Top Banner
48

Vaš profit november 2011

Mar 22, 2016

Download

Documents

Katalog za gradnjo dom in prosti cas.
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
  • 2

  • PONUDBE MESECA 3

  • Smo zastopnik in montaer za podjetje Schie-del. Pred asom smo ponudbo dimnikov Schiedel razirili s ponudbo kaminskih vlokov, monoblokov, tedilnikov in prostostojeih kaminskih pei priznanih evropskih proizvajalcev (Nordica, Ruegg, Piazzetta). Pri nas na enem mestu dobite torej vse. Po potrebi vam saniramo dimnik, ali posta-vimo novega. Nato vam dostavimo kamin ter ga priklopimo na dimnik. V kolikor je potrebno, izvedemo razpih toplega zraka in na eljo stranke kamin tudi obzidamo.

    1 OGREJTE SE S KAMINOMDimniki in kamini Klemenc

    Va as je vae ivljenje. Vzemite si ga in preivite as zase popolno! Z odloitvijo o nakupu kamina, boste v dom prinesli domanost in toplino, ki je e kako dobrodola v dolgih zimskih veerih. S pogledom na gore plamen, pa se bodo v vaih mislih prebudili e tako skriti spomini in dogodki. Da zdruite prijetno s koristnim pa lahko te trenutke preivite tudi skupaj z druino.

    POSEBNA AKCIJA DO

    RAZPRODAJE ZALOGE

    4 namigiza topel in varen domNaj bo topel dom, tudi varen dom! Sledijo namigi s katerimi, lahko poskrbimo za toploto v prostoru njeno ohranjanje. Med njimi so kamini, pei, varna okna, izolacija, odstranje- valci vlage in druge alternative. O najbolji izbiri se prepriajte sami!

  • TEMA MESECA / 4 NAMIGI ZA TOPEL IN VAREN DOM

    Dimniki in kamini Klemenc

    Nudimo iroko paleto kuhinjskih tedilni-kov in nap, razlinih modelov in barvnih odtenkov. tedilniki so razdeljeni v dve osnovni skupini, in sicer tedilniki na trdo gorivo ter kombinirani. Osnovni del tedilnika na trdo gorivo se po elji stran-ke lahko kombinira s plinskimi, elektri-nimi ali steklokeraminimi kuhalii in razli-nimi elektrinimi peicami. V ponudbi lahko najdete tudi klasine tedilnike na trda goriva s penicimi. To so rustikalni mode-li tedilnikov, katere odlikuje izrazita domanost, dinamina razgibanost in prefinjena estetika. Poleg iroke ponudbe tedilnikov v podjetju izdelujemo tudi samostojee nape in nape, ki so vgrajene pod kuhinjski element. Le te po naroilu izdelamo razlinih dimenzij in oblik. Nape so lahko iz INOX-a v sijaj polirani ali mat izvedbi in prano lakirane. Vsaka napa ima vgrajeno tudi luko, filtre za maobo in ventilatorje razlinih moi.

    iroka paleta tedilnikov, nap

    Pokliite za

    brezplaen katalog in

    cenik!

    MAMMUTTI STONE FINSKI SALOVEC Kamini so iz naravnega kamna. Finski salovec je zaradi svoje sestave in gostote izredno primeren za izdelavo kaminov in kuri, omogoa 3-4 krat vejo akumulacijo toplote in 2-3 krat vejo odpornost na temperaturo kot vsi nam znani materiali, ki se uporabljajo za izdelavo kaminov in pei.

    GOLDEN FIRE - ZLATI OGENNunnauuni kamini sproajo enakomerno toploto na okolju prijazen nain!Zaradi Nunnauunijeve patentirane metode izgorevanja z visoko temperaturo do 1200C se nevarni plini in saje razgradijo, prav tako ne ostane ni neizgorenega lesa, dimnik pa ne izloa sajastega dima in ostaja zdrav in ist zaradi odsotnosti saj in vlage(kondenza)1. Primarni dovod zraka je speljan pod les, skozi majhne luknje v reetki, za hitro in mono gorenje. Gorenje je konstantno in omogoa enakomerno izgorevanje lesa 2. Sekundarni dovod zraka pa je speljan pod reetko okoli izgorevanja lesa, kjer se zrak predogreje in se nato ogret zmea z plameni nad gorenjem lesa in zvia temperaturo izgorevanja plinov na 800 1200C , ter tako

    omogoa razgradnjo kodljivih plinov in saj, ter veje in hitreje pridobivanje toplote

    3. Med konstantnim dovajanjem primarnega in sekundarnega zraka pa njegov domiselno speljani tok obenem tudi hladi strukturo reetke

    PRIJAZEN OKOLJU - Nos vam potrdi izsledke raziskav!

    V Nunnauuni kaminih je izgorevanje

    isto, zahvaljujo zlatemu ognju, kadar so emisije minimalne, uporaba goriv iz obnovljivih virov ne zmanjuje kvalitete naega zraka, ampak omogoa laje ivljenje mnogim astmatikom in ljudem z alergijami. Z Nunnauuni kamini, prav tako varujemo, pa naj bodo dodatni ali edini vir ogrevanja. Izrabljajte energijo na kar se da udoben in varen nain, pri tem pa ohranjajte naravo in gozdove iste in zdrave.

    Ceneje in okolju prijazneje ogrevanje

    Na voljo preko 60 razlinih modelov iz treh grelnih

    kategorij.

  • TEMA MESECA / 4 NAMIGI ZA TOPEL IN VAREN DOM6

    V elji po domanosti si v hitrem tempu elimo kanek nostalgije tudi v naem domu, jedi pei in kuhati na tradicionalen nain, prav tako, kot so jih pripravljali v asih, ko je bil zidan tedilnik v vsaki kuhinji. Zraven pa imeti e prijetno in cenovno ugodno ogret bivalni prostor z loneno pejo ali s kaminomas hiti naprej, tedilniki in lonene pei so z njim spremenili svojo obliko, njihova podoba je postala moderna in so danes postali dekorativni okras kot sinonim neke dobeVse te elje v podjetju Kljuavniarstvo Fekonja d.o.o. za vas izpolnjujemo e 32 let z izdelovanjem tedilnikov na trdo gorivo, kaminov in lonenih pei. Domanost in udobnost si podajo roke z ekonominostjo, praktinostjo, modernostjo in prijetnostjo.Izdelki so narejeni v duhu nostalgije po naravni toplini nekdanjih babiinih kuhinj. Z uporabo najkvalitetnejih materialov ter moderne tehnologije so tedilniki primerni za vse vrste gradenj, od najstarejih do najmodernejih. Ni le sredstvo namenjeno ogrevanju, temve istoasno okrasni element prijeten na pogled. Da bi zdruili prijetno s koristnim so tedilniki prirejeni tako,

    da je na vseh mogoe kuhati in istoasno ogrevati enega ali vse bivalne prostore.

    Letno izdelamo 1000 tedilnikov, koliina pa se iz leta v leto vea. Med njimi so tedilniki na trdo gorivo, kamini in lonene pei, ki so lahko povezane na centralno ali ne.Znano je, da so lonene pei

    najceneji nain ogrevanja. Poznamo jih nekako tako dolgo kot kmeke pei,

    le da so lonene pei manje in raznih

    oblik. Vsekakor pa nam prav tako kot kmeka pe priara romantino vzduje ob hladnih zimskih veerih

    Nae proizvode ne prodajamo le v Sloveniji, ampak tudi v Avstriji, Nemiji, kupci pa prihajajo tudi iz Hrvake ter Madarske. Karakteristike tedilnikov prilagajamo eljam kupca, zanje pa smo pridobili tudi CE certifikat.

    Skuhajte si na babiinem tedilniku

    NAJNIJE CENE

    V SLOVENIJI!Preverite!

    Druinsko podjetje se s kovinsko dejav-nostjo ukvarja e ve kot 30 let. Proi-zvajamo enoslojne in troslojne dimnike. Enoslojni dimniki so bolj primerni za sanacije starih dimnikov, za kurjenje s trdimi, tekoimi in plinastimi gorivi ter za nizkotempera-turne konden-zacijske kotle s potrebnim vlekom dimnika. Montaa je dokaj hitra in enostavna, saj togost in stabilnost konstrukcije notranjega dela di-mnika doseemo brez posebnega orodja to je varjenja ali vrtanja cevi s fiksnim oblikovnim spojem elementov, privarje-nih na dimnike cevi in ostale elemente. Za pravilno, enostavno in hitro povezavo kotla z dimnikom pa proizvajamo pri-kljune kose dimovodov, ki so medse-bojno enostavno sestavljivi in prilago-dljivi ter imajo potrdilo o skladnosti. V ponudbi pa imamo tudi kaminske pei, znamke Sideros in Nordica.

    Kamini, tedilniki in nerjavei dimniki Karodi

    NOVO!VOZIEK

    ZA DRVA

  • TEMA MESECA / 4 NAMIGI ZA TOPEL IN VAREN DOM 7

    Kjer je dim je tudi ogenj, pravi slovenski pregovor. Kjer pa je ogenj, pa ni nujno, da je tudi dim pravijo v podjetju PTS VAUDA, ki vam top-loto domaega ognjia priarajo s kamini WUNDER - brez dima, plinov, vonjav in pepela.Gre za t.i. udeni kamin, v katerem ne kurite z lesom, za varljivo realnim videzom polen se namre skrivajo 3 ploevinke z gorivom. Velikost plamenov si nastavite sami, izberete tudi as gorenja.V toploti iz kamina lahko uivate kjerkoli, saj je mogoe kamin premikati kamorkoli, ker ne potrebuje dimnika, prav tako pa ni pojava dima, plinov, vonjav in pepela. Glede na notranjost bivalnega prostora lahko izbirate med klasinimi, sodobnimi, kovinskimi, kamnitimi in lesenimi kamini.

