyethyleen 133,0 x 61,0 x 106,0 cm 900 kg 1

Platformwagen op werkhoogteUniek ontwerp waarmee het platform op een comfortabele, ergonomische hoogte kan worden geplaatst.

■■ Ergonomische greep voor meer controle en veiligheid.■■ Platform versterkt met staal voor een verhoogde duurzaamheid.■■ Capaciteit van 900 kg voor het transporteren van zware ladingen.■■ Ingegoten groef aan de buitenrand van het platform zorgt ervoor dat

kleine items op het platform blijven liggen.■■ Gepoedercoate stalen greep met ankerclips ter verhindering van

onbedoelde verwijdering.■■ Twee vaste en twee rubberen zwenkwielen voor intensief gebruik voor

een optimale controle, wendbaarheid en een gedempte lading.■■ Twee vergrendelbare wielen apart verkrijgbaar.

In hoogte verstelbaar platform vermindert belasting door buigen en tillen. R050827 kan worden ingesteld op een werkhoogte van 70

tot 90 cm in stappen van 10 cm.

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit Kleur HoeveelheidR050827 Platformwagen op werkhoogte Polyethyleen 133,0 x 61,0 x 122,0 cm 900 kg 1

Page 6: 2012 Product Catalogue - Material Handling (NL)

162

R050831

FG447700

R050915

Platformwagen met zijpanelenideaal voor het vervoeren van kleine pakketten en materialen.

■■ Ergonomische greep voor meer controle en veiligheid.■■ Zijpanelen zijn eenvoudig te verwijderen voor het plaatsen van grote ladingen.■■ Veelzijdig ontwerp met meerdere mogelijke configuraties, 1 tot 4 panelen.■■ Vergrendelingen voor het eindpaneel verhinderen onbedoelde verwijdering.■■ Openingen in zijpanelen voor ergonomische toegang tot de inhoud.■■ Platform versterkt met staal voor een verhoogde duurzaamheid.■■ Geïntegreerde ankerpunten voor beveiligen van de lading.■■ Platform met antisliptextuur.■■ Ingegoten groef aan de buitenrand van het platform zorgt ervoor dat kleine

items op het platform blijven liggen.■■ Wielen voor bescherming van de ondergrond,

stil gebruik, schokabsorberend

Bolderkarideaal voor het verplaatsen van zware lasten in productiefaciliteiten, opslagplaatsen, onderhoudsateliers en omgevingen buitenshuis.

■■ De stuurmethode via het "vijfde wiel" zorgt voor een korte draaicirkel en goede wendbaarheid.

■■ Gepoedercoate T-trekgreep in vinyl blijft rechtop staan wanneer u de kar niet gebruikt.

■■ De T-greep kan worden verwijderd voor trektoepassingen (trekpakket wordt apart verkocht).

■■ Platform versterkt met staal voor een verhoogde duurzaamheid. ■■ Geïntegreerde ankerpunten voor beveiligen van de lading. ■■ Platform met antisliptextuur. ■■ Ingegoten groef aan de buitenrand van het platform zorgt ervoor dat

kleine items op het platform blijven liggen. ■■ Pneumatische wielen – beschermt de lading op ruwe ondergronden,

zowel binnen als buiten.

Verrijdbaar laadbordPerfect voor tijdelijke opslag van materialen, onderdelen en voorraden.

■■ Korte draaicirkel voor goede wendbaarheid in beperkte ruimtes.■■ Ergonomische greep voor meer controle en veiligheid.■■ Trekplaat voor intensief gebruik kan worden vastgekoppeld/

losgekoppeld van de hefboomgreep.■■ Platform versterkt met staal voor een verhoogde duurzaamheid.■■ Capaciteit van 900 kg voor het transporteren van zware ladingen.■■ Geïntegreerde ankerpunten voor beveiligen van de lading.■■ Platform met antisliptextuur.■■ Ingegoten groef aan de buitenrand van het platform zorgt ervoor dat

kleine items op het platform blijven liggen.■■ Duurzame gepoedercoate stalen hefboomgreep.■■ Kan handig worden gestapeld voor ruimtebesparing indien niet in gebruik.■■ Hefboomgreep wordt apart geleverd.

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit Kleur HoeveelheidR050915* Verrijdbaar laadbord Polyethyleen 122,0 x 64,0 x 20,0 cm 900 kg 1R050914* Hefboomgreep Polyethyleen 30,0 x 26,0 x 127,0 cm 900 kg 1

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit Kleur HoeveelheidFG447700 Bolderkar (pneumatische wielen) Polyethyleen 139,0 x 61,0 x 81,0 cm 900 kg 1

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit Kleur HoeveelheidR050831 Platformwagen met zijpanelen Polyethyleen 142,0 x 61,0 x 104,0 cm 900 kg 1

MATERIAALTRANSPORT: Intensief gebruik

* Artikel niet in voorraad

Page 7: 2012 Product Catalogue - Material Handling (NL)

163

www.rubbermaid.eu

FG452058

FG450058

MATERIAALTRANSPORT: Intensief gebruik

Materiaalkarren voor intensief gebruik met opstaande randenPerfect voor het vervoeren van materialen, voorraden en zware lasten.

