Top Banner
I PREMI DE NARRATIVA “BIBLIOTECA DE CANET DE MAR” SANT JORDI 2014 BASES DEL PREMI DE NARRATIVA La Biblioteca P. Gual i Pujadas i La Biblioteca P. Gual i Pujadas i La Biblioteca P. Gual i Pujadas i La Biblioteca P. Gual i Pujadas i l’Ajuntament de Canet de Mar l’Ajuntament de Canet de Mar l’Ajuntament de Canet de Mar l’Ajuntament de Canet de Mar convoquen el Premi de Narrativa convoquen el Premi de Narrativa convoquen el Premi de Narrativa convoquen el Premi de Narrativa Sant Jordi 2014. Sant Jordi 2014. Sant Jordi 2014. Sant Jordi 2014. Optaran a premi tots els t Optaran a premi tots els t Optaran a premi tots els t Optaran a premi tots els treballs reballs reballs reballs presentats que compleixin les presentats que compleixin les presentats que compleixin les presentats que compleixin les següents següents següents següents bases. bases. bases. bases. TEMA Lletres PARTICIPACIÓ Hi haurà 5 grups segons edat: GRUP A: Categoria INFANTIL 4-5 anys participaran amb IL·LUSTRACIÓ GRUP B: Categoria INFANTIL 6-8 anys GRUP C: Categoria INFANTIL 9-12 anys GRUP D: Categoria JUVENIL 13- 17 anys GRUP E: Categoria ADULT a partir de 18 anys PRESENTACIÓ DELS TREBALLS Només s’acceptarà una obra per participant. Els treballs hauran de ser individuals, escrits en català, i totalment inèdits. Extensió del treball: - Categoria Infantil: màxim 3 fulls DIN-A4, imprès per una sola cara, interlineat d’1,5 i cos de lletra Arial 12. - Categoria Juvenil i Adults: màxim 5 fulls DIN-A4, imprès per una sola cara, interlineat d’1,5 i cos de lletra Arial 12. Els treballs han d’anar signats amb un pseudònim i especificant el grup. Es presentaran 1 original i 5 còpies (excepte el grup A).
2

PREMI NARRATIVA 2014 - Canet de Mar · 2014-03-18 · Sant Jordi 2014. Sant Jordi 2014. Optaran a premi tots els treballs Optaran a premi tots els treballs presentats que compleixin

Jul 24, 2020

Download

Documents

dariahiddleston
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: PREMI NARRATIVA 2014 - Canet de Mar · 2014-03-18 · Sant Jordi 2014. Sant Jordi 2014. Optaran a premi tots els treballs Optaran a premi tots els treballs presentats que compleixin

I PREMI DE

NARRATIVA

“BIBLIOTECA

DE

CANET DE MAR”

SANT JORDI 2014

BASES DEL PREMI DE

NARRATIVA

La Biblioteca P. Gual i Pujadas i La Biblioteca P. Gual i Pujadas i La Biblioteca P. Gual i Pujadas i La Biblioteca P. Gual i Pujadas i l’Ajuntament de Canet de Mar l’Ajuntament de Canet de Mar l’Ajuntament de Canet de Mar l’Ajuntament de Canet de Mar convoquen el Premi de Narrativa convoquen el Premi de Narrativa convoquen el Premi de Narrativa convoquen el Premi de Narrativa Sant Jordi 2014.Sant Jordi 2014.Sant Jordi 2014.Sant Jordi 2014. Optaran a premi tots els tOptaran a premi tots els tOptaran a premi tots els tOptaran a premi tots els treballs reballs reballs reballs presentats que compleixin les presentats que compleixin les presentats que compleixin les presentats que compleixin les següentssegüentssegüentssegüents bases.bases.bases.bases.

TEMA Lletres

PARTICIPACIÓ Hi haurà 5 grups segons edat:

GRUP A: Categoria INFANTIL 4-5 anys participaran amb IL·LUSTRACIÓ GRUP B: Categoria INFANTIL 6-8 anys GRUP C: Categoria INFANTIL 9-12 anys GRUP D: Categoria JUVENIL 13- 17 anys GRUP E: Categoria ADULT a partir de 18 anys

PRESENTACIÓ DELS TREBALLS Només s’acceptarà una obra per participant.

Els treballs hauran de ser individuals, escrits en català, i totalment inèdits.

Extensió del treball: - Categoria Infantil: màxim 3 fulls DIN-A4, imprès per una sola cara, interlineat d’1,5 i cos de lletra Arial 12. - Categoria Juvenil i Adults: màxim 5 fulls DIN-A4, imprès per una sola cara, interlineat d’1,5 i cos de lletra Arial 12.

Els treballs han d’anar signats amb un pseudònim i especificant el grup.

Es presentaran 1 original i 5 còpies (excepte el grup A).

Page 2: PREMI NARRATIVA 2014 - Canet de Mar · 2014-03-18 · Sant Jordi 2014. Sant Jordi 2014. Optaran a premi tots els treballs Optaran a premi tots els treballs presentats que compleixin

Aquestes còpies i l’original es presentaran en un sobre de format gran tancat, adreçat a: I PREMI DE NARRATIVA “BIBLIOTECA DE CANET DE MAR”, indicant el TÍTOL DEL TREBALL I EL PSEUDÒNIM.

A l’interior del sobre gran s’inclourà un altre sobre petit i tancat identificat amb el PSEUDÒNIM i GRUP, que ha de contenir una targeta amb el nom, adreça, telèfon de contacte de l’autor/a.

TERMINI Els treballs es podran presentar fins a les 20.30 h del dijous 10 d’abril del 2014 a:

Biblioteca P. Gual i Pujadas Riera Sant Domènec, 1 A 08360 Canet de Mar

Horari: Matins de dijous i divendres de 10 a 13 h i dissabte de 10 a 13.30 h. Tardes de dilluns a divendres de 16 a 20.30 h.

JURAT El jurat estarà format per 5 persones vinculades al món cultural o educatiu de Canet de Mar. El jurat pot declarar desert qualsevol dels premis oferts o lliurar algun accèssit si així ho creu oportú.

PREMIS S’estableix un premi per a cada categoria: GRUPS A, B I C: Lot de material escolar + llibre de Sant Jordi GRUP D: 150 € + Llibre de Sant Jordi GRUP E: 250 € + Llibre de Sant Jordi El lliurament dels premis es celebrarà el dia 23 d’abril a les 17.30 h de la tarda a la plaça de la Biblioteca.

ALTRES CONSIDERACIONS Els originals dels treballs guanyadors quedaran a disposició de l’organització. La resta d’obres podran ser recollides pels autors durant un termini màxim d’un mes a partir de la data de lliurament dels premis. El fet de concursar implica la total acceptació d’aquestes bases.

Biblioteca P. Gual i PujadasBiblioteca P. Gual i PujadasBiblioteca P. Gual i PujadasBiblioteca P. Gual i Pujadas Riera Sant Domènec, 1 A 08360 – CANET DE MAR

Tel. 93 795 60 37 [email protected]

http://bibliotecavirtual.diba.cat https://www.facebook.com/biblioteca.canetdemar