    Kako zmanjati izdatke za energijo za ogrevanje, ne glede ali gre za kurilno olje, zemeljski plin, elektrino energi-jo? Med naini zmanjanja strokov je vsekakor postavitev lonene pei ali kombinirane toplozrane pei ali morda kakne druge razliice pei na trda goriva (drva), kot so kruna (kmeka) pe, zidani tedilnik, toplozrani kamin Za zmanjanje strokov ogrevanja s post-avitvijo pei na drva so najbolj primerne pei, ki imajo monost akumulacije toplote. To so predvsem lonene pei ali pa kombinirane toplozrane pei. Lonena pe je ogrevalna naprava z veliko akumulacijsko sposobnostjo in z okoli 80- ali ve odstotnimi izkoristki. Pravi-loma je izdelana iz pearskega amotnega materiala v notranjosti in penic na obodu pei. Neteto oblik in barvnih kom-binacij omogoa prilagoditev vsakemu okusu. Izdelujejo se po sistemu dvojne zidave z loeno notranjostjo od plaa, kar zagotavlja enakomerneje segrevanje ogrevalne povrine in prepreitev vejih dilatacijskih razpok.Kombinirane - toplozrane pei so ogre-valne naprave, sestavljene iz litoeleznega ali jeklenega kuria, obloge iz materiala, primernega za akumulacijo toplote ter dodatka masivnega dela pei, ki ima funkcijo akumulacije toplote kot lonena pe. Ta tip pei ogreva prostor na dva naina in sicer z naravnim (ali prisilnim) kroenjem zraka ali preko ogrevalne povrine neposredne obloge v trajanju okoli tiri ure ter iz dodatnega masivnega dela do 12 ur. Uporaba takih pei je praktino mona v vseh fazah kurilne sezone, to je jeseni, pozimi in spomladi.

    udeni kamin

    Ogrevanje prostorov s pecmi na trda goriva

    e od 200

    dalje

  • 2 IzberIte pravo pePei in tedilniki, ki so bili v preteklosti edini nain ogrevanja in stalnica vsakega doma, danes veljajo za nadstandard. Na sreo pa se na trgu s podroja ogrevanja pojavlja vedno ve ponudnikov. Le ti poskrbijo, da nam je bivanje in preivljanje prostega asa doma e toliko prijetneje. Pestra ponudba irokega asortimana, pa omogoa, da lahko vsakdo izbere najustreznejo varianto.

    Ogrevanje na pelete je ve kot 60% ceneje kot ogrevanje na kurilno olje. Na trgu energentov dandanes opaamo pogoste spremembe. cene se nenehno spreminjajo. Pustite si monost izbire. V peeh tkan lahko kurimo na: pelete, lesno biomaso, polena, drva, ostalo biomaso: sadne peke, opilki... preklop med posameznimi vrstami goriva je sekunden in zelo enostaven - brez fizinih posegov na pei.Kurite na pelete in uivajte udobje kot da bi kurili na kurilno olje (avtomatski vig-elektro grelec in regulacija); nastavite si ogrevalni reim za vsak dan posebej; ko vas ni doma kurite na pelete, ko se vrnete nameite v pe drva - ta se vam bodo preko peletov tudi vgala; velik zalogovnik za pelete poskrbi, da je le 1-2 kratno polnjenje zalogovnika dovolj za cel teden ogrevanja; velik nalagalni prostor za drva oziroma polena vam omogoa, da bo eno ali dvoje nalaganje dovolj za ves dan; mogo je tudi dokup GPRS modula, ki omogoa daljinsko viganje in krmiljenje pei; moderna avtomatika (slovenski proizvajalec) vam omogoa visoko uinkovitost ter enostavno upravljanje pei.

    Izgorevanje v pei TKAN ne deluje na podlagi naravnega vleka zraka, ampak na podlagi

    prisilnega vpihovanja zraka(tudi ko kurimo na drva oz. polena). Turbolatorji - usmerjevalci dimnih plinov ter dolga pot dimnih plinov, sonda dimnih plinov (temperaturo

    lahko kadarkoli oditate) poskrbijo za visok izkoristek izgorevanja - preko

    90%. Zato je pe upraviena tudi do subvencije eko sklada.

    Kakovost pei TKAN potrjuje ve razlinih certifikatov - med njimi tudi certifikat o ustreznosti (ki potrjuje skladnost z ve glavnimi standardi) izdan s strani Slovenskega instituta za meroslovje - SiQ.Zaradi visokega izkoristka nad 90%, ustrezne emisije CO in pranih delcev je pe upraviena do subvencije Eko sklada.Ne akajte na zimo, grejte se kvalitetno, udobno in poceni!

    predstavljamo vam pei na pelete serije tKaN

    Dvokurini kotel brez bojlerja je specialen kotel z loenim kuriem za trdna in tekoa goriva. Kurie, ki je namenjeno za kurjenje trdih goriv, omogoa optimalne izkoristke. Kurie, namenjeno tekoim gorivom, pa poleg uinkovite izrabe dovedene energije bistveno zniuje tudi kodljive snovi ter daje visoko obratovalno varnost in dolgo ivljenjsko dobo. Tako kotli z bojlerjem kot tudi brez, so dobro izolirani in obdani z estetskim in enostavno razstavljivim kovinskim plaem. Zasnova kotla pa omogoa enostavno in hitro montao.Kombinirani toplovodni kotli so konstruirani tako, da je mono kurjenje z oljem ali plinom. V tem primeru je potrebno dodatno nabaviti e kotlovno regulacijo. Zaradi majhne tlorisne povrine pa ne potrebujejo niti veliko

    prostora za namestitev.Zasnovana konstrukcija kotla na trdo gorivo in kotla na olje zagotavlja dobre uinke zgorevanja in obratovalno varnost. Kotel na trdo gorivo je namenjen za ogrevanje s srednje kalorinimi premogi in lesom, dimenzijsko in estetsko pa je zasnovan tako, da je mogoa namestitev v kuhinjski niz, predsobi, kopalnici ali v kleti. Oljni kotli so izdelani iz kvalitetne ploevine. Razlini modeli le teh imajo vgrajen oljni gorilnik, polnilno pipo, obtono rpalko, raztezno posod in varnostni ventil.V podjetju Eurotherm d.o.o. svoje proizvode trimo na domaem in tujem triu. Podjetje ima svojo stransko dejavnost tudi prodajo intalacijskega materiala kot so radiatorji, gorilniki itd. ter montao ogrevalnih sistemov, s imer konnim kupcem zagotovimo nakup-montao na enem mestu.

    Dvokurini ali kombinirani kotlel?

    do

    -25%pri subvenciji

    EKO sklada

    TEMA MESECA / 4 NAMIGI ZA TOPEL IN VAREN DOM8

  • Boiler 200L Za ogrevanje tople vode (2-3lansko druino) zadostuje 1 kolektor.

    Heat pipe tehnologija za maksimalen izkoristek sonne energije. Delujejo tudi v oblanem vremenu in skoraj skozi vso sezono. Nameeni so lahko na strehi, tleh, terasi, balkonu ali steni, samo, da ulovijo sonce.

    *DDV 20%, z montao na stanovanjski objekt, fizina oseba 8,5%.

    Ne morete uloviti sonca?Tudi za vas imamo reitev !Toplotne rpalke zrak/vodamajhna investicija, veliki prihranki

    Delujejo skoraj v vseh vremenskih razmerah

    Sonni kolektorjiin toplotne rpalke

    www.et-solar.si

    NAPRAVE ZA ZAITO PRED

    VODNIM KAMNOM

    OSTALA PONUDBA:

    PREDNOSTI

    HRANILNIKI

    ELEKTRINI IN KOMBINIRANI

    GRELNIKI

    BOJLERJI ZA CENTRALNO KURJAVO 120 l

    PRETONIGRELNIKI

    za samo

    23,75 EUR

    +DDV

    - Veliki prihranki energije (do 80% na celoletni ravni)- Vakuumska heat pipe tehnologija - Delujejo skoraj v vseh vremenskih razmerah, skozi vso sezono, tudi pozimi - Delujejo zastonj, ni porabe energije med obratovanjem - Vro zimski popust

    e od

    189,00 EU

    R+DDV

    solarni greln

    ik 300L

    e od 539,

    10 + DDV

    Toplotna rpalka za sanitarno vodoz 200l grelnikom 981 EUR + DDV*z 300l grelnikom z monostjo priklopa sonnih kolektorjev 1251 EUR + DDV*

    12 kW inverter zrak/voda

    3141,00 + DDV*

    IzberIte pravo pe

    Ste za aLterNatIvo?Sonce greje zastonj, zato ljudje danes vedno bolj razmiljajo in se odloajo o alternativah za ogrevanje. In ker je sonce vir energije, za katerega ne rabimo odteti denarja ga lahko izkoristimo e z neposredno postavitvijo sonnih kolektorjev ali izgradnjo sonne elektrarne. Kolektorji sluijo za ogrevanje sanitarne vode, hkrati pa so podpora tudi pri ogrevanju.