■■ Ergonomische greep voor meer controle en veiligheid.■■ Makkelijk bereikbare gereedschaps-/accessoirehaken en opbergruimte voor

een verhoogde productiviteit en organisatie.■■ Optimale levensduur: stevig platform uit structuurschuim roest , deukt,

schilfert of splintert niet.■■ Nagenoeg onderhoudsvrij.■■ Capaciteit van 220 kg voor het transporteren van zware ladingen.■■ Grijze TPR-wielen van 12,7 cm die geen sporen nalaten; 2 vaste en 2

zwenkwielen voor een goede en stille wendbaarheid.■■ Universele stijlen voor een snelle en eenvoudige montage.■■ 2 vergrendelbare wielen die voldoen aan EN-1757-3.

EffiCiëntER wERkEnGeïntegreerde gereedschaphouder en caddy houden

items binnen handbereik en op hun plaats tijdens transport.

gEORganiSEERD wERkEnMakkelijk bereikbare gereedschaps-/accessoirehaken

zorgen voor extra opbergruimte (FG452058 en FG452558 beschikken alleen over opslagcaddy's.)

■■ Haken voor algemeen gebruik met gereedschapssleuven

■■ V-vormige inkeping voor snijden van leidingen

■■ Poten met uitsparingen voor kabelspoel■■ Vergrendelbare wielen

■■ Twee opties: bovenste schap met of zonder opstaande rand

■■ Hogere, ergonomisch gevormde greep■■ Gemakkelijk toegankelijke opbergruimte■■ Haak voor hamer/kabel

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit Kleur HoeveelheidFG450058 Kar voor intensief gebruik met opstaande rand S Polypropyleen 99,0 x 45,0 x 85,0 cm 226 kg 1FG452058 Kar voor intensief gebruik met opstaande rand M Polypropyleen 115,0 x 66,0 x 85,0 cm 226 kg 1FG450558 Kar voor intensief gebruik met vlakke rand S Polypropyleen 96,0 x 49,0 x 85,0 cm 226 kg 1FG452558 Kar voor intensief gebruik met vlakke rand M Polypropyleen 111,0 x 66,0 x 85,0 cm 226 kg 1

Page 8: 2012 Product Catalogue - Material Handling (NL)

164

R050828

R050831

R050829

MATERIAALTRANSPORT: Intensief gebruik

Plaat- & paneelwagenideaal voor het verplaatsen van grote, moeilijk hanteerbare items zoals plaatvormige goederen, deuren, balken, tafels en buizen.

■■ Drie verwijderbare, gepoedercoate verticale stalen frames bieden ondersteuning voor moeilijk hanteerbare ladingen.

■■ Vergrendelingen voor het verticale frame verhinderen onbedoelde verwijdering.

■■ Platform versterkt met staal voor een verhoogde duurzaamheid.■■ Capaciteit van 900 kg voor het transporteren van zware ladingen.■■ Geïntegreerde ankerpunten voor beveiligen van de lading.■■ Platform met antisliptextuur.■■ Ingegoten groef aan de buitenrand van het platform zorgt ervoor dat

kleine items op het platform blijven liggen.■■ Twee vaste en twee zwenkwielen uit polyolefin voor intensief gebruik

voor een optimale controle, wendbaarheid en lange levensduur op heel wat verschillende ondergronden.

Paneelwagen met A-frameideaal voor het veilig verplaatsen van grote plaatvormige goederen.

■■ Duurzaam Staal met poedercoating hoog gekanteld frame en zijrail houden de lading stevig op zijn plaats tijdens het transport.

■■ Vergrendelingen voor het gekantelde frame en de zijrail verhinderen onbedoelde verwijdering.

■■ Groot laadoppervlak voor verbeterde productiviteit.■■ Platform van 61 cm breed waarop tot 30,5 cm materialen geplaatst

kunnen worden ■■ Platform versterkt met staal voor een verhoogde duurzaamheid.■■ Capaciteit van 900 kg voor het transporteren van zware ladingen.■■ Geïntegreerde ankerpunten voor beveiligen van de lading.■■ Platform met antisliptextuur.■■ Ingegoten groef aan de buitenrand van het platform zorgt ervoor

dat kleine items op het platform blijven liggen.■■ Twee vaste en twee zwenkwielen uit

polyolefin voor intensief gebruik voor een optimale controle, wendbaarheid en lange levensduur op verschillende ondergronden.

