YOU ARE DOWNLOADING DOCUMENT

Please tick the box to continue:

Transcript
  1. 1. MYSTERY SHOPPER TEHNOLOGIA MYSTERY SHOPPING este evaluarea calitatii deservirii cu ajutorul persoanelor instruite, care viziteaza un punct de vanzare retail in rol de simpli clienti.
  2. 2. indeplinirea standardelor de calitate a deservirii; respectarea tehnicii de vanzare; competenta personalului; amenajare vizuala si curatenia locatiei; plasarea materialelor S; functionarea casei de marcat; promovarea propunerilor speciale de catre personal. CE EVALUEAZA MYSTERY SHOPPERS:
  3. 3. controlul calitatii lucrului personalului; analiza procesului de deservire; stimularea actiunilor importante ale personalului (vanzari active, etc.); premierea celor mai buni angajati / celei mai bune practici; motivarea personalului (KPI in sistemul de stimulare a personalului); focalizarea instruirii personalului asupra neajunsurilor depistate; analiza strategica si determinarea directiilor pentru investitii; analiza concurentilor. PENTRU CE SE FOLOSESTE YSRY SHPPING:
  4. 4. AVANTAJELE 4SERVICE GROUP CA UNUI FURNIZOR MYSTERY SHOPPING
  5. 5. BAZA DE DATE A MYSTERY SHOPPERS Cantitate: 200 000+ de Mystery Shoppers instruiti. Calitate: oameni de diferite niveluri sociale si profesii; de sex si varsta diferita, care sunt, de fapt, consumatorii vostri. Acoperire: 52 de tari, 29 de limbi, inclusiv cu sute de localitati din Rusia, Ucraina, Kazahstan, Belarus, Republica Moldova, de la metropole la centre raionale. ROTATIE Rotatia Mystery Shoppers scade probabilitatea recunoasterii lor, permite de a oferi o perspectiva noua asupra deservirii, comentariile inspirate si propunerile privind imbunatatirea deservirii.
  6. 6. SHOPMETRICS Este cel mai bun soft din lume elaborat special pentru st Shopping. Posibilitatile tehnice ale programului permit nu doar de a prelucra informatia obtinuta in mod online, dar si de a o folosi operativ pentru instruirea si testarea personalului. CONTROL DE CALITATE Controlam strict calitatea evaluarilor. Sistemul de control al calitatii lucrului de Mystery Shoppers este asigurat de recrutare, instruire primara si cea de proiecte, certificare a Mystery Shoppers. Verificam fiecare chestionar al unui Mystery Shopper, monitorizam respectarea scenariilor de comportament, controlam coerenta si autenticitatea chestionarelor oferite.
  7. 7. EXPERIENTA 4Service Austrian Holdings GmbH este o companie internationala de cercetari, furnizorul #1 de masurare a calitatii deservirii clientilor in domeniile diferite ale afacerii de service, a nivelului de loialitate si multumire a clientului, una dintre cele mai dinamice si inovatoare agentii Mystery Shopping din Europa si Asia Centrala. Directii principale: cercetari de marketing, servicii de consultanta, serviciul Mystery Shopping, auditul standardelor de calitate, servicii call-centru, sondaje si studii de chestionare, gestionarea reputatiei online (Web Social Index) si foarte multe altele. Pentru mai multe detalii: http://4service-group.com/ro/