    Celotni sistem je sestavljen iz kolektorjev in grelnika (hranilnika toplote). Prenosni medij, ki ogreva vodo, je nestrupena in nezmrzljiva tekoina, ki jo poganja obtona rpalka. Le-to krmili (vklaplja in izklaplja) intelegentni krmilnik, ki glede na eleno temperaturo vode v hranilniku uravnava potreben pretok tekoine iz kolektorja do hranilnika. Raztezna posoda uravnava tlak v sistemu, varnostni ventil pa skrbi za varnost. Sistem lahko opremimo tudi z rezervnim napajanjem za primer izpada elektrine energije. Deluje lahko tudi termosifonsko (brez pomoi rpalke in krmilnika) v kolikor so kolektorji nameeni nije od hranilnika toplote (bojlerja).Thermomax sonne kolektorje odlikuje vrhunski izkoristek, vzdrljivost, odpornost na too, zaita pred pregrevanjem in atraktiven, tanek izgled. Narejeni so v Evropi, njihova predvidena ivljenska doba je preko 25 let.Za ogrevanje vode za 2-3 lansko druino zadostuje e 1 kolektor in 200 l bojler. Kolektorji imajo evropski certifikat o kvaliteti.Pri Ellatronu prodajamo tudi toplotne rpalke za ogrevanje sanitarne vode, ogrevanje prostorov in posebne izvedbe za hlajenje prostorov. Toplotna rpalka zrak/voda izkoria toploto zraka in ogreva

    vodo. Te dosegajo najveje izkoristke, e lahko ogrevajo z nijo temperaturo vode,

    sicer pa lahko dosegajo temperaturo med 55 in 60C. e se uporabljajo za ogrevanje prostorov so najbolj uinkovite pri talnem ogrevanju.V svoji ponudbi imamo tudi grelnike

    sanitarne vode in zalogovnike hranilnike vode. Vsi grelniki

    so emajlirani z visoko kvalitetnim emajlom imajo zaitno magnezijevo

    anodo kar zagotavlja dolgo ivljenjsko dobo in debelo izolacijo, ki zmanjuje izgube na minimum. Grelnik ugotovi prisotnost zranih epov v vodi, kar e dodatno zmanja monost pokodb elektrinega grelca. Razlika med grelniki (bojlerji) in zalogovniki je, da zalogovniki niso emajlirani in so namenjeni shranjevanju tople vode za ogrevanje in so vejih volumnov od 300 do nekaj tiso litrov.

    Sonni kolektorji in toplotne rpalke

    -10%ZIMSKI POPUST

    pri takojnjemnaroilu

    Toplotna rpalka je ekoloko najprija-zneji in energetsko najceneji nain ogrevanja prostorov in/ali sanitarne vode. Odvzema toploto okolikemu zraku (vodi ali zemlji) in z njo ter dodano elektrino energijo segreva vodo do temperature 55C ali ve. Za pogon naprave (kompre-sorja in ventilatorja) je potrebno vloiti od 20-30% energije (elektrine), 80-70% energije pa pridobimo iz okolice (zastonj). Razmerje med vloenim delom (elek-trino energijo) in pridobljeno toplotno energijo imenujemo grelno tevilo. To pa je tem veje (veji prihranek) im vija je temperatura vira in tem nija je ogreval-na temperatura .

    Nova generacija vrhunskih toplotnih rpalk

    TEMA MESECA / 4 NAMIGI ZA TOPEL IN VAREN DOM 9

    3

  • Uporaba sonnih ko-lektorjev je prijazna do okolja. Z njiho-vo uporabo mo-no zmanjamo izpuste toplogre-dnih plinov zato jih lahko kupite s pomojo dravne subvencije.Za vas smo v posebni AKCIJI pripravili PAKET, ki vsebuje naslednjo opremo z montao:- 2 kolektorja Astersa AT024 2,6m2- bivalentni ogrevalnik sanitarne vode v = 300l.- solarna regulacija- solarna obtona rpalka- polnilna armatura, izloevalnik zraka- zaporna armatura in prikljuni set- solarna raztezna posoda, varnostna armatura- komplet potopnih tulcev in tipala

    Redna cena kompleta je 3.190 EUR brez DDV.AKCIJSKA CENA JE SAMO 2.680 EUR(z vkljuenim 8,5% DDV)Dravna subvencija na sistem je 768 EUR,kar pomeni, da sistem stane samo 1.912 EUR.

    10 LET GARANCIJE NA KOLEKTORJE.V ceni je upotevana montaa zgoraj navede-nega kompleta, pritrdilne konzole je potrebno za vsako stre-no kritino naroiti posebej, vsa dodatna dela za poveza-vo se zaraunajo dodatno. Akcija velja za naroila prvih 50 kompletov.

    Dober dan, sonce!

    Sonna elektrarna je varna naloba!Sonna energija je skupen izraz za vrsto postopkov pridobivanja energije iz sonne svetlobe. Sonno energijo e stoletja izrabljajo tevilni tradicionalni naini gradnje, v zadnjih desetletjih pa je zanimanje zanjo v razvitih dravah naraslo hkrati z zavedanjem o omejenosti drugih energetskih virov, kot so fosilna goriva, ter njihovih vplivih na okolje. V okoljih, kjer drugih virov energije ni na voljo denimo oddaljeni kraji ali celo vesoljski prostor se sonna energija e mono uporablja.Na kvadratni kilometer pada priblino 1000 MW svetlobnega toka, toliko, kot potrebuje manje mesto za ogrevanje in razsvetljavo. V sonnih kolektorjih izkoriamo sonno energijo za segrevanje vode, v sonnih celicah pa jo lahko pretvarjamo v elektriko.Fotovoltaika deluje tako, da sonce proizvaja energijo v dveh oblikah in sicer kot toploto in svetlobo. Samo svetloba je tista, ki je potrebna za obratovanje sonne elektrarne.Fotovoltaini sistem na vai strehi bo ez cel dan proizvajal dovolj elektrine energije za gospodinjsko porabo (lui, aparati, itd), razen za centralno ogrevanje in gretje vode.

    S pomojo lastne sonne elektrarne ne le zmanjujete raun za elektriko ampak

    tudi ustvarjate preseek, ki ga lahko prodajate dobavitelju elektrike. Fotovoltaini sistem izkoria obnovljive vire energije in ne onesnauje okolja. Prav tako nima

    nobenih vplivov na vas in vae blinje in tudi kakno vzdrevanje ni

    potrebno.

    Pravilno povezani elementi so popolnoma varni. Sama namestitev modulov na streho je podobna prekrivanju s streniki, elektrine povezave delujejo brez tveganja. Obratovanje sonne elektrarne ne povzroa sevanja, saj preprosto le izkoria arke sonne svetlobe.Pri postavitvi lastne sonne elektrarne imate dvojen dobiek, tako finanni kot nefinanni. Poleg finannega dobika so tu e ustvarjanje iste energije in zmanjevanje emisije CO2.

    1.912Cena

    z montao

    z 8,5% ddv

    TEMA MESECA / 4 NAMIGI ZA TOPEL IN VAREN DOM10

    IZDELAVA NA KLJU!

    GOTOVINSKI POPUST!

  • Skozi zunanje stene lahko izgubimo tudi do 40 % vseh izgub toplotne energije, zato je toplotna izolacija zunanjih sten e kako pomembna. Dobra fasada ne daje le zadovoljstva oem, biti mora predvsem uporabna. To pomeni, da mora skrbeti za uravnavanje vlage v prostoru ter za ohra-njanje zaeljene temparature v bi-valnih prostorih. Dober fasadni sistem vse to omogoa. Klju-nega pomena je e na samem zaetku izbira izolacije.Pomembno je zaupati nasvetom dobrega strokovnjaka. Podetje TERMO SGD ima 20 letno tradicijo v gradbenitvu, njihovo kvaliteto potrjuje tudi znak Slovenske kakovosti. Ukvarjajo se predvsem z iz-vedbo toplotnoizolacijskih fasad, izvedbo strojnih in ronih ometov, strojnih tlakov, gradijo poslovno-stanovanjske objekte, izvedejo sanacijo objekta, uredijo okolico objekta in izvajajo prevozne storitve.V TERMO SGD vedo, da obleka naredi loveka, fasada pa hio.

    Nogam toplo odejo, hii pa dobro izolacijo !!!

    IZOLIRAJTE SVOJ DOMIzolacija je pomemben dejavnik pri gradnji. Ker se blia zima poskrbite, da vam visoki stroki kurjave, ne bodo stanjali denarnice. Z ustrezno izolacijo stanovanja ni potrebno tako mono ogrevati, toplota pa se ob ustrezni izolaciji zadri v prostoru dlje asa. Najbolj izpostavljena lastnost pri izboru materiala je toplotna prevodnost, poleg katere je pomembno upotevati e druge kriterije.

    4

    Knauf suhi omet ali stenska obloga s ko-vinsko podkonstrukcijo sta idealna reitev za ometavanje zidnih sten in obnovo ter renoviranje neravnih ali pokodovanih sten. Osnovna dejavnost s katero se ukvar-jamo je izvedba suho montanih gradbe-nih sistemov, predvsem izdelava predelnih sten, obloenih sten, spuenih stropov in suhomontanih estrihov. Izvajamo pa tudi obrtnika dela, od slikopleskarstva, elektrointalacij, centralnega ogrevanja, polaganja podov, vgradnje strenih oken do keramiarskih in mizarskih del. Na podroju suhe montae s pogodbenimi podizvajalci razpolagamo s 50 monterji, ki izvajajo dela na podroju celotne Slovenije.

    Va partner pri suhi gradnji in izolaciji!

    AKCIJA!EKO

    POPUST

    TEMA MESECA / 4 NAMIGI ZA TOPEL IN VAREN DOM 11

  • GRADNJA IN OBNOVA ... tudi na www.nidani.si13

    PROBLEME Z ODVENO VLAGO IMA VE KOT 70% PREBIVALCEVV izoliranih objektih, e posebej e imate vgrajena kvalitetna okna (ali pa ste jih pred asom zamenjali) je najveji problem stanovanje pravilno prezraevati. Ve kot 70% stanovalcev v vestanovanjskih zgradbah probleme z odveno vlago in kodljivo plesnijo, kar se dogaja zaradi nezadostnega oz nepravilnega prezraevanja.