Stutplatformwagenideaal voor het verplaatsen en opslaan van lange onhandige ladingen zoals rolgoederen, buizen, tapijten en linoleum.

■■ Stevige stalen hoeksteunen vergemakkelijken laden en lossen.■■ Vergrendelingen voor de hoekstijlen verhinderen onbedoelde verwijdering.■■ Platform versterkt met staal voor een verhoogde duurzaamheid.■■ Capaciteit van 1.100 kg voor het transporteren van zware ladingen.■■ Geïntegreerde ankerpunten voor beveiligen van de lading. ■■ Platform met antisliptextuur.■■ Ingegoten groef aan de buitenrand van het platform zorgt ervoor dat kleine

items op het platform blijven liggen.■■ Twee vaste en twee zwenkwielen uit polyolefin voor intensief gebruik voor

een optimale controle, wendbaarheid en lange levensduur op heel wat verschillende ondergronden.

1100 kg

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit Kleur HoeveelheidR050831 Plaat- & paneelwagen Polyethyleen 130,0 x 61,0 x 114,0 cm 900 kg 1

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit Kleur HoeveelheidR050829 Paneelwagen met A-frame Polyethyleen 130,0 x 61,0 x 114,0 cm 900 kg 1

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit Kleur HoeveelheidR050828 Stutplatformwagen Polyethyleen 130,0 x 61,0 x 108,0 cm 1.100kg 1

Page 9: 2012 Product Catalogue - Material Handling (NL)

165

www.rubbermaid.eu

114 kg 114 kg

FG453388

MATERIAALTRANSPORT: Intensief gebruik

TradeMaster® mobiele kasten & werkmodulesVoor het eenvoudig transporteren van gereedschap en voorraden.

■■ Met vergrendelbare kastdeuren en laden van 10 cm diep voor veelzijdige opslag- en organisatiemogelijkheden voor gereedschap en voorraden.

■■ Laden zijn voorzien van hoogwaardige schuifsystemen met kogellagers.

■■ Schappen uit structuurschuim met metaal versterkt voor extra duurzaamheid.

■■ Wordt 90% gemonteerd geleverd.

Geïntegreerd kanaal aanbuitenrand van bovenste schap.

Ergonomische greep vermindert belasting van polsen en rug.

Centraal vergrendelingssysteem voor extra beveiliging.

Twee wielen van 12,7 cm die geen sporen nalaten en twee zwenkwielen die volledig vergrendelbaar zijn.

Diepe metalen lade kan tot 18 kg dragen.

Op 3 posities te plaatsen middelste schap voor eigen inrichting opbergkast.

Kastdeuren kunnen 270° worden geopend voor eenvoudige toegang.

Bovenste schap met open voorzijde voor gemakkelijke toegang tot werkoppervlak.

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit Kleur HoeveelheidFG451288* TradeMaster™ – mobiele kast met 2 deuren Polypropyleen 106,0 x 46,0 x 98,0 cm 226,8 kg 1FG451388* TradeMaster™ – mobiele kast met vier laden Polypropyleen 103,0 x 47,0 x 84,0 cm 226,8 kg 1FG453388* TradeMaster™ – mobiele kast met 4 laden en 1 deur Polypropyleen 125,0 x 68,0 x 96,0 cm 340 kg 1

* Artikel niet in voorraad

langER PlatfORmMaakt laden van de onderste schap eenvoudiger.

Smal PROfiElEenvoudig te navigeren door deuropeningen en gangen.

wiElEn (2 VaStE, 2 zwEnkbaRE)Dankzij vier wielen van 12,7 cm die geen sporen nalaten (twee achterste wielen vergrendelbaar) kan de kar eenvoudig worden verplaatst, zelfs in kleine ruimtes.

OPStaanDE RanDEnHoudt items op de schap tijdens transport.

ERgOnOmiSCHE gREEPOntworpen voor extra comfort.

Multifuntionele servicewagen kan in enkele seconden worden getransformeerd van een materiaalkar naar een platformwagen.

■■ Innovatief design (octrooi aangevraagd).■■ Veelzijdige productiviteit en verhoogd welzijn

van uw medewerkers – tijds- en kostenbesparend.

DRUkknOPPEnDruk de knoppen in voor een eenvoudige transformatie van materiaalkar naar platformwagen.

VERgREnDElbaRE wiElEnVergrendelingen op de achterwielen houden de kar veilig op zijn plaats tijdens het laden en lossen.

VOEtPEDaalDruk de voetpedaal in om de kar op te vouwen.

