Top Banner

Click here to load reader

google adense dinamic

Jan 28, 2016

ReportDownload

Documents

google adense dinamic

 • GOOGLE ADSENSE

  DINAMIChttp://www.profitsigur.ro Foloseste inteligent calculatorul

 • CUPRINS

  1. INTRODUCERE

  2. PASII GOOGLE ADSENSE DINAMIC

  3. PASUL 1

  4. PASUL 2

  5. CONCLUZII

  http://www.profitsigur.ro Foloseste inteligent calculatorul

 • 1. Introducere

  Doresc sa va precizez inca de la inceput ca aceasta carte a fost conceputa pentru toti cei care doresc sa castige bani cu Adsense, indiferent de nivelul de cunostiinte din domeniul calculatorului.

  Toate informatiile vor fi insotite de ghiduri explicative astfel incat nivelul de reusita sa fie cat mai ridicat. Practic oricine poate pune in aplicare aceste informatii si sfaturi fara opreliste.

  Doar lipsa de vointa si implicare poate duce la lipsa castigurilor, astfel incat doar dumneavoastra decideti cat veti castiga in fiecare zi. Singurele cheltuieli care trebuiesc facute se limiteaza la detinerea unui domeniu pe una din extensiile cunoscute .com, .net, .org, .info si a unui hosting (gazduire) de foarte buna calitate, cu viteza si spatiu nelimitat.

  In materialele urmatoare veti avea informatii despre propunerea pe care noi o facem pentru gazduire astfel incat sa aveti cel mai bun pachet de gazduire la cele mai mic pret.

  Sa trecem la treaba.

  http://www.profitsigur.ro Foloseste inteligent calculatorul

 • 1. Pasii Google Adsense Dinamic

  Pachetul Google Adsense Dinamic se refera la posibilitatile foarte mari pe care le avem pentru a face bani cu Hot Trends (subiecte la moda sau subiecte fierbinti).

  Hot Trends este statistica pe care Google o face zilnic pentru cele mai cautate 20 de subiecte pe internet pentru o perioada de o zi, acestea fiind actualizate aproape in fiecare ora. Aceste subiecte atrag un trafic imens si de aceea trebuie sa profitam de ele imediat.

  Un alt lucru care este foarte important si care nu implica o promovare de lunga durata, este ca pentru aceste subiecte nu exista foarte multe informatii sau siteuri anterioare create.

  In concluzie exploatarea la maxim a acestor subiecte prin crearea unor siteuri va duce la castiguri explozive in fiecare zi si la mii de vizite pentru siteurile noastre.

  Daca va ganditi ca ceea ce aveti de facut, este foarte greu nu dezarmati. Totul este foarte usor.

  Prin pachetul Googel Adsense Activ va punem la dispozitie scriptul Wordpress foarte usor de utilizat si ghidul de utilizare, precum si ghidul explicativ pentru urcarea acestuia pe internet.

  Alte doua ghiduri foarte folositoare se refera oferta de gazduire precum si la modalitatile de promovare a siteurilor nou create.

  De asemenea, este o metoda gratuita de a atrage trafic pentru siteurile pe care le avem create ca urmare a punerii in practica a pachetului Google Adsense Empire.

  Prin inserarea unui link de la siteurile create anterior vom atrage trafic catre acestea facand ca rata clicurilor sa fie mult mai mare.

  Marele avantaj pe care il avem este diferenta de fus orar fata de SUA si Canada astfel incat, daca vom pune in aplicare acest sistem pana la ora 12-14 in fiecare zi numarul de vizitatori va fi foarte consistent, iar rata clicurilor foarte mare.

  Va garantez ca acest sistem functioneaza 100%, iar rata castigului va fi cu atat mai mare, cu cat vom aplica sistemul la un numar mai mare de Hot Trends.

  http://www.profitsigur.ro Foloseste inteligent calculatorul

 • Puteti accesa Google Hot Trends la adresa urmatoare:

  http://www.google.com/trends/hottrends

  Mai jos aveti un exemplu de la Hot Trends din data de 09.01.2009, ora 10:51 exemplu pe care vom face toate explicatiile despre cum functioneaza Google Adsense Dinamic:

  Sa analizam rezultatele pentru Hot Trends din data de 09.01.2010 pentru a ne face o idee despre ce se cauta pe internet si ce surse de inspiratie avem.

  Ceea ce este foarte important este faptul ca nu trebuie sa scriem articole sau sa facem comentarii.

  Tot materialul de care avem nevoie atat in format video cat si text il gasim printr-o simpla cautare pe Google

  Primul lucru pe care trebuie sa il luam in considerare este ora la care s-au facut actualizarile. In exemplul nostru este ora 10:51, deci la aceasta ora pe primul loc pe internet la cautari era David Paterson, iar ca sa luam un alt exemplu aleatoriu, de exemplu locul 6 la cautari pe internet era ferndale ca.

  http://www.profitsigur.ro Foloseste inteligent calculatorul

 • Dar, sa revenim la ceea ce avem de facut din momentul in care am hotarat ce subiect sa alegem pentru a crea un site.