    Prezraevalni sistem LUNOS omogoa kontroliran dotok sveega zraka v stanovanje glede na velikost posameznih prostorov, ter odvod zatohlega zraka, kodljivih snovi in vlage iz prostorov. Sistem dodatno filtrira sledi peloda oziroma cvetnega prahu v zraku in vas tako iti pred alergijami. Protihrupni vloek pa prepreuje vdor hrupa iz zunanjosti v notranjost hie.

    Cena sistema z vgradnjo e od 790,00 +ddv

    Prepreite izgube toplote, ki jih sami ne vidite S TESTOM ZRAKOTESNOSTI HI oz. BLOWER DOOR TESTS sistemom Min-neapolis Blower Door, ki je e dolgo priznan kot naj-bolje zasnovan in v svetu najbo-lje podprt sistem za merjenje zra-kotesnosti ovoja stavbe, izvajamo meritve, ki so v skladu z evropskim standardom EN 13829. V kombina-ciji s termografsko kamero in programom, ki so ga strokovnjaki razvili po-sebno v ta namen, lahko lociramo tudi najbolj kritina in oesu neopazna morebitna uhajanja zraka v stavbo. Blower Door test se uporablja za merjenje ravni zrakote-snosti ovoja stavbe, diagnosticiranje in demonstriranje teav, ki jih povzroa uhajanje zraka, oceno naravne sto-pnje infiltracije, izgube energijske uinkovitosti stavbe ali potrditev neoporenosti novograjenih objektov.

    MGS PLUS d.o.o.

  • GRADNJA IN OBNOVA ... tudi na www.nidani.si14

  • GRADNJA IN OBNOVA ... tudi na www.nidani.si 15

  • GRADNJA IN OBNOVA ... tudi na www.nidani.si 17

  • GRADNJA IN OBNOVA ... tudi na www.nidani.si 19

  • STAVBNO POHITVO ... tudi na www.nidani.si20

  • STAVBNO POHITVO ... tudi na www.nidani.si 21

  • 23

    Bortega okna in senila

    BORTEGA Boris ebulj s.p. Suhadole 8b, 1218 Komenda tel.,fax: 01 8343 093 GSM : 041 326 [email protected]

    Rolo garana vrata Plise senila KomarnikiTende aluzije Rolete

    Najve toplote uhaja skozi steklene povrine. Naa okna KBE Comfort 70, KBE Modern 70 ali KBE Sistem 88 s trojno zasteklitvijo, ki dosegajo toplotnoprevodnost Uw = 0,8 w/m2K ,so primerna tudi za pasivne hie. Z Z zunanjimi senili pa izolativnoste dodatno izboljamo.

    info

    @bort

    ega.s

    i0

    41

    326

    229 .

    Kvaliteta, strokovnost in zadovoljne strankeLE KAKO BI IZGLEDAL VA DOM, E V NJEM NE BI IMELI OKEN? BI VAM BILO IVLJENJE V PROSTORU, V KATEREGA SVE ZRAK IN SVETLOBA NE BI IMELA PREHODA, VE? ALI BI VAS IVLJE-NJE BREZ MONOSTI OPAZOVANJA DOGAJANJA V ZUNANJEM OKOLJU, VESELILO? NAJBR NE...

    Ravno zaradi tega so okna nujno potreben element vsake stavbe... Tudi Vae, saj vam omogoijo pogled navzven ter dajejo estetski videz vaemu domu.Prodajni program podjetja PVC Nagode ob-sega okna, vhodna vrata, balkonska vrata, pa-noramske stene iz PVC profilov Rehau Brillant (5-komor) in Rehau Geneo (6-komor).Izdelki nudijo odlino toplotno in zvono izo-lacijo ter zaito proti vlomilcem, prav tako pa vas zaitijo pred vdorom prepiha, prahu in vode. Prilagojeni so okusu in eljam vsakega posameznika, saj lahko izbirate med razlinimi barvami in oblikami. Na vse izdelke nudimo garancijo, servis ter strokovno svetovanje.Poleg osnovne ponudbe nudimo tudi razna senila kot so rolete, aluzije, komarniki, pol-kna, ter okenske police. Pri adaptacijah imate na voljo tudi zakljuna dela, kot so zakljune letvice ali zakljuevanje z mavnimi ploami do belea.Poslanstvo naega podjetja je zagotavljati ka-kovosten izdelek in storitev za irok spekter kupcev stavbnega pohitva. V 13 letih poslo-vanja je podjetje pridobilo tevilne certifikate in priznanja, najve pa vsakemu pomenijo za-dovoljne stranke. V okviru dejavnosti podje-tja sta kupcem na voljo dva razstavna salona. Osnovni je na sedeu podjetja v Postojni, drugi pa je od aprila 2010 odprt v IC Rudnik, Lju-bljana.

    PVC NAGODE

    STAVBNO POHITVO ... tudi na www.nidani.si 23STAVBNO POHITVO ... tudi na www.nidani.si

  • 24

  • KOLIKO DENARJA STE E IZGUBILI IN KOLIKO GA E BOSTE?Ogrevanje bivalnega in delovnega okolja predstavlja velik stroek zakaj ga ne bi zmanjali? Vzemite prihranke v svoje roke, naj vam pri tem pomagajo v Termoglasu.

    INVESTICIJA KI SE SPLAA!Veliko energije ste e izgubili skozi neizolirana okna, neuinkovito zasteklitev in slabimi stiki med elementom in zidom. Z energetsko var-nimi okni boste e to zimo prihranili pri strokih za ogrevanje, lahko tudi do 30%. Prednost investicije v nova okna bo-ste obutili tudi v vroih poletnih mese-cih, saj si boste z energetsko varnimi okni in ustrezno sonno zaitno zasteklitvijo ustvarili prijetneje bivalno okolje. Poleg celovitih energetskih reitev, pa boste z novimi okni izboljali zvono izolacijo, ustvarili varneji in lepi dom. S svojo investicijo boste prav tako pri-spevali k zmanjanju onesnaevanja okolja.

    Naj vas ne skrbi, da je zunaj mraz. S Termoglasovim zimskim

    nainom dela je pot do novih oken brezskrbna in enostavna!

    KOMU ZAUPATI?Na trgu se pojavlja ogromno ponudnikov stavbnega pohitva. Vendar obstajajo bistvene razlike med po-nujeno kvaliteto, postopkom izdelave ter vgradnje, servisom, garancijo in referencami podjetja. Zato zaupajte podjetju Termoglas d.o.o., z ve kot 30-letno tradicijo, lastno proizvodnjo izolacijskega stekla, proizvodnjo oken ter senil, lastno vgradnjo ter kompletno ponudbo z zaklju-nimi deli pri adaptacijah. V Termoglasu se zave-dajo pomembnosti investicije, zato imajo v svojem prodajnem programu le visokokakovostne mate-rijale, ki vam zagotavljajo hitrejo in uinkovitejo povrnitev investicije. Velik poudarek polagajo stro-kovni in natanni vgradnji elementov, saj se vgradnja izvaja le s strani specializiranih Termogla-sovih monterjev in izkljuno s preverjenimi materi-ali. Kakovost ni samo obljubljena, temve tudi dokazna s certificiranim vodenjem kakovosti na vseh podrojih podjetja Termoglas.

    Ne odlaajte in si zagotovite prihranke e danes!

    KAKO NAJHITREJE DO PRIHRAN-KOV?Pokliite ali obiite najblijo poslovno enoto ali poljite povpraevanje za novo stavbno pohi-tvo na [email protected]. Pripravili vam bodo brezplano in neobvezajoo ponudbo. V Termoglasu bodo poskrbeli za kompletno ponudbo - od svetovanja na objektu, priprave ugodne ponudbe, natanne izdelave ter kvalite-tne vgradnje. Za zadovoljstvo jamijo z 10-letno garancijo!

    Nakup lesenih oken s subvencijo eko sklada !!!

    TERMOGLAS - PE LJUBLJANA

    TERMOGLAS - PE LESCE

    TERMOGLAS - PE BOTANJ

    TERMOGLAS - PE TORE

    25STAVBNO POHITVO ... tudi na www.nidani.si

    5%ZIMSKI POPUST

    Ne zamudite!

  • OGREVANJE ... tudi na www.nidani.si26

  • ZUNANJA OPREMA IN UREDITEV ... tudi na www.nidani.si28

    Aluminijaste ograje za ve generacijGUARDI PONUJA CELOVIT PROGRAM ALUMINIJASTIH OGRAJNIH SISTE-MOV. VE KOT DVAJSET STANDAR-DNIH MODELOV JE NA IZBIRO V VE STO IZVEDBAH. PESTRA PALETA VE KOT 200-TIH BARVNIH ODTENKOV PO RAL KARTI JE DODATNO OBO-GATENA S PONUDBO EKSKLUZIV-NIH GUARDI BARV. E POTREBUJETE OGRAJO ZA OGRADITEV VAE POSE-STI, ALI OGRAJO NA BALKONIH ALI PA STE SI ZAELELI UDOBNA AVTOMATI-ZIRANA DVORINA VRATA? IROK SPEKTER PONUDBE VAM OMOGOA, DA NAJDETE OGRAJO IZDELANO PO VAI MERI! ELITE NADALJEVAT TRADICIJO IN JE ZA VAS PRAVA KO-VANA OGRAJA? ALI PA ELITE ZAME-NJATI DOTRAJANO LESENO OGRAJO? MORDA PA IETE MODERNO LINIJO OGRAJE, KI SLEDI SODOBNIM TREN-DOM? GUARDI VAM PONUJA PRAV VSE!