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit KleurHoeveel- heid

FG430000 Multifuntionele servicewagen Polypropyleen/Staal met poedercoating metaal 115,0 x 60,5 x 87,4 cm (materiaal) Totale capaciteit 182 kg: 68 kg op bovenste schap en 114 kg op onderste schap 1115,0 x 60,5 x 111,3 cm (platform)124,0 x 60,5 x 27,7 cm (opslag)

Page 10: 2012 Product Catalogue - Material Handling (NL)

166

FG618000 FG618000 + FG6180L7

FG9T5800

MATERIAALTRANSPORT: Industrie/detailhandel/kantoor

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit Kleur HoeveelheidFG618000 Werkwagen Polypropyleen 96,5 x 48,9 x 84,8 cm 81,6 kg bovenste schap/68 kg onderste schap 1FG6180L7 Kast voor FG618000 Polypropyleen 1

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit Kleur HoeveelheidFG9T5800* Ladderwagen met kast Polypropyleen/staal 80,0 x 69,0 x 106,0 cm 226,8 kg 1

WerkwagenProductiviteit op iedere werkplek – opbergsysteem voor gereedschap en mobiele werkbank in één systeem.

■■ Vier opbergvakken voor onderdelen en hardware.■■ Optionele kastset creëert een volledig omsloten kastruimte met vergrendelbare

deur voor het opbergen van gereedschap en materiaal.■■ Twee bakken voor het opbergen van handgereedschap en voorraden.■■ Ontworpen om gemakkelijk over harde oppervlakken en door lift- en

deuropeningen te rijden.■■ Vlak afgewerkt bovenblad op ergonomische hoogte biedt comfortabele

werkruimte.■■ 4 grote wielen die geen sporen achterlaten (2 zwenkwielen, 2 vaste).■■ Te gebruiken met FG335388 afvalbak en FG335488 materiaalbak (pagina

174). Volledig vergrendelbare ingesloten opbergruimte voor extra beveiliging tegen diefstal.

Doet dienst als veelzijdige mobiele werkmodule.4 opbergvakken voor onderdelen en hardware.

LadderwagenDe ladderwagen biedt een grotere wendbaarheid, betere toegang, veilige ladderhantering en vereist slechts een minimale opslagruimte.

■■ Ladderbeheer – De stand van de ladder, in het midden van de kar, zorgt voor stabiliteit, veiligheid en voorkomt schade aan muren en deuren. Geschikt voor inklapbare ladders van max. 1,8 m voor standaarddeuropeningen van 201 cm.

■■ Wendbaarheid – Compact draagvlak voor een verhoogde draaicirkel en eenvoudig transport van gereedschappen en materialen.

■■ Veiligheid – Metalen kast en vergrendeling voor optimale veiligheid.■■ Capaciteit – Het vernuftige gebruik van de verticale ruimte verhoogt de capaciteit. Maximale belasting: 226,8 kg.■■ Organisatie – Ondiepe schappen voor eenvoudige voorwerpherkenning. Opslagruimte voor lange voorwerpen

– De kar kan afgesteld worden op het transport van tl-buizen, plafondplaten enz.■■ Wielen – wielen van 12,7 cm die geen sporen achterlaten, voorzien van remmen voor een veilige

vergrendeling van de kar.■■ 2 zwenkwielen met remmen en 2 vaste wielen.

SlUitRiEmLadders vastzetten met

één klik.

VERgREnDEling CaDDyLege caddy kan gekanteld

worden om een vlak werkoppervlak te creëren.

gEREEDSCHaPSHOUDERVoor het handig opbergen

van klein gereedschap.

lEiDing-/bUiSHOUDERGegoten greep voor

vastzetten pijp of leiding voor klemmen en bijsnijden.

* Artikel niet in voorraad

Page 11: 2012 Product Catalogue - Material Handling (NL)

167

www.rubbermaid.eu

FG9T1600

MATERIAALTRANSPORT: Industrie/detailhandel/kantoor

Tilt Trucks uit structuurschuimOntworpen voor het verzamelen van vuil en het vervoer van middelzware materialen.

■■ De wielen laten geen sporen na zodat de schoonmaak na gebruik beperkt blijft.■■ Eenvoudig schoon te maken en vrijwel onderhoudsvrij.■■ Uniek "stuurwiel" zorgt voor een optimale wendbaarheid en veilige hantering.■■ Optioneel koepeldeksel verkrijgbaar.■■ FG9T1300 en FG9T1400 kunnen worden gebruikt met FG335388 afvalbak, FG335488

materiaalbak (pagina 174) en FG295700 soepele afvalemmer. ■■ 2 zwenkwielen en 2 vaste wielen.

