Top Banner
Гаспром: Оба крака гасовода „Турски ток“ напуњена гасом среда, 20 новембар 2019 10:47  Оба крака гасовода „Турски ток“ су напуњена гасом, саопштила је корпорација „Гаспром“. „У овом тренутку оба крака су напуњена гасом, почевши од објекта код Анапе, до пријемног терминала који се налази код места Кијикеј на обали Турске, наводи се у саопштењу. 1 / 3
3

Гаспром: Оба крака гасовода „Турски ток ... · 2020. 9. 27. · Гаспром: Оба крака гасовода „Турски ток“ напуњена

Oct 20, 2020

Download

Documents

dariahiddleston
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
  • Гаспром: Оба крака гасовода „Турски ток“ напуњена гасомсреда, 20 новембар 2019 10:47

     Оба крака гасовода „Турски ток“ су напуњена гасом, саопштила је корпорација„Гаспром“.

    „У овом тренутку оба крака су напуњена гасом, почевши од објекта код Анапе, допријемног терминала који се налази код места Кијикеј на обали Турске, наводи се усаопштењу.

    1 / 3

  • Гаспром: Оба крака гасовода „Турски ток“ напуњена гасомсреда, 20 новембар 2019 10:47

    2 / 3

  • Гаспром: Оба крака гасовода „Турски ток“ напуњена гасомсреда, 20 новембар 2019 10:47

    Компресорска станица „Руска“ спремна је за почетак експлоатације. Истовремено сезавршавају радови и на пријемном терминалу у Турској. „Гаспром“ је додао да су завршени варилачки радови на делу гасовода „Северни ток 2“на руској територији. Спрема се и покретање компресорске станице. Подсетимо, председници Русије и Турске, Владимир Путин и Реџеп Тајип Ердоган,разговарали су телефоном 9. новембра о реализацији „Турског тока“. Том приликом је сазадовољством потврђено да ће до краја децембра поменути гасовод почети са радом. (Спутник)

    3 / 3