    Nikoli ve barvanja!Aluminijaste ograje vam nudijo bistveno pred-nost, ker vam nikoli ve nebo potrebno skr-bet za temeljito obnovo in barvan-je. ienje z vodo je vse kar takna ograja potrebuje. Po-polna korozivna odpornost, dana osnovnemu materialu aluminiju z prano zaito, zagota-vlja ograjnim in vratnim sistemom GUAR-DI najvijo vremensko odpornost. Ob primerni skrbi in uporabi podarjajo ograje GUARDI de-setletja izgled, kot bi bile nove.

    Ograja za generacije!Pred ostalimi alternativnimi materiali, ki se najpogosteje up-orabljajo za ograje (les, e-lezo, umetne mase) nudijo alumi-nijasti ograjni sistemi GUARDI odlino prednost - z asom ne propadajo! Aluminij e dolgo doka-zuje svoje odline prednosti v gradbenitvu in industriji zato se ga je tudi prijel naziv ma-terial prihodnosti. Z sodobno tehnologijo ja GUARDI razvil ponudbo ograj, ki se ponaa s odlino estetiko, trdno konstrukcijo in tra-jno-stjo, ki ne podlee vremenskim vplivom. Kvali-teto alumini-jastih ograjnih sistemov GUARDI potrjuje tudi 15 letna GUARDI garancija na po-vrinsko zaito.

    Razlika je vidna v detajlih!Naj bo to potni nabiralnik vgrajen direktno v ograjno polje ali vrata, naj bo to posebna barvna kombinacija po elji stranke, ali pa iz-delava ograje pod naklonom, ograjno polje iz-delano s stopinjskim lomom za GUARDI

    ALU OGRAJE

  • ZUNANJA OPREMA IN UREDITEV ... tudi na www.nidani.si 29

    Kovinoplastini montani sistemiOGRAJNI SISTEM MASIVNIH OBLIKO-VANIH LETNIC NOVOFORM (RUSTIK, VENECIJA, BAROK) S POCINKANIMI OJAITVAMI

    Kombiniran masivni ograjni sistem sestavljata letvici Rustik (irina 14cm) in Venecija (irina 7 cm). Z letvico Rustik dobimo oblikovan balkon iz sprednje strani, z Venecijo pa pri pogledu iz strani in polkronost vogalov. Viina letvic je 91 cm, kar pomeni, da je zmontirana ograja viine 100 cm. Razmak med letvicami in kombinacijo letvic lahko doloite po elji. Prav tako je mo-no dograditi zgornjo horizontalno polico, ki jo izvedemo z letvico Novoform Klasik Masivni ograjni sistem Barok izvedemo s samo eno vrsto letvic, ker je letvica Barok visoka 85 cm in iroka 13 cm in je imitacija betonske ograje. Letvica Novoform Barok je oblikovana tridimenzionalno in daje lepo oblikovan balkon pri pogledu iz vseh straniOGRAJNI SISTEM LINIJSKO OBLIKO-VANIH OGRAJNIH LETVIC NOVOFORM KLASIK Letvica Novoform Klasik je namenjena za ce-neje balkonske in vrtne ograje, pa tudi polnila panelnih ograj, dvorinih vrat, prezrae-valno fasad in povsod, kjer se uporablja lesene obloge. Zgornji zakljuek letvice je lahko izve-den polkrono ali ravno, standardne barve pa so bela, in temno rjava.OSTALI PROIZVODNI PROGRAM:Sistem nosilne jeklene konstrukcije v plasti-nem profilu in letvica Novoform Klasik s pre-oblikovanim stranskim robom omogoa izdelavo konnih proizvodov kot so nastavljive aluzije, vrtne klopi, mize, nadstreki, vetro-lovi, paviljoni, vrtne hie in podobno. Oglejte si dodatno ponudbo na internetni strani in ob naroilu konnih proizvodov iz tega programa Vam priznamo 15% POPUST.

    NOVOFORM d.o.o.

  • ZUNANJA OPREMA IN UREDITEV ... tudi na www.nidani.si30

  • ZUNANJA OPREMA IN UREDITEV ... tudi na www.nidani.si 31

    OGRAJA KOT ZAITA IN OKRASZA OGRAJO SE ODLOAMO IZ VE RA-ZLOGOV. NAJVEJI POMEN ZAGOTOVO PRIPISUJEMO VARNOSTI IN ARHITEK-TURNEMU OZ. ESTETSKEMU IZGLEDU DOMA. LAHKO PA SE ZAVARUJEMO ZGOLJ PRED VREMENSKIMI POJAVI IN RADOVEDNIMI POGLEDI SOSEDOV. NE GLEDE NA RAZLOG OBSTAJAJO OGRAJNI SISTEMI, KI SE SKLADAJO Z VAIMI E-LJAMI IN MONOSTMI POSTAVITVE TUDI NA DVORIU.

    V zadnjih letih so vedno popularneje alumi-nijaste ograje z gladkim videzom, za katere je znailna trajnost, nezahtevno vzdrevanje in visoka odpornost na praske.

    Aluminij je svetla kovina, ki daje v zlitinah ve-liko mo, zaradi odpornosti na korozijo tudi ne rjavi. Je trikrat laji od eleza, toplotno in ele-ktrino prevoden ter odbija svetlobo. Obdeluje se lahko z vsemi znanimi postopki za obdelavo kovin, ni strupen in magnetien, zaradi vseh teh prednosti pa je trentuno tudi najbolj upo-raben material v gradbenitvu. Barvamo ga le zaradi dekorativnega uinka, saj je e sam po sebi obstojen na vremenske vplive. Garancijo zanje in povrinsko trdoto barve nam daje bar-vanje s poliester tehninim prahom ter suenje v peici na 200 stopinj.

    Gre za ograje, ki omogoajo najve razlinih sti-lov, kar omogoa bogastvo materiala. Cenovno spadajo med finanno sprejemljive ograje, pri emer pa je seveda potrebno upotevati e ceno postavitve in morebitne dodatke, na e-ljo kupca. V podjetju Modra vizija d.o.o. se za-vedamo, da je danes kvaliteta dela, storitev in nazadnje tudi ivljenja, postala zelo irok po-jem. Pri nas je ne pojmujemo samo z dobro opravljenim delom, ampak nam kvaliteta po-meni odgovornost za prihodnost. Temu pri-merno tudi sodelujemo z zaupanja vrednimi podjetji, ki s svojimi zaposlenimi dokazujejo, da se s pridnim in potenim delom, pozitivnim odnosom do kupca, kljub svetovnim gospodar-skim teavam, da uspeno poslovati.

    BLUE VISION

  • TESARSTVO IN KROVSTVO ... tudi na www.nidani.si 35

    DRUINSKO PODJETJE POLAK CE-MENTNINARSTVO E OD LETA 1951 IZDELUJE STRENE KRITINE. E 40 LET IZDELUJEMO TUDI VSE VRSTE BETONSKIH IN OPANIH ZIDAKOV (ZA KARPE, GNOJIA), OKRA-SNE KARPNIKE, VOGALNIKE, DIMNIKE, TER RAZNE VRSTE BETO-NOV.

    Pri izdelavi strenikov POLAK E smo zdruili najsodobnejo vedsko tehno-logijo, najkvalitetneje surovine in 59 le-tne lastne izkunje ter znanje. Dobili smo vrhunski slovenski strenik, ki prinaa tr-dnost, trajnost in estetsko dovrenost na slovenske strehe. Oblika strenika POLAK E je najbolj raz-irjena oblika strenikov v Skandinaviji. Strenik je plod ve desetletnih raziskav vedskih strokovnjakov in preizkuen v ekstremnih skandinavskih razmerah, kar mu daje e posebno veljavo.Valovita oblika strenika prepreuje deju, da bi padel na ravno povrino in s tem zmanja mo trka kapljice s stre-nikom. Kaplja deja se vedno zapelje v niji val in s tem je odtekanje padavin s strehe hitreje.Odlike strene kritine POLAK E: Glavna surovina je vodni-reni pesek,

    ki daje streniku POLAK E pregovorno trdnost

    Barvan v masi in zaiten s dvakratnim barvanjem povrine z vrhunsko nem-ko barvo, ki daje strehi lep izgled

    Premiljen vedski dizajn strenika in tevilni preizkusi v ekstremnih skandi-navskih razmerah mu dajejo posebno veljavo.

    Najsodobneja vedska tehnologija, robotizirana in ekoloko ista proizvo-dnja z zelo malo odpada in vplivov na okolje.

    30 letna garancija in 59 letna tradicija Zelo ugodno razmerje cena-kvaliteta.

    POLAK CEMENTNINARSTVO

    Kvalitetni streniki POLAK E (extra)

  • TESARSTVO IN KROVSTVO ... tudi na www.nidani.si36

  • VOZILA, STROJI IN OPREMA ... tudi na www.nidani.si 37

  • VOZILA, STROJI IN OPREMA ... tudi na www.nidani.si38

    KRAJNC STROJNA OPREMASmo sodobno, dinamino in vseskozi razvijajoe se podjetje, ustanovljeno e leta 1981. Z odgovornim odnosom do strank in okolja zasledujemo jasno zastavljeno vizijo in tako postajamo vedno bolji. Prav zato tudi sledimo najnovejim trendom in z veseljem prisluhnemo eljam in potre-bam ljudi.