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit Kleur HoeveelheidFG9T1300 Tilt Truck 0,4 m3 – normaal gebruik Polyethyleen 145,7 x 68,3 x 86,0 cm 400 l/205 kg 1FG9T1400 Tilt Truck 0,4 m3 – intensief gebruik Polyethyleen 145,7 x 68,3 x 86,0 cm 400 l/385 kg 1FG9T2200 Deksel voor FG9T1300 en FG9T1400 Polyethyleen 132,1 x 70,8 x 22,9 cm 1FG101100 Tilt Truck 0,6m3 – normaal gebruik Polyethyleen 163,8 x 76,8 x 96,5 cm 600 l/272 kg 1FG101300 Tilt Truck 0,6m3 – intensief gebruik Polyethyleen 163,8 x 76,8 x 96,5 cm 600 l/453 kg 1FG102800 Deksel voor FG101100 en FG101300 Polyethyleen 154,9 x 80,6 x 22,2 cm 1FG9T1500 Tilt Truck 0,8m3 – normaal gebruik Polyethyleen 179,7 x 85,1 x 107,3 cm 800 l/570 kg 1FG9T1600 Tilt Truck 0,8m3 – intensief gebruik Polyethyleen 179,7 x 85,1 x 107,3 cm 800 l/955 kg 1FG9T2300 Deksel voor FG9T1500 en FG9T1600 Polyethyleen 169,2 x 87,6 x 22,9 cm 1

Gewelfde, scharnierende deksels apart verkrijgbaar.Door het speciale ontwerp en de extra greep aan de onderzijde kan de Tilt Truck gecontroleerd worden geleegd door één persoon.

Ergonomische greep voor een veilig langdurig gebruik.

Diepere ligging van de wielen voorkomt schade aan omliggende voorwerpen.

Page 12: 2012 Product Catalogue - Material Handling (NL)

168

FG461600

FG461900

FG461200

FG461400

FG440100

FG461100

MATERIAALTRANSPORT: Industrie/detailhandel/kantoor

Verend platform brengt de inhoud op een handige werkhoogte voor een veiliger en

minder vermoeiend materiaaltransport.

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit Kleur HoeveelheidFG460800 Cube Truck 0,2 m3 Polyethyleen 96,5 x 66,0 x 71,4 cm 200 l/136,1 kg 1FG460900 Deksel voor FG460800 Polyethyleen 97,5 x 65,4 x 21,6 cm 1FG461200 Cube Truck 0,3 m3 Polyethyleen 108,6 x 71,1 x 83,8 cm 300 l/181,4 kg 1FG461300 Deksel voor FG461200 Polyethyleen 109,5 x 69,8 x 21,6 cm 1FG461400 Cube Truck 0,4 m3 Polyethyleen 112,1 x 78,7 x 82,6 cm 400 l/226,8 kg * 1FG461600 Cube Truck 0,5 m3 Polyethyleen 111,1 x 78,7 x 94 cm 500 l/226,8 kg * 1FG461100 Cube Truck met verende bodem 0,4 m3 Polyethyleen 112,1 x 78,7 x 82,6 cm 400 l/226,8 kg 1FG461500 Deksel voor FG461400/FG461600/FG461100 Polyethyleen 112,1 x 78,7 x 21,6 cm 1FG461800 Cube Truck met verende bodem 0,6 m3 Polyethyleen 121,9 x 86,7 x 92,7 cm 600 l/272,2 kg 1FG461900 Cube Truck 0,6 m3 Polyethyleen 121,9 x 86,7 x 92,7 cm 600 l/272,2 kg 1FG461700* Deksel voor FG461800/FG461900 Polyethyleen 123,2 x 86,4 x 21,6 cm 1

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit Kleur HoeveelheidFG440100 Triple™-trolley Polyethyleen 82,6 x 52,1 cm lading 181,4 kg 1

Cube TrucksEfficiënt voor het bedrijfsmatig ophalen van afval en transport van materiaal.

■■ Het metalen frame geeft blijvende steun.■■ Gewelfd, scharnierend deksel dat de vracht afdekt zonder de capaciteit te verminderen.■■ Gecertificeerd door de USDA Meat and Poultry Equipment Group (alleen witte

uitvoering).■■ Wielen zijn in ruitvorm gemonteerd voor wendbaarheid. ■■ Past door vrijwel iedere deuropening.■■ 2 zwenkwielen en 2 vaste wielen.

Triple™-trolley3-positie-greep zorgt voor een optimale bediening, ongeacht de lading.

