Uponor - водопреносни системи и подово отопление

Post on 13-Mar-2016

241 Views

Category:

Documents

9 Downloads

Preview:

Click to see full reader

DESCRIPTION

Обща информация

Transcript

О б щ а и н ф О р м а ц и я

Модерни решения за вашият дом – водопроводни системи и подово отопление

Отопление с гарантиран фактор за уютПодово отопление – системата „домашен уют”

Комфортът е въпрос на инди-видуално усещане. Ето защо отоплителната система на Uponor е проектирана да отговори на многообразието от изисквания. Без значение дали създавате нов дом или обновявате своето жилище, вие винаги ще получавате удобство и уют. В същото време вие си почи-вате, спокойни за ниската консума-ция на енергия.

Всичко под контрол

Едно от условията за комфорт и ефикасност на подовото отопление е функционалността на контролна-та система. Това което има значе-ние не е само външната темпера-тура, но също и индивидуалното усещане на температурата в стаята.

Тъй като това чувство се влияе от слънчевите лъчи, както и от темпе-ратурата на въздуха, системата за управление трябва да се съобрази с тези фактори. Нашите радио–кон-тролни сензори усещат по начина по който и вие. Благодарение на безжичната технология можете да разположите термостата на място което е най-удобно за вас.

цялостни системи – защото ком-форта започва от инсталацията

Като един от новаторите в тази област, Uponor предлага цялостна система, перфектно приспособена за вашите специфични нужди и индивидуално удобство.

Освен нашите изпитани иноватив-ни тръбопроводни технологии, както и нашите съвременни систе-ми за регулиране, ние предлагаме колектори и голямо многообразие от аксесоари за една надеждна инсталация.

Допълнително, ние разработихме няколко укрепващи стандарта, ко-ито са съобразени с изискванията при сроителството и са изключи-телно подходящи при различни условия на монтаж. Всички те се отличават с една характерна черта – те са бързи, надеждни и безопас-ни за инсталиране.

Clamp track

Лесена и бърза за монтиране, clamp track е сред предпочита-ните системи от монтажниците и собствениците на жилища. Мно-гопластовото фолио с интегрирани въздушни легла осигурява на всяка стая подобрена топлинна изола-ция.

Cable ties or tying wires

Директно инсталирано върху сто-манени скоби, закрепването чрез кабелни връзки или свързочни кабели е изключително подходящо за нови сгради. Предимства са необходимостта само от няколко допълнителни компонента и лес-ния монтаж.

Pipe positioning panel

Опростен и бърз за монтаж благо-дарение на своите гъвкави елемен-ти. При полагането на тръбите е необходим само един човек, което само по себе си намалява разходи-те и времето за инсталиране.

Lightweight panel

Лекият панел е идеалното реше-ние когато целта е най-бързо и ефективно завършване. Лесен за монтаж и бързо време за реакция, тези пособия са основно подходя-щи при ремонтни или обновителни промени.

Heat emission plates

Топлинно излъчващите плоско-сти са специалното решение на Uponor за дървени подове. Със своя лесен монтаж и бързина на полагане, те са идеална алтерна-тива за хора наслаждаващи се на уюта на природните материали.

Lightweight panelPipe positioning panel Heat emission platesCable ties or tying wiresClamp track

Перфектното решение за всеки дом

Системите на Uponor за водопро-водни системи са надеждни и ико-номични решения, които покриват всичките ви изисквания свързани с питейната вода в дома. Ние ви доставяме цялостни системи за осигуряването на чиста вода от външният източник до кранчето в дома ви.

Чисти и издръжливи тръби

Приемете тръбата като част от ва-шата най-ценна хранителна диета, а именно – питейната вода. Незави-симо дали избирате обикновените полиетиленови или многопластовo изградените тръби, нашите проду-кти са устойчиви на корозия и раз-късване. Освен това, те издържат на дълготрайни високи температу-ри и налягане под натиск, харак-терни за водните инсталации.

Благонадеждни и изпитани системи за водаУстойчиви компоненти за ваша-та безопасност

Всичко се свежда до връзките и едва ли това би имало по-голямо значение отколкото при водните инсталации. Нашата новаторска гама от фитинги и компоненти ви осигурява дълготрайни и издър-жливи сглобяеми връзки. Нашата разширена гама от свързочни еле-менти, колена и връзки означава че вие винаги ще разпогате с необ-ходимият ви елемент, независимо дали става въпрос за притискане, завиване или свиване.