    Zakaj izbrati mealnik Krajnc?Izbirate lahko med namiznimi in samostoj-nimi mealniki mesa. Slednji so namenjeni za pripravo vejih koliin razlinih vrst mesa. Primerni so za kmetije, kmeke turizme, pi-cerije, gostilne in mesnice. Namizni mealniki pa so primerneji za domao uporabo ozi-roma povsod, kjer je potrebna manja koli-ina mesa. Oboji se odlikujejo po enostavni izvedbi ter hitri in kvalitetni pripravi zmesi. Vsi deli, ki pridejo v stik z maso so izdelani iz ner-javeega jekla. Za mesnice in domae moj-stre mesnin pa so primerneji mealniki, ki so v popolnoma nerjavei izvedbi, zaradi ve-je prisotnosti vlage in soli v prostoru. Zaradi tega imajo ti mealniki za razliko od standar-dne izvedbe tudi prekrit pogonski del.V podjetju izdelujemo tudi samostojne in motorske polnilnike, ki so namenjeni pol-njenju manjih in vejih koliin mesa. Z njimi lahko izdelujemo vse vrste klobas in salam, pri motorskih se lahko brez truda in pomoi drugih rokuje celo samo en lovek. Mesore-znice, ki jih prodajamo pa so lahko samo-stojne ali kot prikljuek na mealnik. Znailni za njih sta predvsem velika zmogljivost in profesionalna rezilna glava. V kolikor elite prihraniti prostor, vam priporoamo nakup prikljuka, ki se zelo enostavno, s samo enim vijakom pritrdi na mealnik. Z vsemi ljudmi, s katerimi prihajamo v stik; dobavitelji, kupci, sodelavci, elimo graditi dolgorone odnose, ki temeljijo na zaupanju, kakovosti izdelkov in storitev ter dobrem so-delovanju. Zavedamo se, da obstajamo, ker nam zaupate in tega zaupanja ne mislimo izgubiti.

    STROJNA OPREMA KRAJNC

  • VOZILA, STROJI IN OPREMA ... tudi na www.nidani.si40

    Avantura za vso druzino!

    Poraba goriva (kombiniran nain vonje, l/100 km): 4,0 - 7,8. Izpuh CO (g/km): 104 - 180. Podrobneje informacije o porabi goriva in emisijah CO novih osebnih vozil Peugeot najdete v prironiku o varni porabi goriva in emisijah CO, ki ga lahko brezplano pridobite na prodajnem mestu in na www.peugeot.si.

    2

    011

    Par

    amo

    unt

    Pic

    ture

    s an

    d C

    olu

    mbi

    a P

    ictu

    res.

    All

    Rig

    hts

    Res

    erve

    d.

    308 Activepopust 3.880

    bonus 300 *

    *

    0 % POLOG

    PEUGEOT 308

    Od 3. novembra naprej si oglejte Tintinove pustolovine v kinih po vsej Sloveniji. Ob nakupu osebnih vozil Peugeot do konca leta izkoristite izjemne popuste do 8.800 *, nanciranje brez pologa in e dodaten bonus do 1.000 *.

    www.peugeot.si

    *Oglaevani popust in bonus veljata za Peugeot 308 Active. Ponudba velja za zine osebe za nakup modelov osebnih vozil Peugeot, dobavljenih konnemu kupcu od 3. 11. do 31. 12. 2011. Ve informacij o nanni ponudbi pri pooblaenih prodajalcih ali na www.peugeot.si.

    I N N J E G O V E P U S T O L O V I N E

    V K I N I H O D 3 . N O V E M B R A 2 0 1 1

    AVTO CELJE d.d.Ipaveva 21 - 3000 CeljeTel. 03 426 12 42

    PE PEUGEOT RAVNEDobja vas 128 - 2390 Ravne na KorokemTel. 02 870 56 80

    AVTO CELJE.indd 2 11/3/11 1:36:44 PM

    ..

  • PONUDBE MESECA ... tudi na www.nidani.si 43

  • 2392 Meica, T: 02 870 24 44, G: 040 781 074, www.pecacom.si PVC, ALU STAVBNO POHITVO, SENILA - STOPAR LB DESIGN d.o.o., elezarska cesta 3,3220 tore, T: 03 780 55 80, F: 03 780 55 95, www.stoparlbdesign.si, [email protected]

    PVC, ALU STAVBNO POHITVO, SENILA - P.S.T. d.o.o. PROIZVODNJA, STORITVE, TRGOVINA, Dobja vas 187a, 2390 Ravne na Korokem, T: 02 870 57 10, F: 02 870 57 20, www.pst.si, [email protected]

    PVC, ALU STAVBNO POHITVO, SENILA - PVC NAGODE d.o.o., Traka cesta 87a, 6230 Postojna, T: 05 720 35 55, www.pvcnagode.si

    PVC, ALU STAVBNO POHITVO, SENILA - DURAL d.o.o., Celjska cesta 39,2380 Slovenj Gradec, T: 02 88 12 240, F: 02 881 22 52, www.dural.si, [email protected]

    PVC, ALU STAVBNO POHITVO, SENILA - REMOPLAST d.o.o., Samostanska ulica 3, 2360 Radlje ob Dravi, T: 02 888 04 43, www.remoplast.si, [email protected]

    PVC, ALU STAVBNO POHITVO, SENILA - RAJMAX d.o.o., Kozje 63a, 3260 Kozje, T: 03 80 90 495, G: 041 608 495, www.rajmax.si, [email protected]

    PVC, ALU STAVBNO POHITVO, SENILA - PROMONT TIM d.o.o., Narof 42, 1411 Izlake, G: 031 230 766, www.promont-tim.si, [email protected]

    PVC, ALU STAVBNO POHITVO, SENILA BELCONT d.o.o., Hardek 34g, 2270 ORMO, T: 02 741 13 80, [email protected], [email protected]

    GARANA VRATA TECKENTRUP - PROPLAN d.o.o., Krtina 144, 1233 Dob, T: 01 564 25 66, F: 01 564 25 67, G: 041 615 609, www.proplan.si

    VHODNA ALU VRATA, GARANA VRATA - ZGONEC d.o.o., Mlaka 37a, 1218 Komenda, T: 059 955 803, F: 059 960 0092, G: 041 378 151, www.zgonec.si, [email protected]

    VHODNA, NOTRANJA VRATA - ROBNIK d.o.o., Krnica 33, 3334 Lue ob Savinji, T: 03 839 08 70, www.robnik.si, [email protected]

    OKNA, VRATA, PARKETI - TAJERLES TRADE d.o.o., Osluevalci 49, 2273 Podgorci, T: 02 713 00 00, www.stajerles-trade.si

    SENILA, PVC PROGRAM - BORTEGA BORIS EBULJ s.p., Suhadole 8b, 1218 Komenda, T: 01 834 30 93, G: 041 326 229, www.bortega.si, [email protected]

    ZASTEKLITVE BALKONOV - VERTIGAL d.o.o., Kamnogorika 24, 1000 Ljubljana, G: 041 863 778, www.vertigal.si

    OGREVANJE IN KLIMATIZACIJA TOPLOTNE RPALKE - TEHNOHLAD d.o.o., Reica ob Paki 2, 3327 martno ob Paki, T: 03 896 53 50, F: 03 896 53 56, www.tehnohlad.si, [email protected]

    TOPLOTNE RPALKE - DIPLOMAT d.o.o., Sladki Vrh 2a, 2214 Sladki Vrh, T: 02 645 33 30, G: 031 683 868, www.dilomat.si, [email protected]

    TOPLOTNE RPALKE - SEMONT d.o.o., Kotna ulica 1, 1000 Ljubljana, T: 01 51 31 340, F: 03 898 60 55, www.mix.si, [email protected]

    KOTLI NA PELETE, DRVA, KOTLI - TOMA VALHER s.p., Spodnji Bo 32, 2352 Selnica ob Dravi, T: 02 674 02 90, F: 02 674 02 91, [email protected]

    KOTLI IN PREZRAEVANJE, PELETI, DRVA - HORIZONT SKUPINA d.o.o., Vodovodna ulica 30c, 2000 Maribor, T: 080 35 14, www.bioles-horizont.si

    GORILNIKI, DIMNIKI - KAM KA ALBIN s.p., Matke 7, 3312 Prebold, T: 03 710 17 22, G: 041 636 813, www.kam-dimniki.si

    IZVEDBA DIMNIKA, KAMINI - DIMNIKI - KAMINI KLEMENC, Celjska cesta 29, 2380 Slovenj Gradec, T: 02 88 57 289, G: 040 537 031, 041 593 968, www.interdim.si, [email protected]

    KAMINI, TEDILNIKI - PEARSTVO BOJAN ZORAN s.p., Brljin 41, 8000 Novo Mesto, T: 05 995 01 41, G: 041 636 347, www.pecarstvo-zoran.si

    KAMINI KAMNITI - DAVID PELIKAN s.p., portna ulica 18, 1000 Ljubljana, G: 031 744 592, www.panda.info, www.kamniti-kamini.info

    SOLARNI SISTEMI - ELLATRON d.o.o., Mestinje 6a, 3241 Podplat, T: 03 810 42 13, G: 041 797 244, F: 03 810 42 14, [email protected]

    KLIME, TOPLOTNE RPALKE - KLIMA NAPRAVE, Renato Vrtai s.p., Ihan, Pot na ago 10, 1230 Domale, T: 01 729 36 96, G: 041 788 669, [email protected]

    KLIME IN PREZRAEVANJE - VITANEST d.o.o., Industrijska cesta 9, Kromberk, 5000 Nova Gorica, T: 05 338 49 99, www.vitanest.si, www.klimatiziramo.si