■■ Zeer robuuste constructie, deukt of roest niet.■■ Groot draagvlak, eenvoudig te beladen en zeer stabiel bij het vervoeren

van goederen.■■ Met ingeklapte greep bruikbaar als verrijdbaar onderstel.■■ De grote wielen laten geen sporen na en zorgen voor stabiliteit op elke

ondergrond.■■ De sleuven in het oppervlak kunnen als handvat worden gebruikt zodat

de trolley makkelijk te dragen is wanneer de greep is ingeklapt.■■ Opgevouwen is de trolley makkelijk op te bergen.■■ 2 zwenkwielen en 2 vaste wielen.

Neergeklapte handgreep voor gebruik als dolly.Handgreep in een hoek geplaatst voor het trekken van ladingen.Rechtstaande handgreep voor het duwen van ladingen.

3-positie-greep zorgt voor een optimale bediening, ongeacht de lading.

* Artikel niet in voorraad

Page 13: 2012 Product Catalogue - Material Handling (NL)

169

www.rubbermaid.eu

FG117204 1192013811910138

FG9S3000 FG9S3100

FG2215CPDIM FG2212CPDIM

MATERIAALTRANSPORT: Industrie/detailhandel/kantoor

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit Kleur HoeveelheidFG117204 ActionPacker®-opslagcontainer Polyethyleen 66,2 x 43,0 x 47 cm 90,8 l 411910138 ActionPacker®-laadbox Polyethyleen 87,6 x 41,6 x 47 cm 132,5 l 111920138 ActionPacker®-laadbox Polyethyleen 111,1 x 43,6 x 52,1 cm 181,6 l 1

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit Kleur HoeveelheidFG9S3000 Brute®-opbergbox Polyethyleen 70,7 x 44,1 x 27,1 cm 53 l 6FG9S3100 Brute®-opbergbox Polyethyleen 70,7 x 44,1 x 38,4 cm 75,5 l 6

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit Kleur HoeveelheidFG2212CPDIM Robuuste opbergbox klein Polyethyleen 30,0 x 60,0 x 40,0 cm 53 l 12FG2215CPDIM Robuuste opbergbox medium Polyethyleen 40,0 x 60,0 x 40,0 cm 68 l 12

ActionPacker®-opslagcontainersgeorganiseerde gereedschapsopslag en -transport voor professionals.

■■ Duurzaam en weerbestendige constructie.■■ Stevige, vergrendelbare sluitingen voor beveiliging van

de inhoud.■■ De containers zijn stapelbaar en kunnen eenvoudig worden

vastgesjord met elastieken koorden.

BRUTE®-opbergboxenDe ultieme opbergbox.

■■ Gemaakt van polyethyleen bedoeld voor professioneel, intensief gebruik.■■ Eenvoudig hanteerbare grepen om te tillen en te schuiven.■■ Afvoergaatjes in de greep verminderen de kans op ontstaan van bacteriën.■■ Afsluitbaar deksel houdt de inhoud schoon en veilig. ■■ Verharde geribde basis die sleepschade voorkomt.■■ Veilig en gemakkelijk stapelbaar voor efficiënt gebruik van de ruimte.

Robuuste opbergboxenideaal voor het opbergen en organiseren van klein materiaal.

■■ Soepele container met klemdeksel.■■ Stapelbaar■■ Nestbaar.■■ Verkrijgbaar in twee formaten: 45 l en 57 l.■■ Temperatuurbereik: -20°C tot +50°C.

Page 14: 2012 Product Catalogue - Material Handling (NL)

170

Ref Description Material Dimensions Colour Pack1992 Closet Organiser Polypropylene 47.5 x 8.3 cm 6

FG780400FG780200

FG252300R034721

FG199200

MATERIAALTRANSPORT: Industrie/detailhandel/kantoor

OpstapjesOpvouwbaar opstapje

■■ Makkelijk te dragen. ■■ Makkelijk op te bergen.■■ Warmtebestendig: 0°C tot +50°C.

Opstapje

■■ Opstapje voor intensief gebruik, glijdt soepel op de inklapbare rubberen wielen.

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Kleur HoeveelheidFG780200 Gereedschapskist Polyethyleen 66,0 x 29,2 x 28,3 cm 2FG780400 Gereedschapskist Polyethyleen 91,4 x 47,3 x 51,3 cm 1

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit Kleur HoeveelheidR034721 Opvouwbaar opstapje Polypropyleen 48,6 x 17,2 x 63,0 (h) cm 150 kg 1FG252300 Opstapje ABS ø 40,6 x 33,0 (h) cm 158,8 kg 1

ProRx™-huidverzorgingssysteem voor de industrie

Het niEUwE Rubbermaid ProRx™-huidverzorgingssysteem voor de industrie is uw recept voor gezonde, hardwerkende handen.

Raadpleeg het hoofdstuk Huidverzorging van deze catalogus voor meer informatie.

