Top Banner
Reformacija i katolička obnova; Europa u doba baroka – tematsko ponavljanje Na današnjem online satu povijesti ponavljamo i utvrđujemo stečena znanja koja su nam potrebna za provjeru znanja koju pišemo 1.lipnja. Provjeru znanja pišemo od 172. stranice do 193. stranice u udžbeniku! Danas ponavljamo preko Wizer.me kviza. Svi ste obavezni riješiti dva kviza jer je ovo posljednja priprema za provjeru znanja i u njima se nalaze najvažniji pojmovi i činjenice koje trebate znati.. Do 1. lipnja svi morate pristupiti kvizu sa svojom email adresom i lozinkom kojom ste već rješavali Wizer.me kviz. U nastavku dokumenta stavljam vam poveznice i upute za pristupanje Wizer.me kvizu (iako se nadam da svi već to znate). Rok za rješavanje je ponedjeljak 1.6. u 10:00 sati. Sretno! Poveznica 1 (Reformacija i katolička obnova): https://app.wizer.me/learn/NSBWDP Poveznica 2 (Europa u doba baroka): https://app.wizer.me/learn/ERNV57 Kako se ulogirati u wizer.me? VRLO JEDNOSTAVNO!!
4

OŠ Ivanja Reka – Dobro došli na službene stranice OŠ Ivanja ... · Web view2020/05/06  · Svi ste obavezni riješiti dva kviza jer je ovo posljednja priprema za provjeru znanja

Feb 09, 2021

Download

Documents

dariahiddleston
Welcome message from author
This document is posted to help you gain knowledge. Please leave a comment to let me know what you think about it! Share it to your friends and learn new things together.
Transcript

Reformacija i katolička obnova; Europa u doba baroka – tematsko ponavljanje

Na današnjem online satu povijesti ponavljamo i utvrđujemo stečena znanja koja su nam potrebna za provjeru znanja koju pišemo 1.lipnja. Provjeru znanja pišemo od 172. stranice do 193. stranice u udžbeniku!

Danas ponavljamo preko Wizer.me kviza. Svi ste obavezni riješiti dva kviza jer je ovo posljednja priprema za provjeru znanja i u njima se nalaze najvažniji pojmovi i činjenice koje trebate znati.. Do 1. lipnja svi morate pristupiti kvizu sa svojom email adresom i lozinkom kojom ste već rješavali Wizer.me kviz.

U nastavku dokumenta stavljam vam poveznice i upute za pristupanje Wizer.me kvizu (iako se nadam da svi već to znate).

Rok za rješavanje je ponedjeljak 1.6. u 10:00 sati. Sretno!

Poveznica 1 (Reformacija i katolička obnova): https://app.wizer.me/learn/NSBWDP

Poveznica 2 (Europa u doba baroka): https://app.wizer.me/learn/ERNV57

Kako se ulogirati u wizer.me? VRLO JEDNOSTAVNO!!

1. korak

ovdje upišete lozinku koju sami birate, PAZITE DA JE ZAPAMTITE, jer će vam trebati svaki put kada se budete prijavljivali u wizer.

Kada se prvi put prijavljujete tražit će vas da potvrdite lozinku ( confirm passvord) – pa ćete opet upisati istu lozinku.

2. korak

ovdje upišete svoju mail adresu ( sa skole.hr )

3. korak

4. korak

stisnete Sign in as a Student

Ulogirani ste!!!!

Poslat ću vam primjer što dalje.....!!!!?????

Učitelj vam pošalje link sa zadatkom, vi na njega kliknete i vama se automatski otvara ova prva stanica na kojoj trebate upisati svoju mail adresu i lozinku koju ste odabrali, te nakon što stisnete Sign in as a Student, otvara vam se zadatak: npr.:

Rješavate zadatke i kada ste završili stisnete Hand in work!. Pa vas pita još jednom jeste li sigurni (jer možete pregledati zadatke koje ste riješili), opet stisnete Confirm Hand in work i rezultati vašeg rada bit će vidljiv meni.