    TALNO OGREVANJE - DT si, d.o.o., Brezula 31a, 2327 Rae, T: 02 608 50 18, F: 02 608 50 19, www.talno-ogrevanje.si, [email protected]

    TALNO IN STENSKO OGREVANJE - KOOP TRGOVINA d.o.o., Zgornja Pohanca 6, 8272 Zdole, T: 07 477 88 20, F: 07 477 88 21, www.koop.si, [email protected]

    OGREVALNA TEHNIKA, KOMPLET OPREMA - AQUATERM d.o.o., alara 32a, 6000 Koper, T: 05 612 05 10, www.aquaterm-kp.si, [email protected]

    VOZILA,STROJI IN OPREMA NOVA VOZILA PEUGEOT - AVTO CELJE d.d., Ipaveva ulica 21, 3000 Celje, T: 03 426 13 20, 02 870 56 80, www.avto-celje.si

    CERADE, PONJAVE ZA VOZILA - PROPIP d.o.o., entilj pod Turjakom 21, 2382 Mislinja, T: 02 885 73 50, F: 02 885 73 51, www.propip.si, [email protected]

    PUHALNIKI ZA SENO, MEALNIKI GNOJEVKE, SEKALNIKI ZA SEKANCE - BIDER BOJAN s.p., Dol Suha 3, 3332 Reica ob Savinji, T: 03 839 18 00, G: 041 647 793, F: 03 839 18 10, www.bider.si, [email protected]

    SEKALNIKI ZA SEKANCE - LINDAP SKM d.o.o., Podlog 3, 3311 empeter, T: 03 700 05 00, G: 041 444 397, www.lindap.si, [email protected]

    ORODJE IN OPREMA - KOOP TRGOVINA d.o.o., Zgornja Pohanca 6, 8272 Zdole, T: 07 477 88 20, F: 07 477 88 21, www.koop.si, [email protected]

    MESARSKA OPREMA, MEALNIKI, POLNILKE, MESOREZNICE, KOCKALNIKI SLANINE - KRAJNC ZDRAVKO s.p., Obrna ulica 9, 2366 Muta, T: 02 876 11 51, F: 02 876 18 27, www.kranjc-oprema.si, [email protected]

    TURIZEM IN PROSTI AS OBUTEV ZA POHODNITVO, PRODAJALNE OBUJE - EGOPORT d.o.o., Ulica ob kanalu 1, 9000 Murska Sobota, G: 041 788 885, 040 351 285, www.egosport.si,[email protected]

    TEAJ ZA VODITELJA OLNA V 2 DNEH - VA PROFIT d.o.o., Gortina 145 b, 2366 Muta, T: 02 872 33 33, F: 02 872 33 37, www.splavarji.com, [email protected] Pragersko, T: 02 803 92 14, www.preklade.si, [email protected]

    POHITVO PO MERI - FRANC ZAMUDA s.p., Spuhlja 100, 2250 Ptuj, tel: 02 748 10 56, [email protected]

    POHITVO PO MERI - MIZARSTVO SEKIRNIK JANEZ SEKIRNIK s.p., Velike Rodne 30 C, 3250 Rogaka Slatina, T: 03 58 16 145, F: 03 81 91 791, www.mizarstvo-sekirnik.com, [email protected]

    KUHINJE - SALON KUHINJA d.o.o., Ulica Janka Vrabia 10, 3320 Velenje, T: 03 490 06 04, F: 03 490 06 05, www.salon-kuhinja.si, www.varia.si, [email protected]

    KUHINJE PO MERI - MIZARSTVO KNEAR ZORICA s.p., Gmajna 59c, 2380 Slovenj Gradec, T: 02 88 44 294, G: 040 452 592, www.kkuhinje.si, [email protected]

    KUHINJE PO MERI - MIZARSTVO RIBI, ALEKSANDER RIBI s.p., Cankarjeva 15, 3325 otanj, G: 041 943 883, [email protected]

    KUHINJSKE FRONTE - VIVA DESIGN, Cotieva 3, 2341 Limbu, G: 040 205 215, www.vivadesign.si, [email protected]

    STEKLARSTVO - S.T. OPAL, Pod gonjami 71, 2391 Prevalje, T: 02 82 40 500, www.steklarstvo-opal.si

    VGRADNE OMARE - SALON POHITVA KUAR, eruzzijeva c. 82, 1000 Ljubljana, G: 051 644 100, www.vgradneomare.si

    PARKETI, TALNE OBLOGE - PRODAJA IN VGRADNJA IZDELKOV IZ BAMBUSA, HERMAN GABROVEK s.p., Ljubljanska cesta 15, 1354 Horjul, G: 031 762 415, www.bambus-parketi.si, [email protected]

    TALNE OBLOGE, PARKETI, LAMINATI - JURLES, ineniring, storitve in trgovina d.o.o., Arja vas 59, 3301 Petrove, T: 01 724 95 56, G: 041 637 208, F: 01 724 95 57, www.parketi-jovan.si, [email protected]

    KAMINI, STILNO POHITVO - STONE d.o.o., Zaloka 54, 1000 Ljubljana, T: 01 54 27 260, www.stone.si

    KAMINI IN PEI, LONENE PEI - PEI - KERAMIKA PROIZVODNJA KERAMINIH PENIC d.o.o., Kolodvorska ulica 33C, 2310 Slovenska Bistrica, G: 040 347 752, www.peci-keramika.si, [email protected]

    SANITARNA OPREMA, VSE ZA KOPALNICO - TRGOCEV gradbenitvo in trgovina, d.o.o., Obrtna cona logatec 25, 1370 Logatec, T: 01 754 24 85, F: 01 754 35 22, www.trgocev.si, [email protected]

    NOTRANJA VRATA - MITJA TROST s.p., Podpeka pot 4, 2392 Meica, G: 031 618 307, [email protected]

    JEDILNICE IN STOLI - MURALES d.d., Kolodvorska ulica 3, 9240 Ljutomer, tel: 02 585 18 06, 02 585 18 07, www.murales.si

    MASANI BAZENI - JOB PLUS d.o.o., Celovka 336, 1210 Ljubljana-entvid, T: 080 88 68, www.jobplus.si

    VAROVANJE PREMOENJA, KLJUAVNICE, VSTOP NA PRSTNI ODTIS - LECOM d.o.o., Kovinarska 30, 1241 Kamnik, T: 01 839 45 43, F: 01 831 19 73, www.lecom.si, [email protected]

    OMARE ZA OROJE - PROSIGMA d.o.o., Limbuka 2, 2341 Limbu-Maribor, T:02 5858 480, 080 88 55, F: 02 5858 484, www.blagajne-trezorji.si

    UREDITEV OKOLICE ZASADITVE, UREJANJE IN PRODAJA SADIK - OMORIKA d.o.o., Koroka cesta 44, 2366 Muta, T: 02 876 90 00, F: 02 876 13 19, G: 031 621 643, 041 621 643, www.omorika.si, [email protected]

    ZASADITVE, UREJANJE IN PRODAJA SADIK - MOGA d.o.o., Zemljieva ulica 21, 2000 Maribor, T: 02 471 63 10, F: 02 471 63 12, www.moga.si, [email protected]

    MATERIAL ZA UREJANJE UKOLICE - HUMKO d.o.o., Podnart 33a, 4344 Podnart, T: 04 532 53 20, F: 04 532 53 30, www.humko.si, [email protected]

    TESARSTVO IN KROVSTVO TESARSKA IN KROVSKA DELA - MOSKK, d.o.o., Nova Cerkev 127, 3203 Nova Cerkev, T: 03 780 40 20, F: 03 780 40 21, www.moskk.si

    TESARSKA IN KROVSKA DELA - MIBLA d.o.o., Stirpnik 14, 4227 Selca, T: 04 510 33 69, F: 04 510 33 69, G: 041 571 483

    TESARSKA IN KROVSKA DELA - BEKU ELJKO k.d., Sladka Gora 38, 3240 marje pri Jelah, T: 03 752 30 87, G: 041 727 343, F: 03 752 30 88, [email protected]

    TESARSKA IN KROVSKA DELA - KROVKO d.o.o., olska cesta 31, 2382 Mislinja, T: 02 885 57 79, G: 040 464 164, www.krovko.si

    TESARSKA IN KROVSKA DELA - MONTER KOCJAN d.o.o., Majcnova ulica 13, 8230 Mokronog, T: 07 349 95 76, F: 07 349 95 77, G: 041 322 925, www.monter.si

    TESARSKA IN KROVKSA DELA - ZBIAJNIK d.o.o., arova 20, 3320 VELENJE, tel: 03 897 58 50, G: 041 624 874m, [email protected]

    TESARSKA IN KROVSKA DELA - MONTE TESARSTVO IN KROVSTVO d.o.o., Gladomec 11, 2316 Zgornja Lonica, T: 02 843 14 93, G: 041 674 524, www.monte.si, [email protected]

    PRODAJA KOVINSKE KRITINE, FASADNIH PLO - KLAMPFER d.o.o., entpetrska ulica 6,tel: 02 480 14 20, G: 041 687 607, 041 719 623, www.klampfer.si, [email protected]

    PRODAJA KRITINE - STRENIKI GOLOB d.o.o., Malenska vas 12, 8216 Mirna Pe, T: 07 307 89 90, F: 07 307 89 92, www.stresniki-golob.si, [email protected]

    PRODAJA KRITINE, KOVINSKA - METROTILE SEE d.o.o., Vreerjeva ulica 14, 3310 alec, G: 031 375 076, [email protected]