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Kleur HoeveelheidFG199200 Wandrek Polypropyleen 47,5 x 8,3 cm 6

Gereedschapskisten

■■ Industriële kwaliteit.■■ Stevige constructie van structuurschuim met metalen sluitingen.■■ Roest, deukt of splintert niet.■■ Uitneembare bakken voor extra bergruimte.■■ Metalen sluiting kan voorzien worden van een hangslot voor verhoogde veiligheid

(FG780200).

Wandrek Helpt de productiviteit te verhogen omdat het gereedschap efficiënt kan worden opgeborgen en makkelijk bereikbaar is.

■■ S-haken voor stelen van 1,6 tot 3,2 cm diameter.■■ Grote dubbele haken voor goede bereikbaarheid.■■ Cliphouder voor notities en instructies.

Page 15: 2012 Product Catalogue - Material Handling (NL)

Rubbermaids producten voor materiaaltransport voor kantoor- en gastenomgevingen zijn speciaal ontworpen om u en uw personeelsleden te helpen bij het snel en eenvoudig uitvoeren van de dagelijkse taken.

Ons gamma beschikt over de volgende kenmerken:■■ Nieuwe, verbeterde ontwerpen die passen in elke omgeving.

■■ Zwenkwielen voor een goede wendbaarheid.

■■ Ergonomische grepen verminderen blessures bij gebruikers.

■■ Grote laadcapaciteit om de transporttijd te beperken.

■■ Extra duurzaamheid en lagere kost vergeleken met RVS-alternatieven.

■■ Uiterst stille wielen die geen strepen nalaten en kunststofconstructie helpen

ongewenste geluiden tot een minimum te beperken.

Hoe kunt u de beste service aanbieden in uw publieke gedeeltes en toch de stijlvolste apparatuur blijven gebruiken?De eerste indruk telt. Wanneer er klanten arriveren in uw restaurant of hotel, vellen zij direct een oordeel over het voorkomen van de locatie. Zorg ervoor dat u uw klanten niet afschrikt – gebruik Rubbermaids assortiment van professioneel ogende, georganiseerde en eenvoudig te reinigen servicewagens.

Musculoskeletale aandoeningen (MSA's) kunnen veroorzaakt worden door herhaaldelijk te zware of onhandige apparatuur te verplaatsen. MSA's kunnen voorkomen worden door gebruik te maken van gemakkelijk wendbare, ergonomische en zorgvuldig ontworpen transportproducten met een hoge capaciteit.

Wist u dit?in Europa gaan er jaarlijks meer dan 600 miljoen werkdagen verloren door gezondheidsproblemen ten gevolge van werkomstandigheden.

Page 16: 2012 Product Catalogue - Material Handling (NL)

172

FG9T6800

FG9T6800

Accessories

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit Kleur HoeveelheidFG9T6800 Stijlvolle servicewagen Polypropyleen 97,0 x 53,0 x 99,0 cm 135 kg 1

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit Kleur HoeveelheidFG335388 Afvalbak Polypropyleen 30,5 x 43,2 x 55,9 cm 30,3 l 2FG335488 Materiaalbak Polypropyleen 30,8 x 43,2 x 26,7 cm 15,1 l 2FG334900 Afruimbak Polyethyleen 50,8 x 38,1 x 12,7 cm 17,5 l 12

135 kg

afgEROnDE EinDPanElEn■■ Verbergen de inhoud van de kar.

ERgOnOmiSCHE ROnDE gREPEn■■ Voor extra comfort en wendbaarheid.

VOllE afgEROnDE StOOtRanD■■ Beschermt muren en meubilair.

Stijlvolle servicewagenDeze stijlvolle servicewagen is een elegante een veelzijdige oplossing voor taken in het publieke en het keukengedeelte. Deze kar beschikt over 20% meer capaciteit op de bovenste schap, is gemaakt uit een duurzaam, recycleerbaar polyethyleen en is eenvoudig te reinigen – goed voor een jarenlang perfect voorkomen.

Aantrekkelijke vormgeving voor gebruik in het publieke gedeelte. VERHOOGDE CAPACITEIT

Twee standaard afruimbakken passen op de bovenste schap.

MATERIAALTRANSPORT: Industrie/detailhandel/kantoor

Page 17: 2012 Product Catalogue - Material Handling (NL)

173

www.rubbermaid.eu

FG409400 FG409600

18145661814567FG409300

MATERIAALTRANSPORT: Gastenontvangst en kantoor

X-tra™-materiaalwagensEen gamma hoogwaardige wagens geschikt voor het vervoeren van lasten en groot genoeg zodat u niet steeds hoeft terug te keren.

