COLÒNIES A CASA · 2020-05-22 · hola barrufets i panteres roses!! hola barrufets i panteres roses! aquesta setmana anÀvem de colÒnies a la garrotxa. com que estem confinats,

Post on 09-Aug-2020

0 Views

Category:

Documents

0 Downloads

Preview:

Click to see full reader

Transcript

COLÒNIES A CASACOLÒNIES A CASA

25-29 de maig

HOLA BARRUFETS IPANTERES ROSES!!HOLA BARRUFETS IPANTERES ROSES!

AQUESTA SETMANA ANÀVEM DE COLÒNIES A LA GARROTXA.COM QUE ESTEM CONFINATS, MUNTAREM UNES

COLÒNIES A CASA!CADA DIA HI HA UNA PROPOSTA, PERÒ PODEU CANVIAR

L'ORDRE I FER-LES QUAN US VAGI BÉ. ENVIEU-NOS FOTOS, VÍDEOS, DEL QUE VULGUEU.

ENS AGRADA MOLT VEURE-US!

DILLUNSFEM LA MOTXILLA

Penseu, imagineu, on us agradariaanar... Ara podeu posar a la motxilla les cosesque necessiteu : roba de recanvi, necesser, pijama, sac de dormir,llanterna, etc.Heu de fer una foto, un dibuix, un treballmanual... del que posaríeu a la motxilla.

DIMARTSFEM UNA CABANA

Avui heu de construir una cabana al balcóo en algun espai de casa vostra. Aquestanit us toca dormir fora de la vostrahabitació.Heu d'enregistrar pas a pas la construccióde la cabana i fer-vos una foto dormint-hi. Aquí teniu una cançó que podríem cantarmentre anem en autocar o al voltant del"foc de camp": Who Took the Cookie?

La càpsula del temps: Sabeu què és?És on guardarem imatges, objectes, escrits,fotos, dibuixos, tiquets, etc. que ens defineixenel moment que vivim ara. No obrirem lacàpsula fins d'aquí a molt temps (un any,dos…). Quan arribi el moment ens portarà elrecord d’allò que vam viure. No oblideu posaruna etiqueta amb el vostre nom i l’any.Podeu fer servir un pot, una capsa o unaampolla de vidre/plàstic.

DIMECRESTALLERS

Escolliu el que més us agradi de la llista proposada per les tutores.

Taller d’art: Què és per a tu l’alegria? Costa una mica d'explicar-ho, oi? Etproposem que ho facis pintant, dibuixant,estampant, fent un collage… escoltant unamúsica de fons que t’agradi molt.Taller d’ombres: Dibuixeu i retalleu siluetesd’animals, personatges inventats o de contesper fer un titella de pal. Podeu representar ales fosques amb una llanterna la història quevulgueu contar. Material: paper, pintura, pega ipal de cuina.Aquí teniu dos vídeos on podeu agafar idees:Conte Els tres bandits i Per anar practicantamb les mans.

JOCS D'ENDEVINAR

ROBA DEL REVÉS

LA MÒMIA

LA GALETA QUE SALTA

EL CASTELL DE CARTES

JOCS DE TARDA/NITSi encara us queda corda per continuar juganti la vostra família està disposada a participar-hi, podeu posar en pràctica aquests jocs:

En aquest enllaç hi trobareu les explicacions.

Us agrada cuinar?Prepareu un berenar amb una taula benparada! Us donem algunes idees de decoració.Escriviu la recepta o el que poseu per aberenar i feu una foto de la taula parada!Bon profit!

DIJOUSEXPERTS/ES EN BERENARS

Cada imatge porta a la seva recepta.

DIVENDRESMENÚS

Heu d'escriure un esmorzar i un dinar ambtots aquests plats:-Maduixes amb suc de taronja-Un got de llet-Pollastre al forn -Pa amb mantega i melmelada-Amanida -Mongeta tendra amb patata-Un got d'aiguaPer acomiadar la setmana i fer una nit deball i disco, us proposem un ball delsMinions de “Zumba kids” ben divertit!

top related