    PRODAJA KRITINE, ZIDAKI - POLAK CEMENTNINARSTVO, Gorenje 16a, 3327 martno ob Paki, T: 03 588 50 65, F: 03 891 51 90, G: 051 607 337, www.stresniki-polak.si, [email protected]

    PRODAJA KRITINE,KOVINSKA - LINDAP SKM d.o.o., Podlog 3, 3311 empeter, T: 03 700 05 00, G: 041 444 397, www.lindap.si, [email protected]

    STAVBNO POHITVO LESENA OKNA IN VRATA - LESNA INDUSTRIJA RADLJE OB DRAVI, d.o.o., Dobrava 46, 2360 Radlje ob Dravi, T: 02 88 79 060, www.lesna-radlje.si, [email protected]

    LESENA OKNA IN VRATA - OKNA KLI LOGATEC, Tovarnika 36, 1370 Logatec, T: 01 755 85 68, F: 01 755 85 86, www.oknakli.si, [email protected]

    LESENA OKNA IN VRATA - MARLES PSP,PROIZVODNJA STAVBNEGA POHITVA d.o.o., Podvelka 3, 2363 Celje, T: 02 877 03 02, F: 02 877 03 34, www.m-tim.com

    LESENA OKNA IN VRATA - EMRL FRANCI s.p., Planina 189, 6232 Planina, T: 02 877 03 02, G: 051 628 505, www.oknasemrl.eu

    PVC, ALU STAVBNO POHITVO - PECA COMMERCE d.o.o., Ob umcu 9,

    GRADNJA IN OBNOVA GRADBENI IN SANITARNI MATERIAL, KERAMIKA - ROMET d.o.o., Mariborska cesta 1, 2352 Selnica ob Dravi, T: 02 673 50 30, F: 02 673 50 32, www.romet.si, [email protected]

    PREDNAPETE PREKLADE, PENICE - PREKLADE LEITL d.o.o., Ptujska cesta 37, 2331 Pragersko, T: 02 803 92 14, www.preklade.si, [email protected]

    OBLOGE ZA COKEL - ZIM ZUM d.o.o., Zadobrovka cesta 67 c, 1260 Ljubljana polje, T: 01 586 37 89, www.nodmax.si, [email protected]

    LEPILA, LEPILNI TRAKOVI, TESNILA - KOOP TRGOVINA d.o.o., Zg. Pohanca 6, 8272 Zdole - Krko, T: 07 477 88 20, WWW.koop.si, [email protected]

    OBLOGE, OPAI - MIZARSTVO BENDA MIRAN s.p., Trnovec 13, 3332 Reica ob Savinji, T: 03 838 80 75, G: 031 648 117

    FASADE, SLIKOPLESKARSTVO - JOE VOGLAR s.p., Zabovci 98, 2281 Markovci, G: 041 226 204

    DEMIT FASADNI SISTEMI - DEMIT d.o.o., Spodnja Reica 77, 3270 Lako, T: 03 734 45 00, F: 03 734 45 50, www.demit.si, [email protected]

    FASADNI SISTEM, STROJNI OMETI - TERMO SGD d.o.o., ee 48a, 3312 Prebold, T: 03 705 30 57, G: 041 642 643, F: 03 705 30 58, , www.termosgd.com, [email protected]

    FASADE, SLIKOPLESKARSTVO - SVATINA BORUT s.p., Mlinska c. 2, 9241 Verej, G: 041 821 143, F: 02 588 11 47, [email protected]

    FASADE, IZOLACIJE, SUHOMONTAA - MONTAER ZALONIK d.o.o., Gozdarska c. 72, 2382 Mislinja, T: 02 885 76 41, G: 041 653 908, F: 02 885 76 42, WWW.montazer.si, [email protected]

    DIMNIKI SISTEMI - ALBO PLUS d.o.o., Juhartova ulica 19, 3311 empeter v Savinjski dolini, T: 03 705 50 90, G: 041 611 444, 040 510 772, F: 03 705 50 91, www.dimniki-alboplus.si, [email protected]

    DIMNIKI SISTEMI EKOKER - OGM-BI d.o.o., Pod Hruevo 32, 1360 Vrhnika, T: 01 750 60 80, F: 01 750 60 87, www.ogm-bi.si, [email protected]

    OSUEVANJE ZGRADB - LUNOS d.o.o., Robbova ulica 2, 1000 Ljubljana, T: 01 620 43 00, www..lunos.si

    OSUEVANJE ZGRADB - LORENAK ALEKSANDER s.p., Migojnice 52, 3302 Grie, T: 03 571 87 47, F: 03 710 04 46, www.skosal.com, www.vlaga.si, [email protected]

    MONTANE HIE - PERGOLA d.o.o., Dravska pot 24, 2344 Lovrenc na Pohorju, G: 031 349 510, 041 331 335, www.pergola.si

    MONTANE HIE - VITRIH d.o.o., Paka pri Velenju 39g, 3320 Velenje, G: 041 798 510, 031 384 315, www.vitrih.si, [email protected]

    MARMOR IN GRANIT - RNEC d.o.o., Maroltova ulica 15a, 2000 Maribor, T: 02 614 10 10, , www.mg-crncec.si, [email protected]

    MARMOR IN GRADNIT - MEG d.o.o., Krona pot 13a, 1000 Ljubljana, gsm: 041 364 064, www.meg.si, [email protected]

    ZUNANJA OPREMA GRADBENI MATERIAL - ROMET d.o.o., Mariborska cesta 1, 2352 Selnica OGRAJNI SISTEMI, NADSTREKI - OGRAJE KLANNIK, Gaberke 277, 3325 otanj, G: 051 201 341, www.ograje-klancnik.com

    OGRAJNI SISTEMI - OGRAJE MIHALI d.o.o., Stroja vas 63 b, 9240 Ljutomer, T: 02 584 87 00, F: 02 584 87 10, www.ograje-mihalic.si, [email protected]

    PVC OGRAJE - NOVOFORM INENIRING IN IZDELAVA IZ PLASTINIH MAS d.o.o., Draga pri entrupertu 38, 8232 entrupert, T: 07 304 07 06, F: 02 584 87 10, G: 041 686 272, www.novoform.si, [email protected]

    ALU OGRAJE - ELNIK LILJANA s.p., Stare 89l, 2205 Stare, T: 02 688 19 20, www.alu-ograje.com, [email protected]

    INOX OGRAJE - JEHART MILAN s.p., entjan pri Dravogradu 100A, 2373 entjan pri Dravogradu, G: 041 648 836, [email protected]

    INOX OGRAJE - MODRA VIZIJA d.o.o., Ljubljanska cesta 121, 1236 Trzin, T: 059 02 20 03, F: 059 02 20 02, G: 031 369 477, www.alu-ograje.net, [email protected]

    OGRAJE, NADSTREKI - KLJUAVNIARSTVO EMERI,CVETKO EMERI s.p., Jeranova ulica 11, 1241 Kamnik, T: 01 831 26 57, G: 041 727 851, [email protected]

    NADSTREKI, POHODNE PLOE - TERMOTOM d.o.o. IOC Zapolje IV/6, 1370 Logatec, T: 01 759 12 10, F: 01 759 12 15, www.termoton.si, [email protected]

    NADSTREKI, KRITINE - M-KAISER d.o.o, Ulica heroja Staneta 24, 2000 Maribor, T: 0591 27 430, G: 040 895 656, www.m-kaiser.si, [email protected]

    SONNE ELEKTRARNE - PROSIGMA d.o.o., Limbuka 2, 2341 Limbu, T: 02 421 32 04, F: 02 421 32 07, www.pro-sigma.si, [email protected]

    POHODNO SATJE, HLEVSKA OPREMA - PROFARM KOENINA d.o.o., Spodnja Senica 9, 1215 Medvode, T: 01 361 83 03, G: 040 213 355, F: 01 361 83 04, www.profarm.si

    TRAKOVCI IZ UMETNE MASE - KOM d.o.o., Dobja vas 125, 2390 Ravne na Korokem, T: 02 822 03 66, G: 041 725 781, F: 02 821 84 51, [email protected]

    RASTLINJAKI - PROFILPLAST d.o.o., Zavrh nad Dobrno 10, 3204 Dobrna, T: 03 781 80 33, www.profilplast.si, [email protected]

    SISTEMI ZA RABO DEEVNICE - PROSIGMA d.o.o., Limbuka 2, 2341 Limbu, T: 02 421 32 04, G: 02 421 32 07, www.prosigma.si, [email protected]

    BAZENI IN BAZENSKA TEHNIKA - EMA d.o.o., Dolarjeva 8, 2312 Orehova vas, T: 02 604 04 55, F: 02 604 04 53, www.ema-bazeni.si, www.compasspools.si, [email protected]

    BETONSKI IZDELKI ZA UREDITEV OKOLICE - ELKOS d.o.o., Lokovica 100, 3325 otanj, T: 03 588 30 34, G: 031 786 180, 041 352 897, www.elkos.si, [email protected]

    NOTRANJA OPREMA POHITVO, NARAVNI KAMEN, DODATKI ZA DOM - DOMMO INTERIERI d.o.o., Jurkova cesta 231, 1000 Ljubljana, T: 01 600 42 00, www.dommo.si, [email protected]

    SALON NOTRANJE OPREME - MOBILIJE, isernik Marija s.p., Pohorska cesta 6a, 2380 Slovenj Gradec, T: 02 884 54 13, F: 02 882 94 90, www.mobilije.si, [email protected]

    CELOVIT IZBOR UGODNIH PONUDB PO RUBRIKAH NA ENEM MESTU !!! 45

    POII IN POKLII !!!

  • 47