Top Banner

Click here to load reader

Reece Individual - Reece News Issue #4

Aug 04, 2016

ReportDownload

Documents

 

 • Collection AW2016 *

  being [attr]active

  FREE ISSU

  E

  REECE INDIVIDUAL COLLECTION | Sportswear Design Issue Autumn / Winter 2016 | www.reeceindividual.com

  Collection AW2016 * PAGE 1

  #REECEINDIVIDUAL OP INSTAGRAMINSTAGRAMACCOUNT: @REECE_INDIVIDUAL. MAAK EEN FOTO VAN JE OUTFIT EN VIND 'M TERUG IN ISSUE #5.

  taking yoursports fashion outfit out on

  the streets?Three golden rules

  Houd deseizoenstrends

  in de gatenNu sport en fashion steeds meer vermengd raken, worden sportcollecties trendgevoe-liger. Materialen, prints en designs krijgen elk seizoen een update. Blijf dus op de hoogte en kies de trends die bij je passen!

  Investeer in items die

  functie enfashion combineren

  Sports fashion items combineren het beste van twee werelden. Ultiem draagcomfort en een aantrekkelijke look. Je moet er vrij in

  kunnen bewegen, de stof mag niet doorschijnen, broeken mogen niet afzakken en shirts niet opkruipen en de designs moeten flatterend zijn voor je figuur. En zorg er dan tot slot voor dat je je mooi voelt!

  Kies de juiste accessoires

  Met de juiste accessoires kun je na de sport-

  school zo de straat op! Denk aan een mooie zonnebril, een leren tas of op-vallende sieraden.

  1.

  2.

  3.

  In this issue:Reece individual AW2016/17Body & mind: PilatesChallenging: Beasty Yoga PosesRecipeS: Winter Soup &Hot smoothie & glamourous dining

  It's high timeto believein yourself

  Being [attr]active onderstreept waar Reece Individual voor staat. Een gevoel dat iedereen kan bereiken. Met je favorie-te sport, gezond eten en een dagelijkse portie ontspanning. Combineer dit met een mooie outfit waarin je je comfortabel en zelfverzekerd voelt

  And enjoy wearing our brand!

  SWAP YOUR SKINNY FOR YOGA TIGHTS!Sport is steeds meer een onderdeel van het dagelijks le-ven waarmee je uitdrukt dat je kiest voor een lifestyle die fit, gezond en energiek is. En dat mag gezien wor-den! Niet alleen door sportieve doelen te stellen en je prestaties te delen op social media, maar ook door je favoriete sportkleding de hele dag te dragen.

  Ontwikkelingen in sport en trends in fashion benvloe-den elkaar steeds meer. Sportieve collecties zijn niet meer van de catwalks weg te denken! Zo kruipen bij-

  voorbeeld de designs van skinny jeans en yoga tights steeds dichter naar elkaar

  toe. Jeansmerken brengen spijker-broeken op de markt met meer stretch dan ooit en tegelijkertijd wordt een fashionable design voor yoga tights steeds belangrijker. En dat komt goed uit, want yoga tights zijn de meest comfortabele broeken die je je kunt wensen!

  De high waisted yoga collectie van Ree-ce Individual bevat o.a. het materiaal ela-stan. In combinatie met de brede boven-rand van de broeken zorgt dit voor een

  ultieme gestroomlijnde pasvorm, die je een zelfverzekerd gevoel geeft.

  En dan is het toch zonde om zon fijn item

  alleen in de yogastudio te dragen!

  Aan de perfecte handcrme stellen we nog al wat eisen: het moet lekker ruiken, maar niet al te doordringend, het moet lekker zacht zijn maar niet al te vet en vooral niet te chemisch. Door zelf een potje handcrme te maken, heb je de ideale verhou-ding zelf in de hand! Meng alle ingredinten in een schaaltje, die je in een pan met heet water plaatst (au bain-marie). Zorg dat er een mooie, gelijkmatige substantie ontstaat. Haal het schaaltje uit de warmtebron en laat de crme weer hard worden. Gebruik een (staaf)mixer om er een luchtige room van te maken. Doe de handcrme in een potje en smeren maar!Tip: ben je op zoek naar een lekker vette variant die je de hele nacht kunt laten intrekken op je handen (en voeten)? Voeg dan wat amandelolie toe of verhoog de hoeveelheid kokosolie.

  25 gram kokosolie 25 gram sheabutter 4 druppels etherische olie naar keuze

  Maak je eigen handcrme

  The body achieveswhat the mind believes

 • * Collection AW2016PAGE 2

  Ga naar het dichts tbi jzi jnde verkooppunt of naar spor tdirect.com!

 • Collection AW2016 * PAGE 3

  #1 Salena Half Zip Cape / 79,99#2 Alyssa Tight / 59,99

  #3 Claire Cavas Bag / 44,99

  #1 Phoenix Jacket / 89,99#2 Rosabel Reversible Singlet / 49,99

  #3 Florence Tight / 69,99

  #1 Myra Fake Fur Jacket / 159,99#2 Leyla Top / 59,99

  #3 Florence Tight / 69,99

  #1 Olivia Top / 34,99#2 Erica Top / 69,99#3 Paige Pant / 79,99

  #1 Jade Longsleeve / 59,99#2 Isabelle Yoga Pants / 79,99

  #3 Estrella Biker Jacket / 129,99

  #1 Pepper Mesh Hoodie / 79,99#2 Ivy Tee / 44,99

  #3 Hannah Tight / 69,99

  #1 Erin Mesh Jacket / 89,99#2 Holly Hooded Singlet / 59,99

  #3 Gemma Pants / 69,99

  #1

  #3

  #1

  #1

  #1

  #1

  #1

  #1

  #3

  #3

  #3

  #3

  #3

  #3#2

  #2

  #2

  #2

  #2

  #2

  #2

 • * Collection AW2016

  INSTAGRAMMED!

