MBK v novém · původní logo nové logo. ... MBK Consulting, s.r.o. Veveří 2581/102, Brno +420 739 079 000 info@mbk.cz. Title: MBK v novém Author: hanca.krizala3 Keywords:...

Post on 15-Aug-2020

2 Views

Category:

Documents

0 Downloads

Preview:

Click to see full reader

Transcript

MBK CONSULTINGV NOVÉM

www . m b k . c z

ROZHODLIJSME SEPRO ZMĚNU

Změna a vzdělávání jdou neustále rukuv ruce. Když chcete něco ve svém okolízměnit, potřebujete k tomu znalosti adovednosti. Protože se náš svět měníkaždým dnem, to, co jsme o něm vědělivčera, nemusí být už dnes pravdou. A tak jepotřeba to své vědění neustále podrobovatrevizi.

Pomáháme Vám růst a zlepšovat sebe iVaše firmy a podniky. Naše školení aprogramy udržujeme stále aktuální aupravujeme je tak, aby vždy odpovídalyvšem potřebám našich zákazníků. Akromě rozšíření portfolia našichporadenských služeb jsme se pustili i dozměn spíše vizuálních. Před dvěma lety jsme začalispolupracovat s novou kreativnímarketingovou firmou. Ne, nepřipravujípro Vás nová školení, za to nám alepomáhají dát lepší podobu naší vizuálníidentitě. Společně pracujeme aupravujeme tvář MBK Consulting. Některénovinky jsou spíše malými detaily, jiné užvětší a zásadnější. Důležité je, že se námspolečně daří nové kroky provádět tak,aby odpovídaly charakteru a filosofii MBKConsulting.

BÝTVIDĚT

Nejviditelnějším výstupem našíspolupráce, a to nejen kvůli jejichvelikosti, jsou pak určitě billboardy. Nebálijsme se provokovat, abychom zaujali.Kampaně z roku 2017 až 2019 jsou rozdílné, ale co je spojuje, je jejichvýraznost. Nechají Vás zamyslet se nadvlastními kompetencemi, nad slabšímistránkami a zauvažovat nad tím, conového se naučit a co zlepšit. Nejsmepřece lamy! Billboardová kampaň sepromítla i do našich webových stránek,kde ji můžete vidět v podobě sliderů.

Jste zvědaví, co se nám za dvaroky povedlo změnit a co ještěchystáme? Začalo to face liftemnašeho loga. Mysleli jsme si, že naněj nikdy nesáhneme, je totižnedílnou součástí naší firmy odjejího založení. Šikovný grafik všakpřišel s návrhem, který je čistší ajednodušší, a přitom nadáleodpovídá originálu. Ve stejnémduchu byl zpracován kompletnírebranding firmy. Snažili jsme se,aby byl vzhled jednoduchý apřehledný a Vy, naši klienti, jste semohli snadno zorientovat.

původní logo

nové logo

JEŠTĚVÍC?

Pořád Vám připadá, že to není dost změn?Důležité, ale méně na první pohledviditelné úpravy proběhly na našemwebu. Provedli jsme jeho analýzufunkčnosti a upravili strukturu i jednotlivépoložky, aby se Vám zde dobře a snadnopohybovalo a vyhledávalo. A v neposlední řadě jsme také upravilibarevnost, která nyní korespondujes ostatními grafickými výstupy.

Nezahálíme ani právě teď. Těšit semůžete na nové fotografie, které Vámpředstaví náš tým, školitele i prostředí,kde pracujeme. A jak vnímáte naše změnyprávě Vy? Dejte nám vědět, jak se Vám líbí. Váš tým MBK Consulting

MBK Consulting, s.r.o.Veveří 2581/102,

Brno+420 739 079 000

info@mbk.cz

top related