1814568/fg409300 aantrekkelijke vormgeving voor gebruik in het publieke gedeelte.

■■ Ergonomische, handige grepen.■■ Krasbestendige textuur op alle schappen.■■ Gladde oppervlakken en afgeronde binnenste hoeken zijn stijlvol en eenvoudig te reinigen.■■ 135 kg laadvermogen (maximaal 45 kg per schap).■■ Brede schappen ontworpen om 2 grote Gastronorm®-pannen of afruimbakken

te herbergen per schap.■■ Vervaardigd uit versterkte kunststof voor duurzaamheid; splintert, deukt en roest niet.■■ Stille zwenkwielen die geen strepen nalaten en kunststofconstructie voorkomen

extra lawaai.■■ Te gebruiken met FG335388 afvalbak en FG335488 materiaalbak (pagina 174).■■ 4 zwenkwielen. Eveneens verkrijgbaar met 4 schappen.■■ Eveneens verkrijgbaar met drie afgesloten zijden (FG409300).

fg409400: x-tra™-materiaalwagens met lade en kast.■■ Vergrendelbare deuren om de inhoud te beveiligen.■■ Verschuifbare bovenste lade.■■ Te gebruiken met FG335388 afvalbak en FG335488 materiaalbak.

VERVaaRDigD mEt gERECyClED matERiaal

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit Kleur Hoeveelheid1814568 X-traTM-materiaalwagen open Polypropyleen 103,2 x 50,8 x 96 cm Totale capaciteit: 135 kg of 45 kg per schap 11814566 / 1814567 X-traTM-materiaalwagen open Polypropyleen 103,2 x 50,8 x 96 cm Totale capaciteit: 135 kg of 45 kg per schap 1FG409300 X-traTM-materiaalwagen 3 zijden gesloten Polypropyleen 103,2 x 50,8 x 96 cm Totale capaciteit: 135 kg of 45 kg per schap 1FG409400 X-traTM-materiaalwagen met lade en kast Polypropyleen 103,2 x 50,8 x 96 cm Totale capaciteit: 135 kg of 45 kg per schap 1FG409600 X-traTM-materiaalwagen 4 schappen Polypropyleen 103,2 x 50,8 x 129,5 cm Totale capaciteit: 135 kg 1R050281 Set van twee zwenkwielen met remmen Rubber 10,2 cm 1

Page 18: 2012 Product Catalogue - Material Handling (NL)

174

*

FG342488 FG342488

FG342488 FG342488 FG342488 FG342488FG342100

FG335388 FG335488

MATERIAALTRANSPORT: Gastenontvangst en kantoor

Dienstwagens/ materiaalwagensvoor licht gebruik

fg342488 heeft geborstelde aluminium stijlen voor elegante uitstraling.

■■ Eenvoudig te reinigen, gladde oppervlakken.■■ Te gebruiken met FG335388 afvalbak en FG335488 materiaalbak.■■ Fluisterstille zwenkwielen en kunststofconstructie voorkomen geluidsoverlast.■■ Ergonomische, handige grepen.■■ Grote wielen van 10,2 cm die geen sporen achterlaten.■■ Verkrijgbaar in 7 kleuren voor gebruik in elke omgeving.■■ 4 zwenkwielen.

fg342100 materiaalwagen■■ Eenvoudig te reinigen, gladde oppervlakken.■■ Zwenkwielen (7,6 cm) voor extra wendbaarheid.■■ Ergonomische, handige grepen.■■ Zijpanelen houden de inhoud uit het zicht.■■ Te gebruiken met FG335388 afvalbak en FG335488 materiaalbak.■■ 4 zwenkwielen.

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit Kleur HoeveelheidFG342100 Materiaalwagen 2 gesloten zijden Polypropyleen 85,4 x 47,3 x 93,0 cm 68 kg 1FG342488 Materiaalwagen Polypropyleen 85,4 x 47,3 x 95,9 cm 90,7 kg 1R050281 Set of 2 swivel casters with brakes Rubber 10.2 cm

Ref Beschrijving Materiaal Afmetingen Capaciteit Kleur HoeveelheidFG335388 Afvalbak Polypropyleen 55,9 x 43,2 x 30,5 cm 30,3 l 2FG335488 Materiaalbak Polypropyleen 26,7 x 43,2 x 30,8 cm 15,1 l 2

AccessoiresVerschillende bakken om de karren uit te rusten voor diverse taken.

■■ Glad en makkelijk te reinigen oppervlak.■■ Beide bakken zijn geschikt voor de volgende karren: FG342100, FG342488, FG409100,

FG409300, FG409400, FG409600, FG618000, FG9T6800, FG450058, FG452058, alle Tilt Trucks en TradeMasters™.

* Artikel niet in voorraad