Top Banner
Kadampa Meditatie Centrum Nederland is een lid van de Nieuwe Kadampa Traditie – Internationale Kadampa Boeddhistische Unie (NKT-IKBU), een volledig onafhankelijke boeddhistische traditie gesticht door de Tibetaanse Meester Geshe Kelsang Gyatso. Het doel van Kadampaboeddhisme is om Boeddha’s tijdloze wijsheid op een praktische manier aan te bieden aan de mensen van de moderne wereld, zodat deze voor iedereen toegankelijk wordt. Kadampaboeddhisme leert ons om al Boeddha’s leringen te beschouwen als persoonlijk advies dat we in ons dagelijks leven in de praktijk kunnen brengen en als methodes om stap voor stap onze problemen op te lossen en innerlijke vrede en geluk te vinden. Modern Kadampaboeddhisme
1

05 KMCN Brochure 2012

Mar 09, 2016

Download

Documents

Marcel Berkien

Kadampaboeddhisme Het doel van Kadampaboeddhisme is om Boeddha’s tijdloze wijsheid op een praktische manier aan te bieden aan de mensen van de moderne wereld, zodat deze voor iedereen toegankelijk wordt. Kadampaboeddhisme leert ons om al Boeddha’s leringen te beschouwen als persoonlijk advies dat we in ons dagelijks leven in de praktijk kunnen brengen en als methodes om stap voor stap onze problemen op te lossen en innerlijke vrede en geluk te vinden.
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: 05 KMCN Brochure 2012

Kadampa Meditatie Centrum Nederland is een lid van de Nieuwe Kadampa Traditie – Internationale Kadampa Boeddhistische Unie (NKT-IKBU), een volledig onafhankelijke boeddhistische traditie gesticht door de Tibetaanse Meester Geshe Kelsang Gyatso.

Het doel van Kadampaboeddhisme is om Boeddha’s tijdloze wijsheid op een praktische manier aan te bieden aan de mensen van de moderne wereld, zodat deze voor iedereen toegankelijk wordt. Kadampaboeddhisme leert ons om al Boeddha’s leringen te beschouwen als persoonlijk advies dat we in ons dagelijks leven in de praktijk kunnen brengen en als methodes om stap voor stap onze problemen op te lossen en innerlijke vrede en geluk te vinden.

Modern Kadampaboeddhisme