Programa Kenny Garrett - · PDF fileAUDITORI DE GIRONA AUDITORI DE GIRONA Diumenge 15 de setembre. 21 h Sala de Cambra Kenny Garrett Pushing the world away Kenny Garrett, saxo alt

Post on 17-Mar-2018

231 Views

Category:

Documents

5 Downloads

Preview:

Click to see full reader

Transcript

Auditori de GironaDe setembre a desembre de 2013

Kenny Garrett

AUDITORI DE GIRONA AUDITORI DE GIRONA

Diumenge 15 de setembre. 21 hSala de Cambra

Kenny GarrettPushing the world away

Kenny Garrett, saxo alt i soprano Corcoran Holt, contrabaix McClenty Hunter, bateriaVernell Brown, pianoRudy Bird, percussió

PRESENTACIÓ OFICIAL DE NOU DISCCONCERT INAUGURAL DEL FESTIVAL DE JAZZ DE GIRONA

Amb aquest concert a l’Auditori de Girona, el prestigiós saxofonista nord-americà Kenny Garrett inaugura la tretzena edició del Festival de Jazz de Girona.

Considerat un dels saxofonistes més importants i audaços de la seva generació, Kenny Garrett va néixer a Detroit (Estats Units) l’octubre de 1960. Va començar a guanyar seguidors i fama mundial quan era jove. Dos fets van marcar la seva carrera: va ser membre de l’orquestra de Duke Ellington i va formar part de la banda de Miles Davis Garrett també ha destacat per la seva trajectòria com a líder i al costat de grans artistes com Art Blakey, Joe Henderson, Freddie Hubbard, Chick Corea, John McLaughlin i Herbie Hancock.

L’any 2009 va guanyar el Grammy pel millor àlbum de jazz instrumental com a membre de la Chick Corea & John McLaughlin Five Peace Band, i, el 2012, va rebre dues nominacions pel seu últim disc com a líder, Seeds from the underground (millor solo de jazz i millor àlbum de jazz instrumental).

Al Festival de Jazz de Girona, Garrett arriba amb una primícia: Pushing the world away, que es publicarà el proper 17 de setembre. Les peces del que serà el 17è treball al seu nom es podran sentir a Girona gairebé en exclusiva, ja que serà l’única data a l’estat espanyol d’aquesta gira internacional.

SALA DE CAMBRA

Dissabte 28 de setembre. 21 h

Peret

PROPERS CONCERTS

Servei de bar. Des d’una hora abans i fins una hora després del concert

SALA DE CAMBRA

Dijous 3 d’octubre. 21 h

Jan Lisiecki, pianoBach / Chopin

MECENES

PATRONS

Segueix l’Auditori de Girona a:

Venda anticipada d’entrades:

www.auditorigirona.org · T. 902 091 722Taquilles: Auditori de Girona, Teatre Municipal

MOLTES GRÀCIES PER FER POSSIBLE LA PROGRAMACIÓ DE L’AUDITORI DE GIRONA

MITJANS COL·LABORADORS

top related