Top Banner
Reformacija i katolička obnova – tematsko ponavljanje Na današnjem online satu povijesti utvrditi ćemo stečena znanja i spoznaje o raskolu Rimokatoličke Crkve, katoličkoj obnovi, vjerskim ratovima kroz Wizer Me kviz. Ja vjerujem da ste već rješavali kvizove na Wizeru, ali za slučaj da niste stavljam vam detaljne upute kako se ulogirati, tj. kako pristupiti kvizu. Ovaj današnji zadatak je važan jer nam je to priprema za kviz u lipnju kojega ćemo brojčano ocijeniti. Na današnji kviz vam neću staviti vremensko ograničenje, ali na kvizu za ocjenu će biti. Rok za rješavanje kviza je prvi sljedeći sat povijesti, a to je ponedjeljak 27.4. Molim da ozbiljno shvatite ovaj zadatak jer on također ulazi u vrednovanje vaše aktivnosti u virtualnoj nastavi. Zadnje pitanje u kvizu morate riješiti u bilježnicu. Sliku odgovora mi pošaljite do gore navedenog roka. Link za rješavanje kviza nalazi se u nastavku i na Teamsu u kanalu Povijest 6B. Link je: https://app.wizer.me/learn/RQ2D13 Kako se ulogirati u wizer.me? VRLO JEDNOSTAVNO!!
4

os-ivanjareka.hr · Web view2020/04/06  · Na današnji kviz vam neću staviti vremensko ograničenje, ali na kvizu za ocjenu će biti. Rok za rješavanje kviza je prvi sljede ći

Jan 24, 2021

Download

Documents

dariahiddleston
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript
Page 1: os-ivanjareka.hr · Web view2020/04/06  · Na današnji kviz vam neću staviti vremensko ograničenje, ali na kvizu za ocjenu će biti. Rok za rješavanje kviza je prvi sljede ći

Reformacija i katolička obnova – tematsko ponavljanje

Na današnjem online satu povijesti utvrditi ćemo stečena znanja i spoznaje o raskolu Rimokatoličke Crkve, katoličkoj obnovi, vjerskim ratovima kroz Wizer Me kviz. Ja vjerujem da ste već rješavali kvizove na Wizeru, ali za slučaj da niste stavljam vam detaljne upute kako se ulogirati, tj. kako pristupiti kvizu.

Ovaj današnji zadatak je važan jer nam je to priprema za kviz u lipnju kojega ćemo brojčano ocijeniti. Na današnji kviz vam neću staviti vremensko ograničenje, ali na kvizu za ocjenu će biti.

Rok za rješavanje kviza je prvi sljedeći sat povijesti, a to je ponedjeljak 27.4. Molim da ozbiljno shvatite ovaj zadatak jer on također ulazi u vrednovanje vaše aktivnosti u virtualnoj nastavi. Zadnje pitanje u kvizu morate riješiti u bilježnicu. Sliku odgovora mi pošaljite do gore navedenog roka.

Link za rješavanje kviza nalazi se u nastavku i na Teamsu u kanalu Povijest 6B. Link je:

https://app.wizer.me/learn/RQ2D13

Kako se ulogirati u wizer.me? VRLO JEDNOSTAVNO!!

ovdje upišete svoju mail adresu ( sa skole.hr )

ovdje upišete lozinku koju sami birate, PAZITE DA JE ZAPAMTITE, jer će vam trebati svaki put kada se budete prijavljivali u wizer.

Kada se prvi put prijavljujete tražit će vas da potvrdite lozinku ( confirm passvord) – pa ćete opet upisati istu lozinku.

2. korak

1. korak

Page 2: os-ivanjareka.hr · Web view2020/04/06  · Na današnji kviz vam neću staviti vremensko ograničenje, ali na kvizu za ocjenu će biti. Rok za rješavanje kviza je prvi sljede ći

Ulogirani ste!!!!

Poslat ću vam primjer što dalje.....!!!!?????

Učitelj vam pošalje link sa zadatkom, vi na njega kliknete i vama se automatski otvara ova prva stanica na kojoj trebate upisati svoju mail adresu i lozinku koju ste odabrali, te nakon što stisnete Sign in as a Student, otvara vam se zadatak: npr.:

stisnete Sign in as a Student

4. korak

3. korak

Page 3: os-ivanjareka.hr · Web view2020/04/06  · Na današnji kviz vam neću staviti vremensko ograničenje, ali na kvizu za ocjenu će biti. Rok za rješavanje kviza je prvi sljede ći

Rješavate zadatke i kada ste završili stisnete Hand in work!. Pa vas pita još jednom jeste li sigurni (jer možete pregledati zadatke koje ste riješili), opet stisnete Confirm Hand in work i rezultati vašeg rada bit će vidljiv meni.