Перфектно съчетани компоненти

Възползвайте се от нашата ця-лостна система – именно на това се основава нашето предимство – цялостни решения от Uponor за системите за питейна вода и радиа-торни системи за отопление. Освен това, те са лесни и бързи за мон-таж. Ние не само предлагаме ши-

рока гама от различни размери, но също и голям избор на аксесоари. Всички наши решения са базирани на изпитани и тествани концепции, което означава че ние бихме могли да осигурим всякакъв вид инстала-ция на питейна вода и радиаторно отопление за нов дом, обновление или допълнителни нужди.

Гаранция

Ние можем да гарантираме дълго-срочна издръжливост и надеждно свързване. При правилно инста-лиране на тръбите и свързочните елементи, Uponor осигурява десет годишна гаранция на системата ви.

икономична, издръжлива и на-деждна

MLCP (многопластово изградената тръба) обединява положителните свойства на полиетилена и метала. Устойчиви на корозия и натрупване на котлен камък, гъвкави и трайни, MLCP тръбите са идеално решение за лесна, бърза и надеждна тръбна инсталация. В комбинация с нашата интелигентна свързваща система и удобството при нейният монтаж, MLCP системата е отлична инвести-ция в дългосрочен план.

Надлъжно споен алуминий

Слепващ PE-RT слой

PE-RT Слепващ слой

Превъзходни фитингови системи с цветен код

Както се знае, фитингите трябва да прилягат. Нашите връзки пред-ставляват опростени, но изобрета-телни компоненти с дълготрайна гаранция. Още повече, ние изобре-тихме първата водопроводна сис-тема за разпознаване чрез цветове. Това не само че позволява бърза и солидна свръзка, но също и работи като внедрен контрол.

Uponor MLCP водопроводна система

Uponor PE-Xa водопроводна система

надежни, бързи и лесни за ин-сталиране

Втората система която предлагаме за водопроводни системи е PE-Xa. Тук може да научите повече относ-но специфичните предимства на нашите тръби от омрежен полие-тилен.

Високо устойчиви, изключително здрави и с превъзходен дълготра-ен режим на работа са основните предимства при избора на нашите PE-Xa тръби. Освен това, чрез Quick&Easy фитингите, PE-Xa не само осигуряват надеждност и здравина, но също така спестяват от времето за инсталиране.

изключителна здравина на фитин-гите

Относно свързването, ние оползо-творяваме запаметяващият ефект на PE-Xa тръбите. След като бъде разши-рен чрез един от нашите специални инструменти и свързан с фитинга, материалът се връща в първоначал-ното си състояние. По този начин се гарантира абсолютна здравина на свръзката в дългосрочен план.

Историята за успеха на Uponor за-почва във Финландия, където през 1965 година е построена една от първите фабрики за полиетилено-ви тръби, с което компанията става един от новаторите в тази област. От тогава ние използваме нашият опит, производствени умения и ви-сококачествени продукти, превръ-щайки се в лидер на пазара в много страни по целия свят.

Кои сме ние?

Партньорство с професионалисти – да създадем по-добра среда за живот на хората

нашата дейност

Решения в отоплението и ох-лаждането

Решения за водопроводни ин-сталации

Инфраструктурни решения

Ние предлагаме иновативни про-дукти и високо усъвършенствани решения във всички тези области, като основният принцип който ги обединява е създаването на допълнителни удобства за нашите клиенти.

11/2

008

– Su

bjec

t to

mod

ifica

tion

нашата визия

Навсякъде по света, решенията предлагани от нас подобряват начина на живот на хората. Това е в основата на всичко което правим. Нашите решения осигуряват прин-ципно най-добрият домашен ком-форт, комбиниран с най-ефикасна употреба на енергията.

нашето фирмено обещание

Uponor е просто повече. Ние спаз-ваме това обещание ден след ден. Това е нещо, на което Вие можете да разчитате.

Uponor International Sales

P.O. Box 1641 T +49-(0)9521 690 78397433 Hassfurt F +49-(0)9521 690 750Germany E international@uponor.com W www.uponor.com/international

екип от над 4500 служители

производство в 11 страни

продажби в над 100 държави

нетните продажби на Uponor възлизат на 1.2 милиарда евро през 2007 година

Promatiks Ltd.

33A Bratya Backston Blvd.1618 SofiaBulgariaT +359 (2) 4913345F +359 (2) 4913507E office@promatiks.comW www.promatiks.com

top related