  Pentru acest lucru vom da clic pe linkul david paterson din rezultate. Mai jos avem rezultatele afisate pentru acest subiect:

  Analizarea acestui subiect ne spune multe despre el:

  Hotness: ne arata cat de actual este acest subiect. In acest caz volcanic.Sunt mai multe tipuri de clasificare si anume: volcanic, on fire, spicy, medium.

  Related Searches: ne arata toate cuvintele care au legatura cu subiectul Hot Trends. In acest caz sunt 5 cuvinte relevante.

  Peak: acesta este un indicator foarte important. Ne arata in ore de cat timp acest subiect este actual. Cu cat timpul aratat este mai mic cu atat acest subiect este mai atractiv pentru a fi tranformat in bani. Trebuie mentionat ca nu chiar toate Hot Trendurile pot fi transformate in castiguri. In aceasta carte va voi explica care trebuiesc alese si care nu.

  Graficul: ne arata interesul aratat de vizitatori pentru fiecare subiect.

  http://www.profitsigur.ro Foloseste inteligent calculatorul

 • Sub grafic se afla cele mai noi articolele relevante si postarile pe bloguri pentru aceste subiecte:

  News articles

  Governor Proposals, Report Recommendations Spell Trouble For SchoolsJamestown Post Journal- 3 hours agoDavid Paterson would say about them in his State of the State speech earlier this week. The public education field was left waiting, however, as Paterson ...

  Paterson Takes to the Airwaves to Push Ethics Reform WBFO- Jan 08, 2010ALBANY, NY (WBFO) - Governor David Paterson took to the radio airwaves yesterday to advance his proposals for ethics reform in New York. ...

  Seeking Grants, Paterson Urges Education Changes New York Times- Jan 08, 2010David A. Paterson on Thursday proposed a host of changes in state education law, including eliminating the cap on the number of charter schools, ...

  Edwards compassionate toward Paterson given circumstances of speech Evening Observer- 3 hours agoBy NICHOLAS L. DEAN MAYVILLE - County Executive Greg Edwards said he felt a great deal of compassion for David Paterson, considering the circumstances in ...

  http://www.profitsigur.ro Foloseste inteligent calculatorul

 • Blog posts

  David Paterson Rolls Deep -- Daily Intel Dec 28, 2009His State Police security detail is larger than that devoted to protecting Long Island. http://nymag.com/daily/intel/ DavidMixner.com - Live From Hell's Kitchen

  Jan 8, 2010The latest fashion is New York is to brush Governor David Paterson off as not a serious politician and a sure loser in the Democratic primary. Thus almost everything he does often fails to get the coverage, including some of... http://www.davidmixner.com/ David Paterson Slyly Adds Turtle, Drama and E to the Payroll ...

  Dec 29, 2009You ever have one of those days in which you're repeatedly awestruck by the genius of our elected officials? Of course you have. It's called today... Gov. http://www.indecisionforever.com/

  Toti acestia doresc sa castige bani prin crearea unor siteuri pe baza subiectelor din Hot Trenduri. Acelasi lucru trebuie sa-l facem si noi.

  Nu va faceti griji asupra articolelor sau a materialului video. Pentru toate siteurile pe care le vom face vom folosi material video de pe Youtube.com, iar materialul scris il vom lua chiar de pe siteurile care apar in Hot Trends sau din alte surse pe care le vom prezenta in continuare.

  Ne putem permite acest lucru deoarece noi vom promova siteurile noastre in alte locuri, iar cei care cauta subiectele din Hot Trends ne vor gasi fara probleme.

  Cu un subiect foarte puternic putem atrage mii de vizite in fiecare zi care ne pot aduce castiguri foarte mari.

  Toate subiectele Hot Trends sunt potrivite pentru Adsense, dar unele dintre ele indiferent de locul ocupat in clasament pot fi mult mai productive.

  Pentru a depista care dintre acestea sunt potrivite este foarte usor sa facem o cautare rapida in casuta de cautare a Google, pentru a vedea daca acestea apar ca si linkuri sponzorizate pe Google Adwords.

  In cazul in care acestea apar, inseamna ca anunturile Google vor fi foarte relevante cu continutul siteului nostru , iar sumele incasate vor fi mult mai mari. In concluzie, este bine sa ne concentram intai pe aceste subiecte.

  http://www.profitsigur.ro Foloseste inteligent calculatorul

 • Mai jos aveti un exemplu de rezultate pentru cautare dupa subiectul ferndale ca in casuta de cautare a Google.com:

  Astfel imediat putem sa ne apucam sa creem un site pentru acest subiect. Pentru a castiga cat mai bine cu Adsense este bine sa privim Adsense in oglinda Adwords.

  Anunturile Adwords sunt anunturi platite de cei care doresc sa-si faca publicitate pe internet si care se transforma in anunturi Adsense atunci cand apar pe siteul nostru,si ne aduc bani de fiecare data atunci cand acestea sunt accesate.

  Este important ca