  PAGE 4

 • Collection AW2016 * PAGE 5

 • * Collection AW2016PAGE 6

  being attr[active]

  Veel yogaposes zijn vernoemd naar dieren. Sommige houdingen imiteren vrij treffend de vorm van een speci-fiek dier, andere zijn minder voor de hand liggend. Om dichtbij het thema van de Reece Individual collectie te blijven - Super Nature lichten we de meest uitdagende dierenposes voor je uit.

  C h a n n e l your inner animalYOGA

  POS

  ES

  Eagle poseDeze pose ziet er ingewikkeld uit en het kan even duren voordat je al je ledema-ten op de juiste plaats hebt, maar dat is nu juist wat de Eagle pose zo goed maakt voor je concentratievermogen. Omdat de oefening veel van je balans vraagt, is hij goed voor je schouders, heupen, dijen, kuiten en enkels.

  Pigeon poseDe Pigeon pose is er in verschillen-de varianten, waarvan de one-legged King Pigeon Pose (op het plaatje) de meest toegankelijke is. Deze zittende pose opent de borst en is goed voor de rug. De spieren in je bovenbenen wor-

  den gestretcht, wat wonderen doet voor je flexibiliteit.

  Camel poseDe Camel pose is een goede stretch voor het hele lichaam, maar niet de makkelijkste rugbuiging om te maken. De keel, borst, buik, heupen en dijen worden allemaal aan het werk gezet, waarbij je er als beginner op moet let-ten om je nek niet al te ver te buigen (want daar word je duizelig van).

  Crow poseDit is duidelijk een vogelachtige pose, gezien de hoeveelheid balans die je er voor nodig hebt. Je voeten zijn los van de grond en je lichaamsgewicht leunt op je armen. Van deze armversterkende pose profiteren ook je polsen, boven-rug, buikspieren en liezen.

  Scorpion poseHet plaatje ziet er misschien wat intimi-derend uit, maar met regelmatige oefe-ning is deze Scorpion pose goed aan te leren! Het maakt je sterk en flexibel. Bij deze houding is het belangrijk de voe-ten goed bij elkaar te houden. Hoe dich-terbij je voeten bij je hoofd komen, hoe zwaarder de pose wordt. Leuk weetje: deze pose stimuleert de haarfollikels in de hoofdhuid, wat haaruitval voorkomt.

  Lion PoseDeze bijzondere yogapose mag niet op ons lijstje ontbreken! In een zittende positie imiteer je de gezichtsuitdruk-king van een leeuw, waarbij je een brullend geluid maakt, diep vanuit je keel. Deze pose schijnt een enorm be-vrijdend effect te hebben ;)

 • Collection AW2016 * PAGE 7

  FIEN VERMEULENZe werd bekend als sprankelende nieuwslezeres van Mattie & Wietze. Ze is geliefd vanwege haar tomeloze energie en aanstekelijke enthousiasme. Ze sport veel, houdt van fashion en is een echte foodie. Maak kennis met de nieuwe ambassador van Reece Individual: Fien Vermeulen!

  Welke sporten beoefen je?

  Klaar voor een lijstje? Ik doe graag verschillende dingen, omdat ik uit elke sport iets anders haal. Kickboksen in mijn favoriet, een echte uitlaatklep en bevrijdend omdat ik dan even mn innerlijke tomboy kan zijn. Weg met die hakken en gewoon even rammen. Buiten mijn hoofd leegmaken vind ik heer-lijk, dus ren ik een of twee keer per week een intervaltraining. Grappig feitje: ik loop het liefst in de regen! Op een of andere manier vind ik het zo ontspan-nend, die spetters in mn gezicht. Daarnaast doe ik ook een keertje krachttrai-ning, om mijn grenzen op te zoeken. Nt even die extra herhaling eruit persen als je denkt dat je niet meer kan, is een boost voor je zelfvertrouwen.

  Wat betekent sporten voor jou?

  Door te sporten voel ik dat ik leef. Klinkt misschien stom, maar ik ben me dan even heel bewust van mijn lichaam en wat het allemaal aankan. Nadat ik kanker heb gehad op mijn 21e, heeft sporten me geholpen weer vertrou-wen in mijn lijf te krijgen. Sporten is voor mij bezinning. Ik word er niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal sterker door.

  In hoeverre vind je de kleding die je voor, tijdens n na het sporten draagt belangrijk?

  Heel belangrijk. Ik hou totaal niet van winkelen, maar wel veel van kleding. Niet omdat ik materialistisch ingesteld ben, maar omdat hoe ik eruit zie wel benvloedt hoe ik me voel. Uitgaan in een mooie jurk, een super zachte pyjama aandoen na het douchen of knallen in dat ene toffe sportshirt het maakt de dingen die ik leuk vind, helemaal compleet.

  Hoe zou je je stijl omschrijven?

  Een chaos. Ik hou van meisjesachtig n van stoer. In mijn kledingkast vind je leren jacks en tutus. Van felle kleuren en pastel tot zwart-wit. Mijn schoenencollectie bestaat uit de hoogste hakken en Nike Air Max. Stijl, ik geloof er niet zo in. Ik draag gewoon wat ik leuk vind.

  Hoe prop je veel sporten & gezond eten in een druk schema?

  Ik ga niet liegen. Soms vind ik het lastig om mezelf te motiveren om naar de sportschool te gaan als ik om half vier s ochtends ben opgestaan. En een patatje halen in plaats van koken, is natuurlijk aanlokkelijk als ik een middagje op pad ga met e

Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.